B1 blogcsalád



Most már biztos: hatalmas győzelmet aratott a Fidesz

2019. október 14. - nickgrabowszki

A valóság ott pukkadjon meg, ahol van. dt_8.jpg

Aki azt gondolná, hogy az ellenzék előretört az önkormányzati választáson, az eddig csaknem az egész országot uraló kormánypárt ellenben vereséget szenvedett, mert jelentősen visszaszorult, az téved.

Hiba azt gondolni, hogy csak azért, mert a Fidesz elbukta

  • a főpolgármesteri posztot,
  • a Fővárosi Közgyűlést,
  • 14 budapesti kerületet,
  • 10 megyei jogú várost,
  • további háromban a közgyűlési többséget,
  • valamint Bajától, Váctól és Gödtől Ajkán, Jászberényen és Gyöngyösön át Szentesig és Balmazújvárosig egy csomó egyéb jelentősebb települést,

már pusztán ezért vereséget szenvedett volna. Hát, nem. Ők előre megmondták, mi lesz, és úgy is lett.

Kósa kampányfőnök már augusztusban bejelentette, hogy "megbukott az ellenzék egy az egy elleni stratégiája".

Orbán Viktor ennek megfelelően két hete, a Fidesz-kongresszuson az önkormányzati választásról azt mondta

Nagy győzelmet arathatunk,

és az igazság az, hogy meg is érdemlitek ezt a győzelmet.

És tényleg megérdemelték, valamint tényleg nagy győzelem lett. A Fidesz-elnöke már megint igazi prófétának bizonyult, mivel a választás estéjén az eredményeket úgy összegezte, 

a biztos szavazatokat nézve, a listás szavazatokat tekintve a lassan már szokásossá váló 50 százalék fölötti eredményt most is hozni tudtuk; továbbra is a Fidesz-KDNP-szövetség a legerősebb Magyarországon, ennek tudatában és ennek megfelelően is fogunk majd viselkedni. 

A kormánypropaganda zászlóshajója ennek megfelelően vezető hírben közölte, hogy "A megyékben 19:0-ra nyert a Fidesz, a megyei jogú városokban 13:10-re".

onkormval191013_04_1.jpgSzijjártó külügyminiszter úgy értékelt, hogy

a Fidesz szerezte a legtöbb szavazatot, az ország térképe narancssárga.

Az állami média előzékenyen azonnal ki is adott egy ilyen térképet (lásd fent), az m1 élő választási műsorában pedig hozzátették, hogy

  • már csak azért sem vereség a Fidesznek az eredmény, mert Kurz osztrák kancellár is úgy kormányoz, hogy a nagyvárosokban, köztük Bécsben ellenzéki vezetés van.
  • Továbbá azt is, hogy Fidesz győzelmének ténye márpedig abból is látszik, hogy ugyanaznap Lengyelországban is nyert a szövetségese, a PiS nevű kormánypárt.

Dehogy nehogy bármilyen kicsi kétely maradhasson bárkiben, miként kell látni ezt az eredményt, bevetették a csodafegyvert, magát Deutsch Tamást, aki így értékeltdt1013.jpg

Hát, hacsak úgy nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr8715221460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rasztaszív 2019.10.14. 22:45:56

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!: helyes...csak nehogy fellángolás legyen.'22-ig csak ugyanezzel a lendülettel...:)

eszti..... 2019.10.14. 22:53:43

valóban pánikolnak. de miért????

eszti..... 2019.10.14. 22:59:32

@PeniValdes:

egyáltalán semmi okuk rá. elképesztő!

eszti..... 2019.10.14. 23:16:17

@PeniValdes:

:))))

romantikus estére vágysz Peni? az állítólagos katasztrófa kellős közepén?
.. épp most diagnosztizáltuk.

én eléggé elvarázsolt vagyok, de ez számomra is meredek.:D

eszti..... 2019.10.14. 23:22:13

@PeniValdes:

remélem, minimum Győrben..

mgdé 2019.10.15. 00:33:14

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!:

19-et a 64-ből? Én erre nem lennék büszke ...

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 00:35:01

@eszti.....: tulajdonképpen ugyanazt, mint tóta w az írásában, annyival megtoldva, hogy azért sok fideszes képviselő kiesett, akiket nem lehet "az út szélén hagyni", s azoknak az eddigi bejáratott helyi "beszállítóknak" is kell valamit csinálni, akik eddig ott voltak a most elveszített helyeken. öt év, az nagyon hosszú idő ám, főleg, hogy nem voltak felkészülve erre. van tartalékuk, de nem milliárdok, van mondjuk 2-300M cash, de az nem olyan sok, ha 3-4M a havi rezsid, s az nagyon sokaknak van ebben a körben, a cégeken hitel, de a bevétel csak az önkormányzattól jött, most szerződés felbont, a hitelt viszont fizezni kell. mészáros ad majd nekik pénzt (egy gyakorlatilag orbánt jelenti)? s mivel a fidesz-nek nincs semmiféle ideológiája (most a bullshittet ne minősítsük annak, az a népnek szól!), az csak egy érdek-, s nem értékközösség, sz'al az eddigi monolit tömeg erodálódni kezdhet.

