B1 blogcsaládIlyen nincs: nézze meg, hogy kampányolt a Fidesz pár éve még Juncker mellett

2019. február 25. - Mr Flynn Rider

Az első képen: Deutsch Tamás és Dömötör Csaba Junckernek kampányolnak a Hősök terén 2014 májusában.

juncker_fidesz_kampany_1.jpg

A második képen: ugyanaz a Fidesz Junckert egy EU-ellenes kampány keretében, az orosz propagandától lopott Soros-összeesküvés elmélettel próbálja sárba gyalázni, közpénzből:

juncker_fidesz_kampany_2.jpg

Gratulálunk, fijjjúk, nagyon konzekvens!

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2414652851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.25. 08:59:59

S mégis: a Fidesz már 2014-ben ellenezte Juncker jelöltségét az EB-elnöki pozícióra.

Secnir 2019.02.25. 09:12:56

@közíró MAXVAL bircaman:
igen, ezt nagyon jól mutatja, hogy a fidesz mennyire szélkakas: 2014-ben még mellette kampányoltak, rá két hétre már ellene. azok, akik ott lelkes üdvözítő pofával buzdítanak, azok két hét múlva köpködték őt.
ennyit ér a fidesz, ennyire lehet hinni a szavuknak...

neko1967 2019.02.25. 09:46:04

@közíró MAXVAL bircaman:

Ki is volt 1992 és 2000 között a Liberális Internacionálé egyik alelnöke?

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.25. 10:41:25

Nincs itt semmi látnivaló, hiszen a köpönyegforgatás mesterei a fidesz Orbánnal az élén. Tőlük ezt csak tanulni lehet.

rallus 2019.02.25. 10:50:48

Az Európai Bizottság elnöki tisztségére hatan pályáznak: * Jean-Claude Juncker – az Európai Néppárt jelöltje * Martin Schultz – az Európai Szocialisták jelöltje * Alexis Tsipras – az Európai Baloldaliak jelöltje * Guy Verhofstadt – az Európia Liberálisok és Demokraták Szövetségének jelöltje * Ska Keller és José Bové – az Európai Zöldek jelöltjei.

Ez volt a merítési lehetőség... Így aztán a vakok közül a félszemű lett a király...

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.25. 12:42:55

NGO- k, mint a CIA „humanista, emberbarát, jótékonysági” fedőszervei

www.magyarmenedek.com/products/13431/NGO_-_Titkos_aktak_-_F__William_Engdahl.htm

NGO - Titkos akták
F. William Engdahl
• Miként szítanak forradalmakat, puccsokat és háborúkat a CIA fedőszervei
• A látszatdemokráciák hogyan és milyen brutalitással hajtják végre a rendszerváltoztatásokat az emberi jogok nevében?

• Melyek a valódi okai ezen rendszerváltoztatásoknak?

• A német politikusok miért támogatják az amerikai elit ezen stratégiáját?

• Milyen stratégia rejtőzik Merkel „nyílt határok” terve mögött és kik a valódi titkos mozgatók?

• Milyen hihetetlenül óriási összegekkel támogatja George Soros az NGO-kat (nem kormányzati szervezeteket) és miért?

• Vajon miért van az EU, sőt Németország társadalmi és politikai destabilizálása nagyon előkelő helyen az USA programjában?

• Hogyan irányítja és támogatja az USA a dzsihad háborút és a nemzetközi terrorizmust?

• Milyen titkos tervei vannak Donald Trumpnak a Közel-Keletre nézve és miként fest stratégiája egy jövőbeni amerikai nyersanyagháborút illetően?

Összefoglalva: Engdahl bemutatja, hogy az NGO-k működésének okai milyen emberbarátiaknak és nemeseknek tűnnek. Csakhogy a valóság egészen más.

Könyve azon pusztító és szuperhatékony hadműveleteknek a krónikája, amelyeket egy titkosszolgálat valaha is megvalósított.

„Az NGO-k békét, emberi jogokat és demokráciát ígérnek. Miközben az, amit magukkal hoznak, nem más, mint háború, erőszak és terror.”

John Brennan 2019.02.25. 13:14:09

Na és? 5 év eltelt, sokminden történt.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.02.25. 14:32:31

@Secnir:

Azaz már akkor se álltak ki mellette egyértelműen.

