B1 blogcsalád



Megalázza Orbánt az amerikai külügyminiszter

2019. február 08. - nickgrabowszki

Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. szijjpomp.jpg

Először - még január végén - Orbán közölte lelkesen, hogy telefonon beszélt Mike Pompeo amerikai külügyminiszterrel, aki február közepén, amikor egyébként úgyis esedékes varsói és pozsonyi látogatása, Budapestre is beugrik.

A kormánypropaganda akkor előírás szerint örül a látogatás tényének: még hogy el lennénk szigetelve?! (Mi, már ti. Orbán.) Az amerikai külügyminisztérium akkor úgy nyilatkozott, hogy nem tudja megerősíteni a látogatás tényét.

Ráadásul a WSJ-nak kiszivárogtatták, hogy súlyos vitáik vannak a Fidesz-kormánnyal, melynek súlypontjában már nem is eddigi ügyek, a CEU elüldözése, a NATO-ukrán tárgyalások blokkolása és a romániai olajkitermelésben való magyar részvétel elutasítása (és pláne nem a jogállamiság és a demokrácia magyarországi helyzete) áll, hanem, hogy Orbán megtagadja a védelmi megállapodás (meghosszabbításának és kiterjesztésének) aláírását az Egyesült Államokkal,

nem hajlandó elkötelezni magát az oroszok és a kínaiak ellen vívott amerikai proxy- és hibridháborúban, hanem lavírozni kíván a hadviselő felek között.

Például amikor orosz strómanokon keresztül mexikói drogkartelleknek akar rakétákat és gépágyúkat eladni, amivel amerikai helikoptereket, rendőröket és katonákat terveznek lelőni. És amikor az amerikaiak Budapesten lépre és tőrbe csalják az orosz fegyverkereskedőket, akkor nem Washingtonnak adja ki, hanem hazaküldi őket Moszkvába, amivel gyakorlatilag megmenti őket az életfogytiglani börtöntől (a megbízóikat meg attól, hogy felfedjék a kilétüket).

Szijjártó akkor a nívós amerikai lap cikkét cikket sommásan hazugságnak, sorosista rágalomnak minősíti, és Orbán is nyilvánosan tagadja, hogy zárt körben, Cornstein nagykövetnek olyat mondott volna, hogy az amerikai szövetség és a NATO-tagság helyett inkább Ausztria-szerű semlegességet képzel el Magyarország számára, tehát hogy tulajdonképpen nem akarja magát elkötelezni Washington mellett, hanem a zavarosban halászást gondolja követendő útnak.

Orbán a külügyminiszterét is Washingtonba küldi (a képen Pompeo és Szijjártó kézfogója), aki minden bizonnyal visszakozik az addig pozíciókból, és - ma még nem ismert - engedményeket tesz, ezért Pompeo mégis hajlandó útbaejteni Orbánt. Azonban annyira nem bízik benne, hogy előre megígérje a sikert és a jó viszonyt, ezért amerikai külügyi források a WSJ-nak ismét csak úgy nyilatkoznak, hogy Pompeo célja a számonkérés és a kérdőrevonás, és bár Trump embere jön ide, a magyarországi miniszterelnök

rapportra, jelentéstételre és felelősségrevonásra számíthat.

Szijjártó - valamint nyomában a Fidesz-propaganda - akkor ezt megintcsak hazugságnak, sorosista aknamunkának nevezik, mondván, ő tárgyalt Washingtonban Pompeóval, mégiscsak ő tudja tudja jobban, hogy nincs ilyen szándéka az amerikaiaknak.

Hogy Szijjártó már megint nem mond igazat, arra abból lehet következtetni, hogy a washingtoni adminisztráció ismét erős üzenetet küldött. Már nemcsak névtelenséget kérő források szivárogtatnak ki, hanem hivatalosan is felvették Pompeo programjába, hogy a külügyminiszter hétfőn találkozni fog civil szervezetek, az Amnesty International, a TASZ és a Helsinki Bizottság magyarországi vezetőivel is.

Azaz olyan, a kormány és propagandája által sorosistának nevezett civil szervezetek képviselőivel, akiket nyíltan ellenségnek, hazaárulónak tart, és törvényben (Stop Soros) rendel büntetni a Fidesz-KDNP.

Ennél erősebb jelzés nem létezik arra nézve, hogy az amerikai diplomáciának problémái vannak Orbánnal, és

nem fogadja el Magyarország kizárólagos képviselőjének, a magyar érdekek egyetlen letéteményesének.

Ilyet utoljára idősebb Bush elnök csinált, amikor 30 évvel ezelőtt a rendszerváltás előtt álló Magyarországra jött, és az állampárt mellett akkori demokratikus ellenzék vezetőivel - köztük Orbánnal - is találkozott. Akkor Bush ezzel azt jelezte, hogy az akkori magyar vezetés nem demokratikus, tehát nem legitim.

Most Pompeo alighanem ugyanezt akarja üzenni. (Pozsonyban és Varsóban csak a pillanatnyilag hatalmon lévő állami vezetőkkel találkozik, mégcsak az ellenzéki pártokkal sem, nemhogy a helyi kormányok által ellenségesnek tartott szervezetek képviselőivel.)

Azzal meg még pluszban megalázza Orbánt, hogy mindezt nyilvánosságra is hozza. Értsen belőle mindenki, aki akar.

Ebből világosan látszik, hogy vágyvezérelt teljes tévedés volt a Fidesz elnökének az a politikája, amely Trump elnökségétől azt remélte, totális szabad kezet kap, sőt, még egyfajta ideológiai partnere is lehet a redneckekre alapozó, migrációs apokalipszist vizionáló uszításban.

Miközben a politika lényege a XXI. században sem változott meg alapvetően: nagyhatalmak csatáznak a befolyásért, egy olyan kicsi, gyenge és szegény ország, mint a magyar, nem tehet mást, mint elfogadja a helyét (mert megváltoztatni úgyse tudja), és

beáll valamelyik szövetségi rendszerbe.

Amelyek közül a magyaroknak már messze legjobb a nyugati, liberális-individualista értékekre alapozott, mint akár a kínai, akár az orosz kollektivista-autokrata.

Orbánnak el kellett volna olvasnia a méloszi dialógust, Thuküdidésztől megtudhatná, mi a nagyhatalommal szembeszálló kis államok sorsa. Bár tulajdonképpen a magyar történelem utóbbi 500 évének ismerete is elég kellene legyen ahhoz, hogy óvatosságra intse.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2714614860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paraszthajszal 2019.02.08. 13:52:07

„a magyarországi miniszterelnök rapportra, jelentéstételre és felelősségrevonásra számíthat”

Ja, kukoricára ne térdepeltessék?

Orbán Viktor egy szuverén állam vezetője, nem tartozik sem jelentéstételi kötelezettséggel, sem felelősséggel – felelőssége legfeljebb a Magyar választópolgárok (okosabbik fele) felé van, akiknek az akaratából hatalomra került.

A magyar diplomácia hosszú idő után először végre a saját útját járja, a Magyar érdekek szolgálatát állítja a középpontba. Lehet, hogy ez néhányaknak esetleg nem tetszik, de ők tehetnek egy szívességet…

„egy olyan kicsi, gyenge és szegény ország, mint a magyar, nem tehet mást, mint elfogadja a helyét (mert megváltoztatni úgyse tudja), és beáll valamelyik szövetségi rendszerbe”

A ballibbant oldalon a hitvallás még mindig a merjünk kicsik lenni, ugye? Mindig is az volt.

Régen Moszkva felé jelentettetek és nyaltatok, ma Brüsszel és Washington felé szeretnétek, de még inkább a titeket pénzelő Soros Gyuri bácsinak.

Rossz hírem van, lipsikéim – a Magyar nép tavaly áprilisban egymás után immár harmadszor küldött el titeket a rákba; megüzenték nektek, hogy szerintük nem a szervilizmusra, kishitűségre, bégetésre van szüksége az országnak, hanem olyan vezetőkre, aki Értünk, a Hazáért munkálkodik, és ha kell, keményen kiáll az érdekeinkért Brüsszellel és Washingtonnal szemben is!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.02.08. 13:55:54

" ... a magyarországi miniszterelnök rapportra, jelentéstételre és felelősségrevonásra számíthat. ... "

Hát, felénk a rapportra be szokták rendelni a beosztottat, ehelyett az amcsi külügyminiszter jön házhoz :-)

Érdekes lesz a dolog kifutása, főleg, hogy utána ki mit fog nyilatkozni....

rallus 2019.02.08. 14:19:02

Colin Powell amerikai külügyminiszter az ENSZ közgyűlése előtt elmondott 2003. februári beszédében arról győzködte a világ közvéleményét, hogy meg kell támadni Szaddám Huszein rendszerét. Powell az iraki rezsimről azt mondta, biológiai fegyverekkel rendelkezik, ilyeneket fejleszt, támogatja a nemzetközi terrorizmust, és atomfegyverprogramon dolgozik.

"Hölgyeim és uraim, ezek nem légből kapott állítások. Ezek tények, amelyeket számos titkosszolgálat is megerősített" -

Legyünk óvatosak az amerikaiakkal és különösen a külügyminisztériumukkal szemben...

morpho 2019.02.08. 14:35:53

@rallus: Ezt a kettőt összevetni nettó hülyeség. Szóra sem.
Viszont arról mi a véleményed, hogy találkozik a civilekkel? Ja és a Cöffel vajon miért nem??? Pedig az is civil...Vagy nem? :))

dunántúli gyerek 2019.02.08. 14:47:32

"Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. "

Hallottuk mar a lippsiket remenykedni

Goooodfrendben
Bellben
Cornsteinben

Es a lippsik agya azota is zsugorodik

muhhaha

Yoss 2019.02.08. 14:49:49

@paraszthajszal: Te annyira hülye vagy, hogy még kicsúfolni se lehet. Amit orbán csinál, az köztörvényes bűncselekmény és politikai állásfoglalástól függetlenül a világon minden civilizált kormány elítéli, kivéve a keleti diktatúrákat. Nem véletlen, hogy a főnököd arrafelé szeret utazgatni. Van egy rossz hírem, orbán rendszerében az olyan agyhalott tufák, mint te is, nem fognak tudni megélni, csak ha nyalnak a helyik főnöknek. Bár gondolom ez neked nem okoz nehézséget..

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 14:51:02

Szokasos izzadtsagszahu nickgrabovszkis hirhamisitas

spravy.pravda.sk/domace/clanok/500660-slovensko-navstivi-sef-americkej-diplomacie-pompeo/

Szo nincs rola hogy Pozsonyban ne talalkozna a kulugyer a Soros szervezetekkel

Lengyelt keresse ki valaki mas

Kivlov 2019.02.08. 14:51:12

lippsik, lippsik, már hazudni sem tudtok úgy, hogy legalább nevetni is lehessen rajta?

yourmomtits 2019.02.08. 14:51:58

ovi rapportra hívta powellt?????????????????????????

2019.02.08. 14:53:08

@paraszthajszal:

"Orbán Viktor egy szuverén állam vezetője, nem tartozik sem jelentéstételi kötelezettséggel, sem felelősséggel "

EU segélyekből élünk, nem a czigányod fene-nagy teljesítménye az oka, hogy nálunk a legfosabb a minimálbér. :D

s pont egy csóró törpeállam czigánnyal az élén menőzik? kabaré fidessparaszt haver.

Káttáni felügyelő 2019.02.08. 14:54:24

Alapvető hiba a NATO tagság. Felesleges konfliktudokba rángatja bele az országot. Ha az amcsik harcolni akarnak, tegyék. Ez legyen az ő gondjuk. Nekünk semlegesnek kellene maradnunk.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 14:55:06

@az EU pénzek zsákolója: tanultal volna valamit, most nem tudnad mi az a minimalber

lenörd hofstadter 2019.02.08. 14:56:05

Így működik a világ. A valódi politikusok tisztában vannak azzal, hogy egy falusi piac lókupec kancigánya nem lesz attól egyenrangú tárgyalópartnerük, hogy néhány megvezetett hülye miniszterelnököt csinált belőle.

LebensraumamOsten 2019.02.08. 15:01:36

@paraszthajszal: Na te kis szellemi verőlegény, ez rólad és a hasonló hernyókról szól:

"Nem az a legnagyobb bűnük, hogy elloptak mindent, amit csak lehetett, s vitték azt is, amit nem lehetett. Tragédia, de az anyagi pusztítást az ország akár egy évtized alatt is kiheverhetné, igaz – amióta az eszemet tudom, így megy ez ebben az országban – megint ráment néhány évünk, évtizedünk nekünk is, az utánunk következőknek is, már persze azoknak, akik voltunk olyan hülyék, hogy maradtunk.

Nem is az a legnagyobb bűnük, csak sima hazaárulás, hogy idegen érdekeknek és titkosszolgálatoknak árusították ki az országot. Ez sem új, ez is így megy azóta, amióta az eszemet tudom. Ezt már nehezebben fogja kiheverni az ország: az idegen beágyazottság, az összefonódó kapcsolatok, a nemzeti érdekekre való hivatkozás okán fel nem tárt ügynöki tevékenységek, a zsarolhatóság és az ügynökök reaktiválása hosszú-hosszú évtizedekre kiható konstans ebben a világban.

A legeslegnagyobb bűnük, a legaljasabb és a leginkább megbocsáthatatlan, az a szellemi tatárdúlás, amit majd maguk mögött hagynak valamikor. Mert a mentalitásban okozott kár nem egy-két évtized alatt reparálható valami – ahogy ezt a mentalitástörténet pontosan leírta -, hanem generációkon átívelő állandóság, longue durée, hosszú időtartam.

Lerohasztott kórházakat valamikor rendbe lehet hozni, de a kiirtott szellemet, meggyalázott tudást, lezüllesztett kultúrát nem lehet feltámasztani, a hiány pótolhatatlan, az üresség nem lesz bevilágítható, hiszen nincs ott semmi.

Új numerus clausus, amely most nem a zsidókat érinti csupán, hanem minden gondolkodó és alkotó embert. Az egész oktatási rendszert ellehetetlenítő indoktrináció, a gimnáziumi férőhelyek radikális leszűkítése, a tankötelezettség 16 évre történő csökkentése, az egyetemi autonómiák, az oktatási- és diszciplina-szabadság hatalmi megszüntetése, egyetemek ellehetetlenítése, országból való elűzése, az MTA és vele a magyar tudományos élet totális szétverése, a lapok és folyóiratok elpusztítása egy olyan országban, ahol mindig is hagyományosan meghatározónak számított a lap- és folyóirat-kultúra, a színházi világ megnyomorítása, az újságíró szakma megvásárolhatóvá történő lezüllesztése, s közben azoknak a tehetségtelen és dilettáns szellemi verőlegényeknek a szabadjára engedése, akik hangos huj, huj kiáltásokkal lenyilazzák mindazokat, akik jobbak és tehetségesebbek náluk.

És ott vannak még a kollaborálók, azok, akik így meg úgy megideologizálva és öröknek remélve a zsarnokságot, földi juttatásokért cserébe árusítják ki a lelkeket és az ethoszt, mert itt minden eladó és minden áruba bocsátható. Az ocsmányság kitartottjai és kitartói.

Persze ez is így volt mindig, amióta az eszemet tudom."

khell 2019.02.08. 15:03:50

Másnak is feltűnt, hogy sem trumpnak - akárcsak orbánnak - sem bármelyik emberének a ballibantak szerint nincs egyetlen, de tényleg egyetlen helyes döntése, lépése sem.
Érre most, péntek délelőtt csak úgy belengetik ezek a géniuszok, hogy valami nagyon jót és okosat fognak trump-ék csinálni? Ez hihetetlen.
És persze szokás szerint nagyon pofára fogtok esni libbantak, de ez már meg se kottyan nektek, nincs olyan hét, hogy nőlétek irdatlanul mellé. De szerencsére fel se veszitek, bőr is van vastagon, másnap toljátok tovább a hülyeséget. Amit egyébként ne hagyjatok abba, én imádom ezeket az objektivitás nevében cimlapra tett blogokat, tényleg jól szórakozok. :)

De mindentől függetlenül, én tényleg csak annak drukkolok, hogy ezek a professzionális demokrácia-exportőrök meg ne találják a tömegpusztitó- és vegyi fegyvereket, amiket orbán suttyomban gyárt, mert akkor tényleg nagy bajban leszünk.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 15:04:06

@LebensraumamOsten: S a valasztok erre azt mondtak: A BALlenzek huzzon a picsaba!

ha ha ha

pioneer2016 2019.02.08. 15:05:33

Szerintem ebből nagy tökön rúgás lesz Orbánnak. De majd az M1-en és az ECHO tv-ben azt fogják mondani az agy-mosottaknak, hogy megsimogatták a tökét. :)

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.08. 15:05:39

Saját magát alázza le Pompejó.

Találkozik (eligazítást tart) a Dzsordzs bácsin keresztül fedett operatív beosztottaknak a volt CIA- igazgató.

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.08. 15:06:51

@pioneer2016:

Keddre megbukik- e mán a Zorbán :DDD
Jön a Károcsony- kormány, a kígyózó kígyókkal és a legnagyobb kétszámjegyű prímszámmal, a 11- gyel.

www.youtube.com/watch?v=UHDK92EzvB4

kerszi 2019.02.08. 15:07:33

@Káttáni felügyelő: Van egy apró probléma: Akkor lehetsz semleges, ha ezt a nagyhatalmak garantálják.

Tisztességes Természettudomány 2019.02.08. 15:08:22

Majd ha Merkel asszony rapportra lesz hívva, hogy nem megfelelően viselkedik az oroszokkal vívott foxi és hidrátháborúban, akkor majd Orbán is. Megint egy kettős mércét alkalmazó, vágyvezérelt cikk.

hbo 2019.02.08. 15:08:46

vagyvezerelt ujsagiras. visonganak.

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.08. 15:09:00

Ez az idióta Popejó már azt nyilatkozta, hogy Venezuelában már a Hezbollah ellen kell harcolni :DDD

Olyan, mint a nemlétező iraki tömegpusztítót fegyverek és a Szaddam által támogatott terrorizmus.

Miközben a C.I. A képezte ki a szaúdi állampolgárokból álló Al- Kaloidát, Oszama bin Ládeikával ez élen.

Káttáni felügyelő 2019.02.08. 15:10:44

@kerszi: Amihez nekünk kellene megtenni az első lépéseket. Mi nem teszünk, szóval nem tudjuk, garantálnák-e. De miért ne tennék, ha akarnánk?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 15:13:34

Hazaárulók, szerintetek ha a gecinek sikerül pompeót leszopnia, az ér egyáltalán feleannyi pontot, mintha trumpot szophatná le? Megnyugszik legalább egy kisidőre? :))

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2019.02.08. 15:14:41

Ó, jaj neked Amerika,
Felöklel a magyar bika!
Lehetsz kontinensnyi degesz,
Viktor reggelire megesz!

Amíg bele téged emészt,
Rájössz, mást kaptál te, nem észt!
Jó szerencséd cserben hagyott
S kokit kaptál, sallert, nagyot!

(vigyázat, a fenti mű nyomokban iróniát tartalmaz!)

Sörnyelő 2019.02.08. 15:15:17

@Nincs közöttünk csicska:
Nem tudok szlovákul, csak a gugli fordítást próbálom kihámozni, de egy szót sem látok benne, hogy szlovák civil szervezetekkel találkozna.