Cycmen 2019.10.15. 07:09:37

@Sir Bates dö Hól: Nagyon azon töröd a fejed, hogy mi lesz a munka nélkül maradt fideszes képviselőkkel,, közben azon kéne fantáziálnod,, hogy mit fognak csinálni a melóhoz jutott lippsitz képviselők!
Tudod, a napvilágra került belső infók alapján ki kell alakítani a várható képet!
Mint tudjuk, hogy szoci körökben nagy hülye az, aki nem keres meg százmilliót, tehát csak egyszerű számtani probléma modellezni ennek a költségkihatását az önkormányzati büdzsére úgy, hogy sok helyen többségbe kerültek ezek a nem hülye urak! A mellékes hozadékként felmerülő eltűnéses elásásokról se hallgassunk és bár ezt tekinthetjük belügynek és a ritkulásuk miatt esetleg még pozitív fejleménynek is, de összességében az olajügyek tapasztalatai alapján, nem szabad hagyni, hogy elszabaduljon a pokol,, mert bár ez mindenképpen az összeomlásukhoz vezet, de az hosszú és rengeteg kárt okozó folyamat!
Tudom hogy ez kínos téma és számodra ezért célszerűbb a fideszes volt képviselőkkel molyolni, de jelen pillanatban már nem ők a szereplők, tehát koncentrálj a frissen sorompóba lépő hétpróbás gazembereitekre, amennyiben ezt nem teszed,, mi majd minden pillanatban jelezni fogjuk ezt neked, nektek! Tudod hogy szól a kedvenc mondatotok, NINCS VISSZAMUTOGATÁS, itt vannak a nagyon vágyott brigantijaitok, kezdődhet a rakendroll, felső határ a csillagos ég, ahogy nagy tanítótok fogalmazta meg!

Cycmen 2019.10.15. 07:18:53

@Én de genere Mi: "19-et a 64-ből? Én erre nem lennék büszke ..."

Na látod ez az igazi tapintatlan zsidó humor egy kis Bödőcsös beütéssel, hogy a tanultabb érettségizett prolik is fogyasztani tudják! Az alatt marad a taga féle fityeszgecizés!
Persze ettől függetlenül respect, hiszen ezt te eleve így akartad,, hogy egyszerre legyen aljas és szellemes és ezeknek a kritériumoknak eleget is tettél!

2019.10.15. 08:19:07

@Cycmen:
tudom a dakota humor nektek jobban fexik, pláne ha a vajdátok adja elő.
...hamár náci vagy jó lenne következetesnek lenned...

mgdé 2019.10.15. 09:24:10

@Cycmen:

Cicus, köszönöm az elismerést :) , de ugye azt is láttad kinek írtam, s mire.
Neked másmilyeneket írok, mert benned látom az igényt a művelődésre a kultúrára!

(A "19-0" -os hivatkozás, úgy, hogy a nagyobb városok szavazati eredményei nem számítanak be a megyei közgyűlési szavazatokba, nem éppen emelkedett válasz. Aki meg pusztán hülye propagandista, az hagy kapjon már - természetesen csak virtuálisan - a nickje pofájára. Amúgy meg, persze, valóban a Fidesz nyert. S kormányon is ő van, továbbra is. Csak épp sokkal kevésbé nyert, mint saját előzetes esélylatolgatásai közül a legeslegpesszimistább. Ezt "diadal"-nak kikiáltani szájhabzás. (Lehet, hogy mégsem kell minden egyes f@sságot mindig megvédeni, vannak esetek, amiktől mégis el kellett volna határolódni, s azt mondani, hogy grr, ilyet ne! S, ezt te is tudod, nemcsak a Zsolti egyetlen ügye ilyen. (Ha meg esetleg te magad voltál Hamuka elfti, akkor ne sírj, teljesen természetes, hogy a lődözős kalandjátékokban időnként elhullanak az újonc avatárok. :P)))

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.15. 09:26:31

@vitéz Beverneky: Hát öreg, a barátoddal ellentétben nálad biztosan nem csillan meg az intellektus, 10 év után sem vagytok másra képesek, csak az alaptalan cigányozásra.

De persze a tanulatlan libsiproliknak ez jön be, ezért nyomatjátok; mert ahhoz hülyék vagytok, hogy pl. szakpolitikai kritikát vezessetek elő.

@Cycmen: És a Sas Józsi neked már smafu?!

Azért csak visszafogottan dicsérd de genere elvtársat is, nehogy a fejébe szálljon...

mgdé 2019.10.15. 09:37:41

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!:

Okoska kiscsillag, szerinted hány zsidó élhet Bp.-n?
Ők egyedül kevesek leszavazni Tarlóst/a Fideszt.
(Mérleg nyelve elvben persze lehetnének, de pl. Slomó haverod vajon kire szavazhatott?)

A gondolkodás is megy, vagy csak az ásás?

Valamint:
"A városi levegő szabaddá tesz."
Ha már így oda vagy a töriért ...

