B1 blogcsalád



"Szegény Luca" -  a szolgamédia megtalálta az új ellenséget: egy 22 éves egyetemista lányt

2018. április 22. - Mr Flynn Rider

Gajdics Ottó publija az összes mediaworksos (értsd: mészároslőrinces-fideszes) megyei lapban megjelent, amiben gyakorlatilag lehülyézi a lányt. kavefozot_lucanak2.jpg

A szolgamédia megtalálta a kormányra legveszélyesebb ellenzéket: egy 22 éves lányt, akinek nem jut kávéfőzőre és ezt volt mersze kiposztolni a Facebookra. A népnek („Helló, fészbúkosok!”) pedig volt mersze megosztani. Hallatlan!

Akinek van gyomra hozzá, elolvashatja az összes megyei lapban, vagy például itt. Amióta ugyanis Mészáros Lőrinc, a közpénzen meggazdagodott gázszerelő felvásárolta őket, az összes, mind a 14 megyei lap politikai tartalma a Mediaworks Központi Szerkesztőségében készül el. Ezek a lapok legkevesebb 1 millió olvasóhoz érnek el. Ahol nem ők, ott történetesen a fideszes oligarcha, Andy Vajna és a Lapcom vagy az osztrák Fidesz-ügynök Heinrich Pecina gyártja a megfeleően tálalt „híreket”.

Így gyakorlatilag az összes megyei lap politikai tartalma megegyezik: az Orbán-interjúk, a politikai hírek és a publicisztikák mind egy központban készülnek. Nemrég a cég igazgatója, Pauska Zsolt például agyhalottnak nevezte az összes ellenzéki szavazót egy véleménycikkben, most szerdán pedig Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője rittyentett egy lesajnáló publicisztikát az összes megyei lapba egyszerre.

A kétharmad biztos birtokában a Fidesz propagandagépezete egy 22 éves egyetemista lány Facebook-on megjelent írásával foglalkozik,

amiben a rideg magyar valóságra világít rá: még egy kávéfőzőt se engedhet meg magának.

Mészáros Luca a választás másnapján írt arról oldalán, hogy bármilyen keveset keres is, édesanyját követve óvónő szeretne lenni, de mivel úgy látja, 120 ezer forintból képtelen lesz megélni, a kivándorláson gondolkodik, mert Budapesten egy szobát sem tud bérelni ennyi pénzből, sőt egy kávéfőzőt sem tudott venni magának. A posztot egy nap alatt 14 ezren osztották meg, aztán törölni volt kénytelen, mert annyian fenyegették.

A kávéfőző nyilván egy szimbólum volt, ezt Luca később el is mondta egy interjúban.Gajdics Ottó  nem értette meg Lucát, nem gondolkozott el a szimbólumon, meg ilyen hülyeségeken. Nem is fenyegetőzött, csak közölte: Lucának és a hozzá hasonlónak tényleg nincs jövője ebben az országban.

Illetve: Luca áldozata a „folyamatosan nyavalygó környezetrombolóknak”, akiknek nincs jövőjük ebben az országban. Gajdics Ottó a fideszes pártpropagandával megüzente az ország felének:

el lehet innen menni. Úgyse fog sikerülni.

És haha. Sőt, gonosz kacajjal: hahahahahahahaaaaa.

Egy 22 éves óvónőnek különben se kéne annyit rinyálnia, csak azért mert nem tud megélni abból a pénzből, amit Magyarország biztosítani képes számára, örülne inkább, hogy lyuk van a seggén.

 

Gajdics Ottó nem létező gerincéről már korábban sokat írtunk: amikor azt kellett mondania a szintén Mészáros Lőrinc-féle Echo tévében, hogy a kormánynak nincs gondja a menekültekkel, akkor azt mondta, meggyőződéssel. Hogy annak idején a családját vegzálták a kommunisták, ezért most belépett közéjük.

Gajdics Ottó kiváló elvtárs, aki mindig, minden körülmények között fényesre nyalta az állampárt és különösen Orbán Viktor seggét

és törölte bele a lábát az ellenségbe. Gajdics a láncos kutya tipikus esete, olyan, mint bayerzsóti, csak kicsit kevesebbet kurvaanyázik, viszont legalább nyálat fröcsögve tud üvölteni. Maga mögött a kétharmad túlhatalmával, az ellopott, elsikkasztott ország vagyonával, egy egész propagandagépezettel, a közpénzből kitömött (és ellopott, elfoglalt) médiával Gajdics úgy érezte, hogy az új célpont már nem

  • a migráncsok,
  • Soros György,
  • a libsik,
  • a cigányok,
  • a zsidók,
  • Gyurcsány,
  • vagy ki tudja még, kit neveznek ki ellenségnek, hanem egy 22 éves egyetemista lány.  

Ennek a publicisztikának üzenete van:

Maradj a nyájban! Bégess inkább együtt velünk és tűrd, hogy nyúzzanak!  Tűrj, vagy tűnj el! Ne emeld fel a szavad a rendszer ellen, különben ellenség leszel! Ne tűnj ki semmivel! Még a Facebookodat is figyeljük és minden apró ellenállást megtorlunk!  

