B1 blogcsalád



5 dolog, amire Szijjártó zakóügye rámutatott

2015. november 12. - nickgrabowszki

Akadnak, akik azt mondják, ez a zakóügy piszlicsáré, meg nem is fontos, meg olyan bulváros. De nincs igazuk. A gőg beszél belőlük. Ellenben ez a zakóügy

cseppben a tenger,

rávilágít némely dologra a Fidesz újgazdag elitje kapcsán. Mert nézzük csak, mi derült ki a Szijjártó nevű emberről, akinek lefotózták a kukába kidobott zakóját.6m4d2roxvymokedgs.jpeg

1. Vagy nyomorog, vagy nem bontja ki az igazság minden részletét.

  1. A szóvivőből lett külügyminiszter egymillió-egyszázezer forintot keres havonta.
  2. Egy ilyen zakó értéke a milliót közelíti.
  3. Egy külügyminiszternek legalább 10 komplett öltönyre van szüksége.

Ezekből az adatokból kézenfekvő levonni a következtetést, hogy a miniszter nyomorog, mivel fizetése jelentős részét a politikában és a diplomáciában szükséges munkaruhájára költi.

Persze megtehetné, hogy olcsóbb ruhákat visel: 200 ezer forintért már egész tisztességes öltönyöket kapni; azokban már mindenhová beengedik. De nem vesz olcsóbbat.

Eszerint vagy bolond, vagy nem jelent problémát neki a pénz, azaz máshonnan származó anyagi forrásai is vannak. A 170 milliós neobarokk villája azt jelzi, az utóbbi a helyzet. Az ugyanakkor nem világos, hogy a "családi összefogásra" való hivatkozás vajon kielégítő magyarázat-e a luxuséletmódjára.

2. Nincs tisztában a dolgok értékével.

A cikkre válaszul megjelent közleménye arra utal: fogalma sincs arról, mi a probléma azzal, hogy 2015-ben, Magyarországon valaki egyszerűen csak kidobja megunt milliós zakóját. Talán demagógia, de attól még igaz, hogy

  1. ma iskolákban és kórházakban nincs fűtés (az utóbbiakban gyógyszer se);
  2. emberek százezrei nyomorognak a közmunkának nevezett kegyelemkenyéren mindenfajta jövőbeli remény nélkül;
  3. akinek munkája van, az nem kap érte versenyképes fizetést;
  4. aki teheti, menekül az országból.

Szijjártó nem érti, mi a baj azzal, hogy miközben a kormány sikerként kommunikálja, hogy napi 650 forintra emelték a gyerekek menzafejadagját, mit jelent Magyarországon emberek milliói számára, hogy valaki féléves nettó fizetésükből nemcsak egyetlen ruhadarabot vesz, hanem még ki is dobja, ha megunja.

3. Részvéttelen.

Ráadásul eszébe se jut, hogy az másoknak még jó lehet valamire használtan is. A szociális felelősség még a vállalatok számára is ajánlott, hogy álcázzák, ami lényegük, a profittermelést; egy politikusnak pedig egyenesen kötelező részvétteljesnek és mások sanyarú helyzete iránt megértőnek mutatkoznia - még ha nem is az valójában.

Szijjártó viszont éppen csak azt nem mondta: egyenek kalácsot.

zako.pngEgy elhasznált ruhadarabot megkaphatnak, és meg is kapnak rászorulók, és igen, az is előfordulhat, hogy egy elhasznált ruhadarabot az ember egy költözés során kidob.

Hát nem kapták meg, sőt, kidobta. Kukázza ki, akinek kell. Mit érdekli őt.

4. Arrogáns.

Aki viszont minderre fölhívja a figyelmet, lefényképezi, ír róla, az egyenesen jellemhibás. Mondja (írja) ezt az az ember, akinek szóvivősége alatt a karaktergyilkosság volt a fő feladata. És ezt az sem menti, ha a közleményt nem ő, hanem sajtófőnöke fogalmazta, mert a beosztottak nyilván a miniszter jellemvonásait tükrözik. Hogy azt ne mondjuk, a jellemhibáit.

5. De mindezek dacára nem lesz semmi baja.

Pedig a Fidesz politikusai már tavaly elkezdtek hasonlítani a megbukott ukrán Janukovics elnökre, különös tekintettel annak arany wc-kefés luxusvillájára.

  1. Nem árt emlékezni Rogán folyton növekvő lakására,
  2. Lázár mondatára az annyit érésről,
  3. mindkettejük luxusóráira,
  4. Habony öltözködésére,
  5. L. Simon nem is panziójának közpénzen épült bekötőútjára,
  6. Pintér és Giró-Szász cégtulajdonlásaira,
  7. valamint az Orbánhoz közeli oligarchák, Mészáros Lőrinc, Andy Vajna és Garancsi hihetetlen sikereire a közbeszerzéseken.

Persze, ahol a miniszterelnök lánya közpénzen állt a saját lábára, és szintén közpénzen épült stadion a kormányfő háza mellé, ott szükségtelen csodálkozni azon, hogy egy piszlicsáré kidobott milliós zakóügy miatt a haja szála sem fog görbülni az egyik bizalmi embernek.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr548073518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sas70 2015.11.13. 14:42:30

@bértrollbosszantó_kovi1970: És mennyi segget kellett kinyalni, hogy végre meglegyen! De meglett és mostmár ő nyalatja a seggét másokkal, hogy egyszer azoknak is legyen. Látod tinó, ha jól nyalsz, ökör lehet belőled!

Ecsetes 2015.11.13. 14:43:02

Egy külügyminiszteri találkozón vajon, hogy kell megjelenni? És ki tudja megmondani, hogy a többi ország minisztere milyen minősségű és árszintű ruházatban jelent meg? Ha az ember egy találkozóra hivatott, és nem azon a színvonalon öltözködik ki mint a többiek, akkor vagy ö nézi le a megjelenteket, vagy őt nézik le!

ARic 2015.11.13. 14:44:50

"cseppben a tenger" ?!

ARic 2015.11.13. 14:47:48

"cseppben a tenger"?!