Womb Rаider 2019.10.15. 11:10:28

@nincs1itt: "elszivárogtak az orvosok? "
Hozzávetőlegesen 10-12000 orvos hiányzik a német EÜ-ből.. ezt a tárca vezetője nyilatkozta, meg azt is, hogy valamiképpen meg kellene oldani a röghözkötést...
444.hu/2019/01/13/korlatozna-az-orvosok-elvandorlasat-a-nemet-egeszsegugyi-miniszter-mert-tul-sokan-mennek-dolgozni-svajcba
"kínában vannak a német mérnökök?"
A húgom tolmácsol kinn, egy távkölési-elektronikai fejlesztéseket megvalósító cégnél.. kb 120 mérnök dolgozik, 90%-ban európaiak, zömében németek..

na ja, gondolom a fidesz sajtóban ez a szöveg megy. elárulom, mert nem akaródzik a fiataloknak tanulni. kevesen jelentkeznek az egyetemekre. sok oka van ennek.
"a nyugdíjakat adóztatni kell?"
Miért? Talán nem adóztatják őket?
"A szakmai portál a Tagesschau német újságra hivatkozva azt írja, hogy „azok a nyugdíjasok, akiknek más jövedelmük is volt 2014-ben a nyugdíjon felül, 5430 euró (mintegy 1,75 millió forint) adót fizettek meg átlagosan éves szinten. Akik viszont csak a nyugdíjból éltek, és mégis adót fizettek, átlagosan mindössze 136 eurót (44 ezert forintot) kellett kiperkálniuk."
" A Die Welt szerint a személyi jövedelemadó bevételeinek majdnem tizede a nyugdíjasoktól érkezett, ugyanakkor a teljes szövetségi költségvetés 27,5 százaléka ment a nyugdíjkasszába. Konkrétan 356 milliárd euróból 97 milliárd euró folyik ebbe az alapba."
privatbankar.hu/szemelyes_penzugyek/szabad-e-a-gazdag-nyugdijasokat-megadoztatni-325812

"import rendőrök lengyelo.-ból? persze, persze és csukcs földről importálják a németeket...
egyre mókásabbak lehetnek a mo.-on megjelenő hírek. "
g7.hu/kozelet/20180420/itt-tartunk-lengyeleket-toboroznak-nemet-rendornek/

Ott van benne a FT linkje ;) ők hazudnak, nem én

Most pedig elmehetsz a 3.14csába a hülye 'bennfentes' propagandáddal...

N. Barbie 2019.10.15. 12:16:50

@Hungry horse: "Ugye róla hazudozol szopóskurva:
pestisracok.hu/prostis-szexvideoval-tamadjak-az-ex-szdsz-es-wittinghoffot-budaors-polgarmesteret/
Igaz-e? "

Eloszor is anyukadat jelzozd igy te alpari suttyo majom, masreszt gozom nincs mirol hablatyolsz, en Wittinghoffrol egy arva szot se szoltam.

Hungry horse 2019.10.15. 12:45:21

@N. Barbie: pont ez az szopóskurva!
Nyugodtan feldughatod magadnak a kettősmércédet!

mgdé 2019.10.15. 12:50:30

Megkérdeztük a Vencel téren végzett informatikai főilletést, mi a belső elemzés első eredménye, mi okozhatta a sajnálatos meglepit? A Központ véleménye szerint egyértelműen az, hogy a netes trolljaik szinte kivétel nélkül silány, értékelhetetlen munkát végeztek, s ennek bizony következményei lesznek ...

Cycmen 2019.10.15. 13:01:58

@Én de genere Mi:
Valamint:
"A városi levegő szabaddá tesz."
Ha már így oda vagy a töriért ...

Stadt luft macht frei!

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 13:02:10

@Cycmen: nyugodj már meg!;-)...

"Nagyon azon töröd a fejed, hogy mi lesz a munka nélkül maradt fideszes képviselőkkel,, közben azon kéne fantáziálnod,, hogy mit fognak csinálni a melóhoz jutott lippsitz képviselők!"

ezen mit kellene gondolni? üzletelni, mi mást;-)... te ez mo, ez az "aladárkodás" népe, a Mikszáth és Móricz által megírt dzsentriké!;-)... mind noszthy ferik vagyunk egy kicsit;-)... lelkünkben ott a vágy egy úri murira;-)...

vasárnap a kollektív tudatalatti szenvedett végzetes csapást! az, mely az elmúlt 13 választás során a kialakította orbán tévedhetetlen, a jövőt mindenkor látó, a zseniális és verhetetlen vezér mítoszát! te tényleg úgy hitted, hogy a fidesz operatív törzsében bárki is hisz abban, hogy soros-terv? hogy szabadságharc? hogy jönnek a migránsok?
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD... ne basszmá'!;-)... az a talpasoknak, az a zárt ajtók mögött, négyszemközt, szűk, bizalmi körben kiröhögött talpasoknak, a hasznos és önkéntes, ingyen megszakadó -és emiatt lenézett, lesajnált- aktívistáknak és manipulálható választóknak, a népnek szólt! ne basszmá', ezt te komolyan elhitted egy pillanatig is? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD... bocs, ezt nem gondoltam volna, nem akartalak megbántani, de tényleg mulatságos;-)...

azzal, hogy orbán nem állt ki azonnal, nem rúgta ki borkait és mondta azt "ő, bármennyit is tett eddig, de méltatlanná vált arra, hogy közösségünket képviselje", azzal lebontotta a ner-t: "ez több, mint bűn. ez hiba." persze valljuk be, miként állhatott volna ki, mikor mindenki ugyanezt csinálja. miként üzenhette volna nekik azt, hogy "aki ilyet csinál, az repül!", hiszen pontosan az a lényeg, hogy ezt csinálhassák! a közösségért, a népért tenni? hülye vagy?! a prolikért és parasztokért? mi vagy te? egy ballib komcsi?;-)...

