B1 blogcsalád



5 kérdés, 5 válasz: Kálmán Olga mindenkit kiosztott, csak a Jobbikot dicsérte

2017. október 25. - Mr Flynn Rider

Orbántól azt kérdezné, jól érzi-e magát ebben az országban és mitől. kalman-olga.jpg

Interjút adott a Magyar Nemzetnek Kálmán Olga, a HírTv Egyenesen című műsorvezetője. Kiválogattuk a legfontosabb mondatait.

 

Átigazolás az ATV-ről a HírTv-re:

„Életem egyik legjobb döntése volt. (…) Mondjuk úgy, hogy jókor hoztam meg ezt a döntést. (…) A sajtószabadság, a szólásszabadság egyik utolsó fontos bástyájánál dolgozunk. Két-három évvel ezelőtt ezt azért nem gondoltam volna.”

 

A Fidesz hírtv-s bojkottjáról: 

„Erről továbbra is az a véleményem, hogy ilyen egész egyszerűen nincs. Ezt egyetlenegy országban sem tehetnék meg. A miniszterelnök és a televízió tulajdonosa haragudhat egymásra, de ehhez nekem semmi közöm nincs. Ez a kisebbik baj. A nagyobbik baj az, hogy ehhez a nézőknek meg végképp semmi közük. Hogy egy kormányzó párt az állampolgárok halmazából egy eléggé nagy tömeget kiszakít, és azt mondja, hogy a Hír TV vagy a Magyar Nemzet nézőinek, olvasóinak nem adok tájékoztatást – ilyen nincs! A Hír TV nézői ugyanúgy adófizető polgárok, ők biztosítják a politikusok fizetését, és joguk van elvárni, hogy ezek a politikusok tájékoztassák őket. (…) A Fidesz sok százezer embert kivon azok köréből, akiket kötelességük lenne tájékoztatni.”

 

A Jobbikról:

„De nézzük meg a parlamenti eredményüket annak tükrében, hogy ilyen szűk felülete volt a pártnak! Így is lehet szavazókat gyűjteni: dolgozni kell. A Jobbik-eset az iskolapéldája annak, hogy ha egy párt járja a vidéket, ott van az emberek között, és megérti az emberek gondját – más kérdés, hogy ezt mire és hogyan használja ki –, akkor díjazzák a választók. Nem csak a tévéműsorokon keresztül lehet szavazókat gyűjteni. Ha valaki most úgy érzi, szűkek a médialehetőségei, akkor meg kell próbálni ugyanazt az utat járni, amit a Jobbik járt.”

 

A kormányzati propagandamédiáról:

„Nagyon sokszor nincs értelme a kormányzati szócsőként működő termékeket olvasni. Hülyeségekre pazaroljam az időmet? Léteznek bizonyos stációk, amelyekre rádöbben az ember. Először tátott szájjal elolvas valamit, és úgy marad a szája. Aztán hangosan röhög. Végül pedig rájön, hogy ennél sokkal, de sokkal többet ér a saját ideje. Szerzői név nélkül megjelenő, stilisztikailag borzalmas cikkek… Nem is nagyon akarom tudni, hogy ki a szerző, hiszen a szakmát szégyeníti meg. Tájékozódás és tájékozottság szempontjából nincs hiányérzetem, ha nem nézem meg az ilyen online lapokat. Bár vannak árnyalatok: a Magyar Időket át szoktam futni, hiszen számtalan esetben első kézből kapott információk szerepelnek benne egy-egy tervezett kormánydöntésről.”

 

Mit kérdezne Orbán Viktortól, ha elmenne a műsorába?

„Nem próbálkoztam az elmúlt fél évben meghívni őt. (…) Azt kérdezném tőle, hogy jól érzi-e magát ebben az országban. Erre nem lehet propagandaszöveget nyomni. Ha azt mondja, hogy igen, akkor megkérdezném: mitől?”

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr113080576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BAZINGA2 2017.10.25. 13:18:12

Soha nem megy el a TV-be. Csak olvasni tud, amit leírnak neki. Egy önálló gondolata sincs. Azt sem tudja, hogy mi van az országban? Azt tudja, amit a talpnyalói engednek neki.

