B1 blogcsalád



Lekommunistázták a történelemtanárok Kövér Lászlót

2018. november 02. - nickgrabowszki

Ironikus posztban tiltakoztak a korlátolt butasága ellen. Pedig amit mond, az inkább félelmetes, mint nevetséges. kovilaci_1.jpg

Tisza István meggyilkolásának 100. évfordulóján állítottak szobrot szerdán a volt miniszterelnöknek, és a jeles esemény alkalmából a parlament elnöke nekiesett a történelemtanároknak, mert hogy 

hazudnak.

Kövér szerint ugyanis

gyakorlatilag ugyanazt a marxista, posztmarxista koloncot cipeljük a nyakunkban, mint amit a második világháború után a nyakunkba akasztottak. (...)

Végre rehabilitálni kell múltunkat, és újra kell fogalmaznunk az elmúlt több mint ezer esztendőt, különösen a 20. századi történelmet, annak érdekében hogy helyesen lássuk a ma kihívásait is.

A házelnök agymenésére a Történelemtanárok Egylete pénteken gúnyos Facebook-posztban reagált:

Kövér László házelnök a rendszerváltoztatás kudarcterületének nevezte a történelemoktatást. Szerinte ugyanazt a marxista, posztmarxista anyagot tanítjuk, mint a rendszerváltás előtt. Szerintetek mire alapozhatja állításait? A jelenleg forgalomban lévő, általuk válogatott körrel íratott, majd lektoráltatott, engedélyezett tankönyvekre? Az általuk bevezetett NAT-ra és kerettantervre?  Vagy a történelemórákra lopakodott be titkon, és ott előre be nem jelentett marxista szemléltetőeszközöket látott?  

És mi lesz a megoldása? Kikapcsolja a mikrofonjainkat? Vagy választ valami mást azoknak a kommunistáknak az eszköztárából, akikkel harcban állónak hiszi magát?

Az eszköz akkor legalábbis onnan lenne, ahonnan az alapállása: az ideológiai alapú politikavezérelt történelemoktatás óhajtása. 
(A képen a Gondolkodok Klubjának ülése. A középen látható felirat jelentése: „a mai ülés azzal a fontos kérdéssel foglalkozik, hogy meddig engedik meg nekünk, hogy gondolkodjunk?”

Amellett hogy a TTE vastagon lekommunistázta Kövért, a posztot a Gondolkodók Klubjának ülésével illusztrálta, ahol részvevők bekötött szájjal ülnek az asztalnál:

Tekintve a Fidesz történelemszemléletét, amely ötvözi a sérelmi nacionalizmust (minket mindenki mindig bántott, a vesztünkre tört és elnyomott), valamint az üdvtörténetet (a történelem magyarság 1000 éves küzdelme a megdicsőülésért, ott leszünk mint a nyugat-európai nemzetek temetésén), a TTE állítását egyáltalán nem lehet a valóságtól elrugaszkodottnak tekinteni.

A ma, Magyarországon hatalmon lévő garnitúra ugyanolyan

egydimenziós, egytényezős folyamatként tekint a történelemre,

mint a marxisták, csak a fiktív munkásosztály szerepét az ugyancsak fiktív nemzet tölti be, amelyik természetesen egységes és egylényegű (ti. bigott keresztény), és amelyik küzd a fennmaradásért, a függetlenségét, a neki jogosan járó nemzetközi pozícióért (ami alighanem a világuralom).

Ebben az egydimenziós személetben lehet a magyarság nyelve török (Orbán Viktor szerint), 89-ből antikommunista forradalom (Schmidt Mária szerint), amikor is Orbán egy elemi erejű népmozgalom élén döntötte meg a kommunizmust és zavarta haza az oroszokat (ugyancsak Schmidt), mert természetesen

az üdvtörténet csúcsa a Fidesz országlása.

Ami persze gyanúsan emlékeztet a sztálinista felfogásra, csak mutatis mutandis.

Továbbá pedig ami ebbe a koncepcióba nem illik bele, az hamis tudat, burzsoá ideológia, ellenségeink kitalációja, liberális szemfényvesztés, valamint "marxista, posztmarxista kolonc".

Szerintük tények nincsenek, csak értelmezések, és csak egyetlen értelmezés lehetséges. Aki mást állít, az maga az ellenség, akit nemcsak legyőzni, de egyenesen megsemmisíteni kell. Ezt nevezi Kövér a múlt rehabilitációjának.

A történelem egyelőre ellenáll. Ki tudja, meddig teheti.

Innen már tényleg csak egy lépés, hogy betiltsák, ami nem illik a sablonba, amúgy a sztálini időkkel teljesen adekvát módon. Az Alkotmánybíráság számára már kötelezővé tették az Alaptörvény elé iktatott ideológiai nyilatkozat, az ún. Nemzeti Hitvallás figyelembevételét. Nem volna váratlan, ha ugyanezt előírnák a történelemoktatásban is: aki nem eszerint látja a világot, annak távoznia kell a szakmából. ("Kikapcsolja a mikrofonjainkat?" Igen.)

Így lehet a múltat végképp eltörölni, és teremteni egy másikat. Nem baj, hogy az sosem történt meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1014340027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2018.11.02. 16:43:36

TOUCHE!

hogy rohadna má meg ez a kibaszott komcsi kövér geci a gazdájával együtt, a gecivel!

6.Lenin 2018.11.02. 17:14:11

A cikkből kimaradt, hogy a Sánta Cipészek Egylete is tiltakozott (valamiért), mind a 3-an. sőt az Egyenes Kiflit Sütő Pékek Egylete is, ketten, a harmadik tag éppen aludt.

2018.11.02. 17:23:47

kövér ner-szartárosnak a nemzetszocialista vélekedés fekszik !Nem is csodálkozom,mert ezek a siboló mindent és mindenkit negligáló nemzetileg nulla csőférgek a cocilista emlőből szivták ki a jelenüket!Minden ami rossz volt az "átkosban" újra megvalósítják és a saját hasznukra fordítják,miközben az ország népe csúszik az árok mélyére!

taga20 2018.11.02. 17:34:30

@6.Lenin: ez kurva kevés lesz ma nerhuszár, gondolom ezt te is érzed!

na zene, me ahhoz legalább van valami konyításod!:))

www.youtube.com/watch?v=X6DVwql1E-g&list=RDX6DVwql1E-g&start_radio=1

taga20 2018.11.02. 17:36:55

@csulla: igazad van. és csak jótündért tudom idézni!

"Minél szarabb valami, annál nemzetibb, felcsútabb, lőrincebb, viktorabb, ráhelebb, tiimibb, cilibb, pelenkább, magyaridőkebb, megoldjukokosbanabb, köztévébb, trianonfaszomabb, szotyolább, gatyább, kétharmadabb.

Ha egy barom barom, akkor nagyon barom. Nem biztos, hogy ez pontos idézet, de legalább igaz."

azigaziraptor 2018.11.02. 17:44:13

Владимир Ильич Ленин
Eddíg sem voltál egy "blade", de most aztán teljesen be vagy tompulva!
Ennyi ésszel hogyan tudsz létezni, te zigóta?

azigaziraptor 2018.11.02. 17:45:42

Kövér et.-nek eddig sem volt sok esze, de már itt van nála demencia et.!

taga20 2018.11.02. 17:51:48

@azigaziraptor: ne báncsd má a haveromat! kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább a mijenk:)))

azigaziraptor 2018.11.02. 17:56:17

@taga20: Sztem inkább ződ, még nem érett meg! :-)

paraszthajszal 2018.11.02. 18:36:36

Hiába sivalkodtok lypsykék, meg a sorosista ngo-gittegyletek, akármennyire is fáj nektek, de vége lesz a posztkomcsi vircsaftnak, a fiatalokat nenzeti patrióta szemléletben fogjuk nevelni és oktatni.

Rámutatunk a Tanácsköztársaság és a 40+ év szocializmus nemzetrontó, romboló hatásaira; rámutatunk azokra a múltbeli korszakokra (pl. a bethleni konszolidáció aranyéveire) amelyekre a mai napig mintaként tekinthetünk.

Nagyobb hangsúlyt kap majd az oktatásban, ahogy Magyarország saját testével védelmezte Európát a mongol és török veszedelemtől, ahogy a vérzivataros időkben is helytálltunk, ahogy újjá tudtuk építeni magunkat.

Mert a magyarság bár nem minden háborúban volt győztes, de nemzetünk mindig megőrizte a büszke magyar öntudatát, sajátos keleti, de egyben keresztény-európai identitását, nemzetkarakterét; az egyedülálló és különkeges anyanyelvünket.

És meg fogjuk mindezeket őrizni a következő ezer évben is – nem leszünk bevándorlóország, hiába támad ránk egyszerre az ENSZ, Brüsszel, és a Soros-szervezetek; ha a hatalmas, győzhetetlen Oszmán Birodalmat meg tudtuk állítani, akkor őket is meg tudjuk, és megbis fogjuk!

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 18:37:40

Egy hithű kommunista őszinte levele Kövér Lászlóhoz.
Tisztelt Kövér Úr!

A hortobágyi templomban 2013. június 22-én elhangzott beszéde igen érdekes gondolatokat ébresztettek bennem. Ön akkor úgy fogalmazott, hogy “mi magyarok saját bőrünkön tanulhattuk meg, hogy a magyarságnak még a kommunistákból is a legalja jutott, akik nemzetárulásban, hazaárulásban és nemzettársaik megnyomorításában mindig élen jártak Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádár Jánosig”. Elképzelhető, hogy kommunistákból valóban a legalja jutott nekünk, hiszen annak idején sajnos Ön is, valamint testvérei és kedves édesapja, sőt nagyapja is az MSZMP tagjai voltak. hiszen annak idején sajnos,mint Orbán Viktor gimnáziumi KISZ titkár,az apuci Orbán Győző a kőbánya párttitkára,az anyuka Sipos Erzsike néni pártbizottsági munkatárs aki tanítónői hivatását adta fel ,hogy fiacskáját a kis Viktort protekcióval a jogi egyetemre bedugja.
De szép társaság az őt,őket körölvevő ,a hatalomba pátyolgató érdek áruló MSZMP tagok is ,mint Pozsgay Imre ,Szűrös Mátyás,Pintér Sándor,Matolcsy György ,Boros Péter,...és így sorban,..
Méghozzá nem is akármilyen tagjai. Nagypapája megkapta Szocialista Hazáért Érdemrendet, Ön pedig, mélyen tisztelt Kövér úr, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének Ifjúságkutató csoportjának volt a munkatársa. Emlékszik már?
De tudja, még csak nem is az a legnagyobb baj, hogy miközben sok száz kommunista család őszintén hitt a dolgozók ügyéért harcoló szocializmusban, addig Ön karrierista nyikhajként – a többi rendszerváltó banditához hasonlóan -csak kapaszkodóként, eszközként használták a Kádár- rendszert.

A tragédia az, kedves Kövér úr, hogy míg a hithű kommunisták nem tagadták meg múltjukat, addig Ön gyűlölettől fröcsögő hangnemben gyalázza egykori sorstársait, elvtársait. Illetve nem. Az elvtársait nem. Ahhoz ugyanis elvek kellenének, Ön viszont – már ne is haragudjon véleményemért – szó szerint az a legalja, gerinctelen és elvtelen senki, akit a beszédében említett: az új kapitalista világban a politikai pályafutása érdekében, a hatalom kedvébe járva a legelszántabb módon gyalázza azt a rendszert, amely Önt kitaníttatta és próbált magából embert faragni. Sajnos nem sikerült, de erről azt hiszem, hogy nem mi tehetünk.”

6.Lenin 2018.11.02. 18:45:50

@a nagy hohoohooo:

Egy hithű kommunista...
Nagy marhának teccik lenni az már biztos, horgász úr.

2018.11.02. 18:52:38

Azért mégiscsak felháborító, hogy a Magyar Országygűlés elnökének, a Fidesz alapító tagjának, az egyes számú tagkönyv birtokosának nem tudják beállítani a gyógyszereit !!!

taga20 2018.11.02. 19:04:46

@6.Lenin: mi van haver, szégyenled a dobtárasodat, amit minden nov.4.-én előveszel?:))

Doktor Toekfey 2018.11.02. 19:12:48

Kövérnek teljesen igaza van: harminc év kevés volt, hogy a történelemtanítás kigyógyuljon azokból a marxista torzulásokból, amiket a kommunizmus-szocializmus okozott.

taga20 2018.11.02. 19:18:33

@dr. Irén Cunnesburry: dupla ünnep az öreg csöves cimbimnek?!:)))

taga20 2018.11.02. 19:21:01

@farcsika67: akkor má ketten vagyunk. csak nehogy a fityesz rendőrség elvigyen, me ez má valami szervezkedésnek láccó valami lenne.

te, az én hangom mélyebb, mondjam én, hogy civilek vagyunk?:)

paraszthajszal 2018.11.02. 19:28:01

@taga20: A fejedben összekeveredhetett április 4. („Magyarország felszabadításának napja”) november 7-tel („Nagy Októberi Szocialista Forradalom”). Az eftársaid ezé nem fognak megdícsérni.

@farcsika67: Ha egymás után százszor írod le, hogy egyetértek, az hatásosabb! Csak az a nagy kár, hogy nem nektek van kétharmados mandátumotok, úgyhogy ha mi nemzeti szellemben akarjuk nevelni a fiataljainkat, hogy legyenek büszkék a trianoni szétszakíttatás után is erős, összetartó nemzetünkre; egyedülálló nyelvünkre; sajátosan magyar, de egyben keresztény-eueópai kultúrájukra, akkor hiába az erőlködés. Ha meg ezek a TTE-s senkik sokat ugrálnak és gyalázzák a magyar közjogi méltóságainkat, akkor hamarosan megtapasztalhatják, hogy az új igényekheh való alkalmazkodás helyett jobb-e a Meki vécéjét takarítani éjszakánként.

6.Lenin 2018.11.02. 19:28:06

@taga20:

56-ban 12 éves voltam, és, ha munkásőr lettem volna, miért szégyellném?

Az MSZMP-nek több, mint 8százezer tagja volt. Hányan szégyellik? Hányan élvezik ma is az előnyeit, minden pártban? Ma már kiváló kapitalisták az ellopott nemzeti vagyonból. Ti az öregeddel, mit vitetek haza?
Könnyebb lenne megszámolni azokat, akik nem loptak, de most nagy a pofájuk.
Meséljek? Mit lopott az öreged a gyárból, vagy a hivatalból? Mindenki lopott valamit.
De, ha nincs Gorbacsov, még 7.én most is ünnepelnél.
Nyugati barátaink nagy ívben leszarnák még most is, hogy milyen rendszer van nálunk.
Nagy barátjuk volt kádár elvtárs.

taga20 2018.11.02. 19:35:29

@paraszthajszal: "A fejedben összekeveredhetett április 4. („Magyarország felszabadításának napja”) november 7-tel („Nagy Októberi Szocialista Forradalom”). Az eftársaid ezé nem fognak megdícsérni."

te bazdmeg, jobb vagy, mint feketepáko!:)))))))))))))))))))))

megdicsérni! te szar faszú nerribanc!

2018.11.02. 19:35:51

@Doktor Toekfey:

Milyen marxista torzulásokra gondolsz?

6.Lenin 2018.11.02. 19:40:35

@taga20:

Akinek ma ekkora pofája van, az...

Vagy totál hülye
Vagy a nagyszülők min. ÁVH-sok voltak, (először nyilasok, aztán később jött az ÁVH)

Választhatsz. Én az első lehetőségre tippelek.

taga20 2018.11.02. 19:40:47

@6.Lenin: én mit vittem haza? 90-ben 21 éves voltam. nem szégyenlem, nem vittem semmit haza, veled ellentétben.

a romlott lelkivilágodat ne vetítsd ki rám! nem mindenki akkora szargerincű, mint te!

morph on deer 2018.11.02. 19:42:47

@csulla:
“miközben az ország népe csúszik az árok mélyére!”

De tudod miért?
Mert ők “nem hagynak senkit az út szélén”!
Mert ott nyilván még útban lenne, így aztán sürgősen belökik az árokba, és voilà: már nincs is senki az út szélén, pont ahogy a vezér igérte!

Hát nem gyönyörű?

taga20 2018.11.02. 19:43:05

@dr. Irén Cunnesburry: na befutott a legnagyobb szardarab seggfej!

ha van valaki akit utálok a geci mellett, akkor az ez a paksimogyoró, ez a faszfej nick!

taga20 2018.11.02. 19:45:57

@6.Lenin: mi van haver, te vagy ez a szardarab is, vagy csak dugtok?

vegyél egy kicsit vissza, me lassan itt van nov.4. és egy kicsit halkabban kéne ünnepelned gajdicsevtárs!

2018.11.02. 19:45:59

@taga20:

Ok. Én azért kíváncsi lennék azokra a marxista torzulásokra.

Tobruk 2018.11.02. 19:46:53

@dr. Irén Cunnesburry: Tied a pont:-):-):-) de nagyon:-):-):-):-)

LKerekes 2018.11.02. 19:46:58

A történelemtanárok között is van néhány hülye sivalkodó. Ennyi, nem kell túllihegni. Úgy sem lesz ettől több szavazótok.

taga20 2018.11.02. 19:50:27

@LKerekes: laci, rólad és a geci gazdádról. tudod a csuti kerti törpéről:))

6.Lenin 2018.11.02. 19:51:09

@taga20:

Te akkor csak segítettél cipelni.
Néhány jól irányzott kérdést kéne csak az ősöknek feltennem, és néhány A4-est tele tudnék írni az eltulajdonított dolgokról. Hamis napidíj, hamis elszámolások stb, néhány apróság a gyárból, hivatalból stb, de hiszen minden a mienk volt, és otthon lehetett a leghasznosabban felhasználni őket.
Rengeteg jó történetem van. Tudod, abban a rendszerben gyökérkefét, és szentképeket árultam, így minden réteget volt szerencsém ismerni. A legjobb vevőim a szentképekre a komcsik voltak.

taga20 2018.11.02. 19:52:44

@dr. Irén Cunnesburry: te perverz vagy?

szerinted ez az istenbarma tudja, hogy miről beszél?

Tobruk 2018.11.02. 19:54:21

@paraszthajszal: Figyu màn! Itt senkinek sem a magyarsaggal,magyarsagra valo nevelessel,stb van gondja. Tudod te is ,csak valamit fel kell büfizned hogy tudd vedeni a gazdaid. Ugyanolyan nemzetronto hazaarulo vagy mint ok. Ha van egy csepp eszed ,sajnallak, ha meg tenyleg beszopod a fidesz hazugsagait, vedd ugy hogy nem is szoltam hozzad:-)

Doktor Toekfey 2018.11.02. 19:54:23

@dr. Irén Cunnesburry:

Biztos, hogy tudni akarod? Az egyik szakom a történelem volt, elég hosszasan tudnám sorolni, mit hagytak ránk az elvtársak. De ami az igazán durva volt, hogy a "két liberális évtized" semmivel sem volt kevésbé ideológia-vezérelt értelmiségi közgondolkodása számára szinte teljesen kompatibilis volt a marxista történelemszemlélet. Ezért tartunk most ott, ahol.

camilló 2018.11.02. 19:57:14

A történelem tanárok, pont annyira nem ismerik a történelmet, marxizmust, mit itt sokan. Szánalom mind két fél....

taga20 2018.11.02. 19:57:35

@6.Lenin: mocsok komcsi ügynök, mosakodhatsz ezerrel, de mindenki vágja, hogy anno nyilasházmester voltál, asztán dobtáras munkásőr, ma meg fityeszork vagy.

anyádat próbáld meg átbaszni, ne engem szutyok!

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 20:00:09

@paraszthajszal: Mindent visz.......höhööö..és tovább tolja tolja a kőbiciklit a hülyéje....
Ezen beszartam..mérmindig a leghülyébb takonynácikat vezénylik ki ide hehee..
........ ! ne menj sehova , rád itt van szükség...Ezt a szellemesnek vélt hülyeséget mindig azok sütik el, kiknek egyetlen önálló gondolatuk sincs és egyetlen cikkről sem jut eszükbe semmi,mivel nem értenek belőlük egy szót sem...hehee...
Mindkét világháborúba a magyar jobboldal rángatta bele az országot.
És a fő felelősök, a háborús bűnösök pont azok voltak, akiket a mai magyar jobboldal rehabilitálni és hősként beállítani próbál.
1818-ban a magyarok a hazájukat védték a kisantant ellen, miközben Horthy Szegeden vakargatta a tökét, a magyarság ellenségeivel puszilkodott, és a magyar köztársaság megdöntésére szervezkedett.
Magyarország tragédiáit döntően a keresztény úri /jobboldali hatalom okozta: 1848-as forradalom és szabadságharc leverése, az I világháború és annak elvesztése ennek következtében a Trianoni diktátum .
Látom a történelem nem az erősséged. " 19 - ben a bőrkabátos Leninfiúk csinálták ezt, aztán '45 után meg az utódaik " Csak merthogy kihagytad azokat az urizáló mocskokat akik, miatt az ország jelentős része "odaveszett", az I. világháború után és akik miközben az ország feldarabolásának folyamata zajlott éppen, Bécsben kortyolgatták a kávéjukat. Horthy a románokkal szövetkezve jutott hatalomra . A román-francia fegyveres erőkkel hazaáruló módon -a hatalomért- megállapodott, hogy ha segítik hatalomra jutását, akkor aláírja és törvénnyel kihirdeti a Trianoni békeszerződést.A legnagyobb probléma hogy Horthy ezt a "lehetőséget" a román -francia fegyveres erőtől kérte és kapta. Károlyi mint gróf arisztokrata, a magyar burzsoázia tagja és a Köztársaság elnöke stb. jó és törvényes döntéseket hozott akkor amikor átadta az ország politikai vezetését a magyar baloldalnak.
Ebbe a helyzetbe -törvénytelenül- gázolt bele Horthy és jelentkezett a francia-román megszállóknál ajánlatával. Ez a legnagyobb tragédia amit egy ország megélhet , hogy a vezetésért , hatalomért valamely honfitárs lepaktál az ellenséggel .Szintén az őfőméltóságoknak volt köszönhető a II. világháború után, következő Rákosi diktatúra. Összegezve pont az ilyen a maihoz hasonló úrizáló mocskokat szenvedte meg mindig az ország, igaz annyi különbséggel, hogy akkor voltak legalább még igazi grófok, bárók, vitézek, a maiak pedig csak egyszerű paraszt gyerekek.Horthy jóváhagyta a zsidó törvényeket .Belevitte a háborúba az országot .Engedte hogy 437400 magyar állampolgárt idegen hatalom haláltáboraiba hurcoljanak és ott iparszerúen legyilkolják őket a II . világháború borzalmai ,a magyar gazdaság megsemmisülése, több százezer magyar és zsidó,cigány halott.
Aki hülye hozzá ne babrálja..hehee..
Bakker te gyengébb vagy, mint gondoltam :).. ha rádnézek tényleg egy illegális bevándorlót látok aki a Lipótról vándorolt ki a közéletbe épülésünkre :) mindig széles mosollyal nyugtázom ,hogy éppen azok ellenzik a menekültek befogadását akik a világon egyedüli népként ünneplik a honfoglalást :) :) :) téged teljesen megfertőzött a kormánypropaganda, a baloldal már ötvenszer megmondta: nem ellenőrzés nélküli bevándorlás és nem is letelepedési kötvény kell, hanem tisztességes menekültügyi eljárások, nemzetbiztonsági vizsgálattal,az hogy migráns-e, akkor derülne ki, ha megvizsgálnák rendesen, méltányosan a kérelmét. akik ide jöttek, azok menekültek, és csak a kérelmük kivizsgálása után derült volna ki, hogy "csupán" egy jobb élet reményében jöttek vagy háború elől menekültek, de keresztényi szempontból, az is pont ugyanolyan menekült, aki az éhhalál elől jön, "csupán" a jobb élet reményében. a kormány ráadásul azért sem tartja menekülteknek ezeket az embereket, mert szerintük csak az első országig tart a menekült státus, utána már minden más háborúmentes ország biztonságos, így akik szerbiából jönnek már migránsok. igaz, hogy a világon senki nem így értelmezi a menekült-státust, és szerbiát senki sem tartja biztonságos országnak.
De mindez mellékes is, mert kifejezetten a keresztényi magatartást kéri számon a kormányon (emberséges bánásmód, retorika, stb).
Vagy küldjünk vissza mindenki?.. :) mondjuk 896-tól vagy már korábbról? Mi legyen az indiai származású bankigazgatóval Párizsban? Vagy a muszlim tanárnővel, aki a Canterbury-i Saint John's-ban tanít? Meg az orosz maffiózóval és a kínai kémmel, akik a letelepedési kötvénnyel jöttek be? ez utóbbiak mennyivel Európa-kompatibilisebbek? Köszi.
Neked sem a tanáraid voltak a hülyék..brhüüüüüüü,...a nemzőid részeg qrelása....brhüü....hukk..hukk..már csuklom a röhögéstől .
Azt röhögöm bennetek mihígmélymagyar birkalényekben, hogy ti is tudjátok, hogy szellemi képességek terén a társadalom legalacsonyabb
rétegéhez tartoztok. És iszonyatosan utáltok ezért mindenkit aki nálatokcsak egy fél fokkal műveltebb, tanultabb.

taga20 2018.11.02. 20:00:22

@camilló: na beröpült a helikopter!

te eddig mi a kurvaanyádat csináltál? reszelted a gecit? vagy mit?

morph on deer 2018.11.02. 20:01:52

@taga20:
Van ám egy sokkal aktuálisabb is:

youtu.be/SPeWEEQ7CVE

A lényege az, hogy tutira mindegy, hogy ki voltál és mid van, a végén ugyancsak belebaxnak a gödörbe, mivel az anyaföld vár rád, hogy megfizess.
——-
Mother Earth is waitin' for you, yes she is
She is big and she's round
And it's cold way down in the ground
——-
Don't care how big you are
I don't care what you were
When it all is up
You've got to go back to Mother Earth
She is waitin' for you
Yea

Toportyán Zsóti 2018.11.02. 20:03:16

@6.Lenin: Gyenge nem kicsit,akár a birca...klónja lehetel .

6.Lenin 2018.11.02. 20:07:21

@taga20:

Miért kéne mosakodnom?

Most már tuti, hogy 56 októberében a nagyfaterod először kicsit bújócskázott, aztán 57 május 1-én ő vitte a ruszki zászlót, és 2x ment virsliért meg sörért is, pedig csak 1 adag járt mindkettőből.

www.google.hu/search?q=1957+m%C3%A1jus+1+k%C3%A9pek&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjx7JqUs7beAhUMjywKHSp0AykQ_AUIDigB&biw=833&bih=654

Mit szósz, mennyien vótak? Most meg jár a pofájuk.

Toportyán Zsóti 2018.11.02. 20:09:33

@6.Lenin: Lőtéri veszett kutyát sem érdekli hogy nagy marhának teccik lenni.Bolsi tempó saját alávalóságod másra kivetítni.

taga20 2018.11.02. 20:12:21

@morph on deer: és van talán egy örök érvényű.

persze én nem hiszek a mesékben:)))

www.youtube.com/watch?v=eJlN9jdQFSc&start_radio=1&list=RDeJlN9jdQFSc

neko1967 2018.11.02. 20:13:37

@paraszthajszal:

Görénybűzmirigyszőrszál!

"Hiába sivalkodtok lypsykék, meg a sorosista ngo-gittegyletek, akármennyire is fáj nektek, de vége lesz a posztkomcsi vircsaftnak, a fiatalokat nenzeti patrióta szemléletben fogjuk nevelni és oktatni."

Mindig sikerül belefutnod egy méretes pofonba!

Vegyük végig dagi laci pályafutását:

"Az 1990-es országgyűlési választásokon pártja és az Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) közös jelöltjeként egyéni mandátumot szerzett a pápai választókerületben. "

Ezek bizony liberális pártok voltak.

" 1987 és 1988 között Soros-ösztöndíjasként a közép-európai társadalmi mozgalmak kutatásával foglalkozott. "

Azt a! Mocskos sorosista!

"Apai nagyapja asztalosmesterként dolgozott. Az 1930-as évektől tagja volt a Szociáldemokrata Pártnak, majd az MSZMP-nek. "

„A gazdag életrajzi elemekből kár volt kihagyni a legfontosabbat: Kövér László felvételi vizsga nélkül került be az egyetemre. No, nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert. Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat). A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. Indoklás: „Az 1956-os ellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért.” A gyermek nem felelhet az apa rémtetteiért. DE! Nem az apát vették föl az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem a gyermekét!!!

"a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársa volt."

Bizony kommunista volt ő is és a családja is!

Ováció! Tapsvihar! Görénybűzmirigyszőrszálra meg egy kötelet kötnek és egy zetorral kihúzzák a porondról!

6.Lenin 2018.11.02. 20:13:41

@Toportyán Zsóti:

Te is felismerted az őseid a képeken? Vagy , mint résztvevő, lengettél valamit?

6.Lenin 2018.11.02. 20:17:14

@neko1967:

Fogadjunk, hogy a rokonságod min. fele kötődött valamilyen szinten a Párthoz.

taga20 2018.11.02. 20:17:58

@6.Lenin:
"Miért kéne mosakodnom?"

mert ugyanazok vagytok, mint a csuti geci és bandája, AZÉ!

na zene, me abban legalább nem vagy aberrált!

www.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q&start_radio=1&list=RDYrLk4vdY28Q

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 20:19:16

@Doktor Toekfey: Vajon kinek a hímvesszejét tisztelhetjük kendben humor Harold testvér?
(humor Harold: olyan emberke, aki azt hiszi magáról, hogy humoros, pedig nagyon nem.)...ez utóbbi elég szomorú,megemlíteném , hogy ez nem a közszopatási média felülete, ahol elég mantrázni az imbecillis faszságaidat ahhoz, hogy hihetőnek tűnjenek egy idő után a moslékzabáló célközönség bamba fejében.
Sokat nem szépít a történeten, hogy a 'mámi' valaha tanár volt, de már régen rájött többet keres a nyalodában,
Az öregre Marxra ne haragudj, nagyon sok hasznos/jó dolgot is írt.
Haragudj arra inkább aki a tanait rosszra használta.
Marxnak nincsenek programként kihirdetett eszméi. Politikai szempontból már a szociáldemokrácia jó része távol került tőle a Gothai program kritikája után, a leninisták pedig évtizedekkel halála után még távolabb, hiszen alapvető kérdésekben szakítottak Marxszal. Lásd a Kautsky-Lenin vitát. (A "renegát" Kautsky...)

Az érett Marx az I. Internacionálé vitái során felvetett politikai gondolataiból pedig nem lehet levezetni a terrort. Pl. oktatási kérdésekben az amerikai minták átvételét javasolta, s úgy gondolta, hogy az önkormányzatoknak kell az iskolákat működtetni, s minden ideológiai nevelés elutasítandó. Nem hitt a szociáldemokraták és a halála után évtizedekkel feltűnő kommunisták munka- és munkáskultuszában. A bérmunkás létet minden körülmények között embertelennek tartotta. Nem osztotta az "antikapitalista" ultrabaloldal felfogását, különösen utálta az erőszakos anarchistákat, akik elvetették a reformokat a kapitalista rendszeren belül.

A szocialista rendszerekhez társított bűnök jelentős részben nem igazolhatók, esetenként nem a rendszer okozta azokat, de nyilván voltak súlyos politikai hibák és bűnök.

A bolsevikok erőszakkultuszát azonban sokkal inkább le lehet vezetni a cári hagyományból, vagy az első világháború végén bekövetkező féktelen, eredendően nem a bolsevikok által generált erőszakhullámból, s egyáltalán nem lehet levezetni Marxból (aki 1883-ban meghalt). Marx egyébként meglehetősen hűvösen szemlélte a korabeli orosz viszonyokat, az orosz szociáldemokrata csoportokat marginálisnak tartotta.
Persze, hiszen ha nincs Marx, akkor senki sem vette volna észre a korai kapitalizmus kizsákmányoló jellegét és a cári rendszer is idilli üdülésként maradt volna a muzsikok emlékezetében. Természetesen Hitler is maradt volna festő. Értem már, Soros helyett Marx lett a bűnbak. Nem adott politikai programot senki kezébe. Nézetei nélkül pl. szociáldemokrácia sem létezne. A létező szocializmus eredményeit is szokás elhallgatni, s a bűnöket is felnagyítják. De még ha igaz is lenne minden antikommunista hazugság, figyelembe kell venni, hogy Marx és Lenin nézetei az alapvető politikai kérdésekben lényegesen különböztek egymástól. Érdemes ehhez utánanézni az ortodox marxista Kautsky és a tévesen ortodoxnak nevezett, de valójában Marxtól radikálisan eltérő bolsevikok korai vitáinak. Marxot legfeljebb a kőkemény fideszes érthette volna félre, azok meg nem járnak a tudomány házában, mert nem fontos nekik az.Akkor most, és nem először, pontosítsunk. Marx filozófus volt, és soha nem volt kommunista. A Hegeli dialektikát alakította át dialektikus materializmussá. Ennek ellenére, mindig is hívő keresztény maradt. A tanításának a lényege az volt, hogy tagadta a "teleológiát", nem teológiát, mert az másik asztal. A teleológia, a sorsszerűség, mondhatni az Isteni elrendeltetettség elve. Ő az ember szabad akaratát, és azon keresztül a világ sorsát tartotta mindig szem előtt.Marx akkor is a közgazdaságtan része (nyugaton is tananyag), minden tévedésével együtt. Azért meg ne tegyük felelőssé, hogy mit műveltek a nevében a halála után.
Hát... Azt gondolom még tanulnod kellene egy kicsit,mis mondott a doktor?

a szemészeten.
Doki: - Abba kellene hagyni a maszturbálást.
: - Miért, megvakulok?
Doki: - Nem. Zavarja a többi beteget.

Orbán egy populista - Ő mindig az lesz, mindig úgy adja elő ,hogy azt teszi amit a nép megkíván, mivel ők tartják hatalomban. Ő bármi és minden, ha a szavazatok hoz. Nincs mögötte semmiféle ideológia. Ha kell holnap zsidók ezreit löveti a Dunába, ha kell majd holnap után meg a legnagyobb antifasiszta lesz a világon. Nincs itt semmilyen látencia. Csak színház a pórnépnek.

taga20 2018.11.02. 20:19:47

@6.Lenin: mekkora egy retek vagy dobtáras!

2018.11.02. 20:23:29

@Tobruk:

Kösz.:)

Komolyan gondoltam. Kövér kiszámíthatatlan, elég nagy hatalommal rendelkezik és ez veszélyes az országra nézve.
Nagyon gyorsan el kellene távolítani posztjáról. Csinálni neki egy játszóhelyet, mint az Igori állomásfőnöknek, ahol kiélhetné magát.

paraszthajszal 2018.11.02. 20:23:50

@neko1967: Hiába sivalkodsz és gyalázkodsz, lypsykém. Az 1990-es SZDSZ és a nemzeti liberális Fidesz egyértelműen a kommunista rendszerrel szemben határozta meg magát, csak aztán 1994-ben a szadesz lefeküdt a maszopnak, és onnantól kezdve egyértelműen elindult a lejtőn.

Mentegethetném azzal a Fideszt, hogy akkor még fiatalok voltak és naivak, de nincs erre szükség: a magyarság elleni legnagyobb bűnöket már akkor sem ők követték el még liberálisként sem. Azóta pedig megértek, megkomolyodtak, és felismerték azt, hogy a liberális ideológia veszélyes métely, amely a nyugati társadalmak testét rágja. Még éppen időben. (Mire a Fidesz hatalomra jutott '98-ban már régen nem volt liberális.)

Mindennek ehhez az egész vitához persze semmi köze nincs, a posztkomcsi tankönyveket újra kell írni, a ballibbantakat pedig oda száműzni, ahová valók: a történelem szemétdombjára.

neko1967 2018.11.02. 20:27:18

@6.Lenin:

Nagyot tévedsz! Apám nagyapja csendőr volt, anyai nagyapám egyszerű asztalos mester, akinek a testvére nyilas volt. Mondjuk így úszta meg, hogy leventeként az oroszok ellen vigyék, mert a tesója besétált gyülekezőhelyükre, és egyszerűen kivitte.

Egy nagybátyám volt munkásőr, mert szeretett társaságban tütükézni meg lövöldözni. De mert nem volt hülye, amikortól lehetett, elkezdett vállalkozni. Amikor már egész jól ment neki, besétált a munkásőr parancsnokához, és bejelentette neki, hogy ez a bohóckodás már túl sok idejét veszi el. Erre azt mondta neki a parancsnoka:
"Gyurikám! Vigyáz, mert a Párt utánad nyúl!"

Mondjuk azt nem mondta, hogy melyik, mert ez a munkásőr parancsnok lett egy megyeszékhely kdnp-s szervezetének a vezetője!

Az én pártmúltam kimerült az úttőrösségben, de nem voltam valami jó, mert soha küldtek táborba!

6.Lenin 2018.11.02. 20:27:32

@taga20:

Mint minden párt 90-től. Még a Jobbikot is beszámítva.

Láttad a képeket 57 május 1-ről? Vidéken is hasonló volt a tömeg.
Aki akkor itt élt (90 előtt) kollaboráns (különböző szinten természetesen, de mindenki felelős a rendszerért. Nem forradalom döntötte meg, még ma is simán létezne valamilyen formája).

Szerintem nem ilyen baromságokkal kéne foglalkozni, semmi értelme. Majd az idő megoldja ezeket a kérdéseket
Soros részt vállalt a fajtársai kifosztásában, ha nem ő, akkor más, akkor már miért ne ő, mondta. Te felmented? Naná, a legnagyobb magyar a szemedben.

camilló 2018.11.02. 20:27:52

@taga20: Tudod szitkokkal azok szoktak érvelni akiknek nincsenek érveik! Ez az alpári stílus jellemzi a liberálisokat. Fogalmad sincs semmiről csak szitkozódni tudsz. Érveket ha felhoznál, de nem tudsz, mert max. a wiki-ről tudsz valamit is előbányászni, vagy az elvbarátaid mantráját tudod írogatni. Te ne kérj semmit számon még a fidesztől sem, ha nem tanulsz meg normálisan kommunikálni. Tudod a faluvégi cigány kocsmában sem beszélnek így, vagy ha igen annak következménye van. Persze így virtuálisan lehet nagy szád, de nyilván ezzel kompenzálod a sanyarú gyerekkorodat!:)

neko1967 2018.11.02. 20:30:15

@paraszthajszal:

Mintha valami kiabálást hallanék a szemétdomb felől... Á, nem érdekes.....

camilló 2018.11.02. 20:31:00

@paraszthajszal: Valaki vagy baloldali, vagy liberális. Súlyos hiba összemosni a két irányzatot.

6.Lenin 2018.11.02. 20:34:18

@neko1967:

Na, ugye.
Abban is biztos vagyok, hogy mindenki meg tudja magyarázni, hogy ő miért is nem olyan, azok mindig mások voltak.

Az ilyen dolgok (mint ez a poszt is) teljesen értelmetlenek, hiszen hány volt komcsit, nyilast, ÁVH-st szavaztak azóta vissza a választóik?
Ezek csak szarkeverésre jó, vagy a Fidesz hatalmát erősítik, mivel képtelenné válik egy normálisan gondolkodó ellenzék kialakulása.

morph on deer 2018.11.02. 20:35:41

@taga20:
Ha egyszer félig klasszikus de egészen free interpretációja érdekelne az öreg Gershwin sztenderd, (I got rythm) akkor szívből ajánlom.
(Aztán lehet lemenni hídba :))

youtu.be/w-02CXhGXCQ

Amúgy csak óvatosan: megfékezhetetlen migránsok mind, pont ahogy LázárJanó jelentette Bécsből!

legeslegujabbkor 2018.11.02. 20:36:38

@6.Lenin:
" Most már tuti, hogy 56 októberében a nagyfaterod először kicsit bújócskázott, aztán 57 május 1-én ő vitte a ruszki zászlót, és 2x ment virsliért meg sörért is, pedig csak 1 adag járt mindkettőből."