borkai lyukas zoknija és világító segge, rákosfalvy pöcshúzogatásával a ner sztálingrádja volt, ráadásul úgy, hogy sem sztalin, sem a szovjet had nem is volt ott;-)... a kisinas felkiállt: a király meztelen! s a megbűvölt nép felébred, s először csak nevetni kezd, de a saját kiskirályára tekintve már szorul ökölbe a kéz, s lassan, a fogak közt sziszegve kihallatszik a "mi a faszom? hát te meg kinek képzeled magad, te gyökér?! ájjá'le me' állbabaszlak, köcsög!"...
a ner kiskirályait eddig védte a kollektív tudatalatti, ennek sosem lesz vége (mengyi, simonka hülye volt, én viszont nem hibázom, tudom a helyem, akkor nincs gond), de b+, borkai is tudta a helyét! s nem védte meg a főni!... most döbbennek rá arra, hogy orbánnak és a családnak van hova menni, de én hova menjek majd? nincs elég cash! meg nyelvet em beszélek! hát azt hittem, hogy dzsentribirtokot építek, bazdmeg én téglába raktam a lét, nem kajmán bankba!...

figyú! ne higgyél senkinek, csak neked fontos a nemzet, nekik csak a hatalom és a pénz: ezek nem nemesek, akik ugyan zsarnokok, de ha kell a sereg élén mennek a halálba (hitből és sajátjukat védendő), ezek azok a "sunyi félművelt parasztok", akik kurvára örültek, hogy nem nemesek, mikor a harc folyik;-)...

Cycmen 2019.10.15. 13:05:13

@N. Barbie:
Eloszor is anyukadat jelzozd igy te alpari suttyo majom, masreszt gozom nincs mirol hablatyolsz, en Wittinghoffrol egy arva szot se szoltam.......................

Akkor nem hozzád járt masszázsra? :D

Cycmen 2019.10.15. 13:16:38

@Sir Bates dö Hól:" vasárnap a kollektív tudatalatti szenvedett végzetes csapást!"

Végzetes csapásról korai beszélni, pláne hogy rengeteg részsiker volt, csak Budapest ezeket elhomályosítja! A fideszre leadott szavazatok száma nem csökkent, az ellenzék sikere egyedül az összefogás okán jött létre. Országgyűlési választásokon buktatok volna.

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 13:26:25

@Cycmen: pontosan mi is a különbség a "fideszbirka, a tudatlan parasztok" és a "prolik" között? szerinted, ha valakit prolizol, akkor az majd a fideszre fog szavazni? ugyanazt csinálod, mint eddig a "belvárosi romkocsmás megmondók";-/... ne legyél már hülye: a te embered budaházy, nem ezek a műmájer ner-cselédek...

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 13:29:31

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!: "a tanulatlan libsiproliknak ez jön be" vs. "birkamenet"

csak így tovább;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 13:31:20

@Cycmen: ez nem tapintatlan zsidó humor, @Én de genere Mi: csak az orrát verte bele egy kölyök kutyának a saját szarába;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 13:40:30

@Cycmen: majd'meglátod... haver, nekem semmi bajom a patriotizmussal, az sovén etnicizmust negligálom, az én országomban helye van egy antiszemitának is, legfeljebb kiröhögöm a konteoit;-)... de kiállok a jogaiért...

mgdé 2019.10.15. 13:44:00

@Cycmen:

Ugye-ugye hogy te több, jobb és műveltebb vagy mint Hamuka. Talán még szebb is! :)
(A helyesírást még picit gyakorolni kell, de azzal sem lesz baj.)

(Az országgyűlési választás eleve más, mások pl. a körzethatárok - lásd pl. Zugló, ha már -, külhoni szavazók, stb. S persze, megnyerte volna Fidesz.)

Cycmen 2019.10.15. 13:52:10

@Sir Bates dö Hól:" szerinted, ha valakit prolizol, akkor az majd a fideszre fog szavazni? ugyanazt csinálod, mint eddig a "belvárosi romkocsmás megmondók";-/... ne legyél már hülye: a te embered budaházy, "

Prolit prolizok a proliságáért, nem térítés a célom és egyébként se oltogass hogy azért nem szavaz ide vagy oda mert prolizom, szoktam én azért mélyebb tartalmakat is prezentálni és a reakció ugyanaz!

Cycmen 2019.10.15. 13:57:47

@Én de genere Mi:
(A helyesírást még picit gyakorolni kell, de azzal sem lesz baj.)

Nyelvtannáculni ősi román szokás! Direkt hibázok,, hogy hamis önbizalomba ringathasd magad!

mgdé 2019.10.15. 13:58:58

@Sir Bates dö Hól:

Ha nem zsidózna, azzal elismerné, hogy Hamuka valóban 'maga alá'-s kölyökkutya. :)

De hát neki bizony még Winnetou is zsidó, mer' hisz hogy meri egyenrangúnak tartani magát fogadott testvérével - az amúgy persze német - Old Shatterhanddal, hát még a részeges, korbácsos déli rabszolgafelügyelőkkel?? S még Max, a thrák - aki persze nem Maximinus Thrax - is az!

(ámbár a közmondó dakoták bizonyára kivételek ez alól ...)

