B1 blogcsalád



Botka hazaküldte Szegedről Kubatovot

2019. október 17. - nickgrabowszki

De csak miután feltörölte vele a padlót. kubo.jpg

A Fidesz előzetesen egyáltalán nem számított arra, hogy a városi polgárok múlt vasárnap egyértelmű nemet mondanak az Orbán-rendszerre. Sőt, abba a hitbe ringatták magukat, hogy simán nyerik az önkormányzati választásokat. és még javítani is tudnak a pozícióikon.

Ezeknek a várakozásoknak adott hangot bőt két héttel ezelőtti kongresszusi beszédében a pártelnök-miniszterelnök is, aki előre ivott a medve bőrére

Nagy győzelmet arathatunk, és az igazság az, hogy meg is érdemlitek ezt a győzelmet.

(Mármint a fideszesek az önkormányzati választáson.) Orbán Viktor egyedül csak azt sérelmezte, hogy Szeged nem látszik csatlakozni a jövőbeli hihetetlen fellendüléshez.

Már csak a szegedieket várjuk. Nem értjük, miért akarnak kimaradni a fejlődésből, és végképp nem értjük, hogy miért akarnak migránsvárossá válni.

Orbán abban tévedett, hogy Szegeden kívül mindenki más csatlakozik a NER-hez (vasárnap 67 kisebb-nagyobb várost veszítettek el a kormánypártok), abban viszont nem, hogy

a szegediek nem akarnak fideszes megszállást.

Pedig az helyzet az, hogy Orbán mindent bevetetett azért, hogy elfoglalja a várost.

A Fidesz országos pártközpontja már 2017 elejétől, azaz több mint két és fél évvel az önkormányzati választás előtt elkezdte előkészíteni Szeged átvételét. Akkor delegálták Szegedre Maróti Gábort, aki deklaráltan Kubatov embereként járt el, és átvette a helyi Fidesz irányítását.

Egy évvel a választás előtt azután megkezdődött a flottafelvonulás. Lecserélték a városi Fidesz elnökét, B. Nagy Lászlót a lojálisabb Bartók Csabára, és elkezdődött a pécsi és budapesti propagandisták beáramlása Szegedre. Megérkezett Belénessy Csaba, Kapitány Gergely és Kobza Miklós is, hogy átvegye a helyi kormánypropaganda irányítását.

2019 év elején aztán újabb erőt vetettek be: szombatonként minden héten Szegedre utazott Kubatov Gábor, Orbán párton belüli jobbkeze, a Fidesz ügyvezető alelnöke, hogy kézzel vezérelje a helyi Fideszt és a Botka elleni kampányt. Ezzel Szeged lett az egyetlen magyarországi település, amelyik

külön Fidesz-komisszárt kapott Orbántól.

Ráadásul az önkormányzati kampányt irányító hármasból (Rogán, Kósa, Kubatov) az egyiket. Ilyen figyelem még Budapestnek se jutott: Kocsis Máté egyszerre felelt a főpolgármesteri kampányért és a 23 kerületért is. (Utólag tudható, mekkora sikerrel.)

Miután a független sajtó maradéka megírta, Kubatov nem is tagadta a szegedi szerepvállalását, sőt, az egyik helyi propagandalapban hangsúlyozta

mennyire szeretnék elfoglalni a várost: 

Úgy érzem, hogy a csongrádi megyeszékhelyen egészen jók a kilátások. A helyi Fidesz- csoport egységes, erős és bátor. (…) Szeged nem veszhet el, komoly szándékaink vannak ezzel a csodaszép várossal, akár még régióközpont is lehet a jövőben.

Kubatovnak két feladata volt. 1. meg kellett akadályoznia, hogy Lázár János, Orbán korábbi jobbkeze, a bukott kancelláriaminiszter kaparintsa meg a helyi jobboldal irányítását. 2. el kellett foglalnia a városházát a szegedi ellenzéki összefogás élén álló Botka Lászlótól.

Ennek megfelelően minden eszközt bevetettek.

  • Komoly negatív kampányt indítottak Botka ellen.
  • Megfenyegették, megzsarolták a szegedi választókat, hogy elapadnak az állami pénzek, ha nem a Fidesz jelöltjét választják polgármesternek.
  • Természetesen bevetették (sőt, éppen Szegeden buktak le vele) a Kubatov-listát, a Fidesz-szimpatizánsok és a kormányellenesek azonosítására is szolgáló adatbázist.
  • És mindennek tetejébe egymilliárd(!) forintot költöttek a szegedi önkormányzati kampányra.

Az összeg nagyságrendjének elhelyezéséhez érdemes tudni, hogy a NER létrejötte előtt egy párt országos kampánya került ennyibe a parlamenti választásra. Mind az (akkori) 176 választókerület + az országos listakampány együtt. És ekkora összeg elköltése már anno sem volt legális.

Most pedig csak Szegeden szórtak el ennyit.

Azonban nem tudtak érdemi fogást találni se Botkán, se a szegedi ellenzéken.

A kampányhajrában már oda fajult a belső feszültség, hogy egymást árulózták: Kubatov azzal vádolta meg Lázárt, hogy ártani akar a Fidesz kampányának, és azért dicsérte meg Botkát egy interjújában, mert ellenérdekelt a Fidesz szegedi győzelmében.

Ez már csak a veszett fejsze nyele és a bűnbakkeresés volt. Hiába ugyanis a kiemelt figyelem, az őrületes erőforrások, a legalábbis morálisan megkérdőjelezhető kampányeszközök.

  • Botka 24 százalékot, 16 ezer szavazatot vert a Fidesz polgármesterjelöltjére.
  • Az ellenzéki összefogás képviselőjelöltjei pedig az egyéni körzetek 90 százalékát, 20-ból 18-at nyertek meg.