Netuddki. 2015.11.13. 14:48:07

@Ecsetes: Muhaha! Lúzer mentési kísérlet.
A kis gyökér már számtalanszor jelét adta a nyilatkozataiban, hogy lenézi a többi embert, többi országot. Tudod orbánkötsög, nem a ruha teszi...

csak egy néző 2015.11.13. 14:52:16

Ez a kis gyökér, ezt az egész zakó ügyet, (amiről ha egy csöpp esze lett volna,akkor gondolhatott arra, hogy valaki megtalálja) megúszhatta volna, ha egy ollóval kivágja a behímzett nevét.

rodion boyton 2015.11.13. 14:58:56

nem 1 millió... Londonban, Milanoban varratott 1000-1500 €ó, már nagyon tuti, nem ilyen szar mint ez a noname...

Van aki a szarrágás teóriájában nyújt teljesítményt, mint a bloggerünk, mint azok, akik egy kukában landolt zakót csócsálják...Lehet, hogy szükség vcan a véglényekre is.

body_andras 2015.11.13. 15:00:00

@csak egy néző: vagy elárverezi hithű nyuggereknek és a bevételt szétosztja valami rászoruló-féle népség közt (nem tudom épp melyik a keresztény-nemzeti értelemben korrekt)

Nancsibacsi 2015.11.13. 15:02:01

@Kalocsai Tamás: "megint mi lesz? Semmi! Senki sem megy már ezért utcára, senki sem mondja, hogy takarodjon a közéletből"

Adott egy probléma: a politikusok lopnak. Erre én nem ismerek megoldást. Pl. szerintem az utcára vonulás, az hogy mondanám hogy takarodjanak a közéletből, de akár ha sikerülne is eltakarítani őket a közéletből - nem jelentenének megoldást. Miért? Mert van hatalmon jelenleg mondjuk 10ezer nemes. Mondjuk megöljük őket - rendben, azt hiszed a feladat kész. De nem, mert másik 100 ezer hasonlóan aljas, gané szarházi ott áll a második sorban, hogy a helyükre lépjen. Egy részük a jelenlegi ellenzék, de van még rajtuk kívül is bőven jelentkező. Sose fogynak el.

Éppen ezért a normális emberek lokális feladatokra koncentrálnak - pl. arra, hogy jobb legyen az életük. Netán hogyan kapjanak ők is ebből az egészből egy kis pénzt - pl. hogyan legyen egy trafikjuk, vagy ilyesmi. Ez van.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.13. 15:08:40

@pamut:
Szavasz..

Hazaáruló ballibekkel, akik még olyan hülyék is plusszban, mint te, nem igazán foglalkozom..

Bocsánat érte..

neduddgi99 2015.11.13. 15:19:06

Engem ez az iszonyú méretű arrogancia háborít fel ahogy letuszkolják az emberek torkán a dolgokat "látjátok én még ezt is megtehetem, stílusban" egymillió forintot a magyar munkások zöme egy év alatt sem kapar össze és ebből még szarrá is adózzák magukat....... már inkább csak szomorú vagyok, hogy mi lett ebből az országból és nem nagyon látok más kiutat csak a "megszoksz, vagy megszöksz" lehetőségeket!

N. Barbie 2015.11.13. 15:20:02

@pamut: Azert van abban nemi skizofrenia, ahogy egy fideszfobiaba beleorult egyen bertrollozik mast :)
Te, kovi, csak egy nezo, mint a legnagyobb, fideszezesbe beleorultek berkommenteloznek masokat, aranyos :D
De ti nyilvan nem vagytok mondjuk ballib berkommentelok :)
Az elmenekulest se kernem szamon mason a helyedben, ahanyszor mar te is elmenekultel kinos kerdesek elol...

rodion boyton 2015.11.13. 15:20:05

legdrágább londoni szabóság, ahol 2 öltönyt varrattam tavaly Karácsony előtt, összesen £4,000 (inc. VAT) . A Silka nem mérhető ehhez, egy high fashion, méretre igazított zakó Budapesten, max 300.000 Ft.

ttt11.1 2015.11.13. 15:21:07

+1. elég lett volna, ha kivágja a nevet a zakóból, mielőtt kidobja, és már nem lenne ügy. Komolyan kezd érdekelni, mi fordulhat még meg a kukájában? Konzuli találkozókon teleírt jegyzetfüzet? Megunt/elromlottt fényképezőgép memóriakártyástul? Használt laptop?

rodion boyton 2015.11.13. 15:24:10

Nyilván nem ő selejtezte a hároméves, kihízott zakóját, mellén a pörköltszaft-pecséttel, és az azerbajdzsán külügyminiszter nyálfoltjával a reverén

rodion boyton 2015.11.13. 15:27:09

mire jutnának a kukabúvárok, ha a kukájában megtalálnák az ondófoltos, szarcsíkos, aranyzsinóros 1000 dolláros alsóját... DNS-vizsgálatot végeznének az ízlelőbimbóikkal?

orient 2015.11.13. 15:31:57

Tavol alljon tolem, hogy mentegessek akarkit, mert Szijjarto is csak egy politikus azonban ez eleg egyoldalu poszt lett.

Allitasok:
A szóvivőből lett külügyminiszter egymillió-egyszázezer forintot keres havonta.
Egy ilyen zakó értéke a milliót közelíti.
Egy külügyminiszternek legalább 10 komplett öltönyre van szüksége.

Es valamennyire azert realisan nezni a dolgot. Tegyuk fel kell neki 10 oltony valoban. Nekem is kell a munkambol adodoan es hordom is oket rendszeresen. Magyaran azert mert Szijjartonak van egy oltonye ami esetleg 1 millaba kerul (ezt sem lehet tudni, mert kitudja mennyiert csinaltak neki...) az nem azt jelenti hogy minden oltonye ennyibe kerult. Lehet vett par NAGYON jo oltonyt meg az Andrassy uton 300k-ert. Ez szinten nem olcso persze de eltetelezni hogy 10 db 1 millas oltonye van otthon csak mert egyett megtalaltak a kukaban elegge nagy ferdites is lehet. Ha a kedves posztolo blogolasban szeretne jovot epiteni jo lenne ha a tenyekre alapozna az irasat es nem "feltetelezeskre" es "saccolasokra". Ez elegge hiteltelelenne teszi az irasait a tovabbiakban. Szep napot...

csak egy néző 2015.11.13. 15:33:01

@N. Barbie:
Mi van barbika, hol voltál eddig?
Úgy hiányoztál már.DDD
Egyébként jó rád a zakó?