Jakab.gipsz 2017.10.26. 10:23:26

Kálmán Olga az a tipikus naiv "kék harisnya", (az a sznob tyúk), aki azt gondolja önmagáról, konyít valamit a politikai filozófiához, és osztja, osztja az észt, ha hangosan kotkodácsol.

nookedli 2017.10.26. 10:39:24

orbánviktor biztos, hogy jobban érzi magát, mint bármikor. Minden haverját kitömte az adónkból milliárdokkal, ő maga is offshore számlákon tart több százmilliárd Ft-ot, a birkák meg továbbra is őt akarják. Azt fel kell fogniuk a szavazóknak, hogy le kell váltani és el kell számoltatni ezt a korrupt, hazaáruló pártot! Erre csak a Jobbik képes!

Jakab.gipsz 2017.10.26. 10:49:26

@nookedli:

Kire váltsuk le Orbánt?

Soros csicskásaira!

Orbán legalább a mi kutyánk kölke.

vajdasagi 2017.10.26. 10:50:24

@Jakab.gipsz: Ez nagyon szánalmas védekezés volt ám, azt tudod, ugye?

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2017.10.26. 11:01:13

Hagyjuk már ezt a buta öntelt Kálmán Szolgát.
Egy erőszakos buta picsa. Egy tisztességes kérdést nem tud föltenni.

Tom66 2017.10.26. 11:02:28

"5 kérdés, 5 válasz: Kálmán Olga mindenkit kiosztott, csak a Jobbikot dicsérte"

Kálmán Olga egy hiteltelen, televíziós ripacs. Jó lenne, ha visszaemlékezne néhány évvel ezelőtti, még a nemzeti oldalon álló Jobbikról szóló mocskolódásaira.

Napraforgó53 2017.10.26. 11:08:37

@Jakab.gipsz: Lehet a tied. Az én kutyámé biztos nem.

Napraforgó53 2017.10.26. 11:09:46

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Legyél a helyében mondjuk. De nem hiszem, hogy ekkora ésszel jobban csinálnád. Kívülről könnyű kritizálni.

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2017.10.26. 11:10:00

@nookedli: A jobbik arra nem képes hogy értelmes kérdést tegyen föl a parlamentben személyeskedés nélkül. Vona egy tuskó vidéki surmó, mondom ezt szintén vidékről.
Te tényleg azt szeretnéd ha a továbbiakban csak és kizárólag német, francia és angol emberek szerezhetnének ebben az országban milliárdokat ??? Normális vagy? Magyar kapitalizmushoz magyar tőkésekre van szükség. Simicskát egy kézzel tudnám megfojtani ha elkapnám valahol, az a dagadt féreg ebben az országban lehetett milliárdos, és engem nem zavar hogy az lett, mert szükség van rájuk, na de azt a kibaszott alázat nélküliséget amivel megéli a milliárdos létet, már ne haragudj, sehol nem díjaznák a világban. Simicska legyen hálás és kussoljon legalább annyira mint a Wizz Air köcsög Váradi, aki ugye a szocialista fasszopók miatt lett milliárdos? Jahhh hogy fogalmad sincs kiről beszélek??? Arról a fasziról akinek a kedvéért Bajnai meg Oszkó megszüntették a MALÉV-et hogy a Wizz nek legyen hely Európában meg Ferihegyen..
Mészáros Lőricezgettek miközben Váradi 101 db vadi új Airbus-t vásárolt darabonként 1,2 milliárdért.. A jobbik semmire nem képes..szánalom hogy Vona osztja az észt egy pártban miközben egy csirke szintjén áll az IQ-ja.

Napraforgó53 2017.10.26. 11:11:12

@Jakab.gipsz: Te azért nagyon sötét vagy, remélem tudod.

Orban VikTROLL 2017.10.26. 11:23:24

Most jottem ra, hogy engem ez a Kalman Olga 25 evvel ezelott szexualissan zaklatott.
Masokkal is csinalt ilyet ?

Jakab.gipsz 2017.10.26. 11:27:28

@Napraforgó53: Ám legyen, a te kutyád kölke Soros, kínlódj vele Te, de ne itt.

A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2017.10.26. 11:29:59

@nookedli: Az a biztos, ami a nemzeti oldalon van, mert azt mar nem lophatjak el lipsik.

guvat 2017.10.26. 11:58:54

Ha Kálmán Olgának gyereke lenne Csintalantól, az pörgentyű lehetne a damaszkuszi úton...