Botka sorozatban ötödször verte meg a Fideszt a szegedi polgármester-választáson, és bármennyire is akarta, bármennyit is költött rá, bármilyen eszközöket bevetett, Orbán Viktor nem tudta elfoglalni a dél-magyarországi nagyvárost.

Hiába küldte oda saját komisszárját, csak annyit el, hogy Botka Kubatovval is felmosta a padlót, és visszaküldte Szegedről Orbánnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1715226276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycmen 2019.10.19. 14:21:14

@Orbán veje: Említettem már hogy baszd szájba a kurva anyádat ezekkel a sasjózsi humorszintet ostromló fotosoppolt képeiddel? Nem? Na akkor most mondom!

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 14:22:22

@Cycmen: én meg azt, ahol állva gyurmázza a faszát, mint a gangbang pornóban a sorban hátrább álló;-DDDD... csak itt mutatták a fejét is:-DDDD...

Cycmen 2019.10.19. 14:24:27

@Sir Bates dö Hól: A kognitív disszonancia nem svájcibicska bazmeg, te meg már majdnem mindenre ezt nyomod! Azért említettem!

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 14:24:29

@eszti.....: nem ismerem az ottani helyzetet, nem tudom, hogy milyen kisebbségként élni, nem vagyok cigány...

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 14:28:50

@Cycmen: azért, mert létezik: vannak itt is, akik nem cinizmusból tolják a kreténséget, hanem önigazolásból; a "hasznos idióták" csoportja a parasztok egy alfaja, az más...
(meg talán valaki utánanéz annak, hogy mit is jelent, már nem éltem hiába)

guma 2019.10.19. 14:29:56

@Cycmen:

kisszisza!

nem érted te még az embereket :D
tudom, égetem magam per pillanat előtted :)
de érhet még meglepetés téged is - mert imádom a macskákat. ezért puszta szeretetből kiherélek, ha sokat szórakozol velem. :D
tudod a magból lehet virág vagy fa, mert olyan sok féle van, de mindegyikhez kedvező viszonyok, türelem, idő kell, hogy előbújjon a földből és megerősödjön...
sőt a legtöbb a macskák nyűgével sem foglalkozik.

további szép napot!

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 14:37:18

@Hova fogják elásni KariGerit?!: Ezzel egyetlen egy dolgot értél el: ha felderítitek a legmocskosabb panamát budapesten, akkor sem fog nektek hinni senki: mint a kismalac, aki mindig farkast kiállt... te tényleg paraszt vagy, vagy legalábbis annak akarod magad mutatni; minden más esetben csak egy baribaszó ner-cseléd...

Cycmen 2019.10.19. 14:38:53

@Sir Bates dö Hól: "(meg talán valaki utánanéz annak, hogy mit is jelent, már nem éltem hiába)"

Ja én is szidtam ám az anyádat mire kikerestem! :P

inreallife 2019.10.19. 14:41:20

@Cycmen:
"Egyébként meg én voltam már ennél nagyobb buliban is."
Na meselj paraszt! Te lettel faszraverve a falutok foteren? Video van rola, suttyo gumicsizmas? Az oklozsir fogalmat is igy tanultad meg, hogy okorsutes pozituraban jol forgattak, paraszt? Aruld mar, hogy miert kene a varosokban ugy elni, mint ahogy te csinalod egy zsakfaluban? Mert neked nincs mas szereped, csak vigyorogni a skanzenban, hogy igy szantottak regen a parasztok a foldet, utana meg seggbebasztak egymast, ha a kecskek goyrsabbak voltak naluk. Te is igy szulettel, ne hidd el, amit az imperialista konyvek irnak errol, az osszeeskuveselmelet, te csicska jobbagy.

A paraszt partnak nincs tobbe tobbsege Budapesten. Sirjatok parasztok!

alöksz róz 2019.10.19. 14:41:39

@PuniValdes: szőrteleníts, jobban fog kinézni

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 14:43:48

@Cycmen: az azért volt, mert a status quo alapja nem a konszenzus volt ott, hanem a terror; ahol a státus quo alapja a konszenzus (pl, skandinávia) ott nincs is fegyveres harc...
ha moon lenne esély a konszenzusos reparációra, nem is lenne ennyi indulat... egy ország teljes einstandját viszont nem lehet megmagyarázni, csak azzal, hogy "ez Isten akarata", de moon ateisták vannak...

alöksz róz 2019.10.19. 14:47:54

@Cycmen: "Természetesen a legorbitálisabban Karigeri fogja megszopni a faszt" - miért?
már bejelentette, hogy neki mindegy mit csinálnak, ő bárkinek bármit aláír, csak az ő pozícióját ne veszélyeztessék :-)

Cycmen 2019.10.19. 14:47:56

@inreallife: Mi van rejtett heréjű, felkaptad a fejedet a témára? A részleteket ki kell érdemelni, te meg egy tahó vagy, nézz pornót arra matyizhatsz! Vigyázz a klavira ne recskázz rá, mert bezárlatosodik és nem tudjuk meg, mi jár a kis fejecskédben!

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 14:48:04

@guma: ahol nem pusztán a szervezet lopás a cél, ott megbeszélhetőek a különbségek...

inreallife 2019.10.19. 14:52:13

@Hova fogják elásni KariGerit?!:
AZt ugye tudod, hogy a megismetelt valasztasok mindig az uj gyoztest szoktak megerositeni? Raadasul a bukta nagyobb lehet, mert ilyenkor a kozgyulest is ujravalasztjak, az pedig eddig fideszes tobbseg volt. Az ellenzeknek sokkal konnyebb 1 varosra koncentralni. Szerintem csak hazhoz mentek egy ujabb pofonert, de tudod mit? Lassuk ki a jobb. Ugyanezt varnam Gyorben is.

A paraszt partnak nincs tobbe tobbsege Budapesten. Sirjatok parasztok!