Ezt üzente Orbán rendszere egy magyar fiatalnak, aki szerette volna a jövőjét Magyarországon, óvónőként megalapozni és ezt el merte mondani a világnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr7313854796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hummel8 2018.04.23. 14:12:28

@arabok balrol: kamuzzon neked aki akar.. direkt a kedvedert megneztem most a bankszamlakivonatokat.

szoval: ovoda: 75 EUR/ho, ebed 45 es 60 EUR közt (attol függ hany napot eszik ott a gyerek), 25 EUR hozzajarulas felevente barkacs bizbaszokra..

Es ennek ellenpontjakent 360 EUR-t /felev visszakapsz az allamtol.. ja es az egeszet 180 EUR/gyermek csaladi potlekbol fizeted...

es nagyon nagyon jo az ovi!!!

teszel be hasonlo szamokat a roppantqrvaolcso gyerekbarat orbaniabol?

mennyi is a csakladipotlek? az ovoda? a kaja az oviban...

VáradiJános 2018.04.23. 14:12:54

@wolves84lb: és ha bélyegekkel szeretne foglalkozni, akkor tüntizzünk azért, hogy támogassák jobban a maboszt

arabok balrol 2018.04.23. 14:14:16

@Könnyen elkaptuk, uram!: senkit nem erdekel az allami ovoda, aki nem a pakik koze akarja integralni a kolket, allaminak a kozelebe sem engedi

ugyanigy, az angol allami egeszsegugy sokkal szarabb mint a dunantuli

VáradiJános 2018.04.23. 14:14:42

@Könnyen elkaptuk, uram!: “rosszul tudod..
A gyerekem épp most vált iskolát. Egy jónevű primary-ból a város legjobb secondary schooljába.
De egy kollégám gyereke a King's collegeben kezdte az évet...szar iskola. A világon a 15.”

Ne hazudozz, koszadék! És ne ugass bele a belügyeinkbe, anyadmajma!

arabok balrol 2018.04.23. 14:15:14

@hummel8: elobb tok mas szamokat kamuztal

2018.04.23. 14:15:47

@Womb Raider: Orbán nem üldözött el. Gyurcsány volt az.
A billentyűzet kiosztás pedig nem országfüggő. Honnan menekültél te?

VáradiJános 2018.04.23. 14:16:29

@Fülig José: hol maradnak el a zenék, tagaszar? Elmúlt a muzsikus kedved? Klára asszony bolgár cd-i megkarcolódtak? Túlhallgattad őket, inas? Bepanaszol ferinek és lesz nemulass

2018.04.23. 14:17:17

@VáradiJános: Anyádmajma nem én vagyok. A tények bizony komoly dolgok. Akkor is, ha nem veszel tudomást róluk. Skizofrén vagy?

arabok balrol 2018.04.23. 14:17:21

Marad a sivalkodas marhak, azt az osszes londoni cseled megiscsak a Fideszre szavazott nem is ertem hoty lehet ez.

VáradiJános 2018.04.23. 14:18:00

@wolves84lb: te patkányozol, akinek mocsadék besúgó volt a nagyapja, az apja és már a fia is kis spicli a suliban? Hányok tőletek

VáradiJános 2018.04.23. 14:18:57

@wolves84lb: nekem mindig nagy pofám volt, csak most még nagyobbnak tűnik számodra, mert nagyon összementél, parazita

2018.04.23. 14:20:09

@arabok balrol: te csak tudod!
Miért vagy ennyire buta? Tenyésztettek?

VáradiJános 2018.04.23. 14:20:46

@hummel8: “ovoda: 75 EUR/ho, ebed 45 es 60 EUR közt (attol függ hany napot eszik ott a gyerek), 25 EUR hozzajarulas felevente barkacs bizbaszokra..”

De ez csak neked segélyként, tetű migráncs

VáradiJános 2018.04.23. 14:21:20

@hummel8: és külön kedvezményt kapsz a debil kis szarjaidra

2018.04.23. 14:21:40

@arabok balrol: mert jobbágyból több van. Érettségi nélkül telefonkagylóként te jól látod...

hummel8 2018.04.23. 14:23:41

@arabok balrol: nem kamuztam, elöször fejböl irtam..

Es a tenyek meg kedvezöbbek, mint amire emlekeztem..

vonjak havonta az ovit a szamlarol es pont nem erdekel hogy 95 vagy 75 EUR... a kaja meg attol függ, hany nap van a gyerek ott.. 70 a max, ha mnden nap ott ebedel...

de "elfelejtetted" irni, mennyi is a csaladi potlek a gyerekbarad NER paradicsomban? es mennyi ehhez az ovi?

szar dolog ha megcafoljak a teljesen hülye urbanlegendeket, mi... meg hogy 1000 EUR-s ovoda..
idiotak...

hummel8 2018.04.23. 14:25:15

@VáradiJános: a kedves edesanyaddal beszelgess ilyen stilusba.. hozzad nem szolt senki.. büdös gyöker..

2018.04.23. 14:26:08

@Könnyen elkaptuk, uram!: "A billentyűzet kiosztás pedig nem országfüggő."
Amindenit!!! Nem mondod?! csak általában a 'külföldiek' szimplán ékezetek nélkül szoktak írni. Amúgy nem tudom, miért is kellett volna menekülnöm? Nem üldöz itt senki senkit, téged becsaphattak..

Nancsibacsi 2018.04.23. 14:49:27

@Könnyen elkaptuk, uram!: Persze, Hawking volt a gyerekeid osztályfőnöke nem? Ébredj már fel királylány: nem fog megjönni a havi lóvé a bércommentelésért, mert vesztettetek.

