B1 blogcsaládA koronavírus megpörgette a fideszes agitátort, és beleállította a földbe fejjel

2020. március 12. - nickgrabowszki

Bencsik András szerint nem járvány van, hanem összeesküvés, és fő bűnös az idegen, mert az csúnya és veszélyes. bencsik_1.jpg

Amikor Semjén Zsolt azt javasolja, hogy a koronavírusra tekintettel a templomok tartsanak több misét és istentiszteletet, akkor már igazán nem kellene meglepődni semmin, de azért Bencsik Andrásnak még így is sikerült kimagaslót alakítani a járvány kezelésében.

Március 6-ai cikkében (címe: Ami nincs, azt ne keresd), amikor már Kínában ezrek haltak bele, és tudható volt, hogy Iránban és Olaszországban sokezres a fertőzöttek száma, a Demokrata főszerkesztője, a közismert kormányoldali agitátor még azt is tagadta, hogy volna bármilyen járvány:

Rohadt nagy járvány. Legalábbis ami a médiában végigszaladt. Mintha egy világméretű kísérletet futtattak volna le, amely révén azt akarták kideríteni, hogy megfelelően kiépített propagandával el lehet-e hitetni az emberekkel egy rettenetes világjárvány fenyegetését úgy, hogy

a valóságban nincs semmiféle járvány,

annak halvány nyoma sem? A válasz: igen. Ma a világmédia bárkivel bármit el tud hitetni, semmit sem számít a valóság, semmit sem ér a józan ész. A koronavírus-kampány valójában egy háború volt a józan ész ellen, és ebben a háborúban a józan ész vereséget szenvedett. 

Bencsik lapja, a Demokrata külön cikket is szentelt annak a konteónak, miszerint a vírust valójában Bill Gates szabadította a világra (Gyanús tények a koronavírus körül).

Különös szerencse, hogy a Fidesz-kormány nem hallgatott saját propagandistájára, és veszélyhelyzetet rendelt el, valamint korlátozásokat vezetett be. Március 12-én csütörtökön Olaszországban csaknem 300-an haltak bele a járványba, ami Bencsik szerint továbbra sem létezik:

nem járvány van, hanem egy teszt.

A nagytekintélyű főszerkesztő március 12-ei cikkében (címe: Az idegen nem szép) bagatellizálja a veszélyt:

A globalizmus megteremtette a világjárványok lehetőségét, amibe akár emberek százmilliói halhatnak bele – de ez még nem az. A koronavírus-kampány a jelek szerint inkább csak egy olyan nemzetközi modell, amely alkalmas arra, hogy

a fenyegetésekre fogékony emberek sajnálatos meghülyítésével

– lásd 16 millió olasz karanténban, illetve az olasz kormány azon döntése, hogy olaszok mostantól nem utazhatnak Olaszországban olaszországi rokonaikhoz – modellezze egy későbbi, valóban veszedelmes járvány hatásait és annak kezelését. (...)

koronavírus-kampány alapját egy a szokottnál agresszívabb, bár már talán lecsillapodó influenzaszerűség képezi, ami kiválóan alkalmas arra, hogy az egyes országok egészségügyi szervezetei élesben teszteljék egy valóban veszélyes világjárvány megakadályozásának vagy legalább korlátok közé szorításának esélyeit.

A konklúziója nehezen érthető, talán a határok tartós és légmentes lezárását, Magyarország teljes elszigetelését javasolja a nemlétező, de majd egyszer kitörő járványra tekintettel:

Mert nem a koronavírus jelenti az igazi fenyegetést, hanem az, hogy egyelőre a világ képtelen megakadályozni egy fertőzés rohamos elterjedését. A virológusok szerint előbb vagy utóbb egy brutális mutáció olyan vírust eredményezhet, ami a koronavírushoz hasonlóan árad szét, és igazán gyilkos lesz… Ezért tisztázzunk egy fontos félreértést:

nem a vírus jelenti a veszélyt, hanem az átjárhatóság. Nem véletlenül alkalmazzák az akadályt, a karantént.

A globalizmus bajba került. Most mit tegyünk?

Ami kb. azt jelenti, hogy sikerült feltalálna az észak-koreai modellt, a Kim-dinasztania után szoros másodikként. Ebben csak azért nem lehetünk teljesen biztosak, mert ugyanabban a cikkben néhány sorral feljebb azt írta, hogy "A hírekből láthatod, hogy a legkeményebb karantén sem képes a vírust megállítani." Szóval egyszerre állítja, hogy

  • 1. nincs járvány, 2. a "globalizmus" a járvány miatt veszélyes;
  • 1. karantén nem hatásos, 2. el kell szigetelődni.

A lényeget azonban már a - némileg összefüggéstelen - cikke címében és legelején leszögezi:

Az idegen nem szép, sőt csúnya. A másság halálos fertőzéseket hoz.

Később még azt is hozzáteszi, hogy "az idegen veszélyes", hogy biztosan megértse minden olvasója, aki eleve retteg minden idegentől.

Szóval bármiből ki lehet hozni, hogy migráció. El lehet jutni onnan, hogy nincs járvány, oda, hogy az idegent gyűlölni kell. 

Az ember azért elgondolkozik azon, hogy annak a lapnak milyen lehetnek az olvasói, amelyiknek Bencsik a főszerkesztője.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4415516986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szergej Szergejevics Szergejev 2020.03.12. 19:46:15

Ami tény, a globalizáció és a határok nyitottsága, átjárhatósága megteremtette a lehetőséget arra, hogy a járvány elég hamar szétterjedjen Európában is, egyre több országban halálos áldozatokat, és mindenhol komoly gazdasági-társadalmi korlátozásokat (pl. iskola- vagy egyetembezárások, rendezvénytilalmak) hozva magával.

Ezek a tapasztalatok arra intenek, hogy a jövőben a más országokban tapasztalt járványok esetén érdemesebb korán, határozottan reagálni, akár a határok lezárása árán is. Ha emberéletekről van szó, a nyitottság sem lehet tabu.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.12. 19:58:30

" Ami nincs, azt nem keresd"

tévedés, Ő ilyet soha nem írt, mert Ő tud Magyarul

MrzNur 2020.03.12. 21:11:24

Amikor majd a lélegeztető gépen fekszik az omladozó kórházban ez a nyomorult, buta féreg, na akkor írogassa a faszságait. Ez is, meg a Bayer, Szentesi Zöldi és az a baromarcú Huth megbaszhatják!

morph on deer 2020.03.12. 22:15:38

Pedig nyilván minden szava igaz!
(Na jó, külön-külön, szavanként)

Sőt, a miniszterelnöke is így gondolja! Mert mi másért viselkedne úgy, mint ahogy ezt tette Moldáviában?
Egy felelős vezető ugyanis minden bizonnyal betartaná a járványügyi előírásokat, különösen akkor, ha mindkét országban veszélyhelyzet van kihirdetve!

Ezért aztán holtbiztos, hogy orbán is pontosan tudja, ahogy Bencsik, hogy ez egy kamu, csak egy gyakorlat, amit nem kell komolyan venni!
Ő nem is veszi! Még mit nem!

Ezért lehet az, hogy a moldáv elnöknél járva a kezébe köhög, meg kezet fog, miután leszállt egy olyan repülőtérre, ahol repülési tilalom van érvényben, tehát minden olyasmit, amit valódi járvány esetén épeszű ember nem tenne!
“Tetszett” is a helyieknek:

m.point.md/ru/novosti/obschestvo/orban-pozhal-ruku-kiku-otkashliavshis-do-etogo-v-ladon

Na ugye, hogy kamu ez az egész járványos hiszti, ez a képeken tisztán látszik!
Nekem az a pucsítós a kedvencem, azon olyan kis cuki..!

morpho 2020.03.12. 22:30:57

Szegény elmeroggyant Bencsik bácsi! A Népszabadság pártrovatából a Demokrata főszerkesztői székéig vezető dicsőséges,újságíróklubokon és békemeneteken átívelő kacskaringós útján a szervilizmus és a hülyeség tökéletes szobrát dobta össze! Ezúton is gratulálom neki! A beismerés viszont figyelemre méltó. Bencsik bácsi kizárólag narancspropagandában tud gondolkodni és következetesen őszinte. A mondatai behelyettesíthetőek a valósággal:

"Mintha egy világméretű kísérletet futtattak volna le, amely révén azt akarták kideríteni, hogy megfelelően kiépített propagandával el lehet-e hitetni az emberekkel egy rettenetes Soros terv fenyegetését úgy, hogy

a valóságban nincs semmiféle Soros terv,
annak halvány nyoma sem? A válasz: igen."

"Mintha egy világméretű kísérletet futtattak volna le, amely révén azt akarták kideríteni, hogy megfelelően kiépített propagandával el lehet-e hitetni az emberekkel egy rettenetes migráció fenyegetését úgy, hogy

a valóságban Magyarországon nincs semmiféle migráció,
annak halvány nyoma sem? A válasz: igen."

"Mintha egy világméretű kísérletet futtattak volna le, amely révén azt akarták kideríteni, hogy megfelelően kiépített propagandával el lehet-e hitetni az emberekkel Brüsszel rettenetes Gyaramati fenyegetését úgy, hogy

a valóságban nincs semmiféle Gyaramati fenyegetés,
annak halvány nyoma sem? A válasz: igen."

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2020.03.12. 22:32:10

Ne olvass Bencsikt,
Ne olvass Bencsikt,
Ne olvass Bencsikt,
Mer olyan leszel, mint ÉN!

morpho 2020.03.12. 22:33:50

@morph on deer: Ráadásul, amikor letérdelt a moldáv kolléga elé, azt nem is mutatták meg....

morph on deer 2020.03.12. 22:45:44

@morpho:
:)))
At sajnálom, hogy elmaradt a kézcsók, mint előjáték.
Nem szép dolog!

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2020.03.12. 22:52:21

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: há már mér ne lenne fülem? Mindig hallom, ha fingik anyád.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.12. 22:54:25

Visítanak a lippschik, érzik a globalizmus végét.:D

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.12. 22:55:48

Mi van hülyék? Nem jönnek a brit és holland prolik romkocsmázni?:)

morpho 2020.03.12. 23:10:27

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "érzik a globalizmus végét"

Megérkezett a nap hülyéje! :)) A vírus ilyen gyors világméretű elterjedése egyértelműen a globalizmus végét jelzi :))

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.12. 23:18:53

@morpho: Hogy fogtok így multikulti fővárost építeni? Már a Szimplába sem mehetsz le egy spanglira..:)

alöksz róz 2020.03.12. 23:20:20

"Az ember azért elgondolkozik azon, hogy annak a lapnak milyen lehetnek az olvasói, amelyiknek Bencsik a főszerkesztője." - pont mint annak a blognak, amelyiknek nickgrabowszki a szerzője

morpho 2020.03.12. 23:28:05

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Tudod a globalizmus nem s Szimplában zajlik és nem kell hozzá spangli. Előbb nézz utána, hogy mi az, akkor nem írsz hülyeséget. Forma1-et bírod? Foci BL-t?

morpho 2020.03.12. 23:29:11

@alöksz róz: Meghasonlottál önmagaddal?

alöksz róz 2020.03.12. 23:41:32

@morpho: inkább ordítsd az aktuális indexes, 444-es és b1-es címsorok nagy igazságait, az jobban ment

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.12. 23:47:03

@alöksz róz: Kénytelenek lesznek lecserélni a marihuánát a Mari hónaljára..:))

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.12. 23:49:54

@morpho: De a multikulti igen..:) Egyszerre vágja tönkre a járvány két nagy ideátokat..Mikor ruccansz ki Barcelonába egy jó kis Tapas túrára..;) Lehet, hogy a Sziget is elmarad? Hmm..

alöksz róz 2020.03.13. 00:06:45

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: ez a baj. akkor ideiglenesen engedélyezni kell a termesztést. egy ilyen stresszes környezetben nem szabad megfosztani az embereket ilyen remek rekreációs lehetőségtől.

morpho 2020.03.13. 01:03:43

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: A multikulti sem a Szimplában zajlik és az a rossz hírem van, hogy már nincs belőle visszaút. Ennek is utána kéne nézned, mert jól láthatóan lövésed nincs róla. A Mari hónalja poént utoljára az óvodában hallottam, öt éves koromban. Ez még valakinél megy?? Mik vannak!

megamedve 2020.03.13. 05:57:55

@MrzNur:
Bízzunk benne, nem fog.
Inkább majd szörcsög egy sötét sarokban, míg el nem fullad...

Nekoashi2005 2020.03.13. 06:39:28

444.hu/2020/03/13/senki-sem-segit-a-koronavirus-miatt-ketsegbeesett-szuloknek-egy-erintett-budapesti-gimnaziumban

"Aki tudott, gyalog ment - ha fertőzöttek lennének, legalább a BKV-n ne adják tovább másoknak a vírust. E megfontolt viselkedésnél az állami szervek és intézmények jóval kevésbé bizonyultak aggódónak."

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.13. 08:09:01

@morpho: Zárulnak a határok, épülnek a falak. "A gazda bekeríti házát.." ;)

Grimbusz Makszimusz 2020.03.13. 09:21:17

Megy a mintaszerű lejáratása Bencsiknek! Ősi liberális szokás az ellenfelet gúnyolni, ha túl közel kerül az igazsághoz!
Basszátok meg, amit itt idéztek tőle, annak nagy része egyértelműen látható, ha valaki átugrik az indexre, vagy még annál is rosszabb "független" szennytermékre!
Én már ha konteózást, összeesküvéselméletezést, meg laposföldhívőzést hallok a libsiktől akkor tudom, hogy újra sikerült leleplezni őket!

6.Lenin 2020.03.13. 09:32:01

@Grimbusz Makszimusz:

Mond meg az igazat, betörik a fejed. Ősi libsi szokás.
A libsik soha nem cáfolnak, hanem hiteltelenítenek.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.13. 10:18:57

@6.Lenin: Cáfolni nehéz is lenne, mindig inflagranti vannak tettenérve ezek a buzik!
Ez a Bencsik sztori is jó, mitől nincs igaza , amikor a fertőzöttek száma még most is csak 19, ehhez képest már teljes a pánik, mindenkinél 100 kiló liszt figyel otthon!

Nekoashi2005 2020.03.13. 10:26:10

@Grimbusz Makszimusz:
Ejnye-ejnye megint kitört belőled az eltitkolt nemi identitásod! :)

chrisred 2020.03.13. 10:30:27

@Grimbusz Makszimusz: Talán mert erről egy szót sem írt.

6.Lenin 2020.03.13. 10:40:44

@Grimbusz Makszimusz:

Szerintem a világon a legnagyobb faszság, ha egy ballipsitől logikus gondolkodást, következtetés vársz. Tök értelmetlen elvárás.
A posztban is világosan követhető. Bencsik lefuttat egy gondolatsort, mire fel is történik/történhet mindez. Mi is lehet a kiváltó ok, kik is játsszák benne a főszerepet?

Igaz, ezt kiforgatni kell egy alapfokú születési hibából eredő aljasság. Ez a ballibáéknál az alapfelszerelés része. Így születnek.
Természetesen nem szeretném jelentékteleníteni a védekezést, de ezeket inkább szakemberekre bíznám, és nem bulvár lapok balfasz firkászaira, akik nagy része lipsi, aki a világon mindenhez kurvára nem ért, de szakértője.

Talán valóban ez lesz a következő globális világ mindennapos szokása. Aztán vagy mexokjuk, vagy kipusztul a többség, és a megmaradtak újrakezdik, hogy néhány évezred után ismét eljussanak ugyan ide. Az idő elbaszásának megfelel.

Nekoashi2005 2020.03.13. 11:34:10

Megyünk szépen vissza a kommunizmusba!

"„A koronavírussal összefüggő ügyekben, a veszélyhelyzet idejére üdvös lenne elrendelni a cenzúrát”. Ezt írta ki Facebook-oldalára Belénessy Csaba, aki korábban többek között az MTI vezérigazgatójaként, a Duna TV alelnökeként és a Lánchíd Rádió főszerkesztőjeként dolgozott. Dunaújvárosban is médiaközpontot szervezett a cége, amíg a városnak kormánypárti vezetése volt. Emellett Belénessy kommunikációs tanácsadó volt Trócsányi László korábbi igazságügyminiszter mellett.

A szakember bejegyzése előtt egy hozzászóló felvetette, hogy nem tudja elképzelni a cenzúra megvalósíthatóságát, mire Belénessy megjegyzi, hogy „szerinte a honvédségnek van erre kiépített rendszere”.

Most a koronavírus miatt legyen cenzúra, holnap a migráncsok miatt, holnapután Soros miatt, azután a Kétfarkú Kutyapárt miatt stb.

Tervezik már az ÁVH-t is?

1848. március 15-én mivel is kezdődőt a 12 pont?

"Kivánjuk a’ sajtó szabadságát, censura eltörlését."

Persze ez is csak egy mocskos liberális követelés volt......

6.Lenin 2020.03.13. 11:42:37

@Nekoashi2005:

Kösz, hogy önként jelentkeztél, igazolva amit írtam.

Ha cenzúra lenne egy büdös bunkó ballibsi miként tudná belekiáltani a világba a faszságait? Nekik ez belső kényszer. Másként honnan tudná meg az emberiség, hogy semmihez sem értenek, de abban kiváló szakértők?

Nekoashi2005 2020.03.13. 11:57:25

@6.Lenin:
Kösz, hogy önként jelentkeztél, és megráztad a pofonfát!

Ki írta hogy cenzúra van? Én nem! Azt írtam, hogy egy fidessnyik cenzúrát akar 172 évvel a márciusi ifjak után!

Szövegértelmezés egyes, stílus minősíthetetlen!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.13. 11:59:10

@Nekoashi2005: cenzúrázd magad, mert más nem fogja helyetted megtenni

Kunhallmi Agnes 2020.03.13. 12:16:33

Orban Vlktor most boldog, vegre igazi diktaturat vezethet be. Erre vart egesz eleteben. Es most vegre ez miatt az ujabb ALPROBLEMA miatt igazi diktatora valhat.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.03.13. 12:19:04

@Grimbusz Makszimusz: "Megy a mintaszerű lejáratása Bencsiknek"

Most őszintén, ezen a díszfaszon mit lehetne még lejáratni??? :))

6.Lenin 2020.03.13. 12:49:34

@Nekoashi2005:

Akkor megint igazoltad, hogy nem értetted, amit írtam. 1 biztos, a gondolkodás nem rád jellemző.

morpho 2020.03.13. 12:52:57

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: Bencsiken? :)) Én is ezen röhögök, Grimbusz megint hozza a formáját. Ráadásul megint buzizik a kis homo :)

morpho 2020.03.13. 13:07:57

Az a helyzet narancskullancsok, hogy már megint mindenki hülye! Az egész világ hülye, kizárólag Orbán Narancs Viktor látja a frankót! Minden ország tök feleslegesen zár be mindent és állít le mindent. Hülyék gyülekezete az egész világ! Orbán gyorsan rákente a "bevándorlókra" az egész vírusügyet és le van rendezve. Ti meg itt toljátok a bagatellizáló narratívát. Bravó gyerekek! Szép munka! Annyit azért elmondok, hogy ez most nem fog összejönni. A kamuhírek, meg a "külföldiek hozták be" hakni, nem érdekel senkit. Minden járvány külföldről jött be mindig is, ez nem érdekel senkit. Patagóniába is külföldről ment be, meg Ausztráliába is. Mindenkinek feltűnt, hogy elmarad a Forma 1, hogy ugranak a Bl meccsek, hogy világszerte bezárnak az egyetemek, hogy elmaradnak a koncertek, hogy nem járnak a repülők, hogy világszerte és Magyarországon is járványügyi vészhelyzet van, hogy lezárták a határokat. Ezek után lehet azzal próbálkozni, hogy külföldiek hozták be a vírust, de ezt mindenki tudja és nem érdekel senkit. Ha valós veszély van, akkor hiába konteóztok, az sem érdekel senkit. Egyetlen környező ország sem csinál ebből politikai haknit, csak Orbán próbálkozik. A vírus kimozdította őt a komfortzónájából, ahogy titeket is buta narancskullancsok. Mondanám, hogy öröm nézni, de nem teszem. Én sem örülök ennek az egésznek. Kurvára nem.

konrada 2020.03.13. 13:15:30

@morpho:
...már észrevettük mi is!
Nem először csinál mást, mint a világ, és nem a következő kedd lesz az első, amikor megint megbukik!

sZulamith 2020.03.13. 13:28:12

Elég sok pénzünkbe kerül a "virús" reklám, mégsem érdekli a többséget. Várakozva a buszmegállóban, legyint az egészre. A buszon ugyanúgy megy a beszélgetés - nem másfél méterre egymástól - . Azzal ért mindenki egyet, hogy az időseknek ennél sokkal nagyobb problémájuk van, például sok gyógyszert nem lehet kapni, és nem a járvány miatt.

Nekoashi2005 2020.03.13. 13:29:29

@6.Lenin:
Hát nem te vagy a legélesebb kés a Lendvai utcában, az biztos!

Mit élvezel azon, hogy folyamatosan hülyét csinálsz magadból?

Nekoashi2005 2020.03.13. 13:35:27

@konrada:
Az, hogy a csuti nem bukik meg, az nem azt jelenti, hogy jól csinálja a dolgát, hanem buták a szavazói! Minél alacsonyabb végzettségű és műveltségű a választó, annál biztosabb, hogy a fidessre szavaz! Ez most jól látható volt az önkormányzati választásokon!

Pl Budapesten összpontosul az értelmiség, és bukik a fidess! Ahol meg nincs értelmiség, ott tarol a fidess!

444.hu/2019/05/27/az-orszag-legszegenyebb-telepulesein-90-szazalek-felett-szerepelt-a-fidesz

6.Lenin 2020.03.13. 13:41:08

@Nekoashi2005:

Na, ez a te formád, is, mint minden bunkó lipsinek. Nem cáfolsz, hanem megpróbálod a másikat hitelteleníteni. De ezt már leírtam.
Mióta számít ez bárminek is, rajtatok kívül?

Mit is cáfolsz most? Vagy azt igazolod, amit írtam?

konrada 2020.03.13. 13:42:47

@Nekoashi2005:
Pontosan!
Hiszen az okosok Gyurcsányra szavaznak, mert tudják, hogy vele biztosra mehetnek...
(...és valóban: az értelmiség végre megszavazta, hogy visszajöjjön Budapestre a demszkyék által oly jól bevezetett változtathatlansági tilalom, hiszen az volt Budapest aranykora...)

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.13. 13:44:18

valamelyik értelmiségi írástudatlan lepatkányozhatná újra a választókat, hadd legyen meg a Fidesznek a 3/4

6.Lenin 2020.03.13. 13:52:09

@Nekoashi2005:

Budapesten az 1,3 millió szavazásra jogosult közül 350 000-en szavaztak a karigerire.
Jól tették? Közel 1 millióan nem.
Szerinted mikor fog ez kiderülni? Biztosan nyerne most is?

a Fidesz 10. éve van hatalmon, az önkormányzatin is nyert a legtöbb helyen. Budapest nem Mo.
Miért nem gondolkodol?

ebella2 2020.03.13. 13:57:52

Mekkora barmok élnek a semmittevésből is jól! Egy szebb világban éhen halna az ilyen, nem hogy terjeszthetné a butaságát.

ebella2 2020.03.13. 13:59:28

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Te azt hiszed, hogy az a dicsőség, ha nem tanultál? A világot biztos a te fajtád vitte előre, nem a tanult emberek.

6.Lenin 2020.03.13. 14:02:09

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Tulajdonképpen ezekben igazolódik az, miről Bencsik próbál gondolkodni.

Ott kereste a logikát, ahol nincs, pedig a jelenség mögött biztosan van. De ehhez nem lipsi aggyal kell közelíteni.

Karigeri most bukott meg. Ő csak hisztizni képes.

Nekoashi2005 2020.03.13. 14:14:05

@6.Lenin:
Mit kellene cáfolnom? Hogy egy fidessnyik a cenzúra bevezetéséről álmodozik?

@konrada: @csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Talán nézzétek meg az országgyűlési választási eredményeket! Ha haladtok a városokból kifelé, ahogy csökken a képzett emberek száma, és úgy nő a fidessre leadott szavazatok száma!

Vegyünk egy példát! Kisvárdán Seszták kapott úgy 60 %-ot, Dögén - amelyet nagyjából 150 m választja el Kisvárdától, már 70 %-ot, Lövőpetri - Kisvárdától 13 km - már majdnem 80 %-ot!

És bizony így csökken a képzettebb emberek száma! De például sokaknak a gyereke elment tanulni, és a nagyobb városokban telepedtek le - vagy külföldre mentek! - mert a szakképzettségükkel ezeken a településeken semmire nem mentek volna! Bizony-bizony, a fővárosi értelmiség jelentős részének vidéki gyökerei vannak! Úgy is lehetne mondani, minden magyar ember fidess szavazónak születik, csak van aki tovább tanul!

Nem is véletlen, hogy a fidess nem akar modern, gondolkodásra nevelő és késztető oktatást, mert elveszítené a szavazó bázisát!

6.Lenin 2020.03.13. 14:22:41

@Nekoashi2005:

Nem a cenzúra szükségességén, hanem azon, hogy ebben az esetben elsődlegesen kellene bevezetni. Minden olyan hírt ami alkalmas hisztéria keltésre, tiltani kellene. Bárki is lenne hatalmon.

De akkor a sok libsi barom miként tudatná a világgal, hogy ehhez sem értenek, de szakértői a témának.

Ezt az összefüggést képtelen voltál felfogni, cáfolni meg végképpen. És még te próbálod magad fényezni, balfasz.

Nekoashi2005 2020.03.13. 14:24:30

@6.Lenin:
"Budapesten az 1,3 millió szavazásra jogosult közül 350 000-en szavaztak a karigerire. "

2018. országgyűlési szavazásra jogosultak száma 8 312 173 fő
szavazatát leadta 5 732 283 fő
A fidessre szavazott 2 607 990 fő

Akkor 5 704 183 nem a fidessre szavaztak!

Már megint megráztad a pofonfát! Kezdelek sajnálni!

Nekoashi2005 2020.03.13. 14:27:40

@6.Lenin:
"Minden olyan hírt ami alkalmas hisztéria keltésre, tiltani kellene."

Akkor a migráncsozó híreket is tiltani kellene, mert alkalmasak hisztéria keltésére!

444.hu/2017/09/26/kiszurtak-a-panziotulajdonos-autojanak-kerekeit-akinel-esetleg-menekultek-pihentek-volna-egy-tolnai-faluban

24.hu/kulfold/2020/01/27/migrans-gyergyoditro-erdely/

Enged már el a pofonfát!

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 14:28:56

@Nekoashi2005: az a jó hogy ti annyira gerinctelen férgek vagytok hogy ugyanabból az adatbol 2 teljesen eltero eredményt is meg tudtok magyarázni. Hál istennek azért nem olyan rossz az oktatás hogy ti legyetek hatalmon. Hahaha. Az meg külön jó hogy az Orbán most intézi hogy örökös király legyen mon. Hahaha

morpho 2020.03.13. 14:29:41

@Nekoashi2005: "Az, hogy a csuti nem bukik meg, az nem azt jelenti, hogy jól csinálja a dolgát, hanem buták a szavazói!"

Ezzel vitatkoznék. Pont azért csinálja jól a dolgát, mert ezt az ostoba szavazóbázist 10 éve egyben tudja tartani maga mögött. A baj ott van, hogy a hatalmat, amiit így megszerez, azt nem az ország érdekében használja fel, hanem saját és haveri köre meggazdagodására. Sőt az országnak súlyos anyagi és erkölcsi károkat okoz.

morpho 2020.03.13. 14:32:20

@Nekoashi2005: Ha minden hírt betiltanának ami alkalmas hisztériakeltésre, akkor be kéne tiltani a fidesz sajtóosztályát, meg az egész Kesmát, a köztévét és a közrádiót, továbbá az MTI-t. Az vicces lenne.

6.Lenin 2020.03.13. 14:38:51

@Nekoashi2005:

Most komolyan? 444. és 24.hu mint hiteles forrás? Te hülyébb vagy, mint feltételeztem.

Mellesleg miben hisztéria keltés a migráció? ami most Görögországban zajlik? És ez még mindig csak a kezdet. Mi lesz ennek a következménye néhány országban 4-5-10 éven belül?

De még mindig nem érted, nem az a rémhír, hogy lezárunk, korlátozunk valamit vészhelyzet esetén. Vagy cenzúráznak híreket,
rémhír a valótlanságot tartalmazó, hisztéria keltésre alkalmas hír, balfaszkám. Ami lejáratni igyexik azokat, akik valóban tesznek a különleges helyzet megoldása érdekében.

6.Lenin 2020.03.13. 14:42:02

@morpho:

Bunkókám, néha valami konkrétum sem ártana. Igaz ezt egy balfasztól elvárni, felesleges.
De ezt is leírtam az elején.
Mindig igazolod, hogy jól látom a dolgokat. Tulajdonképpen köszönettel tartozom nektek.
Kösz.

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 14:46:00

@morpho: Nektek miért jó az ha az ellenzék lenne kormányon? Az nem válasz hogy bármi csak a patas ne. Erre az egy kérdésre sem tudtok 10eve válaszolni...megalol bmeg

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 14:47:51

@a nagy hohohorgász: A többi fideszdroid nevében nem valaszolhatok de nekem anyagilag és emberileg is jobb.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.13. 14:49:38

@6.Lenin: szórakozni járunk ide, nem a balfékeket meggyőzni
légy lazább elvtárs, különben órákat győzködöd ezeket hilyába

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 14:50:31

@6.Lenin: Ezt írtam én is hogy a hülyék nem veszik észre hogy minden szavukkal a patast igazolják.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.13. 14:52:31

@a nagy hohohorgász: bizony
az árpi megbecsüli anyagilag IS a kommandósait
a gyuribá csak aprópénzt csorgat a hülyéinek

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 14:54:40

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Addig szórakoztató amig csak a blogon okadnak. De a hasonló kis buzeráns hozza be a gempat mint a zsindexes d. Olaszból.mert jaj karantén van jövök haza és a patas nekem ne mondja meg hogy mit csináljak.

