B1 blogcsalád



Csatát veszített a Rogán-propaganda

2019. február 06. - nickgrabowszki

A Fidesz magává tette a kirúgott Varga István értékelését. mib.gif

Alighanem több dolog is történt a kormánypropagandában, mint első pillantásra tűnhet. Mert nemcsak az van, hogy 10 hónap után ismét feltámadt a Magyar Nemzet, amelyet még tavaly áprilisban, közvetlenül a választás után szüntetett meg Simicska Lajos, és amit éppen ugyanő vont ki a kormánypropaganda táborából napra pontosan 4 évvel ezelőtt.

Emellett az is történt, hogy a Magyar Idők helyett Magyar Nemzet nevet felvevő napilap megtagadta a múltját, és eltüntette az ellenzéki-kormányfüggetlen évek archívumát, illetve  csak nem kereshető módon, ömlesztve lehet elérni a korábbi írásokat.

Ez mondjuk annyira nem is meglepő, a Fideszben mindig erős volt a hajlam múlt kreatív értelmezéséhez, kezdve saját liberalizmusuk letagadásán át a magyar történelem - például az 1944-es és az 1956-os események - meghamisításáig. Még az alaptörvényükbe is belevették, hogy 1944 és 1990 között semmi nem is létezett.

  • Az már azonban váratlanabb, hogy az új félhivatalos kormánylap a másik múltjával sem vállal folytonosságot. Pedig elég egyszerű lett volna az eddig magyaridok.hu domaint átirányítani az mno.hu-ra, ezzel is hangsúlyozva a Napi Gazdaság -> Magyar Idők -> Magyar Nemzet kontinuitást.

Az eddigi honlapot azonban archívummá alakították, ami arra utal, hogy nem vállalják vele a folytonosságot. Némileg ironikus, amikor egy komplett szerkesztőség szerkesztőség próbál elhatárolódni egy pillanat alatt saját, egy nappal ezelőtti múltjától.

Voltaképpen a kormánypropaganda elhatárolódott saját magától.gaj.jpg

  • Ugyancsak a múlttól való elhatárolódásra utal, hogy a névváltással egyidőben főszerkesztőt is cseréltek, és a KISZ-titkárból ordító emberré, valamint kormánypropagandává és rezsimszolgává változott Gajdics Ottó már nem kerülhetett az új Magyar Nemzet élére, hanem a Szabad Föld főszerkesztőjévé nevezték ki. (Szintén ironikus, hogy az exkisztitkárnak egy ideig a volt szocialista pártszékházba kell majd bejárnia dolgozni.)
  • További jel, hogy bár a Magyar Nemzet jogait már nyáron megszerezték, és az eredeti tervek arról szóltak, hogy már augusztusban nevet vált a Magyar Idők, ezt elhalasztották, ami arra utal, hogy az átnevezésnek a szimbolikánál mélyebb, stratégiai célja lehet, amire a Gajdics-féle vezetés nem volt alkalmas.

A dologra Varga Istvánnak, a kormánypropaganda-holding kuratóriumi elnökének szavai adhatnak magyarázatot, aki pár napja arról beszélt, hogy

keresztény, konzervatív, kormánypárti ember létére ÉS-t, Indexet, Magyar Narancsot és Népszavát olvas. Igényes, jó tollú újságírókat ugyanis – mondta – inkább a „másik oldalon”, tehát nem a fideszes sajtóban lát.

Varga ezzel leigénytelenezte a kormánypropagandista fakenews-gyártóit,

ami akkora felháborodást váltott ki a Rogán-féle propagandairoda briefjeit inkább kevesebb mint több sikerrel szövegekké gyúró agitátorok között, a Fidesz politikai üzeneteit sulykoló, különös okból újságírónak nevezett propagandisták között, hogy magának Kocsis frakcióvezetőnek kellett megnyugtató levelet írni a Fidesz-sajtónak, hogy a pártnak továbbra is szüksége van a szolgálataikra, Varga bírálata pedig méltánytalan és valótlan volt.

Vargának emiatt le is kellett mondania (állítólag Rogán személyesen közölte ezt vele), és Kocsis levele után akár úgy is tűnhet, hogy valaki szembement  a stratégiával, kirúgták, és minden megy tovább az eddigi mederben.

Azonban a jelek arra utalnak, hogy ez nem így van. Vargának nem azért kellett távoznia, mert szembefordult az őt etető politikai erővel, hanem azért, mert elpofázta a stratégiai fordulatot. 

Az ugyanis elképzelhetetlen, hogy a rutinos politikus, több ciklusos exképviselő olyan dogot mondott volna el fegyelmezetlenül, amivel párttársai ne értettek volna egyet. Függetlenül attól, hogy név nélkül több Fidesz-képviselő is arról beszélt, Varga mindannyiuk véleményét közölte, kitalálható volt, hogy Varga tudta, többségi, sőt domináns véleményt közöl, 

csak azzal nem volt tisztában, hogy ezt nem hozhatná nyilvánosságra.

varga.jpgAz régóta tudható, hogy a Fidesz-ben, sőt, magában a propagandamédiában is kétféle elképzelés létezik.

1. Az egyik a jelenlegi, az eddig egyeduralkodó, a Rogán-féle kabinetirodából kézzel vezérelt. Ennek vezérmotívuma az, hogy média nem létezik, csak a szó legeredetibb értelmében, mint közvetítő közeg, transzmissziós szíj, ami pusztán arra való, hogy a politikai üzenetet a szavazók felé továbbítsa.

Eszerint a média nem lehet kritikus, még árnyalatnyit se, nem közölhet saját véleményt, kizárólag a hitet terjesztheti. Könnyítésképpen minden nap eljuttatják nekik, milyen ügyekkel kell foglalkozni, milyen terjedelemben, azokról mit kell gondolni. Sőt, elküldik nekik, 

milyen szavaknak kell mindenképpen szerepelniük a cikkekben, és milyeneknek tilos.

Ennyire kézzel már Kádár idejében se vezényelték kézzel a kor sajtóját.

2. A másik táborba azok tartoznak, akik ellenzik hogy Rogán (és korábban a mára kegyvesztett Habony) egybites üzenőfüzetté, papagájkommandóvá silányította a jobboldali, konzervatív sajtót. Ezt a nézetet többféle ember is képviseli.

  • Például azok, akik valamikor hagyományosnak tekinthető újságírókét dolgoztak, nem kizárólag lebutított üzenetetek közvetítőiként. Ballai Attila, a Magyar Nemzet új főszerkesztőjével ők azok, akik elhatárolódtak a Gajdics-féle Időktől, akik ezután saját véleményüket is szeretnék közölni, nem pusztán a Rogán-Dömötör tandem által előírtakat.
  • Aztán ide tartozik a Fidesz-KDNP politikusainak egy komoly hányada része, akik azt sérelmezik, hogy nincs egy lap, ami nekik szólna, amit ők olvashatnának, a propagandamédia kizárólag a mediánszavazót célozza meg, az ő intelligenciaszintjének megfelelő módon szimplifikálva (vagy inkább átalakítva) a valóságot. Az ő véleményüket közölte Varga, de sejthető módon hasonló álláspontot képvisel például Lázár János, Gulyás Gergely vagy Kövér László is.
  • Továbbá alighanem idetartozik a klasszikus jobboldali szavazóréteg, az egykori úri középosztály hagyományait továbbvinni kívánó polgárság, a budai villák lakói is. Az ő igényeiket sem tudta már kielégíteni, hogy az egységesített propaganda a zömében alacsony iskolázottságú, kistelepülésen élő és idős korú szavazók számára állít elő politikai terméket.

A kormánypárti propagandának a Fidesz nézőpontjából eddig az volt a legnagyobb problémája, hogy hiába szerezték meg a médiafelületek kb. 80 százalékát (476! kiadvány a Kesmánál, + a kimaradók, mint az állami média, a Pesti Srácok vagy a Demokrata), értelmes ember nyilván nem az egybites üzenetekre kíváncsi, ezért a maradék,

még független egyötötödnek még mindig nagyobb elérése volt, mint a közpénzből kitartott Fidesz-propagandának.

Rogánék érvelhettek azzal, hogy ez nem baj, a lényeg az, hogy a saját szavazókat elérjék, a terméket a nagyobb célcsoport igényeire kell szabni.

Az ellenoldal viszont mondhatta azt, hogy így elpártolnak tőlük a kvalifikáltabb szavazórétegek, mint az jól látszott például azon, hogy a budai hegyekben tavaly áprilisban jóval több szavazatot kapott az ellenzék a Fidesznél.

A problémát már 2018-ban felismerték. Előbb Szájer beszélt arról, hogy Magyarországon minden változás dacára liberális-baloldali médiatöbbség van, mert a független sajtó elérése még mindig nagyobb, mint a kormánypropagandáé. Amivel gyakorlatilag azt mondta, hogy 

a kormánypropagandát senki nem olvassa és nézi.

Észrevehetjük, hogy ez pontosan ugyanaz, mint amit Varga kuratóriumi elnök is mondott:

jelen pillanatban nincs a konzervatív oldalnak komoly újságja.

És akit ezért kirúgtak.

Amikor januári sajtótájékoztatóján Orbán miniszterelnök is arról beszélt, hogy ellenszélben kénytelen dolgozni, mert Magyarországon ellenzéki médiatöbbség van, akkor sejthető volt, hogy a dologban változások lesznek.

  • Az egyik lehetőség természetesen az volt, hogy megpróbálják felszámolni a maradék kormányfüggetlen sajtót. Ebbe az irányba történtek is lépések, így állt bele például a Fidesz-barátságba a Blikk, vagy így került át Mészároshoz az Index anyacége. De tovább nem mentek, talán külföldi nyomásra, a látszat fenntartása érdekében, és valószínű, hogy csak átmenetileg.
  • A másik opció az volt, hogy kétirányúsítsák a Fidesz-sajtót, egy-egy lapot kivonjanak a Rogán-körből, és megpróbálják visszaszerezni a  budai villák mára ellenzéki szavazóvá lett népét.

Alighanem ez utóbbi változatra tesznek egy bátortalan kísérletet azzal, hogy Magyar Időkből Magyar Nemzetté nevezték, alakították át a kormánylapot, ami ezután is kormánylap marad természetesen, csak szofisztikáltabban, egyedi módokon próbálja eljuttatni az üzeneteket.

ovmn.jpgAlighanem erre utalt első interjújában Ballai főszerkesztő is, amikor arról beszélt, hogy a 

lapot a szavazók helyett az olvasóknak írják majd.

