B1 blogcsaládBotka hazaküldte Szegedről Kubatovot

2019. október 17. - nickgrabowszki

De csak miután feltörölte vele a padlót. kubo.jpg

Tovább

Rejtély, ki nyerte meg a budapesti választásokat

Rejtély, ki nyerhette meg a budapesti választásokat. Az állami hirdetésekből (vagyis közpénzből, értsd a tiedből meg az enyémből) kitömött Lokál néven megjelenő pofátlan propaganda kiadvány szerint a Fidesz nyert. Hogy a Fidesz elvesztette a legtöbb fővárosi kerületet és Karácsony Gergely lett a főpolgármester? Nos, ebben a harmadosztályú hazug világban még ez sem biztos. A lapból ugyanis nem nagyon derül ki. 

Közpénzből. Sajtótörténelem.

Nyilván a többség ettől még tudja, mi történt és ő hova szavazott. De azt hiszem, sürgető lenne az új önkormányzatoknak elgondolkozni, miként juthatnának el a valódi hírek a népekhez. Addig is, b1.blog.hu.

lokal_1_1.jpg

Tovább

A cége már bebukott - mégis polgármester lenne Moldován László

A fideszes jelöltet segíti indulásával, mégis köti az ebet a karóhoz

Az az egykori LMP-s budapesti elnök Moldován László egyelőre nem hajlandó visszalépni a budapesti hetedik kerületben a polgármester jelöltségtől. Pedig korábban ő is úgy nyilatkozott, hogy a fideszes polgármester káros a kerületnek. Ám indulásával komoly szívességet tesz neki. Még akkor is, ha Moldován is tudja, hiszen egy interjúban elmondta, Vattamány Zsolt fog nyerni. 

Ha Moldován (aki 4 százalékon áll a biztos szavazók között) visszalépne, akkor jelentősen nőnének az ellenzéki közös jelölt, Niedermüller Péter esélyei.

Most egy pillanatig játszunk el a gondolattal, hogy Moldován nem Vattamány fideszes jelöltet hozza be, hanem ő kerülne egy kerület élére. De el tudna-e vezetni egy városrészt valaki, aki a saját kicsiny cégét sem tudta?
moldovan_katalizator.jpg

Tovább

Ki tartja hatalomban a pesti hetedik kerületben a Fideszt?

Moldován László egyszer már besegített a Fidesz győzelmébe

Míg Budapest több kerületében sikerült megegyezni az ellenzéknek a közös indulásban a pesti Erzsébetvárosban a közös ellenzéki jelölt Niedermüller Péter mellett ringbe száll a volt MSZP-s, bűncselekmények egész sorával vádolt Hunvald György és az egykori LMP-s budapesti elnök Moldován László is.

moldovan.jpg

Tovább

Pintér már megint meghazudtolta Orbánt

A belügyminiszter 2 hete már szembeszállt a kormánypropagandával, amikor megállapította, "nincs rendkívüli helyzet, nincs semmilyen probléma", most meg saját fönökét oktatta ki arról, migránsvárossá válhat-e Szeged.psov.jpg

Tovább