Cycmen 2019.10.15. 14:03:11

@Sir Bates dö Hól: ez nem tapintatlan zsidó humor, @Én de genere Mi: csak az orrát verte bele egy kölyök kutyának a saját szarába;-)...

Mindketten tudjuk hogy humor volt, mindketten tudjuk hogy tapintatlan, mondjuk még pászkát rágcsálni nem láttam a saját szememmel de a Trianonnal kapcsolatos csapásirány eléggé tipikus! Persze mint láttad ettől függetlenül tetszett, ami jó, az jó!

mgdé 2019.10.15. 14:05:14

@Cycmen:

A románok németül beszélnek? :D

Én ugyan nem vagyok németes, de mintha "Stadtluft macht frei" lenne.
De tőlem aztán még akár igazad is lehet.

(Végül is ... ott van pl. az a Klaus Johannis nevű dák is.)

mgdé 2019.10.15. 14:07:11

@Cycmen:

"mondjuk még pászkát rágcsálni nem láttam a saját szememmel"

Nem is nagyon fogsz. Persze van az a pénz, de csak ha a saját zsebedből fizeted. :P

Cycmen 2019.10.15. 14:09:55

@Én de genere Mi: "Ha nem zsidózna, azzal elismerné, hogy Hamuka valóban 'maga alá'-s kölyökkutya. :)"

A zsidó humor be szokott jönni, Woodyt bírom! Monnyuk a mostani Adam Sandler félétől kiver a víz, azt a palit simán elégetném!

N. Barbie 2019.10.15. 14:12:36

@Hungry horse: Mondtam mar nayadat kurvazzad te te taplo paraszt, vagy egyszoval fidesznyik.

Kettos merce? Hol?
Wittinghof es/vagy a partja is az Isten/haza/csalad kamudumat nyomja? Nem? Akkor miert kettos merce te nagyon ostoba?
Ha egy kozosseg ezt a harmast hirdeti magarol es kiderul egy ilyen ugy, ami bizonyitja, hogy kozuk nincs egyikhez se a 3-bol, azt igenis a szektasok orra ala kell dorgolni.
Az hogy egy magat nem nagy kereszteny erkolcsi peldanak beallito ember elment kurvazni, nem hirerteku.

Cycmen 2019.10.15. 14:14:27

@Én de genere Mi: A románok németül beszélnek? :D

Én ugyan nem vagyok németes, de mintha "Stadtluft macht frei" lenne.............

Ki is lehetett követeztetni hogy nem vagy németes, mert eltelt egy kis idő amíg utánanéztél. A románt honnan szedted ?(gondolom rám értetted)

N. Barbie 2019.10.15. 14:15:53

@Cycmen: Mar elmondtam egy parszor ostoba fidesznyik, hogy nem vagyok nonemu, de csak jatszad az ertelmi fogyatekost, ja, hogy nem jatszod...

Cycmen 2019.10.15. 14:20:06

@Én de genere Mi: Te szerintem kikaparod magad a sírodból is ha elbasz egy ékezetet a sírköves!

Cycmen 2019.10.15. 14:21:51

@N. Barbie: :"
" Mar elmondtam egy parszor ostoba fidesznyik, hogy nem vagyok nonemu, "

Konchita Wurst sem az.

N. Barbie 2019.10.15. 14:29:36

@Cycmen: Ja, hogy meg mindig azon a szellemi szinten vagy, hogy csak mas neven viccelodni van eszed. Az ertelmesebbje ezt ugy ovoda nagycsoportba kinovi, csak mondom.
Tipikus fidesznyik.

Cycmen 2019.10.15. 14:32:58

@N. Barbie: :" Ja, hogy meg mindig azon a szellemi szinten vagy, hogy csak mas neven viccelodni van eszed. "

Van hát! :D Ne fossál, nekem is volt Barbie babám, monnyuk az Klaus Barbie volt! :P

mgdé 2019.10.15. 14:35:57

@Cycmen:

"gondolom rám értetted"

Lóizét! :D Te említetted őket a hsz-edben amire válaszoltam.

(Feleslegesen miért bántanálak? Mondom, feleslegesen! :P )

mgdé 2019.10.15. 14:38:01

@Cycmen:

Ha a hettita nyelvű feliratomon bacca el, akkor mindenképp!!!

Cycmen 2019.10.15. 14:44:05

@Én de genere Mi: "Ha a hettita nyelvű feliratomon bacca el, akkor mindenképp!!!"

Írd le neki fonetikusan, hogyaszongya: vonal, kígyó, kisszék, hóember! :DDDDDDD

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 15:13:28

@Cycmen: "szoktam én azért mélyebb tartalmakat is prezentálni és a reakció ugyanaz!"

az igaz, de nem nálam;-)... én a helyén kezelem a dolgokat (pontosan ezért is tudunk egymással kommunikálni)...

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 15:16:22

@Én de genere Mi: ez még a sokk okozta prüszkölés, rendes tag ő, mindenkinek van defektje;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 15:20:16

@Cycmen: nem, ez nem trianonra való utalás, hanem a "kismagyarország nem ország, nagymagyarország mennyország" és az aladár-mentalitásnak csapot oda;-)... nem pc? bocsika, ti ünneplitek az alt-right-ot...

