B1 blogcsalád



Rejtély, ki nyerte meg a budapesti választásokat

2019. október 15. - b1 blog

Rejtély, ki nyerhette meg a budapesti választásokat. Az állami hirdetésekből (vagyis közpénzből, értsd a tiedből meg az enyémből) kitömött Lokál néven megjelenő pofátlan propaganda kiadvány szerint a Fidesz nyert. Hogy a Fidesz elvesztette a legtöbb fővárosi kerületet és Karácsony Gergely lett a főpolgármester? Nos, ebben a harmadosztályú hazug világban még ez sem biztos. A lapból ugyanis nem nagyon derül ki. 

Közpénzből. Sajtótörténelem.

Nyilván a többség ettől még tudja, mi történt és ő hova szavazott. De azt hiszem, sürgető lenne az új önkormányzatoknak elgondolkozni, miként juthatnának el a valódi hírek a népekhez. Addig is, b1.blog.hu.

lokal_1_1.jpg

Mondjuk, akkor miért nem vidámak?

lokal_2.jpg

 

lokal_3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr3415223412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábris szomszéd 2019.10.15. 08:28:50

Továbbra is sok pénzünkbe kerül, hogy ondó elvtárs és bandája hülyét csinál magából, de már kezdenek látszódni az eredményei. Csak így tovább fideszbirkák. Még több libsizést, hanuka gerizést, vörösrongyozást, stb. Abba ne hagyjátok, hogy még többen lássák, a királyotok mennyire meztelen.

Hungry horse 2019.10.15. 09:56:38

Budapest nem Magyarország.
Magyarország nem Budapest.
Karigeci nem miniszterelnök.
A fövárosi közgyűlés nem parlament.

Gondoltam csaxólok.

6.Lenin 2019.10.15. 11:06:04

@Gábris szomszéd:

Milyen eredmények látszanak? Zugló?

Már is szabadabb, zöldebb a főváros? Ne bassz.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.10.15. 11:09:48

természetesen bp-en is a Fidesz kapta a legtöbb szavazatot

1. Fidesz 4x %
2. független 2x %
3. valamelyik lippsi pártócska >10 %

inreallife 2019.10.15. 11:29:29

A kormanyparti sikerekhez hozzatennem, hogy abbol a 9 keruletbol, amit magukhoz szamolnak, mint megnyert kerulet, 6-ban az ellenzeknek van tobbsege. Tehat egy Pokorni, aki meg kozel maradt az eredeti polgari elkepzelesekhez siman 60% feletti eredmennyel nyert, a kozgyulesben mar az ellenzek kepviseloi vannak tobbsegben. Tehat lenyegeben mar csak 3 keruletben mehet tovabb gatlastalanul a fideszes szabadrablas. Nem is fognak totojazni, tudjak, hogy ez egy kegyelmi allapot, mindent is vinni fognak, ami nincs leszogelve. Akik meg megszavaztak oket, azok meg konnyes szemmel tapsikolhatnak nekik, mert megiscsak lolo-nek a bukszajaba megy a vagyon, egy jobbagynak ennel nagyobb boldogsaga nem lehet.

inreallife 2019.10.15. 11:35:50

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
3,5 millio embernek van ellenzeki polgarmestere. 2,2 millio embernek van fideszes. A maradek fuggetlen. Azert ne vegyel merget arra, hogy a helyi ujsagokban nem fognak megjelenni a fideszes korrupciorol, csalasokrol, botranyokrol informaciok, mert fognak. Es a varostol messze lako jobbagy beteved egy olyan helyre, ahol ertelmes emberrel is tud talalkozni, akkor szamara is elerhetoek lesznek ezek.

Szerintem tevuton jarsz, ha a hatalmas fidesz "sikerbol" azt gondolod, hogy '22 elore lefutott jatszma, es sima fidesz henger lesz. A varosoknak sokkal nagyobb a befolyasuk a korulottuk levo agglomeraciora, mint gondolnad. Hiaba lakik valaki messze a varostol, meg a polgari ertekrendtol, idonkent csak bemegy oda a jobbagy es a csaladja, mert mashol nem tudja intezni az ugyeit, muteteit, iskolait. Bar az utolsoban ketelkedem, hogy annyira jeleskedne.

nincs1itt 2019.10.15. 11:40:26

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: csak az ért mert ez is a hatalmas fidesz sikerek egyike: szijjártó a türk tanács külügyminisztereinek ülésén figyelt, a luxemburgi eus külügyérek tanácskozása helyett... szerinted? ez épeszű dolog? kiállni erdogan mellett, amikor éppen nekifutásból rúgják szét a seggét?!
ez a fidesz hozzáértése...

Secnir 2019.10.15. 11:52:52

lokál?
majd térjünk rá vissza két hét múlva, hogy lesz-e még...

6.Lenin 2019.10.15. 11:53:07

@inreallife:

3 év hosszú idő,(vagy nem), de ezalett be kéne bizonyítani, hogy jobbak.

Akkor nézzük a példákat. 94 nyert az MSZP,SZDSZ kétharmaddal. Két év ráment a cserékre minden pozícióban. Közben szétloptak mindent, ami még maradt.
96-ban már vélságot kezeltek, amit ők okoztak, aztán 98-ban buktak.

2002. Mindent leállítottak, mindenkit lecseréltek, közben a maradékot szétlopták. 2044-ben kirúgták a csodaembert. 2006-ban nyert egy még nagyobb gazember. Válságkezelés, 2008-ban bukott. Jött egy faszklap, 2010-ben óriásit buktak.

Most mi lesz Budapesten?
Megpróbálnak mindenkit lecserélni a saját gazembereikre. szétlopnak majd mindent, és néhány éven belül buknak, közben Budapest lemegy egy szar szintre. Kerülgethetik a hajléktalanok mocskát.

Országosan nem lesz változás hosszú ideig, mert gondolom-szerencsére- a Fidesz is észbe kap. Néhány város fog még ide-oda kerülni, oda-vissza. De a lényeg nem fog országosan sokat változni.

A következő hetekben az osztozkodásnál sok minden ki fog derülni. Most még szépek az álmok, de rövidesen le kell jönnie mindenkinek a földre.

Miket írtam neked TG blogján a Jobbikról, Vonáról? Hol vannak? A komcsikat csókolgatják a koncért?

Meddig képes együtt működni egy elvtelen rablóbanda? Ez rövidesen feketén-fehéren kiderül. Majd utána lehet latolgatni 22-re.

morph on deer 2019.10.15. 12:19:55

@6.Lenin:
“Meddig képes együtt működni egy elvtelen rablóbanda?”

Már vagy harminc éve ezt teszik!
Sőt, már a kollégiumban kezdték, ami azért elég szép teljesítmény, gondolj csak bele.
Igaz, vannak elhullók, meg cserék is, de a mag ugyanaz, amely már húsz éve is együtt síbolta el a pénzeket, bár akkor még csak milliós nagyságrendben.

Szóval nyugodtan lehetsz optimista, ez az elvtelen rablóbanda még sokáig együtt marad!

inreallife 2019.10.15. 12:26:47

@6.Lenin:
Semmit nem kell bebizonyitani. Aki a fidesz ellen szavazott, az egeszen biztos volt benne, hogy soha tobbet nem akarja ezt a tolvajbandat. Ez nem fog megvaltozni 2 ev alatt. Igazabol semmit nem kell csinalni, csak kiteregetni a szennyest, a fillerekert haveroknak kiadott ingatlanokat, a panamakat stb. Elvagni a penzektol a holdudvart, hogy egymast marjak es nyomjak fel. A borkai ugy is egy belso leszamolas volt, lezerjanit is igy tettek a szonyeg szelere, meg simicskat is.

Orban papol, hogy nem mondj rosszat, de o intezte el ezeket. Most majd fenyt kapnak a fideszes rejtegetett ugyek, mert eddig MINDEN el volt rejtve. Mostmar a jeghegy csucsa latszani fog. Lesz boven mivel telerakni az ellenzeki mediat, kampany nem is kell.

6.Lenin 2019.10.15. 12:51:49

@morph on deer:

94-96, 2002-2004, 2006-2010. Ezekre elegánsan nem válaszoltál. Ciki? Most is ez lesz. Veled is fogadhatok, ha gondolod.

@inreallife:

Simán visszaszavazták most is a saját tolvajaikat. A másik oldalon is. Te mesevilágban élsz.

Leírtam neked mi lesz a Vona, és a Jobbik sorsa. Még talán a 2010-es választások után. Most is leírtam, hogy mi fog következni. Akkor is tiltakoztál, hogy nem lesz igazam.

Majd néhány hónap múlva visszatérhetünk rá. Fogadhatunk is.

Gábris szomszéd 2019.10.15. 13:36:54

@6.Lenin: Nekem úgysem hiszel, szóval erről is kérdezd a fideszes haverjaid. :)

Elhittem, hogy a fasorban sincs. Erre ma ő a polgármester helyettem.

index.hu/belfold/2019/10/15/fideszes_budapesti_polgarmesterek_leforrazva_eredmeny_kieses/

Gábris szomszéd 2019.10.15. 13:42:22

@6.Lenin: B+ uljanovka mijafaszért nem lottózol inkább, ahelyett hogy naponta többször leírod, hogy fogadjunk? :)

ZX 2019.10.15. 13:52:28

2 nap már eltelt. Elkezdték már a migráncsok telepítését az ellenzéki városokba?

harakiri 2019.10.15. 13:56:55

@6.Lenin:

Maradékot ellopták 2002-ben? Amit a fidesz meghagyott, úgy érted?
Nagyvonalúan hallgatsz a fideszes lopásokról és kiszervezésekről...Arról nem is beszélve, hogy mint ellenzék, gátolták a munkát és a fejlesztéseket.
Jelen esetben mi lesz?...Azt mondod, hogy lopni fognak...
Na...hogyan?
Köcsög fideszes csinovnyikok a seggükbe is bele fognak nézni, csak hogy valami kompromitáló dolgot találjanak és be tudják sározni a nevüket.
Azt hiszed, hogy majd a kis geci keresztbe tett karral fogja nézni, hogy az évek alatt felépített maffiája majd szépen szétszéled? Lófaszt!
Amúgy mi az amit még el lehet lopni? Mi az amire az enyveskezű fideszesek nem tették rá a kezüket?
Egy útja van az ellenzéknek, az pedig az, hogy lopás és minden megtévesztés nélkül vezessék a kerületeket, közben pedig a összes tolvaj fideszes hazaárulóról lerántsák a leplet.
Nagyon remélem, hogy kiderül minden szarság...persze, arra nem számítok, hogy börtöbe is mennek, mert a Polt majd elintézi, de itt a hangsúly az emberek attitüdjén van.

inreallife 2019.10.15. 13:58:06

@6.Lenin:
Csak te latod ugyanazoknak oket. Pont azt nem veszed eszre, hogy az osszes potetntat ki van herelve, vagy ki van dobva. Ez adta az ellenzek osszefogasanak a sikeret. Nem voltak LMP identatitas zavaros onjaro megmondoemberek, Vona nelkul a Jobbikban sem maradt markans ember, az MSZP evtizedek ota nem tud kadereket kitermelni, folyamatosan importaljak oket, es a DK is bezarta Gyurcsanyt es eldobta a kulcsot jo meszire.

Neked ezek ugyanazok, 20 eve voltak, nekem meg nem. Nekem a fideszes maffia tunik ugyanannak, ami 20 eve valtozatlan. Pontosabban ennyire azert ez sem igaz, mert aki szimpatikus volt, polgari ertekrendet kovetett, azokat partvonalra szoritottak, Pokorni, Navracsics, helyette lettek arogantonik, rezsizsilardok, tomjenzsotik es lezerjanik. Mindent amit utalni lehet a fideszben, az a meglevo emberek. Ezert sem lesz eselyuk visszajonni, mert ezek nem polgari ertekrend szerint elnek, hanem a paraszti tanyavilag hosei. Taszito.

Borkai nem azert okozott problemat, mert nem ilyen, hanem azert, mert nyilvanossagra kerult, hogy valojaban milyen. De a HVG mar 2012-ben megirta az audis ingatlanpanamat, tehat ezt mindenki tudta es nem vetette ki magabol a fidesz a mai napig sem. Nem az volt a baj, hogy lopott, hanem az, hogy igy kerult napvilagra, drogokkal, kurvakkal fuszerezve. Ilyen egy fideszes polgarmester. A legmagasabb szintekig er a korrupcio, ennel feljebb nem sok van.

A fidesz nem varosokat bukott el, hanem a polgari ertelmiseget bukta el. Azokat pedig nem fogod bozskeutalvanyokkal es krumpliosztassal visszacsalogatni. Sot pontosan ez duhiti oket, hogy a szavukat ilyenekkel akarjak belejuk folytani. Itt a feladat a fidesznek ezt az ellentmondast feloldani, ez a feladatuk '22-re. Addig pedig majd jonnek futoszalagon a kulonbozo korrupcios, vagy erkolcsileg megkerdojelezheto ugyletek, amit eddig a lakajmedia eltusolt, az ellenzek meg bele sem nezhetett.

Szerinted mennyire fogja duhiteni a havonta 150000-os alberletet fizeto embereket, hogy masik havi 20000 forintert kaptak a varban haveri berletet? Ezek brutalisan beleegnek az emberekbe. Ez a fidesz mar csak a parasztoknak jo. Ok majd halomban rettegnek a migransoktol, meg sorostol, meg az eu-tol.

Mindenki mas pedig szeretne egy egeszseges eletkornyezetben elni, ahol az oktatas es az egeszsegugy a brutalis adoterheleshez szabottan ugyanolyan brutalisan jo szolgaltatast takar. Mert ezert fizetik az emberek az adot, ezt jelenti a tarsadalombiztositas. Nem azt, hogy a meszaros lolo ujabb milliardokhoz jut. Nem fogtatok fel, hogy tultoltatok a haborut az ertelmes emberek ellen.

Egy cig@nynak mindegy, hogy kitol kapja a krumplit, a jovo heten az mszp-re is tud szavazni, ha ok adnak neki. Egy sajat onallo labon allo polgarnak viszont vannak elvei, bizalma es velemenye. Ezeket eljatszotta a fidesz, meg azok az emberek, akik elmult 9 evben regnaltak. Johet a sorcsere, orbatlanitas, szijjartotlanitas, rogantoniirtas. Ezekre nem hajlandoak nyilvan. Igy pedig a varosokbol szamuzve lesznek a fideszesek. Mehetnek videkre a parasztok koze, ok tart karokkal varjak. Csak azok szegenyek, toluk nem lehet lopni, csak a foldjeiket. Meg is fog tortenni, ne felj. Miert eppen ebben ismernenek mertekletesseget?

morph on deer 2019.10.15. 14:15:09

@6.Lenin:
“ Ezekre elegánsan nem válaszoltál. Ciki?”

Miért kellett volna válaszolnom?Ha odafigyelsz, láthatod, hogy én rendszeresen bemásolom azt a részt, amit kommentálok, most is így volt.
Én erre válaszoltam, kellő alapossággal:
“Meddig képes együtt működni egy elvtelen rablóbanda?”

Ja, és nem ciki. Nekem nem.

morph on deer 2019.10.15. 14:22:38

@MAXVALL bircaman közíró:
Kicsit korán kezdted a lazulást, ahogy látom.:)
A szókincsed viszont lenyűgöző! XD

ZX 2019.10.15. 14:31:13

@6.Lenin: Látom te is ilyen jövendőmondó vagy. Csak gondolom a választás előtt neked is zárlatos lett a kristálygömb. Azért vicces, hogy az összes idelátogató fideszdroid mind látja előre a jövőt, hogy mi lesz és tudja, hogy minden ellenzéki város csődbe megy.

6.Lenin 2019.10.15. 14:43:37

@ZX:

Nem ezt mondtam, hanem azt, hogy itt a lehetőség megmutatni, valóban jobbak.

Én azt megírtam, hogy eddig mi volt a TAPASZTALAT, és nem látom-eddig- ez miért is változna. A győri faszin lovagoltatok, de többi tolvajról túl mély volt a csend.
Mindenhol leírtam, hogy néhány héten belül kiderülnek ezek.

De te is inkább kiforgatod amiket írtam, mert a vér nem válik vízzé.

harakiri 2019.10.15. 14:51:32

@inreallife:

+1
Ezt gyönyörűen leírtad!

6.Lenin 2019.10.15. 14:52:41

@inreallife:

"Ez adta az ellenzek osszefogasanak a sikeret. "

Vagy a vég kezdetét. A többi süketelés. Az természetes (?), hogy te a dolgokat a saját színszűrődön keresztül látod. 2010 előtt, után közvetlen is. Távolba már nem látsz.
ezeket néhány választás után már lejátszottuk (választások környékén bújsz elő)

Most megnyerték Budapestet, de mi lesz belőle 1-2 év múlva. Majd ez néhány héten belül kiderül. A többi az rizsa. Néhányat már átéltem, de nem sok minden változott, esetleg, ha jönnek új résztvevők, akik még nem voltak hatalmon, vagy a közelébe.
Náluk ki kell várni, hogy mket is lépnek. Olyan nagy meglepetés nem hiszem, hogy lenne.

6.Lenin 2019.10.15. 14:56:20

@Gábris szomszéd:

Mert szeretek nyerni, és nem biztos, hogy a lottón bejön. A politikában bejött eddig szinte minden. Visszakereshetők az akkor írt jóslataim.