Napraforgó53 2017.10.26. 12:08:39

@Jakab.gipsz: Soroson kívül más nem is igen jut eszetekbe. Azért ez nagyon ciki. Nézz már utána kicsit, miket is beszélsz. És azon kívül, te biztos nem szabhatod meg, hol is éljen az, aki nem hiszi el, a folyton bűnbakot kereső mostani hatalomnak a lózungjait. Tán az is ember, nem? Amúgy az biztos, hogy a mostani miniszterelnök, ha a tudását nem arra fordítja, amire fordította, hanem pont az ellenkezőjére, gazdag és büszke ország lehettünk volna. Amíg ilyen libsiző, sorosozó, szemellenzős hívei vannak, nagy reménye a máshogy gondolkodóknak nem nagyon lehet. Nézd meg ezt a nyomorult országot kb. 4-5-10 év múlva, majd rájössz te is. És nagyon szeretném, ha megtapasztalnád, milyen is az, amikor esélyed nincs egy sötét, pénzes, kormány által támogatott emberrel szemben. Ez mindig így volt, de a mértéke ma már döbbenetes. De nem baj, sorosozzatok még kicsit, legalább jól érzed magad tőle. Szánalmas.

Nanemáwazz 2017.10.26. 12:11:56

Frankón összegyalázzátok egymást a szarért. Politikán nem kell vitatkozni, hiszen a "nagyok" pont azt akarják, hogy egymásnak ugrasszák az embereket. A zűrzavar nekik csak jó.
Oszt pont nem a választások fogják eldönteni, ki ül a nyakunkra. Már rég senkik vagyunk a szemükben, csak mi azt hisszük, hogy számít a szavazatunk. Egy lófaszt! csak a robotmunkánk és az adónk, ami számít. Rajtunk híznak! Bármelyik pártot nézzük, ha hatalomra kerül, nem tehet mást, csak amit a háttérből diktálnak neki.
Úgyhogy ne öljük egymást, mind egyforma kis prosztók vagyunk.

Nanemáwazz 2017.10.26. 12:16:46

Ja, kálmánolga meg a sátán szóvivője :-D

Jerico 2017.10.26. 12:22:25

Kálmán Olga már hitelét vesztette a demokratikus pártokra szavazó 1-1,2 millió TV néző szemében. A többiek )populisták, szélsőjobbosok) meg előtte sem szerették. (Enyhén szólva.)

Tom66 2017.10.26. 12:23:22

@Nanemáwazz: Van igazság benne, de azért nem teljesen mindegy, hogy kik kormányozzák a hazánkat.

Nanemáwazz 2017.10.26. 12:30:25

T@Tom66: Miért nem mindegy? Az egyik eladja az országot, a szart is kipréseli az emberekből, a másik meg a szép ígéretek mögött ellopja, ami még maradt. Haverok, rokonok, lőrinc. megvesznek bennünket kilóra. A Jobbik? Nanemáwazz!!

Nanemáwazz 2017.10.26. 12:33:16

@Tom66: És nézd meg, hogy mindig ugyanaz a szar kavarog a víz tetején. Néha egyik-másik lemerül, aztán megint felbukkan és lebeg. Kik közül akarsz választani???

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2017.10.26. 12:40:49

@Napraforgó53: Ez az ország kizárólag Orbán miatt van a víz fölött. Egy bajnai vagy kurcsány simán IMF hitelekkel kormányzott volna tovább eladósítva az országot következő 1000 évre, úgy hogy politikai mozgásterünk még saját határainkon beül sem lenne. a La görögország. Ha neked ez a helyes út akkor megérdemled hogy gyalázzanak a magyarok.

Csak és kizárólag Orbán miatt nem üdül ebben az országban 300-400 ezer migráns. Hogy miért? Mert amikor kellett kizsuppolta a tetveseket innen még az előtt hogy az osztrákok lezárták volna a határaikat, miközben mi hirtelen határzárat telepítettünk hogy ne jöhessen több. Mert hidd el a liberális geci Kern vagy Fayman simán lezárta volna csak azért hogy itt rekedjenek nálunk.

Brilliáns elgondolás, hibátlan kivitelezés. Nem azért nem tapsoltak mert nem tetszett nekik, hanem azért mert a fasz rossz végén a liberális hányinger gárda állt ez alkalommal.

Ha nem vagy képes magyarként élni és gondolkodni akkor költözz el.