Ugyanerre mutatnak nemcsak azok, a Gajdics-érától elhatárolódó jelek, amikről fentebb írtam, hanem az is, hogy a MN első számában

nem szerepelnek a Soros, migráns, bevándorláspárti szavak sem,

pedig a köztudomás szerint ezeknek köszönheti a Fidesz a tavalyi győzelmet. (A köztudomás azonban arról nem látszik tudomást venni, hogy a felmérések szerint a migráció csak a szavazók kb. 20 százalékát befolyásolta a választáskor, miközben Buda meg többségében a Fidesz ellen szavazott.)

Továbbá azt is meg kellett előzniük, hogy lázadás törjön ki a kormánypropagandában. Mert azért mutattak erre is jelek, például Orbán-kritikus interjúk közlése.

Azonban nagy illúzióink ne legyenek. Akik visszasírják a 2014 előtti időket, amikor még nem egybites üzenetek sulykolásából állt a Fidesz-média, úgy tesznek, mintha a G-nap előtti Magyar Nemzet valódi újság lett volna, és nem harci sajtó, aminek puszta létét is a párt érdekeinek szolgálata tette lehetővé.

Amit ők aranyidőknek látnak, az is propaganda volt. Legfeljebb nem egyetlen központból vezényelték, lehetett minimális önállósága, nem egyencikket közölt, de ettől még pártsajtó volt.

És amivel most próbát tesznek, az is az lesz. Bayer Zsolt személye például önmagában garantálni tudja majd a változatlanságot és a szalonképtelenséget.

Orbán azonban nem tehetett mást, megelőzve a lázadást elébe ment a változásnak, és engedélyt adott az önállóskodásra. De azt is tudta, nem kockáztat sokat: amíg ő fizeti őket, a kezében vannak, az történik úgyis, amit ő akar.

(Képek: Magyar Hang, hvg, Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr914611232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 16:06:01

Ha jól értem, a húsz százalék nem kormánypárti sajtónak eddig nagyobb volt az olvasottsága ötven százaléknál. Vagy a nyolcvan százalék kormánypárti sajtó olvasottsága kisebb volt ötven százaléknál. Ezt nem tudom megítélni, egyet tudok, a lépcsőházban az ingyenes helyi heráld tucatszámra érintetlen és olvasatlan a takarító személyzet nagy örömére.

Biztos eztán "jelentősen" másképp lesz. :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 16:17:06

Számoljunk. A 2o % "ellenzéki" olvasottsága legyen 6o% (1 lapra jut 3 olvasó), a 8o% kurmánypárti olvasottsága ekkor 4o% (1 lapra jut o,5 olvasó).

Pontosan 6x - osan olvasottabb eszerint az "ellenzéki" sajtó. A kormánypárti viszont ki van tömve állami hirdetések csilliárdjaival. Csak kérdezem, ez nem kösszpénz herdálás? Van ennek valami büntető törvényi tényálladéka?

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 16:32:01

Bérkommer nertársak! Zavar van a nerőtérben? A nerőtér térereje eddig is gyenge volt, csak a bérkommerek miatt tűnt (n)erősnek. :-)

E1G ellenzék egy geci 2019.02.06. 16:50:43

" Fideszben mindig erős volt a hajlam múlt kreatív értelmezéséhez, "

Mondjak ezt azok, akik nem reg meg be akartak tiltani a jobbikot, most meg mindenaron osszeakarnak fogni veluk.

morpho 2019.02.06. 16:53:34

@rdos: Az zavarhatja őket, hogy még nem ismerik a saját véleményüket az ügyben. Várják a direktívát!
Ha meggyengül a propagandamédia, nem kell annyi narancskullancs. Viszont tényleg ráférne csórikám jobberekre egy normális újság, ami nem agitprop kiadvány. Dilemma van...

Orbán 1 GÉNIUSZ 2019.02.06. 17:02:22

"nem szerepelnek a Soros, migráns, bevándorláspárti szavak sem,
pedig a köztudomás szerint ezeknek köszönheti a Fidesz a tavalyi győzelmet"

Ha gyözelem csak pár szón mullik, akkor azt miért nem használja az ellenzék ??
Ja mert nekik rangon aluli, ilyen könnyü gyözelmet aratni. :))))
Bezzeg az ajtonak rohanást, fetrengést, hazug szinészkedést, azt nem tartják rangon alulinak.

macitalp 2019.02.06. 17:08:03

@E1G ellenzék egy geci:
Mondok valami bonyolultat, próbálj meg nagyon figyelni. A VALÓSÁG/IGAZSÁG NEM AZON MÚLIK HOGY KI MONDJA. Hiába állítja a vezéred 8 éve a kutyaszarról, hogy csokikrém, nem lett és nem lesz az. Legfeljebb nektek.

macitalp 2019.02.06. 17:08:35

@E1G ellenzék egy geci:
Mondok valami bonyolultat, próbálj meg nagyon figyelni. A VALÓSÁG/IGAZSÁG NEM AZON MÚLIK HOGY KI MONDJA. Hiába állítja a vezéred 8 éve a kutyaszarról, hogy csokikrém, nem lett és nem lesz az. Legfeljebb nektek.

macitalp 2019.02.06. 17:11:06

@Orbán 1 GÉNIUSZ:
A győzelem nem pár szón múlott, hanem azon a hazugságtengeren amivel a fidesz elárasztotta az országot. Ha az ellenzék ugyanúgy hazudna, már nem is különbözne tőletek.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 17:12:23

@morpho: :-) Jaja. Mikor erős vezéremhez mentek be az új beosztottjai és vártak a sorukra. Mind meg volt szepizve, mert a kijöttek leforrázva jöttek ki. Egy meg jó kedvű volt. Kérdem mire ez a jó kedv a szőnyegszélre állítás előtt. Mondja a kollega, hát csak bemegyek a főnökhöz eszmecserére. :-) Értetlenkedve kérdem, ezt meg hogy érti?

Azt mondta, egyszerű. Bemegyek a saját eszmémmel és kijövök az övével :-) Ez az igazi eszme csere. :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 17:14:38

@macitalp: Volt ott még "némi" nemválasztási csalás is, de ezt hagyjuk, mert az ebesz szerint is csak hiba volt. :-( Ja, eszement nad-nad véletlen. Magamat ajánlom.

h2o.ingyenweb.hu/tema/75.html

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.06. 18:05:53

"Az ugyanis elképzelhetetlen, hogy a rutinos politikus, több ciklusos exképviselő olyan dogot mondott volna el fegyelmezetlenül, amivel párttársai ne értettek volna egyet. "

No ez szerintem erős . Ha ez igaz lenne, akkor az is felmerülhet, hogy színjáték volt a kinevezése, és a lemondása? Miért is Rogán adta át a selyemzsinórt (már ha igaz )? Varga nertárs igaz Vitkorhívő, márpedig annak tudta és belegyezése nélkül sosem mondot volna ilyeneket. Talán Orbán is tudott előre arról, hogy Varga mit fog nyilatkozni?
Továbbá Varga miért nem várta meg, hogy kirúgják? Neki már olyan mindegy volt.

FCUK5 2019.02.06. 18:18:02

kurva hosszú írás, ami úgy hülyeség, ahogy van.

Nick, a jóisten vagy Allah sem mossa le rólad, hogy:
1: karakterre fizetnek
2: orvosi eset vagy
3: a Fidesz szekerét tolod.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.06. 18:22:48

@MOTHERFCUK5: "kurva hosszú írás, ami úgy hülyeség, ahogy van."

Kubatov gazdádnak panaszkodjál, ne nekünk.

2019.02.06. 18:33:42

@FCUK5:

"kurva hosszú írás"

Rajtad kívül ez senkit sem zavar. :D

FCUK5 2019.02.06. 18:35:35

@Ms.Cunnesburry: engem is csak azért, mert úgy hülyeség, ahogy van. ezt írtam az előbb is, hogy nem sikerült megérteni ezt a nem túl bonyolult gondolatot? :D

2019.02.06. 18:38:11

@látjátok feleim szümtükkel:

Nem ez lenne az első eset, mikor Orbán versenyezteti közvetlen munkatársait. Én arra is kíváncsi lennék, hogy kinek a csapatába tartozik Gajdics vagy az új főszerkesztő?

2019.02.06. 18:39:29

@FCUK5:

Pontosítok. Szerinted hülyeség.

FCUK5 2019.02.06. 18:43:21

@Ms.Cunnesburry: mindenki szerint hülyeség, aki megértette, mit akar mondani a szerző, ilyen kibaszott hosszú lére eresztve. te nem tartozol közéjük, ezek szerint.

elég lett volna annyit írni neki, hogy húha, fideszsajtó, a hatás pont ugyanaz lett volna, de itt lép be, hogy karakterre fizetik :)

2019.02.06. 18:55:11

@FCUK5:

Mondd, mégis mi késztet arra, hogy egy számodra nyilvanvaló hülyeséget minősíts folyamatosan?
Nekem eszembe sem jutna pl a 888.hu oldal posztjait és kommentelőit permanensen ekézni
Ha nekik az tetszik, olvassák nyugodtan és beszélgessenek róla.

John Brennan 2019.02.06. 19:14:53

@Ms.Cunnesburry:
szerencsére nem mindenki olyan korlátolt, mint te
eléd tesznek egy tintapacát, te értelmet látsz benne, és levezeted belőle,. hogy repedezik a Ner

2019.02.06. 19:33:07

@John Brennan:

Megy az Roschach teszt nélkül is.:D

6.Lenin 2019.02.06. 19:52:22

@Ms.Cunnesburry:

Kannásbory, te se csinálsz mást csak a sikeresebbeket ekézed.

ti se arról értekeztek, hogy milyen ügyes volt Varju, vagy milyen elegánsan rohant az ajtónak Kunhalmi.
Vagy milyen óriási sikereket ért el a neoliberális piacgazdaság, és a visszatérő válságok a Marson lévő éghajlatváltozás okai csupán.

Vagy uram bocsá, mit csinálna jobban ez a balfasz ellenzéknek nevezett társaság.
Meg, hogy itt meg ott jobb, mert....aztán jön a dió meg a dinnye összehasonlítás.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.06. 19:55:28

@Ms.Cunnesburry:

Szerintem nem biztos, hogy versenyezet , inkább másra bízza a szaros munkát, hogy később ne rá, hanem másra mutogathassanak.

2019.02.06. 20:01:00

@6.Lenin:

" sikeresebbet" :D :D

2019.02.06. 20:03:48

@látjátok feleim szümtükkel:

Gondolj csak a Rogán-Lázár csatára. A főni mindenkivel érezteti, hogy folyamatosan bizonyítania kell. Különben elpuhulnának az alattvalók.

rallus 2019.02.06. 20:07:37

"Nagy itt a zűrzavar elvtársak!" V.I.Lenin
A dolgozó nép széles tömegei ellenzéki TV-t néznek és ellenzéki sajtót olvasnak, mert a kormánypárti mindkét esetben sz.r.
A dolgozó nép széles tömegei így megismerhetik az igazi igazságot!
A dolgozó nép széles tömegei mindezek ellenére döbbenetes mértékben mégis a Fideszre szavaznak....