6.Lenin 2019.10.15. 14:59:08

@Gábris szomszéd:

Szerintem sok helyen talán a Fidesznek is érdemes lenne átnézni a kétes helyeken, kik is szavaztak ott. De, ha ők elfogadják, engem nem sokat izgat.
Nyilván lenne sok érdekes meglepetés, a komcsiktól sem idegen a választási csalás.

ZX 2019.10.15. 15:20:03

@6.Lenin: Hazug vagy mint minden fideszes. Rohadtul nem feltételes, hanem kijelentő módban írtál mindent.

Gábris szomszéd 2019.10.15. 15:29:54

@6.Lenin: El is felejtettem, hogy Karácsony győzelmét is megjósoltad. :)

inreallife 2019.10.15. 15:52:30

@6.Lenin:
Ha soha semmin nem valtoztatnanak az emberek, akkor meg mindig Demszky lenne a fopolgi. Tarlos gyenge volt, nem mert semmilyen ugyben utkozni a kormannyal es kiverni beloluk azt a penzt, ami jar a fovarosnak, hanem siman atengedte a legtobb jogkort nemi morgas kisereteben. Szervilis volt. Mikozben a fideszes mezt nem vette fel, ugyanugy viselkedett, mint az osszes tobbi partkatona.

A nyilvanos vita elutasitasa pedig buncselekmeny egy demokraciaban. Magyarorszagon nem. A parasztok nem ertik az egyszavasnal bonyulultabb dolgokat. Migrans, soros, ceu. Ezeket sem ertik, mert migranst nem lattak, Sorosrol sem tudnak semmit, csak nepmesei szinten, a CEU-rol meg aztan vegkepp nem tudja a lakossag 99%-a, hogy micsoda. Te is csak azt hiszed, hogy tudod.

Es ne gondold azt, hogy nem latok tovabb. Nem a bozske utalvanyos nyugger vagyok, akinek piros betus unnep amikor jon a postas, mert kapott valamit, es nem is allok sorban a szavazatomat arulni egy zsak krumpliert. Ezek nem latnak tovabb, nem en. En pontosan latom a fidesz lenyeget, a hatalomtechnikajat, a benne reszt vevok arroganciajat, kapzsisagat. Ez a varostol messze a falusi tahoknak bejon, mert milyen meno eltaposni masokat, egy normalis ember meg be se engedi oket a varosaba.

A mostani valasztas arrol szolt, hogy a fidesz takarodjon Budapestrol, az o "fideszes ertekeivel" egyutt. Nem a 13 eves lanyomat kell bunozonek nezni, droglaborba vinni, es a fene tudja milyen egyeb meghurcoltatasban reszesiteni, ala Kocsis ur, hanem ezt a patkanyt, akit ujraszavaztok 1000* is. Hogyhogy nem vettek meg tole vert, hogy megallapitsak, hogy fogyasztott drogot? Nyugi vannak ra modszerek a VADA nem veletlenul zarta ki az oroszokat az olimiarol. Nem riaszto szamodra, hogy a drogos patkany szabadlabon egy varost iranyit? Gondolom nem, sot orulsz, hogy megmaradt az igazhitu "bastya" az arulo es halatlan polgarok elleneben.

Te se vagy kulonb naluk, hiaba probalsz a magas lorol lefele tekinteni. Ugyanaz az ingyenelo nyugger vagy, aki sorbanall a bozske utalvanyert. Egy tanulatlan paraszt egy zsakfaluban. Pont ennyit er a velemenyed. A szavazatod meg sajnos annyit er, mint egy tanult, felelos embere. Ha valami baj van a demokraciaval, akkor leginkabb ez. Nincs minosegi kulonbseg, ami a tanulatlan csocseleket megkulonboztetne az ertelmes emberekrol.

Hiaba hajlitgatod a szavakat, meg ragadsz ki reszeket egy mondanivalobol, hogy elrelativizalhasd a te szemszogedbol is kompromittalo dolgokat, egy tanult emberrel szemben ez nem fog menni. Menj a helyi kocsmaba a cig@@nyok koze, es azoknak tarts eloadast, hogy miert jo fideszesnek lenni. Krumpli+utalvany es mar meg is gyozted oket. Ok hinni fognak neked. Mindenki mas meg kirohog, te erkolcstelen ingyenelo.

6.Lenin 2019.10.15. 15:59:01

@Gábris szomszéd:
Ezt tényleg nem. Soha nem tudtam volna elképzelni, hogy a magát felmagasztaló budapestiek képesek lennének megválasztani egy ekkora balfaszt.
Ha nem tetszett nekik Tarlós, válták le, de ne egy ekkora......

Mellesleg nagyon magabiztos volt, gondolom ők tudtak előre a külföldi szavazókról, akiket egyik közvélemyénkutató sem mért, nyilván. Én sem tudtam róluk. sok ezer, vagy több.

sok helyen néhány szavazaton múlt, a polgira meg egységesen szavaztak. Pont elég volt a néhány ezres különbséget így "ledolgozni". Nekem mind1, talán jobb is így, mert most a valóságban kiderül, hogy mit is tud valójában, rombolni, vagy építeni.

6.Lenin 2019.10.15. 16:03:00

@inreallife:

OK! Nem tetszett Tarlós valakiknek (vagy irigyelték azt a pénzt, amivel gazdálkodhatott). Leváltották, de egy ekkora balfaszra?

Kárnak írsz ilyen sokat, ismerem a rizsádat, soha nem érdekelt. Nem is olvasom végig, már az elején elbaszod, minek végigolvasni.

inreallife 2019.10.15. 16:04:55

En kivancsi lennek arra a nezopontos tanulmanyra is, amivel atkurtak tarlost a palakon, miszerint 18%-kal vezet. 5%-kal kikapott. Az 23%-os tevedes. Vajon nem kene szabalyozni, hogy milyen koklerek csinalhatnak kozvelemenykutatast a 21. szazadban? Kene mar erre is egy torvenyi szabalyozas, mert ez a szakma hitelrontasa. Penzbuntetes ide nem eleg, mert tudjuk kik tomik a zsebeiket, itt a mukodes felfuggesztese az egyetlen jarhato ut, persze a karteritest azt fizetni kene.

Ha pedig nem reprezentativ mintaval dolgoztak, vagy egyeb unortodox illiberalis meg a fene tudja meg milyen boszorkanykogyha szerint dolgoztak, akkor felmerul a valasztasi csalas gyanuja is, ami mar koztorvenyes buncselekmeny kategoria. Nem viccelek, de valamelyik tokos ellenzeki part egy probapert indithatna mar csak a hecc kedveeert is, hogy legyen visszhangja ennek a nyilvanvalo csalasi kiserletnek.

Ja mielott valaki meg mentegetni kezdene oket, hogy biztos borkai miatt nem mentek el a szegeny sebzettlelku erkolcsos fideszesek, azoknak mutatnam:

2014:
Tarlós István FIDESZ-KDNP 290 675 49.06 %

2019:
TARLÓS ISTVÁN FIDESZ-MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG-KERESZTÉNYDEMOKRATA NÉPPÁRT 306 608 (44,10%)

Polgari szovetseg, ez jo! Pont a polgarok zavartak el oket, ha nem is vasvillaval, de bakanccsal seggberugva oket. Szoval nem Borkai miatt bukott Tarlos es veszett el Budapest. Aki ezt mondja, az hazudik. Itt a fideszes szabadrablasra mondtak nemet a polgarok. A parasztoknal a zsakfalvakban ott tarolt a fidesz.

inreallife 2019.10.15. 16:09:09

@6.Lenin:
Ha ennyire feltek a kulfoldi szavazoktol, akkor nem kellett volna penzert adni az allampolgarsagot. Vagy az neked belefer, hogy valaki ugy lesz magyar, hogy fizet erte? Mindig ujabb es ujabb ertekrendbeli kulonbsegre derul feny. Es mindig te allsz a f@sz rosszabbik felen, mint az erkolcsod is mutatja.

Menjel kapalni, most 3 evig nincs valasztas, ugyhogy se krumpli, se rendkivuli bozske utalvany nem varhato.

6.Lenin 2019.10.15. 16:10:05

@inreallife:

2014:
Tarlós István FIDESZ-KDNP 290 675

2019:
TARLÓS ISTVÁN FIDESZ-MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG-KERESZTÉNYDEMOKRATA NÉPPÁRT 306 608

Szerintem 2019-ben többen szavaztak rá.
A közvéleménykutatók miként mérték volna a több ezer külföldi szavazót?

Te azzal szeretnéd lefedni a hülyeségeidet, hogy sokat írsz, miközben semmi a tartalma?

6.Lenin 2019.10.15. 16:14:30

@inreallife:

Az önkormányzati választáson nem kell MAGYAR állampolgárnak lenni. Az csak a parlamentihez kell. És csak listára.

Most elég volt uniós állampolgárnak lenni, budapesti, vagy máshol más lakhatási igazolás.

A közvéleménykutatók csak magyar állampolgárokat kérdeztek, valószínűleg.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.15. 16:16:51

"Rejtély, ki nyerhette meg a budapesti választásokat"

Mert nem tudtok olvasni, kedves bloggerkém !

Ott van az általatok betett harmadik oldalon, a felső cikkben, rögtön az első mondatban !

Egyébként meg ébresztő libbantkák ! Bilibe lóg a kezetek !

Budapesten kívül LÓFASZT se értetek el !

Az ÖSSZES megyét mi vittük el, nektek Judapest maradt !

Legyetek vele boldogok, amíg tart – aztán nagyon ne csodàlkozzatok, ha Gerikét egy nap 10 tonna beton alatt találjátok meg !

ZX 2019.10.15. 16:17:41

@6.Lenin: Milyen külföldi szavazók te nyomorult? A románok meg az ukránok és a szerbek mind a fideszre szavaznak. Ez a ti módszeretek!

inreallife 2019.10.15. 16:20:45

@6.Lenin:
Miert, az en szavazatomat hogyan mertek?

Nyilvanos a modszertan? Persze, hogy nem. Ugy gondolod, hogy vezetekes telefonon hivni a parasztokat a tanyan megfelelo eredmenyhez vezet a 21. szazadban? Abbol 18%-os budapesti Tarlos gyozelmet lehet kiolvasni? Ez egy meretes csalas volt, nem pedig tudomanyosan megalapozott kutatas. Latszik is, hogy egyaltalan nem mutatjak meg, hogy mi alapjan vartak ezt az eredmenyt. Eszuk agaban sincs publikalni. Rogantoni elfaxolta nekik, hogy miket irjanak be, mint anno a magyar vizslanal. Ennyi.

inreallife 2019.10.15. 16:23:36

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!:
3,5 millio embernek van ellenzeki polgarmestere. 2,2 millio embernek van fideszes. A maradek fuggetlen. A megyeket meg a zsakfalvakban elo cig@nyokat innentol neked kell etetned, mert a fidesz korrupcios penzei megcsappantak, nem fogja futni ra.

6.Lenin 2019.10.15. 16:26:13

@ZX:

Állítólag a 24.hu látsz erről videót is. 90 ezer CEU kompatibilis eu-s állampolgár.
Elmagyarázták nekik, hogy Mo-on nincs demokrácia, aztán kiderül, hogy mégis van.

@inreallife:

Nem külföldön élő magyarokról írtam. Ha nem vagy tisztában a dolgokkal, minek pofázol bele, ráadásul nem is itthon lax, talán.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.15. 16:27:00

@inreallife: Igen kisfiam, és az ingyen BKV-t ti miből fogjátok fizetni ?!

Tudod, ami be lett igérve . . .

"Helló röfik!

Szevasztok BUTAPEST!

Már el is készült az ingyen BKV jegy!

Nincs más dolgotok, mint kinyomtatni, felmutatni a jegyellenőrzés során, és akkor ingyen utaztok."
A jegy, valamint a részletek a MindenSzó.hu-n: mindenszo.hu/na-hello-rofik-nesztek-ingyen-bkv/

ZX 2019.10.15. 16:29:44

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!: "Legyetek vele boldogok, amíg tart – aztán nagyon ne csodàlkozzatok, ha Gerikét egy nap 10 tonna beton alatt találjátok meg !"

Tehát elismered, hogy a fidesz egy kibaszott tolvaj maffiaállamot hozott létre?

6.Lenin 2019.10.15. 16:30:30

@inreallife:

Ebből a 3,5- ből Budapesten van közel 2 millió. Igaz, így illik torzítani valamit.
Az is igaz, hogy a részvétel 50% alatt volt , erre is szoktatok valamikor hivatkozni. Most ez nem érdekes, balfaszkáim?

inreallife 2019.10.15. 16:31:15

@6.Lenin:
Szerinted minek jarok haza szavazni? Ervenyes lakcimkartyam van, sot ingatlanom is. Ennyivel tartozom Budapestnek, hogy besegitek a patkanyok elkergetesebe. Egyszer meg szeretnek visszakoltozni, es egyaltalan nem mindegy, milyen korulmenyek koze. De az erkolcstelen fideszeseket addigra jo lenne kifustolni. A maglya lenne az igazi, te felolem kikoltozhetnek a pusztara is orbant eltetni.

inreallife 2019.10.15. 16:33:28

@6.Lenin:
Csak a szellemileg visszamaradott haverodnak valaszoltam, amikor azt mondta minden megyet megnyert a fidesz. Nem ti vagytok a legelesebb kesek a fiokban a trollok kozott, ugye tudod?

ZX 2019.10.15. 16:35:01

@6.Lenin: Ahhha! "Állítólag". Állítólag a zorbánnak nincsen vagyona. Állítólag a rogán antilop lakása magától nő. Mondjak még ilyen állítólag dolgokat?

6.Lenin 2019.10.15. 16:36:41

@inreallife:

Ehhez jogod van, soha nem vitattam, de nem külföldön mosogatókról volt szó, hanem itt élő európai állampolgárokról. Vagy csak volt papírjuk arról, hogy itt élnek.

6.Lenin 2019.10.15. 16:46:57

@ZX:

Figyelj, ez simán ellenőrizhető. Láttam errő az indexen is egy rövid hírt. De én nem olvasok 24.hu-t. És ennyire nem is érdekel, hogy mi van Budapesten-habár az egyik lányom ott lakik, de ez az ő dolguk.

Engem annyiban érdekel, hogy itt az alkalom, bebizonyíthatják, jobbak, mint az előzőek. Én kétlem, mert ilyenre még nem volt példa az elmúlt 30 évben, a gárda meg ugyan az.

Én eddig a ballibsiktől ennek az ellenkezőjéről tudok, lopnak, csalnak, hazudnak, és ami legrosszabb, rombolnak, és nem építenek. Erre vagyok kíváncsi a következő hónapokban, években. Kurvára meg lennék lepődve, ha a balfasz KariGeri jobbat produkálna, mint Tarlós. Ennyi a lényeg.

ZX 2019.10.15. 16:52:39

@6.Lenin: Lófaszt! Te max. a hír Tv-t meg bayer agymenését nézted, az beszélt baromságokat.

"lopnak, csalnak, hazudnak, és ami legrosszabb, rombolnak, és nem építenek."

A fidesz pontosan ezt csinálja.

inreallife 2019.10.15. 16:59:00

@6.Lenin:
Szetb@szni a varosligetet, az igazi fideszes patkany tempo. Aztan konnyes szemmel csodalkoznak a parasztok, meg a rajuk szavazo parasztok, hogy akcios a narancsos bukta. Tudom, neked a zsakfaludban nem szamit, hogy az utolso fat is kivagjak a fovarosban, neked a kritika nelkuli fideszimadatod a lenyeg. Nincs ezzel gond, csak tudd, hol a helyed. A zsakfaludban szavazhattal, orulj annak. Es most huzzal kapalni.

6.Lenin 2019.10.15. 17:01:51

@ZX:

Azért épül az ország.
Nézd én értem , hogy utálod a Fideszt, Orbánt, ezzel semmi bajom, nem lehet mindenki normális.
De próbáld egyforma mércével mérni az elmúlt 30 évet.

6.Lenin 2019.10.15. 17:04:38

@inreallife:

Úgy látszik az elmúlt 9 évben nem változtál semmit, pontosan akkora balfasz vagy, mint voltál 2010-ben is.
Nem lakom zsákfaluban, de akik ott laknak, azok nem emberek? Balfasz náci.

inreallife 2019.10.15. 17:07:06

Fideszes polgármester szavazatai: 2019 (vereség) – 2014 (győzelem)

I. kerület – Nagy Gábor Tamás: 5904 – 5914
II. kerület – Láng Zsolt: 19 377 – 18 733
III. kerület – Bús Balázs: 26 749 – 23 615
IV. kerület – Wintermantel Zsolt: 18 257 – 18 276
VI. kerület – Hassay Zsófia: 5409 – 5686
VII. kerület – Vattamány Zsolt: 7093 – 7089
VIII. kerület – Sára Botond: 10 972 – 10 674 (Kocsis Máté)
IX. kerület – Bácskai János: 8376 – 7 954
XI. kerület – Hoffmann Tamás: 26 854 – 25 777
XVIII. kerület – Ughy Attila: 18 558 – 15 202

Hiaba a borkais takarozas, latszik, hogy nem gyengult fidesz, mint ahogy felremagyarazzak a kis hulyeknek, nehogy fajjon nekik az igazsag, hogy a fidesz legyozheto es semmit nem tudnak tenni ellene. Kell a fedosztori, nehogy meginogjanak, de ez nem lesz eleg.