Kommunistákat a Fideszben keress. Szerinted miért nem szavazzák meg az ügynök akták nyilvánosságát és akadályoznak meg minden kutatót a publikálástól?

rasztaszív 2018.11.02. 20:36:41

@6.Lenin: nem gondolod,hogy akkor kövér kijelentései is értelmetlenek...?

paraszthajszal 2018.11.02. 20:36:56

@a nagy hohoohooo: „brhüüüüüüü,...a nemzőid részeg qrelása....brhüü....hukk..hukk”

Nem megmondtam, hogy ne igyál annyit, komcsikám? Vagy ha màr iszol, legalább húzz el a billentyűzet közeléből, mert csam úgy ömlik belőled a hülyeség.

„Károlyi mint gróf arisztokrata, a magyar burzsoázia tagja és a Köztársaság elnöke stb. jó és törvényes döntéseket hozott akkor amikor átadta az ország politikai vezetését a magyar baloldalnak.”

Jó és törvényes? Jól belerokkant az ország, amelyet így tudtak megcsknkítani… A Lenin-fiúk meg kifejezetten barátságos, kellemes társaság voltak, mi? Na elmész a francba komcsikám.

„csak a kérelmük kivizsgálása után derült volna ki, hogy "csupán" egy jobb élet reményében jöttek vagy háború elől menekültek, de keresztényi szempontból, az is pont ugyanolyan menekült, aki az éhhalál elől jön, "csupán" a jobb élet reményében”

Beadhatják a kérelmet a tranzitzónában; mi a franc kéne még ezen felül, vörös szőnyeget terítsünk eléjük? Vagy sétáljanak át a határon, ahol kedvük tartja?

„a kormány ráadásul azért sem tartja menekülteknek ezeket az embereket, mert szerintük csak az első országig tart a menekült státus, utána már minden más háborúmentes ország biztonságos, így akik szerbiából jönnek már migránsok. igaz, hogy a világon senki nem így értelmezi a menekült-státust, és szerbiát senki sem tartja biztonságos országnak.”

A hozzánk legközelebbi valóban polgárháború sújtotta ország Szíria. Amíg onnan elérnek ide, szárazföldi úton, a következő országokon mehetnek át: Törökország – Görögország (esetleg Bulgária) – Macedónia – Szerbia. Öt ország, ahol nincs háború. Amelyek közül kettő EU-tag (és minimum EGY ilyen országon keresztül kell menniük!!!), ahol a menekülteket elvileg regisztrálniuk kéne, ahol a kérelmüket el kellene bírálni.

Hogy a francba jut el szárazföldi úton egy szír migráns Magyarországra úgy, hogy nem halad át biztonságos országon?!

neko1967 2018.11.02. 20:38:00

@6.Lenin:

Nem, teljesen rosszul látod! A kommunisták átvették a hatalmat az országban! Nem véletlenül dörgölőznek putyin lábához!

Hogy is írták egyszer:

"orbánnak nem az volt a baja a kádári rendszerrel, hogy rossz, hanem az, hogy nem ő vezette!"

taga20 2018.11.02. 20:39:58

@camilló: kamilla neharagugy rám, de nem bírom az olyan gecifaszszopó rohadékokat, mint amilyen te is vagy, vagy a mészaroslölö, vagy a gecivej tiborcféreg.

ezé ne haragugy rám, ha nem szeretem a gerinctelen szar gerinced!

remélem érthető voltam paksimogyoró?!

camilló 2018.11.02. 20:40:41

@a nagy hohoohooo: Ugye tudod, hogy Marx zsidó volt? Marx alapjában a kapitalista gazdaságot bírálta, nem filozófus volt. A kapitalizmus szerinte nem megreformálható és közösségi társadalom fogja nézete szerint felváltani, ami korántsem azonos az állami tulajdonlással, stb., stb.

neko1967 2018.11.02. 20:40:56

@6.Lenin:

Egyébként miért nem szavazta meg a fidess tizennyolcadjára sem az ügynökakták nyilvánosságát? Túl sok köztük a kommunista és besúgó!

taga20 2018.11.02. 20:43:09

@6.Lenin: soros mit csinált?

na nem arra vagyok kíváncsi, hogy a családod mit zabrált a zsidóktól, mert azt el tudom képzelni.

ha most bocsánatot kérsz, azt elfogadom.

camilló 2018.11.02. 20:44:52

@taga20: Nyilván ismersz, azért írsz így. Fogalmad sincs ki vagyok. Csodálkoznál ha tudnád. Mindenesetre a stílusod továbbra is szánalomra méltó. Azt gondolod, hogy ha köpködsz, azzal valakit is meg tudsz győzni. Nem! Nem vagy jobb egy mákszemmel sem a fideszesektől, vagy a többi párt trolltól!

taga20 2018.11.02. 20:45:45

@neko1967: szerintem aki nem fityeszork, az mindenki vágja, hogy a fityeszben van a legtöbb szarfaszú ügynök.

nincs itt nagy titok!

6.Lenin 2018.11.02. 20:46:13

@legeslegujabbkor:

12 évig az SZDSZ,MSZP is volt kormányon, ki is lopták az iratok nagy részét.
Aki érdekelt, az hozzáférhet a megmaradt iratokhoz. Ők miért nem hozták nyilvánosságra?

Miért kéne 30 év után a neten, tv-ben, sajtóban az egymásra kent szarról még most is olvasnom, néznem? 90-ben talán lett volna értelme, egy szint felett kizárni a nem megfelelő embereket, de ma?

Kérdezd meg morph on deer-t, hogy miért szavazott Gyurcsányra? Kellett? Nem zárták ki a pacákot, volt joga rá szavazni.

rallus 2018.11.02. 20:47:45

Kövér szerint: "Végre rehabilitálni kell múltunkat, és újra kell fogalmaznunk az elmúlt több mint ezer esztendőt, különösen a 20. századi történelmet, annak érdekében hogy helyesen lássuk a ma kihívásait is."
Teljesen igazuk van az ismeretlen történelemtanároknak! Jó az, ami 57 óta bevált! Mi a túróért kellene erőlködni?

taga20 2018.11.02. 20:49:22

@camilló: "A történelem tanárok, pont annyira nem ismerik a történelmet, marxizmust, mit itt sokan. Szánalom mind két fél...."

"Ugye tudod, hogy Marx zsidó volt? "

ilyeneket okádsz ide, és te kérsz rajtam számot bármit?

mé nem baszodsz meg fityeszdzsuva?

camilló 2018.11.02. 20:50:43

@6.Lenin: Valójában egyik félnek sem érdeke az ügynök akták nyilvánosságra hozása, mert mindegyik vastagon sáros ebből a szempontból IS. Ki az a naív, aki elhiszi, hogy a 80-as évek végén mindenféle komolyabb retorzió nélkül lehetett szamizdatot írni, stb. Tudomásom szerint egyik magát kemény ellenzékit sem lehetetlenítettek el. Nyilván meg volt az oka...

camilló 2018.11.02. 20:54:36

@taga20: Nézz bátran utána annak, hogy Marx bizony zsidó volt. Az elvbarátaid Nácik, fasiszták, stb.) Antiszemitizmussal vádolták egy könyvéért, amiben a zsidókon keresztül mutatta be a tőke működését. Nos, tetszik vagy sem, Marx zsidó volt. Pont erről írtam, amikor azt írtam, hogy sem a történelem tanárok sem az itt lévőknek sincs gőze se miről beszél, amikor kommunistázik, meg ballibsizik, stb.

2018.11.02. 20:55:36

@rallus:

A kövéri újrafogalmazás kb ezt jelenti:

Mohácsnál győzni fogunk,
Dózsa lesz György királyunk,
Nagyhatalom századokon át.

Rákóczi világot hódít,
Kossuth-tal valóra válik
A Duna-menti Köztársaság.

A Duna-menti Köztársaság nem biztos, mert hajaz az EU-ra.

taga20 2018.11.02. 20:55:49

@6.Lenin: és ez mire érv szutyok? arra, hogy a mentorod a csuti geci és bandája szétbassza az országot.

azé egyszer fésztufész bele szeretném verni az arcodat a szarodba.

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 20:55:56

@camilló: Ugye tudod ,hogy ez a fejedben lévő takonynáci-antiszemita sötétség visszaigazolása...hehee....-Marx zsidó-is-volt,de nézeteit,műveit filozófusjént aposztrofálta.....

camilló 2018.11.02. 20:59:36

@a nagy hohoohooo: Nekem semmi bajom azzal, hogy kinek mi a származása, csak ugye Te írtad, hogy keresztényi hitéletet élt. Zsidóként ez elég nehéz! De, mint írtam ezzel nekem semmi bajom, de ne írj valótlanságot. Nem filozófiaként tekintett magára, hiszen a tőkéről értekezett és közgazdaságilag vizsgálta.

6.Lenin 2018.11.02. 21:01:16

@camilló:

A "rendszerváltás" idejében nagyon sok cikk jelent meg, hogy a szamizdatok írásához a rendőrség szerezte be a nyomtatókat, fénymásolókat a nagy szadeszos forradalmároknak.
Aztán utána kell nézni, mi is volt a duna gate. Kuncze G volt a belügyminiszter később, hozzáférhetett iratokhoz.
Csintalan dicsekedett a tv-ben a kisgazda elnöknek, hogy ügyvédnél van letétben életbiztosításként néhány akta.
Csak vissza kéne olvasni a korabeli sajtót, ha még fellelhető.

Nézzük meg, hogy hány világhírű író, tudós, sportoló volt /most is ügynök (nem magyarok) Akik nagy disznóságokat csináltak, úgyis előjön.

Volt egy pufajkás, és egy D209-es me is. És?

taga20 2018.11.02. 21:02:17

@camilló: nézz bátran utána, rejtő is az volt. és guttman arnold is. sőt richter gedeon is.

radnótit is leápoltátok.

"Részlet a Razglednicákból:

Mellézuhantam, átfordult a teste
s feszes volt már, mint húr, ha pattan.
Tarkólövés. – Így végzed hát te is, -
súgtam magamnak, – csak feküdj nyugodtan.
Halált virágzik most a türelem. -
Der springt noch auf, – hangzott fölöttem.
Sárral kevert vér száradt fülemen.
(Szentkirályszabadja, 1944. október 31.)
"

taga20 2018.11.02. 21:05:09

@6.Lenin: mi van szar, kened a szarodat másra?

6.Lenin 2018.11.02. 21:07:23

@taga20:

ARRA ÉRV, HOGY SOROS RÉSZT VÁLLALT A SAJÁT FAJTÁRSAI KIFOSZTÁSÁBAN.SŐT AZT IS TUDTA, MI LESZ A SORSUK.
Kérted a bizonyítékot, miért nem hiszel a saját szavainak?

Látod, te balfasz, te véded a saját gazemberedet, de másoknak meg a szemére veted.
B+, te hülyét csinálsz itt nap, mint nap magadból, és még büszke is vagy rá.

Verd a saját arcodat a saját szarodba, te seggfej.

taga20 2018.11.02. 21:08:16

@camilló: mekkora egy rohadt szardarab vagy. te rosszabb vagy, mint borospetya.

ő legalább a taknyát húzza, de te mit takargatsz szarházi?

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 21:09:51

@6.Lenin: Bocsi ,de nem értem miért kerül ide a kedves édesanyád legősibb hivatásos (de nem kém).."nagy marha"...szolgálati neve...hehee....tiszteld ba+...mert éjt nappallá téve teszi a lábát szét,hogy zaba legyen a pofádba,....az iskoláztatásodra azért nem jutott mert a derága édesapád elitta...hahaa..

taga20 2018.11.02. 21:10:03

@6.Lenin: a kurvaanyáddal beszélj így te szarházi nyilas/ávos házmester!

taga20 2018.11.02. 21:13:17

@6.Lenin: "SŐT AZT IS TUDTA, MI LESZ A SORSUK. "

egy tizenéves gyerek szerinted tudta, de a kibaszott horti nem tudta?

tudod mit kívánok neked szardarab nyugger? hogy olyan halált élj, mint radnóti, vagy richtergedeon!

6.Lenin 2018.11.02. 21:13:42

@a nagy hohoohooo:

Ha otthon ezt tanultad, akkor végeredményben nem tévedtem nagyot. Remélem nem a szüleidtől tanultad, saját erőfeszítéssel küzdötted magad ilyen mélyre.

camilló 2018.11.02. 21:16:14

@taga20: Gond van a szövegértéseddel! Mint írtam, nekem mindegy, hogy kinek mi a származása, de ne írjon már olyat, hogy keresztényi életet élt, mikor nem így volt! Nekem megvan az a füzet, amit Radnóti mellett találtak meg és kiadták a 80-as évek elején. Rossz helyen kopogtatsz, ha engem nácizol, csak annyit mondhatok! Az én nagyapámat is nyilasok lőtték le... Tudod az a legnagyobb baj, hogy a fidesz politikai ellenségeket kreált, és nem ellenfélként tekint a másik félre. Szomorú az, hogy ezt a másik fél is átveszi. Lehet ellenségeskedni, de nem hiszem, hogy ez válik az ország javára. Bizony igaza van a fidesz táborának, és viktornak is, amikor azt mondja, hogy a kétharmadhoz kellett az ellenzék impotenciája is! Bizony ennyire képes a mai ellenzék, főleg úgy, hogy mindig csak úgy tudnak megnyilvánulni, hogy kommunistáznak, Kádároznak. Azért nem ártana nem elfelejteni, hogy a közvélemény kutatások szerint még mindig a Kádár nevével fémjelzett kort tartják a legtöbbre. ha az ellenzék erre még ráerősít azzal, hogy viktorunk azt a kort hozza vissza, szerinted kire fognak szavazni azok aki, a hatalomba segítették viktort? Ezért írom azt, hogy a történelem tanárok, pont úgy nem ismerik a történelmet mint viktor és bandája. Ugye meg van, Hogy ezt a rendszert inkább lehet neohorthysta ként jellemezni, mint bármely szocialisztikus rendszerhez hasonlítani?

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 21:16:33

@camilló: Ha hülye vagy mindenhez ne az iskolát hibáztasd,az alkoholmámoros nemzésed az oka,Marx nem tartotta a zsidó vallást,de a hitet sem,apád is jobban tette volna ha a tehenet dugja meg.....bár így nem látva a pofalemezed,több mint való az történt....höhööö..

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 21:17:02

@camilló: Ha hülye vagy mindenhez ne az iskolát hibáztasd,az alkoholmámoros nemzésed az oka,Marx nem tartotta a zsidó vallást,de a hitet sem,apád is jobban tette volna ha a tehenet dugja meg.....bár így nem látva a pofalemezed,több mint való az történt....höhööö..

6.Lenin 2018.11.02. 21:17:16

@taga20:

Az adott időben 14 éves volt, ügyvéd apával a háttérben. Mi köze ehhez Horthynak, vagy Orbánnak?
Észnél vagy?

2018.11.02. 21:19:30

@6.Lenin:

a rendőrség szerezte be a nyomtatókat, fénymásolókat a nagy szadeszos forradalmároknak???? )))))

A Soros alapítványtól kapták a felszerelést.

A korabeli belügyi jelentésekből kiderül.

www.kka.hu/_soros/kiadvany.nsf/538d96804d640588852566f2006f1ed7/3dd5524446db211ec1256f01003fe3dc?OpenDocument

Sir Bates dö Hól 2018.11.02. 21:20:19

@Doktor Toekfey: hogyne, hiszen mo a regnum marianum, vele boltolta le gézafi vajk, mindent ezen optikán keresztül kell tanítani, a három tengert, a saját vérünkkel megóvott loire-menti kastélyokat, stb.
a szerző biztos, hogy nem kommenista, azért olvashatna mást is a doktor űr raffayn kívül www.libri.hu/konyv/romsics_ignac.mitoszok-legendak-tevhitek-a-20-szazadi-magyar-tortenelemrol-2.html

camilló 2018.11.02. 21:20:22

@a nagy hohoohooo: Nem tartotta a hitet, de nem is élt keresztényi életet, mint ahogy azt te állítod. Amúgy ez a szitkozódás minden amit tudsz?:)

taga20 2018.11.02. 21:22:22

@6.Lenin: mivan? hol beszéltem a geciről?

észnél vagy?

morph on deer 2018.11.02. 21:23:07

@6.Lenin:
“a rendőrség szerezte be a nyomtatókat, fénymásolókat a nagy szadeszos forradalmároknak.”

Lófütty mama! Nem az ő rokonuk bolt a főbelügyőr...
Pl szitanyomás volt, valami ócska Xerox, meg hasonló jópofaságok. Már csak nagyon a vége felé tudtak kintről szerezni ezt-azt, az elején csak a barkácsolás ment meg a fusi nagy néha.

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 21:24:00

@6.Lenin: Akkor szólíthatlak eztán "Hivatásos qrvanéni kismarhájának bocika?
Kezet fel!
Köszönöm...heheee...leteheted....

6.Lenin 2018.11.02. 21:25:26

@dr. Irén Cunnesburry:

Kannásbory!

Az ilyen nagyobb teljesítményű gépekre embargó volt anno. Engedély kellett a behozatalhoz. Lehet, hogy kint Soros fizette, de a rendőrség tudtával kerültek be az országba.
Talán még megvannak a Magyar Nemzet akkori számai. Nézz utána.

Sir Bates dö Hól 2018.11.02. 21:27:03

@6.Lenin: ebben igazad van, mindenki vitt, amit tudott, függetlenül attól, hogy tudott-e azzal aztán kezdeni valamit, hogy szüksége volt-e arra vagy sem:-)... ma már mindenki tagadja:-)... de mindenhol a kgst-n belül!:-)...

Sir Bates dö Hól 2018.11.02. 21:29:33

@Doktor Toekfey: aha, de a másik, az első, az a foxi-maxi volt, majd utána nyilt meg a tudományos pálya a doktor űr számára...

6.Lenin 2018.11.02. 21:31:13

@a nagy hohoohooo:

Már bizonyítottad, hogy milyen szánalmas vagy, minek erőlködsz?
Annak hívsz, aminek csak akarsz.

Csak, hogy tudd, halottak napján, édesanyám már meghalt. Remélem még a tiéd él, és sajnálom, nagy terhet jelenthetsz neki.

taga20 2018.11.02. 21:31:29

@6.Lenin: szerintem a helyedben én szégyellném magam.

szégyellem magam miattad, hogy te is magyar vagy, és a geci és családja is!

szavam sincs rád.

www.youtube.com/watch?v=RyfCTZB6Nrk&list=RDRyfCTZB6Nrk&index=1

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 21:33:36

@camilló: Gratula!te vagy a legnagyobb orbánseggszolgálatos hímvessző....hehee...

Majd ha befejezted a saját seggedbe nemi aktust keress rá :miért nem volt szélsőséges marx-hetek írása....hehee...köszönöm,folytathatod.....-

morph on deer 2018.11.02. 21:34:00

@6.Lenin:
“Az adott időben 14 éves volt, ügyvéd apával a háttérben.”

Ja. Aki olyannyira a “háttérben” volt, hogy mielőtt elhagyta a helyszínt, a 14 évest rábízta egy keresztény hivatalnokra, - akinek később az lett a munkája, hogy leltározza az elkobzott javakat, és aki vitte magával a kis Sorost is a “melóba”.
Valahogy így.

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 21:37:03

@6.Lenin: Óbesajnálom a drágát....remélem piros lámpát...ööö....mécsest gyújtottál neki...brühühüüü...

2018.11.02. 21:38:22

@6.Lenin:

Tudomásuk volt róla, de nem a rendőrök szerezték be.

6.Lenin 2018.11.02. 21:40:26

@morph on deer:

Egy 14 éves gyerek (?) akinek esküt kellett tennie, hogy keresztény, és nem látta, hogy mit is csinál, mik is lehetnek a következményei, vagy tulajdonképpen miért is teszik mindezt?Te ennyire hülyének nézed? Vagy másokat nézel annak?

De még most se tartja elfogadhatatlannak, és nem is érez semmit, hogy az akkor helytelen lett volna. Nyilván az életét mentette, nyilván azok is akik parancsra őrizték a haláltáborokat. B+!

taga20 2018.11.02. 21:40:47

@morph on deer: az ilyen tetves szart, mint ez a lenin, belebasznám a szarba, mikor az anyját a gyerekét bebasszák a gázba.

aztán vagánykodhatna ez a tetű!

utálom az embereket, me semmiből se tanulunk!

www.youtube.com/watch?v=P_uI1BUnzws&index=1&list=RDP_uI1BUnzws

6.Lenin 2018.11.02. 21:42:16

@dr. Irén Cunnesburry:

Kannásbory!

És nyilván megkóstolták a rajtuk készült mákos tésztát is.

paraszthajszal 2018.11.02. 21:43:10

@a nagy hohoohooo: „Óbesajnálom a drágát....remélem piros lámpát...ööö....mécsest gyújtottál neki...brühühüüü...”

Nem elég, hogy egy történelemből bukott, megrögzött komcsi vagy, de még egy érzékezlen tuskó is.

Mert ezzel aztán megnyerted a vitát, mi? Büszke lehetsz magadra!

2018.11.02. 21:46:02

@6.Lenin:

csak nyugodtan.....

azt hiszem ott tartottunk, hogy nem a rendőrök szerezték be .

6.Lenin 2018.11.02. 21:46:34

@taga20:

Ennyire nincsenek ellenérveid?

Az öregeidnek küldöm, ők talán megérdemlik.
www.youtube.com/watch?v=zlrWv1PJYkw

neko1967 2018.11.02. 21:47:06

@paraszthajszal:
Görénybűzmirigyszőrszál! Ne kommunistáz, mert ezzel a csuti vajdát, családját és embereit emlegeted!

6.Lenin 2018.11.02. 21:49:48

@dr. Irén Cunnesburry:

Kannásbory!

Nem! Ott tartunk, hogy minden az ő tudtukkal történt (ha már segédkeztek a behozatali engedélyezésnél, leszállításnál)

Pista Sagemono 2018.11.02. 21:51:12

Olvasgatva a véleményeket , bizony látszik az ezeréves megosztottság. Vagy széthúzás vagy nevezzük aminek akarjuk.
Nem az a cél , hogy egy poli(techni)kuss szavairól beszélgessünk, hanem csak úgy durr bele alapon.
Szóval nem szívesen szólok bele a gyengénlátók vitájába és nem is veszek fel este napszemüveget az esélyegyenlőség kedvééért, de azért röviden értékelném a hozzászólókat.
Legjobban érvelt és valóságtartalmú hozzászólás a nagy ho-ho hoo részéről érkezett, mert az ember nem csak a tanároktól tanul, hanem abból ami még mellé jön. ) nálunk legalábbis ilyen tanárok voltak." Fiam ami a könyvben van azt bármikor elolvashatod, de ha érdekel a téma akkor jobb, ha a levéltárban kutakodsz" csak arról érdemes beszélni amit nem hoz le a sablontankönyv.) Mikor -Melyik?
A másik szinpi hozzászólás a "rendszerkritikáról" neko 1967 családelemzése volt az egészet végigfuttatva a kndp-s munkásőrig.
No és volt még egy befejező gondolat a szemorvostól, hogy miért is fontos a tisztánlátás.
Nos egy páran akik végig ott voltunk a családdal 1914- től napjainkig azok már sok mindent láttak és nehéz megvezetni őket. Az sem akadály a tisztánlátásra, hogy kölyökként jó volt részt venni egy úttörőtábori programon. Vagy akár ifjú suhancként egy kiliántelepi "szocialista ifjúsági" tábort végig ku.,., tatni.
No és Marx bácsi jól mondta a melós termeli meg a terméket a paraszt a búzát a jó vezető mérnők utasítására, de a tőkés és a gazda (vagy a párt) aratja a hasznot.
Nos ezek az elvek a mai globális világban még mindig irányadóak vagyis nem évültek el
Egy normális könyvtárban Marx a polcon van a jövő generáció okulására.
A történelmet lehet napi "közakarat szerint átírni", de ez még bizony Adolfnak sem sikerült hosszútávon, annak ellenére, hogy megvolt a "kétharmada"
Konklúzió.
Tanuljunk elődeink történelméből és okuljunk hibáikból.
A vallás nevű vállalkozásokra nem akarok kitérni , mert ez magánügy.

6.Lenin 2018.11.02. 21:51:46

@paraszthajszal:

Hagyd, szerintem nem ér annyit. Nagyon az alja.

2018.11.02. 21:53:14

@6.Lenin:

de nem ezt írtad. idézzem?

vagy addig terelgeted a szót, míg bebizonyítod magadnak, hogy igazad van?

taga20 2018.11.02. 21:55:08

@6.Lenin: neked sincsenek, csak kannázol öreg szutyok!

hogy dobnád fel már végre:)

www.youtube.com/watch?v=66QcIlblI1U&index=3&list=RDP_uI1BUnzws

camilló 2018.11.02. 21:56:28

@a nagy hohoohooo: Nem tudom, ki az írás szerzője, de az írás keletkezése előtt már sokkal korábban tudtam Marx emlegetett művéről. Ahogy azt korábban írtam, a tőkét mutatja be és nem a zsidóságot. Marxot olvasom, és ha valami nem világos akkor van hiteles ember akit meg tudok kérdezni! Te írtad, hogy keresztényi életet élt és még egyéb marhaságot is, de mindegy. Eleve fenntartással kell kezelni egy liberális orgánum Marx elemzését. A ma liberalizmusa neoliberalizmus, ami sajnos nagyon messzire került a Nagy Francia Forradalom liberális eszéitől. Talán erről TGM többet tud mesélni, de vannak is írásai amiben erről értekezik. A szitkozódást tovább is folytatod, vagy képes vagy érdemi beszélgetésre is?

6.Lenin 2018.11.02. 21:57:16

@Pista Sagemono:

"Tanuljunk elődeink történelméből és okuljunk hibáikból."
Milyen igaz, de azért inkább az jön le a hozzászólásodból, hogy lehetőleg mossuk magunkat tisztára, és ami szar, azt kenjük másokra.
Ügyes.

Már talán meg se lehet számolni, hogy a komcsik hányszor tanultak a saját hibáikból, de valahogy elfelejtik és újra elkövetik.

taga20 2018.11.02. 21:57:58

@6.Lenin: ti dugtok? két 70+ tróger egymás bohócát polirozza :)))

csinájjátok tovább, me annyira cukik vagytok:)))

taga20 2018.11.02. 21:59:09

@6.Lenin: te most a geci gazdádról pofázol jobbágy?

6.Lenin 2018.11.02. 22:03:00

@dr. Irén Cunnesburry:

Kannásbory!

OK! Nem ők vették, Soros vette, de a rendőrség tudta, hogy nem az isiász ellen fogják használni. Még valami?

a lényege az, hogy minden a rendőrség tudtával történt, még az is, hogy, ha valami készülődött, akkor előtte bevitték őket nehogy a Szabó XXII Jóska tizedes véletlenül a többiekkel együtt megverje őket az utcán. Aztán mehettek szépen szamizdatozni tovább.

Róbert László 2018.11.02. 22:03:10

Még van akinek van új a Nap alatt ? Mindenki tudja azt hogy mi volt az előzménye. Ez várható , hogy álcabeszéddel elbújtatja az igazi komcsi valóját. De a tények beszédesebbek.

taga20 2018.11.02. 22:06:22

@6.Lenin: mekkora egy fos lettél életed végére.

persze mindig is egy szardarab voltál, és a halálod előtt se tudsz kibújni a bőrödből!

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 22:09:57

@paraszthajszal: Óbameg ezer bocs hehee...nem tuttam ,hogy a te derága édesanyád is az első két ősi hivatás közül az egyiket (de nem kém ).....űzte .....hehee....remélem nyugodalmat talált már ő is .....széttett lábbal nehéz nyugodtan sírban nyugodni...hehee...

taga20 2018.11.02. 22:14:06

@Róbert László: laci a kurvaanyádat, teritsé, me látom egy sunyi féreg vagy!

6.Lenin 2018.11.02. 22:17:08

@taga20:

Megértelek, komolyan. Szar érzés lehet, ha az ember 1x csak eljut oda, esélytelen. Semmi nem akar összejönni, amiben esetleg hitt, vagy azt képzelte, hogy, aztán nagy lófaszt.

Sok hozzád hasonlóval találkoztam, főleg lepukkant falusi, kisvárosi, külkerületi becsületsüllyesztőkben , mindig ők a leghangosabbak, aztán a végén kibasszák őket.

paraszthajszal 2018.11.02. 22:17:38

@a nagy hohoohooo: Hehe, jaj, de vicces fiú valaki. De nagyon fel tetszett magát húzni a házelnök úr tervén.

Csak nem egy ÁVH-s pribék fattya tetszik lenni? Netán a körmös Bauer bácsi rokona? Vagy a Kun Béláé?

Ne féljetek, őt meg a barátait is helyre fogjuk tenni a történelemkönyvekben; persze az egész pereputtyával (köztük a fiacskájával, meg a pártocskáival) együtt.

taga20 2018.11.02. 22:23:06

@6.Lenin: haver, nincs kedvem meginni velem egy teát?
tudod nem csak a klaviatúrának beszélnél, ha nem egy hús-vér embernek.

na?:) lehet, hogy meglepődnél, hogy van a gecintúl is ember.

2018.11.02. 22:24:34

@6.Lenin:

Na, végre!
Különben a szamizdatok nem ezeken a gépeken készültek.

6.Lenin 2018.11.02. 22:27:10

@paraszthajszal:

Szerintem ez már a vég, számukra. 1re kevesebb az esély. Már csak Merkelben bíztak, aztán tessék, ő is bukott. a kis szép Macron is rövidesen követi.
Aztán mostanában sorjában jönnek az ilyen teljesen értelmetlen posztok (semmit nem hoz a pártoknak a konyhára)
A hozzászólások hangneméből is világos, hogy lassan elvesztenek mindent. Ez már a végjáték. Majd szép lassan minden a helyére kerül. Nekik már ebben sok szerep nem jut.
Még néhány hónap, és eltűnnek végleg.

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 22:27:52

@camilló: Hsz.-d után azonnal kiderült hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
Derága orbánseggszolgálatos "ÍKÚ"vitéz takonynáci baro..hehee...olvastad te az apád farkát hehee... most tényleg szándékosan szärrá alázod magad ?
Nem is tudsz érvekkel válaszolni , az meg téged minősít.
Tudod ezt hívják trollkodásnak,érvek helyett melléduma,guglizz rá

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.02. 22:29:55

Kövér nertárs nem olvas aforizmákat. pedig egy iránymutató elvtárs elődje nagyon okosakat mondott, és azokat szép könyvben le is írták. Én balga azt gondoltam, hogy ilyen előzmények után

(1986. február-szeptember között az Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársa volt.[2] 1987 és 1988 között Soros-ösztöndíjasként a közép-európai társadalmi mozgalmak kutatásával foglalkozott. "Wikipédia )

ezeket ismeri, és tudja, hogy az ember mielőtt beszél, szokott gondolkodni is. Ha másra nem is, de Lenin elvtárs alábbi magvas gondolatáról minden képen.

"...a gyalázkodás a politikában gyakran a gyalázkodó teljes eszmei ürességét és tehetetlenségét, gyöngeségét, dühödt gyöngeségét leplezi. " Pont.

Oszt van egy régi magyar szólás is, miszerint bagoly mondja verébnek, de nagy feje van.

taga20 2018.11.02. 22:30:15

@6.Lenin: te és a paraszt, mé nem pusztultok má meg? itt volt a napotok retkek!

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.02. 22:31:56

@Pista Sagemono: Tanuljunk elődeink történelméből és okuljunk hibáikból."

Nocsak, nem Lenin elvtársat teccik tán olvasgatni?;D

Sir Bates dö Hól 2018.11.02. 22:32:28

Hihetetlen a ma este!
Lajosom hozta a formáját, bár nem értem, hogy miért kell őt szapulni, egyrészt ma semmi olyat nem írt, másrészt meg lepereg róla, don camillo ellenben teljesen méltánytalanul vált az inszinuáció tárgyává, marx tényleg zsidó, de már kikeresztelkedet családba született, másrészt meg közgazdász és filozófus is volt, sok minden más mellett, sz'al tényleg nem értem, hogy miért kellett úgy nekiesni...
paraszthajszál viszont mindent vitt eddig...

6.Lenin 2018.11.02. 22:35:15

@taga20:

Nézd, én szívesen találkoznék veled, de már láttam nagyobb marhát is nálad. Ha valóban Érden lax, majd, ha megyek legközelebb a lányomhoz leszállok a pécsi IC-ről.
Hátha még tényleg nem láttam ekkorát. Kezdesz kíváncsivá tenni.

De mi a faszért emlegetsz valamilyen csuti gecit? Téged annyira izgat a pali? Engem nem. Én csak elismerek néhány dolgot, amit jól csinál.
Sajnos még a láthatáron se látszik nála jelenleg jobb, pedig nem lenne rossz végre valóban választani, és nem kényszerből szavazni valakire.

De, ahogy elnézem, olvasva a hozzászólásokat, erre 1re kisebb a remény, túl sok a hülye nálatok. Ennyire szar gondolkodni a köreitekben?

taga20 2018.11.02. 22:38:45

@Sir Bates dö Hól: sír bazdmeg, szerintem is kurvára felesleges ez a sok komment.

te jössz reggel vagy este, elmondod a frankót, és ennyi.

mi a fasznak ez a sok szájtépés?

:)

6.Lenin 2018.11.02. 22:42:11

@dr. Irén Cunnesburry:

Kannásbory!

Tudom, ezen mákos tésztát nyomtak. Azt tényleg nem kóstoltam, hogy eléggé megfeletek-é a kommunizmus lebontásához. A lényeg, hogy buktak, és nemsokára végleg, magukkal rántva a maradék libsiket is.

több jó hírt ma már nehezen tudnék elviselni, ezért inkább hunyok 1et.

Jó8!
Mindenkinek.

taga20 2018.11.02. 22:43:14

@6.Lenin: valóban itt lakom érden. én sok droiddal ellentétben, nem kamuzok.

ja,és ha erre esz a fene, csak szójá, szívesen látlak:)

2018.11.02. 22:55:59

@6.Lenin:

Nem, kedves. Azok a gépek, amiről te beszéltél a Bibó kollégiumba, aztán az újonan alakult Fidesz irodákba vándoroltak.
Soros forintmilliókkal támogatta a Fideszt országos hálózatának kiépítését. Tagjai a támogatásából éltek vagy ösztöndíjasként, vagy kutatóként.

Erről is kellene egyszer beszélni, mert ez a múlt. A sorosozós molinókra kisbetűvel illenék ráírni, és mi is az ő kenyerét ettük egykor. :)

Jó éjt!

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 23:04:02

@Sir Bates dö Hól: Mijafasomat nem értesz ezen két seggbuta orbánszärcsimbókon ?Önköldöknézőpont..
Picit aggaszt ,hogy:.túlterheled az agyad.......,de úgy látom nem bánt holmi gondolkodás..Te vagy az iskolapéldája annak, hogy a: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. - mondás alól van kivétel. Te ha csendben maradsz is, sem leszel bölcs, csak bölcsis.
Mindig élvezem ahogy egy -két ,több-segghülye orbánseggszolgálatos takonynáci újra és újra feldobja saját szarát ,oszt a vezérimádattól bambán tátott szájjal alááll..heheee.
Szép kis társaság. A nemzetmegvezető szupervizorai gondoskodnak róla hogy a legfrissebb idióta hazugságokkal kényeztessék az arra fogékonyak csekély számú agysejtjét
Mindig szerettem, ha valaki - mint most is- a mások gatyájában kritizálja a féknyomot, miközben maga épp a pöcegödörben merül el..
Néha furdal a kíváncsiság, honnan a francból szalajtották ezeket?? Nem mondja nekik a környezetükben senki, mekkora barmok? Anyja nem mondta még neki, hülye vagy, fiam? Vagy egyáltalán...
Nem olyan bonyolult a FideSS. Az aljától a tetejéig egy iskolázatlan, rasszista, xenofób közeg.
Azért olyan egyformák. Te is csak egy vagy a csőcselékből, ezért nem látod.
Ennyi szarházi fäsztalicskát egy terembe.. A világ jelentéktelen sehol nem jegyzett használt zokniai.. De bezzeg plakátországban ők úgy érzik napoleon konyak jár nekik.. Fuckers
Az igazság nyugodtan belegázolhat az egoba, mert az igazságnak minden körülmények között - akkor is, ha az sértő vagy megaláztatásra ad lehetőséget - érvényesülnie kell!
Na figyelj mert csak egyszer írom le,a 70-es IQ-val rendelkezők kedvéért: szarkasztikus voltam.
**50-es IQ alattiaknak: a szarkasztikus azt jelenti gúnyos....Mindig, ha kommenteket olvasok, arra gondolok, hogy ezt az országot az emberek humorérzéke mentette meg a totális összeomlástól a történelem során.Az irónia, humor megértése egy bizonyos IQ alatt lehetetlen. A jó humorérzék egyben az intelligencia jele is (lenne)
Mert az emberi hüjeség fálydalmas!Ez a szintetek. A megértés miatt kellett,le kell aljasodni hozzátok ,hogy egyáltalán felfogjátok,s még finom is voltam.
Az ilyenekkel az a legnagyobb baj,. hogy az anyjukból, sokkal nagyobb fasz jött ki, mint amekkorát beletettek..szerencse, hogy az Orbánnak egyre nagyobb a segge, így egyre többen fértek el benne.
Nekem Lösimon "seggembe ragadt sok napos szaros vécépapirok" című keresztyényi eposza tetszett, jobban kifejezi a FideSS rezsim értékeit...

Sir Bates dö Hól 2018.11.02. 23:15:18

@taga20: engem érdekelne mások véleménye, látásmódja... ami nem érdekel, az a bármely oldali propaganda vagy bullshit visszaböfögése... nem én mondom meg a tutit, ellenben a nagyképű, fennhéjázó majmokat szívesen röhögöm ki... te meg megint összekeverted a kannást a csavarlazítóval...
(azt azért vágod, hogy a filoszemitizmusod már a klinikai eset határát súrolja? csak szólok, nem mindenki akarja a gázkamrába küldeni a zsidókat, akit zavar a csoporttagok vagy a kirekesztő magatartásuk, illetve aki rühelli a hivatalos izraeli politikát vagy a cionizmust, már amit annak mondanak )

Doktor Toekfey 2018.11.02. 23:17:58

@dr. Irén Cunnesburry:

A marxista történetírás itt hagyta örökségül a haladás tanát, hogyis a történelem fejlődés, egymást meghaladó társadalmi formák logikus egymásutánja, mely meghatározott irányba és meghatározott cél felé halad (lásd: történelmi szükségszerűségek). No most, ezt azon kívül, hogy néhány filozófus, közöttük Marx is, ezt írta, semmi sem bizonyítja. 1990 után, a "történelem vége"-vízióba beleszédült balosoknak és liberálisoknak még csak meg sem fordult a fejükben, hogy ezt megpróbálják revideálni, mivel ez teljességgel klappolt saját ideológiájukhoz. A haladás tanából aztán sok minden következett, például az, hogy általánossá vált a retrospektív történelemszemlélet, azaz, hogy a történelmi személyeket, eseményeket innét, saját korukból visszatekintve, a ma, saját koruk szemlélete alapján ítélik meg (sajnos, gyakran magukat szakembernek mondók is). Holott teljesen nyilvánvaló, hogy semmi értelme az alapján értékelni, mondjuk, egy XV. századi eseményt vagy személyiséget, hogy milyen a viszonya a XXI. században uralkodó viszonyokhoz, világnézethez. Bárkiről, bármiről csak saját kora kontextusába helyezve lehet bármi értelmeset mondani.

taga20 2018.11.02. 23:31:55

@Sir Bates dö Hól: "(azt azért vágod, hogy a filoszemitizmusod már a klinikai eset határát súrolja? csak szólok, nem mindenki akarja a gázkamrába küldeni a zsidókat, "

szeretnélek érteni, de nem értelek.

szerinted itt a soros plakátok mik voltak? valami olyan, hogy utáljuk a mikulást?

hülye vagy e?