Ezt viszont értem: Szlovákiának a legegyensúlyozottabb kapcsolata van az EU-val és az Egyesült Államokkal szemben a többi visegrádi országhoz képest

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.08. 15:15:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nyugi, haver, nem mindenki kíváncsi a homerotikus kalandjaidra.

Pompejó haza lesz küldve:
Ukrajna sose lesz NATO- tag
Magyarország pedig nem lesz amerikai rakéta- bázis (orosz- és kínai célpont)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 15:21:14

@zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt: "homerotikus "

Neked a geci gazdád leszopása homoerotikus kaland? Azt hittem csak kötelesség. :))

"Ukrajna sose lesz NATO- tag"

Akkor Putyin bekebelezi, és megint szomszédunk lesz a nagy szovjeúnió/oroszország.

atomic power 1986DucaDuca 2019.02.08. 15:21:26

"Ilyet utoljára idősebb Bush elnök csinált, amikor 30 évvel ezelőtt a rendszerváltás előtt álló Magyarországra jött, és az állampárt mellett akkori demokratikus ellenzék vezetőivel - köztük Orbánnal - is találkozott. Akkor Bush ezzel azt jelezte, hogy az akkori magyar vezetés nem demokratikus, tehát nem legitim."

Most tudtam meg, hogy Magyarország vezetése 2006-ban nem volt demokratikus és legitim, mert Georg W. Bush budapesti látogatásakor találkozott az ellenzéki pártok vezetőivel is.

rallus 2019.02.08. 15:24:29

@morpho: Csak piár jelentősége van annak, hogy találkozik a "civilekkel".
Ezek a te civiljeid úgyis csak hangszóróként működnek, kidübörgik amit valahol beléjük suttognak...

atomic power 1986DucaDuca 2019.02.08. 15:26:04

"Ilyet utoljára idősebb Bush elnök csinált, amikor 30 évvel ezelőtt a rendszerváltás előtt álló Magyarországra jött, és az állampárt mellett akkori demokratikus ellenzék vezetőivel - köztük Orbánnal - is találkozott. Akkor Bush ezzel azt jelezte, hogy az akkori magyar vezetés nem demokratikus, tehát nem legitim."

Értem. 2006. júniusban Georg W. Bush azért találkozott az ellenzéki pártok vezetőivel is budapesti látogatása során, mert az akkori vezetés nem volt se demokratikus, se legitim.

sterimar 2019.02.08. 15:30:55

A blogírók valami alternatív álomvilágban élhetnek.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 15:33:40

A LIPSIKET mehalaztak

megint

index.hu/techtud/2019/02/08/palkovics_meguzente_teljesen_elveszi_az_kutatointezeteket_az_mta-tol/

„Az Intézethálózatot el kell szakítani az MTA vezetésétől, a köztestülettől, önállóvá kell tenni." „Hadüzenetnek tekinti a kormány, hogy sorosista rendezvény volt az MTA kutatóközpontban.”

Na, melyik fosblog kezdi a sivalkodast?

havrilla 2019.02.08. 15:34:21

Hú anyám! Van ezen a blog-on normális firkász?

csorsza 2019.02.08. 15:35:58

@paraszthajszal: A magyar szó egy köznév e kontextusban, kisbetűvel írandó. A magyar helyesírás szabályai szerint.
Egyébként igazad van.

Sir Galahad 2019.02.08. 15:39:46

Mindig reménykednek, hogy most aztán Amerika odacsap Orbánnak... aztán ez valahogy soha nem jön össze. Nem unalmas? Magyarország nyilván lavírozik a nagyhatalmi tömbök között; ellenséges államokkal körbevett kis országként más lehetősége nem is nagyon van. Amikor egyértelműen odaállt valamelyik tömb mellé, arra mindig ráfizetett - a történelem inkább ezt a tanulságot mutatja. Amerika persze tehetne azért, hogy Magyarország számára fontosabb legyen, mint a rivális nagyhatalmak, de ennek nem az az eszköze, hogy gyarmatként kezel bennünket. Most például kiderülhet, hogy tudnak-e pozitív üzenettel előállni.

inteligencs elenzeki 2019.02.08. 15:41:20

„egy olyan kicsi, gyenge és szegény ország, mint a magyar, nem tehet mást, mint elfogadja a helyét (mert megváltoztatni úgyse tudja), és beáll valamelyik szövetségi rendszerbe”

Akkor ezzel fel van mentve Horthy ugye ?

Én pedig inkább azt mondom, hogy a Román példát kell átvenni. Annak nyalni, akinek éppen az érdekeink alapján kell.
Az amerikai külügyminiszter meg gondolom, azért megy a libsikhez beszélgetni, mert kíváncsi a véleményükre, az USA déli határvédelméről. Hát, beszélgessenek csak.

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.08. 15:45:34

Az USA- nak nincsenek szövetségesei-
csak bármikor, bármiért beáldozható vazallusai.

Mi pedig nem akarunk erre a sorsra jutni, amerikai nukleáris rakéták, csapatok befogadásával. Azokat is a Vágóhídra küldik a Gazdáik.

Az USA Európa f*szával verné a csalánt Kína és Oroszország ellen. A C.I.A- fedett "újságírók" meg ehhez tapsikolnak.

Megvettétek már a bunkert Új- Zélandon?

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 15:47:15

A LIPSIKET megalaztak

megint

index.hu/techtud/2019/02/08/palkovics_meguzente_teljesen_elveszi_az_kutatointezeteket_az_mta-tol/

„Az Intézethálózatot el kell szakítani az MTA vezetésétől, a köztestülettől, önállóvá kell tenni." „Hadüzenetnek tekinti a kormány, hogy sorosista rendezvény volt az MTA kutatóközpontban.”

Na, melyik fosblog kezdi a sivalkodast?

langesz 2019.02.08. 15:49:22

Nickgrabowszki, merjél kicsi lenni...

Fidesz bérszámfejtés 2019.02.08. 15:51:47

Elégedett vagyok a nertársak aktivitásával.

eloi 2019.02.08. 15:55:30

@lenörd hofstadter: De menő lett a bal-lib-jogállam-demokratikus értékek-emberi jogok... oldalon a rasszizmus, cigányozás az utóbbi (?) időben! Csak nézek.

2019.02.08. 16:00:22

@Sörnyelő:

Igazad van. A hírben nem említik, hogy Pompeo civil szervezetekkel is találkozna. A szlovák külügyminisztérium közleménye szerint a szlovák külügyminiszterrel, a miniszterelnökkel és a köztársasági elnökkel folytat tárgyalást.

eloi 2019.02.08. 16:07:53

Hát, ha Pompeo (Trump) elköveti azt a hibát, hogy alázni jön Orbánt, akkor O. nem évi kétszer fog Putyinnal cserébe találkozni, hanem négyszer! És igaza is lesz! Ő gratulált elsők között annak a Trumpnak, akit a B1 blog és hívő közönsége nem győzött gyalázni. Kéz a kézben a teljes magyar ballib oldallal!!!
És most utóbbiak a jó fiúk, Orbánék meg az ellenség?

Aki a szövetségesét nem becsüli, hanem éppen alázza, az másra ne számítson, mint eltávolodásra és ellenállásra!!!!
Nem tudom felfogni, hogy a nagyon tapasztalt USA diplomáciája ezt az egyszerű tényt nem ismeri fel? Trump három év alatt nem talál egy időpontot Orbánnak? Putyin kettőt is évente! Trumpék az őket fikázó és gyűlölő magyar ballib oldalra - és ezek amerikai embereire!!!- hallgat? Lehet, hogy tényleg igaza van a magyar baloldalnak abban, hogy hülye? ... És csodálkoznak az eredményen?
Borzasztóan szomorú, hogy ők maguk vadítják el maguktól Orbánékat. Ilyen rövidlátás már több, mint bűn: hiba!

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 16:08:10

@Ms.Cunnesburry: Foleg hogy 1 hetes a hir, te barom. Es ma van a latogatas Szlovakiaban.

De nickgrabowski valahogy megtudta (annak ellenere, hogy semmilyen nyelven nem beszel es a szlovak sajto sem irt ilyet), hogy ott csak a kormannyal targyal az amcsi kulugyes

ha ha ha

2019.02.08. 16:12:29

@Sir Galahad:

.....de ennek nem az az eszköze, hogy gyarmatként kezel bennünket....
Már csak azt magyarázd meg nekem, hogy Magyarországon kívül a többi kelet-európai állam miért nem érzi úgy, hogy gyarmatként kezelik?
Pedig nekik is vannak vitáik az unióval.
Csak a propagandaoldalakon lehet olvasni hasonló állításokat.
A mértéktartó lapok egyike sem "gyarmatoz".

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 16:14:04

@Ms.Cunnesburry: "Már csak azt magyarázd meg nekem, hogy Magyarországon kívül a többi kelet-európai állam miért nem érzi úgy, hogy gyarmatként kezelik?"

Miert ezek kozul melyikeknek a nyelvet beszeled?

eloi 2019.02.08. 16:15:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Reméljük, hogy ez esetben Kárpátaljára nem lesz szüksége! :-)

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 16:15:55

@Ms.Cunnesburry: "Már csak azt magyarázd meg nekem, hogy Magyarországon kívül a többi kelet-európai állam miért nem érzi úgy, hogy gyarmatként kezelik?"

Ennek ellenere a hataron tuli magyarok 98%-a szavazott a Fideszre, es 1%-a a lippsikre.

....:DDDD

Éva Lonkay 2019.02.08. 16:15:58

Hazudsz vörös patkány!

Éva Lonkay 2019.02.08. 16:17:23

Nocak, nocak. Már megint hazudsz vörös patkány!

nemecsekerno_007 2019.02.08. 16:21:19

Ja, a lényeg, hogy merjünk kicsik lenni.

NEKTEK MÁR SIKERÜLT! :))))))))))))))))))

2019.02.08. 16:24:10

@Nincs közöttünk csicska:

Te hoztad a hírt- barom. :D / A kedves megszólítást illik viszonozni./

Ezek szerint el sem olvastad.

"Americká spravodajská stránka BuzzFeed už napísala, že šéf diplomacie by mal Slovensko navštíviť 15. februára. No pravdepodobne to bude ešte skôr. Pompeo sa chystá do Varšavy, kde sa v dňoch 13. a 14. februára koná konferencia o Iráne a Blízkom východe. V rámci cesty po strednej Európe vo februári podľa denníka Wall Street Journal zavíta aj do Maďarska."

Vagyis Pompeo február 13. és 14. látogat Varsóba. A pozsonyi látogatásának időpontja február 15. / ma nyolcadika van/. A budapesti találkozó időpontját nem közölték.
..
De azóta módosult a program. A pozsonyi találkozó dátuma február 12. Vagyis 4 nap múlva lesz.

2019.02.08. 16:26:40

@Nincs közöttünk csicska:

A szlovákot, csehet. A lengyelt csak alapszinten. Inkább a másik két szláv nyelven kommunikálok a lengyelekkel.

szepipiktor 2019.02.08. 16:28:50

Maglázza... Ja.
A szokásos vágyak megfogalmazása.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 16:29:24

@Ms.Cunnesburry: Szlovakul es csehul nem lehet lengyelekkel kommunikalni, szoval akkor egyiket se beszeled.

gondoltam

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 16:30:52

@Ms.Cunnesburry: Tehat fingod nincs kikkel fog talalkozni Pompeo a totoknal.

Ahogy Nickgrabowskinak se, csak hazudott valamit, ahogy szokta.

2019.02.08. 16:33:27

@Nincs közöttünk csicska:

... és ebben benne vannak az utaztatott ukránok, valamit a még névjegyzékben szereplő, már elhunyt hozzátartozók levélszavazatai is.
Ezek alapján már csak azt nem értem, miért nem 150 %-kal nyert a fidesz? :D

inteligencs elenzeki 2019.02.08. 16:34:00

"Már nemcsak névtelenséget kérő források szivárogtatnak ki, hanem hivatalosan is felvették Pompeo programjába, hogy a külügyminiszter hétfőn találkozni fog civil szervezetek, az Amnesty International, a TASZ és a Helsinki Bizottság magyarországi vezetőivel is."

Hát gondolom a libsik majd ellátják tanáccsal Pompeot, hogy hogyan lehet a migrik ellen jobban védeni a határt, Pompeo meg tanácsokat ad, hogyan lehet a migrik bevándorlását elősegíteni.
:)

paraszthajszal 2019.02.08. 16:34:51

@Ms.Cunnesburry: „Már csak azt magyarázd meg nekem, hogy Magyarországon kívül a többi kelet-európai állam miért nem érzi úgy, hogy gyarmatként kezelik?”

Eltérő geopolitikai helyzet és történelmi tapasztalatok formálták a lakosság és a politikai elit világlátását, percepcióit.

Magyarország egy ezeréves államisággal rendelkező, ugyanakkor a világháborúkat követően kétszer is megcsonkított, megalázott ország; amelynek fő államalkotó nemzetisége, a Magyarság joggal érzi úgy, hogy a nagyhatalmak játékszereként, bábjaként, vazallusaként az elmúlt században folyamatosan kihasználták, kisemmizték.

Ezzel szemben pl. Szlovákia alig harminc éves múlttal már magát a létét, önálló államiságát is a nagyhatalmak jóakaratának köszönhette, és akkor még jelenkori területi kiterjedéséről, nemzetiségi arányairól nem is szóltunk.

Ettől függetlenül Szlovákia helyzete sem nagyon más, mint Magyarországé, legfeljebb részben a fenti okok, részben a szlovákság nemzeti karaktere, jellemvonásai miatt a félgyarmati, félperifériás vazallusi (félállami/félig szuverén) helyzetét kevésbé érzi terhesnek, hiszen korábbi történelmi időszakokban még ennyi se jutott nekik, és titkon még mindig tarthatnak attól, hogy ez az „aranykor” sem tart majd örökké.

2019.02.08. 16:36:16

@Nincs közöttünk csicska:

Szövegértés babám, szövegértés!
Nagyon jó fejlesztő feladatsorok vannak, már elemi problémák kiküszöbölésére is.
Szólj, ha abszolváltad a kurzust, akkor majd folytatjuk.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 16:36:33

@Ms.Cunnesburry: En inkabb azt nem ertem miert nem vevo a lippsi vernyakolasra gyakorlatilag senki se Szlovakiaban, se Karpataljan, se Erdelyben, se a Delvideken.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 16:37:44

@Ms.Cunnesburry: A fenti poszt melyik szlovak ujsagcikkre is hivatkozik, mer nem talalom...

ha ha ha

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 16:40:05

@paraszthajszal: tanuld meg hogy a lippsi akkor is hazudik, amikor kerdez

„Már csak azt magyarázd meg nekem, hogy Magyarországon kívül a többi kelet-európai állam miért nem érzi úgy, hogy gyarmatként kezelik?”

Szerinted honnan tudja egy lippsi, mi van a tobbi keleteuropai orszagban, amikor ott minden magyar Fideszes?
A belpestiek meg semmilyen nyelven nem beszelnek, foleg nem ezen orszagok nyelven?

Bankrator 2019.02.08. 16:42:24

Magyar külpolitika lényege : Fogd a pénzt és fuss ! :)

paraszthajszal 2019.02.08. 16:49:05

@Nincs közöttünk csicska: „Szerinted honnan tudja egy lippsi, mi van a tobbi keleteuropai orszagban, amikor ott minden magyar Fideszes?”

Szlovákiában sajnos vannak ilyen asszimilált, kétnyelvű, bizonytalan, de inkább nem magyar identitású lippsik is (Belo Bugár és a Most; dotoho.blog.hu Csehszlovák Kém), akik bár elsősorban magyarul beszélnek, ők inkább szlováknak érzik magukat.

Szerencsére ők nálunk nem szavaznak, mert félnek, hogy ha magyar állampolgárságot szereznek, a szlovákot elveszik tőlük, nekik meg az a fontosabb…

2019.02.08. 16:49:30

@paraszthajszal:

Köszönjük, Emese!
Itt élek ebben a félgyarmati, félperifériás vazallusi helyzetben és ha csak az utóbbi 5 évet nézem azt kell mondjam, valahogy könnyebben vesszük az akadályokat.
Igen, problémáink nagy része hasonló.
Mégis kisebb a társadalmi megosztottság, normálisabb a közbeszéd.
Szerencsére, szabadságharcolás helyett inkább a jól bevált diplomácia működik.
Soros sem fenyeget minden bokorban.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 16:52:54

@paraszthajszal: de nem vesztik el

ha ha ha

persze nincs a nemzetnek effele svabbogarakra szuksege

vénkujon 2019.02.08. 16:52:57

@Nincs közöttünk csicska: tugyjuk, hogy a fotpalistákra kel a péz. ere szavazot a nemzet! köszönjűk

2019.02.08. 16:54:15

@paraszthajszal:

Na, ja!
Majd TE Budapestről megszabod, ki a jó felvidéki magyar és ki a selejt.
Asszimilált!
Kreténkém! Költözz át, élj itt 30-40 évet életvitelszerűen, aztán lesz jogod minősíteni a határon túli magyarok identitását.
Mert jelenleg csak kibic vagy, aki a partvonalról kiabál marha nagy okosságokat.
TÉT NÉLKÜL! :D

morpho 2019.02.08. 16:56:19

@rallus: "Csak piár jelentősége van annak, hogy találkozik a "civilekkel"" Egyrészt kitérőválasz (szokás szerint) másrészt nem igaz.

@atomic power 1986DucaDuca: ""Ilyet utoljára idősebb Bush elnök csinált, amikor 30 évvel ezelőtt a rendszerváltás előtt álló Magyarországra jött, és az állampárt mellett akkori demokratikus ellenzék vezetőivel - köztük Orbánnal - is találkozott. Akkor Bush ezzel azt jelezte, hogy az akkori magyar vezetés nem demokratikus, tehát nem legitim."

Értem. 2006. júniusban Georg W. Bush azért találkozott az ellenzéki pártok vezetőivel is budapesti látogatása során, mert az akkori vezetés nem volt se demokratikus, se legitim."

Tudod mi a különbség a demokratikus ellenzék és az ellenzéki pártok között? 89-ben Magyarországon egypártrendszer volt. Nem voltak ellenzéki pártok.

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 16:56:39

@Ms.Cunnesburry: "Szerencsére, szabadságharcolás helyett inkább a jól bevált diplomácia működik."

A totok es a csehek maig kussolnanak a bevandorlasrol, ha Orban nem kezd sivalkodni...persze oket szinte egyaltalan nem erintette a gyakorlatban

A lengyelek, ok tokosek, sokat tanultak Zorbantol

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 16:58:12

@vénkujon: mindenre kell a penz, a kormanynak csak arra kell vigyazni, hogy a lippsiknek ne jusson

mivel lippsi metely merult fel az MTAnal, es jo lipsi szokas szerint odaszartak, ahonnan enni kapnak, most kovetkezik a MOCSAR LECSAPOLASA

rallus 2019.02.08. 16:59:41

@Ms.Cunnesburry: Ezzel a mentalitással te sem sokat kockáztatsz.....

rallus 2019.02.08. 17:03:42

@morpho: Azzal a nagy és megingathatatlan tudással, ami neked van, nincs is értelme kérdést feltenni!
Hajlott koromnak köszönhetően ismerem ezt a típust....
"Elvtársak! Önök rosszul látják a helyzetet! Azért vagyok itt, hogy elmagyarázzam!"

paraszthajszal 2019.02.08. 17:05:22

@Ms.Cunnesburry: „Kreténkém! Költözz át, élj itt 30-40 évet életvitelszerűen, aztán lesz jogod minősíteni a határon túli magyarok identitását.”