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 15:30:36

sajtóklub, címlap: nézem a neten, s tényleg jó érzéssel tölt el a káröröm (szent se leszek már!;-(), látva, hogy a kollektív tudatalatti végzetes csapást szenvedett! kognitív disszonanciát próbálnak kezelni, de csak futkosnak cél nélkül, mint a fej nélküli csirkék az udvaron;-)... s elkezdődött az egymásra mutogatás, az erózió;-)... ez jó, ami nem, az az, hogy így visszatértünk majd a nyugatbalkáni kuplerájhoz, ami jobb, mint az autokrata feudalizmus, de nem az álmom...

Cycmen 2019.10.15. 16:05:41

@Sir Bates dö Hól: Majd megnézem én is, de nem tudom mit nyerítenek, az adatok alapján nem ők vesztettek szavazókat, hanem az ellenzéknek sikerült összefognia és azzal az országgyűlésit sem szopták volna meg úgy, ahogy megszopták!
Viszont a derűlátásod ellen azért ajánlanék egy aspektust és ez az, hogy nehéz lesz nekik egybemaradniuk! Nincs egy egységesen elfogadott tekintélyes vezetőjük aki összefogná őket és az elkövetkezendő három évben, most hogy van konc s össze fognak veszni! Plusz én nagyon bízom Gyurcsányban, amit a Kálmán Olga ügy is alátámaszt ő séróból hátbaszúrja a szövetségesét ha neki perpill az jó és még a hosszú távot is leszarja! Fog itt még Soros agyérgörcsöt kapni a kreténjei miatt!

Hungry horse 2019.10.15. 16:19:28

@N. Barbie: te szerencsétlen szopóskurva, a hitvallás: Isten, Haza, család a kisgizdáké és nem jelenti azt, hogy néhány hozzád hasonló ótvaros lotyót ne lehetne megkettyinteni, ha arra támad kedve bárkinek, amint erre a budaörsi és a győri kurvapecérek példája is rámutat - ha épp nem keresgélünk a nagy történelmi elődök magánéletében hasonló eseteket (van bőséggel).

Nem mellesleg Jézuson kívül nincs bűntelen ember a földön, magukat pedig sehol, soha nem állították be olyaténképp, amint te itt kínodban hazudozol.

Tehát a javaslatom továbbra is az a szmodra, hogy a kurva anyádnak hazudozz és a kettős mércédet bátran dugd fel magadnak.
A hazugságaid mellé, te szerencsétlen ótvaros lotyó.

N. Barbie 2019.10.15. 16:44:37

@Hungry horse: Hiaba magyarazod kinkeserves izzadtsagszaguan, csak egyre lentebb asod magad ostoba fidesznyik.
Aki allandoan a kereszteny ertekekrol papol, meg megvedjuk a keresztenyseget meg hasonlok ( es ne hazudd, hogy nem igy van), az legyen szives nem kurvazni, ha masert nem marcsak a hitvesi esku miatt, ha hallottal mar rola, tudod amit a pap elott teszel Istenre eskudve. Te mocskos hazug fideszbarom te. Tehat nincs olyan, hogy ha arra tamad kedvem, akkor szabad.

En ertem a nyuszitesed okat, faj az igazsag, de ez legyen a te bajod, senki nem kenyszeritette a szektadat a keresztenyi ertekek behazudasara.
Leirom megegyszer, egyszeru szavakkal, hogy meg te is megertsd: leszarom, ha olyan kurvazik, aki kozben nem predikal a kereszteny ertekekrol, ha viszont olyan kurvazik, aki igen, akkor csak suljon a bor a pofajan, meg a szektasainak is.

Tehat az en javaslatom tovabbra is az, hogyha tul ostoba fasz vagy kurvaanyazas nelkul vitazni, akkor maradj kussban a sarki torzskocsmadban szurcsolgessed a szokasos napi liter kevertedet es ne szolj hozza olyanok beszelgetesehez, akikhez te ertelmi szintben a labukig se ersz fel.

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 16:58:23

@Cycmen: ez wishfull thinking, ne ess bele! a fidesz ma mo legerősebb pártja, semmi több; ideológia (s itt nem politikai termékeket értek, melyek a kínai fröccsöntött világító madonnával egyenértékűek, hanem meggyőződést, hitet, mint ami neked van!) nélkül csak a közös zsákmány tartja össze a martalócok hordáját. a másik oldalnak van egy nagy előnye: sokkal jobban utálják a ner jelenlegi urait, mint egymást;-)... mert ők pontosan megértették: a másik utálja őket, de nem akarja megsemmisíteni;-)...

a jobbikra küldeni az ÁSZ-t, nem bűn volt, az hiba volt...

taga20 2019.10.15. 17:09:59

@Én de genere Mi: és bakker ez a terhelt nyilasházmester prolizza az ellenzéki szavazókat, akinek arról sincs fingja, hogy mit kommentelt korábban!:)

ja és ősi oláh szokásnak szokták mondani, a műveltebb nagymagyar parasztok:)))

taga20 2019.10.15. 17:15:41

@Sir Bates dö Hól: haver, minden nap benézek a traktoros és bandájához, ha délután haza jövök a melóból, me nagyon állat!

szakadok a marhákon, annyira montipájton az egész diggerblog:)))

ja és szegény erdésznek, eccer elpattan egy ér a fejében, annyira feszül szerencsétlen terhelt.