Tom66 2017.10.26. 12:42:39

@Nanemáwazz: Van egy választék, abból kényszerülsz kiválasztani a kevésbé rosszat. Az meg, hogy kinek mi a kevésbé rossz, az bizony ideológiai síkon fog eldőlni.

Nanemáwazz 2017.10.26. 12:47:22

@Tom66: Szoktál háttérbeszélgetős műsorokat nézni? Mindegy, melyik oldal. Ott azért mondanak kulisszatitkokat. Pl. hogy a szavazatoddal hogyan sakkoznak. Lehet, azt hiszed, hogy a szavazatodat az kapja, akire leadtad. NE HIDD!!! Rég lejátszott dolog, hogy mikor ki kerüljön a trónra. Amúgy meg ma Magyarországon nincs legitim kormány! Ezek, akik kavarognak jobbról balra meg vissza, csak bitorolják a hatalmat. Na akkor milyen is a választék?

Tom66 2017.10.26. 13:09:23

@Nanemáwazz: Lehet, hogy neked mindegy, nekem viszont nem. Soha nem szavaztam és nem is fogok a balliberális oldal pártjaira és ennek rengeteg oka van. Feltalálhatod a spanyolviaszt, de a világ sajna így működik, és ehhez kell alkalmazkodni, különben a diliházban kötsz ki.

Bolshevik 2017.10.26. 13:23:25

@Orban VikTROLL: "Most jottem ra, hogy engem ez a Kalman Olga 25 evvel ezelott szexualissan zaklatott.
Masokkal is csinalt ilyet ? "

Engem naponta zaklat, elsősorban éjszaka, álmaimban. #metoo

Tomiko 2017.10.26. 13:25:29

@Jakab.gipsz: Szóval, ha kérdezik ne válaszoljon, mert te úgy látod jónak ha nem beszél? :)

Tomiko 2017.10.26. 13:28:26

@Tom66: Valójában nem a Jobbikot dicsérte, hanem az alkalmazott módszerét. Meg is jegyezte, hogy nem feltétlen jóra használja.

Napraforgó53 2017.10.26. 13:32:57

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Te biztos nem fogod előírni, ki hol éljen. Nekem meg pláne nem. Tudod, ahelyett, hogy átkozódnátok és káromkodtok, meg lehet próbálni enélkül is meggyőzni a kétkedőket. de a hozzád hasonlóknak ez eszébe sem jut. Aki nem ért egyet, vagy nem jól látja, az elmebeteg és költözzön el. Na, ezért beteg nekem/nekünk az egész, úgy ahogy van. Amúgy meg miért nem jut eszedbe, hogy megkérdezd például, hogy liberális, vagy hasonló vagyok-e. Mert hát nem. A baloldaliság meg nem azt jelenti, ha nem tudnád. Normális országokban ez így is van . És nem azt mondtam én sem, hogy nem értek egyet ebben, vagy abban a mostani vezetéssel. A migrációt például kimondottan jól kezelte. !Én mindig is azt mondtam, hogy a Szabadság hegyről könnyű jogvédőnek lenni./ Tehát fogalmam sincs, mire jó a kioktató stílusod. Győzzél meg az igazadról. De ilyen hangnemben ez senkivel nem fog sikerülni.

Napraforgó53 2017.10.26. 13:35:25

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Amúgy mit jelent a "magyarként élni"? Csak úgy kérdezem. Pl. Segítesz-e bárkinek, bárhol, ahogy én teszem?

Tomiko 2017.10.26. 13:36:04

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: "Egy erőszakos buta picsa. Egy tisztességes kérdést nem tud föltenni."
Ezért nem nézi egyetlen ember sem a műsort, és ezért nem kap Olga egyetlen forint fizetést sem, mert biztosan igazad van. A piac már csak így működik :)

1ghost 2017.10.26. 13:55:10

@Bolshevik: @A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT: @Jakab.gipsz: @Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta:

Na mi van, te segghülye orbánista bérhazudozó fidesztroll? Te látástól vakulásig itt rohadsz a neten, tényleg ekkora a gáz?

Mindenesetre tekerjél bazdmeg, hátha jövőre egy cellában lehetsz a tolvaj, korrupt gazdáddal.

Cinkes 2017.10.26. 14:03:48

ez nő cseppet sem szimpatikus nekem, szerintem riporternek sem egy agyafúrt fajta, szégyen, hogy így is ő az egyik legjobb...