Gábris szomszéd 2019.10.15. 17:09:47

@6.Lenin: Azért egyeztess néha a főnökeiddel is. :)

"Mostantól minden másképp lesz: el kell felejteni a sima Fidesz-tarolásokat, és az ellenzék szétesésében sem érdemes reménykednie a Fidesznek. Meglepő szembenézés a kormánypárti konferencián."

index.hu/belfold/2019/10/15/kosa_lajos_g_fodor_gabor_gulyas_gergely_alapjogokert_kozpont_onkormanyzati_valasztas_2019/

inreallife 2019.10.15. 17:12:56

@6.Lenin:
Hm, aki egy zsak krumplit er, az ember? Fizkailag emberszabasunak tunik, de nem attol ember az ember, hogy ugy nez ki. Nem ezzel emelkedett ki az ember az allatvilagbol. Mentegetheted magadat, de nem vagy kompatibilis a varosi eletformaval. Mentalisan vagy retardalt. Ezert voltal partfunkci is a rendszervaltas elott, es ezert vagy ma is komcsi. Nem veletlenul valasztottal avatart magadnak. Neked az elmult 60 eveddel kene elszamolni oreg, meg felforditani az ugynokaktakat.

6.Lenin 2019.10.15. 17:26:14

@Gábris szomszéd:

A párt belső ügyei nem érdekelnek, és nem is rám tartozik.

94 óta támogatom őket, mert eddig nem láttam jobbat. A szocikat soha, más meg nincs.
A nácik, libsik meg soha nem lesznek többségben Mo-on sem.

Kellett egy pofon a Fidesznek is, hogy jobban figyeljen, mert már nem annyira balfasz az ellenzék, mert gondolom külföldről kaptak némi eligazítást. Túl sok beléjük tolt lóvét basztak el eddig a semmire.
De győzni az még nem minden.
az ellenzék is magasra tette a mércét, mert mindent szarnak vélt, amit a
Fidesz csinált.

Most akkor ennél többet kell mutatniuk. Erre viszont még nem láttam példát. Pláne ettől a gárdától.
Én kíváncsian várom a fejleményeket. Ti meg örüljetek még néhány napig. 10 év után egy pici siker, használjátok ki ezt, utána lesz még gondotok bőven.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.15. 17:28:22

Ööö
Lipsiknek lefő a kávé nicket mé' nem veszitek elő?:))

6.Lenin 2019.10.15. 17:33:00

@inreallife:

Szerintem hanyagolj, te hülyébb vagy, mint voltál. Ennyire bánt, hogy a pakik szarba se vesznek? Néha hazajössz kiélni a rosszindulatodat?
Nem sok minden ragadt rád nyugaton, esetleg némi zsír a mosogatóban.

taga20 2019.10.15. 17:36:16

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

szerintem annak a fityesz droidnak főtt le a káfé, és most is a pinyóban veri kubatov, me egy fasz volt a sok hülyeségével:))

rasztaszív 2019.10.15. 17:54:45

@taga20: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: itt van,elég könnyű felismerni,azóta már a harmadik nickjét koptatja.

inreallife 2019.10.15. 17:59:36

@6.Lenin:
Mi faj oreg? Te is megtehetted volna, hogy mesz szorolapozni, hogy ne legyen ekkora bukta a fovarosban. Most ott sirhatnal egyutt a tobbiekkel, akiknek a meglevo gatlastalansaguk meg tetterovel is parosult. Igazabol most omlik ratok mindaz a szar, amit eddig dobaltatok a masikra. Az elrelativizalt nezopontok, amik a vegen mar nem passzolnak a valosaggal.

A fidesz polgari partbol, paraszt part lett. Eddig is jobbagykent voltatok kezelve, onallo tudat nelkul, a foldbirtokos uratok mondta meg, hogy mit es hogyan kell gondolnotok. Ez nalatok a zsakfaluban nem is valtozott meg, ti ezt szeretitek. Aki pedig latott mukodo tarsadalmat, az messzire kergeti a fideszes paraszt csurhet. Lehet, hogy az ellenzeknek is nehez feladat lesz megugrani a lecet, de inkabb azokat javitgatjak az emberek, mintsem a kiralysag visszallitasaval kiserletezzenek. A dunan mar nem fogjak orbant megkoronazni. Sokkal inkabb vizbe fojtanak. Elbuktatok a fovarost, es a megyeszekhelyek egy reszet. Lesz ez meg rosszabb is.

Nekoashi2005 2019.10.15. 18:09:33

@Hungry horse:
Érdekes a fidessnyik/bolsevik gondolkodás.....

"Budapest nem Magyarország.
Magyarország nem Budapest."

De ha Brüsszel azt mondja, hogy a "nemzet veje" lop, akkor Magyarországot támadják.

Tiborcz=Magyarország! Legalábbis a fidessnyik/bolsevikek két bites agyában....

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!:

Mindenszó? Az idióták gyülekezete, amelyik népszavazást kezdeményez, hogy Budapest helyett hurkáscity legyen a főváros? Miért nem kezdeményeznek rögtön egy olyan népszavazást, hogy a csuti o1g legyen az örökös minielnök, és csak a fidessből lehet képviselőt választani, meg évente 2x2 napot ülésezzen a parlament, és törvények helyet miniszterelnöki rendeletekkel lehessen kormányozni.... Ja, már volt ilyen!
Úgy hívták, hogy kommunizmus!
Az ígéretekről csak annyit, hogy 2011-ben azt ígérték, hogy a magánnyugdíj vagyon nem fog eltűnni, hanem mindenkinek a névre szóló nyugdíjszámláján fogják tárolni....

Azt hiszem, hamarabb fognak a 14 év alattiak ingyen tömeg-közlekedni Budapesten, minthogy én viszontlássam a fidess által ellopott három millió forintomat a névre szóló nyugdíjszámlámon látni.....

Hanuka Geri? IQ negatív szóvicc, mert Karácsony nem zsidó, ellentétben mondjuk Deutsch Tomival vagy Rogán Tónival......

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.15. 18:16:19

@inreallife: +Pesterzsébeti "független" a szociktól állt át a fideszhez.
Azelőtt szoci polgármester volt.

inreallife 2019.10.15. 18:34:16

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ebben a 6 keruletben barmikor buktathato a polgarmester. Amikor eljon az ideje feloszlatjak magukat es kiirjak az uj valasztast. Addig viszont ki tudjak teregetni a szennyest, hogy nyilvanvalo legyen, hogy miert is kell levaltani a regnalo polgit.

Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.10.15. 18:44:39

Lofaszt se szamit, hogy csalassal hatalomba jutattak karigerit. Az orszag KILENCVEN SZAZALKA NEM szavazott ra.
Es egy even belul ugy szetlopjak Budapestet a libbant komcsik, hogy orom lesz nezni a bukasukat.

taga20 2019.10.15. 18:52:17

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

na befutott az első, csak az baj, hogy félkegyelmű:))

jajdehülyevagyok 2019.10.15. 18:53:01

Szövegértés általános iskola 6. osztály

azigaziraptor 2019.10.15. 19:05:43

@Gábris szomszéd
2019.10.15. 09:38:05
Sztem a Lala elméje bomlott + , de nem most - már régen!

inreallife 2019.10.15. 19:25:02

@Bankkártyát minden arabnak !!!:
Azta. Mondd, hogy eszrevetted, hogy a falutokban nem volt karigeri rajta a szavazolapon. Legyszi. Na ezert nem szavaztak ra.

A Budapestiek viszont hatalmas tobbseggel valasztottak meg. Mondjuk protest szavazas volt beismerem, a lenyeg az volt, hogy a fidesz takarodjon. A 145 eves torok uralom is veget ert, ez a 9 ev is sokaig tartott. Talan megint lesz parszaz ev a kovetkezo leigazasig.

A fideszes parasztok meg oruljenek, hogy megvalasztottak a foldesuraikat. Adjanak halat es menjenek turni a foldet, mert adozni kell, a naplopas nem fizet jol.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.15. 19:34:00

na gyerekek ma megtapasztaltam azt, hogy milyen az amikor felnött emberek megsértődnek, és nem értik az eseményeket...Oda Buda, és nem gondolkodnak...pedig kéne..kéne. elvégre nem lehet mindenre ráfogni a belpesti romkocsmatöltelék szöveget, ahogy egyébként a vidékre sem lehet egy az egyben ráhuzni a migránsoktol félő parasztok szöveget...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.15. 19:36:15

@Nekoashi2005: hát ma nem azt mondta vmi fideszes okostojás hogy bizonyos keruletekben megerdemeltek volna az orokos polgarmesterseget?:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.15. 19:38:37

@inreallife: igen, pár helyen még dolgozni kell, és átgondolni kicsit dolgokat...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.15. 19:38:51

@inreallife: "A Budapestiek viszont hatalmas tobbseggel valasztottak meg"

Szervusz Soros-csika!

Tanuljál már meg magyarul (helyesírni), mielőtt itt kommentelgetsz, jó?

A "budapestiek" nem nagybetű (még ha nagyon büszke vagy rájuk, akkor sem), az a nem egészen 7%, amivel nyert, nem "hatalmas" többség.

Tudod hol volt hatalmas többség?

Például Debrecenben, ahol Dr. Papp László, a Fidesz jelöltje 40%-ot (!) vert a legerősebb ellenzéki jelöltre!

Egyébként meg ébresztő! Bilibe lóg a kezetek!

Egy szoros judapesti győzelmen kívül LÓFASZT sem értetek el!

Az összes megyét mi vittük el, nektek Judapest maradt!

Legyetek vele boldogok, amíg tart – aztán nagyon ne csodálkozzatok, ha Gerikét egy nap 10 tonna beton alatt találjátok meg!

rasztaszív 2019.10.15. 19:49:49

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!: a kávéddal foglalkozz...lefőtt már...?:)))

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.15. 19:54:42

@rasztaszív: Miről beszélsz, mégis? Délután öt után nem nagyon kávézgatok, mert rosszul alszom utána.

Amúgy te egész nap szolgálatban vagy?

Mintha folyamatosan itt basznád a rezet...

A gazdádnak, Hanuka Gerinek meg sok "szeretettel" küldeném ezt a számot: mindenszo.hu/karacsony-gergely-egy-kft-dallal-uzent-az-embereknek-nekunk-is-van-egy-uzenetunk-video/

rasztaszív 2019.10.15. 19:56:32

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!: tényleg,vajon miről...?:)

a trolloknak '22-ben lefő a kávé...:)))

inreallife 2019.10.15. 19:59:06

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!:
Gondoltam, hogy nem olvasod el a valaszokat. 3,5 millio ember polgarmestere lett ellenzeki, es 2,2 millio embernek fideszes. A maradek fuggetlen. Tobb is veszett itt Mohacsnal, hogy stilszeru legyek es dobjak neked egy lasztit.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.15. 20:02:36

@PeniValdes: Nem, de naponta olvasom.

@rasztaszív: Na, elég egy kis judapesti győzelmecske, és már mennyire magabiztosak lettetek, bibsikém.

Pedig az a moslékkoalíció, ami most összegyütt, nem biztos, hogy kihúzza 20212-ig.

Szakértői elemzés:
www.origo.hu/itthon/20191015-alapjogokert-kozpont-konferencia-elemzoi-velemenyek.html

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.15. 20:05:27

@inreallife: Aha, persze, bibsikém.

"A megyei listákon 57 százalékot kapott a Fidesz. A megyei jogú városokban 45,8 százalékot"

Ez az eredmény egy ogy-i választásokon biztos győzelmet, csaknem kétharmadot hozott volna.

De azért ti csak reménykedjetek nyugodtan...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.15. 20:06:37

A többieknek egy elgondolkodtató véleménycikk a MindenSzó.hu-ról:
"A világ több pontján egyszerre, ugyanazok a folyamatok zajlanak, tehát ugyanazok az erők szervezik, és hajtják végre a feladatukat. A szerencsétlen népek pedig csak bámulnak, mint hal a szatyorban!

A következő lépést tudjuk: migránsok betelepítése, segélyezése, és szavazattá konvertálása. Hozzájuk pedig csatlakoznak az urbánus klímavédők, a műzöldek, a műantifasiszták, a gender-tekeredettek, a feministák…stb.stb."
mindenszo.hu/tamad-a-hatterhatalom-kozel-a-vilaguralom-nemzeti-fovarosok-helyett-kulfoldi-szavazok-altali-nemzetrombolas-es-helycsere/

rasztaszív 2019.10.15. 20:13:05

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!: miattad vagyok magabiztos...:)te,és a magadfajták lesztek az ellenzéki győzelem garanciái '22-ben.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.15. 20:19:27

@PeniValdes: Ezt azért nem mondanám.

Azért óránként nem kerül fel új tartalom az oldalra, de naponta egyszer biztos benézek.

@rasztaszív: OK, legyetek magabiztosak, bibsikém.

Aztán '22-ben jöhet a pofára esés, ha kiderül, hogy Magyarország nem egyenlő Budapesttel, és a vidékiek megint nem kérnek belőletek...

Nekoashi2005 2019.10.15. 20:22:24

A legszebb a megyei önkormányzatokban az, hogy kb dönthetnek a saját költségvetésükkel kapcsolatosan, mármint hogy milyen wc papírt vehetnek és mennyiért stb.
Szóval rendkívül fontos feladatot töltenek be. Vagyis dehogy.......

nincs1itt 2019.10.15. 20:23:48

mert ugye a szakértelem az szakértelem, ezért ismétlen, különösen vologya nertárs figyelmébe ajánlom:

csak az ért mert ez is a hatalmas fidesz sikerek egyike: szijjártó a türk tanács külügyminisztereinek ülésén figyelt, a luxemburgi eus külügyérek tanácskozása helyett... szerinted? ez épeszű dolog? kiállni erdogan mellett, amikor éppen nekifutásból rúgják szét a seggét?!
ez a fidesz hozzáértése...

rasztaszív 2019.10.15. 20:24:37

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!: te pedig abba ne hagyd!!!dolgozd csak meg a bizonytalanokat...:)))

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.15. 20:25:40

@Nekoashi2005: Megvan a 2/3, szóval bármikor tudnánk módosítani a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvényt.

Szerintem nem is ártana, ha a megyék (és a megyei közgyűlés) több szerepet kapna a fejlesztések koordinálásában.

Persze ez csak az én véleményem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.15. 20:29:22

@eszti.....: igen, nem is alszunk, nehogy akkor foglalják el az országot mikor csukva a szemunk

Gábor Révész 2019.10.15. 20:33:20

@Gábor Révész: Nem, tévedtem. Iszonyúan hülye vagy!

eszti..... 2019.10.15. 20:37:12

@PeniValdes:

talán lehetne felváltva aludni, nehogy kimerüljön a tagság...

eszti..... 2019.10.15. 20:38:52

@Gábor Révész:

ez a mindenszó mellékhatása.

Gábor Révész 2019.10.15. 20:41:30

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!: Te honnan bújtál elő, hülye fideszbuzi? Egy kis zsidózás - az megy, ugye, baromarc! Judapest. mi? Demokráciáról, polgárokról hírből sem hallottál, hülye fasz! Bújj bele nyugodtan a csúti geci seggébe, ki se gyere!

6.Lenin 2019.10.15. 20:42:35

Ami még nem olvastam a libsiktől...

Budapest 1 367 872 választásra jogosult
nem szavazott 663 872

érvényes szavazat 695 218
KariGerire szavazott 353 593

Tarlósra 306 608
Berki 4 045
Puzsér 30 972
nem szav. 663 872

NEM KARIGERIRE szavazott több, mint egy millió választásra jogosult . Ez a libsi logika szerint, de most valamiért ezt nem hozták szóba.

Mindezt csak azért, hogy beleszarjak a győzelmi mámorotokba, balfaszkáim.

rasztaszív 2019.10.15. 20:44:39

@6.Lenin: csak meg ne pukkadj...:)))

Gábor Révész 2019.10.15. 20:47:08

@6.Lenin: Talán előbb a fideszke 42 százalékkal kitermelt 2/3-át elemezgesd ilyen precízen, hülyegyerek!

6.Lenin 2019.10.15. 20:49:55

@rasztaszív:

Miért pukkadnék meg, balfaszkám. ti szoktatok így számolni.

Vagyis a budapestiek háromnegyede nem karigerire szavazott, vagyis ennyit ér a győzelem.

6.Lenin 2019.10.15. 20:51:37

@Gábor Révész:

És ez mennyivel ér többet?
Háromnegyede a választóknak nem erre a balfaszra szavazott.

rasztaszív 2019.10.15. 20:53:48

@6.Lenin: helyes:)minden szavad aranyat ér az ellenzéknek.

eszti..... 2019.10.15. 20:58:48

@PeniValdes:

és takarékos. amennyiben imádkoznak alvás előtt, nem kell külön imaláncot szervezni.
2 in 1

6.Lenin 2019.10.15. 20:58:54

@rasztaszív:

Milyen ellenzéknek? Meddig is fogtok örülni ennek a picsa kis győzelemnek?

50 % alatt volt a részvétel. A többsége az országnak ellenzéke az ellenzéknek, még Budapesten is. Hol van itt ellenzék?

A többség még mindig a Fideszé, faszikám.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.15. 21:01:36

@eszti.....: vagy ugy imalánc, hogy vki kezdi egy szó, elalszik, aztán kovetkezo, kovetkezo, és a végén aki aludt az felébred...

rasztaszív 2019.10.15. 21:06:16

@6.Lenin: helyes,nyomjad csak ugyanígy '22-ig...:)

eszti..... 2019.10.15. 21:09:23

@PeniValdes:

óriási! ha közben menni is tudnának, akkor a békemenetet is megoldottuk.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.15. 21:11:26

@eszti.....: igen, aki esetleg kidolne, azt a tobbiek tartanák, és mindig lenne vki kozepen, mint a pingvineknél

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 21:16:42

@inreallife: én nem tudtam volna ilyen szabatosan megfogalmazni. (kalap emel)

eszti..... 2019.10.15. 21:17:36

@PeniValdes:

Szólni kellene Bayer Zsoltnak, hogy megoldottuk a létszámhiányt. Nem kell hívni a bratrankikat.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.15. 21:19:29

@eszti.....: ja át is ugrom hozzá, hogy vázoljam a tervet, de elotte lerajzolom egy kartonra

MrzNur 2019.10.15. 21:43:00

@6.Lenin: "Vagyis a budapestiek háromnegyede nem karigerire szavazott, vagyis ennyit ér a győzelem."