Roan 2018.04.23. 15:23:06

@nookedli: Ezt arabokbalról nevű kommentelőtől kérdezd, én neki válaszolva írtam, hogy még a multiknál is rengeteg pozícióban van bruttó 400 alatti fizetés, nemhogy nettó 400 alattiban.

Orbán Viktor 2018.04.23. 15:31:05

Tisztelt Polgártársak, Katonák, Azt hiszik Katonák, Szájkaratésok, Fekete övesek, Barna övesek, Fehér övesek, Pacifisták, Anarchisták, Üzbegisztániak, Vendégmunkások!

Anikó! Hova tetted azokat a kis kék kapszulákat a zsebemből? Azokkal készültem a ma estére cicám!

Seregeink hadban állnak és vérszemet néznek A Duna bal és jobb oldalán. A Széchenyi téren a Lánchíd jobb oldalán osztjuk a fegyvert a jobb oldalnak: Kalasnyikov, rövid kiképzés után indulás.

A Clark Ádám téren, a másik oldalon, a bűnös nyugaton osztjuk a Thompson-t. Kis képzés után éles lőszerrel lehet indulni.

Kétharmadia lakói! Ti kiknek mára sok munka nem jutott. Itt az idő, hogy feláldozzátok az életeteket értem. Hősi hallottak lesztek mert ha Egyharmadia lakói nem nyírnak ki titeket , akkor az én kicsim TEK-em teszi.

Egyharmadia fegyveresei! Pontosan kétszer annyian vagyunk mint ti a törtek egyszerű szabályai szerint. Amíg egyet lőttök mi kettőt fogunk. Hamar vége lesz a dalnak. Álljatok a cipőkbe majd a parton, azok már nektek vannak oda készítve.

Ma egy fantasztikus dolog történt, új minisztert nevezek ki a lopásra illetve az agykábításra. A megmaradó tovább élvezhetik a tökélyre fejlesztett technikámat.

Most menjetek lőjétek egymást, tocsogjunk a vérben, hagy lássam a szétszakadt torzókat, fröcsköljön a takony, ahogy összefolyik a vizelettel és utána finom elegyet képez az alvadt darabos vérrel.

Hajrá Magyarország, a mi országunk csak mi lophatjuk el!

Brained 2018.04.23. 15:44:19

@Orbán Viktor: Várjál már Viktor! Ácsi! Hogy lesz ebből demográfiai föllendülés?

Nagyorrú Barbi 2018.04.23. 15:47:18

Szegény büfé-ruhatár szakos Liba Leontin! Add meg a címed, oszt küldünk néked kávéfőzőt. Nem egyet, rögtön kettőt. Jut az egyetemi éveid utánra is belőle.

F1 L M 2018.04.23. 15:48:24

@élhetetlen: és arról még nem is beszélve hány ismerősüknek tartoznak ilyen-olyan összegekkel. Mert mikor meg vannak szorulva akkor leereszkednek kutyába azt kunyerálnak.

Roan 2018.04.23. 16:15:38

@arabok balrol: Na, egyrészt, az IT/pénzügy szektort elsőre mintha lefelejtetted volna, de a kedvedért:

IT vonalon a diplomás budapesti átlag sincs bruttó 500 ezer, nem hogy a kezdő nettó 400.

www.mennyitkeresel.hu/informatika-fizetesek

Pénzügy, bank:

www.mennyitkeresel.hu/bank-biztositas-fizetesek
www.mennyitkeresel.hu/penzugy-szamvitel-fizetesek

átlag bruttó 270-400 ezres fizetések, diplomával, Budapesten, vidéken még kevesebb, kezdőnek nyilván ennél is kevesebb.

Szóval köszönőviszonyban sem vagy a valósággal.

F1 L M 2018.04.23. 16:19:03

@axolotl77: Élnek a környezetemben 20-asok. Egész eddigi életükben a szüleiktől mindent megkaptak. Az egyik már a félvilágot bejárta. Idén megint befigyel nekik egy külföldi nyaralás. Aztán nézd meg a hétvégi tüntető fiatalokat a márkás ruháikkal, a 100-200 ezres mobiljukkal semmiben sem különböznek Lucától. Közben ezek a 20-on éves ismerőseim győzködnek engem arról hogy nyomorog az ország, mikor minden karácsony előtti időszakban az folyik a csapból is, hogy a vásárlókból megint rekordot döntött a Media Markt. Ez röhej.
Persze csak az Indexről meg a 444-ről tájékozódnak ami elég egysíkú. Így nem csodálom hogy egy alternatív valóságban élnek.

arabok balrol 2018.04.23. 16:22:39

@Roan: hagyjal hulyesegekkel

penzugyben az ORSZAGOS ATLAG nem diplomaval, hanem mindenkinek 600ezer.

informatikai vegzettseggel 400 ha vki IT call centerben kezd, amihez semmilyen diploma nem kell 6 honap mulva barhol mashol 800tol felfele

400 alatt bpen senki nem keres max a kozigben, mcdonaldsban. Egy gazszerelo, villanyszerelo milla NETTO

Melee 2018.04.23. 16:35:21

@Womb Raider: Valóban nem tart senki puskát a lány fejéhez, hogy óvónő legyen. Ő önmagától gondolta úgy, hogy elhiszi, amit a Fidesz mondott a pedagógusi életpályamodellről, és ezt a szakmát választja. Ha azt írod, hogy naív volt, amiért hitt a Fidesznek, hát azzal egyet kell értsek.
A patthelyzetben a lány fog engedni, elmegy oda, ahol az államnak telik arra, hogy megbecsülje azokat, akik a jövő generációit gondozzák. Megelőzöm a benned felmerülő kérdést, és elárulom, hogy telne rá itthon is, ha Pénztáros Lőrinc, Tiborc Lator meg mások nem lopnának Döbrögi Viktornak.