2018.11.02. 23:34:57

@6.Lenin:

"Még néhány hónap, és eltűnnek végleg."

Sokan reménykedtek már ebben.
De mi következik a végső győzelem után? Ha már nem lesz ellenvélemény, ellenérv.
Megelégedve hátradőltök a fotelben, vagy gyanakodva kezditek figyelni egymást, hogy mindenki egyenlő mértékben lelkesedik, gondol, érez?
Aztán azokat is le kell tarolni?
Újra meg újra?

Doktor Toekfey 2018.11.02. 23:35:40

@a nagy hohoohooo:

Te olvastad a Kommunista kiáltványt? Tudod, ki írta?

taga20 2018.11.02. 23:39:28

@Gábris szomszéd: későn jöttél haver! a feleségem most lőtte fel a papucsomat.
mennem kell:)

holnap találkozunk, ha jösz:)

zenét bírod? nesze!

a nagy hohoohooo 2018.11.02. 23:40:33

@Doktor Toekfey: Te vagy az R Szilárd szellemi rokkantnyugdíjas?Utóbb valami óriás plakáton láttunk bohócnak öltözve reklámoztad ,hogy a mihígmélymagyarok rovásírásban is nagyobb a farkuk,messzebb tudnak PISAlni...
Nem kételkedtem benne egy percig sem, hogy a személyedben egy nagy gondolkodóhoz van szerencsém.
Ez teljesen biztos, hiszen te is ezt állítod magadról. Köszönöm a hsz-od ,könnyeket csaltál a szemembe az értelmi képességed csillogtatásával,a stílus maga az ember. Örvendek, hogy egy ilyen intelligens, magasan kvalifikált ember leereszkedett hozzám, agymosott paraszthoz.Meg persze azt is értem hogy a magadfajta IQ lightost miért zavarja annyira az értelem. Szeretnék a szintedre süllyedni, de sajnos nem megy,ajh, én hülye, akkor eddig rosszul csináltuk.
Meg voltunk győződve, hogy a tanulás segít a magadfajtákon, de most felhomályosítottál, hogy nem.Próbálj meg fénysebességgel repülni, és ha nem sikerült, nevezd ki Einsteint fäsznak.Az a baj, hogy mindenkit megtanítunk írni....
Nem sok sikerrel
És olvasni?
Hát aztmeg minek?A világ már 30 éve túlhaladott a szellemi felfogókészségeden!szerintem pedig dilettáns kormányzások eredményeit láthatjuk.,de status quo-ban, mumusban és télapóban hinni kétségkívül egyszerűbb..
A tényekkel nem tudsz vitatkozni.
Én meg nem is akarok, mert azzal csak a hülyék szoktak, de amiket te itt leírsz azok nem tények..
ha nem tudod mi az a tény, talán keress rá a neten..
Azok a törvényszerűségek, amiket Marx feltárt,Lenin továbbgondolt a mai korra konvertálva ma is érvényesek. A kommunizmus víziójánél nem vette figyelembe az ember alapvető kapzsiságát.Ó kérem, maradandó emlék a HVG-ben közölt interjúban az Antall-kormány Balogh(?) nevű államtitkárának a válasza a kérdésre, hogy hogy dolgozta fel, hogy nem vették fel a Színművészeti Főiskola valamelyik nem színész szakára:
"de jó is, hogy nem vettek fel, mert hülye lettem volta a kommunistáknak tanulni."
Épül a hétköznapi fasizmus. Egyre kiterjedtebb és egyre mélyebben hatol be a társadalom szövetébe. De, ha az egész ország a fasizmus mellé állna is, ajkor is a fasizmus az emberi létezés legalja, amit milliók, egy egész nép sem tud legalizálni.
"az emberi méltóságnak oly általánossá lett a alkotmányos és demokratikus életétől megfosztott, szabadságában korlátozott és manipulációkkal félrevezetett országban, hogy a látszatát se szabad kelteni annak, hogy ilyesmibe politikailag és intellektuálisan tisztességes ember belekeveredhet."
Széles mosollyal nyugtázom,hogy fingod sincs a témához,a dolgokhoz, helyből olyan hülyék vagytok mint más nekifutásból, a szellemi színvonalatok a bányászbéka segge alatt van, szóval az sem érdekel ha agyvérzést kaptok,..hehee...

2018.11.02. 23:42:01

@Doktor Toekfey:

Érteni vélem, de az ideológiára vonatkozó utalást kihagyhattad volna. Szívesen olvasnék egybefüggő szöveget hasonló szájbarágás nélkül.

Doktor Toekfey 2018.11.02. 23:48:01

@dr. Irén Cunnesburry:

Az egész történet az ideológiákról szól. A kommunistákig a magyar történelemírás nem volt ideologikus, majd jött a kommunista totalitarizmus ideologizált mindent --- a tudományt is, a múlthoz való viszonyt is --- és ebből nem tudott máig kigyógyulni a történettudományunk (sem).

Sir Bates dö Hól 2018.11.02. 23:49:13

@a nagy hohoohooo: na, figyelj, fogj szépen egy kétkilós kalapácsot, majd a min-den-ki-or-bán-csics-ka ritmusára szépen kezdd el ütni vele a fejedet, egy idő után megnyugszol, hidd el... megértem én, hétvége van, mindenki lazázik, te is baszol bevenni a gyógyszert, de azért nem kellene egyből anyázni, csak ennyit jeleztem, de nekem mindegy, ha ettől megnyugszol, csináld...

(azt csupán halkan jegyzem meg, hogy az általad is idézettel szerint "Marx kezdetben hívő volt, az egyetemi tanulmányai során vált ateistává, és egyben zsidóságát is megtagadta.", aki írta, az sem vonta kétségbe azt, hogy marx identitásának része volt zsidó származása, s minderről a XIX. századi Szent Német-Római Birodalom társadalmával összefüggésében beszélünk.
Én ugyan nem írtam, hogy mindaz amit te írtál marxról az nem helyes, nem is gondolom azt, ellenben sem ironikus, sem szatirikus nem voltál, csupán csak feleslegesen közönséges, mocskos szájú. Én is szoktam az lenni, de ott van funkciója. Persze nem te vagy az első, s valószínűleg nem is az utolsó, aki orbán-fannak gondol, bár, ha megkérdezném, hogy miért, arra nem tudnál válaszolni. Pedig neked biztos magasabb az IQ-d annál, mint amit a kommentben jeleztél (50-70), ellenben a bélsárhoz való feltűnő vonzodásod olyan á lá Dali vagy ez az ami visszahozza a gyerekként csokitojás helyett megevett nyuszibogyók idilli emlékét?)

2018.11.02. 23:56:45

@Doktor Toekfey:

Hogyan lehet ezt megváltoztatni?

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 00:01:44

@taga20: de, a soros-kampány az teljesen antiszemita, de egész mo antiszemita... csupán csak annyit akartam jelezni, hogy nem kellene mindenkit azonnal az anyjába küldeni, aki leírja azt, hogy zsidó, főleg, ha ez nem volt sértő szándékú, csupán csak egy adalék egy kommenthez... én csak azokat küldöm el, akik szalonzsidóznak, kvadrilliót speciel soha, ő őszinte meggyőződéssel utálja őket, azzal bármit teszel, az nem változik, de mindez csak szerintem (meg én ismerlek annyira, hogy nem vagy te annyira egyszerű, mint itt mutatni akarod)
a lemezt meg hallgasd meg, nem olyan nyálas, mint a tieid;-)...

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 00:10:24

@Doktor Toekfey: még szerencse, hogy hóman tisztán ideológiamentes volt... anonymusról meg nem is beszélve... miért írsz ilyeneket?...

2018.11.03. 00:14:02

@Sir Bates dö Hól:

Nyilván ebben hisz. Te meg valami másban. Azt is szívesen meghallgatom. :)

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 00:18:13

@Doktor Toekfey: felfüggesztve a sorba állást egy rövid időre: kifejezetten élvezetes a stílusa -amennyiben felülemelkedsz az inszinuáción-, olyan gonzós; ha tippelnem kellene, valami nagyon keményen begombázott, vagy más hallucinogén cuccot nyomott, de biztos nem hasis vagy fű, attól nem lesz ilyen...

Pizsom 2018.11.03. 00:18:50

Pedig csak ÉRDEKKOMMUNISTA volt mint a többi rendszerváltó bűntársa! fidesz.network.hu/kepek/oktober_2/a_kommunista_fideszkdnp

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 00:37:34

@dr. Irén Cunnesburry: "Az egész történet az ideológiákról szól. A kommunistákig a magyar történelemírás nem volt ideologikus, majd jött a kommunista totalitarizmus ideologizált mindent --- a tudományt is, a múlthoz való viszonyt is --- és ebből nem tudott máig kigyógyulni a történettudományunk (sem)."

ez egy ordenáré kamu, és ezt ő is tudja, amit előtte írt, ami szerinted szájbarágós, az okés többé-kevésbé (bár marxista történetírás, mint a retrospektív szemlélet megalkotója: hogyne, szerencsére a katolikusok/egyháziak mindenkit a maga korának megfelelően ítéltek meg; történelmi szükségszerűség: nevezhetjük alternatívának is, visszafelé nézve minden szükségszerűnek tűnik, bár alapvetően már a bármely oldali történetírást sem értem igazán: mindenki a saját szubjektumán keresztül látja a múltat, jelent, jövőt, ettől még lehet korrekt történész vagy olyan, aki a saját prekoncepcióját akarja csupán igazolni, de az meg nem történész, csak esetleg elvégezte a történelem szakot, mint ahogy vannak jogászok és olyanok akik azt hallgattak)

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 01:36:04

@dr. Irén Cunnesburry: nekem vagy neki? neki nem tudom (ugye fukuyamára azonnal jött huntington, s ő lett inkább a nyerő, majd fukuyama is revideálta álláspontját), nekem meg semmi bajom vele, érdekes volt a gondolatmenete, elolvasod, elgondolkodol, azzal mindig több leszel... én máshogy túl öreg vagyok ahhoz, hogy egy-egy idea beszippantson teljesen, tízenévesként, fiatalként persze, de szerintem az a természetes, mikor ezt olvastam moly.hu/konyvek/luciano-de-crescenzo-a-gorog-filozofia-rendhagyo-tortenete minden nap más voltam...

2018.11.03. 02:21:27

@Sir Bates dö Hól:

Kellene egy könyves nap, mikor csak hasonlókról beszélgetünk hajnalig. Azt hiszem, engem az szippantana be. :)

mgdé 2018.11.03. 02:33:10

@Sir Bates dö Hól:
Pedig eddig az emberi történelem folyama végig, s viszonylag egyenes vonalúan az egyre nagyobb egységekbe, társadalmi képződményekbe összeállás, kezdve a vér szerinti kapcsolódással bíró családtól a hordán át az államszövetségekig (aztán ki tudja még mivé), s ennek része, a kultúra és a vallás (egyetemes, beleszületést nem elváró vallások megjelenése), stb. fejlődése is. Már nem az a "barbár", aki nem tud görögül.
Ellenben - bár nekem személy szerint nem nagyon van mit szeretnem rajta - a gangnam style már legalább a világ feléé, az fb meg - ha Kínát leszámítom - a világ háromnegyedéé. (Hogy a bővebb az silányabb kultúra-e, mint a megelőző? Valószínűleg igen, ha az egymást követő római nemzedékek morgós öregjeinek hinni lehet. :)
Igen, van jónéhány ellenpélda, közben szétesett ami nagy volt, de túl merev, vagy már túl merevvé vált. De a romjain előbb-utóbb létrejött egy újabb, s leginkább még nagyobb, még "kerekebb" helyi egység.)

Hogy lesz-e egységes egésszé az egész valaha is a hóbelevanc emberiség, nem tudom, lehet, hogy Viktor megérzése (vagy csak ötlet átvétele) okkal való, s ellenségnek való kicsit is más nélkül, akitől különbözhetünk, hosszú távon egyszerűen nincs összetartozás érzés, gondolat. (Ne legyen így ...)
De ha, az esetben talán szerencsés lenne egy Welles-i marsi invázió ...

Ebből viszont számunkra - talán - következik az is, hogy az EU szükségszerűség, persze, persze csak egy működő EU, különben valamelyik másik nagy egység részei leszünk, s ha nem is mindegy, de szinte az, hogy melyiké, mindenképp sokkal rosszabbul járunk ...
S csak ezután jöjjenek a marsiak :) , mert a fehérfejű sas, a medve, az örökéletű Csin, netán a kis-ázsiai szultánok védelmi pénze akkor már nem annyi lesz, mint amennyit most Merkeltől zsebel be Erdogan a menekültek ürügyén, hanem a feltétlen behódolás a védelmezőnek, lásd Róma és a hunoktól (meg egymástól) védő germánok, vagy a romanizált britek és a betörő piktek, kaledónok ellen eleinte csak felbérelt/felkért szász hordák példái, meg még ezernyi másik. Szóval jobb, bizonyosan jobb ha már valami egység részként úgy-ahogy egyenrangúan, mintsem a teheráni-jaltai térképen hibahatárként, vagy egy XX. sz. elejei Afrika térképen1-2 cm-rel ide-oda tologatott egyenes vonalként.
Így aztán mind Fukuyamát, mind Huntingtont jó volna meghaladni ...
Persze túlnépesedésestül, klímástul.
Illetve MadMax / Elysium / vagy - Thor ide, Thor oda - Thanos.
Ha Elysium, ott jobbik sorú magyar nemigen lesz, nincs rá semmi ok, se népesség, se terület, se gdp, se erő, se személyes gazdagság okán (még a lengyel oligarchák is nagyságrenddel gazdagabbak mint magyar társaik). Európai talán lesz, s akkor Leonidász már nem halt hiába.

LKerekes 2018.11.03. 03:54:17

@taga20:
Anyáddal is ezt szoktad tenni, geci?

a nagy hohoohooo 2018.11.03. 07:52:54

@Sir Bates dö Hól: Jaj ne má' .... nem kell több hülyeség... nem kell több agymenés,kinőttem már a mesékből.
Irány a teljes sötétség az agyakban..lehet ,hogy egy szegény rokon?
Jó lenne màr vėgre a fėrgeket eltakarítani. A gyümölcsösökben màr megoldottàk. Lepermetezik. A politikàban is kellene egy hatėkony megoldàs....
Az igazság fájdalmas.
acta.bibl.u-szeged.hu/2536/1/philosophica_025_037-052.pdf
Talán egyszer eljutsz a gondolkodásig.....ha megéred.....
Most is csak kérdezem,:: Istenem,anno mért csak a Dínok haltak ki ??

paraszthajszal 2018.11.03. 07:59:35

@a nagy hohoohooo: „Jó lenne màr vėgre a fėrgeket eltakarítani. A gyümölcsösökben màr megoldottàk. Lepermetezik”

Ezt a hasonkatot már húsz éve ellőtték. Sajnos az a beszéd még ma is aktuális:
„Honfitársaim, magyarok! Álliberális undorító férgek és dögkeselyűk lepték el hazánkat, és amíg a liberális férgek belülről rágják édes hazánk nemes testét, addig a liberális dögkeselyűk kívülről tépik, szaggatják az ezer sebből vérző, Trianonban megcsonkított, Párizsban tovább kurtított szerencsétlen nemzetünket – de mi nem engedjük!”
(Torgyán József, 1996. március 14.)

Gedeon Vinklmann 2018.11.03. 08:36:02

"Történelemtanárok Egylete" ....ez nagyon komoly, gondolom egyszemélyes testület.

Helga Beauty Salon. 2018.11.03. 09:08:09

"Tekintve a Fidesz történelemszemléletét, amely ötvözi a sérelmi nacionalizmust (minket mindenki mindig bántott, a vesztünkre tört és elnyomott),"

És aki ismeri a történelmet, az tudja hogy így is volt. Ez a komcsi időkből fennmaradt baráti országok megfogalmazás nagyon tartja magát, a mai napon pl. Ukrajna a legbarátibb ország a környéken, beelőzve a tótokat, rácokat és a szőröstalpú barátainkat, ami nagy szó. Ja, meg labancék is szórakoznak a határátkeléssel, de persze sérelmi politikát csak nekünk tilos folytatni, emlékezni meg egyenesen nacionalizmus.
Kedves jó barátunk még a csigazabálók országa élén azzal a buzival, meg a stázis vén kurva vezette fritz birkaország és az isiászos eu bohóc egész bandája Soros vezényletével. Persze ezeket is felejtsük el, történelem helyett olvassunk a csillámfaszpónik életéről, az a jó!

6.Lenin 2018.11.03. 09:25:09

@dr. Irén Cunnesburry:

"Még néhány hónap, és eltűnnek végleg."

"Sokan reménykedtek már ebben.
De mi következik a végső győzelem után? Ha már nem lesz ellenvélemény, ellenérv."

Eddig minden eltűnt, És jött helyette más.
Természetes, hogy mindig van egy söpredék, akik a végsőkig próbálnak kapaszkodni a megszokottba. Most is ez van.
Olvastad a hozzászólásokat?

A söpredék kapaszkodik 1000-el, de kár, végük van. Néha kicsit tovább tart az egészségesnél, máskor gyorsabban lezajlik.
Nem lett vége a történelemnek, bármennyire is hittek, hinnének benne. Szerencsére.

Mindig voltak, vannak, lesznek seggfejek is. Hithű kommunisták, írta itt egy a söpredékből. Nem tudja elengedni. az ő baja, meg sok másnak is.
Szerintem.

Helga Beauty Salon. 2018.11.03. 09:33:32

@a nagy hohoohooo: a mihígmélymagyarok rovásírásban is nagyobb a farkuk,messzebb tudnak PISAlni...

Ebben azért ti vagytok a jobbak, fityma nélkül biztosan messzebb pisálsz egy igaz magyarnál, de ez elhanyagolható hiszen egyéb téren jóval szarabb vagy!

2018.11.03. 09:40:15

@6.Lenin:

A szekértáborosdival az a probléma, hogy mindenki a másik oldalt tartja söpredéknek.

6.Lenin 2018.11.03. 09:48:57

@dr. Irén Cunnesburry:

De csak 1 lehet a nyerő. Az igazi söpredék eltűnik, maradhatnak fertőző gócok, de azok már könnyebben kezelhetőek.
A stílusból leszűrhető, ki az aki védekezik.Természetes, hogy kialakulnak táborok, hiszen kell, hogy valakik kikényszerítsék a változást. A hithű kommunisták meg kapaszkodnak még egy darabig, aztán kész, vége.
Ez mindig így zajlott, zajlik, és fog is. Így van az ember programozva.

2018.11.03. 09:58:24

@6.Lenin:

Nem értem ezt a fokozott deratizációs igényt. Az meg teljesen riasztó számomra, ha valaki bármilyen helyzet megoldását egy adott csoport likvidálásában látja .

Helga Beauty Salon. 2018.11.03. 10:07:24

@dr. Irén Cunnesburry: "Nem értem ezt a fokozott deratizációs igényt. Az meg teljesen riasztó számomra, ha valaki bármilyen helyzet megoldását egy adott csoport likvidálásában látja ."

Konkrét likvidálásról szó sincs, persze már megszokott egyesektől hogy egyből saját kiirtásukat vizionálják. Az meg hogy számodra érthetetlen a patkányoktól való viszolygás, elmond rólad egyet s mást.

2018.11.03. 10:16:31

@Helga Beauty Salon:

Pár mondatból jellemrajzot alkottál? Grat.

Boldogabb, nyugodtabb.. stb lennél, ha eltűnne minden számodra nem kívánatos vélemény?
Ha igen, miért?

6.Lenin 2018.11.03. 10:19:34

@Helga Beauty Salon:

Kösz, hogy helyettem is válaszoltál, kb ezt írtam volna én is.
ki akar itt likvidálni (fizikailag) bárkit is, minek? Ezt elintézik maguk , hogy kénytelenek lesznek 1x tudomásul venni, vége a játékuknak.
Mit fognak tenni egy újban? Az ő dolguk.

Kapaszkodnak valamiben, valami elképzelt , de nem igazolt felsőbbrendűség, isten kiválasztott népe, meg hasonló faszságokba. A történelmi léptékek nem mindig mérhetőek emberöltővel, néha tovább tart, van , mikor gyorsan lezajlanak.

Igen, ha róluk van szó, finnyáskodnak, de simán legyilkolnak tíz-, száz ezreket, milliókat, ha ők szeretnének nyerni. Most meg aggódik.

Mennyi vér tapad a filantróp kezéhez? Hány gyerek, nő fulladt a tengerekbe? Útközben?
Ja, hogy azok egy aranyos őszhajú bácsi őrült ideológiájáért haltak? Az más, azt szabad, sőt dicsőség.

6.Lenin 2018.11.03. 10:35:05

Hogy aggódnak a más vélemény miatt, mert az az övék, de...

ápr. 8-án jött egy másik vélemény, nálunk, azóta meg sok másnál is, elfogadják?
Sorra buknak a félistenjeik, mert másoknak más a véleménye, elfogadják?

Na, mind1, kár sorolni.

2018.11.03. 10:36:07

@6.Lenin:

Minden kédésre Soros a válasz?

Tudhatnád, hogy a játéknak sosincs vége. Ugyanazok a helyzetek ismétlődnek a történelem folyamán.

Helga Beauty Salon. 2018.11.03. 10:36:20

@dr. Irén Cunnesburry:
"Pár mondatból jellemrajzot alkottál? Grat.

Boldogabb, nyugodtabb.. stb lennél, ha eltűnne minden számodra nem kívánatos vélemény?
Ha igen, miért?"

Veled szóba állni nagy fingfűrészelés ugye?
Jellemrajzot nem alkottam, viszont van hozzá élettapasztalatom hogy egy nagyjából pontos általános képet kialakíthassak néhány mondatból is, ha az fontos témában elhangzó vélemény. Ez nem varázslat.
Ahogy a mostani kommented is kiforgatáson alapul, ugyanis a patkányoktól való irtózásom nem jelenti önmagában a vélemények korlátozásának helyeslését. Ez pedig tipikus libsi vitataktika, a téma debilség irányába terelgetése, ha fogyóban a muníció.

Európai téridő 2018.11.03. 10:40:41

Túl hosszú a rizsa, médiamunkás elvtársak és töritanári gittegyleti tagok!

Helga Beauty Salon. 2018.11.03. 10:40:43

@dr. Irén Cunnesburry:

" Minden kédésre Soros a válasz?

Tudhatnád, hogy a játéknak sosincs vége. Ugyanazok a helyzetek ismétlődnek a történelem folyamán."

Ez de jó így együtt! És mennyire igaz! Ezek után neked mi a véleményed, miért nem nyugszanak bizonyos népek ha nem irtják őket rendszeresen?

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 10:41:05

@Én de genere Mi: ja, én is valami ilyesmire jutottam, de opcionálisan azért inkább a közösségi tulajdon alapján állva, bár inkább az oktatást helyezve az elsődleges helyre, viszont valószínűleg inkább az lesz a deal, hogy azok, akik szétkurták az ökoszférát, jóval centralizáltabb hatalmat szereznek maguknak, az indoklás pedig az lesz, hogy az ökoszféra annyira szétkurt állapotban van, hogy mindenképpen szükséges a totális ellenőrzés... és akkor majd jön az új roland- vagy igor-énekek, a kalevalák, mítoszok új nemzedéke azok részéről, akik valamiért nem voltak hajlandók magukat a totális ellenőrzésnek alávetni, s mintegy törvényen kívüli, szabad életet élnek...

2018.11.03. 10:42:12

@Helga Beauty Salon:

Szimplán érdeklődtem.
Megtiszteltél a válaszoddal, kíváncsivá tettél.

Talán debilség, majd átgondolom.

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.03. 10:46:44

@6.Lenin:

A hithű kommunisták téged irányítanak, csak vak vagy. De sebaj, majd talán megéred, hogy látni is fogsz. Ha nem, akkor meg úgy jártál, vakon és tudatlanul halsz meg.

Attól, hogy Napóleon leverte a királypártiakat, még a nép királyhívő része nem tűnt el, csak alkalmazkodott. Úgy, mint most, nálunk az elvtársak és gyermekeik. De van az a mondás, hogy sok az eszkimó, és kevés a fóka, mely alapján itt is kiderült már, sok a követelődző, és egyre kevesebb az osztogatható. Ez pedig sok uralom/hatalom bukását okozta már a történelemben. Ezt a tényt nem fogja negligálni Kövér nertárs történelem tanítási igénye sem.

Kövér ha okos lenne - de nem az - akkor Lenintől megtanulhatná, ha eddig nem tette, hogy " Az ifjúság oktatásának, nevelésének és képzésének abból az anyagból kell kiindulnia, amelyet a régi társadalom hagyott ránk." Igaz, ő ezt a kommuniuzmus építésének alapjaként aposztrofálta, de ez akkor is igaz megállapítás, ha más elveket és rendszereket akarnak létrehozni. Amit elődeink ránk hagytak, azok kikerülhetetlen tények, mint pl. az, hogy a kormányzati nagy vallási buzgalom sem töltötte me a templomokat. A fiatalok addig hívők, amíg ahhoz érdekük fűződik. Az érdek elhalványulásával elmúlik hitbuzgalom is. Ezt a velünk szmben lévő felekezet változása alapján merem kijelenteni. Amikor ide költöztek, rengeteg gyerek, sok fiatal járt vallásgyakorlatokra, ma alig látni gyerekeket, fiatalokat. Szóval valami mást örököltek elődeiktől, mint amit Kövér nertárs szeretne.

2018.11.03. 10:46:48

@Helga Beauty Salon:

Nekem már az is magas, miért gondolják egyes népek, hogy más népek nem nyugszanak?
És ki határozza meg, mikor kinek kellene nyugodnia?

A rendszeres irtás félmunkát jelent.

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.03. 10:48:27

@Helga Beauty Salon:

Nagysád tanulmányozzza a géneket! Orbánét is, mitől áll örökké háborúan, miért nem érzi magát jól békében?

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 10:50:34

@a nagy hohoohooo: haver, nagyon király anyagod lehet, csak rácuppantál nagyon, szerintem sok lesz, kicsit pihenni kéne, ha már lejöttél marxról, önállóan is képes leszel gondolatokat megfogalmazni, akkor szólj újra; azt látom, hogy nagyon olvasott vagy, de olyanok vannak még itt páran, most már próbáld meg feldolgozni az eddig összeszedett tudást, mondhatnám szintetizáld, de minek, amíg nem nyitod ki elméd, addig képtelen vagy erre... most akkor Dali vagy csokitojás-nyuszibogyó?

6.Lenin 2018.11.03. 11:02:51

@látjátok feleim szümtükkel:

) hithű kommunisták soha nem léteztek
) tehát engem irányítani se tudnának.

A helyzet az, hogy egy söpredék kapaszkodik még a megszokottba, de minek.

a változás elkerülhetetlen, de, hogy milyen új erő jön ki belőle győztesként, az még nem világos.
A nemzetállamok, vagy az iszlám? Majd valamikor eldől.

Vagy csak simán kipusztul az emberiség, minden különösebb zene kísérete nélkül. Aztán évmilliárdok múlva vagy újraindul, vagy....ki tudja.

A ma problémája, hogy ez a még vergődő rendszer mikor múlik ki, és kiket ránt magával. a látszat szerint képtelen felismerni, hogy vége.

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.03. 11:10:07

@6.Lenin:

A világban több a "söpredék", mint te. Nem is értem mit söpredékezel itt?

Mellesleg a söpredék a tömeg, és arról már egy okos magyar megmondta, habár fölül a gálya, alul a víznek árja, azért a víz az úr. Csak éppen vezetni nem szeret/nem tud, ezért azt ráhagyja az általa vélt "okosokra", de nem adja nekik örökbe. Ezért az okosok buták, mert nem tanulnak elődeik hibáiból, példájából.

alöksz róz 2018.11.03. 11:19:09

@taga20: próbálkozol, hátha valaki élőben is szóba áll veled? te szerencsétlen magányos nyomi :D

6.Lenin 2018.11.03. 11:21:03

@látjátok feleim szümtükkel:

Olvasd el kik is kapaszkodnak az eltűnt kis világukba.
Mindig kisebbségben vannak. Képtelenek felismerni a váltás szükségét.
Nem mondhatnám rájuk, hogy ők lennének a felvilágosultak. azt csak ők hiszik el magukról. Ezért azok.
És mindenki-ők is-csak nyerne, ha ki lennének rövid időn belül söpörve.

6.Lenin 2018.11.03. 11:32:51

@látjátok feleim szümtükkel:

És még egy....

Az itt rendszeresen kurvaanyázók, genetikailag moslékozók, stb akik az ő véleményükkel ellentéteset vallókat nevezik, ilyen kényesek lennék?
Hol szívták magukba? A szülőktől? A vallásuk, vagy politikai nézeteik miatt?

Akkor viszont nekem is jogomban áll söpredéknek nevezni őket, hiszen igazolják is.
Egyikük se cáfolta eddig, hogy tévesen ítélkezem néhányukról.

Tényleg léteznek a nemlétező Istennek kiválasztottjai? Pláne egy egész népe?
Vagy csak valamiért magasabb rendűek? Csak úgy, minden bizonyíték nélkül?
Ne bassz!

mgdé 2018.11.03. 12:14:57

@Helga Beauty Salon:
Helgácska kisasszony, vajh miért véli úgy, hogy a mai hímbecsúf ukrán nyelvtörvény, ami - azért valljuk be - alapvetően az orosz nyelv használata ellen szól - igen, szerintem ezen az alapon is hibásan és bűnösen -, meghaladja Avram Iancu, a Vasgárda, Csau tettei szintjét?

Nem lehet, hogy ezen állítása némi tájékozatlanságra vall, s hogy pillanatnyi indulatai folyton-folyvást legyűrik oly szép jellemét? Pedig hát, a pillanat az mindig múló ...

Amíg vár a szalonban a mindennapi élethez elengedhetetlenül szükséges barnító csövekre, kis, természetesen rímes, olvasnivaló kiskegyednek:
"
Uram, sok nagy s kis bűnömért, mivel
megbántásodat akkor kezdtem el,
hogy megszülettem s mostan végzem el,
halálom percén, kérlek, könyörülj!”
Jobb kesztyűjét Istennek nyújtja fel:
angyalhad égből hozzá leröpül.

Arcával spanyol föld felé hanyatt
fekszik Roland gróf fenyőfa alatt
"

Doktor Toekfey 2018.11.03. 12:29:37

@Sir Bates dö Hól:

Olvastál te már Hómantól történeti munkát? Középkorász volt a bácsi, elsősorban gazdaságtörténettel foglalkozott, nehézkes, körülményes szakszövegeket produkált, telepakolva adatokkal. www.mek.oszk.hu/07100/07139/index.phtml

Ami pedig Anonymust illeti, nehezen írhatott volna ideologikus szövegeket, mivel a korban a műfaj nem létezett. Anonymus korának embere nem volt idealista, vallásos volt és pragmatikus. Az ideológia, mint műfaj, a XIX. századi pozitivista szociológia terméke, olyan szövegeket, amiket (akár visszamenőleg is, nagy rátartással is) ideológiának tekinthetünk a XVII.-XVIII. század előtt nemigen találunk: az ideológia tipikus XIX.-XX. századi műfaj.

mgdé 2018.11.03. 12:32:49

@6.Lenin:
Uljanov bácsi, az előrehaladott múmiakór nem segíti a gondolatok megértését.
Értelmes gondolatok megszülését meg különösen nem ...

Úgyis van még pár ezer éve: Nem nézegetné meg alaposabban Európa géntérképét?
S akkor rájönne, még neandervölgyi is akad, nem hogy jég-széli fókavadász, vadász-gyűjtögető, kora-mediterrán földműves, indoiráni nagyállat tenyésztő. Melyik gént is szeretné örökre kiirtani? Szerintem ki fogják röhögni az izlandiak, ha hadihajók nélkül indul "kitisztítani" a génjeiket, kedves Uljanov nemzetvezető ellentengernagy elvtárs.

6.Lenin 2018.11.03. 13:08:15

@Én de genere Mi:

Mi van? Ki akar itt géneket tisztítani, te seggfej! A jelek szerint semmit nem értettél abból, amit írtam.
Van egy bukott idea (több is), amelynek vége (rövid időn belül) és van egy törpe kisebbség, akik képtelenek az idők szavát felismerni.
Kapaszkodnak egy megszokottba, ahová magukat beleképzelték, mint egy kiválasztott réteget. Vége. Lenullázták magukat. Mi közöm, hogy mi lesz velük, meg a génjeikkel?

Majd, ha kitalálnak valami jobbat, és el is tudják fogadtatni, talán lesz esélyük a visszatérésre. Most nincs. Mi ebben olyan bonyolult?
Ja, hogy szart ér a magad alkotta világképed a felhőkbe nyúló nagyságodról?
Gyere le a hegyről, mert ott szédülsz a jelek szerint.
(mellesleg mit uljanovozol, fel se tűnt hogy 6. )

mgdé 2018.11.03. 13:20:29

Ej, ej, Uljanov bácsi, megtagadod jó apád, Ilja nevét? Nem szép, de a nagy Lenin elvtárs, ezen - valljuk be, meglehetősen torzra sikerült - manifesztációjától, azaz tőled, más nem is volt várható ...

Ja, s üdv az Olimposztól!

mgdé 2018.11.03. 13:26:51

@Doktor Toekfey:
"nehezen írhatott volna ideologikus szövegeket,
mivel a korban a műfaj nem létezett"

-> ideologikus szöveg - a műfaj nem létezett

Tehát soha nem is írtak át korábbi műveket a keresztény értelmezésnek megfelelőre.
Csodálom a középkori európaiak tisztességét, önuralmát, visszafogottságát. :)

6.Lenin 2018.11.03. 13:33:58

@Én de genere Mi:

Most még kivételt teszek, mert látom egy nagy seggfej vagy.
A nickem története 1xű. Néhány éve volt egy vitám hasonló önjelölt géniusszal, akkor lettem 6. lenin és eredetileg kis l-lel, de amikor indult a B1 ,valaki belebabrált a profilomba átírva nagy L-re, de miután szóvá tettem, hogy mekkora barom, ha ilyennel szórakozik, kitörölte a meghamisított hozzászólásaimat, de meghagyta a nagy L-et. Én meg tojok rá. Ennyi, semmi közöm az eredeti V.I.Leninhez, soha nem is volt, főleg az elveihez.
Te meg vigyázz, nehogy nagyot essél, rossz helyen álldogálsz, de nekem mind1.

Doktor Toekfey 2018.11.03. 13:34:31

@Én de genere Mi:

Konkrétan mire gondolsz? Írnál példát?

Helga Beauty Salon. 2018.11.03. 13:39:03

@Én de genere Mi:" Helgácska kisasszony, vajh miért véli úgy, hogy a mai hímbecsúf ukrán nyelvtörvény, ami - azért valljuk be - alapvetően az orosz nyelv használata ellen szól - igen, szerintem ezen az alapon is hibásan és bűnösen -, meghaladja Avram Iancu, a Vasgárda, Csau tettei szintjét?"

Ha eligazodsz régvolt ókori buzi görög költők nyelvezetén, akkor miért okoz gondot szerénységem prosztó sorainak értelmezése???:
Ezt írtam:, a mai napon pl. Ukrajna a legbarátibb ország a környéken, beelőzve a tótokat, rácokat és a szőröstalpú barátainkat, ... ebből a mai napon a mondandó kulcsa, miszerint az Ukránok járnak elöl manapság a basztatásban, ám mindez természetesen nem feledteti egyéb nációk régi hőstetteit, mindössze ez aktuális mostanság.

2018.11.03. 14:23:35

@6.Lenin:

Bocs, hogy ennyit kérdezek. De érdekelne ,konkrétan mi lenne az a szükséges váltás, amire a bukott ideákat valló törpe kisebbség nem képes?

6.Lenin 2018.11.03. 14:54:46

@dr. Irén Cunnesburry:

Röviden összefoglalva, ne máshol döntsenek a sorsunkról. Ne Soros féle önjelölt messiások döntsenek arról, nekem, nekünk Mo-on mi a jó. Milyen nemű lehessek, hogy befogadjanak.
Igaz, ehhez le kellene ülniük pl a szlovákoknak, magyaroknak, románoknak és eldönteni, mi volt közös siker az elmúlt 1000 évben, és mi volt csak az övék.
eldöntené minden ország kormánya, hogy náluk mi a kormányuk, és a polgáraik kötelessége, feladata.
aztán lehetne szélesíteni a kört, figyelembe venni, mi lehet közös érdek, miben lehetünk másak.
Kemény tárgyalások, és minden résztvevő vállalná, mi az amiben csak közösen lehetne megegyezni, és mi tartozik csak egyes tagokra.
Most is sok minden hasonló, de a háttérben meg megy egymás kiszorítása.
(Macron magánútja csehekhez, Szlovákiába megbontani a V4-et)
Mo-ot támadják bizonyos kérdésekben, másoknál simán átsiklanak felette.

Mindenképpen ki kellene zárni a gyarmatosítók, lakájaik lehetőségeket.
Röviden.
Nem Európai Egyesült Államok kellenének, hanem ezeknek az államoknak a szövetsége egyenlőbbek nélkül.
Nekem tök mind1 lenne, hogy konzervatívok, vagy liberálisok irányítanák az egyes országokat. komcsik, nácik nem lehetnének soha hatalmon.

mgdé 2018.11.03. 15:00:19

@Helga Beauty Salon:
Mert kíváncsivá tett, mi az, ami emberek nemzetiségük miatti agyonverését azonos kategóriába helyez holmi nem is igazán nekünk szóló, nem miattunk született hablattyal.

Ha majd megjelennek az új-banderisták (vagy csak szimplán néhány maffiacsoport fegyveresei), s már ők is, akkor majd kérdezd meg magad, mi és hogy vezethetett idáig.