2020.03.13. 14:57:38

@Nekoashi2005: "Bizony-bizony, a fővárosi értelmiség jelentős részének vidéki gyökerei vannak! Úgy is lehetne mondani, minden magyar ember fidess szavazónak születik, csak van aki tovább tanul!"
A valóság az, hogy a fővárosi értelmiség lassan felszámolja önmagát, kiköltözik az aglomerációba.
Aki maradt az meg meghülyült az ólomszennyezés miatt, ..., az döbbenet, hogy Budapesten azzal lehet választást nyerni, hogy megtiltják a Népliget zöldterületeinek növelését, miközben nincs ember, akinek eszébe jutna, hogy kicseréljék az ólomcsőhálozatot, nincs is rá igény a hülyék részéről, ...-,
Az igénytelenség olyan szinten van, hogy pl. a IX kerületben most március közepén, amikor már kipattantak a rügyek a fákon, még mindig hordja a szél a tavalyi avart az utcákon, ..
Kecskefejőfalván már ősszel lerendezték az avarkérdést és nem is emlékeznek rá, hogy volt ólomcső is a falakban .., .., pontosan hol élnek igénytelen emberek?
Ja és ez csak két találomra kiemelt példa, de tömegével van hasonló, ami azt bizonyítja, hogy az magas ólomtartalom miatt elbutult fővárosiak igénye, a buzulást kivéve a béka segge alatt van, miközben ők néznek le másokat :-) .

konrada 2020.03.13. 14:58:35

@Nekoashi2005:
...hát a beírásod színvonalából, a meghatározásod alapján te nagyon kicsi faluban élhetsz...;))

Grimbusz Makszimusz 2020.03.13. 15:05:04

@Nekoashi2005: Szerintem sem alkalmas a cenzúra semmire, az csak elfojtaná a szólásszabadságot! Ellenben a büntető törvénykönyvet alkalmazásba vehetnék, ugyanis egyesek a sajtószabadság anarchikus változatát művelik és rendszeres a rágalmazás, tudatos hazugság, vagy a jelen esetben, a pánik keltés, hazaárulás, uszítás, blaszfémia!

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:06:51

@Tényelek:
És a IX. kerületben ki is volt a polgármester, és hagyott maga után káoszt!
Egy nagy pofon!
Cáfoltad amit írtam? Második nagy pofon!

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:11:03

@Grimbusz Makszimusz:
"rendszeres a rágalmazás, tudatos hazugság,"

24.hu/belfold/2020/03/11/donath-anna-zaklatas-origo-birosag/

"Gábor László tanúként azt vallotta a rendőrségen, nem tudja, ki írta a lapjába a cikket, ki szerkesztette azt, és azt sem tudta megmondani, hogy ki döntött a közléséről,"

Ilyen tudatos hazugságra gondolsz!

Már kezd fájni a kezem a sok kiosztott pofontól!

6.Lenin 2020.03.13. 15:11:26

@a nagy hohohorgász:

Nem a Patást igazolják valójában, hanem a gondolkodni is képes választókat. Így könnyű nekik a döntés. Inkább a patás, mint ezek a balfaszok.
Bár a Patás is nyer vele.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.13. 15:13:52

neko chan álmában magával pofozkodik, oszt csönget 1 kicsit

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:15:08

@konrada:
Megyeszékhely 100 ezer fölött, és diplomás!
És próbáld cáfolni, amit írtam!
Például a képzettség szintjének és a fidesses szavazók számának a fordított arányosságáról! Azt a fidess is elismerte hogy vidéken erős, és minél kisebb a település - és így szinte nincs is értelmiség - annál többen szavaznak a fidessre!

6.Lenin 2020.03.13. 15:15:56

@konrada:

Ezzel nem értek 1et. 1 nagyvárosban is élnek pici hülyék.

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 15:18:04

@6.Lenin: Jogos. Úgy korrekt ahogy te mondod. Orbán rájött arra sajnos hogy az ellenzék mindig az ő döntésének ellenkezőjét képviseli. Mivel ő dont először mon így elég neki csak a viszonylag normális döntés mert a buta ellenzék úgy sem tud érdemben reagálni csak az abberalt ellenkező irányba akar terelni.

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:18:30

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Te csak azért nem kapsz, mert betartom a régi dakota szokást, hogy a szellemi fogyatékosokat békén hagyjuk, bármilyen hülyeséget mondanak....

konrada 2020.03.13. 15:18:45

@Nekoashi2005:
Most ez komoly??? A faszi avarról írt, és te még azt se tudod, hogy az micsoda??
Annyit segítek: nem egy volt ismert tévésre, és nem is egy valaha itt élt népcsoportra gondolt...
...sőt még annyit is, hogy segítsek: előtte fán volt, majd onnan lehullott az ősz folyamán, és okán.
Remélem, az megvan, hogy az ősz micsoda és mikor volt.

(Teszem hozzá, az avar felemlegetése az előzménytől is nem kicsit volt demagóg, mert azt előtte évben is ott fújta tavasszal az szél. ...de mielőtt: az már rég komposzt!;))

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.13. 15:18:56

@6.Lenin: ennek nekonak minden falu nagyváros
képes bárhol eltévedni
tiszta moslék gery

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:20:17

@a nagy hohohorgász:
Talán próbáld a magyar nyelv szabályai szerint leírni a mondanivalódat, mert így értelmezhetetlen!

konrada 2020.03.13. 15:20:33

@Nekoashi2005:
Te? Diplomás???
...nem véletlen szidják okkal az oktatást...

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:21:42

@6.Lenin:
"Ezzel nem értek 1et. 1 nagyvárosban is élnek pici hülyék. "

Igazad van! A csuti is Pesten lakik!

6.Lenin 2020.03.13. 15:23:40

@Nekoashi2005:

Na végre, itt az igazolás, hogy miben is tévedsz, nem is kicsit.
Megyeszékhely, 100 ezer feletti lakós, diploma= értelmiség, magas értelmi, főleg intelligencia szint is 1ben.
Nagy balfasz vagy .

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.13. 15:24:35

addig báncsátok a kis libbsit, hogy pityeregni kezd és leszállítják a libegőről

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:26:28

@konrada:
Istenem.....

Tudom, mi az avar! És tudom, hogy az előző fidessnyik polgármester milyen káoszt hagyott maga után! Így az avar eltakarítása eléggé sokad rendű kérdés!

6.Lenin 2020.03.13. 15:28:47

@a nagy hohohorgász:

Nem véletlenül mondta, hogy politikusnak lenni, ma már egy szakma, amihez érteni is kell. Ő nem csak szereti ezt a szakmát.

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:30:28

@6.Lenin:
"Na végre, itt az igazolás, hogy miben is tévedsz, nem is kicsit.
Megyeszékhely, 100 ezer feletti lakós, diploma= értelmiség, magas értelmi, főleg intelligencia szint is 1ben.
Nagy balfasz vagy ."

Mi az hogy "lakós"? "1ben"

Én lenni rosszul beszél magyar, lenni orosz troll?

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:34:52

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Talán állítsd át Moszkvában a windows nyelvi beállítását magyar nyelvre, mert akkor a "báncsátok" szónál jelzi a helyesírási hibát! De természetesen ha az alcsuti libakergetők focicsapatának a tagja vagy, akkor elfogadom tőled a helyesírásod!

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:38:33

444.hu/2020/03/13/kotajban-is-felbukkant-a-koronavirus-es-megmutatta-hogyan-romolhatja-a-haziorvosi-rendszert

"És amitől igazán tanulságos a kótaji eset. A háziorvos és az asszisztense is karanténba került két hétre, mivel nem megfelelő védőfelszerelésben látták el a beteget. Ilyen ugyanis nincs a háziorvosoknak, azokat csak azoknak biztosítja a kormány és/vagy az operatív törzs, akik elméletben közeli kapcsolatba kerülnek a koronás betegekkel (kijelölt kórházak kijelölt részlegei, gyanús eseteket szállító mentősök). "

Vagyis most jó esetben két hétig, rosszabb esetben tovább nem lesz háziorvos egy 4400 fő lakosságú településen!

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2020.03.13. 15:39:22

Mint néma fing a gatya laza szövedékén, úgy illan el az édes ifjuság.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.13. 15:39:48

@Nekoashi2005: Már kezd fájni a kezem a sok kiosztott pofontól!........................

Menj orvoshoz vazze, ha fáj valamid, ha már az agyad tropa, legalább a többi testrészedet mentesd meg!

2020.03.13. 15:40:19

@Nekoashi2005: "És a IX. kerületben ki is volt a polgármester, és hagyott maga után káoszt!
Egy nagy pofon!
Cáfoltad amit írtam? Második nagy pofon! "
Részemről csak a tatamin pofozkodom, ..., ha összefutunk állok elébe, de az ilyen internetes műpofonosztást , amivel ön röhögteti ki magát, elég nevetségesnek tartom.

Tavaly enyhe volt az ősz is, ezért csak november közepén, végén hullottak le a fák levelei, azóta eltelt négy hónap és a leveleket csak a szél kergeti egyik beugróból a másikba. Ön itt a szakértő, ki volt ebben az időszakban a polgármester ott, .., bár lehet, hogy az előző vezetés hordja a leveleket a kerületbe, hogy lejárassa a mostanit :-) ?!

morpho 2020.03.13. 15:42:54

@a nagy hohohorgász: " miért jó az ha az ellenzék lenne kormányon?"

Alapból nem lenne jó. Csak akkor lenne jó, ha visszaállítanák a demokratikus intézményrendszert Magyarországon, továbbá elszednék Orbánéktól amit elloptak. Mondjuk úgy, hogy a legfőbb ügyészt kipicsáznák és bíróság elé engednék az összes balhés lopást és korrupt ügyet, amit most nem. Továbbá olyan kormány kéne, amelyik az ország érdekében költené el az uniós pénzeket, Európát erősítené és nem gyengítené, a miniszterelnök bármikor leváltható lenne, ha csal, lop, hazudik és korrupt. Nem hoznák helyzetbe a családtagjaikat és a haverjaikat, visszaállítanák a parlament tekintélyét, abbahagynák a kamukampányokat és nem minden a hatalom megszerzéséről szólna, hanem Magyarországról. A legnehezebb a sérült néplelket lesz helyrerakni. Orbánék iszonyatos károkat okoztak a gyűlöletkampányokkal. Egy csomó ember értékrendje totális tévútra került. Olyan folyamatokra erősítettek rá (idegengyűlölet, cigánygyűlölet, antiszemitizmus, homofóbia), amiket gyengíteni kéne. A gond csak az, hogy Orbánék olyan faszán lebontottak mindent, hogy ha egyszer valamilyen csoda folytán megbuknak, az új brigád lehet, hogy simán beleül ebbe az autokrata fotelbe és ugyanezt csinálja tovább. Akkor viszont tökmindegy, hogy ki van hatalmon. Ez egészen addig mehet, amíg a magyar nép fel nem lázad a rendszer ellen és nem követeli vissza a demokráciát. Akkor muszáj lesz újre rendszert váltani. Szóval röviden: Ha ugyanezt csinálná a mostani ellenzék tovább, akkor tökmindegy. De azért egyetértenem nem muszáj ezzel a trágya rendszerrel, ugye?

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:45:58

@6.Lenin:
"Most komolyan? 444. és 24.hu mint hiteles forrás? Te hülyébb vagy, mint feltételeztem."

A cikkekben említett esetek nem történtek meg? Vagy igen, csak kellemetlen a fidessnyik-bolsevikoknak?

Ezek a 2018-as adatok!

atlatszo.hu/2019/02/07/109-helyreigazitasi-pert-vesztett-2018-ban-a-kormanykozeli-media/

Talán néz utána, hogy a kormánymédia mennyi sajtópert vesztett!

2020.03.13. 15:48:52

@morpho: "Olyan folyamatokra erősítettek rá (idegengyűlölet, cigánygyűlölet, antiszemitizmus, homofóbia), amiket gyengíteni kéne."
A többi is nagy baromság, de szerintem a az emberfóbia viszi a prímet, ... :-) !

2020.03.13. 15:51:47

@Nekoashi2005: Gondolom a mostani kerületvezetés nem alkalmaz ügyvédeket, vagy ha igen, akkor nem fizet nekik, .. mert egyébként semmi értelme annak, amit betett?!

6.Lenin 2020.03.13. 15:52:34

@Nekoashi2005:

A mai magyar igazságszolgáltatásra hivatkozol , helyreigazgatási perekben?

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:54:56

@Grimbusz Makszimusz:

"rendszeres a rágalmazás, tudatos hazugság,"

24.hu/belfold/2020/03/11/donath-anna-zaklatas-origo-birosag/

"Gábor László tanúként azt vallotta a rendőrségen, nem tudja, ki írta a lapjába a cikket, ki szerkesztette azt, és azt sem tudta megmondani, hogy ki döntött a közléséről,"
"
Na erre válaszolj valamit! Hogy lehet, hogy egy magát sajtóterméknek nevezett valami állítólagos főszerkesztője hogy hogy nem tudja az elméletileg általa vezetett kiadványban szereplő cikket ki írta, ki szerkesztett, és ki döntött a közlésről? Vagy ezek csak névleg sajtótermékek és a Lendvai utcában írják a cikkeket, teszik be a lapba? Ez így szabad sajtó? Szegény Petőfi meg a többi márciusi ifjú forog a sírjában......

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 15:55:49

@Nekoashi2005: Nem túl erős a diplomád ha nem tudod értelmezni amit irtam pedig a tobbi 1bites is érti.tudod ez olyan mint az Excel a magasabb szintű érti az alacsonyabbat de az alacsony nem a magasabbat.hahaha

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:57:16

@6.Lenin:
"A mai magyar igazságszolgáltatásra hivatkozol , helyreigazgatási perekben? "

Eddig csak sejtettem, hogy orosz troll vagy - már csak a nick neved alapján is de mostmár biztos vagyok benne!

Nekoashi2005 2020.03.13. 15:58:10

@Nekoashi2005:
Pedig aláhúzta!
Helyesen: most már!

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 15:59:33

@morpho: Igen nem értek egyet de azt biztosan tudom hogy az ellenzék ezt még szarabbul csinalna. Ezért mondjuk mi fideszesek hogy addig is befogott orral de muszáj a kormányra szavazni.

Nekoashi2005 2020.03.13. 16:03:29

@a nagy hohohorgász:
Neked is csak azt tudom ajánlani, hogy állítsd be a magyar nyelvi beállítást. Biztos van ilyen opció is a troll-falvi gépeken. Bár nem hiszem, hogy a szövegeden sokat segítene....

Egyébként tényleg szégyenlem a diplomámat, mert ugyanaz mint a csutinak..... Mondjuk én dolgozok is, és értem és tisztelem a jogot, ellentétben a csutival!

morpho 2020.03.13. 16:03:35

@Nekoashi2005: Az lehet még, hogy ez a Gábor László csak egy díszfasz. Csak a nevét adja, de nem ő szerkeszti az újságot. Mondjuk az se sokkal jobb...

6.Lenin 2020.03.13. 16:04:20

@Nekoashi2005: nem vagyok orosz, csak egy hitvány szarfaszú

morpho 2020.03.13. 16:05:02

@a nagy hohohorgász: "de azt biztosan tudom hogy az ellenzék ezt még szarabbul csinalna" Ezt nem lehet szarabbul csinálni. Nem lehet valaki egy kicsit terhes. Ezt vagy így lehet csinálni, vagy máshogy. Vagy ezt akarod, vagy valami mást.

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 16:06:54

@morpho: Ha érdemben elkezdenetek normálisan kommunikálni és tenni hidd el nyernetek.de ez az ellenzék erre képtelen es nem is akarja. Látom hogy értelmes vagy de ha eleve hazugsággal inditasz bukó az egész. Kíváncsi vagyok melyik oldal nevel ki először normális vezetőt.gyanus Hogy nem élem meg és sajnos ezt Orbán is tudja.

6.Lenin 2020.03.13. 16:07:24

@Nekoashi2005:

Pici öröm is lehet öröm, neked biztosan.

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 16:09:14

@Nekoashi2005: Magyarul te is csak a szofosashoz ertessz. Köszi

Nekoashi2005 2020.03.13. 16:09:56

@6.Lenin
"nem vagyok orosz, csak egy hitvány szarfaszú"
Dicséretes önkritika! Piros pont!

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 16:11:43

@morpho: Na látod ebben nem értünk egyet. Te hany eves vagy ember? De amúgy Budapesten meglátjuk.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.13. 16:12:57

ez még a végin idelinkeli azinternetet
pedig van neki helyes írás ellenözője
persze az ingyér van be is húszta 1ből a prolija

2020.03.13. 16:13:41

@morpho: "Ezt nem lehet szarabbul csinálni. "
Hogyne ne lehetne, Gyúrcsányék százszórta szarabbúl csinálták és most megint ő az összes ellenzéki párt császára, kézivezérlője!
Így aztán marad a kisebbik rossz, amíg a választók is meg bolondulnak.

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 16:14:56

@morpho: Hol van most az ellenzék aki kiáll és elmondja mit kellene csinálni most? Sehol bmeg csak azt mondja hogy rohadt Orbán.És te erre azt mondtad hogy ez biztos jobb! Ezt komolyan gondoltad?

2020.03.13. 16:15:42

@Nekoashi2005: "@6.Lenin
"nem vagyok orosz, csak egy hitvány szarfaszú"
Dicséretes önkritika! Piros pont! "
Csak szólok, hogy klónra harapott :-) !

morph on deer 2020.03.13. 16:33:49

@Tényelek:
“ A többi is nagy baromság, de szerintem a az emberfóbia viszi a prímet, ... :-) !”

És ez téged mennyiben érint?
:D) (Magas labda volt, sorry!)

morpho 2020.03.13. 16:33:58

@Tényelek: Gyurcsányék nem bontották le a demokráciát Magyarországon.

@a nagy hohohorgász: Momentán a kormány van kormányon. Mint mindig. Az ő dolguk döntéseket hozni, nem az ellenzéké. Olyan nincs, hogy az ellenzéket hazaárulózzuk szakmányban, ahol lehet korlátozzuk, amikor meg komoly baj van, akkor megkérdezzük, hogy hol vannak? Neked ez így életszerű?

Nekoashi2005 2020.03.13. 16:34:00

www.portfolio.hu/gazdasag/20200313/koronavirus-magyarorszagnak-sincs-masodik-eselye-419281

"Meglepő kijelentést tett Orbán Viktor miniszterelnök ma reggeli interjújában. A tanároknak fizetés nélküli szabadságot, a diákoknak évismétlést helyezett kilátásba abban az esetben, ha bezárnák az iskolákat a koronavírus-járvány fékezése érdekében."

Micsoda politikusi éleslátás, micsoda előretervezés! Ha ez nem hozza egy platformra a pedagógusokat, szülőket és gyermekeket - pártállásra tekintet nélkül - akkor semmi! A csuti nem tanult semmit az internet megadóztatásnak a bukásából! Nincs senki, aki meg merné mondani neki, hogy ez hülyeség, és ellene hangol társadalmi csoportokat!

És akkor még nem is beszéltünk az egészségügyben dolgozókról, akik között a dolgok rosszra fordulása esetén arathat a korona vírus! Rengeteg hatvan feletti orvos dolgozik!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.13. 16:35:24

@Nekoashi2005: Nem adja ki a forrását, ez bevett sajtós szokás. A Donáth ügy pont jó, a libsi picsa azt nézte be, ami az ellenzéki sajtónak bevett szokása volt.

Nekoashi2005 2020.03.13. 16:39:34

Meglepő kijelentést tett Orbán Viktor miniszterelnök ma reggeli interjújában. A tanároknak fizetés nélküli szabadságot, a diákoknak évismétlést helyezett kilátásba abban az esetben, ha bezárnák az iskolákat a koronavírus-járvány fékezése érdekében.

www.portfolio.hu/gazdasag/20200313/koronavirus-magyarorszagnak-sincs-masodik-eselye-419281

Micsoda politikusi éleslátás! Micsoda előre tervezés! Ha ezzel nem hozza egy platformra pedagógusokat, szülőket és gyerekeket -pártállásra tekintett nélkül - akkor semmi!

És akkor még nem is beszéltünk az egészségügyben dolgozókról, akik között a dolgok rosszra fordulása esetén arathat a vírus! Sok közöttük a hatvan közeli vagy afölötti korú ember!

Nekoashi2005 2020.03.13. 16:42:32

@Grimbusz Makszimusz:
Jaj istenem, de buta vagy!
Nem azt mondta, hogy nem adja ki a forrását, hanem azt, hogy nem tudja, ki írta a cikket, és hogy került az általa állítólag szerkesztett és vezetett sajtóterméknek csúfolt kiadványba!

6.Lenin 2020.03.13. 16:47:19

Sok itt a beteg(agyú). Eddig nem sikerült megfejtenem a nick klónozást

Nekoashi2005 2020.03.13. 17:01:53

Most halottam, hogy a Kótajban kiszűrt beteg a napokban egy olyan rendezvényen vett részt, ahol nagyjából kettőszáz részvevő volt és a Nyíregyházi Sipkay Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakközépiskola diákjai szolgáltak fel.

sipkay.sulinet.hu/index.php/aktualis/310-tajekoztatas

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 17:03:44

@morpho: tudod ahhoz hogy kormányra kerülj azzal hogy csak okadsz azzal 1szer lehetett kormányt váltani. Mégpedig 2010ben és azért mert elqurtatok nem kicsit hanem nagyon. Most ettől több kell. És úgy néz ki hogy egy vírussal egybekotott gazdasági válságot sem tudtok kihasznalni mert továbbra is hazudtok reggel délben meg este. Hahaha

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 17:06:02

@a nagy hohohorgász: na én lépek mert ez kurvara nem vicces hogy a patast csak az ordogre lehet levaltani. Jó rettegest mindenkinek

morpho 2020.03.13. 17:24:00

@a nagy hohohorgász: Te miért írogatod ezt nekem? Ráadásul többes számban!? Én kurvára nem akarok kormányra kerülni és tudtommal a barátaim sem. Nem tudom, hogy ki hazudik, de én biztosan nem. Neked valami bajod van? Nem illettem a narratívába aztán gyorsan írtál egy faszságot? Bravó! Szép volt!

2020.03.13. 17:37:21

@Nekoashi2005: "Gyurcsányék nem bontották le a demokráciát Magyarországon."
Nézőpont kérdése, de szerintem nem a demokrácia része, hogy lövetjük azokat, akik nem értenek velünk egyet, félholtra veretjük, akinél nemzeti színű zászló va és hát az is necces szerintem, hogy a rádió udvarán gyűjtőfogházat hoznak létre a más véleményen lévők számára, ahol a lányokat megerőszakolják, úgy általában meg félholtra verik az embereket, majd azokat, akik ezt teszik, kitünteti a regnáló hatalom.

De az sem volt előnyös a társadalom számára, hogy a 2002-es évi 480 milliárd forintos adósságszolgálatot, 2010-re 2760 milliárd/évre növelték, .. , a mai napig szívunk miatta, .., mi mindent lehetne csinálni évi 2300 milliárd forinttal, ..., de ezt a bankároknak adjuk, mert Gyurcsányék úgy intézték?!

Most itt a nyakunkon a járvány, Gyurcsányék 50.000 kórházi ágyat szüntettek meg + 27.000 ápolási ágyat, amit főként a tüdő és szívcentrumok végleges bezárásával oldottak meg. Ön szerint ez a 77.000 ágy nem jönne jól most?

Felszámolták a bölcsődei hálózatot is, mert takarékoskodni kellett, és hát hol máshol, mint a gyerekeknél, gyerekes családoknál, ..., ezt mára már 50%-ban sikerült pótolni, hatalmas pénzek árán, mert az épületeket is eladták bagóért a haveroknak, azt is újra meg kellett vásárolni másikat.

De egy hónapig írhatnám a sort, hogy mit baszott el a liberálbolsevik csürhe, amihez generációk kellenek, hogy kiheverjük, pedig most csak 12 évet veszek hozzá alapul.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.13. 17:41:59

@Nekoashi2005: És? Ilyen a popszakma, nem tesz vallomást! Csak Gyurcsány felejtheti el, honnan van a vagyona, meg hova lett a szakdolgozata? :D
Nem lennék én az ilyen dolgok barátja, de a libsik ellen saját fegyverük használata mókás!
Sajtószabadság van bazmeg, Donáth meg közszereplő, ahogy a "bajszos szar" is, lehet osztani!

Nekoashi2005 2020.03.13. 17:54:29

@Tényelek:
"Gyurcsányék nem bontották le a demokráciát Magyarországon.".

Ezt nem is én írtam! De még ettől még igaz!
2010-ben a legtöbb szavazatot - jóval 50 % fölött - szerzet párt alakíthatott kormányt és szerzett kétharmadot, majd úgy alakította a választási törvényt és a választókörzeteket, hogy nem is kell megszereznie a szavazatok egyszerű többségét, és akkor is megvan a kétharmad..... És akkor még nem is vettem figyelembe azt a tényt, hogy az ellenzék által a választásra költött minden forintra legalább 100 forint kormánypárti költés jut! Vagy több....

Ha igaz is amit írtál, akkor a fidessnek volt tíz éve, hogy rendbe hozza, hogy építsen.... És mik épültek? Stadionok! Szállodák Rasinak, hogy a saját lábán álljon!

Napokban is látszott, mi a fontos a kormánynak. Koronavírus elleni küzdelem 8 milliárd, kormánypropaganda 150 milliárd.... Persze, ebben már benne van a ti béretek is!

morpho 2020.03.13. 17:55:16

@Tényelek: "Gyurcsányék nem bontották le a demokráciát Magyarországon."
"Nézőpont kérdése."

Ez nem nézőpont kérdése. Gyurcsányék nem bontották le a demokratikus jogrendet, nem bontották le a fékek és ellensúlyok rendszerét, nem barmolták szét a parlamentarizmust, nem ültettek minden közjogi méltóság székébe kézi vezérelt gagyi kádert és nem írták át az alkotmányt. Amiről te írsz, az azon túl, hogy nem igaz, nem érintette a demokratikus intézményrendszert. Orbánék lebontottak és megszálltak mindent. Ez nem nézőpont kérdése. Az EU minden fronton tiltakozik ez ellen a velencei bizottságtól az Európai Parlamentig és Gyurcsány alatt nem indítottak Magyarország ellen jogállamisági eljárást sem. Továbbá nem veszített Magyarország folyamatosan kötelezettségszegési pereket az Európai Bíróságon.

morpho 2020.03.13. 17:56:24

@Nekoashi2005: Már azt se tudja szegény hülye, hogy kinek válaszol. Én kérek elnézést.

Nekoashi2005 2020.03.13. 18:02:17

@Grimbusz Makszimusz:
Mi van Gyurcsány vagyonával? Mit felejtett el? Ezt talán megmagyarázhatnád!

Egyébként egy index újságírót annak idején egy komment miatt rabosítottak.... Pedig ő aztán ténykeg nem tehetett róla, hogy mi van odaírva! De ha kormánypropagandista a lúzer, hazudhat reggel, délben, este, vesztheti szakmányban a sajtópereket, majd kifizeti a kártérítéseket a költségvetés a mi pénzünkből! De végül is az csak aprópénz mondjuk az alcsuti fociba nyomott közpénzmilliárdokhoz képest!

Nekoashi2005 2020.03.13. 18:18:10

Na azt magyarázza meg a sok okos fidess-troll, hogy egy ilyen fontos sajtótájékoztatón miért nincs ott egyetlen kompetens politikus, vagy orvos sem? Végül is az értem, hogy politikus azért nem, mert nem kompetens, hanem impotens, de orvos miért nem?

24.hu/kozelet/2020/03/13/a-kormany-maris-kibujik-a-koronavirusos-kerdesek-elol/

Meglepő élmény volt, hogy a koronavírus magyarországi megjelenésével egy időben a kormány hirtelen mintha egy kicsit megnyílt volna a sajtó felé. A Fidesz jó ideje nem igazán áll szóba az újságírókkal, maga Orbán Viktor pedig évente egy sajtótájékoztatót tart, ahol kihasználja, hogy kérdezni ugyan lehet, de visszakérdezni már nem.

Ez változott meg egy rövid időre. Az Operatív Törzs első sajtótájékoztatóján még a miniszterelnök is megjelent, hogy egyből leckét kapjon abból, miért nem érdemes ezt megtennie. Orbán elmondta, amit el szeretett volna mondani, majd feltették neki a kérdést, hogy valóban Gödöllőn tanult-e az az iráni diák, aki az elsők között kapta el a koronavírust Magyarországon. Orbán erre elmondta, hogy igen. Majd amikor visszakérdeztek, hogy ezt miért nem gondolta eddig fontosnak elmondani a kormány, rávágta, hogy azért, mert ő is csak most tudta meg, ami nehezen hihető.

A leégés óta Orbán nem jelent meg a tájékoztatón, a veszélyhelyzet elrendelését is (amire az egész országot illetően a rendszerváltás óta nem volt példa) Gulyás Gergely jelentette be. A napi tájékoztatókon pedig Müller Cecília tisztifőorvos és Lakatos Tibor, az Operatív Törzs ügyeleti központjának vezetője képviselte a kormányzatot, illetve feltűnt Dömötör Csaba miniszterhelyettes is másfél perc erejéig, hogy elmondja, tájékoztatókat küldenek a nyugdíjasoknak.

Pénteken viszont már sem politikust, sem Müllert nem lehetett kérdezni, nem volt ott a Szent László kórházban dolgozó Szlávik János sem, és a tájékoztató hosszát is visszafogták bő fél órára. A korábban Orbán mögött álló, a kérdésekre lekezelően válaszoló, mellesleg az egészségügyért felelős Kásler Miklós sehol nem volt, ahogy a végső soron minden védekezéssel kapcsolatos intézkedésért felelős Pintér Sándor belügyminiszter sem. De legfőképpen nem voltak orvosok a teremben,

minden kérdésre Lakatos felelt, aki rendőr ezredesként nyilvánvalóan nem illetékes járványügyi, pláne orvosi kérdésekben. Ezt készségesen be is ismerte,

így például amikor arról kérdezték, hogy miért nem szűrték a koronavírussal fertőzött anya gimnazista gyerekével kapcsolatba kerülő diákokat, akkor annyit tudott mondani, hogy bízik a járványügyi szakemberekben, akik úgy ítélték meg, nem kell az elvégzettnél több szűrés.

A 444.hu újságírója, Sarkadi Zsolt rá is kérdezett, hogy ha nincs orvos a teremben, de ez az egyetlen alkalom, ahol kérdezni lehet a koronavírusos-helyzetről, akkor mégis mi értelme van ennek a sajtótájékoztatónak. Ez nem derült ki.

A kormány láthatóan elkezdte kerülni azt, hogy bármilyen kellemetlen kérdésre válaszoljon, márpedig egyre több ilyen kérdés merül fel, például az iskolák bezárásának elmaradásával kapcsolatban, ami szintén nem feltétlenül egy rendőr ezredes kompetenciája.

Vannak olyan kommunikációs izmok, amelyek bizonyos idő alatt elsorvadnak, ez látszott Kásler és Orbán bénázásából is, de egy olyan helyzetben, amikor a kormánynak szüksége van a normálisan működő sajtó segítségére is, hogy tájékoztassa az embereket, elég felelőtlen dolog elmenekülni a kérdések elől.

Épüljön STADION a CEU helyére.. 2020.03.13. 18:51:38

@morpho: "Az egész világ hülye, kizárólag Orbán Narancs Viktor látja a frankót! Minden ország tök feleslegesen zár be mindent és állít le mindent."