6.Lenin 2019.02.06. 20:07:55

Ami már a múlt, az nem lehet sikeresebb.

Oxica 2019.02.06. 20:34:39

Elvtársak!

Ha már itt az idő, akkor fel kéne támasztani elvtársak a Szabad Népet is elvtársak.

Most hogy gajdics elvtárs lapátra került, pont alkalmas lenne a feladatra, mint egykori ifjúgárdista, hogy életet leheljen a rákosista Szabad Népbe elvtársak.

A krumplileves az legyen krumplileves elvtársak.

A jókeresztény, konzervatív kurmánypárti ember úgyis ÉS t, indexet meg Magyar Narancsot olvas.

Akkor meg nem mindegy elvtársak?

A Szabad Nép jelenti, hogy soros soros soros, sorossorossorossoros.

Csak ennyit kell írni elvtársak, gajdics elvtársnak, bár egy ócska szar propagandista, azért ez még talán menni fog, úgysem olvassa a kutya sem.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

Az újságírók a baloldalon vannak, szar ügy de ez van elvtársak, még a konzervatív keresztények szerint is elvtársak.

rallus 2019.02.06. 20:45:51

@Oxica: Látod, ez az egy szem Varga néhány dologban egyetért veletek! A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ugrásszerűen megnőtt a ballib sajtó népszerűsége....

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 20:50:53

Az új Magyar Nemzet ellenére úgy tűnik bérkommerekre továbbra is szükség van a propagandamisztérium szerint. :-(

paraszthajszal 2019.02.06. 20:52:40

@Oxica: „Ha már itt az idő, akkor fel kéne támasztani elvtársak a Szabad Népet is elvtársak.”

Ha sok pénzed & szabadidőd van, akkor próbálkozhatsz vele. De ha pízed nincs is, mert egy csóró, vesztes irigykedő proli vagy, Puch Laci vagy Soros Gyuri bácsi talán még kölcsönt is ad neked a projektre.

„Most hogy gajdics elvtárs lapátra került, pont alkalmas lenne a feladatra”

Valamiről szerintem lemaradtál, mint a borravaló, libsikém. Ottó a Szabad Föld főszerkesztője lesz, nem a Szabad Népé.

„A jókeresztény, konzervatív kurmánypárti ember úgyis ÉS t, indexet meg Magyar Narancsot olvas.”

Feltéve, hogy vezekelni akar a bűneiért, és valamivel sanyargatni akarja magát. Na, arra az ÉS pont jó.

„Az újságírók a baloldalon vannak, szar ügy de ez van elvtársak, még a konzervatív keresztények szerint is elvtársak.”

A nagy lófaszt libbantkám. Varga Pistának sajnos ízlésficama van, de a ballibbant firkászok rajta kívül max. az Iványi Gábornak meg Horányi Özsébnek jönnek be. (Utóbbiak ráadásul aligha valódi konzervatívok.)

morpho 2019.02.06. 21:17:35

@rdos: Azért azt nem tudom figyeled-e, hogy egyik sem a poszt témájához szól hozzá! Azzal nem tudnak mit kezdeni.

morpho 2019.02.06. 21:19:05

@paraszthajszal: Mondjál már három jótollú jobboldali publicistát! Na jó, kettőt!

Európai téridő 2019.02.06. 21:27:08

Ami a lap archívumát illeti: milyen formátumú a kérdéses archívum és mely korszakra vonatkozik a nehéz kereshetőség?

paraszthajszal 2019.02.06. 21:27:43

@morpho: Kettőt? Nekem a Bayer és Lovas Pista az etalon. De erről szerintem feleslegesen vitáznánk – De gustibus non est disputandum.

Európai téridő 2019.02.06. 21:32:52

Véleményem szerint a posztban elmondottak kissé túl vannak kombinálva. A domináns vélemények jóváhagyás nélkül csak a nyuszikához hasonlatosak, aki csak reszelgeti a körmét és hülyeségeket beszél. De ki az a marha, aki feltételezhette, hogy ilyesmi kimondása illetékes helyen okézva van? Varga úr nem érezte eléggé a politika girbegurbaságait.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 21:52:08

@morpho: :-) Csak úgy ímmel-ámmal. :-) A már ismert trollnickeket inkább átugrom, persze foszlányosan látom hogy jobbára mellébeszélnek. :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 21:55:39

@Oxica: :-) Átkosbéli "önök kérték" kívánságom lehet? Munkásőr újságra gondoltam a főszeriként a nemkommerbencsikkel. :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 21:58:29

Nertársak! Fel van adva a lecke! Hozzátok képest fajlagosan 6-szoros "balliberál" médeja elérést szépíteni kéne 5,9-szeresre. :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 22:00:31

@morpho: Jelentem én egyet tudok. A Folytassa cowboy (akarom mondani dakota) mondakörből a Hosszú Toll. :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 22:04:42

@paraszthajszal: Ilyen kiváló latin műveltséggel tolod? Nertárs! Ámulok ás bámulok. :-)

Guszti busz. :-)

soo.gd/zhel

soo.gd/o9ZE

morpho 2019.02.06. 22:06:55

@paraszthajszal: Bayer egykor tényleg jó tollú volt, de ezt feladta és már csak folyik a szar a szájából, de tudod mit legyen. Lovas ha jól tudom halott. Akkor ez csak egy.

@rdos: Egyet én is tudok, csak nem tudom most hova ír? Az lehet, hogy a jó tollú újságírók nem csipázzák, ha megmondják nekik, hogy miről és mit kell írni.

anyadmajma 2019.02.06. 22:11:27

@rdos: az ismert trollnickek mind a bolsevik hazaáruló birka nickjei:).
Sőt, az ismeretlenek is.
Azt hiszik a pártközpontban, hogy az értelmes embereket lehet bomlasztani itt az egyszámjegyű IQ-val rendelkező párthülyékkel:)
De nem.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 22:13:55

@morpho: :-) Viszont lesz mentség Nürnbergben: "parancsra írtam". :-)

Halottról vagy jót vagy semmit. Mégis a nertársi szervilizmus csúcsa volt: "Kinyílott pitypang. Megírom!". Vagy azóta esetleg vannak újabb "csúcsok" is?

John Brennan 2019.02.06. 22:15:52

@morpho: sok kitűnő normális újságíró van a mandineren

2019.02.06. 22:17:27

@Európai téridő:

"kissé túl vannak kombinálva."

Csodálkozol rajta? Varga egy január22-i interjúban még simán felmondta a tőle elvárt szöveget.
24.hu/belfold/2019/01/22/varga-istvan-interju-media-alapitvany/

Néhány hét múlva pedig leminősíti a jobboldali újságírást. Joggal kérdezzük néhányan, miért, minek a hatására tette mindezt?
Nem bennfentes, sohasem foglalkozott sajtóval.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 22:18:15

@anyadmajma: :-) Ez komoly? Egyszer szerettem volna csinálni egy másik indamail-t, de a blogmotor kiszúrta, hogy én ott már létezem másik nicken (rdos, de ne áruld el senkinek, mert üldözési mániám van :-)) Szóval egy ember tud több nicken is kommentelni? Mik nem vannak. Mondanám hogy érdekel a mikéntje, de szerintem inkább nem. :-)

John Brennan 2019.02.06. 22:20:21

@rdos: az utóbbi 40 év legnagyszerűbb, legkorrektebb, stb leglegpozitivabb újságírója Lovas István. Kezdve még Szabad Európa Rádiós műsoraival.

John Brennan 2019.02.06. 22:21:44

@Ms.Cunnesburry: nyanya, újabb összeesküvéselméleted van?

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 22:23:36

@Ms.Cunnesburry: Mondjuk én a konteó blogon cucializálódtam, szóval nem kell rám hallgatni. És akkor mi van, ha ez volt a pártfeladata? Ahogy simlicskának az o1gézés. Ez utóbbi hajdani? nertárs annyit elért, hogy a jobbklikk alig egy éve minden ogy körben saját jelöltjét indította, ugye így lett ellenzéki összefogásból összefosás. :-( Kinek volt ez az érdeke? Persze lehet hogy túlkombinálom. :-)

anyadmajma 2019.02.06. 22:25:41

@rdos: másik email, és mehet. csak ki kell lépni, a másikkal meg be. Asszem. Legalábbis nekem nem volt gond jó pár éve, amikor a gugli kinyírta az itteni e-mailomat, csináltam egy másikat, és ment.
Amúgy jó pár nicknév alatt ugyan azok az emberek vannak. Persze, mind bértroll a csalogány utcából.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 22:27:49

@John Brennan: Sokszor nem olvastam, de az igaz, hogy voltak nem szokványos nézőpontot felvető gondolatai, ami szerintem jó.

Csak hogy megvilágítsam. Okos ember mondta, hogy nincs az a bonyolult probléma, amit más nézőpontból vizsgálva ne lenne még bonyolultabb. :-) Vicc volt. :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 22:29:44

@anyadmajma: :-) Kössz a tippet. Öreg vagyok én mán a konspirációhoz. :-)

Hazamegyek lefekszem.
Csináljátok helyettem!

Ha rosszul idéztem, bocsika. :-(

morpho 2019.02.06. 22:32:15

@rdos: Az a Kerényi volt, de majdnem ugyanaz.

@John Brennan: "sok kitűnő normális újságíró van a mandineren"

Például?

2019.02.06. 22:35:18

@rdos:

Nekem is a pártfeladat jutott az eszembe, miután átolvastam a Pesti Srácok kommentjeit. Ott már bolsevik alvóügynöknek nevezték Vargát. :D

2019.02.06. 22:40:50

@John Brennan:

Kicsiszívem! Mikor érted már meg, hogy csúzlival lövöldözöd a páncélhadosztályt? :D

John Brennan 2019.02.06. 22:47:21

@Ms.Cunnesburry: legfeljebb kitinpáncélod lehet, nagyokat koppanó büdösbogaram

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 22:47:58

@morpho: Jaja. Pongyolán fogalmaztam a pitypangot. :-)

morpho 2019.02.06. 22:50:48

@rdos: Megírom!!! :)

@Ms.Cunnesburry: Te pestisrácokat olvasol??? Oszt minek?

