B1 blogcsalád



2Q17 - Orbán amnéziába esett, ezért kell nemzetileg konzultálnia

2017. szeptember 16. - ashwood

download_2.jpegKét nemzeti konzultáció, egy érvénytelen népszavazás és plakátkampányokra költött tízmilliárdok után mi a jó fenéről kell megint konzultálni? Kiderítettük!

Egy gondolatkísérlet erejéig legyen bátorságunk arra az észveszejtő mutatványra, hogy valóságként fogadjuk el a Fidesz és személyesen Orbán Viktor által felvázolt pszeudovalóságot. Ebben az orbáni 2Q17-ben – e lopással is tisztelgünk Murakami Haruki előtt – a nemzettel kell (muszáj?) megkonzultálni, mi is legyen a Soros tervvel. (Nagyon kell koncentrálnunk, hogy benne maradjunk 2Q17-ben, és még véletlenül se gondoljuk azt, hogy ennyi erővel a csillámfaszlámákról vagy a zombiapokalipszisről is lehetne konzultálni adómilliárdokból.)

2Q17-ben a Soros terv valóság, amelynek keretében milliókat akarnak egyenesen Magyarországra telepíteni, kiverve kezünkből nemzetünk hajójának kormányrúdját – mármint az előtérben álló Soros által irányított háttérhatalmak, úgyis mint Brüsszel. Értjük.

De kedves Viktor, hát mit kell ezen még konzultálnunk? Nem emlékszel már, amikor 2015 elején minden magyar (az ország lakosságának 10 százaléka, cirka egymillióan) visszaküldtük neked kedves konzultációs ívedet? Elfelejtetted tán, hogy milyen rendesen válaszoltunk arra a kérdésre is, hogy: "Támogatná-e Ön a magyar kormányt, hogy Brüsszel megengedő politikájával szemben szigorúbb bevándorlási szabályozást vezessen be?". Meg arra: "Vannak, akik szerint Brüsszel politikája a bevándorlás és a terrorizmus kérdésében megbukott és ezért új megközelítésre van szükség ezekben a kérdésekben. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?". És persze az összes többi, jól megfogalmazott kérdésre is. Egymillió magyar csak nem hibázhat.

De arra már csak emlékszel, drága Viktor, hogy idén tavasszal is választunk mind a 6 kérdésedre, és persze minden magyar (immár az ország lakosságának 16 százalékát is ide sorolhatjuk, mind az 1,6 milliót) helyesen töltötte ki a szelvényt! Veled vagyunk, Viktor! Büntetni kell az illegális bevándorlót, rács mögé vele, meg a Soros pénzelte álcivilekkel is! Nem emlékszel?

És arra a rengeteg, csodálatos plakátra, amit szerencsére a mi adóforintjainkból rakott ki Rogán Csodálatos Antal szomszédja, hogy az Úr áldása legyen rajtuk is! Megállítottuk mi a Soros végén nevető, kultúránkra fittyet hányó, brüsszeli terroristákat.

Na de a tavalyi, politikailag nagyon is érvényes – ha jogilag nem is – népszavazásra? Akkora nemet mondtunk az illegális bevándorlásra, Brüsszelre, terrorizmusra, Nyugatra és általában mindenre, ami neked 10 éve még szent volt, hogy kilógott a Kárpát-medencéből! Lehet ezt elfelejteni?

Hát nem!

Akkor meg mi a jó fenéről akarsz velünk megint konzultálni? Ennél is nagyobb NEM-et már igazán nem lehet mondani. Viktor! Ugyan nem azért akarsz konzultálni velünk, mert Habony Árpi új nevet adott a migráns-Brüsszel-terror ördögi szentháromságának? Plakátokon megünnepeltük már e keresztséget - persze enélkül is tudtuk, hogy a spekuláns, zsidó, pénzhatalom áll minden mögött. De adómilliárdokkal köszöntük meg, hogy Te is kimondtad végre!

Viktor! Miről olyanról akarsz konzultálni, amiről eddig nem mondta ki az összes magyar – már aki helyes válaszaival kiérdemelte, hogy a nemzet tagja legyen –, hogy Neked van igazad? Mindig neked van igazad!