Mindenkinek a fejébe nem látok bele, de sajnos volt szerencsém alaposan megismerni egyik-másik ilyen díszpinty „irodalmi munkásságát".

Példának pl. itt van ez:
dotoho.blog.hu/2011/06/15/uhorszko_vs_ma_arorsag

Ha valaki ahhoz ragaszkodik mély meggyőződéssel, hogy a Magyar Királyságot Uhorszkónak, lakosait általánosan uhornak kell nevezni, az alighanem inkább szláv, mint magyar identitású, még akkor is, ha magyarul (is) ír/beszél.

MACISAJT 2019.02.08. 17:05:43

Szerencsétlen ballibák, mindennap remegve kelnek és fekszenek, hátha Orbánnak és Magyarországnak valamitől rossz lesz...

Merkeltől is mit vártak/reméltek, hogy na majd most...
Erre a pártsajtónak ma a szokásosnál is lógóbb orral kellett beszámolnia:
nepszava.hu/3024669_bar-nemetorszag-torkig-van-merkel-megis-bekulni-jott-de-a-jelek-szerint-hiaba

Muhaha

6.Lenin 2019.02.08. 17:05:59

@Ms.Cunnesburry:

"valahogy könnyebben vesszük az akadályokat."

Mert a szlávok mindig is seggnyalók voltak, igaz azt is tudták, hogy mikor (időben) kell segget váltani.
Te most tót vagy, vagy magyar? (könnyebben vesszük)

vénkujon 2019.02.08. 17:07:07

@Nincs közöttünk csicska: hahaha- eszt is hogy kifundálta a Miniszerelnők UR!!

morpho 2019.02.08. 17:07:29

@rallus: Még valami hülyeség eszedbe jut, aminek semmi köze az egészhez? Szerintem ne szarozz, add ki magadból! A kérdést meg majd felteszem egy másik narancskullancsnak, hátha ő válaszol rá!

2019.02.08. 17:07:37

@rallus:

Te már csak tudod!
Fingotok sincs, milyen a határon túli magyarok gondolkodása. Van egy sémátok és aki abba nem esik bele, azt elítélitek.
Mi pedig jót röhögünk az elvárásrendszeren, mert az csak a tudatlanságotokról tesz bizonyságot.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.02.08. 17:08:03

Szerintem orbánnak vagy a pereputtya valamelyik tagjának kommunista negatív múltja van, amit csak a kommunista KGB-s putyin tud. Ezzel zsarolhatja a kis féreg csuti pincsit, aki nem tud mást tenni, mint dörgölőzni a szovjet kommunista kémhez, mivel sunyi gyáva féreg, és a hatalmához is foggal-körömmel ragaszkodik. Remélem előbb-utóbb a két tűz közé keveredett csuti szarkupac számot vet eddigi szaros életével, oszt főbe lövi magát.

vénkujon 2019.02.08. 17:08:22

@6.Lenin: kérlek, mondj egy példát egy nagy szlováksegnyalásra. nagyon fontos volna mert épp eről irnék szakdolgozatot

vénkujon 2019.02.08. 17:10:21

@MACISAJT: a Miniszerelnők Urnak minden napja rosz, hisz a magyar Nemzeti Fotbalválogatot sohse nyer:( Ezzel kelene tenünk valamit! A sorosisták valahogy ráhatnak a nemzeti csapatra:(

zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.08. 17:10:29

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:
Te,

nem Dezső C. I. András fedett újságírótól szerzed a tutibiztos infóidat? :DDD

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 17:10:43

@paraszthajszal: A dotoho blogot egy pragai lippsigyerek irja, aki pesti

2019.02.08. 17:11:23

@6.Lenin:

Per pillanat, tetszik vagy sem, én pont az vagyok, aki miatt néhány mélymagyar álmodozhat a visszacsatolásról. :D

vénkujon 2019.02.08. 17:13:53

@Nincs közöttünk csicska: a követkeszö mitingen kérlek mond el valahogy a témaveszetönek, hogy együt érzek a nemzeti válogatottal. valamid találjon ki a tekintetes Miniszerelnök Ur. köszönjük. (ha kel küldök pénszt)

6.Lenin 2019.02.08. 17:14:04

@paraszthajszal:

Nem csak Uhorsko van, hanem nas rodák is ( a mi szülöttünk), de szerintem ez érthető is a részükről.
A szlovák (?) is szeretne egy saját nemzetet, de rácsesztek, mikor végre önállók lettek ( a csehektől) nem sokára beléptek az unióba, ott meg nincs sok értelme nemzetről beszélni.

Szerintem nagy dilemmában lehetnek a segget illetően ( kiét kéne most nyalni)

Nincs közöttünk csicska 2019.02.08. 17:14:34

@MACISAJT: @Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: "Szerintem orbánnak vagy a pereputtya valamelyik tagjának kommunista negatív múltja van, amit csak a kommunista KGB-s putyin tud."

multkor azt mondtad, simicska dobja le az atomot

azelott meg azt, hogy a zoddosszieban van benne a tuti

vénkujon 2019.02.08. 17:15:27

az Mta urak meg adják át a lavorjaikat meg a termeiket fotpalra, meg egyéb sportokra. nagyon fontos lene. jön az olimpia.

6.Lenin 2019.02.08. 17:19:32

@vénkujon:

Nézz utána. Olvass szlovák történelem könyveket, Dejiny Slovenska-t pl.

kolomparlole1114 2019.02.08. 17:21:08

@paraszthajszal: "Orbán Viktor egy szuverén állam vezetője, nem tartozik sem jelentéstételi kötelezettséggel, sem felelősséggel"

Hitler is ezt gondolta, aztán ott ajvékoltak a csicskái Nürnbergben. Egyszer a viktorescutól is megszabadulunk.

6.Lenin 2019.02.08. 17:21:11

@Ms.Cunnesburry:

Értelmes ember nem álmodozik visszacsatolásról. Ez hülyeség. Te pedig nem vagy magyar.

MACISAJT 2019.02.08. 17:21:32

@Nincs közöttünk csicska:

"multkor azt mondtad, simicska dobja le az atomot

azelott meg azt, hogy a zoddosszieban van benne a tuti "

????????????????
Szerintem valamit nagyon félrenyomtál/félreolvastál..:P

atomic power 1986DucaDuca 2019.02.08. 17:27:50

@morpho:

„Tudod mi a különbség a demokratikus ellenzék és az ellenzéki pártok között? 89-ben Magyarországon egypártrendszer volt. Nem voltak ellenzéki pártok.”

A civil szervezetek, az Amnesty International, a TASZ és a Helsinki Bizottság sem pártok.
A velük való találkozás mégis viszonyítási pont a cikk szerint. A párhuzamot a 89-es és a mostani látogatás között a cikkíró állította fel.

morpho 2019.02.08. 17:27:50

@6.Lenin: "Te pedig nem vagy magyar" Nofene! A magyarméter nálad van?

2019.02.08. 17:29:16

@6.Lenin:

Már akkor tudtam, hogy ide lyukadsz ki, mikor elolvastam a kérdésed. :D

Mindig ez a vége.
Legközelebb közöld mit akarsz hallani, istenbizony elmondom. :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2019.02.08. 17:30:57

"Például amikor orosz strómanokon keresztül mexikói drogkartelleknek akar rakétákat és gépágyúkat eladni,"
Erre hol van hiteles bizonyíték? A kiadatás magában is elég gáz, de állami/orbánmaffia szerepről sehol nem volt szó.

morpho 2019.02.08. 17:31:29

@atomic power 1986DucaDuca: De te egy másik párhuzamot állítottál fel baszod! A 89-es Bush és a 2006-os W. Bush között, amit a cikkíró meg sem említ! A cikkiró párhuzama megáll, mert nem pártok. A tiéd meg nem, mert 2006-ban már voltak pártok. Eget verő faszságot írtál és most hülyén próbálsz kimenekülni belőle! Buta narancsmag!

morpho 2019.02.08. 17:32:45

@Ms.Cunnesburry: "Legközelebb közöld mit akarsz hallani, istenbizony elmondom"

Azért vigyázzunk az ilyenekkel...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2019.02.08. 17:34:55

Egyébként elég borzalmas lett ez a post. Ne menjetek le az Origo meg a pártállami média szintjére, az ciki. Voltak itt valaha jobb írások is.
Amúgy vannak benne jó gondolatok, pl. tényleg gáz ez Orbánnak :)

6.Lenin 2019.02.08. 17:35:06

@Ms.Cunnesburry:

Nem kérdeztem semmit tőled, közölnöd sem kell semmit, elég, ha elolvasom amit írsz.

2019.02.08. 17:37:08

Orbán cigány és a cigányok a zavarosban szeretnek élni.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.02.08. 17:42:57

@Nincs közöttünk csicska: Erről csak putyin tud. Azzal zsarolja a gecit. Egy KGB főnöknek lehetnek bizonyítékai, amit titokban tart addig ameddig a csuti szarkupacra szüksége lesz. Utána, ha már a csutira nem lesz szüksége az EU bomlasztásában, megrágva felböfögi majd a trágyadombra löki a kis senkit.

2019.02.08. 17:45:56

@morpho:

Tudod hányszor játszottam már ezt végig?
Ez a legegyszerűbb módja, hogy megszabadulj a kényszeresektől.
Vagy kezdjek magyarázkodni? :D
Én? :D

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.02.08. 17:46:05

index.hu/gazdasag/2019/02/08/sokat_fizetunk_a_banki_szolgaltatasokert/

A magyarokat húzzák le a legjobban a bankok az EU-ban

A magyar lakossági ügyfelek kiemelkedően sokat fizetnek a banki szolgáltatokért, még a tranzakciós illetéket leszámítva is a Magyar Nemzeti Bank legújabb kutatása szerint, adta hírül az MTI. Az átlagjövedelemhez képest drága pénzforgalmi szolgáltatások lassítják a az elektronikus fizetések elterjedését. A vizsgált európai országokból

A MAGYAR LAKOSSÁGI FOGYASZTÓK RELATÍV TERHEI A LEGMAGASABBAK AZ ALACSONY, AZ ÁTLAGOS ÉS A MAGAS JÖVEDELMŰ KATEGÓRIÁKBAN IS.

Magyarország jobban teljesít. Ja,nem, csak a sok fasz fideszes ezt elhiszi.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.02.08. 17:46:46

Az alacsony jövedelműek Magyarországon a nettó jövedelmük 1,13 százalékát, pénzügyi tranzakciós illeték nélkül számolva 1,09 százalékát költik átlagosan havonta bankolásra. A magyarokat a bolgárok és portugálok követik 0,74 százalékkal, miközben Olaszországban 0,48 százalék, Németországban 0,35 százalék, Spanyolországban 0,26 százalék, Svédországban 0,24 százalék, Romániában és Lengyelországban 0,23 százalék, Dániában 0,19 százalék, Franciaországban 0,18 százalék, az Egyesült Királyságban pedig 0 százalék ez a ráta.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.02.08. 17:49:37

"Az uniós adatszolgáltatásban már megjelentek a 2018-as költségvetési bevételekre vonatkozó számok. A statisztika is bontásban hozza a cégektől és a magánszemélyektől származó összegeket. A vállalatok két éve csökkenő mértékben járulnak hozzá az ország fenntartásához, miközben a magánszemélyek sarca elképesztő mértékben, két év alatt 26,2 százalékkal, nőtt."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/koltsegvetes-ado-bevetel-afa-szja-nyugdij.678195.html

Magyarország jobban teljesít. Ja, nem, csak a sok fideszes fasz elhiszi.

taga20 2019.02.08. 17:49:39

@6.Lenin:

ha valaki nem magyar, akkor az te vagy fityeszpatkány!
minden kommentedből árad a gecigazdád bűze!

morpho 2019.02.08. 17:50:46

@ColT: Nekem is ezt dobta a gép! Ducaduca máshogy számol...

@Ms.Cunnesburry: Azt semmiképp, de a kutyaszart egyszerűbb átlépni, mint lekvárrá változtatni....

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.02.08. 17:51:44

Ne az emberek fizessék meg!

Az pénzügyi szervezetek különadója 50 milliárd forint évente. Az ÁFA 25-ről 27-re emelése 370 milliárd forintot hoz a költségvetésnek.

Magyarország jobban teljesít. Ja, nem, csak a sok fideszes fasz elhiszi.

2019.02.08. 17:51:45

@6.Lenin:

17:05
"Te most tót vagy, vagy magyar? (könnyebben vesszük)"
17:35
"Nem kérdeztem semmit tőled.."

?????????????????????????????? :D :D :D :D

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 17:51:54

@Magánvéleményem:
Óóó!!!!! Jön a pompeó elmozdítani orbánt!!!!! Győzelem!!!!!! Ki az utcára!!!! Ellenállas!!! Lázadás!!!! Fehér lovon vágtat vissza a CEU rektor Magyarországra! !!
Be vagytok szarva mi????

sutyerák 2019.02.08. 17:53:24

a kis köpcös strici csak a saját érdekeit nézi.

2019.02.08. 17:53:55

@morpho:

Na, jó. Majd én is adok kommentelési tanácsokat, ha úgy látom, hogy rászorulsz. ))))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.02.08. 17:54:33

index.hu/gazdasag/2019/01/26/orban_kormany_devizakotveny_allamadossag/

Masszív, nagyjából 260 milliárd forintos kifizetéssel indult az év a magyar államnak. Lejárt ugyanis egy 1 milliárd eurós devizakötvény, méghozzá az első olyan, amit már a 2010-es választások után az Orbán-kormány bocsátott ki, még 2011 májusában. A kötvényt akkor 6 százalékos hozammal adták el – írja az mfor.hu.

Az euró árfolyama a lejárat napján, január 11-én 321,4 forint volt. Mivel azonban a kötvény egy részét már előtörlesztette a magyar állam, most 811 millió eurónyi fizetnivalója maradt, átváltva ez 260,6 milliárd forintnyi megfizetendő tartozást jelentett. Csak érdekesség, de a kötvény kibocsátásakor a forintot az euróval szemben a mostaninál nagyjából 20 százalékkal jegyezték erősebben: 2011. május 11-én az MNB által jegyzett árfolyam 263,36 forint/euró volt, vagyis akkor 263,36 milliárd forintot ért a kötvény, aminek csak az előtörlesztés után fennmaradt részéért majdnem ugyanennyit fizettünk vissza.

Magyarország jobban teljesít. Ja, nem, csak a sok fideszes fasz elhiszi.

taga20 2019.02.08. 17:54:33

@Ms.Cunnesburry: ne gyalázd le a vén trógert. szenilis már a vén hülyéje:)))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.02.08. 17:56:10

@taga20: A vén munkásőr háromféle szinapszisából egy vegetatív, kettő gátló.

paraszthajszal 2019.02.08. 17:56:47

@Ms.Cunnesburry: Az ilyen nem valódi, csak ún. költői kérdés.

Mellesleg érdemben nem is válaszoltál rá, csak valami álmodozásos gáz dumával tereltél, meg Spirót plagizálva mélymagyaroztál. Persze tőled aligha várhattunk mást.

6.Lenin 2019.02.08. 17:57:23

@Ms.Cunnesburry:

Nem eldöntötted már azzal, amit írtál.? A kérdés kamu volt, de nem értetted.
(könnyebben vesszük)

atomic power 1986DucaDuca 2019.02.08. 18:02:33

@morpho:

„A cikkiró párhuzama megáll, mert nem pártok. A tiéd meg nem, mert 2006-ban már voltak pártok.”

Nézd már meg a rendszserváltó pártok alapítási idejét! A pártok javában tárgyaltak a "reformkommunista" vezetésű MSZMP-vel az EKA keretein belül. Átmeneti helyzet volt. Bush el sem jött volna, ha a rendszerváltozás garanciái nem lettek volna meg.

6.Lenin 2019.02.08. 18:02:37

@taga20:

Látod, ez egy érdekes kérdés. anyai, és apai ágon sem vagyok magyar, de én itt születtem, és annak tartom magam. Bár ők is már itt születtek, és magyarnak vallották magukat.
A nagyfater magyarosította a nevét, de ő is itt született.
Ki a magyar taga20?

paraszthajszal 2019.02.08. 18:03:09

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: „Magyarország jobban teljesít. Ja, nem, csak a sok fideszes fasz elhiszi.”

Aha, persze lippsikém:
„Szokatlan időpontban és formában tette közzé a szokásos előzetes havi államháztartási adatokat a Pénzügyminisztérium a januári hónapról, nem véletlen. Az idei év első hónapjában ugyanis történelmi rekord méretű többlet jött össze.”
www.portfolio.hu/gazdasag/rendkivuli-bejelentest-tett-varga-mihaly-20-eve-nem-volt-ilyen.313447.html

„A rendszerváltás óta nem látott szintre emelkedett a foglalkoztatás Magyarországon idén, és nagyon jó esély van arra, hogy jövőre tovább emelkedik a dolgozók száma.”
www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/uj-rekordokat-hoz-a-jovo-ev-a-magyar-dolgozoknak.307777.html

„A bruttó hazai termék 4,9 százalékkal haladta az előző év azonos időszakit a harmadik negyedévben, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított kiegyensúlyozott adatok szerint a gazdaság teljesítménye 5,2, az előző negyedévhez viszonyítva 1,3 százalékkal nőtt – jelentette második becslése alapján a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Hasonló növekedésre legutóbb a 2000-es évek elején volt példa, de ilyen magas értéket akkor sem sikerült elérni”

Amúgy mit is akartál mondani…?

n_dy 2019.02.08. 18:04:02

már bocs, de hogy a faszomba lehet leírni, hogy "rapportra, jelentéstételre és felelősségrevonásra számíthat" - a magyar kormány???
ba+ ... észnél vagytok????
1. az usa soha nem mondana ilyet
2. a kormány sem fogadna el ilyet ...
két szuverén állam ... hergeljétek a jó kurva anyátokat és az olvasóitokat ...

Anna Major 2019.02.08. 18:15:41

@Sir Galahad: Mindig oda állt valahova, csak mindig rossz oldalra. Most lehetőség lenne jó oldalra állni, mégse teszi.

Anna Major 2019.02.08. 18:16:25

Itt minden kommentelő fideszes? Fizetnek nektek ezért?

micsoda? 2019.02.08. 18:17:04

"....tulajdonképpen a magyar történelem utóbbi 500 évének ismerete is elég kellene legyen ahhoz, hogy óvatosságra intse." Nagyon igaz, meg az is, hogy a magyar ember nem tanul, legyen az bármi:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 18:17:18

@Ms.Cunnesburry: "17:05
"Te most tót vagy, vagy magyar? (könnyebben vesszük)"
17:35
"Nem kérdeztem semmit tőled..""

:))

Említettem már neked, hogy 6.Troll egy faszkalap troll? Ja, igen, számtalanszor. :))

Egyébként a tótokat szeretjük!

"Petőfiről is tudni érdemes, hogy eredeti neve, a Petrovics ugyan szerb ősökre utal, de ez a család is évszázadok óta a Felvidéken élt, és teljesen elszlovákosodott. Anyai ágon közismert volt eddig is, hogy Petőfi szlovák származású, ez azonban 1848-49-ben még nem volt akadálya, hogy lelkes magyar hazafi legyen valaki.