u.i.: ja és azé is benézek oda, me ott egy nap annyit tanulok, mint az összes blogon egy év alatt:)))

Cycmen 2019.10.15. 17:24:17

@taga20: Nyugi, téged nem sorollak a prolik közé, az egy felvett mentalitás, te meg tahónak születtél! Te egy igazi zsici vagy (zsidócigány) mit csinálsz a biciklivel,, ellopod vagy alkudsz rá! Ha arab a gazdája akkor leszopod, azt tudom, de egyébként?

taga20 2019.10.15. 17:31:06

@Cycmen: bakker mir-mur, aszt hittem, hogy ma má nem fogsz itt nekünk erőlködni, mint tegnap.

zsici bazdmeg, te egy kibaszott kazinczyferi nyilasházmester!

szakadok rajtad szutyok:)))))

Cycmen 2019.10.15. 17:33:46

@taga20: Anyád nem mondta, hogy szépen beszéljél mindenkivel mert nem lehet tudni, hogy ki az apád?

Cycmen 2019.10.15. 17:39:15

@taga20: Jaj pubi, tegnap az elején még kicsit feldúlt voltam de aztán kárpótoltam magam egy kis trollkodással és elrontottam a kedvét néhány libsinek!
Tudod, amikor a libsi elkezd aggódni a renomédért hogy ne égesd magad, meg fél, hogy agyvérzést kapsz, meg erőlködést vizionál, az már a biztos jele hogy nagyon felbasztad az agyát!

taga20 2019.10.15. 17:39:58

@Cycmen: a tijed látom mondta neked:)))

Cycmen 2019.10.15. 17:44:00

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mi van bugyibuci, láttam hogy beszólogattál diggeréknél! Leszartak, vagy le sem szartak?
Most meg nekem próbálkozol púposkodni, hogy keverem a nickjeimet? Mesélj,, mire gondolsz?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.15. 18:10:18

@Cycmen: Érezzék a törődést!XD
Nem neked írt kommentre válaszoltál.
Amúgy már magadhoz tértél az éjszakai műszak után?:))

eszti..... 2019.10.15. 18:17:25

@Sir Bates dö Hól:

Pedig ez benne van a pakliban. Nem véletlenül nevezik önkormányzati VÁLASZTÁSNAK.

Hihetetlen fejetlenség uralkodik még most is.
A Pesti Srácoknál, Pilhál nekimegy mindenkinek:

Az ember alaptermészete, hogy a sikerek megrészegítik, egy idő után nagy mellényt növeszt magának. E mellény az önteltség, a kivagyiság és az elbizakodottság szövetéből készül. Így keletkeztek például az ilyen mondatok a kormánypárti sajtóban:

Most is nevetséges, már első ránézésre is torz adatokkal próbálják azt sugallni, hogy a zuglói botránypolgármesternek – akit már saját szavazói közül is egyre többen alkalmatlannak és esélytelennek tartanak – lenne bármilyen minimális esélye is megszorítani Tarlós Istvánt.

A végeredmény ismeretében különösen bosszantó visszaolvasni ezeket a pökhendiségeket. Ehhez társultak a kormánypárti közvélemény-kutatók teljesen fals számai, amelyek még az utolsó pillanatban is sima Tarlós-győzelemről burukkoltak, elkényelmesítve a jobboldali szavazókat. A kampányüzenet sem volt átütő: Karácsony Gergely alkalmatlanként és cirkuszi bohócként való bemutatása inkább a Medgyessy-effektust erősítette, ami 2002-ben is bukást hozott.
......

A Fidesz válságkommunikációja is úgy állt, mint nyakon öntött Falus Ferenc a pusztában. Ugyanakkor tévedés a vártnál rosszabb választási szereplést kizárólag Borkai nyakába varrni. Legalább annyira ludas benne a kormánypártok hatalmasra növesztett mellénye, elkényelmesedése, az ellenfél lenézése, a saját táborból érkező jótanácsok figyelmen kívül hagyása.

A hozzászólók pedig megtisztulás után vágynak.

eszti..... 2019.10.15. 18:30:23

@taga20:

Visszanyalt a fagyi. ))))))))))))

Még most is alig hiszem el, hogy 9 évnyi kormányzás után elveszítenek néhány polgármesteri posztot és roskadozni kezd a NER.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.15. 18:37:13

@eszti.....: ...soha nem látott mértékű felhatalmazás......
...európa legnagyobb legerősebb szövetsége....

eszti..... 2019.10.15. 18:43:15

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

.., többszörös kétharmad... ))))

remélem, a leköszönő polgik voltak olyan elbizakodottak, hogy nem takarítottak az irattárban.

Cycmen 2019.10.15. 18:46:53

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: :" Érezzék a törődést!XD
Nem neked írt kommentre válaszoltál.
Amúgy már magadhoz tértél az éjszakai műszak után?:))"

Törődést? A tőmondataid a törődések? Hát törődhetnél velem magasabb színvonalon, mert miután kommentelni vagyok itt elsősorban, értékelném még a velem nem egyetértő, de legalább valamit felmutató hozzászólásokat is, csak legyen stílusa!
Nem nekem írt komment?? Akkora seggfejek találnak meg, hogy válaszolni sincs kedvem, persze hogy kiválasztok néha valami nem nekem írt alapanyagot,, amire lehet nyomni egy poént!
Az éjszaka meg mitől jött hülyegyerek? Pont nekem mondod,, amikor én tudom a legjobban, hogy éjszaka nem kommenteltem. Ne légy már fasz!

taga20 2019.10.15. 18:48:16

@eszti.....: ez a ner egy patyomkin falu. kihúzol egy szöget a falból és összedől, mint a szar.

most nézd meg eszt a zsíírdisznó csutigecit a trürk faszságon. én nem vagyok türk és még jó páran ebben az országban.

mi lesz a következő? elmegy indiába megkeresni a gyökereit?:)))

egyébként, ez a szarházi a vele hasonló despotákkal érzi csak jól magát!

m.cdn.blog.hu/b1/b1/image/orpuer.jpg

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 18:49:51

@Cycmen: "Tudod, amikor a libsi elkezd aggódni a renomédért hogy ne égesd magad, meg fél, hogy agyvérzést kapsz, meg erőlködést vizionál, az már a biztos jele hogy nagyon felbasztad az agyát!"

nálam ez aggódás volt;-)...

eszti..... 2019.10.15. 18:53:28

@taga20:

Orbánt már jó ideje csak a világpolitika érdekli. Pl. ennek eredménye a választási bukta.

Cycmen 2019.10.15. 19:00:57

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Erről beszélek nyolc betű érdemileg, egy szmájlival! Be vagyok zárva, mondod te majom a rácsnak, mit szóljak én, akit a majmok köré zártak? :DDDDDDDDDD Faszszopó! :P seggfej! ROTFL!

Cycmen 2019.10.15. 19:06:47

@eszti.....: Mi van hülye tót kurva, legalább tudsz csinálni egy rendes sztrapacskát??
Ha már barom vagy, más hasznod csak van. Gondom nem szopsz bosszúból mert a büdös pinádat nem hajlandó kinyalni senki! Nem szexisták és macsók a férfiak, csak meg kéne mosni néha a muffot! Bár gondlom öreg is vagy!

Cycmen 2019.10.15. 19:06:47

@eszti.....: Mi van hülye tót kurva, legalább tudsz csinálni egy rendes sztrapacskát??
Ha már barom vagy, más hasznod csak van. Gondom nem szopsz bosszúból mert a büdös pinádat nem hajlandó kinyalni senki! Nem szexisták és macsók a férfiak, csak meg kéne mosni néha a muffot! Bár gondlom öreg is vagy!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.15. 19:11:28

@Cycmen: Gondoltam szólok hozzád,hogy tudjál dolgozni.
Ha valaki tényeket közöl normálisan akkor csak terelsz!:))
De nem baj öccse!
Izzadjál csak!
Elvégre az én pénzemen teszed!:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.15. 19:14:40

@Cycmen: ...valamit felmutató és stílusos komment volt a részedről.
tőled ez még egy magas színvonal.

eszti..... 2019.10.15. 19:16:56

@Cycmen:

-igen
-van
-hááát...
- nem?
- gondolod ???!!! )))))

2019.10.15. 21:32:55

amúgy meg éljen a magyar-kipcsák tezsvériség!
már ez az il-libsi barom is kápszerez?
"kiderül, hogy Orbán Viktor a díjátadó után jelezte, hogy ő is szeretne Nazarbajevnek, a kipcsakok nagy barátjának gratulálni a kitüntetéshez. Azzal folytatta, hogy a jelenlevők közül nem mindenki tudja, de Magyarországon vannak kipcsakok, sok magyarban van kipcsak vér, van önkormányzatuk és

NAZARBAJEV A MINDENKORI ELNÖKE A MAGYAR KIPCSAK TÖRZSEKNEK IS"

2019.10.15. 21:34:30

kéne szólni dajcsnak ne hozzon több mintát a főninek mer íhy is elég hülye!

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 23:03:31

@eszti.....: én a válaszok alapján beválallak! de a bryndzat te hozod!

Cycmen 2019.10.16. 07:47:04

@Sir Bates dö Hól: " én a válaszok alapján beválallak! de a bryndzat te hozod!"

Vigyázz nem elég, ha csak a bryndza szagát érzed, lehet hogy csak nem vett fel bugyit!

Cycmen 2019.10.16. 08:40:42

@Sir Bates dö Hól: Libsiknél nem is vágyok különösebb renoméra, a normális kommentelők előtt szégyellem magam néhány kommentemért, bár azoknak dramaturgiai okai vannak!

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 11:25:06

@Cycmen: na és? lipsi vagyok ruhatár- büfé szakkal;-)...

eszti..... 2019.10.16. 15:23:17

@Sir Bates dö Hól:

bugyiban? /csak a cicafiú miatt kérdem, hogy könnyebben tudjon kifordulni önmagából./

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 15:31:21

@eszti.....: minek? úgyis lekerül, addig szellőzik...

eszti..... 2019.10.16. 17:45:55

@Sir Bates dö Hól:

szellőzik.... szóval már te is kezded!
ezek szerint a szagfétis ragályos

pirimogyoró 2019.10.17. 09:34:11

Hogy néz ki ez a kivénhedt tinédzser? Ha már más nem, legalább a gyerekei mondhatnák, hogy apa, néha tisztálkodhatnál és a borbélyt se kerüld el :) Akkor még nem is beszéltünk a mentális képességeiről.
süti beállítások módosítása