N. Barbie 2015.11.13. 15:42:46

@csak egy néző: Tudod, nincs mindig kedvem ballib szellemi fegyvertelenekkel pazarolni az idom, meg ha altalaban jol szorakozok is az ostobasagukon :D
Milyen zako? Vettel nekem egyet?

csak egy néző 2015.11.13. 15:49:34

@N. Barbie:
haha, vicces fiú. Erre a zakóra gondoltam, amit kikukáztál.
m.blog.hu/eg/egyenlito/image/zako.png

Ja Vettel egyébként a harmadik, vagy ő vett neked zakót, de ez most, hogy jön ide?

N. Barbie 2015.11.13. 15:54:35

@csak egy néző: Te jol erezned magad itt angliaba, ugyanolyan szanalmasan szar humorod van, mint a legtobb angolnak :)
Koszi, van penzem magamnak oltonyt venni. Inkabb te kukazhattad ki, ha mar mindig arrol papolsz a haverjaiddal, hogy ez a csunya orban hogy tonkre tette az orszagot es mekkora szegenyseg van, akkor neked gondolom nem telik oltonyre es kukazni kellett :)

Mike36 2015.11.13. 15:54:47

@Ballib Cenzúra: és te mint nyalnc mire vered magad két seggnyalás között?

csak egy néző 2015.11.13. 16:05:53

@N. Barbie:
"Szeretem a viccet, csak nem értem" Nem baj öcsém.
Szeretnél te olyan szegény lenni, mint én, akkor nem kellene a ködös Albionban enned a "gyütt-ment" vendégmunkások keserű kenyerét.
Na további jó munkát, mert látom kicsit későn kezdtél.

csak egy néző 2015.11.13. 16:08:37

@N. Barbie:
"ha mar mindig arrol papolsz a haverjaiddal, hogy ez a csunya orban hogy tonkre tette az orszagot es mekkora szegenyseg van, "
Erről kopizz már ide tőlem valamit. Ez egy qrva gazdag ország, hogy még ennyi lopás után is működik valahogy.

N. Barbie 2015.11.13. 16:17:05

@csak egy néző: Ja, hogy mar gondolatolvaso is vagy? :D
Ertettem a viccet, csak szar volt, torodj bele :)
Most ugye csak viccelsz, hogy ne talalnek olyan hozzaszolasod, amiben orbanekat ostorozod, hogy micsoda szegenyseget csinaltak?
Kb. minden masodik hozzaszolasod errol szol, szoval egyezunk meg annyiban, hogy probaltal egy nagyot bloffolni, nem jott be, en meg sporolok egy kis idot.
Nyilvan minden kulfoldon dolgozo csak "gyutt-ment" lehet...igen, ha a sajat kepessegeidbol indulsz ki...:)
Kosz, hogy aggodsz ertem, de 9-kor kezdtem, szoval lassan mar vege a melonak a hetre :)

torró 2015.11.13. 16:17:54

Te! Figyelj haver! Képzeld el akkora a szegénység nálunk, hogy a balatoni 10 millás eladó ingatlanok mind elkeltek. A pestiek meg 4-5 millával lettek drágábbak és mégis veszik őket. Érted ezt dögöljek meg ha értem:)) Hogy a csávó 1 milláért vett öltönyt? Ugyan már! menj le a balatoni motoros találkozóra meg állj ki valamelyik autópályára, és nézd meg , de ne4m, sétálj Pesten, és néz a parkoló autókat. És akkor ezen a szar zakón csámcsogtok? Van még lejjebb nálatok? Ja és képzeld, A Hiller azt mondta, jó az a kerítés! Őrület mi? Öcsi! Ha csípi a szemed ez a zakó menj oda nagy táblával, és tüntess. Mert itt hiába koptatod a billentyűidet, ez a Szíjártó gyerek el sem olvassa! Hallatlan!

Dr. Fotos 2015.11.13. 16:19:22

Ne legyen illuziotok, hogy nem szamolta el 'koltsegkent' azt az oltonyt. Sajat penzen vette volna, tuti nem dobja ki...
Az egy dolog, hogy lopnak (ballibek is ezt tettek), az egy masik, hogy arrogansak es pofangba rohogve teszik ezt, de hogy ezek utan meg vannak akik ezek mellett teljes mellszelesseggel kiallnak. Na ez a megdobbento!

Nevoeiro66 2015.11.13. 16:24:56

Ki a faszt érdekel mit dobott ki? Szopogassátok. :)

csak egy néző 2015.11.13. 16:28:11

@N. Barbie:
Fárasztó vagy vendégmunkás.
"Most ugye csak viccelsz, hogy ne talalnek olyan hozzaszolasod, amiben orbanekat ostorozod, hogy micsoda szegenyseget csinaltak?
Kb. minden masodik hozzaszolasod errol szol,"
Akkor csak valamelyik második hozzászólásomat kopizd ide .
Abban igazad, hogy utálom és ostorozom ezt a moslék tolvaj bandát és a hozzád hasonló seggnyalóit.
Én pedig 9- kor keltem.DDD

pamut 2015.11.13. 16:52:32

@Ballib Cenzúra:
:DDD

már a hazugságaiddal sem tudsz mit kezdeni, már ahhoz is gyáva vagy te kollaboráns hazaáruló fidesztroll, oszt menekülsz, csak úgy porzik utánad a út :DDD

ne felejtsd el soha: te egy féreg vagy. ez tény, nem személyeskedés.

N. Barbie 2015.11.13. 16:53:49

@csak egy néző: Ugyan, ne nezz mar madarnak, hogy meg en toltom az idom komment keresessel, mindenki tudja, hogy utalod a fideszt, csak rajuk frocsogsz, (na meg a Jobbik-ra neha) a ballib partocskakra soha, sot veded oket. Tehat ostorozod oket, de nem azert, mert rosszul kormanyoznak, nincs szegenyseg stb. hanem mert csak...:D
Azert dedos szintre ne menj mar le, legalabb ami nyilvanvalo azt ne tagadd mar le...:)

pamut 2015.11.13. 16:54:21

@N. Barbie:
:DDDDDDDD

Szóval aki nem támogatja a fideszmaffia folyamatos lopásait és hazaárulását az a fóbiás, igazi feketeöves fidesztálib vagy látom, a logikád leleplez, te mennyit kapsz a maffia seggnyalásáért, földet vagy trafikot lopsz a magyaroktól? :D

pamut 2015.11.13. 16:56:59

KAP TŐLEM EGY REKESZ SÖRT bárki, aki tud mutatni CSAK EGY darab olyan fideszeset akit zavarnak a fideszmaffia lopkodásai.

