B1 blogcsalád



4 MSZP-s, aki szintén bocsánatot kérhetne a nokiás dobozok miatt

2015. július 06. - Egyenlítő blog

Miután Balogh Zsolt bocsánatot kért hamis vallomása miatt, és az ügyészség is elismerte, hogy nem létezhetett a BKV-ügyben elhíresült "korrupciós pénzzel tömött nokiás doboz".

Azonban a volt főpolgármester-helyettes korábbi párttársai és mindazok, akik politikai érdekektől vezérelve felhasználták a botrányt, most mélyen hallgatnak. Pedig itt lenne az ideje annak, hogy 

Bajnaitól kezdve, Gyurcsányon át, Lendvai Ildikóig mindenki nyilvánosan bocsánatot kérhetne a hamisan megvádolt Hagyó Miklóstól.

20_0.jpg

Az MSZP az ártatlanság vélelmére nem sokat adva kezelte a 2009 őszén kirobbanó BKV-botrányt. Bár bejelentették, hogy bíznak a főpolgármester-helyettes ártatlanságában, a választási kampány közepén mégis felkérték Hagyót, mondjon le minden pozíciójáról.

A meggyanúsított politikus esetleges ártatlansága senkit nem érdekelt, az MSZP-ben minden érdekelt arra hajtott, hogy

Hagyó kitúrásával saját párton belüli pozícióját erősítse.

Ahelyett, hogy támogatták volna párttársukat, a sajtóban célozgattak, üzengettek és szivárogtattak. Mit több, akkori sajtóértesülések szerint a Hagyó elleni vallomásokat is az MSZP legfelső köreiből szivárogtatták ki. Egyes pártvezetők pedig még meg is erősítették a terhelő vallomások hírét.

Íme 4 szocialista vagy volt szocialista, aki beleszállt  "nokiadobozolásba":

  • Burány Sándor: A fővárosi szocialisták akkori vezetője már 2010. február 2-án kijelentette, hogy "a nem cáfolt kiszivárogtatás azt jelenti, hogy gyanúsított lesz Hagyóból."
  • Lendvai Ildikó: Az MSZP akkori pártelnöke nem sokkal a botrány kirobbanása után már egyenesen bűnösnek titulálta Hagyót. Kijelentette, hogy „Aki bűnös, nem fogjuk védeni, ha valaki bűnös, annak nem lesz helye a szocialista pártban"

A pártok a 2014-es választások idején is emlegették a nokiás dobozokat a nyilvánosság előtt. A különböző pártok képviselői - így a korábbi MSZP-sek is - ezzel igyekeztek lejáratni egymást.  

  • Bajnai Gordon: 2014-ben ő is felhasználta új pártjában a korrupció szimbólumává váló nokiás dobozokat. A választások előtt Együtt-PM-es szövetségese, Jávor Benedek hangoztatta, hogy korszakváltás szükséges ahhoz, hogy ne térjen vissza "a nokiás dobozok időszaka". (Bajnaiék tehát éppen azt az időszakot nem akarták vissza, amikor Bajnai volt a miniszterelnök.)
  • Gyurcsány Ferenc: Szintén nem hagyta ki a 2014-es választások előtt,  hogy a nokiás dobozokat emlegesse. Persze ezt már ő is arra használta fel, hogy új pártjának népszerűségét növelje.

Hol vannak most ezek a volt párttársak, akik felhasználták ezt a hazugságot a választási kampányokhoz?

A fideszes politikusokról, Fidesz-közeli nyomozókról, -besúgókról, bírákról, ügyészekről, "civil szervezetekről", akik szintén érdekből lovagolták meg ezt a hazugságot, nem várhatunk semmit: ők nem adtak mást, mint ami a lényegük. De az egykori párttársak annyit igazán megtehetnének, hogy miután bedőltek egy hazugságnak, ami jelentősen hozzájárult a 2010-es és '14-es választási vereségükhöz is, és látják a per állását, hogy

elnézést kérnek Hagyóéktól.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr367603900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2015.07.07. 13:18:49

Aki szerint Hagyó nem lopott, az beteg.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2015.07.07. 13:23:24

@Trompf:

Hagyó egész egyszerűen befenyítette az MSZP-s maffiát, hogy kitálal, és a maffia meg rákényszerítette a vallomás visszavonsására a tanúkat.

Senki nem gondolhatja komolyan, hogy itt kényszer hatására valott volna Mesterházy vagy Balogh.

Sokkal inkább azt, hogy kényszer hatéséra vonták vissza a vallomást.