Addig barnuljon tovább kiskegyed valami szoliban. :)

mgdé 2018.11.03. 15:02:48

@6.Lenin:
Ó, Uljanov bácsi, Megasz Alexandrosz is feljött, s neki se lett semmi baja, szépen visszament, s elindult Perzsia felé, akkor nekem ugyan mitől lenne? :)

6.Lenin 2018.11.03. 15:10:30

@Én de genere Mi:

Érezd jól magad, leszarom. Sanyinak meg mond meg, ne menjen messzire, mert rábaszik.

mgdé 2018.11.03. 15:13:19

@Doktor Toekfey:
A hamisított constantinusi adománylevél példának jó lesz, doki?
Vagy most helyben várod - mondjuk - a görög eredeti, az ókori, római kori latin, és a középkori latin Arisztotelész változatok szóról-szóra történő összevetését? Te vagy a történész (bocsánat: -félének végzett), végezd el magad, igazán szép és lélekemelő feladat egy ilyen okos embernek, mint te. :)

6.Lenin 2018.11.03. 15:18:20

@Én de genere Mi:
Tényleg, most jut eszembe, a kiscicáról még semmi hír? Nem volt a hegyen?
A néni nagyon hálás lenne, de kezdek kételkedni, hogy csak kamuzol. Te se tudsz mindent, ha egy nyomorult kiscicáról se tudsz semmit már hetek óta.

mgdé 2018.11.03. 15:23:56

@6.Lenin:
Messzire ment. Na és? Mi bajod a többnejűséggel?
Állítólag baktriai Roxané is és a Királyok Királya mindkét feleségül vett leánya is gyönyörű volt! :P

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.03. 15:27:11

@6.Lenin:" Kemény tárgyalások, és minden résztvevő vállalná, mi az amiben csak közösen lehetne megegyezni, és mi tartozik csak egyes tagokra."

Netáncsaknem az UNIÓRÓl teccik elmélkedni? Mert ebben pont ezek a szabályok, amiket fentebb kihírdettél. Persze ugyé ez csak akkor érvényes nálunk, ha Orbán az unió soros elnöke, és kioszt nehány tockost, kokit, sallert, nyakast?

Hol élsz te, hogy ennyire naív vagy?

mgdé 2018.11.03. 15:30:28

@6.Lenin:
A cicáról Timit kérdezd, nekik vagy morgó, bolhás, loncsos, vén kerti hátsókapu őrzője, "a hűséges, de már öreg, másra már nem jó Uljanov bácsi".

A főkapunál nem mutatnál jól, ott előkelő dán dogok és még előkelőbb afgán agarak - tudod, olyan migránsfélék - urizálnak.

6.Lenin 2018.11.03. 15:47:32

@látjátok feleim szümtükkel:

Merkelnek milyen funkciója volt az unióban, vagy Macronnak?
most vannak egyenlőek, és egyenlőbbek. nálam nem lennének.
Azt elismerném, hogy vannak a kultúrában, szokásokban, gazdaságban eltérésben, de a jogokban, kötelezettségekben nem lehet.

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.03. 15:48:40

@6.Lenin:

Tudod, az olyan eltünt kis világba kapaszkodni is kell, ahol pl. biztosításra megcsinálták a fogpótlás csekély térítés ellenében. Most ha elmennél vidékre egy kocsmába, vagy a faluszéli kis boltba, bezony nagyon sok fogatlan, és hiányos fogsorú embert látnál. Nem csak azon okból, hogy nincs fogorvos, hanem azért is, mert a fogorvosok elérhetőségéhez közlekedési eszköz is kéne, ami nincs, meg rávaló sem. A fogorvos ugyan is városban szeret élni, nem faluban. Falusi ember nem tehet arról, hogy a rendszerváltás kihúzta a lába alól a talajt. Persze megígérték neki, nem hagyják az út szélén, csak gyorsan belerúg a hatalom, hogy eltűnjön az út széléről. Ha te ehhez a világhoz ragaszkodsz, akkor a hiba már a szüleid génjeiben ott volt, csak benned csúcsosodott ki.

Én úgy látpm, hogy te, és a fideszhívők a kritikát támadásnak vélitek. Pedig minden hotalomnak szüksége van a kritikára, mert enélkül önmagába fordulva diktatúrába csavarodik.

Mellesleg ha már ennyire tudod a világot, ugyan áruld már el, hová lett a fidesz által olyan sokat emlegetett szociális piacgazdaság? Én próbálnám látni, de sajnos semmi jele a létezésének. Netán úgy jártak vele, mint a néhai családipótlékkal, amire azt mondták, ne azért szüljenek a nők? Most meg mi is van? Mivel próbálják tele szülni az országot? Vagy említsük példának a munkanélküliekkel kapcsolatos pálfordulást? De beszélhetünk a pofátlan végkielégítésről is. Mert most nem végkielégítés címén, de sokkal jobban osztogatnak, mint az általad is agyon szidott szocik. Akik már elmúlt lassan kilenc évben nem kormányoztak egy percet sem.

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.03. 15:50:44

@6.Lenin:

Ne haragudj, de elég idióta a hozzáállásod. Mióta mérik Magyarországot egy mérlegen a németekkel, és Orbánt Merkellel? Nem érzed, hogy ennek óhajtása utópia?

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.03. 15:55:30

@6.Lenin: "Azt elismerném, hogy vannak a kultúrában, szokásokban, gazdaságban eltérésben, de a jogokban, kötelezettségekben nem lehet."

Hehehehahaha!

Egy kicsit nácis az elképzelésed. Akinek nincs képessége, annak is olyan joga legyen, mint neked? Vagy menjen a füstre?

Azért érdekes, hogy a kivéve a gyevi bírót jelenség ellen még soha nem emelted fel a szavad, ellentétben a sok libsibolsikomcsi söpredékkel.

6.Lenin 2018.11.03. 16:06:30

@látjátok feleim szümtükkel:

"Mióta mérik Magyarországot egy mérlegen a németekkel, és Orbánt Merkellel? Nem érzed, hogy ennek óhajtása utópia? "

Mióta mérik azonosan egy kis picsa párt elnökét, egy kétharmaddal nyert párt elnökéhez? Milyen jogon pofázik bele egy ország életébe 1 5tagú párt lökött hívei?

Látod, hogy mekkora barom vagy. Vagy nem értetted, amit írtam?

Gábris szomszéd 2018.11.03. 17:11:52

Elég tanulságos olvasmány :)

Bolseviktor az első számú sorosfióka.

www.hetek.hu/belfold/201609/a_soros_alapitvany_es_a_kadari_magyarorszag?

Doktor Toekfey 2018.11.03. 17:24:41

@Én de genere Mi:

Szerinted az ideológia az hamisítás vagy fordítási hiba? Az ideológia sem egyik, sem másik. Az ideológia ideatan, olyan gondolatrendszer, amelynek célja "utópia" (mint egy ideális társadalom) működési elveinek meghatározása.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.03. 17:32:23

@6.Troll: "Mióta mérik azonosan egy kis picsa párt elnökét, egy kétharmaddal nyert párt elnökéhez?"

Merkel pártja nem is nyert kétharmaddal.

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.03. 17:33:31

@6.Lenin:

Névrokonod szerint szitkozódással azok szoktak érvelni, akiknek nincsenek érveik. Pont.

6.Lenin 2018.11.03. 17:35:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ha nem érted, minek pofázol bele?
(kiforgatva meg gyenge)

6.Lenin 2018.11.03. 17:37:02

@látjátok feleim szümtükkel:

Először voltak az érvek, aztán néven neveztelek.

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.03. 17:37:10

@6.Lenin:

Arra írtó módon kíváncsi vagyok, mi a véleményed a fideszben divatos, kivéve a gyevi bírót törvénykezésről. Erről miért nem mersz beszélni? Talán megvonják az apanázsodat?

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.03. 17:38:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Jóvanna! Ne hergeljük tovább, mert ez az időjárás alkalmas agyvérzés okozására. Nem venném a lekemre 6.Lenin egészségének a megromlását.:D

6.Lenin 2018.11.03. 17:44:36

@látjátok feleim szümtükkel:

Semmi közöm a Fidesz belső ügyeihez, ahhoz sem, hogy te mit, minek tartasz. az a te véleményed, nem biztos, hogy bármi köze is lenne a valósághoz.
Te simán elfogadod, hogy vannak a ti demokráciátokban egyenlőek, és még egyenlőbbek.
mint a komcsiknál.
Itthon meg ordibálsz a demokrácia hiánya miatt, hogy a Fidesz nem veszi figyelembe egy néhány %-os párt támogatóinak véleményét.
És ezt te miként is gondolod komolyan?

2018.11.03. 18:02:19

@6.Lenin:

Igaz, ehhez le kellene ülniük pl a szlovákoknak, magyaroknak, románoknak és eldönteni, mi volt közös siker az elmúlt 1000 évben, és mi volt csak az övék.

Na, erre befizetek! Az elmúlt 29 évben még abban sem sikerült megegyezniük, hogyan egységesítsék a történelemoktatást.

Ne Soros féle önjelölt messiások döntsenek arról, nekem, nekünk Mo-on mi a jó. Milyen nemű lehessek, hogy befogadjanak.
Mo-n jelenleg Orbán Viktor dönti el, mi a jó. Sorosról alkotott véleményed nem osztom. De nem is vitázom veled, te így látod én meg úgy.

Egy dologra viszont felhívnám a figyelmed.

A V4-ek egysége csak mítosz, amit főleg Mo-n hangoztatnak előszeretettel.

Oxica 2018.11.03. 18:18:59

"gyakorlatilag ugyanazt a marxista, posztmarxista koloncot cipeljük a nyakunkban, mint amit a második világháború után a nyakunkba akasztottak. (...)"

mondja ezt egy vérkomcsi házmester.

Szerintem az lehet a baj, hogy köteles kövér elvtárs fejében még nem ért véget a második világháború, fejben még mindig harcol a kommunisták és a partizánok ellen.

Hofi szerint meg mikor megszólal, ömlik a szájából a szar. Valahol itt van az igazság. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy meg, minden igaz magyar szégyene, hogy ez az elmebeteg vadbarom, házelnök lehet a magyar parlamentben.

alöksz róz 2018.11.03. 19:06:08

@Oxica: "mondja ezt egy vérkomcsi házmester" - és akkor má nem is igaz?

Európai téridő 2018.11.03. 19:08:03

Nem kéne ráfogni a töritanári gittegyletre a kommunistázást. Éppenséggel Önök használják a marxista történetírás frazeológiáját, amikor pl. "sérelmi nacionaliozmust" emlegetnek.

anyadmajma 2018.11.03. 19:12:54

@Oxica: nana, ne hazudj!
Hofi nem mondta, hogy ömlik a szájából a szar!
Ömlik a szájából a fos, konkrétan ezt mondta.
És ahogy a kedves tisza elvtársuk, meg a kedves horthy elvtársuk, úgy ezek is az ország elveszejtésén ügyködnek. Ekkora gyökerek, hogy ha van bűnbak, akkor nekik van igazuk.

a nagy hohoohooo 2018.11.03. 19:19:50

@Sir Bates dö Hól: @6.Lenin: @camillo:
Látod, látod, te is igazolod, hogy sokat kell előbb olvasni ahhoz, hogy írásra vetemedjen valaki.
Ne mond ,hogy neked van választójogod ,de a sárga ház gumiszobájában a csendes őrülteknek nincs....ez az igazságtalanság .
Vedd le lécci a szemüveged ,had jusson be némi fény a sötét fejedbe legalább a pupillákon át:
Nekem rólatok Hanlon borotvája jut eszembe:
Sose tulajdonítsd rosszindulatnak azt, amire az ostobaság is elégséges magyarázat."
Höööö...mint ez:
"...mimagyar szőkenő :mond anya mikor kell beszedni az algopyrint ,én még nem szedtem ilyet...esemény előtt vagy utána?
Algopyrint?.... hát amikor fáj valamid...
......,de anya az nem szok fájni xd áltslában gumival szok dugni csak mos nem tudunk este mivel védekezni és ezért nem szeretnék gyereket és csak ez a bogyó van itthon de esemény után kel már rájöttem mer olyan erős fóliába dukták ....

NemNick 2018.11.03. 19:50:26

@paraszthajszal: Te, pontosan, hogyan is fogsz ebben közreműködni?

paraszthajszal 2018.11.03. 19:52:53

@NemNick: A listán és egyéniben az országgyűlési választásokon leadott szavazatommal járultam hozzá (ezen kívül erkölcsi támogatásommal).

conchita wurst 2018.11.03. 20:10:36

tegyuk hozza hogy a hivatkozott tortenelemtanarok egylete egy semmi, egy feszbuk csoport

semmi koze a tortenelemoktatashoz

paraszthajszal 2018.11.03. 20:16:52

@conchita wurst: Megszokhattuk már, hogy a ballibbant média és blogoszféra a jelentéktelen, pimfli kis gittegyletek pártos (libbant), szakmaiatlan véleményét próbálja meg „a szakma álláspontjaként” pozicionálni.

A történelemtanítást hivatásuknak tartó, szívvel-lélekkel tanító pedagógusok üdvözölhetik azt, hogy végre nem marxista, hanem nemzeti szemléletet fogunk érvényesíteni az oktatásban.

mgdé 2018.11.03. 20:17:08

@Doktor Toekfey:
Ezzel most azt mondod, hogy a keresztény vallás eleve - már létrejöttekor, illetve a középkorban, uralkodóvá váláskor (legalábbis Európa vonatkozásában) - tudottan alkalmatlan volt bárminemű "ideális társadalom" kialakítására, ennélfogva semmiképpen nem nevezhető ideológiának?

Fordítási hibáról nem beszéltem. Ideológiai alapon történt szándékos kissé-félrefordításról, netán akár szövegrész kihagyásokról sokkal inkább ...

S ha a constantinusi levél hamisságával kapcsolatban kételyeid lennének, Athosz szerzeteseivel nyugodtan vitasd ezt meg - képzeld, könyvtáruk is van -, ékesszólásoddal hátha meg tudod győzni őket. :)

camilló 2018.11.03. 20:21:38

@a nagy hohoohooo: Valóban kellene olvasnod Marxot, Lenint, Trockíjt stb. Neked még másolnod sem sikerült Tőlük! Akkor beszélj ha meg tudod különböztetni a liberalizmust a neoliberalizmustól, a baloldali eszméket a liberális eszméktől, stb. Adok neked egy kis segítséget:balmix.hu/hu/kiemelt-szerzoink/21647-uj-egyenloseg-tgm-verzusz-pogi-eleg-e-a-szocialdemokracia-1540603802?screen_width=1024

kolomparlole1114 2018.11.03. 20:44:01

A Dagadt Laca egy kommunizmusban szocializálódott júdeokommunista hazaáruló söpredék. Mint a kommunista pártja.

anyadmajma 2018.11.03. 20:59:20

@kolomparlole1114: meg a komcsi papája, aki talán még Biszku jobbkeze is volt valahol délnyugat-magyarországon az 56 utáni tisztogatásban.
Ennyit erről.

anyadmajma 2018.11.03. 21:00:38

@paraszthajszal: azt meg mi szoktuk meg, te hazaáruló bolsevik geci birka, hogy saját magaddal beszélgetsz, te faszkalap:)

paraszthajszal 2018.11.03. 21:04:48

@anyadmajma: Miről beszélsz, te retardált istenbarma? Ha egyszer nem a hozzád hasonló húgyagyú ballibbantakhoz szólok, akkor ez már bassza a csőrödet?

Mesélj, „picinyem”, mi a baj? Nem figyel rád a mama, és így ott maradtál órák óta a bűzlő, szaros pelusban?

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.03. 21:08:45

@paraszthajszal: "A történelemtanítást hivatásuknak tartó, szívvel-lélekkel tanító pedagógusok üdvözölhetik azt, hogy végre nem marxista, hanem nemzeti szemléletet fogunk érvényesíteni az oktatásban."

Fogunk??? Hát ki a lófasz többes szám vagy te kretén illiberált troll? Neked te taknyos fideszkomcsi trollnak se pozíciód nincs a fideszmaffiában, se semmid csak egy meghatározatlan idejü troll szerződésed. Aztán ha holnap lapátra rak rogán akkor majd mehetsz a Blahára a libsikhez ingyenkonyh´ájukra.

Ja meg majd fogtok?? Hát eddig mit csináltatok büdös fideszkomcsik, a Kádár apátok tudományát tanítottátok?

Doktor Toekfey 2018.11.03. 21:09:25

@Én de genere Mi:

A kereszténység nem ideológia, hanem vallás. Ezért nincs is társadalmi programja. S mivel vallás, ezért nem ideológiát, hanem kultúrát hozott létre.

a nagy hohoohooo 2018.11.03. 21:12:50

@camilló: Nem kell még jobban bizonyítanod ,hogy mindenhezhülye orbánseggszolgálatos takonynáci vagyol,már így is szärrá aláztad magad fentebb ,egy egész könyvtárra való hiteles történelmi tény,érv ellenében..höhöö.

a nagy hohoohooo 2018.11.03. 21:22:15

@Doktor Toekfey: Az apád farkát hozta létre...hehee..a nyakadra....leginkább a sötét középkort,az inkvizíciót,a vallásháborúkat,a tömeges emberitásokat a keresztény vallás nevében,de főleg a vagyonhalmozád,a rablás érdekében,a haladó gondolkodók,művészek,tudósok kínzása,máglyán elégetése,indexre helyezése,hogy csak néhányat említsek,a világ haladása a felvilágosodással kezdődött te szellemi sötét..nemiszerv....hehee...

anyadmajma 2018.11.03. 21:25:23

@paraszthajszal: hazudj, még, te hazaáruló bolsevik geci, hazudj.
Fasszopó birka, mindegy melyik nickeden jössz ide szopni:)

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 21:29:00

@Doktor Toekfey: nem, random hasraütéssel szoktam neveket beírni, az idegen nyelvű cikkek tartalmát pedig kiókumlálom a reggeli kávézaccból... most akkor felfüggesszük a sorban állást és eszmecserét akarsz vagy csupán játszod az agyad, mint előtte? döntsd el melyiket, mo a következmények nélküli ország, de én nem ott vagyok...

a nagy hohoohooo 2018.11.03. 21:30:09

@Doktor Toekfey: Leszek a kereszapád,a neved eztán legyen:säeggfej,köszönd meg szépen kedves keresztfiam.....további kellemes maszturbálást onánfi....höhöö...

paraszthajszal 2018.11.03. 21:31:25

@anyadmajma: Áltasd magad, ha akarod, lypsykém. Pechetekre többen vagyunk a másik oldalon, sokkal többen (mint április 8-án is láthattad). És ahogy az emberek többségének kinyílik majd a szeme (ezt is segíti majd a nemzeti szellemű történelemoktatás), úgy leszünk még majd egyre többen.

Ti meg, kedves ballibbantak, oda kerültök, ahová mindig is valók voltatok: a történelem szemétdombjára Marx apó mellé.

mgdé 2018.11.03. 21:32:55

@Doktor Toekfey:
Ó, szóval az őskeresztényeknek nem volt a társadalomról semmi elképzelésük.
Meg az adamitáknak sem, még ha sajátos is.
Stb.

Öröm veled beszélgetni, doki. :)

mgdé 2018.11.03. 21:35:40

@paraszthajszal:
Szent Isten, Kína már megint megbukott???

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 21:36:26

@Doktor Toekfey: ezek szerint morus a XIX. vagy XX. században alkotott?...

a nagy hohoohooo 2018.11.03. 21:37:36

@paraszthajszal: Aha..a pellusról beugrott kifiabarma vagyol,szóval te vagy az akit pellusba csomagolva sajátláb kidobott a lanroverből a parkolóbahahaa...tuttam valami takonynáci szär bűzt éreztem mán tennap itten...höhöö..

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 21:42:38

@a nagy hohoohooo: baszom, én toltam egypár cuccot, de nem sokszor voltam betépve több, mint 24 óra hosszat... ez mi? gomba?...

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 21:46:28

@paraszthajszal: testvérem az úrban, te tényleg debil vagy, e kérdésben ne nyissál vitát... de ez nem gond, a net szabad, oszd az észt nyugodtan, engem nem zavarsz...

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 21:48:20

@Doktor Toekfey: az iszlám vallás? vagy ideológiai?

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 21:53:42

@bóvli ország jobban teljesít: én komolyan nem értem, hogy akik a kormány mellett vannak, azok mindig az többes szám első személyben írják a kommentet... már próbáltam elmagyarázni, hogy én a magam nevében írok, de nem, mindig "ti" megszólítással kezdődik a válasz...

a nagy hohoohooo 2018.11.03. 21:54:18

@paraszthajszal: Csakhogy visszadugjam a fejed a seggedbe...derága takonynáci "ÍKÚ"vitéz baro...nem kéne verni azt a 2 és fél centis pecered ...többen vagytok...tudod a matek,a számok egyrészt arab,másrészt egzaktak,a 49.6% nem több mint az 50.4,sőtt csalással még kevesebb ahogy aztat az EBESZ megállapította:tisztességtelen eszközökkel lett a 2/3,és ami tisztességtelen:a körzetek átírása,a külföldön szavazás megnehezítése,a külhoniak előnybe hozása,buszoztatása,stb...,hogy a számítógépes leállást neis forszírozzam,megspékelve azzal,hogy mindezek elkövetésére már 2014-ben figyelmeztették a szärosnyelved tárgyát...hihii...

paraszthajszal 2018.11.03. 21:59:03

@a nagy hohoohooo: @Sir Bates dö Hól: @bóvli ország jobban teljesít:
Engedjétek meg, hogy ezekre a magasröptű kommentekre az egyik ballibbant B1 blogos kommentelőtársunktól vett kedves idézetekkel válaszoljak:
„ti vagytok a magyar elmebetegek. a társadalom legalja, a selejt.” „Ennyit tudtok, selejtek vagytok, a társadalom legalja.” „görények vagytok, erkölcsi selejtek, a társadalom legalja.” „széátbasszátok Európát, ahogy szátbasztátok korábban is. elmentek a kurva anyátokba, mert ti vagytok a társadalom legbutább rétege, de okoskodtok!”

anyadmajma 2018.11.03. 22:00:10

@Sir Bates dö Hól: hát, mert ez a hazaáruló bolsevik geci birka ezt az utasítást kapta a pártközpontból. Aztán mind a sokszáz nickjén ezt tolja. ezért fizetik.

anyadmajma 2018.11.03. 22:02:02

@paraszthajszal: mi van te hazaáruló bolsevik geci birka, megint elfelejtetted a birkás nicked jelszavát?
apropó, halottak napján a temetőbe is kimentél leszopni a román kamionosokat, vagy megint csak a parkolóban voltál?

2018.11.03. 22:02:44

@paraszthajszal:

De ha olyan sokan vagytok és szerinted még többen lesztek, miért zavar ha páran "okoskodnak"???

2018.11.03. 22:05:04

@anyadmajma:

Mit keresnek román kamionosok a temetőben?

a nagy hohoohooo 2018.11.03. 22:11:32

@Sir Bates dö Hól: Bameg...nagyobb a baj ott nálad nyakon felül mint gondoltam,nem betépve voltál ba+degenereliszisszimusz..beszo...mélytorokra..oralizáltál...brühüüü..
Köszönöm a szép napot,estét,csupa móka kacagást hoztál ..mindig fülig szalad a szám amikor ilyen nagyoneccerű orbánseggszolgálatosok tudás,tények ,érvelés híján feldobják a saját szäruk,oszt a vezérimádattól bambán tátott szájjal aládzsavelnek...hehee..gyere,gyertek máskoris,millen igaz,tartom is a mondást:inkább szidják az embert mint kiröhögjék brühühüü...

a nagy hohoohooo 2018.11.03. 22:16:23

@paraszthajszal: Rendkívüli örömmel nyugtázom,hogy idézetben végre megtaláltad azt ami hiányzik neked,sőt bele is mertél nézni.....höhöö-...a tükröd....hihiii...

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 22:17:12

@a nagy hohoohooo: @paraszthajszal: srácok, döntsétek el, kinek vagyok a spanja, mert picit káosz kerekedett itt:-DDD...

paraszthajszal 2018.11.03. 22:19:26

@dr. Irén Cunnesburry: Aki csak okoskodik, az engem nem zavar, ott lehet az érveket ütköztetni, a butaságokat helyre lehet tenni.

Aki viszont a vitában csak a mocskolódó személyeskedéssel szeretne érvényesülni, annak én is hasonló hangnemben fogok válaszolni, mint a fenti uraknak.

@anyadmajma: Eltévesztetted a házszámot öcsi, Ivánt ne ezen a nicken keresd, mert nekem semmi közöm hozzá.

NemNick 2018.11.03. 22:22:43

@paraszthajszal: Ja, értem. Akkor ez a mondatod is "a fiatalokat nenzeti (sic!) patrióta szemléletben fogjuk nevelni és oktatni." csak olyan, mint amikor a hangya meg az elefánt megy át a hídon, és a hangya kihúzva magát, peckesen lépdelve felkiált, hogy "Hallod, koma, hogy dübörgünk?"
Siralmas.
"Mi". Hát persze.

paraszthajszal 2018.11.03. 22:26:44

@NemNick: A gépezetben mindenkinek megvan a maga helye, a motortól a hajtásláncon át az utolsó kis fogaskerékig. Engem nem zavar, ha nem én játszom el a főszerepet, mindaddig, amíg minden este vastapssal zárul az előadás.

2018.11.03. 22:27:25

@Sir Bates dö Hól:

na most jól összezavartad őket.

Doktor Toekfey 2018.11.03. 22:31:04

@Sir Bates dö Hól:

Az iszlám egy törzsi hiedelem és szokásrend univerzalizálása.

2018.11.03. 22:33:30

@conchita wurst:

Szakmai-érdekvédelmi szervezet. Igaz, van fb oldaluk is.

tte.hu/

Doktor Toekfey 2018.11.03. 22:45:51

@Én de genere Mi:

Nem azt írtam, hogy a keresztényeknek nem volt vagy nincs a társadalomról elképzelésük --- az egyiknek ilyen, a másiknak olyan ---, hanem azt, hogy a kereszténységnek nincs társadalmi programja. De ha te jobban tudod, akkor elárulhatod nekem, hogy mi a kereszténység társadalmi programja!

Doktor Toekfey 2018.11.03. 22:50:09

@Sir Bates dö Hól:

Morus Utopiája épp arról szól, hogy nem létezhet ideális társadalom.

Doktor Toekfey 2018.11.03. 22:54:36

@a nagy hohoohooo:

A középkori ember számára "a mi létünk valószínűleg fölött primitívnek látszanék". (Romano Guardini)

élhetetlen 2018.11.03. 22:57:49

@6.Lenin: Igazad van, öreg, mindenki lopott. Te már csak tudod, ki mint él, úgy ítél. Egyébként én is loptam. Egyszer hazavittem agy guriga celluxot, egyszer meg egy tollbetétet, mert lusta voltam elmenni a papírboltba. Bár arra már nem emlékszem, hogy ez a rendszerváltás előtt, vagy után volt.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 23:02:51

@dr. Irén Cunnesburry: én is a skrizofénia tüneteit diagnosztizálom magamon miattuk, viszont nézzük a jó oldalát: sosem vagyok egyedül...

2018.11.03. 23:06:44

@élhetetlen:

Abban mondjuk igaza van az öregnek, hogy a közös vagyon kifejezést szó szerint értették az emberek.

snel 2018.11.03. 23:13:03

Amennyiben igaz, hogy a "Történelemtanárok Egylete pénteken gúnyos Facebook posztban.." reagált arra, amit KL mondott, mármint, hogy marxista módon hazudnak bizonyos kérdésekben, akkor előbb el kéne gondolkozniuk, hátha van igazság a kijelentéseben, mielőtt látványosan a ballib média által ovációval körül rajongva játsszák a sértődöttet. A nagy részükről talán még az is kideríthető lenne, hogy munkásőr volt, de legalábbis leszármazott vagy szimpatizáns.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 23:15:06

@Doktor Toekfey: "Az ideológia ideatan, olyan gondolatrendszer, amelynek célja "utópia" (mint egy ideális társadalom) működési elveinek meghatározása." ezt te írod... úgy látom, hogy ragaszkodsz a sorszámodhoz...

még jó, hogy a judaizmus és az arra épülő kereszténység nem egy "egy törzsi hiedelem és szokásrend univerzalizálása", mint az iszlám...
(tisztán látszik, hogy nem orbánék tették tönkre az oktatást, az már régóta kontraszelektív)

John Brennan 2018.11.03. 23:16:59

a marxistáknak pusztulniuk kell
igaza van Kövérnek, ilyen egyszerű

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 23:18:50

@a nagy hohoohooo: én egy szóval sem szídtalak, de látom, ti is többen vagytok egy testben...

vénkujon 2018.11.03. 23:21:47

ez a remek írás, félállott faszként suhogtatja orbi és kövér urak halántékát:D rég mulattam ilyen jól. hehe

2018.11.03. 23:22:22

@Sir Bates dö Hól:

Elgondolkodtató, hogy néhány vélemény alapján (talán egy is elég hozzá) azonnal besorolnak a két szekértábor valamelyikébe.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 23:24:51

@snel: "A nagy részükről talán még az is kideríthető lenne, hogy munkásőr volt, de legalábbis leszármazott vagy szimpatizáns." de minimum magyar állampolgár, vagy annak leszármazottja, esetleg szimpatizáns... ezek csak úgy, séróból?... vagy van valami sorvezető, bayer, gajdics, esetleg apáti, az új tündöklő titán téveszméink tengerén?...

2018.11.03. 23:28:32

@snel:

Ez szerepelt a posztban:
"Szerintetek mire alapozhatja állításait? A jelenleg forgalomban lévő, általuk válogatott körrel íratott, majd lektoráltatott, engedélyezett tankönyvekre? Az általuk bevezetett NAT-ra és kerettantervre? :) "

Vajon nincs igazuk?

mgdé 2018.11.03. 23:30:46

@Doktor Toekfey:
S melyik kereszténységéét tetszik parancsolni, kedves doki? :D
Az adamitákét könnyű, kommunisztikus, legyen mindenki egyforma, mer' az jó.
A vagyonközösség érthető, a nőközösség értelmén gondolkozz el te. :P
(S valamit tudhattak, ha később Csehországban feltámadtak az ideáik.)

mgdé 2018.11.03. 23:34:55

@snel:
Bizony, ki! De az anyja egy egy malomtulajdonos kulák szeretője volt-at kihagytad ...

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 23:39:42

@dr. Irén Cunnesburry: szerintem sokan programozók: van a 0 és az 1, más nem kell hozzá...

ellenben, tom sharpe könyveit csak ajánlani tudom, hihetetlen jó szatírák, a magyar fordítások frenetikusak, de angolul is fantasztikus élmény ( méltatlanul mellőzött író moon, rejtő hazájában)

múltkor valaki kérdezte, hogy miért nem tud az ellenzék kitermelni egy kiemelkedő vezért... szerintem azért, mert sokkal színesebb a társadalom annál, hogy egy ember megfeleljen az orbánt ellenzőknek... én itt csupán azt látom, hogy ki egyértelműen a ner-cseléd, de mások preferenciáját nehéz kideríteni, mert a trollkodás mellett nem jut idő semmi másra... én például azt sem tudom hat év után, hogy taga kire szavazna... én jó szívvel senkire, mert nem látom az állam szükségességét, úgy, ahogy ma létezik, én mindig azon kívül voltam, de elfogadom és megértem, hogy másokat megnyugtat...

mgdé 2018.11.03. 23:41:42

@dr. Irén Cunnesburry:
Nem, a husziták által lemészárolt (új)adamitákra. (Talán 1420-1421 körül.)
A vagyonközösség és a meztelenkedés már Zizka ízlésén is túl ment.

Doktor Toekfey 2018.11.03. 23:44:19

@Sir Bates dö Hól:

Az Utopia egy irodalmi mű, az utópia pedig egy szellemtörténeti fogalom.

A judaizmus valóban egy törzsi hiedelem- és szokásrend, ám a kereszténység nem az, Jézus mondja: "az én országom nem e világból való".

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 23:47:45

@paraszthajszal: én nem mocskolódtam, az, hogy debil vagy, azt kezelhetjük axiómaként, s így hívhatjuk ezt ténynek is... te tényként kezeled soros nemzetrontó szándékát (bár a nemzet fogalmát sem tudod definiálni!), a te debil mivoltodra naponta hozod az újabb bizonyítékokat kommentjeiden keresztűl... de nekem mindegy, az egyik címzett ugyanolyan tartalmú kommentet küldött közösen neked és nekem címezve, mint amit te nekünk... szvsz azért ez blogszéra csúcs:-DDD...

élhetetlen 2018.11.03. 23:49:15

@dr. Irén Cunnesburry: Nem értek veled egyet. 53-ban születtem, kb. 25 évet éltem az előző rendszerben. Nem loptam, (kivéve az említett celluxot), nem loptak az szüleim sem, az ismerőseim sem. Biztosan voltak, akik loptak, de most is vannak, akik lopnak, csak most sokkal nagyobb tételben. Anno egy helyzetben levő legfeljebb ellopta egy beruhásról a fürdőszobájába a csempét, de hol van ez attól, hogy pályázati pénzből házat építek magamnak, vagy véletlenül telik egy több száz négyszögöles telken egy 200 nm-es nyaralóra. Na, mindegy.

Sir Bates dö Hól 2018.11.03. 23:59:40

@Doktor Toekfey: sz'al a Biblia nem egy irodalmi mű, a Koránt most ide se keverjük... nem kéne inkább egy dzsangát elnyomnod néha? akkor könnyebben összejön, hogy morus utópiája irodalmi mű, de amit a marxista történetírás letett az asztalra az csupán szellemtörténeti fogalom írásbeli manifesztációja...

(Doktor Úr, maga milyen szektában van, hogy Jézus nem a "judaizmus törzsi hiedelem- és szokásrend" talaján áll? Persze megértem én, hogy olcsóbb csak az Újtetamentumot megvenni, de ne legyünk már ennyire zsidók! Mégis csak az Egyigazistenről van szó!)

kész, lesokkoltál...

paraszthajszal 2018.11.04. 00:13:18

@Sir Bates dö Hól: „egyik címzett ugyanolyan tartalmú kommentet küldött közösen neked és nekem címezve, mint amit te nekünk”

Azt már mindketten, egymástól függetlenül megállapítottuk (mondjuk én egy másik poszt alatt), hogy nagy hohoho „barátunk” valami igen durva tudatmódosító szert tolhat, így nem csoda, ha nem tudja, merre van az arra.

„a nemzet fogalmát sem tudod definiálni”

Miért ne? Első megközelítésben a mai magyar nemzet a magát magyarnak érző és valló polgárok közössége. Aztán ehhez lehet mindenfajta lábjegyzetet tenni (a kettős identitású nemzetiségi polgároktól a zsidó közösségig), illetve ez a meghatározás jogszabály-alkalmazási szempontból persze nem elég konkrét, de az én szempontomból bőven megfelel.

„én nem mocskolódtam, az, hogy debil vagy, azt kezelhetjük axiómaként”

Tőlem te azt kezelsz axiómaként vagy tényként, amit akarsz; a mocskolódó személyeskedésre én a továbbiakban is az ennek megfelelő hangnemben és tartalommal fogok válaszolni. Ha viszont valaki hajlandó olyan érdemi vitát folytatni, ami a témáról (és nem az én személyemről) szól, azzal pedig majd arról vitatkozom.

2018.11.04. 00:28:55

@Sir Bates dö Hól:

Nem tudom, mikor fogja ez az ország kiheverni az erős vezér iránti igény tévképzetét. Mintha valamiféle pótapára lenne szüksége az embereknek.
Ellenzéki pártok....
Ennyi balfaszkodással nem lehet kiemelkedő vezetőt kitermelni.

2018.11.04. 00:35:06

@Én de genere Mi:

Megnéztem a cseh oldalakon. Rövid ideig radikális husziták voltak, de fura életvitelük és szokásaik miatt kitagadták őket.
Aztán Zizka legyilkolta, megégette egy kivétellel az összeset.

2018.11.04. 00:37:37

@élhetetlen:

Nagy általánosságban mondtam, de ha sértő volt számodra, akkor most kérek elnézést.:)

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 00:45:59

@dr. Irén Cunnesburry: nem is kell kiemelkedő vezér, csupán egy korrekt ember, aki meghatározott keretek között szabályosan elvégzi a rá kirótt feladatok, de itt mindenki küldetéstudattal rendelkezik, hogy szarna sünt mindegyik... nekem például semmi igényem egy elhivatott váteszre, aki megtervezi az életemet... mint amit a brókereknek mondtam mindig: köszönöm, egyedül is el tudom baszni a pénzem, ahhoz nem kell segítség, mire azok, de így több lesz, mondom, ember, szerintem nekem van elég, ha ideesz a fene és az enyémet kéred, miért nem azoknál kopogtatsz akiknek semmi sincs, akik tényleg segítségre szorulnak?... én valahogy így vagyok a vezérekkel is... azt hiszem, a probléma a kollektív tudatalattiban élő istenkirály mítosza, akinek szerintük jár a vip ellátás... ezt sosem értettem: bazmeg, miért akarsz te reprezentálni egy maybachban, ha sokaknak még trabantra se futja, állítólag te vezeted az országot, miattad ilyen...

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.04. 00:46:40

@paraszthajszal:

Ne erőlködj büdös fideszkomcsi. Ha a te fajtád lenne a nemzet, akkor ma az országban 9 millió röghöz kötött rabszolga dolgozna minden nap kommunista szombatban orbán, mérszaros, tiborc meg a többi NER tolvaj földjein, mangalica telepein meg cégeiben.

Az, hogy ti vagytok kétmillióan akik errre eg hajlandóak is lennétek a felcsúti Führerért, ezt nem nemztek hívják, hanem degenerált szolganépségnek. Jobb lenne tehát ha a jövőben magadról meg erről a bizonyos kétharmadról nem úgy nyilatkoznál hogy nemzet, hanem hogy genetikai cselédnépség.

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 00:50:17

@paraszthajszal: a nemzethez tartozást ius sanguinus vagy ius soli alapon határozod akkor most meg?

ne írj ökörségeket, ne a habonyi propagandát böfögd vissza, és aki nem leszel debil ner-cseléd, ez ilyen egyszerű...

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.04. 00:58:53

@snel: "mielőtt látványosan a ballib média által ovációval körül rajongva játsszák a sértődöttet. A nagy részükről talán még az is kideríthető lenne, hogy munkásőr volt, de legalábbis leszármazott vagy szimpatizáns."

Figyelj te kőbuta alulképzett fidesz troll: ez a veszély a fideszkomcsikat fenygeti, hogy kiderül róluk hogy MSZMP tagok vagy egyenesen párttitkárok voltak (vagy az apjuk Felcsúton vagy Vas megyében), vagy munkásőrök voltak vagy besúgók voltak.

Hogy ne nagyon erőlködj az ellenválaszon, csak megsúgom, hogy a fideszkomcsik pont ezért szavazták le 18-adjára az ügynöktörvényt. Majd hülyék lennének nyilvánosság előtt leleplezni magukat.

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.04. 01:00:17

@snel: "mielőtt látványosan a ballib média által ovációval körül rajongva játsszák a sértődöttet. A nagy részükről talán még az is kideríthető lenne, hogy munkásőr volt, de legalábbis leszármazott vagy szimpatizáns."

Figyelj te kőbuta alulképzett fidesz troll: ez a veszély a fideszkomcsikat fenygeti, hogy kiderül róluk hogy MSZMP tagok vagy egyenesen párttitkárok voltak (vagy az apjuk Felcsúton vagy Vas megyében), vagy munkásőrök voltak vagy besúgók voltak.

Hogy ne nagyon erőlködj az ellenválaszon, csak megsúgom, hogy a fideszkomcsik pont ezért szavazták le 18-adjára az ügynöktörvényt. Majd hülyék lennének nyilvánosság előtt leleplezni magukat.

2018.11.04. 01:21:48

@6.Lenin:

Néhány gondolat erejéig visszatérnék a V 4-hez.

Macronnak nem kell megbontani az egységet, mivel nincs.