A National Geographic Online pár évvel ezelőtt már felhívta a figyelmet arra a furcsaságra, hogy ha Petőfi apja, Petrovics István tényleg szerb lett volna, akkor szinte kizárt, hogy a családfő által felnevelt gyerek az anya vallását kövesse. A szerbek ugyanis ortodoxok, a szlovákok viszont többnyire evangélikusok vagy katolikusok. Petőfi anyja, Hrúz Mária evangélikus volt, és Petőfi maga is ilyen vallásban keresztelkedett.

Az NG szerint ez nem jelentett egyébként sem problémát, hiszen az apának csak a neve volt szerb eredetű, valójában szlovák származású volt ő is, méghozzá szintén evangélikus.

Így tehát Petőfi nem szerb-szlovák vegyes házasságból származott, hanem egy elmagyarosodó szlovák evangélikus apától, és egy szlovákságát inkább megtartó anyától. Petrovics Istvánról, az apáról azt feltételezik, hogy a gyermek születésekor inkább már magyarul beszélt. Ezért a kutatók egy része azt gyanítja, hogy Petrovicséknál bizonyára a magyar lehetett az otthon használt nyelv."

index.hu/tudomany/tortenelem/kospet36373/

Nem tudok Petőfinél nagyobb magyar szívű hazafit elképzelni. Széchenyi és Soros György is csak adományaik mértékével szárnyalják túl.

* Aulich Lajos
honvéd tábornok
(1793–1849) Németország német
* Damjanich János
honvéd tábornok
(1804–1849) Szerbia szerb
* Dessewffy Arisztid
gróf, honvéd tábornok
(1802–1849) Magyarország magyar
* Kiss Ernő
honvéd altábornagy
(1799–1849) Örményország örmény
* Knezić Károly
honvéd tábornok
(1808–1849) Horvátország horvát
* Láhner György
honvéd tábornok
(1795–1849) Németország német
* Lázár Vilmos
honvéd ezredes
(1815–1849) Örményország örmény
* Leiningen-Westerburg Károly
gróf, honvéd tábornok
(1819–1849) Németország német
* Nagysándor József
honvéd tábornok
(1803–1849) Magyarország magyar
* Poeltenberg Ernő
lovag, honvéd tábornok
(1808–1849) Ausztria osztrák
* Schweidel József
honvéd tábornok
(1796–1849) Magyarország magyar
* Török Ignác
honvéd tábornok
(1795–1849) Magyarország magyar
* Vécsey Károly
gróf, honvéd tábornok
(1803-1849) Magyarország magyar

Mit lehet ehhez hozzátenni. És akkor jön egy porbafingó, és azt papolja a híveinek, hogy etnikai homogenitást akar. Európa legheterogénebb etnikumú magyarságából. Ennek elmentek otthonról. :))

Nekem az magyar, aki magyarként gondolkodik. Lehet akár néger. A hazaáruló fidesztrollok akkor se lennének magyarok, ha az ükükükükükapjuk Árpáddal jött be.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 18:19:16

@Anna Major: "Fizetnek nektek ezért? "

Kubatov küldi őket, valami 30 ezer forintot kapnak havonta a hazaárulásért. Nyugdíjas rendőrök, ilyenfélék. Mindig nagyon vergődnek, hogy nem szeretnek itt lenni.

Killary Fucking Clingon 2019.02.08. 18:21:17

:) Nevetségesek vagytok és persze hazátlanok is

Sir Galahad 2019.02.08. 18:24:27

@Anna Major: Sajnos mindig utólag derül ki, melyik oldal a nyerő. Ez azért egy kicsit nehezít a feladaton.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 18:25:18

@6.Lenin:
@taga20 nem lehet magyar, mert a kőkorszakban ahol ő él, még nincsenek nemzetiségek, csak hordák és törzsközösség, mint Pl. az Ökör-köri kör.

6.Lenin 2019.02.08. 18:29:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Még nem írtam volna neked, hogy egy oltári nagy seggfej vagy? Vagy 1000x szerintem, de nem tanulsz.
Egy sunnyogó szarzsák vagy cicus.

"Egyébként a tótokat szeretjük!" kérdezd meg a tótokat, szeretik-é a magyarokat.

Szerintem ehhez a kérdéshez is totál hülye vagy, szerintem ne avatkozz ebbe a kérdésbe se.
Amit írtál, mindezt igazolja.

Mit jelent az, hogy magyarként gondolkodik?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 18:29:48

@paraszthajszal: "a gazdaság teljesítménye 5,2, az előző negyedévhez viszonyítva 1,3 százalékkal nőtt"

Mit is ígért a geci gazdád? Évi 7% feletti fejlődést? Ti meg beszoptátok. Volt akár csak ey év, amikor megközelítette? És mi volt az átlag? Szánalmas 2,2%. EU-segíly nélkül 0,2%. Az NULLA. Mindezt egy példátlanul erős és hosszú gazdasági konjunktúra közben. Amit szerintetek Soros Györgynek köszönhetünk.

2030-ra az EU 5 . legfejlettebb állama leszünk. A geci gazdád szerint. Nem lehet, hogy MEGINT átbaszta a fejeteket? Persze, fejlettebbek leszünk, mint Ausztria. A nagy ugráshoz neki kell hátrálni, ezért először az EU legszegényebb államává tette a geci Magyarországot. Na, innen szép nyerni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 18:32:43

@6.Troll: "Mit jelent az, hogy magyarként gondolkodik?"

Persze, hogy nem tudod, honnan is tudhatnád. Azt egy hazaárulónak hiába is magyaráznám, nem érheti meg.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 18:35:06

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

HELLÓ!! Tegnap azt álmodtam, hogy mostmár ténylegdetényleg lecsúsztunk bulgária alá a legszegényebb EU-s országnak!!! Mi a jelenlegi stáció a csúszásban??? #maraligvarom

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 18:41:25

@R.V.J.: Arra még várnod kell pár évet. Bulgária és Románia később csatlakozott, és nagyon mélyről indultak, beletelik pár évbe, míg mind a ketten lehagynak minket. Eurójuk is hamarabb lesz, mint nekünk.

Más nagy változásról a geci alatt ne álmodjál, nem tudunk lejjebb csúszni a rangsorban, ez a vége.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 18:43:43

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ezek késhegyig menő vitákra hajlandóak abban a kérdésben, hogy Románia mikor hagy le bennünket, tegnap, ma vagy holnap.

6.Lenin 2019.02.08. 18:45:11

@6.Lenin:

"Egyébként szeretjük a tótokat"

Néhány éve egy ismerősömnél voltam Szlovákiban egy családi eseményen. Az egyik kicsit már kapatos tót atyafi megemelt hangon dicsekedett (mint kannásbory), hogy mi szlovákok....

A pacák apai ágon Hegedüs, anyai ágon Szentirmai volt.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 18:47:14

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nézd, szerintem az utolsó helyről lesz majd igazán dicsőséges az országot hetek alatt visszarepíteni az eminens gazdag országok közé a kormányváltás után!!! Az ellenzék szakértői az IMF segítségével lazán Ausztriához konvergálják az országot!!!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 18:49:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Egy országos bénítósztrájkkal gyorsíthatnánk a lecsúszást!!! Te se menj be hétfőn dolgozni!!!!

atomic power 1986DucaDuca 2019.02.08. 18:50:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"A nagy ugráshoz neki kell hátrálni, ezért először az EU legszegényebb államává tette a g....i Magyarországot."

Jól mondod! Ezt a "neki kell hátrálni" küldetését kiválóan teljesítették a 2002-2010 közötti a kormányok. Ezek után nem tisztességes összemosni a makrogazdasági adatokat 2002-től napjainkig, hogy ki lehessen mutatni "lemaradásunkat". Egyszer nézd már a 2010 utáni statisztikákat is. Azután, hogy 2013-g sikerült elhányni az örökül hagyott szeméthegyet, jók a statisztikáink, annak ellenére, hogy az államadósság nálunk fékezi még mindig a legjobban a régióból a növekedést.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 18:53:18

@R.V.J.: Az esetek nagyrészében itthonról dolgozom, úgyhogy ezt megbeszéltük. :))

Miért is kéne segítenem a geci gazdádat az ország lecsúsztatásában?

Eli Gold 2019.02.08. 18:58:16

@LebensraumamOsten:
Minden igaz amit írtál szépöcsém, csak éppen ellenkező előjellel.
Előbb a komcsik majd a szarosfaszú lipsik züllesztették ezt az országot 45+20 éven át. Uraltak mindent. Országot, életet, szavakat. Most pedig elnyomásról hadoválnak a mást nem toleráló "toleránsok", a kirekesztő multikultisok, a korábbi vélemény-monopolisták. Akkor és addig jó, amíg nyivákoltok!
A "liberalizmus" mai formája már nem egy politikai nézet, elmélet, irányzat, hanem csak egy kor- és kórtünet.
Egy szellemi-morális lepra, amelyet vagy mindenestől eltakarítunk, vagy végül az pusztít el mindenkit és mindent...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 18:59:29

@atomic power 1986DucaDuca: "Ezt a "neki kell hátrálni" küldetését kiválóan teljesítették a 2002-2010 közötti a kormányok."

Nagy volt az erőlködés, de ez nem sikerült nekik. 2010-ben az ország a középmezőnyben volt. A lecsúsztatás oroszlánrészét a csúti geci végezte el.

"az államadósság nálunk fékezi még mindig a legjobban a régióból a növekedést."

Ez lehetséges. Ezért növelte annyival a geci gazdád az államadósságot?

Pedig az elején még nagy reményekkel vágott neki, a millió új adó ellentételezése képpen azt ígérte, hogy 2018-ban az államadósság a GDP 50%-a lesz. Gondolod, hogy sikerül neki? Mert az adókat mind sikerült kivetnie maradéktalanul. Ja, már semmiképpen, hisz 2018 már elmúlt. És nem hogy csökkentette volna, de nagyban növelte az államadósságot. Így higgyél egy gecinek. IH1G.

1295 2019.02.08. 19:01:42

@paraszthajszal: Csak halkan jegyzem meg, a világtörténelem olvasatában (lsd. nemzetközi szakirodalom bármely Magyarországra vonatkozó leírása) hazánk 1526-tól megszűnt létezni, mint önálló, független állam: török, vele párhuzamban, majd azt követően 1699-től 1918-ig Habsburg uralom. Hazánknak soha nem volt 800 vagy majd ezer éves függetlensége soha. Ha betekintünk az 1918 és az utáni katyvaszba, melyben rövid életű kis köztársaságaink leledztek, összességében nem éltünk annyit demokráciában, mint az olyannyira szidott és megvetett fiatal történelmű USA. Erre most jöhet a vád zsigerből: "hazaáruló", meg "Soros-bérenc". Nem, csak történelemtanár, nyitott szemekkel és fülekkel.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 19:03:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nem akartalak megbántani, tudom hogy az álláskeresés is kemény munka!!!
Amúgy a gazdi-szolga tengelyen te merre helyezkedsz?
Mi a Femi klubban sűrűn váltogatunk, de úgy tudom nálatok fiúknál ez fixebb igaz??

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 19:06:55

@R.V.J.: "Az ellenzék szakértői az IMF segítségével lazán Ausztriához konvergálják az országot!"

Kik? Mit?

"Orbán: 2030-ra Magyarország tartozzon az EU öt legjobb országa közé!"

hvg.hu/itthon/20181115_Orban_2030ra_Magyarorszag_tartozzon_az_EU_ot_legjobb_orszaga_koze

Nyilván ez az 5. helyet jelenthetné, és az pont Ausztria, szóval a geci a sógorokat akarja LEHAGYNI!!!!

Nyilván reális terv, miután szinte erőlködés nélkül tette az országot a legszegényebbé. A másik irányban se lehet sokkal nehezebb. :))

Eli Gold 2019.02.08. 19:13:36

@1295:
Szörszálhasogató vagy puca. Ráadásul csúsztatsz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 19:16:11

@1295: Ah, te vagy az én emberem. Azt hallottam, hogy a török hódoltság alatt Magyarországon húzódott ugyan a török határ - bele is rokkantunk -, de az Európai front nem itt, hanem az ibériai félszigeten volt. Erről tudsz valami részletesebb leírást? Mert a jelenlegi köztudat szerint mi védtük meg Európát a töröktől.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 19:16:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nem fog neki sikerülni, mindenki tudja, hogy az IMF nélkül nincs felzárkózás!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 19:17:37

@Eli Gold: "Szörszálhasogató vagy puca. Ráadásul csúsztatsz."

Az érvrendszered támadhatatlan... Elmész te a jó kurva anyádba. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 19:19:49

@R.V.J.: "az IMF nélkül nincs felzárkózás"

Ez lehet. A geci egy évig pávatáncolt az IMF-nek, aztán stikában végrehajtotta az összes IMF ajánlást.

Spiritmonger 2019.02.08. 19:20:45

nickgrabovszki, ki ezt a pamfletet elkövetted, te egyedül vagy ennyire ostoba vagy edződ is van?
Pompeo idejön, tárgyalgat majd a "civilekkel", megsimogat egy-két buksit, ígér fűt-fát, majd leül, és feszülten figyel, mit mond neki Szíjjártó és Orbán.
Pontosan tudja, hogy csak kérhet, amit majd vagy teljesít a magyar kormány, vagy nem. Valószínűleg lesz mindkettőből bőven, nem kell aggódni.
Majd hazamegy, és elmondja a világnak, hogy Magyarország szuverén állam, nem tartozik sem felelősséggel, sem beszámolási kötelezettséggel más államoknak és/vagy szervezeteknek, valamint szuverenitásából adódóan olyan külpolitikát folytat, ami a magyar érdekeket helyezi előtérbe, akár más érdekek kárára is. Sőt, Magyarországnak nem kell jóváhagyást kérnie másoktól, hogyx úgy alakítsa az energiapolitikáját, ahogy akarja, meg egyáltalán, a belügyeit úgy alakítja, ahogy akarja, akkor is, ha ez más országoknak nem tetszik.
Tudom, hogy ez a libtard fajtádnak megbocsáthatatlan bűn, de így jártatok.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 19:21:14

"Ma Magyarországon sürgősségi ellátást kapni olyan, mint a lottó, de még mindig jobb az egészségügy, mint Afganisztánban - közölte egy interjúban Éger István, az orvosi kamara elnöke."

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 19:25:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"de az Európai front nem itt, hanem az ibériai félszigeten volt"
Igen én is így tudom! A hülye spanyolok épp már az újvilágban kolonizáltak, miközben a törökök még mindig madrid alatt tanyáztak!!!!
Haza is kellett Cortez-t hívni a tengeren túlról, hogy segítsen!!!!

paraszthajszal 2019.02.08. 19:26:00

@1295: „Hazánknak soha nem volt 800 vagy majd ezer éves függetlensége soha”

Én sem függetlenségről írtam, hanem államiságról – hogy ennek jelentős részében Habsburg volt az uralkodó (ami ténykérdés: de a Szent Korona akkor is a Szent Korona, a magyar államiság kifejezője volt) vagy hogy az ország területének egésze / egy része többször is idegen megszállás, uralom alatt volt, mindezen érdemben nem változtat.

„Ha betekintünk az 1918 és az utáni katyvaszba, melyben rövid életű kis köztársaságaink leledztek, összességében nem éltünk annyit demokráciában, mint az olyannyira szidott és megvetett fiatal történelmű USA.”

Ez meg teljesen irreleváns – persze, Szent István állama nem volt demokrácia, de ilyen ökörséget nem is állított senki.

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „És nem hogy csökkentette volna, de nagyban növelte az államadósságot.”

A GDP-arányos államadósság 2010 óta összességében csökkent, ha nem is 50 %-ra (80,2-ről 73 %-ra) Hogy nominálisan az adósság összege közben nőtt (de lassabban, mint a GDP), az nem túlzottan érdekes közgazdasági szempontból.
ec.europa.eu/eurostat/tgm/table.do?tab=table&init=1&language=en&pcode=teina225&plugin=1

„2010-ben az ország a középmezőnyben volt.”

Ez persze faszság, akkor is az EU utolsó harmadában voltunk, ráadásul Gyurcsányi alatt nemhogy nem fejlődtünk úgy, mint a szlovákok, de az államadósság/GDP mutató szélsebesen romlott. Jó, Görögországot ebben nem sikerült lekörözni, pedig a ballibbantak sokat tettek érte.

„Ezek késhegyig menő vitákra hajlandóak abban a kérdésben, hogy Románia mikor hagy le bennünket, tegnap, ma vagy holnap.”

Rajságban már rég lehagyott:
youtu.be/5t_sQgUz2xQ

atomic power 1986DucaDuca 2019.02.08. 19:28:42

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"2010-ben az ország a középmezőnyben volt."

2003 és 2009 között a magyar államháztartás bruttó GDP arányos konszolidált államadóssága 3,7- szer nagyobb mértékben nőtt, mint a V3-ak és Románia átlaga.

Ilyen mértékű államadosság növekedés mellett a magyar GDP növekedés 2,5 szer kisebb volt, mint a másik négy ország átlaga.

2010-re úgy leszakadtunk a régiótól, hogy az nemzeti tragédia. Ez e leszakadás minden olyan statisztikánkat lerontja, amely együtt vizsgálja a két időszakot.

"Ezért növelte annyival a g...i gazdád az államadósságot?"

Mennyi az annyi? Mondjál számot! Vesd össze a 2002-2010 közötii államadósság növekedésével. (megyegyezik Horvátország háborús veszteségével..........békeidőben, konjunktúráért..........9%-os GDP növekedésért, amikor a régiós országok 30-50%-os növekedést produkáltak.

"Pedig az elején még nagy reményekkel vágott neki, a millió új adó ellentételezése képpen azt ígérte, hogy 2018-ban az államadósság a GDP 50%-a lesz."

Jó, hogy ilyen mértékben nem csökkentette az államadósságot. Megölte volna a növekedést. A maastrichti kritériumok teljesítésénél elegendő az is, ha a GDP arányos államadósság folyamatosan csökken.

A következő három évben sokkal nagyobb mértékű lesz a csökkenés, a növekedés visszafogása nélkül.

Makrogazdasági számítások szerint 2021-re 63% lehet.

" Gondolod, hogy sikerül neki?"

Van rá esély!

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/hatalmas-adocsokkentes-johet-magyarorszagon.308867.html

Úgyhogy ne higgy magadnak, mert könnyen tévútra jutsz!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 19:35:28

@paraszthajszal: @atomic power 1986DucaDuca: "A GDP-arányos államadósság 2010 óta összességében csökkent, ha nem is 50 %-ra (80,2-ről 73 %-ra)"

A manyupban volt a GDP 10%-ára rugó pénz, szóval valójában 70%-ről növelte a geci.

"„2010-ben az ország a középmezőnyben volt.”
Ez persze faszság, akkor is az EU utolsó harmadában voltunk"

Ha ez neked örömet okoz, legyen. Akkor a 9. helyről lettünk utolsók. Így már sokkal szebb a kép. Hülye.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 19:37:52

@R.V.J.: Amíg Magyarország szinte belehalt a 150 évig tartó apró kis határvillongásokba, addig Spanyolország meg se érezte a ránehezedő teljes török frontot? Hogy van ez?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 19:38:22

@balfaszokkal sáncoló:
Arcodra fagy majd a mosoly, mikor a következő tüntit már CIA konspirátorok segítik!!! Garantáltan lesznek sokkoló sajtófotók, amik majd bejárják a világot PUBI!!!!!

