B1 blogcsalád



Megint nem volt jobb dolgunk...

2015. február 09. - Ninon

... minthogy a Ti hozzászólásaitokból szemezgessünk. Bár gecizés nincs benne, de köszönjük mindenkinek a hozzájárulást!

11697_komment2.jpg

(kép: media.mandiner.hu)

élhetetlen:

Igen, nem azon kéne versengenünk, hogy melyik város a szemetesebb. Budapesten három problémát látok. A kutyaszar, amit nem ebadóval, hanem az szart otthagyók büntetésével kéne megoldani. A másik, kevés a szemetes. Említette valaki a dohányosokat. Én is az vagyok, de kifejezetten zavar, hogyha ráléptem a csikkre, és utána felveszem, akár több száz méteren keresztül nem találok egy szemetest, amibe bedobhatom. És a csikk (elfogult vagyok), még a legkisebb szeméthalmaz. A harmadik, és legproblémásabb. Nincsenek nyilvános vécék, vagy legalábbis nagyon nem elég. Több kellene, ráadásul szerintem kellenének közösségi fenntartású, ingyen használhatók megfelelő sűrűséggel, ami, ha nem is lenne olyan csilli-villi, mint az ötszáz forintos, de a hajléktalanok sem az utcán végeznék el a dolgukat. Mert, ugye, ők nem mehetnek be a mekibe, ha kellene nekik. Ennyi, de úgy látszik, erre nem telik.

turista a saját országában:

"Az adóhatóságunk ilyen. 

Már 25 éve ilyen.

Ilyen volt akkor is, amikor a maszopposok kormányoltak,"

Nem. Tudósokat nem fenyegettek maszoposok alatt. Meg ennyi céget, átlagembert sem, mint mostanság. Az adóhatóságot akkor nem küldték rá a politikai ellenfeleikre, őket kritizálókra, sem azokra a cégekre, amelyeket ki akartak rabolni. 

Hogy akkor is ugyanúgy eltűrték a mi kutyánk kölykének mocskos kis adóvisszaéléseit, az egy más dolog. Most sokkal rosszabb a helyzet.

Parajpuding:

Látom sikerült kicsalogatni a cikkel a legnyomorultabb fideszes orbánszoponcokat:))))))))

(Köszönjük az új terminus technicust: orbánszoponc!)

holex:

a büntetésekkel általában nincs baj, a baj ott van, amikor büntetés létezik csak, de mondjuk szemeteskukákat nem tesznek ki 50 méterenként és nem ürítik őket rendszeresen, hogy esetleg be is lehessesen tartani esetleg a normákat egy áltagembernek is — mondjuk ebből a gondolatmenetből lehetne kiindulnia az illetékes önkörmányzatoknak, de gyanítom, hogy azért nincs ez így, mert nincs hozzá eszük se.

 

Kövessetek minket és kommenteljetek továbbra is!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr347156723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2015.02.09. 23:52:57

ez elég sovány felhozatal így 5 év alatt

Renee Le Renard · http://senkisehivta.blogspot.hu/ 2015.02.09. 23:53:39

Érdekes Berlinben sokkal kevesebb a szemetes az utcákon, mégis tisztább város! Kultúra kérdése az egész.

Ninon 2015.02.10. 08:34:55

@Gerilgfx: ha volnál kedves figyelmesebben körülnézni a blogon, láthátnád, hogy legutóbb kb. 3 hete volt legjobb kommentes poszt. Ha hallgattáll volna...

Gerilgfx 2015.02.10. 18:50:53

@Ninon: elég sovány komment ez így egy nap alatt
süti beállítások módosítása