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 14:55:00

@Cycmen: hülye vagy?! beszéltem romákkal, mondom nekik "ez mindaddig így lesz, amíg sikeres a fragmentáció, amíg nem homogén csoportként fellépve álltok ki alapvető érdekeitekért", majd szólt a szintén cigány spanom, hogy "ne mondj ilyeneket, bazdmeg, mert azt hiszik az anyjukat szídod";-)...

inreallife 2019.10.19. 14:56:05

Na ez meg annal is kacifantosabb lesz.

index.hu/belfold/2019/10/19/jaszbereny_ledaralt_iratok_ovas/

En azert csak feltennem a kerdest, hogy az atadas atvetel miert jar tobb tonna papir megsemmisitesevel? Nekem nem kell bizonyitani, hogy a fidesz egy netto bunszovetkezet, nekem eleg a rautalo magatartas is, hogy meghozzam a politikaialag elitelo dontesem.

A paraszt partnak nincs tobbe tobbsege Budapesten. Sirjatok parasztok!

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 14:57:36

@Cycmen: "Vigyázz a klavira ne recskázz rá, mert bezárlatosodik és nem tudjuk meg, mi jár a kis fejecskédben!"

megfogadom, szeretek mások hibájából tanulni...

Cycmen 2019.10.19. 15:01:54

:D@Sir Bates dö Hól: Meg tudod fogadni? A hülye itteni élvezkedésed alapján már meg mertem volna esküdni, hogy többször is kiverted! Akkor csak óvatosan!

2019.10.19. 15:15:27

@Cycmen:
majd mindig írd ki mikor vagy normális, mert nem látszik

nyalj alám és puderozz, ha nem tudsz érvelni, szántó-vető!

alöksz róz 2019.10.19. 15:17:07

@Cycmen: évekig gyűlt benne, most végre kiereszti

2019.10.19. 15:23:24

@Cycmen:
látom sokat használod a magyar értelmező szótárt.
igaz igysem érted amit írsz, mert volt ugyan gyerexobád, de a tehén volt a radiátor!

2019.10.19. 15:26:29

@alöksz róz:
hamar szojátok le egymást, mert utána jöhettek hozzám..

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 15:27:47

@Cycmen: csak most találtam meg, ehhez karácsony győzelme kellett;-)... sz'al gyakorlatilag én szexterápiás célból álltam az összefogás mellé...

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 15:29:32

@alöksz róz: hanyas vagy? mi félszavakból is megértjük egymást...

Gábris szomszéd 2019.10.19. 15:29:39

Ismét bebizonyosodott, hogy ondó elvtárs és bandája gyáva szarjankókból áll.

A Fidesz nem tud veszíteni - Megsemmisítették a jászberényi polgármesteri választás eredményét

alfahir.hu/2019/10/19/jaszbereny_2019_es_onkormanyzati_valasztasok_eredmeny_budai_lorant

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 15:37:41

Mindenesetre nagyon jó néven venném, ha végre valamelyik kesmás lap végre elkezdene újságként funkcionálni, s a baromságok helyett oknyomozást is végezne: a krinyó-ügy csak az első lépés, ne hagyják abba!

inreallife 2019.10.19. 15:38:24

@Cycmen:
Mi van girhes macska, nem izlik a narancsos krumpli? Megbasztak a ravatalon es sir a szad? Ez jar neked paraszt! Huzz vissza zsakfaludba es ott fajtalankodj a kecsekkkel, amig el nem visznek erte. Nem veletlenul rettegsz az allatvedoktol paraszt!

A paraszt partnak nincs tobbe tobbsege Budapesten. Sirjatok parasztok!

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 15:38:46

milyen szopás lehet most barcelonában víkendezni...

2019.10.19. 15:41:56

@eszti.....:
nem elfeledett, csak a görények nem értik és nem jött még utasítás a központból, mit kell válaszolni rá!