John Brennan 2019.02.06. 22:53:27

@morpho: igazad van, eredmény, okosodás nem látszik a nyanyán tőle

2019.02.06. 22:54:26

@morpho:

Kíváncsi voltam, hogyan dolgozzák fel a traumát.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.02.06. 22:55:04

@rdos: Szerintem nem, sőt, nem vagy elég merész!
Szerintem az alábbi történt:
- Orbán és Simicska kifundálják a nagy tervet
- Gnap
- Jobbik behülyítése
- Ász megb@ssza a Jobbikot tiltott financírozás (by Simicska) miatt
- beígért atombomba elmarad
- fidesz 2/3
- Simicska felszámolja az üzleti vállalkozásait (eladja az üzlettársának)
- Simicska visszavonul a politikától

Következmények:
- fidesznek megvan a 2/3-ad
- a legnagyobb ellenzéki párt romokban
- az egyik NER vagyon patyolat tiszta, gyakorlatilag kikerült a politikai látókörből
- Simicska magánszemélyként nyugodtan vásárolhat belőle lakossági államkötvényt....

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 22:56:04

@Ms.Cunnesburry: :-) Felébredt az alvóügynök? :-)

Sok az átverés. Ma volt 444-en.

tldr.444.hu/2019/02/06/elore-megmondta-hogy-minden-szet-fog-esni-de-a-megoldast-o-sem-tudja

Sok a zaj, kevés az igazi infó. Ez ljubljankai technika. :-( Elébb linkelt szerző lekicsinyli, pedig nem kicsi az. :-(

Kis kitérő a hasonlat kedvéért. Richard Dawkins írta (biológus), hogy az őslényesek szerint első közelítésben minden faj kihalt (nagyon sok nagyságrenddel több faj élt a Földön, mint ma él, tehát abszurdnak tűnő állításuk nagyságrendileg igaz).

Namostan. Mai dezinformációs tengerben is jó kiindulási alap az, hogy minden hír hamis. :-(

Akkor hogyan tovább? Szintén mai hír a valódi tudományos hozzáállásra (és kedvencem, eredetünk a téma :-)).

index.hu/techtud/tortenelem/2019/02/06/magyar_ostortenet_finnugor_vagy_hun_tudat_szittya_sztyeppe_sudar_balazs_mta_akademia/

Hát így lehet eszerint rendet vágni a sok dezinformációban?

Nyitottan mindenre, de alaposan figyelve minden forrásra!

Fárasztó? Az. :-(

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 22:57:39

@Magánvéleményem: :-) Üdv a (konteós) klubban. :-) Ki lehet zárni? Nem. :-) Ja elrontottam a szmájlit. :-(

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.02.06. 23:00:33

@rdos: Hát így lehet eszerint rendet vágni a sok dezinformációban?

helyett

Hát így hogy lehet eszerint rendet vágni a sok dezinformációban?

Bocs.

morpho 2019.02.06. 23:18:29

@Ms.Cunnesburry: Hát én sosem kedveltem a sadomasot igazán :)

AvéCézárVavan 2019.02.07. 07:11:10

Ezt a hülye Vargát azért k*rták s*ggbe, mert nem szült eleget!

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.07. 10:22:27

@rallus:

A még szélesebb tömeg meg nem szavazott a fideszre. Még is valami csuda folytán kétharmada lett. Úgy magától.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.07. 10:24:45

Lehet, hogy Varga azt gondolta, ha jól kodifikálta a büntetőjogot, akkor jól tudja kezelni a magyar jobboldali sajtót is, oszt mellé nyúlt? Nem nőtt ő még olyan nagyra, mint Viktor, vagy Rogán?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.07. 10:35:47

@látjátok feleim szümtükkel: "valami csuda folytán kétharmada lett. Úgy magától."

Nem magától. Durva választási csalások folytán.

DeiFlagellum 2019.02.07. 11:36:53

@rallus: HAHAHAHAHAHAHA ez volt az évszázad vicce... 1,2-1,5 millió ember, MO szavazóképes lakosságának alig több mint 20%-a az a "hatalmas tömeg"?
Hááát, van valami az írásban, amikor a fizetett nercselédektől is csak ennyi tellik. Most majd ide belinkeli vmelyik nernigger a századvég vagy tudjaafene melyik göbbelsi intézmény statját, hogy a fityiszt a lakosság 69%-a támogatja.... rofl, fetrengek a röhögéstől, tényleg... előbb-utóbb megüti tán a guta a főgecit, hogy csak nem tud minden ellenzéki vagy számára kritikus sajtót betiltani vagy uralma alá hajtani.... :D

DeiFlagellum 2019.02.07. 11:39:40

@Magánvéleményem: akár ez is lehetett a forgatókönyv, bár kicsit összeesküvés-elmélet szagú, de még ez sem elképzelhetetlen... az a baj, hogy ez a fajta hosszú távú előretervezés eszet, gondolkodást vélelmez, az meg nincs a fityiszben.. se gondolkodó agya, se hosszútávú előregondolkodás... szinte napról-napra élnek, akarnak túlélni...

paraszthajszal 2019.02.07. 13:05:56

@DeiFlagellum: „HAHAHAHAHAHAHA ez volt az évszázad vicce... 1,2-1,5 millió ember, MO szavazóképes lakosságának alig több mint 20%-a az a »hatalmas tömeg«?”

Te is a Cseh 2-ről tájékozódsz? Dupla ennyi szavazója volt a Fidesznek áprilisban
„FIDESZ - MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG-KERESZTÉNYDEMOKRATA NÉPPÁRT
2 824 551 fő – 49.27 %”
www.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/orszlist.html

„Most majd ide belinkeli vmelyik nernigger a századvég vagy tudjaafene melyik göbbelsi intézmény statját, hogy a fityiszt a lakosság 69%-a támogatja”

Nincs szükség közvéleménykutatókra, a tavaly áprilisi eredmények magukért beszélnek. Májusban is mérés lesz – bár a tét kisebb (így várhatóan kevesebben mennek el), de az arányok sokatmondók lesznek.

„előbb-utóbb megüti tán a guta a főgecit, hogy csak nem tud minden ellenzéki vagy számára kritikus sajtót betiltani vagy uralma alá hajtani”

A fenéket akarják ők betiltani vagy bekebelezni a teljes sorospárti sajtót. A Népszavában még kormányzati fizetett hirdetések is megjelennek. Akkor jönne ám csak az ajvékolás Brüsszelből és Washingtonból, hogy diktatúra meg miegymás, ha itt a sorosista sajtótermékeket teljesen kifingatnák (nem lenne nehéz)…

Pont jó nekünk így, hogy a sorospárti sajtótermékek a támogatói felajánlásokból elvegetálnak – ennek kettős haszna van számunkra.

Erodálja, felemészti a hazai libbant körök pénzügyi erőforrásait, és a sajtószabadsággal kapcsolatos kritikáknak is elejét veszi. (Na nem mintha a gazdaságtalanul működő, a többségnek érdektelen sajtótermékek csődje a sajtószabadság végét jelentené, de a sorosista NGO-k tuti ezt próbálnák sulykolni.)

DeiFlagellum 2019.02.07. 17:02:48

@paraszthajszal: EZAZZZZ IGGEEEN!

Az elvárt pártpropaganda megérkezett! Úgy kellett már, mint egy falat kenyér az ilyen esetekre belinkelhető "statisztika".
Ismét nem ülök a hintába, kispofám, épp elégszer lett kivesézve épp elég fóromon a fityisz fent megalkotott statisztikája, utaztatott ukránszavazókkal, ugyanezek többszázasával bejelentve szabolcsi bicikli-tárolókba, "véletlenül" leállt NVI szerverrel, rendőrökkel védve, satöbbi, satöbbi, satöbbi. Az elvárt ner-propagandával itt semmire mész, komisszár elvtárs, ez már csak az amúgy is agymosott nercsicskáknak hihető el.
Nekem sokkal többet mond a legutóbbi nnaaaaagyhatalmas "nemzethy" konzultáció alig több, mint 1 millás visszaküldése (internetes, akár többszöri szavazatokkal, tényleg, komisszár elvtárs, neked hányszor kellett ott szavaznod, hogy meglegyen a penzum?), a fityisznek az Ep-re küldött "adományok" nevetséges, százezret sem elérő száma. Nahh, nekem kb. ennyi a még megvezetett és vezethető birka.
Így aztán nyomhatod a "sorosmédia" dumát, amit a tartótiszted a farkával együtt a szádba adott, ez itt nem ül, ezzel már sztem senkit nem etetsz meg.
Mert persze a főgeci göbbelsi propagandája szerint MINDENKI, aki "ellene" mer írni, az mind soros fizetett embere, médiája, satöbbi, satöbbi,, satöbbi.
Jahh, meg is nézem a számlámat, utalt-e mai is gyuribá... :) Nevetséges és szánalmas ez a nernigger erőlködésed, fityiszcsicska.
A lényegen nem változtat: a "sorosmédiára" 8 milla ember kíváncsi, a nerpropagandára meg lassan SENKI.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.07. 17:06:21

@paraszthajszal:

Hát b+"
!

Azért a Varga egy művelt, tanult jogász ( annak sem a legutolja ), így valamelyikőtök erősen benézte ezt a sajtó témát. Gondolom nem a Varga, miután Orbán sem volt elégedett a teljesítménnyel, nyilvánvalóan ezért tereltette egy akolba a sok jó képességű tollforgatót. Mert sajnos akármit is kerepelsz, a baloldali sajtófölényről Orbán zengedezett. Nem baloldal.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.07. 17:08:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Tévedsz. Magától a fidesztől lett a kétharmad. Ezt tagadni sem lehet, hiszen a fidesz képviselők szavazták meg, hogy egyes szavazatok kétszer számolandók.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.07. 17:12:17

@látjátok feleim szümtükkel: "a Varga egy művelt, tanult jogász ( annak sem a legutolja )"

Nem értem, hogy kerülnek az ilyenek a fideSSbe. Illetve Ángyán, meg Hadházy is bekerült, de ki is került hamarost, ahogy megismerték a maffia természetét.

paraszthajszal 2019.02.07. 17:21:46

@látjátok feleim szümtükkel: „Ezt tagadni sem lehet, hiszen a fidesz képviselők szavazták meg, hogy egyes szavazatok kétszer számolandók.”

Gyárthatjátok a mítoszaitokat nyugodtan, az ilyen légbőlkapott, agyament hülyeségeket még a nemzetközi közvélemény sem kajálja meg, sem a választópolgárok normálisabb (kormánypárti, ill. nem elkötelezett) 2/3-a.

„Azért a Varga egy művelt, tanult jogász ( annak sem a legutolja ), így valamelyikőtök erősen benézte ezt a sajtó témát”

Na, ezt is megértük, mekkora sztár lett a ballibbant oldalon ez a Varga Pista!