DeiFlagellum 2019.02.25. 17:43:23

Hagyjuk már... A fityisz nem azt tagadja le és meg, amit 5 éve mondott, csinált, hanem azt is, amit tegnap... vagy akár egy órája... Hazug, tolvaj fasiszta brigád... 5 éve... belehazudnak az emberek pofájába röhögve, de ha az kell, akkor orwellt meghazudtoló módon képesek akár másnap a tök ellenkezőjét állítani, mint előző nap. ez nem szélkakas, nem pávatánc, hanem a legaljasabb hazug diplomácia, amit el lehet követni, ez a fityeSS.

2019.02.25. 19:46:30

"MENJÜNK VISSZA ÁZSIÁBA – ADY DÖBBENETESEN AKTUÁLIS GONDOLATAI 111 ÉVVEL EZELŐTT
„Szeretett úri véreim: a serleg tele. Nincs már itt nekünk semmi keresnivalónk: gyerünk vissza Ázsiába!… Egy kis helyet talán kapunk, persze lehetőleg távol még az ázsiai kultúrára hajlandó népektől is. Bejöttünk – agg krónikások szerint – hős Álmossal s Árpáddal és társaival. Menjünk vissza Rakovszky Stefi, Lengyel Zoltán, ifj. Móricz Pál s a többi nyomában. De menjünk, míg – lehet…

E dicső, gazdag történelmű úri népségtől lakott ország tegnap szerencsésen elérte a legbalkánibb nívót. Az a gyalázatosságában is mulattató komédia, mely ez ország keserves parlamentjében tegnap lefolyt, bele fog kerülni a történelembe. Egy futó percig szeretnék honáruló “nemzetiségi agitátor” lenni, hadd tudnám kellő érzékenységgel felfogni a magyar parlamentben lefolyt skandalumot. Ilyen megríkató baromság megérésére mégsem voltunk berendezkedve, pedig elkészültünk mi már minden megérhetőre…

Parlament kell ennek az országnak? Kancsuka, nem parlament. Azaz dehogy kancsuka. Kisdedóvó, gyermekkert és sok-sok türelem, ha e dicső erényből maradhatott volna valami a huszadik századra.

Vázsonyi Vilmos, az egyetlen magyar népképviselő, akit öntudatos nép választott, nem juthat szóhoz a magyar parlamentben. Nem engedik szóhoz jutni a gyermekek, akik haragusznak, mert kinizsisdi s malomkősdi játékukat megzavarta, a gyermekek, akik, hajh, tizenkilenc milliomod magunk szerencsétlen bőrén kockáznak és malomköveznek.

Az immár legbalkánibb parlamentnek ez a botránya irtózatos, kegyetlen világosságot adott a mi szemeinknek. Olyan titkot világított meg, amit jaj de jó lett volna sohasem tudni. Megtudtuk, hogy a magyar parlamenti gyermekek mindegyformák: esküdjenek bár a kétfejű sas karmára, a Széll Kálmán harmatozó pattanására, Kossuth Lajos kalapjára, pápa csalhatatlan őszentsége papucsára, bármire. Obskurus agyuk velejének vastag burkát csak egy kicsit kell megkarcolni, ott zsibongnak előttünk a maguk siralmasan hasonlatos voltukban.

Kultúr-bestiákat mondott Vázsonyi? A kultúra isteni nevében vétózunk e címadományozás ellen. De a bestiák reputációja érdekében is, mert a bestiák mindig ki merik a fogukat mutatni, nem csak akkor, mikor demokrata képviselővel van dolguk.

Szeretett úri véreim, Ázsia ordított fel tegnap bennetek. A nosztalgia, a nomád, baromi ember méla vágyakozása rohamba tört ki. Nem voltam ott, de látom a képet. Középen az agyonhajszolt egyetlen intellektus. Sokat tud, sokra vágyik, merész a hite, elszánt a munkája, nagy a gyűlölete. És – óh szörnyűség – ősei a Jordánon átkeltek. Ez a kis zsidó óriás közöttük. Ezt az óriást fiatalon fölkapta szárnyaira a hír, imádja őt sok ezerek tömege s tud… Ez, ez a legborzasztóbb! Ez az ember mer tudni közöttük, a tudatlanok között! De meg hogy ez az ember zsidó! Ott áll zavarodottan a középen. Egy harsány szitok hallszik. Lengyel Zoltán kiáltott, egy ifjú együgyű, ki hiányos intelligenciájával más, kultúrországban evőkészlet-tisztító sem lehetne. Meg Leszkay úr, meg Rakovszky úr, meg a többi jólismert idióta. És Vázsonyi egy egyfogatú kocsin futtat el ebből a komédia házból, hova bekerülni idestova erkölcsi halál lesz.