A gondolatmenetet követve Tarlósra sem szavazott, aki otthonmaradt vagy ellene szavazott.

Ecsém, penge egy eszed van...

Az a bajotok, hogy soha nem voltatok képesek magatokba nézni a bukásaitok után.

Bayer, meg a Szentesi-Zöldi, de főleg az a Huth gyerek igazi nyomorultak, hányok tőlük bármikor. Mégis tegnap teljesen normálisan kommunikálták egymás között a helyzetet.

Az a különbség köztetek és köztünk, hogy mi képesek vagyunk nyitott szemmel járni, tanulni a saját hibáinkból, átlátni az üres jelmondatokon.

Tudod bármikor szavaznék a Fideszre, ha azt látnám, hogy egy stabil, igazságos, őszinte és becsületes jövőképet ad a gyerekeim számára.

DE! Amit ők évek óta építenek, az nem ezt mutatja. Újra itt van az uram-bátyám rendszer, lassan talán báró Mészáros és Tiborcz herceg lesz.
Ehhez nem igazán van kedvem...

inreallife 2019.10.15. 21:45:40

@Hova fogják elásni Hanuka Gerit?!:
Pont az ilyen parasztok szavaznak a fideszre, mint te vagy. Sikeresen hozod a kontraszelektalt komcsi megmondoember szerepet. Ezert is utasitja el a fideszt, valojaban titeket a polgari ertelmiseg, mert ami nektek jo, az egy normalis ember szamara rossz, tiszito, visszatetszo, undorito.

Mikor voltal utoljara kurvazni es drogteszten? Gondoltam rakerdezek, mert ugy latom, nalatok ez amolyan alap dolognak szamit, hogy meg se lepodtok rajta. Isten(kokain), haza(penztalicskazas haza), csalad(kurvak). Fideszes alapertekek. De a parasztoknak csak az szamit, hogy a foldesur jol erezze magat. Unnepelj a zsakfaludban, es ne szolj bele a pestiek dolgaba, nem ertesz hozza.

inreallife 2019.10.15. 21:53:52

@6.Lenin:
Atmeneti allapot. Lesz meg itt elmult 12 evezes.

Matekfeladat. Ha borkai 6 kurvat berel, es naponta 10 csik kokaint sziv, akkor vajon a fidesz teljes tagsaga mennit kolt kurvakra es drogra egy honapban? Ki finanaszirozza ezeket, mibol es milyen cimszoval?

Mar majdnem megkerdeztem, hogy van-e fidesznek etikai bizottsaga, es mit csinalt az elmult 9 evben, de aztan hangosan elkezdtem rohogni. Pedig nem is vicces, hanem szomoru.

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 21:55:04

@Hova fogják elásni KariGerit?!: pubi, az, hogy égeted magad, az nem zavar. a mindenszóra hivatkozás jelzi intellektuális nívód. de a kopizással kiérdemelték a főnyereményt: menj a deszkán telibaszott retkes kurva anyádba, te baribaszó ner-cseléd!

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 21:59:33

@Hova fogják elásni KariGerit?!: remélem is, hogy módosítjátok! azt nézd majd meg, hogy mi lesz az epp-ben és az ep-ben!;-)...

eszti..... 2019.10.15. 22:01:55

@Sir Bates dö Hól:

ugyan, ugyan!
a nagyívű írás a honkongi helyzetből kielemezte, hogy Budapestre migránsokat fognak telepíteni.
ezt a páratlan felfedezést méltán népszerűsítheti.

6.Lenin 2019.10.15. 22:03:09

@MrzNur:

Látod te fasz, ezt jól benyaltad, pedig leírtam

A BALLIB MATEK SZERINT SZÁMOLTAM KI AZ EREDMÉNYT.

Ennyire balfaszok vagytok.

Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.10.15. 22:03:21

@inreallife: Amelett hogy nem volt szo drogrol, a kispesti mszp dk kepviseloket miert nem kerdezed meg hogy hany szaz millio kozpenzt drogoznak el evente ???????????
Mert az tenyleg drogugy.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.15. 22:04:20

@inreallife: "polgari ertelmiseg"

Jaja, ők biztos – a nagykörúton belüli világ krémje, a Dohány utcától a Rumbach Sebestyén utcáig, ugye?

"egy normalis ember szamara rossz, tiszito, visszatetszo, undorito"

Hát bibsikém, számunkra a magadfajta libcsi, neokomcsi söpredék az undorító!

"Mikor voltal utoljara kurvazni es drogteszten?"

Soha nem kurváztam vagy drogoztam, és drogtesztre se volt szükségem, hiszen nem is keveredtem gyanúba, ellentétben például a barátotokkal, Lackner Csabikával.

hirtv.hu/ahirtvhirei/kepviselo-marad-lackner-csaba-2488840

Esetleg vele végeztessél drogtesztet, ha már erre áll fel a metélt cerkád!

"ne szolj bele a pestiek dolgaba, nem ertesz hozza"

Mert ahhoz csak a magadfajta büdös libsiprolik érthetnek, ugye?

Na, most majd itt lesz a lehetőség a következő években, hogy bemutassátok, mihez is értetek valójában.

Kifogás nem lehet, hiszen tietek a főpolgármesteri szék és a közgyűlési többség, ezek után minden adott ahhoz, hogy bizonyítsatok...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.15. 22:07:04

@Sir Bates dö Hól: "menj a deszkán telibaszott retkes kurva anyádba, te baribaszó ner-cseléd!"

Na, megszólalt a "polgári értelmiség", mi?

Metélt farkúkám, te a saját anyukáddal kopuláljál a kocsisoron!

inreallife 2019.10.15. 22:10:26

@Bankkártyát minden arabnak !!!:
Mikor voltal utoljara drogszuresen, te varostol messze lako jobbagy?

Mikor lesz a fideszben kotelezo a drogtesztek eredmenyenek a nyilvanossagra hozatala? En inkabb oket vennem kotelezo drogteszt ala, nem a 12 es 18 eves korosztalyt, amit a kocsis javasolt. Megiscsak komolyabb pozicioban vannak.

Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.10.15. 22:11:39

Amugy oruljetek, hogy most CSALASSAL aljasaggal sikerult az orszaggal szemben valami sikert elerni. Annal nagyobbat fogtok bukni.
A Gyurcsany is igy kezdte, hazugsagokkal, terrorral, szemkilovetessel, gyilkosagokkal hatalomra jutott, aztan, evtizedes gigabukta lett belolle.
Ugyan ez lesz a CSALASSAL, HAZUGSAGGAL hatalomra segitett karigeri sorsa is.
Az a megvezetett csocselek, akik most hatalomra jutattak karigerit, azok hamarosan a sirjan fognak ugralni, ez a veguk az aljas hazug mocskos trogereknek, mint karigeri.

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 22:15:28

@eszti.....: akiknek hongkongból ide kellene jönnie a megtorlást elkerülendő, azok csak emelnék az öntudatos és szabad citoyenek számát; ők igazi motorjai lennének egy élhető monak; itt froban a ner döntéseinek 90%-a, s orbán minden beszéde után fél órával már lángolt volna minden, s nem csupán a banlieu-ben lakók miatt, hanem a középosztállyal (mely nem vagyoni kategória) karöltve az alkalmazottak, köztiszviselőkkel együtt a fejét követelték volna... itt a szélsőjobb sem akar autokráciát, csak rózsaszín bőrű embereket...

inreallife 2019.10.15. 22:15:50

@Hova fogják elásni KariGerit?!:
Valoszinuleg nem figyeltel, mert a naracspaca kitoltotte az agyad. Nemcsak pest belso keruleteiben akcios a naracsos bukta, hanem szamos nagyvarosban is. Es meg ott is vannak olyanok, ahol ugyan fideszes lett a polgi de az ellenzek adja a kozgyulesi tobbseget. A megyei jogu varosokban es verzik a segge a fidesznek. Marpedig a polgari ertelmiseg ezeken a helyeken koncentralodik.

Amikre te hivatkozol megyei listakent, azok a zsakfalvak ciganyai, ingyenelo nyuggerei es azok a parasztok, akik hozzad hasonloan latjak a vilagot. Bocs, hogy az ertelmes emberek nem akarnak a meszaros lolo jobbagyai lenni. Ok nem latnak akkora perspektivat benne, mint te es a komcsi haverjaid.

inreallife 2019.10.15. 22:17:58

@Bankkártyát minden arabnak !!!:
Igen, az ellenzek csalt ugy, hogy meghamisitotta a kozvelemenykutatasokat, hogy tarlospifta 18%-kal fog nyerni. Aztan 5%-os bukas lett belole. Atlatszo trukk volt, mi? Mikor jottel ra?

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 22:21:37

@Hova fogják elásni KariGerit?!: "Metélt farkúkám, te a saját anyukáddal kopuláljál a kocsisoron!"

de pontos infód van! te szoptál le tegnap a kiló krumpliért?! komolyan jól torkozol!;-)

(oximoron: zsidó kurvát nem találsz a kocsisoron, ahol meg igen, oda te kevés vagy, ott nem fogadják el anyád bözsijegyét!)

MrzNur 2019.10.15. 22:34:01

@6.Lenin: "Látod te fasz, ezt jól benyaltad, pedig leírtam

A BALLIB MATEK SZERINT SZÁMOLTAM KI AZ EREDMÉNYT.

Ennyire balfaszok vagytok."

Ok! Legyen igazad!

Inkább leszek egy "ballibbant" fasz, mint egy megkeseredett, gyöpös látásmódú, hiszékeny és hazug senkiházi.

eszti..... 2019.10.15. 22:37:36

@Sir Bates dö Hól:

látom, nem olvastad a remekműt. ennyi következtetés nincs ám benne.
összefoglalom:
honkongban tüntetnek a helyhatósági választások előtt- Bp-n nyertek a ballibek- támad a háttérhatalom
/ valóban megszakértetted a mindenszót? kár, hogy nincs itt a betyár :D/

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 22:41:24

Tudom, hogy prolitempó (végülis az vagyok, csak lumpen), de annyira jó látni a neten, hogy miként magyarázkodnak a senkiházi nullák a hírtv műsoraiban! A káröröm tényleg mily édes! (nem csak grál lovag, szent sem vagyok) főleg farkas örsöt jó látni, aki most remélem szorul, hogy pikóék megkapják az irattárat. Annyira várom már gajdicsot a csörtében vagy huthot, jeszenszkyt a szabadfogásban!!!

borkai szánalmas és vérciki videója (ők berlusconi-féle unga-bunga partira gondoltak, de csak tescós kannás bort vettek, Rihanna élőben helyett fekete pákó szólt brg-ről) betett a ner-nek: ja, a "proli csőcselék" végre megértette: yacht, kokó, kurvák, nekünk meg 10kiló krumpli?!
(ugye, a jobboldali konzervatívokat már rég elvesztették, mert vagy polgár vagy, vagy németh szilárd az alelnök; a kettő együtt nem megy)

eszti..... 2019.10.15. 22:44:17

@inreallife:

ezért megérte létrehozni a KESMA-t.

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 22:55:42

Baribaszó ner-cselédek!
Látom, karácsony első helye olyan végzetes csapást mért a kollektív tudatalattirokra ( melynek az elmúlt 13 választás a verhetetlenség mítoszát adta ), hogy azt sosem heveritek ki: megszűnt a ner! A helyi kiskirályok pedig rádöbbentek, hogy nem csak a főni kérheti számon őket, rakhatja le a nekik kiutalt helyi trónról, hanem azok is, akiket eddig jobbágynak tekintettek! Most már csúnyán bánják, hogy nem kajmán a utalták a pénzt, hanem téglát meg kőoroszlánt vettek belőle a dzsentribirtokon épülő kúriájukhoz (mely nem versailles, hanem győzike kéglijére hajazik), s ha menni kell, azt nem tudják vinni! De hova is mennének? Ahhoz nyelvet kellene beszélni!

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 22:58:02

@eszti.....: most szórakozol? vagy inszinuálsz? mert viccnek gyenge, sértésnek erős!;-)...

inreallife 2019.10.15. 23:03:22

@eszti.....:
Hat ott is lesznek gondok. Peldaul egy budapesti ujsag, amiben az eredmenyekrol szamolnak be. Szepen bemutatva a csontvazakat meg az azota megtett intezkedeseket. Lehet tobb emberhez eljutna, milyen rohadt volt az a narancs.

Az ellenzek helyeben ragyurnek a megyeszekhelyekre, ahol most nem nyertek. Amik jottek, azok mar nem fognak visszatancolni, de bizony mashol is vannak meg olyan polgarok, akik nem turik a fideszt. Ez a 13 nagyvaros, ami megmaradt nekik, 3-ban ellenzeki kozgyules van, es 1 helyen meg forditva. Szoval siman el lehetne kezdeni a felvilagosodas utjara lepni. A huberurakat megdonteni.

eszti..... 2019.10.15. 23:26:27

@Sir Bates dö Hól:

hát mernék én olyat? )))

azon szórakozom, hogy a mindenszó tollnokai nem épp az általad írt következtetésre számítottak. talán már keresik a felelősöket.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.15. 23:27:10

@inreallife: ahhoz olyan emberek kellenek lsd Veszprém...

Sir Bates dö Hól 2019.10.15. 23:28:57

@inreallife: így van, s végre eldőlhetne, hogy vajon győz-e a polgárosodás vagy marad a feudalizmus. mert ez még nem dőlt el kkeu-ban...

eszti..... 2019.10.15. 23:35:34

@inreallife:

propagandacéllal létrehoznak egy médiabirodalmat, aztán ebben buknak el. ennél nagyobb öngól nincs.

inreallife 2019.10.15. 23:39:32

@PeniValdes:
Ezek a fideszes fiucskak mar egy sima valasztast sem tudnak elcsalni, ahol toronymagas eselyeskent indultak. Barmire kepesek lehetnek. Szerintem most ki lesz osztva par levagott lofej.

Az sem tesz jot nekik, hogy a korrupcios egyuthato erteke ennyire leesik, hogy nagyitoval kell keresni a 10000 fo feletti telepuleseket, hogy valami blod faszsagot epitsenek a kozepre, peldaul teakonyhat, nem dupla aron, hanem 10*-es aron. Marpedig ha nem fizetik a holdudvart es a zsoldosokat, akkor nem lesz aki krumplit osztogasson a kovetkezo valasztason. Szerinted meszaros lolo adossagba veri magat csak azert, hogy megfizesse a jobbagyokat? Ketlem.

eszti..... 2019.10.15. 23:42:24

@PeniValdes:

az elmúlt választások /parlamenti/ után nagyon sok embert állítottak félre. nem véletlenül említettem a Pesti Srácok kommentelőit.
90%-ban megtisztulásra vágynak. a túlzott vagyonosodás mindenkinek böki a szemét.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2019.10.15. 23:53:33

@inreallife: na azert nem mindenki jobbágy..óvatosan a lovacskarol mindenkinek

Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.10.16. 00:10:01

@inreallife: Gyurcsanyotok is nagyon buszke volt magara annak idejen:
" Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl hogy a szarból vissza hoztuk a kormányzást a ..."

Most ugyan ez dojfos buszkeseg hallatszik, hogy a szarbol csalassal visszahoztatok karigerit. Bukni fogtok, mert tul nagy arcotok, egy ilyen jelentektelen alaptalan gyozelem utan.

eszti..... 2019.10.16. 00:21:28

@PeniValdes:

addig senkinek nem böki, míg fut a szekér. de most kitört a pánik és azzal szembesülnek, hogy a tévedhetetlennek hitt vezetőik hibát hibára halmoztak.
már akkor lehetett látni, hogy zűrzavar van a fideszben, mikor a Magyar Nemzet visszavonta a Borkai lemondását forszírozó cikket.
most megmondóembereik is nyíltan kritizálják a pártvezetést.
hiába harsogják, hogy győztünk, mindenki csalódott.
nagyon.

inreallife 2019.10.16. 00:24:52

@PeniValdes:
Nekem tetszik, hogy igy hivom oket. Nekik nem. Voltakeppen pedig kozel all az igazsaghoz. Egy nagyra nott kisgazdapart lett a fideszbol. Meg a tajparaszt beszedmodjuk is olyan. Orban hiaba jart kommunikacios kurzusra, remes, ahogy beszel.

Pedig en se vagyok echte pesti, sot arrafele szocializalodtam annak idejen, mint o. Ezert is van egy csomo olyan helyi sztorim, amit a falujaban elok meseltek rola meg a '98-as regnalasa elott. Mert mar akkor hirhedt volt. Ez kellett a nepnek, de mara mar olyan melyre sullyedt, ahova sokan nem akarnak menni.

inreallife 2019.10.16. 00:27:27

@Bankkártyát minden arabnak !!!:
Te olvasod is a hivatlos potentatok nyilatkozatat is? Eddig eleg volt 40%-kal nyerni, mostmar 51%-ra lesz szukseg. Tippelj ki mondta?