ZX 2018.04.23. 16:41:58

@arabok balrol: Most már biztos, hogy valamelyik propaganda oldalnak dolgozol. Ugyanúgy hazudsz.

Protokolldroid 2018.04.23. 16:46:09

A kommentekből kitűnik a dolog miértje. Ezért! Mert ilyen buta, alulművelt, ellenszeves, okoskodó, trágár gyökerekkel van tele ez az ország. Ezért menne innen az ember! Miattatok! Nem a kormány miatt, hanem mer' mind benyelitek az a taknyot amit Orbán odaköpött. Ki se láttok a takonyból. Csak gyűlöltök és uszítotok!

2018.04.23. 16:52:44

@Melee: A nyavajgást letudva, mégis mi az okos javaslat? A béremelés (az általatok elképzelt szintre) nem pusztán költségvetési/kormányzati elhatározáson alapuló lépés. Szerinted milyen lavinát indítana el, ha a közszféra béreit jóval a versenyszféra nívója fölé emelnék? A cuki óvónéne egyik napról a másikra eu árakat találna a kereskedelem és a szolgáltatások terén az autóipari vertikum meg átcuccolna Szlotákiába.
Másrészt bármennyire is misztifikáljuk a jövő generációját nevelőket, nem hunyhatsz szemet afelett, hogy böszme kontraszelektált a pedagógus szakma. Senki nem akar ennyi pénzért tanítani, de én (pedig már nincs érintett gyermekem) ismerek három olyan családot, ahol a harmadik generáció választja a biztos nyomort (meg a délutáni zsebre tanítást) és az ifjú tanerő eldicsekedett, hogy bizony kellett a hátszél és mama protekciója, mert sok jelentkező volt.

2018.04.23. 16:54:05

@Protokolldroid: Na, de te! Te megmutatod, hogyan kell ezt fővárosi értelmiségiként lekommunikálni a taknyok és a vidéki bunkók felé!

2018.04.23. 16:58:14

@Protokolldroid: Ti mikor palántázzátok a parikát? Illetve mikor szoktátok vetni? Mert én itten vitába keveredtem két kollégával.. (nem szabadföldbe, hanem fólia alá)

Protokolldroid 2018.04.23. 16:59:51

@Womb Raider: ...és nem mellesleg hajlandó a kompromisszumra bárki felé. Tessék! Fogjunk kezet, ölelkezzünk és próbáljuk megérteni egymást. Az menne? Kétlem. Pedig már rég nem itt tartana ez az ország...

Protokolldroid 2018.04.23. 17:02:10

@Womb Raider: Paprikát zsámbokon termesztik főleg. A szomszéd faluban. Erre már ahhoz is túl vizes a talaj :)

elvis56 2018.04.23. 17:10:27

Geci seggnyaló Gajdics a multban KISZ titkár volt a pártbizotság titkárának nyalt .Megélhetési hiteltelen SEKI .Ilyen fiuk vannak a nemzeti gázszerelő ( paraszt ) tv -ben .

axolotl77 2018.04.23. 17:27:59

@F1 L M: És azt nem tudod elképzelni, hogy az általad felsoroltak alól vannak kivételek is? Mert az, hogy mennyit keresnek a közszférában az emberek, az adott. Azt nem lehet elhazudni. Elég sokan írnak is erről.
Azt hogy mik a megélhetés költségei, mindenki a saját bőrén tapasztalja, szintén eléggé köztudott.
Csak meg kell nézni az egyenletet, hogy mennyi folyik be, míg a másik oldalon mennyi megy el, és nem marad az olyan nagyon sok összeg. (Saját bőrömön tapasztalom, hogy 23 év állami szolgálat után jócskán a hivatalos átlagkereset alatt vagyok.)
Én sokkal inkább azt látom, hogy a jelenlegi hatalom hadban áll a fiatalsággal, és azt sem bánja, ha azok külföldre mennek és vissza sem jönnek többet a lázadó eszméikkel. Miközben a csapból is az folyik, hogy nem lesz nyugdíjunk. Tényleg ennyire nélkülözhetők ők?

arabok balrol 2018.04.23. 17:35:24

@axolotl77: Az megvan ugye, hogy a fiatalsag is a Fideszre szavazott?