Az elmult 10 ev azt bizonyitja, hogy Orbanek mindenkinel okosabbak es elorrelatobbak voltak. Valoszinuleg tenyleg okosak, masreszt a megszerzett 2/3 -al, szabadon donthetnek, nem kellett megfelelniuk a nemzetkozi libsi bagazs igenyeinek. Ezert mindig az orszag szamara legoptimalisabb donteseket hozzak.
A gazdasagi dontesek bevaltak. A migracio kezelese a kerites epitese is teljes siker.
Kb 98 % -ig biztos, hogy a koronavirus helyzetet Magyarorszag fogja a legjobban leggyorsabban megoldani.
Elkepeszto belegondoldni, hogy az Orbanek helyett egy liberalis kormany, most osszevissza szarna fosna magat, es a sajat szaraban fetrengve jajveszekelne hogy mindmeghalunk, es kozben egymas utan venne fel az 1000 milliardos hiteleket Sorosektol, amit a 30-40 evig fizetne az orszag. Ez lenne vagy meg rosszabb.

Nekoashi2005 2020.03.13. 18:56:07

@Épüljön STADION a CEU helyére..:

Az általad leírtakból egyértelműen levonható a következtetés, hogy Magyarország államformája stadion, uralkodó eszmeirányzata az idiotizmus!

nincs1itt 2020.03.13. 19:08:35

@Épüljön STADION a CEU helyére..: csak óvatosan moldáviában már köhögött a marcipánnapóleon...

nincs1itt 2020.03.13. 19:16:56

@Épüljön STADION a CEU helyére..: "Ein Staatsoberhaupt, welches sein Volk nicht liebt, für selbiges nicht Kämpft und sein Wohl nicht im Sinn hat, ist weniger wert als ein Pferdeapfel."
találós kérdés mára, fidesz-táliboknak

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 19:43:14

@nincs1itt: visszatértem. Találós kérdés buzika. Ki fogja nyerni a 2022es választást? A náci Fidesz 4/5el, rohadekok. De ezt ti is tudjátok és azt is hogy rohadekok vagytok. Szar nektek. Ebből a szempontból értem miért visitotok. Hahaha

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 19:45:20

@Nekoashi2005: jön a libsikert a koronavirus. És a rohadt Orbán nem tesz semmit. Nahát nahát... Hahaha

Nekoashi2005 2020.03.13. 19:46:11

66.media.tumblr.com/32ca6e1026381c85f509d8e9b00f6670/1529f1ce76626ae9-86/s1280x1920/bd7e2cfa5ed681cef3391abd609d7bf64400c655.jpg

"Szlovákok jól tolják! Aztmondja a felirat, hogy: “Orbánon kipróbálták az agy tartalmának felderítéséhez szükséges legújabb technológiát/Eredmény: 70% korrupció, 30% rasszizmus, 0% közérdek”

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 19:46:46

@Nekoashi2005: minél többet tudok rátok válaszolni annál gazdagabb leszek. Hahaha folytasd more. Hahaha

nincs1itt 2020.03.13. 19:47:57

@a nagy hohohorgász: el sem mentél, fidesz-tálib. nem gondolod, hogy kicsit előre iszol a medve bőrére? az még 2 év. papírcsaucseszku meg már köhög...

Nekoashi2005 2020.03.13. 19:49:44

@a nagy hohohorgász:
"jön a libsikert a koronavirus"
Ez milyen nyelven van? IQ negatív tájszólás?

6.Lenin 2020.03.13. 19:51:31

@nincs1itt:

Szepi, áruld el, ha Orbán meghalna, te okosabb lennél? Vagy mit vársz a halálától?
Ennyire nyomorult az életed? Erre most tényleg kíváncsi lennék.

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 19:56:18

@nincs1itt: tudom most már biztos biztos bukni fog

Tényelek 2020.03.13. 19:56:22

Klónba taperoltam, sáros lett az új pinám.

Nekoashi2005 2020.03.13. 19:56:24

@6.Lenin:
"Szepi, áruld el, ha Orbán meghalna, te okosabb lennél? Vagy mit vársz a halálától?"

"Nézd meg a Sztálin halála című filmet! Évezném, amikor Rogán-Berija és Lázár-Hrustyov egymás nyakát szorongatná!

De én nem kívánom a halálát! Megelégednék ha 25 évet töltene a Csillagban.....

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 19:58:49

@Nekoashi2005: te bmeg egy judast hozol etalonnak, ember? Haza sem mer menni a muzsad akkora féreg. Hahaha

6.Lenin 2020.03.13. 20:00:28

@Nekoashi2005:

Téged nem kérdeztelek, mert tudom, hogy egy nyomorult életed lehet. Nem kell ehhez komolyabb éleslátás, csak el kell olvasni néhány hozzászólásodat. Nyitott könyv vagy.

Nekoashi2005 2020.03.13. 20:01:35

“Ha Gyurcsányékon múlna, a koronavírusra hivatkozva már lőnének az utcákon”

Samók Dávid, pesti srácok"

bezzeg ha Gyurcsány lenne most nem lenne 19 diangosz...diganoszt...digagno...mindegy, lőnének az utcán..."

Hangosan röhögtem!

Nekoashi2005 2020.03.13. 20:09:08

@6.Lenin:
Éles-látó vagy mint a névadód! Lelkedbe tapostam, hogy a főniről ilyet írtam? Szaladsz csókolgatni a képét, mint a korona vírusos ukrán néni az ikonosztázt? Csak nehogy úgy járj mint ő!

2020.03.13. 20:11:39

@Nekoashi2005: Igaza van, nem ön írta, egyből írtam is egy elnézést kérő beírást, de úgy tűnik elvitte a nyuszi, pedig még nincs is itt az ideje,
Bocsi! Mégegyszer.

A választókörzeteket át kellett alakítani mindenképpen, mert az már 2001-től alkotmánysértően torz volt az AB határozata szerint is, míg a ballipsi körzeteknél 10-15.000 szavazó adott egy képviselőt, addig a stabilan jobbos körzeteknél, volt olyan, ahol 65.000 választó küldött egy képviselőt a parlamentbe. Az akkori Orbán kormánynak nem volt meg a kétharmada hozzá, az MSZP meg az SZDSZ viszont érdekelt volt a fennmaradásában.
Amikor felére csökkentették a képviselők számát, akkor a jobbos körzetekhez szinte hozzá sem kellett nyúlni, pl. Sopronnak alig változott a körzethatára.

A választási törvény minden párt számára ugyanazt az esélyt nyújtja, a győztest támogatja és ez akkor is úgy van ha mostani ellenzék győz.

Nekoashi2005 2020.03.13. 20:16:10

Fidesses gondolkodás:

"Drága egyszerű kolléganő eszmefuttatása:

-Azért van a vírus,mert beengedték a migránsokat.

-(én)bocs,de ehhez a vírushoz pont semmi közük.

-Igen,de semmi ellen nem voltak oltva.

-Új vírus,senki nincs ellene oltva....

-(vegső érv) de akkor is."

2020.03.13. 20:17:58

@Nekoashi2005: Szerintem ön nagyon el van tévedve, ha azt hiszi, hogy bármelyik liberális demokráciában a győztes párt nem szállja meg a társadalom minden területét, ..., melyik egyetemen végzett, ahol ezt nem tanították meg önnek ?!

A győztes párt adja a miniszterelnököt, házelnököt, ő választja a köztársasági elnököt, a főügyészt, az Alkotmány Bíróság tagjait, a közmédia vezetőit, MNB elnökét, stb., stb.
Ez nem magyar sajátosság, pl. a svédeknél még csak nem is színjátékoznak a köztévében, mint nálunk, a győztes párt kinevezi a saját emberét a köztévé élére és közvetlenül diktálják, hogy mit nézhetnek az ottani hétköznapi halandók, .., .

6.Lenin 2020.03.13. 20:19:36

@eszti.....:

Kösz. Végre 1 jó hír.
Kíváncsi leszek, hogy a gyakorlatban ez a koalíció miként is fog működni. Nem vagyok híve az ilyesmiknek, mert lassú az alkuk miatt, és melegágya korrupciónak, igaz ezt ilyenkor másként nevezik. De a pozíciók (pénzek ) elosztása eleve alkuk tárgya, az meg ugye a pénzről szól valójában. Meglátjuk.

2020.03.13. 20:22:12

@Nekoashi2005: Csak szólok, hogy konkrétan a koronavírus csak és kizárólag migránsok és turisták szórhatták szét a világban, ..., ha a kínaiak helyben maradtak volna, akkor nincs világjárvány.
Bár pontosabb megfogalmazás, hogy a járvány a globalizáció mellékterméke.
privatbankar.hu/makro/a-koronavirus-es-a-globalizacio-megrendulese-vegre-follelegzik-foldunk-331465

morpho 2020.03.13. 20:22:39

@Tényelek: Egyrészt ne hazudozzál! Gyurcsányék is beterjesztették a körzethatárok átírását és csökkentett létszámot, csak a fidesz nem támogatta. Pont fordítva volt, mint ahogy hazudtad. Aztán jött a fidesz és mindenféle konszenzus nélkül, a kétharmadára hivatkozva egyedül átrajzolt mindent. A hazudozásoddal ellentétben egy halom körzetet szétbarmolt, hogy neki jó legyen. A kedvencem, hogy az első kerület egy részét összevonta az ötödik kerület egy részével. Közte van egy Duna, de ez akkor is jó így, vagy nem? Így aztán a választási törvény kurvára nem nyújt ugyanolyan esélyt minden párt számára. A fidesz leválthatatlanná tette magát. Egyébként te vagy a kézcsókolgató meg a grimbusz mellett a legnagyobb kőbalta a barlangban.

6.Lenin 2020.03.13. 20:23:37

@Nekoashi2005:

Te most kigúnyolsz egy vallásos embert a halála előtti kapaszkodója miatt?
Ennyire primitív ember lennél?

nincs1itt 2020.03.13. 20:23:40

@6.Lenin: @a nagy hohohorgász: na a két intellektuális pitbull...

morpho 2020.03.13. 20:28:54

@Tényelek: Már megint másnak válaszolsz kőbalta! A feladót se tudod elolvasni!

"A győztes párt adja a miniszterelnököt, házelnököt, ő választja a köztársasági elnököt, a főügyészt, az Alkotmány Bíróság tagjait, a közmédia vezetőit, MNB elnökét, stb., stb"

Meg a lófaszt! A médiatestületben konszenzus volt a parlamenti pártok közt, mint ahogy az alkotmánybíróság tagjait is az ellenzékkel együtt jelölték addig. A kétharmaddal vissza lehet élni, de a többivel nem. Érdekes, de a Horn Kormány alatt is 2/3 volt, aztán mégsem írtak új alkotmányt. Pedig megtehették volna. A választási körzeteket sem rajzolták át...

6.Lenin 2020.03.13. 20:29:52

@nincs1itt:

Szepi, kérdeztem valamit. Ez nem válasz, vagy, ha annak szántad, akkor.......(még adok egy lehetőséget őszinte válaszra) majd utána kitöltöm a kipontozott részt.

eszti..... 2020.03.13. 20:33:30

@6.Lenin:

Egyetértek. Számomra is kérdés volt, hogyan tud felnőni a Matovics / itt az ideje, hogy megtanulják kiejteni a nevét/ a miniszterelnőki feladathoz.
Jelenleg úgy néz ki, megbirkózik vele.
Valóban roppant nehéz időszakban állnak a kormányrúdhoz. Minél több embert tesztelnek, annál több fertőzött van.
Csak ma újabb 11 fertőzött, köztük két 15 év alatti gyerek. Vagyis 974 mintából 32 pozitív.

6.Lenin 2020.03.13. 20:34:44

@morpho:

Hornék miért írtak volna másik alkotmányt? Nekik tökéletesen megfelelt a régi komcsi alkotmány, hiszen ők is komcsik voltak.
Miért rajzolták volna át a nekik kedvező választási körzeteket?

Mellesleg alkotmányos mulasztás miatt kellett átírni később.

2020.03.13. 20:34:57

@morpho: "Érdekes, de a Horn Kormány alatt is 2/3 volt, aztán mégsem írtak új alkotmányt. Pedig megtehették volna. A választási körzeteket sem rajzolták át... "
A liberálbolsevikok alapból hülyék ugyan, de annyira nem, hogy a számukra a Vörös Hadsereg védőernyője alatt írott Alkotmányt átírják, nem véletlenül sírják vissza a saját Alkotmányukat!
A választási körzetekre ez fokozottabban igaz, mert azt az AB és a Velencei Bizottság is az akkor érvényes Alkotmányt sértőnek minősítette, mert ugye annyira balra húzott.

Nekoashi2005 2020.03.13. 20:35:49

@Tényelek:

Tessék elolvasni a az egymást követő törvényi változásokat és megnézni a választókörzeteket.
Egyszer olvastam egy tanulmányt mely szerint fidess úgy alakította át a választási körzeteket Budapesten, hogy aszerint megtartva a szavazatok számát és arányát nem a baloldal, hanem a fidess nyerte volna fővárosban a választás úgy, hogy a baloldal sokkal több szavazatot kapott Egyébként a régebbi választási törvényben nem volt például győztes kompenzáció, ami bevezetése eleve a választások eredményét torzítja!

"A választási törvény minden párt számára ugyanazt az esélyt nyújtja," Tényleg? Minden párt nagyjából azonos összeget kap - ha a számvevőszék éppen el nem kobozza, azoktól a pártoktól akik nem tetszenek a főninek - de azon kívül a kormány is költ propagandára, véletlenül ugyanolyan színnel, betűtípussal és tartalommal mint a fidess.

De itt van még egy anyag:

hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_v%C3%A1laszt%C3%A1si_rendszer

"A kritikusok szerint az új választási rendszer lényegében ellehetetleníti, hogy külön listát állító pártok közös egyéni jelölteket állítsanak, ugyanis ilyenkor a töredékszavazatok elvesznek, és ez kifejezetten az ellenzéki összefogás akadályozására irányuló, védhetetlen rendelkezés.[14]

Kovács és Stumpf tanulmányában rámutatott, hogy a jelenlegi rendszer nagyobb hajlandóságot mutat az aránytalanságra. A kialakult aránytalanság forrását keresve a modellben három belső és egy külső tényezőt azonosítottak. A belső tényezők: 1. az egyéni és listás mandátumok arányainak megváltozása, 2. a győztesnek járó "premizáció" bevezetése, 3. az önálló kompenzációs lista megszüntetése; külső tényező: a pártok erőviszonyainak országos és kerületi szintű alakulása.[15] A gerrymandering hatást hiába próbálta cáfolni a Századvég és a Nézőpont is, a 2014-es választások adatai szignifikáns összefüggést mutattak a Fidesz népszerűsége és az EVK választásra jogosultjainak száma között. Így a Fidesz szavazatai 3-4%-kal voltak erősebbek.[2]

További kritikaként merül fel, hogy az egyéni mandátumot nyert képviselőre leadott szavazatokból is képeznek az országos pártlistára beszámítandó töredékszavazatokat, amik így a győztesek túlkompenzációját jelenti. A törvényalkotók erre úgy reagálnak, hogy így biztosítható, hogy ne legyen elveszett szavazat.

Nekoashi2005 2020.03.13. 20:41:13

@Tényelek:

De a legfőbb különbség, hogy Horn minden hibája ellenére a csutihoz képest egy európai szinten elismert politikus volt úgy, hogy nem a facebook rajongói nevezték annak.

6.Lenin 2020.03.13. 20:42:28

@eszti.....:

Ez a dolog előbb vagy utóbb, de lecseng. A neheze utána jön. Egy darabig nyilván majd sok mindent rá lehet erre is fogni, mint a 2008-as válságra, de majd a választók eldöntik.
Semmiféle érdekem nem fűződik ahhoz, hogy ne kívánjak sikert az új szlovák kormánynak.
Mutassák meg, hogy tényleg lehet sikeres egy sokszereplős koalíció is.

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 20:45:25

Taknyotokon vereteken fogtok csúszni libsik, mert 4/5del már akasztani is lehet... És amekkora náci az Orbán akasztani is fog. Szerintem jobb ha meghaltok a virusban mert ami utána jön azt csak mi fidesznacik elhetjuk túl. Hahaha. Megalol bmeg

6.Lenin 2020.03.13. 20:48:07

@Nekoashi2005:

A pufajkások gyilkos szervezetének is tagja, talán ott is sikeres.
Volt még egy érdeme, 3 napig beszélt egyfolytában, úgy, hogy nem mondott semmi értelmeset közben. A prolik ezért is kedvelték, mert olyan okosan nem mondott semmit.

Nekoashi2005 2020.03.13. 20:49:24

"Taknyotokon vereteken fogtok csúszni libsik, mert 4/5del már akasztani is lehet... És amekkora náci az Orbán akasztani is fog. Szerintem jobb ha meghaltok a virusban mert ami utána jön azt csak mi fidesznacik elhetjuk túl. Hahaha. Megalol bmeg "

Valaki fordítsa már le ezt a bűnözői stílust, ha kérhetném!

Nekoashi2005 2020.03.13. 20:50:55

@6.Lenin:
Ja, azért kapta pl. a németektől is azt a magas kitüntetést.....

Nekoashi2005 2020.03.13. 20:54:09

@6.Lenin:
Ja és azt tudod, hogy dagi laci házmesternek annak idején miért és hogyan jutott be felvételi nélkül az egyetemre?

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 20:54:25

@Nekoashi2005: mi van bölcsész hiányzik az ékezet? Hahaha

nincs1itt 2020.03.13. 20:55:05

@6.Lenin: vologya, te tényleg azt gondolod, hogy érdekel o.v. élete vagy halála? ez titeket érdekel, fidesz-tálibokat. nekem éppen mindegy

6.Lenin 2020.03.13. 20:57:42

@Nekoashi2005:

Azt azért kapta, mert állítólag levágta az utólag újra felállított drótkerítés egy darabkáját, és lehetővé tette sok NDK-s polgárnak a menekülést, amit azóta kurvára megbántak, és az ország egyesítését, ami a keletiek további lenézését is eredményezte, de ezt akkor még az örömkönnyektől nem látták. Meg azt sem, hogy pont ott lesz a legerősebb az AfD.

Nekoashi2005 2020.03.13. 20:59:07

@6.Lenin:
Na ez rettentően magyartalan volt! Akkor még egyszer!

Ja és azt tudod, hogy dagi laci házmesternek annak idején hogyan jutott be felvételi nélkül az egyetemre?

a nagy hohoohooo 2020.03.13. 20:59:13

@a nagy hohohorgász: Egész úton a napi.hu felé heheee...azon
gondolkodám hehee..kinek a hímvesszejéből elcseppent DNS-t tisztelhetjük lopott nickedben...hehee...aztán beugrott ,nem találtam használt kotonom a napi.hu aktus után,valamék orbángyogyóintézeti magát szaporította vele,megvagy hehee..

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 21:00:01

@nincs1itt: mindenkinek annyi rák pengesse a húrokat a gyomrában amennyit hazudott a kommentjeiben, köztük az én gyomromban is. Sok sikert mindenkinek

Nekoashi2005 2020.03.13. 21:01:05

@a nagy hohohorgász:

A szövegeidből nem az ékezet hiányzik, hanem egy minimális ész!

6.Lenin 2020.03.13. 21:02:15

@nincs1itt:

Akkor miért írsz olyasmiket? Ennyire nincs benned gerinc, hogy vállald is azt, amit leírsz?
Szepi, Szepi, így nehéz lesz a továbbiakban a fasza gyerek szerepét eljátszanod, előttem.
Mind1. Ennyi volt(ál).

Nekoashi2005 2020.03.13. 21:04:20

@a nagy hohohorgász:
"mindenkinek annyi rák pengesse a húrokat a gyomrában amennyit hazudott a kommentjeiben, köztük az én gyomromban is."

Béke poraidra! Fájdalmas közeli halálod lesz! Ha vigasztal, vagy 30-40 évig még emlékezni fogok rád!-

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 21:05:29

@Nekoashi2005: még sem tudsz érvelni ellenem te uberlibsi. Hahaha

Nekoashi2005 2020.03.13. 21:06:11

@6.Lenin:
"Azt azért kapta, mert állítólag levágta az utólag újra felállított drótkerítés egy darabkáját, és lehetővé tette sok NDK-s polgárnak a menekülést, amit azóta kurvára megbántak, és az ország egyesítését, ami a keletiek további lenézését is eredményezte, de ezt akkor még az örömkönnyektől nem látták. Meg azt sem, hogy pont ott lesz a legerősebb az AfD. "

De ha a csuti tette volna, sátoros ünnep lenne!

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 21:07:48

@Nekoashi2005: na mi van mégis érted amit mondok? Már ezzel 1 rákkal nőtt a gyomrod szar fészek. Hahaha

nincs1itt 2020.03.13. 21:09:02

@6.Lenin: te, vologya. szerinted mennyire érdekel, hogy mi a véleményed rólam? eltaláltad, annyira mint fordítva. ti(fidesz-tálibok) bárkit lehülyéztek, halálát kívánjátok és még cifrázzátok is.

6.Lenin 2020.03.13. 21:09:10

@Nekoashi2005:

Az, hogy te valamit nem értesz, közöm?
Ki a tököm az a dagi laci?
Miért is kéne, hogy érdekeljen?
Költői kérdések ezek.

Nekoashi2005 2020.03.13. 21:09:24

@a nagy hohohorgász:
Hát ha érthetően fogalmazol és nem hazudozol, akkor nem nehéz!

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 21:09:36

@Nekoashi2005: ezért mondtam hogy ne hazudj reggel délben meg este. De te nem figyelsz. Hahaha

nincs1itt 2020.03.13. 21:11:01

@6.Lenin: vologya, alapvető ismeretek hiányában, miért nyilatkozol?

Nekoashi2005 2020.03.13. 21:13:37

@6.Lenin:
Egy fidessnyik nem tudja, ki a dagi laci házmester, és hogyan jutott be az egyetemre? Tudod te, te csak annyira szégyelled a dolgot, hogy inkább hülyének tetteted magad!

a nagy hohoohooo 2020.03.13. 21:14:10

@nincs1itt:két... pontpont...pittbull...hehee..erős túlzás,egy szikkadt herezacskó két tojása s.ggből kilógva..

Nekoashi2005 2020.03.13. 21:14:42

@a nagy hohohorgász:
Miért hazudnék? Soha nem voltam fidesses!

6.Lenin 2020.03.13. 21:15:44

@nincs1itt:

Szepi, kezded túlzásba vinni, ne általánosíts. Én csak a hülyéket szoktam a nevükön nevezni, és soha nem kívántam senki halálát csak azért, mert eltér a véleményünk. Másért sem.

Na, mind1. Ez már kezd nagyon unalmas lenni.

Jó8! Neked is, mindenkinek.

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 21:17:18

@Nekoashi2005: ne nekem magyarazkodj hanem a raknak ami már a szívedet rágja. Hahaha

a nagy hohoohooo 2020.03.13. 21:21:41

@a nagy hohohorgász: Jól emléxel:apucid ,anyucid édestestvérek hehee...

BUTApest te csodás 2020.03.13. 21:25:13

Orban mindjart bejelenti, hogy az osszes lipsit kivegzik. Lipsiknek befellegzett.

Nekoashi2005 2020.03.13. 21:27:54

@a nagy hohohorgász:
Nem vagyok rasszista, de melyik népcsoport az amelyik átkozódásaiban a rákot emlegeti?

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 21:38:57

@Nekoashi2005: Az amelyiket meg akarjátok menteni a magyaroktól.2.rak jön a kis pocakodba. Hahaha

Nekoashi2005 2020.03.13. 21:49:42

@a nagy hohohorgász:
Sajnos kénytelen vagyok ismételni magam! Hogy hazudnék, ha nem vagyok fidesses?

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 21:50:30

@a nagy hohohorgász: Hirtelen balról jobbra kuss lett. Hazudjatok csak tovább... Hahaha

a nagy hohohorgász 2020.03.13. 21:51:48

@Nekoashi2005: Én elmennek a helyedben rakszuresre....hahaha

Nekoashi2005 2020.03.13. 22:01:36

@a nagy hohohorgász:
Mindig tudtam, hogy a fidesseseknek beteg a szellemiségük, de hogy ennyire? Láttál te már daganatos beteget meghalni? Na nem baj, a sors vagy az isten, nevezzük bárhogyan, majd helyretesz téged.......

morpho 2020.03.13. 22:05:56

Na most akkor hogy látja ezt a kamujárványt Bencsik kolléga, Orbán mostani bejelentése után? Most akkor valamelyikük téved, nem?

Nekoashi2005 2020.03.13. 22:08:25

@morpho: Olvasd el Orwelltől az 1984-et. Tisztán úgy fog emlékezni, hogy az első perctől azt mondta, mint a főni!

taga20 2020.03.13. 22:10:07

@a nagy hohohorgász:

"@a nagy hohohorgász: Egész úton a napi.hu felé heheee...azon
gondolkodám hehee..kinek a hímvesszejéből elcseppent DNS-t tisztelhetjük lopott nickedben...hehee...aztán beugrott ,nem találtam használt kotonom a napi.hu aktus után,valamék orbángyogyóintézeti magát szaporította vele,megvagy hehee.."

A KURVAANYÁDAT FITYESZ TOLVAJ GECI! ERRŐL POFÁZTAM TE SZARHÁZI TOLVAJ!

A CSUTI DAGATT GECI ISTENED IS ILYEN, MINT TE!

MINDENT ELLOPTOK HITVÁNY FITYESZES SZARDARABOK!

morpho 2020.03.13. 22:26:55

@Nekoashi2005: Már olvastam. A kérdés költői volt. A narancskullancsok, akik itt bagatellizálták az elmúlt napokban a járványt, azok most valahogy szintén nem nagyon vitézkednek... Nem is értem...

morph on deer 2020.03.13. 23:26:19

@Nekoashi2005:
444.hu/2020/03/13/szekszard-fideszes-polgarmestere-egyedul-fogadta-el-fogadta-el-a-varos-koltsegveteset

“Ügyes!!!“

Most mi ezzel a baj?
Hát ha egyszer ő volt többségben, mi mást tehetett volna, nem?
Ja.

Európai téridő 2020.03.13. 23:32:00

Akármit harsog az internáci balfax hülyelvtárs csicska firkász nickgrabowski, attól még ezen a véleményen, mint az aljas, gagyi gennygóc agitpropos médiával kapcsolatos "kitálaláson" jól el lehet gondolkodni.

morpho 2020.03.13. 23:37:19

A tv2 nekiment Orbánnak az iskolabezárás miatt! Elfelejtették őket tájékoztatni, hogy közbne változott a központi direktíva... Jó, hogy ilyen magabiztos a kormányzati kommunikáció. Megnyugtatja a nyugdíjasokat...

eszti..... 2020.03.14. 00:12:15

@morpho:

Gondolom, egy előre elkészített összeállítás lehetett. A nekiment erős kifejezés.
Majdnem mindegy, mit mondott azelőtt Orbán.
Az a fontos, hogy bezárták az iskolákat.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 05:57:05

@Nekoashi2005: Mi van Gyurcsány vagyonával? Mit felejtett el? Ezt talán megmagyarázhatnád!................................

Persze! Azt felejtette el, hogy hogy szerezte, mert azt mondta, hogy tisztességes úton!
A kiszes fizetésből nem lehet gyárakat venni.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 06:10:44

@morpho: "A tv2 nekiment Orbánnak az iskolabezárás miatt! Elfelejtették őket tájékoztatni, hogy közbne változott a központi direktíva... Jó, hogy ilyen magabiztos a kormányzati kommunikáció. Megnyugtatja a nyugdíjasokat..."

Na ilyen egy egybites balos lumpenproli mint te! Már az index is írja, hogy nekiment, közben meg egy 8 órás híradóban a reggelii álláspontot hangoztatták, miszerint az iskolák bezárása szükségtelen! Közben szükségessé vált, ezt jelentette be Orbán Viktor negyed tízkor! Ugye látod, hogy ezek szerint nem kormánypropaganda tv a Tv2, ha nem szóltak nekik, hogy arról ne beszéljenek, mert hamarosan változik! Tehát a híradó ég a bejelentés előtt volt, ne írd azt, hogy "közben változott"!
A nyugdíjasok is hogy jönnek ide? Nagyon kínlódtok libsik, pedig örülnötök kellene, hogy ezt Viktorék vezénylik, mert elkúróék csak elkúrnák, most például ha egyéb probléma nem is lenne, kerítés híján lazán szambáznának át rajtunk a migrik illetve nem is át, mert gondolom, akkor az osztrákoknak lenne kerítése!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 06:20:06

@eszti.....: "Gondolom, egy előre elkészített összeállítás lehetett. A nekiment erős kifejezés."

Haggyad szívem ez a libsi hülyeségspirál jellegzetessége, próbál kihozni valamit ebből a hírből is, de kevernie kell az időpontokat a nyilvánvaló hülyesége elleplezésére!
Ha figyelmezteted, hogy a híradó előbb volt mint Orbán beszéde, ergo nem mehettek neki, akkor vagy azt állítja, hogy nem tudta, vagy gyorsan elkezd Mészáros üzleteiről beszélni! :D Persze valahol érthető, egyéb eszköz, mint a hazugság, a ferdítés és a terelés nem áll a rendelkezésére!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 06:24:38

@eszti.....:" Majdnem mindegy, mit mondott azelőtt Orbán."

Miért csak majdnem? Egy rendkívüli helyzetben számon ne kérd az előző álláspontját, ez egy változó folyamat, ami most még jó, vagy elég, az bármikor kevés lehet már és új döntést kell hozni!

chrisred 2020.03.14. 06:30:02

@Grimbusz Makszimusz: "Már az index is írja, hogy nekiment,..."

Az iróniaérzékelés csődöt mondott.

"Ugye látod, hogy ezek szerint nem kormánypropaganda tv a Tv2,..."

De az, csak nem számítottak arra, hogy a műsor leadása után pár perccel Óceánia már nem az ellenségünk lesz, hanem ősidők óta a barátunk.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 06:39:58

@morph on deer: "444.hu/2020/03/13/szekszard-fideszes-polgarmestere-egyedul-fogadta-el-fogadta-el-a-varos-koltsegveteset
“Ügyes!!!“
Most mi ezzel a baj?
Hát ha egyszer ő volt többségben, mi mást tehetett volna, nem?
Ja."

Na ebből is látszik, hogy a prolik nem fogják fel a helyzetet, csak egy lehetőségnek tartják a piti kis aljaskodásukra! Egyrészt keltitek a pánikot, hogy kevés az intézkedés, miért nem gyorsabban, miért nem előbb döntenek erről arról, ilyenkor meg a gyors döntés a kínotok!
Bazmeg, vészhelyzet van, ilyenkor nem lehet hetekig módosítgatni, szavazgatni és ott ülni költségvetés nélkül, mit játszod az ostobát? Persze a libsi ilyen bizottságos fajta, Karigeri is válságstábot alakított, amikor leesett a hó, pedig egy közepes képességű tíz éves gyerek is tudja, hogy ilyenkor hóeltakarításra kell utasítani az FKFV-t és hómunkásokat kell felvenni!

Nekoashi2005 2020.03.14. 07:09:03

Idézet a facebookról:
"hogy pár nap alatt kurvára nem lehet egy országot digitális oktatásra állítani, de a kérdés most nem is ez

hanem hogy ezt a kudarcot hogyan lehet majd a gyurcsány meg a soros nyakába varrni!"