Utana meg nezegetheted a nezopont szamait, ami 23%-ot tevedett. Szoval ha a fidesznek nem mer 74%-ot, akkor elkezdhetsz aggodni.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 01:36:37

@Bankkártyát minden arabnak !!!: amennyiben jelentéktelen győzelem, akkor miért agresszivitással próbáljátok feloldani kognitív disszonanciátok? egyáltalán miképpen keletkezett az? annyira jó látni, hogy fennhéjázó arrogaganciátok a hatalom seggéből, annak legkisebb megrendülése esetén beszari szűköléssé változik! ez mutatja meg emberi minőséggel, silányságtok. hogy meritek a nemzetet, a hazát, annak védelmét a szátokra venni?! behúzott farokkal, talpát csókolgatva csúsznátok mindenki előtt, aki azt veszélyeztetné! húzzá' a picsába, baribaszó ner-cseléd!

Helyszíni zsemle 2019.10.16. 02:02:19

Karáçsonnyal nem is az legnagyobb baj, hogy ilyen vitatható, aljas körülmények között került hatalomba, (illegális külföldi szavazatok, egyébb csalások) hanem hogy folytatodik a Demszki korszak.
Teljesen szétveri, lenullázza, eladósítja Budapestet. Itt katasztrofa lesz 2 éven belül, részben bosszúból, részben a hozzá nem értés miatt. Tarlós alatt egyetlen forinttal sem emelkedtek a BKV jegy árak, most ugyan olyan BRUTÁLIS folyamatos áremelés jön, mint a Demszki korszakban. Csak azért, hogy többet lophasanak, mert Demszki is csak ezért emelte.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.10.16. 06:38:13

@inreallife: "Nekem tetszik, hogy igy hivom oket. Nekik nem. Voltakeppen pedig kozel all az igazsaghoz."

Persze, bibsikém.

Csak aztán ne csodálkozz, ha azt általad "jobbágynak" csúfolt parasztok egyszer kaszát ragadnak, és meg sem állnak a nagykörúton belüli "polgári értelmiség" főhadiszállásáig.

Aztán persze majd óbégatni fogtok, de akkor már késő lesz...

mindenszo.hu/a-matrix-film-sztarja-most-elmondja-velemenyet-a-budapesti-szavazokrol-video/

nincs1itt 2019.10.16. 08:14:28

@Sir Bates dö Hól: miért, miért... nem bonyolult ez(ahogy a fidesz-tálib sem az). agresszivitás, de csak akkor, ha valaki áll a háta mögött. tájékozottnak mutatni magát, mesterlevéltől a "jól menő vállalkozó vagyok, akinek mindegy ki van hatalmon" és még sorolhatnánk ezeket a lózungokat. olyan ez, mint a kocsmában, amikor nesöneldzseografikot nézik, és süllyed a titanic, a fidesz-tálib magabiztosan közli:"sós vízbe', nem lehet! nem hiszem el..." és itt egy mesterleveles okfejtés következik. mert ők azok a magyarok, akik gyűlölik a zértelmiséget, mer' az mindegyik tuggyukkik+soros...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.10.16. 08:26:51

@fáragyon a cassához: "Fáragyon a cassához"

Nem Gyuribá, hanem Ondó Viktor, neki van csak fizetett dezinformációs trollhadserege.

Magadból indulsz ki, fideSSfasszopó.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.10.16. 08:32:35

@Bankkártyát minden arabnak !!!: "csalassal visszahoztatok karigerit"

A fideSS csalt a választáson, de vastagon. Ondó Viktor gazdád miatt életemben először egy szocira kellett szavaznom. Rohadjatok meg mind, fideSSfasszopók!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.10.16. 08:38:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ön kiválóan szolgálja az Ügyet. Ön egy kiváló szolga. Fáragyon a cassához. Gyuribá tapsikol, fillérke bandukol.

6.Lenin 2019.10.16. 09:13:17

@inreallife:

KariGeire 350 valamennyi ezer szavazott, több, mint 1 millió nem.
A 350 ezer is valószínűleg a budapesti irigy söpredék, akikre nem éppen jellemző a gondolkodás, ahogy ezzel te sem dicsekedhetsz.

Holnaptól indul a stopper.

6.Lenin 2019.10.16. 09:17:45

@Sir Bates dö Hól:

Milyen polgárosodásról beszélsz?

Az egész nap mobilját baszogató idiótákról? Jársz te városokban? Kiket látsz az utcán, bárhol? A mobilt baszogató seggfejeket, abban van az agyuk, azon kívül semmi sem létezik számukra. Amit ott beszopnak, az számukra a világ.

Polgárosodás, beszarok mennyi hülye szaladgál szabadon a világban.

6.Lenin 2019.10.16. 09:24:08

@MrzNur:

Miben hazudtam, te szerencsétlen. Én a ti módszeretek szerint számoltam.

350 ezer KariGerinek, 1 millió nem rá szavazott. KariGeri egy balfasz, eddig csak ezt bizonyította. Azok is, akik mögötte állnak, és kiéhezve várják mikortól lophatják szét a várost.
Eddig soha sem csináltak mást. Én hazudok? Miben?

Inkább leszel ballibbant balfasz? Nem is voltál más, soha.

Holnaptól indul a stopper. Ballibbant balfaszkám.

ZX 2019.10.16. 09:24:35

A trollhadsereg győzelemre készült és most meg vonyítanak mint a fürdőskurvák. Pedig ez csak egy önkormányzati választás volt, és csak pár fontos helyet vesztettek. Mi lesz majd akkor ha az országgyűlésit veszítik el?

6.Lenin 2019.10.16. 09:36:59

@ZX:

Az mikor lesz? 2030-ban? Netán 2080-ban?

Hol lesztek ti már akkor?

Figyusz, eddig a Fidesz mindent szarul csinált ott, ahol most elvesztette az önkormányzatokban a többséget. Akkor ott most TÉNYLEG jobbat kell csinálnotok. Képesnek tartod azt a gárdát, akik ott most irányítani fognak? Ti emeltétek szerintem túl magasra a mércét.

Most nagyon hirtelen elfelejtettétek a saját mantrátokat, hol a többség?
50% alatt volt a részvétel, és ennek a nagy %-át ismét a Fidesz nyerte.

Én a helyedben óvatosabban hörögnék.

6.Lenin 2019.10.16. 09:47:40

@Gábris szomszéd:

És, ha most be is bizonyítják? Akkor mi lesz? Most sokkal jobban kéne dolgozniuk, mint az előtte lévőknek, ha nem, akkor ?

Magasra toltátok a mércét, faszikám, itt az idő a bizonyításra.

Gábris szomszéd 2019.10.16. 09:53:43

@6.Lenin: Nyugi te nap mint nap bizonyítod. :)

6.Lenin 2019.10.16. 10:03:28

@Gábris szomszéd:

Mit? Példák vannak a képességeitekre. 94-98-ig bukta, 2002-2004-ig, bukta, 2006-2010-ig, bukta.
Nekem kéne ezenkívül még bizonyítanom valamit?

Írj le te is időszakokat, amikor hasított a ballib oldal.

Két me bukott eddig. 2004-bem Megyó, leváltották félidőben.
2008-ban Fletó, leváltották félidőben.

Szoros választási eredménykor váltás az nem bukás, hiszen bármikor jöhet visszatérés. Bukás után nem igen szokás lásd Megyó, Fletó esetét, valszeg soha nem fognak már visszatérni a csúcsra. Fletónak lenne esélye, de nem biztos hogy a mája is úgy gondolja, hogy túléli a sok alkoholos kezelést.

Gábris szomszéd 2019.10.16. 10:06:18

@6.Lenin: Jó kajákat adtak legalább? :)

Elszivárgott aktivisták
A Népszava egyik forrása viszont talán egy még fontosabb jelenségre hívta fel a figyelmet: úgy tűnik, hogy fogyatkozik a Fidesz legendásan masszív és aktív aktivista hálózata. "Az eddig bevált, bevett sémák szerint dolgoztunk, de a korábbiakhoz képest feleannyi aktivistával, ugyanis sokan elszivárogtak az elmúlt években. Pedig korábban mindig figyelt az aktivistákra a központ, a munkájukért nemcsak egy közös vacsorát kaptak, mint tavaly a parlamenti voksolás után, hanem volt egyendzseki, esernyő, bulik, a csapatok vezetőit pedig meghívták az eredményváróra. Ahová legutóbb már csak a helyi fontos emberek mehettek, akik pedig végigdolgozták a kampányt, kaptak egy köszönőlevelet. A magam részéről nem is csodálom, hogy elkeseredtek vagy megsértődtek" - sorolta a problémákat.

alfahir.hu/2019/10/16/2019_es_onkormanyzati_valasztas_fidesz

6.Lenin 2019.10.16. 10:07:34

@Gábris szomszéd:

Miért? Ebben van igazság, ki gondolta, hogy az ellenzék ennyire tudja mozgósítani néhány helyen a csőcselékét?
Mert nehogy azt írd, hogy a gondolkodó emberek döntöttek észérvek alapján?

Gábris szomszéd 2019.10.16. 10:08:24

@6.Lenin: Rossz helyre írogatsz ebben az ügyben is. :)

Gábris szomszéd 2019.10.16. 10:10:46

@6.Lenin: Dehogy már régóta tudjuk, hogy szerintetek mindenki csőcselék, aki nem fideszes. Nekem amúgy bejön, hogy mennyire kondtraproduktív hülyeségeket művelsz itt is. Csak így tovább. :)

6.Lenin 2019.10.16. 10:16:25

@Gábris szomszéd:

Figyu, a kampánynak vége. Dolgozni kéne most már, bizonyítani.

Ahány szennylap (bármelyik oldalon) annyiféle magyarázat, de holnaptól, csak egy magyarázat fogatható el. A munka minősége. Ha jobb lesz, jogos volt a váltás, ha rosszabb, megszívták. Ennyi.
Neked a szereped itt befejeződött. A kampánynak vége, 22 meg kurva messze van, addig bizonyítani kell váltás jogosságát.
Lehet, hogy ez a néhány helyen elért látszólagos siker a vég kezdete, igaz lehet előszobája egy még nagyobb sikernek is, de ezt az addig elvégzett munkával bizonyítani is kell.

Pihenj egy kicsit. A hülye linkjeiddel mindenképpen, én se olvastam el soha, nem hiszem , mások ezért nem tudtak soxor aludni sem, mert nagyon várták az újabbakat.

eszti..... 2019.10.16. 10:20:27

@Helyszíni zsemle:

"illegális külföldi szavazatok"

Nagyon hülye! Bencsik Gábor írta a Magyar Nemzetben:

"Itt van például a Magyarországon élő közel százezer külföldi uniós állampolgár, akiknek az uniós jog szerint az önkormányzati választásokon szavazati joguk van."
...
"Mármost a külföldiek szavazati joga – ami természetesen kölcsönös, a külföldön élő magyarok is szavazhatnak a lakóhelyükön – faktum, meg nem változtatható adottság."
magyarnemzet.hu/velemeny/a-merkozes-most-kezdodik-7400198/

6.Lenin 2019.10.16. 10:21:26

@Gábris szomszéd:

Akko nézzük milyen is a csőcselék. Vasárnap mellétek álltak néhány helyen, holnap meg bárki mögé beállnak.
Nehogy azt írd, hogy értékek mentén gondolkodó emberek döntötek.

Vagy tényleg én vagyok a hülye, hogy nem értem a gyűlöleten kívül mi volt aza az ÉRTÉK, ami összehozta ezt a jellemtelen, érték nélküli bandát.

Írd le, mi az érték? A lopás lehetősége, hogy összehozta a nácikat, komcsikat, meg a fasz tudja kiket.
Szívesen elolvasnám, ha leírnád.

ZX 2019.10.16. 10:25:46

@6.Lenin: Én ezt soha nem mondtam, viszont ha növelte a fidesz a szavazatai számát és mégis nyert akkor mégiscsak igaz, hogy fidesz ellenesek akik eddig nem szavaztak. Ráadásul most sokan rájönnek, hogy igenis el kell menni mert ez a tolvaj banda elzavarható.
Szar ügy mi, hogy vissza kellett venni az eddig olya nagy arcotokból?

Gábris szomszéd 2019.10.16. 10:25:52

@6.Lenin: "Nehogy azt írd, hogy értékek mentén gondolkodó emberek döntöttek."

Ilyenre gondolni sem merek, hiszen ilyen pld. Győrben történt. :)

Gábris szomszéd 2019.10.16. 10:27:51

@6.Lenin: Mit lehet azzal kezdeni, hogy el sem tudod képzelni, a narancsdroidokon kívül is élnek értékes emberek, sőt. Ja azért megsúgom, hogy a nácik is már nálatok vannak. :)

Gábris szomszéd 2019.10.16. 10:31:23

@6.Lenin: Egyébként sokkal jobban jársz, ha a saját főnökeidet hallgatod meg. :)

24.hu/belfold/2019/10/14/onkormanyzati-valasztas-budapest-fidesz/

6.Lenin 2019.10.16. 10:34:53

@ZX:

Nagyon sok helyen 50% alatt volt a részvétel, tehát nem tudjuk, kik, és miért nem mentek el. Nagyon sok helyen csak néhány tucat volt a különbség.

Budapesten is 350 ezeren szavaztak a győztesesre, 1 milliónál többen nem. a különbség csak 50 ezer körül volt.

Nyilvánvalóan lehetett ok valóban, hogy a Fideszre szavazók túl magabiztosak voltak, és nem mentek szavazni.
Ez most már majdnem lényegtelen, ki kell elemezni, vagy jól, vagy rosszul, ez majd egy következő választáson eldől.

Egy győzelem lehet a további sikerek, de a vég kezdete is. Ezt ne felejtsd. A most következő munkán múlik. A többinek most még nincs sok jelentősége. Kicsit le kell higgadni mindkét oldalon. A kampánynak vége, a következőre gyúrni még korai.

eszti..... 2019.10.16. 10:36:10

@6.Lenin:

Csőcselékét?
Talán a bizonytalan szavazókat sikerült "néhány helyen" megszólítani. Nem ez lenne a kampány lényege?

6.Lenin 2019.10.16. 10:39:10

@Gábris szomszéd:

Írtam, hogy nyugodtan leállhatsz a linkelgetéssel, eddig se olvatam az általad linkelt picsa portálokat, ezután se fogom.
A Fidesz belső ügye se érdekeltek soha. Támogattam őket, mert nem volt jobb, most sincs.

A győztesek még nem mutattak semmit. A tapasztalat meg nem mellettük szól. Ennyi.

ZX 2019.10.16. 10:41:24

@6.Lenin: Ugye nem azt akarod mondani, hogy a Fideszre az elit értelmiség szavazott? :D:D:D A hét vicce b+

Gábris szomszéd 2019.10.16. 10:43:52

@6.Lenin: "A győztesek még nem mutattak semmit. "

Jogosak az elvárásaid, hiszen már 3 nap eltelt a győzelmük óta. :)

6.Lenin 2019.10.16. 10:44:34

@eszti.....:

És a bizonytalan miért ne tartozhatna a csőcselékhez? Sok helyen észérvek, vagy a zsiger döntött?

Mind1, az eredmény ismert, A további munka minősége majd eldönti ezt a kérdést, is.

Soroljak példákat amikor a a győzelem nem a felemelkedés, hanem a bukás kezdete volt? Rövidtávon. Természetesen a váltás mindig bekövetkezik, de nem mind1, hogy hogy néhány , vagy évszázad alatt.

Gábris szomszéd 2019.10.16. 10:44:54

@ZX: Kell egy nyugodt hely, ahol ki lehet ereszteni a gőzt. :)

Pont ugyanabban az apartmanházban van nyaralója Polt Péternek és Borkai ügyvédjének

444.hu/2019/10/15/ugyanabban-az-appartmanhazban-van-nyaraloja-polt-peternek-es-borkai-ugyvedjenak

6.Lenin 2019.10.16. 10:48:40

@ZX: @Gábris szomszéd:

Na, jó, használjátok ki ezeket a mámoros órákat, ringassátok el magatokat egy lila ködben.
Én nem vagyok irigy. De az a győzelem amiben most tobzódtok, jelentheti a végeteket is.
Erre majd akkor visszatérhetünk, amikor már kezedenek látszani az irányok, Eredmények (?) is.
Ez most így egy üres süketelés a részetekről. Legyetek még néhány órát boldogok.

Gábris szomszéd 2019.10.16. 11:00:56

@ZX: @eszti.....: Győr olimpiát szeretne rendezni! A logó már megvan! :)

tinyurl.com/y2ofkyv8

6.Lenin 2019.10.16. 11:04:58

@eszti.....:

Miért? Hány birodalom bukásához, vagy csak a változásokhoz évszázadokra volt szükség?
Igaz, hogy rövidülnek sok esetben az időszakok, ahogy a birodalmak nagysága is.

Nem szeretnélek túlságosan megterhelni, ezért csak kb 1900-től nézz utána mennyi minden történt a világban. Hány megdönthetetlen tűnt el.

Vagy nálunk 30 év alatt hány ígéretesnek tartott pártocskára már nem is nagyon emléxünk, pedig mekkora örömmámor kísérte a megjelenésüket.
Jöttek, láttak, aztán mentek oda, ahová valók.

A Fidesz jelenleg már vezet a hatalomban eltöltött idejével, sőt valójában most is magasan nyert. Az ország még nem veszett el. Attól még nagyon távol van.

És, ha most az ellenzék bebizonyítja, hogy tényleg nem képes jobbat felmutatni, akkor még annyi esélye se lesz, mint eddig volt. Ígérni a hülye is tud, a megvalósításhoz már több kell. A kampánynak vége. Úgy látszik nehezen tudtok leállni.