Bár valamit azért ő is benézhetett kicsit, mert az interjú után úgy vágták ki a KESMA-tól, mint macskát szarni.

@DeiFlagellum: „Ismét nem ülök a hintába, kispofám, épp elégszer lett kivesézve épp elég fóromon a fityisz fent megalkotott statisztikája, utaztatott ukránszavazókkal, ugyanezek többszázasával bejelentve szabolcsi bicikli-tárolókba, »véletlenül« leállt NVI szerverrel, rendőrökkel védve, satöbbi, satöbbi, satöbbi. Az elvárt ner-propagandával itt semmire mész, komisszár elvtárs, ez már csak az amúgy is agymosott nercsicskáknak hihető el.”

Ezt nevezem, neked is baromi élénk a fantáziád!

Fájdalom, hogy ez a fájin csalós narratíva csak az agyhalott DK-s vagy jobbikos törzsszavazóknak adható el, még a magukra valamit adó külföldi ballibbant lapok (NYT, WP, Guardian) hozták le.

Azé lehet, hogy Szargentininél még tudtok házalni vele, sok cseresznyét hozzá…

paraszthajszal 2019.02.07. 17:23:30

@paraszthajszal: *még a magukra valamit adó külföldi ballibbant lapok (NYT, WP, Guardian) SE hozták le.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.07. 17:41:49

@paraszthajszal: "úgy vágták ki a KESMA-tól, mint macskát szarni."

Ja persze. Elfelejtette a fideSSmaffia első számú szabályát. Nem figyelt, és véletlenül igazat mondott. :))

6.Lenin 2019.02.07. 17:50:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Már megint hülyeséget írsz.

Te a 444-et tartod az IGAZSÁG-nak, + millió meg a gecit tartja a legnagyobbnak.
Vajon miért?
(ne erőlködj, mindkettőnek IGAZA van, mert ezért vannak ilyen érzelmű emberek, meg olyan érzelműek, és egyik se fogja meggyőzni a maga igazságáról a másikat. Akik kezében van pillanatnyilag a hatalom, akkor az igazság is).

Az igazság odaát van, de arról senki nem tud semmit.

seepheerd 2019.02.07. 18:33:55

O1G
(és nem kell elmagyaránom mit jelent, mint ott föntebb annak a majomnak)

paraszthajszal 2019.02.07. 18:40:41

@seepheerd: Valóban nem kel elmagyaráznod, ezzel bemutatkoztál, hogy te egy érdemi érvek és mondanivaló nélküli, közönséges ballib nímand vagy.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.07. 19:22:33

@paraszthajszal: "ballib"

Miért pont ballib? Mindenki gecinek nevezi a gazdádat, mi, jobboldaliak is. Csak a bolsevik fideSS bolondul meg mérgében, ha legecizik a gecit. :))

Remélem, megpukkadtok. :))

2019.02.07. 19:28:07

Az agymosott birka ellenzék a hatalmas eszükkel és hatalmas szavazóbázisukkal már több mint egy évtizede nem tud megnyerni egy pitiáner országgyűlési választást.
B1 1 G

paraszthajszal 2019.02.07. 19:29:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Pukkad a fene. Amíg ez lesz a nálatok felhalmozódott óriási szellemi tőke legütősebb kreálmánya, a Ti atomfegyveretek, addig mi fideszesek (Orbánnal együtt) nyugodtan alszunk, 2022-ben vár a 4/5.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.07. 19:31:54

@paraszthajszal: "nyugodtan alszunk"

Az O1G mém elleni őrült hadakozás nem erre mutat. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.07. 19:33:16

@valaki nagyon más: "B1 1 G"

Tévedsz. :))

Bayer az 5. fideSSpatkány, nem a 11.

B5G

:))

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.07. 19:38:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Hát erről nem sok ismeretem van, de feltehetőleg más kormányoknál nem "számítottak rá".

Az viszont biztos, hogy Orbán kezdett a baloldali médiafölényről beszélni, és minden csicska ezt fújja azóta is.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.07. 19:39:17

@paraszthajszal: :))

Az előbb @seepheerd: le O1G-zte a gazdádat, és te 7 percen belül leballibezted. :))

Pedig semmit nem tudsz róla.

Na szóval, mi ez a harctéri idegesség, fideSSfasszopókám? Mesélj! :))

Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.02.07. 19:43:33

És mi közpénz megy el a hülye média szórakozásaikra. Ezek a Gajdics féle nyaloncok mennyibe kerülnek az adófizetőknek. A szemét geci meg a tolvajbandája élősködik az országon.

ételizésítő 2019.02.07. 19:46:27

Ezt a förmedvényt valami véletlenszöveg-generátor írta?
Mert ennyire szarul összehányt szókazlat még itt a b1 blogon se nagyon látni.
És ennél szarabb nem lehet a jobboldali sajtó sem, bármennyire szar is.

Írástudatlan faszokkal miért akartok cikkeket íratni? Jó elvtárs, jól szopik, vagy mi a fasz?

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.07. 19:46:37

@paraszthajszal:

Hát ha ennyire okos vagy, akkor olvasd már el a választási törvényt, amiben az van, hogy az egyniben másodikra adott szavazatokat a pártjának a szavazatihoz kell adni, nehogy elvesszenek. No ezért szavaztak olyan sokan a fideszre. De ha ezt anno a szocik csinálták volna, de nem csinálták mpedig nekik is volt kétharmaduk, akkor is erkölcstelen dolog lett volna, és most is az. A nép átverése.

Egyébként meg Orbán apátok mutogat a túlsúlyban lévő baloldali médiára, Varga meg őszintén, tudod olyan öszödiesen bevallotta, hogy ahhoz képest a jobboldali a fasorban sincs.
De majd lesz, gondolta Stirlicz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.07. 19:51:35

@ételizésítő: "Ezt a förmedvényt valami véletlenszöveg-generátor írta?"

Kubatovnál panaszkodj, fideSSfasszopó, ő parancsolt ide, nem mi hívtunk. :))

6.Lenin 2019.02.07. 19:53:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

" nem mi hívtunk. :)) "

Mit keresel itt akkor jobboldaliként, faszfejkém? A B1 jobboldali?
Nem figyelsz?

taga20 2019.02.07. 19:58:44

@paraszthajszal:

szerintem fityeszparazita, cseréld le a lokál előfizetésedet egy életésirodalomra!

talán még neked is használni fog.( a faszt fog)

tudod az egyik fityeszdroid, a vargapista ebenguba is ezt ajánlotta:)))

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.07. 20:07:49

@E1G ellenzék egy geci: @Orbán 1 GÉNIUSZ: @FCUK5: @John Brennan: @Magánvéleményem: @rallus: @paraszthajszal: @6.Lenin:

Ti az´ért vagytok itt nagyon fontos fideszes trollok, mert rátok nézve még a falusi Mari néni is l´átja hogy a fideszes szavazó a társdalom legostobább népsége.

Mondjátok már segghülye orbán jobbágyai, titeket kényszeít valaki hogy ide kijöjjetek és naponta 50-szer alázzátok meg magatokat?

6.Lenin 2019.02.07. 20:09:45

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!:

Izéke!!!
Mi vagyunk hatalmon, 3x nyertünk kétharmaddal, ez megalázó lenne? Ne bassz!!

Billy Hill 2019.02.07. 20:10:44

Ki kellene venni a sok szóismétlést ki kellene venni!

paraszthajszal 2019.02.07. 20:23:10

@taga20: „cseréld le a lokál előfizetésedet egy életésirodalomra!”

A Lokál egy ingyenesen terjesztett kiadvány, nem előfizetéses, te buta!

Egyébként az ÉS a politikai cikkeken túl se az én világom, a legtöbb ott megjelent vers számomra egyszerűen élvezhetetlen. De mint írtam, ízlésről nem ildomos vitatkozni. (Varga Pista véleménye akkor se lenne mérvadó számomra, ha ezt nem KESMA-főnökként nyilatkozta volna, a sajátjait hátbaszúrva.)

@látjátok feleim szümtükkel: „Hát ha ennyire okos vagy, akkor olvasd már el a választási törvényt, amiben az van, hogy az egyniben másodikra adott szavazatokat a pártjának a szavazatihoz kell adni, nehogy elvesszenek.”

Esetleg te olvasd el, mert kurvára nem ez van benne. Ez így ebben a formában a Fidesznek baromi szar lett volna, hiszen a legtöbb egyéni körzetben a fideszes jelölt nem második, hanem első lett.

Töredékszavazatokkal amúgy a korábbi választási tv. szerint is lehetett listás mandátumot szerezni (nem csak az egyéniben második, hanem bármely egyéniben vesztes jelölt esetében, ha a pártjának volt listája), ami jelentősen változott, az az ún. győzteskompenzáció megjelenése, de ez baromira nem az egyéniben második, hanem az egyéniben első jelölt pártját segíti, azon szavazatok számával, amely nem szükségeltetett számára a győzelemhez.

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: „Pedig semmit nem tudsz róla.”

Pont annyit tudok róla, amennyit szeretnék, amúgy a bloghun két kattra meg lehet nézni a kommentelő korábbi hozzászólásait is.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.02.07. 20:29:44

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Nincsenek annyian, ahány nick. Talán még a többes szám sem indokolt.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.02.07. 20:34:03

@rdos: Régebben mintha lett volna olyan,hogy ha valakinek a nevére rákattintottál,akkor meg mutatta a másik nickjeit is.

antika890 2019.02.07. 20:37:01

Ha már csak egyetlen ellenzéki (vagy legalább kritikus) médium marad akkor is tulsúlyban lesz a fityisszel szemben, mert az egybites propaganda terjesztés mindennek nevezhető csak médiának nem.

taga20 2019.02.07. 20:38:57

@paraszthajszal: "A Lokál egy ingyenesen terjesztett kiadvány, nem előfizetéses, te buta!"

te bazdmeg tényleg full barom vagy! ja csak fityeszes szar!:)))

Budapest a kutyaszar városa 2019.02.07. 20:42:35

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Most a fele vagy az egésze ? ( a "felé" a helyes). Amúgy besegítenék az iszkolásukba....