Jok ezek az ellenzeki mendemondak, csak hat a Fidesz minden korcsoportban agyonnyerte magat

Melee 2018.04.23. 17:44:25

@Womb Raider: Nem kell feltalálni a spanyol viaszt, csak meg kell nézni hogy csinálják ott, ahol ez működik. Ott nem lop el a miniszterelnök és sleppje évente többet, mint amennyit az egészségügyre fordítanak. Ez alapból arra ösztönzi a lakosokat is, hogy kevesebb adót csaljanak, és láss csodát, máris van pénz a tanügy fizetésére is.
Azzal egyet kell értsek, hogy a tanügy sajnos kontraszelektált. Rengeteg alkalmatlan ember megy oda, akik sok minden másra is alkalmatlanok, de fizikai munkát végezni lusták. Mivel nincs olyan fizetés, ami az okosabbakat is vonzza, rengeteg olyan tanár van, aki egy jobb rendszerben nem lenne az, mert versenyhelyzetben azonnal kiderülne róla, hogy nem oda való.
Tisztelet és főhajtás a kivételnek, akik elhivatottságól dolgoznak.

Etniez 2018.04.23. 18:25:17

@VáradiJános: :D

Óvodai színvonalon nyomod.

she_wolf 2018.04.23. 18:25:26

@Melee:
Nálunk ha árnyék vetül valakire a patkóban, önkormányzatban, bármilyen felelős székben tespedve, foggal-körömmel ragaszkodik a megszerzett pozícióhoz. Normális országban lemond. Akár úgy is, hogy évtizedes visszásságára derül fény.
Innentől nem nagyon van miről beszélni:(

she_wolf 2018.04.23. 18:27:44

@arabok balrol:
"Az megvan ugye, hogy a fiatalsag is a Fideszre szavazott?"
Hol?
Most nem is tudom, hogy jól tettem-e, hogy nem rájuk szavaztam...se fiatal, sem kézcsókolgatós nyögdíjas nem vagyok.

,, 2018.04.23. 18:31:34

Lucáról Justine jutott eszembe (Sade márki)
Juliette meg az ellenkávéfőzős csaj, Ambrus Petra (akinél a szocik alatt egy hónapig csak 1, azaz 1 üveg uborka volt a hűtőben...)

David Bowman 2018.04.23. 18:36:57

Fogjon férjet, és csináljon három gyereket. Ennyi. Fogadjunk, a dédanyjának ennyije se volt, csak négy gyereke.

she_wolf 2018.04.23. 18:38:47

@F1 L M:
"...mikor minden karácsony előtti időszakban az folyik a csapból is, hogy a vásárlókból megint rekordot döntött a Media Markt. Ez röhej. "

Mi a röhej? Hogy hitelre? Azt tolják unos-untalan a képedbe, hogy vegyed, vigyed, ráérsz fizetni, occó a hitel!
Nézd meg te gyökér, hogy mennyire vannak az emberek eladósodva, mert hitel hitel hátán. Meg a kölcsönök... amikor már egy szobafestős reklámhoz is a hitelt ajánlják, amit egy épkézláb családnak épkézláb fizetésből és megtakarításból simán ki lehetne/kellene tudni csengetni. Ja, bocs, máshol. Nem Magyarországon:(

Ha nekem kell egy kávéfőző (vagy bármi), akkor készpénzzel vagy bankkártyával kicsöngetem, és viszem haza, beüzemeltetem. De nem verem magam adósságba egy olyan országban, ahol kényükre-kedvükre változtathatnak a feltételeken a részletfizetéseket illetően.

ember100 2018.04.23. 19:58:53

@arabok balrol:
Helló !

Ha már nagyot akarsz mondani akkor ne aprózd el :)
999.999 Ft nettó alatt nincs .... állás fizetés !
És csak azért nem írtam 1 milliót mert az túlzás lenne :)

ember100 2018.04.23. 20:01:23

Helló !

Kicsit off :)
Lebegjen a szemetek előtt Örményország mint lyó példa :)
Esetleg figyelmeztetés !

ogli dzsí 2018.04.23. 20:26:18

A Fidesz szárazon seggbekúrta a ballipsi ellenzéket zsinórban 3x. Innen nincs felállás.

Mostantól azért a pár parlamenti helyért kell átbasznotok a maradék választóitokat, de a közvéleményre már nem lesz sok gondotok.

Sütemény1975 2018.04.23. 20:26:37

Ki is mondta annak idején, libsikém, hogy el lehet innen menni? A te kedves vezéred, ugye emlékszel?

Sütemény1975 2018.04.23. 20:30:21

@6. Ienin: Sötétseg van a fejedben gazdagon ✌✌✌

Fülig José 2018.04.23. 20:34:37

@csentecsa: lippsi..gyurcsány...hmmm... Ááa! sorost kihagytad, debil! Rossz kutya!

élhetetlen 2018.04.23. 20:35:54

@hopp11: „Hihetetlen, milyen nehéz a felfogásod.”. Te meg legyél óvatos, nehogy a lángeszedtől meggyulladjon a hajad, vagy leégjen a képedről a bőr! „Ha egyedülálló 22 éves lányként odaköltözöl, valószínűleg egy hónapot sem fogsz megúszni nemi erőszak nélkül.”, írod, mert olyan rossz a közbiztonság. Mégegyszer kérdezem, ha megerőszakolnak egy egyedülálló nőt, annak mi köze van ahhoz, hogy egy hónapja van ott, vagy tíz éve? Semmi. Ennyit nem tudsz felfogni, és engem nevezel nehéz felfogásúnak. Ne gyere a jobb környékkel, a kezdő, az kezdő, akárhol szerezte a diplomát. És, ha egy óvónő kimegy, és egy családnál ottlakással, ellátással, és fizetéssel vigyáz három gyerekre, és valószínű, hogy rendes környékre kerül, mert ilyen szolgáltatást nem a csórók szoktak megfizetni.
A másik dolog. Bevágtam a közszolgák bértábláját, aztán a védőnőkét, csak mert „most nem tudok utánanézni, mennyi a védònòk fizetése„, (de biztosan nem annyi, mint amit én mondtam). Te még ezt sem érted, csak szajkózod, „úgy jött elő, hogy mennyi a hivatalos minimálbér Magyarországon, tehát egy diplomás óvónő annál csak többet kereshet.”. Nem keres többet, de ezt meg én magyaráztam már el. És most veled befejeztem.