colonel Tigh 2019.10.19. 15:47:05

@Cycmen: Igaz tótágast állt már többször is a valóság a nerverzumban, de ez szemmel láthatólag még mindig nem zavarja a híveket. Hamis migráns propaganda (miközben a v4-ek közül Magyarország hozta be a legtöbb bevándorlót, de nagyságrendekkel többet, kínai, arab, török, ukrán és orosz bűnözők-, de legalábbis a nemzetbiztonság szempontjából vitatható embereket /ami azt jelenti, hogy senki sem tud semmit ezekről az emberekről, pusztán Viktor ígérete, hogy ezek nem jelentenek majd problémát, becsszóra/), egymásnak ellentmondó, teljesen ellenkező előjelű kijelentések kurd helyzetről, a gyenge Forintról, Putyin pincsijeiről, hogy csak a legutóbbi aktualitásokat emeljem ki a tömegből, és amiket nem a liberális Orbán mondott '89-ben, hanem az (állítólag) jobbos-nemzeti Orbán Viktor. És még mindig nem esik le nekik, hogy hülyére vannak véve, hülyének nézik és lenézik őket, a Szíjjártótól kezdve Rogánon át, Orbánig. Ezek az az eszményített vezetők a szavazóikon röhögnek a legnagyobbat, amikor hitetlenkedve mondják egymásnak, hogy "te, ezek még ezt is, fogazás nélkül, mély torokra" Mert hülyének vagy nézve kedves Cycmen, ha elismered, ha nem, ha tetszik, ha nem. Én csak szánlak. Valahol kurva szar lehet neked, hogy ilyen embereket kell védened. Mert egyszerűen nem érezhetsz mást, amikor szembesülsz azzal, hogy a kedves vezető újból szembeköpte saját magát. A bátor ember. "Világossá kell tenni, hogy van ami a Fidesznél nem fér bele." Világossá, mi? "van ami" - de mi? Az élőcsalival horgászás? A libatömés? Micsoda? "nem fér bele" - hova, mibe? A kereszténydemokráciába? A fideszes házirendbe? Tescós szatyorba? Ezt aztán tényleg világossá tette. Hölgyeim és Uraim! Orbán Viktor szerint ilyen a világos beszéd. Milyen lehet, amikor csak sejtet....
Sajnállak, amikor már megint, már számon sem lehet tartani hanyadjára ismét szembe köpött benneteket. Mert egyszerűen nem érezhetsz másként, amikor olvasod pl ezt: 24.hu/kulfold/2019/10/19/erdogan-budapest-iskola-maarif-alapitvany/
Nem érezhetsz másként, amikor ismét tótágast áll a világképetek és magyarázkodhattok, amikor Orbán ismételten szembe ment a saját narratívájával. Iszlám iskola Magyarországon, és van ott minden. Propaganda állami pénzből, radikális muszlim tanítások, politikai iszlám, kapcsolat terrorizmussal gyanúsított szervezetekkel, álhírterjesztés, Iszlám Állam-videókat nézető „tanár”, gyerekeket molesztáló, és zaklató "tanárok" és bin Laden-kultusz, csak nagyon röviden, tömören - egy iskolában. Szélsőséges iszlám filozófia és propagandát "oktató" amit iskola, ami Orbán Viktor és a Ner beleegyezésével lapítanak Budapesten. Miközben a migránssimogató Európában egyre több helyen zárják be az ezekhez köthető iskolákat, mecseteket. Nem érezhetsz másként, valahol csak motoszkál valami ott belül, egy hang amit elnyomsz. Mert lehet, hogy most meg kell védened ezeket, de azelőtt azért ember voltál, nem? Nem érezhetsz másként, egy ember nem érezhet másként. Két verzió van. Vagy nem fogod föl, hogy mit csinál Orbán és akkor szimplán ostoba vagy. De ha pontosan tudod, hogy mi folyik itt, és annak ellenére játszod a hülyét, védve a védhetetlent tolod itt a rossz propagandát, az sokkal rosszabb. Mert akkor a cinkosuk vagy, és bűnös. Jobb oldal vagy bal oldal, Magyarországon ez rohadtul nem erről szól. Ezt csak próbálják elhitetni, miközben egy Azerbajdzsánhoz, Türkemnisztánhoz hasonló technokrata, irányított "oligarchikus" kapitalista rendszert építenek, egypártrendszerrel, személyi kultusszal (és még ők komcsiznak), ahelyett, hogy egy európai Magyarországot építenénk, ahol nem csak a pártfunkciós seggnyaló és a csilliárdos gyereke kapja meg az esélyt. Szégyelld magad.

inreallife 2019.10.19. 15:47:49

Kiment a felcsuti paraszt jogaszkodni

index.hu/belfold/2019/10/18/orban_viktor_bolcsek_tanacsa_neppart_masodik_talalkozas/

Mi volt erre a valasz? Hulye vagy edes fiam, majd akkor gyere vissza, ha megertetted, hogy a jog nem mindenhato, es hiaba nem utkozik jogszabalyba, ha az politikai, vagy kozerkolcsbe utkozik. 1 heten belul 2 pofon. Vajon most akkor eszakkareaba megy pucsitani legkozelebb?

A paraszt partnak nincs tobbe tobbsege Budapesten. Sirjatok parasztok!

alöksz róz 2019.10.19. 15:55:23

@alöksz róz: de igény sincs rá, az nagyobb baj :-)

Cycmen 2019.10.19. 16:01:57

@Sir Bates dö Hól: ""milyen szopás lehet most barcelonában víkendezni..."

Kurdisztán se jobb most!

Cycmen 2019.10.19. 16:05:08

@colonel Tigh:" Szégyelld magad."

Szopj le és akkor fogom! Anyádnak írogasd a zagyva barom proliságodat!

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 16:06:30

@Cycmen: ja, csak az nem turistacélpont!...

eszti..... 2019.10.19. 16:14:51

@Cycmen:

Ez ok.
Ha már átbaszásokról van szó, akkor toronymagasan a kormánypárt vezet. Létrehozza a Kesmát, ami kampány idején hangulatjavító híreket közöl. Csak épp elfelejtik közölni a tagsággal, hogy a híradás tupírozott.
Még egy sms láncra sem méltatták őket!
A Borkai botrány kezelésénél Kósa Lajos vezetésével csődöt mond a kampánystáb.
Bakker, épp azokat hagyták cserben, akik a terepen próbálták szavazásra buzdítani az embereket!

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 16:15:22

@alöksz róz: ez a baj! én például azt akarom olvasni, hogy: igen, itt van ez, meg ez, meg ez a dokumentum, ezek még ezek ebben és ebben az időrendben követték egymást, mi a konklúzió és milyen következményei lesznek; az eliost sem tudták lenyomni a torkomon, a trafikmutyit sem, nincs felejtve semmi! lobogtathatna nekem szerződéseket bárki, akár csányi is a földbérletről, sanyikám,a föld azé, aki megműveli,. kezdjék szántani vagy kussolj, jobb, ha magadtól állsz fel...
ja, az tényleg szopás, hogy jóérzésű embereknek most már kétfelé kell figyelniük, egyik szemmel a várra, a másikkal a városházára; nem vagyok én kancsalgyurka vagy schmidtmariska!...

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 16:19:38

@eszti.....: azt sosem fogom megérteni, hogy hogyan bízhatnak bármit is kósára, ami komolyabb szellemi koncentrációt igényel annál, mint hogy megnyomjon egy gombot, ha kigyullad a zöld lámpa vagy maximum a kukát vihetné ki, csak nem baszná el, de hogy kampányfőnök!...