1295 2019.02.08. 19:41:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem kevered az arab terjeszkedéssel a 8. sz. elején? Törökök arra nem nagyon voltak hódítgatni. Az arabok határa húzódott az Ibériai- félszigeten, és majd a 15. sz.-ban űzték ki onnan őket.

teéjesenmindegy 2019.02.08. 19:42:06

@LebensraumamOsten:
"Új numerus clausus, amely most nem a zsidókat érinti csupán, hanem minden gondolkodó és alkotó embert. Az egész oktatási rendszert ellehetetlenítő indoktrináció, a gimnáziumi férőhelyek radikális leszűkítése, a tankötelezettség 16 évre történő csökkentése,"
Ezt de gyönyörűen mondtad, te alkotó gondolkodó ember! Kívánok a hatodikos lányod mellé egy tankötelezett 17 éves Lakatos Brandont padtársnak, hogy alkothassanak meg gondolkodhassanak együtt.
Egészen egyértelmű, hogy azokból lennének a kutatásfejlesztő mérnökök és alkotó zsenik, akik 16 évesen otthagyják az iskolát, hiszen továbbiakban nem kötelező odajárniuk.

teéjesenmindegy 2019.02.08. 19:43:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"szóval valójában 70%-ről növelte a geci." Igen, tényleg jobb lett volna ha hagyja a magadfajta nyuggereket éhendögleni abban a 8-10 évben.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 19:45:27

@1295: Nyilván keverem.

Magyarországon volt a török határ, de a front tőlünk messze nyugatra volt. Nem emlékszem a pontos megfogalmazásra. Ez ellentmond a közhiedelemnek, hogy mi védtük meg Európát a töröktől. Erről szeretnék többet tudni, de a gugli kivételesen nem segít.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 19:48:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Igen, én sem értem!!! Történelmi tény, hogy az Oszmán birodalom a spanyolokat még amerikába is követte, erre bizonyíték a Salem városnév, ami a török As-Salaam-Alaikum-ból ered!!!! Orbán mint mindig, történelmet hamisít!!! Sima török kebabosoktól kellett "védeni" európát??? Közben németbe meg éheztek a fiatalok szombat hajnalban, mert nem volt nyitva egy falatozó sem!!!

teéjesenmindegy 2019.02.08. 19:48:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Magyarországon volt a török határ, de a front tőlünk messze nyugatra volt. "
Hülye idióta, te. Front... Jajj, te isten marhája cicus. Front..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 19:49:00

@teéjesenmindegy: "nyuggereket éhendögleni"

Nem tisztem a szocikat védeni, de az igazságot nem hallgathatom el. A nyuggerek svájci indexálással kapták a nyugdíjukat a szocik alatt szinte végig. libajnai óta, és végig a geci alatt csak a hazug inflációs statisztika szerint nőttek a nyugdíjak, szóval valójában csökkentek. Akkor ki is haggya a nyuggreket éhendögleni?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 19:50:05

@R.V.J.: "török kebabosoktól kellett "védeni" európát?"

:))

atomic power 1986DucaDuca 2019.02.08. 19:52:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"A manyupban volt a GDP 10%-ára rugó pénz, szóval valójában 70%-ről növelte a g.....i."

Idézet a Moody's előrejelzéséből (2018. november):

"a hazai össztermékhez mért államadósság-ráta a tavaly mért 73,3 százalékról 2019-re 69 százalék környékére csökken, vagyis jövőre már jóval alacsonyabb lesz a 2011-ben mért 80,5 százalékos legutóbbi csúcsnál."

Érdekes, a Moody's másképp számolja az álamadósságot! DeTe biztos jobban tudod.

arturdent 2019.02.08. 19:52:39

A kérdésem az lenne, hogy milyen jogon állítana minket az Usa raportra. Nem a gazdánk, egy független állam vagyunk. Gazdaságilag igy is úgy is alaposan kihasználnak. Gondolom az a fő gondjuk, hogy most nem nyaljuk a seggüket mint GyJ idejében, vannak nemzeti érdekek is. Szerintem karakán módon ki kell állni a politikánk mellett, és nem szabad 1 fél mellé elvtelenül beállni és a más partnerokat meg dobni. Persze tisztán látszik, hogy az Usa milyen lapokkal játszik erről tudnának beszélni Dél és közép Amerikában , a távolkeleten , Sziriában, Irakban, Afganisztánban. Tojnak ők a demokráciára más nincs csak a saját gazdasági érdekeik. Kicsit most félnek, hogy lassan elveszítik a gazdasági vezető erejüket és most próbálnak kicsit keménykedni. Az is érdekes, hogy az itteni balosok akik ezerszer szénné alázták Trumpot most hirtelen milyen fasza gyerek lett, ennyit erről. Ami a gazdaságot illeti valki árulja már el, ha annyira szarul megy minden akkor miért van az, hogy 100milliárdok mennek családtámogatásra, ezernyi dolog épül az országban, (a mi kerületünkben éppen 2 új hidat építenek), számtalan drága rendezvényt rendezünk és mégis csökken az államadósság, miközben a libsik kormányok tkp nem csináltak semmi, és mégis majdnem csődbe vitték az országot.

1295 2019.02.08. 20:01:02

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem volt messze nyugatra. Nyugat (pl. Bécs) a cél volt, de annál messzebb nem ostromoltak rendszeresen. Nálunk annál inkább. A Google ebben sosem fog - mert nem tud - segíteni, de egy történelem könyv igen.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 20:01:36

@arturdent: "milyen jogon állítana minket az Usa raportra. Nem a gazdánk, egy független állam vagyunk."

És milyen jogon hívja magához évente rapportra Putyin a pincsijét? Nem a gazdánk, egy független állam vagyunk.

elismert felhasználó 2019.02.08. 20:02:09

@arturdent: esz a pompelo esz nem azé gyün ide, mer orbántot akalja a szönyeg szélire álitani, hanem azé, mer mekakarja kérdeszni asz elenzékies elenzéktől, hoty miér nem gyözöt mán a tüntetéses foradalmi sorozat. mer mán kezdik unni ottan a tengerméj oceánon túlan, hoty csak öntig a pínzt asz elenzékbe, mek a civisekbe, oszt nem történig semisenem.
utyhoty asz elenzék megyen raportra meg mekalázásra...
a mekalázás végin az elenzéki amazonos harciképiselőnők kapnag egy tramp parókát a fehér sísityak hejett.
jeah!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 20:03:50

@atomic power 1986DucaDuca: "a hazai össztermékhez mért államadósság-ráta a tavaly mért 73,3 százalékról 2019-re 69 százalék környékére csökken"

... és 2018-ra eléri a GDP 50%-át. Nyilván. :))

Robur 2019.02.08. 20:05:28

Jól van, jól van!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 20:05:30

@1295: Sose voltam túl jó történelemből.

Szóval szerinted mondhatjuk, hogy Magyarország védte meg Európát a töröktől?

Eli Gold 2019.02.08. 20:08:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nem kívánom, hogy gutaütést kapj, de ahogy nézem közel állsz hozzá.
Pláne hogy semmi közötök a hatalomhoz, aztán ez még egy jó darabig így is marad. :-))

elismert felhasználó 2019.02.08. 20:11:46

@Eli Gold: ne szídd mejre. a czirmosnag esz a munkája, hoty egéz nap itt döncse a rencert, mek a nert. kemény meló esz, pláne a túlórás törvény ota. a cirmos sokat szív itt kevés pínzért, utyhoty töpp tizteletet nekije.

1295 2019.02.08. 20:12:41

@arturdent: " vannak nemzeti érdekek is. Szerintem karakán módon ki kell állni a politikánk mellett, és nem szabad 1 fél mellé elvtelenül beállni és a más partnerokat meg dobni. Persze tisztán látszik, hogy az Usa milyen lapokkal játszik erről tudnának beszélni Dél és közép Amerikában , a távolkeleten , Sziriában, Irakban, Afganisztánban. Tojnak ők a demokráciára más nincs csak a saját gazdasági érdekeik. "

Naivitás azt feltételezni akármelyik országról a globalizáció szennygödrében úszva, hogy USA "pfujj", de a "partnerek" majd... Nincsenek és nem is voltak soha igazi partnerek, csak gazdasági érdekek. "Szerény" és ezzel egyenesen arányosan őszinte kormányunk figurái is csak az érdekeiket féltik. A lényeg a parasztvakítás és az uszítás. Erre ez a fórum is egy kitűnő példa. Amíg vak módjára nyálat csorgatva hörögnek egymásra a vélt jobb és bal "hithű" emberei, addig nem látják a valóságot. Ez nekik nagyon jó. De sajnos a történelem már nagyon sokszor ismételte magát, és "jogállamiságunk" abba az irányba halad, ami egyre távolítja a szó szoros értelmében vett demokráciáktól. Ez már nemzetközileg is szemet szúr. Gazdaság és érdekek ide vagy oda.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 20:13:15

@Eli Gold: "semmi közötök a hatalomhoz, aztán ez még egy jó darabig így is marad"

Mivel megszűnt az MDF, és nincs azóta jobboldali párt, ez stimmel.

arturdent 2019.02.08. 20:19:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ez egy eléggé összetett kérdés. A török terjeszkedést sokáig tudtuk blokkolni, mondjuk a mohácsi csatáig mindenképp sokat köszönhet Európa, hogy feltartottuk a hordát. Persze azért volt némi sgítségünk,néha több néha kevesebb zsoldos sereg azért segített. Az 1500 években is többször feltartottuk a törököket. Zrinyi pl. A döntő csatát viszont az utolsó Bécsi csatát 1683 ban a lengyel Sobieski János döntötte el seregével és segített kiüzni az országból a törököket. Akinek a török érzékenység miatt megvétozták, hogy szobrot kaphasson valamely osztrák városban.

paraszthajszal 2019.02.08. 20:19:21

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „Sose voltam túl jó történelemből.” :-))))

Azé' ezt az eddigiekből nem vót nehéz kitalálni.

morph on deer 2019.02.08. 20:29:52

@R.V.J.:
“Sima török kebabosoktól kellett "védeni" európát??? Közben németbe meg éheztek a fiatalok szombat hajnalban, mert nem volt nyitva egy falatozó sem!!!”

Naná!
Ezért jár orbán is a brüsszeli kebaboshoz!

24.hu/kozelet/2015/09/07/na-es-arra-emlekeznek-amikor-orban-meg-tenyleg-nagyon-orult-a-kebabos-araboknak/

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 20:30:01

@arturdent:
Azt a párszázéves street-food csatát mit hájpolod itt mi??? Jelentéktelen lábjegyzet a világtörténelemben, hogy döner vagy frankfurter az amire szombat hajbalban várunk a falatozó előtt!!!!
Magyarország nem védte európát, hanem gátolta a fejlődést!!! Ahogy azt a német-római császár is mondta akkoriban: "Grundrecht auf Asyl kennt keine Obergrenze"

2019.02.08. 20:30:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"És akkor jön egy porbafingó, és azt papolja a híveinek, hogy etnikai homogenitást akar. Európa legheterogénebb etnikumú magyarságából. Ennek elmentek otthonról. :))"

A hívek értelmi képességét elnézve, bármit papolhat.
Én már olyan kijelentést is hallottam egy államtitkár szájából, hogy a turul madár szárnyai alá gyűjti a az identitásukat féltő keresztény magyarokat. Vastaps lett a vége. :D

arturdent 2019.02.08. 20:32:53

@1295: Üdv! Ha nem lennének gazdasági érdekek és már szemet szúrt volna akkor menekülne a töke az országból és nem újabb és újabb multi próbálna megtelepedni. Egyébként mit érzékelsz abból, hogy nincs jogállamiság. Engem nem vegzál senki, bármit írhatok , mondhatok, ti is írhattok amit akartok, lehet tüntetni, szidni Orbánt stb. A Medgyesi kormány alakulásakor volt egy fiatal aki hazaárulónak nevezte Megyót na őt a nagy demokraták alaposan meghurcolták és még be is perelték, Loppert Dániel ügy , de ha tud valaki konkrétumokat írni, hogy mi az, hogy nincs demokrácia vagy nincs jogálamiság írja le bátran.

2019.02.08. 20:35:49

@R.V.J.:

A pozsonyi csata! Az volt az igazi!
Szégyen, hogy a szemtanúk emlékei alapján eddig nem készült mozifilm belőle .

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 20:38:24

@taga20: De ez néha vicces. Hadd legyen az én pincsim! :))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 20:39:47

@Ms.Cunnesburry:
Pedig búvár Kunigunda szémélyében végre lenne egy echte femi-akcióhősünk!!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 20:40:33

@arturdent: "mit érzékelsz abból, hogy nincs jogállamiság"

Pl. választási csalások garmadájával tartja a fidesz magát hatalmon. Ezt talán még te is észrevehetted.

morph on deer 2019.02.08. 20:41:22

@arturdent:
“Az is érdekes, hogy az itteni balosok akik ezerszer szénné alázták Trumpot most hirtelen milyen fasza gyerek lett, ennyit erről”

Rossz a szemed, picim?
Itt most a külügyminiszteréről van szó, aki egy másik személy, és nem “his masters voice” mint Szijjártó, tudod?

Ráadásul van közös múltjuk orbánnal, szóval illene (fel)ismerned!

www.euronews.com/amp/2019/01/03/brazilian-government-mistakes-orban-for-pompeo-on-twitter

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 20:42:42

@Ms.Cunnesburry: Azt tudod, hogy a turul az a dögkeselyű? Ami engem nem zavar különösebben, de egy turbómagyar eret vágna magán, ha megtudná. :))

Oxica 2019.02.08. 20:42:53

A tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány úgy gondolta, ha elkergeti a "sorosista" CEU t, akkor az oroszbarát tramp-lee kurmánytól kap meghívót a Fehér Házba.

Hát ezt kurvára benézte a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány. Hiába, a felcsúti putriban nem lehet diplomáciát tanulni, csak ólat ganézni.

Pompeo mester nem dicsérni jön a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigányhoz, hanem kokikat osztogatni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

taga20 2019.02.08. 20:43:23

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

igazad van, néha én is szopatom őket, csak a kis gecik fogaznak:)

úgy hogy vigyázz!:)))

1295 2019.02.08. 20:44:36

@arturdent: Törvényhozás - végrehajtás, független bíróságok? Igazad van. Írhatunk itt szabadon bátran, mert kis halak vagyunk az űrtengerben. Amíg "az erő velem van" - így érzik, szarnak is a fejünkre. Mindegyik. De amit tapasztalok: Soha ennyi hivatalos hazugságra és kozmetikázásra, rózsaszín szargyártásra nem kényszerített munkáltató, mint a Kléb........ Int..... Közp..... Ha nem működsz együtt ezzel, megrovás, figyelmeztetés, nincs bérelszámolás. Kelet- Magyarországon pedig munkahelyek között nem lehet ugrálni, mert itt nincs. De kit is érdekel ez, hisz jól élünk tényleg. Legfeljebb szemen köpöm magam olykor, vagy a legjobb tudásom szerint tanítok és nevelek, mert tényleg ez a lényeg: emberségesnek, következetesnek és valóban hitelesnek maradni ma a felnövekvő generációk előtt. Egyszer élünk.

taga20 2019.02.08. 20:44:48

@Ms.Cunnesburry: pedig semjénzsoti elöl lovagolna az fiksz:))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 20:45:31

@morph on deer:
Aki a péntek éjszakát végigpiálja, az hajnalban megy kebabozni, úgylátszik ez oldalfüggetlen!!!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 20:49:23

@taga20:
"igazad van, néha én is szopatom őket, csak a kis gecik fogaznak:)"

Itt a B1-es meleg közösségben igazán biztonságban érezhetimagát az ember.

Ott nálatok a kőkorszakban nem nézik rossz szemmel a homoszexualitást? Vilma mit szól?

1295 2019.02.08. 20:51:43

A turul kerecsensólyom. De ha változtatott az étkezési szokásain, biztos lemaradtam róla.

Eli Gold 2019.02.08. 20:52:20

A zösszes lippsinek!
Gyerekek, lehet irogatni, tenni a szavak frappánsan (sic) egymás után, de a lényeg, Nektek ennyi jut! ;-)
Belefeszültök, mert azt hiszitek, hogy ez a Ti pályátok.
De akkor is AZ VAN, hogy semmi közötök a dolgokhoz és ezért frusztráltak vagytok. Kapjátok be egymásnak az hátha jót tesz a bioritmusotoknak. (y)
Smiley nélkül is csak kacagok piti erölködéseteken.
Sajna gáz vagytok.

VT Man 2019.02.08. 20:52:21

Valaki árulja már el, hogy hogyan kerül ez az igénytelenül hazudozó blog az Index főoldalára folyamatosan?

VT Man 2019.02.08. 20:54:39

@atomic power 1986DucaDuca:
""a hazai össztermékhez mért államadósság-ráta a tavaly mért 73,3 százalékról 2019-re 69 százalék környékére csökken, vagyis jövőre már jóval alacsonyabb lesz a 2011-ben mért 80,5 százalékos legutóbbi csúcsnál."

Érdekes, a Moody's másképp számolja az álamadósságot! DeTe biztos jobban tudod. "

Egyértelmű, hogy a Moody's Orbán és a Fidesz zsebében van.

Mint ahogy Trump is, azért akar kerítést... akarom mondani: falat építeni.

1295 2019.02.08. 20:55:09

@VT Man: Talán, hogy mindenki könnyebben a másik torkának eshessen:)

morph on deer 2019.02.08. 20:55:38

@Ms.Cunnesburry:
“a turul madár szárnyai alá gyűjti a az identitásukat féltő keresztény magyarokat”
:))
Ha még csak az gyűjtené! De ez egy keselyű felavatása alkalmából hangzott el, és ez nem vicc!
Legalább is nem én vicceltem.

A szobrászt azért megkérdezném, hogy miért pont egy kopasznyakú dögevőt sikerült odarittyentenie, amit aztán szent áhítattal turuloznak a derék hazafiak :D

“Minden magyar turulba születik” - mondta egyikük a keselyű előtt:

nol.hu/belfold/orban__minden_magyar_turulba_szuletik-1336025

Ez meg az ornitológia barátainak:

index.hu/belfold/2012/09/29/orban_uj_torvenyek_vilaga_kozeledik/

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 20:56:02

@1295: "kerecsensólyom"

Hát a turbómagyarokat ez biztos megnyugtatja. :))

2019.02.08. 20:56:28

@R.V.J.:

Még a végén kiderül, hogy genderista vagy. )))

taga20 2019.02.08. 20:57:05

@VT Man: áruld már el, hogy az olyan pofátlan fityesztrógerok mint te, mi a kurvaanyátokért írogattok itt?

1295 2019.02.08. 20:57:10

@VT Man: Talán, hogy mindenki könnyebben a másik torkának eshessen:) Úgy sem a cikkek a valódi lényegek, hanem ki, mit akar a másik arcába vágni. De senkinek sem lesz jobb, csak úgy érezheti, mintha. Az emberke már csak ilyen, Madách is megmondta.

Rwindx 2019.02.08. 21:01:24

Én csak azt látom ti mindennap súlyosan megalázzátok magatokat minden egyes újabb poszttal...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 21:02:14

@taga20:
"nem. és nálatok?"
Jajjj!! Ez még egy kőkorszaki-szakitól is nagyon primitív volt.