Meg persze Karácsony nyakába varni!

Nekoashi2005 2020.03.14. 07:17:48

Szintén facebook:

Évek óta könyörög digitalizált, kreatív iskoláért szakértő, tanár, szülő, ellenzék, és leginkább a gyerek. Évek óta az a válasz, hogy mink is felnőttünk kütyü nélkül, tessék csak zizegtetni a munkafüzetet, de szaporán, huszonegyedik század nincs is, ami új, az rossz. És most a járvány egy nap alatt kitapossa a legreakciósabb, legvaskalaposabb kormányból. Ha most vasárnap lennének a választások, lehet, hogy a vírusra szavaznék!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 07:23:02

@chrisred: "De az, csak nem számítottak arra, hogy a műsor leadása után pár perccel Óceánia már nem az ellenségünk lesz, hanem ősidők óta a barátunk."

Látom egyéb eszköz híján megint a hülyeséget kényszerülsz tolni. Ugyebár ez a helyzet nem analóg két ország évszázados kapcsolatára, pláne nem visszamenőleg (tényleg ekkora debil példát hogy sikerült találnod?). Mindezt leszámítva igen, most pillanatok alatt megváltozhat a helyzet és nyilván, akkor arra reagálni kell, függetlenül attól, hogy mi volt az előző álláspont! Persze remélem bazmeg, hogy ha te elhatározod, hogy átmész a vasúti átjárón, akkor olyan csacskaság miatt, mint egy közeledő tehervonat, nem anullálod a döntésedet és a következetesség jegyében a vonat alá gyalogolsz, hogy feldaraboljon a getzibe! :D :P proli!

a nagy hohoohooo 2020.03.14. 07:26:32

@a nagy hohohorgász: az antizseni-köznyelven s...fej-érdeklődve nézegeti a Windsori kastélyban a királyi WC fajanszot miután az idegenvezető ismerteti annak szuper működését,mégpedig,hogy ez a herkentyű kétszer többet tud mint bármely másik,kipróbálhatom kérdi?
Természetesen,...lecsüccs,nagydolog,s láss csodát a herkenytű kitörli a sejhaját.
Gatya fel,@atomic power 1986DucaDuca: antizseni-köznyelven sä..fej-hitetlenkedve behajol mire a szerkezet pofántörli,gúnyosan felkiált mégsem olyan szuper nem végeztem dolgom,ám mégis törölt.
Erre az idegenvezető uram ez jól működik a sä...et legyen bármilyen a formája mindig felismeri...heheee.
Csak egy kis bemutató a sok falról levakart orbánDNS -nickeid közül heheee...

a nagy hohoohooo, 2018. augusztus 9., csütörtök 23:05
@Czirok_a_gasztroblogger: Előszöris ne nézegesd a segged.
Tudom azt nehéz mert ha tükörbe nézel akkor is azt látod..broáf....
Nem kételkedtem benne egy percig sem, hogy a személyedben egy nagy gondolkodóhoz van szerencsém.
Ez teljesen biztos, hiszen te is ezt állítod magadról,meztelen csigusz, nem egy ligában játszunk... gyönge vagy, fidessnyik, mint a hajnali rezgö harmat... nem tudsz semmi mást, mint visszaböfögni édesviktorod hülyeségeit, megspékelve némi mélymagyar nerideológiával, és szokás szerint, azt ekézed, aki mondta, nem azzal foglalkozol, amit mondott... kis primitívnyik, örül is most édesviktor, csak tapsikoljál neki.

Czirok_a_gasztroblogger, 2018. augusztus 9., csütörtök 22:48
@a nagy hohoohooo:
Ha ha ha ha ha

Koronat_Orsosra_Mozgalom_2, 2020. március 14., szombat 0:25
Akit érdekel, hogyan fog kinézni, ha megkapja a koronavírust, itt megnézheti:

allthetropes.org/wiki/File:Tarman.jpg

Ha ha ha

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 07:35:47

@Nekoashi2005: "Évek óta könyörög digitalizált, kreatív iskoláért szakértő, tanár, szülő, ellenzék, és leginkább a gyerek. "

Eddig ilyenről szó sem volt abban a formában ahogy most körvonalazódik, mert most otthoni tanulásról van szó, gondolom a gyöngyöspatai rétinégerek eszeveszett tempóban kultúrálódnak majd a lopott ájfonjaikon keresztül! :P Konkrétan most fetrengek, ahogy elképzelem a retkespinájú, eddig szeggregált Kalányos Eszmeraldát, ahogy lefekteti a tudományos kutatói karrierje alapjait, amit a karcinóma gyógyítása terén fog elérni és az első lépés egy felkiáltás lesz, " a rák egye ki a beledet te geci" !

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2020.03.14. 07:40:36

Jé itt volt a taga. Fingját hátrahagyta.

chrisred 2020.03.14. 07:54:05

@Grimbusz Makszimusz: Igen, látom, fogalmad sincs, honnan származik a példa.

"Persze remélem bazmeg, hogy ha te elhatározod, hogy átmész a vasúti átjárón, akkor olyan csacskaság miatt, mint egy közeledő tehervonat, nem anullálod a döntésedet és a következetesség jegyében a vonat alá gyalogolsz, hogy feldaraboljon a getzibe!"

Ja, csak ha előtte kiposztoltam közösségi oldalakra, hogy milyen hülyék azok az emberek, akik szóltak, hogy ne menjek át, amíg piros a lámpa, utána kínosan érezném magamat.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 08:10:21

@chrisred:" Ja, csak ha előtte kiposztoltam közösségi oldalakra, hogy milyen hülyék azok az emberek, akik szóltak, hogy ne menjek át, amíg piros a lámpa, utána kínosan érezném magamat."

Nem posztolt ki sehova semmit és le sem hülyézett senki, noha minden oka meglett volna erre az ellenzéki állapotok láttán, úgyhogy megint valami párhuzamos libsiuniverzumban létező orbáni tevékenységébe belelátott agyrém baromságod segítségével bizonygatsz valamit! Te pedig eddig sem érezted kínosan magad, nem vagy te az a szerény fajta a vastag bőrrel a pofádon és a tömérdek hazugsággal a dumádban, úgyhogy ez csak egy elméleti lehetőség lehetne, realitása egyenlő a nullával!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 08:16:23

@chrisred: "milyen hülyék azok az emberek, akik szóltak, hogy ne menjek át, amíg piros a lámpa, "

Azok egyébként tényleg hülyék, mert ha nem piros a lámpa, akkor is jöhet a vonat, illetve piros lámpa esetén sem minden esetben jön valami! Na pont erről szól a felelős, a helyzethez alkalmazott döntés is, ez nem megy a libsiknek!

Neokakshi2005 2020.03.14. 09:06:04

@Grimbusz Makszimusz: hát ugye épp ez a baj. Ha tudja mindenki, hogy nem mehet át, ha piros a lámpa, akkor mindenki tudja, mi a dolgok rendje. Persze, lesz aki csak azért is átmegy, és elüti a 4-es-6-os, de a többinek a normálisnak ez lesz az elrettentő példa.

Ha viszont lehet, hogy lehet menni, ha piros van, de lehet, hogy nem lehet menni a zöldben se, akkor teljes bizonytalanság van és zsarnokság.

Te persze azt hiszed, hogy a vezérürü tudja és érzi, kiszagulja, hogy mikor jön a villamos. Csak hát ez feltétlen azonosulást követel, szolgalelkűséget.

És mondanám én, hogy ha egyszer mégis jön a villamos, mert a vezérürü félreszagolt, akkor majd rájössz, milyen jó lett volna fölnézni arra a kurva piroslámpára. De ebben a széttöredezett valóságban, amiben élünk, te előbb győznéd meg magad, hogy a sorosgyörgy vezette a villamost, ami elvitte a lábadat, minthogy belásd, a kedves vezető tévedett, te meg hülye voltál.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 09:25:02

@Neokakshi2005: Az a lényege az egésznek, hogy használd az eszedet ha van, ha meg nincs, akkor ne akadályozd azt, aki képes gondolkodni!
Abból, hogy szerinted nem gáz leírni azt, hogy sorosgyörgy vezeti a villamost, egyértelműen az derül ki, hogy te a gondolkodásra képtelen kategóriát képviseled!
Rólad és a többi libsi csőcselékről egyébként a következő idézet jutott eszembe, pont ilyenek vagytok!

"Egy sarkon nagy csődületet pillantott meg.

– Mi van ott? – kérdezte egy kifutótól.

– Elfogták a tettest, és meglincselik! Ez rabolta el a Lindbergh-babyt is. Álruhás cowboy, aki Al Capone cinkosa volt.

Gorcsev lassan rájött egy általános érvényű axiómára: az emberiség zöme filmírónak született!

A csődület egy 709-846 CsU jelzésű Bugattit tartóztatott fel, amelyben egy Beromünsterből érkezett állatorvos ült a feleségével és a kisfiával.

– Ez az!

– Átfestette az autót! Még nedves!

– Hol rabolta a gyereket?!

A saját gyerekét! Az asszony visított, a gyerek bőgött, az állatorvos rikácsolt, és valaki leverte a kalapját. A fenyegető hangulatnak egy szakasz rendőr vetett véget, akik visszaszorították a tömeget, és közölték az emberekkel, hogy az autó megkerült. Közben gumibottal verték őket."

Örökké elégedetlen, lázadozó ostoba proli csürhe!

Neokakshi2005 2020.03.14. 09:32:38

@Grimbusz Makszimusz: abban egyetértünk, hogy jó lenne, ha mindenki használná az eszét. De hát mit tegyen, akinek nincs? Pl a válaszoddal tökéletesen igazoltad, hogy mindenben illik rád a leírásom, de a kognitív képességeid aligha teszik lehetővé, hogy ezt belásd.

miért 2020.03.14. 09:57:10

@MrzNur: omladozó kórházban? Bencsik elvtárs? Hiszen nem azért szolgálta ki a kádár-korszakot, és most a baltásvezért, ne jusson neki, magán klinika?!

Nekoashi2005 2020.03.14. 09:57:14

@Neokakshi2005:
Igazi fidesspatkány, még a nick nevet is megpróbálja ellopni, mert nincs önálló fantáziája!

miért 2020.03.14. 10:03:04

@Grimbusz Makszimusz: figyeljen macskajancsi! Mi változott a főnökénél fel nap alatt? Lehet, hogy csak annyi, a fél világ hülyének nézte magukat?

István Tamasi 2020.03.14. 10:03:44

A fideszmaffia mérhetetlenül nagyobb károkat okoz hazánknak mint bármilyen koronavírus.

István Tamasi 2020.03.14. 10:04:54

A fideszmaffia mérhetetlenül nagyobb károkat okoz hazánknak mint bármiféle koronavírus.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.03.14. 10:36:53

@Nekoashi2005: "Ha most vasárnap lennének a választások, lehet, hogy a vírusra szavaznék!"

:))

Ja, ja. Már csak azért is, mert...

@István Tamasi: "A fideszmaffia mérhetetlenül nagyobb károkat okoz hazánknak mint bármiféle koronavírus."

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.03.14. 10:43:50

@Grimbusz Makszimusz: "kevés az intézkedés, miért nem gyorsabban, miért nem előbb döntenek erről arról"

Az a baj, hogy a kormány alkalmatlan az ország vezetésére. Ötletelnek, még koncepciója sincs a fideSSmaffiának. Hogy is lenne, hisz nem az ország felemelésére, hanem a kifosztására szerveződött.

"Súlyos károkat okozna az ellenzék ötlete, ha bezárnák az iskolákat. Ezt mondják a szakértők. Ha a diákoknak rendkívüli szünetet írnának elő, akkor sok szülőnek szabadságra kellene mennie, ami gyárak, üzemek leállásához vezetne.

Ezt állítja a Tények, a TV2 hírműsora, aminek legfrissebb adását este nyolckor tették fel a tenyek.hu-ra, és amiben a miniszterelnök reggeli álláspontját tolták, de telibe. Orbán Viktor ugyanis ma reggel még úgy gondolta, hogy

az iskolák bezárása nem indokolt (...) Be kell látni, nem tudjuk két hét múlva kinyitni az iskolákat, ha bezárjuk őket, az a tanév végét fogja jelenteni.

A Kossuth Rádióban adott interjúban a miniszterelnök még azon az állásponton volt, hogy az iskolabezárások miatt a tanároknak fizetés nélküli szabadságra kellene menniük, a szülőknek pedig gondoskodniuk kéne a gyerekek elhelyezéséről. Mindezt annak ellenére jelentette ki, hogy az ellenzéki pártok, de még a pedagógus-szakszervezetek is rendkívüli tanítási szünet elrendelését kérték tőle, sőt, a nap folyamán már saját pártja is így tett."

Döntsétek már el, mit hazudtok, mert ez így szánalmas. :))

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 10:46:12

@Nekoashi2005: Ja, ez tényleg egy álseggfej! Nem fideszes, mert hitelesen helyettesített, fel sem tűnt a különbség! Szóval akkor ez egy ál nasi! Vigyázz, nehogy előtted hazamenjen, megegye a kajádat és megkefélje az asszonyt! :DDDD

Nekoashi2005 2020.03.14. 10:50:39

@Grimbusz Makszimusz:
A soraid nem engem minősítenek, hanem a fidess szavazók összességét! De folytasd nyugodtan, hogy a még el nem kötelezettek is láthassák, milyen mocskos a fidess!

a nagy hohoohooo 2020.03.14. 10:52:07

@Grimbusz Makszimusz: Vannak ám nagyon egyszerű, hétköznapi dolgok is, amiket még Pista bácsi a faluvégen is könnyedén el tud dönteni...például, ha valaki hülyének látszik, hülyeségeket beszél és hülyeségeket csinál, akkor nagyon nagyon nagy a valószínűsége, hogy az illető nem megjátssza magát heheee

Kiis uszít itten?:
A Hír TV Csörte című műsorában G. Fodor Gábor, Gajdics Ottó, Závecz Tibor és Szakonyi Péter a koronavírus-járványról és az egyre súlyosbodó migrációs nyomásról beszélgettek M. Dobos Marianne műsorvezetővel.
www.youtube.com/watch?v=h0MDbN2KYhk

A koronavírussal kapcsolatban vendégeink voltak Pulai András, a Publicus Intézet stratégiai igazgatója, ügyvezetője és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.
www.youtube.com/watch?v=N_sXafz-RGE

Azé'seggem vertem a röhögéstől ahogy Pulai visszadugta a megmondó Deák és az orbánsz.rcsimbók Szarvas fejét a s.ggükbe hehee...

a nagy hohoohooo 2020.03.14. 10:57:57

@Grimbusz Makszimusz:
Gábor György
20 órája

Ma reggel megnéztem és elolvastam Macron tegnapi televíziós beszédét, aztán összevetettem a mi miniszterelnökünk mai rádiós nyilatkozatával.
Macron – most csak röviden – a felnőtt, központilag nem infantilizált francia polgárokhoz beszélt. Egységre szólított fel, egyéni és kollektív odafigyelést kért. Világossá tette, hogy a krízishelyzetet semmilyen politikai célokra nem óhajtja felhasználni, a járványt nem tekinti politikai lehetőségnek, s ezért a vasárnapi önkormányzati választásokat – jóllehet Macronék nem állnak fényesen – megtartják. Az iskolákat bezárják, de regionálisan gondoskodni fognak a rászoruló gyermekek felügyeletéről, s mindazoknak a gyermekeiről, akik a krízis leküzdésében szerepet vállalnak. (Itt nemcsak az egészségügyi dolgozók jönnek szóba, hanem például egy telefonügyeletet ellátó személyek is.) A távmunkát támogatják és javasolják, s Macron aláhúzta, hogy a franciák számára minden elképzelhető módon biztosítja az állam a szükséges egészségügyi ellátást, bármibe is kerüljön az. Akiket kényszerszabadságra küldenek, azoknak az esetében az állam kötelezi magát arra, hogy bérüket megkapják. Az adókat átütemezik, s a vállalkozók befizetési kötelezettségeinek akadályoztatását nem kell igazolni, formális módon kérvényezni. A befizetési határidőket és a különböző járulékfizetési határidőket újragondolják. (Megjegyzem, az olaszoknál ugyanígy átütemezik az adókat, s kidolgozzák azt, hogy milyen adókedvezményekben részesülhetnek a krízisben érintett vállalatok és magánszemélyek.) Macron „populista lepráról” beszél, ebben a helyzetben kiváltképp elutasítja a nacionalizmus minden formáját, s hangsúlyozza, hogy a francia állam a vállalkozások és a munkavállalók megvédését elsőrendűen fontosnak tekinti.
Orbán ezenközben az ország egészségügyi felkészültségéről szónokol, arról, hogy elegen vagyunk. Fontosnak tartja elmondani, hogy a járványt Magyarországra a külföldiek hozták be. Világossá teszi, hogy a tanároknak – ha bezárják az iskolákat – fizetés nélküli szabadságra kell menniük, s a szülőknek maguknak kell gondoskodniuk a gyerekek elhelyezéséről. (Csak megjegyzem, hogy a tanárok fizetés nélküli szabadsága teljesen indokolt, hiszen – tudvalevően – hatalmas felhalmozott tőketartalékokkal rendelkezik egy matek-fizika, egy biológia-földrajz, egy magyar-történelem vagy egy ének-testnevelés szakos általános iskolai vagy középiskolai tanár.) Orbán kétfrontos háborúról is beszélt, az egyik a koronavírus, a másik a migráció ellenében zajlik, miközben komoly argumentumként hozott szóba nemzetkarakterológiai elemeket, hogyaszongya, mi magyarok rendes emberek vagyunk.
Macron tehát a polgárokhoz szólt (vesd össze citoyen), Orbán az infantilizált alattvalókhoz.
Ami pedig az iskolák bezárását illeti, Orbán álláspontja maga az állatorvosi ló. Ne feledjük, az autoriter berendezkedésből következően mindenben Orbán dönt, így ebben is. Orbán autoriter, tekintélyelvű személyisége, amelyre – egyebek mellett – a teljes rugalmatlanság, a konvencionalizmus, az agresszivitás, merev gondolkodás, a hatalom és erő szükségszerű párosítása, a fegyelem prioritása és az innovatív meggondolásoktól való beteges irtózás, valamint a cinizmus stb. jellemző. Nos, ez az autoriter személyiség az oktatásnak semmilyen más formáját nem tudja elképzelni, csak azt, amiben ő szocializálódott egykoron, a késő-kádári korban. Neki az iskola az a hely, ahol kiosztanak néhány kokit és sallert, ha a büdös kölke nem tanulta meg a kémiát vagy a matekot, vagy ahol megalázhatják és röhejessé tehetik azt, aki nem tud kötélre mászni. S ha rossz érdemjegyet visz haza a nebuló, akkor otthon az apuka újabb nyaklevesekkel és seggbe rúgásokkal honorálja az iskolai munka látható eredményét. Ugyanez az ótvaros-poroszos, autoriter szemlélet hozta létre a NAT-ot, Orbán szellemi főfelügyelete mellett, a Takaró Mihályokhoz hasonló, remekebbnél remekebb és felülmúlhatatlanul korszerű szemléletmóddal bíró szakemberek közreműködésével.

a nagy hohoohooo 2020.03.14. 10:59:14

@Grimbusz Makszimusz: folyt:Mert közben már a legtöbb országban működik az internetes távoktatás. Az alternatív kommunikációs lehetőségek adottak (a skype, hogy a legegyszerűbbet említsem, már vagy tizenöt éve), a távoktatást jól bejáratott módon már a világ sok helyén sikerrel gyakorolják, s – ha a vírusos időben illik ilyet írni – most lehetne tesztelni és teljes üzemmódban kipróbálni a működését. Tanárként meggyőződéssel mondom: a dolog kiválóan funkcionálhatna. Ami már most jó benne, az továbbfejlesztendő, ahol még sántikál, ott újabb és újabb módszereket lehetne kikísérletezni, átgondolni, megvalósítani: Isten hozott mindenkit a XXI. században. A távoktatásnak amúgy is hatalmas perspektívái vannak, s millió más helyzetben is szükség lehet (és már szükség is van) rá (időjárási körülmények, földrajzi távolság, betegség, személyes (oktatói) akadályoztatás stb.), horribile dictu, ki is derülhet, hogy sok vonatkozásban a távoktatás még hatékonyabb is lehet. Arról nem is beszélve, hogy ha nem csupa szolgalelkű, cinikus, megfelelni akaró pártszolgálatos bértollnok ülne a közszolgálati médiánál, akkor nem azon törnék a fejüket, hogy miként tudnának Semjén Zsolt megrendeléseinek és ötletdiaréjainak maximálisan eleget tenni, s a közvetített szentmisék számát továbbemelni, hanem – mondjuk délelőttönként – iskolai órákat, fejlesztő tananyagokat közvetíthetnének.
Igaz, a távoktatás egy dologra egészen biztosan alkalmatlan: a miniszterelnökünk számára nélkülözhetetlen kokik, sallerek vagy a seggbe rúgások kiosztására.

a nagy hohoohooo 2020.03.14. 11:04:17

@Grimbusz Makszimusz: Mindig mondom :hülyéket és orbánvalagszolgálatos mihígmélymagyar takonyácikat nem tanítok ,de veled kivételt teszek mert 2 in 1-ben hehee..
Szinte gondoltam a reptéri lázmérés után Orbán megvilágosodik ..hehee..
Digitális lázmérő, hümmögte. Bámulatos mire képes már a technika hehee..

Kong az ürességtől, konkrétumtól amit Orbán mondott,de olyan szájbarágósan, mintha fogyatékosokhoz beszélne(mongyuk van benne valami) napersze, mert ő maga sem érti, amiket leírtak neki.
Simán behazudta, hogy a következő tanévtől akartak indítani a rendszert eredetileg. Kicsit aggódtam is a mennyezet miatt. Dehát a félelem nagy úr. Most legalább láthatja mindenki, hogy lehet hatni Orbánra is, csak el kell hinnie, hogy ha elb.ssza, akkor abba belebukik.

Hát most Orbán az országból hiányzó x ezer rendszergazdával együtt 2 nap alatt megoldja, sőt az összes felhasználó érteni is fogja hogyan kell használni...
Na erre kíváncsi leszek!

Azért ahhoz kell némi fantázia, hogy elképzeljem, amint a keleti határszéli falvaikban a gyerekek laptopjaik előtt oktatódnak!
Ha a lerongyolódott iskolát a kopott táblákkal és krétákkal, valamint az alulképzett es alulfizetett pedagógusokkal holnaptól digitálisnak nevezzük, attól az még baromira nem válik hirtelen XXI. századivá. Ahogy az egészségügy se vált azzá.
Ezt még nem sikerült elvégeznünk, de a jövő héten hozzálátnak a szakértőink...

Ha fogalmad sincs mit kell csinálni,hozz létre egy bizottságot.Most még annyira sincs fogalma,ezért lesz 10 fogalmatlan akciócsoport.

Akciócsoportok akciócsoportja dolgozik az akciócsoportok akciócsoportjának.
"Gábor György
·
Na, most, hogy szépen megfogadta a tanácsomat Orbán, vagyis bezárják az iskolákat, s már nem fenyegetőzik azzal, hogy a tanárok nem kapnak pénzt, továbbá azzal sem, hogy a tanulóknak évet kell ismételniük, valamint ugyancsak megfogadta az internetes (digitális) oktatásra tett javaslatomat is, így még az alábbiakra hívnám fel a figyelmét:
Most tehát, hogy nagy nehezen a kormány és a kormány mellett (mögött, alatt) felsorakozó oktatáspolitikai szakemberekben végre felmerült a jelenlegi krízishelyzetben az internetes (virtuális) távoktatás lehetősége, kicsit megkésve ugyan, hiszen ők valamennyien rendes, kőépületes, lépcsőházas, krétás és fekete táblás, klottgatyás, koszos fiúvécében cigizős, köpőcsöves, körmösbüntetős, szagló tornacuccos, falain ballagási tablókkal ékesített iskolába jártak, csendben megsúgom, hogy az a sok hülye filozófus, akik – mint azt Budai Gyula, a kormány mindenkori agyveleje és feljelentő kopója mondotta volt egykoron – Platónt fordítanak magyarról magyarra, s akik Nicivel (ez lett volna Nietzsche, csak hát így jött ki a nagy Budai Gyula szájából) foglalkoznak, azok, akikből Horn Gyula idején „túl sok volt”, s akiket az Orbán-kormány idején szakmányban lehetett, mi több, egyenesen kellett (!!!) feljelenteni, denunciálni, üldözni, megalázni és mélyen megvetni, azok, akikről az Orbán-bérsajtó verőlegényei minden hazugságot és aljasságot leírhattak, nos, ezek a filozófusok huszonhárom éve (!!!), 1997-től kezdődően az MTA Filozófiai Kutatóintézetében a „virtuális egyetemek” (virtuális oktatás lehetőségei és jövője) témakörében hosszú éveken át tartó kutatásokat végeztek és koordináltak, konferenciákat rendeztek és kiadványokat (könyveket, folyóirat-publikációkat stb.) jelentettek meg. Akkoriban sokan csak mosolyogtak (meglehet, a mostani jeles kormányközeli oktatási szakértők voltak a fő kacarászók), s úgy vélték, hogy ezek a filozófusok menthetetlenül elszálltak, szétrombolják a teljes iskolai és oktatási rendszert. Éppen úgy, ahogy azok, akik a középkorban a kézzel írott kódexeket felváltó nyomtatott könyvek láttán az írás- és könyvkultúra teljes megsemmisülését harsogták, vagy azok, akik a televízió megjelenésétől kezdve biztosak voltak a filmgyártás végében.
Szóval a jelentős magyar oktatási szakembereknek immár érdemes lenne beleszagolniuk az ingyenélő, semmittevő, felesleges és roppant veszélyes bűnözői körökbe tömörülő filozófusok 23 évvel ezelőtti publikációiba, hogy már akkor miként is írták le a virtuális oktatás elméletét, módszertanát, formáit, kultúráját és kilátásait.
Ha olvasási nehézségekkel küzdenének, mi, filozófusok, vállaljuk, hogy a kedvükért a szövegeket magyarról magyarra lefordítjuk számukra. Magyarról magyarra még igen, de magyarról Budai Gyula nyelvére – legalábbis én – nem vállalom!"

Tóta W. Árpád
12 órája ·

Évek óta könyörög digitalizált, kreatív iskoláért szakértő, tanár, szülő, ellenzék, és leginkább a gyerek. Évek óta az a válasz, hogy mink is felnőttünk kütyü nélkül, tessék csak zizegtetni a munkafüzetet, de szaporán, huszonegyedik század nincs is, ami új, az rossz. És most a járvány egy nap alatt kitapossa a legreakciósabb, legvaskalaposabb kormányból. Ha most vasárnap lennének a választások, lehet, hogy a vírusra szavaznék!

Nekoashi2005 2020.03.14. 11:04:57

@a nagy hohoohooo:
A következő nap már csak a G. Fodort merték behívni, ellenvélemény nélkül......

miért 2020.03.14. 11:08:00

@Grimbusz Makszimusz: Ez elmodható a volt és jelenlegi politikusról döntő többségéről, és jó lenne mindet elszamoltatni. Beleértve pintért, csányit és szélest is!

6.Lenin 2020.03.14. 11:11:40

@a nagy hohoohooo:

Amikor téged olvas az ember, és a hozzád hasonlókat, tökéletesen 1etért a NAT-tal, valamire mindenképpen szükség van, nehogy ilyen nyáladzó, heherésző seggfejek lepjék el az országot.
Néhány tucatot ezekből még el lehet (talán) viselni, de két tucatnál több talán még a macskákra is károsan hatna már.

Élő példa vagy, hogy néhány esetben mennyire felesleges 1eseknél akár a hosszabb ideig tartó gyógyszeres kezelés is.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 11:12:47

@a nagy hohoohooo: Nagyszerű! Merkel, az EU, a többi vezető mit mondott? Macron is marha nagy példakép, ő a demokraták non plus ulltrája ugye, (mondjuk hónapokig tüntettek ellene a sárgamellényes citrojenei és jól elverette őket a rendőrökkel :DDD) most lengeti a száját, nem sok amit mond érdemben de nektek nagyon tetszik, meg Viktorhoz hasonlítgatjátok, mert akkora fasza gyerek! Te is ugyanazokat a lózungokat ismétled mint a járvány előtt, ez nektek semmi másról nem szól, csak a szar politikai nézetetekről, mindent ezen keresztül néztek, ezért nem láttok, nem értetek meg semmit soha, ezért kormányoz Viktor harmadszor is kétharmaddal! És ez így lesz egészen addig, amíg el nem kezdtek magatokba nézni szarházi nagyképű libsik!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 11:13:10

@Nekoashi2005: a nicktolvajt mindig beszopom.

@a nagy hohoohooo: túl sokat írsz, nem értem meg.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 11:17:59

@a nagy hohoohooo: :Mert közben már a legtöbb országban működik az internetes távoktatás. ..........................

Legtöbb ország? Az melyik? Koordinátákat adnál? :D Ja, kb 260 ország van a földön, akkor a legtöbb legalább 131, se lehet, hogy 259 és csak itt nincs, lehet elkezdeni felsorolni, van időm! :D

miért 2020.03.14. 11:18:00

@Nekoashi2005: akkor a labdarúgók sem kapnak bért az el maradó Mecsek miatt? És a viktátor is visszafizetni a jogtalanul felett fizetését 2002 utáni időszakról?

a nagy hohoohooo 2020.03.14. 11:18:22

@Grimbusz Makszimusz:
És végül ,nem kell megköszönnöd ,hogy visszadugtam az orbánvalagszolgálatos rövidpöcs fejed a seggedbe hehee...ez a tanítás most még ingyen ment neked,a többiért db.-ként 1000 eurót kérek hehee..ezt nonprofit -nem úgy mint amit a szarosnyelved alanya orbángazdádék ellopnak -ennyibe kerülnek a teféle hülyegyerekeknek forgalmazott intelligenciatabletták hehee..
Ezt tegnap este valahogy Orbánnak el tetszett felejteni megemlíteni...

Újabb lehetőség lenyúlni a pénzt... ezért nem akarja lezáratni az iskolákat, hogy terjedjen minél jobban a járvány, így mind több pénz jön, ami ellopható. Ilyen egyszerű.