Az ajánlatom komoly, és aki nem szereti a sört, annak szívesen adok helyette bort vagy pálinkát is. Tudni akarom van-e az országban csak egy darab fideszes aki nem hallgat sunyin, nem lapul a fűben, nem asszisztál a fidesz lopásaihoz hanem egyértelműen jelzi hogy neki ez nem tetszik.

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.11.13. 16:58:51

@Ballib Cenzúra: Látom faszfej téged nem zavar hogy lopnak. De hát te már csak egy ilyen retardált barom vagy.

@N. Barbie: Na itt a másik hülye!

csak egy néző 2015.11.13. 17:07:24

@N. Barbie:
Pihenj, vendégmunkás, látszik sokat dolgoztál a héten.
És én ma már másodszor adok ma igazat neked.
"Abban igazad, hogy utálom és ostorozom ezt a moslék tolvaj bandát és a hozzád hasonló seggnyalóit."
Mondjuk arra sem találnál nálam kommentet, hogy valaha dicsértem volna az impotens szocikat, de a fóbiáddal magadnak kell megküzdened.
Pihend ki magad kiskancsó a hétvégén.

fidesz maszop dk egykutya 2015.11.13. 17:18:04

@Bödön Ödön: én is megtehetem, de annyira hülye nem vagyok hogy meg is tegyem :D

kék madár 2015.11.13. 17:27:00

egy cikk miatt ennyi troll fizetni, ezek mar otthon nyomtatjak a penzt?

N. Barbie 2015.11.13. 17:49:44

@pamut: Nem ertetlenkem, az a fobias, aki kizarolag fideszrol szolo cikkekhez szol hozza, es csak azert, hogy fikazza a fideszt, barmit is csinalnak.
Latom a ballib logika megint felszakadt, ha valaki felemlegeti, hogy csak a fideszt fikazzatok, akkor az nyilvan fideszes :DD
Erre utalva irtam egyebkent fentebb, hogy a megfutamodasrol nem beszelnek a helyedben, mikor tobbszor fideszeseztel mar le, de a keresemre soha nem tudtad tolem vett idezetekkel bizonyitani.
Ilyen alapon en is kerdezhetem, hogy mennyit kapsz a ballibek egyre csokkeno fekete kasszajabol, hogy trollkodj?

N. Barbie 2015.11.13. 17:52:01

@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: Na, a kovetkezo szellemi orias, akinek mindenki fideszes, aki nem all be melle versenyt szapulni oket :)

pamut 2015.11.13. 17:59:25

@N. Barbie:
Hehe, szánalmas kis érvelést nyomtál le fidesztálib, sunnyogsz mint a legtöbb fideszes és próbálod eljátszania fideszest de közben igazi Orbánista vérebként mindenki torkának ugrassz aki ki meri mondani a gazdádról hogy egy utolsó rohadék maffiózó :DD

Bazdmeg mekkora IQ-d lehet ha igazi fideszvérebként viselkedve még próbálod tagadni hogy fideszes vagy :DD

és persze soha egy büdös szót se szólsz a fdieszbűnüzés kapcsán, ááááááá te biztos valami ballib vagy lehetsz :DDDD

Na, terelj még, személyeskedj, erőlködj te szerencsétlen úgyse tudsz elterelni :DD

FIDESZBŰNÖZÉS!

MA IS ELBUKOTT EGY FIDESZBŰNCSELEKMÉNY!

N. Barbie 2015.11.13. 18:00:33

@csak egy néző: Kiskancso max. szekeny apad, amelyik gyereket vart azt` te jottel jobarat.
Masreszt azert az ordas hazudozast befejezhetned. Te soha nem vedted a szocikat, aham, akkor ki allt neki vedeni gyurcsanyekat egy roluk szolo cikkben? :D
Latod, latod, hazug embert hamarabb utol erik...:D

N. Barbie 2015.11.13. 18:06:45

@pamut:
Persze, mikor megalazlak, nyilvan szanalmas erveles...neked :DD
latom igen nehez a felfogasod...
Probalok segiteni: nem azert "ugrok mindenki torkanak", mert a fideszrol, vagy orbanrol rosszat mondott (mondhatnam megint, hogy idezz tolem ilyet, de felesleges, eddig is tereltel az ilyenek utan vagy csak szepen megfutamodtal), hanem azert, mert CSAK roluk mondanak rosszat. Tehat kicsit kilog a ballib lolab...
Soha nem irtam senkinek, hogy miert ocsarolja orbant vagy a fideszt, tegye, meg is erdemlik, de amikor te meg a fentebb emlitett haverjaid csak ez kizarolag fideszes cikkeknel jelennek meg, azert az nem picit gyanus :)
Igy mar sikerult felfogni? Nem hiszem...

fidesz maszop dk egykutya 2015.11.13. 18:14:27

@N. Barbie: "hanem azert, mert CSAK roluk mondanak rosszat" az megvan, hogy már lassan 6 éve a fidesz lopja szét az országot? :D

N. Barbie 2015.11.13. 18:20:36

@fidesz maszop dk egykutya: Mondtam en olyat, hogy nem? Nem hiszem el, hogy ennyi ertetlen gyult ma ossze. Nyilvan ok kormanyoznak, nyilvan roluk szol a legtobb blog. De nem CSAK roluk, Bizony neha, neha mondjuk a ballibsikrol is van egy-egy lopasi, csalasi, sikkasztasi ugy. Latod azoknal a cikkeknel pmutot, csak egy nezot meg a tobbi hasonlo fideszfobiast? Na ugye...
Tehat az en problemam az, hogy az egyik oldalt szapulja, tolvajozza, ocsarolja (joggal, soha nem mondtam, hogy nem), a tamogatoikat, hulyezi, trollozza, majd 4 evente elmennek ezek a nagy okosok a masik tolvaj bandara szavazni...

pamut 2015.11.13. 18:28:52

@N. Barbie: LOL bazdmeg és tovább égeti magát :DDD
erőlködj tovább fidesztálib üss minden embert aki be mer szólni imádott gazdádnak, előbb utóbb csak beszopja tőled valaki hogy ballib vagy :DDD

mai fideszbűnözés megvolt?
fogadunk hogy egy kicsit se érdekel téged? :DDD

N. Barbie 2015.11.13. 18:33:26

@pamut: A kodszurkalas nagyon megy :D
Ugye megmondtam, hogy mikor bizonyitekot kene irni az en nagy fideszes voltomra, akkor jon a tereles? Es szepen, menetrendszeruen meg is jott :D
Szoval ne a semmirol irj, meg ne tereljel, irj idezeteket tolem, ahol en a fideszt vedtem, vagy valaki "torkanak estem", mert a fideszre/fideszesre rosszat mert szolni (merthogy kicsit fentebb mar ezt allitottad).
A rizsa nem erdekel, ezekre varom a bizonyitekokat.