Na sebaj! Csak arra vigyázz, hogy haza ne vigyél anyának a szobakonyhába valami csúnya fertőzést, te kis orálbandita ;)

1295 2019.02.08. 21:03:03

@morph on deer: Köszönöm. Ilyen jót régóta nem nevettem. Nem hallottam erről a dicső szoboravatásról, de az estémet sírva nevethetem végig.

morpho 2019.02.08. 21:04:19

@atomic power 1986DucaDuca: "Nézd már meg a rendszserváltó pártok alapítási idejét! A pártok javában tárgyaltak a "reformkommunista" vezetésű MSZMP-vel az EKA keretein belül. Átmeneti helyzet volt. Bush el sem jött volna, ha a rendszerváltozás garanciái nem lettek volna meg"

Akkor mégis érted. Még csak annyit kérdeznék, hogy a parlamentben voltak az MSZMP-n kívül pártok '89-ben?

2019.02.08. 21:05:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A korabeli ábrázolások elég árulkodók.
Talán jobb, ha nem firtatjuk, melyik madár termékenyítette meg Emesét. )))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 21:06:48

@Ms.Cunnesburry:
Abszolút genderista vagyok, a CEU-ra is felvettek volna, csak ki kell javítanom a nyelvtan 2-esemet!!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 21:10:08

@Ms.Cunnesburry: Disznó és keselyű nászából repülő malacok lesznek. Szóval innen van a "when pigs fly" .

morph on deer 2019.02.08. 21:12:32

@1295:
Én már túlestem rajta új korában, bár azóta sem győzöm csodálni a bárgyúság bronzba öntött emlékművét...
Na meg azt, hogy a madár nem szédült le a sok baromság hallatán!
Azt a turulba született... azt!

atomic power 1986DucaDuca 2019.02.08. 21:21:00

@morpho:

"Akkor mégis érted. Még csak annyit kérdeznék, hogy a parlamentben voltak az MSZMP-n kívül pártok '89-ben?"

Irreleváns! Az államszocialista rendszer felszámolásával minden párt egyetértett.
1989-ben már javában benne voltunk a rendszerváltozásban. Az EKA tárgyalásokon dőltek el a kérdések.

hujegyerek 2019.02.08. 21:32:05

Emeljétek fel az ÁFA-t 38 százalékra, bazmeg

teéjesenmindegy 2019.02.08. 21:51:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Sose voltam túl jó történelemből." Se.

"Szóval szerinted mondhatjuk, hogy Magyarország védte meg Európát a töröktől?"
Neem cicus, előbb mesélted el, hogy innen messze nyugatra volt a front. Itt csak a határ votl :D
Te hülye barom, te...

apro_marosan_petergabor 2019.02.08. 22:03:39

A libero sajtó egyre jobban elrugaszkodik a valóságtól. Vágyait írja, nem a történéseket.
Igaz, megszokhattuk az elmúlt évtizedben.

morph on deer 2019.02.08. 22:07:32

@Ms.Cunnesburry:
“Ezt vajon konkrétan mire értette”

Ó, hát ez egyszerű: “ha nem számolaz el a lóvémmal, akkor elvisz ez a rusnya dögevő!”
Szerintem ez bőven megteszi figyelmeztetésnek, és most már tudjuk, hogy igazat is mondott!
Hogy honnan?
Látta valaki Simicskát mostanában?
Naugye! Mert a Lajost elvitte a turul..!

(Őszintén: most nem vettem rá magam, hogy újra elolvassam, bocsánat!)

taga20 2019.02.08. 22:09:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

azé van ami alá nem megy az ember!

ha fizetnének se engedném ennek a fityeszdroidnak:))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.02.08. 22:09:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ezt a mókát meghagyom nektek fiúk, intézzétek egymásközt.

morpho 2019.02.08. 22:33:58

@Ms.Cunnesburry: Te most tulajdonképpen mi a faszt akarsz nekem bebizonyítani?

morpho 2019.02.08. 22:34:58

@Ms.Cunnesburry: Bocsi, nem neked ment... :)

@atomic power 1986DucaDuca: Te most tulajdonképpen mi a faszt akarsz nekem bebizonyítani?

Julia Sargentini 2019.02.08. 22:37:28

"„Megalázza Orbánt az amerikai külügyminiszter“"

Ugy van Orbant megalazzak kinevetik, semibe veszik, teljesen el van szigetelve Es amugy is egy maganyos diktator, aki meg geci is.

O1G
SZRTAJK !

magyarparaszt 2019.02.08. 22:45:16

@Eli Gold: Simán csak hazudsz gátlástalanul, csutigeci!

AKI ZSIDÓKAT LISTÁZ AZ NEM NÁCI !! 2019.02.08. 22:53:00

@dunántúli gyerek: "Hallottuk mar a lippsiket remenykedni

Goooodfrendben
Bellben
Cornsteinben"

Ja es amig meg nem bukott, addig Merkelben is allandoan remenykedtek, hogy jon es levaltja az Orbant.

Eli Gold 2019.02.08. 23:01:51

@magyarparaszt:
parasztgyerek!
(Uhh, ez túl dehonesztáló a parasztokra nézve, hogy egy idióta is így hívja magát)
De a lényeg szépöcsém: " akkor is AZ VAN, hogy semmi közötök a dolgokhoz és ezért frusztráltak vagytok."
Egyébként pedig ne feszülj bele, ez a verbális dolog nem a te asztalod.
Vagyis se!
Ciki vagy :-(
Na csókoltatlak Szabolcsból, öcskös, és még bicskám is van. ;-)

Zso1 2019.02.08. 23:03:02

jaj de jó volt itt lenni

taga20 2019.02.08. 23:10:00

@Eli Gold: te olyan alvó ügynök vagy, mint ibrahim irak alsóról?

taga20 2019.02.08. 23:10:46

@Zso1: annyira jó volt, mint ha itt se lettél volna.

taga20 2019.02.08. 23:13:48

@balfaszokkal sáncoló: szerintem, szerinted inkább armatát kellett volna!

az lenne a fasza, mi szutyok?!

morpho 2019.02.08. 23:15:26

@balfaszokkal sáncoló: "Orbán,Salvini: a jövő.."

A te jövőd lehet. Kívánok is neked olyan jövőt, amit Orbán és Salvini ócska populizmusa fémjelez. De Magyarországot hagyd ki ebből a hülyeségből. Az olaszokat is meg lehetne kérdezni erről a jövőről...

taga20 2019.02.08. 23:27:25

@balfaszokkal sáncoló: te szerencsétlen hülye! nem azé jönnek, me a gazdád a csúti geci évek óta pucsit a kágébésputyinnak?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.08. 23:27:47

@Spiritmonger: én azt hallottam, hogy azért jön Magyarországra, mert Trump át akarja adni Orbánnak a presidentséget, rájött, hogy csak jobb kezekben van egy ország , ha zseni a vezetője. Trump belátta, hogy sehol sincs Orbánhoz képest.
Azt is mondják, hogy kérni fogja az USA felvételét huszadik megyeként Magyarországra.

taga20 2019.02.08. 23:29:28

@balfaszokkal sáncoló: te ostoba állat! szerinted az olyan férgek, mint te, a geci és a többi féreg mennyi ideig él, ha megvonják tőletek a pénzcsapot?

morpho 2019.02.08. 23:31:38

@balfaszokkal sáncoló: "Európából is ki lesztek seprűzve.."

Még Európából is? Na ne basz! Most honnan "vagyunk" kiseprűzve? És mi ez a királyi többes? Egyedül ülök a monitor előtt.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.08. 23:32:16

@balfaszokkal sáncoló: Sötét jövő. Tudod, az a baj a nacionalizmussal, hogy nacionalista. Salvivit kurvára nem érdekli a magyar. Sem Orbán.
Mussolini, Hitler, Hirohito milllyen fasszán összedolgoztak...ja, nem.
De Trump is magasról leszarja Orbánt. Akkor kezdi érdekelni, ha muszály.

FCUK5 2019.02.08. 23:35:41

az amerikai külügyér befenyíti a civileket, ez ok, de a többi baromságot honnan szopta a szerző?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.08. 23:36:03

@balfaszokkal sáncoló: csak szólok: a brexit után a jobboldal meggyengül az Eu-ban. A nacionalista olaszok épp betörtek, az osztrákok meg kibasztak a magyarokkal. Ennyire megbízható szövetségesei vannak Orbánnak. Ja, a lengyelek pedig kezdenek durcizni a putyinfasz szopása miatt.
Nem nagyon maradt szövetséges....ciki.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.08. 23:38:41

@balfaszokkal sáncoló: tényleg, miért vett a gazdi Leopárdokat?
Befekszünk Merkel anyunak titokban?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.08. 23:40:56

@AKI ZSIDÓKAT LISTÁZ AZ NEM NÁCI !!: Merkel megbukott? Indokolnád?
Ha nem tudod, akkor hazudsz.

morpho 2019.02.08. 23:41:44

@Igazamvanvagyigazamvan?: "Tudod, az a baj a nacionalizmussal, hogy nacionalista"

Ez a lényeg! A nacionalizmus eleve kizárja az együttműködést. A populista nacionalizmus meg végképp. Egyeztessük össze a magyar nacionalizmust, mondjuk a szlovákkal/szerbbel/románnal... :)) Sok hülye idáig el se jut, csak lengeti a lukas zászlót. Még dugni is azon keresztül szoktak a sötétben. Azért mégiscsak népnemzeti közerkölcsök ugye!

taga20 2019.02.08. 23:41:58

@FCUK5: te most fenyegeted a cöföt fityeszzombi? nem lesz ebből bajod retek?

szerettem a zenédet!:)))

morpho 2019.02.08. 23:42:51

@FCUK5: "az amerikai külügyér befenyíti a civileket, ez ok, de a többi baromságot honnan szopta a szerző?"

:)) Ez volt életed első igazi poénja! Viszont érdemes volt várni rá, mert ez tényleg jó! :))

morpho 2019.02.08. 23:43:40

@taga20: "te most fenyegeted a cöföt" :))

Azért sikerült rádobni egy lapáttal! :))

taga20 2019.02.08. 23:49:56

@morpho: most tedd a szívedre a kezed! azé fákkevtárs még a szórakoztatóbb fityeszdroid generáció:)))

zenét bírod? nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=83KHLFKsbxQ&index=26&list=RD0DE3CTcGqCs

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.08. 23:51:20

@morpho: mikor lesz a Bayer szobor koszorúzása? Azt hallottam, a cöf lengyeleket is hív.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.08. 23:54:00

@morpho: nem lehet összeegyeztetni még az angollal sem. Ez evidens.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.08. 23:56:55

@morpho: megkérdeztem egy brit polgárt(skót) , mi a véleménye más brit polgárokról(angolok(. Gyorsan kellett ugranom, nehogy engem találjon el...

morpho 2019.02.08. 23:57:11

@taga20: Én meg is dicsértem a poénját. Tudom, hogy nem annak szánta, de az lett belőle :) És most ezen somolygok. www.youtube.com/watch?v=WHho3_ZRKZ0

@Igazamvanvagyigazamvan?: Polak, Bayer, dwa bratanki!!!

paraszthajszal 2019.02.08. 23:59:19

@Igazamvanvagyigazamvan?: „Merkel megbukott?”

Lemondott a CDU-elnökségről, szerinted azért mert változatlanul sikeres és népszerű volt?

A migripolitikája biztosan megbukott.

A CDU új elnöke felülvizsgáltatja a migrációs politikával kapcsolatos hozzáállásukat, és vizsgálódna a 2015-ös események kapcsán is (amikor tömegével gyüttek a Mutti hívására), ami igen kellemetlen a Mutti számára

Ez csak kivonat, nem a teljes sztori:
„Germany’s new Christian Democrat (CDU) leader hopes to revive her party’s political fortunes with a review of her predecessor Angela Merkel’s refugee policies. (…)

Three years on, many in the CDU believe Dr Merkel bounced her party, and country, into following a particular migration path, and only sought retroactive backing.

Chancellor Angela Merkel, stung by criticism of her decision to keep open German borders in 2015, has warned her party that looking in the rear-view mirror and rerunning the migration crisis was »squandered time«.”
www.irishtimes.com/news/world/europe/germany-s-new-cdu-leader-vows-tougher-line-on-migration-1.3756556

Németül is van – nem akar részt venni a migripolitika felülvizsgálatát tárgyaló munkaértekezleteken, nagyon kínos neki a dolog:
„Die frühere Parteivorsitzende Merkel nimmt an dem Werkstattgespräch nicht teil. In den Diskussionen ist auch mit deutlicher Kritik an manchen ihrer Entscheidungen in der Flüchtlingspolitik zu rechnen.”
www.welt.de/newsticker/news1/article188413175/Fluechtlinge-CDU-will-Merkels-Fluechtlingspolitik-aufarbeiten.html

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.08. 23:59:51

@taga20: te, van még cöf egyáltalán? A legutóbb is csak fenyegetőztek, hogy majd jól ellentüntetnek...ja, mióta nincs pénz, a lengyelek se jönnek...Bayernek is más állít szobrot...

morpho 2019.02.09. 00:01:38

@Igazamvanvagyigazamvan?: Biztos be volt whiskyzve! Kezdjük ott, hogy a skótok meg sem szavazták a brexitet. Pedig Nigel Farage bácsi megjósolta a jobboldali nacionalista összefogást, aztán tessék. Most már csak az a kérdés, hogy ki az a Farage bácsi?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:04:04

@paraszthajszal: szeretném megkérdezni, ki a német kancellár?
Világosíts fel, az új cdu pártelnöknek milyen a kapcsolata Merkellel?

Azért nem nevezném bukásnak. Meggyengült, a menekültpolitikája kudarc, de hogy bukott volna, az most még nem tòrtént meg.
Annyira jól van, hogy Orbán is inkább tőle vett tankokat, mint Putyintól , vagy Trumptól, pedig mindkettő nagy nagy cimbora...

taga20 2019.02.09. 00:04:41

@Igazamvanvagyigazamvan?: szerintem, lenyin élt, él, és cöf!:)

ameddig lószar van addig veréb is van!:)) vagy valami ilyen.

morpho 2019.02.09. 00:05:14

Hé narancskullancsok! Felmerült itt egy kérdés! A CÖF nevű kormánycivil brigád létezik még? Az MVM utal nekik rendesen a közpénzből? Rég hallottunk felőlük, aggódunk értük! Nem tudtok róluk valamit?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:06:19

@morpho: valami moderátor egy angol rádióban.
Azért az milyen, hogy a Brexit két arca nem angol származású?
Francia, nomeg amerikai-török-orosz zsidó?

morpho 2019.02.09. 00:07:51

@taga20: Ezt ismertem :) Mármint nem a filmet, mert azt nyilván, hanem a dán filharmónikás verziót!

@Igazamvanvagyigazamvan?: ki a német kancellár? Herr Orban! Ki más??

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:09:41

@taga20: ez a Lenyines gondolatmenet nagyon odabasz!!!(-;

Nekem a lószarral az a dilemmám, hogy akkor most veréb, vagy légy?
Vagy a veréb is légy?

törppicur 2019.02.09. 00:10:30

Grabowszki, ha hazamegy a nagytetvérkülügyér, megtennéd egy negyedilyen hosszú értékelésben összefoglalni a látogatással kapcsolatos csalódásaidat?
Tudod, Viktor + Kakadu szőnyegszélén, magyar civilszervezetek kiemelt támogatása a szlovák és lengyel civilszervezetek elkerülése, a kormánnyal szemben, a Varsó-Pozsony főtéma Budapesttel szemben, stb?
Valahogy olyan érzésem van, nem a te kottádból vezénylik a látogatást

morpho 2019.02.09. 00:11:25

@Igazamvanvagyigazamvan?: Három hülye volt aki összedobta. A Cameron-Johnson-Farage. Asszem talán Cameron tényleg angol. De mind a hárman elhúztak a picsába, a művüket meg egy egész ország szopja! Láttad a Brexit című filmet? Benedict Cumberbatch nagyot játszik benne!

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:11:50

@morpho: nem, nem fogadta el a felkérést. Most jönnek a koronával az usákok, Trump lemond a javára. Helyesbítés: nem korona, szolárium.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:14:20

@törppicur: és mi az érzésed, mikor koszorúzza meg a cöf Bayer szobrát?
Akárkit kérdezek, mindenki csak lapul, mint légy a lószarban, amikor rájött, hogy tévedett.

paraszthajszal 2019.02.09. 00:16:25

@morpho: „Rég hallottunk felőlük, aggódunk értük!”

Szeretnétek egy új békemenetet májusra? Szerintem aligha, kicsit kínos lenne nektet, hogy tízszer annyian vannak, mint a tüntikézők. :-)))

@Igazamvanvagyigazamvan?: „szeretném megkérdezni, ki a német kancellár?”

Még Merkel, de lehet tudni, hogy ez az ő utolsó ciklusa kancellárként; a tartományi választásokon mostanában nem voltak annyira jók az eredmények, visszaesett a népszerűsége – korábbi érdemeire való tekintettel nem zavarják el, de abban már nemigen bíznak, hogy vele még egy választásra nekimehetnek.

„Világosíts fel, az új cdu pártelnöknek milyen a kapcsolata Merkellel?”

Mentor-protezsált viszony volt korábban, az előző cikkek viszont éppen arról szólnak, hogy a migripolitika kérdésében újragombolnák a kabátot; és mint idéztem a Weltet is, ez neki nagyon nem esik jól (akár hátbaszúrásként is értékelheti).

„Meggyengült, a menekültpolitikája kudarc”

Az. És, így, hogy már nem pártelnökként, utolsó ciklusos kancellárként működik, egyre inkább béna kacsa lesz, csökkenő befolyással.

„Annyira jól van, hogy Orbán is inkább tőle vett tankokat, mint Putyintól”

Ez inkább szól Németországnak, a német gazdasággal való szoros összefonódásunknak (és az Észak-Atlanti Szövetségnek), mint Merkel személyének.

morpho 2019.02.09. 00:18:30

@taga20: Nem ezt nem, de nagyon komoly! :) (ilyeneket nem mutattak a Soros táborban)

taga20 2019.02.09. 00:18:41

@törppicur: szerintem kapd be a cukrostejedet, asztán szunyáljál fityeszes savazosbácsi vagy néni!:))

morpho 2019.02.09. 00:19:43

@paraszthajszal: Köszi, hogy velem kezdted, mert nem szoktalak elolvasni, de így feltűnt a nevem. Igen, jó lenne egy békemenet. Tényleg aggódom!

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:20:54

@morpho: Cameron faterja skót volt...nem oly nagyon angol az.
Mellesleg Cameron nem akart Brexitet.

taga20 2019.02.09. 00:24:08

@morpho: és mék nem is mutattak meg mindent a libsisorosék!:)))

nesze!:)

www.youtube.com/watch?v=ddOAFzImZk0&list=RDddOAFzImZk0&start_radio=1

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:24:42

@paraszthajszal: Azért ezt nem nevezném úgy, hogy megbukott. Akkor Trump is megbukott, hisz leállt az amerikai törvényhozás. Nem épül a fal. Putyin megbukott, hisz az elmúlt 30 évben nem vonultak tömegek az orosz utcákra, csak tavaly.

taga20 2019.02.09. 00:27:38

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"Mellesleg Cameron nem akart Brexitet."

akkor mi a kurvaanyjáért csinált úgy?

persze akkor lett elbaszva az egész, mikor O1G kiállt a maradás mellett, és beleölt pár millió közpénzt a kampányba.