A tagok közül országunk fizeti be a legkevesebbet a közösben és országunk kapta és kapja a legtöbbet, kb. egy évvel ezelőtt ismerte be Angela Merkel, hogy Orbán hogy vezette félre a kunyerálásával az EU-t de ennek vége, mondta, hát nincs vége, mert ebből sem kap az egészségügy egy fillért sem, ahogy az eddig sok ezermilliárdok is eltűntek, semmit nem tudnak belőle felmutatni, ez van.
TUDUNK MI ERRŐL? Magyarország KIEMELT SEGÍTSÉGET kap az EU-tól a koronavírus terjedésének megállítására, kezelésére. Hazánk és Lengyelország kapja a legtöbb pénzt a Bizottság által rendelkezésre bocsájtott 25 milliárd eurós vírus-ellenes alapból. (Financial Times) - Brüsszel két napja, a 27 állam- és kormányfő háromórás videókonferenciája után határozta el, hogy segít a bajban, ideértve a kisvállalkozásokat, de az országokat is.

www.civilhetes.net/magyarorszag-kiemelt-segitseget-kap-az-eu-tol-a-koronavirus-miatt?fbclid=IwAR1wc6Vp2QZKsK-Lkal9PQsIiX6KSjxB3BxB3YKzs6-GNuuUPI37iRP-xrk

nepszava.hu/3070389_szabad-szemmel-magyarorszag-kiemelt-segitseget-kap-az-eu-tol-a-koronavirus-miatt

Téged egyedül a szűk agykapacitásod frusztrál. De az nagyon. Szeretnéd magadra felhívni a figyelmet, de ennek megvalósításában komoly kihívásokkal küszködsz.
Ha ki akar törni a kultúra, engedjünk utat neki!
Meg nem gátolnám a nép egyszerű gyermekét. Ilyenkor mindig elgondolkodom: ennek ugyanolyan szavazati joga van.. ez utóbbi elég szomorú,pedig mit is mondott a doktor?

@Grimbusz Makszimusz:az orbángyogyóintézeti szemészeten.
Doki: - Abba kellene hagyni a maszturbálást.
@Grimbusz Makszimusz:: - Miért, megvakulok?
Doki: - Nem. Zavarja a többi beteget.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 11:18:38

@a nagy hohoohooo: :Mert közben már a legtöbb országban működik az internetes távoktatás. ..........................

Legtöbb ország? Az melyik? Koordinátákat adnál? :D Ja, kb 260 ország van a földön, akkor a legtöbb legalább 131, de lehet, hogy 259 és csak itt nincs, lehet elkezdeni felsorolni, van időm! :D

Nekoashi2005 2020.03.14. 11:18:51

@Grimbusz Makszimusz:
"Az a lényege az egésznek, hogy használd az eszedet ha van,"

Van bizony, és használom is! Ezért egy fidessesnek azt sem hiszem el amit kérdez! Ez sajnos személyes tapasztalásból is ered! Egy fidesses önkormányzati politikus mondott nekem valamit, azt mondtam neki, hogy ismételje meg tanúk előtt! Erre csak annyi volt a válasz, hogy bizonyítsam be, hogy ilyet mondott! A beszélgetés témájáról annyit, hogy nézzek el egy általa és a brancsa által elkövetett lopást..... Nem tettem, de nem is sokáig dolgozhattam ott. De legalább nekem nem takonyból van a gerincem!

miért 2020.03.14. 11:19:17

Milyen jól mutatna Bencsik kucsmáján a vörös csillag!

a nagy hohoohooo 2020.03.14. 11:22:23

@Grimbusz Makszimusz : Tuttak a teféle orbánvalagszolgálatos takonynáci "ÍKÚ"vitézeknek 2(két )szó már meghaladja az értelmi képességét hehee..
Neked sem a tanáraid voltak a hülyék..brhüüüüüüü,...a nemzőid részeg qrelása....brhüü....hukk..hukk..már csuklom a röhögéstől ..igen több hat szónál...azok a fránya betűk vannak benne,sok-sok betű...amik a szavakat alkotják és összeolvasva a mondatoknak adnak értelmet az orbáni:"Mimagyaroknak"ősellensége...hehee..

morph on deer 2020.03.14. 11:24:05

@a nagy hohoohooo:
“ Ezt még nem sikerült elvégeznünk, de a jövő héten hozzálátnak a szakértőink...”

Lófax, mama!
“Elkezdődik a magyar koronavírus-gyógyszer fejlesztése!”

Mert nekünk majd lesz nemzetthy magyarkoronavírus gyógyszerünk ám, kis ferde kereszttel a tetején, mer’ az kő..!
Ha megérjük.

De ha nem, az se gond, mert legalább addig is lehet kormányzati támogatás juttatni a fejlesztésre, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.

Ki fog emlékezni már addigra az egészre, egyébként is!
A lényeg az, hogy végre megvan az ötlet és a lehetőség arra, hogy milyen címen veszíthesse el közpénz jellegét újra némi suska, ha már a túrizmus meg az építőipar nem indokolja a haveri kör meg a kiccsalád további, általunk finanszírozott hizlalását.
Szó ami szó, ügyes...

a nagy hohoohooo 2020.03.14. 11:27:58

@Grimbusz Makszimusz: Egyszerűen ZSENIÁLIS.Mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?AZT nemértem,hogy tudsz így elkeveredni a PÓRNÉPPEL, hihetetlen, gondolom azért zseníroz TÉGED,de rendkívüli erőfeszítéssel túlteszed magad rajta, így köszönjük NEKED ,hogy köztünk VAGY,picit aggaszt ,hogy:.túlterheled az agyad.......,de úgy látom nem bánt holmi gondolkodás. Majd szorítunk neked is egy kis helyet, amennyit az agyi kapacitásod igényel.

Csak azzal egészíteném ki Macront, hogy mindenki, aki nem tud otthonról dolgozni, és továbbra is kénytelen bejárni a munkahelyére járványapokalipszisben is, mert nélkülük pl éhenhalnánk, vagy ilyesmi, õk mindannyian szerepet vállalnak a krízis leküzdésében.

Ahogy Ausztriában is hehee...igen a sógorok akiket Orbán és s.eggtörlő jobbkeze Matócsy szerint már a hátunk mögött hagytunk hehee...
És azonnal beindult az ISKOLATÉVÉ. Nagyobbakat, illetve ez helyenként változó, interneten keresztül tanítanak.

Ausztriaban a jövő héttől előreláthatólag Húsvétig bezárnak az iskolák. Gyermekeink interneten keresztül fogják kapni a leckét. Nagyon örülnek ennek a döntésnek.

6.Lenin 2020.03.14. 11:32:19

@morph on deer:

Amikor a H1N1 vagy mi a szösz mizéria volt éppen napirenden, emléxel, hogy Fletóék hány milliárdot löktek gyógyszer fejlesztésbe, amiről kiderült, kamu?

Kezdesz már kurvára dedós szinten fröcsögni, igaz a többiektől veszed át te is. Ahogy olvasom a mai termést, hát ennél okosabbak már a zsákfalukban élő analfabéta cigó gyerekek is, ahogy itt néhányan osztanák a hiányzót.

morph on deer 2020.03.14. 11:41:51

@miért:
“ Milyen jól mutatna Bencsik kucsmáján a vörös csillag!”

Szólj neki, hogy tegye vissza.

morph on deer 2020.03.14. 11:58:51

@6.Lenin:
“ emléxel, hogy Fletóék hány milliárdot löktek gyógyszer fejlesztésbe, amiről kiderült, kamu?”

Te mit nem fogsz fel Aljosa drága?
Éz MOST történik, én meg MOST írok róla! Tőlem egyénként sem szoktál a tiédhez hasonló relativizáló faszságokat olvasni, visszafelé mutogatni sem tartozik a szokásaim közé, én az aktuális faszságokra reagálok. Epésen, ahogy szoktam. Na és?

Nyugodtan ugord át, ha nem tetszik, nem veszem zokon. :))

Amúgy először spontán felröhögtem a cikk láttám, a találékonyság értékelése később jött.
És még az autó-fertőtlenítőt kezdték vegzálni, aki pedig minimum tiszteletbeli NER tagságot érdemelt volna az ötletért..!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 12:07:08

@a nagy hohoohooo: Lökd szájba anyádat, oszt jónapot!

taga20 2020.03.14. 12:16:34

@Grimbusz Makszimusz: mi van nigger, legyaláznak te ostoba fityeszszar?:)))

fáj?:)))

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 12:17:21

@a nagy hohoohooo: Tehát Ausztria a legtöbb ország te szánalmas libsiproli? Ha ti lennétek hatalmon, akkor nem az iskolatévé lenne a gond, mert Fletó tartaná a matekórát prímszámokból és minden DK irodában lenne torokfertőtlenítő és dübörögne az egészségügy!
A hülye Macronoddal is elmehetsz a faszba, aki ellen tüntetnek (nem tíz húsz libsi, hanem tömegek hónapokig) az szart sem ér.
Tehát akkor a legtöbb ország felsorolására ne is várjak? :DDDDDDD

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 12:48:00

@taga20: Hogyne tagácska, legyaláztok, harmadszor van kétharmadotok, annyira jók vagytok és úgy általában is értelmes és gerinces emberek vagytok! Ja, nem! :DDDDDD
Cimbora, ilyen libsi mongolidióták nem tudnak legyalázni, mert puszta tényeket írok le, annak a letagadása, figyelmen kívül hagyása pedig csak nettó ostobaság.
Amúgy most nem lesz közmunka, hogy itt vagy? Én elküldenélek hullákat hordani köcsög!
www.google.com/search?q=vissz%C3%BCk+a+hull%C3%A1kat&oq=vissz%C3%BCk+a+hull%C3%A1kat&aqs=chrome..69i57.15639j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

6.Lenin 2020.03.14. 12:51:39

@morph on deer:

Igazad van, írhattam volna úgy is, hogy a legröhejesebb, amikor egy hülye elkezd okoskodni. De amint látom 1re inkább csak azt kezded érteni, ami szájbarágós.
Néhánynál ez már a kezdetektől világos, de te voltál "normálisabb" is. Ajánlottam, hogy tartsd magad távol Fletótól, ragályos a hülyesége. Nem hallgattál rám, ez lett a vége.

eszti..... 2020.03.14. 12:53:29

@Grimbusz Makszimusz:

Igazad van. Mindegy mit mondott. Ez egy folyamatosan változó helyzet, tele új kihívásokkal.

A távoktatásról.
Vannak nagyon jó kreatív megoldások. A szlovák közszolgálati tv pl. elkezdte a kötelező olvasmányokból készült tévéfilmek sugározását, a Mozaik Kiadó /Magyarország/ elérhetővé tette minden tankönyvét az interneten.
A mi iskolánk nem egy elitképző. Viszont nagyon sok tanulónk fent van a közösségi oldalakon. Ezek segítségével juttatjuk el hozzájuk a feladatokat. Az alsósoknál a szülőknek küldjük el. Minden pedagógusnak dokumentálni kell napi tevékenységét.

taga20 2020.03.14. 13:00:23

@Grimbusz Makszimusz: köszönöm válaszod helgácska, egy élmény vot.

egyébként, most inkább toleráns vagyok, mint fityeszparazitairtó:)

zenét bírod, szutyok? nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=-rKC6S1mFxU&list=RD-rKC6S1mFxU&start_radio=1

alöksz róz 2020.03.14. 13:07:59

@Nekoashi2005: "Van bizony, és használom is!" - elég szánalmas h csak ennyire vagy képes az eszed használatával

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 13:41:01

@taga20: egyébként, most inkább toleráns vagyok, mint fityeszparazitairtó:).........................

Jaj, de jó, mert nagyon befostam amikor megláttalak! :P
Fizud megvan még?

www.youtube.com/watch?v=8rukypUHMaU

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 13:44:03

@eszti.....: A távoktatásnak egyetlen hatalmas buktatója van és az a tanár hiánya! Fognak azok normálisan tanulni szerinted?

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 13:44:37

@eszti.....: A távoktatásnak egyetlen hatalmas buktatója van és az a tanár hiánya! Fognak azok normálisan tanulni szerinted?

Tanga20 2020.03.14. 14:11:54

Itt a tavasz, arab a fasz!

Nekoashi2005 2020.03.14. 14:14:44

@alöksz róz:

Rátapintani minden hazugságra, baromságra amit a fidessnyik-bolsevik elvtársaid és te mondtok? Szerintem bőven elég!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.14. 14:26:26

höhö vissza gyött a buzi taga
kiengedtek a görög karámból kreténo vagy ott kaptál az arab bikádtól mobájlt kölcsönbe?

Nekoashi2005 2020.03.14. 14:49:19

@alöksz róz:
Végül is tényleg bugyutaságokat írok a ti szemszögéből nézve, mert a fejükre olvasom a fidessnyik-bolsevik elvtársaknak, hogy hazudnak! Ezt pont annyira fontos felemlegetni, mint azt, hogy a nap keleten kél és nyugaton nyugszik! Anélkül is igaz, hogy én felemlegetném!

Nekoashi2005 2020.03.14. 14:51:27

Azért megérne egy agyturkász tudományos kutatást, hogy a fidessnyik-bolsevikek miért emlegetik a homoszexualitást. Csak nem ministránsfiúk voltak?

6.Lenin 2020.03.14. 14:54:37

@Nekoashi2005:

Mielőtt elájulsz önön nagyságodtól, te csak egy erősen elfogult , torz véleményt írsz. A belső kényszeredből. Semmi érdekes látnivaló, olvasnivaló. Másoknak érdektelen.

Nekoashi2005 2020.03.14. 14:55:02

444.hu

Karanténba került néhány ápoló és orvos a János kórházból

Magyari Péter
EGÉSZSÉGÜGY
ma 11:54
1539
Csütörtök este írtunk a János Kórház III-as belgyógyászati- és kardiológiai osztályán dolgozó orvosok és ápolók aggodalmáról. Ők voltak azok, akik szombat éjszakától csütörtök reggelig láttak el egy koronavírusos beteget. A beteget a Szent László kórházból azzal küldték hozzájuk, hogy bár nem tesztelték, de szerintük nem koronavírusos.

A beteget megfelelő védőfelszerelés nélkül ápolták napokig az osztály dolgozói, és mikor csütörtök reggelre kiderült, hogy mégis koronavírusos, a kórházi dolgozókat első körben nem akarták tesztelni vagy házi karanténba engedni.

Azóta változott a helyzet.

A beteggel hosszabb időre kapcsolatba lépő egészségügyi dolgozók közül két orvost és öt ápolót kórházi karanténba helyeztek, és őket tesztelik is. Az eredményükről egyelőre nem tudunk. További négy ápoló házi karanténban van.

Az osztályt, azaz a János Kórház 14-es épületét, csütörtök délután hivatali zár alá vették, fél nappal a beteg pozitív teszteredménye után.

Azóta hat fő látja el az épületben lévő betegeket, közülük négyen kerültek rövidebb kapcsolatba a koronavírusos beteggel, egyikük vért is vett tőle. Egy másikuknak a vele egy háztartásban élő testvére pedig kórházi karanténban van.

Az épületben lévő betegek hozzátartozói közül sokan aggódnak, azt várnák, hogy a koronavírusos beteggel kapcsolatba került összes ápolót és orvost teszteljék, mielőtt folytatnák a munkát. A kórház a hozzátartozókat azzal tudja nyugtatni, hogy a koronavírusos beteget egyágyas szobában ápolták, így közvetlen kapcsolatba nem kerülhetett a többi beteggel.

Az osztályt jelenleg ellátó hat fős egészségügyi stáb az épületbe van zárva. Addig kell maradniuk, amíg nem távozik az épületből az utolsó beteg is, aki a koronavírusos beteggel egy időben az osztályon volt. Addig a hat egészségügyi dolgozónak elvileg személyi utánpótlás nélkül kell ellátnia a teljes osztályt.

Az épületben lévő dolgozók sebészi maszkokat kaptak, ebben, és egyszer használatos gumikesztyűben közelítenek a még bent lévő betegetekhez. A koronavírus terjedésének megelőzése szempontjából biztos védelemnek számító FFP-maszk nem áll a rendelkezésükre.

Nekoashi2005 2020.03.14. 14:56:31

@6.Lenin:
Persze, már ti is unjátok a saját hazugságaitokat.... De van az a pénz, amiért fojtatjátok....

6.Lenin 2020.03.14. 15:04:57

@Nekoashi2005:

A tiédet, igen. A saját torz véleményed nem tény, ezt jó lenne magadban rögzíteni.
Természetesen a véleményedhez jogod van, de rajtad kívül másoknak szart ér.

10. éve van hatalmon a Fidesz, kétharmados fölénnyel. Még megszorongatni sem képes a mostani ellenzék, országosan.
A néhány októberben elnyert város meg pontosan arra jó, hogy 22-ig bizonyítsák a saját alkalmatlanságukat, és a lopásaikat. Eddig ugyanis még semmi mást nem tudtak felmutatni.
Ennyi a lényeg.

Nekoashi2005 2020.03.14. 15:19:39

@6.Lenin:

Tíz éve uraljodik a csuti. Hozzányult az eü rendszerhez? Nem! Hozzányúlt az oktatáshoz? Sajnos igen, és ez meg is látszik a nemzetközi felméréseken, és még a nat lejtőn lefele gyorsító hatása még nem is látszik!
Akkor mi marad a csuti után? Üresen tátongó túlárazott stadionok, és állami beruházások, amelyek Magyarország leggazdagabb emberévé tették a csutit!

morph on deer 2020.03.14. 15:21:33

@6.Lenin:
“Ajánlottam, hogy tartsd magad távol Fletótól, ragályos a hülyesége.”

Ezzel az erővel azt is ajánlhattad volna, hogy az űrutazástól, vagy a bálnavadászattól tartózkodjak, mert hozzávetőleg azokhoz ugyanannyi közöm van, mint a Fletóhoz. Ahogy már mondtam neked párszor, de úgy tűnik, felétek lassabban terjed a hang...

Mit nem vagy képes felfogni azon, hogy én a saját fejemmel gondolkodok, és saját meggyőződés alapján utálom az orbán féle mocskokat, mindenféle külső segítség nélkül?

Hidd el, az, hogy te nem szoktál hozzá az autonóm véleményalkotáshoz, még nem jelenti azt, hogy nincs is olyan.
Ez az integritás. Emiatt van az is, hogy nem tartozom semmilyen csoporthoz, párthoz, stb. sem.

Az pedig, hogy te bizonyos párhuzamokat vélsz felfedezni az én szemléletem és a déká/Fletó megközelítése között, annak az oka mindössze az, hogy ugyanazt a szart utáljuk, a demokrácia és a szabadság pedig ugyanúgy fontos nekik is, mint nekem.

Mindezt persze már tucatszor elmondtam, mindezt persze te nem hiszed el, mert jobban tudod, - dehát az élet már csak ilyen igazságtalan.
Na további kellemes pihenést!
:)

Nekoashi2005 2020.03.14. 15:26:26

@6.Lenin:
De írjál már valamit a János kórházról! Legyengült szervezetű betegeket összezártak olyan eü dolgozókkal akik bizonyítottan kontaktba kerültek fertőzött személlyel! Halálra ítélték a betegeket? Ha ezek a betegek elhunynak, a csuti oda mer majd állni a gyászolók elé? Biztos, majd ötsoros tek védelem mellett....

És akkor még támadták Vágót, mert azt írta, kevesebb teszt, kevesebb nyugdíjas!

alöksz róz 2020.03.14. 15:38:56

@morph on deer: "mert hozzávetőleg azokhoz ugyanannyi közöm van, mint a Fletóhoz" - biztos csak véletlen, hogy mindig rögtön megjelensz, amikor védeni kell

6.Lenin 2020.03.14. 15:39:57

@Nekoashi2005:

Most árultad el mekkora seggfej vagy. Nézd meg a világ összes ellenzékének a progranját, és azt, hogy mivel támadják a kormányon lévőket.

Oktatás, egészségügy.

Azzal, amiket a világon sehol, soha senki nem tudott RENDBE tenni, mert eleve lehetetlen. Legjobb estben is csak követni lehet az állandóan változó körülményeket, elvárásokat srb. a két ágazatban dolgozók képzése meg hosszú évekbe tellik, mire kitanulnak, már változik is az igény, körülmény, elvárás.

Ha csak egy picit is gondolkodnál nem írnál ilyen marhaságokat.

Olvasd el az indexen a svéd egészségügy helyzetét, vagy az olaszét. Vagy bárkiét, ebben hazudik mindenki, mindenhol a legnagyobbat.

Mielőtt leírsz valamit, főleg rosszindulattal, előtte gondolkodjál el rajta.

Vágó egy idióta fasz. Ezt vele is megbeszéltem a blogján néhány évvel ezelőtt.

alöksz róz 2020.03.14. 15:43:22

@morph on deer: "a demokrácia és a szabadság pedig ugyanúgy fontos nekik is, mint nekem" - :DD
ezt az elbaszott elborult agyú fanatikust, tejóisten...

6.Lenin 2020.03.14. 15:44:35

@morph on deer:

az igaz, hogy tucatszor leírtad, aztán szó szerint idézed a ő idióta gondolatait, "érveit".
Ez nem baj, nekem, neked sem, de mi a faszért tagadod, de ha neked ez jól esik, látszólag elfogadom, de .......mind1, tényleg a te dolgod.

Nekoashi2005 2020.03.14. 16:03:50

@6.Lenin:
@6.Lenin:

"Mielőtt leírsz valamit, főleg rosszindulattal, előtte gondolkodjál el rajta.

Oktatás, egészségügy.

Azzal, amiket a világon sehol, soha senki nem tudott RENDBE tenni, mert eleve lehetetlen."

azonnali.hu/cikk/20191203_pisa-teszt-elso-ranezesre-javult-igazabol-stagnal-a-magyar-diakok-eredmenye-elemzes

Mi újság a szomszédokkal?

A V4 országok közül Lengyelország és Csehország minden területen messze jobb eredményt tudott hozni hazánknál, valamint a szomszédos országok közül Szlovénia és Ausztria is.

hataratkelo.blog.hu/2020/01/13/csehorszagi_korhazi_tapasztalatok

Nagyon könnyű cáfolni a hazugságaidat! De nem írtál semmit a János kórházról! Vagy a Lendvai utcából nem érkezet meg az utasítás?

6.Lenin 2020.03.14. 16:19:30

@Nekoashi2005:

Úristen!!! Te tényleg ennyire hülye vagy?

A másik lejáratása céljából készített eleve hamis tesztekre, felmérésekre, meg hasonló faszságokra hivatkozol? B+, te is egy hülye DáKó-s lehetsz. Ott gyűjtik össze a Mo-on fellelhető összes szellemileg sérült honfitársainkat.

Aztán most "élesben" kiderülnek a hazugságok. Na jó, kezdesz nagyon fárasztó lenni.

Lehet, hogy néhány ország előrébb van, vagy más úton jár, de sehol nincs RENDBEN, nem is lehet, mert jön egy ilyen váratlan esemény, és összeomlik a "csoda". Nem azonos helyzetből induló országokat eleve faszság összehasonlítani. Érted te ezt?

Az csak arra jó, hogy az ilyen rosszindulatú, tehetségtelen faszok, mint te is, néha érezzenek egy kis elégtételt is a nyomorult, elbaszott életükben. Érted más ezeknek a lényegét?

Nekoashi2005 2020.03.14. 16:32:05

@6.Lenin:
Mi van rátapintottam a lényegre?
"A másik lejáratása céljából készített eleve hamis tesztekre, felmérésekre, meg hasonló faszságokra hivatkozol?"

A pisa teszt a csuti lejáratására készült? Súlyos szellemi problémáid vannak!

"Nem azonos helyzetből induló országokat eleve faszság összehasonlítani. Érted te ezt?"

Hogyne! Ne hasonlítsuk össze a lengyeleket vagy az ex szovjet balti államokat Magyarországgal, mert hátrébbról indúltak!

A János kórházról még nem írtál! Még nem jött meg a párt utasítás?

Grimbusz Makszimusz 2020.03.14. 16:34:11

@Nekoashi2005: Baszod, te vagy az egyetlen, akinek a klónja értelmesebbeket ír trollkodásból, mint az eredeti!

morph on deer 2020.03.14. 16:35:05

@Nekoashi2005:
“Üresen tátongó túlárazott stadionok...”

Ami különösen jól jön járványkor...
Persze, ha belegondolunk, a korlátozás csak a száz főnél nagyobb létszámú rendezvényeket tiltják, szóval a legtöbb meccset nyugodtan meg lehetne tartani! :)
Az meg egyébként is az illúziók közé tartozik, hogy bármelyik stadion akár “békeidőben” is képes a saját fenntartásának költségeit is “megtermelni”, és ez most különösen látványosan érzékelhető.
Remélem készül a többi is, mert még nincs minden kilométerkőnél...

6.Lenin 2020.03.14. 16:45:36

@Nekoashi2005:

Lényegre, te? Te a lényegét a dolgoknak soha nem fogod megérteni, hiszen még a szándékokkal sem vagy tisztában.

morph on deer 2020.03.14. 16:46:00

@alöksz róz:
“biztos csak véletlen, hogy mindig rögtön megjelensz, amikor védeni kell”

Pontatlan az észlelés: én a hazugságokat szoktam, cáfolni!
Ráadásul azzal a felvetéssel, hogy van a Fletó rovásán épp elég, ami ráadásul igaz is, minek hazudozni.
Ez rendszerint a 2006-os eseményekkel kapcsolatban szokott előfordulni, meg a torzított/hiányos idézetek esetén.
Na most ha ez a te szemedben védés, akkor gratulálok, de ez a te dolgod.

morph on deer 2020.03.14. 17:01:37

@6.Lenin:
“ aztán szó szerint idézed a ő idióta gondolatait, "érveit".

Ez jó! Mert a legtöbbször fogalmam sincs róla, hogy miket mond, ugyanis nem nézek tévét már hosszú évek óta. Azaz legfeljebb a tudósításokat olvasom, ahol ritkán idéznek verbatim bármit is.
Tehát - ha hiszed, ha nem, - a valósággal való minden egyezés a véletlen műve. “Nagy szellemek, ha találkoznak” :)))

6.Lenin 2020.03.14. 17:02:52

@Nekoashi2005:

Most nincs időm odamenni, és megnézni mi is a valós helyzet. Vannak ott erre szakemberek, és nem a 444-re meg hasonlókra szeretnék támaszkodni az igazság kiderítésében.
Mit szeretnél még bizonyítani magadról? A szellemi képességeiddel én a helyedben nem próbálnék dicsekedni. A súlyod, magasságod meg nem érdekelt eddig sem.

6.Lenin 2020.03.14. 17:06:37

@morph on deer:

"Tehát - ha hiszed, ha nem, - a valósággal való minden egyezés a véletlen műve. “Nagy szellemek, ha találkoznak” :))) "

Ezt díjazom. OK!
(még vannak ezek szerint értékelhető pillanataid is)

morpho 2020.03.14. 17:06:49

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Na számolgatod már, hogy hányszor szerepel az indexen a "koronavírus" leírva? Hogy állunk éppen, mi az aktuális szám pubi? A miniszterelnök kezeinek csókolgatásával meg jó lesz vigyázni! Még a végén közös karanténba raknak azzal a drága emberrel, aztán együtt számolgathattok tovább.

morph on deer 2020.03.14. 17:07:26

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
“ na melyik ország adta fel elsőként...”

Akkor talán nézd meg ezt az oldalt! Most, valós időben:

www.aftonbladet.se/nyheter/a/y3rdeA/coronaviruset-har-ar-de-senaste-siffrorna

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.14. 17:14:26

@morpho: nem vagyok digitális analfabéta mint te
nem kell számolgatni egy pillanat alatt lefut a script

egyébként várható volt hogy a csvédek vagy a csvájcok adják fel először

Nekoashi2005 2020.03.14. 17:16:19

@6.Lenin:
A 444 rendkívül ritka esetben veszít sajtópert, ellentétben a kormánymédiával, és mindig lehet tudni, ki írja a cikket - és ezt tudja a főszerkesztője is ellentétben az origo nevű valamikori jó nevű, mára szennylappá silányult valamivel.....

Szóval ez ellenőrzött, valós hír!

Mi a véleményed a János kórházban történtekről? Ukáz még mindig nincs?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.14. 17:17:51

@morph on deer: te mosz ezzel a zsindexs mondattal mész szembe?

" már szabadon terjed a járvány az ország lakosai között, ezért a svéd Közegészségügyi Hatóság azt a meglepő döntést hozta pénteken, hogy
felhagynak a széles körű teszteléssel és a fertőzöttek számának napi közlésével"

6.Lenin 2020.03.14. 17:30:56

@Nekoashi2005:

A 444 valós hírportál, mert ma Mo-on kevesebb sajtópert vesztett. Te nem vagy 100-as, az már tuti. Ne fárassz már ilyen hülyeségekkel. Ez még arra is méltatlan, hogy ennyit írunk róla, ha cáfolni próbálnám, csak a hülyeségedet igazolnám, mintha tényleg igazad lenne.

Nekoashi2005 2020.03.14. 17:34:56

@6.Lenin:
Mi van a János kórházzal???

(Ilyen, amikor a fidessnyikkel szembe jön a valóság! Terel, bunkó, mellébeszél, stb...)

nincs1itt 2020.03.14. 17:36:27

már kezdtem aggódni, hogy ez a soroslibsibolsi vírus rosszat tesz nem stróman üzletének, tudjátok fidesz-tálibok, a ti hazátok, csak lőrinc nevén van. erre ez a mocskos péncszvíttyú eju ezt merte tenni: propeller.hu/nagyvilag/3512777-europai-bizottsag-tobb-tizmilliard-eurot-ad-tagallamoknak?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral

szóval, megnyugodhat mindenki! nemstróman nyugodta eszegetheti a kocsonyát... seuso tálból.

6.Lenin 2020.03.14. 17:39:56

@Nekoashi2005:

Bocs, de most is kifelejtettem, és gondolom ez zavarhat téged. Olvasd vissza, amiket eddig írtam ebben a témában. Sehol nem írtam, hogy én CSAK a kormányoldali, vagy jobboldali hírportálok által közölt adatokban hiszek. Nyilván az ott közölt adatok, táblázatok, tesztek hasonló szándékkal készülnek, talán a rosszindulatot kivéve. De nem ezeket szoktam figyelembe venni valós adatként, ha dönteni szeretnék, hogy kiket is támogatok egy választás esetén. Teljesen más kritériumokat veszek számításba.
Felőlem egy karigeri típusú pacák mondhat,írhat bármit, soha nem támogatnám, kivéve, ha el szeretne bujdosni, bár inkább egy melegebb dolgot javasolnék neki, igaz arra szokták azt is mondani, hogy "jó büdös" is.

6.Lenin 2020.03.14. 17:50:31

@Nekoashi2005:

Mi a fasz bajod van a János kórházzal? Még a kedvedért se fogok ezzel kapcsolatban 444-es, vagy 24.hu-s cikket elolvasni, vagy más hasonló szennyoldalakat.
Ne gyere már nekem az elvesztett sajtóperek számával egy korrupt igazságszolgáltatást is belekeverve. Nem most jöttem le a falvédőről, és a hátam se tollas.
Vannak problémák? Ne mond, pláne amikor sokkal gazdagabb fejlettebb országok egészségügye omlott össze napok alatt. Mit szeretnél bizonyítani? Hogy egy beteg, elfogult fasz vagy? NEM KELL! MÁR TUDOM!

A szakemberek meg tegyék a dolgukat, és minden tiszteletem az övék, hogy még a saját egészségüket is figyelmen kívül hagyják, mikor másokon próbálnak segíteni.
És nyugodtan küldjék el a picsába az ilyen bunkó, rosszindulatú seggfejeket, mint te is vagy.