pamut 2015.11.13. 18:38:57

@N. Barbie: LOOOOl bazdmeg és még tovább égeti magát a közismert fidesztálib, aki azonnal a torkának ugrik bárkinek aki a rajongásig imádott gazdádról ki meri mondani hogy egy szarfaszú maffiózó :DDD

hááááááááát persze cuncimókus, nem is vagy te fidesztálib, áááááá dehogy te bazdmeg akkor gyurcsányoista libsi vagy bazdmeg hogy csak na :DDD

amúgy kicsit sem feltűnő hogy majd agyvérzést kapsz hogy terelj, valamiért nagyon nem akarsz a fideszbűnözésről beszélni, vajon miért? :DDDD

nesze itt egy fideszbűnözés te "ballib" :DDD

hvg.hu/itthon/20151113_Nepszabadsag_Ujabb_fovarosi_ingatlanmutyi

"Újabb fővárosi ingatlanmutyi a láthatáron"

"Az V. kerület egy eladásra szánt ingatlant 112 millióra becsültetett, miközben három éve az alacsonyabb ingatlanárak mellett még 154 milliót ért. A Belváros képviselőtestülete napirendre sem vette az ellenzéknek a vizsgálat lefolytatására tett indítványát. A belvárosi önkormányzat szerint az indítvány határidőn túl érkezett."

Na, most gyorsan terelj mint eddig... ;)

csak egy néző 2015.11.13. 19:24:01

@N. Barbie:
Látod baromarcú, még értelmezni se tudsz, csak csúsztatni.
Én akkor, amire célzol a Mandíner blogról kopiztam ki részleteket, megjelölve a forrást. De hát tőled már megszoktuk az alja csúsztatásaidat, hazugságaidat.

meskhal 2015.11.13. 20:03:05

szijjártó zakója mint kóka helikoptere. nem elegáns.

kewcheg 2015.11.13. 20:39:04

Nincs probléma. Valószínűleg van annyi ruhapénze, amiből vehet kb. 2-3 havonta ilyen öltönyt, nehogy már a bírók évi 200ezer ruhapénzére gondoljunk, ő egy külügyminiszter. Ha van probléma, akkor az az, hogy a stílus maga az ember. Az én elképzelt,ideális külügyminiszterem (vagy bármilyen miniszter) elsősorban nem megélhetési politikus. Él abból, amit az ősei párszáz év alatt felhalmoztak.Csak sajnos ennek a világnak nálunk '45-ben vége lett.
A másik, hogy nehogy már 22 évesen legyen valaki külügymin., mint ahogy egy fiatal ember pl. bírónak se alkalmas. Nem azért, mert buta, vagy nem tud nyelveket, hanem egyszerűen mindazon know-how miatt, amit csak az évek adnak meg. Aztán ügye a kinézet. Nem komilfó punkfrizurában megjelenni sejkek meg idős,tekintélyes emberek előtt megjelenni, de sőth el kéne már felejteni ezt a 3 számmal kisebb kacagány stílusú zakót,meg szűk nadrágot. Ez jó lehet fiatal brókereknek, vagy gyógyszerügynököknek, de nem egy külügyérnek.
Aztán-úriember angol autót hajt. Ilyen silány vacak ,tényleg nóném öltönyök helyett én inkabb spórolnék egy Jag-re, szabadidőre meg Land Rover. Szóval ezeket tanulni kell,na...

Blogger Géza 2015.11.13. 20:39:53

Szerintem itt egyetlen egy dolog derült ki: Hogy a baloldal újabb intellektuális és erkölcsi mélypontra érkezett. Most képesek azon rugózni, hogy valaki kidobta a használt ruháját? Ha ezt más meséli, nem hiszem el... :) Szánalom a köbön.

Blogger Géza 2015.11.13. 20:42:16

@kewcheg: Szerintem meg hülye sznob az, aki egy pocsék angol autót akar hajtani. Szíjjártó meg nem 22 évesen lett külügyminiszter.

baldoc 2015.11.13. 20:45:19

Az ide kommentelő fideszesek nem értik, hogy nem az a baj, hogy Szíjjártónak 1 milliós öltönye van, hanem hogy egy szerűen fogja és kidobja a kukába.
Gondolom, még nem volt rongyos vagy kitisztíthatatlan.
Igy bánnak mindennel ami már útjukban van.Kidobni! Lásd Simicska!
Nem szavaz ránk?! Kidobni a kukába!
Ezek vezetik az országot. Csak a talpnyalók és seggnyalók elfogadhatóak.A többi a kukába.
Az itteni fideszesek vigyázzanak, ha nem nyalnak elég jól akkor irány a kuka!

Netuddki. 2015.11.13. 20:49:42

@maxval bircaman meghízott szerkesztő: "A google fizet a közíróknak, vagyis nekem."

A gugli fizet? Inkább letagadná, hogy bármi köze volt hozzád...

pamut 2015.11.13. 20:50:12

@Blogger Géza:
LOL bazdmeg a fideszmaffia bértrollja a pofájára veszi az erkölcs szót :DDDDDDDDD

Netuddki. 2015.11.13. 20:51:49

@kewcheg: "Él abból, amit az ősei párszáz év alatt felhalmoztak."

A kretén futsalos is abból él amit az ősei felhalmoztak. Csak éppen az utóbbi 10-20 évben, kartellezéből, közpénzt lopva...

Netuddki. 2015.11.13. 20:54:53

@Blogger Géza: Te tolvaj századvéges fidesztroll! Nem az a téma, hogy kidobta a futsalos petikéd a ruháját. Hanem az, hogy miből urizál, te balfasz...