ZX 2019.10.16. 11:05:04

@Gábris szomszéd: Micsoda véletlenek vannak....

alöksz róz 2019.10.16. 11:06:17

@taga20:
"taga20 2019.10.13. 20:54:05
lefagyott a reccer megint! a srákok megint bütykölnek a biteken"

na mesélj, fogyi, soroshekkerekkel csalt az ellenzék.. vagy elismered h egy felhergelt ostoba fasz vagy :D

alöksz róz 2019.10.16. 11:08:42

úgy látom nem nyugszanak a kedélyek

grabovszki is kiköpdösi végre magából a 10 év alatt felgyűlt keserűséget :-)

eszti..... 2019.10.16. 11:12:57

@6.Lenin:

Te komolyan azt gondolod, hogy a fidesz "birodalma" még évtizedekig kitart?

MrzNur 2019.10.16. 11:14:39

@6.Lenin: "Inkább leszel ballibbant balfasz? Nem is voltál más, soha.

Holnaptól indul a stopper. Ballibbant balfaszkám."

Nem vártam mást tőled!
Ti egyszerűen nem vagytok képesek belátni, hogy valamit nem jól csináltok. Nem tudtok veszíteni!
Ezzel a hozzáállással '22-ben, ha egy hajszállal is, de bukni fogtok.
Bizonyítani kellene, hogy képesek vagytok jogkövető, demokratikus rendszert építeni és nem a lopásra fókuszálni.
Az "eemútt nyócévezés" már nem működik.
Mi a helyzet az egészségüggyel, az oktatással, a vidéki települések felzárkóztatásával, a korrupció felszámolásával, a bérek európai átlaghoz közelítésével, a nyugdíjreformmal... Sorolhatnám még!
Volt 9 évetek, a lopáson kívül nem történt megint SEMMI!!! A családtámogatási rendszert hagyjuk, annak nagyon hamar meg lesz a negatív következménye.

Arról nem is beszélve, hogy a folyamatos renitens viselkedés és nyilatkozatok miatt az EU. hülyegyerekei lettünk...

Élvezzétek a biztos 2/3-ot, ennek tudatában bízzatok a szebb jövőben.

6.Lenin 2019.10.16. 11:15:14

Még át se vette a hivatalt...

"Karácsony Gergely a közterületekről is kitiltaná a Lokált

A BKK-t utasítani fogja, hogy bontsa fel a szerződést a hazugnak nevezett lappal"

Remélem most is diktátorozni fogtok libsikéim. Már most betiltana neki nemtetsző dolgokat, Mi lesz itt, ha elkezd valamit is csinálni?

UTASÍTANI FOGJA, vagy is megpróbál a hatalmával visszaélni. JÓ KEZDÉS!!!

És még csak holnap veszi át a hivatalt, de már UTASÍT. Úgy látszik kell a hely a hajléktalanoknak, hol szarják, hugyozzák ki magukat.

Ismét szép zöld, és szabad, akarom mondani szaros lesz Budapest.

6.Lenin 2019.10.16. 11:19:28

@eszti.....:

Igen.
Az ellenzéknek már mostantól sokkal magasabb szinten KELL-hiszen a mércét igen magasra tették-dolgoznia, de erre még nem volt példa. Ahogy elnézem a nyerteseket, nem is lesz.
Túl friss még az öröm, az eddigi tapasztalatok meg nem igazolják a túlzott optimizmust.

ZX 2019.10.16. 11:22:18

@6.Lenin: Most úgy csinálsz, mintha a fideszt a jó kormányzás betonozta volna be, nem pedig a választási törvény átírása, a média "lerablása" és a folyamatos harc mindenki ellen IS.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 11:27:28

@6.Lenin: Lajosom, neked a polgár terra incognita;-)

alöksz róz 2019.10.16. 11:29:25

csak egyvalakit sajnálok, szegény lenint :-)

6.Lenin 2019.10.16. 11:29:31

@ZX:

Igen, sokan érezték ezt a saját bőrükön, de még nem elegen. Sokan nem is fogják, mert nem is akarják.
Ha ismernéd az embereket, ezen nem is lamentálnál. Vannak emberek-nem is kevesen, akikben nagyobba gyűlölet más sikeres emberek ellen, mint a saját személyes sorsa.

Szerintem most sok helyen ők döntöttek. Sajnos ilyenek mindig is lesznek.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 11:32:32

@6.Lenin: melyik csőcselék? aki az I. kerületben hajtotta el a ner-t a véreres faszba?;-DDDD...

eszti..... 2019.10.16. 11:33:10

@6.Lenin:

Az ellenzéknek???
Talán a nem fideszes polgármestereknek és önkormányzati képviselőknek.
Majd bizonyítanak helyi szinten, van rá néhány évük.

6.Lenin 2019.10.16. 11:38:49

@Sir Bates dö Hól:

Nézz már meg egy felvételt a világ bármely városából, mást se látsz csak a mobiljukat baszogatókat. Hányan polgárjelölt halt ebbe bele? Szarzsák.
Milyen polgároktól beszélsz? Te barom, akik már a saját gyerekük megevésére buzdítanak, a klima védelmében, de az otthoni klímáját baszna kikapcsolni?
Az a polgár aki a saját gyerekét, mikor kidugja a fejét, agyoncsapja?
Miről hablatyolsz, szarzsák. Honnan indulnak ezek a szép polgári eszmék? Nyugatról?

Te beszélsz polgárról aztán itt alpári módon szeretnéd megkefélni mások családjának a nőtagjait mert otthon még legretkesebb kurvák, pénzért se hajlandóak neked szolgáltatni valamit is?

Mikor lesz egy szarzsák polgár? Tapló.

6.Lenin 2019.10.16. 11:43:00

@eszti.....:

Látom nem érted, vagy nem akarod megérteni.

Mi volt eddig a mantra? Mindent amit a Fidesz eddig csinált szar. Ezzel nyertek kevés helyen az ellenzékiek.

Akkor most kinek is kell bizonyítania, hogy tényleg jobbat tud kínálni?

Mi ebben olyan bonyolult neked? Az elvakultságod akadályoz? Próbálj 1x legalább gondolkodni is.

ZX 2019.10.16. 11:45:51

@6.Lenin: " Vannak emberek-nem is kevesen, akikben nagyobba gyűlölet más sikeres emberek ellen, mint a saját személyes sorsa."

Példának itt vagy te.

atomic power 1986DucaDuca 2019.10.16. 11:54:40

@MrzNur:

"Volt 9 évetek, a lopáson kívül nem történt megint SEMMI!!!"

Az ellenzék hasonlókat mondott 2002-ben is. Aztán mi lett belőle? Becsüld csak le az elért eredményeket, majd megtudod megint, hogy egy estleges kormányváltás mit hoz.
Megmondom: folytatódni fog a 2002-2010 közötti időszak.
Mindig protestálni kell a meglévő ellen, utána meg megy a sírás-rívás!

6.Lenin 2019.10.16. 11:56:24

@ZX:

Írd már meg lécci, hogy itt mikor is írtam gyűlöletről? Ki ellen?

Az szerinted gyűlölet, hogy leírom az ellenzék eddig soha nem mutatott példát arra, sem 94, sem 2002 után, hogy képes építkezni is.
ezek tények de azt is leírtam, itt is, hogy itt az alkalom, bizonyíthatja, tényleg tud jobbat, ha nem, akkor a választok-akik rájuk szavaztak, megszívják. Hol ebben a gyűlölet?

Hogy sok helyen a csőcselék döntött? Vannak, ez is tény. Miért gyűlölném őket, vannak, tudomásul veszem, lesznek is. Minden oldalon, ha ezt hiányold. Ki szoktam írni, ha csak valamiben egy oldalra gondolok, ha nem jelzem, akkor általánosan mindenkire értem.
Ez zavart meg téged?

Az én személye sorsom soha nem függött lényegesen a politikától, még az átkosban sem, most sem. De érdekel, pont itt polgározott egy szarzsák. Mást nem érdekelhet a körülötte zajló, annak ellenére, hogy a saját személyes életét képes megoldani?

Ennyire balfaszok azért már ne legyetek. En csak elfogadom, hogy balfaszok vagytok, de nem gyűlöllek érte, valszeg nem a te hibád, így születtél.

eszti..... 2019.10.16. 12:01:58

@6.Lenin:

elvakultság.....

Bakker! 3 nappal az önkormányzati választások után már azon örömködsz, hogy a nem fideszes választottak meg fognak bukni. :))))

Talán van némi eltérés az önkormányzati és az országos politizálás között.

eszti..... 2019.10.16. 12:05:23

@atomic power 1986DucaDuca:

"majd megtudod megint, hogy egy estleges kormányváltás mit hoz."

talán nem omlik össze a világ, a nap is felkel.

atomic power 1986DucaDuca 2019.10.16. 12:08:47

@eszti.....:

"talán nem omlik össze a világ, a nap is felkel."

100%-ig igazad van!
Csak Magyarország indul el a lejtőn.

ZX 2019.10.16. 12:11:06

@6.Lenin: választás után 1 nappal már ment a rosszindulatú gyűlöletkeltés, meg a sok faszság , hogy ez lesz meg az lesz meg amaz lesz. Honnan tudod te balfasz, hogy mi lesz mikor még azt se láttátok előre, hogy Tarlóssal fel lesz mosva a padló!?. Ne akard mosdatni a szerecsent!

eszti..... 2019.10.16. 12:11:13

@atomic power 1986DucaDuca:

ja! jönnek a migránsok....

figyelj, ezt a szöveget tartogasd a fanklubnak!

atomic power 1986DucaDuca 2019.10.16. 12:14:16

@eszti.....:

Egy szóval sem említettem migránsokat!

inreallife 2019.10.16. 12:23:11

@Hova fogják elásni KariGerit?!:
Gyertek parasztok a traktoraitokkal, mondjatok el a pestieknek, hogyan is kellett volna szavazniuk. Ti mar csak jobban tudjatok. Aztan ne csodalkozz, hogyha nem talalod a felszabadulas teret, mert eloszor is atneveztek, masodszor meg epp szetb@sszak a Varosligetet tartospifta suru asszisztalasa mellett.

De azert mondd csak meg, hogy kire kellett volna szavaznunk. Maradj inkabb a foldturasnal, ahhoz sem ertesz, de legalabb kevesebb kart okozol az orszagnak, jobbagy.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 12:23:26

@6.Lenin: "Mikor lesz egy szarzsák polgár?"
Lajosom, ezt vegyem önkritikának?;-)

eszti..... 2019.10.16. 12:24:32

@atomic power 1986DucaDuca:

micsoda üdítő változatosság!

gondolom megdönthetetlen érveid között fog szerepelni a az emúttnyócév, ami jelenleg 17, a rég szétesett szdsz, a visszavonult Demszky...
csupa aktuális téma.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 12:25:30

@atomic power 1986DucaDuca: pubi, megvan már, hogy hova fektessek az FDI-met?;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 12:28:01

@atomic power 1986DucaDuca: faszkorbácsot megkaptárok a lendvayban?;-)...

inreallife 2019.10.16. 12:28:11

@6.Lenin:
Te sem erted az eredmenyt, mi? Pedig 3* is volt bozskejegy osztogatas. Tartospifta is zengte az iget a hangosbemondoval, de vitazni nem mert kiallni. Ennyi, a gyava, becstelen, kurvazos, drogozos tolvajbandat kiutasitottak budapestrol.

Lassan szabalyozni kene a fideszbirkakra kiadott kilovesi engedelyt, mert a vegen nem marad beloluk egy sem. Pedig mutogatni kene oket az utokornak, hogy ez lesz beloled, ha nem tanulod meg a szorzotablat. A kukas ehhez kepest egy megbecsult szakma.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 12:30:00

@ZX: hogyne tudná! az üveggömben kicserélték a biztit;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 12:36:42

Skacok, csak szólok, hogy lehet itt külföldi szavazózni, meg proli csőcselékezni, de az I. kerületben, MONDOM, AZ I. KERÜLETBEN is elhajtottak titeket a véreres faszba! A jobboldali konzervatív polgárság, az úri középosztály jelezte, hogy enyveskezű, sunyi félművelt parasztok nem képviselik őket!;-)... Kit is képviseltek akkor? A krumpliért bárkinek leszavazó nyomorultakat? Meg a falvakat?;-))))...

inreallife 2019.10.16. 12:38:47

@6.Lenin:
Nem kell bebizonyitaniuk semmit. Mindenki tudja, hogy nem azert lettek megvalasztva, mert akkora csodakat varnak toluk. Csak annyit, hogy fenyt kapjanak azok a korrupcios cselekedetek, amiket a fidesz maffia hajtott vegre. Az emberek azt szeretnek latni, hogy vegre megbuntessek azokat, akik lopnak.

Hiaba zokog az elso keruleti polgi, hogy dehatenolyankurvajovoltam. Mikozben meg fillerekert adta ki alberletbe a haverjainak a varban a lakasokat. Ugy latszik megse volt olyan kurvajo. Pedig ment a bozskeutalvany osztogatas a nyuggereknek, de ez mar egyre kevesbe mukodik. Egyreszt kihalnak, evente 130000-en, masreszt megszoktak es elvarjak. Hiaba, az ugynevezett fiatal (komcsi) "demokratak" mar boven a nyugdijas eveiket tapossak. Az ido az ellenzeknek dolgozik.

Nemcsak varos-videk relacioban van tores a tarsadalomban, meg iskolazottsag-iskolazatlansag, hanem generacios szinten is. A fidesz egyik teren sem all jol. A varosokban utaljak oket, a fiatalok szinten, az iskolazottak is. Mindegyik teren egyre rosszabb helyzetben lesznek. Az egyetlen remenyuk, hogy a ciganyok egy zsak krumpliert megszavazzak orban vajdat. Ok a rejtett tartalekok.

inreallife 2019.10.16. 12:49:59

@6.Lenin:
Latom erzed a vesztet a fidesznek. Pont ezek, a lokal meg tarsai betiltasa fogja nemhogy konzervalni, hanem novelni a kulonbseget a ket oldal kozott. Ahogy a fulkeforradalom is gyurcsany elleni utalatrol szolt, a hetvege valasztas is az orban elleni utalatnak volt egy hullama. Csak szolok, hogy a kovetkezo hulla nagyobb lesz, fuss, menekulj. Szar lesz neked, ha megered, amikor nyilvanossagra kerulnek az ugynokaktak, mert lesznek akik megtalalnak miatta.

Gábris szomszéd 2019.10.16. 12:52:26

@inreallife: "Tarlós: Szeret a Jóisten, hogy nem én nyertem."

Eltiltott Vélemény 2019.10.16. 12:55:09

@inreallife: " ... Amik jottek, azok mar nem fognak visszatancolni, de bizony mashol is vannak meg olyan polgarok, akik nem turik a fideszt. ... "

Azért erre ne vegyél mérget, a 2022-es választásnak a pártfinanszírozás a tétje, ha ott nagyon összefognak, akkor lesz olyan közülük, aki nem jut be a parlamentbe, így teljesen más lesz a hozzáállás.

Amúgy meg azt hallottam, hogy a halottkémek és a sírásók nem mehetnek el a két ünnep közt szabadságra, mert várhatóan sok csontváz fog előkerülni a hivatali szekrényekből :-)

inreallife 2019.10.16. 13:05:07

@Sir Bates dö Hól:
Nemcsak az elso keruletben. Ha ugy nezzuk Pokorni, akinek azert vannak vallalhato ertekrendje es fel is szokott szolni miattuk megmaradt. De alatta a kozgyules ellenzeki lett. A polginal sokkal fontosabb a kozgyules aranya. Amugy szerintem jol jartak a XII-ben, mert Pokorni akar es tud is egyuttmukodni az ellenzekkel, ami a garancia a legjobb dontesek hozatala fele.

Ezert jok a fekek es ellensulyok. Ezt nem birjak felfogni a parasztok, hogy ne legyenek olyan cadhajtasok, mint lezerjani vadaszkastelya, tomjenzsoti vadaszata, arogan helikopterezese meg borkai orgiaja. Az latszik, hogy az OSSZES fideszes potentat istennek hiszi magat egy csik kokaintol es a legyozhetetlenseg velelme miatt hatartalan gatlastalansag lett urra rajtuk. Ezek pedig a legmagasabb szintek. Lezerjani kvazi jobbkeze volt orbannak, arogan is, tomjenzsoti a vezer halala utan lesz a foideologus, de a gyori polgarmester felett sincs sok lepcsofok. Velejeig korrupt, gatlastalan, undorito eletmodu a fidesz legfelso vezetese is. Nekem aztan mondhatjak, hogy isten, haza, csalad igy meg ugy. Amikor dajcstomit pleddel letakarva "menti" ki a bordelyhazbol.

Melyik fideszes nem kompromittalodott meg? A sertestelepes Kosa? Mutassatok mar egyet, csak egyetlenegyet.

6.Lenin 2019.10.16. 13:07:23

@inreallife:

Te belőled a hülyeség árad. Azért váltottak néhány helyen, hogy megtudjuk mennyit loptak a fideszesek, miközben a másik esetlen tényleg, és többet lopott?
Te aztán tökéletes példánya vagy az irigy söpredéknek.

Miért nem lehetne jobbat elvárni? Miért mindig csak aszerint kéne szavaznunk, hogy ki lop kevesebbet, hanem aszerint, hogy ki épít többet az országban?

Miért nem az számít, hogy aki akar, annak van munkája, jövedelme, és el tudja tartani a családját?