Szlovákia az EU magjába tart, egyedüliként tagja az eurozónának. Gazdasága a német autóipartól függ. Épp most fogadott be 250 migránst, akik fél éves képzésen vesznek részt, aztán továbbadja őket. Mindezt eu-s pénzen. Fico, lemondásával teljesen elvesztette hatalmát. Az új vezetés kínosan ügyel arra, hogy ne sértsen uniós jogszabályt.
Csehországot húzza magával a német gazdaság. A csehek nagy hányada erősen nacionalista, kvótaellenesek, nem szeretnének osztozni a jólétben senkivel. Viszont Szlovákiával együtt támogatják a menekültek Európán kívüli ellátását és keresztény menekülteket fogadnak be.
Lengyelország bízik abban, hogy Amerika védi meg az orosz veszélytől. Így bármit mond, ígér Kaczynski, döntéseit ez fogja meghatározni.
Erősödik a slavkovi háromszög / Csehország-Szlovákia-Ausztria regionális együttműködése/ , a hírek szerint hamarosan kibővül Lengyelországgal.

Nincs egység. Egyedüli közös pont a kvótaelleneség, de nem csodákoznék, ha idővel ezt is átértékelnék az említett országok, ha épp úgy tartja érdekük.

2018.11.04. 01:27:01

@Sir Bates dö Hól:

A korrekt emberek messze szaladnak a bábszínháztól. Gondolj bele! Te személy szerint melyik párt jelölését fogadnád el? Megbíznál egyikben is?
Az ellenzéki pártok vezetői előszeretettel szúrják hátba, lehetetlenítik el egymást. Lásd Botka esetét.
Soraikban ott ülnek a fidesz kollaboránsok.
Ehhez adjuk hozzá a fidesz karaktergyilkos gépezetét.
Nincs az a politikai ambíció, ami mindezt megérne egy korrekt embernek.

élhetetlen 2018.11.04. 01:33:53

@dr. Irén Cunnesburry: Nem volt semmi számomra sértő, csak nem fogadom el azt kijelentést, hogy az előző rendszerben mindenki lopott, mert nem igaz. Kb., ennyi. Az hogy most senki sem lop, hanem törvényesen rabol, lásd trafikügy, hát szóra sem érdemes.

sinus67 2018.11.04. 01:46:12

@Doktor Toekfey:
Ezt melyik könyvben lehet olvasni?

Jakab.gipsz 2018.11.04. 01:46:34

@dr. Irén Cunnesburry:

És azt miből gondolod, hogy ezekkel az általad felsorolt aggályokkal, Orbán nincs tökéletesen tisztába.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.04. 06:56:44

a történelem ellenall ...
haáaaaaaáaaaa beszaras
nem az akademia magyartalanitói allnak ellen es a maradék lukacsista söpredék...
nem
maga a tortenelem all ellent.
dullva

camilló 2018.11.04. 07:00:07

@a nagy hohoohooo: Ki is mondta, hogy a stílus maga az ember?:)

nu pagagyí 2018.11.04. 07:14:07

Kövérnek saját magán sikerült demonstrálnia a rendszerváltás kudarcát, kommunistából, néhány "zavaros" kitérő után, ismét kommunista lett.

paraszthajszal 2018.11.04. 07:30:52

@Sir Bates dö Hól: „a nemzethez tartozást ius sanguinus vagy ius soli”

A ius sanguinus vagy ius soli alapelvek az állampolgárságra vonatkoznak, nem a nemzhethez tartozásra.

Amíg a nemzet eszmei, az állampolgárság jogi konstrukció, ahol fontos szempont az is, hogy ne szerezhessék meg olyanok, akik csak anyagi érdekből (vagy az útevél kínálta utazási lehetőségek miatt) vágynak rá.

A nemzethez tartozással ilyen előnyök önmagában nem járnak, ezért nincs szükség arra, hogy védőszabályokkal bástyázzuk körül (a meghatározáshoz egyikre sincs szükség).

paraszthajszal 2018.11.04. 07:38:04

@bóvli ország jobban teljesít: „Ne erőlködj büdös fideszkomcsi.”

Baszd meg a kurva anyád, retardált ballibbant gyökér

„Ha a te fajtád lenne a nemzet, akkor ma az országban 9 millió röghöz kötött rabszolga dolgozna minden nap kommunista szombatban orbán, mérszaros, tiborc meg a többi NER tolvaj földjein, mangalica telepein meg cégeiben.”

Tőlem te dolgozhatsz sertéstelepen is, bár szerintem neked inkább a szeméttelep vagy a hullamosás való.

„Az, hogy ti vagytok kétmillióan akik errre eg hajlandóak is lennétek a felcsúti Führerért, ezt nem nemztek hívják, hanem degenerált szolganépségnek. Jobb lenne tehát ha a jövőben magadról meg erről a bizonyos kétharmadról nem úgy nyilatkoznál hogy nemzet, hanem hogy genetikai cselédnépség”

A te fajtád az, akiről Torgyán József 1996 márciusi beszéde szólt, a hazánk testét belülről rágó, élősködő férgek fajtája. Nem gondoltál még a kivándorlásra húgyagyú? Ha Londonban nem is, de úgy hallottam, hogy Dublinban még mindig keresnek gyorskezű mosogatókat.

John Brennan 2018.11.04. 08:05:49

@nu pagagyí: "kommunistából, néhány "zavaros" kitérő után, ismét kommunista lett"

Mikor mondott olyat Kövér, hogy haláltáborokat akar felállítani a vele egyet nem értőknek? Ahova téged is küldene, ha kommunista lenne.

John Brennan 2018.11.04. 08:07:21

@dr. Irén Cunnesburry: Na és ha nincs egység? Kit érdekelnek a csehek hülyeségei?

szepipiktor 2018.11.04. 08:09:12

Elolvasva a tanárok bejegyzését, nem kommunistáztak le senkit és az irónia sem érezhető. De nem baj, a szerzőnek a privát véleményét tiszeletben tartom, még ha az így csúsztatás, terveszerű csúsztatás, ami akkor sem lenne megengedhető, ha egyébként orbán mellett a köteleslaci a másik fokozottan agysérült beteg lény!
Az írás igazi hibája - mondom, annak ellenére, hogy valós problémával foglalkozik -, hogy nem lett szétválasztva a tanárok véleménye a szerző saját véleményétől, nem bogozható ki, melyik rész melyiküké!!!
Most a 89-re tett bandzsa női kijelentést a tanárok említik vagy a szerző?
Persze elkeserítő mindkét féltől, ha 89-et NEM antikommunista "forradalomnak" tekintik, igaz sajnos nem volt forradalom erre Antalllll is tett gúnyos megjegyzést, és naná, hogy nem orbán állt a "nép élén", de a tény az tény, antikommunista akaratú volt a folyamat!
Bárhogy is szépítik ma a balos oldalhoz tartozó neoliberálisok vagy a boslevik alapú kövér...
Nem ismerem az eredeti okot, amire a köteles megjegyzést tett a tanárok ellen, de nem tanár az, aki előírtakra hivatkozik, mint korlátozó tényező, hiszen 90 előtt is korlátozva volt minden, mégis voltak tanárok, akik ezt képesek voltak kijátszani és helyes oktatást folytatni.
A mai tanárok már nem képesek erre és ez nem a NER-alapú tanterv miatt van, a mai tanárok döntő része eleve alkalmatlan a tanári munkára!
És hogy ebből milyen cicaharc keletkezik két torz balos csoport között, lényegtelen!
Annyira nevetséges, hogy 90 előtt a hatalom a nemzeti alapokat tiltotta a tanároknak, helyette a internacionalista elvek voltak előírva.
Ma a tanárok a nemzeti alapok ELLEN harcolnak és küzdenek az internacionalista elvekért...

amit még megtehetsz 2018.11.04. 08:29:35

@szepipiktor: Mégis milyen tapasztalatra alapozod mindezt? Tanítasz talán?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.11.04. 08:31:20

Kövér téved: a marxista történelemszemlélet a múlté már, ma a liberális történelemszemlélet a fő akadály a tisztánlátásban.

conchita wurst 2018.11.04. 08:53:49

Kover Laca egy tiszteletremelto, szimpatikus polgartarsam.

6.Lenin 2018.11.04. 09:29:05

@dr. Irén Cunnesburry:

Tévedés, de szerencsére ezek nem rajtad múlnak. Nem mondtam sehol, hogy néhány perc alatt bármi is megoldható lenne, de óriási az előrelépés, maradjunk annyiban.

6.Lenin 2018.11.04. 09:39:33

@élhetetlen:

Igen, mindenki lopott-a helyzetéhez képest-add össze. az, hogy nem vallod be, mert hazudsz még magadnak is, az egy más kérdés.

Én szeretem ezeket a nagy ideológiai vitákat-bármit rájuk lehet kenni-aztán a valóság az, hogy picsa kis piti emberkék hazudoznak még önmaguknak is. Itt is szépen fel lehetne sorolni név (nick) szerint őket.

Nem lennék lusta, könyvtárnyi kötetet tudnék írni az emberek pitiáner aljasságáról, miközben szentként tisztelik saját magukat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 10:09:51

@Európai téridő: "marxista történetírás frazeológiáját, amikor pl. "sérelmi nacionaliozmust" emlegetnek."

Ez nem (csak) marxista frazeológia, és sajnos igaz. A magyarok ezer évig nyomtak el más nemzeteket, aztán hisztiznek, ha elszakadtak.

midnightcoder2 2018.11.04. 10:11:09

Mindenesetre, a magyar és általában az európai történelemoktatásnak valóban vannak súlyos hiányosságai. Pl. a kommunizmus áldozatai sokkal-sokkal kevésbé vannak a köztudatban mint a náciké, miközben alsó hangon is legalább tízszer annyian voltak.

John Brennan 2018.11.04. 10:11:18

@math0: ha elnyomtuk volna őket, már rég nem lennének; úgy jártak volna pl. mint a poroszok a németekkel, akik párszáz év alatt simán kihaltak

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.04. 10:14:52

Azt mondja fentebb egy nertárs, hogy "sokkal többen vagyunk".

Jé, eddig nem is gondoltam rá, de az egytől a kettő tényleg sokkal több, pontosan a duplája.
Az is sokkal több, mint kéne, hogy egyes szavazatokat a fidesz kétszeresen számol el, így vannak egyes, és kettes szavazók, de nem egyformán nyom latba a szavazatuk. Ez tényleg sokkal több. Csak nem darabszámra. Ezt se tudják?

midnightcoder2 2018.11.04. 10:16:13

@math0: Úgy 900 évig kb. az ebet sem érdekelte itt a nemzet mint olyan, legalábbis errefelé. Lásd Pl. az egyik legnagyobb magyar királyunk, akinek családja román eredetű.

John Brennan 2018.11.04. 10:21:50

@midnightcoder2: Mátyásnak Zsigmond volt a nagyapja, aki Hunyadi Jánost gyerekként vette magához. Egy románt mi a francért támogatott volna Zsigmond?
Amúgy de, érdekelte a nemzet a magyarokat 900 éve is.

conchita wurst 2018.11.04. 10:25:03

tulajdonkeppen itt csak annyirol van szo, hogy a ballibbant gorcsoket nemcsak a jelenbol, hanem a multbol is kitorli Orban Viktor

ami ellen normalis embereknek semmi kifogasa

nu pagagyí 2018.11.04. 10:26:47

@John Brennan: A haláltáborok pont nem a kommunisták ismérvei, ők átnevelőtáborokat üzemeltettek, ahonnan elvileg vissza lehetett jönni. A haláltábor a fasiszták kreálmánya, ahová genetikailag maghatározott embereket küldtek, akiknek nyilván nem tervezték a visszatértét, mivel akkoriban még nem ismerték a génmódosítást.

Egyébként, lehet kommunistázni, de:
A "kommunistákat" nem az elveik (egyenlősdi) miatt nem szerették az emberek, hanem a diktatórikus módszereik miatt, azért mert törvény felett állónak tekintették a maguk különleges emberfajtáját (amin persze csak a vezetőket értették), azért mert szubjektív módon irányították az országot, csak az lehetett, ami nekik tetszik. Csak az juthatott előre, aki benyalt az illetékes elvtársnak és jól szimulálta a kommunistát. Persze utána neki is kellett a tartania a seggét, mert szüksége volt besúgókra, hűbéresekre, szem lett a láncban.

A mai kommunisták a Fidesz, remélem a módszereikről te is ráismersz. Az ideológia ne tévesszen meg, azzal szemben annyi a követelmény, hogy kellően homályos legyen, mivel a hatalom pillanatnyi szempontjai alapján sűrűn módosulnak: aki tegnap ellenség volt, ma barét lesz és fordítva, a külföldi tőke ami tegnap káros volt, ma hasznos lesz és így tovább.

Összegezve. A Fidesz egyszerű hívei (téged is beleértve) kiváló kommunisták lettek volna, alkalmasak a hatalom kiszolgálására, a kijelölt ellenség zaklatására, a vezetők böfögését méltató tapsvihar celebrálására.

conchita wurst 2018.11.04. 10:28:03

@nu pagagyí: nincs bizonyitek halaltaborokra

6.Lenin 2018.11.04. 10:32:28

@conchita wurst:

Szerintem sokkal 1xűbb a magyarázat. A tehetségtelen, de magukat az egekbe emelő libsik rájöttek, hogy valójában szart se érnek. képtelenek valamit is tenni egy általuk lenézet ember sikerei ellenében. Szar ügy a részükre.

Mindent kitalálnak, hogy másokra, másra kenjék a tehetségtelenségüket. 1re kevesebben, 1re dühösebbek, és még azt sem veszik észre, hogy pont ez okozza a vesztüket. Jó az irány, rövidesen eltűnnek.

6.Lenin 2018.11.04. 10:37:22

@nu pagagyí:

"A "kommunistákat" nem az elveik (egyenlősdi) miatt nem szerették az emberek, hanem a diktatórikus módszereik miatt,"

"A mai kommunisták a Fidesz, remélem a módszereikről te is ráismersz. "

3x nyertek kétharmaddal, és továbbra is nő a támogatottságuk, és nem csak itthon.

???

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 10:37:56

@conchita wurst: "nincs bizonyitek halaltaborokra"

be kéne téged zárni Auschwitzba, te idióta náci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 10:40:36

@midnightcoder2: "Úgy 900 évig kb. az ebet sem érdekelte itt a nemzet mint olyan"

azt mondod, a magyar nemzet nem 1000 éves, csak 100?:)

1848-ban mindenesetre már érdekelte a magyarok által elnyomott nemzeteket az önállósodás, és a magyarok voltak olyan gecik, hogy ők szabadok akartak lenni, de másokat továbbra is el akartak nyomni. 1920-ban ez megbosszulta magát.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 10:42:00

@John Brennan: "ha elnyomtuk volna őket, már rég nem lennének;"

akkor a környező államok se nyomják el a magyarokat, hiszen még megvannak. mirefel akkor a trianonos hiszti?!

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 10:42:22

@paraszthajszal: ezek szerint a határon túli magyarok a honosítással kifejezték a magyar nemzethez való tartózkodásukat; a fentiek alapján jogosan mondják-e a környező országok többségi nemzetei, hogy az aktussal egyúttal azt is kinyilvánították, hogy nem tekintik önmagukat a az országalkotó nemzet tagjainak, s mint ilyenek, képezhetnek adott esetben egy ötödik hadoszlopot? mert a fentiek alapján semmi gond nincs a jelenlegi ukrán kormány magyarokkal szembeni magatartásával, amennyiben konzekvensen gondolkozol...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 10:42:53

@John Brennan: "mint a poroszok a németekkel, akik párszáz év alatt simán kihaltak"

Bajorországban kik élnek, te barom?!

6.Lenin 2018.11.04. 10:48:20

@conchita wurst:

De pont mat000000000000000 a bizonyíték, hogy ma nincsenek haláltáborok. Sem faji, se szellemi, se más okból nem lett likvidálva. Vígan éli ki magát ebben a mocskos rendszerben. Ő maga a bizonyíték.

vénkujon 2018.11.04. 10:48:26

@conchita wurst: bizony nem az. a legjob ha ezügybe megkérdezük Dózsa Lászlo (1942-) Tábornók urat!

vénkujon 2018.11.04. 10:49:16

@6.Lenin: te is beszállsz a halátábór -vitába? grat:)

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.04. 10:49:24

@Sir Bates dö Hól: aha
tekintettel arra h mo.on amior izraeli kettos állampolgárok szamat firtatta az idiota jobbik anno...kiderult ezt flevetni is hazugsag es rasszizmus.
igy gondolhatjuk kettos mercerol szo sem lehet a hazai megiteleseben ennek.
ertem en hogy itt a magyarokat lejet kopkodni..es ez neked kedves.de azert emlekeztetnelek a fent sorolt ugyra.
kettosmercelenne.
ááááá dehogyis
csak a szokasos.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 10:50:44

@6.Lenin: "ebben a mocskos rendszerben"

na végre mondtál egy igazat. Orbanisztán mocskos rendszer

vénkujon 2018.11.04. 10:51:25

én anak örüllök igazán, hogy nemzetünk történelmét olyan csodálatos urak irják, mint Dozsa László(1942-) Úr. plusz ugye ez maga a fidesz történelme is. gratulálunk, és köszönjűk!

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 10:51:31

@John Brennan: Zsigmond őse pedig vereckénél együtt lovagolt árpáddal, előtte álmos jobbkeze volt, mint azt anonymus is tisztázta már... teljesen igazad van, kikezdhetetlen és gránit szilárdságú logikád van...

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.04. 10:51:48

@nu pagagyí: A haláltáborok pont nem a kommunisták ismérvei, ők átnevelőtáborokat üzemeltettek, ahonnan elvileg vissza lehetett jönni. "
mocskos geci köcsög patkany vagy.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.04. 10:52:54

@Sir Bates dö Hól: Zsigmond lányágon volt Arpad hazi. de sertegess csak ennyit tudtok.

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 10:53:30

@FILTOL: kíváncsi vagy esetleg az én saját véleményemre is az ügyben vagy megelégszel a prekoncepciód tendenciózus ismertetésével?...

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.04. 10:54:51

@midnightcoder2: ez mekkora faszsag neharagudj.neki lehet támaszkodni.

6.Lenin 2018.11.04. 10:55:15

@vénkujon:

Nekem tetszik a "vita", a jó hírhozója, bukásra állnak a ballibsik, és még ők gyorsítják is a folyamatot. Gyönyörűen süt a Nap is, bár gyásznap van, de akkor is gyönyörű.
Még a természet is örvendezik, talán neki is terhet jelentettek.

6.Lenin 2018.11.04. 10:56:50

@math0:

De szinte ficánkolsz, hála nekik.

vénkujon 2018.11.04. 10:58:43

@6.Lenin: hehe. fidesz + vita? akór te inkáb a scifit szereted:):)

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.04. 10:59:47

@Sir Bates dö Hól: igen.kivancsi vagyok.
miert nem lehet a magyarnak az amit egy csomo allam alkalmaz mint pl. az izraeli h a sajat nepet baj eseten utiokmannyal ellatva tudja menekiteni?

6.Lenin 2018.11.04. 11:01:15

@vénkujon:

Ha nem vetted észre jelenleg a "géniuszok" csapnak össze, egymást kurvaanyázva.
Jó jel.

vénkujon 2018.11.04. 11:01:32

és akor egy kis tőrténelem:
dózsa lászlo+fidesz/ kövér ur x o.v.-magyar nemzeti tőrténelem:D

Muhammad Balfas 2018.11.04. 11:01:56

@nu pagagyí: Tévedsz. Sztálinéknak feláldozható ingyen munkaerő kellett az erőszakos iparosításhoz egy élelmiszer hiányos gazdaságban. Senki nem gondolhatta komolyan ,hogy a többség visszajön a minimálkalóriás 15 órás kényszermunkából a -20 fokban.
Egyébként Dachau is átnevelőtáborként volt számontartva. Elgázosítás nem is folyt benne. Az elgázosítások egyébként is csak '42 után kezdődtek..

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.04. 11:03:53

@Sir Bates dö Hól: ja es CSAKIS a kedvedert irtam Arpad.hazit mert igy talan megerted.
mert hogy a tisztelt magyartalanito akademia arpad.házizik...amit a magyar sosem tett.mivel Turul Nemezettségről beszelt csak.

vénkujon 2018.11.04. 11:04:06

@6.Lenin: concita ur márpedig géniusz. nagy fidelitaszos agytröszt lehet.(a legjob az öszes kőzt)

2018.11.04. 11:05:42

@6.Lenin:

Az óriási előrelépés az uniós tagságnak köszönhető. Főleg a nacionalizmus háttérbe szorulásának, ami valós veszélyeket rejt.

John Brennan 2018.11.04. 11:06:32

@nu pagagyí: önkényesen kiválasztasz egy elemet a bárhol bármely szervezetben megfigyelhető előrejutási lehetőségek közül, és azt elnevezed kommunistának; komolytalan baromság, ááá, méltatlan többet írni róla

2018.11.04. 11:07:39

@Jakab.gipsz:

Nyilván tisztában van vele, hisz ez volt a célja.

6.Lenin 2018.11.04. 11:09:11

@vénkujon:

Gondolod, hogy ez, amit említesz, tömegeket érdeklő téma?
Szerintem a gyakorlat teljesen mást mutat.
Az embereket a jövő érdekli, és az biztató.
Különösen, ha a nemzetközi megítélésünket is figyelembe vesszük.
Mi vagyunk a fáklya. szinte minden rólunk szól.
Egy elszigetelt senki adja meg az alaphangot már másoknak is.

John Brennan 2018.11.04. 11:09:44

@math0: a poroszok egy baltikumi nép volt, akit kiirtottak párszáz év alatt a németek

Muhammad Balfas 2018.11.04. 11:13:59

@John Brennan: Ez így nem pontos. A poroszok valóban baltikumi eredetűek, és a német mellett államalkotó népcsoport voltak Poroszországban. A 16. században még porosz nyelvű bibliát is kiadott az állam. Ez a baltikumi eredetű népcsoport inkább elnémetesedett, illetve ha jól emlékszem talán valamilyen járvány fokozottabban érintette őket.

2018.11.04. 11:18:14

@John Brennan:

Időnként üdvös lenne tájékozódni, legalább alapszinten. A kormánysajtó könnyen emészthető híreit összevetni a valós eseményekkel.

6.Lenin 2018.11.04. 11:18:44

@dr. Irén Cunnesburry:

Már hamarább elkezdődött, de a határok átjárhatósága nyilván sokat lökött az ügyön.

A nacionalizmus csak akkor veszélyes, ha mások, mint eszközt használják, egymás ellen ugrasztani embereket. Ugyanígy veszélyes az ideológia, vagy a vallás is, ha rossz célra használják fel a "haladó" erők.

2018.11.04. 11:21:36

@6.Lenin:

Ezt nevezik propagandának.

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 11:24:06

@FILTOL: tehát nem kevert nemzeti identitással rendelkezett, mivel a magyarok az anyai ágon tartják nyilván az eredetet... miért sértegetnélek? csak megmutatom mások aspektusát, ez nem sértegetés, én nem állítottam, hogy nem konzisztens az egymásba fűzött gondolataid végtelen folyama... amennyiben belülről feszít a kognitív disszonancia, add ki, bármely formában is akar az távozni...

6.Lenin 2018.11.04. 11:26:30

@dr. Irén Cunnesburry:

A nacionalizmust, mint eszközt felhasználókat, meg aljasnak.
Pont erről van tapasztalata a V4-nek.

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 11:27:00

@John Brennan: nem írtották ki, genetikájuk fennmaradt, még, ha nem is többségi jelenleg egykor volt törzsterületükön...

John Brennan 2018.11.04. 11:27:24

@Ches Desmond: Voltak a 18. században poroszok (lettekkel rokon nyelvet beszélő baltikumiak)? Nem, kihaltak a németek miatt.
Voltak a 18. században Magyarországon szlovákok, románok, németek, rutének, szerbek? Voltak. Semmilyen elnyomásban nem volt részük.

6.Lenin 2018.11.04. 11:34:45

@John Brennan:

Amennyiben a szlovákok 900 évig lettek volna a csehek alatt, ma a szlovák nemzet, nyelv, nem létezne.
Még a 70-es években is Csehszlovákiában a szakirodalom, a tv-ben beszélt nyelv is nagyon nagy %-ban a cseh volt.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.04. 11:35:47

@Sir Bates dö Hól: nem.nem igy.
magyar kiraly csak olyan ember lehet akiben turul nemzettseg vo.arpad.hazi ver folyik.
1301 utan.amikor a ferfi ag kihalt onnantol szamontartottak a noi leszarmazasi vonalat is es a megkoronazandonal ezt vettek figyelembe.meg a habsburg kutyakban is volt.ezert lettek megkoronazva.

2018.11.04. 11:39:06

@6.Lenin:

Nem fogok vitatkozni a tévképzeteiddel, harcolni ellenük meg pláne.
A fentihez hasonló hülyeségeket csak azoknak mondd, akiknek a V4-ről a való világ jut eszükbe.

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 11:40:42

@FILTOL: vallom, hogy a kettős vagy többes állampolgárság intézménye nem helyes, különösképpen kerülendő a köztisztviselők és a parlament tagjai között, ezt abszolút nemzetbiztonsági kérdésnek tekintem, az, hogy gyöngyösi szalonzsidózott, az tény kérdés, de ettől felvetése még jogos; kérdésed második részére pedig: nem származási alapon kell segítséget nyújtani, az vagy humanitárius alapon vagy állampolgársághoz kapcsolódó jogosultság keletkezteti...
én büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, de ugyanennyire lennék büszke arra is, ha francia, kameruni, esetleg navahó lennék, az, hogy mely nemzet soraiba születsz nem érdem, csupán egy állapot, a patriotizmus nem azonos a nacionalizmussal, s főleg nem az az etnicizmussal...
de elsősorban emberek vagyunk, bárki lehet donor bárki más számára, amennyiben vércsoportjuk egyezik (jó lenne, ha nem hoznál példát a disznóra, mint szervdonorra, előre is köszönöm)...

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.04. 11:43:02

@Sir Bates dö Hól: ja.es nem ge sertegetsz engem.az szoba sem kerult.
"Zsigmond őse pedig vereckénél együtt lovagolt árpáddal, előtte álmos jobbkeze volt, mint azt anonymus is tisztázta már... teljesen igazad van, kikezdhetetlen és gránit szilárdságú logikád van..."
viszont ez a hsz a fenti, női ág nyilvántartásán ami kiraly esetében fennáll...mi?ha nem a tudatlanság maga.es ostoba gúnyolódás.?

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 11:44:21

@FILTOL: swiftet kellene olvasnod:-)... vagy voltairet... vagy kácsor zsolt istván király blogja című írását...

2018.11.04. 11:44:59

@John Brennan:

"Semmilyen elnyomásban nem volt részük."

és még el sem kezdődött a nemzeti jellegű történelemoktatás.

Muhammad Balfas 2018.11.04. 11:46:51

@John Brennan: Valóban, de ez nem egy erőszakos kiirtás miatt volt így. A klasszikus porosz állam igen toleráns volt mind etnikai mind vallási szempontból.( Pl. több tízezer elűzött hugenottát fogadtak be.)
Sztem mire te gondolsz az még a Német lovagrend tevékenysége volt korábban a balti porosz területen, de akkor még nem létezett önálló Porosz Királyság, sem annak előképe: a brandenburgi választófejedelemség és Porosz Hercegség uniója.

6.Lenin 2018.11.04. 11:47:08

@dr. Irén Cunnesburry:

Nekem ezekben az országokban sok ismerősöm, barátom van. a 70 es években részt vettem néhány ilyen vitán (hivatalosan, igaz az alapja a postatörténet volt, mint a filatélia egyik része ). És ismerem az azóta történteket is. Akkor a politika részéről is voltak résztvevők, történészek is, minden országból. Lengyelek nem)

Én sem szeretnék veled vitázni, mert túlságosan elfogult vagy, így meg semmi értelme.

paraszthajszal 2018.11.04. 11:49:42

@Sir Bates dö Hól: „ezek szerint a határon túli magyarok a honosítással kifejezték a magyar nemzethez való tartózkodásukat”

Nem tartózkodás, hanem tartozás; és a határon túli magyaroknak nincs szükségük a honosításhoz hasonló jogi aktusra ahhoz, hogy a magyar nemzethez tartozzanak.

„a fentiek alapján jogosan mondják-e a környező országok többségi nemzetei, hogy az aktussal egyúttal azt is kinyilvánították, hogy nem tekintik önmagukat a az országalkotó nemzet tagjainak, s mint ilyenek, képezhetnek adott esetben egy ötödik hadoszlopot?”

Nem, ami az ötödik hadoszlopra vonatkozó, az ukrán szélsőjobb érvkészletébe illő sületlenség, azt semmiképpen nem mondják jogosan. Az, hogy a határontúli magyarok a magyar nemzet részei, semmilyen értelemben nem jelenti azt, hogy ne lehetnének egyúttal az adott ország lojális állampolgárai, vagy bármilyen értelemben veszélyt jelentenének az adott ország szuverenitására, területi integritására.

Ha például megnéznéd a magyar alaptörvényt, abban a kôvetkezőket fogod találni:
(Nemzeti hitvallás:) „Kinyilvánítjuk, hogy a velünk élő nemzetiségek a magyar politikai közösség részei és államalkotó tényezők.”
ill.
„XXIX. cikk
(1) A Magyarországon élő nemzetiségek államalkotó tényezők. Minden, valamely nemzetiséghez tartozó magyar állampolgárnak joga van önazonossága szabad vállalásához és megőrzéséhez. A Magyarországon élő nemzetiségeknek joguk van az anyanyelvhasználathoz, a saját nyelven való egyéni és közösségi névhasználathoz, saját kultúrájuk ápolásához és az anyanyelvű oktatáshoz.”

Azaz nyugodtan érezheti magát egy magyarországi nemzetiség svábnak, románnak vagy szlováknak, nem lesz kirekesztve a magyar politikai közösségből, nem korlátohzuk a nyelvi, kulturális és oktatási jogaikat.

Ezt a felvilágosult szellemiségű alaptörvényt és hozzáállást egy magát valóban európainak, demokratikusnak tekintő Ukrajna is mintának tekinthetné, persze az ismert okok miatt nem fogja.

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 11:52:46

@John Brennan: barátom, te kevered a szezont a fazonnal... mellesleg voltak a XV. században moon kunok? nem voltak, ergo kiírtották őket...

2018.11.04. 11:55:09

@6.Lenin:

Én meg ezen országok egyikében élek.
Amiről te beszélsz, az a mese habbal kategória számomra. Talán azért, mert vannak tapasztalataim a dühöngő nacionalizmusról.

midnightcoder2 2018.11.04. 11:56:36

@math0: Igazad van, picit régebbi, de nem sokkal. A nemzet fogalma politikailag az 1800-as évek közepétől vált igazán fontossá, előtte inkább az uralkodó személye volt a lényeges.
Igen, 48-ban hiba volt nem figyelembe venni a nemzetiségek önállósodási törekvéseit. Trianon viszont ennél picit bonyolultabb kérdés.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.04. 11:57:02

@Sir Bates dö Hól: na igen.azt kéne.
nyilvan ilye tajekozott lennek zsigmond ugyben mint te.
jelzem torirol szol a cikk ami alatt veszkődunk.

midnightcoder2 2018.11.04. 11:59:10

@math0: Globálisan Hitlerék úgy 6 millió embert irtottak ki a Holocaust alatt. Ehhez képest csak a Kínai Kulturális forradalom áldozatainak száma 60 millió körül mozog.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.04. 12:00:18

@midnightcoder2: A modern magyar történettudomány álláspontja szerint "
magyar...muhahhhhahhha
kurvaszanalmas.azert ezt toled nem vartam wazzeee.
Remelem folytadod is ha mar igy belwlendultel.
Matyas nem is volt nagy kiraly.Egy kozephatalom vezetoje volt.Nem is volt igazsagos.Sot meg adoztatott is.

mgdé 2018.11.04. 12:01:54

@FILTOL:
Figyu, szerencsétlenségedre ez itt most pont egy a törihez kapcsolódó cikk ...
Zsigmond feleségül vette Anjou Máriát, Nagy Lajos - aki leányágon valóban árpád-házi vala - leányát, s így lett magyar király. (Tudod, mint a litván Jagelló nagyfejedelem Anjou Hedviget (Jadvigát) Lajos másik lányát a lengyel trónért. Erről már hallottál, ugye?)
Azaz, Zsigmond nem "árpád-házi" alapon lett magyar király, hanem a hozomány okán, ami a megkoronázásával már saját joggá lett. Újra is nősült. :)
Nos, troll vagy-é, vagy kisbutus vagy-é?

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 12:05:25

@paraszthajszal: a tartózkodást tudjuk be a prediktív szövegbevitelnek, köszönöm, ami a többit illeti: megpróbálsz kibújni a válasz alól, terelsz, ez nem az általad megfogalmazott "ott lehet az érveket ütköztetni, a butaságokat helyre lehet tenni" vita, csupán szimpla maszatolás, miért ne tekinthetnélek ezek után egy debil ner-cselédnek továbbra is?... egyszerűbb és korrektebb volna bevallani, hogy másokhoz képest felsőbbrendűnek gondolod magad, s ennek alapja a "magyar nemzethez tartozás" érzete, nem pedig a személyes teljesítményed... máris kikerülnél a "debil ner-cseléd" kategóriából, elfogadom, hogy te így érzel, még ha nem is azonosulok azzal... ilyen a liberalizmus...

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.11.04. 12:06:29

@Én de genere Mi: aki leányágon valóban árpád-házi vala"
igen. és? ennyit allitottam nem tobbet.errol nem volt tudomasa a tisztelt arpadmellettlovagolt dumazónak.habosithatod de minek?

vénkujon 2018.11.04. 12:08:13

@6.Lenin: ez örvendetes, hogy mi vagyunk a világ agytrösztjei. de térjünk vissza a cikk témájához, és jo érzékel kösük össze a fideszt meg dózsa urat. jofej is vagyok és koncsita urhölgyet is vegyük mellé. ez a jo történelmi irány. mi magyarok a világ eleje vagyunk
ha van valami, amiér szivesen fizetek adót az ez

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.04. 12:11:37

@paraszthajszal: "Ezt a felvilágosult szellemiségű alaptörvényt és hozzáállást egy magát valóban európainak, demokratikusnak tekintő Ukrajna is mintának tekinthetné, persze az ismert okok miatt nem fogja."

Tekinthetné, de nem tekinti, és úgy látom már csak egy paraszthajszál választja el Ukrajnát attól, hogy a mi magyar, felvilágosult szellemiségű pártunk és kormányunk , meg a paraszthajszál mondja meg nekik, hogyan éljenek. Nehogy mán a brüsszeliták, meg a Soros ( amikor nekünk magyar polgároknak sem sok beleszólásunk van abba, mi hogyan éljünk ). ;D

paraszthajszal 2018.11.04. 12:11:45

@Sir Bates dö Hól: „megpróbálsz kibújni a válasz alól, terelsz”

Nem bújtam ki semmilyen válasz alól, az már nem az én hibám, hogy te kevered a szezont a fazonnal, a magyar állampolgárság megszerzését (ahol a honosítás, ius sanguinis/soli valóban releváns) a magyar nemzethez tartozással (amihez semmi ilyesmi nem kell).

„miért ne tekinthetnélek ezek után egy debil ner-cselédnek továbbra is?”

Tőlem te annak tekinthetsz, aminek akarsz, és én is nyugodtan tekinthetlek egy vitaképtelen ballibbant gyökérnek.

vénkujon 2018.11.04. 12:13:46

@conchita wurst: de csak aszért nem merdt a máv szálitotta volna a szidokat:( ez is rajtunk mult!! köszönjűk

mgdé 2018.11.04. 12:14:22

@FILTOL:
B+, a NAGY LAJOS volt leányágon árpád-házi, nem a Zsigmond.

A kérdésre egyértelmű válasz jött: kisbutus vagy!
(Esetleg kisbutus ÉS troll. De troll csak másodsorban.)

látjátok feleim szümtükkel 2018.11.04. 12:14:43

@conchita wurst:

Nem volt. Elvitték családi kirándulásra néhai orvosomat ( akkor még gyerek volt ), és a családját, akik közül sajnálatosan paralízisesen csak a későbbi doki, és megrokkant anyja jöttek vissza.

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 12:14:59

@FILTOL: azt hiszem a felvetésed okafogyottá vált, mivel már megválaszolták előttem... de te turulozzál tovább tutujgatva téveszméid teszetosza tömegét...

conchita wurst 2018.11.04. 12:15:52

@látjátok feleim szümtükkel: s attol hogy valaki nem jon vissza mar holokauszt?

nagyfaterom szomszedja nem jott vissza a don kanyarbol

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 12:15:58

@midnightcoder2:

0) a kulturális forradalom áldozatainak számának becslése 400 ezer, a legvadabb becslés 10 millió. kurva anyádnak hazudozzál Fidióta barom!

en.wikipedia.org/wiki/Cultural_Revolution#Death_toll

1) Magyarországról volt szó.

2) Ha világméretben akarod összehasonlítani a kommunizmust és a nácizmust, akkor vedd figyelembe, hogy a nácizmus mindezt 12 év alatt vitte végbe egy európai területen, és népesség körében. 6 millió. a kommunizmus meg 60 év alatt sokkal nagyobb területen, sokkal nagyobb népesség körében. azaz fajlagosan a nácik sokkal durvább népirtást vittek véghez

3) azt is vedd figyelembe, hogy a nácik faji alapon irtottak. a születésedet nem te választod. a kommunisták inkább elvi alapon, azt választja az ember.

ennyikeh, Fidióta faszfejkém. te szopni jársz ide, te csak azt mutatod, hogy ti náci Fideszesek vagytok a magyar társadalom selejtjei, az idióták.

John Brennan 2018.11.04. 12:19:25

@midnightcoder2: A Wikipédia nem hiteles forrás.
Esetleg olyan egyszerű esetekben, mint hogy mennyi aranyérmet nyert egy ország az olimpián.
Mátyás származásánál azonban szégyen hivatkozni rá.

mgdé 2018.11.04. 12:23:57

@FILTOL:
S ha már idézel, tedd pontosan, légy oly szíves:
"Anjou Máriát, Nagy Lajos - aki leányágon valóban árpád-házi vala - leányát"

John Brennan 2018.11.04. 12:24:19

@Sir Bates dö Hól:
"mellesleg voltak a XV. században moon kunok? nem voltak, ergo kiírtották őket... "

Ezért egy mai kun leköpne téged. Ma is vannak kunok.
A XV: században pedig még inkább. 1514-ben ideiglenesen elvesztették adómentességüket.

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 12:25:05

@Ches Desmond: ne veszzünk el a részletekben, hisz az bolsevista, s így marxista trükk: a magyarok a szíriuszról jöttek és emigyen a létező világok legtoleránsabb népe, erre a legjobb bizonyíték, hogy 1867 után rögvest kiegyeztek minden nemzetiségükkel, a trianoni szerződés során elcsatolt területek nem magyar lakossága széleskörű önkormányzatisággal rendelkezett mind kultúrális, mind politikai téren, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy minden okirat a saját nyelvükön keletkezett...

John Brennan 2018.11.04. 12:26:29

@Én de genere Mi: "B+, a NAGY LAJOS volt leányágon árpád-házi, nem a Zsigmond."