Nekoashi2005 2020.03.14. 17:57:35

@6.Lenin:
Az igazságszolgáltatás nem korrupt. Még, de majd ha fidess rendbe teszi!
Lánczi András: "Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája. "

De lásd, milyen jó vagyok hozzád!

www.origo.hu/itthon/20200313-janos-korhaz-koronavirusos-megbetegedes.html

Igen, a dolgozók tünetmentesek, de azt sehol nem írják, hogy nem fertőződtek meg!

Ha jól tudom a 24.hu még sosem vesztett sajtópert!

morph on deer 2020.03.14. 18:19:47

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
“ te mosz ezzel a zsindexs mondattal mész szembe?”

Nem gondolod, hogy erről legalább a svédeket is illett volna tájékoztatni? Azoknak a szerencsétlen vikingeknek minderről gőzük nincs, így tovább tesztelnek és tudósítanak!
Tehetetlen egy népség, nem vitás..!

morph on deer 2020.03.14. 18:22:30

@Nekoashi2005:
Kire ütött ez a gyerek?
Csak nem a szomszéd segítette ki az elfoglalt apukát?
Vagy a postás ilyen helyes?
Hmmm...

morph on deer 2020.03.14. 18:28:29

@6.Lenin:
“ A szakemberek meg tegyék a dolgukat, és minden tiszteletem az övék, hogy még a saját egészségüket is figyelmen kívül hagyják, mikor másokon próbálnak segíteni.”

Rosszul tudod. A MÁSOK egészségét IS figyelmen kívül hagyják, amikor a szükséges védőfelszerelés nélkül ápolják a fertőzötteket!
Én persze elhiszem, hogy hegyekben áll a fertőtlenítő, az igazi, steril védőmaszk meg kesztyű, de akkor használni is KELL, mert a raktárban nem segít.

6.Lenin 2020.03.14. 18:29:00

@Nekoashi2005:

Na, még egyszer, utoljára.
Én még sehol nem találkoztam annyi korrupt gazemberrel, mint a magyar igazságszolgáltatásban (tisztelet a kevés kivételnek)ügyvéd, bíró, ügyész,
Te barom, azt, hogy ki , mit mond a Fideszről, DK-ról,MSZP-ről, momentumról nyilván nagyban meghatározza, ki melyik oldalhoz is tartozik.
ezeket tényként kezelni csak az olyan barmok teszik, mint te is vagy.

Ma minden tiszteletem az egészségügyben dolgozóké, aki figyelmen kívül hagyva a saját egészségüket, és a hozzád hasonló barmokat, akik pánikot keltve próbálnak elégtételt szerezni az elbaszott, nyomorult életükért, tisztességgel végzik a dolgukat.

Miért lennél boldogabb, ha egészségügyesek halnának meg? Észnél vagy, te seggfej!

Nekoashi2005 2020.03.14. 18:30:16

@morph on deer:
Igazi fidessnyik színvonal... Valami jobb nincs a tarsolyodban? Ez nagyon vérszegény!

6.Lenin 2020.03.14. 18:32:05

@morph on deer:

Ilyenkor beveszel valamit, amitől hülyülsz is egy cseppet?

Nekoashi2005 2020.03.14. 18:37:24

@6.Lenin:
Vagdalkozunk fidessnyik, rángatózunk, mint nyúl a hurokban? Érv nulla? Ki mondta, hogy haljanak meg az egészségügyiek? Én biztos nem! De a csuti odaküldi őket védőfelszerelés nélkül, majd odaállította őket a betegek mellé!

"Te barom, azt, hogy ki , mit mond a Fideszről, DK-ról,MSZP-ről, momentumról nyilván nagyban meghatározza, ki melyik oldalhoz is tartozik.
ezeket tényként kezelni csak az olyan barmok teszik, mint te is vagy."

"Lánczi András magyar konzervatív filozófus, politikatudós, egyetemi tanár, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora és Politikatudományi Intézetének vezetője, a Századvég Alapítvány elnöke."

Vagyis fidesses! Mielőtt írsz valamit, néz utána!

6.Lenin 2020.03.14. 19:23:50

@Nekoashi2005:

És? Egy fideszes nem mondhat torz véleményt a Fideszről? Hány mellőzött "nagyágyú"-nak változott a véleménye?
Hány kirúgott MSZP-s változtatta meg a véleményét?
Vagy bármelyik oldal "istene" hullott a porba, megváltoztatva ennek következtében az addigi "elveit"?

Pláne a korrupció kérdésében. Vért hugyoznának, ha bizonyítaniuk is kéne.

Még egyszer mondom, hogy én bízom a szakemberekben, akik esetleg tudják, hogy mi is történik valójában, és mennyit is érhet egy jól mutató, de felesleges védőfelszerelés.
Nem pöcs hírhamisítók, pánikkeltők véleményét fogadnám el mindenképpen igazságként.

Hülyeségekre milyen érvet szeretnél? Egy másik hülyeséget?

Képesnek érzed magad önálló véleményt alkotni?

Miért lennék fideszes, csak mert a Fideszt támogatom, jobbak hiányában? Hülyéket miért is kéne támogatnom? Érted te ezeket?

morpho 2020.03.14. 19:25:50

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

"@morpho: nem vagyok digitális analfabéta mint te
nem kell számolgatni egy pillanat alatt lefut a script"

Oszt akkor ez meg mi volt? Homokszem a scriptben? :))

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.09. 19:00:46
a zsindex főoldalán 36x szerepel a koronavírus karakterlánc
küzdenek érte mint desznyó a lyégen

Nekoashi2005 2020.03.14. 20:17:31

@6.Lenin:
"Képesnek érzed magad önálló véleményt alkotni?"
És te?
Alkoss véleményt! Mi a véleményed arról, hogy a kormányzat nem látta el a János kórház dolgozóit a megfelelő védőeszközökkel, sőt amikor kiderült hogy vírus hordozóval kerültek kontaktusba, nem hogy elkülönítették volna őket a legyengült szervezetű betegektől, még kötelezték őket a további munkára! "Természetesen" nem szűrték őket, hogy vírushordozók e, mert hogy nincsenek tüneteik!

"Nem pöcs hírhamisítók, pánikkeltők véleményét fogadnám el mindenképpen igazságként."

Eddig csak a közmédia vezetőjéről van jogerős ítélet, hogy "hírhamisító"!
Pánikkeltők? Mint Kínában az az orvos, aki az elsők között jelezte a közösségi médiában az új vírust, és még aznap este bevitték a rendőrségre? Aztán megkapta a vírust és meghalt!

galeria.index.hu/kulfold/2020/03/14/gyozni_fogunk/8

Nézd meg ezt a fotót! A nővérek arcán tapaszok és kötszerek láthatóak, ezek segítségével próbálják elkerülni, hogy a szinte egész nap viselt szoros maszkok ne sértsék fel a bőrüket. Mert ott fontosak hogy ne fertőződjenek meg, mert nem lenne senki a helyükre! Kapnak ilyen maszkokat a magyar eü dolgozók? Minek, majd kapnak tíz parancsolatot!

Mit is írt az origo?
"A kézhigiénés szabályok betartása mellett az egészségügyi dolgozóknak bármely fertőző légúti megbetegedés tüneteit mutató beteg ellátása esetén sebészi orr-szájmaszkot kell viselnie, függetlenül attól, hogy felmerül-e az új koronavírus megbetegedés lehetősége – közölte az intézmény."

Ezek a koreai ápolók a szoros maszk alatt viselik a sebészi maszkot, amit itt elegendőnek gondolnak!

A kormányzat nem kezeli megfelelő komolysággal sem a helyzetet, sem az egészségügyi dolgozókat!Ennek egyik következménye az lesz, hogy sok eü dolgozó fog fizetni az életével a kormány hanyagságáért és nemtörődőm viselkedéséért, a másik meg az, hogy a járvány után a megmaradtak vagy pályaelhagyók lesznek - majd hülyék lesznek ennyi pénzért az életüket kockáztatni - vagy elmennek nyugatra!

nincs1itt 2020.03.14. 20:30:05

@Nekoashi2005: azért nem látta el mert nem volt védőfelszerelés! fuccálséró szíj-ártó, tegnap lelkendezett, hogy végre adnak a németek... ja, nem is biztos... csak ha itt nem kell, na akkor lesz a jános kórházban is.
szóval, ez megint a hó katasztrófa esete 2013 márciusban, napokkal korábban szóltak, hogy jön a gebasz az oroszoktól, a kutyát sem érdekelte. majd jött az sms: "ülj át egy másik autóba!" az osztrákok adtak hókotrókat kölcsön. ez a fidesz "szakértelme" és hozzáállása...

6.Lenin 2020.03.14. 20:35:02

@Nekoashi2005:

Nem voltam ott, nem ismerem személyesen a helyzetet, nem beszéltem megfelelő hozzáértővel, így nem tudok véleményt alkotni, csak esetleg egy rendkívül torz, pánikkeltő hablatyot. Ez viszont a hozzád hasonlók privilégiuma.
Én nem szeretnék beállni abba a sorba, ahol mindenhez semmit sem értők adnak "szakvéleményt".
Abba pedig végképpen nem szeretnék belemenni, hogy mi lesz 100 év múlva, esetleg.

Azt értem, hogy most minden seggfej szükségét érzi, hogy "szakértsen " olyan kérdésekben is amikhez szintén nem ért semmit.

Azt, hogy most ebből néhányan politikai ügyet próbálnak kreálni, végtelenül aljasnak tartom.

Nekoashi2005 2020.03.14. 21:02:51

@6.Lenin:

"Azt, hogy most ebből néhányan politikai ügyet próbálnak kreálni, végtelenül aljasnak tartom. "

Fidesses süketelés! Itt a foci is politikai ügy, de az hogy az egészségügyi dolgozók nem kapják meg a megfelelő védőfelszerelést úgy, hogy a kormány szerint van a raktárakban, és már vannak nemzetközi tapasztalatok a megfelelő használatukra, az már ne legyen politikai ügy?

444.hu/2020/03/14/kiuritik-a-janos-korhaz-vesztegzar-ala-vont-epuletet

Itt az új hír a János kórházról!

És itt egy újabb hír!

444.hu/2020/03/14/tunet-es-kapcsolat-egyszerre-kell-ahhoz-hogy-teszteljenek-valakit-ma-magyarorszagon

Ebből kiemelnék egy részt!

"Egy magyarországi kórház orvosától megtudtuk, hogy szombat esti állás szerint milyen esetekben végzik el a tesztet, a kötelezően alkalmazandó protokoll szerint.

Csak abban az esetben, ha az alábbi feltételek egyszerre teljesülnek:

a tesztre jelentkezőnek vannak tünetei, azaz magas láza vagy tüdőgyulladása van,

ÉS

a tüneteken felül igazolhatóan közvetlen kapcsolatban volt pozitívra tesztelt beteggel; vagy olyan országból érkezett, ahol különösen sok igazolt megbetegedés van már (Irán, Kína, Dél-Korea, Olaszország, Izrael, bizonyos német tartományok, Franciaország szerepel a listán jelenleg)."

Vagyis ha valaki közvetlen kapcsolatba került egy bizonyítottan vírusfertőzött beteggel, de nincs tünete, nem tesztelik, de amíg kialakulnak tünetei - a hivatalos állami hírforrások szerint 14 nap a lappangási idő - vígan fertőzhet!

De ha már a szakértelmet hiányolod!

"Valamennyi, a kezelőorvosok által gyanúsnak ítélt esetet vizsgálni kéne, kellett volna, mondta Kanka Andor, a Magyar Orvosi Kamara Csongrád megyei elnöke a szeged.hu-nak. "A [...] jelenlegi tesztelési protokoll szigorú betartása a klinikusok döntéseit korlátozza [...] nem alkalmas arra, hogy a valóban fertőzött eseteket megfelelő számban azonosítsák" - mondta a szeged.hu-nak.

Kanka hivatkozott azokra az adatokra, melyek szerint Olaszországba nem közvetlenül Kínából, hanem Németországon keresztül érkezhetett a vírus - vagyis Magyarországon sem csak azokat a tüneteket mutató betegeket kéne szűrni, akik az eljárásrendben meghatározott fertőzött területekről érkeztek.

Nyilatkozatában Kanka azt is bírálta, hogy a hivatalos kommunikációból kikoptak az orvosok és járványügyi szakemberek, "akik valóban tudnák, mit kell tenni ilyen rendkívüli helyzetben". A nézőkben szerinte az a benyomás alakulhat ki, mintha a járvány elleni védekezés rendvédelmi feladat lenne.

Kifogásolta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök péntek esti bejelentésében egy szót sem szólt az egészségügyben dolgozókról, sem arról, hogy lesz-e számukra elegendő védőfelszerelés. Azt is elmondta, hogy a sebészi maszk erre nem megfelelő. Pedig védőfelszerelésre nagy szükség lenne a védekezés első vonalában, a háziorvosoknál, akiknek ráadásul nagy része 60 év feletti, már veszélyeztetett csoportba tartozik."

Nekoashi2005 2020.03.14. 21:15:28

Így kellene itt is eljárni!

24.hu/kulfold/2020/03/14/koronavirus-jarvany-del-korea/

Dél-Korea máshogy áll a koronavírus-járványhoz. Ez lehet a példa a világnak

"A járványkezelés lényege a gyorsaság. Dél-Koreában egyáltalán nincs hiány a tesztekből, sőt maguk fejlesztették ki azt, és négy vállalatnak adtak engedélyt a gyártásra. Így hetente 140 ezer tesztet tudnak előállítani, amik 98 százalékos pontosságúak. Országszerte közel száz ponton teszteltetheti magát bárki szinte azonnal, és 24 órán belül meg is kapja az eredményt. Mindezt ingyen.

Akinél diagnosztizálják a koronavírust, de enyhék a tünetei, házi karanténba küldik, hogy a kórházakat ne terheljék túl. Amint valakinek súlyosbodik az állapota, mentők mennek érte védőfelszerelésben."

morph on deer 2020.03.14. 22:04:04

@6.Lenin:
“ egy cseppet?”

Ez neked “cseppet”? Biztos, hogy a jó szemüveged van rajtad?
:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.14. 22:29:33

@nincs1itt:

g7.hu/vilag/20200313/az-egyik-leggazdagabb-europai-orszag-elkepeszto-benazassal-segiti-a-koronavirus-terjedeset/

"Valahol elég abszurd, de a WHO központja Svájcban, azon belül is a magas életminőségéről ismert Genfben van, ehhez képest itt a többi országhoz képest egészen keveset tesznek a járvány megállításáért."

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.14. 22:32:51

@Nekoashi2005: Az a kurva nagy szerencse libsikém, hogy nem ti vagytok most hatalmon, mert akkor bizony már úgy állnánk a koronavírus járvánnyal, mint szegény olaszok. Hisztizhettek, ártani nem tudtok..:)

nincs1itt 2020.03.14. 22:36:54

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: igen? mit szerettél volna mondani? ettől lesz védőfelszerelés mo.-on az eü. dolgozóknak?
tudod, ez a vírus baxottul politika semleges, a papírcsaucseszku sem tud mit tenni.

morpho 2020.03.14. 22:44:16

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Orbán mást mond reggel, mint este. Az ellenzék nyommására zárták be végre az iskolákat. Ne hazudozzál már ilyen látványosan! Két napja még itt ugattál, hogy hogy műbalhé az egész. Most meg vered a melled. Orbán ugyanezt csinálja. Kicsit szerényebben kéne libsizni.

boborján20 2020.03.14. 23:17:47

@nincs1itt: hallod, ez a bohoc ki?
szerintem a faszát se tudja kiverni, ez a szánalmas fityeszribanc!:)))

boborján20 2020.03.14. 23:22:03

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: a vajdád meg telibe fossa a gatyáját, me ezt nem lehet lenyúlni, te faszszopó geci!

boborján20 2020.03.14. 23:23:20

@morpho: ez szerinted mikor fogja?

nincs1itt 2020.03.14. 23:32:07

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: van védő felszerelés, vagy nincs mo.-on? nincs! ha adnak a németek akkor lesz, ezét koldul a fuccálos séróbajnok.
ezt el ne felejtsem, hogy megnyugodj:
"már kezdtem aggódni, hogy ez a soroslibsibolsi vírus rosszat tesz nem stróman üzletének, tudjátok fidesz-tálibok, a ti hazátok, csak lőrinc nevén van. erre ez a mocskos péncszvíttyú eju ezt merte tenni: propeller.hu/nagyvilag/3512777-europai-bizottsag-tobb-tizmilliard-eurot-ad-tagallamoknak?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral

szóval, megnyugodhat mindenki! nemstróman nyugodta eszegetheti a kocsonyát... seuso tálból."

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.14. 23:36:08

@morpho:Nem zárták be az iskolákat. Az oktatás folytatódik. Az iskolák fizikai látogatását szüneteltetik ideiglenesen. Mindenesetre ha ti lennétek hatalmon nem azon menne a hiszti, hogy mikor zárnak be az iskolák, hanem azon siránkoznánk, hogy mostanra több száz ember meghalt, mert ezt is -mint mindent -elkúrnátok. Szóval kicsi libsi, a kutya ugat, a karaván halad..:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.14. 23:38:05

@boborján20: Vajdázol buzi? Rasszista vagy? Soros apád személyesen fog elfenekelni.:D

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.14. 23:39:34

@boborján20: És te ki vagy fogyatékos? Még sose láttalak a B1-en..

alöksz róz 2020.03.15. 00:48:52

@boborján20: neked kéne tudnod, te csődítetted ide :D

morpho 2020.03.15. 02:28:59

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: "Nem zárták be az iskolákat. Az iskolák fizikai látogatását szüneteltetik ideiglenesen" Igen! :)))

Köszönjük Emese! Öné a nap hülyéje díj! Gratulálok! :))

Origo: Orbán Viktor: "Hétfőtől bezárnak az iskolák"

Ok, pubi, tulajdonképpen nem zárnak be, csak fizikálisan nem lehet majd bejutni! :)) Ez így tényleg egészen más! :))) Ekkora barmot, édes istenem!! :)))

chrisred 2020.03.15. 07:15:37

@morpho: Amikor meg péntek délelőtt meg mertem kérdőjelezni, hogy ugyan miért járna ez az egész a tanév végével meg a tanárok fizetés nélküli szabadságával, a nertársak nekem estek, hogy vagy ez van, vagy a gyerekek iskolába járnak.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 07:31:21

@nincs1itt: "szóval, megnyugodhat mindenki! nemstróman nyugodta eszegetheti a kocsonyát... seuso tálból."

Ez az hülye proli, ennyit tudsz lölözöl, kocsonyázol seuso tálazol, ezek a konstans érveid járványnál, árvíznél, földrengésnél is!
Nemstróman hogy jön ide? A kocsonyával mi a problémád, paraszt kaja ugye, az ilyen konzumidiótáknak nem is való, te edd a büdöspulykából sütött dönert, az a trendi! A seuso tálazás a legjobb, mi az, hogy megvesznek ey valószínűleg innen ellopott műkincset, hogy újra a miénk legyen, ez elavult nacionalizmus, minek bármi a magyarnak, nehogy bármire büszke tudjon lenni, nem kellenek a hagyományok, éljen a multikulti!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 07:41:13

@chrisred: " Amikor meg péntek délelőtt meg mertem kérdőjelezni, hogy ugyan miért járna ez az egész a tanév végével meg a tanárok fizetés nélküli szabadságával, a nertársak nekem estek, hogy vagy ez van, vagy a gyerekek iskolába járnak."

Nyilván ne dögöljenek éhen a tanárok, szerintem ilyet senki nem mondott, viszont nevetséges az ellenzék bőkezűsége, kapjon mindenki teljes fizetést a járvány idejére, tanár, diák, otthonmaradó szülő! Persze konkrét részletek nélkül, hogy miből mennyit, meddig, hogyan, az már nem az ő problémájuk, nekik a lázítás és a követelőzés elég!
Fura módon nekünk most lett ellenzéki (DK) polgármesterünk és a nagy választási ígéretek után eljöttek a gyurcsányi realitás napjai, parkolódíjak emelkedtek egyből, lettek új posztok, szakértők, valamint elkezdték felsorolni, hogy mi mindenre nincs pénz, mit nem tudnak megcsinálni, egyszóval megy az elkúrás! :D Ugyebár az elmélet és a gyakorlat más műfaj, de ezt tudjuk!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.03.15. 08:44:52

A fideSS, ezen belül is a Zorbán érdeke a vírus, melyet eredetileg a hong-kongi felkelés, majd a kínai ellenzékiek eltüntetésére találtak fel. Érdekes, éppen nem lehet megtartani azokat a tömegtüntetéseket március 15-én, amitől bukna a rezsim!!!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.03.15. 08:49:21

@MAXVALL bircaman közíró:
A budin ülve kommentelők ne felejtsék el fertötleníteni a készüléket kézmosás után!!!!
Figyeljünk oda egymásra!!!

6.Lenin 2020.03.15. 09:12:31

@Nekoashi2005:

Amennyiben Orbán bevezettetne Mo-on egy Kínához, vagy más ázsiai országhoz hasonló karantént, az ellenzék már késekkel a kezében hadonászna.
A hülyéknek semmi se jó amit nem ék találnak ki, amit ők, bármilyen szar, akkor az tökéletes lesz.

"A nézőkben szerinte az a benyomás alakulhat ki, mintha a járvány elleni védekezés rendvédelmi feladat lenne."

Kinek a feladata a rend védelme, az intézkedések betartatása? Miről kéne aaz orvosoknak tájékoztatni a laikusokat, hiszen az orvosok sem tudnak sokkal többet a járványról.

Az ilyen hülyéket zárnám karanténba néhány évre, mit te is vagy. Ne reklámozd már annyit , hogy mennyire barom vagy. Gondolod, hogy lenne még olyan, aki nem vette már régen észre?

Elképesztő, hogy pont a DK-s politikusok keverik a szart, amikor a magyar történelem legszarabb kormányát pont ők adták. Egy elmebeteg ripacs, tolvaj, gazember.

6.Lenin 2020.03.15. 09:15:30

@R.V.J.:

Dicséretes önvallomás, tényleg annyit érsz, mint egy wc ülőke. Vigyázzatok egymásra.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.03.15. 09:22:00

@6.Lenin: "Amennyiben Orbán bevezettetne Mo-on egy Kínához, vagy más ázsiai országhoz hasonló karantént"

Ondó Viktor gazdád gyáva ehhez. Csak önmaguk megvédésére képtelen civil szervezetekkel és 90 éves patriótákkal mer keménykedni. Impotens faszkalap, mint te. Összeilletek. :))

nincs1itt 2020.03.15. 09:22:30

@Grimbusz Makszimusz: nevetséges vagy, de ehhez már hozzászokhattál. a seuso kincsek a késői RÓMAI császárkorból származnak, pannóniai provincia KELTA tisztviselőjének készültek, a mai mo. területén találták. te eszel büdös pulykából gíroszt a körúton álló szíriai és török "étkezdékben". én választhatok borjú, csirke, birka változatokból.
bunkó proli vagy, "de gustibus non est disputandum".

6.Lenin 2020.03.15. 09:26:46

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca:

Seggarc, nálad primitívebb, aljasabb féreg nincs a blogszférában, de ezt már többx is leírtam. Illene már rögzítened a pici korcs agyadban.

Máskülönben te üvöltenél elsőként diktatúrát, ha olyasmiket vezetnének be nálunk is.
Kínában már régen valamiféle átnevelő táborban rohadnál, teljesen jogosan.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.03.15. 09:27:06

@6.Lenin:
Rád is vigyázunk öregúr, mert a te korodban már arra is rámehetsz, ha szájmaszk nélkül nézed meg Koltai Sacra Corona című filmjét a tévében!!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.03.15. 09:30:40

@Grimbusz Makszimusz: "nekünk most lett ellenzéki (DK) polgármesterünk"

Faszér szavazatatok rá? Hülye bippsi banda! :))

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 09:32:18

@nincs1itt: Te meg egy szar büdös patkány vagy, aki nem állta meg itt a helyét és ezért elhagyta a szülőföldjét, hogy aztán idegenből gyalázza!
Te komám idegen vagy ott ahol vagy és idegen vagy már itt is! Gyökértelen pofátlan szar vagy akit semmibe sem néznek sehol sem!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.03.15. 09:33:20

@nincs1itt:
"pannóniai provincia KELTA tisztviselőjének készültek, a mai mo. területén találták"

Mi régóta mondjuk, hogy a Seuzo kincseket vissza kell szolgáltatni az Ír államnak!!! Skanddalum, ahogy lopják a kelta kultúrális örökséget, az ázsiai jurtások!!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.03.15. 09:33:37

@morpho: A CEU-t se zárták be. Csak nem engedték működni. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.03.15. 09:34:56

@Grimbusz Makszimusz: "gyalázza"

Téged gyaláz, meg a geci gazdádat. Kurvára kiérdemlitek. :))

6.Lenin 2020.03.15. 09:35:59

Mőáskülönben Orbán tényleg gyáva. '0. éve kormányoznak kétharmaddal, és ezzel az ellenzéknek nevezett söpredékkel nem képes hathatósan intézkedni.
Ha én lennék a helyében Sopronkőhida lenne ma Mo-on a legjobban teljesítő település a kőfejtésben. Pláne az általánosan , és önként vállalt kommunista szombatok okán, vasárnap csak félgőzzel engedném termelni az elvtársakat.
Már 2010-ben kellett volna kitakarítani ezt az országot, ezektől. Talán lenn már egy normális alternatíva is azóta, de ezek miatt még a remény is 1re kevesebb, hogy valaha lesz sokat szenvedett kis hazánkban.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 09:36:12

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: Várjál papu, mert a történet igazi szexepilje, az ellenzék diszkrét bája abban van, hogy a jelenlegi formájában senki nem szavazott arra a faszra, ugyanis MSZP színekben nyert, majd nem olyan rég átállt Gyurcsányhoz! :D Engem nem, de pár embert jól átbaszott ezzel is! 3dikk kerület! Hahaha!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 09:38:35

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: leszophattok bármikor a gazdámmal együtt, mást nem is nagyon tudtok tenni! :D És ezt te is tudod! Viktor forever!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2020.03.15. 09:41:36

"Sokan vannak, akik meglepődtek azon, ahogy a kormány a koronavírus-helyzetet kezeli. Pedig semmi meglepő vagy váratlan lépés nem történt: pont úgy reagál a járványra, mint amilyen a kormányzás az elmúlt tíz évben volt.

A Kormány különleges jogrendet hirdetett ki, bár, ahogy a Társaság a Szabadságjogokért kimutatta, veszélyhelyzet kihirdetése nélkül is a kormányzat rendelkezésére álltak azok a jogi eszközök, amelyek alapján a járvány megfékezéséhez szükséges jogi lépéseket meg tudta volna tenni. Ez nem számít, hiszen a kormánytöbbség reflex-szerűen nyúl a különleges jogrendhez, ha az állami kontrollt akarja erősíteni, és nem törődik azzal, hogy ez mennyiben korlátozza az emberek szabadságát. Az elmúlt évtizedben volt részünk úgynevezett „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetben” és hosszú éveken keresztül tartó országos rendőrségi „fokozott ellenőrzésben”, anélkül, hogy ezek elrendelése megalapozott lett volna vagy a hatékonyságukkal kapcsolatban bármilyen bizonyíték rendelkezésre állna.

A Kormány rendeletben jelölte ki a veszélyhelyzet elhárításáért felelős kormánytagként a miniszterelnököt. Nem az egészségügyért felelős minisztert vagy a belügyminisztert, hanem a miniszterelnököt. Emlékszik valaki arra, hogy hívják az egészségügyért felelős államtitkárt? Ez a momentum jól mutatja, hogy az elmúlt tíz év a példátlan centralizáció időszaka volt a közszférában. Lépésről lépésre számolták fel a közigazgatás intézményeinek szakmai, szervezeti és pénzügyi autonómiáját, és olyan ellenőrzési mechanizmusokat vezettek be, amelyen keresztül biztosítható, hogy minden komolyabb döntés a miniszterelnöktől függ. Így lesz a járványügyi szakmai kérdésből Magyarországon politikai kérdés.

A politikainak nevezett kérdésbe, még ha egy mindenkit érdeklő közügyről is van szó, független szakmai szervezetnek nem szabad beleszólnia – üzeni mindenkinek a kormány. Ha az orvosok szakmai szervezete, a Magyar Orvosi Kamara a járvány kitörésekor jelzi, hogy nincs elég védőfelszerelés az orvosoknak és az ápolóknak, csípőből jön a válasz: az orvosok veszélyhelyzetben zsarolják a kormányt."

index.hu/velemeny/olvir/2020/03/15/amnesty_international_koronavirus_kormanyzas_vig_david/

6.Lenin 2020.03.15. 09:43:24

@R.V.J.:

Te csak vigyázz a klotyódra, fertőtlenítsd, ha ráülsz, kár lenne érte.
(máskor jobban figyelj a fogalmazásra)

"Figyeljünk oda egymásra!!!"---Figyeljetek oda jobban egymásra, lett volna a megfelelőbb.
ez a szép a magyar nyelvben

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.03.15. 09:48:14

@6.Lenin:
Otthon készüléknek hívjátok a budit?
Normál esetben nem figyelek oda rád, de most igen, mert ki tudja meddig húzod még...

Sir Bates dö Hól 2020.03.15. 09:53:26

mizu? mo már a walking dead?

6.Lenin 2020.03.15. 09:55:28

@R.V.J.:

Nem, budi sincs, oda szarok, ahová a kedvem tartja, és ahol éppen esedékes.
(legyen egy kis örömöd is mára)

Milyen előnyt jelentene számodra, ha feldobnám a bakancsom? Ez szellemileg, nemileg, vagy milyen más területen jelentene pozitív változást a nyomorult kis életedben?
Kezdesz elszomorítani, 1re primitívebb vagy, rossz árút szívsz, vagy rossz társaságban szívjátok.

Nekoashi2005 2020.03.15. 10:02:33

Merkel arról beszélt -és az adatokat biztos nem hasára ütve mondta - hogy Németországban hogy jó esetben az emberek 40, rossz esetben 60 %-a elfogja kapni a vírust. Ha ezeket az adatokat Magyarországra vetítem, és átlagosan 3,5% halálozási számmal számolok - olaszoknál ez 6 % feletti, Dél-Koreában 0,5% alatti - akkor itt a halálos áldozatok száma 133.000-199.000 között lesz. De ha csak a fele, akkor is nagyjából 70.000!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.03.15. 10:06:32

@6.Lenin:
Iszom a szavaidat. Megígérem, ha végül megcoronázódsz, akkor post humus in memoriam publikálom a kommentjeidet gyűjteményes kötetben!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 10:08:21

@Sir Bates dö Hól: mizu? mo már a walking dead?.................

Még nem! Te meg eddig merre császkátál, hogy öleljen át az Iron Maiden!