Cycmen 2019.10.19. 16:23:36

@inreallife: Haverom! Én amatőr elmeorvos vagyok és megfigyeltem, hogy kompenzációként ilyen ritmikusan ismétlődő ugyanazt tartalmazó kommentekkel próbálod levezetni a benned felgyűlő feszültséget! Egyszer az egyik kollégám kirakott egy kék hordót dobolni hasonló tünetektől szenvedő pácienseinek és szemmel láthatóan használt! Azt javaslom, próbáld ki, az ismétlődő hangeffektus és a testmozgás jótékony hatással lehet a problémádra!

eszti..... 2019.10.19. 16:27:20

@Sir Bates dö Hól:

Hogy milyen? Szórakoztató.
Épp most nézem végig, hogy az eddigi ősellenségek puszipajtássá válnak.Azoknak mondjuk nehezebb, akik eddig hittek bennük.
Nekem mindegy, jussanak be és lehetőleg legyenek a kormánykoalíció tagjai.
Majd az oknyomozó újságírók ellenőrzik őket.

Cycmen 2019.10.19. 16:34:01

@eszti.....: Jó az észrevétel csak a fideszes kampányelkúráson már túl vagyunk, eső után köpönyeg, az ellenzéki összefogásban észlelhető rossz jelek meg ezután válnak valóra! vagy nem! De inkább de!
Azt hozzáteszem hogy ismerve előző hasonló ámokfutását ennek a társaságnak, még én is azt kívánom jobban, hogy jöjjenek ki egymással, az kevésbé lesz fájdalmas!

eszti..... 2019.10.19. 16:34:21

@Sir Bates dö Hól:

Ezek szerint ő a legélesebb kés a fiókban.
Nincs utánpótlásuk. Szijjártó és Rogán volt az utolsó, aki esélyt kapott a fidelitaszból.
A tehetségesebbje, ahogy a minap írtad Brüsszelbe szaladt, vagy meghúzódott egy polgármesteri székben. Esetleg önkéntes száműzetésbe vonult.
Kósa vagy Német Szilárd ez a választék.

eszti..... 2019.10.19. 16:39:43

@Cycmen:

De miért ne lehetne róla beszélni? Remélem, a fideszben is kielemezték zárt ajtók mögött.
Látod, te is nyomod a fideszes mantrát " ismerve előző hasonló ámokfutását ennek a társaságnak", pedig most nem velük, hanem a kormánypárt hibáival kellene foglalkozni.
Le kell ínom, pedig nyilvánvaló, nem basztatási céllal.

alöksz róz 2019.10.19. 16:40:47

@Sir Bates dö Hól: nem olyanoknak írják, akik tudnak olvasni :D

szükség meg komoly igény is lenne rá pedig a tájékozódáshoz, ha már a "függetlenobjektív" médiából csak erősen korlátozottan lehet

inreallife 2019.10.19. 16:45:06

@Cycmen:
Elmebeteg vagy, es nem elmeorvos, te paraszt. Igy nyertel felvetelt a fideszhez is. Lecsuszott falusi vegleny, sikertelenseg az eleet osszes teruleten, se munka, se no, se iskola. Csak a zsak krumpli, es mar kesz is van a fideszes hadtest elso vonalban harcolo zombija. Te vagy a verfrissites, mert az oreg lenin, mar nem birja a strapat. Ettol fuggetlenul nem vagy vicces fiu. Majd pont egy zsakfaluban elo paraszt mondja meg, hogy ki mit csinaljon az orszagban.

Menjel kapalni jobbagy, mert a foldesurad meg fog nyuzni, azt itt ajvekolsz majd, hogy mikor jon mar a valtozas, te paraszt! Pedig neked ez a sorsod, mert parasztnak szulettel.

A paraszt partnak nincs tobbe tobbsege Budapesten. Sirjatok parasztok!

alöksz róz 2019.10.19. 16:47:06

@eszti.....: leghűségesebb.

a tényt meg miért csúfolod mantrának?

Cycmen 2019.10.19. 16:48:10

@eszti.....: Írd, leszarom, ne is magyarázkodj.....hoppá tótokázkogygy, vagy mi a faszom, tedd amit tenned kell! Én hajlamosabb vagyok most előre nézni.

inreallife 2019.10.19. 16:51:20

@eszti.....:
Kosanak sincs tobb dobasa, elbaszott az mar sok minden mast is. Emlekezzunk csak arra, amikor bemondta a tv-be a valasztas masnapjan, hogy csodben van Magyarorszag. Masnap akkorat esett a forint, mint az allat. Behivtak a masik ugyeletes majmot, aki ert mindenhez, a szargyartot, mire eloszor szabadkozott, hogy ugynamar, csak nem egy videki polgarmester szava mozgatja a tozsdeket, es elviccelte a szitut. Majd keresre megerositette, hogy csodban van Magyaroszag. Masnap megint esett a forint. Tudod mennyit kerestek ezzel, ha elotte megshortoltak? Gyuri ba' sem tett zsebre annyit.

Az egeszben az lenne a kinos, ha meg se shortoltak volna. Mondjuk tunder lala sosem az eszerol volt hires, hanem a mr 20%-rol. Az orokosodesi okorseg, megaz anyja sertestelepe, meg tole szarmazik az elvesztette kozpenz jelleget orokbecsu is. Ezekkel nem lehet valasztast nyerni, meg a parasztok is atlatnak rajta. Ezert szoktak az orbitalis faszsagai utn jol eldugni valahova.

A paraszt partnak nincs tobbe tobbsege Budapesten. Sirjatok parasztok!

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 16:52:56

@alöksz róz: amennyiben a "függetlenobjektív" próbálná kerülni a témát, elhallgatni, mint a kesma, akkor nagyon gyorsan ugyanolyan megítélés alá kerülne; engem nem zavarnak a különböző vélemények (sőt!), de ne baromságokkal támasszák azt alá... ki így látja a világot, ki úgy: de ez a krinyó gyerek sáros, épp úgy, mint tiborcz: nem egy túró rudit csent el (a másik, hogy keres annyit, hogy megvegye azt a rudit, sz'al azt se emelje el)...