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.02.07. 20:43:08

Amúgy néha mintha többen használnának egy nicket de lehet sokat kombinálok.

taga20 2019.02.07. 20:49:29

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

jó látod haver, szerintem is ez a helyzet.

torró 2019.02.07. 20:56:04

Na idefigyeljetek Orbánozó nagyszerű harcosok! A legfrissebb hírrel szolgálhatok! Az előválasztás botrányba fulladt, ugyanis kiderült, hogy csaltak a szavazáson! Értitek? Az MSZP kivan akadva! Még ezt sem lehet tisztességesen lebonyolítani? Na ez hír! Még nem kapott nagy nyilvánosságot. Még az is lehet, hogy valaki benézte. Az RTL+ adásában említették pár mondatban.

torró 2019.02.07. 20:58:42

@Budapest a kutyaszar városa:
Menekülnek a ló....t ! Orbán most csókolt kezet Merkelnek a V négyek találkozóján!

TSandor Toth 2019.02.07. 21:01:55

A libbantagyúak véres pofával acsarognak itt a hőn szeretett és "független" Indexen. Nem állítom, hogy az Origó jobb lenne de azért az nonszensz, hogy egy viszonylag nagy eseményről (legalábbis nekünk magyaroknak) mint a V4-ek vezetői és a Bundesmutti találkozásáról szóló riportot az Index főfaxkalapja a "196." hírnek értékelte. Például ezek a hírek előzték meg a találkozóról szólót: a melegszépségversenyen induló bajai lángosos, mennyi eső esett Rio de Janeiróban, a veszprémi McDonald's bomba fenyegetése, apácák szekszuális bántalmazása, disznókerítés és hasonlóan nagyszerű egyéb irományok. Kedves Index szerkesztők, és egyéb Indexesek! Nincs értelme veletek kapcsolatban semmiféle vitának, párbeszédnek, árokbetemetésnek mert egész egyszerűen szánalmas minden mondat tőletek. Egész egyszerűen azért, mert pont a ti hozzáálásotok miatt nincs lehetősége kialakulni egy tisztességes és a nép számára megfelelő ellenzéknek. Mert ti ha nyalni kell mindig túlnyaltok. Ezért ha lehet nyaljátok ki az enyém mellet az összes magyar ember seggét! Ehhez kívánok nektek jó étvágyat!

taga20 2019.02.07. 21:05:09

@torró: O1G! ez szopd le te szarházi!

torró 2019.02.07. 21:05:16

A Ripost értesülése szerint több ezer olyan ellenzéki szimpatizáns szavazatát is beszámították az előválasztás első fordulós eredményébe, akik el sem mentek szavazni. Óriási a felháborodás az ellenzéki oldalon – írta a portál, amely szerint másokkal együtt Vajnai Attila, a Magyarországi Munkáspárt 2006 elnöke is kapott köszönőlevelet Karácsony Gergelytől úgy, hogy nem vett részt a szavazáson. Újabb gigabotrány van kialakulóban a Jobbikot mentegető politikussal kapcsolatban.

Fülig José 2019.02.07. 21:08:52

@torró: köszönjük, emese....tattarattatatttaaa...jó éjszakát gyerek, a tv maci is aluszik, álmodjatok szépeket!

Etniez 2019.02.07. 21:08:55

A névváltásról annyi jut eszembe, hogy hiába címkézik át a szart, attól még az marad.

torró 2019.02.07. 21:10:25

@taga20:
Nem tudsz fejlődni mi? Aki hülye az is marad! Már megszoktuk, hogy tőled ennyire futja abból a nagy üres telekből a fejedben! Tudnak azért téged valamire használni? Hát persze! Ide okádni!

Secnir 2019.02.07. 21:10:49

@6.Lenin:
"3x nyertünk kétharmaddal,"

a matematikai sosem volt a jobboldaliak erőssége, te se túld tol a dolgot...

Fülig José 2019.02.07. 21:12:24

@TSandor Toth: ahhoz képest, hogy milyen szar, te minden nap itt hokizol... akko ki a hülye, pöcsömöccse?! egyébként nyaldi ki magadnak, egy fitymaharcost a gerince (pff) semmiben nem akadályozhatja...

taga20 2019.02.07. 21:16:34

@torró: "A Ripost értesülése szerint "

és te hülyézed le a másikat, te fogyatékos fityeszdroid?:)))

FCUK5 2019.02.07. 21:29:00

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: segítek: benneteket alázunk meg, csak annyira hülyék vagytok, hogy nem veszitek észre.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.07. 21:30:45

@Secnir: "a matematikai sosem volt a jobboldaliak erőssége"

Kikérem magamnak.

Egyébként ennek a bolsvik hazaáruló fideSStrollnak semmi köze a jobboldalhoz.

taga20 2019.02.07. 21:32:39

@Ms.Cunnesburry: értem én, de miért a leggyökérebb fityesznyuggereket küldik ide?

fákköt is befutott égetni a geci gazdáját, csak nem veszi észre már pár éve:)))

dr. mesterséges színezék 2019.02.07. 21:40:39

Csak emlékeztetőül: a Magyar Nemzet akkor kapta a MaNemmondunkigazat becenevet, és ahhoz a sajtópereket csőstül, amikor az MSZP-SZDSZ-kormány jóvoltából SEMMIT se kellett volna hazudni, csak leírni a száraz tényeket, mert azok éppen eléggé kormánykritikusak voltak.
De ők nem bírták ki, pont úgy, ahogy a Demokrata sem: bele kellett lódítani-tódítani az alapból bicskanyitogató hírekbe is.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.02.07. 21:45:40

@torró: Hú, de hiányzott még egy fideszes mocsok nick. Örülünk neked csicska.

taga20 2019.02.07. 21:48:40

@Ms.Cunnesburry:

igazad van!

de szerintem, a lokál előfizetést nem adják egy életésirodalomért:))

TSandor Toth 2019.02.07. 21:50:02

@Fülig José: Csinálod ezt a szart vagy nyalogatod is? Egészségedre!

taga20 2019.02.07. 21:54:49

@Ms.Cunnesburry: szerintem a jobb szélen, az a disznónak láccó tárgy a 13. hónapban van!

remélem ez a zsírdisznó nem valamelyik országnak a vezetője!:)

paraszthajszal 2019.02.07. 21:56:12

@Orbán egy Palpatine: „Hú, de hiányzott még egy fideszes mocsok nick. Örülünk neked csicska”

Na mi van libbantkám, csak nem ideges vagy, hogy dagad a szoci botrány, lebukott a nagy reménység Karácsony? Lehet, hogy a Karácsonyt szegénykém már a dutyiban tölti, mert a csalás és a személyes adatokkal való visszaélés büntető jogi következményekkel is járhat.

És a Ripost által feltárt források között ott van még egy baloldali politikus, a Munkáspárt alelnöke is:
„Még a Munkáspárt jól ismert egykori alelnöke Vajnai Attila is kapott köszönőlevelet, pedig ő sem volt ott az előválasztáson és persze antifasiszta létére esze ágában sem volt a zsidók listázását megengedhetőnek tartó Karácsony Gergelyre szavazni.
Úgy tudjuk, hogy a politikus nem hagyja annyiban a dolgot, nyilvánosan akarja számon kérni , miféle csalás révén került a neve a Karácsony Gergelyt támogató szavazók közé.”
ripost.hu/cikk-csaltak-az-ellenzeki-el-valasztason-nagy-a-felhaborodas

Most aztán ajvékolhattok, libsikéim, mert könnyen lehet, hogy még azelőtt kihullik a lieblingetek a játékból, mielőtt Puzsér Robi ellen kiállhatna a második fordulóra? Szopóka van készülőben?!

törppicur 2019.02.07. 21:58:34

@látjátok feleim szümtükkel:
biztosan jól érted a választási törvényt és a kompenzációt?
szerintem fuss neki még egyszer.
Amúgy nem azért nyert a fidesz, ugyanis olyan nagyon sok második helye nem volt, mert 91-et megnyer a 106-ból. A jobbiknak és a baliknak is több 2. helye volt.
Ha 2,8 millió DK vagy MSZP vagy kétfarkú szavazat lett volna az nyer.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.07. 22:05:05

@torró: "Orbán most csókolt kezet Merkelnek "

Gusztustalan ez a falusi suttyó. Azt hiszi, a kézcsók olyan menő, mint a Gundelben kajálni. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.07. 22:15:44

@torró: "A Ripost értesülése szerint"

:))

Miért kell mindig hülyét csinálnod magadból? :))

Egyallampolgar 2019.02.07. 22:43:30

A HabonyRogán gépezet a csőcselékkel kommunikál a csőcselékből él. A FIDESZ szavazók 99%-a mára ellenállás nélkül eszi az info moslékot, még büszke is rá, hogy a moslékzabálással harcolhat az izék meg a hogyishívjákok ellen. Ezen a komment falon is van néhány.
Vicces, ha néhány KDNP-snek nem tetszik. Hát lehet néha valakik érzik hogy fogyétokos barmoké lett a párt. Csak hát nem fanyalogni kéne hanem visszafizetni az ellopott pénzeket. Kezdjük a magyar földeknél.

Világít a torony 2019.02.07. 22:49:43

@rallus: "Nagy itt a zűrzavar elvtársak!" V.I.Lenin
A dolgozó nép széles tömegei ellenzéki TV-t néznek és ellenzéki sajtót olvasnak, mert a kormánypárti mindkét esetben sz.r."
Ez így biztosan nem igaz. A Fideszre szavazó agyhalottak nagyobb része semmit nem tud kezdeni egy minimum 5-7 összetett mondatot tartalmazó írással, ezért nem tudták a frissen elhunyt, roppant szolid olvasási igényű elhunyt Magyar Időket sem értelmezni. Túl sok volt benne a betű. Mentő lehetőségként találták ki részükre a City poszterekről való folyamatos tájékoztatást, valamint a plakátokon sugallt, a könnyű megoldást is tartalmazó, hatalmas sikereket hozó Nemzethy Konzultációt.

Etniez 2019.02.07. 23:02:08

@rallus: éppen félmillió dolgozó nép mondta, hogy a kurva anyját Viktornak a rabszolgatörvény miatt.

Etniez 2019.02.07. 23:11:55

@anyadmajma: stílus alapján kb. 3 nick/troll.

Etniez 2019.02.07. 23:18:21

@paraszthajszal: szóval dehogy hadakoztok, aztán belinkeled a hadakozást.
Nem vagy valami okos, te is érzed, ugye?

Világít a torony 2019.02.07. 23:24:32

@TSandor Toth: "Ezért ha lehet nyaljátok ki az enyém mellet az összes magyar ember seggét!"
Így, hogy saját bevallás szerint nem magyar, ezért megbocsátható a gyenge helyesírás és a gyatra mondatszerkesztés. Amúgy egy dolog roppant zavaros. Mit keres az ön melle a magyar emberek segge mellett? Ám ez csak az egyik. A másik pedig, elmagyarázná nekünk egy idegen, hogy magyar emberek számára ebben a találkozóban mi van annyira nagyszerű és fontos?

csakegyvalaszto 2019.02.07. 23:36:45

@torró: Ezt a viccet hallottad? Ma nyilatkozta gazdid (V4-en):

"Orbán Viktor hangsúlyozta: nem tudni, milyen lesz az Európai Unió az EP-választás után, de az biztos, hogy “nem olyan lesz, mint amilyen eddig volt”. Az EU meg fog változni, és hogy milyen irányba, azt az európai polgárok döntik el – magyarázta. Hozzátette: ha demokratikus EU-t akarunk – “és mi azt akarunk” -, annak karakterét, haladási irányát csak a polgárok dönthetik el.