Szeretett úri véreim, értsük meg egymást. Kinizsi fáj úgy-e és a malomkő? A kelet nomád lomhasága lázadt fel ugye, hogy semmisítsük meg ezt az embert még a Krimiából velünk hozott eszközökkel, mert tanulni, tudni s az ő fegyvereivel állni vele szemben nem tudunk. Ugye így van szeretett úri véreim? Mert csak így lehet menteni ezt a világra szóló skandalumot.

Ha ugyan így is lehet. De aligha. Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége, szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna.

Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.

Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal, és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!…

Nagyváradi Napló 1902. január 31."

Ady Endre

paraszthajszal 2019.02.25. 20:05:43

Akkoriban még a Fidesz se tudta, hogy egy alkoholista migránspárti Soros-csicskát akarnak bizottsági elnöknek megtenni. Aggasztó jelek sajnos már voltak, de ugye a két lehetséges alternatíva az annak idején az érettségit letenni is képtelen, szintén volt alkolista Schulz és ez az úr lett volna: libsifigyelo.hu/wp-content/uploads/2018/06/guy-758x496.jpg

rovid 2019.02.25. 22:04:54

és ebben most mi az ujdonság? évek óta , napról-napra szembe hányják magukat! És büszkék is rá!

John Brennan 2019.02.25. 22:13:18

@rovid: mér, ha a Néppárt jelöltje volt a részeges Junker, akkor kit kellett volna támogatniuk? He!?? Mond meg, kit? Verhofstadtot? vagy a Zöldeket? Ha? Na? Vagy teljesen hülye vagy?

2019.02.26. 08:36:32

fideSS aljassegg a neved!Azt imádja a sok nemzetisegg!

Recseptáip Erdogán 2019.02.26. 22:29:43

Nem értem a postolonak mi a problémaja ? Egy országnak politikai érdekei vannak, és Junckerrel nem vagyunk puszipajtások.
Ha szükséges a kormány a vállan viszi be Junckert az EP-be. Ha meg már nincs rá szüksége, akkor kirugja a picsába, hogy a lába nem éri földet. Nem házaságrol van, szo, hanem szigoruan érdekekröl.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.03.01. 09:53:57

@Thomas Grande: Ja, a vérbajos kommunista tetű ezt írta... Nem is baj, hogy már rég elvitte a szifilisz, lenne belőle még egy TGM vagy Heller "nemlőttek" Ágnes... aztán ajnározhatnátok éjt nappallá téve :-)

MTA rendes tagja 2019.03.01. 10:30:30

@Thomas Grande:
Szerintem te lejáratni akartad ezzel Adyt. MErt az ilyen publicisztikáinak előkerülése csak lejáratásra alkalmasak. A naplója sem sokkal jobb (ma 4 liter bort , 60 cigit vásároltam; ma 3 liter bort, 80 cigit stb.)

2019.03.01. 18:39:29

@Magánvéleményem: Szerintem nem szükség szerű erre válaszolnom.

2019.03.01. 18:40:52

@MTA rendes tagja: Tudod, hogy kicsoda Ady? (Endre. Leírtam ide neked a keresztnevét is, talán így jobban beugrik.

2019.03.01. 18:42:50

Egyébként nem hiszem, hogy "az ilyen publicisztikáinak előkerülése" valami nagy szám lenne. Bármikor olvasható, nincs eldugva.

2019.03.01. 18:45:27

@Magánvéleményem: "ajnározhatnátok" Most egy kicsit virtuálisan körülnéztem. Senkit nem láttam akinek ez szólhatott volna.

2019.03.01. 18:46:58

@MTA rendes tagja: "A naplója sem sokkal jobb (ma 4 liter bort , 60 cigit vásároltam; ma 3 liter bort, 80 cigit stb.)" Látom nem sok értelmét látod bármilyen vitának.

MTA rendes tagja 2019.03.02. 08:49:15

@Thomas Grande:
Amikor már a Tom Sawyert és ezáltal az íróját is rasszistának tartják a haladó gondolkodásúak, akkor Adyt életvitele alapján pont ezek, ahova tartozol, démonizálják.
Vagy ugyan követendő viselkedési minta lenne napi 3-4 liter bor 60-80 szál cigi elfogyasztása?
Persze az tetszik neked, hogy ázsiázza a magyarokat, azt aktuálisnak tartod.
süti beállítások módosítása