Te egy hülye, irigy proli söpredék vagy. Nem gyűlöllek érte, mert ez a te gondod, nem mindenkihez lehet kegyes a sors. elfogadom, mert találkoztam már sok hasonló emberrel, voltak, vannak, lesznek is .Vannak is az egész világon, mindenhol.

rasztaszív 2019.10.16. 13:09:49

@6.Lenin: nyugi,téged sem gyűlöl senki.csak hát söpredék vagy.

ZX 2019.10.16. 13:11:19

@MAXVALL bircaman közíró: Veled máris többen vannak eggyel.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 13:14:36

@inreallife: így van, de a vár a legjobb példa a funkcionális analfabétáknak, azt még ők is megértik... talán...

szájer sem véletlenül távozott brüsszelbe... egyébként nekem nem kell bemutatni, ismerem őket...

inreallife 2019.10.16. 13:15:58

@Kitiltott Vélemény:
4 partnak 20%-ot kell elerni, ha egyutt indulnak. Azzal kimaxoljak a szavazatok is, mert a toredekszavazatok 2-3 helyet is hoznak onmagukban. A listas felosztas lesz az egyszerubb menet. Az egyeni korzetekben lesz a nagyobb sakkozas. A fidesz eddig 40%-okkal is elvitt egy csomo helyet. Erre innentol nem lesz lehetosege.

A megyei listas szavazatok meg 51-65%-os fideszes elonyt mutatnak, de abban meg nem volt benne budapest es a 23 megyei jogu varos, ami visszabillentette volna az egyensulyt. Emlekzzunk, a fidesz 2010-ben egy 2 fordulos rendszerben tudott 2/3-adhoz jutni. 2014-tol mar 1 fordulosra redukalodott es a terepet is atrajzoltak. Ha maradt volna a 2 fordulos rendszer, mar 2014-ben sem lett volna 2/3-ad. Most mar az egyfordulos rendszerben sem tudnak megcsinalni.

Egyelore meg megvan a tobbseguk, de fogy. Es nem latom, hogy mitol none. Pont az ellenkezojet kene csinalniuk, mint eddig, de akkor meg azok fordulnanak el toluk, akik most tamogatjak. A fidesz utkereseserol fog szolni '22-ig a politika. Mindezt ugy, hogy a korrupcios beveteleik nagy resze az ellenzek kezebe kerult es a sajat holdudvaruk lazadozik, mert csokkent az egy fore juto love. Meg sokan allas nelkul maradtak, el kene oket ejtoernyozni valahova, ahol a korabbi juttatasokat biztositjak nekik. Nem fog menni.

6.Lenin 2019.10.16. 13:16:18

@inreallife:

www.valasztas.hu/

Nézd már meg az eredményeket. sok helyen csak néhány tucat volt a különbség. az ellenzék jobban tudta mozgósítani az irigy söpredéket, És a biztos győzelem tudatában sok fideszre szavazó meg el sem ment, Gyönyörű kiránduló idő volt.
Nyilván voltak olyan helyek is, ahol jogos volt a váltás. akár így, akár úgy. ez a helyiek ügye, és felelőssége.
Hagy már a hülyeségeidet. Nézd át, hol mennyien szavaztak ide, vagy oda.

inreallife 2019.10.16. 13:21:42

@6.Lenin:
Parasztfalvarol ne akarj beledumalni a fovarosiak dolgaba. Lathatoan nem megy. Ha teged ennyire sziven utott, hogy elzarultak a korrupcios penzek a nagyvarosokban, akkor el tudom kepzelni, hogy a fideszes holdudvar hogyan orjong. Megszaporodtak a velemenyek a lakajmediaban is, hogy orban elbaszta.

Ne feledjuk, 2006-ban fleto megtette neki a szivesseget az oszodi beszeddel, hogy ne rugjak ki a fenebe, mert mar akkor is arrol ment a diskurzus, hogy orbannal nem lehet valasztast nyerni, mert zsinorban ketszer feltoroltek vele a padlot. Azota is jon eggyel fletonak a halatlan, kover diszno.

6.Lenin 2019.10.16. 13:25:12

@Sir Bates dö Hól:

@6.Lenin: "Mikor lesz egy szarzsák polgár?"
Lajosom, ezt vegyem önkritikának?;-)

Igen, nagyon jól rátapintottál. Amit itt mutatsz magadról, az minden csak nem polgári.
Te az én szememben egy szarzsák vagy.

A hosszúnevű duka volt szíves helyettem is visszakeresni egy kommentedet, ehol többek között ezt igazolod. lenne több is, de te nem érsz annyit, hogy visszakeressem azokat. Én tudomásul veszem, mert nem vagy egyedül, nem is leszel. Nem az én ügyem, csak szóltam.

És ne erőlködj, leszarom, hogy neked rólam mi a véleményed, egy szarzsáké nem számít. Gondolom, hogy neked sem az enyém. Tudom, de ez sem érdekes.

inreallife 2019.10.16. 13:31:52

@6.Lenin:
Nekem nem ugy nez ki, hogy a fideszes csaladok gyik modjara a koveken sutkereztek ahelyett, hogy szavaztak volna. Kapaszkodsz minden fuszalba, hogyan tortenhetett meg ez az arcatlan alavalosag, hogy a szenteket megtapostak, osszeteptek es szelnek eresztettek. Raadasul hazudsz es abbol probalsz projektalni. Mutasd, melyik keruletben nem szavazgattak a napozo fideszes csaladok?

"Fideszes polgármester szavazatai: 2019 (vereség) – 2014 (győzelem)

I. kerület – Nagy Gábor Tamás: 5904 – 5914
II. kerület – Láng Zsolt: 19 377 – 18 733
III. kerület – Bús Balázs: 26 749 – 23 615
IV. kerület – Wintermantel Zsolt: 18 257 – 18 276
VI. kerület – Hassay Zsófia: 5409 – 5686
VII. kerület – Vattamány Zsolt: 7093 – 7089
VIII. kerület – Sára Botond: 10 972 – 10 674 (Kocsis Máté)
IX. kerület – Bácskai János: 8376 – 7 954
XI. kerület – Hoffmann Tamás: 26 854 – 25 777
XVIII. kerület – Ughy Attila: 18 558 – 15 202"

En pont forditva latom. Mintha a fenyre jottek volna a muslincak, ugy rajzottak a szavazohelysegekben. Vagy ezek szingli hordak voltak es a csaladok napoztak?

Az a baj, hogy egy komcsi paraszt vagy, es nem fogod fel, hogy lehet ugy utalni a te szeretett, magas erkolcsi erteket hordozo, drogozo, kurvazo bandadat, hogy abbol valtas lesz. Ezek mind megbuktak. De a helyzet vajmi keveset valtozik. Orban meg mindig mondja a maga faszsagat, a borkai ugyanugy kurvazik, drogozik, a lezerjani ugyanugy forralt borozgat a vadaszkastelyban, a tomjenzsoti ugyanugy lelovoldozi a madarakattol kezdve a szarvasokig mindent, ami el es mozog. A lenyeg nem valtozott meg. A harag sem fog csillapodni. Csunyan megingott a fideszes birodalom. Te ezt eszre sem veszed, de a holdudvarban mar hordjak a vizet es probaljak oltani a tuzet. Mert kurva nagy tuz van.

6.Lenin 2019.10.16. 13:33:23

@inreallife:

Itthon kompenzálod, hogy kint szart se érsz?

6.Lenin 2019.10.16. 13:38:05

@inreallife:

Már írtam ezen a poszton, hogy a megítélésem szerint még hülyébb vagy, mint 2010 környékén voltál.
Mi a faszért szeretnéd még 1000x ezt bizonyítani?
HISZEK NEKED. Ez vagy. Na és? Mit kéne még csinálnom, hogy ezt elfogadjam? Veled mosogatni? Azt utálok.

ZX 2019.10.16. 13:41:36

@6.Lenin: Te komcsi nyugger áruld már el melyik fideszpatkány a rokonod hogy így vergődsz?

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 13:41:39

@6.Lenin: persze Lajosom, hát hogyne;-) tarlós alatt fejlődött budapest, ja, amennyiben az a fejlődés, hogy minden elképzelhető helyre felbasznak egy új lakóparkot, irodaházat vagy valami stadiont... budapest, mo, turizmus, az a kitörési pont: ferihegy, b+ hogyan jutsz ki oda? mert a gyorsforgalmi, azon kívül, hogy egysávos, egy halálút: b+ voltál te már repülőteren? tudod ezt hogy oldják meg más városban? a busz a kökiig? ember, attól egy banlieu-beli arab is megijednek! felüljárón börönddel föl, másik oldalon le, azt vonattal a nyugatiba.
ha jövök bécsből, budaörsnél kihajtok és ami belefér, végig a körgyűrű, majd visszaérkezem oda, ahonnan elindultam. ja, mégsem, mert még mindig nincs befejezve a nullás. egy ekkora metropoliszban! mondj még egy ilyen várost, léccilécci! azt ott a duna. b+, budapesten az nem a város része, az egy akadály! semmilyen kapcsolata nincs a várossal, nem lehet lemenni a partjához, csak két helyen: a demjám -féle lakóparknál a XIII-ban (de az zárt), meg a rómainál, amit ez a barom begátazni akart, hogy a köcsög haverjainak, akik oda építkeztek, jobb legyen! a rakpart tehermentes? lefedték? a lófaszt! párizs, szajna part, plázs nyaranta, de nem a halál faszánál, hanem a notre dame magasságában, mondjuk budapesten ez a Vigadó! aha, nektek az a fejlődés, hogy a tenyeres talpast kúró ledlámpás sunyi félművelt paraszt (mi más lenne, zsák a foltjához!) mindent telebasz szállodákkal, amit persze te fizetsz ki, csak az ő nevén van.
Lajosom, te sem vagy egy kifinomult Podmaniczky...

6.Lenin 2019.10.16. 13:44:35

@inreallife:

Talán csak még annyit.

Közel másfél millió választópolgár van Budapestem, ebből talán érvényesen 600 valamennyi ezer szavazott, Itt már zet leírtam.
Ebből 350 ezer körül KariGerire, 300 ezer körül Tarlósra.

Több, mint 1 millióan nem erre a balfaszra szavaztak. Hol itt a tűz? Még át sem vette a hivatalt., de már utasítgat, megszüntetni akar neki nem tetsző újságot. Diktátor?

Iszol, vagy alapból vagy ennyire hülye?

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 13:45:05

@6.Lenin: akkor meg mit küzdesz, mint malac a jégen?;-)...

6.Lenin 2019.10.16. 13:47:26

@Sir Bates dö Hól:

Közöd? De elárulom neked. Mert érdekel, hogy mi zajlik körülöttem.
És akkor még1x, közöd?

6.Lenin 2019.10.16. 13:49:03

@Sir Bates dö Hól:

Honfoglaláskor még talán ennyi sem volt. Szarzsák. (te ezt szeretnéd soxor olvasni magadról?)

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 13:52:40

@6.Lenin: ami körülötted zajlik? az az ágytálcsere... a világból csak a soros-brüsszel-migráncs, csak ennyit fogsz fel;-)...

(te, szólj más a lendvayba, hogy küldjenek valakit;-)...

6.Lenin 2019.10.16. 13:53:00

@ZX:

1-ik se, de miért kérded?

Mint szabad magyar állampolgár nem írhatom le a véleményem egy nyílt politikai blogon?

B+, már most korlátoznád a jogaimat? Na, ne bassz már(fel). Cáfold meg, az lenne talán a legjobb megoldás, szerintem.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 13:54:43

@6.Lenin: honfoglaláskor? ja, konkrét tényekre ennyi a felvetés és a szarozás... mint a többi baribaszó ner-cseléd;-)...

inreallife 2019.10.16. 13:54:58

@Sir Bates dö Hól:
Biztos volt repteren. Masik blogon azzal hencegett, amikor nyeregben erezte magat es ugy gondolta, hogy oda kell mondania valamit, hogy a rendszervaltas elott kulfoldre utazgatott. Azt meg tudjuk, hogy akkor kik utazgattak kulfoldre. A komcsi kutyabol komcsi szalonna lett.

Ebbol az aspektusbol kell ertelmezni a lojalitasat a rendszer irant. Nem ingatja meg az orgia, a kurvak, a drog, a korrupcio, semmi. Olyan, mint az a japan katona, akinek nem szoltak, hogy vege a haborunak. Meg mindig kuzd, harcol, trollkodik az ellenkommunistak ellen. Csak most bozskeutalvanyokkal fizetnek neki, ennyire devalvalodott a hasznossaga. De a jobbagy hu maradt a foldesurahoz, mert az ad neki enni. Hiaba, hogy megkorbacsolja neha, elhiszi, hogy azt is szeretetbol kapja. Mit lehet kezdeni egy ilyen szenilis ven komcsi fasszal? Majd ha az ilyenek a fold alatt lesznek, akkor lesz magyarorszag ujra lakhato ovezet.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.10.16. 13:59:07

ez megvan pinaszájú lippsik?

index.hu/belfold/2019/10/16/orszagos_lista_partok_fidesz_momentum_jobbik_mszp_onkormanyzati_vlasztasok_2019/

Fidesz-KDNP 57,36% Momentum 8,68% DK 10,10% Jobbik 7,71% MSZP 5,08% MiHazánk 2,87% Közösellenzékilista 6,61% Egyéb 1,59%

6.Lenin 2019.10.16. 13:59:33

@Sir Bates dö Hól:

A kurva életbe, hogy mennyi hülye szaladgál szabadon.

Már lassan tényleg 1000x leírtam , hogy minek nézlek, erre csak bizonyítani szeretnéd.
Csak ennyire vagy képes?
Miért ne írhatnám le a véleményem Sorosról-ő egy gazember. Vagy bárkiről, bármiről?
Te tartod magad polgárnak? Láttál már élő polgárt?

Mi a faszért kéne nekem egy szarzsák véleményére adnom?

ZX 2019.10.16. 14:01:20

@6.Lenin: Miért korlátoznám? Jogod van hülyének lenni.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 14:01:36

@inreallife: Csakhogy a parlamenti választásokon nem manipulálhattok majd nem magyar állampolgárok szavazataival..

6.Lenin 2019.10.16. 14:03:26

@inreallife:

Gondolod, ha két szarzsák összekapaszkodik, akkor már számít valamit is?
szerintem 3 se, de talán több sem.
Legalább is nekem nem, 100 se.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 14:04:15

@Sir Bates dö Hól: Lackner Csabika eldalolta,hogy hogyan kell kirakni az önkormányzati bérlőket,hogy épülhessen a lakópark..

nincs1itt 2019.10.16. 14:06:03

@6.Lenin: vologya, vologya... aki ellenzéki az "irigy söpredék"? ez amolyan bolsevik tempó, nem de?

miért is "irigy" a söpredék? mert olyan vagyonok halmozódtak fel az elmúlt 10+4 év során a fideszes politikusok és szekértolóik zsebében, amely fényévekre van a jövedelmi viszonyaiktól? eközben pedig a az "irigy söpredéknek" egy centivel sem lett jobb? mindez arroganciával és a felkapaszkodott kis senkik parvenü attitűdjével párosul? pl. "irigy söpredék"... mert hidd el, az átlag fidesz-tálibokon kívül, sokak ismerik a 4 alapműveletet. tisztában vannak azzal, hogy 750 eurós nettó átlagjövedelemből nem fogja futni 165 ezer eurós (90nm-es lakásra) belátható időn belül. a gyereke amint teheti távozik az országból - a legoptimistább becslések szerint is 700 ezer magyar dolgozik, él életvitelszerűen külföldön, ők csak azok akik "láthatóak" a rendszer számára - az orvosi ellátás nem nevezhető elégségesnek sem. a politikai elit pedig csak hazudozik, lop, dőzsöl. te és a hasonszőrűek arról fröcsögtök, hogy gy.f.+co idejében... na ettől van az, hogy kicsit megingott a fidesz hatalma. nem a kiránduló idő, nem az "irigy söpredék", hanem maga a fidesz az oka, annak, hogy bárkire szavaznak lassan, csak ne legyen fideszes. ez pedig egyre rosszabb lesz!

2019.10.16. 14:11:26

@inreallife:

Sok dologban egyetértünk.
Például abban, hogy a csúti takonyt valószínűleg eltávolítják 2022 után a fityiszből, bár addig fel kell komolyabban építeni egy imázst valamelyik jelenlegi vezető köré - és ez kissé nehéz lesz lézerjanival, kubatovval, rezsiszilárddal, a kuszaszeművel, helikoptertónival, fitymaborkaival, gulyásgerivel, egybites kósával, a bajszos szardarabbal, és több idióta fasszal -, vagy keresni kell egy még a háttérben lévő, de jól eladható politikust - Szájer, Pokorni, Varga -, de itt még közrejátszik a különböző, a fityiszben meglévő klikk hatalmi játszmája.

A csúti gennyedék jelenleg jól összetartja népi zenekarát, ám a migráncs/soros/brüsszel lemez lecsengeni látszik, a különböző korrupciós balhék kezdenek ráégni arra a rusnya pofájára, ráadásul a skizoid hajlama is lóg a levegőben - ebből bármikor lehet tényleges skizofrénia -, és mindezek tetejében még ott van az EU ügyészség, a 7. cikkely története, a pénzcsap elapadása, a Budapest-Belgrád vasútvonal, a Paks 2, és még nem is vagyunk a végén. A gazdaság jelenleg jól teljesít, azonban egy komolyabb beszakadás igen húzós lesz egy olyan országban mint a miénk, ahol összeszerelőüzem az ország. Saját gazdaságunk az agrárium kivételével gyakorlatilag nincs - ott is gond a sertéspestis -, és így nehéz lesz. Ráadásul a fiatalok közel 40%-a 7 perccel a diploma átvétele után már suhan reptér felé, hogy itt hagyja ezt a általa értékelt pöcegödröt.