6.Lenin 2020.03.15. 10:10:57

@Nekoashi2005:

Mit tippelsz, melyik csoportba férsz bele? Melyik illene jobban a személyiségedhez?
Nem éreznéd megalázónak, ha csak a 70 000-be? Vagy inkább mégis ez? A kevés kiválasztott talán jobban menne hozzád.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 10:13:35

@Nekoashi2005: Merkel arról beszélt -és az adatokat biztos nem hasára ütve mondta - hogy Németországban hogy jó esetben az emberek 40, rossz esetben 60 %-a elfogja kapni a vírust. ...........................

Nem a hasára ütve mi? Becslés, de te már tényként prezentálod, külön jó, hogy Merkellel, aki roppant felelős politikus, a migráció is az ő bűne legfőképpen! Wilkommengeci vén kurva!

6.Lenin 2020.03.15. 10:16:58

@R.V.J.:

Rendben, most már csak arra kéne ügyelned, nehogy hamarább kezdjed dobálni a bakancsaidat felfelé. A te korodban még szellemileg frissebb voltam, mint amit te most produkálsz. Nagy így az esélye, hogy benézel egy villamost, vagy trolit. Esetleg egy érdesebb, szennyezett nyelv következtében érkező ajándék okoz majd kellemetlen szagot a krematóriumban, ahol te végzed be.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.03.15. 10:26:09

@6.Lenin:
"szennyezett nyelv következtében"

Melyik nyelv a szennyezett, te xenofób narancsbőregér???

Sir Bates dö Hól 2020.03.15. 10:38:08

@Grimbusz Makszimusz: olcsón szereztem egy plakettet, sz'al elugrottam egy másik galaxisban, sárkányok földjén jártam;-)...

6.Lenin 2020.03.15. 10:39:19

@R.V.J.:

Nem ismerem a kedveseidet. Arra gondoltam, hogy hátha valamelyik előtte éppen az ülőkéjét csókolgattam, és csak utána tört rá a vágy irántad.
De ez csak úgy vizuálisan jelent meg, és csak 1 pillanatra.
Gondolod semmi realitása? Vagy az ülőkét előtte fertőtleníti, és csak később puszilgatja, utána jössz te?
Nem vagyok teljesen otthonos ilyen körökben, de haladok a korral, de eddig nem nagyon jönnek be nekem ezek az új módik. Sajnos régimódi vagyok ebben, meg már meg is szoktam, és, hogy őszinte legyek, nehezen váltok, bár jelenthet némi plusz izgalmat, de ebben a korban már tényleg óvatosabb az ember.

Sir Bates dö Hól 2020.03.15. 10:41:27

@Grimbusz Makszimusz: mindenki el fogja kapni, erről nem a ner tehet, de most kijönnek az elmúlt tíz év hibái (amiket egyébként lehetne tűzoltani, de pont erre alkalmatlan orbán: most nem képzelt ellenséggel kell harcolni...)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.03.15. 10:51:16

@6.Lenin:
"előtte éppen az ülőkéjét csókolgattam, és csak utána tört rá a vágy irántad"

Régebben hosszabb ideig tartott, amíg politikai vitából sextingelős onanizálásba váltasz. Ma ez már csak percek kérdése.
Annyira azért engem sem fizetnek meg, hogy ezt kibírjam. Na pá!
Btw. ha kopogtat a feketeköpenyes coronával a fején, nyugodtan engedd be, neked már nincs evilágban több tennivalód.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 10:55:27

@Sir Bates dö Hól: : "mindenki el fogja kapni, erről nem a ner tehet, de most kijönnek az elmúlt tíz év hibái "

Az egész világon te fasz? Orbán még az eddigi adatok alapján egészen jól kezeli a libsik legnagyobb szomorúságára!
Orbánozni csak pontosan és szépen, ne dobj már fel ilyen olcsó labdákat!

6.Lenin 2020.03.15. 11:00:46

@R.V.J.:

Mi köze az itt zajló vitának a politikához? szerintem semmi, csak néhány idióta próbálkozik arra terelni. Te jöttél a mai modern szokásokkal, meg feketeköpönyeges szolgáltatókkal.
Gondolod, hogy te megúszod a vele való találkozást? Lehet, én fogok neked integetni, mikor útnak indulsz az ismeretlenbe. (előtte tedd rendbe az ülőkédet).
Hamar lemerülsz, rossz az aksid? (vagy csak eddig hat a fű?)
Mind1, Pá neked is!

Sir Bates dö Hól 2020.03.15. 11:13:45

@Grimbusz Makszimusz: európában biztosan, de az usában, délkelet-ázsiában is; orbán ott követi el a hibát, hogy nem rendeli el már most, mint amit a spanyolok vagy itt froban tegnap megléptek... mert így moon is berobbanhat a fertőzés és a moi egészségügy keresztmetszete jóval szűkebb, mint például az észak-olasz vagy a francia egészségügyé (s szerintem itt froban is az olaszokéhoz közelítő számok lesznek; az igazság az, hogy ez a természet szelekciója... hacsak nem valaki "kísérletezett")

Nekoashi2005 2020.03.15. 11:39:35

@Grimbusz Makszimusz:
"Orbán még az eddigi adatok alapján egészen jól kezeli a libsik legnagyobb szomorúságára!"

Abszolút igazad van! Nem kell csinálni teszteket, így nincsenek igazolt fertőzések, és jók az adatok!

Okos......

Nekoashi2005 2020.03.15. 11:54:33

Én Orbán helyében komolyabban venném ezt a járványt, mert az időseket veszélyezteti legjobban!

propeller.hu/images/cikk/2015_07/bekemenetrosta.jpg

chrisred 2020.03.15. 12:10:32

@Grimbusz Makszimusz: A tanár még jó, hogy kapjon fizetést, ha végzi a munkáját. A tanuló semmilyen fizetést nem kap, még azt az ellátást is elveszti, amit egyébként az iskolában megkapna.

boborján20 2020.03.15. 12:34:15

@R.V.J.: nap kommentje, fityeszretek!:)))

boborján20 2020.03.15. 12:37:09

@Grimbusz Makszimusz: helga, inkább ezer nincsitt, mint belőled egy!

százszor többre becsülöm őt, mint téged, te szar fityeszcsicska!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 12:45:20

@Sir Bates dö Hól: Persze, ismerjük a libsimantrát, még több lezárást, még több tesztet, minél előbb, miért nem tegnap,, így kényelmesen, felelősség nélkül, majd ha elmúlt és jól kibaszott a gazdasággal, akkor jönnek az újabb tanácsok, követelések, baromságok!
Persze ahol nekik kell tenni valamit, ott más a nóta, Karigerinek nem megoldásai vannak, hanem javaslatai...a kormány felé!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 12:49:49

@boborján20: " helga, inkább ezer nincsitt, mint belőled egy!
százszor többre becsülöm őt, mint téged, te szar fityeszcsicska!"

Semmi gond tagácska, madarat tolláról, embert barátjáról, zsák a foltját megtalálja!
Megértem, hogy én nem felelek meg a proli értékrendednek, nincs harag!

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.15. 12:53:52

@morpho: Mit mondott te hülye? Hogy az igazgatónak bent kell lennie, és azoknak a tanároknak , akiknek szüksége van az iskola eszközeire. Folytatódik a tanítás nincs szünet, ahogy követeltétek. Szóval coki..:)

boborján20 2020.03.15. 12:55:47

@Grimbusz Makszimusz: mi a proli, az értékrendemben, vagy nincsitt értékrendjében?

meséjj fityeszjobbágy!:))

boborján20 2020.03.15. 12:58:22

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: te ki vagy küszöbmajom?

téged nem ismerlek fityeszparazita!
ki a kurvaanyád vagy? egy vírus? vagy ki a fasz?

:)

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.15. 12:58:24

@alöksz róz: Jáj elfelejtettél visszaváltani hülye..:)) Szóval akkor taga=akszöl róz= boborján20. Na húzzál szépen vissza a Besenyő Pista bácsi valagába Pandacsöki..

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.15. 12:59:30

@alöksz róz: Most magaddal beszélgetsz, te debil..? :D

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.03.15. 13:00:55

@boborján20: Kíváncsi lennék, hogy hány nicken szerepelsz még itt te időmilliomos sorosféreg..?

boborján20 2020.03.15. 13:01:22

@alöksz róz: hallod sanyi bakker!

akkor ez má az armageddon, ha minket egybemosnak itt a hülyék:))))

boborján20 2020.03.15. 13:03:05

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

baszod, szerintem mi tezsvérek lehetünk, me én is ezen gondolkodom veled kapcsolatban,
fityeszparazita!:)))

A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD 2020.03.15. 13:14:31

"A koronavírus megpörgette a fideszes agitátort,"

Elkepeszto, hogy a blogolo aki Soros Gyorgy utasitasara agitatorozik, meg propagandistazik, mennyire nem veszi eszre magat. Mennyire nem tunik fel, hogy azt csinalja amivel vadaskodik.

6.Lenin 2020.03.15. 13:38:01

@R.V.J.: örülök, hogy végre tudunk beszélni egy kicsit a szarásról.

Nekoashi2005 2020.03.15. 13:39:31

Na buta fidessnyikek!

Nézzétek meg a cikkben beágyazott videót! Egy olasz megmutatja hogy a bergamoi helyi lapban - Bergamo 120 ezres város - február 9-én mennyi nekrológ volt és mennyi március 15-én.
Február 9.-e másfél oldal, március 15.-e tíz oldal!

De persze én vagyok hülye, én vagyok a pánikkeltő! Mert mi, magyarok, erősebbek és tisztábbak vagyunk az Észak-Olaszoknál, és nem hogy több tesztet kellene csinálni, hanem teljesen megszüntetni, mert pazarlás, és így a megtakarított pénzt sokkal fontosabb dolgokra lehetne elkölteni, pl alcsútra egy teljesen fedett 15, nem! 35 ezres stadiont csinálni!

444.hu/2020/03/15/egy-olasz-ujsag-nekrolog-rovata-mutatja-meg-milyen-sulyos-a-helyzet-az-orszagban

Nekoashi2005 2020.03.15. 13:41:58

@Grimbusz Makszimusz:
"Persze, ismerjük a libsimantrát, még több lezárást, még több tesztet, minél előbb, miért nem tegnap,,"

Látod, itt nincsenek liberálisok! Nem is használtak tömegesen teszteket!

444.hu/2020/03/14/hatalmas-tomegsirokat-astak-az-irani-kom-varos-mellett

Nekoashi2005 2020.03.15. 13:46:06

24.hu/kultura/2020/03/14/koronavirus-fertozes-jarvany-film-donald-trump/

Mindenkinek javaslom ezt a filmet! Minimális számítógépes ismeretekkel megtalálható!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.03.15. 13:47:05

@6.Lenin :
igen! mosd meg a kezed ès fertőtlenìtsd a telefont!

Nekoashi2005 2020.03.15. 13:53:56

index.hu/kulfold/2020/03/15/del-korea_koronavirus_mun_dzsein_covid-19_teszteles_jarvany/

Hát igen, mindenki hülye, csak orbán meg a hívei helikopterek!

Itt van egy origos cikk is, ahol a Dél-Koreai helyzetről ugyanazokat a számokat hozzák, de nem említik a teszteléseket.....

morpho 2020.03.15. 13:53:59

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Senki nem követelt szünetet szegény elmeroggyant propagandista. Az iskolák fizikális bezárását követelték, ami szerencsére megtörtént. Te egyébként tényleg a legsúlyosabb narancshülye vagy az elmúlt időszakból. Még egy picit toljad már ezt a nem zárták be dumát! :)) Zseniális! ;)) Túl sok vidámságra amúgy sincs ok manapság.
(Ja és ne felejtsd el holnap reggel beküldeni a gyerekeidet az iskolába! :)

morpho 2020.03.15. 14:05:50

@Nekoashi2005: Elképesztő, hogy még mindig a politikai kommunikációt tolja az orbán brigád. Ezek a saját temetésükön is sorosozni fognak és az lesz a koszorújukra írva, hogy Orbán Viktor milyen kurva jól kezelte a járványhelyzetet!

2020.03.15. 14:09:15

@Nekoashi2005:
Azért azt is el kellene ismerni, hogy az irániaknál történt az első sikeres koronavírus elleni fellépés!
Egyedül ott hajtottak végre sikeres csoportos humántesztet, több hitelesen dokumentált eset bizonyítja, hogy a tesztben részvevők megmenekültek a koronavírustól!

boborján20 2020.03.15. 14:09:54

@R.V.J.: naná! mind mekhalunk:)))

azé remélem pintérsanyibát derékba kapja a vírus!:))

2020.03.15. 14:16:11

@Nekoashi2005: "Merkel arról beszélt -és az adatokat biztos nem hasára ütve mondta - hogy Németországban hogy jó esetben az emberek 40, rossz esetben 60 %-a elfogja kapni a vírust. Ha ezeket az adatokat Magyarországra vetítem, és átlagosan 3,5% halálozási számmal számolok - olaszoknál ez 6 % feletti, Dél-Koreában 0,5% alatti - akkor itt a halálos áldozatok száma 133.000-199.000 között lesz. De ha csak a fele, akkor is nagyjából 70.000! "

A tények makacs dolgok és köszönőviszonyban sincsenek azzal, amiket ön írt.
Merkel azt mondta, hogy a társadalom 60-70 százaléka fog megfertőződni csak a lassításra kell koncentrálni, hogy ne lökés szerűen érje az egészségügyi rendszert.
Ez a számok nyelvén azt jelenti, hogy Németországban 58 millió fertőzéssel számol, vagy legalábbis ebben reménykedik, ami az átlagos halálozás mellett 2 millió, olasz képlet szerint 3,5 millió elhunytat fog eredményezni, .., szóval lesz hely a behívott migrijeinek.
nepszava.hu/3070293_angela-merkel-szerint-a-lakossag-60-70-szazalekat-megfertozi-a-koronavirus

Nekoashi2005 2020.03.15. 14:22:16

@Tényelek:
Akkor legyek boldog, hogy itt csak 100-150 ezer áldozat?
Buta fidessnyik, bármire képes migráncsozni.....

6.Lenin 2020.03.15. 14:23:28

@Tényelek:

Apropó migrik, vagy 100 000 lődörög a Balkánon, tesztek nélkül. Most a ballibák valahogy nem emlegetik őket.
32-ér vonyítanak, 100 000 meg smafu. Nem sok eszük van, az most már tuti a négyzeten.

2020.03.15. 14:31:17

@Nekoashi2005: Ha már a boldogsággal kötötte össze, ..., legyen boldog, hogy még abban is hazudik, amit csak idéznie kellett volna, ráadásul, két másodperc alatt lebukik vele, mint most, ..., de bevállalja , ..., szóval büszke is lehet, mint a prájdosok a devianciájukra :-) !

Nekoashi2005 2020.03.15. 14:31:53

@6.Lenin:
"Apropó migrik, vagy 100 000 lődörög a Balkánon, tesztek nélkül. Most a ballibák valahogy nem emlegetik őket.
32-ér vonyítanak, 100 000 meg smafu. Nem sok eszük van, az most már tuti a négyzeten. "

Hej buta fidessnyik! Eddig tudod miért nem jöttek a hírek a háborúk elöl menekülők között terjedő járványról?
Azért, mert az átlagnál gazdagabb, legalább középosztálybeli emberek hordták szét a világban repülőgépen! Kínában járó üzletemberek, gazdagabb kínai turisták, olyan diákok, akiknek telik külföldön tanulásra, stb...! Egyszerűen ezek a vírushordozók még nem találkoztak olyan nagy számban menekülőkkel, hogy átadják a fertőzést!

Csak a dr. csuti fejében jött létre kapcsolat a vírus terjedése és a menekültek között!

Nekoashi2005 2020.03.15. 14:33:14

@Tényelek:
Mit hazudtam, buta fidessnyik? Ne tévessz már a csutival!

2020.03.15. 14:34:47

@6.Lenin: Az a 100.000 még kint van, de csak a németeknél 400.000 körülire teszik azoknak a számát, akiről nem tudnak semmit, vagy nem regisztrálták vagy már kiutasították őket, de szartak rá ... ,, ha nincs megfelelő nyilvántartás a lakosságról, mint a nyugati államokban, ott nem lehet megfogni a járványt, .., meg a migrit sem.

morph on deer 2020.03.15. 14:35:17

@boborján20:
“azé remélem pintérsanyibát derékba kapja a vírus!:))“

Még az is?
:)
Én először úgy hallottam, hogy a marokkói miniszter “már a hazaúton rosszul lett, miután találkozott Pintér Sándorral”..!
Lehet, hogy akkor tudta meg, hogy ki is Sanyi bácsi?
Ennek azért van valami bukéja, nem?

2020.03.15. 14:36:31

@Nekoashi2005: Gyengébbek kedvéért bemásoltam, hogy mit írt, .., elvileg ha ön írta, el is kell tudnia olvasni is!

6.Lenin 2020.03.15. 14:39:04

@Nekoashi2005:

idióta, egy szóval sem írtam, hogy nekik -egyelőre-bármi közük lenne a járványhoz. B+, én azt írtam, hogy ellenőrizetlenül, minden kontról nélkül lődörögnek országok közt.
100 000-en, őket ki fogja , és hol karanténba zárni?

Ennyire nem lehetsz sötét. Bár az eddig általad írtak alapján nem sok kétség van arra, hogy, de, nagyon is sötét vagy, agyilag. Mi köze ehhez a csutinak, te szerencsétlen.

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2020.03.15. 14:41:00

Én inkább azt kérdezném, hogy a gyakoribb székelés utalhat e a koronára?

morph on deer 2020.03.15. 14:45:56

@R.V.J.:
“xenofób narancsbőregér”
:)))
Lehet valami ennél szebb?

Nekoashi2005 2020.03.15. 14:46:10

@Tényelek:
Buta fidessnyik, nem megy a szövegértelmezés? Leírtam mit mondott a kancellár! Mondott két számot, 40 vagy 60 százalék fertőzöttség Németországban! Majd ezt írtam:

"Ha ezeket az adatokat Magyarországra vetítem, és átlagosan 3,5% halálozási számmal számolok - olaszoknál ez 6 % feletti, Dél-Koreában 0,5% alatti - akkor itt a halálos áldozatok száma 133.000-199.000 között lesz. "

Számszerűsítve: 9..500.000x0,6x0,035=199.500 vagy 9.500.000x0,4x0,035=133.000!

Mi ebben a hazugság, birka?

morph on deer 2020.03.15. 14:47:24

@MAXVALL bircaman közíró:
Igen!
Ha a fogorvost összekevered a proktológussal..!

Nekoashi2005 2020.03.15. 14:47:48

@6.Lenin:
Mert a főnököd vont kapcsolatot a migráció és a fertőzés között, fidessbirka! Ezért migráncsozól!

boborján20 2020.03.15. 14:48:17

@morph on deer: és ha ismerte volna az igazi sanyit!:)))

www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg&list=RD5UxjWISWslg&start_radio=1

és ha a csuti dagatt disznó tudná!

Sir Bates dö Hól 2020.03.15. 14:49:13

@Grimbusz Makszimusz: ne bomolj már, magad teszed nevetségessé ezzel a "libsimantrával";-)...

én azt mondtam, hogy ugyanazt kellene tennie már most, mint az osztrákoknál: max. 5 személy egy helyen; most már a franciák is mondogatják, hogy "lehetséges" az 50%-os érintettség a lakosságon belül (most, hogy már nemsokára zárnak a szavazófükék)... orbán ezzel szemben most lépéselőnybe kerülhetne, de ő nem helyezheti karanténba az országot, mert pörgetni kell az exportot...

ha bárki azt hiszi, hogy megúszhatja országon belül a francia/spanyol döntéseket, az csodára vár: akkor meg jobb minél előbb, hogy lassítás a terjedés sebességét... ez az én véleményem...

6.Lenin 2020.03.15. 14:53:11

@Nekoashi2005:

Látom végképp kitört belőled a ballipsi kultúra. Ez már túl mély, hogy valamit is érdemben válaszoljak rá.
Sötét barom vagy. Itt le is zárhatjuk.

morph on deer 2020.03.15. 14:53:57

@boborján20:
Tudja!
Azért szokta ellenőrizni percenként:
“....nem kötél, nyakkendő... nem kötél, nyakkendő...”

(Sajnos nem az én találmányom!)

morph on deer 2020.03.15. 14:57:12

@boborján20:
Mert jószívű vagyok.
Meg aztán: “és adjatok az éhezőknek” and all that crap...

boborján20 2020.03.15. 14:58:16

@6.Lenin: mi van munkásőr? nem fosol a vírustól?

az ilyen szervilis ánuszrózsákat kapja derékba, mint amilyen te is vagy.

boborján20 2020.03.15. 14:59:25

@morph on deer: a jó szíved fok a sírba vinni!:)))

6.Lenin 2020.03.15. 15:01:16

@morph on deer:

És, ha ellenzéki volt az illető, ne adj Isten DK-s? Ennyire vártad már?
Ez már tényleg kezd elképesztő lenni.

Miért gondolhatják itt sokan, hogy csak bizonyos oldali szimpatizánsok lesznek áldozatok?
Ilyen nyomorult az életetek? Hogy lehet élni ekkora gyűlölettel?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.15. 15:06:55

@boborján20: taguci nem kaptad meg a mai arabfasz adagodat
vagy mitől vagy ilyen kemény
szívjál iránit oszt lenyugszol

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 15:08:15

@Nekoashi2005: Ez szintén fenomenális, Orbánt és a kormányt szidod, meg az intézkedéseket és Iránra, illetve az ottani tömegsírokra hivatkozol!
Persze ha leszarházizunk, lehazaárulózunk, ledögkeselyűzünk ezek miatt benneteket, akkor nagy a felháborodás!
Baszki tényleg ezt az erkölcsi szintet tudjátok csak elérni?

Nekoashi2005 2020.03.15. 15:12:02

@6.Lenin:
"Látom végképp kitört belőled a ballipsi kultúra. Ez már túl mély, hogy valamit is érdemben válaszoljak rá.
Sötét barom vagy. Itt le is zárhatjuk. "
Mi van buta fidessnyik, már a főnit is meghazudtolod? Menekülünk, menekülünk a pofonok elől?

magyarnemzet.hu/belfold/orban-viktor-egyertelmuen-kapcsolat-van-a-migracio-es-a-koronavirus-jarvany-kozott-7872191/

"A magyar miniszterelnök leszögezte: az illegális migráció és a koronavírus-járvány között egyértelműen kapcsolat van, hiszen számos bevándorló Iránból vagy Iránon keresztül érkezik, amely a fertőzés egyik gócpontja. "

És Irán és a menekültek? Maximum akik az ottani autoriter - és ezért a csutinak rendkívül szimpatikus - rendszer menekülnek!

boborján20 2020.03.15. 15:16:02

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

mi van csókos szájú faszkalap! má neked is gáz a gumicsizmás dagatt geci istened?

nem csodálom! tényleg gáz a potrohos!:)))

Nekoashi2005 2020.03.15. 15:16:28

@Grimbusz Makszimusz:
Buta, buta fidessnyik!
Irán a rossz példa, ahol elhallgatták a tényeket, nem szűrtek és szűrnek - mint itt - és ezért robbant a fertőzés. És a csuti ezt követi!

Dél-Korea a jó példa mert mindenkit szűrtek, aki kérte! És ól is állnak a harcban!

"Persze ha leszarházizunk, lehazaárulózunk, ledögkeselyűzünk ezek miatt benneteket,"

Ez rátok igaz, meg a csutira!

boborján20 2020.03.15. 15:18:31

@Grimbusz Makszimusz:

helga, a zistened egy fasz! tisztán láccik!

péntek reggel ezt mondja, péntek este meg annak az ellenkezőjét.

egy elmebeteg a goréd, retek. és ezt te is vágod, és fáj, mi?!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 15:21:55

@Sir Bates dö Hól: Hogyne, persze, mint az osztrákok, mint a franciák, megint mások után menjünk mindenben, bár az itteni történések még nem igazolták egyáltalán a döntéseik helytelenségét! Mondjuk migráns ügyben se a labancok, se a csigások nem jól döntöttek, Orbán meg igen! És erre rájön a rágalom, hogy az export miatt nincs karantén! Siralmas!

6.Lenin 2020.03.15. 15:23:22

@Nekoashi2005:

Milyen alapon vonod kétségbe azt a jogom, hogy azt támogassak, akit én AKAROK ?
De ez miért jelentené azt, hogy a támogatott egyben a főnököm is? Vagy miért is gondolod, hogy esetleg mindenben egyezik a véleményük? Tényleg ennyire sötét vagy?
Ja, ezt már kérdeztem. Mind1. Az vagy, nem kell már bizonyítanod előttem.

Téged, és a hozzád hasonlókat biztosan nem foglak, mert akkora barom vagy, mint ide Lacháza.

Mit mondanak mások, azt címezd nekik.

Előled menekülnék? Ne bassz! Miért is? Egy ilyen sötét fasz elől? Ez még viccnek is gyenge. Kezdelek kurvára unni.

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 15:27:24

@6.Lenin:" Ilyen nyomorult az életetek? Hogy lehet élni ekkora gyűlölettel?"

Lumpenprolik! Aljas, rosszindulatú és ostoba banda, az emberi tulajdonságoknak a legkisebb jele nélkül! Az eddigi viselkedésük sem volt semmi, de most lehullott az a kis álarcuk is, ez már hátulról támadó hullarabló martalóc mentalitás amit előadnak!

Grimbusz Makszimusz 2020.03.15. 15:28:51

@boborján20: taga te egy primitív proli vagy.

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2020.03.15. 15:30:03

@6.Lenin: akkora gyökér fasz vagy bazdmeg, fejedre kéne szarni.

nincs1itt 2020.03.15. 15:30:38

@Grimbusz Makszimusz: állítja, egy bérkommentelésből élő, mocskos szájú, tanulatlan, ostoba magyar jobbágy. döngesd csak tovább a melled, árpáccsávós fél téglával, 6:3-ra, nóbelolimpiai díjakra és a seuso kincsekre büszkén.

Nekoashi2005 2020.03.15. 15:32:06

@6.Lenin:
Menekülünk, menekülünk! Te kezdtél migrácsozni!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.03.15. 15:32:32

@Nekoashi2005:
Italy 349.9
Switzerland 256.2
Norway 222.3
Iran 165.9
Spain 165.8
S. Korea 159.2
Denmark 149.2
Slovenia 105.3
Estonia 101.8
Sweden 101.4
Austria 88.8
Belgium 76.4
France 68.9
Netherlands 66.2
Germany 64.2
China 56.2
Finland 44.0

már megin rossz bezzegországot választottál bübüke
corea a 6. legrosszabb helyzetben van

6.Lenin 2020.03.15. 15:33:24

@Grimbusz Makszimusz:

Ez mind igaz, de amit nem értek, hogy még büszkék is rá, dicsekednek is vele, mintha valamilyen felsőbbrendű lények lennének, miközben mereven néznek a bányászbéka seggébe.

Ha támadják Gréczy Zsoltot meghoszabítjuk Bicskéig 2020.03.15. 15:34:02

@6.Lenin: "Apropó migrik, vagy 100 000 lődörög a Balkánon, tesztek nélkül. Most a ballibák valahogy nem emlegetik őket."

Az atysebeszeket felesleges tesztelni, azok tisztaban vannak a higeniai szabalyokkal, kizart hogy hagynak magukat megfertozodni.

nincs1itt 2020.03.15. 15:35:39

@Sir Bates dö Hól: merkel szerint, pénteken nyilatkozott, hogy a német lakosság 60-70%-át meg fogja fertőzni... pedig itt kicsit jobb az eü., mint mo.-on.
meg fegyelmezettebbek az emberek is. kérték(!), hogy ne kóricáljanak, maradjanak a seggükön, csak munkába menjünk stb. ma vasárnap van, itt nálunk(üdülő terület) csak a helyieket látod...

Nekoashi2005 2020.03.15. 15:37:57

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
de ezek milyen számok, birka? És honnan szedted őket?

boborján20 2020.03.15. 15:41:01

@Grimbusz Makszimusz: helga, nálad mennyi egy óra? kicsengetem a proli béremből.

és ajvékoljál nekem egy órát!:)))

6.Lenin 2020.03.15. 15:41:43

@Nekoashi2005:

A Balkánon közel 100 000 ember, nők, gyerekek, fiatal férfiak, idő, beteg emberek lézengenek mindenféle ellenőrzés nélkül. Tényleg nem esik le, hogy mekkora veszélyt jelentenek Európára?
5-10 embernél nem lehet több egy légtérben, mondják a nagy európai liberális istenek, elájult híveiknek. Közben tízezrek menetelnek rendkívül rossz körülmények közt, minden felügyelet, regisztráció nélkül.

Neked ezt még nem magyarázta el senki? Nincsenek értelmes emberek a környezetedben? Pincében lax, egyedül?

Ahhoz, hogy te megszülettél, és ekkora barom vagy, tuti, hogy Orbánnak semmi köze. Ezért akár tűzbe is tenném a bal kezem. Ebbe ne is próbáld belekeverni a Patást.

morph on deer 2020.03.15. 15:43:26

@6.Lenin:
“ És, ha ellenzéki volt az illető, ne adj Isten DK-s? Ennyire vártad már?”

Eszeden vagy, Aljosa?
Mi a bánatról beszélsz?!

Belinkeltem egy SAJNÁLATOS adatot, mindenféle kommentár nélkül!
Ez egy hír, amely véleményem szerint tágítja kissé a perspektívát a “nálunkmindenfasza, bezzegalibsik” szemlélethez képest, mivel ideje lenne!

A vírus színvak, és senkit nem kerül ki, senki nem védett, senkinek sincs garanciája arra, hogy megússza, akár Jehovában, akár az orbán nevű istenében hisz éppen...

Attól még, hogy a homokba dugjuk a fejünket semmi nem lesz jobb, ellenkezőleg!
:(

boborján20 2020.03.15. 15:44:18

@nincs1itt: várjál haver, me jövő héten mekjelennek a kínaiak, me ott vége van a vírusnak.

pingpong, a kínai atyaúristen tegnap mekmondta:)))

eszti..... 2020.03.15. 15:45:00

@6.Lenin:

Per pillanat az jelenti a legnagyobb veszélyt, hogy a külföldről hazaérkező állampolgárok nem tartják be a karantén előírásait- a hazájukban.

morpho 2020.03.15. 15:46:25

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Te szeretsz számolgatni. Ez ilyen hobbi szerű izé?

Az a helyzet narancskullancsok, hogy nem fog működni a "migrációs" terelés. Most nem. Kár erőlködni. Orbánnak is inkább Magyarországon lenne most dolga! Mi a faszt keres Moldáviában, meg Szerbiában? Halaszthatatlan migráncsoznivalója volt? Mert értelme nem volt egyik útnak sem. Itthon tessék most vitézkedni!

boborján20 2020.03.15. 15:47:07

@6.Lenin: bazdmeg geciházmester, a gazdád cimbije küldi ide őket!

menny, és baszd pofán a csuti dagatt geci potrohos istenedet, te isten barma!

boborján20 2020.03.15. 15:51:08

@morpho: ez a hulladék parazita bűnöző, csak a szar keveréshez ért.

ha szembejön egy igazi probléma, akkor elhúzza a csíkot ez a teleszartzokni!