2Q17 lázálmából vissza 2017-be. Mert mi tudjuk, miért. Rettegéssel, gyűlölködéssel kell mobilizálni mind a 2,2 millió Fidesz-szavazót, tematizálni a közbeszédet - vagyis új billogot sütni az ellenfélre, akik éppen – újra – Soros-bérencek, migránssimogatók, terroristák. Ennyi. Előrébb nem visz, csak le. Épp oda, ahonnan a mélymagyarok jönnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6012868748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imre Lakos 2017.09.16. 12:21:39

Orbán Magyarország ringyója! Oszt punktum!

morpho 2017.09.16. 13:53:01

A fidesz semmi mást nem csinál, csak magánál akarja tartani a politikai kezdeményezést és uralni akarja a közbeszédet. Ha egy kormányzat elveszti a közbeszéd irányítását, az megbukik. Lásd Gyurcsány 2006. Viszont Orbánék már csak a legnagyobb képtelenségek bedobásával tudják maguknál tartani a közbeszéd irányítását. (Migránsok milliói, Soros terv, Brüsszel támad minket) Miközben tényleges kormányzás nem folyik Magyarországon. Az egészségügy és a közoktatás romokban, a szakemberek elvándorolnak, már takarítót sem találni, a nyugdíjrendszer lassan összeomlik mert nem fizetnek járulékot, a közigazgatás halódik, a tömegközlekedés leépül, a szegénységre oda se figyel senki, a társadalmi szolidaritás gyakorlatilag megszűnt. Ezekkel nem törődik senki, miközben nemlétező problémákról "konzultálunk" milliárdokért az orbáni hatalom megtartásának érdekében. Nem tudom, ha ez a téma kifingik, mit dobnak be legközelebb, de már bármit el tudok képzelni. Akármit képesek behazudni. Fogjuk még kapkodni a fejünket!

Imre Lakos 2017.09.17. 07:58:00

@LKerekes: Kicsit részletesebben, hátha megérted:

Ringyó:
- kicsapongó (Putyin, Erdogán, Ilham Aliyev, stb. miközben az UNIO az otthona);
- vásott, koptatott, erkölcsileg megviselt, hitvány (ha egy kicsit összekapod magad, te is találhatsz ezekre a jelzőkre példákat);

"Ringy-rongyban terem meg a tetű!"

Kenyeret és cirkuszt a népnek (Panem et... tudod folytani?), de ebből a "körön" kívülre rekedteknek csak a cirkusz jut.
Oszt punktum!

VaradiJanos 2017.09.17. 18:05:38

@Imre Lakos: ezt kinek válaszoltad? Kizárt, hogy a blogger törölte volna kerekest, hiszen egy liberális szólásszabadságharcos nem tenne ilyet, tehát biztos te simliztél itt vmit. Majdnem azt írtam, hogy simlicskáztál, de az már nem komilfó

Imre Lakos 2017.09.17. 18:18:14

@VaradiJanos:

LKerekes válaszolt neked:

@Imre Lakos:
Akkor anyád micsoda? Bárcás kurva?

A fenti választ LKerekestől kaptam arra a bejegyzésemre, hogy "Orbán Magyarország ringyója. Oszt punktum" Megkíséreltem megmagyarázni neki, mire is gondolhattam

$pi$ 2017.09.17. 18:45:11

Nem az szokott lenni a baj, hogy a kormány senkivel sem egyeztet? Hogy nem kérdezi meg a civileket? Akkor?!

VaradiJanos 2017.09.17. 18:56:13

@Imre Lakos: ez csúnya volt tőle, de hová tunt a kérdése? Nem törölhették egy liberális blogból, főleg, hogy a te kurvázásodat sem törölték. Csakis rendszerhiba lehet

Imre Lakos 2017.09.17. 19:26:21

@VaradiJanos:
Én a "2Q17- Orbán amnéziába esett, ezért kell nemzetközileg konzultálnia " (Blog-B1) blogot kommentáltam úgy, hogy "Orbán Magyarország ringyója. Oszt punktum."
Erre kaptam :
LKerekes válaszolt neked:

@Imre Lakos:
Akkor anyád micsoda? Bárcás kurva?