Zsigmond szépnagymamája IV. Béla lánya, Anna volt.

paraszthajszal 2018.11.04. 12:29:21

@látjátok feleim szümtükkel: „már csak egy paraszthajszál választja el Ukrajnát attól, hogy a mi magyar, felvilágosult szellemiségű pártunk és kormányunk , meg a paraszthajszál mondja meg nekik, hogyan éljenek”

Nem kell mindenben Magyarországot másolniuk, de speciel a nemzeti kisebbségek hátrányos megkülönböztetése az EU alapjogi chartájával se nagyon fér össze:
„21. cikk: A megkülönböztetés tilalma
(1) Tilos minden megkülönböztetés, így különösen a nem, faj, szín, etnikai vagy társadalmi származás, genetikai tulajdonság, nyelv, vallás vagy meggyőződés, politikai vagy más vélemény, nemzeti kisebbséghez tartozás (!), vagyoni helyzet, születés, fogyatékosság, kor vagy szexuális irányultság alapján történő megkülönböztetés.
22. cikk: A kulturális, vallási és nyelvi sokféleség
Az Unió tiszteletben tartja a kulturális, vallási és nyelvi sokféleséget.”
eur-lex.europa.eu/legal-content/hu/TXT/?uri=CELEX%3A12012P%2FTXT

És bár az ukránoknak valóban nem fektétlenül kell úgy táncolni, ahogy mi fütyülünk; mi meg cserébe nem feltétlenül kell, hogy támogassuk (ne ellenezzük) az EU-ba vagy a NATO-ba való felvételüket. Fair deal.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 12:32:47

@Ches Desmond: "Egyébként Dachau is átnevelőtáborként volt számontartva. Elgázosítás nem is folyt benne. "

Ez kérdéses. gázkamra volt. Meglepő lenne, ha nem öltek volna meg benne embereket, még ha nem is auschwitzi mértékben.

de.wikipedia.org/wiki/KZ_Dachau#Baracke_X_(Zweites_Krematorium_mit_Gaskammerraum)

mgdé 2018.11.04. 12:33:01

@John Brennan:
Nem neked szólt a kérdés. :)
RURIK Kunigunda a varázsszó.

De nem ezért lett magyar király.
Hanem Mária keze által.
Kis Károly magyar király meggyilkolása után ...

Helga Beauty Salon. 2018.11.04. 12:35:20

@conchita wurst: " a szallitas mar holokauszt?"

Ismét elérkeztünk a marha fontos témához?
Ez itt elég furcsa, hiszen a poszt, illetve a töritanárok pont a magyar "minket mindenki csak bánt" történelemszemléletet kifogásolja, erre itt van egy nép, akik aztán tökélyre fejlesztették ezt és 70 év után is a holokausztjukkal basztatnak boldog, boldogtalant! Na majd jönnek a migri muszlimok, meg négerek, azokat biztosan nagyon meg fogja hatni! Ezt mondjuk alig várom!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 12:35:48

@conchita wurst: "nem volt holokauszt"

nem hát, ezt is Orbán Viktornak és a kerítésnek köszönhetjük, megállította a holokausztot!:)

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 12:39:35

@John Brennan: akkor viszont nyilván simán lehetne kun önkormányzat, kisebbségi képviselőjük a parlamentben, saját nyelvüket ápoló kulturális hálozatuk... szemben a kiírtott poroszokkal...

Helga Beauty Salon. 2018.11.04. 12:41:14

@midnightcoder2: "Globálisan Hitlerék úgy 6 millió embert irtottak ki a Holocaust alatt. "

Azt az időszakot második világháborúnak hívják és rengeteg más dolog is történt, sokkal több egyéb ember halálával! Azért ne nézzünk , meg nevezzünk már mindent zsidó szemszögből!

John Brennan 2018.11.04. 12:42:09

@Sir Bates dö Hól: Minek kun önkormányzat? Milyen célból? Mi lenne a funkciója?
Hogy a kunok a hagyományokat ápolják és őrizzék identitásukat, ahhoz semmi szükség rá.

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 12:48:21

@paraszthajszal: nem vártam, hogy most coming out szemtanúi leszünk itt a blogon... mint írtam, én toleráns és liberális vagyok másokkal szemben egész addig, amíg nem akarják rám erőltetni és kötelezően követendő és tenni számomra elfogadhatatlan nézeteiket, gondolataikat... nekem nincs szükségem önszuggesztióra, velük ellentétben...

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 12:51:23

@Én de genere Mi: soros anyagilag besegített a wikipédiának, így az moon már nem mérvadó, csak akkor, ha ner-cseléd kompatibilis, így elutasítom a linked, keress másikat!...

6.Lenin 2018.11.04. 12:51:59

@dr. Irén Cunnesburry:

Dühöngő nacionalizmus? Rossz helyen lax ezek szerint, vagy igen rossz társaság vesz körül. Nem mondom, hogy nincs, de a 30-40 év előttihez képest, pláne dühöngő, nincs.
Azt is leírtam, hogy nem lesz néhány perces folyamat, de jó úton halad a dolog.
Ideológiai, vallási, nemzetiségi ellentétek addig lesznek, míg valakik, valamilyen célból azt nagyon szeretnék. Tudom, most ide fogod hozni az aljas felhasználók elleni védekezést, természetesen jól kiforgatva.

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 12:52:18

@John Brennan: hányszor húztak már ki a kútból az idén?...

midnightcoder2 2018.11.04. 12:52:25

@math0: mult-kor.hu/sajat-szuleiket-is-megszegyenithettek-a-gyerekek-a-kulturalis-forradalom-alatt-20160517

Igazad van, az 45 millió valóban nem a forradalomba hanem előtte a nagy ugrásba halt bele. De ezzel együtt is a kommunizmus áldozatai közé számolódnak. Az meg hogy a zsidót azért ölték-e meg mert görbe az orra, vagy azért mert bankár, rohadtul mindegy az illető szempontjából. Ha holnaptól kezdve mondjuk azért ölnének meg valakit mert tanár volt, akkor az mennyivel igazságosabb mint az, ha azért ölik meg mert mondjuk cigánynak született ? Ok, a tanári pályát választotta az ember, de maga a dolog csak utólag, a Maoi ideológiai agybaj hatalomra jutása után vált azzá.

Az, hogy az adott ideológia mennyi idő alatt öl meg X embert, nem igazán mérvadó. Persze fel lehet tételezni, hogy ha X idő alatt megölt Y embert, akkor 2X idő alatt 2Y öl meg, de ez erősen a mi lett volna ha... kategória. Ráadásul nem is igaz, mert Pl. a kommunizmus is jóval több embert ölt meg az első 30 évében mint azóta.

midnightcoder2 2018.11.04. 12:54:08

@math0: Ja, és amúgy hol említettem én a hozzászólásomban amire reagáltál, hogy magyarországról van szó ?

Helga Beauty Salon. 2018.11.04. 12:54:23

@Sir Bates dö Hól: így az moon már nem mérvadó, csak akkor, ha ner-cseléd kompatibilis,

Amit említesz, azt Magyarországnak hívják és nem moonnak. Jegyezd már meg te nercselédező féreg!

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 12:56:41

@conchita wurst: oda önként ment nagy-mo évezredes határainak hősies védelmére, ha nem, akkor meg nem is volt igaz magyar hazafi, sz'al akkor meg nem is kár érte a ner legújabb direktívája szerint...

2018.11.04. 12:56:56

@6.Lenin:

... víz tükrére krónikát írni...

Muhammad Balfas 2018.11.04. 13:04:27

@math0: A Dachauba internáltak nagyjából negyede halt meg. Ez tábor 1933-1945-ös fennállása alatt 40-50 ezer embert jelent. Döntő többségük nem gázmérgezés, hanem a táborbéli viszontagságok miatt. Holttestüket a képeken látható krematóriumokban égettek el. Gázkamra valóban épült '42 után. Használata vitatott. Egyesek szerint különböző harci gázokat próbáltak ki itt a táborba internált mozgássérülteken illetve szellemi fogyatékosokon.

Jakab.gipsz 2018.11.04. 13:04:45

@math0: Az Ukrajnai 20-as években történő éhhinséget hova sorolod ? Te kis bohóc, mert
az sem volt játék a szavakkal.

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 13:07:03

@Helga Beauty Salon: nem olvastam a blogszabályzatban, hogy rövidítések használata tilos, mint ahogy azt sem, hogy nyelvtani hibát ejtve azonnal felfüggesztésre kerül a kommentelési jog... köszönöm figyelmeztetését, egyúttal felhívnám figyelmét a töritanárok és a migri szavak további használatát legyen szíves kerülni, megértéséért és a fentiek betartásában való önkéntes együttműködéséért a ner-cseléd fírgek viceházmesteri szövetségének nevében fogadja őszinte hálánkat... kitartás hájas testvér, szorgos népünk győzni fog!... éberség, az ellen sosem alszik!...

Jakab.gipsz 2018.11.04. 13:09:37

@math0: Vagy Pol Pot agyrémeit, a vörös khmerek tetteit, hova sorolod.

6.Lenin 2018.11.04. 13:11:27

@dr. Irén Cunnesburry:

Én ennél bizakodóbb vagyok, különös tekintettel a jelenlegi trendeket figyelve
Sorosod világa bukásra van ítélve. Hamisnak bizonyult rögeszméje egy önjelölt messiásnak.

"– Mi kell ahhoz, hogy az ember elégedett legyen a világban a helyével?
– Nekem úgy látszik, nagyon sok pénzt kellett keresnem. Nekem a sikerre szükségem volt. A külvilág egy kis jelentéktelen, szegény, félszeg fiatalembernek látott. Én zseninek tartottam magam, messiásnak. Teljesen más volt a véleményem magamról, mint a világ véleménye. "

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 13:12:27

@John Brennan: by the way, keress már nekem egy mai kunt - beszéli a kun nyelvet, tartja, de legalább ismeri eredeti szokásaikat, vallásukat, tisztában van történelmükkel, bizonyítja kun vérvonalát - és én fizetem mind az útját, mind minden más felmerülő költségét annak érdekében, hogy le tudjon köpni...

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 13:22:58

@midnightcoder2: azért, ha bankár vagyok, még elmehetek bányába dolgozni és fennen hírdetni, hogy előtte kizsákmányoló voltam, ellenben attól, hogy stevie wonder a dixiet énekli tiszta szívből, még nem lesz tejbetök...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 13:23:23

@midnightcoder2:

"Igazad van, az 45 millió valóban nem a forradalomba hanem előtte a nagy ugrásba halt bele. "

ez ugye éhinség jellegű volt, nem gyilkosság. akkor a nácikhoz számítsuk hozzá a II VH összes áldozatainak számát, az 60 millió.

en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties

"Az meg hogy a zsidót azért ölték-e meg mert görbe az orra, vagy azért mert bankár, rohadtul mindegy az illető szempontjából."

Neked lehet, hogy mindegy, de azért értelmes embernek jobb, ha van lehetősége választani. A görbe orrot nem lehet, idióta nácikám!

" Ha holnaptól kezdve mondjuk azért ölnének meg valakit mert tanár volt, akkor az mennyivel igazságosabb mint az, ha azért ölik meg mert mondjuk cigánynak született ?"

A kulturális forradalomban nem öltek meg szisztematikusan minden tanárt. Például az általános iskolai oktatást akkor terjesztették ki. És ez nem véletlen, hanem a kettő közötti fontos különbség. Akik tanárokat ölnek, azok igazából csak bizonyos véleményeket üldöznek, nem szoktak megölni valakit csak, mert tanár, hanem ha tanár, és ellenáll. A zsidókat viszont tényleg azért ölték szisztematikusan, mert zsidó volt, és nem tudta kikerülni. Ez akkor is fontos különbség, ha te az idióta náci fejeddel nem fogod fel.

"Az, hogy az adott ideológia mennyi idő alatt öl meg X embert, nem igazán mérvadó."

De, nem mindegy, hogy két hetente ölnek meg valakit, vagy két évente. Ez akkor is fontos különbség, ha te az idióta náci fejeddel nem fogod fel.

" Persze fel lehet tételezni, hogy ha X idő alatt megölt Y embert, akkor 2X idő alatt 2Y öl meg, de ez erősen a mi lett volna ha... kategória."

Ez nem mi lett volna ha, mindkét esetben a megtörtént számokat vesszük.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 13:25:10

@Jakab.gipsz: "Az Ukrajnai 20-as években történő éhhinséget hova sorolod ?"

A II VH 60 millió halottját hova sorolod? Mert az sem volt játék a szavakkal. A nácik okozták. Te idióta!

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 13:28:00

@Helga Beauty Salon: egyébként a Magyarország rövidített változata a mo, így helyesen moon az Magyarországon... ne hergeld magad feleslegesen, fogd vissza a sófogyasztást, így is magas a vérnyomásod, gutaütést kapsz még a végén, s akkor elveszítjük a bolhacirkuszunk csillagát!...

vénkujon 2018.11.04. 13:32:16

@conchita wurst: a máv mindenap holokausztot tud csinálni. ez a magyar tőrténelem része.:D bár miota fidesz uralom van csak fél orákat késnek. ez siker legyünk bűszkék rá. köszönjűk a nemzeti kormánynak!
@Helga Beauty Salon: ah. gyere subázni te kis mocskosszáju nagyon szeretlek. púszi

vénkujon 2018.11.04. 13:33:26

szerintetek toni kiprinteli eszt a cikket, és odaadja a bajszos urnak, hogy lása milyen remek irányba akarja álítani a történelmi menetet?

2018.11.04. 13:34:02

@6.Lenin:

"Olykor talán jobb volna, ha semmit sem mondanánk, mert ahol száz szó is kevés, ott egy szó is sok." Gyökössy Endre

6.Lenin 2018.11.04. 13:37:42

@vénkujon:

Vagy, hogy lássa, van még mit tenni, akadnak még hülyék ebben a szép , és jó úton haladó kis országban.
Van még teendő. A pihenésnek még nem jött el az ideje.

6.Lenin 2018.11.04. 13:41:29

@dr. Irén Cunnesburry:

Sokat dumált a pacák, feleslegesen? Akkor igazat adok neki.
Az igazság azért célba szokott érni. A hazugságra meg nagyon is igaz a pacák mondása.

vénkujon 2018.11.04. 13:41:34

@6.Lenin: igen. én is annak szurkolók, hogy esz az alacsony homloku, szinpatikus bajszos ur, dózsa urral együtt kivezesen minket a posványbol, ami az "emutnyolcévbe" következet be.

vénkujon 2018.11.04. 13:42:22

...és lesz még magyar gémeskut a holdon! hajrá magyarok

2018.11.04. 13:45:26

@dr. Irén Cunnesburry:

Látom nem sikerült értelmezni.
Legközelebb Cuelhot kapsz, vagy Oravecz Nórát.

2018.11.04. 13:46:29

@6.Lenin:

Látom nem sikerült értelmezni.
Legközelebb Cuelhot kapsz, vagy Oravecz Nórát. )))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.04. 13:52:29

@6.Troll: Tudom, kissé megkésett ötlet, de nem lehetne téged elvetetni?

6.Lenin 2018.11.04. 13:54:42

@dr. Irén Cunnesburry:

Hány hazug szó hangzott (íródott le már ezeken a felületeken) el, feleslegesen? Egy is sok lett volna. Hozott valamit a konyhára? Nem. Tehát felesleges, megszólalni (leírni) se kellett volna.
Én így értelmeztem, Igaz szóból egy is elég. Száz, pláne több, meg abból is felesleges, bár ha kemény fejekbe ütközik, ezer is kevés.

6.Lenin 2018.11.04. 13:56:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Szeretnél te is hazudni valamit? Nyugodtan, én leszarom.

6.Lenin 2018.11.04. 14:00:58

Na, jó, kegyes leszek, megyek bringázom 1et. Aki nagyon szeretne már, nyugodtan hazudozzon 1 jóízűt.
Cicus, szabad a pálya.

Helga Beauty Salon. 2018.11.04. 14:09:38

@Sir Bates dö Hól: nem olvastam a blogszabályzatban, hogy rövidítések használata tilos, ........
Fingani sem tilos, már ha ebből képes vagy megérteni a lényeget.
Kultúra kérdése hogy megadja az ember a tiszteletet a hazájának,.....akartam írni, de nálad a kultúra emlegetése helytelen ugyanúgy mint az ember megnevezés és természetesen neked ez nem hazád, csak lakhelyed és így már érthető a moon.
A faszkalapokra azért rászólok, hogy tudják hol a helyük.

2018.11.04. 14:18:11

@6.Lenin:

Azt hiszem megtettem mident érted. Meghallgattalak, próbáltam válaszaidban találni valami előrevivő, vitaképes gondolatot.
Nem sikerült. De ez sem lenne baj.
Csak ez az olcsó sorozás nem lenne! Ettől válik minden leírt szavad értéktelenné. Minden bizonnyal komolyan gondolod, viszont a kormánypropaganda már ezt is leamortizálta, szájbarágta. Így lett belőle gumicsont.
Ezrek nyála csöpög róla.
Gusztustalan!

taga20 2018.11.04. 14:26:47

@dr. Irén Cunnesburry: te eddig hol éltél, hogy hittél a mesékben?

az ilyen leninféle fityeszjobbágyokat, szerinted érdeklik a tények?

coub.com/view/72j34

:))))))

taga20 2018.11.04. 14:33:41

@Helga Beauty Salon: ez egy kurva fos ország lett az olyanok miatt, mint te és a geci és maffiája!

verheted itt a nyálad szardarab, mert akinek van egy kis esze az leszar téged!

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 15:11:45

@Helga Beauty Salon: "nem olvastam a blogszabályzatban, hogy rövidítések használata tilos, ........
Fingani sem tilos, már ha ebből képes vagy megérteni a lényeget."

el tudnád magyarázni, hogy a ner-cselédek miért asszociálnak mindenről a bélműködésre? mi ez a misztikus vonzodás az altájhoz? ez a koszlott birkakoponya, mint totem, imádatának kultuszához tartozik a lápi-magyarok moán?...

"A faszkalapokra azért rászólok, hogy tudják hol a helyük."

nem is vártunk mást tőled, hájas testvér! tiszta vérvonaladnak, melyet generációkra visszamenőleg igazol minden önkéntes rendőr, viceházmester és vamzer ősöd, minden körülmények között meg kell felelned! külön dicséret, hogy nem mételyezett meg a fírgek által terjesztett hazugság, miszerint a magyar nyelv helyes használatához írásbeliség esetén a központozás hozzátartozik! a központosítás, az igen! egy a nemzet, egy a zászló, középre nézz! mi tudjuk, hol a mi helyünk! rendíthetetlenül és tántoríthatatlanul, elveinkhez hűen, meg nem alkudva, mindig az aktuális segg alatt! nyelvet kiölt, nyalni kezd! kitartás, szorgos népünk győzni fog!...

midnightcoder2 2018.11.04. 15:33:36

@math0: Valahol persze a II világháború katonai veszteségei is a nácik áldozatai - plusz a komcsik áldozatai, és persze valamilyen mértékben a liberalizmus áldozatai. Mert hogy a konfliktust ugyan Hitler kezdte, de ha ő nem kezdi akkor Sztálin elvtárs kezdi el. Mert hogy a kommunizmus is egy expanzív ideológia volt, az elképzelés szerint a világ összes munkását "fel kell szabadítani" ha akarja ha nem. A japán vs amcsi konfliktus sem csak a jó amcsikról és a gonosz japánokról szólt, hanem a térség katonai és később gazdasági ellenőrzéséről. Aztán más kérdés, hogy az USA megnyerte ugyan a katonai háborút, de aztán később elvesztette a gazdaságit.

"Neked lehet, hogy mindegy, de azért értelmes embernek jobb, ha van lehetősége választani. A görbe orrot nem lehet, idióta nácikám!"

Ez a választás dolog csak akkor működik, ha előre látsz az időben. Ma matematika professzornak lenni egy egyetemen ugyan választás kérdése, de most kimondottan pozitív választás, a matek profot ma viszonylagos anyagi és meglehetősen nagy erkölcsi megbecsülés illeti meg. Aztán, ha jön egy Mao, akkor népellenséggé válik és felakasztják. A magadfajta hülye pedig bólogat hogy jól van, elvégre minek ment professzornak a marhája, amikor lehetett volna gyári munkás is.

"A kulturális forradalomban nem öltek meg szisztematikusan minden tanárt."
Nagyjából az egész értelmiségüket felszámolták. Olyan hatékonysággal, hogy utána jó sokáig voltak mélyrepülésben, kb. addig amíg meg nem hirdették az egy ország két rendszer elvet és elkezdett beáramlani a modern technológia és tudás. Más kérdés, hogy ma már iszonyú sok pénzt és erőforrást tesznek az oktatásba.

"A zsidókat viszont tényleg azért ölték szisztematikusan, mert zsidó volt, és nem tudta kikerülni."
Ha láttak volna előre a jövőbe, akkor ők is kikerülhetik: csak ki kellett volna vándorolniuk Európából. De ugyanúgy nem láthatták mint a kínai professzor.

"De, nem mindegy, hogy két hetente ölnek meg valakit, vagy két évente."
De, teljesen mindegy hogy tíz nap alatt ölsz meg naponta ezer embert, vagy egy nap alatt tízezret. A végén így is, úgy is tízezer embert öltél meg.

"Ez nem mi lett volna ha, mindkét esetben a megtörtént számokat vesszük. "
Ha a megtörtént számokat vesszük, az egyik oldalon van 6 millió, a másikon ennek többszöröse, max. azon lehetne vitatkozni hogy hányszorosa. De míg az egyik oldalon ez nagyon gondosan kutatva és publikálva van, addig a másik oldalon mély kuss van a dologról és még csak rendesen számon sincs tartva.

És ez a mai európai történészek, történelemtanárok bűne. Persze nyilván sok-sok érdeket sértene, Pl. azoknak az európai értelmiségieknek és politikusoknak az érdekeit akiket 68-ban és később a KGB finanszírozott. Ha egyszer valaki elkezdené ezt a dolgot kapargatni, akkor előbb-utóbb a többi disznósággal együtt az is kiderülne, hogy hova gurultak anno a guruló dollárok, és ez valószínűleg sokaknak lenne ma is nagyon-nagyon kellemetlen.

Gandosz 2018.11.04. 15:45:42

@Sir Bates dö Hól: ki a nercseléd? Akivel nem értesz egyet?

nu pagagyí 2018.11.04. 15:47:11

@midnightcoder2: Szemléleted tökéletesen megfelel a kövéri primitív történelemértelmezésnek. A szocializmusnak több fázisa volt, például Kádár már nem volt Rákosi. A fasiszták viszont nem voltak ennyire sokoldalúak, nekik csak terrorra futotta, pedig biztosan betáraztak valami jót is a maradék populáció számára.

Sir Bates dö Hól 2018.11.04. 15:52:27

@Gandosz: nem, az olyan, akinek a véleménye, világlátása eltér az enyémtől, a ner-cselédek azok, akik kritika nélkül böfögik vissza a habonyi propagandát, akik a kínai, lippsi, libbantak, migránssimogatók kifejezéseket használják... megfelelő a definíció, mármint érthető volt?...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.04. 16:41:50

@Helga Beauty Salon: "Kultúra kérdése hogy megadja az ember a tiszteletet a hazájának"

Amikor egy kollaboráns hazaáruló saját magát szarja szembe. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.11.04. 16:44:50

@dr. Irén Cunnesburry: "próbáltam válaszaidban találni valami előrevivő, vitaképes gondolatot"

Ezt neked már korábban mondtam, de talán nem jött át az üzenet. :))

E z e g y t r o l l

Muhammad Balfas 2018.11.04. 16:47:27

@midnightcoder2: Hát azért egy háborús cselekmény katonai áldozatai külön kellene választani a civilek elleni bűncselekményektől.
Julius Ceasar hadjáratainak egyébként egyes becslések szerint kb. egymillió civil esett áldozatul, ami az akkori emberiségnek jóval nagyobb aránya volt, mégse tekintünk rá tömeggyilkosként.

2018.11.04. 16:52:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ok, Kasszandra. ))

De néha olyan jó úsztatni a reményhalat.

2018.11.04. 16:59:09

@taga20:

Nem klasszikus fidesztroll. Inkább masszív anti-sorosista, aki megszállottan hisz egy új világrend eljövetelében.

Gandosz 2018.11.04. 17:21:13

@Sir Bates dö Hól: "a ner-cselédek azok, akik kritika nélkül böfögik vissza a habonyi propagandát, akik a kínai, lippsi, libbantak, migránssimogatók kifejezéseket használják"

Akkor számodra is elfogadható, hogy aki a ner-cseléd kifejezést használja, az (választhatsz):
1. sorosista hazaáruló bérenc,
2. balibbant
3. gyurcsányista szar
4. magyarellenes geci
5. hungarofób gyűálöletkeltő
stb.

Ugye mennyire értelmes vagy, amikor a ner-cseléd kifejezést hasznbálod? Ezen a szinten már az óvodások is túl vannak.

6.Lenin 2018.11.04. 17:37:33

@dr. Irén Cunnesburry:

Látom tobzódtok a szabadságban.

Pont, hogy nem hiszek egy önjelölt messiás új világában.
Nem vagyok ellene a pacáknak, de olvastam a saját szavaival leírt, vagy a videón elmondottakat saját magáról.
És, már bocs, de talán képesnek érzem magam egy saját értékelést levonni belőlük, összevetve más önjelölt messiások által az emberiségre zúdított akármivel.

Aki más véleményen van, az már csak a kormány propagandáját nyomhatja?

Nem gondolom, hogy ennyire primitív lennél. (taga20, és cicus azok, rendkívül primitívek, de az ő feladatuk a B1-en a kattintás szám növelése. Képesek magukból bármekkora hülyét is csinálni ennek érdekében)

Van más vélemény Sorosén, és Orbánén kívül is. Nem szimpátia alapján ítélem meg őket, hanem a cselekedeteiket, mint külső szemlélő. Mindkettővel tele a sajtó,tv, net.

Soros maga mondja, hogy tesz jó dolgokat is, hogy enyhítse azt a sok rosszat, amit a pénz megszerzése okán okoz másoknak. A pénz megszerzéséhez már sok vér is tapad a kezéhez, és szerintem azt nem mentesíti semmi. Mert akkor Sztálin, Hitler se bűnös milliók halálában. Hiszen Hitler is szeretettel gondoskodott a kutyájáról, mint más érző szívű ember is. Akkor ő sem lehetett gonosz?

Nem kell kormánypártinak lenni ahhoz, hogy eldöntsem , egy önelégült, önjelölt messiás, simán felmenti magát, minden olyasmi alól, amiért másokat lazán elítél, akkor az egy lelkiismeretlen gazember. És ez nem csak az én véleményem, és nem csak Mo-on.

2018.11.04. 17:46:56

@6.Lenin:

Értem. De hanyagoljuk már Sorost, ha kérhetem!
Szerinted gazember, szerintem nem és itt a pont.

6.Lenin 2018.11.04. 17:50:33

@dr. Irén Cunnesburry:

Én nem ítéltelek el a véleményedért, elfogadtam, de leírtam a sajátomat.
Te ítélkeztél felettem a véleményemért, másokkal is szeretted volna igazolni, hogy...

magyarparaszt 2018.11.04. 17:54:25

Nem bírja az igazságot, tehát acsarog az orbánista.

midnightcoder2 2018.11.04. 17:54:43

@nu pagagyí: "A szocializmusnak több fázisa volt, például Kádár már nem volt Rákosi. A fasiszták viszont nem voltak ennyire sokoldalúak, nekik csak terrorra futotta, pedig biztosan betáraztak valami jót is a maradék populáció számára. "

Minden rendszernek van egy induló időszaka, amikor kiirtja a rendszer számára nem kívánatos elemeket. Lenin és Sztálin elvtársék is elég lelkes gyilkolászást folytattak az elején, és nem csak a fehérterror katonái ellen, a kínaiak Kulturális forradalmát is említettem már, de Pl. az USA is "jó" indiánok csontjaira lett felépítve. Aztán hogy hogy alakul, azt az idő és a körülmények döntik el. A sztálini szovjetunióból a brezsnyevi lett, majd jött a peresztrojka, Jelcin elvtárs, majd Putyin elvtárs... A kicsi kínaiak is szívtak egy ideig a népi kohókkal, aztán jött az egy ország két rendszer, és mára ők a világ műhelye. De Pl. az észak-koreaiak maradtak ugyanabban a nyomorult szocializmusban amit Rákosi pajtás és Lenin elvtárs neve fémjelez.

Ha anno Hitlerék győznek, aztán Hitlert is magához szólítja az ördög ahogy Lenin és Sztálin elvtárssal is megtörtént, talán ott is kialakul az emberarcú nácizmus. De ez már a mi lett volna ha... területe, a nácizmus még az első fázisban megbukott, mivel az USA a kommunisták mellé állt. Így aztán azon már nem nagyon van értelme filózni, hogy mi jót hoztak volna a maradék populáció számára. Az viszont tény, hogy Pl. a mai űrkutatás Hitler bácsi V2 FAO rakétáinak a farkából bújt ki.

Aztán azon is el lehet filózni, hogy vajon a kommunizmus mi jót hozott bárki számára is, kivéve talán a pártvezetést és a rendszer bukása után privatizélő elvtársakat. Mert ugyan lehet mondani, hogy a II világháború után felépítették az országot, de azért valahogy Nyugat-Európa is felépült, még jobban is mint Budapest, ahol talán még ma is van ház II világháborús golyónyomokkal. És ugyan lehetősége nyílt a magyar munkásnak és parasztnak a felemelkedésre, de ugyanez megvolt az osztrák, NSZK, és más európai kollégáiknak is, ráadásul sokkal magasabbra. A vietnamiak és az észak-koreaiak pedig megnyerték a háborújukat, és nyertek vele egy-két évszázad nyomort.

csakegyvalaszto 2018.11.04. 18:19:23

@6.Lenin: "Nem kell kormánypártinak lenni ahhoz, hogy eldöntsem , egy önelégült, önjelölt messiás, simán felmenti magát, minden olyasmi alól, amiért másokat lazán elítél, akkor az egy lelkiismeretlen gazember. És ez nem csak az én véleményem, és nem csak Mo-on."

Annyival egészíteném ki, hogy ha egy ország miniszterelnöke önmagát az országgal és a nemzettel azonosítja, véleményét az ország akaratának, a kritikát hazaárulásnak minősíti, ott komoly baj van...
Az írásod többi része tökéletesen passzol a vezérünkre. ;)

Gandosz 2018.11.04. 18:31:08

@csakegyvalaszto: mondj néhány példát, amivel igazolod súlyos vádadat

6.Lenin 2018.11.04. 18:32:14

@csakegyvalaszto:

3x nyert kétharmaddal. soha egyetlen beszédében sem nevezte magát messiásnak.
Sorost, soha , senki, sehol ,nem választotta semmire. Önmagát nevezi zseninek, és messiásnak.

Orbán nem pénzért veszi a támogatóit. A magyar választók nem fizetett ügynökök.
Soros igen. Soros emberei igen.

Egy legitim módon megválasztott me az országát képviseli, míg hivatalban van. A beszédeiben szinte mindig kihangsúlyozta, hogy az elért eredmények elsősorban az országban élőknek köszönhető.

Az, hogy a hatalom után ácsingózók mit hazudnak bele, az más kérdés.

Ha agyilag eljutnának oda, hogy megpróbálnának jobbat kínálni helyette, lehet, már arra se emlékeznénk, ki is az az Orbán. Ennyi esze az ellenzéknek jelenleg nem áll a rendelkezésükre. % millió nem a Fideszre szavazó választásra jogosult van 2,8-3 millió ellenében. A lehetőség adott.

6.Lenin 2018.11.04. 18:34:04

@6.Lenin:

5 millió, 3 ellenében
bocs

dr. Irén Cunnesburry (törölt) 2018.11.04. 18:39:38

@6.Lenin:

"Te ítélkeztél felettem a véleményemért, másokkal is szeretted volna igazolni, hogy..."

Te már akkor ítélkeztél felettem, mikor még alig ismerted a véleményem. Napokon át kannásboriztál, ezért ha kérhetem, most kezdj el érzékenykedni.
Ti két óra alatt képesek vagytok elementális dühvel több szart zúdítani egymásra, mint én valaha is fogok / nem fogok!/.
Napok óta jelzem neked, hogy számomra a sorosozás nem gyere be kategória, te mégis naponta minimum kétszer megkínálsz vele.
Pikírt megjegyzéseid dacára próbáltam normálisan kommunikálni veled.
Úgyhogy le lehet vetni a mimózaköntöst!

rasztaszív 2018.11.04. 18:42:04

@6.Lenin: orbán pénzért veszi a támogatóit,méghozzá közpénzért.sokkal többért,mint előtte az összes másik kormánypárt összesen.ennyit itt még senki nem költött propagandára.az ellenzékre mutogatni ebben a helyzetben szimpla aljasság.

csakegyvalaszto 2018.11.04. 18:59:01

@6.Lenin: "Ennyi esze az ellenzéknek jelenleg nem áll a rendelkezésükre. 5 millió nem a Fideszre szavazó választásra jogosult van 2,8-3 millió ellenében. A lehetőség adott."

Ezzel egyetértek, az arányokkal is. Bár ha lenne valamirevaló alternatíva még durvább lenne a különbség.
Ha arról szólna csak egy választás, hogy fidesz vagy nem fidesz, akkor magasan buknának. Csak ugye nincs alternatíva, ami jogos felvetésed.

@rasztaszív: "az ellenzékre mutogatni ebben a helyzetben szimpla aljasság. "
A mai ellenzéki pártoknak pont annyi felelősségük van abban, mint a fidesznek hogy kormányon vannak. Mind megélhetési politikus, ha jobbat akartak volna az országnak, akkor megegyeztek volna, vagy feloszlottak volna. A választások óta elmúlt fél évben ugyanazzal a retorikával nem csinálnak semmit, mint az elmúlt nyolc évben. Várják hogy a csoda az ölükbe hullik. Ők tartják hatalmon Orbánékat, de sajnos vannak olyan vakok hogy nem veszik észre, vagy ami rosszabb csak erre játszanak, elég nekik annyi, hogy sok pénzért ne kelljen csinálniuk semmit a parlamentbe. Ugyanolyan felelősségük van abban, hogy eltékozolják a jövőnket, mint azok a bűnözők akik elkövetik...

6.Lenin 2018.11.04. 18:59:07

@dr. Irén Cunnesburry:

Nem érzékenykedtem. annak nevezel, aminek csak akarsz. Megint csak a véleményem írtam, ami nem egyezik a tiéddel.
A kannásboryzást is elhagytam, önként, ha bántott, elnézést kérek.
Ki az a Ti? Ugye-ugye, már megint ...de nem zavar (ennyi év után a pol blogokon már semmi nem zavar a kettős mércén kívül, az is csak hétfőn)

Nézd, vannak itt sokan, akik hasonlóan gondolkodnak, a véleményük is hasonló., mint a tiéd. Nekem elég, ha elolvasom a tiédet.

Négyes_ 2018.11.04. 18:59:07

Nem hiszem, hogy van ebben az országban olyan ember, aki ne tudná, hogy Kövér László 1986 -ban a Magyar Szocialista Munkáspárt ifjúsági tagozatának dolgozott, majd Soros ösztöndíjas lett. Ott áll az életrajzában. Ennyi.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.04. 19:05:32

Látom lenin efftárs ma rendesen megdolgozik a pénzünkért!

6.Lenin 2018.11.04. 19:07:49

@csakegyvalaszto:

Végre valaki.
Én is szeretnék már VÁLASZTANI, és nem szavazni valakikre.

Szerintem is a jobbról kéne inkább vitázni. Még akkor is, ha a jobb alatt szinte mindenki másra gondol, de talán hamarább lehetne valami közösen elfogadhatót találni.
(sajnos ez nem mindig csak rajtunk múlik)

rasztaszív 2018.11.04. 19:16:59

@csakegyvalaszto: nem azonos a felelősségük.egyik mai ellenzéki párt sem tört egyeduralomra,és ehhez nem használtak fel éktelen mennyiségű közpénzt.

rasztaszív 2018.11.04. 19:19:20

@6.Lenin: ha választani szeretnél,akkor ne támogasd azokat,akik közpénz kisajátításával torzítják a versenyt.

6.Lenin 2018.11.04. 19:21:14

@rasztaszív:

94-ben , 2002-ben mindenkit kirúgtak. Mi a fenéről hablatyolsz.

Gandosz 2018.11.04. 19:21:20

@rasztaszív: A Gyurcsány kormány sokkal többet költött propagandára, mint az Orbán kormány.

6.Lenin 2018.11.04. 19:28:22

@rasztaszív:

Látom lófszt se értesz abból, amit írtam. Nem szavazni szeretnék.

Tudod mit jelent választani? Tuti nem azt, hogy eldöntöm a két szar közül a kevésbé szarabb mellet teszem le a voksom.

rasztaszív 2018.11.04. 19:55:58

@6.Lenin: és ennek mi köze bármihez...?!:)te miről hablatyolsz?!

rasztaszív 2018.11.04. 19:56:49

@Gandosz: persze.a fű meg kék,az ég meg zöld.mondogasd csak.

rasztaszív 2018.11.04. 19:58:51

@6.Lenin: majd akkor választhatsz jobbak közül is,ha lesz korrekt verseny.mit nem értesz ezen...?

6.Lenin 2018.11.04. 20:00:22

@rasztaszív:

Kattints a névre, de segítek.
csakegyválasztonak írtál egy jó nagy marhaságot, arra írtam.

csakegyvalaszto 2018.11.04. 20:01:42

@rasztaszív:
Abban egyetértünk, hogy a kormányunk elképesztő kártékony, és minimum börtön vár rájuk, ha egyszer nem lesznek kormányon és feltárják az összes disznóságot amit elkövettek az országunk kárára. DE:
Az ellenzéki pártok áprilisban nem viselkedtek felelős ellenzékként, mivel hagyták nyerni a fideszt. Nem voltak alternatívák egyenként egy olyan választási rendszerben ami az 1 erős pártot preferálja. Nem mutattak egyértelmű jövőképet, hogy mit szeretnének kezdeni az országgal, hanem a kampányidőszakban csak teszetosza módon kapargatták az összefogást, amiből aztán nem lett semmi. Szétaprózták a többséget akik kormányváltást akartak, illetve nem vitték el a bizonytalanokat, mert azokhoz meg se kíséreltek eljutni. Nem a szavazás előtti utolsó hónapban kell megváltani a világot, hanem a megelőző 4 évben kell tudatosan építkezni és keményen dolgozni. Azóta se látok senkitől erre törekvő folyamatot, mindenki csak piszmog és elmondják naponta sajtóközleményekben hogy milyen szemét a fidesz. Tökéletesen igazuk van, de ezzel soha nem fognak választást nyerni, soha nem fognak változást akaró tömegeket megszólítani, cselekvésre inspirálni. Ettől semmi nem fog változni.
Nekik ez lenne a dolguk, de ezt a munkát nem végzik el. Olyan országban élünk, ahol önmagától nem épül összefogás, ahol a kritikus hangot magára hagyják és engedik a hatalomnak elnyomni.
Amíg az ellenzéki oldalon megélhetési és nem karizmatikus politikus lesznek, addig ez nem fog változni, puszta jelenlétükkel kiszolgálják a regnáló hatalmat. :(

6.Lenin 2018.11.04. 20:04:39

@rasztaszív:

Ha csak sok hülye indul, korrekt körülmények közt, akkor már lesz esélyem választani?
B+, te nagyon vicces fiú vagy.

rasztaszív 2018.11.04. 20:11:41

@6.Lenin: ahhoz pont semmi köze a hablatyodnak.

rasztaszív 2018.11.04. 20:12:34

@6.Lenin: ha csak sok hülye indul,te is megteheted a nagy eszeddel.bonyolult,mi...?:)

rasztaszív 2018.11.04. 20:13:54

@csakegyvalaszto: van felelősségük,de messze nem ugyanannyi.