Eli Gold 2019.02.09. 00:27:53

@morpho:
Szórod itt a disznókat a gyöngyök elé!?
Beböfögsz néhány gagyit és te vagy a májer!?
Azt hittem valami komoly de ez csak valami belterjes coitus interruptus.
De nem bántásból csak ez olyan Joey-is "how are you doing" kisfütyis lippsi miújság. Írásjlekkeltetszésszerint.
Sajna se egy rendes érvrendszered, se szókincsed, se stílusod, max egy középszerű belefeszülés, egy fingás utáni kínos kacaj.
Habár ha így összerakom a képet unalmamban, akkor teljesen érthető hogy mit is keresel itt.
Udvari bohóc mindenhová köll.
Egyébként persze azt írsz amit akarsz.
Pl. ez a blog (is) egy teljesen megfelelő felület ahhoz, hogy kiderüljön mekkora egy hülye is vagy.
sirok :-))

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:28:56

@paraszthajszal: a német gazdasággal való összefonódásnak semmi köze egy politikai döntéshez. Ha így lenne, akkor német áramot vennénk, német gázt és német bankjaink volnának.
A nato esetében pedig Abrams tankot rendeltünk volna.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:31:33

@Eli Gold: belterjes coitus interruptus??? te tudod, mit beszélsz?
genetikailag zárt közösség megszakított közösülése? Nooormális?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:34:09

@Eli Gold: nem, az nem azt jelenti. A mi újság, az a What's up?
A how are you doing? az a wie gehts.
Hogy vagy?

taga20 2019.02.09. 00:37:09

@Eli Gold: fityeszork, te még feketejuknak is sötét vagy!

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:37:14

@Eli Gold: A válaszból is látszik: What's up? Nothing. Not much. All right.
How are you doing? Fine. So-so. Thanks.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:38:13

@taga20: hát perszehogy. A feketejukk sugároz.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:38:51

@taga20: Ez az Eli meg csak nyel, nyel, nyel...

Eli Gold 2019.02.09. 00:40:22

Hehe
Ti kis cenzorok. Édi.
A lényeg.
Na szóval, logikai szabály: Ab esse ad posse valet, a posse ad esse non valet consequentia; azaz: valamely dolog valóságából ennek lehetőségére következtetni, érvényes; a lehetőségből a valóságra következtetni, nem az.

Az hogy itt egy rakat degenerált lippsi van, tény.

Mivel egytől egyig mind hülye – és ezt tudják is magukról – ezért frusztráltak.

Na értitek már mi a logikus gondolatmenet!? :-))
Öcsééééim!
Nincs közötööök semmmihez!
Tudooom, hogy fáááj!
:-))
narákendroll

Eli Gold 2019.02.09. 00:42:33

halkan súgom ne hallja más
szívetek fájó dallamát
szoptok mint a boci
szaros fasszal rajzoltok egymásnak bajuszt
:-*

paraszthajszal 2019.02.09. 00:47:37

@Igazamvanvagyigazamvan?: „A nato esetében pedig Abrams tankot rendeltünk volna.”

Akár azt is rendelhettünk volna. Amerika, Németország NATO-tagállam, Oroszország nem az, sőt, mostanság kissé mintha feszült lenne a viszony, nem?

De a döntés politikai vonatkozásaival együtt is: miért szólna ez pont Merkel személyéről, és nem Németországról, vagy a CDU/CSU-ról?

„német gázt”

Hogyne. Úgy érted, ha nem ők is az orosz földgáz importjára szorulnának (Északi Áramlat)? :-)))

Egyébként német infokommunikációs cég van errefelé (Telekom – állami részesedéssel), mintha ők (incl. T-System) vinnének néhány nagyobb projektet is errefelé, nem? Hogy mást ne mondjak, Zalaegerszegen csinálnak 5G-kísérleti hálózatot (a kormányzat támogatta tesztpálya és okosváros-projekthez), meg mintha a fővárosnak/BKK-nak is dolgoztak volna pár nagyprojekten.

@morpho: „Igen, jó lenne egy békemenet.”

Vigyázz, mit kívánsz! Még a végén megvalósul. :-))))

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:49:46

@Eli Gold: na, szép az idézet, kár, hogy nem érted.
Te annyira buta vagy, hogy saját magad cáfolod, aztán büszkén, felemelt fejjel hirdeted, hülye vagy.
Ha egy lippsi degenerált, akkor nem tudja magáról, hogy degenerált...

Persze egy kretén nem érti, hogy hiába keres ki a neten egy jól hangzó kűffődi mondatot, azt értelmezni is kéne.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 00:54:08

@Eli Gold: a kretén pedig nem lesz frusztrált, hisz hülye hozzá. Magadra ismertél? Te nem vagy frusztrált.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 01:08:01

@morpho: @taga20:
Frank Zappa & Steve Vai - Fuck Yourself ...
YouTube app · Installed
4 May 2011 · Frank Zappa & Steve Vai - Fuck Yourself. carloscunha. Loading... Unsubscribe from carloscunha? Cancel Unsubscribe

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 01:09:02

@morpho: @taga20:
Frank Zappa & Steve Vai - Fuck Yourself ...
YouTube app · Installed
4 May 2011 · Frank Zappa & Steve Vai - Fuck Yourself. carloscunha. Loading... Unsubscribe from carloscunha? Cancel Unsubscribe

A szöveg a politikusoknak, a politikusokról szól, nehogy magadra vedd!

morpho 2019.02.09. 01:11:03

@Igazamvanvagyigazamvan?: "Cameron nem akart Brexitet" Persze, mert azt hitte, hogy biztos a bennmaradás a szavazás után. A szavazást meg ki kellett írnia, mert erre fűzte fel a választási programját, hogy kiírja. Abban a hülye országban meg betartják a választási ígéreteket. Aztán jól rábaszott csórikám. De mivel a felelőtlenséget ő követte el, ezért nekem benne van az aranyháromszögben!

@Eli Gold: Alig kapok levegőt, hogy egy ekkora formátum oktat ki! Köszönöm az építő jellegű pontos és részletes kritikát! Majd összeszedem magam és igyekezni fogok, hogy legközelebb elégedett legyen velem őnagysága!

@paraszthajszal: "Még a végén megvalósul. :-))))" Szerinted ez vicces? Én eddig egy komoly embernek gondoltalak!

AKI ZSIDÓKAT LISTÁZ AZ NEM NÁCI !! 2019.02.09. 01:12:53

@Igazamvanvagyigazamvan?: "Merkel megbukott? "

Ja tényleg igazad van, nem is a Merkel bukott meg, hanem a szokásos heti giga tüntetés hatására az Orbán, jövöhéten kedden.
Most is lesz GIGA tünti, az Orbán már reszket.

taga20 2019.02.09. 01:15:17

@AKI ZSIDÓKAT LISTÁZ AZ NEM NÁCI !!:

te bazdmeg mi a kurvaanyádért nem fekszel le fityeszszarházi?

Eli Gold 2019.02.09. 01:40:28

@AKI ZSIDÓKAT LISTÁZ AZ NEM NÁCI !!:
Ne kiabáld el!
A jövő hétre szar időt mond. :-(
:-)))))

pofán verjük a lipsiket oszt jonapot 2019.02.09. 03:52:16

@taga20: "hagyd ezt a szardarabot! zenét bírod retek?:)))"

A faszt se érdekelnek az idiota zenéid te kretén.
Mi a fasz, főlvetted, amint fütyörészve keféled az anyádat ??

megamedve 2019.02.09. 07:33:37

Érdekes elolvasni az első kommenteket.
A gecikommandó éber, gyors, pontos.
Jár a piros pont!

megamedve 2019.02.09. 07:35:07

@AKI ZSIDÓKAT LISTÁZ AZ NEM NÁCI !!:
Igazad van!
Aki nácikat listáz, az nem zsidó!

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 07:42:43

@AKI ZSIDÓKAT LISTÁZ AZ NEM NÁCI !!: mivel kurvára nem volt szó Orbánról, úgy tűnik, rendesen be lehersz szarva, hogy megbukik.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 07:43:51

@AKI ZSIDÓKAT LISTÁZ AZ NEM NÁCI !!:
Inkább arról mesélj, mikor lesz a koszorúzás, zsidó?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 07:46:59

@morpho: hát hiába, Cameron is azt hitte, a népnek van esze. De ott is kiderült, hogy sötét tömeg. A csillagászok meg az űrben keresik a hiányzó sötét anyagot.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 07:50:57

@pofán verjük a lipsiket oszt jonapot:
csak azt áruld el nekem, miért lipsi? Hogy lesz a liberálisból lipsi?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 07:58:23

@megamedve: azon elgondolkoztál már, hogy lehet, hogy oly hasonló a nicknév választás módja?
Központilag adják ki, algoritmus csinálja, avagy egy és ugyanaz a személy van mögöttük?
A másik a helyesírás. Több nick is erősen küzd a magyar nyelvvel. Leginkább a vessző használata okoz problémát.
Gipsz Jakab a legrosszabb.
Ugyanaz a személy a nickek mögött, avagy a szellemi szinvonal ilyen árulkodó a NER -ben, netalán úgy válogatják őket? Vagy szar az orosz-magyar fordítóprogram?

eloi 2019.02.09. 08:05:57

@Igazamvanvagyigazamvan?: "Mellesleg Cameron nem akart Brexitet. "

Cameron elkövette azt a hibát, amit a többi nyugati DEMOKRATIKUS országban nem csinálnak fontos társadalmi kérdésekben: megkérdezte a népet!
A nép meg szavazott.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 08:37:21

@eloi: teljesen igazad van. Szakmai kérdésekben nem szabad olyat megkérdezni, akinek semmi információja sincs az egészről. Zsigerből válaszol.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 08:39:14

@eloi: detto Magyarország. Ellenségkép, riogatás, félelem és büszkeség, nemzeti öntudat a múltba révedve...ja, hogy ugyanaz a marketing technika van mögötte?

eloi 2019.02.09. 08:40:53

@Igazamvanvagyigazamvan?: Jajj ne már! Aki lenézi a népet, magát is lenézi, mert te is a nép tagja vagy!
A te szavazatod is egy vélemény, meg a másoké is. Te is mérlegeled a saját szempontjaid szerint, mi lenne jó és mások is. Ha éppen nem az nyer, amit te gondolnál jónak, az miért jelentené azt, hogy mások hülyék, hülyébbek, mint te?
Egy ilyen kijelentéshez igazolnod kellene, hogy te tudod az igazat és a jót, mások álláspontja meg hibás. De ezt nem lehet, mert te is egy ember vagy a magad korlátaival és mások is, és mindannyian korlátozott infók alapján hozunk döntéseket, anélkül, hogy minden részletet teljesen ismernénk vagy a jövőbe látnánk.
Mindenki igyekszik azok alapján a (mindig) töredékes (hiányos) infók alapján dönteni, amikkel rendelkezik. És vagy jó sül ki belőle vagy rossz, de ezt a döntéskor még legtöbbször nem lehet tudni. Mert ahogy Yoda is mondta: "A jövő mindig mozgásban van!"
Sok minden előre nem látható is történik, amire egy döntésből cselekedet és valóság lesz.

Tipikus példa erre a magyar történelem: Trianonban durván kicsesztek Magyarországgal. Olyan területeket is elvettek szín magyar népességgel együtt, amihez semmi köze nem volt a nemzetiségeknek. ... Ez igazságtalan és megalázó volt, ráadásul gazdaságilag is bedöntötte az országot és a jövőt is. ... Nem lehetett utána úgy politizálni, mintha mi sem történt volna, és simán beletörődni. Tehát jönnie kellett valami revansnak, felülbírálatnak, igazságtételnek. ... Mivel erre Németországon kívül senki más nem hajlott, ezért értelemszerűen oda fordultunk segítségért, nekik lettünk cserébe a szövetségeseik. Alig húsz évvel Trianon után a politikának meg kellett ezt próbálnia.
Mit lehetett dönteni? Azt, hogy a Bécsi döntésekért cserébe szövetségesei leszünk az akkor nagyon erősödő Németországnak. Még bőven a háború előtt voltunk! Ekkor még sem a háborút, sem a "végső megoldást" nem láthatta előre a magyar vezetés. (Szerintem még ekkor a németek se gondoltak végig előre mindent. Sem egyik, sem másik kérdésben.)
Szóval akkor a helyes döntésnek egyértelműen a szövetség látszott, amivel visszaszereztünk országrészeket és magyarok százezreit. ... A többi már történelem. UTÓLAG meg könnyű okosnak lenni...

eloi 2019.02.09. 08:45:21

@Igazamvanvagyigazamvan?: Csak, hogy az, hogy tartozzunk-e egy szövetséghez, vagy, hogy keveredjünk-e össze, lakjunk-e együtt más népekkel, osszuk-e meg velük az országunkat, gazdaságunkat, kultúránkat, fel vagyunk-e arra készülve, hogy ők is hozzák a maguk kultúráját és szocializációját, vallását, amikkel nekünk is együtt kell majd élnünk, nekünk is igazodnunk kell hozzájuk..., nem szakmai kérdés. Hanem társadalmi. Amihez az embereknek van némi közük.

taga20 2019.02.09. 08:51:14

@pofán verjük a lipsiket oszt jonapot:

mi van fiyeszork, ti ott a lendvai uccában ilyenekről fantáziáltok?
milyen egy beteg egy társaság vagytok!

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 09:08:50

@eloi: világos. Szerintem pedig nem lenbe annyira jó, ha megszavaztatnák a családod, mielőtt megműtik a prosztatádat.
Az angolok is büszkén szavaztak a függetlenségre, mert ismét BIRODALOM lesznek!
Aztán bután kérdezték, hogy ugye a kormány továbbra is adja majd a segélyt, amit eddig Brüsszeltôl kaptak? Wales, Cornwall, észak-Anglia....mert okosak, hisz ők a nép???

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.02.09. 09:20:40

hiába jön ide ez a pompeii pampaló, a Miniszterelnök Úr nem fog az ország területére támadó fegyvereket beengedni
dörgölőzzön a paraszt szlávoknál meg a szőröstalpú rumánoknál, mi nem kérünk belőle

kunzoo 2019.02.09. 09:45:17

Nem értem miért kell ilyen sommás címeket adni. Aztán ha nem jön be akkor még annál is nagyobb hülyének tűnik a posztíró mint amekkora valójában. Pl: kidobják a néppártból a fideszt. Erre ma olvasom a magyarázkodását a CDU új elnökétől hogy miért nem szabad kidobni. Ez a cím is hasonló sorsra jut.

n3spr3ss0 2019.02.09. 09:59:00

@balfaszokkal sáncoló: Mutass egyetlen magyar sikert az elmúlt 500 évben! Nincs több kérdésem.

n3spr3ss0 2019.02.09. 10:00:25

@Igazamvanvagyigazamvan?: fogalma sincs, ezt így hallotta a többi birkától.

atomic power 1986DucaDuca 2019.02.09. 10:03:10

@morpho:

"Te most tulajdonképpen mi a f.........t akarsz nekem bebizonyítani?"

Neked megsérült a limbikus rendszered, hogy még egy egyszerű kérdést is csak úgy tudsz feltenni, hogy trágár kifejezést használsz?
Egyébként nem tisztem, hogy Neked bebizonyítsak bármit. Nem vállalkozok lehetetlenre.

Kuglóf. Az 2019.02.09. 12:31:50

@taga20: Aha, és az hogyan, és mikor fog bekövetkezni, faklaszap? talán nem kapjuk vissza azt., amit egyébként BEFIZETÜNK? Vagy hagyják hogy cserébe visszaállamosítsuk azokat az "aranybányákat", ahol most 50-100%-kal DRÁGÁBBAN árulják ugyanazt mint Nyugaton? Vagy ugyanannyiért SZARABB összetételben?
Tefasz, itt kizárólag a bides kizsákmányolók járnának rosszul, ki fizetné akkor az otthoni gazdagságukat, ha nem pl. mi?
Tefasz, az összes ország kap pénzt, aztán valahogy mégse megy nekik sehogy, te azt hiszed az, hogy valakinek tele a zsebe, ELÉG arra, hogy ne haljon éhen?
Totálhülye troll vagy, az.

Kuglóf. Az 2019.02.09. 12:34:43

@Igazamvanvagyigazamvan?: Szerinted Tumpot még ezen kívül ki érdekli? Segítek neked, ugyanúgy senki. Se Merkel, se Macron, se senki Európából. Putyin, esetleg meg kb. Mao Ce Tung kínából.

Arról már nem is beszélek, hogy vajon mit gondolhat Trump Gyurcsányról vagy Karácsony Gergelyről, mindjárt leesek a székről röhögés közben.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2019.02.09. 13:11:17

@atomic power 1986DucaDuca: "Egyébként nem tisztem, hogy Neked bebizonyítsak bármit. Nem vállalkozok lehetetlenre." - Tudjuk, hogy te semmit nem tudsz bebizonyítani, azon kívül hogy bebizonyítottad, hogy képtelen vagy gondolkodni és értelmesen érvelni.

taga20 2019.02.09. 13:30:57

@Kuglóf. Az:

rólatok fityeszorkok, mindig ez jut eszembe.

i.imgur.com/58w4HgC.jpg

Weißkopf 2019.02.09. 14:33:30

"Hogy Szijjártó már megint nem mond igazat": miért, mondott valaha is igazat ez a külügyérnek megtett patkány?

wolves84lb 2019.02.09. 15:07:06

@paraszthajszal: azért kurva nagy mákja van a Hazánknak, hogy egyrészt te ilyen kibaszott okos vagy, másrészt hogy hálistennek Moszkva még véletlenül sem akarja befolyásolni a Mi Életünket, és a jelenlegi vezetés még véletlenül sem nyalja tisztára putyin-gazda valagát. Csak ezek a mocsok ballibek a belga és amerikai seggeket. Szóval köszi még egyszer, hogy te vagy, te paraszt(hajszál).

wolves84lb 2019.02.09. 15:12:04

@khell:
"Másnak is feltűnt, hogy sem trumpnak - akárcsak orbánnak - sem bármelyik emberének a ballibantak szerint nincs egyetlen, de tényleg egyetlen helyes döntése, lépése sem."

Erre hoznál valami példát? Ki az a más, akire itt utalsz? És most szólok, a szellemi posványban veled dagonyázó fideszmajmok nem érnek ám.

Persze, te jól szórakozni jársz ide...jaja, ez tényleg hihető duma egy fideszmajomtól :)

wolves84lb 2019.02.09. 15:18:06

@eloi: kiscsávó, a te gazdád jött elő a "vége a píszí-világnak" dumával, úh sztem kussolj...aki cigány, azt hagy hívja már bárki cigánynak. Még ha 2.3M barom meg is szavazta min.elnöknek.

wolves84lb 2019.02.09. 15:23:27

@paraszthajszal:
"Ezzel szemben pl. Szlovákia alig harminc éves múlttal már magát a létét, önálló államiságát is a nagyhatalmak jóakaratának köszönhette, és akkor még jelenkori területi kiterjedéséről, nemzetiségi arányairól nem is szóltunk. "

Milyen véletlen, hogy pont Szlovákiát hoztad fel példának...vagyis nem az, hiszen a csehek és a lengyelek kb velünk egyidősek, sőt...

Na, ennyit rólad, kis paraszt(hajszál).

wolves84lb 2019.02.09. 15:28:14

@rallus:
"Hajlott koromnak köszönhetően ismerem ezt a típust...."