Érzékelve, hogy "LKerekes"szókincse, szövegértése sekélyes, részletesebb, elsősorban etimológiai magyarázatba bonyolódtam.

Íme:
Ringyó:
- kicsapongó (Putyin, Erdogán, Ilham Aliyev, stb. miközben az UNIO az otthona);
- vásott, koptatott, erkölcsileg megviselt, hitvány (ha egy kicsit összekapod magad, te is találhatsz ezekre a jelzőkre példákat);

"Ringy-rongyban terem meg a tetű!"

Kenyeret és cirkuszt a népnek (Panem et... tudod folytani?), de ebből a "körön" kívülre rekedteknek csak a cirkusz jut.
Oszt punktum!
Azt most láthatod, ebből az "ütésváltásból" mi és hogyan, mennyire értelemzavaróan maradt meg.
Kérdezem: a "Pisa- felmérésben nagyon elmarasztalt szövegértésünkben csak a tanulóink hibásak, a magukat tanárnak (újságírónak) kinevezők nem a selejt bosszúi?

Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert) 2017.09.17. 19:41:50

Milyen kár, hogy Gyurcásnyék többet költöttek plakátkampányokra, mint Orbán.

BéLóg 2017.09.17. 20:11:20

Á, nem is érdekes, hiszen Orbán már tegnap meg fog bukni!
Pont ti ne tudnátok ezt?

közép dunántúli régió 2017.09.17. 20:18:27

@Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert): erre hozhatnál valami forrást, mert anélkül elég képtelen baromságnak tűnik a kijelentésed.

VaradiJanos 2017.09.17. 20:36:53

@Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert): hazudsz troll, mert ez vagy nem igaz vagy demokrata célú plakátok voltak

Trackers 2017.09.17. 20:47:05

Amíg a ballibek hazudoznak a migránsokról, és az országba engednék őket, addig bizony tájékoztatni kell az embereket, hogy a hazaáruló elkúrókat nehogy kormány közelébe engedjék !
Ez ma már sorskérdés, itt is és Európában is.
Csak ők feladták Nyugat-Európában az országukat a muszlim honfoglalóknak.
Mi meg nem.

nem várt fordulat 2017.09.17. 20:47:39

@Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert): ezt kérlek valamivel támaszd alá, mert ez egy nettó hazugság.

morph on deer 2017.09.17. 20:59:21

Csak arról lehet szó, hogy a viktor nem egyeztetett orbánnal, sőt, a viktorok az orbánokkal, és ez a kis kvíz mindnyájuknak fontos!
Így nem bízhatják a véletlenre a dolgot, meg hátha a lakosok is úgy vannak ezzel mint szeretett vezérünk, aki már azt se tudja, hányan van, és melyikük mit csinál!
Komolyan!

Legutóbb például ilyesmiket mondott(tak):

"Azok vagyunk, akik annak látjuk magunkat, aminek a Jóisten megteremtette, én például keresztény magyar férfinak"

Gondolom megfelelő szögből kell ehhez nézni, de sebaj, egyiküknek sikerült..!
Meg:

"Mi mindig egyenesen fogalmazunk: magyar Magyarországot és európai Európát akarunk, keresztény Magyarországot Európában"

Mondták. Mondta. (Nem kívánt törlendő!)

Szóval igazán több megértéssel is viszonyulhatnánk bölcs nemzetvezető testvéreinkhez, az orbán(ok)hoz és a viktor(ok)hoz, hiszen a jelek szerint szegény azt se tudja, hogy hol áll a fejük..!

Csakis így történhetett, mert a jószándék(aik)ról semmi kétségem!
Én igenis meg vagyok győződve, hogy a legjobbat akarja!
Mindnyájuknak, ahányan csak vannak..!