Fülig José 2018.04.23. 20:45:32

@Sütemény1975: és kinek is mondta, nyomorult droid??? He?

Gleccsertetű 2018.04.23. 20:46:21

dögöljön meg Kathie Lee Gifford!

BiG74 Bodri 2018.04.23. 20:52:38

@Womb Raider:
Senki nem tart puskát senki fejéhez. Maximum a tiedhez fognak, ha lesántulsz, és találsz még valahol egy 70 éves állatorvost. De legalább nem szenvedsz !

élhetetlen 2018.04.23. 21:02:47

@Ekrü: „ugyanis azok a képek nem voltak összhangba a netto 120 ezerrel.”. És? Az ember néha attól érzi jól magát, ha kirúghat a hámból. Már 45 éve történt. Egyik munkatársnőmnek a férje meg akart venni egy régi gyűrűt, és a nő megmutatta. Ott tartottak, hogy viszik egy ékszerészhez, hogy lehet-e tágítani, (nem körgyűrű volt, hanem virág formájú, a virág két csipetnyi brill volt). Vissza ne adjátok, ha lehet tágítani, a tiéd, ha nem, akkor megveszem. Mindezt úgy, hogy kezdő mérnökként 2800 ft-t kerestem, és lakás átírási illetékként havi 2700-at törlesztettem. (ami akkor még 27% volt). Aztán takarítottam közben a titkárnőnknél a lépcsőházat, meg rakottszoknyákat varrtam éjszakánként, de akkor is megvettem. Most is megvan, sajnos kihíztam, már csak a kisujjamra jön fel. De ilyen kilengések nélkül nem érdemes gürizni.

CoolKoon 2018.04.23. 21:07:01

Hát, ha a Fidesz/Orbán Viktor olyan szépen kéri, végül is most az egyszer tényleg érdemes lenne hallgatni rájuk, és eltakarodni ebből a szar- és húgyszagú országból minél gyorsabban, amíg a géppisztolyosok a határt dél felől őrzik, nem pedig nyugat felől....

CoolKoon 2018.04.23. 21:08:29

@nookedli: "Nem a fideszt védem, de ne nevezzük nácinak, hiszen bibi netánnyáúval folyamatosan egyeztetnek és a zsidók szerint kóser az ország" - Való igaz. A "fasiszta" kifejezés sokkal találóbb lenne minden tekintetben. Pont ahogy Bibi rendszere is az....

fidesz maszop dk egykutya 2018.04.23. 21:50:13

@arabok balrol: hol? Semmilyen korcsoportban nem látni a fidesz szavazókat, és mások is azt találgatják, hogy hol van az a sok szavazó, mert se az ismerősök, se a családban, se a munkatársak közt nem találja senki, csak elvétve 1-2 példát, de azt se a fiatalok közt. Gyakorlatilag a fiatalok közt egy jolly joker téma a fideszen, meg a migrijeiken való gúnyolódás, és narancsos elvtársok szidása.

élhetetlen 2018.04.23. 22:16:35

@F1 L M: B+, itt van négyszáz komment. Először is. Ha válaszolok valakinek, akkor bevágok legalább annyi szöveget, hogy egyértelmű legyen, miről írok. Ez neked még nem megy. „és arról még nem is beszélve hány ismerősüknek tartoznak ilyen-olyan összegekkel.” Kik, a diákok, a kezdők, a márkás ruhát vásárlók, vagy a külföldre utazgatók? És miért baj az, hogy valaki kölcsönkér ismerőstől? Kértem is már, adtam is már. Utoljára egy volt kollégának adtam 2,5 millát, pedig nem is kenyérre kellett neki, hanem egy céget vett meg, amihez tartozik egy ingatlan is. Ügyes gyerek. A lényeg csak az, hogy annyit adj kölcsön, hogy, ha soha nem látod viszont, akkor se menj tönkre bele, ne fájjon. A legszebb egy kölcsönkérésem volt, csak 500 eft, mondtam, papírozzuk le, mert ha megpusztulok, legalább tudjon róla az örökösöm. A válasz az volt, hogy ha megpusztulok, akkor ez az összeg lesz a legkisebb vesztesége.

Roan 2018.04.23. 22:22:48

@arabok balrol: Aha. És erről van valami, ami alátámasztja ezt? Én linkeltem országos statisztikát, hajrá, cáfolj, ha tudod. De a "hagyjál már a hülyeséggel" típusú megjegyzés ehhez édeskevés.