6.Lenin 2018.11.04. 20:21:15

@csakegyvalaszto:

"...ezzel soha nem fognak választást nyerni, soha nem fognak változást akaró tömegeket megszólítani, cselekvésre inspirálni. Ettől semmi nem fog változni. "

Ebben tökéletesen 1etértek veled, de...

Lehet.é olyasmivel nyerni, amit az emberek nem szeretnének. Vagyis a polgárok ellenében lehet-é hosszútávon politizálni. Vagy meg kell kérdezni, mit is szeretnének (nem ingyen sörre gondolok)

Lehet-é sikeres, ha én (ők) szeretnék eldönteni (mint eddig), hogy mi az embereknek a jó, anélkül, hogy megkérdeznék őket.
Igaz, ehhez az is kellene, hogy ne nézzük hülyének a választókat.

Szerinted, mit kellene tenniük?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 20:21:55

@midnightcoder2: @midnightcoder2: "a magyar és általában az európai történelemoktatásnak "

azért a magyar történelemoktatás érthetően a magyar történelemre fókuszál. Magyarországon pedig a nácik kurvára sokkal nagyobb népirtást okoztak.

gigabursch 2018.11.04. 20:22:36

A gittegylet és a hülye vitája, miközben mind a kettő belülről rohad.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 20:23:04

@Ches Desmond: "Gázkamra valóban épült '42 után. Használata vitatott. "

tehát elismered, hogy az állításod igen kétséges.

dr. Irén Cunnesburry (törölt) 2018.11.04. 20:24:30

@6.Lenin:

"Ti két óra alatt képesek vagytok elementális dühvel több szart zúdítani egymásra, mint én valaha is fogok / nem fogok!/."

A két szekértáborról beszéltem, szerintem egyértelmű volt.

"Nézd, vannak itt sokan, akik hasonlóan gondolkodnak, a véleményük is hasonló., mint a tiéd. Nekem elég, ha elolvasom a tiédet."

Pedig el kellene. Aztán elgondolkodni azon, hogy neked a fasz és a geci szavak jelentik a trágárságot. Másoknak pedig az, ha arról értekezel, hogy a világot, amit annyira kedveltek ki akarod irtani, eltüntetni a föld színéről. Eszméket, ideákat, a gondolat szabadságát, művészeteket.

Azt mondod nem vagy troll, pedig időnként annak tűnsz. Ok, hogy nektek áll a zászló egy ideje, de kérkedni nem kellene vele. Élnek ebben az országban rajtatok kívül még emberek, a lippsik. Mert lippsi lett mindenki, aki nem harsogja teleszájjal a kormányproppot, aki időnként kényelmetlen kérdéseket tesz fel. Ezt néhány nick inzultusként él meg, serény ugatással válaszol, amit össztűz követ.

Pedig a válaszokból derülne ki, hogy valaki hóthülye, megélhetési nick vagy szimplán másként látja a világot.

:)

6.Lenin 2018.11.04. 20:32:23

@dr. Irén Cunnesburry:

Olvastam egy másik poszt alatt a hozzászólásaidat.
Itt az egyik hozzászólásomban a következőket írtam neked:
"Nem gondolom, hogy ennyire primitív lennél."
Elismerem, tévedtem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 20:35:05

@midnightcoder2: "Valahol persze a II világháború katonai veszteségei is a nácik áldozatai - plusz a komcsik áldozatai"

a nácik áldozatai. ők indították a háborút.

"Mert hogy a konfliktust ugyan Hitler kezdte"

megint láthatjuk, hogy a Fideszesek mekkora idióta, és geci görény barmok. ti vagytok a társadalom legalja, a selejt.

" de ha ő nem kezdi akkor Sztálin elvtárs kezdi el. "

ja, és ha Józsi nem ölte volna meg Marcsi nénit, megölte volna Béla, tehát Józsi nem bűnös, hanem Béla.

mondom, idióta, pszichopata köcsögök vagytok, ti Fideszesek. a társadalom selejtje.

"Ez a választás dolog csak akkor működik, ha előre látsz az időben."

nem, mint elmeséltem neked, azok, akik "foglalkozásokat" üldöztek, nem következetesen és szervezetten irtották azokat, volt menekvés. Kínában az általános iskolai oktatást kiszélesítették a kulturális forradalom alatt, azaz nagyon sok tanárt meghagytak.

"Aztán, ha jön egy Mao, akkor népellenséggé válik és felakasztják. "

faszt, faszjekém, nem akasztottak fel szisztematikusan minden matek profot. ez a különbség, amit nem fogsz fel. Mao nem is adott ki olyan parancsot, hogy a matek professzorokat fel kell akasztani.

"Nagyjából az egész értelmiségüket felszámolták."

most mondtam, hogy az általános iskolai oktatás kiszélesedett. hazudsz.

mondom, idióta, hazudós, pszichopata köcsögök vagytok, ti Fideszesek. a társadalom selejtje.

"During the Cultural Revolution, basic education was emphasized and rapidly expanded. While the years of schooling were reduced and education standard fell, the proportion of Chinese children who had completed primary education increased from less than half before the Cultural Revolution to almost all after the Cultural Revolution, and those who completed junior middle school rose from 15% to over two-third. The educational opportunities for rural children expanded considerably, while those of the children of the urban elite became restricted by the anti-elitist policies."

en.wikipedia.org/wiki/Cultural_Revolution#Education

tehát kurva sok tanárt nem öltek meg, sőt, kurva sok tanárt alkalmaztak.

mondom, idióta, hazudós, pszichopata köcsögök vagytok, ti Fideszesek. a társadalom selejtje.

"De, teljesen mindegy hogy tíz nap alatt ölsz meg naponta ezer embert, vagy egy nap alatt tízezret. A végén így is, úgy is tízezer embert öltél meg."

az első esetben van 10 napod arra, hogy valaki megakadályozza. de ezt egy Fidióta nem fogja fel.

mondom, idióta, hazudós, pszichopata köcsögök vagytok, ti Fideszesek. a társadalom selejtje.

"Ha a megtörtént számokat vesszük, az egyik oldalon van 6 millió, a másikon ennek többszöröse"

fajlagosan töredéke. de ezt te nem fogod fel.

mondom, idióta, hazudós, pszichopata köcsögök vagytok, ti Fideszesek. a társadalom selejtje.

Gandosz 2018.11.04. 20:37:55

@math0: "Magyarországon pedig a nácik kurvára sokkal nagyobb népirtást okoztak."
A nyilasokat a németek juttatták hatalomhoz. A nyilas uralom időtartama a magyar történelemnek kevesebb mint 0,1 ezreléke.

A szovjetek által támogatott kommunisták sokkal hosszabb ideig voltak hatalmon és sokkal több embert gyilkoltak meg Magyarországon.

Gandosz 2018.11.04. 20:39:18

@math0: A wikipédia szócikkei kommunista irányban elfogultak, nem mértékadók, nem hitelesek

rasztaszív 2018.11.04. 20:41:13

@Gandosz: csakis te vagy hiteles,aki szerint a szocik többet költöttek propagandára...:)))

csakegyvalaszto 2018.11.04. 20:41:53

@rasztaszív: Olvass figyelmesebben: "A mai ellenzéki pártoknak pont annyi felelősségük van abban, mint a fidesznek hogy kormányon vannak"
Szóval az ellenzéki pártoknak nem azért van felelősségük milyen ámokfutást végez a kormánypárt, hanem azért felelősek, mert 2018-ban ismét magasan győzött a Fidesz.

Elmondom a szemszögemből, hogy miért nem realitás, hogy demokratikus eszközökkel kormányt váltsunk a jelenlegi ellenzékkel:

- MSZP: Ki kell mondani és fel kellene már fogniuk, hogy meg tudnak maradni kis párt időtlen időkig amíg ki nem halnak a támogatóik, de soha nem fognak maguk mögé állítani akkora tömeget, ami bármire is elég lenne akár csak egy koalíciós kormányzáshoz, mert minden valamire való ellenzéki párt úgy menekül az összefogásuk elől mint a leprától. Maguknak köszönhetik, az öszödi beszéd után azonnal le kellett volna mondaniuk, nem pedig hergelni további 3,5 évig a népet a gazdasági válság közepette. Amíg ők a politikai porondon vannak minden rájuk leadott ellenzéki szavazat a fideszt segíti.
- Jobbik: Váltsunk le egy szélsőjobboldali illiberális pártot egy szélsőjobboldali nacionalistára. Éljen!
Ahogyan alakultak soha nem fognak tudni korrekten középre tolódni, hogy vállalhatóak legyenek a nem jobboldali vagy zöldpárti szavazóknak. Főleg hogy Vona nincs már az élükön, jött is azonnal a belharc és szétszakadt a párt. Ezt leszámítva egy egységes erős jobbik lehet annak a bástyája, hogy koalícióban egy másik centrum vagy zöld párt segítségével meg tudja szólítani az ellenzéki tömegek meghatározó részét. Ezt leszámítva be kéne bizonyítaniuk miben lennének jobb mint a Fidesz, mert ezt én jelenleg nem látom és találni kellene melléjük egy olyan pártot akivel kölcsönösen hajlandóak összefogni. Na itt szerintem mindig bibi lesz.
- LMP: Óriási csalódás számomra, szerintem ők se tudják mit is akarnak. Jelenleg inkább látom őket a Fidesz támogatójának, mint ellenzékinek. Nincs semmi kézzel fogható irányvonaluk, nem értelmezhető milyen tömeget akarnak megszólítani, elvileg zöld párt, de, ööö, szavaztam már rájuk, többet nem fogok.
- DK: Mikor egy egész ország egybehangzóan közellenséggé nyilvánítja ez a csávó kész létrehozni egy pártot, és komolyan gondolja a politizálást. A politikusnak élet és halál hogy mit gondolnak róla, őt pártállástól függetlenül utálja az ország, érthetetlen hogy jelenlétével miért támogatja a Fideszt az ellenzéki szavazatok megosztásával.

Az összes többi párt jelenleg nagyon kicsi/nem jutottak be, így azokkal nem foglalkozok.
A jelenlegi ellenzéki garnitúrával demokratikusan soha nem lesz kormányváltás. Ahhoz, hogy kormányváltás legyen az első és legfontosabb lépésnek az ellenzékváltásnak kellene lenni, vagy fel kellene tűnjön egy olyan új politikai tömörülés, akik puszta megjelenésükkel ezt meg is fogják oldani.

rasztaszív 2018.11.04. 20:55:23

@csakegyvalaszto: lehet sok mindenben igazad,de nincs olyan,hogy ellenzékváltás.ez egy fideszes agymosó panel - bár tudom hogy kínos,amikor az ilyesmi tudatosul.a valóság az,hogy választhatsz a mostaniak közül,részt vehetsz a munkájukban,vagy csinálhatsz másikat.

dr. Irén Cunnesburry (törölt) 2018.11.04. 21:04:17

@csakegyvalaszto:

A puszta megjelenésével senki sem fogja megoldani. Az a Messiás kategória.

csakegyvalaszto 2018.11.04. 21:09:31

@rasztaszív: "nincs olyan,hogy ellenzékváltás.ez egy fideszes agymosó panel - bár tudom hogy kínos,amikor az ilyesmi tudatosul"

A gazdasági alapfogalmat tudom mondani: A kereslet mindig megteremti a kínálatot. Fordítva ez nem megy.

Jelenleg óriási igény lenne egy bal-közép/mérsékelten jobb-közép pártra. A szélsőjobboldali szavazók eloszlanak a jobbik és a fidesz között, ettől balra/középre nincs olyan alternatíva ami vállalható lenne. Ha létrejön egy olyan politikai tömörülés, ami meg tudja szólítani a bal oldali és a középső szavazókat, az el is fogja vinni a baloldali bizonytalanokat és a fidesz azon táborát is, aki nem talál alternatívát. A régi pártoknak erre nincs esélyük. Csak egy új, eddig még nem létező politikai formáció tudná betölteni ezt az űrt, óriási igény is lenne rá, ha ez párosul egy karizmatikus lendületes vezetővel/tagokkal, akkor a fidesz napjai meg lesznek számolva.
Ezt leszámítva, ha csak a jelenlegi pártok közül lehet választani, nem lesz demokratikus keretek között kormányváltás. :(

6.Lenin 2018.11.04. 21:16:54

@csakegyvalaszto:

Nem demokratikus keretek közt lehetségesnek tartod, ezek szerint. Lenne értelme?

rasztaszív 2018.11.04. 21:24:04

@csakegyvalaszto: "A kereslet mindig megteremti a kínálatot."

tiszta,nyílt versenyben.de ez az,ami itt nincs.

csakegyvalaszto 2018.11.04. 21:33:56

Nem szeretném. Egy korrupt és demagóg kormány leváltásához nem szeretném, hogy magyar ember magyar emberre támadjon. Sokkal jobban bízom benne, hogy demokratikus keretek között zajlik le az a dolog.
Meglátásom szerint nagyon sok a nagyon elégedetlen ember, ha az elkövetkező 4 évben valami orbitálisat hibázik a kormány...
Nem történne semmi szerintem. Olyan szinten kiépítették a hatalmukat, és olyan szintre kitolták már az emberek ingerküszöbét a lopásokkal szemben, hogy attól félek demokratikusan se lehetne őket leváltani. Még emlékszem, hogy a választás estéjén kivonult az utcára a TEK...
Ettől függetlenül demokratikus kormányváltásban bízom.

midnightcoder2 2018.11.04. 21:37:54

@math0: "ja, és ha Józsi nem ölte volna meg Marcsi nénit, megölte volna Béla, tehát Józsi nem bűnös, hanem Béla."

A háborúk ritkán egy-egy személy döntései, általában érdekek és hosszú távú folyamatok mentén zajlanak. A komcsik ha lehet még expanzívabb ideológiával rendelkeztek mint Hitlerék. Ha nincs Hitler, akkor a kommunisták ellen zajlott volna a II világháború. Ami amúgy nagy kár hogy nem így történt.

"faszt, faszjekém, nem akasztottak fel szisztematikusan minden matek profot. ez a különbség, amit nem fogsz fel."

"According to the documents for the prosecution of the Gang of Four, 142,000 cadres and teachers in the education circles were persecuted, and noted academics, scientists, and educators who died included Xiong Qinglai, Jian Bozan, Rao Yutai, Wu Dingliang and Zhao Jiuzhang"

Ja, lehet hogy pár általános iskolai tanár azért megúszta, feltéve ha elég lelkes kommunista volt, vagy legalábbis előbb jelentette fel az apját mint az apja őt.

Nem mellesleg azért irtották ott a népet származási alapon is:
"The Cultural Revolution wreaked much havoc on minority cultures and ethnicities in China as the majority Han-Chinese were totally out of control in their purge. In Inner Mongolia, some 790,000 people were persecuted. Of these, 22,900 were beaten to death and 120,000 were maimed, during a witch hunt to find members of the alleged separatist New Inner Mongolian People's Revolutionary Party."

"fajlagosan töredéke. de ezt te nem fogod fel"
Értem. Ezek szerint ha téged fajlagosan lőnek főbe az kevésbé rossz.

"az első esetben van 10 napod arra, hogy valaki megakadályozza. de ezt egy Fidióta nem fogja fel."
Ebben az esetben a komcsik 10x annyi áldozata még nagyobb gáz, mert jóval több idő állt volna rendelkezésre hogy ezt valaki megakadályozza, de senki sem tette ezt.

midnightcoder2 2018.11.04. 21:44:48

@midnightcoder2: Nem mellesleg, azért elég szépen hullottak az emberek arrafelé:

"In Mao: The Unknown Story, Jung Chang and Jon Halliday claim that as many as 3 million people died in the violence of the Cultural Revolution.[151] The Holocaust memorial museum puts the death toll between 5 and 10 million.[152] "

És ez csak a kulturális forradalom, plusz a nagy ugrás a maga 45 milliójával. És ezek csak a kínaiak, mert ott voltak ugye Leninék és Sztálinék, Pol Pot és a vörös khmerek, stb.

rasztaszív 2018.11.04. 21:47:50

@csakegyvalaszto: ha nem akarsz forradalmat,akkor bizony a rendelkezésre álló eszközökkel kell élni.és az eszközkészlet része az adott pártstruktúra.ez van.csakis orbán érdeke az egész ellenzéket perifériára szorítani.neked,és nekem most ezzel kell élnünk.ennyi a lehetőségünk.ne vágd magad alatt a fát.

conchita wurst 2018.11.04. 21:48:42

Kover Laszlo az egyik legszimpatikusabb magyar szerintem

6.Lenin 2018.11.04. 21:49:35

@csakegyvalaszto:

"Ettől függetlenül demokratikus kormányváltásban bízom. "
Ennek igazán örülök. Valóban nem lenne értelme egy eleve bukásra ítélt zavargásnak.
A pártokról ír véleményed elfogadható. Látom a megoldást már nem tudod olyan határozottan körülírni. Kár.

Szerintem csak egy dologban tévedsz, szerintem, téves a helyzetértékelésed. Pedig találó volt a gazdasági hasonlatod.

Nincs igazi kereslet. Ha lenne, valóban kitermelődne a kínálat is. A megoldás adott.
Nagyobb valami kell (párt, pártszövetség, bármi), mint a Fidesz.

Szerintem matematikailag is 1re kisebb az esély a kormányváltásra, ha sokáig tököl még az ellenzék.
Igaz, már az első igazi kérdésre is elég bizonytalan a válasz.

csakegyvalaszto 2018.11.04. 22:12:12

@rasztaszív: Szerintem nem értjük egymást, ennek az ellenzéknek kétszer is volt esélye, leginkább idén hogy leváltsák a fideszt, de meg se tudták közelíteni. Szar a választási rendszer, de ez nem fog változni, de ha mégis, annak biztosan nem fogunk örülni. Mi fog változni szerinted 4 év múlva? Mi aljasság történhet, ami az elmúlt 8 évben nem történt meg, ami olyan szavazóveszteséget okozhat a kormányoldalon, hogy okuk legyen félni?
8 éve ámokfutnak, hogy még a kormányon vannak az annak az ellenzéknek a bénasága, akik nem képesek megszólítani és egységbe tömöríteni az elégedetlen tömeget, valamint nem tudják megszólítani a fidesz bizonytalanjait és a többi bizonytalant. Basszus volt rá 8 évük, és az utóbbi fél évben is csak annyit tudnak, hogy ekézik a fideszt, ahelyett, hogy építkeznének. Azzal hogy "fúj fidesz" nem fognak szavazókat szerezni, tettek kellenének, azok viszont nincsenek.
Nagyon remélem, hogy felbukkan az a politikai erő amit várok, mert sajnos a mai ellenzéki pártokban nincs annyi hogy választást nyerjenek. Tettek pl jelenleg független oldalon vannak, Hadházy népszavazási kísérlete, Márki-Zay országos népszerűsége egy pozitív erő. Remélem párttá érnek a közeljövőben, őket annak az erőnek érezném, akik széles körben meg tudják szólítani az ellenzéki tömegeket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 22:12:27

@midnightcoder2:

"A háborúk ritkán egy-egy személy döntései"

a II VH Hitler és a nácik döntése volt, ők üzentek hadat. ezek a jogi tények. hogy te mit álmodozol, az kurvára nem tény, és nem érv!

"According to the documents for the prosecution of the Gang of Four, 142,000 cadres and teachers in the education circles were persecuted, and noted academics, scientists, and educators who died included Xiong Qinglai, Jian Bozan, Rao Yutai, Wu Dingliang and Zhao Jiuzhang"

ebben meg sincs nevezve, hogy hány tanárt öltek meg, nemhogy mindet és szisztematikusan te Fidióta barom!

"Ja, lehet hogy pár általános iskolai tanár azért megúszta"

ha fellendült az általános iskolai oktatás, akkor nem pár úszta meg, hanem kurva sok.

"The Cultural Revolution wreaked much havoc on minority cultures and ethnicities in China as the majority Han-Chinese were totally out of control in their purge. In Inner Mongolia, some 790,000 people were persecuted. Of these, 22,900 were beaten to death and 120,000 were maimed, during a witch hunt to find members of the alleged separatist New Inner Mongolian People's Revolutionary Party."

pár százezert hasonlítasz 6 millióhoz, te náci fasz!

"Értem. Ezek szerint ha téged fajlagosan lőnek főbe az kevésbé rossz."

értem, tehát ha téged 100 millió helyett 60 millió emberrel együtt ölnek meg, akkor az neked kevésbé rossz. ezzel te bármiféle számszerű összehasonlítást leszartál, te náci fasz! akkor miről vitázol, te idióta?!

"Ebben az esetben a komcsik 10x annyi áldozata még nagyobb gáz, mert jóval több idő állt volna rendelkezésre hogy ezt valaki megakadályozza, de senki sem tette ezt."

de. a kommunizmus hosszú történetében sok minden történt, és mint ahogy el is ismerted, a vége felé már kevesebb áldozatuk volt.

csak azt reklámozod, hogy a Fidesz szavazók és a nácik a magyar társadalom legidiótább legalja, a selejt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 22:17:16

@csakegyvalaszto: "Mi fog változni szerinted 4 év múlva? "

az egyetlen dolog, ami megváltozhat és eredményt hozhat, az, ha a lakosság többsége végre felismeri, hogy a menekültkérdés és bevándorlás nem veszély, és nem fontos, az viszont veszély, és fontos, hogy Orbánék szétbasszák az országot. nem az ellenzéki pártoknak kell megváltozniuk, a hülye magyar szavazóknak kell észhez térniük.

ehhez egyébként olyan események segíthetnek nekik, ha a kórházakban tömegesen halnak meg az emberek, ha Románia leköröz minket, ha a legközelebbi PISA teszten megint durvát esünk, ha elszáll az államháztartási hiány, és esik a GDP.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 22:18:37

@csakegyvalaszto: "Azzal hogy "fúj fidesz" nem fognak szavazókat szerezni, tettek kellenének, azok viszont nincsenek."

az ellenzéki pártoknak nincs lehetőségük többet tenni, te idióta! a szavazóknak kéne felfogniuk, hogy tényleg baj, ha idő előtt megdöglenek a kórházban.

neked is.

csakegyvalaszto 2018.11.04. 22:34:32

@math0: Az idiótát kikérem magamnak!
"az ellenzéki pártoknak nincs lehetőségük többet tenni, te idióta! a szavazóknak kéne felfogniuk, hogy tényleg baj, ha idő előtt megdöglenek a kórházban."
Hogyne lenne mit tenni! Eltekintve azokat akik tájékozódnak sokaknak gőze nincs mi történik az országban. Full feleslegesnek tűnik az aláírásgyűjtés, de mégis ha az aktivistákkal beszélget valaki, aláírásgyűjtés közben sok olyan dologról hall, ami felébreszti benne a kételyt a kormány intézkedéseiben. Emellett az ellenzéki politikusnak is presztizsnyereség aki a nevét adja a kezdeményezésnek. Úgy gondolod, hogy nincs elég téma, aminél ne lehetne népszavazási kezdeményezést vagy aláírásgyűjtést indítani? Úgy hiszed, hogy lakossági fórumokat csak és kizárólag a választás előtti hónapban kell csinálni? Úgy gondolod, hogy ha valaki nem dolgozik eleget a nép érdekében az sikerre fogja vinni?
A fidesz szervezettebb és több infrastruktúrája meg pénze van mint az ellenzéki pártoknak, de ez ellensúlyozható rendezvényekkel, lakossági fórumokkal, aláírásgyűjtésekkel, népszavazási kezdeményezésekkel, tettekkel kiállásban az előnytelen törvényekkel szemben, egyszóval hálózatfejlesztéssel és rengeteg utcai munkával. Ehelyett mindenki elmantrázza a híradóban hogy fúj fidesz és a munka letudva, pénzt már vehetjük is fel mert jól végeztük a dolgunk.

Én is nagyon szívesen váltanám ezt a kormányt, de ha az ellenzéki pártok nem képesek önkritikusan levonni a konklúziót a választási vereség után, akkor gőzerővel rohanunk az újabb felé... :(

csakegyvalaszto 2018.11.04. 22:42:57

@math0: "ehhez egyébként olyan események segíthetnek nekik, ha a kórházakban tömegesen halnak meg az emberek, ha Románia leköröz minket, ha a legközelebbi PISA teszten megint durvát esünk, ha elszáll az államháztartási hiány, és esik a GDP. "

Szerinted...
Akik erre figyelnek, azok már rég ellenzéki szavazók. Az ellenzék akkor fog nyerni, ha meg tudja szólítani a bizonytalanokat és a fidesz bizonytalan szavazóit elrabolja. Ehhez el kell érni őket, és őket csak az utcán éred el. A jelenlegi ellenzéki pártok nagy része nem alkalmas a fidesz szavazók elrablásához, és a bizonytalanokat se kísérlik meg elérni. Egymással összefogni nem hajlandóak, sőt tisztelet a kivételnek egymást majdnem jobban utálják mint a fideszt.
Igen, baj van a választókkal, de nem a választók kapják a fizetésüket azért, hogy kampányoljanak és végezzék az ellenzéki munkát (amit szerintem nem jól végeznek).

Gacsajpesta 2018.11.04. 23:53:14

Azt kell bevezetni, hogy csak Magyarországot szerető, azt hazájának tekintő, a kultúráját elfogadó, pozitív magyar érzelmű emberek lehessenek történelem tanárok. Sajnos ez a gittegyletről messze nem mondható el.

Ez a tanári egylet csak rombol, gúnyolódik Magyarországon és a hazafiságukra büszke magyar embereken, ezek csak turisták nálunk. Lehet szedni a sátorfát és menni a fenébe!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 01:01:01

@csakegyvalaszto: de idióta vagy. aláírásgyűjtéssel és lakossági fórumokkal nem sok embert lehet elérni, és nincs rá pénz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 01:02:59

@csakegyvalaszto: az emberek egyébként például az RTL-ból nagyon is jól tudják, hogy rohadnak a kórházak. az emberek tényleg olyan hülyék, hogy ez nem érdekli őket annyira, míg a bevándorlóktól fosnak, mert idióták. arról, hogy idióták, ezeket az embereket igen nehéz meggyőzni.

akárcsak téged, hogy egy makacs, tökfej idióta vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 01:04:55

@csakegyvalaszto:

"Akik erre figyelnek, azok már rég ellenzéki szavazók. Az ellenzék akkor fog nyerni, ha meg tudja szólítani a bizonytalanokat és a fidesz bizonytalan szavazóit elrabolja. Ehhez el kell érni őket, és őket csak az utcán éred el."

idióta vagy. továbbra is csak azt nem tudod megmondani, mi a faszommal akarod elérni a szavazókat? milyen témával, ha ez nem érdekli őket? és minek pont azzal a témával?! és ki a jó kurva anyád fizeti meg a kiszállásokat?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 01:05:54

@csakegyvalaszto: "Egymással összefogni nem hajlandóak"

A DK és az MSZP tökéletesen összefogott egymással áprilisban. Tudatlan barom vagy.

Gandosz 2018.11.05. 01:51:51

@math0: húzd le magad a vécén
magadnak is, nekünk is jobb lesz

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 01:56:59

@Gandosz: a választ már megkaptad a másik poszt alatt, de látom inkább itt ner-cselédkedtél még egy kicsit, mint hogy megtanuld a szorzótáblát... ami nem gond, ellenben hülyén néz ki, mikor anélkül óbégatsz egy egyismeretlenes egyenlet megoldása közben, hogy ez is soros miatt van... de legalább ide ne írtál volna ennyi blődséget...

Gandosz 2018.11.05. 01:57:44

@Gacsajpesta: +1
majd ha András király Szentföldi hadjáratát úgy tanítják, ahogy megtörtént, és nem a paulergyulay és kristógyörgyi hazugságok szerint, akkor visszatér a normalitás

Sir Bates dö Hól 2018.11.05. 02:05:10

@Gandosz: axiómaként megállapítható, hogy nem ismered a szorzótáblát, ezért két számot sem vagy képes elosztani egymással, ez van... meg moi ner-cseléd vagy, de ezt legalább nem tagadod, ezért majd nagybetűvel fogom írni a Nemzet szót a te kedvedért, mintegy jutalomként, olvastam, hogy valahogy a kutyákat is így treníroztatják, megold egy feladatot és jutalomfalatot kap... homo ludens nem vagy, de csak eléred egy csivava agyi kapacitását...

csakegyvalaszto 2018.11.05. 06:41:46

@math0: Nem fogok lemenni a szintedre, mert akkor legyőzöl a rutinoddal.
Ha azt nem fogják fel az ellenzéki pártok, hogy az irány amit folytatnak nem jó, akkor megint veszíteni fognak. Hogy a DK és az MSZP leül egymással az totál irreleváns, tele vannak bukott politikusokkal, inkább elrettentik a szavazókat ezek a pártok mint hoznák. Az, hogy a fidesznek ekkora a támogatottsága ez a két párt tehet. Ha nem képesek önkritikusan elemezni a helyzetüket az sajnálatos, mert hiába akarna az ország túlnyomó többsége kormányváltást, ehhez kell olyan párt akire szavazhatnak. Párt (koalíció) kell és nem pártok, áprilisban ott volt az esély a megegyezésre, nem történt meg. Az utolsó pillanatokban kapkodtak a visszalépésekkel, de ezt nem az utolsó pillanatokban kell eldönteni. Nagyot csalódtam áprilisban az ellenzéki pártokban, és szerintem nem csak én.

midnightcoder2 2018.11.05. 07:03:06

@math0: "a II VH Hitler és a nácik döntése volt, ők üzentek hadat. ezek a jogi tények. hogy te mit álmodozol, az kurvára nem tény, és nem érv!"

A történelemben elég ritkán indulnak háborúk a vezetők puszta szeszélye miatt. Mindig vannak gazdasági, kulturális, technológiai okok amik a háború kitöréséhez vezetnek. Hitleréknek volt egy nagyon fejlett technológiájuk, viszont nem volt nyersanyaguk és piacuk, mivel soha nem tudtak jelentős gyarmattartó országgá válni. Ráadásul az I. világháború elvesztését is arculcsapásként érték meg.

"ebben meg sincs nevezve, hogy hány tanárt öltek meg, nemhogy mindet és szisztematikusan te Fidióta barom!"

Nem mondtam hogy szisztematikusan minden tanárt megöltek, sem azt hogy csak tanárt öltek meg. A vita úgy kezdődött, hogy származás vs foglalkozás/társadalmi pozíció. Erre mondtam én, hogy Pl. az hogy matektanár vagy egy egyetemen elég volt ahhoz hogy valakit megöljenek, és azt hogy ez kivégzést vonhat maga után, Maoék agymenése előtt nem láthatta senki. Ergo ugyanúgy kivédhetetlen volt az egyén szempontjából, mint az hogy zsidónak született. Erre kezdtél te jönni azzal a hülyeséggel, hogy nem is ölték meg a tanárokat. Nyilván nem mind. De jó sokat igen.

És pont az a gáz, hogy nincsenek pontos számok, szemben Pl. a Holocausttal.

"pár százezert hasonlítasz 6 millióhoz"
Értem. Ezek szerint pár százezer ember kiirtása a származása alapján rendben van, de 6 millió már nácizmus. Az meg, hogy mellette még ilyen vagy olyan okokból kiirtottak még vagy 60 milliót, hát azok meg úgy jártak. A fő hogy jó ügy érdekében lettek lemészárolva.

"értem, tehát ha téged 100 millió helyett 60 millió emberrel együtt ölnek meg, akkor az neked kevésbé rossz. "
Ezt éppen te állítod. Én azt állítottam, hogy csak a mennyiség számít. Az nagyobb bűn ha megölsz 1000 embert, mint ha egyet ölsz meg. Az, hogy ezt az ezer embert 10 nap alatt ölöd meg vagy 100 nap alatt, vagy az hogy mellette azért elég sokat életben is hagytál, nem csökkenti a tetted súlyát.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 08:09:19

@Gandosz: ennyit tud a Fidióta, ha érveket lát. anyázni kezd, érve nincs.

a Fideszesek a magyar társadalom legidiótább, legbetegebb alja, a selejt.

Muhammad Balfas 2018.11.05. 12:14:56

@midnightcoder2: A II. vh. gyakorlatilag következett az elsőből. Egy francia tábornok a Párizs környéki békék után azt mondta, hogy ez nem béke, csak egy húsz éve fegyverszünet. Egyébként meg Hitler számára gazdasági szükséglet volt: fegyverkezéssel konjunktúrát teremt, aztán ezekkel e fegyverekkel meghódítja a szovjet területeket. Működött is volna, ha nincs ott Lengyelország.

Muhammad Balfas 2018.11.05. 12:22:21

@math0: Amennyiben..? Nem állítottam, hogy nem haltak volna meg Dachauban emberek, csak azt hogy ez alapvetően nem egy megsemmisítő tábor volt, hanem egy munka illetve átnevelő tábor. Összehasonlításul, Birkenauban 2-3 nap alatt semmisítették meg azt a 40-50 ezres létszámot, ahány embert Dachauban 12 év alatt öltek meg.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 14:16:38

@Ches Desmond: nem tudom, miért vagytok ti olyan idióták, hogy a saját magatok által írt, visszanézehető, visszaidézhető állításaitokat is letagadjátok. mi a fasznak járatjátok le ennyire magatokat, ti köcsögök?!

"@Ches Desmond: "Egyébként Dachau is átnevelőtáborként volt számontartva. Elgázosítás nem is folyt benne. ""

ez egy olyan állítás, amely nincs igazolva, a gázkamra megléte inkább cáfolja. igen valószerűtlen az az állítás, hogy megépítenek egy gázkamrát, de nem használják sohasem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 14:18:00

@Ches Desmond:

sőt, ha már így elismered:

"ahány embert Dachauban 12 év alatt öltek meg."

ezzel elismered korábbi állításod hazug voltát:

"@Ches Desmond: Elgázosítás nem is folyt benne. "

Muhammad Balfas 2018.11.05. 19:50:40

@math0: Azt állítottam, hogy Dachau nem megsemmisítő tábor volt, ami igaz is. Ha az lett volna ,akkor a 200 ezer ide internált közül nem éli túl 150-160 ezer. Sztem szellemi fogyatékosnak kell lenni, hogy ne fogd fel a különbséget.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.05. 20:14:43

@Ches Desmond: ezt állítottad:

"@Ches Desmond: Elgázosítás nem is folyt benne. "

hazug kis geci görény vagy.

Muhammad Balfas 2018.11.06. 09:08:32

@math0: Éppúgy hadilábon állsz a magyar nyelvvel mint a történelemmel. A "folyt" mit jelent szerinted te idióta? Azt hogy folytatólagosan rendszeresen végeznek elgázosításokat mint Birkenauban. De Dachauban ez egész biztosan nem történt meg. igen találtak a egy gázkamrát, ami jóval a tábor alapítása után épült, de nem valószínű hogy akár egyetlenegyszer is használták volna. Hogy miért nem te seggfej? Mert a tábor túlélőit kikérdezték, és ők nem számoltak be ilyesmiről, valamint a kamrán végzett vizsgálatok sem utaltak erre. Egyedül a nácik egymás közti levelezéseiben vannak kezdeményezések arra vonatkozóan, hogy harcigáz kísérleteket lehetne itt végezni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.06. 13:48:53

@Ches Desmond:

@Ches Desmond:

"@Ches Desmond: Elgázosítás nem is folyt benne. "

Ezt az állítást egyetlen gázosítás cáfolja. Te idióta vagy, és nem tudsz magyarul.

A "folyt" az a múlt idejű alakja a folyamatos időnek (continuous tense). Semmi köze a rendszerességhez. Itt egy példa:

www.bumm.sk/uploads/images/HH7C1758.jpg

Ez a tábla azt jelenti, hogy a játszótéren JELENLEG folynak a munkálatok, és kurvára nem rendszeresen.

Te komolyan, miért vagy te olyan idióta, hogy ahelyett, hogy beismerd, tettél egy nem megalapozott állítást, inkább lemész Down-kóros debil szintjére, és égeted magad?! Te mazochista vagy? Te ezt élvezed, ha aláznak, ha szopsz?!

John Brennan 2018.11.06. 16:37:43

@math0: kuncogtató, ahogy önalázod magad

Muhammad Balfas 2018.11.07. 09:18:35

@math0: Tanulj meg magyarul te buta segg ! Ha valahol "képzés folyik", az mit jelent szerinted, te agyhalott? Azt hogy folytatólagosan, hosszabb időtávon, meghatározott rendszerességgel vannak tanórák.
Egyébként meg:

www.britannica.com/place/Dachau-concentration-camp-Germany

"A gas chamber was built in 1942 but never used."

---

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 09:45:45

@Ches Desmond: "Ha valahol "képzés folyik", az mit jelent szerinted, te agyhalott? Azt hogy folytatólagosan, hosszabb időtávon, meghatározott rendszerességgel vannak tanórák."

faszt, nem kell azt jelentenie, "ebben a teremben képzés folyik", ez nem jelenti azt, hogy hónapokig folyik a képzés ebben a teremben, csak azt, hogy most itt folyik, máskor folyhat máshol. a "képzés" persze általában hosszabb távú dolog, de ez a "képzés" szó jelentéséből adódik, nem a "folyik" szó jelentéséből.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.07. 09:48:15

@Ches Desmond: már elismerted, hogy használhatták,

és nem logikus, hogy ne használták volna. más források szerint alkalomadtán használták. ne akarj visszatáncolni, idióta görény!

Muhammad Balfas 2018.11.08. 09:41:50

@math0: És az, te barom, hogy az intézményben ilyen és ilyen képzés folyik, mit jelent szerinted? Nem azt , hogy épp, most te buta segg, hanem általában: meghatározott rendszerességgel ilyen típusú órák vannak . Éjjel kettőkor is leírhatom egy levélben hogy az intézményben ilyen és ilyen képzés folyik, holott nyilvánvalóan épp akkor nincs oktatási tevékenység az intézményben.

Muhammad Balfas 2018.11.08. 10:04:46

@math0: Helló hülye !

24.hu/tudomany/2016/04/29/dachau-tobb-tucatnyi-ss-ort-vertek-agyon/

"A szabadságot végül 1945. április 29-én hozta el Dachauba az amerikai hadsereg. Amikor a katonák elérték a tábort, 32 ezer legyengült foglyot, 8 ezer hullát, egy krematóriumot és egy használatba nem vett gázkamrát találtak."

Az a baj , hogy olyasmibe ugatsz bele, amiről láthatóan soha egy könyvet nem olvastál el. "Nem valószínű, hogy nem használták volna". Valóban, te valagagyú idióta? Ahhoz hogy használják vegyi egységre lett volna szükség, mérges gáz előállítására alkalmas anyagokat kellett volna szerezni, aminek nyoma sincs, holott a haláltáborokban elég pontos nyilvántartással dolgoztak. Plusz ha egyszerre gyilkoltak volna meg sok embert, megfelelő létszámú sonderkommandot kellett volna létrehozni, aminek szintén nincs nyoma. A tábor túlélői semmi ilyesmiről nem számoltak be. Ezenkívül a kamra vizsgálata sem utalt mérges gáz korábbi használatára.