KUHULIN 2015.07.07. 14:39:20

@Trompf: Hagyó a legtisztességesebb baloldali politikus. Aki mást állít az egy náci! :P

illaim 2015.07.07. 14:39:52

@Trompf: Ja a csürhét soha nem az igazság érdekelte! Elég ha rákiabálják, és már jöhet is a kövezés meg a felkoncolás!
Aztán meg meg vagy sértődve, ha mocskos nácinak becéznek! lol

Kivlov 2015.07.07. 14:41:00

szerintem meg inkább ugorjanak a Dunába...

csabakirályfi 2015.07.07. 15:04:52

Hölgyeim és uraim, kedves barátaim, hát erre fizet a Habony/Finkelstein duó? Erre? Érdekes. Lendvai az idézett mondat előtt ezt találja mondani:
"Mi sem tudjuk, hogy igazak-e ezek az ügyek, egy újságcikkben olvastunk egy interjút"
Akkor hol titulálja bűnösnek, he?! Jót Nokiáztatok még eccer utoljára? Egésségetekre. Ja! Volt Bajnai is meg Gyurcsány. Szuper.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2015.07.07. 15:46:41

@illaim:

Tekintve hogy a főváros céginek így a BKV-nak is a Hagyó alatti ténykedése nyomán jelentős veszteségei keletkeztek (Ez ugyanis nem vita kérdés, hanem tény), így nem nehéz kikövetkeztetni hogy ezekért a százmilliós, helyenként milliárdos összegekért kenőpénzeket kaptak.

Hogy nem lehet bizonyítani ezt, mert az MSZP maffia megfenyegette a tanúkat az más kérdés.

illaim 2015.07.07. 16:08:19

@Trompf: A BKV cégeinek nem csak Hagyó ténykedése alatt voltak veszteségei, hanem a BKK- ás Vitézy ténykedése során is! Vagy azokat is a maszop maffia irányította? Nem az MSZMP maffia, aminek az egyik alapszervezete a Fidesz! A maszop az elnökét árulta el amikor a pártfinanszírozást akarta rendezni, a Fidesz meg hallani sem akar róla! Mind a kettő az Ali baba meg a 140 ezer rabló rt.-hez tartozik! Úgy hogy ne mutogass itt, mind a kettő gátlástalan tolvaj!

csak egy néző 2015.07.07. 16:44:27

Érdekes műsor lesz majd a fityesz bukta után zajló bírósági tárgyalásokon, hogy fogják majd egymásra kenni a szart.
Szép műsor lesz az tuti.

a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fwww.nethirlap.hu%2Fforum%2Fuserimgs%2FnhgalNzGtx7.jpg&key=wYOdrCB_wSTOyQ3U3DGmhA&w=600&h=236

Niebur 2015.07.07. 17:43:34

Ebbe a rövid irományba is sikerült egyet Gyurcsányozni. Gratulálok.

csak egy néző 2015.07.08. 08:13:34

"Elképesztő arányú veszteség Szijjártó Kereskedőházánál"

"A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH) tavaly 427 millió forintos forgalmat produkált, de közben csaknem 2,4 milliárd forintos veszteséget hozott össze. A Magyar Nemzeti Kereskedőházról már eddig is tudható volt, hogy jelentős állami pénzeket nyelt el. A Quaestor-botrány idején például az derült ki, hogy a cég alapítása után a 9 milliárd forintos tőkéje a brókercéghez került. A 100 százalék állami tulajdonban működő cég azonban néhány év alatt felélte a pénz egy részét. Idén márciusban, a Quaestor bedőlésekor már csak 3,8 milliárd forint volt meg az indulótőkéből. Szerencsére ezt az összeget az MNKH még időben, a csőd bejelentése előtti órákban"

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.07.31. 13:18:30

@Trompf: "Hagyó egész egyszerűen befenyítette az MSZP-s maffiát, hogy kitálal, és a maffia meg rákényszerítette a vallomás visszavonsására a tanúkat."

Milyen emeszpés maffiáról hablatyolsz, cuncibogár? A fideszes maffia 7 éves országlása közepette?! Hogyan tudna itt az emeszpé csóró kis ellenzéki pártként ráhatással lenni a törvénykezésre egy fideszes pártkatona vezette főügyészség mellett??

Emeszpé egy balfasz semmirekellő társaság, néhány politikusa időnként betévedt a tilosba, de semmi egyéb. Ráadásul ők kivétel mind az igazságszolgáltatás kezére is kerültek, mint pl. Cuslág, szemben a fideszes maffiózókkal, kiket Polt Péter és a rájuk szabott törvények védenek.

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.07.31. 13:23:15

@Trompf: "Hogy nem lehet bizonyítani ezt, mert az MSZP maffia megfenyegette a tanúkat az más kérdés."

Oszt' mivel fenyegette meg? Ha nyernek a jövő évi választásokon (ha!) jön az irgumburgum? :DDDDDDD
süti beállítások módosítása