Duplaxiii 2017.10.26. 14:11:27

A poszt a szokásos...
KO kiosztotta orbán.
KO kiosztotta a kormánymédiát.
És mondott pár jót a jobbikról.
Na ez ugye a MINDENKIT kiosztott. Nem olvastam az mszpről, a dk-ról, az lmp-ről, a mikropártokról...
A bloggernek már ez a jobbikon kívüli összes nem tartozik sehova.
.
KO egyébként egy klasszius hírfelolvasó, megfutt, sokszor nagy neki a kabát, nincs retorikája és klasszikus alapú plitikai tudása. Anno tarlós feltörölte vele a padlót, de az sem zavarta. (monjuk pár napja tralós az rónaival is megtette ezt...)
Érdekes, hogy a hasonló péláyt futó Balogh Judit valamiért lekerült a képernyőről, ma már csak apró tudósításokban látható, ahonnan indult.
.
KO-nak abban igaza van, hogy mára a HírTV marad egy kis sziget, így nyugodtan lehet mindenkit szerepeltetni ott.
Ma a HírTV-n kívül egyetlen még picit független média sincs hazánkban, mert csak kormányoldal, csak a genderalapú megmondóellenzék és csak a bulvár létezik. Az interneten is...

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2017.10.26. 14:11:30

@Tomiko: szektásoknak az is mindegy lenne ha Szolga holnaptól a Orbán rigmusait mondogatná mantraként, föl sem tűnne nekik.. Szolga lenne továbbra is az etalon :)

Duplaxiii 2017.10.26. 14:14:54

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta:
Te HÜJE!
Mert ma nem az EU pénzekből élünk?
Ja, ha orbán az isten, akkor neked az EU is orbánia része...
Tudod mi a eltérés az IMF és a szovjet hitel között? A galád IMF ellenőrzött...
Tehát naná, hogy jobb a zsebbe is mozgatható putyini támogatás.
Ha orbán egy EU és NATO tag ország vezetője, akkor az ellenséggel való lepaktálás nem hazaárulás?

Cinkes 2017.10.26. 14:15:12

@Jakab.gipsz: baszki, ez a mi kutyánk kölyke duma elég komoly önvallomás...

metax 2017.10.26. 14:41:09

K.O-nál betelt a pohár és otthagyta a trumpimádó, Orbánnal kokettáló Németh Sándor atv-jét, és átment Simicska Lajos, a fideszmaffia volt második emberének televíziójába, ahol a Jobbik kapcsán immáron új munkaadója érdekeinek próbál csak finoman megfelelni.

Hír Tv, mint a szólásszabadság egyik utolsó bástyája? Ha úgy vesszük, igen. De ne feledjük, az most is pártot majmol, pusztán ez a párt már nem a kormánypárt, a Fidesz, és a nyalást immáron a korábbinál sokkal szerényebb, kevésbé látványos, kifinomultabb, mondhatni sokkal kevésbé gyomorforgató módon teszi.

Nanemáwazz 2017.10.26. 15:34:48

@Tom66: Bocsánat, én nem írtam, hogy ballib lennék. SŐT! Hamá, akkor ultrajobb. Igen, tényleg ez van, ezzel kell együtt élni. Ez a választék. Én meg választok. Mivel nincs a meggyőződésemnek megfelelő, na vajon kit? :-D

Nanemáwazz 2017.10.26. 15:38:21

Ami pedig a simicskát meg a többi majmot illeti, kamubalhé az egész, amit művelnek. Mármint a szembefordulás, duzzogás, rivalizálás stb.
Mi kell a népnek? Balhé! Hogy ez csak műbalhé? Na és?
Cirkusz van, kenyér is kéne má!

Nanemáwazz 2017.10.26. 15:41:20

K.O. kurva okosnak képzeli magát. Biztos valami bundás zs... pakolgatja, azért tud helyezkedni. Különben már rég el kellett volna zavarni a picsába.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.26. 16:12:04

@Orban VikTROLL:

Kis Simicskát olvastátok ?
b1.blog.hu/2017/10/26/simicska_fia_is_azon_rohog_hogy_gyurcsany_hulyet_csinalt_mszp-bol
Simicska fia is azon röhög, hogy Gyurcsány hülyét csinált MSZP-ből

---

És Gyurcsányt ?
magyarnarancs.hu/belpol/gyurcsany-szerint-meg-egy-ket-ciklus-es-kialakul-a-fidesz-valtopartja-a-baloldalon-107265
Gyurcsány szerint még egy-két ciklus, és kialakul a Fidesz váltópártja a baloldalon

----

Van még kérdés ?

NBarbieReloaded 2017.10.26. 16:21:04

Milyen vicces, nem is, inkabb szanalmas is ez a balliba gondolkodas.
Mikor Olgi szektaTV-s volt, orrba szajba tamadta a Jobbik-ot attol merten, hogy epp milyen bagatel, felfujt kis semmisegen akadt ki az erzekeny balliba propaganda, akkor jo volt Olgi.
Most, hogy a hirTV-nel van, kultur(abb)emberi viselkedest tanusit a Jobbik iranyaba (magyarul nem vagdalkozik a korabbi van/nincs rajta sapka stilusban), mostmar rogton nem jo Olgi. :)

A mindenkit kiosztott, csak a Jobbik-ot nem reszrol: szemmel lathatoan ez egy kiragadott resz valami masbol, valami tobb-bol. Engem erdekelne a tobbi is.
Mert ha azt kerdeztek tole, hogy mit gondol arrol, hogy a Jobbik az elmult evek szandekos, mediabeli agyonhallgatasa ellenere is novekszik, o meg erre elmondta a fentebb is olvashato tenyeket, azzal akkor vegulis mi is a gond?

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2017.10.26. 16:39:34

@Duplaxiii: Oroszország nem ellenség, legfeljebb neked. az a SZU volt ez meg Oroszország. Amerika nagyobb veszélyt jelent ránk és mindenki másra mint az Oroszok bárkire. És ne gyere a Krim ügyével mert bizony Kárpátalját se kellene otthagyni a köpönyegforgató ukránoknak, mert nem az övék, soha nem is volt.

1ghost 2017.10.26. 16:40:15

@Ballib cenzúrázók réme 25:

"Van még kérdés ?"

Miért nem nyalod még fényesebbre a tolvaj, korrupt gazdád seggét? Ez esetben te lehetnél orbán ráhel most vásárolt 900 millió villájában a házőrző eb.

Napraforgó53 2017.10.26. 16:47:15

@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Nagy bölcsességet mondtál. Amúgy én is, önkéntesként. És fogalmam sincs, mitől vagy te különb, de már nem is érdekel.

István Magyari 2017.10.26. 16:52:21

Szarok Kálmán Olga pofájába.

ZX 2017.10.26. 17:01:17

Ezek a szánalmas fidesz csicskák hogy ellepték a blogot. Már fosnak nagyon, hogy hamarosan nem lesz munkájuk.

Persze, persze, tudom, Sorosorososorosorosorosorosorosoros.

Tisztességes Természettudomány 2017.10.26. 17:10:42

Valaki elnevezte Kálmán Szolgának.
Találó név.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.26. 17:36:41

@NBarbieReloaded:

Miért ?

Te azt hitted a Jobbikot befogadják a ballibek a brancsba valaha is ?

Simicska elkurvítja őket éppen, azán majd darabokra szedik, mikor már eléggé polkorrektek, és cukik lesznek ahoz, hogy ezt szó nélkül benyeljék.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.26. 17:39:40

@1ghost:

Értem hogy szomorú vagy.

Elkeseredtél, hisz már a gyűlölködés főmestere Gyurcsány is nyíltan mondja, 1-2 ciklusig rohadtul nincs esélye a ballib elkúróknak visszatérni.

Ezek után valóban csak a személyeskedés marad belátom.

De én itt leszek 1-2 ciklus múlva is, hogy legyen hol levezetni tehetetlen frusztrációdat, ha akkor is felmossák a kedvenc elkúróiddal a padlót. :DD

$pi$ 2017.10.26. 18:05:07

Amit a Kálmán Olga csinál az politikai pornográfia. Az emberek szeretnének veszekedni politikusokkal, de nem tudnak, ezért nézik ahogyan az Olga veszekszik velük a tévében.

Az hogy Olga baromságokat beszél nem számít. Pornó, nem ismeretterjesztő műsor.

$pi$ 2017.10.26. 18:13:41

@Duplaxiii: "Tudod mi a eltérés az IMF és a szovjet hitel között? A galád IMF ellenőrzött..."