Tehát ez nem telhetetlenség, mint ahogy az ember első ránézésre gondolná, csak ő sokan van, és mindegyiküknek jár, ami jár!
Na ugye!

morpho 2017.09.17. 20:59:44

@Trackers: "Csak ők feladták Nyugat-Európában az országukat a muszlim honfoglalóknak."
Tévedsz a klingonoknak engedték át a területeiket akiket a buckalakók gyarmatosítottak a Tatooinról. Végül nem volt más választásuk, ezért kellett a Soros terv, hogy a muszlim rohamosztagok el tudják foglalni a Holland mélyföldet a Huttoktól! Itt tartunk most.

morpho 2017.09.17. 21:04:29

@morph on deer: "Mi mindig egyenesen fogalmazunk" Ez lesz a kulcsmondat! Mindig egyenesen, de mindig mást! Azt viszont egyenesen! Milyen lenne már, ha görbén fogalmazna? Nem tudnám merre van az arra! De most legalább tudom! Ez azért megnyugtat! Pláne, hogy értem is!

morph on deer 2017.09.17. 21:17:19

@morpho:
"Pláne, hogy értem is!"

Most már én is!
Mert látod, az orbán nyugodtan modhat ilyet, a viktor meg olyat, és aztán nyugodt lelkiismerettel le is tagadhatja a viktor amit az orbán mondott, hiszen ő nem hazudott, mint tudjuk!
Egyikük ezt mond, a másikuk azt, nem?

Így megoszlik a felelősség is, illetve mindig a másikuké :))

6.Lenin 2017.09.17. 21:18:50

Megy már néhány éve a süketelés 1000-el, de arra még senki nem adott értelmes választ, hogy nekünk mi közünk ehhez a migráns őrülethez?

Nem voltunk gyarmattartók, tehát nem raboltunk ki senkit, hogy most valamit is vissza kéne fizetni.
Nem támadtunk meg senkit, menekülésre késztetve.

Aki a problémáját migránsokkal szeretné megoldani, nem rendelkezik elég szállító eszközzel?
Miért kell ezeket a szerencsétleneket olyan országokon keresztül gyalogoltatni embertelen körülmények közt, akiknek semmi köze az egészhez?

Ki a felelős a gyarapodó hullákért?
Mi?

Mi a faszért terelik másokra a felelősséget?
Erre adjon már valaki értelmes magyarázatot.

Mi a faszért van egy országnak kormánya? Nem felel az ott élők biztonságáért?
Mi a faszért nekünk kellene biztosítani mások jólétét, amikor még a magunkéért is sokat kell dolgozni?
Ha szarban van az ország, miért nekünk kellene másokért is dolgozni?

Már minden hülye látja, hogy a nagy többségnek semmi köze a meneküléshez, pláne nálunk, miért nekünk kellene megoldani az ő problémájukat is?

Ha Soros szereti őket, van lóvéja, adja nekik. Vigye oda. miért kell itt tudná csak őket simogatni?

morpho 2017.09.17. 21:25:10

@6.Lenin: "arra még senki nem adott értelmes választ, hogy nekünk mi közünk ehhez a migráns őrülethez?"

Történelmi pillanat következik Lenin! Megadoma választ! AZ ÉG VILÁGON SEMMI!
Most már mindent tudsz! Örülök, hogy segíthettem!

morpho 2017.09.17. 21:28:31

@6.Lenin: Hagy kérdezzek én is valamit!
"Mi a faszért van egy országnak kormánya?" Nem felel az egészségügyért? Az oktatásért? A nyugdíjrendszerért? Az elvándorlásért? A szakemberhiányért? A munkakörülményekért? A közigazgatásért? A közösségi közlekedésért? A szegénység csökkentéséért? A romák helyzetéért? A fiatalok jövőjéért?

6.Lenin 2017.09.17. 21:28:45

@morpho:

Akkor mit téped itt a szád reggeltő-estig, hogy milyen szemetek a magyarok?

morpho 2017.09.17. 21:30:52

@6.Lenin: Hol tépem én a szám a miért?

6.Lenin 2017.09.17. 21:31:19

@morpho:

Persze, hogy felelős azokért is.
Miért kellene még olyanokat is megoldania, amihez semmi köze?
Ne terelj!

morpho 2017.09.17. 21:33:23

@6.Lenin: Te most tudatosan hülyének tetteted magad? Tudom, hogy nem te vagy a világ legokosabb embere, de ennyire hülye azért nem vagy!