Merlot 2015.11.13. 20:58:12

@N. Barbie: Megtanulhatnál magyarul, azaz helyesen írni, ha már beteszed a mocskos mancsodat egy blogba kommentelni!
Te gyökér!

kewcheg 2015.11.13. 21:08:37

@Blogger Géza: Calm yourself! Nem bántottam az illető urat,csupáncsak megjegyeztem, hogy teljesen igaza van,amikor egy molyrágás miatt kidobja az 1 milliós öltönyét, hiszen a molyrágta ruhákat én is kidobom, lévén hogy azt már senkinek se adnám jó szívvel.Igaz,hogy az én legdrágább öltönyöm, amit ily módon kidobtam,csak 50ezer forint volt.Pont emiatt egy öltönyre egymillió forintot költeni - csak azért mert már vett ilyet Habony úr- számomra akkora értelmetlenség, hogy már ez egymaga megkérdőjelezi az illető alkalmasságát. Egyébként felmerül a klasszikus kérdés (80-as évek kabaréja) "mi kerül ezen az öltönyön egymillióba?"

tavolirokon2 2015.11.13. 21:31:26

Nem egymillio az erteke, csak annyiert aruljak a boltban.
Fontos elvtars nem boltban vesz ilyet, hanem repi-ajendekkent kapja. Ugyanugy is dobja ki, mint te a ceglogos tollat, fejleces jegyzettombot, vagy a kozertes nejlonzacskot.

Dobhatta volna adomanygyujtobe is, de ezen mar tenyleg debilseg lovagolni.

gizmo26666 2015.11.13. 21:47:30

Azt nem vitatom, hogy megérdemli a pénzét, hisz Fideszes vagyok, de ha már ennyi pénze van, akkor rendes Fodrászra is költhetne bassza meg.

Gyorgy Nagy 2015.11.13. 22:03:24

Az Orbán kormányban a vidéki PROLI PARASZTOK urizálnak.Pubi Szijjártótól mit vártok mikor apucija besmuzolt más cégeket hogy ô megusza a balhét.A fizimiska amit ez a seggnyaló visel a bohóc kategorija.A külugyminiszterek nagyban leszarják a pubit.

kék madár 2015.11.13. 22:09:33

@maxval bircaman meghízott szerkesztő: te szerencsetlen sunyi agybeteg nyomorek miattad mar leleptem egy blogrol, de akkor a jovoben ezt is kerulom.

6.Lenin 2015.11.13. 22:22:55

Az előző 2 (2010,2014) zakó sokkal "értékesebb" volt , mégis ezen a szakadt zakón csámcsog a ballib tábor.
Hmmm, érdekes, vagy nem.
Ez a néhány megmaradt példány már nem is fog változni, talán.
Szegények, ez is kellett nekik.
Zakómániásak.

N. Barbie 2015.11.13. 23:21:34

@pamut: van ennél lejjebb, hogy a saját dumámat írod nekem vissza? :DD Jó sok idézetet másoltál be tőlem, jaaa, semmit, csak a szokásos semmitmondó rizsa, ennyit tudsz :DD De nyilván én égetem magam :DD

N. Barbie 2015.11.13. 23:33:03

@csak egy néző: Még ballib hazugsággyárostól is már lassan hihetetlen ez a hazugságmennyiség amit tolsz.
Én nem tudom te mire gondoltál, én az erre a cikkre írt 3 éves sértődött óvodás szintű hozzászólásodra, amiért bántják a kis kedvenc gyurcsány családodat:
Öreg Harcos Blog Dobrev Klára, a miniszterelnök-jelölt

Na, ezt nem te írtad? Mi ez a kamu a mandinerről bemásolással?

Külön röhejes, ahogy a kommentedben, mint az egyik legnagyobb habzó szájú gyűlölködő, vádolsz másokat gyűlölködéssel :DD

N. Barbie 2015.11.13. 23:44:37

@Merlot: Micsoda meglepetés, egy újabb nyelvtannáci, akinek nincs elég esze érdemi hozzászólásra, így csak elgépelésbe tud belekötni. :D Merthogy gondolom ez nem tetszik, habár nem fejtetted ki, csak beböfögted az értelmes hozzászólásod.

Azt már mondanom se kell, hogy természetesen fideszfóbiás bohóc vagy, aki, mint a fentebbi haverjaid, ha politikai témához szólsz hozzá, az csakis fideszről szóló lehet. "Kicsit" feltűnő itt is, hogy melyik csapatban játszol :DD

pamut 2015.11.14. 00:25:56

@N. Barbie:
:DDDDDDDD te mit hablatyolsz összevissza kretének? :DDD Tök ugyanazt írtam neked amit eddig is, de látom már akkora szarban vagy hogy nyíltan hazudsz :D
Kurva nagy kínban lehetsz ha már annyira nem bírsz válaszolni hogy inkább ennyire röhejesen forgatod ki a másik kommentjét, ezek szerint már a trollos hazugságaidból is kifogytál :D

Ja és KÖSZI hogy visszaigazoltad amit az előző kommentem végén írtam hogy terelni fogsz, PONTOSAN EZT CSINÁLTAD amit előre megmondtam :DDD

Sebaj, nesze a pofádba fidesztálib a fideszbűnüzés, sokszor fogom még a pofádba nyomni, kezdheted megszokni :DDDD

hvg.hu/itthon/20151113_Nepszabadsag_Ujabb_fovarosi_ingatlanmutyi

"Újabb fővárosi ingatlanmutyi a láthatáron"

"Az V. kerület egy eladásra szánt ingatlant 112 millióra becsültetett, miközben három éve az alacsonyabb ingatlanárak mellett még 154 milliót ért. A Belváros képviselőtestülete napirendre sem vette az ellenzéknek a vizsgálat lefolytatására tett indítványát. A belvárosi önkormányzat szerint az indítvány határidőn túl érkezett."

Na, most MEGINT terelj mint eddig is tetted... ;)

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2015.11.14. 07:06:40

@pamut: Muszáj eladni az ingatlant, mert kell Rogánnak a pénz. Le van maradva nagyzolásban Szargyártótól, ő is ki akar dobni egy milliós zakót.

Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány) 2015.11.14. 07:08:05

@N. Barbie: Na! Te se tudsz olvasni! Hol írta a bátyó h fideszes vagy?

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2015.11.14. 07:10:40

@magyaridióta:

A rovásírásos táblák esetében nem a tábla maga zavar, hanem ami mögötte van.

lol7 2015.11.14. 07:11:36

MSZP már nincs, akkor jöjjön a Jobbik! Ezeknél a hazaáruló tolvajoknál már a nyilasok is csak kevesebb kárt tudnak okozni.

Netuddki. 2015.11.14. 09:44:10

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: "És a többi küm. vajon mit csinál a levetett ruháival?"

