B1 blogcsalád



"Nagyot ment a csapat, Viktor! Család jól van?"

2016. október 28. - Mr Flynn Rider

Heti politikai összefoglalónkat Jávor Benedek, az újabban Párbeszédnek hívott párt (legutóbbi Tárki-mérésen 1% alatt mérték őket) EP-képviselője írta meg a Facebookon. Köszönjük!

 joker_claps.gif

 

Egy évtizedek óta ismert módon, a hatóságok orra előtt fegyverkező hungarista lelő egy rendőrt, majd kiderül, hogy elmeháborodott társaságával az orosz titkosszolgálatokkal együtt szoktak gyakorlatozgatni.

Mindeközben az orosz állami televízió fasiszta lázadásnak minősiti az 56-os forradalmat annak 60. évfordulója alkalmából, mire Szíjjártó miniszter beszélgetésre hívja az orosz nagykövetet, de direkt hígra főzik a kávéját, és abba a székbe ültetik, amelyikből olyan szúrósan kilóg a lószőr. A Békemenet sajnos épp nem ér rá felvonulni, a középosztály helikopterezési szokásait tanulmányozza.

Ezidő alatt a miniszterelnök szomszédságába költözik a világ egyik top 10-es csirkefogója, embercsempésze, terroristapénzelője, adócsalója és illegális fegyverkereskedője, akit a miniszterelnök ismeretlen okokból professzorként aposztrofál, viszont a kapcsolatukat nem tagadja. Nehezen is tudná, mert hamarost kiderül, hogy Orbán Ráhel a férjével többek közt ennek az FBI által vagy 10 éve körözött ipari léptékű gengszternek a lábán is állnak.

Ezalatt az EU statisztikai hivatala szerint a kormány által bemondott számok a magyar államadósságról és hiányról kb. úgy viszonylanak a valósághoz, mint hajléktalan a szociális államtitkárhoz.

A Népszabadság kiadóját mindeközben felvásárolja Mészáros Lőrinc, némiképp árnyalva kormány "puszta gazdasági okokról" szóló értelmezését. Mészáros Lőrinc mindezt teli szájjal röhögve tagadja, de mire befejezi a röhögést, a Simicska-féle Heti Válasz nagyjából tíz biztos kapcsolatot mutat ki közte és az Opimus Nyrt. között.

Magát Rogán Antalt ezalatt úgy megpörgetik az újságírók helikopterügyben, hogy Cili búgócsigaboltot nyit Vajna Timi bezárt fánkozójának a helyén.

Nem tudom, jól összegzem a hetet innen a távolból? 

Nagyot ment a csapat, Viktor! Család jól van?

 

Nem is csoda, ha a magyarok több mint fele nem akar a politikával foglalkozni - kész őrültekháza az egész.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2811845199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hidvégi Mihály 2016.10.28. 10:17:07

Figyelj csak B1 blog!

Mivel elkövettétek azt az aljasságot, hogy egy tehetséges fiatal embert megpróbáltatok besározni, kiabáltatok róla tücsköt, békát (Pukli Istvánról van szó), ezért minden bejegyzéstek után meg fogom ezt a hozzászólást jeleníteni.

Sokat szenved ez az ország egy gazember zsarnok miatt már évek hosszú sora óta. Felemelkedni csak akkor fog, ha azok az emberek, akiknek fontos, hogy jól működő országgá, társadalommá váljunk, fontos, hogy az alapvető emberi-erkölcsi értékek a helyükön legyen kezelve - azok az emberek csak a jóra, szépre és igazra törekednek. Aki ennek ellenáll saját gazember hatalmi ambíciójánál fogva, az Orbán lealjasult világában él és mozog.

Tiltakozom ezért, ellenetek!

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2016.10.28. 16:21:42

@Hidvégi Mihály: Eszerint a PKP úgy gondolja, hogy ő az a jobboldali párt, amelyről Pukli álmodik?
Nekem nem lennének illúzióim azután, amit Pukli Orbánról és a hibák kijavításáról nyilatkozott. Tiszta MSzMP XI: (vagy IX? a fene sem emlékszik) kongresszus.

Hidvégi Mihály 2016.10.28. 17:24:14

@Kuviklacz: Ez nem erről szól, hanem elvről. Hallottál már ilyesmiről?

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2016.10.30. 11:12:50

@Hidvégi Mihály: Mi az elv? A mi karrieristánk jó karrierista? Elnézést, de szvsz Puklit benéztétek. Azon mindenki túltette magát, hogy ő is a rendszer szokásos módján a tantestület akarata ellenére lett igazgató, sőt, miután ezt a FIDESZ-média kapta fel, amikor elkezdett szervezkedni, irrelevánsnak tekintettük. Aztán jött az a megnyilvánulása, hogy ő a FIDESZ-t akarja belülről megjavítani (ismerős a 80-as évekből, nem?), majd kilépett a mozgalomból, majd felajánlkozott a kormánynak. És csak mindezek után kezdett el egy új jobboldali pártról álmodni.
Tiszta beszéd az lenne, ha a PKP azt mondaná, hogy ettől kezdve Pukli az oktatáspolitikusa (mondhatnám, hogy egyik, de eddig a PKP részéről egyetlen szakpolikust se hirdettek meg), és nyilván megpróbált többfééle módon eredményt elérni, és mindben csalódva fordult egy elviekben gazdag, és talán jövővel is rendelkező erőhöz.
Elv az is, hogy Béndek a PKP Facebookján pártolja az együttműködést a Jobbikkal?
süti beállítások módosítása