1. Az IMF hitel nagy részét az ország felélte. Nem befektetésre ment, hanem "eltapsolták".
2. Az IMF politikai, gazdaságpolitikai feltételekhez kötötte a hitelt, amikor Gyurcsány megporóbálta visszaosztani az elvett 13. havit mennie kellett.
3. Az Orosz hitelből az oroszokat fizetjük, ha nem tetszik az erőmű nem fizetjük a hitelt.
4. Az orosz hitel felvétele után lesz egy erőművünk, az IMF hitel felvétele után semmink nem volt.
5. Az orosz hitel nem naponta változó kamattal számolandó.
6. Az orosz hitelt nem kell kétszer átváltani, egyszer dollár/euróról forintra, egyszer vissza.
7. Az orosz hitel nem olyan rövid lejáratú.
8. Az oroszt hitelnek alacsonyabbak a költségei.

És így tovább...

Netuddki. 2017.10.26. 18:17:19

Most komolyan? Ez a fórum, hogy fidelitasos kis köcsög hülyegyerekek napszámban köpködik a Kálmán Olgát?

1ghost 2017.10.26. 18:20:44

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Hát felőlem itt a neten is elrohadhadsz, ha úgy akarod, de a helyzet az, hogy a celládban fogsz.

NBarbieReloaded 2017.10.26. 18:20:56

@Ballib cenzúrázók réme 25: Semmi ilyesmit nem irtam. Jol vannak ok ott ahol vannak, tavol az osszes eddigi tolvaj bandatol.

Azt meg mar tegnap(elott?) is irtam, hogy akinek a kedvenc partjanak volt tenyszeruen a penztarnoka evtizedekig, a part vezetojenek meg orszagos cimoboraja, az ne nagyon Simicskazzon mar, mert qrvara nem hiteles, inkabb csak szanalmas. :)

Proud Mary 2017.10.26. 18:22:47

@ZX: ehhez képest gazdád ma mondta, h 1-2 ciklusig még ovi lesz a min. elnök

1ghost 2017.10.26. 18:59:51

@ZX:

"Ezek a szánalmas fidesz csicskák hogy ellepték a blogot. Már fosnak nagyon, hogy hamarosan nem lesz munkájuk."

Miért ne lenne? Én úgy tudom a sitten is dolgozni kell valamennyit! Igaz kicsit más jellegű lesz a meló, de majd megszokják. :)

Jakab.gipsz 2017.10.26. 20:35:22

@Napraforgó53:

Ti vagytok szánalmasak libbancsok bár mihez nyúltatok, vacak lett minden, és még is ti akarjátok osztani az ész?

Kinek és miért?

Szabad kezet kaptatok az SZDSZ és értelmiségi hold udvara, és mire jutottatok?

Eltékozoltátok a magyar nép vagyonát, "mert az állam rossz gazda majd a piac megoldja" ezt ugattátok nap mint nap", két libbsi megbeszélte azt, hogy másnak mit kellene csinálni, hogy nektek ne keljen gondolkodni. Ügyes mi ?

A farizeus képmutatás, a hazudozás, a manipuláció, még nem kultúra.

Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta 2017.10.26. 20:57:38

@Netuddki.: Ha Orbánt köpködnék itt az tetszene mi? :) mekkora faszkalap vagy :)

2017.10.26. 23:18:37

@Napraforgó53: "Amúgy mit jelent a "magyarként élni"? Csak úgy kérdezem. Pl. Segítesz-e bárkinek, bárhol, ahogy én teszem?" - hát mondjuk kezdetnek megtenné, ha nem utálnál mindent és mindenkit ami és aki magyar. komolyan.
amúgy meg pont ez a lényeg, hogy nem "bárkinek" kéne segítened bárhol ehehehe

NBarbieReloaded 2017.10.27. 10:58:04

@Ballib cenzúrázók réme 25: Olyan vicces, ahogy miutan helyre raklak Simicskazas kapcsan, te minden alkalommal elhallgatsz. :D
Gondolom, a viszontvalaszra mar nincs utmutato a habony-muvektol, csak ki van adva az orrba-szajba Simicskazas, azt` kesz. :)

Napraforgó53 2017.10.27. 19:03:44

@Jakab.gipsz: Azért helyesen írni megtanulhatnál, nagyokos.
süti beállítások módosítása