Muhaha! Gyenge próbálkozás, előtted ezt a viccet már legalább 5 fidesztroll ellőtte. De az ilyen hozzászólásokért is fizet a fideszes agitprop osztály, nem sajnálják a közpénzt, hiszen nem az övék. Tolvaj banda!

csak egy néző 2015.11.14. 10:20:08

@N. Barbie:
Na figyelj te idióta vendégmunkás.
Ezzel is csak azt bizonyítod, hogy mekkora barom vagy. Én a kettős mércére írtam és arra, hogy a gyerekek nem válogathatják meg a szüleiket és a saját szemében a gerendát, más szemében a szálkát mondás igazolására.
Próbáld meg értelmezni te fasz.

"Végigolvasva idáig a kommenteket, hihetetlen, hogy micsoda gyűlölködő, más szemében a szálkát, magáéban a gerendát sem látó férgek vagytok. Ha fideszesről van szó, hogy az nagyapja, apja, tesója komcsi volt és most már jobbos lett ,akkor micsoda szemét dolognak tartjátok, ha valaki felemlegeti e kapcsolatát. Mert ugye a gyerek nem lehet felelős, hibás a szülei, testvérei tettei miatt, most persze Dobrev Klárának, még a nagyapja bűneit is a nyakába varrjátok. Nyugodtan felköphettek és tátott szájjal aláállhatok.
Vagy amikor a civilek segítettek a migránsoknak, akkor is hogy okádtatok, hogy micsoda hazaárulók, libsik, hogy önkéntesként tevékenykedtek, de amikor megjelent a kép, hogy Lévai Anikó is részt vett az étel és ruhaosztásban, akkor persze mélyen kussoltatok."
És még hozzátehetném, ha nektek nem tetsző dolgot mond Schiffer András, akkor nála is azonnal előveszitek, hogy persze, mert a kommunista Szakasits dédunokája.
Úgy, hogy elmész te a büdös p...ba és tényleg gyűlölöm a hozzád hasonló f...szszopókat.

Punxsutawney Mormota 2015.11.14. 11:07:06

@csak egy néző: Én meg a Lagerhans-szigeteken nyaraltam, mert megtehetem! :)

pamut 2015.11.14. 12:09:27

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Jó tipp, jó tipp, de az a helyzet hogy Ángyán csak VOLT fideszes!

Olyat keresek aki ma is vállaltan fideszes és tényleg zavarj a fideszbűnözés!

Szerintem nem fogok találni :(

N. Barbie 2015.11.14. 13:03:38

@pamut: Komolyan, már nem is röhögök rajtad, lassan kezdelek sajnálni, hogy ennyire ostoba vagy.
Aha, te mindig is ezt használtad. :DD Akkor biztos véletlen, hogy mikor sokadszorra írom, hogy konkrét idézeteket másolj be tőlem, ahol én a fideszt védtem, vagy "a torkának ugrottam" valakinek, mert rosszat írt a fideszről és írom, hogy ugyse fogsz, csak terelsz, ahogy szoktál, akkor te is pont ugyanezt írod vissza. :DD Ennyire átlátszóan hazudni azért kell pofa még ballib bohócnak is. :DD

N. Barbie 2015.11.14. 13:07:19

@Stеfánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Húha, mind az 5 ballib habzószájú fideszfóbiás (veled együtt) rajtam röhög? Micsoda csapás, megyek el is bújok szégyenemben, jaa, nem, inkább csak leszarom. :D

"Na! Te se tudsz olvasni! Hol írta a bátyó h fideszes vagy? "
Melyikre is gondolsz?

N. Barbie 2015.11.14. 13:13:56

@csak egy néző: Szánalmas magyarázkodás öreg. :D
Te a kettős mércére hívtad csak fel a figyelmet, nyilván. :DD
Ha már akkor kettős mérce, hasonlóan megvédted valamelyik nem ballib politikust, mikor a haverjaid nekiálltak a családjával foglalkozni?
Na ugye...
Ja, most jön az, hogy ilyen nem is volt vagy te nem láttad :D
Mondjuk mikor a nagy toleráns európéer demokrata haverjaid cigányozzák orbánt, vagy zázriveczezik vonát, írtad valaha is, hogy mi köze a (vélt) származásuknak a témához?
Na ugye...
Asszem ennyit a te ballib féle kettős mércédről meg más szemében a szálkát hangzatos dumádról :DD

csak egy néző 2015.11.14. 13:19:00

@N. Barbie:
Szánalmas vagy faszszopó vendégmunkás,. Ennyi volt, de csak folytasd nyugodtan.

N. Barbie 2015.11.14. 13:26:49

@pamut: Értem, te várod a fideszeseket, akiket zavar a "fideszbűnözés". Ok.
Téged, meg a ballib haverjaidat zavarta valaha is a megszámlálhatatlan ballibbűnözés? Vagy hallottál ballib politikust, aki valamelyik nagyobb botrány után kiállt és azt mondta, hogy elég volt?
Persze, hogy nem. Akkor azon kívül, hogy jól hangzik ez az álszent duma, másoktól miért is vársz el valamit, amit te se meg a haverjaid se csinálnak??

conmorientes 2015.11.14. 13:29:56

@pamut:

Veszélyes kijelentés és nyelvtani értelmezésében is félreérthető, lehet hogy gondolkodnod kellene egy sörgyár beszerzéséről :)))

"KAP TŐLEM EGY REKESZ SÖRT bárki, aki tud mutatni CSAK EGY darab olyan fideszeset akit zavarnak a fideszmaffia lopkodásai."

Ugye ha jól értelmezem, az kap egy rekesz sört aki mutatni tud ! Aztán arra a kérdésre hogy mit tud mutatni, az a válasz hogy egy meghatározott "fideszest"
Szerintem mindenki fideszes, aki rájuk szavazott, azaz a jelenlegi hatalmukat megalapozta, ezért ilyet bárki tud neked mutatni, mert a rájuk szavazó majd másfél millióból valószínűleg több mint a felét zavarja a jelenlegi lopkodás és egyéb nyalánkságaik.

Úgyhogy szívesen jelentkeznék, de mondjuk csak egy sörért, nem szeretnélek romba dönteni.

