B1 blogcsalád



10 dolog, ami csak a Fidesz sajtójában történt meg

2016. március 08. - nickgrabowszki

haro.jpgElállt az eső, melegszik az idő, közeleg a tavasz. Mindeközben egy párhuzamos valóságban a következők történtek:

Továbbá:

Az állami pénzből közvetlenül el- vagy közvetve kitartott sajtóban ezek a híreknek és tényeknek látszó valamik jelennek meg. Ezek a faktoidok adatnak közre kormánytisztviselőktől, meg Fidesz-politikusoktól és -propagandistáktól.

Az egészségügynek, az oktatásnak vagy a környezetvédelemnek nincs minisztériuma, a propagandának igen.

Még azt sem lehet mondani, hogy ezek csupán kormánnyal szemben állók számára tűnnének nettó valótlanságnak, alternatív univerzumnak, hibának a mátrixban. Már az egykori harci lap is a köztévé párhuzamos valóságáról cikkezik Orbán vétója kapcsán. Elfelejtve, hogy az álhírt Kovács kormányszóvivő adta ki először; nem egyszerű újságírói melléfogásról van szó, hanem

a nyilvánosság tudatos manipulálásáról.

Török Gábor meg azt írja:

Magyar politika 2016: már megint nem a cselekvések-döntések megítéléséről (egyetértünk velük vagy sem) megy a vita, hanem arról, hogy azok a cselekvések-döntések egyáltalán megtörténtek-e.

Üdv a párhuzamos valóságban!

De mégis, hol élt mindenki az elmúlt néhány évben?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr188453740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása