B1 blogcsalád



Orbán megúszta, amibe szélsőjobbos cimborája belebukott

2019. május 19. - ashwood

pk_1.jpgNincs cáfolat, nincs migránsozás, csak csendes elkullogás a lebukás után - ez a sorsa az osztrák szélsőjobb vezérének, aki az oroszokkal vásároltatott volna médiát magának. Orbán ugyan ezt simán túlélte.

A szélsőjobbos FPÖ vezére, Heinz-Christian Strache, osztrák alkancellár belebukott, hogy a választások előtt egy Putyinhoz bekötött üzletasszonnyal egyeztetett arról, miként vásárol neki médiát Moszkva, zsíros közbeszerzésekért cserébe. Videófelvétel, teljes lebukás. Az érintett még csak nem is nagyon próbálta cáfolni a cáfolhatatlant - csendben elkullogott. (Az már csak Kurz kancellár politikai számítása, hogy ezzel egy időben a koalíciós szerződést is felbontotta.)

Ismerős a történet.

Simicska Lajos évekkel ezelőtt több ízben is azt nyilatkozta: A 2014-es választások másnapján 

“Orbán a beszélgetés során felvázolt egy komplett médiaprogramot médiaadóstól, mindenestül… és meg akarja vásárolni az RTL Klubot, hogy aztán meg tudja szüntetni. Hüledeztem, hogy miket mond, és próbáltam vele megértetni, hogy így ez nem fog menni. … Megkérdezte, mennyibe kerülne a csatorna megvétele. Mondtam, hogy nem tudom, de ránézésre legalább 300 millió euró, 100 milliárd forint lenne. Erre azt mondta: “Nem baj, megveszi majd nekem a Roszatom.”

Nem állítjuk, hogy Simicska épp annyira hiteles, mint egy videófelvétel - az azonban kétségtelen, hogy Orbán legközelebbi harcostársa és pénztárnoka volt 1988-tól 2014-ig. Állításait pedig érdemben soha, senki nem cáfolta, pert nem indítottak ellen kijelentéseiért.

Strache és Orbán sztorijában nem csak az a közös, hogy az oroszoktól várták, hogy médiát vásároljon nekik - és egyik sem jött össze.

Kiderült, hogy az osztrák közvetítőt is ajánlott az oroszoknak, mégipedig azt a Heinrich Pecinát, aki Magyarországon is aktív részt vállalt Orbán médiabirodalmának felépítésében, amikor megvásárolta a Népszabadság kiadóját, beszántotta a lapot, majd a maradékot átadta Mészáros Lőrincnek.

A videó sajátossága, hogy az oroszok nem látszanak rajta - míg az FPÖ első embere remekül. (Aki amúgy sokat hivatkozik – vágyakozva – a magyar médiaviszonyokra.) Egyértelműnek tűnik ebből, hogy a felvételt az oroszok készítették, így ők döntöttek a megjelenéséről is. Hogy miért - ma még rejtély. Nem tudjuk, milyen moszkvai utasításra mondott nemet az alkancellár.

A szélsőjobbos sógor sorsa figyelmeztetés mindazoknak, akik Putyin tenyeréből esznek: ha nem fogadsz szót, te is így, vagy akár még ígyebbül járhatsz. Bőséggel lehet még ott ilyen típusú felvétel, ahonnan ez kijött. Olyanokról, akik médiavásárlást vagy egyebeket kértek orosz barátaiktól.

Orbán eddig megúszta Putyin haragjának következményeit - igyekszik is mindenben az ex-KGB tiszt kedvére tenni.

Magyarországnak az elmúlt 200 évben túl sok jó tapasztalata nem volt az oroszokkal kapcsolatban. De sokan imájukba foglalnák Putyin nevét, ha mutatna egy-két felvételt Orbánról is.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3014834230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

6.Lenin 2019.05.21. 08:57:14

@БУММЕР:

Embereknek kéne irányítani, OK, de melyik embereknek, és hogyan. Az emberek pontosan úgy vannak Felosztva (genetikailag), mint a politikusok, hiszen beállnak mögéjük.

Leírtál egy jó nagy marhaságot, látszik, hogy nem értesz belőle semmit.
Vagy nyilván arra gondolsz, hogy neked, vagy a hozzád hasonlóan gondolkodóknak kéne tulajdonképpen irányítani, mert te/ti tudod/tudjátok a tutit, és már helyben is vagyunk.
Te ismered mind a 8 millió magyar választásra jogosult gondolatait, érdekeit, és tökéletesen el tudod dönteni, hogy kinek miként is kéne idomulnia hozzád/hozzátok?

Blogolo Blogi 2019.05.21. 09:05:52

@Cycmen: "Én inkább érted kezdek aggódni,"

Rendes, hogy aggodsz ertem, bar forditanad az energiaidat magadra Draga Baratom! Sajna maradtal az a beszukult agyu fideszgyoker, aki voltal. Fel nem fogod a pont agyaddal, hogy sosem az ar szamit, hanem az, hogy mit kapsz cserebe.

morph on deer 2019.05.21. 09:12:26

@FILTOL:
“vasárnap lehuzunk titeket a kloakaba...
ismét.”

Magatok mellé, szivi?
Akkor jobb lesz igyekezni, mert már megkezdődött a mentesítés, legalább is Tarlós bejelentette...

Donatus a Jerbiton 2019.05.21. 09:13:25

Hülyeség!

A Népszava meg az RTL közölné a videókat, mire az lenne a válasz hogy Soros, a többi, kormánypárti média meg sem említené, és minden maradna a régiben.

ami szabad 2019.05.21. 09:14:37

Hát, igen a sok népnemzethy fasisztáról, sorban derül ki, hogy a legnagyobb hazaáruló, legyen szó bármelyik országbeliről. Le pentől oviig, trumptól az salviniig, szép csendben mindegyikről az derült ki, hogy a saját hasznára, idegen hatalomnak szolgáltatta ki az országát. Ez a vegytiszta hazaárulás, akárhogy is próbálják agyonhallgatni, illetve mosdatni a szerecsent... Amikor Kertész moslékországnak titulálta Magyarországot a megalkuvás miatt, kifejezetten haragudtam érte, ma attól tartok, sokkal szarabb jelző sem túlzó. 2-2,5M eltökélt és bármit bezabáló ( részben felvásárolt, kisrészben meggyőződéses) szavazó, az ellenzék asszisztálása mellett, fogva tartja az országot, ami alig 50-100 évvel veti majd vissza a valós felemelkedést. Kár, mert akár máshogyan is lehetne, de lassan már azzal is megelégednék, ha a jelenlegi 40-70-90%.-os lopási ráta visszamenne újra 20%-ra, és nem a folyamatos ellenséggyártással mérgeznék a lelkeket, és égetnék a magyarokat azzal a sok idiotizmussal, ami mára nem csak elfogadottá, de lassan természetessé is vált. :(

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2019.05.21. 09:16:19

mindednki egy gyökér fasz, én is, de nem hiszem, hogy az oroszok honák nyílvánosságra, mi érdekük lenne hozzá? Ha netán ők is csinálták, akkor lenyúlta tőlük valaki a felvételt, és az tette ki

a ciá-t se hiszem, egy gazdag szövetséges nyugati országgal szemben azért nem ekkora parasztok, ausztira nem venezuela

Cycmen 2019.05.21. 09:18:20

@Blogolo Blogi: Meddig kínozol még a hülyeségeddel? Szívesen beszélgetnék, csak veled nem nagyon lehet.

chrisred 2019.05.21. 09:19:52

@B60: Én meg arra írtam, hogy túl gyorsan kizártad Kurzot és az ÖVP-t a cui prodest kategóriából. Nálam az tűnik logikusnak, hogy két éve az osztrák néppártnak és Kurznak nem állt érdekében kitörni Strache nyakát, hogy a koaliciós kormány működni tudjon. Most viszont, hogy kiélesedett a küzdelem az európai konzervatívok és a populisták között, és Kurz egyértelműen vezéregyéniség akar lenni az Európai Néppártban, talán már kényelmetlen szövetségesnek tartja az FPÖ-t.

arckönyv 2019.05.21. 09:22:27

@Cycmen: ja, csak közben lemondott a fél párt, az oroszoknak meg biztosan nem érdeke az EU gyengítése. öröm látni, hogy a fidesz birkák 10 év alatt orosz ellenesből orosz csicskák lettek.

chrisred 2019.05.21. 09:23:39

@midnight coder: Az USA ugyanúgy gyengíteni akarja az európai integrációt, mint Putyin, ezért természetes szövetségeseik az FPÖ jellegű integrációellenes populista pártok.

gigabursch 2019.05.21. 09:35:27

Ekkora süket vernyákolást...
Tényfoszlányok vannak, de ebből már megy a baromi nagy következtetéshalmaz.
S ismét kedd, tehát Orbán bukik. 9 éve. Minden kedden. Olyan 460 hete.

Egyébként aki a saját hatalmi deliriumában nem veszi észre a fecskét, az annyira hülye, hogy mutogatni kell.

Blogolo Blogi 2019.05.21. 09:41:00

@Cycmen: "Szívesen beszélgetnék, csak veled nem nagyon lehet."

Buta kislany! Orulnel inkabb, hogy foglalkozik veled valaki es probal tanitani, eligazodni a vilagban, amely sokkal bonyolultabb a migrans-soros-lepsi szentharomsagnal, amiben eddig hittel. Ezzel az esettel kapcsolatban biztosan racsodalkoztal a vilagra, kikerekedett a szemed, rancba borult buksi homlokod, mint egy masik agyhalott baratodnak, nevezett ulpiusnak, aki tegnap mar odaig jutott az elmelkedesben, hogy valoszinuleg szineszekkel megrendezett performansz volt az egesz. Latod, vele nem is foglalkoztam, menthetetlen. A hulye fideszgyoker.

De te ne koszond meg, neha engem is meglep, ahogy felszinre tor a bennem tombolo humanum.

erkölcsi hulla 2019.05.21. 09:44:02

A kémvideóba bukott bele. Bármelyik, bármelyik politikus azonnal belebukna egy róla készült videóba.

Orbánról van ilyen? Nincs.

Akkor ez az állítás : "Orbán megúszta, amibe szélsőjobbos cimborája belebukott" nem igaz.

Cycmen 2019.05.21. 09:46:07

@arckönyv: Most komolyan elővetted ezt az elfekvő mindenhova odafosásra használt harci nickedet csak azért, hogy megkérdezzem tőled hogy mégis mi az anyádról beszélsz?

Cycmen 2019.05.21. 09:50:13

@Blogolo Blogi:
Buta kislany! Orulnel inkabb, hogy foglalkozik veled valaki es probal tanitani, eligazodni a vilagban, amely sokkal bonyolultabb a migrans-soros-lepsi szentharomsagnal, amiben eddig hittel..............

Pont azt akartam még írni, hogy ne próbálj fölényeskedni, mert szemmel láthatóan tök primitív vagy és csak még nagyobb hülyét csinálsz magadból feleslegesen. Szerénység.

Cycmen 2019.05.21. 09:52:55

Beindultak az elfekvő nickek, némelyikhez száz komment is tartozik tíz éves regnálás mellett! :D Gigatünci libsikommenter módra! :P

Minden ballib bérretteg 2019.05.21. 09:56:13

Gyurcsány seggnyalók vágyálma manifesztálódik újra ebben a hányadék gyűlöletkeltő blogban...

Öröm nézni ahogy a ballib férgek vergődnek a saját hányásukban.

Mindeközben a karaván halad, a ballib kutya (ahogy szokott, és szopott eddig is) ugat. :DDDD

Blogolo Blogi 2019.05.21. 10:03:04

@Cycmen: "Pont azt akartam még írni"

Draga Baratom, idoben irjad ha gondolod. Utolag mar csak szanalmas magyarazkodasnak tunik az ilyen utanloves.
Van meg kerdesed Viktor leket kapott europai nacik internacionalejahoz vagy ujfent feldobsz valami butasagot?

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.21. 10:10:24

"Sokan imájukba foglalnák Putyin nevét, ha mutatna egy-két felvételt Orbánról is."

Én inkább a Mol eladása előtti tárgyalások felvételeit látnám szívesen Gyurcsányról..

citrix 2019.05.21. 10:16:07

Hofit idézve: Éljen a megbonthatatlan Szovjet-Magyar konzerv!

chrisred 2019.05.21. 10:20:02

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: Miért, még hány őszödi beszédnek kellene kiszivárognia Fletóról, hogy még a számodra is bukott politikus legyen?

Cycmen 2019.05.21. 10:22:40

@Blogolo Blogi:
Draga Baratom, idoben irjad ha gondolod. Utolag mar csak szanalmas magyarazkodasnak tunik az ilyen utanloves.....................

Nem veszed az adást. Nem akartalak megsérteni azzal, hogy buta paraszt létedre nem kéne fölényeskedned, hanem inkább próbáltam normális lenni. Persze kiderült amit sejtettem, hogy feleslegesen, de ahogy mondani szokták, a remény hal meg utoljára.

Blogolo Blogi 2019.05.21. 10:28:27

@Cycmen: "Nem akartalak megsérteni azzal, hogy buta paraszt létedre nem kéne fölényeskedned, hanem inkább próbáltam normális lenni."

S meg eme buta paraszt is felmossa veled a padlot, Draga Gyermek. Hogyan is ertehetned meg valodi helyed es szereped a vilagban...

morph on deer 2019.05.21. 10:28:52

Azért az jellemző, hogy mindenki azon agyal, hogy ki is szopatta meg ilyen szépen Strachet, közben az fel sem merül, hogy mindez kizárólag azért volt lehetséges, mert dicső vezérünk derék harcostársa IS egy hazaáruló geci!
(Elnézést a hozzájuk képest nemes hímivarszervi váladéktól, de ez fejezi ki leginkább a jellemüket.)

Fel kéne már ébredni, drágaságaim!
Ugyanis ezek a ti hős nemzetvédő vezéreitek nem az országuk érdekeit nézik, hanem a sajátjaikat, és nem a keresztény Európát “védik”, hanem csak a saját hatalmukat, és az összeharácsolt milliárdokat!

Erről van szó, szeretteim, és ez az, aminek érdekében nyomják a nagy nemzeti- meg nemzetiszocialista lózungokat, ezért is hergelnek benneteket állandóan újabb és újabb “ellenség” ellen, de legfőképpen ezért osztják meg a népet.

Ugyanis számukra nincs nagyobb veszély, mint amikor a lakosság képes összefogni, és egységesen fellépni bármilyen ügyben!

Mert akkor kénytelenek (lennének)színt vallani: vagy engedni a népakaratnak, - ez ugye megmutatná, hogy mégsem mindenható a vezér, - vagy pedig ellene fordulni, és vállalni a konfrontációt, és azt, hogy elsöpri a népakarat önjelölt uralkodóját..!

Hát ennél sokkal hasznosabb, ha az ország egyik fele utálja a másikat, met akkor a végtelenségig ki lehet játszani egymás ellen az alattvalókat, és akkor garantált, hogy az egyik fele mindenáron megvédi majd, akár a saját érdekei ellenében is, csak hogy a másik félnek ártson vele...

Ismerős?
Nem véletlen.
Az, ami Stracheval most történt világosan megmutatja, hogy mi is mozgatja a mi kis populista széljobb nemzetmentő hőseinket! Igaz, mindez nálunk is tisztán látható lenne, ha mernénk látni is a szemünkkel, de mi nem a szemünknek szoktunk hinni, hanem a “vezérnek”...

Arról már nem is beszélve, hogy ott még működik a társadalom immunrenszere, aminek nálunk már nyoma sincs.
Így aztán nálunk érzi legjobban magát az “európai karcinogén”, terjed is rendesen...

БУММЕР 2019.05.21. 10:30:34

@6.Lenin:

Làtom hsz-om elso soràba tartozol!

arckönyv 2019.05.21. 10:33:59

@Cycmen: pontosan tudod miről beszélek, birka... :) az a vallásod amit a cigány hitler mond neked.

chrisred 2019.05.21. 10:39:45

@morph on deer: Éppen azért számít, hogy ki csalta tőrbe Strachét, mert nem most történt.

Cycmen 2019.05.21. 10:44:48

@arckönyv: pontosan tudod miről beszélek, birka... :) az a vallásod amit a cigány hitler mond neked.................

Nem nehéz tudni, mindig ezt mondjátok és mindenre. Ezt az egy mondatot, sohasem többet sohasem mást. Notórius lúzerek vagytok és nem is akartok többek lenni.

6.Lenin 2019.05.21. 10:47:23

@БУММЕР:

Már bocs, de te írtál orbitális butaságot. Az embereknek kéne irányítani, OK, de hogyan?
Pártokba kéne tömörülniük, és választásokat tartani? Aki azon nyer, az vezetné az országot?

A langyos víz már feltaláltatott, B+!

Cycmen 2019.05.21. 10:49:23

@Blogolo Blogi: S meg eme buta paraszt is felmossa veled a padlot,...............

:DDDDDDDDD Itt nincs jelentősége, de a főnöködnek a mekiben majd ne mondj ilyeneket, mert ki leszel rúgva! :P

arckönyv 2019.05.21. 10:51:04

@Cycmen: azért mondja ezt mindenki az ostoba fajtádnak mert ennyire birkák vagytok. pontosan emiatt nem vagyok lúzer mert nem vagyok birka. a lúzer pont az ostoba birka aki hisz a felette uralkodóknak és mindig megvédi a saját tévedését mert ennyi van neki az életben. még ezt is a szádba kell rágni ennyire hülye vagy.

Blogolo Blogi 2019.05.21. 11:09:52

@Cycmen: "de a főnöködnek a mekiben majd ne mondj ilyeneket, mert ki leszel rúgva! :P"

Van is fogalmad arrol, mit jelent dolgozni. Egesz eletedben csak eloskodtel, most frusztralt vagy, mert nincs penz.

Eszedbe jutott esetleg valami uj gondolat, epito hozzaszolas a bloghoz? Persze hogy nem, hiszen Viktor is lapit, igy te is probalsz eszrevetlen maradni. A gond az, hogy kenyszeret erzed, hogy meg akkor is nyald a segget, mikor a tobbiek mar vegeztek, hat ezert porogtel be mar koran reggel. Sebaj, jo etvagyat hozza!

Cycmen 2019.05.21. 11:11:40

@arckönyv: Szerintem először magadnak magyarázd el hogy miért szoptok meg őrjöngtök immáron kilenc éve! Feleslegesen birkázol, mert ti bégettek meg Orbánoztok egyfolytában. És hogy a többség miért nem tart veletek? Mert emlékszik hogy mi volt az "elmúlt nyolc év" alatt, látja hogy ugyanazok jönnének vissza, csak kiegészülve ajtónak rohanó hasonló debilekkel. Ezek a politikusok nektek valók, ők képviselik a hozzád hasonló agyhalottakat, mások meg le sem szarnak benneteket.

Cycmen 2019.05.21. 11:15:52

@Blogolo Blogi: Eszedbe jutott esetleg valami uj gondolat, epito hozzaszolas a bloghoz? ...........

Csak az volt amíg el nem kezdtél "kóstologatni".......... ott lent (:D) és mert jól csinálod, egyenlőre veled foglalkozok! :P :D Faszfej!

morph on deer 2019.05.21. 11:18:03

@chrisred:
“Éppen azért számít, hogy ki csalta tőrbe Strachét, mert nem most történt.”

És akkor mi fog változni, ha tudjuk?
Ha objektíven próbáljuk nézni, akkor vagy hatalmi/pénzügyi ok, vagy ideológiai ok jöhet szerintem számításba.

Ha pedig a publikálás időpontját is figyelembe veszed, akkor ez egyértelműen a második változatra utal: valaki(k) nagyon nem örülne(k) a neofasiszta vonal megerősödésének, és ezért tartották fontisnak megmutatni épp az EP választások előtt, hogy kikből is áll az új hatalmi “elit”.
Magyarul: hogy gondolkodás nélkül eladják magukat, hazájukat, stb akár a hatalom igéretéért is, jellem niente!
És valóban!

Egyébként egy ilyen trükköt meglépni nem igazán bonyolult, elsősorban pénzkérdés. Mert még igazán komoly titkosszolgálati tudás sem kell hozzá, a technika meg három pillanat alatt beszerezhető, akár online.
Innentől pedig csak a helyszín bérlése meg a szereplők gázsija jön hozzá, és már mehet is a dolog.

Lehet, hogy pár hét múlva kiderül, mint a menekültsegítők beetetési kisérlete tavaly. Meglátjuk.

БУММЕР 2019.05.21. 11:23:33

@6.Lenin:

Meddö történet vagy ...nincs értelme energiàt feccölni a veled valo egyoldalu "kommunikàcioba"

6.Lenin 2019.05.21. 11:24:51

@morph on deer:

"Ha pedig a publikálás időpontját is figyelembe veszed, akkor ez egyértelműen a második változatra utal: valaki(k) nagyon nem örülne(k) a neofasiszta vonal megerősödésének, és ezért tartották fontisnak megmutatni épp az EP választások előtt, hogy kikből is áll az új hatalmi “elit”.
Magyarul: hogy gondolkodás nélkül eladják magukat, hazájukat, stb akár a hatalom igéretéért is, jellem niente!"

Milyen igazad van, az új "elit" gondolkodás nélkül elad bármit, ohne jellem. Csak a hatalom a fontos számukra. De miért nevezed őket újnak? Már régen hatalmon vannak az eu-ban, de most igen beszartak. Talán inkább ez indokolja az időzítést (2 évet vártak vele) most vált fontossá.

6.Lenin 2019.05.21. 11:25:53

@БУММЕР:

Nem is kértelek erre, minek, butaságokat írsz.

arckönyv 2019.05.21. 11:31:33

@Cycmen: na egy újabb önnyugtató magyarázat. nem vetted észre, hogy akik lebirkázzák az ostoba fajtádat azok valahogy nem kardoskodnak egyik párt mellett sem? nem mondanak ilyeneket, hogy képvisel minket a parlamentben mert szociopata politikusok magukon és rabló bandájukon kívül senkit nem képviselnek? hogy azért birkázzák az ostoba fajtádat mert birka módjára kiállsz a téged meglopók mellett? mert azt hiszed egy platformon vagy a politikusokkal? látszik, hogy ennyi sikered van az életben, attól érzed magad valakinek mert arra szavaztál aki hatalmon van. igazi nyerő típus vagy... :) az is fogsz maradni, nézd csak végig az életeden, csicskalelkű. :)

chrisred 2019.05.21. 11:35:43

@6.Lenin: Abban igazad van, hogy Strache, Salvini, Orbán vagy Le Pen minden, csak nem új politikai szereplő.

chrisred 2019.05.21. 11:41:08

@6.Lenin: Időgéppel vagy kollektív memóriatörléssel?

Blogolo Blogi 2019.05.21. 11:46:57

@Cycmen:"Csak az volt amíg el nem kezdtél "kóstologatni".......... ott lent (:D)"

Jaj nemar, meg kiderul, hogy nem csak gyoker vagy de buzi is vagy. Ejnye Draga Gyermek, hat mi lett beloled? Apad eroszakoskodott vagy a genjeid ennyire szarok? Hat hogy mentel felre ennyire?

Az tisztan latszik, hogy az oktatasodra nem helyeztek tul nagy hangsulyt, epp ezert csodalkozom, hogy nem hasznalod ki az alkalmat, ha mar ide evett a fene, tanulhatnal kicsit. Nem kell mindenkepp kis senkinek maradnod, akinek az agya ledobja a lancot A REAKTORnal. Itt arra leszel nevelve, hogy tulass a sajat arnyekodon. Mindenki neked szurkol, hat becsuld meg magad, csakugy mint a tamogato kozeget, amibe belecsoppentel.

6.Lenin 2019.05.21. 11:50:07

@chrisred:
Nem. Beindult egy folyamat, amit a mai nyugati "elit" már nem tud megállítani. Ekkora "birodalmak" nem 5 perc alatt szoktak összeomlani. A megkérdezett nyugati polgárok többsége szerint is 20 éven belül nyekk ENNEK az eu-nak.
Már csak pár nap, de sorban buknak/ a bukás szélén billegnek kormányok, "nagyfiúk/lányok" mennek a levesbe.
Az egész világon egy újraelosztás zajlik. Visszaút nem igen jellemző az ilyen folyamatokra. A vesztesek nehezen viselik a bukást, ez természetes reakció a részükről
Szerintem.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.05.21. 11:55:05

@chrisred: Egyrészt Őszöd után nem bukott meg rögtön. Másrészt az a beszéd nem szól hazaárulásról , csak dilettantizmusról, tehetetlenségről..

Cycmen 2019.05.21. 12:05:22

@arckönyv: : na egy újabb önnyugtató magyarázat. nem vetted észre, hogy akik lebirkázzák az ostoba fajtádat azok valahogy nem kardoskodnak egyik párt mellett sem? .................

Naggyon rossz duma! Persze, Fideszezel, meg birkázol ezerrel, de te vagy a bölcs kívülálló ugye? Akkor milyen változást akarsz és kire te logika bajnoka?
Szerintem szégyelled bevallani annyira gáz a pártod.

Tamás András György 2019.05.21. 12:09:32

"Egyrészt Őszöd után nem bukott meg rögtön. "
Bizony. Még a TV-ben panaszkodott, hogy elküldték neki a "szponzorok" a selyemzsinórt... Komolyan meglepődött. Ilyen nagy formátumú politikus volt Flet0! :)

Sir Bates dö Hól 2019.05.21. 12:09:39

tegnap háttérként ment a youtube, zene egy dokumentumfilm után jött a sajtóklub youtu.be/ejUGFfU_3CQ (a waczak szálló jobb lett volna, de ez sem rossz!), ahol azonnal megfejtették, hogy a német titkosszolgálat volt, mert migráns-brüsszel-soros. látom, ez a hivatalos interpretáció, ezt kell nyomni, elmeroggyant baribaszó ner-cselédek, hajrá!

egyébként szerintem a legjobb a videón az, ahol strachte megmutatja, hogy mi is a legnagyobb probléma az Nemzetközi Soviniszták és Nacionalisták Bajtársi Vértestvéri Szövetségével: horvátok, szerbek szarok! mikor hazament az orbánnal való találkozóról valószínűleg egy kórház évi fertőtlenítő folyadékát használta el a fürdéshez, majd egy egész drogéria raktárkészletét locsolta magára, hogy semlegesítse az Ungarische Zigeunerin rátapadt mocskát!;-)
ha valaki komolyan azt gondolja, hogy akár salvini, akár, le ön, akár bármelyik valóban elmeroggyant, de hithű etnicista nem azt gondolja, hogy az ő nemzete a legkülönb, akkor az klinikai eset! (orbán nyilván nem ilyen, az ő kényszerképzete más eredetű;-))
pontosan látszik, hogy ez a "szövetség" miért életképtelen, hogy mit is jelent a vizionált "nemzetek európája": európa és az európai lakosok ma még kivételezett helyzetének és jólétének lenullázása/feláldozása egyéni hatalmi ambíciók érdekében, mely a sok-sok önjelölt kis führer/duce/nemzetvezető egyéni hatalomvágyát szolgálja, paralel azzal, hogy se az usa, se kína, se moszkva ne legyen kénytelen konkurálni egy 500 milliós népességű, a legnagyobb gazdasági teljesítményt nyújtó államalakulattal, mely bármely döntésben/kérdésben megkerülhetetlen lenne;-)... az önállóságra való hivatkozással birodalmak játékszerévé degradálják európát. az biztos jó lesz, félgyarmati/csatlósállami létbe süllyedni, birodalmak játékszerévé válni;-)... poroljátok le az orosz nyelvkönyveket, mert mo nagy valószínűséggel a moszkovita birodalom érdekszférájába kerül;-)...

Tamás András György 2019.05.21. 12:10:50

@Cycmen: "Szerintem szégyelled bevallani annyira gáz a pártod."
Ez teljesen általános jelenség náluk. Pl. a Dobrevre SENKI sem fog szavazni, de aztán mégis... :)

Cycmen 2019.05.21. 12:12:07

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: Őszöd után nem bukott meg rögtön. .......

Pláne hogy az belső munka volt, az MSZP-ből buktatták. Ha megfigyelted, akkor ott soha nem volt pártelnök fúrás nélkül, különben Kovács pártelnök kezdett volna Medgyessy helyett, el ne hidd hogy ő mindenáron külügyminiszter akart lenni!

Cycmen 2019.05.21. 12:21:21

@Sir Bates dö Hól: ahol azonnal megfejtették, hogy a német titkosszolgálat volt, mert migráns-brüsszel-soros. látom, ez a hivatalos interpretáció, ezt kell nyomni, elmeroggyant baribaszó ner-cselédek, hajrá!.........................

Sajtóklub tényleg kötődik a kormány reálpolitikájához és nem akartak az USA valószínűségével foglalkozni a sikeres Trump vizit után! :D

arckönyv 2019.05.21. 12:21:46

@Cycmen: köszönöm a kérdést, nyilvánvalóan fingod sincs a pártok és az adófizetők viszonyáról. az egyetlen ami érdekli a pártokat az a támogatottság. amíg birka módjára ezt valami versenyként fogod fel addig nem lesz változás, a lölők és gyurcsányok fogják lenyúlni azt amiért te dolgozol meg. az egyetlen fegyver a kezedben ez ellen az, hogy nem támogatod őket. a kontroll aminek meg kell határozni a szavazó viszonyát a politikához nem pedig a vak bizalom meg a szerecsenmosdatás amit a birka fajtád képvisel. az értelmes ember észreveszi a tévedését nem pedig dédelgeti. azt meg nem fogod magadnak sem bemagyarázni, hogy olyan országvezetést kell támogatni amelyik maffiát üzemeltet az adófizetők pénzének lenyúlására.

Cycmen 2019.05.21. 12:35:27

@Sir Bates dö Hól: ha valaki komolyan azt gondolja, hogy akár salvini, akár, le ön, akár bármelyik valóban elmeroggyant, de hithű etnicista nem azt gondolja, hogy az ő nemzete a legkülönb, akkor az klinikai eset!...................

Jaj hagyd már ezt a nagy internacionalizmust, egy vezetőnek minimum hogy nem mindenki mást helyez a saját népe elé, nem náci még attól senki. Legkülönbnek biztosan nem gondolják, hiszen a sikereik nem ezt mutatják. Az ilyen látásmódról kiderült hogy erőltetve hova vezet, Hitler alatt a németek mindenben különbek voltak mindenkinél (nem ideológiai kérdésekben értem, még mielőtt kenőcs nélkül....:D) aztán az sem volt elég. Remek példa az USA mostani politikája, mindenhol mindenkit betalál, de nem mindenhol nyíltan, mert ha egységesen világszerte ellene fordulnának, akkor az nekik is kínos lenne. A nemzettudat egy kis egészséges önzőséggel nagyon is jó!

Cycmen 2019.05.21. 12:37:41

@arckönyv: Beakatt a tűűűű, kérem kaccsojja ki!

chrisred 2019.05.21. 12:37:47

@6.Lenin: Először is nem birodalomról beszélünk, hanem államok önként vállalt transznacionális együttműködéséről. Másodszor meg a polgári demokráciákban a világ legtermészetesebb eseménye, hogy kormányok jönnek-mennek. Harmadszor meg arról volt szó, hogy a felsoroltak már az előző évezredben is karrierpolitikusok voltak, éppen csak másod- vagy sokadvonalbeliek. Ellentétben az olyanokkal, mint Macron vagy Kurz, akik tényleg új arcok.

chrisred 2019.05.21. 12:43:55

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: A hazaárulás nagyon rugalmas fogalom lett mostanában. Nekem az, hogy a kormányon levők szándékosan tùlvezérlik az országot a valós lehetöségein, hogy hatalomban maradhassanak, eléggé annak tűnik.

arckönyv 2019.05.21. 12:46:00

@Cycmen: kérdeztél válaszoltam. le is fagyott az egybites rendszered.

6.Lenin 2019.05.21. 12:49:32

@chrisred:

Igen, Macron, és Kurz éppen elmenőben, a másod-, meg sokadrendűek meg felmenőben.
Persze, hogy nem beszélünk birodalomról, mert az nem PC, még ha a valóságban mégis csak akként működik.
Akkor most miért lenne ciki, ha más irányultságú kormányok jönnének, ha a régiek mennek? Mégsincs polgári demokrácia? Vagy vannak nem polgárok is?
Elég zavarosan a gondolatmeneted.

Cycmen 2019.05.21. 12:55:32

@chrisred: Másodszor meg a polgári demokráciákban a világ legtermészetesebb eseménye, hogy kormányok jönnek-mennek. .................

Bírom ezeket a bölcs libsi féligazságokat! Az, hogy jönnek mennek, az elsősorban nem a demokrácia jele, hanem az alkalmatlanságuké! Érdekes módon a libsik már nincsenek oda a demokráciáért, ha a nekik nem tetsző, de sikeres kormányokat többször megválasztják!
Tényleg marha jó ha különböző hülyék kísérletezgetnek az országgal ugye? Az a szerencse hogy itt körbement ez a jövő-menő vetésforgó, mindenki megmutathatta hogy mire képes és a jónép nagy realistán úgy döntött, hogy elég a jövés-menésből!

Cycmen 2019.05.21. 12:57:36

@arckönyv: Ja! Nem bírlak követni! :D

arckönyv 2019.05.21. 13:00:14

@Cycmen: vagy inkább kifogyott a birka eszköztár. ezt csinálja a birka amikor már nem tudja védeni a saját ostobaságát.

chrisred 2019.05.21. 13:00:46

@6.Lenin: Ki mondta, hogy baj lenne, ha más polgári irányultságú pártok kerülnének hatalomba egy polgári demokráciában? A baj az lenne, ha másmilyenek lennének, és megszüntetnék a polgári társadalmakra jellemzö intézményrendszereket, a polgároknak a közhatalommal szembeni szuverenitásának garanciáit. Amúgy leírtam, hogy miért nem lehet birodalomnak tekinteni. Csak azt tartod zavarosnak a gondolatmenetben, ami nincs ott, csak hozzáképzeled.

chrisred 2019.05.21. 13:05:01

@Cycmen: Amit libsi féligazságnak nevezel, mások logikának hívják. A választás megelőlegezett bizalom, olyan, mintha beülsz egy étterembe, hogy megkóstold, hogy főznek ott. Attól, hogy utána más étterembe is elátogatsz, semmilyen módon nem jelenti azt, hogy a másodikban jobban főznek, de esély van rá.

6.Lenin 2019.05.21. 13:15:01

@chrisred:

Értem én a hülyeségeiteket B+, nem kell itt hülye mesékkel jönni.

Van a polgári demokrácia, amit csak egy saját maga által kiválasztott réteg képvisel(het)
Minden más mucsai.
Nem kell ezt a végtelenségig ragozni.

Ez az önelégült réteg (és híveik) mindent jobban tudnak, de a kurva életben még nem bizonyították hosszabb távon.
Egy dolog biztos, hogy nagyon értenek, a maguk által előidézett válságok kezeléséhez, mások rovására. Ehhez nagyon értenek.

Most veszélyben a hatalom, beszartak. Bármi megengedett. Meséket ha lehet, mellőzd.

Cycmen 2019.05.21. 13:18:38

@chrisred: Amit libsi féligazságnak nevezel, mások logikának hívják. .............

Most mutattam rá hogy a kormányok jövés-menése a sikertelenség és nem a demokrácia jele.A tartós regnálás nem zárja ki a demokráciát! Ergo ez féligazság és a logikával ellentétes.

Cycmen 2019.05.21. 13:30:31

@chrisred: A választás megelőlegezett bizalom, olyan, mintha beülsz egy A választás megelőlegezett bizalom, olyan, mintha beülsz egy étterembe, hogy megkóstold, hogy főznek ott. étterembe,...........

Nem olyan mintha beülök az étterembe. Tudom hogy kikre adom a szavazatomat az idióták kísérletezgetnek ez nem bableves bazmeg hogy otthagyod ha nem ízlik! Kímélj meg a debil hasonlataidtól, nem vagyok vevő rájuk, ha valamit mondani akarsz akkor próbáld megfogalmazni, ha nem tudod akkor ne fárassz! Amúgy ezek alapján meg szabad kérdezni hogy kikkel kívánsz legközelebb kísérletezni? De ne úgy kezdődjön hogy "amikor elmegyek a közértbe"....

chrisred 2019.05.21. 13:33:28

@6.Lenin: Pont fordítva. Éppen az illibsik (nácik és a bolsik) alapállása volt az, hogy a nép csupán a különleges helyzetben lévő és leválthatatlan eliten keresztül gyakorolhatják a hatalmat, míg léteznek polgári demokráciák, ahol a közvetlen demokrácia intézményeinek gyakorlása általános.

chrisred 2019.05.21. 13:34:05

@Cycmen: Nem rámutattál, leírtad a véleményedet.

chrisred 2019.05.21. 13:43:08

@Cycmen: Nem tudod, kikre szavazol, azt meg végképp nem, hogy mit fognak csinálni a megszerzett mandátumukkal. Mert te sem látsz a jövőbe. Ha ezt hiszed magadról, akkor az előitéleteid rabja vagy, vagyis könnyen irányítható, a politikai propaganda ideális alanya.

Sir Bates dö Hól 2019.05.21. 14:07:35

@Cycmen: legalább ne nekem!;-) nem írtam/nem is gondoltam, hogy náci, tudod jól!;-) persze, jó a "nemzettudat egy kis egészséges önzőséggel", mert eltereli a hasznos idióták figyelmét a hatalomvágyról és a harácsról, a nagytőke érdekeinek érvényesítéséről, s még pénzbe sem kerül;-)...

6.Lenin 2019.05.21. 14:08:18

@chrisred:

Írtam már, hogy ne fárassz a meséiddel.

"míg léteznek polgári demokráciák, ahol a közvetlen demokrácia intézményeinek gyakorlása általános. "

Igen, és aki a kiválasztottak demokratikus polgári véleményét nem osztja, az mucsai, náci, fasiszta, antiszemita, korrupt gazember, ergo kénytelen elfogadni, és beállni az igazi demokraták, haladók, meg minden eleve elvártakat teljesítők soraiba, amit a megvásárolt demokraták hirdetnek.

Sir Bates dö Hól 2019.05.21. 14:16:16

@Cycmen: egyébként, ha muppet showként nézed, akkor egészen szórakoztató. szerintem egyszer eljutnak majd az alusisakhoz is, ha mészáros rááll a gyártására. s kereslet is lesz rá!;-)... faszán fogsz kinézni, mint mirr-murr alusisakban! csak arra vigyázz, hogy ne röhögd el magad, mikor a többiekkel együtt viseled, miközben intézed az ügyeidet!;-))))...

chrisred 2019.05.21. 14:17:01

@Cycmen: Egyébként egy szóval sem írtam, hogy a tartós regnálás kizárja a demokráciát, csak azt, hogy semmi köze a politikai intézményrendszer stabilitásához.

Villanyallat 2019.05.21. 14:57:41

Szörnyű ez a "blog".. Addig ok, hogy Ausztriában lemond a politikus egy ilyen botrány után, de melyik politikus "ártatlan"?? Az állítólag független ORF és Krone köztudottan a vörösök kezén van, miért baj az, ha meg akarja a másik oldal szerezni? Kurz meg felmondja a koalíciót, tönkrevágja a kormányt emiatt. Az elmúlt szűk két év sok kiváló eredménye, egy jól működő ország meg nem számít semmit.. Ösztönlényi szint, hazárdírozás ez kérem szépen!
Ha Orbán is eltűnne valami miatt, akkor honnan tudhatjuk, hogy jobb lenne utána?
Nem vagyok senki ellen és mellett sem, csak valahogy eddig sem volt, most sincs és eztán sem lesz tökéletes rendszer, ezért legalább ami jó, azt kéne megtartani!

Macropus Rufus 2019.05.21. 15:38:53

annyira bírom amikor a sok hozzáértő elkezdi írogatni, hogy mi 1.5%-al nőttünk bezzeg a németek "csak" pl. 0.8%... Az a 0.8 kb. Mo. 34 évnyi bevétele.
Egy példa, hogy - talán - érthető legyen.
Mo.-nak van 1db fája, Németo-nak meg 10db fája. Ha ő is én is 1-1 fát ültetek akkor nekünk 100%-al nőt a fák darabszáma, nekik meg 10%-al... Tehát a mi 100%-al növeltük a fáink dara számát, ezzel köröket vertünk a németekre akik csak 10%-al növelték a darab számot. Közben mi a tény? Nekünk van 2db fánk nekik meg 11.... Na pontosan ennyire qurvára mind1, hogy mi 1.5%-al nőttünk ők meg "csak" 0.8... De ezt egy vér fideszes soha, de soha nem fogja megérteni.

nemecsekerno_007 2019.05.21. 15:55:51

@arckönyv: Ez amiről beszélsz az okozat már. Az ok a 3 millió nyugdíjas akinek a nyugdíját havonta be kell fizetnie az aktívaknak mivel nem biztosításként működik, ahogy a manyup se. Ezért kell magasan tartani az adókat, járulékokat és ezért nem lehet a lopást visszaszorítani mert sokat szed ki a zsebünkből az állam és mindig van 3 millió szavazó aki szintén ebben érdekelt. Úgyhogy ne mészáros lölözzél hanem beszélj nagyanyáddal, hogy mennyit hajlandó engedni az életszínvonalából az unokája jövője érdekében...

nemecsekerno_007 2019.05.21. 15:58:34

@Macropus Rufus: És azt vágod, hogy a Németországban dolgozó magyarok a német nyugdíjakat termelik?! Gondolom a család nyuggereit nem vitték magukkal, hogy a német állam tartsa el őket, helyette nekünk kell.

chrisred 2019.05.21. 16:14:23

@nemecsekerno_007: A német autógyárak meg német tőkéből az alkalmazottaik járulékain keresztül magyar nyugdíjakat fizetik ki. A német adófizetők meg az uniós támogatásokhoz járulnak hozzá, amiből a projekteken dolgozó magyar munkavállalók járlékain keresztül ismételten a magyar nyugdíjasokhoz jutnak el. Mindez cserébe azért, mert pár tízezer magyar munkavállaló Németországban dolgozhat.

nemecsekerno_007 2019.05.21. 16:27:37

@chrisred: Kevered a szociális ellátást a piaci szektorral, ami azért gond mert a piac EU-s szinten harmonizálva van, a szociálus rendszer meg nem. Önkényesen váltogatsz a különféle elemek közt, hogy magyarázd a bizonyítványt. A logikád szerint akkor ha 2021-től csökkentik az EU-s támogatást, akkor mi is mondhatjuk azt, hogy bevezetjük a családi adózást és akinek nincs Mo-on járulekfizetője, az nem kap nyugdíjat. Ezzel nőhetnek a nettó bérek.

chrisred 2019.05.21. 16:39:32

@nemecsekerno_007: Voltaképpen te keverted, én csak felhívtam a figyelmet a keverésben az önkényesen kiválogatott elemekre. Valójában akkor te is belátod, hogy nem érdemes a munkaerőpiaci lehetőségek és a szociális ellátások között párhuzamot vonni.

chrisred 2019.05.21. 16:42:27

@nemecsekerno_007: Az uniós támogatásnak semmi köze ahhoz, hogy valaki xy évig járulékfizető volt, aztán meg nyugdíjas lett. Aki nem Magyarországon fizet járulékot, az nem is lesz jogosult itteni nyugdíjra.

morph on deer 2019.05.21. 16:46:57

@Villanyallat:
”...miért baj az, ha meg akarja a másik oldal szerezni?”

Az a baj, hogy hogyan!
Az a baj, hogy orosz pénzzel, aminek fejében állami megbízásokat igért.
Ez pedig színtiszta korrupció, ha tetszik, ha nem.
Tehát a módszer az, ami (köz)törvénybe ütközik, nem a cél önmagában a problémás.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.21. 17:14:23

én annyit tudok, nem én voltam
ti is ennyit tudtok valójában
a többi üres fecsegés
se információtok, se tudásotok nincs
b+ elbasztam fél órát az életemből amíg végigolvastam ezt a sok baromságot b+

teac 2019.05.21. 18:13:04

@БУММЕР: Nagyon jol mondod ! De senki nem fog veled egyeterteni .

nemecsekerno_007 2019.05.21. 19:05:49

@chrisred: A nyugdíjnak nincs semmi köze ahhoz, hogy xy évig fizetett, fogd már fel végre. Ez csak jogalap, de a pénzügyi alapját a mostani befizetések adják.
Játszod itt a hülyét folyamatosan... NEM BIZTOSÍTÁSKÉNT MŰKÖDIK!!!!

Az autógyárakat meg ne keverd ebbe bele: az egyik szociális ellátás, a másik céges környezet... Egyébként a német nyugdíjrendszer is felosztó-kiróvó csak nekik kb. 10 évre elég a tartalékuk...

Géza Gem 2019.05.21. 19:27:07

orbán helyrehozhatatlan károkat okozott. És ha le is váltanak, aki jönnének helyette ugyan ott folytatnák ahol ő abbahagyta.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.21. 20:03:43

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

"elbasztam fél órát az életemből "

megfizet a fidess maffia érte? nem, akkor tolj a ku..a @nyádba a bringát és nyomd a közmunkát, senki nem kényszerít arra, hogy itt ugass.

csüngőhasú norvégbáró 2019.05.21. 20:08:25

"Míg Ausztriában egy 2017-es rejtettkamerás felvétel az egész osztrák kormány gyors bukását hozta, a videóban megemlített Orbán Viktor - aki Európa legnagyobb propagandagépezetét építette fel és a demokratikus korlátok lebontásában a legmesszebb ment az EU-ban - rendszere meg sem rendült - írja a Bloomberg a két ország helyzetét összehasonlítva."

ezen röhög ausztria (is), a magyar meg tűri, hogy a retkes staddion strómankirály főcziggány lerabolja az országot, és megnyomorítsa a demokráciát.

gratula fidess patkányok!!

chrisred 2019.05.21. 20:24:24

@nemecsekerno_007: Már hogyne lenne köze hozzá? Egyébként valóban alanyi jogon járó szociális ellátás lenne, mindenkinek ugyanannyi, mint a tűzifa vagy az ingyenleves a hajléktalanszállón.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.21. 20:36:10

@csüngőhasú norvégbáró: taga, taga már megint tejfölös a szád széle
lya hogy az nem tejföl?

Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.05.21. 23:55:04

"A szélsőjobbos FPÖ vezére, Heinz-Christian Strache, osztrák alkancellár belebukott, hogy a választások előtt egy Putyinhoz bekötött üzletasszonnyal egyeztetett arról,"

A ficko duplan idiota volt. Egyszeruen csak annyit kellett volna mondania, hogy nem tortent ilyen, a felvetel hamisitvany es kesz . Nincs itt semmit latnivalo, 5 perc alatt vege lett volna az ugynek. Egy ilyen videot ma mar par ora alatt osszelehet vagni, hangot kepet tokeletesen meghamisitani.
A felvetel keszitoi, meg sohasem tanuskodnanak a birosagon, hogy "Mi keszitettuk a felvetelt", mert nincs olyan titkosszolgalat, aki nyiltan bevallalna az akciot. Es egyebbkent is, a felvetel szereploi, mar regen betonba ontve fekszenek egy epulet talapzataban, vagy betonnal a labukon valamelyik tengerben.
Szoval barmit mondhatott volna azt senki soha nem tudtta volna megcafolni.

Cycmen 2019.05.22. 09:25:11

@Bankkártyát minden arabnak !!!:
A ficko duplan idiota volt. Egyszeruen csak annyit kellett volna mondania, hogy nem tortent ilyen, a felvetel hamisitvany es kesz . Nincs itt semmit latnivalo, 5 perc alatt vege lett volna az ugynek............................

Ha vége nincs is, de kisebb a botrány. Egyszerűen lezárhatta volna, hiszen tökrészegen, olyannal aki nyilván nem tárgyalóképes semmi jelentősége nincs, hogy miről beszélünk. Ugye egyértelmű, hogy még egy hülye orosz oligarcha sem a cicababa unokahúgával köttet meg politikát is érintő milliárdos üzleteket?
Szóval valószínű hogy a magasröptű "üzleti" tárgyalás után ment tovább a buli ezerrel, drog és esetleg szexuális segédeszközök felhasználásával, szintén jól dokumentálva, amitől ez a balfasz még jobban fél és inkább elviszi ezt a balhét.

6.Lenin 2019.05.22. 09:43:45

@Cycmen:

Ausztriában ez a szokás, készül egy videó, ha nem elég, jön egy éles kanyar. Csak jobb hamarább lelépni, élve.

Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.05.22. 16:40:57

@Cycmen: Ja lehet hogy kesobb voltak durvabb dolgok is, peldaul ostorral a segebben negykezlab kutyakent csahol, es konyorog a csajnak,(gazdinak nevezve) hogy lenyalogathassa a pisit a csaj labarol. :)))
Es meg az elott kiszalt az egesz ugybol, hogy a durvabb dolgok is nyilvanosagra keruljenek.

Laciii 2019.05.23. 12:36:56

Közbe már az index is megírta, hogy puszta átverés volt és nem volt semmiféle orosz szál
index.hu/kulfold/2019/05/22/heinz-christian_strache_ibiza_video_johann_gudenus_sascha_w_julian_h_euro/
Az hogy ennek ellenére elhúzott gyanússá teszi, hogy nem akart Jorg Heiderezni.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.05.24. 01:47:02

@Laciii: a zindex hazudozik
hiszen asswood megírta hogy egy Putyinhoz bekötött üzletasszonnyal egyeztetett
süti beállítások módosítása