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 16:56:45

@inreallife: te komolyan el tudod képzelni, hogy mikor ez volt, a kósa nem egy rövidnadrágot vett fel, hanem a brókert hívta?...

Cycmen 2019.10.19. 16:57:26

@inreallife: Mondom hogy ez így kevés a te állapotodban! Olyan nagy kék műanyag hordó, nem ritka, gazdaboltban lehet kapni ütőszerszámnak jó egy törött seprűnyél, azt láncold ki, hogy el ne vigye játszani a kutyád, meg el ne keverd, mert a debilek általában nem emlékeznek rá hogy mit hova tesznek! A seprűnyél amúgy multifunkcionális, mert pénisz is helyettesíthető vele szopás imitálására, illetve prosztata masszázsra, csak akkor ügyelj a sorrendre, mert a saját szarodtól lesz ízes az amúgy is ízes beszéded!

Cycmen 2019.10.19. 17:00:19

@alöksz róz: Van új poszt, kövess! Monnyuk én már túl vagyok ott is a menetrendszerinti kódolt antiszemitizmusomon!

inreallife 2019.10.19. 17:00:21

@eszti.....:
A fidesz 2002-ben azert vesztett valasztast, mert elbukta Budapestet. Mert a haza lehet ellenzekben, de a fovaros nem. Csak eleg korbenezni, Vac, God, Szentendre meg ilyenek mind szint valtottak. Pedig ezek igen eros jobbos varosok voltak, foleg az elso ketto. Godon annyira, hogy sokaig az egyetlen miepes vezetesu telepules volt. Nemcsak Budapest zavarta el a fideszt (sok kozgyulesben 0 fideszes kerult megvalasztasra, csak kompenzacios listan jutottak be), hanem az agglomeracio is.

Budapestnek kurva nagy az agglomeracioja. De a nagyobb varosoknak is. Csongrad megyeben Mindket nagyvaros ellenzeki lett, nagyonnagyon. A fidesz pedig nem hagyhatja penz nelkul oket, mert a koztudat, akarhogy is probaljak meg atformalni ugy tudja, hogy a fidesz lopja a penzt. Tehat ha valamelyik varosban nincs penz, kiall a polgarmester, es elmondja, hogy azert nincs, mert a kormanyzat ellopja az adokat. Es nem fognak tudni mutatni semmit sem a fideszbol ennek cafolatara. Mert a BKV sem kapja meg az allamtol a diakok es a nyugdijasok utan jaro normativat, a hulye tartospifta meg ezt sem tudta kikonyorogni. De nem is merte reklamozni. Tobb veszett itt Mohacsnal! Ezert sirnak a parasztok!

A paraszt partnak nincs tobbe tobbsege Budapesten. Sirjatok parasztok!

inreallife 2019.10.19. 17:06:51

@Cycmen:
Paraszt. Nem kellenek a perverz kepzelgeseid. Ki a faszom hasznal meg egyaltalan seprut a 21. szazadban, te paraszt? Robotporszivorol hallottal mar? Fogd az a seprut, ki kozmunkas paraszt, es fenyesitsd vele a jardakat. Ja, a zsakfaludban nincsnek jardak se? Mi a faszomnak szulettel meg, ha ilyen rakas szerencsetlenseg vagy? Mennyit er az eleted? Kifizetem, csak dogolj meg.

A paraszt partnak nincs tobbe tobbsege Budapesten. Sirjatok parasztok!

Cycmen 2019.10.19. 17:09:19

@inreallife: Robotporszívó vazze! Tudsz élni! Menő!

Orbán veje 2019.10.19. 17:12:13

@Cycmen:

Szia haver! Olyan jó nézni, ahogy itt egész nap megzakkanva száguldozol a szopórolleren!

Nem irigyellek! Miután kiderült, hogy fideszes kereszténydemokrácia nem több, mint yact, kokain és kurvák, gyakorlatilag egyetlen választásod maradt: csörgősipka a fejedre, s irány a szopóroller!

:))))))

inreallife 2019.10.19. 17:16:01

@Cycmen:
Varosban mar csak igy megy. A dongolt foldpadlora nem ajanlom, a gumicsizmarol lehullo szardarabokkal sem tud mit kezdeni. De kivancsi vagyok, amikor visszaviszed garanciaba, biztos kimagyaraznad azt is. Ugy volt, hogy a soros kuldte es a migransok, a foldindulas es a vegen krumpli. Erteni fogjak. Marmint, azt, hogy egy orult parasztnak sikerult eladni. Ki kene rakni a muszaki boltokra egy parasztmentes ovezet feliratot, hogy az ilyen helyzeteket elkeruljek. Nem is tudom kinek nagyobb eges.

A paraszt partnak nincs tobbe tobbsege Budapesten. Sirjatok parasztok!

Cycmen 2019.10.19. 17:19:57

@Orbán veje: Hát öcsém, tényleg közel járok a csörgősipkához amióta tudom, hogy az irreáliséletűnek robotporszívója van! Le vagyok győzve kommunikatíve! Nehogy azt mondd, hogy neked meg mosógéped van, mert esküszöm végzek magammal!

eszti..... 2019.10.19. 17:28:20

@alöksz róz:

.....leghűségesebb.

Gondolom, Kósára értetted.

Azon kívül, hogy Kósa Orbán leghűségesebb harcostársa / a spanyol polgárháborús leírásokban olvastam hasonlót / milyen kvalitásai érdemesítik még a kampányfőnöki poszt betöltésére?
Kósa hűségét jutalmazzák egy birtokkal, vagy adjon valaki puszit a homlokára. De ennyi malőr után döntéshelyzetbe engedni hatalmas baklövés.

Jóvanna, tény. Legyen. Meddig akartok még élni ebből a tényből? Mert az emúttnyócév is kilenc éve ért véget. Rég volt!