élhetetlen 2018.04.23. 22:30:29

@F1 L M: „minden karácsony előtti időszakban az folyik a csapból is, hogy a vásárlókból megint rekordot döntött a Media Markt. Ez röhej.„ Az a röhej, hogy nem tudsz gondolkodni. Hány közmunkás van az országban, hány kisnyugdíjas, hány minimálbéres, vagy csak alacsony keresetű (pl. óvónők, védőnők, mentősök, ápolók, stb.)? Az, hogy egy réteg tud vásárolni, az nem jelenti azt, hogy mindenki jól él, senki nem nyomorog, vagy, ha nem is nyomorog, de nem él jól. Annyi eszed sincs, mint annak a bizonyos csekély értelmű medvebocsnak volt, de ő legalább jószándékú volt.

élhetetlen 2018.04.23. 22:40:59

@Sütemény1975: „Ki is mondta annak idején, libsikém, hogy el lehet innen menni?”. Tudod, már azt is elmondták pár százan, hogy nem a fiataloknak, nem a dolgozóknak mondta, csak az már nem fér bele az agyadba. Ezzel az egy mondattal betelt a tár.

2018.04.24. 00:46:16

@Womb Raider: anyád méhén lovagló barátom, te olyan hülye vagy, hogy még a magyar nyelvet sem érted. Nem neked kellett menekülnöd, engem üldöztek el. De annyira sötét vagy, hogy még arra sem emlékszel, hogy ezt te mondtad!!!!

A mobilt pedig , noha Angliában vettem, Android szoftverrel adják. Oszt benne van a magyar kiosztás is, he!

A falud határán voltál már túl? Ja, nem engednek ki az alagsorból azok a csúnya bácsik!

Mesélj, mivel járatod le magad? Az arabok már a számainkban vannak???

2018.04.24. 00:48:34

@Sütemény1975: most sikerült új nicket kreálnod?
Gyurcsány a cégeknek mondta, te gyengeelméjű!

2018.04.24. 00:54:07

@arabok balrol: konkrét információm van az IBM -től és a Bosch-tól. Hazudsz. De azt is gyengén. Nincsenek félmilliós fizetések....mondjuk azt se tudod, mi az IT.

ogli dzsí 2018.04.24. 05:46:18

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nekem a T-Comnál dolgozik a tesóm Pesten, az 750 nettó volt 4 éve/beosztott ITs/, de gondolom már több.

2018.04.24. 07:21:16

@Könnyen elkaptuk, uram!: " Nem neked kellett menekülnöd, engem üldöztek el. "

ki üldözött? (..és miért?) Hagyj' már lógva ezzel a kamu maszlaggal, szar se üldöz téged, egy fospöttyöt. 100 emberen kívül senki nem tudja azt sem, hogy létezel. Fotelforradalmár.

"A falud határán voltál már túl? "
Van ez a falu akkora, mint a tanya, ahol élsz. Aztán töröd már a magyart? Kimentél és azonnal kinyílt a szemed, mindent helyesen látóvá lettél. Gyökértelen gyökér..

2018.04.24. 08:35:41

@Womb Raider:"a szart is akarsz kihozni? Örülj, hogy Orbán elüldözött, most Kembridzsbe' írathatod a csemetét és ő lesz a "

te írtad. Erre válaszoltam, hogy nem Orbán, hanem Gyurcsány.
Tényleg menj orvoshoz a memória zavaroddal.

2018.04.24. 08:41:21

@Womb Raider: az jó. 80 ezres faluban laksz? Avagy ekkora az intézmény, ahova bezártak.

2018.04.24. 10:44:26

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem, egy 150 000-es faluban.. :) Nagyon le vagy te ragadva a libbantak dogmáinál:
Város (vagyis inkább Bp. ) okos lakos vs. vidék, ahol a trágyaszagú büdösbunkók tanyáznak, akik lovaskocsival járnak a cébéába.
Hólyagok...

2018.04.24. 12:26:17

@Womb Raider: neked komoly gondjaid vannak a szövegértelmezéssel.

Roan 2018.04.24. 13:02:41

@Könnyen elkaptuk, uram!: nem te vagy az első, aki erre a megállapításra jut vele kapcsolatban. Múltkor elég szájbarágós-dedós módon kellett beszélni vele, mire sikerült válaszolnia, persze némi duzzogás után.

axolotl77 2018.04.24. 13:52:26

@arabok balrol: Én nem ezt tapasztalom a környezetemben. Úgy látszik, mi ketten két külön Magyarországon élünk.

F1 L M 2018.04.24. 14:02:01

@she_wolf: "Azt tolják unos-untalan a képedbe, hogy vegyed, vigyed, ráérsz fizetni, occó a hitel!
Nézd meg te gyökér, hogy mennyire vannak az emberek eladósodva, mert hitel hitel hátán."

Ja ja a reklámok. (reklám=agymosoda) A vegyed vigyed olcsó. Aki ennek felül az meg is érdemli.
Azt ezeknek pisztolyt tartottak a fejükhöz hogy márpedig hitelt vegyenek föl minden szarra ami nem is életbevágóan fontos? Gondolom nem.
Az ilyeneket nem tudom sajnálni. Talán jobban megkellet volna gondolniuk, mielőtt nagy fába vágták volna a fejszéjüket.
Én sosem vettem fel hitelt. Ha kellet éveket vártam amíg összekuporgattam valamire a rávalót.
Ebben a felgyorsult világban az a baj az emberekkel hogy türelmetlenek. Mindig a készet akarják most és azonnal.