Egy mentséged lehet csak, méghozzá az hogy az egyoldalú kötelezettségvállalásodat leírása előtt lektorálta az Patyai, az OVB elnöke, és Ő egyértelműnek találta :)))

N. Barbie 2015.11.14. 13:30:44

@csak egy néző: Fáj az igazság, ugye, te nagy kettős mérce bajnok? :DD
Mikor a pofádva vágják a képmutató hazug dumád, akkor a cáfolása helyett ismét csak kis személyeskedés. :DD Nyilván, nehéz is lenne a tényekkel hadakozni, így marad ez :DD
Ja, újkomcsi oldalon ez a vendégmunkásozás a legújabb szitokszó? Aranyos, a nagy toleráns, önjelölt demokratáktól. :DD

csak egy néző 2015.11.14. 13:34:15

@N. Barbie:
Milyen igazságról, tényekről büfögsz te faszfej, a te igazságodról a te csúsztatásaidról. Ne csinálj már magadból nagyobb faszt, mint amilyen vagy.
Na csá te barom.

N. Barbie 2015.11.14. 13:40:58

@csak egy néző: Ne játszd már az értetlent (habár jól áll), írod, hogy te aztán nem is védted gyurcsánykádat, csak a kettős mércére hívtad fel a figyelmet. Aztán, mikor én hívom fel a te kettős mércédre, akkor másfél sor személyeskedés a válasz, bármiféle cáfolás, vagy hozzászólásaid beillesztése helyett, ahol igenis megvédtél, nem csak ballib politikust, mikor a családjával foglalkoztak a haverjaid. De mivel, nincs ilyen, így maradt a kétségbeesett gyűlölködés, ezzel az állításaim elismerése. Na ezt hívják ténynek. :D

csak egy néző 2015.11.14. 13:51:35

@csak egy néző:
" Vagy hallottál fideszes politikust, aki valamelyik nagyobb botrány után kiállt és azt mondta, hogy elég volt?
Persze, hogy nem.
Ugye, ugye baromarcú.

pamut 2015.11.14. 14:15:43

@N. Barbie:
:DDDDDDDDddvadbarom, te még mindig a terléseddel akarsz jönni :DDD csak nem képzeled hogy bármiféle bizonyíték kell ahhoz hogy téged bárki is lefideszesezzen miközben közismert fidesztálib vagy? :DDD de tudod mit, ha te itt és most nagy hangon hűségesküt teszel gyurcsánnyak, akkor ELHISZEM hogy BALLIB VAGY :DDDD

ja és látom neked nagyon fáj a fideszbűnözés, aludni se tudsz tőle :DDDDDDDDDDD

pamut 2015.11.14. 14:19:58

@N. Barbie: LOOOOOOL, te szegény barom, szocizással terelsz a fideszbűnözésről, ezzel nem hogy cáfoltad hogy téged nem zavar hanem konkrétan bebizonyítottad hogy a fideszbűnözőkkel vagy :DDDDD na nem mintha bárkinek is lettek volna kétségei.... tipikus, letagadhatatlan fideszes válasszal jöttél, azonnal tereltél :DD jajajaj istenem csak nehogy a fidesz lopásairól legyen szó :DDD a te drága jó fideszesedől egy rossz szó se essék :DD

nesze bazdmeg, bele a pofádba, azt hiszed majd hagyom hogy terelje? :D

"Az V. kerület egy eladásra szánt ingatlant 112 millióra becsültetett, miközben három éve az alacsonyabb ingatlanárak mellett még 154 milliót ért. A Belváros képviselőtestülete napirendre sem vette az ellenzéknek a vizsgálat lefolytatására tett indítványát. A belvárosi önkormányzat szerint az indítvány határidőn túl érkezett."

JA ÉS VAN TÖBB IS!!!

Mit kérsz még?

Mondjuk egy kis Farkas Flórián féle fideszbűnözéshez mit szólsz? Ugye téged az sem zavar? :DDD

pamut 2015.11.14. 14:22:39

@conmorientes:
"valószínűleg"

aha, magyarul semmid sincs.

illetve ha jól értem (?) a saját nevedben állítod hogy fideszes vagy és zavar a fideszbűnözés? na ez már kezd érdekesnek hangzani, és felsorolnád pontosan megy fideszbűnözések zavarnak? ígérem megy a sör, egy egész rekesszel, ha tényleg kiderül hogy zavar a fideszbűnözés méghozzá annak az egésze, és ennek ellenére a fideszes vagy.

N. Barbie 2015.11.14. 19:12:59

@pamut: Olyan közismert, hogy egy darab idézettel se tudod tőlem ezt alátámasztani te bohóc :DD Ja, úgy érted, közismert, mert te azt mondod, na ne nevettesd ki magad :DD
Igen, nekem fáj a fideszbűnözés, ahogy annak idején a ballibbűnözés is. Viszont nektek mindig csak a fideszes fáj, a sajátjaitok bűneiről meg szemérmesen hallgattok, sőt ha valaki felemlegeti, még véditek is a kis kedvenceiteket. Na ez a különbség, én mindkét oldal tolvajlásaival tisztában vagyok, ennek hangot is adtam sokszor, de azért én fideszes vagyok, ti csak a fidesz tolvajlásairól vagytok hajlandók tudomást venni, de ti aztán nem vagytok ballibek. :DD

N. Barbie 2015.11.14. 19:21:07

@pamut: Nem szeretem ismételni magam, mert úgysem fogod fel: attól, hogy te mantrázol valamit, még nem lesz tény/közismert/bizonyított valami. Bonyolult felfogni? Bizonyíthatnád könnyen, tőlem vett hozzászólásokkal, csak szépen kussolsz róla meg terelsz, jó ballib szokás szerint. :DD

conmorientes 2015.11.17. 00:14:03

@pamut:

Engem egyetlen dolog zavar, és az az egyszerűséged.
Szövegértési zavarral kérlek ne írogass, inkább olvass, lehetőleg sokat.
Ha neked úgy jó akkor neked fideszes vagyok, esetleg piréz, eszkimó, vagy hottentotta.
Csakhogy a válaszom nem erről szólt, és a benne lévő hbumort sem fogtad, úgyhogy nincs dolgom veled.
Viszlát..

Katalin Kovancsics 2018.05.08. 11:41:51

A Szjjártó Petike a felfuvalkodott üresfejű senki, aki az első éra alatti szóvivőnek nevezett mocskos szájával kapaszkodott fel. Ezekkel a jelekkel akarja magának bizonygatni, hogy ő valaki. Pedig csak egy lakáj senki, aki ahányszor megszólal külföldön mindig leég. Kivéve az Azeri gyilkos jó pénzért történő kiadását
süti beállítások módosítása