Szóval ezért él benned annyira erősen a nosztalgia a régi rendszer, a komcsik szopkodása iránt? Értem.

wolves84lb 2019.02.09. 15:40:27

@6.Lenin:
"Látod, ez egy érdekes kérdés. anyai, és apai ágon sem vagyok magyar, de én itt születtem, és annak tartom magam. Bár ők is már itt születtek, és magyarnak vallották magukat.
A nagyfater magyarosította a nevét, de ő is itt született."

Jajdeédes...a kis migáns fasz magyarkodik itt nekünk :))))))))))))))))) Na, innentől kezdve neked pofa kussba, kis migáns geci :)

MUHAHAHAHAHAHAHAHAHA

wolves84lb 2019.02.09. 16:13:40

@arturdent:
"Egyébként mit érzékelsz abból, hogy nincs jogállamiság. Engem nem vegzál senki, bármit írhatok , mondhatok, ti is írhattok amit akartok, lehet tüntetni, szidni Orbánt stb. A Medgyesi kormány alakulásakor volt egy fiatal aki hazaárulónak nevezte Megyót na őt a nagy demokraták alaposan meghurcolták és még be is perelték, Loppert Dániel ügy , de ha tud valaki konkrétumokat írni, hogy mi az, hogy nincs demokrácia vagy nincs jogálamiság írja le bátran."

Te egy barlangban éltél az elmúlt években?

6.Lenin 2019.02.09. 16:18:46

@wolves84lb:

Te hülye a mai Mo területén mindenki migráns, sőt Európában is. Mindenki jött valahonnan, valamikor.

Basszátok meg hülye libantak, ezzel a migráns kérdéssel nem az a baj, hogy jönnek, tovább mennek, hanem valakik el szeretnék dönteni-kikkel kéne együtt élnünk, A BELEEGYEZÉSÜNK NÉLKÜL.

Írd le te is, mennyire vagytok( a családod) magyarok. Ki a magyar, te fasz?

taga20 2019.02.09. 16:20:18

@wolves84lb: mi van, végig olvasod az összes kommentet?:)))

taga20 2019.02.09. 16:23:55

@6.Lenin:"hanem valakik el szeretnék dönteni-kikkel kéne együtt élnünk, A BELEEGYEZÉSÜNK NÉLKÜL."

MIÉRT HAZUDSZ ILYENEKET FITYESZNYUGGER?

6.Lenin 2019.02.09. 16:31:23

@taga20:

Te ehhez (is) sötét vagy.

taga20 2019.02.09. 16:34:36

@6.Lenin: te mindenhez sötét vagy, ráadásul még a demencia is súlyt, de te ennek ellenére mindenbe belepofázol.

szegény családod, jó rábaszott veled:)))

wolves84lb 2019.02.09. 16:37:06

@6.Lenin: na vegyél vissza a hangerőből, migránsgeci, vagy takarodj vissza oda, ahonnan a retek apád és anyád idetolta a csóró pofáját.

Ja, és mellesleg az én ősöm speciel "Isten és I.Lipót király kegyelméből" lett nemes 1668-ban. Még valami kérdés, te retek fideszmajom migráns?

wolves84lb 2019.02.09. 16:37:53

@taga20: aha, ebéd közben olvasgatni szoktam, és a kávé mellé tökéletes a sok fideszes komment...úgyis szarni megyek :)

taga20 2019.02.09. 16:45:13

@wolves84lb: asztán vigyázz, nehogy mellé ülj és felmenjen benned a pumpa:)))

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 16:59:03

@Kuglóf. Az: érdekes ez a fordított fidesz logika. Sokszor gondolkodtam már, titeket képeznek, vagy ez genetikai hiba?
Orbánt érdekli Trump. Talán emlékszel rá, amikor Trumpot megválasztották, mint a messiást, úgy köszöntötte a droidsereg.
Aztán biztosra vettétek, hogy Trump hamarosan fogadja...aztán vártunk....aztán ideküldi az egyik sameszét.
Az is felmerült mostanság, hogy igazi kompország vagyunk, Orbán közvetít Putyin és Trump között. Mijafasz, a forró drót már elrozsdált?

6.Lenin 2019.02.09. 16:59:13

@wolves84lb:

Csak a családon belüli házasságok hazavágták a szellemi képességeiteket. Így már világos minden.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 16:59:58

@wolves84lb: hogy? Ebéd közben szarni mégy?(-;

wolves84lb 2019.02.09. 17:01:08

@6.Lenin: migrikém, ugye tudod, hogy ez nagyon gyenge volt? :)

wolves84lb 2019.02.09. 17:04:41

@Igazamvanvagyigazamvan?: khm...most komolyan ennyire nehéz értelmezni? Ettem, és közben olvasgattam. Nem csak ezt a posztot, hanem mindenfélét. Aztán a kajálást befejeztem, az olvasást még nem, ezért a kávé-cigi kombó alatt jutottam ide, hogy reagáljak is pár kommentre. És a kávé-cigi-fideszmajom trió bizony nagyon jó szarás-előkészítő csomag.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 17:08:53

@wolves84lb: jól van na! Nem kell mindjárt rendőrt hívni.
Frank Zappa: Keep it greasey
jó zene.

taga20 2019.02.09. 17:11:39

@wolves84lb: "És a kávé-cigi-fideszmajom trió "

aszt vágod, hogy ezek erősen rákkeltő cuccok?!:)))

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 17:12:22

@taga20: csak arra kell vigyázni, hogy keep it greasy.
girl don't need
No fancy grease
To get herself
Some rump release
Any kind
Of lube'll do
Maybe from another
Part of you
Lube from the North
Lube from the South
Take a little slobber
(Take a little slobber!)
From the side of your mouth
Roll it over
Grease it down
Here come that crazy
Screamin' sound . . .

Keep it greasey so it'll go down easy
Keep it greasey so it'll go down easy
Keep it greasey so it'll go down easy
Roll it over 'n grease it down
I'll drive you
I said I would drive you
I said I was gonna drive you
All the way how-hown

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 17:14:39

@wolves84lb: monnyuk ez a Lenyin tényleg beszarás...

wolves84lb 2019.02.09. 17:15:58

@taga20: én rendes magyar állampolgárként a dohány és luxustermékek megemelt adójával kívánok hozzájárulni Nemzetünk Vezetőjének Álmaihoz :) Plusz elintézem én magam, hogy 30 év múlva ne nekik kelljen majd mindenféle szarságot hazudni, miért nem kapok nyugdíjat - ha meg sem élem azt a kort, nem lesz baj. :)

6.Lenin 2019.02.09. 17:18:08

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Már megint két seggfej összekapaszkodik. Neked is van kutyabőröd a degeneráltságod igazolására?

wolves84lb 2019.02.09. 17:18:52

@Igazamvanvagyigazamvan?: én nem szeretek példálózni az őseimmel, de amikor egy ilyen másodgenerációs migri okoskodik, meg magyarkodik, azért az felforralja a kék vérem :D

taga20 2019.02.09. 17:20:53

@wolves84lb: "luxustermékek megemelt adójával kívánok hozzájárulni Nemzetünk Vezetőjének Álmaihoz :) "

remélem azé nem helikopterezel, mint rogántoni!:)))

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 17:28:23

@wolves84lb: a kék vér az nyemnyó.
Hemolymph, circulatory fluid colored blue by hemocyanin, a respiratory protein evident in most molluscs and some arthropods

wolves84lb 2019.02.09. 17:28:30

@taga20: nem, én csak úgy szoktam, mint VV Aurélió (leendő BV Aurélió) :D

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 17:29:52

@6.Lenin: sőt, egyik ősömet minden évben ünnepled és gyászolod...ja, te nem, csak a magyarok. A szerbek utálják.

wolves84lb 2019.02.09. 17:31:33

@Igazamvanvagyigazamvan?: nem ilyen értelemben véve kék az a vér, szerencsére. :)

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 17:32:39

@6.Lenin: de genere: valamely nemzetségből származó. Rád ez nem érvényes?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 17:33:58

@wolves84lb: ne vegyél már komolyan! Ez nem olyan, mint a fideszzombi generált szarás!

6.Lenin 2019.02.09. 17:37:28

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Inkább szórakoztat. A hülyék szoktak igazolni valamit, mert másként senki nem jönne rá, hogy..., de utána még úgy sem.
Értelmes embernek nem kell igazolnia semmit, csak leírni a véleményét bizonyos dolgokról.
A sötétek igyekeznek igazolni valamit (általában azt sikerül, hogy tényleg sötétek)

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 17:38:55

@6.Lenin: aha, akkor már értem, miért igazoltad a származásod!
Lenyin, te forogsz a sírodban.

taga20 2019.02.09. 17:39:18

@wolves84lb: persze, eszt mindenki mondhatja!
dobjál fel valami homevideot, me ez így csak olyan, mint az albán légvédelem:)))

taga20 2019.02.09. 17:42:17

@6.Lenin: szerintem mára már kimerítetted a hülyesegg fogalmát.

bakker, és te vagy a fityeszes törzs savazó kvintesszenciája!

félelmetes, hogy hová süllyedt ez a retek országunk!

wolves84lb 2019.02.09. 17:44:13

@taga20: najó, be kell valljam, olyan rogántonyós kopterezést már elkövettem, csak én nem bivalybasznád alsóra mentem egy kisebbségi esküvőre, hanem a Vegasban a Nagy Hasadék felett repkedtünk :)

6.Lenin 2019.02.09. 17:49:08

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Én nem igazoltam, hanem leírtam. Bár szorosan azt valóban igazoltam, hogy ez az egész magyarkodás egy jó nagy süketelés, mert nem genetikai származás kérdése. Nem rassz.
Mindenki mást ért alatta.
Sötét vagy, ezt már nem mosod le magadról, ahogy taga20 sem.

taga20 2019.02.09. 17:54:33

@wolves84lb: mindig is gyanús votál nekem, te kis nerkompatibilis:)))

zenét bírod? ha má kisebbségi, akkor nesze!:)

www.youtube.com/watch?v=tI-InzaNKk8&list=RDvnSwBvOIOVA&index=4

taga20 2019.02.09. 17:58:22

@6.Lenin: komolyan mondom haver, te szórakoztató vagy:)

téged nem úgy kell hallgatni, mint egy normális embert, hanem mint egy kifordított embert.

félelmetes, hogy téged, hogy tud elviselni a családod!:)))

6.Lenin 2019.02.09. 18:23:47

@taga20:

Tudod, ez úgy működik, hogy egy elmegyógyintézetben minden bentlévönek az a véleménye, hogy akik a kerítésen kívül vannak, azok mind gyagyások.
Szerinted kik a normális emberek? Kint vagy, netán bent?

apro_marosan_petergabor 2019.02.09. 18:26:17

Az index és világa - libero -, nem inkább klubbot mondok, mert akkorák - nem bír sem fejlődni, sem változni. Mindig vágyait írja a valóság helyett, Megelőlegezi az eseményeket, véleményeket, párbeszédeket - anélkül, hogy azok megtörténnének.
Ha véletlenül van olyan részlet, ami úgy alakul, ahogy a libero klub szeretné, csirízzel ragasztják a lapfelületre hetekeig nem lehet onnan levakarni - míg ha ábrándjaikat elsodorja a valóság, a hírek, anyagok fel sem kerülnek, avagy néhány óra után lecsusszanak a portál oldaláról - a "hallgassuk gayon, amiről nem beszélünk, az nincs is" téveszme kójegyében, melynek szalagcíme ilyenkor 2 picás vetűvel van szerkesztve...
No, hát ilyen a libero hírszolgáltatás (olyan bangónés, "hasaljunk", jólfog mutatni - igaz, köze nincs a valósághoz), az újságírásról már ne is beszéljünk, mert annak köze nincs ahhoz...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.09. 19:28:20

@6.Troll: "egy elmegyógyintézetben minden bentlévönek az a véleménye, hogy akik a kerítésen kívül vannak, azok mind gyagyások."

Biztos, hogy minden társad véleményét megkérdezted? És az ápolók mit mondanak? :))

6.Lenin 2019.02.09. 19:38:06

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

1öntetű a vélemény, hogy a cicusnak helye van, bent.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 20:01:25

@6.Lenin: nem én hoztam fel. Te szóltál be. Erre csak annyit reagáltam, hogy frusztrál?
Te érdeklődtél, van-e kutyabőröm. Mert szerinted aki magyar, az degenerált.
Azt se én hoztam fel, hogy másodvonalbeli bevándorló lennék. Nem túl konzisztens a logikád. Tudod, úgy néz ki, te vagy a rácson belül.

6.Lenin 2019.02.09. 20:10:46

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ez így elég zavaros. Ki a magyar? Rassz? Genetikailag örökölhető? Kutyabőr? Állampolgárság?
Beszéltek (írtok) össze-vissza mindenféle marhaságot.

1öntetű= Ön 1 tetű.

2019.02.09. 20:42:19

"megtudhatná, mi a nagyhatalommal szembeszálló kis államok sorsa."

Görögök-Perzsia? Germánok-Róma? Afgánok-SZU? Vietnam-USA? Luther- Vatikán?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 20:45:21

@6.Lenin: már megint félrebeszélsz. Én nem írtam semmi ilyet. Ha magaddal akarsz vitázni, tedd azt. Miért nekem címzed? Zavarnak a hangok a fejedben?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.09. 20:50:04

@6.Lenin: 1 öntetű az nem azt jelenti. Küzdesz a magyar nyelvvel? Migráncs, nehéz beilleszkedni, de türelmes vagyok.
Egy ön tetű rossz szórend. Az 1 öntetű nem 1 ön tetű, egyrészt, mert értelmetlen, másrészt, mert a már említett szórend.
Tehát az 1 öntetű azt jelenti, hogy egyszerre kell kiönteni az egész mennyiséget a felhasználáshoz.
Az agysebészedtől hallottad a nyitott koponyaműtétedkor?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2019.02.10. 00:01:31

@apro_marosan_petergabor: Az megvan,hogy a blog.hu - n akárki csinálhat blogot, s akár narancsost is? A blog.hu kb. annyira az Index, hogy őka tulaj, de hogy mit írsz, abba nem szól bele.
Illetve, nemrég mondta a médiaholdingos csóka, hogy ők is az Indexet olvassák :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2019.02.10. 00:07:13

@6.Lenin: "hanem valakik el szeretnék dönteni-kikkel kéne együtt élnünk, A BELEEGYEZÉSÜNK NÉLKÜL."
Ezt honnan szeded? Sosem volt szó ilyenről, max Ovi fejében, de mondjuk ő tényleg nem kérdezett meg téged az orosz bűnözők beengedéséről...

6.Lenin 2019.02.10. 10:37:56

@Igazamvanvagyigazamvan?:

1öntetű=egyöntetű, egyöntetű vélemény= ????

6.Lenin 2019.02.10. 10:40:07

@ColT:

Szerinted mit jelent a kötelező kvóta?
Tudom nincs ilyen, de, ha nem fogadjuk el, az pénzmegvonással jár.

2019.02.10. 12:28:24

@Igazamvanvagyigazamvan?: Egy gyengébb fél is képes rákényszeríteni akaratát adott esetben az erősebbre, erre akartam utalni..Most pl. ez a helyzet Orbán-Brüsszel viszonylatban..

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.10. 19:41:46

@6.Lenin: nem, az öntet az nem egyöntetű.

6.Lenin 2019.02.10. 19:44:50

@Igazamvanvagyigazamvan?:

1öntetű vélemény = egyöntetű vélemény, mint a mind1 is mindegy.
Itt ez mind1.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.10. 19:48:05

@6.Lenin: a kötelező kvóta azt jelenti, hogy akinek van elég pénze, az jómagyarember.
Kap letelepedésit, útlevelet, állampolgárságot. Ha bukott vezető, akkor ez természetesen nem igaz, nem kell vásárolnia letelepedési kötvényt.

6.Lenin 2019.02.10. 20:03:22

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Nem. A kötelező kvóta mást jelent.

Németország bizonyos problémáit bevándorlókkal szeretné megoldani. Szíve joga, de...

Néhány dolgot nem értek ebben...

Miért nem európai emberekkel? Néhány országban igen magas a fiatalok közt a munkanélküli.
Ha mégis más kultúrájú emberekkel, akkor őket miért nem közvetlenül viszik oda?

Miért kell ezreknek meghalniuk útközben? Nyilván itt más érdekek is vannak.

Ha beengedünk bárkit, nyilván lesznek olyanok is, akikre nem lenne szükség (pl alacsonyabb képzettségűek, bűnözők stb). Itt jöhetnek képbe azok az országok, amelyiken keresztül terelték ezeket a szerencsétlen embereket, és oda ezeket a feleslegessé váltakat vissza lehet küldeni.

Mit jelent tulajdonképpen a szabad tőke, árú, munkaerő vándorlás? Honnan, hová?

A magasan képzett, (vagy nem, de szükség van rájuk is, pl klozetot pucolni)
szegényebb országokból a gazdagabbak felé (nem kell költeni a képzésükre.
Tőke. Ahol van (nyilván akik eddig összelopták) a szegényebbek felé, megcsapolva őket.
Arú.Szarabb minőségű, drágán, szintén a szegényebbek felé.

Már csak annyi a teendő, hogy bizonyos országokat nem szabad engedni, hogy erősek, erősebbek legyenek.

IMF ezért köti a látszólag olcsón adott hiteleit feltételekhez. A piac nem kér feltételeket.

A megerősödésért meg kell harcolni. Kemény, mert sok az ellenérdekelt.

Ne dőlj be az ellenérdekeltek propagandájának. Színes gyöngy.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.11. 08:21:29

@6.Lenin: ez nem cáfolja amit mondtam. Akinek van pénze, az tud venni magyar letelepedésit, útlevelet, állampolgárságot. Az jó magyar állampolgár. Ha a fideszre szavaz, akkor fizetni sem kell. Sőt, magyarul sem kell tudni, lesz aki levizsgázzon helyette.
A menekültek vándorlását pedig az EU és az ENSZ baszta el, csak nem úgy, ahogy te gondolod. Ne ülj fel a fidesz propagandának.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.02.11. 08:29:32

@6.Lenin: amit nem értesz, az azért van, mert megmagyarázták.
Nem, a német nem így akarja megoldani munkaerő problémáit.
Kicsit menjünk vissza az időben: a törökök kérik felvételüket az EU-ba. A hollandok leszavazzák. Ugyanekkor, az ENSZ felére csökkenti a fejpénzt, amit a törökök a menekülttáborok fenntartásáért kapnak. Láss csodát, két tòrök gép "véletlenül" a határ túloldala helyett a török oldalt bombázza, a kurdok helyett egy menekülttábort!
A táborokból elindulnak a menekültek...merre mennél? Szíria, Irán, Afganisztán , vagy Görögország?
Ráadásul a töròk hatóságok valamiért nem lépnek fel velük szemben, hagyják őket átvonulni az országon. Véletlen?

John Brennan 2019.02.12. 10:48:53

Elég hamar megbuktak ezek a hazugságok is.

John Brennan 2019.02.28. 21:51:11

@Ms.Cunnesburry:
""a szobor arra figyelmeztet, hogy minden magyar elszámolással tartozik minden magyar felé."
Ezt vajon konkrétan mire értette a Miniszterelnök Úr ?"

Nem is értheted, mert a nemzeti érzésre utalt ezzel, ami neked nincs.
süti beállítások módosítása