6.Lenin 2020.03.15. 15:51:08

@morph on deer:

Te már észre sem veszed, a hangsúlyt ? Ennyire?

"Na alakul a statisztika..:("
Nem kell homokba, meg sehova máshova sem dugni a fejünket, csak ügyelni arra, mit, is hogyan óhajtunk embertársainkkal tudatni.
Nem érdemes abban reménykedned, hogy mindenki hülye.

Nekoashi2005 2020.03.15. 15:51:11

@6.Lenin:
Europára a csuti, a cár meg a török haverjuk jelenti a legnagyobb veszélyt!
És mi legyen a legyengült menekültekkel, lőjék agyon őket? Mit szeretnél?

2020.03.15. 15:55:02

@Nekoashi2005: "Buta fidessnyik, nem megy a szövegértelmezés? Leírtam mit mondott a kancellár! Mondott két számot, 40 vagy 60 százalék fertőzöttség Németországban!"
Valóban két számot mondott csak nem az ön által írt kettőt, hanem a 60-70%-ot, ... és azok közül egyik sem a 40%!!!!!
Buta, hazug libsi, még az idióta nincs1itt elvtársa is ezt írta, aki a szerepe szerint Németországban él.

6.Lenin 2020.03.15. 15:58:01

@eszti.....:

Igaz, és még sok ajasmi is, ami soxor váratlanul bukkan fel, és nyilván nem lehet rá előre senkinek, sehol felkészülni, hiszen ilyen nem volt még a közelmúltban.
Talán soxor az is baj, hogy egymást próbálják követni az országok, hátha, miközben esetleg másak a körülmények, emberek fegyelmezettebbek, stb.

Egy biztos, felelősebb hozzáállás kéne mindenki részéről. Elsőnek talán a mindenhez szart sem értő bunkókat kéne karanténba zárni.

morph on deer 2020.03.15. 15:58:45

@morpho:
“ Halaszthatatlan migráncsoznivalója volt?”

Hát valahogy meg kell oldani, hogy végre szabadon jöhessenek legalább a határig, mert ha a szerbek megint visszahordják őket, mint a múltkor, akkor végképp lőttek ennek a vonalnak!

Már most is elég hülyén néz ki, amikor orbán mindenáron össze akarja mosni a két problémát, mert az állításait eddig még semmi nem támasztja alá!

De muszáj, mert a járványhoz képest önmagában a migráns a kutyát nem érdekli, és ahhoz, hogy megint fel lehessen bőszíteni a lakosságot, szükséges lenne valahogy rájuk kenni az egész járványt, hogy legyen valami politikai haszon belőle.
Így aztán viktornak semmi se drága a cél érdekében, a nemzeti ünnep sem.

boborján20 2020.03.15. 16:00:29

@Tényelek: jani remélem megbasz a koronavírus, te parazita!

2020.03.15. 16:03:23

@nincs1itt: "merkel szerint, pénteken nyilatkozott, hogy a német lakosság 60-70%-át meg fogja fertőzni... pedig itt kicsit jobb az eü., mint mo.-on. "
Vajon mi lehet a terve Merkelnek, hogy 58 millió beteggel 2-3,5 millió halottal számol, miközben a kínaiak 6 tízezrelék fertőzöttnél megállították a járványt, .., vagy a kínai egészségügy jobb, mint a német?
Írja, hogy a lakosság milyen fegyelmezett, akkor azt is biztosan tudják a hatóságok, hogy a kitoloncolás elöl bujkáló pár százezer migri hol van, illetve azt is, hogy az illegálisan belépettek, regisztrálatlanok hol vannak, ..., mert ott mindenki nagyon fegyelmezett :-) ?!

2020.03.15. 16:05:06

@boborján20: " jani remélem megbasz a koronavírus, te parazita! "
Komoly ellenérv, kedves liberálbolsi barátom, ..., ahogy az ön fajtájától az elvárható :-) .

Nekoashi2005 2020.03.15. 16:05:42

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
"S. Korea 159.2"
Na megkerestem birka, honnan vetted a számokat! Ezek a számok azt jelentik, hogy egymillió emberre mennyi fertőzött jut! Dél-Koreának van 51 millió lakosa és van kicsivel több mint 8100 fertőzöttje! Igen ám, de egymaga több tesztet csinált, mint a listán lévő összes európai ország, és eddig összesen alig több mint hetvenen haltak meg! Vagyis egymillió emberre jut nagyjából 1,5 elhunyt
Olaszországnak - amely mellet 349-s szám áll - 61 millió lakosa van, és eddig elhunytak száma már meghaladta az ezret! Vagyis egymillió emberre eddig jutott 18 elhunyt! Ha ugyan olyan arányban halnának meg a betegek, mint Dél-Koreában, akkor maximum 150 lehetne az elhunytak száma! De sokkal kevesebb szűrőteszt egyenlő sokkal több lappangó fertőzött, sokkal több halál! Olaszországban egymillió emberre számolva kicsivel több mint kétszer több a fertőzött, de tizenkétszer több az elhunyt!

Szóval jó bezzeg országot választottam, fidessbirka!

6.Lenin 2020.03.15. 16:07:43

@Nekoashi2005:

Csak kezd derengeni valami. a felelősök közül néhányat kifelejtettél, gondolom szándékosan.
A törökök se zsarolhatnának, ha nem lenne kit befogadniuk, és most Európára zúdítani.

Talán be kéne szüntetni bizonyos országok földrészek kifosztását a haladóknak.
Sajnos, tök érrdektelen, hogy én mit is szeretnék, nincs beleszólási lehetőségem.
Én csak annyit tehetek, hogy néven nevezem a gazembereket, pl téged is, mert másokra szeretnéd kenni a szarotokat.
De jól haladsz, talán valamikor teljesen kitisztul a jelenleg fejedben lévő sötétség.

boborján20 2020.03.15. 16:08:28

@Tényelek: milyen fajtám, te szardarab?!

el mehecc a kurvaanyádba, a csuti dagatt geci gazdáddal együtt a vírusba, te parazita!

;)

2020.03.15. 16:13:54

@boborján20: "milyen fajtám, te szardarab?!"
Patkány, liberálbolsevik fajta, .., bár azt hittem elég egyértelmű voltam?!
Előfordult már önnel, hogy leírt egy értelmes mondatot, amiben értékelhető tartalom is volt?

Sir Bates dö Hól 2020.03.15. 16:18:20

@Grimbusz Makszimusz: te barom!;-)... pont azt javasoltam, hogy ne kövesse el mo ugyanazokat a hibákat, mint az olaszok/franciák/spanyolok... ezért kellene most karanténba tennie teljes moot, mert a következmények sokkal súlyosabbak lesznek moon, mint nyugaton... mint mindig...

nincs1itt 2020.03.15. 16:21:41

@Tényelek: jááános, látom ehhez sincs okleveled. 60-70%-os fertőzöttségi arány az nem azt jelenti, hogy ennyi ápolandó lesz, mert igen sokaknál nincs vagy csak nagyon enyhe tünetek jelentkeznek. ebből eredően a halálozási arány sem lesz akkora. de ehhez kellene 8 elemi... az meg mint látjuk, nálad összesen sincs meg.

Sir Bates dö Hól 2020.03.15. 16:21:50

@Grimbusz Makszimusz: "ez már hátulról támadó hullarabló martalóc mentalitás"

A kakofónia gyönyörűsége! Ez ÓÓÓriási!;-)))

alöksz róz 2020.03.15. 16:22:23

@Sir Bates dö Hól: minek? mit ér? nagyságrendekkel több ember kapta el, mint ami a hivatalos jelentésekben van.
szó szerint mindent le kéne akkor állítani.

az fix, hogy szar világ jön az egyszerű emberre, készüljön fel mindenki

Nekoashi2005 2020.03.15. 16:23:44

@6.Lenin:
"A törökök se zsarolhatnának, ha nem lenne kit befogadniuk, és most Európára zúdítani."
Fidessbirka, kik is háborúznak Szíriában? A szultán meg a cár?

Köszönöm a tapsot, a virágokat az öltözőbe kérem!

Sir Bates dö Hól 2020.03.15. 16:28:21

@nincs1itt: most látom, hogy holnaptól már határzár van köztünk...
miért nem lehet megérteni, hogy azért megy a harc, hogy a megbetegedések szintjét az egészségügy kapacitásaihoz közel tartsák, s folyamatosan érkezzenek a fertőzöttek, ne hullámokban...

Sir Bates dö Hól 2020.03.15. 16:40:17

@alöksz róz: annyi haszna volna, hogy a nyuggerek megmenekülhetnek nagyobb számban (itt jelzik mindig, hogy a 91 elhunytból 71 72 év feletti volt); már, ha ez a cél...

mondjuk a németek is elkéstek: ezen a héten fél ellátást hozzájuk ment kézfertőtlenítőért, baden-württemberg tuti fertőzött...

nincs1itt 2020.03.15. 16:42:27

@Sir Bates dö Hól: öööö, amiért a 2013 március hó "katasztrófa" esetén sem fogta fel a mo.-i kormány, hogy fel kellene készülni! ne adja Isten, hogy mo.-on is elszabaduljon a vírus, olyan mértékben ahogy azt más országokban teszi. mert akkor kibaxott probléma lesz ott. az orvosi kamara, a magyar, már lakhely elhagyási tilalmat ajánl, osztrákoknál megtiltották az 5 főnél több ember "gyülekezését". a cseh határon már szkafanderesek ellenőriznek, holnaptól iskola, óvoda zárva. ha a gazdaság pofára esne(fog), akkor az állam minden költséget vállal. de tényleg csak a fidesz-tálibok a helikopterek.

morph on deer 2020.03.15. 16:42:48

@6.Lenin:
“ Te már észre sem veszed, a hangsúlyt ?”

Milyen hangsúlyt?
Arra gondolsz, hogy a “fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy...” lett volna a megfelelőbb?

Mi a gond? Hiszen nem azt írtam, hogy “orbán - Covid-19 = 0:1“ Ne már..!
Nekem ilyen a viszonyom a halállal, (is) már jó ideje nem csinálok drámát belőle, miután elég régóta ismerjük egymást.

Ha megbántottam az érzéseidet, akkor sajnálom, viszont ebbe bármi egyebet próbálni belemagyarázni, az azért elég bátor kísérlet, még tőled is, maradjunk annyiba!

Ne aggódj, ha én valamit akarok, vagy valakit éppen gyalázni szeretnék, akkor azt megteszem egyenesben, mellébeszélés nélkül is, nem vagyok rászorulva a köntörfalazásra! Ha még nem jöttél volna rá.:)

morpho 2020.03.15. 16:46:30

@morph on deer: "Már most is elég hülyén néz ki, amikor orbán mindenáron össze akarja mosni a két problémát, mert az állításait eddig még semmi nem támasztja alá!"

Abból indul ki, hogy eddig se támasztotta alá, aztán mégis beszopták. De most nem fog menni. Mindenki tudja, hogy Kínából jött be az egész Európába és nem a Balkánra. Sőt, ott alig van fertőzés. Olaszországnak is a fejlett északi régióiból indult az egész, nem délről, ahol a migráncsok vannak. Ez most nem fog összejönni, hiába kaparnak. Ráadásul elhúzódó gazdasági válságra lehet számítani. Sok kormány bele fog bukni....

@Sir Bates dö Hól: "a megbetegedések szintjét az egészségügy kapacitásaihoz közel tartsák, s folyamatosan érkezzenek a fertőzöttek, ne hullámokban..."

Pontosan. Ez a lényeg!

Sir Bates dö Hól 2020.03.15. 16:48:08

@nincs1itt: én gyakorlatilag biztosra veszem, hogy vagy már kapcsolatba kerültem, vagy kapcsolatba fogok kerülni vírushordozóval, ezt nem tudom kivédeni jelenleg, vakcina hiányában...

morph on deer 2020.03.15. 16:51:21

@nincs1itt:
“ osztrákoknál megtiltották az 5 főnél több ember "gyülekezését".

A nagycsaládosok erre mit lépnek?
Mert most képzeld el pl a magyar miniszterelnök és felesége, plusz hat gyerek, = 8 fő!
“Melyiket szeressem?”

6.Lenin 2020.03.15. 16:52:51

@Nekoashi2005:

Már megint kifelejtesz néhányat, gondolom szándékosan. Ne játszd már előttem a hülyét, az vagy, és már régen tudom.

nincs1itt 2020.03.15. 16:58:08

@morph on deer: gondolom nem a családokra vonatkozik...

Nekoashi2005 2020.03.15. 16:59:17

@6.Lenin:
" Ne játszd már előttem a hülyét, az vagy, és már régen tudom. "

A Balkánra honnan jönnek a menekültek? Kubából? Vagy Szíriából?
Birka!!!

nincs1itt 2020.03.15. 16:59:44

@Sir Bates dö Hól: állítólag 50 felettiekre jelent veszélyt, de inkább az ennél is idősebbekre...

nincs1itt 2020.03.15. 17:01:28

2 hét múlva mo.-on 50-60 EZER beteggel számolnak... fidesz-tálibok, parancsoljatok.

Nekoashi2005 2020.03.15. 17:07:05

www.portfolio.hu/gazdasag/20200315/figyelmeztet-a-vilaghiru-magyar-professzor-a-koronavirus-miatt-ijesztoen-kozel-a-csucs-419555?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

"Megállíthatatlan a vírus

Azt is megjegyzi bejegyzésében, hogy már azt is értik, a vírust nem lehet megállítani. "Terjedni fog attól függetlenül, hogy hány ország zárja le a határát és hány repülőjárat lesz lemondva vagy hány iskolát zártak be. Ahol tíz beteg van kórházban, ott már több száz fertőzött él a közösségben. Sokan soha nem is tudják meg, hogy fertőzöttek voltak, mert nem voltak szimptómáik. Viszont rajtuk keresztül is terjed a vírus" - magyarázza a professzor. "Már túl vagyunk azon a ponton, hogy karanténnal meg lehetne fékezni a COVID-19 terjedését. Az Ebolát ki lehetett így irtani, de a koronavírus túlságosan fertőző és már túl elterjedt. Ráadásul oltásra sem számíthatunk az idén" - hívja fel a figyelmet.

Mindezek után felteszi a kérdést:

ha megállíthatatlan, akkor miért nyomjuk be a társadalmi féket? Miért zárjuk be az iskolákat, miért taszítjuk a világ gazdaságát recesszióba?

A kutató meg is válaszolja a fontos kérdést:

Egyetlen ok miatt: hogy lelassíthassuk. Mert ezáltal megmenthetjük a szüleinket, a nagyszüleinket és néha magunkat is.
De lassítani lehet és kell is

Minden modell azt jósolja, hogy nagyjából a lakosság fele fertőzötté válik egy éven belül. Beavatkozás hiányában a folyamat egy jól megjósolható Gauss-görbét követ— gyors növekedés, egy markáns csúcs, majd lecsengés. A csúcson viszont nem lesz kórházi kapacitás mindenki számára, akinek erre szüksége lenne - indokolja a lassítást.

"És a csúcs ijesztően közel van. Heteken belül tízezrek lesznek megfertőzve, ha nem teszünk semmit. Olaszország példáján látjuk, hogy mi történik, ha elszabadul a vírus. Kapacitás hiányában az orvosok kénytelenek élet és halál fölött dönteni, egyes pácienseken segíteni, másokat eszköz hiányában elengedni" - idézi fel a tragikus olasz állapotokat."

6.Lenin 2020.03.15. 17:10:35

@Nekoashi2005:

Nem az a lényeg, hogy honnan jöttek. Az, hogy kontról nélkül lődörögnek, tízezrek.
Mi a faszért szólsz bele olyasmibe, amiből semmit sem értesz.
Ennyit jegyeztem csak meg @tényelek hozzászólására, de képtelen vagy értelmezni.

Te jössz mindenféle baromsággal. Mekkora nagy cselekedet, hogy megtiltják 5 embernél több egy helyeben tartózkodását, aztán tízezrek vannak borzalmas körülmények közt táborokban, vagy erdőkben, minden ellenőrzés nélkül. Határokon át mozognak, szintén minden ellenőrzés nélkül.

Mi a fasz ebben olyan bonyolult, hogy képtelen vagy felfogni?

Nekoashi2005 2020.03.15. 17:12:21

444.hu/2020/03/15/trump-probalja-elcsabitani-nemetorszagbol-a-koronavirus-oltoanyagan-dolgozo-kutatokat

"az Egyesült Államok több pénzt ígérve megpróbálta elcsábítani a kutatókat, illetve kizárólagos jogokat akart szerezni az oltóanyagra."

Mekkora egy patkány!

Nekoashi2005 2020.03.15. 17:15:06

444.hu/2020/03/15/50-60-ezer-magyar-fertozottet-josol-a-magyar-orvosi-kamara-vedofelszelest-es-virusteszteket-kernek-a-kormanytol

"Az egyik legfontosabb különbség az eddigi eljáráshoz képest, hogy a MOK azt kéri, legyen az orvosok és kórházak belátására bízva, hogy kit tesztelnek, ma ezt lényegében a kormány dönti el. Azt is szeretnék, ha jutna elég védőfelszerelés az orvosoknak, és azt is, hogy mindig végezzenek tesztet azokon, akik kapcsolatba kerültek fertőzőtekkel, ezt most még azoknak az egészségügyi dolgozóknak sem engedik, akik részt vettek koronavírussal fertőzött betegek ápolásában."

Biztos, a kormány szaktanácsadói mást javasolnak. Bár ők legfeljebb tévén fognak látni intenzív ellátásra szoruló fertőzött beteget, nem úgy mint az eü. dolgozók.......

2020.03.15. 17:15:12

@nincs1itt: "60-70%-os fertőzöttségi arány az nem azt jelenti, hogy ennyi ápolandó lesz, mert igen sokaknál nincs vagy csak nagyon enyhe tünetek jelentkeznek. ebből eredően a halálozási arány sem lesz akkora. "
Látom a négy elemijével megint gondban van.
A fertőzöttek száma, aránya pontosan vezetve van és ez az összes ismert fertőzöttet jelenti, azokat is, akik nem szorulnak kezelésre és ehhez viszonyítva vannak a halálozási arányok.
www.worldometers.info/coronavirus/

2020.03.15. 17:21:07

@Nekoashi2005: "a MOK azt kéri, legyen az orvosok és kórházak belátására bízva, hogy kit tesztelnek, ma ezt lényegében a kormány dönti el. "
Láthatóan a 444 még mindig a hisztériakeltésen dolgozik és meg sem fordul a fejükben, hogy most már illő lenne az igazságot írni, így elég nagy kavar van a fejekben, még a szakembereknél is, nem kellene nyílt hazugságokkal terhelni az olvasóikat, még akkor sem, ha tudjuk , hogy azt már csak az egyébként is elmebeteg libsik olvassák!!
Az, hogy kit tesztelnek, nem a kormány, hanem a WHO dönti el, ezért hajtották el Svédországban, Ausztriában és Magyarországon is a tünetmentes embereket, amikor tesztet akartak csináltatni, mert az egész világon nagyjából egységes a keretrendszer, csak pár ország ad pluszt ezen a téren.

morpho 2020.03.15. 17:22:17

@Tényelek: Meddig akarod még tolni ezt a fingfűrészelést? Olvasd el Barabási Albert-László bejegyzését: www.facebook.com/photo.php?fbid=10163040485330612&set=a.10150450744610612&type=3&theater

Lenin, te is!

2020.03.15. 17:23:46

@nincs1itt: "2 hét múlva mo.-on 50-60 EZER beteggel számolnak... fidesz-tálibok, parancsoljatok. "
Ha a kínai példát vesszük alapul, akkor nagyjából annyi fog összejönni és valószínűleg le is cseng.

Nekoashi2005 2020.03.15. 17:24:13

@6.Lenin:

"tízezrek vannak borzalmas körülmények közt táborokban, vagy erdőkben, minden ellenőrzés nélkül. Határokon át mozognak, szintén minden ellenőrzés nélkül."

Oké, van 150 milliárd a kormánypropagandára, abból mondjuk elmegy 100 milliárd a vírus elleni magyarországi harcra, 50 milliárdból meg megsegíti a menekülteket, és akkor ő lehetne az elesettek megmentője....

De az az igazság, hogy nem csak az 50 milliárd humanitárius célra történő felhasználása utópia, hanem a 100 milliárd magyarok védelmére történő felhasználása is!

Kivéve, ha pénztáros "stróman" lölő össze nem gründol egy védőmaszk, és egy oltóanyag gyárat....

Bár a védőmaszk gyárat kizárom, mert azt rabok gyártják, és ezekben a cégekben egy olyan kormánytagnak vannak gazdasági érdekeltségei - az egyik családtagjáé - akivel még a csuti sem mer újat húzni.....

Nekoashi2005 2020.03.15. 17:28:27

@Tényelek:

Idióta fidessbirka!

Itt a MOK közleménye! Ők a frontvonalban levő szakemberek!

mok.hu/koronavirus/velemenyek/a-magyar-orvosi-kamara-elnoksegenek-javaslata-a-koronavirus-okozta-jarvany-megfekezesere--20200315?fbclid=IwAR2woVpXXjHmEf5X5OYdYonAg4-RaAK1acfTeM6jc0bFiu5u4W30vDpsgmE

A WHO csak javasol, és olyat nem fog mondani, hogy "ha többet teszteltek, örihari!"

6.Lenin 2020.03.15. 17:31:37

@morpho:

Olvastam, és?
Én lecsukatnám az olyanokat, akik minden vállalható felelősség nélkül nyilatkoznak ebben az ügyben, pánikot keltve a hozzá nem értő emberek közt. Innen is néhányat.

De mivel te is bunkó vagy, megmagyarázom. BA-L által írtakat nem vonom kétségbe, és nyilvánvaló, hogy ezzel Mo-on is nagyon sokan -szakemberek- tisztában vannak. Én már jó néhány éve olvastam a hálózat elmélettel foglalkozó könyvet. Megvettem.

De ilyen adatok nyilvánosságra hozása, csak pánik keltésre alkalmasak, hiszen kevesen képesek felfogni az elméletet, megoldási lehetőséget. Vannak erre szakemberek, akik sokkal tájékozottabbak ebben.
Az emberek egyetlen feladata, betartani azokat az intézkedéseket, amit a szakemberek jónak látnak.

Nekoashi2005 2020.03.15. 17:35:37

@Tényelek:

Ez a hír ötnapos!

index.hu/belfold/2020/03/10/koronavirus_teszt_vizsgalat_torokvaladek_laboratorium_vervizsgalat_nepegeszsegugyi_kozpont/

"A kormányzati koronavírus-honlap adatai alapján Magyarországon eddig 362 akkreditált mintavétel történt. Többen felteszik a kérdést, miért nem végeztek Magyarországon több vizsgálatot. Kemenesi Gábor, a Pécsi Tudományegyetem virológusa szerint éppen most, a járvány első eseteinek megismerésekor lenne szükség minél több ilyen PCR-laborvizsgálatot elvégezni, hogy elejét lehessen venni a fertőzés szélesebb körben való elterjedésének. Aki tanulmányozza a koronavírusról megjelent tudományos publikációkat, az láthatja, hogy ezzel Franciaországban vagy az Egyesült Államokban is elkéstek – mondta a szakember.

Kemenesi szerint ha találnak fertőzött személyt, nagyon gyorsan el kellene végezni a teszteket a vele szoros kontaktusba került személyeken, illetve az ezekkel az emberekkel szintén közeli kapcsolatban lévőkön. Ezek a laborvizsgálatok nem is kerülnek olyan sok pénzbe (Szlávik János közlése szerint a több vizsgálat együttesen 10 ezer forintos nagyságrend lehet), ezért érdemes lenne anyagi áldozatot hoznia az államnak a fertőzés kezdeti szakaszában, hogy később ne kelljen ennek sokszorosát fordítani egészségügyi kiadásokra."

Kemenesi Gáborról adatok

doktori.hu/index.php?menuid=192&lang=HU&sz_ID=17645

Sir Bates dö Hól 2020.03.15. 17:36:15

@6.Lenin: "De ilyen adatok nyilvánosságra hozása, csak pánik keltésre alkalmasak, hiszen kevesen képesek felfogni az elméletet,"

és természetesen te egy vagy azon kevesek közül, igaz Lajosom?;-)...

Nekoashi2005 2020.03.15. 17:37:11

@6.Lenin:

Akkor neked is fidessbirka!

Ez a hír ötnapos!

index.hu/belfold/2020/03/10/koronavirus_teszt_vizsgalat_torokvaladek_laboratorium_vervizsgalat_nepegeszsegugyi_kozpont/

"A kormányzati koronavírus-honlap adatai alapján Magyarországon eddig 362 akkreditált mintavétel történt. Többen felteszik a kérdést, miért nem végeztek Magyarországon több vizsgálatot. Kemenesi Gábor, a Pécsi Tudományegyetem virológusa szerint éppen most, a járvány első eseteinek megismerésekor lenne szükség minél több ilyen PCR-laborvizsgálatot elvégezni, hogy elejét lehessen venni a fertőzés szélesebb körben való elterjedésének. Aki tanulmányozza a koronavírusról megjelent tudományos publikációkat, az láthatja, hogy ezzel Franciaországban vagy az Egyesült Államokban is elkéstek – mondta a szakember.

Kemenesi szerint ha találnak fertőzött személyt, nagyon gyorsan el kellene végezni a teszteket a vele szoros kontaktusba került személyeken, illetve az ezekkel az emberekkel szintén közeli kapcsolatban lévőkön. Ezek a laborvizsgálatok nem is kerülnek olyan sok pénzbe (Szlávik János közlése szerint a több vizsgálat együttesen 10 ezer forintos nagyságrend lehet), ezért érdemes lenne anyagi áldozatot hoznia az államnak a fertőzés kezdeti szakaszában, hogy később ne kelljen ennek sokszorosát fordítani egészségügyi kiadásokra."

morpho 2020.03.15. 17:37:13

Azért az fasza, amikor Kovács Zoltán migrációs szakértő vezeti az operatív törzs sajtótájékoztatóját. Ez az ember évek óta folyamatosan hazudozik a magyar és a nemzetközi sajtónak. Most miért higgyen el neki bárki is bármit???
index.hu/belfold/2020/03/15/koronavirus_operativ_torzs_sajtotajekoztato_elo_kozvetites/

morpho 2020.03.15. 17:38:32

@6.Lenin: Hagyjuk lenin. Igazad van.

6.Lenin 2020.03.15. 17:47:28

@Nekoashi2005: @morpho:

Nagyon jó teszi Kovács Zoltán, hogy elküldi a picsába az ilyen balfaszokat, én le is csukatnám addig amíg lecseng ez a dolog, utána súlyos büntetést varrnék a nyakukba.
Hallgattam a tájékoztatót. Végre normálisan kezelték a sok bunkót.
Rendszeresen nézem a sajtótájékoztatókat, Orbánét is, A hajam égnek áll, amikor sok bunkó 100x megkérdezi ugyan azt. Most is ez zajlott. Olyan kérdéseket tettek fel, aminek nem sok köze van a probléma megoldására, csak politikai haszonszerzés, vagy a pánik fokozása.
NEM EZEK A BUNKÓK FOGJÁK MEGÁLLÍTANI VÍRUST!

Nagyon is jól kezelte Kovács Z. a tájékoztatót. Minden olyasmire válaszolt, amit normális emberek képesek is feldolgozni. Végre. Gulyásnak is ezt kéne követnie.

Nekoashi2005 2020.03.15. 17:50:55

"Nagyon is jól kezelte Kovács Z. a tájékoztatót. Minden olyasmire válaszolt, amit normális emberek képesek is feldolgozni. "

Amit te fel tudsz dolgozni? Akkor nagyon alacsony volt a léc... :)

alöksz róz 2020.03.15. 17:55:38

@Tényelek: ritka eset, de a nincs1itt-nek van igaza
csak azok szerepelnek a statisztikában, akiket leteszteltek

nincs1itt 2020.03.15. 17:56:28

@Tényelek: igaz, kedves jáááános. csak az a gond, amit sok "oklevéllel" sem vagy képes felfogni, hogy lehetőségről beszélt merkel. továbbá a halálozási adatok az idejében észlelet eseteknél, és a velük kapcsolatba kerülők tesztelésével, nagyon alacsonyra szorítható. tehát, megint a szokásos ostobaságodat feszíted tovább és mutatod be a fidesz-tálib logikát. ostoba magyar jobbágy!

Nekoashi2005 2020.03.15. 17:56:34

@6.Lenin:
Miért nem egy virológus beszél egy ilyen tájékoztatón? Véletlenül igazat mond?

Azért volt ott Kovács, mert ő szemrebbenés nélkül képes ugyanarról perceken belül teljesen ellentétes kijelentéseket tenni!

6.Lenin 2020.03.15. 17:57:12

@Nekoashi2005:

Jajj, B+, ez már olyan dedós színvonal. Tényleg nem vagy képes belátni, hogy sorozatosan hülyét csinálsz magadból?
Engem már tényleg nem érdekel, ha neked ez jó, csináld. A továbbiakban szarok a hülyeségeidre.

nincs1itt 2020.03.15. 17:59:42

@Tényelek: te ostoba, gyökér magyar! jááános. wuhan városában többen élnek mint mo.-on. a kínai adatok éppen annyira megbízhatóak, mint a magyar kormány adatai. ellenben! kínában, volt kapacitás és pénz, hogy megfékezzék a járványt(nem tudhatjuk, hogy valóban sikerült-e), mo.-on viszont egyik sem áll rendelkezésre, csak az agit-prop! az viszont kínát megszégyenítő erősséggel dolgozik.

alöksz róz 2020.03.15. 18:00:36

@Sir Bates dö Hól: akkor a veszélyeztetett réteget kell elkülöníteni, nem?
mert így esélyes, hogy nagyobb katasztrófát okoznak, mint a vírus

2020.03.15. 18:18:42

@alöksz róz: "ritka eset, de a nincs1itt-nek van igaza
csak azok szerepelnek a statisztikában, akiket leteszteltek "
Mekkora ész kellett ahhoz, hogy rájöjjön, ha igazolt fertőzöttről van szó, azt bizony tesztelték :-) .
Az igazoltak között a legtöbb olyan, aki nem igényel kezelést, de az összeshez viszonyítják a halálozási arányt, ..., erről vitáztunk, .., és hát nincs igaza az elvtársának!

2020.03.15. 18:24:51

@nincs1itt: "ritka eset, de a nincs1itt-nek van igaza
csak azok szerepelnek a statisztikában, akiket leteszteltek +
Azt, a miket ír, kedves bozgor, ..!
Úgy jön ki az összes fertőzöttek számaként az 50-60 ezer fő, hogy arányosak az ottani adatokkal, ... /Ezt jelenti, hogy ha a kínai adatokból indulunk ki ... :-) ! / .. bakker a négy elemi továbbra is probléma :-) .
Oszt akkor most milyen adat nem helyes Magyarországon, Németországból nézve, mert a WHO minden esetben megerősíti azokat, az eurostat meg a ksh számokat, .., de a hülye liberálbolsevik szerint mindenki hazudik, csak ő a helikopter :-) .