Ahogy egy elkeseredett Pesti Srácok kommentelő írta, a városba költöző fiatalokat behálózza a Momentum. Ugyanis a fiatalokat nem érdekli a volt mszp-szdsz kormány bűne. Nekik az semmit sem mond.
Szerintem ez egy vaskos figyelmeztetés. Ez a lemez lejárt.

eszti..... 2019.10.19. 17:32:24

@Cycmen:

Na, ne! Több vagy te annál, hogy előrenézés címén szőnyeg alá söpörd a problémát, kvázi megfutamodj.

Orbán veje 2019.10.19. 17:33:21

@Cycmen:

Hát öregem! Nagyon jó! Akkor te egy csörgösipkás orbánbérenc kipcsak vagy a szopórolleren!

:)))))

www.facebook.com/Fideszfigyelo/photos/a.135312323177618/3305075059534646/?type=3&theater

:)))))))

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 18:48:32

@inreallife: hülye vagy? ez mindent visz!:-DDDD DDDDDDDD
"Mennyit er az eleted? Kifizetem, csak dogolj meg."

Cycmen 2019.10.19. 18:55:16

@Sir Bates dö Hól: Na öcsém, nem is olvastam végig esküszöm, tuti nem ő találta ki, gondolom áthívta Józsit a barátnőjét!

Cycmen 2019.10.19. 19:10:59

@inreallife: "Mennyit er az eleted? Kifizetem, csak dogolj meg."

A mekis fizetésedből? Száz évre szerződtettek krumplit sütni? Szerintem a sajátodat tedd rendbe, vegyél új guminégert, meg egy klassz akváriumot, azt szedativ nézegetni,, persze gáz lesz hogy három guppi már lever IQ-ban,, de téged ilyesmi nem zavar, ha itt is reklámozod a bugyutaságodat.
Eddig ez volt az első valamirevaló dumád, ahogy nézem egy cigánytól hallhattad, persze neked könnyű, nincs az az analfabéta aki neked ne tudna valami olyat mondani amitől fejlődsz.

Sir Bates dö Hól 2019.10.19. 19:17:03

@Cycmen: nehogymá'azt mondd, hogy nem jó! tudod: ami jár, az jár;-)...

Cycmen 2019.10.19. 19:27:32

@Sir Bates dö Hól: De, bár csak önmagához képest és baszki annyiszor leírta a zsákfalus kecskés okosságát,, hogy ezt már végig sem olvastam! Ha nem örvendezel sosem tudom meg hogy mit írt ez balfasz.

taga20 2019.10.19. 19:39:16

@Cycmen:

szójá fityeszgeci és mekvédlek, me má nekem fáj, ahogy a döngölt padlóba beledöngöltek:)))

Cycmen 2019.10.19. 19:44:10

@taga20: Olvasd végig a mai napot, mert jó volt!

taga20 2019.10.19. 20:03:54

@Cycmen: megteszem reggel, ma már csak zenét hallgatok.

zenével, hogy állsz pubi? még nem láttam tőled semmit.

én néha ilyet, mert jó!;)

www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g&list=RD9bkO1rbIm1g&start_radio=1

2019.10.19. 20:28:13

@taga20:
így most egy héttel a választások után stokholm szindrómád lett, vagy csak ennyire megsajnáltad a buzit? :)

taga20 2019.10.19. 21:44:35

@vitéz Beverneky:

vitéznagyuram, én nem a győztesek, hanem a veszteseket simogattam.

te egyébként vágod, hogy mi a stokholm?:))

2019.10.19. 23:30:38

@taga20:
amikor az elnyomott, vagy fogvatartott és a fogvatartó között egy idő után szimpátia alakul ki.

István Tamasi 2019.10.20. 06:51:01

Szotyihéj került a NER fogaskerekei közé és a fidesztrollok meg vannak zavarodva, hogy Koránt oktató iskola nyitását engedélyezi a csüngőhasú suttyó vezérke. strómanlölő már tervezi a mecsetet és minaretet is és csak o1g intésére vár, hogy kezdje az építést.

Cycmen 2019.10.20. 08:00:33

@István Tamasi:" Szotyihéj került a NER fogaskerekei közé és a fidesztrollok meg vannak zavarodva,"

Megint csak az álomvilágodat interpretálod fiacskám, itt ti vagytok megzavarodva, nem veszitek észre hogy már mást kéne csinálnotok, lenne tennivalótok, de ti továbbra is őrjöngötök!
Persze nem meglepő, magasabbrendű dolgokra képtelenek vagytok, a hazugság az elkúrás fog menni reggel éjjel meg este (mert a kígyó még ezt sem tudta jól elmondani) majd jön a rohadt nagy összeomlás!

Cycmen 2019.10.20. 08:07:44

@vitéz Beverneky: Véleményed szerint a stocholm-szindróma ráillik bármilyen formában taga és az én viszonyomra zsenikém? Persze megint elfelejtem hogy kivel beszélek hallottál valamit, aztán gyorsan leírod, hogy el ne felejtsd, az sem baj, ha nem illik oda!
Az ellenzék alapját ilyen félművelt parasztok alkotják! Erre lehet építeni!....trágyadombot!

Cycmen 2019.10.20. 08:14:35

@István Tamasi: ". strómanlölő már tervezi a mecsetet és minaretet is és csak o1g intésére váTamasi:r, hogy kezdje az építést."

Ez biztos? Az itt lakó egyiptomiaknak meg piramist épít Tiborc?
Milyen célból írod le ezeket az ostobaságokat? Aki idejár, az enélkül is tudja már, hogy istván tamási szellemileg nincs túl jól elengedve!

István Tamasi 2019.10.20. 08:51:01

@Cycmen: Te kis hűséges fitymaszbirkla! A Korán tanulmányozásával hogy állsz?

2019.10.20. 09:28:55

@Cycmen:
"Az ellenzék alapját ilyen félművelt parasztok alkotják! Erre lehet építeni!...."
te kevered a fidesz szavazótábort az ellenzékkel, görény.
vagy már a jövőtökről beszélsz?