0dzsud0 2018.11.08. 10:43:38

jój, Matyi hogy szeretné, ha Dachauban rendszeresen igénybe lett volna véve a gázkamra. azt kívánja, bárcsak zsidók ezreit gázisították volna ott el, most milyen jól jönne egy kis hisztizéshez, nácizáshoz. ez így dupla szórakozás. Matyi morci, és ehhez nem is kellett Birkenau-szintű tábor

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.09. 06:52:39

@Ches Desmond: Te idióta vagy. Egy 2016-ban napilapban írt újságcikk egy mellékmondatát akarod felhozni döntő bizonyítéknak egy 70 évvel korábbi történelmi eseményhez?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.09. 06:54:24

@Ches Desmond: "Ahhoz hogy használják vegyi egységre lett volna szükség, mérges gáz előállítására alkalmas anyagokat kellett volna szerezni, aminek nyoma sincs"

tehát te azt hiszed, hogy a nácik építettek egy gázkamrát, amit soha nem használtak, nem is használhattak, mert vegyi anyagot nem vittek oda. nem látod, hogy milyen idióta vagy?!

Muhammad Balfas 2018.11.10. 11:46:40

@math0: Miért mikorit hozzak fel te seggfej? Ha 2018 elejit linkelek, akkor meg azzal jössz hogy fél évvel ezelőtti.Semmilyen új fejlemény nem állt elő Dachauval kapcsolatban azóta Ócska, átlátszó pitiáner kis patkány vagy az a helyzet. Tudod, hogy rákúrtál , mert úgy álltál bele a vitába hogy ismered a témát, és most ilyen átlátszó húzásokkal próbálkozol.

"tehát te azt hiszed, hogy a nácik építettek egy gázkamrát, amit soha nem használtak, nem is használhattak, mert vegyi anyagot nem vittek oda"

Tudod kis hülyém mérgező gáz nélkül igen nehéz működtetni egy gázkamrát. Használatuknak pedig nyoma kellett volna lennie a falak anyagában.

Itt van még egy cikk, csak hogy örüljél.

beszelo.c3.hu/cikkek/a-holokauszt-pere

"A dachaui koncentrációs táborban valóban volt gázkamra, de sohasem használták."

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.10. 15:58:57

@Ches Desmond: ezek mind komolytalan újságcikkel, a történelemtudományban ezek nem bizonyítékok. komolytalan fasz vagy. és azt hiszed, hogy a németek építettek egy gázkamrát, de soha nem használták. idióta vagy.

Muhammad Balfas 2018.11.12. 21:00:43

@math0: Annyira szánalmasan próbálsz menekülni miután ráébredtél a saját pökhendi ostobaságodra. "Nem valószínű". Mindössze a Britannica oldala ír mást és egy színvonalas magyar folyóiratban egy nemzetközi hírű Holokauszt kutató, aki egyébként rendszeresen támadja a Holokauszttagadó Irving nézeteit. Az egész légvárad arra alapul, hogy "nem valószínű" hogy ne használták volna.Legyártottak pl. egy csomó harci gázt és azt sem használták a fronton a II.vh.-ban. Lehet hogy pár száz év múlva valami hozzád hasonló balfasz majd ezt fogja megkérdőjelezni,mert benézett valamit a wikin? A te zéró érveléseddel szemben ("nem valószínű")viszont makacs tények állnak: A tábor alapos átvizsgálása, és a túlélők beszámolói . Nem gondolod, hogy akik ezzel foglalkoznak hivatottak arra, hogy ezzel kapcsolatban tegyenek egy megalapozott kijelentést?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 21:27:05

@Ches Desmond:

@Ches Desmond:

"Ein Indiz für Experimente mit Kampfgas liefert der erhalten gebliebene Brief des SS-Arztes Rascher an Himmler vom 9. August 1942: „Wie Sie wissen, wird im KL Dachau dieselbe Einrichtung wie in Linz gebaut. Nachdem die Invalidentransporte sowieso in bestimmten Kammern [gemeint sind Gaskammern] enden, frage ich, ob nicht in diesen Kammern an den sowieso dazu bestimmten Personen die Wirkung unserer verschiedenen Kampfgase erprobt werden kann.“ Ein weiteres Indiz ist die Aussage des Häftlings Frantisek Blaha: „Die Gaskammer wurde im Jahre 1944 vollendet; ich wurde zu Rascher gerufen, um die ersten Opfer zu untersuchen. Von den acht bis neun Personen, die in der Kammer waren, waren drei noch am Leben und die anderen schienen tot zu sein.“[55]

Die Historikerin Barbara Distel urteilt: „Ob die von Rascher vorgeschlagene Kampfgaserprobung realisiert wurde, ist bis heute nicht eindeutig geklärt, nach den Aussagen ehemaliger Häftlinge ist eine derartige Verwendung aber nicht auszuschließen.“[56] "

de.wikipedia.org/wiki/KZ_Dachau#Baracke_X_(Zweites_Krematorium_mit_Gaskammerraum)

szánalom vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 21:27:51

@Ches Desmond:

@Ches Desmond:

"Ein Indiz für Experimente mit Kampfgas liefert der erhalten gebliebene Brief des SS-Arztes Rascher an Himmler vom 9. August 1942: „Wie Sie wissen, wird im KL Dachau dieselbe Einrichtung wie in Linz gebaut. Nachdem die Invalidentransporte sowieso in bestimmten Kammern [gemeint sind Gaskammern] enden, frage ich, ob nicht in diesen Kammern an den sowieso dazu bestimmten Personen die Wirkung unserer verschiedenen Kampfgase erprobt werden kann.“ Ein weiteres Indiz ist die Aussage des Häftlings Frantisek Blaha: „Die Gaskammer wurde im Jahre 1944 vollendet; ich wurde zu Rascher gerufen, um die ersten Opfer zu untersuchen. Von den acht bis neun Personen, die in der Kammer waren, waren drei noch am Leben und die anderen schienen tot zu sein.“[55]

Die Historikerin Barbara Distel urteilt: „Ob die von Rascher vorgeschlagene Kampfgaserprobung realisiert wurde, ist bis heute nicht eindeutig geklärt, nach den Aussagen ehemaliger Häftlinge ist eine derartige Verwendung aber nicht auszuschließen.“[56] "

de.wikipedia.org/wiki/KZ_Dachau#Baracke_X_(Zweites_Krematorium_mit_Gaskammerraum)

szánalom vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.12. 21:33:30

@Ches Desmond: @Ches Desmond: a Wikipédia cikk elég részletesen körüljárja a kérdést, ehhez képest a Britannica cikked összecsapott a gázkamrát illetően. alig ír róla valamit, és nem hivatkozik. a Britannica cikk sokkal gyengébb.

Muhammad Balfas 2018.11.17. 10:31:41

@math0: Helló hülye !

www.holokausztmagyarorszagon.hu/index.php?section=1&chapter=6_6_1&type=content

"Az 1945. április 29-én megérkező amerikaiak 32 ezer legyengült foglyot, 8 ezer hullát, ezenkívül egy krematóriumot és egy használatba nem vett gázkamrát találtak."

Nincs mulatságosabb a magabiztosság és a sötét butaság kombinációjánál. Remek példa vagy erre..:))

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 10:44:13

@Ches Desmond: hát ennek kb annyi bizonyíték ereje van, mintha ideírnám, hogy:

"A gázkamrát Dachauban elgázosításra használták." A hivatkozásod egy kommersz webodal, bárki bármit írhat ilyen weboldalakra.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 11:20:12

@Ches Desmond:

kisköcsög. ez komoly bizonyíték, nem a tied:

"Dachau ist kein Vernichtungslager wie Auschwitz. Dennoch finden hier Tausende Menschen den Tod - erschlagen, verhungert, vergast, an Epidemien gestorben oder in medizinischen Menschenversuchen ermordet."

"Seine Schwester hat nicht nur ihn, sondern vermutlich Hunderte anderer Priester vor der Gaskammer gerettet. "

www.spiegel.de/panorama/zeitgeschichte/dachau-ueberlebender-mann-gottes-in-der-hoelle-auf-erden-a-353874.html

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 11:24:36

@Ches Desmond:

"Diese Vergasungsvorrichtung wurde in Dachau nicht zum Massenmord verwendet, nur einzelne Häftlinge wurden hier vergast. "

Azaz tömegesen nem gázosítottak el embereket, mert Dachauban a gázkamra egyrészt kísérleti volt, másrészt pont mire megépült, már nem voltak ott zsidók, de természetesen a kísérlet abból állt, hogy elgázosítottak egy-két embert, mi másból állt volna, te idióta barom?! Meg úgy egyébként is, Dachauban végeztek ki embereket főbelövéssel is. A kivégzőhely a gázkamra mellett volt. Tök nyilvánvaló, hogy adott esetben a gázkamrában is végeztek ki embereket, aszerint, hogy töltényből, cyklon-b-ből, kivégző lövész katonából állt-e éppen rendelkezésre valaki.

www.burgen-web.de/dachau.htm

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.17. 11:29:27

@Ches Desmond: "einzelne Häftlinge wurden hier vergast. "

Egyes foglyokat itt elgázosítottak.

www.burgen-web.de/dachau.htm

Muhammad Balfas 2018.11.23. 16:47:50

@math0:
Figyelj te balfasz, én komoly oldalakat idéztem. A Holokausztmagyarországon weboldalt a témát ismerő történészek üzemelteik naprakészen, D.D. Guttesplan a téma nemzetközi hírű szakértője. Ezzel szemben te beazonosíthatatlan senkiket idézgetsz.

"A kivégzőhely a gázkamra mellett volt. Tök nyilvánvaló, hogy adott esetben a gázkamrában is végeztek ki embereket, aszerint, hogy töltényből, cyklon-b-ből, kivégző lövész katonából állt-e éppen rendelkezésre valaki."

Hallod,te kurva hülye vagy. Más táborokban a Cyklon b beszerzéseket akkurátusan nyilvántartották. Dachauban semmi nem utal gázosításra, sem a visszaemlékezések, sem a nyilvántartások, sem a kamra falának vizsgálata,sem speciális vegyi egység jelenléte. Semmid nincs, mindössze annyi, hogy "nem valószínű" hogy ne használták volna. Ennyi.. Erre épül a légvárad. Egy bíróságon kb. öt perc alatt buknál meg

"Egyes foglyokat itt elgázosítottak." Hartheimben , és nem Dachauban . A Dachauba érkező fogyatékosoknak volt ez a sorsa a T4 eutanázia program keretében. Ha akár egyetlen könyvet is elolvastál volna a témában, tisztában lennél ezzel..

Muhammad Balfas 2018.11.23. 16:58:28

@math0: Itt van seggfejkém meg egy bizonyíték, egy nemzetközi hírű kutatótól Martin Broszattól időben viszonylag közel az Institute of historical review oldalán.

www.ihr.org/jhr/v13/v13n3p12_Broszat.html

"Neither in Dachau nor in Bergen-Belsen nor in Buchenwald were Jews or other prisoners gassed. The gas chamber in Dachau was never entirely finished or put "into operation."

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.23. 19:54:48

@Ches Desmond:

@Ches Desmond: nem faszfejkém, én idéztem komoly a forrásokat. a weboldalaid már azért is komolytalanok, mert weboldalak. én szemtanúk dokumentált vallomását hivatkoztam és idéztem.

"Holokausztmagyarországon weboldalt a témát ismerő történészek üzemelteik naprakészen"

az oldalnak nincs is impresszuma.

", D.D. Guttesplan a téma nemzetközi hírű szakértője."

HAZUDSZ. Nem szerepel az idézett oldalon szerzőként. de ha szerepelne is, a szakértő által egy weboldalon leírt dolgok nem komoly hivatkozások. egy szakértő is írhat egy weboldalon baromságokat. nem számít tudományos közlésnek.

" Ezzel szemben te beazonosíthatatlan senkiket idézgetsz."

HAZUDSZ. Egy Frantisek Blaha nevű foglyot idéztem, tudományos forrásból.

„Die Gaskammer wurde im Jahre 1944 vollendet; ich wurde zu Rascher gerufen, um die ersten Opfer zu untersuchen. Von den acht bis neun Personen, die in der Kammer waren, waren drei noch am Leben und die anderen schienen tot zu sein.“

IMT Nürnberg, Band 32 (Dokumentenband 8), ISBN 3-7735-2524-9, S. 62 = Dokument 3249 PS.

" Dachauban semmi nem utal gázosításra"

ez ostoba hazugság, hiszen akkor kísérleti jelleggel se használhatták volna, és te magad ezt elismerted.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.23. 19:54:48

@Ches Desmond:

@Ches Desmond: nem faszfejkém, én idéztem komoly a forrásokat. a weboldalaid már azért is komolytalanok, mert weboldalak. én szemtanúk dokumentált vallomását hivatkoztam és idéztem.

"Holokausztmagyarországon weboldalt a témát ismerő történészek üzemelteik naprakészen"

az oldalnak nincs is impresszuma.

", D.D. Guttesplan a téma nemzetközi hírű szakértője."

HAZUDSZ. Nem szerepel az idézett oldalon szerzőként. de ha szerepelne is, a szakértő által egy weboldalon leírt dolgok nem komoly hivatkozások. egy szakértő is írhat egy weboldalon baromságokat. nem számít tudományos közlésnek.

" Ezzel szemben te beazonosíthatatlan senkiket idézgetsz."

HAZUDSZ. Egy Frantisek Blaha nevű foglyot idéztem, tudományos forrásból.

„Die Gaskammer wurde im Jahre 1944 vollendet; ich wurde zu Rascher gerufen, um die ersten Opfer zu untersuchen. Von den acht bis neun Personen, die in der Kammer waren, waren drei noch am Leben und die anderen schienen tot zu sein.“

IMT Nürnberg, Band 32 (Dokumentenband 8), ISBN 3-7735-2524-9, S. 62 = Dokument 3249 PS.

" Dachauban semmi nem utal gázosításra"

ez ostoba hazugság, hiszen akkor kísérleti jelleggel se használhatták volna, és te magad ezt elismerted.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.23. 21:25:44

@Ches Desmond: "Dachauban semmi nem utal gázosításra, sem a visszaemlékezések, sem a nyilvántartások, sem a kamra falának vizsgálata,sem speciális vegyi egység jelenléte."

ezt nem igazoltad, a visszaemlékezést kifejezetten cáfoltam.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.23. 21:36:28

@Ches Desmond: A te leveled 1960-ból való, az én hivatkozásom a Nürnbergi Perekből, de 1989-ig nem publikálták. Az én tanúvallomásom cáfolja a te leveledet, és az én tanúvallomásom egy tanú vallomása a táborból. A te történészed 1960-ban erről egyszerűen még nem tudott. Ennyi. De te, ma lehetnél nem olyan idióta, hogy ignoráld.

Gandosz 2018.11.23. 21:46:18

@math0: Szerinted csak a zsákfalvakban élők szavaztak a Fideszre. Elárulom, zsákfalvakban a magyar népesség 2%-a lakik.
Szerinted csak 4 elemivel szavaztak a Fideszre. Elárulom, 8 befejezett osztálynál a magyar felnőtt lakosság 1,2%-ának van kisebb végzettsége.

Te közéjük tartozol.

(Te ezt írtad. ne gyere a tereléssel, ne kezd el migránsozni.)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.23. 23:27:48

@Gandosz: hány menekült van, ezek közül hányan erőszakolnak meg nőket? és a nem menekültek között mennyi a nemi erőszakok aránya? (legalább ugyanannyi). de ezt az idióta nácik nem fogják fel. te közéjük tartozol.

Gandosz 2018.11.24. 09:49:18

@math0: Szerinted csak a zsákfalvakban élők szavaztak a Fideszre. Elárulom, zsákfalvakban a magyar népesség 2%-a lakik.
Szerinted csak 4 elemivel szavaztak a Fideszre. Elárulom, 8 befejezett osztálynál a magyar felnőtt lakosság 1,2%-ának van kisebb végzettsége.

Te közéjük tartozol.

(Te ezt írtad. ne gyere a tereléssel, ne kezd el migránsozni.)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.24. 10:58:04

@Gandosz: hány menekült van, ezek közül hányan erőszakolnak meg nőket? és a nem menekültek között mennyi a nemi erőszakok aránya? (legalább ugyanannyi). de ezt az idióta nácik nem fogják fel. te közéjük tartozol.

Gandosz 2018.11.24. 11:09:39

@math0:
Válaszolj arra, amit már többször írtál:
Szerinted csak a zsákfalvakban élők szavaztak a Fideszre. Elárulom, zsákfalvakban a magyar népesség 2%-a lakik.
Szerinted csak 4 elemivel szavaztak a Fideszre. Elárulom, 8 befejezett osztálynál a magyar felnőtt lakosság 1,2%-ának van kisebb végzettsége.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.24. 14:01:09

@Gandosz: Válaszolj arra, amit már többször írtál: hány menekült van, ezek közül hányan erőszakolnak meg nőket? és a nem menekültek között mennyi a nemi erőszakok aránya? (legalább ugyanannyi). de ezt az idióta nácik nem fogják fel. te közéjük tartozol.

Muhammad Balfas 2018.12.01. 14:16:24

@math0: Már hogyne lenne komoly . Időben közel van az eseményekhez. És semmilyen komolyan vehető új fejlemény nem állt elő azóta a témával kapcsolatban. A te hivatkozásaid névtelen senkiktől valók. Az enyémek komoly kutatóktól. Te kiktől idéztél? (Név szerint!)

Ismételten szembesítelek a saját butaságoddal:

""A dachaui koncentrációs táborban valóban volt gázkamra, de sohasem használták."
/D.D. Guttesplan/

""Az 1945. április 29-én megérkező amerikaiak 32 ezer legyengült foglyot, 8 ezer hullát, ezenkívül egy krematóriumot és egy használatba nem vett gázkamrát találtak."
/holokausztmagyarorszagon.hu hivatalos weboldal/

""Neither in Dachau nor in Bergen-Belsen nor in Buchenwald were Jews or other prisoners gassed. The gas chamber in Dachau was never entirely finished or put "into operation."

/Martin Broszat történész, akik a hávorú után évtizedekig kutatta a táborok történetét./

Muhammad Balfas 2018.12.01. 14:17:57

@math0: Blaha visszavonta a vallomását seggfejkém..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.01. 19:26:33

@Ches Desmond: te weboldalakról, azaz komolytalan helyekről idéztél névtelen írásokat. és megmondtam név szerint, kitől idéztem. te nem tudod felfogni, amit olvasol, mert egy idióta barom vagy, és hazudsz, mert egy görény fasz vagy.

"holokausztmagyarorszagon.hu hivatalos weboldal"

hivatalos weboldal a kurva anyád! a holokausztnak nincs hivatalos weboldala, a holokauszt nem egy intézet, nem egy szervezet, amelynek hivatalos weboldala lenne, te idióta barom!

a többi idézetednek nincs hivatkozása, semmi sem bizonyítja őket. egy kamuzós, idióta, hazudós, elmebeteg pöcs vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.01. 19:30:21

@Ches Desmond: "D.D. Guttesplan"

ilyen ember nem is létezik.

Gandosz 2018.12.01. 20:25:33

@math0: Válaszolj arra, te KAKA, amit már többször írtál:
Szerinted csak a zsákfalvakban élők szavaztak a Fideszre. Elárulom, zsákfalvakban a magyar népesség 2%-a lakik.
Szerinted csak 4 elemivel szavaztak a Fideszre. Elárulom, 8 befejezett osztálynál a magyar felnőtt lakosság 1,2%-ának van kisebb végzettsége.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.01. 21:25:00

@Gandosz: szerinted a migránsok megerőszakolják a nőket. nem erőszakolnak meg több nőt, mint a magyarok.

Gandosz 2018.12.01. 21:33:42

@math0: Szerintem a migránsok nem erőszakolnak meg nőket. Soha nem írtam ilyesmit vagy ehhez hasonót.

Te konkrétan írod rendszeresen, hogy 4 elemis zsákfaluban lakók szavaztak a Fideszre. Elárulom, zsákfalvakban a magyar népesség 2%-a lakik, 8 befejezett osztálynál a magyar felnőtt lakosság 1,2%-ának van kisebb végzettsége.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.02. 07:44:45

@Gandosz: "Szerintem a migránsok nem erőszakolnak meg nőket. "

értem, tehát a menekültek befogadása mellett vagy, hiszen az emberségesség ezt kívánja, és demográfiailag is nagyon jól jönnek.

Gandosz 2018.12.02. 08:58:07

@math0: Egyetlen migráns sem szabad befogadni. Az emberségesség azt kívánja, hogy otthon maradjanak szülőföldjükön. A cigány és a zsidó etnikum is nagyon megterhelő, ők sem integrálódtak évszázadok alatt sem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.02. 21:57:36

@Gandosz: zsidók nem megterhelők. hülye vagy. a cigányoknak nem adtunk esélyt. Németorszgban a 2015-2016-os menekültek közül már több, mint 350 ezer dolgozik.

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

Gandosz 2018.12.02. 23:03:15

@math0: Tudok németül, sokat éltem Németországban.
Tehát ez hazugság, amit írsz: "Németorszgban a 2015-2016-os menekültek közül már több, mint 350 ezer dolgozik"

Ez az összes nem európai menekültre vonatkozó adat, nem a 2015-16-ban érkezettekre vonatkozik.
Tehát:
Nichteuropäische Asylherkunftsländer - nem európai országokból érkező menekültek közül az összesen foglalkoztatottak száma 2018 szeptemberében: 360877
Munkát keres: 479331
Munkanélküli 185580
Alulfoglalkoztatott: 405243
Segélyen él: 989137.
Vagyis van egy 2 millió 420 ezres menekültállományuk, maiből 360 ezer (kevesebb, mint 15%) dolgozik valamit.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.03. 07:30:20

@Gandosz: faszfejkém, hiába írom neked, hogy Schaubild 3, te funkcionális analfaBÉNA?!

A Schaubild 3 azokat az az országokat mutatja, akiket ti nácik migránsoknak szoktatok nevezni. (mert ugye a magyar kivándorlót Németországban nem nevezitek migránsnak, pedig az). tehát Szíria, Pakisztán és ezek az országok. A Schaubld 6 azt is mutatja, hogy hány munkanélküli volt ezekből az országokból, és hány szociális segélyre szoruló. ebből látod, hogy ezek 2015-2016-ban jöttek, 2017-ben jelentek meg ezekben a statisztikákban, és egyre többen dolgoznak, és a munkanélküliség és a segélyen élők száma lassan csökken. azért lassan, mert idővel csak érkeznek még páran.

de összességében, mint látod, Németország tudja őket kezelni, fogadni, és ezekből nagyrészt munkás lesz, és a mostani beáramlási sebességgel, még vissza is megy a segélyezettek és munkanélküliek száma.

felfogtad, hülye nácikám?!

na most ezek után, mit kelted a gyűlöleted, idióta nácikám, amikor a statisztikák cáfolnak téged?!

Gandosz 2018.12.03. 08:08:16

@math0: Te nem vagy normális. Tényeket hamisítasz, amiket magad linkelsz be.
A táblázatokban azok a pontos adatok annak, amiket beírtam.
2 millió 420 ezer nem európai országból érkezett menekült van, amelyek egy része jött 2015-16-ban. Ebből a 2 millió 420 ezerből dolgozik 360 ezer.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.03. 13:15:01

@Gandosz:

"az összesen foglalkoztatottak száma 2018 szeptemberében: 360877
Munkát keres: 479331
Munkanélküli 185580
Alulfoglalkoztatott: 405243
Segélyen él: 989137.
Vagyis van egy 2 millió 420 ezres menekültállományuk, maiből 360 ezer (kevesebb, mint 15%) dolgozik valamit."

Hazudsz, hiszen valamit dolgozik 760 ezer. Ez meg mégiscsak elég sok. Továbbá évente 100 ezerrel növekszik. Ez nem rossz trend.

Tekintve a körülményeket, hogy:

1) A menekülteknek meg kell kapniuk a státuszt, addig nem szabad dolgozniuk.
2) A menekülteknek a legtöbb munkához németül meg kell tanulniuk.

3) Sokan dolgozhatnak feketén is.

Ez a trend nem rossz, sőt, nagyon is jó. Ebben az ütemben mondjuk 5-10 év alatt egészen jó foglalkoztatási rátát lehet elérni. Ha ezt összehaosnlítod egy ma született német gyerekkel, az majd 15-20 év múlva kezd el dolgozni. És egyébként sincs ezekből elég. És nem is lehet kényszeríteni a német npket, hogy szüljenek.

Ismétlem, tekintve azt, hogy a menekültek befogadása mellett szól az emberségesség is, és a demográfiai adatok is, ez nem rossz.

Semmi okod ellene lenni, te büdös náci!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.03. 13:16:57

@Gandosz: A 3 éven belül született német gyerekek foglalkoztatási rátája 0%. Ezt gondold meg, te náci faszfej!

Gandosz 2018.12.03. 14:02:10

@math0: Foglalkoztatási rátát 15-75 év közötti népességre számítanak, te HERNYÓ.

Megbuktál, hazudtál. Megint, ezredszer.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.03. 16:20:07

@Gandosz: faszfejkém.

1) a foglalkoztatási ráta értelmezhető gyerekekre, és 0%-os.

2) az egy másik dolog, hogy a foglalkoztatási rátát bizonyos korosztályra szokták figyelembe venni.

3)és ettől még felfoghattad volna, hogy amit összehasonlítok, az az, hogy a menekültek munkába állításához szükséges lehet képzésre, például németre, de ez sokkal kevesebb, mint egy újszülött felneveléséhez szükséges idő és pénz.

4) ha már itt tartunk, a menekültek között is vannak gyerekek. a 15%-odnál tehát faszfejkém te gyerekeket is beleszámoltál a munkanélküliek közé.

ennyit tudsz, Fidióta, igazad, az nincs, kötözködni azt tudsz, a kötözködésedben sincs igazad, és még magadat is tökön szúrod közben.

ennyit tud a Fidesz, mondom, ti vagytok Magyarország selejtje. a legalja. a nulla, a genetkai hulladék.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.04. 21:49:57

@Gandosz: @Gandosz: na, látom, a tények elől már megfutamodsz.

rámutattam, hogy a menekültek közül egészen sok dolgozik, és a foglalkoztatási ráta igen gyorsan növekszik. arra s rámutattam, hogy egy menekült sokkal hamarabb lesz munkaképes, képzett ember, mint egy német gyerek, sokkal kisebb a ráfordítás.

ezek elől elmenekültél, illetve csak kötözködni tudtál, ami ezeken az összefüggéseken mit sem változtat. mert mit sem változtat azon, hogy egy gyerek 15-20 évig nem lesz munkaképes, szemben egy menekülttel, aki 5 év alatt az lesz.

ennyit tudsz, te idióta, náci fasz, elmebeteg, geci, görény barom!

Muhammad Balfas 2018.12.17. 13:26:47

@math0: Én nem hazudok, te hazudozol folyamatosan mocsok kis patkány. Az az igazság, hogy alapvető tényekkel nem voltál tisztában a témával kapcsolatban, és ezért egy csomó forrást félreértelmeztél . Egyes Dachauba érkezett fogyatékos foglyokat elgázosítottak, de nem Dachauban, hanem Hartheimben a T4 euthanázia program keretében. Blaha tett egy vallomást, amit visszavont, mert hazudni nem szép dolog, és a hamis tanúzást a törvény bünteti.
Ezeken kívül mid van? Annyi, hogy "nem valószínű", hogy nem használták a gázkamrát, illetve levélbeli javaslat, hogy esetleg a gázkamrákat használhatnák harcigáz kísérletekre.
Ezzel szemben én két komoly történész ( Broszat, és Guttenpan) egyértelmű kijelentéseit idéztem. Előbbi a háború után több mint egy évtizedig tanulmányozta a náci táborok világát, és ezután egyértelműen kijelentette, hogy Dachauban nem volt gázosítás. Ezt támasztja alá a kamra falának vizsgálata, és egyéb objektív mellékkörülmények is: beszerzések, vegyi alakulat hiánya, és egyetlen visszavont vallomás kivételével a tábor lakóinak visszaemlékezése.
Hányszor szembesítselek még a saját ostobaságoddal??

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.17. 18:27:30

@Ches Desmond:

"kapcsolatban, és ezért egy csomó forrást félreértelmeztél . Egyes Dachauba érkezett fogyatékos foglyokat elgázosítottak, de nem Dachauban, hanem Hartheimben a T4 euthanázia program keretében."

Ez 1942-ben volt
de.wikipedia.org/wiki/KZ_Dachau#1942

A gázkamrát 1943-ban fejezték be:

de.wikipedia.org/wiki/KZ_Dachau#Baracke_X_(Zweites_Krematorium_mit_Gaskammerraum)

" Blaha tett egy vallomást, amit visszavont, mert hazudni nem szép dolog, és a hamis tanúzást a törvény bünteti."

Hazudsz.
"Ezzel szemben én két komoly történész ( Broszat, és Guttenpan) egyértelmű kijelentéseit idéztem."

Nem hivatalos, komolytalan weboldalról, amelyekben még az se szerepel, hogy eme emberek idézetéről lenne szó.

Semmiféle bizonyíték nincs a kezedben.

John Brennan 2018.12.17. 19:48:23

@math0: Nézd, őszinte leszek: primitív bunkó vagy. Most már leállhatnál a hazudozással.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.17. 20:14:06

@John Brennan: "kapcsolatban, és ezért egy csomó forrást félreértelmeztél . Egyes Dachauba érkezett fogyatékos foglyokat elgázosítottak, de nem Dachauban, hanem Hartheimben a T4 euthanázia program keretében."

Ez 1942-ben volt
de.wikipedia.org/wiki/KZ_Dachau#1942

A gázkamrát 1943-ban fejezték be:

de.wikipedia.org/wiki/KZ_Dachau#Baracke_X_(Zweites_Krematorium_mit_Gaskammerraum)

" Blaha tett egy vallomást, amit visszavont, mert hazudni nem szép dolog, és a hamis tanúzást a törvény bünteti."

Hazudsz.
"Ezzel szemben én két komoly történész ( Broszat, és Guttenpan) egyértelmű kijelentéseit idéztem."

Nem hivatalos, komolytalan weboldalról, amelyekben még az se szerepel, hogy eme emberek idézetéről lenne szó.

Semmiféle bizonyíték nincs a kezedben.

John Brennan 2018.12.17. 20:29:38

@math0: bocsika, de nem vagyok szellemi fogyatékos. Teljesen felesleges a hazugságaidat ismételgetned.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.12.17. 21:26:30

@John Brennan: de, pont, hogy az vagy, ezt eltaláltad!

"kapcsolatban, és ezért egy csomó forrást félreértelmeztél . Egyes Dachauba érkezett fogyatékos foglyokat elgázosítottak, de nem Dachauban, hanem Hartheimben a T4 euthanázia program keretében."

Ez 1942-ben volt
de.wikipedia.org/wiki/KZ_Dachau#1942

A gázkamrát 1943-ban fejezték be:

de.wikipedia.org/wiki/KZ_Dachau#Baracke_X_(Zweites_Krematorium_mit_Gaskammerraum)

" Blaha tett egy vallomást, amit visszavont, mert hazudni nem szép dolog, és a hamis tanúzást a törvény bünteti."

Hazudsz.
"Ezzel szemben én két komoly történész ( Broszat, és Guttenpan) egyértelmű kijelentéseit idéztem."

Nem hivatalos, komolytalan weboldalról, amelyekben még az se szerepel, hogy eme emberek idézetéről lenne szó.

Semmiféle bizonyíték nincs a kezedben.

John Brennan 2018.12.17. 22:10:11

@math0: most akkor rád böfögök egyet, kérlek tisztelettel

a nagy hohoohooo 2022.03.02. 20:10:34

@6.Lenin: Nobameg höhöö...Ezt a szabadságfokot nem bírta a kádári hatalom..paff höhöö....hazudsz orbánfelszopó ..höhöö..
A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének Orbán Viktorról 1982 májusában készített környezettanulmánya összességében jó kommunistának tartja Orbán Viktort, de visszatérően önérdekelvűnek, önhasznúnak titulálja:
"…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan és rendszeresen készült, azokon részt vett. Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik."
Orbán Viktor Kádár belügyminiszterének kegyeltjeként került a Fidesz élére..
.az a valóság, ami az állambiztonsági jelentésekből 1986 augusztusától bizonyítottan kiderül: Horváth István belügyminiszter, az MSZMP KB tagja, aki a jogász szakkollégium igazgatójának: Stumpf Istvánnak az apósa, tökéletes védelmi ernyőt tart a hatalomra törő fiúk feje fölé..."
"...Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.
A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna...."
"..A doktornő elmondta, hogy igen könnyű a dolguk, mert a BRFK-án egyértelműen utasításba adták, hogy nem szabad ezt a szervezetet bántani, csak távolból figyelni kell a ténykedésüket, figyelni kell az események folyását.
Minden bizonnyal ez is Horváth „nyomása” alapján van így a BRFK-nál.
Ezt természetesen tudja a szervezet vezetősége is, így azt csinálnak, amit akarnak..."
néztem a fiammal a legényanyát, gyerek egyszer csak mondja ”apa ezek milyen hülyék”!
És még mindig itt vannak,a fidess mondtam neki.."Alapjaiban változott meg a magyarországi seggnyalási piac az elmúlt 10 évben. A korábban megbízhatónak tartott seggnyalási technikák elavultak, az addig decentralizált piac centralizált lett. A piac szereplői mindebből két dolgot észlelnek: egyrészt azt, hogy képtelenek már diverzifikálni az erőforrásaikat, másrészt azt, hogy amíg korábban sokfelé lehetett kis seggeket nyalni, addig mára egy helyen van az összes nyalható segg. Miközben a seggnyalók száma nem változott.Az egyetlen nagy seggközpont kiszolgálásáért korábban soha nem tapasztalt intenzítású verseny indult meg. A seggnyalók a bőrükön érzik az ún. szűk keresztmetszetet (bottleneck-effect) aminek a veszélyére a szakértők már évekkel ezelőtt felhívták a figyelmet: az elsősorban az evolúcióban ismert jelenség következménye, hogy a kis létszámú populációkban megnő a beltenyészet veszélye, ami genetikai leromláshoz és a káros tulajdonságok megnövekedett előfordulási gyakoriságához vezet.
A felerősödött verseny miatt ma tényleg csak a legjobb seggnyalók tudnak talpon maradni.
Ma már nem elég seggnyalónak lenni. Annak is kell látszani."
Nagy napokat fut egyébként. Tegnapelőtt a nőket szánta, ma az egész ellenzéket nem tartja a nemzet részének...
Kövér házmester ha kellet szocialista volt, ha kellet akkor még liberális , most még fideszes gazember.
Van az a pénz, amiért az "elvei" képlékennyé válnak.
Még meg kell értenem, mire büszke az establishment:amikor az ún. jobboldali karrierre az (KISZ- és párttag, radikális antikommunista és oroszellenes pre-'89
ellenzéki, székházazó posztantallista antichartás helykereső,anti-szadeszes nemzeti liberális, européer polgári,
keresztény-jobboldali, plebejus jobboldali, EU-ellenes nemzetijobboldali, gátlástalan közpénztolvaj oroszbarát illiberális-etnicistakereszténydemokarata, antidemokrata, nemzeti szocialista),ésmajd akkor meg is számolom, melyik hajtott végre több fordulatot a modell életében. De addig is: de jó, hogy nem tartozom közéjük.

a nagy hohoohooo 2022.03.02. 20:13:33

@6.Lenin: Niedermüller rájuk adta az inget. Passzolt.
Hordják is veszettül büszkén!
Küldeném ezt a szép gondolatot a fidesz szavazóknak!
"A tolerancia, a türelem, a másság elviselésének képessége az a másik alapértéke, amelyet egy igazi liberálisnak (mint Kövér László), nem szabad elfelejtenie."
Anno – Kövér
“Sokat gondolkodtam azon, vajon mi a baj velünk? Miért nem szeretnek bennünket. Hiszen tulajdonképpen nem csináltunk semmit. Nem is várható, hogy valaha is jelentős, elsöprő politikai erő fog a Fidesz köré tömörülni. Aztán rájöttem, hogy mi a gond; mi azt mondjuk, amit gondolunk./…/ Mi ki merjük mondani, hogy ebben az országban ma nem jó élni./…/ Az egyik legfontosabb probléma velünk az, hogy állítólag szocialista-, sőt kommunistaellenesek vagyunk. Ez nem igaz. A Fidesz nem ideológiai alapon szerveződött szervezet, a Fidesz olyan mozgalom, amelynek a soraiban a lehető legkülönfélébb ideológiájú politikai nézeteket valló emberek és csoportok vannak jelen. Én szocialistának tartom magamat. Ennek alapján azonban nem érzem feljogosítva magamat arra, hogy ezt mástól is megkövetelhessem. Számomra ugyanis a szocializmus alapértéke a tolerancia, amely magában foglalja mások politikai meggyőződésének tiszteletben tartását.”
Kövér László köszöntője a Fidesz első kongresszusán, 1988. október elsején.
Egyszer szeretnék látni egy ilyen "ÍKÚvitézt", ahogy spontán, egy
utcai kérdésre elmagyarázza, hogy mi az a bolsevik vs kommunista és mit képvisel pl a
gazdaság és társadalompolitikájuk, szerintem lövésük nem lenne - csak ezt hallotta, és ettől beképzeli ,hogy akkor ő már valaki... azt hiszem ezt minden bolsi kikérné magának, már mint a Fidesszel való összehasonlitást. Egyáltalán, aki ilyen előszeretettel bolsizik, tudja mit jelentett ez a szó eredetileg és kik voltak a bolsevikek? /Egy kis történelem/menny szerezz diplomát te idióta..
Elképzelhető, hogy kommunistákból valóban a legalja jutott nekünk, hiszen annak idején sajnos,mint Orbán Viktor gimnáziumi KISZ titkár,az apuci Orbán Győző a kőbánya párttitkára,az anyuka Sipos Erzsike néni pártbizottsági munkatárs aki tanítónői hivatását adta fel ,hogy fiacskáját a kis Viktort protekcióval a jogi egyetemre bedugja.
De szép társaság az őt,őket körülvevő ,a hatalomba pátyolgató érdek áruló KISZ titkárok :Rogán,Varga ,a drogos Dajcs Tompika ,a MSZMP tagok is ,mint Pozsgay Imre ,Szűrös Mátyás,Pintér Sándor,Matolcsy György ,Boros Péter,...és így sorban,de még csak nem is az a legnagyobb baj, hogy miközben sok százezer kommunista család őszintén hitt a dolgozók ügyéért harcoló szocializmusban, addig ezek karrierista nyikhajként a többi rendszerváltó banditához hasonlóan csak kapaszkodóként, eszközként használták a Kádár- rendszert.
A tragédia az, hogy míg a hithű kommunisták nem tagadták meg múltjukat,addig ezek az árulók gyűlölettől fröcsögő hangnemben gyalázzák egykori sorstársait, elvtársaikat. Illetve nem. Az elvtársait nem. Ahhoz ugyanis elvek kellenének, viszont szó szerint az a legalja, gerinctelen és elvtelen senkik.
Orbán Viktor. Hadd járuljunk hozzá a jeles naphoz egy tőle származó idézettel:
"A nacionalizmus… és a politikai demagógia újjáéledését, az autoriter nosztalgia és a politikai szélsőségek fölerősödését tapasztaljuk az egész térségben. Ez az új, a szélsőjobb elvakult, demokráciaellenes erői által szított és a megnövekedett szociális feszültségeket kihasználó radikalizmus rendkívül veszélyes. A radikalizmus ma egészen mást jelent, mint tegnap. A tegnap radikalizmusa a demokrácia kiépítéséért és az emberi szabadságjogokért küzdött, a mai radikálisok pedig megpróbálják lerombolni a demokratikus rendszert.
Nagyon képben vagy, Te is vezettél dossziékat??
Amúgy a jelentések szerint jó kommunisták voltak.
Engem csak az zavar, hogy komcsiznak közben meg kiderült, hogy mindenkinél nagyobb kommunisták voltak.
süti beállítások módosítása