6.Lenin 2017.09.17. 21:37:49

@morpho:

Nem tudod mikről írsz?
Minden szar itt csúszunk lefelé valahová.
Haldokló milliók sikolyától hangos az ország és még a migránsok valagát is nekik kéne nyalni, meg kölcsönt is felvenni hozzá Gyuri'bá-tól.

Miért kell végiggyalogolniuk/hajókázniuk a fél világot?
Nem lenne 1xűbb befejezni a bombázásokat, demokrácia exportot, vagy oda vinni a lóvét és ott etetni őket?

Vagy miért nem minket visznek oda dolgozni, hogy helyettük tegyük rendbe az országukat?

6.Lenin 2017.09.17. 21:40:06

@morpho:

Leszarom, hogy mi a véleményed rólam, a kérdésekre válaszolj.

morpho 2017.09.17. 21:46:48

@6.Lenin: Én tudom, hogy mikről írok. Mi az, hogy mikről? Há azukrúl íruk, amiköt tö itten fődobálllsz nököm! Oszt igyexek rejagálni rája!

Semmi közünk a migráns ügyhöz, a kormány meg azt hazudja, hogy van. Eddig megvan? Az egészet csak azért csinálja, mert tematizálni akarja a közbeszédet. Aki tematizálja a közbeszédet, azé a hatalom. Momentán egyetlen valós problémát sem sikerül megoldani, (felsoroltam őket), de ezt ők is tudják, ezért meg sem próbálják. Ehelyett kitalálták ezt a sok hantát a nemlétező "Soros tervről", a Magyarországot megszálló migráncsokról, meg a ránk támadó Brüsszelről, (ami amúgy mi vagyunk, de ez nem lényeg). Ezzel tematizálják a közbeszédet, hogy ezt az ellenzék ne tudja megtenni a szétrohadó egészségügyről, meg lepukkant versenyképtelen oktatásró, stb. A kettő közt az a különbség, hogy az egyik probléma létező, a másik meg nem. A sok hozzád hasonló egybites idióta meg beszopja a Soros hantát és itt rinyál a semmiért. Én erről beszélek. Te?

6.Lenin 2017.09.17. 21:58:22

@morpho:

"Semmi közünk a migráns ügyhöz, a kormány meg azt hazudja, hogy van. "

Ezek szerint saját maga kezdeményezi a mindenféle uniós baszogatást maga ellen?

Miért kell őket rajtunk keresztül utaztatni?
Nem ez sok problémának az okozója?
Tematizál a kormány?

B+ kinek hiányozna a Keleti előtti szeméthegyek éveken keresztül?
Ismeretlen tömegek tarolnák le az országot.
Ezt tényleg csak kitalálta a kormány?

Miért is kezdenek ugrálni más országokban is? Orbán tematizál?

Te már lassan beleőrülsz az orbánfóbiádba.

6.Lenin 2017.09.17. 22:08:13

Még mindig nem értem.

A fejlett nyugatnak szüksége van mindenféle nációra, rasszra a multikultihoz.
Vannak jobb útjaik, repülőik vonatjaik, hajóik.

Miért gyalogoltatják őket rajtunk keresztül? Hátha beléjük szeretünk?

Vannak rövidebb útvonalak is.

Olaszország-Ausztria-Németország-és már hepik is.

A magyarok meg irigykedjenek, sóvárogjanak csak a multikulti iránt, a seggfejek.

vaffanculo 2017.09.17. 22:16:59

@Trackers: Amíg a fityesz hazudozik a migráncsokról és más egyéb fasságokról, addig nem kell foglalkozni a (nemcsak általuk) elkúrt egészségügyről, oktatásról, nyugdíjról. Így világosabb?