2019.10.20. 09:34:37

@István Tamasi:
hogya picsábane?
utána megduplázhatja a keresztény -vedelmi tárca seggvakaróinak számát ééés fizetését (az adónkból)

mgdé 2019.10.20. 11:18:04

@Cycmen:

"Az itt lakó egyiptomiaknak meg piramist épít Tiborc?"

Pont Tiborcz nagyúr, a Fényisten kegyeltje? :D

alöksz róz 2019.10.20. 11:42:51

@Sir Bates dö Hól: "amennyiben a "függetlenobjektív" próbálná kerülni a témát, elhallgatni, mint a kesma, akkor nagyon gyorsan ugyanolyan megítélés alá kerülne" - nem csak ebben a témában. most is sok mindent elhallgat és sok mindenről hazudik, mégse ugyanúgy ítélitek meg.
(azon meg csak röhögni tudok, hogy kik eszik azt meg, hogy az index a választás után hirtelen rögtön megint direkt politikai szándéktól független objektívmédia lett)

"engem nem zavarnak a különböző vélemények (sőt!), de ne baromságokkal támasszák azt alá" - ja. vagy ne arra alapozzák.
pénzparipafegyver :D

alöksz róz 2019.10.20. 11:59:46

@eszti.....: "Jóvanna, tény. Legyen. Meddig akartok még élni ebből a tényből? Mert az emúttnyócév is kilenc éve ért véget. Rég volt!" - ezt nem vágom mi akar lenni. a szereplők nagyrészt ugyanazok.
a dolgok meg egymásra épülnek, nem értem miért kell erről egyáltalán győzködni magukat normális agyműködésűnek gondoló embereket :-)

alöksz róz 2019.10.20. 12:07:52

@eszti.....: "a városba költöző fiatalokat behálózza a Momentum." - hát elég buták manapság az okos fiatalok.
összesen négy darab demagóg-populista jelszóval be lehet őket hálózni.
"Ugyanis a fiatalokat nem érdekli a volt mszp-szdsz kormány bűne. Nekik az semmit sem mond." - mindent is jobban tudnak, nem érdekli őket a múltbeli tapasztalat :D nem érezték a saját bőrükön. bár reméljük nem is fogják.

Sir Bates dö Hól 2019.10.20. 12:21:47

@alöksz róz: zavar is, hogy nem mindenkit ütnek... értő olvasás, kritikus, önálló gondolkodás, ez hiányzik moon (meg az egész világon)...

eszti..... 2019.10.20. 15:45:21

@alöksz róz:

" a szereplők nagyrészt ugyanazok."

a ti oldalatokon is.
csak a lopás mértéke és módszerei változtak.

eszti..... 2019.10.20. 15:54:52

@alöksz róz:

"mindent is jobban tudnak, nem érdekli őket a múltbeli tapasztalat"

miért? minket érdekelt ' annó?
ők a fidesz kormány hibáit-bűneit tapasztalják és az ellen nem tehetsz semmit. főleg a középosztály gyerekei, akik nyelvtudással bírnak.
a momentum nekik lett kitalálva, bármilyen demagóg is szerinted a jelszavuk.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.20. 18:57:28

Baazz,mennyi komment!
Az a pár hülye azért tartotta rendesen a frontot!:))

alöksz róz 2019.10.20. 19:44:41

@eszti.....: "miért? minket érdekelt ' annó?" - igen, minket jobban érdekelt, a mai fiatal semmiről/semmiből nem akar semmit tanulni, már eleve tudja... (ha nőnemű, még rosszabb, még meg is sértődik :D)

"ők a fidesz kormány hibáit-bűneit tapasztalják és az ellen nem tehetsz semmit" - hát éppen szoktam nekik szólni hogy ne egyék meg a szarospalacsintát :-) és nem kussolok róla vagy nem hazudom le pofátlanul, mint ti.

"bármilyen demagóg is szerinted" - szerintem?? hát nézd már meg mi a mondanivalójuk :DD

eszti..... 2019.10.21. 00:20:47

@alöksz róz:

- a mai fiatal semmiről/semmiből nem akar semmit tanulni, már eleve tudja...
ez van, apám! esetleg nem kioktatni kellene őket, hanem meghallgatni. aztán elfogadni, hogy bizonyos dolgokra nem kíváncsiak.

- igen, minket jobban érdekelt,
hát persze, mert más korban éltünk. persze régen minden jobb volt. :D :D

- és nem kussolok róla vagy nem hazudom le pofátlanul, mint ti.
ez a pazar panelszöveg! a kussolást épp magadra is veheted- pl. Kósa alkalmassága.
pofátlan hazudozás- mikor mentegette valaki itt az szdsz-mszp kormányt? de minden bűnt rájuk kenni, pl. az első orbán kormányét talán gáz.
talán nem hazudozol, de a számodra kényes dolgoktól sem beszélsz nyíltan.

- hát nézd már meg mi a mondanivalójuk :DD
a többieké korrekt program? vagy csak a Momentumot illik fikázni?
szerinted nem demagóg a magyarságegyesítés, nemzetvédés, migránsriogatás, fúj Brüsszel 9 éven át? vagy a jobbik béruniója? gondolom a dk és az mszp is hasonló magasságokban szárnyal.

én személy szerint mindig azt a kormányt szoktam bacogatni, amelyik épp hatalmon van és az aktuális ellenzékét, ha rászolgált.

alöksz róz 2019.10.21. 18:33:49

@eszti.....: szerintem te inkább ne panelezz:-)))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.21. 18:44:29

@alöksz róz: Akkó' megint beleverték az orrod a saját szarodba?:))

alöksz róz 2019.10.21. 20:44:07

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: fantáziálsz.
szedd össze magad, így nem vagy nagy segítsége az elvtársnődnek
süti beállítások módosítása