A kormányfő kijelentette: “lehet vitatkozni a demokrácia milyenségéről – liberális, illiberális vagy éppen keresztény” -, de az biztos, hogy “a demokrácia képletéből a démoszt nem lehet kihagyni”. “Ha figyelmen kívül hagynánk az európai polgárok akaratát, akkor nem Európai Uniót építenénk, hanem egy birodalmat, és visszajutnánk oda, ahonnan három évtizeddel ezelőtt elindultunk, és mi az ellen lázadtunk fel 30 éve, hogy egy birodalmi központnak az ukázait kellett végrehajtanunk” – fogalmazott. Hozzáfűzte: ettől megszabadultunk, és nem akarunk ide visszatérni."

Na, akkor most már tudjuk valójában ők a demokratikus politikusok, és tényleg nem egyszemélyben pusztítja a demokráciát, hanem a nép véleményét kikéri...
Onnan lehet tudni, hogy hazudik, hogy mozog a szája.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2019.02.07. 23:43:15

Majd - vigasztalásként - Cilike elviszi Tónókát egy helikopter körre!

MrzNur 2019.02.07. 23:58:44

@TSandor Toth:
Ezzel szemben a Zorigón:
- Orbán szerint Mo. a régió meghatározó gazdasága (újabb félszopás a német multiknak)
- Migráns
- Náci
- Soros
- Migráncs
- Soros Brüsszel
- Migráns
- És még ezeken kívül is értelmetlen faszságok. Értelmes, tanult ember (elárulom, Fidesz KDNP-s sem) ilyen szemetet nem olvas.
Nyaljatok csak be a Főgecinek, biztosan értékelni fogja! (Ja, nem szarik az rátok, úgy, mint bárki másra)
Szánalmas, hogy ennyire elvakult, a világtól magát elzáró, szemellenzős honfitársaim vannak!
Én szégyellem magam Miattatok!
Egy büszke MAGYAR népből Európa cirkuszi bohócai lettünk ennek a megalomán, primitív tuskónak köszönhetően, akit Ti miniszterelnöknek hívtok! Gyurcsány is nagy tróger, de ez a csúti tahó messze túltesz rajta.
Gratulálok!

morph on deer 2019.02.08. 00:00:11

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: @taga20:
“remélem ez a zsírdisznó nem valamelyik országnak a vezetője!:)”

Ó, dehogy!
Ő csak egy kábé 2,5 milliós szekta vezetője, szegénykém csak beképzeli magáról, hogy még jelent is valamit...

Ráadásul - ahogy Irénke megmutatta a világnak - még komoly handycappel is indul, hiszen a horizontális kiterjedése minimum másfélszer meghaladja a normál emberi szintet!

Miközben ez tökéletesen elégséges egy szektavezérnek, egy európai ország vezetője minimum emberszabású humanoid, lásd a környező országok vezetőit!
Akit látunk, az a “Helló röfi” kategóriába tartozó népművészek egyike, aki amúgy a “fehérvári huszárok” című dalmű előadásában is jeleskedik, és a levitézlett középszar labdarúgók táborát erősíti..

Ezzel a profillal, most képzeld el!
(Na, ha ettől nem lesz népszerűbb a “foci” néven közismert primitív baromság, akkor már nincs az az isten amelyik népszerűvé teszi...)

Mindezen felül a “felcsúti bonviván” állítólag újfent megnyaldosta a német kancellárt, mert ő még mindig úgy tudja, hogy ez egy elegáns gesztus!

Most képzeld el! A jelek szerint szegénykém már legalább nyolcvan (80) éve nem kapott információt sem a társasági etikett, - és ami még rosszabb - sem pedig a diplmáciai protokoll állapotáról!
Így aztán a nyomorultja még mindig az 1918-as módit követi, bár akkor legalább a kezüket nem tartották a zsebükben.
Bár a pukedli meg a nyalakodás erősen hajaz arra a korra.

Valaki tudna már mutatni végre egy naptárt ennek az agyroggyant nyomorultnak, - a név orbán, - hogy Európa szerte már 2019 van?
Sőt, mától már kínában is!

Ráadásul ezt az évet a kínaiak a magyar miniszterelnökről nevezték el!
Komolyan, utána lehet nézni!

paraszthajszal 2019.02.08. 00:08:50

@Etniez: „szóval dehogy hadakoztok, aztán belinkeled a hadakozást.”

Hadakozást?!

Szarkazmusról hallottál már esetleg? :-)

Én a magam részéről csak jól szórakozom az o1g-zőkön, de azokon az „agytrösztökön” még jobban, akik azt hiszik, hogy idén májusban és ősszel majd ez lesz a választást megnyerő „atombombájuk” (és igen, vannak ilyenek: b1.blog.hu/2018/12/23/e_jelben_gyozni_fogsz_o1g )...

Én a magam részéről az esélyeiteket tekintve Puzsér Robi elemzésével értek egyet:
„A Pécsen az LMP és Jobbik közötti együttműködés jegyében a 21. századi kihívások – 21. századi válaszok címmel meghirdetett politikai fórumon azonban nem állt meg itt a kritikával Puzsér, hiszen a ballib választási győzelem feltételeként az ellenzék teljes cseréjét nevezte meg: »Ez egy olyan rossz hír, amit az ellenzéki érzelmű magyarok nem akarnak hallani. Jelenleg az ellenzék súlypontja továbbra is Gyurcsány Ferencen belül van, ezért ha a kormányt a mostani ellenzék le is váltja, az elmúlt 30 év rendszerét nem fogja, Orbán Viktor újra visszatér, de nem kétharmaddal, hanem négyötöddel.«”

csakegyvalaszto 2019.02.08. 00:19:35

Valamelyik troll kérem mondja már meg a Kubatovi álláspontot:

Azzal, hogy a nagy magyar hős Szijjártó Petike egyedül megvétózta Brüsszelben az illegális migráció visszaszorítására vonatkozó csomagot, azzal kijelenthető, hogy a Fidesz az illegális migrációt támogatja?

LebensraumamOsten 2019.02.08. 00:26:35

@paraszthajszal: Te vagy az egyik agyhalott iskolázatlan paraszttroll hülyegyerek. Pont rólad szól az igénytelen gyökérfirkász koncepciója. Jobb lett volna iskolázni magad.

paraszthajszal 2019.02.08. 01:04:18

@csakegyvalaszto: „Azzal, hogy a nagy magyar hős Szijjártó Petike egyedül megvétózta Brüsszelben az illegális migráció visszaszorítására vonatkozó csomagot, azzal kijelenthető, hogy a Fidesz az illegális migrációt támogatja?”

Nem, nem jelenthető ki. Ez egy rossz javaslatcsomag volt, amely hivatkozott volna az ENSZ migrációs paktumára, amely számunkra (a magyar kormányzat számára) elfogadhatatlan, nem véletlenül hagytuk ott az erről szóló tárgyalásokat.

@LebensraumamOsten:
„Pont rólad szól az igénytelen gyökérfirkász koncepciója.”

Fűrész pedig az ellenzéki politikusokon kívül neked is üzent:
youtu.be/al80M9PpFsQ

Etniez 2019.02.08. 03:26:25

@paraszthajszal: rövidebb hozzászólásban is leírhatattad volna, hogy nem érted.

csakegyvalaszto 2019.02.08. 06:25:18

@paraszthajszal: "amely hivatkozott volna az ENSZ migrációs paktumára"

Ezzel az elvvel akkor fideszes trollok ezentúl nem hivatkozhatnak nem kormánypropaganda médiára (marad érveléseitek igazolására az Origo, hadd nevessünk).

Tényleg hiábavaló védeni a védhetetlent, elegánsabb lett volna a "nem tudom" válasz.
A gazdid a választások előtt az illegális migráció ellen hirdetett harcot. Azt mondta, ők az egyetlenek akik megállítják az illegális migrációt. Szerintem (ahogy eddig is) mindenki meg akarná állítani csak ők nem, ráadásul ez a paktum ott előzte volna meg a dolgot, ahonnan indul az emberáradat.
De ha megszűnik a migráció, akkor nincs mivel riogatni a választáson, tehát megvétózza az illegális migráció visszaszorítására vonatkozó csomagot.

Ez pont azt jelenti hogy a Fidesz az illegális migrációt támogatja.

Valaki más tud jobb Kubatovi álláspontot (ülj le fiam, egyes)?

paraszthajszal 2019.02.08. 07:09:07

@Etniez: „rövidebb hozzászólásban is leírhatattad volna, hogy nem érted.”

Ti nem értitek immár kilencedik éve, hogy miért kerültök mindig szopóágra a választásokon…

@csakegyvalaszto: „Ez pont azt jelenti hogy a Fidesz az illegális migrációt támogatja.”

Nem, ez azt jelenti, hogy te egy ökör vagy.

„Valaki más tud jobb Kubatovi álláspontot (ülj le fiam, egyes)?”

Kubatov személyes álláspontját nem ismerem, az ügyben nem is érdekes; a külügy álláspontja meg az, amit leírtam, tessék itt van hivatkozással is:
„Magyarország és Lengyelország ellenzi, hogy hátsó ajtón, különböző uniós és ENSZ-dokumentumokba fejezetenként beiktatva, visszahozzák a migrációs csomagot – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Varsóban az MTI-nek nyilatkozva.”
www.hirado.hu/kulfold/kulpolitika/cikk/2019/01/28/magyarorszag-ellenzi-a-migracios-csomag-bujtatott-visszahozatalat/

John Brennan 2019.02.08. 07:29:07

@csakegyvalaszto: buta vagy
a világ legostobább párhuzamát alkottad meg

Pop40 2019.02.08. 07:54:05

Na ja, szép is az, mikor a fideszes söpredék lopott közpénzből eltartott hírhamisító szennysajtója már magát a fideszes söpredéket sem érdekli. :-)))

John Brennan 2019.02.08. 08:08:19

@Pop40: bravúros volt ennyi logikai-tartalmi tévedést ilyen rövid szövegbe belesűrítened

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 08:33:43

@Etniez: "rövidebb hozzászólásban is leírhatattad volna, hogy nem érted."