VaradiJanos 2017.09.17. 22:22:29

@6.Lenin: pofád befogod, náci pöcs! A milka csoki kell? A persil por kell? Az rtl klub kell? Csak a terhekből nem kérsz?

morpho 2017.09.17. 22:24:44

@6.Lenin: "Ezek szerint saját maga kezdeményezi a mindenféle uniós baszogatást maga ellen?" Pontosan így van, jól látod. Már rég túl lehetnének az egész kvóta ügyön. Mesterségesen tartják fenn a feszültséget. Erről szól a kerítés is. Nettó politika az egész. Az ügy nem létezik. Az 1294 kérelmet el kell bírálni, visszautasítani és ennyi. Már rég túl lennének rajta. Észre se vette volna senki. Szándékosan "ügyet" csinálnak belőle! Ugyan ezt csinálta Berlusconi Lampedusán. Onnan nyúlták az egészet. (még csak nem is saját ötlet) (a Keletiből két nap alatt átmentek az országon és el is hagyták, már egy darab sincs, nem is akar idejönni senki. Innen elvándorolnak, már takarító sincs. Akkor a balkáni útvonal volt a legrövidebb Magyarországon keresztül. Ezt ma már lezárta a török-Eu paktum, nem is jön senki, a kerítés a senkitől "véd", kamu az egész)

vaffanculo 2017.09.17. 22:25:46

..egészségüggyel, oktatással, stb. na... :)

VaradiJanos 2017.09.17. 22:28:35

@6.Lenin: Gyuri bácsi magyar, hát haza húz a szíve, na, pont minket hagyna ki az adományból?!

VaradiJanos 2017.09.17. 22:32:30

@6.Lenin: hallgass morphora, ő nagyon okos, otthon sem csukja be a bejárati ajtót, mert tudja, hogy az felesleges, sőt embertelen!

morpho 2017.09.17. 22:33:10

@vaffanculo: Csak sikerült :) Az a baj ezzel az egész hantával, hogy működik! Érdekes, a Csehek, Horvátok, Románok, nincsenek beszarva... Ők még nem vették észre a Soros tervet! Sőt senki nem vette észre, kizárólag Orbán Viktor, a politikai zseni! Egyébként kimondta világosan: Ha megnyerik a választást, minden így marad, ha nem akkor jön a Soros terv és elárasztják az országot a migráncsok. Sima választási propaganda! Az ország elvész, ha nem rám szavazol! Erre húzzák fel a 18-as kampányt. Semmi más mondanivalójuk nincs. Alig várom a jövő májust. Úgy is megnyerik azt a kurva választást és láss csodát, másnap megszűnik a fenyegetés, megszűnik a"Soros terv" megoldódik a migráncsügy egy csapásra. Lesz egy kis nyugalom. Aztán szép csendben a kerítést is lebontják és megint lehet 4 évig rabolni az ország erőforrásait. Nem olyan bonyolult ám ez. Mezei politika.

6.Lenin 2017.09.17. 22:35:02

@morpho:

Te ennyire naiv vagy, vagy a másikat nézed hülyének? Olvasol te mást is a B1-en kívül?

Még mindig nem válaszoltál, hogy miért is erre kellett gyalogoltatni a gazdasági kivándorlókat? Mert ez a problémák gyökre. Ha ezt értenéd, talán sok minden mást is megértenél.

morpho 2017.09.17. 22:37:21

@6.Lenin: Mert látványos volt. Lehetett rá mutogatni! Egyébként egy gyalázat volt amit ezekkel a szerencsétlen emberekkel műveltek. Egyébként még párszor kérdezd már meg ugyanazt! Még jó sokszor! Addig is pörög a téma!

VaradiJanos 2017.09.17. 22:40:05

@6.Lenin: miért kéne mást olvasnia a B1-en kívül? Ott olyan butaságokat látna, hogy kis kezdőbetűvel írják a cseheket, a horvátokat és a románokat.

6.Lenin 2017.09.17. 22:48:29

@morpho:

Most már értem, Orbán csalta őket erre, hogy megőrizze a hatalmát. Tudjon tematizálni.
Világos.
Akkor már csak az az 1 kérdés maradt, hogy minek is kéne ragaszkodni a hatalomért, ha mindent ő és Putyin irányítanak a világon?
El tudta intézni, hogy milliók induljanak Európa felé, hogy legyen témája, pedig van egy balfasz ellenzéke, nem is lenne szüksége semmilyen témára, csak kávét kéne szlapálnia egész nap, meg szotyolázni, ezek mellett. Neki még hekkelnie se kéne, nem úgy , mint Putyinnak.