Berelhetoreklamfelulet 2018.04.24. 14:07:34

@fidesz maszop dk egykutya:
Lehet ne ma büfészakos fiatalok között/kocsmában kéne nézegetni, és találnál :D

F1 L M 2018.04.24. 14:09:26

@axolotl77: A mostani 30-as 40-es korosztálynak nem lesz nyugdíja. A 20-asoknak még lehet, ha gondoskodnak megfelelő utánpótlásról. :-)

F1 L M 2018.04.24. 14:13:14

@axolotl77: @arabok balrol: Én is úgy látom nem a fiatalok szavaznak a fideszre. Ők inkább a jobbikot és az lmp-t támogatják. Fideszre a középkorúak és az idősek szavaznak. Míg az mszp-re és a dk-ra csak az idősebbek.

2018.04.24. 14:15:11

@Roan: nagy az arc... persze van mire. Te Gyurcsány seggéből pottyantál, te más kaszthoz tartozol.

Roan 2018.04.24. 16:04:31

@Womb Raider: Én kérek elnézést, hogy két, egymás számára ismeretlen ember, egymástól függetlenül a veled folytatott írásbeli kommunikáció után ugyanarra a megállapításra jutott. Azt már a múltkor is megállapítottam, hogy Gyurcsány-fóbiád van, ugyanis mindenre vele reagálsz, úgy látszik, azóta nem változtál semmit. Arra azért kíváncsi lennék, ha magadat kellene jellemezni, mit mondanál magadról, te kinek a seggéből pottyantál, és milyen kaszthoz tartozol?

2018.04.24. 16:59:48

@Roan: Igazad van.. két előítéletes és elfogult ember nem tévedhet. Olyan nincs.. lehetetlen. Ha ők ketten valamit megállapítanak, nincs apelláta.
Nem képzelsz egy picivel többet magadról a reálisnál?

2018.04.24. 22:37:05

@Womb Raider: te segg. Nem voltam előítéletes, azt írtam, én élek egy 80 ezres kisvárosban.
Tehát nem te.
Rólad azt írtam, hogy nem vidéken( faluban, tanyán) laksz, hanem egy intézményben...
Tényleg baj van az agyaddal.

2018.04.24. 22:40:01

@Roan: sajnos hozza a tipikus agyatlan vitázó figurát. Elfelejti, mit mondott, megfordítja a logikát, kihagy elemeket, aztán megsértődik...

2018.04.24. 22:42:25

@Womb Raider: ha azt állítod, előítéletesek vagyunk és elfogultak, pont te vagy előítéletes és elfogult...
Csak ezt sosem fogod átlátni..

2018.04.24. 22:43:01

@Roan: kezdem sajnálni...

2018.04.25. 05:56:20

@Könnyen elkaptuk, uram!: Magadat sajnáld. Te kezdtél azzal, hogy aki nem ért veled egyet, az csakis sárbaragadt bugris falusi lehet.. (implicite: Bezzeg te, aki már röpült is a Ryanair-el Londonba, te állítod, hogy Gyurcsány (bárki) miatt kellett elmenned.. de fröcsögj, ha az segít és képzelj magadról bármit, ami a roham lefolyását megkönnyíti.

Roan 2018.04.25. 07:49:19

@Womb Raider: Ez szép:) Keresd már vissza, hogy ki és milyen jelzőket, értékítéletet írt a másikról! Te ezeket írtad: Gyurcsány seggéből, nagy arc, többet képzelsz, előítéletes, elfogult. Ezt tudod minek hívják? ;)

Ja, a feltett kérdésemre most sem sikerült válaszolnod :)

2018.04.25. 08:38:48

@Roan: tojás és tyúk...
Innen indult:

"@Könnyen elkaptuk, uram!: dohányboltot kaptál, kuss legyen!"
Szóval akkor ?

2018.04.25. 08:53:33

@Womb Raider: nem onnan indult. Az már reakció volt egy hozzászólásodra, ezt már egyszer tisztáztuk. Demenciás vagy?

2018.04.25. 09:01:03

@Womb Raider: visszaolvastam tartalmas beszélgetésünket. Nem támadtalak vidéki mivoltod miatt, leginkább azért, mert nem vagyok pesti....
Van valami frusztrációd, amit orvos kéne, hogy lásson.

2018.04.25. 09:02:13

@Womb Raider: @Roan:
úgy tűnik, a dohánybolt nagyon fáj.
Miért?

LebensraumamOsten 2018.04.25. 14:19:02

@arabok balrol: Majd ha beleverik a kipát a buksidba Ahmedék, akkor én jó fogok röhögni és fotózom is. :DDD

LebensraumamOsten 2018.04.25. 14:20:51

@VáradiJános: Tedd anyádba!
Voltál katona? Borotválkozz meg!
Tedd anyádba!
Házhoz jöttél a pofonért. :)))

Roan 2018.04.25. 15:39:24

@Womb Raider: És nekem mi közöm van ahhoz, hogy másvalaki mit írt neked? Azért kezdtél el engem minősítgetni?

És igen, a kérdésemre még mindig várom a választ.

GaryBird 2018.04.26. 08:09:03

Annyiban korrekt a cikk hogy legalább a két forrást megjelöli. Érdemes elolvasni a lakájpublicista Gajdics cikkét és az észkombájn nyilatkozatát is Simicska Olgánál.
Utána mindenki eldöntheti az egyéb máshonnan szerzett információi alapján mi is lehet az igazság. Elárulom: Sem Ottónál, sem Olgánál...
süti beállítások módosítása