:))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 08:36:47

@6.Troll: "Mit keresel itt akkor jobboldaliként, faszfejkém? A B1 jobboldali?"

Miért ne olvashatnám a szabadsajtót? Amit te jobboldalinak képzelsz az bolsevik fideSS propaganda. A fasznak kell, meg neked. ... Ja, ezzel nem bővítettem a lehetőségeket. Szóval a fasznak kell. :))

Minden ballib bérretteg 2019.02.08. 08:56:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A B1, mint szabadsajtó.. Hát ezen nagyon sokat röhögtem..

A B1 a leggusztustalanabb gyűlöletkeltő, bérrettegő, és uszító blog, ami a kommunista diktatúra összes mocskát magával hurcolta máig, a karaktergyilkosságoktól, a nemzeti identitástudat, és keresztények gyalázásáig.

Ami végsősoron az összes ballib álhírgyár lényege Indextől, 444-en át, az RTL.ig, csak ott kultúráltabban löketik a hazaáruló tempót.

szigony 2019.02.08. 09:29:05

@Minden ballib bérretteg: Akkor miért olvasod ? Ne gyere azzal, hogy Te majd kijózanítod a sok hülye ballib kommentelőt. Két lehetőség van. Vagy pénzt kapsz érte vagy hülye vagy. Melyiket választod?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.02.08. 09:38:18

tudjuk...a jobboldal ugy veszit mindig h valojaban nyert.
ujra indulo lap? = vereseg
értem en.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2019.02.08. 09:47:39

MAGYAR NEMZET

Magyar Nemzet újabb gagyi,
Nem sugároz felém delejt.
Alszik tőle apu, nagyi,
Nem újság ez, csupán selejt.

Fentről diktált debil cikkek
Hazugok és sosem tiszták.
Így írnak a jobber klikkek,
Közpénzen vett zsurnaliszták.

Még hogy ők a keresztények?!
Megkönnyeztetik a Mennyet!
Nem zavarják őket tények.
Sose olvass ilyen szennyet!

(homlokránc!)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 10:05:16

@Minden ballib bérretteg: "A B1 a leggusztustalanabb gyűlöletkeltő, bérrettegő, és uszító blog"

Sajnállak, de Kubatovnál panaszkodj, aki ide küldött trollkodni. :))

6.Lenin 2019.02.08. 10:10:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Vagyis neked. Szabad sajtó, mitől szabad? Te tényleg hülye vagy,
Az egyik emberkének ez tetszik, a másiknak meg más, a sajtó meg kiszolgálja őket, mert miből is élne meg?
Szabad sajtó, édes istenem, ez kb olyan, mint a filantróp gazember, kicsit ad, hogy tudjon máskor sokaktól sokat lopni.
Vagy a jószívű kapitalista, meg az érző szívű sorozatgyilkos.
Cicus, cicus szerencsés ember vagy, már nem fox elhülyülni az már tuti.

6.Lenin 2019.02.08. 10:17:29

@Secnir:

Faszfejkém. A választásokat a vt szerint rendezik. Akikre az érvényes szavazatok többsége jut, az nyer. Ez még egy totál hülyének se szabadna, hogy problémát jelentsen, meg az sem, hogy aki nem szavaz, annak a véleménye egy rakás szart se ér. Ugathat, de minek. Nem választott magának képviselőt.
Ennyi a lényeg.

Minden ballib bérretteg 2019.02.08. 10:27:57

@szigony:

Mert tudni szeretném kit adott ki a Soros féle központ ukázra, a napi lejáratásra, bérrettegésre, karaktergyilkosságra.

Minden ballib bérretteg 2019.02.08. 10:30:39

@6.Lenin:

Aki nem szavaz az sose ugat. Kizárólag a vesztesek ugatnak az ő nevükben is, mert frusztrált gecik lévén nem képesek a vereséget beismerni.

Az egész EU-ban itt van a kormánypártnak a legerősebb legitimitása, a Fideszre szavaztak a legnyagyobb arányban a szavazók, mégis it a legnygaobb a ballib hiszti.

Ezek egész egyszerűen hülyének néznek mindenkit.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 10:36:28

@Minden ballib bérretteg: "Az egész EU-ban itt van a kormánypártnak a legerősebb legitimitása"

Kádárnak kétszer akkora volt a legitimitása, mint most a gecié. :))

Mindig minimum 98% szavazatot kapott. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 10:38:17

@6.Lenin: "A választásokat a vt szerint rendezik."

Az jó lenne, rég megszabadulhattunk volna a geci gazdádtól. :))

Minden ballib bérretteg 2019.02.08. 10:39:17

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Minden szavazókörben magasan nyert a Fidesz. Ott is ahol ballib megbízottak számogatták és ellenőrizték a szavazatokat.
Ezt a csaltak dumát, csak a 60 IQ alatti faszparaszt proliknak találták ki, hogy úgy érezzék jogosan ordítanak kínjukban, Gyurcsány seggnyalása közben.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 10:41:38

@Minden ballib bérretteg: A választás elcsalását csak a 60 IQ alatti faszparaszt prolik nem vették észre, a milliárdokból folytatott kampányt, az ellenzék elzárását a nyilvánosságtól, stb, stb.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.02.08. 10:44:22

@torró: A Ripost féknyúz. Hogyan lehetne több ezer hamis szavazat, amikor a 444 megírta, hogy:
" ... Az előválasztás szervezői sajtótájékoztatón közölték, hogy a 34133 érvényes voksból Karácsony 27598, Horváth Csaba 6635 szavazatot kapott. ... "

( 444.hu/2019/02/03/nagy-folennyel-nyerte-karacsony-gergely-az-ellenzeki-elovalasztas-elso-fordulojat )

Ha ennyien lettek volna a tüntikéken, akkor nagyon boldog lenne a maszop vezetése.... Mondjuk, szerencséjük volt, mert az előválasztás idején nem esett az eső :-)

Valószínűleg nem tévedek nagyot, ha azt állítom, tarlóst újra fogják választani.... Karácsony magiszter a miniszerelnöki poszt után a főpolgármesteri posztot is elbukja....

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.02.08. 10:45:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Azért az ellenzék sem tett meg mindent, nem delegált elég embert a bizottságokba. Talán mert nincsenek is annyian a pártokban?

6.Lenin 2019.02.08. 10:51:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Látod, ez igaz. A vt-ben sehol nincs leírva, hogy kötelező a Fideszre szavazni. Másokra kellett volna, ha lenne szavazójuk, de nincs.
a Jobbik kapott közel 3 milliárdot, a Momentum felet, ellopták a haverok. Szavazójuk meg ennyi van.
B+, nagyon kevés szavazó dönt a fülkében. A hívek nem tudnak olvasni? egy marha DK-s nem tudja, hogy a Dk logoja alatt lévő négyzetbe kell x-elni? Mondjuk ezt el tudom képzelni, de a többiek is ennyire hülyék lennének? Hát, sajnos ezt is.

6.Lenin 2019.02.08. 10:57:02

@Magánvéleményem:

Te mióta tudod, hogy a kétfarkúakra fox voksolni? Megtaláltad őket a szavazó lapon? Oda tetted az x-et? Hát ennyien voltatok.

Minden szavazó körben ellenőrzik, hogy annyi a cédula, ahányan megjelentek, amíg ez nem egyezik, nem lehet tovább küldeni az eredményt. Vagyis mindenről jegyzőkönyv készül.

Ilyen óriási eltérésnél csalást emlegetni csak a totál hülyék képesek.

torró 2019.02.08. 11:12:18

Magyarázzátok már el nekem. Miként van az, hogy aki nem ért veletek egyet, mármint az Orbán utálókkal, az troll, fityeszbuzi, fizetett fityeszes, barom, ne is kommenteljen itt stb! És ti állítjátok magatokról, hogy csak a ti demokráciátok az elfogadható, és különben meg nincs sajtószabadság, meg véleménynyilvánítás. Erre rácáfoltok a megnyilvánulásaitokkal! Nálatok gyűlölködőbb meg kirekesztőbb, és trágársággal élőt nehezen találni. Hosszú évek óta olvasom az ocsmány alpári gyökér válaszokat. Nektek van családotok? Gyereketek? Unokátok? És előttük is így beszéltek? Mert akkor nagyon sajnálom szegényeket! És ha nektek ez a szórakozás, hát gratulálok! Remélem soha az életben nem juttok vezető pozíciókba.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.08. 11:13:39

@Magánvéleményem: "Azért az ellenzék sem tett meg mindent, nem delegált elég embert a bizottságokba."

Így van.

"Talán mert nincsenek is annyian a pártokban?"

Nem ember nincs, párt nincs. A geci eltapos mindenkit. Most épp a jobbikot a közel ezer milliós mondvacsinált büntetéssel. Talán mehetnek Strassbourgba, de akkor is, mire nyernek, nem lesz jobbik.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.08. 12:23:11

Még mindig nem adott egy fidesz imádó sem magyrázatot arra, Orbán miért kezdte kárálni, hogy baloldali médiatúlsúly van?

Mert Varga nertárs erre alapozhatta a véleményét. Feltételezhetően úgy gondolta, ha Orbán mondta, akkor biztosan úgy is van. Úgy is lett ( csak nem kávéfőző ), hanem kirúgás. Mert abban igaza van a Vargának, hogy Orbán jól mondta szellemi túlsúly van a baloldali médiákban. Ez viszont nem a soros, meg a balodal, meg főleg nem a migrácsozás következménye. Vagy még is? Már maguk is unják, csak nem merik abbahagyni?;D

Segíteni kéne nekik.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2019.02.08. 13:18:25

@LebensraumamOsten: A ZSÍRt értem, de mi av ÁF? Állami Fámvevőfék? :)

Pop40 2019.02.08. 18:06:11

@John Brennan:

Felsorolnád ezeket a "tévedéseket"?

Vagy csak böffenteni kellett valamit, mint mindenre, ami báncsa' szegény tolvaj G maffiáját? :-)

kolomparlole1114 2019.02.08. 20:07:53

Ez már a 2 bites pártszolgáknak fog szólni, a 3 agysejttel rendelkezők megszólítása még hátravan. Pláne a homo sapienseké.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.10. 15:39:44

www.atv.hu/belfold/20190210-megsem-kegyvesztett-varga-istvan-mar-meg-is-erkezett-orban-evertekelojere/hirkereso

Ez érdekes,mert Varga vagy feltette a pléhpofát, vagy nem szólt neki senki. Akkor viszont nem érthető, hogy miért Rogán vitte neki a selyemzsinórt ( hírek szerint )? Mi lesz ebből?
süti beállítások módosítása