Igazad van kár ezt a témát pörgetni.
Ipi-apacs, megyek hunyni

bóvli ország jobban telejesít 2017.09.17. 22:49:22

@VaradiJanos:

Nem kellene szidnod a liberális blogokat, hiszen a libeaaizmusba pont az is belefér, hogy az illibant orbáb csicska elmebetegek napi átlag 200 hozzászólásban elkövetett vezír seggnyalását is megjelenetetik. Ha ez nem így lenne, akor neked csak a Pajtás újság maradna ezen szenvedélyed kiélésére. Tehát a te kifejezetten hálás lehetsz Sorosnak, hogy megengedi, hogy ne az OPNI-ba kelljen bemenned a kezelésekre, hanem elég otthon a kényszerzubbonyod alól beloggolnod.

6.Lenin 2017.09.17. 22:51:41

@VaradiJanos:

Igazad van, itt tökéletesen kiélheti magát. Néha bosszantja is, hogy mások is ide tévednek és neki terelni kell, meg keresni az elveszett fonalat.
Mind1.

VaradiJanos 2017.09.17. 23:12:18

@bóvli ország jobban telejesít: dehogy szidom én a liberalizmust, mi lenne velünk ha eltünnének a csoszogó szakállas bácsik?!

Pop40 2017.09.18. 00:45:20

Dehogy esett amnéziába. Csak ismeri a tökkelütött híveit.
Tudja, hogy folyamatosan mozgásban kell tartania a két agysejtjüket valamivel, mert még elfelejtenek leszavazni rá jövőre.

Pop40 2017.09.18. 00:57:48

@VaradiJanos:

Az, hogy liberális egy blog, nem azt jelenti, hogy minden egyes fidesz-székházból bérkommentelő majom baromságait tolerálnia kell.

Én speciel a bloggerek helyében (bár igaz, nem vagyok liberális) úgy basználak ki titeket az első megszólalás után, hogy a taknyotokon csúsznátok vissza Habony valamelyik kanálisába, ahonnan előmásztatok.
Hazudozzatok a ProstiSrácokon, vagy valami hasonló szennyoldalon, ne itt.

Persze sajnos ez a teszetoszaság nem csak itt nyilvánul meg: a fidesz is azért nőhette ki magát Mo történetének legnagyobb maffiájává, mert mindig mindenki kesztyűs kézzel pátyolgatta, ahelyett, hogy beleverte volna a betonba rögtön az első pofátlan bűncselekményei után.

Pop40 2017.09.18. 01:00:42

@Mindeni náci, kivéve Elek Gábort (jotundert):

Hát persze, öreg. Csak ma már ne igyál többet. :-)

A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok 2017.09.18. 13:53:03

A felsobbrendu liberalisok mar megint elorre sirnak, hogy minek kerdezgetni barmirol is az ostoba buta sopredeket, amikor ott brusszelben ugyis mindent jobban tudnak.

Pop40 2017.09.18. 14:01:47

@A következő 20 évben biztos hogy Orbánra szavazok:

Azért ennyire nem kell szerénykedned.
Nem mindent.

Lopni meg hazudozni pl sokkal jobban tudtok náluk! :-)

BéLóg 2017.09.20. 15:23:27

@vaffanculo: Mutassál nekem EGYETLEN egy olyan országot BÁRHOL, ahol a választási szlogen nem tartalmazza ezt a mondatot:
"Javítani fogunk az EGÉSZSÉGÜGYÖN!"

Türelmesen várakozok, de addig is lehúzhatod magad a retyón.

vaffanculo 2017.09.22. 10:34:04

@BéLóg: A választási szlogenek le vannak szarva. A lényeg, hogy az illető kúrmány tényleg változtat-e, jobbá teszi-e azt, amit kellene, ami a dolga lenne. A retyón történő lehúzást vállalom, de csak utánad. Vagy nem.. :)
süti beállítások módosítása