És hogy mi kellene ahhoz, hogy a fityisz 2022-ben és tovább is hatalmon maradjon?

Az NVI "véletlen" leállásán, a választási térképek átrajzolásán, a tákolmány hetenkénti átírásán túl:

Oktatás, egészségügy, és egy szociális alapú bérlakás rendszer kiépítése.
A bérrendszer fokozatos felemelése az EU 75%-ig 2026-ra.
A gazdaság fokozatos leválása az autóiparról, és saját önálló gazdaság kiépítése, saját kis-, közép-, és nagy vállalkozói réteggel. Normalizálni a külpolitikát az EU-val, az USA-val, és nagyobb távolságot tartani Putyin és Erdogan seggétől.
Felhagyni a migráncs/brüsszel/soros mantrával.
Felhagyni a gusztustalan köz-, és magánéleti botrányok (de nem a korrupció!) kiteregetésével. Normális országgyűlést, ahol mind az országos, mind a helyi politika konstruktív legyen.
Elzárni a korrupció lehetőségét mindenki számára. Átlátható közpénzes pályázatok.

Saccperkábé ennyi.

Ha ez megtörténik, 150 évig a FIDESZ MPP vezetné az országot, de jelenleg csak egy fityisz nevű rablóbanda van hatalmon.

ZX 2019.10.16. 14:12:10

@Veszéjben a lyogállamiság !: Hogy ki manipulál kiknek a szavazatával? Ne legyél már nagyobb hülye annál mint ami most vagy. ti importáltok itt százezerszám románokat, szerbeket, ukránokat.

6.Lenin 2019.10.16. 14:12:36

@ZX:

Megnyugtattál, de másikat igazolnod is kéne, így ez nagyon sovány.
Én azért le is szoktam írni, hogy valakit miért is tartok annak.
Csak így simán az kevés. De legyen, te annak tartasz, na bumm, és?
Most ezek után mit is kéne csinálnom? Nem írhatom le a véleményem? Akkor mégis korlátoznál?

Én döntöttem, megyek egyet bringázni inkább,Nagyon szép idő van, nem baszom el ennyi szarzsák közt. Majd este, ha esetleg unatkoznék.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 14:32:05

@inreallife: utazgatott? ott élt. majd hazajött és elkezdett vállalkozni, amit azzal indított, hogy aláment a konkurencia árainak, nem baj, hogy dedicites, míg haza nem baszta őket. neki ez a szabadpiac, az innováció, a tiszta verseny: hát csodálni való, ha orbán faszát szopja mindig?...

tarlós budapesti fejlesztéseivel kapcsolatban meg az, hogy a hondoglaláskor még ennyi sem volt;-)... tiszta boldog karácsonyt!;-)))

alöksz róz 2019.10.16. 14:34:22

@Sir Bates dö Hól: "még mindig nincs befejezve a nullás" - ennek mi köze tarlóshoz? :D
amúgy nem tudom, hallottál-e már a budai hegyekről, természetvédelmi területekről, a kézzel-lábbal tiltakozó érintett településekről...

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 14:38:29

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: persze, a tanulatlan parasztok a fidesz bázisa, meg a krumplisok... by the way: azért belegondoltál abba, hogy van ott némi ellentmondás, miszerint hasít a gazdaság, gyarapodik mindenki, de egy zsák krumpliért is rád szavaznak? mennyi annak az értéke? 2500-3000 forint? a legkétségbeesett szemétégetői kurva is maximum csak rádnéz ennyiért, de nem több, az emberek meg ennyiért szavaznak? hogy van ez?

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 14:41:06

@Veszéjben a lyogállamiság !: és? miért nincs még bilincsben? én rakjam rá? vagy mi a faszt vársz?

inreallife 2019.10.16. 14:45:54

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Jogos, ott a penzert megvasarolt allampolgarsagot vasarlok tarolhatnak. Az se baj, ha nem tudnak magyarul. Mar csak az a kerdes, hogy ez miert jo neked?

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 14:52:34

@Sir Bates dö Hól: ;-) ott volt pénz, paripa, fegyver, orbán mondta is a balettintézetnél, be kell nyújtani egy javaslatot, majd én szerzek rá pénzt; szerinted nem az egy főpolgármester elemi kötelezettsége, hogy az M3-asról ne a hungáriára, hanem a körgyűrűre menjenek északra, hogy azt befejezzék végre?
komolyan vannak ott hegyek s völgyek? tiltakozó lakók? nanebaszmáki! járja ki, hogy oldják meg, ő nem volt ellenzéki főpolgármester... mit fejlesztett tarlós? a Városliget szétbaszása fűződik majd a nevéhez? római gát?!-)...

inreallife 2019.10.16. 14:54:07

@6.Lenin:
Jaj de zokon tetszett venni, hogy visszanyalt a fagyi. Gondolom most a kereszteny erkolcs neveben a sok paraszt nem fogja unnepelni a karacsonyt sem. A fidesz pedig munkanappa teszi. Okorsegeket lehet napestig irni, jogod is van hozza, csak mi ertelme?

nincs1itt 2019.10.16. 15:00:43

@alöksz róz: sanyikám, a nullás mióta is épülget? jó lenne, ha végre szépen körbe lehetne autózni a fészkesfővárost? igen! ehelyett mi van? ja, semmi... a budai hegyek, khm... hát nem a matternhorn egyik sem... bár alagút az éppen lehetne dögivel, meg viadukt is... ettől csak többet lehetne "lecsípni" a beruházásból. az utak állapota, 3 évvel ezelőtti emlékeim szerint, a fészkesfővárosban pont olyan rosszak, mint 25 éve... hegyeshalomtól tényleg nem rossz. sőt! de bp. bizony maradt, amilyen volt amióta az eszemet tudom. ez demszki+tarlós+mindenkori kormányok bűne... vidék, khm 60 km-re bp.-től, a létező cóccijalizmus egy centit sem változott... oppá... nemzeti dohányboltokat ki ne felejtsem...

alöksz róz 2019.10.16. 15:08:51

@Sir Bates dö Hól: na pont ilyen amikor csak fröcsög valaki, de fingja sincs miről

meg a pénzparipafegyver

:D

alöksz róz 2019.10.16. 15:12:29

na majd ha lenyugszanak kicsit a kedélyek :-)

eszti..... 2019.10.16. 15:17:08

@alöksz róz:

minimum egy év. aztán meg kezdődik a kampány.)))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 15:19:38

@ZX: Ők magyarul beszélő magyar állampolgárságú emberek.Nehogy már ez azonos legyen azzal,amikor ideiglenesen beteleptesz egy magyarul nem is beszélő külföldit,aki aztán leszavaz karigery.Tipikus lipschimentalitás,amit előadsz..De mindegy,mert a parlamenti választásokon úgyse élhettek ezzel..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 15:22:25

@Sir Bates dö Hól: Majd az is bekövetkezik.Mindenesetre a kispestiektől több szavazatot kapott,mint 5 éve..Ilyen a szavazóbázisotok..Áldását adta a nyilvánosan beismert lopásra..

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 15:35:09

@alöksz róz: miva'? hülye vagy? moon az van, amit orbán akar, 2010-ben magához hajlította a teret... ne legyél már ilyen pitlák, méltatlan hozzád;-)...

inreallife 2019.10.16. 15:36:23

@eszti.....:
Ebben ne remenykedj. Mar a valasztas masnapjan elindult a kampany a kovetkezore. Borkai is onkent tavozott, nem pedig kirugtak. Ez mar a kovetkezo kampany resze. A fidesznek megint sikerult ontokonlonie magat, hogy nem kivagtak magukbol a rakos reszt, hanem tunetileg kezeltek. Mondom, hogy kezd megbomlani a mindent vezerlo vezerelme. Mikozben a holdudvar es a lakajmedia az eddigi cinikus es irritalo arcabol latvanyosan visszavett.

Diszharmonia szagot erzek, megbomlott a sereg frontvonala, ahogy az ellenzek ek alakzatban betort es vegzett a leghusegesebbekkel. A veszteseg jelentos, a panikhangulat oriasi es senki nem tudja, hogy mi tortent a preciz gepezettel, mert mindig hibas eredmenyek jonnek ki. Most akkor orbanra kell hallgatni, vagy tenyleg nem kepes mar ertelmes donteseket hozni? Az ertelmesebbje felfogta, hogy ennek nem lesz jo vege, mit eddig csinaltak azt nem folytathatjak. B terv (orbantalanitas) meg nincs.

Velemenyem szerint ugyanazt fogjak csinalni, de kozben sokan fognak dezertalni. MAr senki nem akar buszke nemzeti lenni. Borkai sportolo volt, vajon hany sportember erzi kenyelmetlennek a fideszes mezt? Szepen eltunnek azok a sikeres emberek a tamogatok kozul, akik a sajat nepszerusegukkel hitelesitettek a rablobandat. Felaldoztak magukat es a nepszeruseguket. Es ezt ok is erzik. Tuti, hogy senki nem fogja mar nyomatni az olimpiat, meg a versenyeket es nem vallalnak kozosseget a fidesszel. Fel es kihasznaltak oket.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 15:37:46

@Veszéjben a lyogállamiság !: te, csak családon belül házasodó, én is szavazok itt a municipálison;-)... egyébként több joga van neki szavazni, mint egy határontúlinak...

ZX 2019.10.16. 15:37:53

@Veszéjben a lyogállamiság !: Az én szememben az a magyar aki hazájának a fellendülését segíti, nem az aki pénzért vagy butaságból ellene szavaz. Ők magyarul beszélő románok, ukránok szerbek maradnak mindaddig, amíg szavazatukkal ezeket a szarháziakat támogatják. Addig ne magyarkodjon amíg más faszával veri a csalánt.

inreallife 2019.10.16. 15:40:52

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Azert van annak is egy diszkret baja, hogy mar egy koztorvenyes buncselekmenyt elkoveto politikusra is tobben szavaznak, ha nincs rajta narancsos kituzo, mint ha van. Te is tudod mit jelent ez. Ez a veg kezdete.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 15:41:43

@Veszéjben a lyogállamiság !: anyád a szavazóbázisa, nekem a rendszerrel van gondom, ha otthon vagyok, én puzsérra szavazok... bár két perc után nyakon basznám, ha beszélgetni kellene vele, olyan irritáló...

eszti..... 2019.10.16. 15:49:35

@ZX:

Döntsd meg a kormányt és vonasd vissza a szavazati jogot. Egyik határontúli sem kérte.

eszti..... 2019.10.16. 15:53:13

@inreallife:

Nana! Ma kezdődik Balatonalmádiban a két napos szeánsz. Kidolgozzák a stratégiát és újra hadrendbe állnak.
Isteni szerencsénk, hogy nincs a fideszben egy stratéga sem, Orbán ugye filozófus/guru.

6.Lenin 2019.10.16. 16:14:36

@Sir Bates dö Hól:

" majd hazajött és elkezdett vállalkozni, amit azzal indított, hogy aláment a konkurencia árainak, nem baj, hogy dedicites, míg haza nem baszta őket. neki ez a szabadpiac, az innováció, a tiszta verseny: "

Ős mit gondolsz, miként tudtam hazabaszni a konkurenciát? Te szarzsák?

Olcsóbban dolgoztam. Hogyan, úgy, hogy befektettem modernebb felszerelésbe, alkatrészbe.
Gyorsabban dolgoztam. hogyan, hogy többet tanultam.
jobb minőségben végeztem a munkám. hogyan.

Mivel többet tanultam, jobb volt a felszerelésem, a feladatot nem volt nehéz megoldani.
És volt tőkém az átmeneti időszakra.
Melyik nagyobb cégek versenyképesebbek? Nem véletlenül ugyanezt csinálják?

Mit tudsz te a piacgazdaságról?
Hogyan tud valaki piacképesebben termelni, eladni?

Modernizálja a felszerelést, nagyobb tudást fektet bele, és jobb minőséget állít elő, az előbbiekkel.

Most akkor nézd vissza, hogy én mit is csináltam.

szarzsák, megint elárultad magad. Neked csak a pofád nagy, de a valóságban valószínűleg szart sem érsz.
Legalább néha átgondolnád, hogy mi a faszt is írsz. És nem egy Angliában mosogató faszba kapaszkodj. Beszarok, hogy mekkora faszok szeretnének másokat oktatni, hogy mitől is döglik a légy.

alöksz róz 2019.10.16. 16:18:51

@eszti.....: nincs mire olyan hosszan tort ülni
a kampánynak meg csak az utolsó pár hete szar

6.Lenin 2019.10.16. 16:21:28

@ZX:

Az elmúlt 30 évből hozzál ara példát, hogy valakik jobban is csináltak valamit.
Így csak neked is a szád jár, feleslegesen.

Mi is történt 94-98, és 2002-2010 között? A 90 előtti dolgokat már szóba sem merem hozni, pedig a mai napig nyögjük azt a fényes, sikeres éveket.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 16:24:20

@ZX: Kurvára le van szarva,hogy te kit gondolsz magyarnak.Törvények vannak. Ezek szerint pedig a határon túli magyarajkú kisebbség állampolgársága birtokában éppúgy szavazhat az itthoni parlamenti választásokon,mint az elzászi német a németen,vagy a besszarábiai román a románon.
Viszont magyar állampolgársággal nem rendelkezők nem szavazhatnak a parlamenti választáson,vagyis 2022-ben majd nem játszhatjátok el azt,amit most.Mindössze erre akartam felhívni a figyelmedet..

inreallife 2019.10.16. 16:24:35

@eszti.....:
Hat sok remenyt azert ok sem fuznek hozza. Orban tovabb nyomna a gazt az arroganciameteren, masok meg tok mindegy mit mondanak. Igazabol nincs mar tolteny a zsebukben, mert a polgari lakossag mar belefaradt a harcba, inkabb az allandoan hadakozo, megalomanias ipsebol van eleguk. Nyilvan csokken a haboruk szama, ha nem tamadunk meg mindenkit.

Egyebkent ugyanugy jart a fidesz, mint az eu-ban. A kulturemberek asztalahoz nem lehet szaros gumicsizmaval bemenni es felbaszni a labukat az asztalra. Ez csak a parasztoknal szamit menosegnek. Akik eddig husegesek voltak a polgari eszmekhez, lasd XII keruleti polgarmester, meg is nyerte a korzetet 60%-kal. De ezeknek mar nincs szavuk a fideszben, csak megturt szemelyek maradtak a szonyeg szelere szoritva. Es nem is akarnak aroganokkal es rezsiszilardokkal szellemi parbajt vivni, ok is rangon alulinak tartjak. Szoval kivancsi vagyok a vilagmegvalto otletre, mar elore nevetek rajta, mit ossze fognak benazni.

alöksz róz 2019.10.16. 16:24:42

@Sir Bates dö Hól: jó, akkor csak egyet kérdezek: szerinted faszságra milyen véleményt lehet alapozni?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 16:28:09

@inreallife: Igen,Kispesen..Ez a vég kezdete Kispest számára..Innetől pedig egy kispesti baloldali szavazó ne ugasson korrupcióról,meg lopásról.Nincs meg hozzá a morális alapja többé..

inreallife 2019.10.16. 16:29:34

@6.Lenin:
A komcsi haverjaid piacot nyitottak neked, arra ne legyel buszke. A penztaros lolo is az eszere meg a nagy munkabirasaval verte a foldhoz cukiberget. O ezt allitotta magarol, bele is mondta a kameraba. De jo lenne, ha lenne egy normalis ugyesz, meg a NAV azoknal vegezne vagyonosodasi vizsgalatokat, akikrol mindenki tudja, hogyan gazdagodnak. De ehhez fideszmentesitesre van szukseg. Nyugi az elso lepesek megtortentek, azota is zokognak, akiket elhajtottak a BU'S-ba. :)

inreallife 2019.10.16. 16:33:22

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Es azok, akik vettek az allampolgarsagot, azokrol mit gondolsz? Orosz titkosugynokok, de ukran egyaltalan nem magyarok, akik a nyugdijellatasert vallottak magukat magyarnak stb. Rengeteg visszaeles volt, de csak par allampolgarsagot vontak vissza, ami meg nonszensz, mert nem lehet visszavonni, de meghagyom a nemzetkozi jogaszoknak ezt a dilemmat.

Es mit szolsz azokhoz, akik offshore cegeket alapitottak a magyar allam, bocsanat allampolgarsag arulalasara? Rogan Toni szimpi gyerek?

inreallife 2019.10.16. 16:37:53

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Mindenki azt utal, amit akar. JOGA van hozza. Pesten mar nem divat jobbagynak lenni, meg bicskaval enni a szalonnat.

Amig a fidesz csak olyanokat tud kiallitani, akik meg egy koztorvenyes bunozot sem tudnak legyozni oriasi penz es mediatamogatassal, akkor mirol is beszelunk? Ez tenyleg egy politikai atombomba volt. Fel volt festve az oldalara, hogy isten haza, csalad. Fellotte a fidesz es visszahullott ra. Lett belole orgia, drogok, kurvak. Jol fejbevagta oket, azota is szedelegnek. 2 napig azt sem tudtak, hogy borkainak megengedjek, hogy lemondjon, vagy se.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 16:38:24

@Sir Bates dö Hól: Próbáljátok már beleverni a tulok fejetekbe,hogy országgyűlési választásokon csak magyar állampolgársággal rendelkezők szavazhatnak majd.Ott nem fog majd működni,hogy Ibrahimot meg antifa Miguelt ideiglenesen bejelentitek egy újpesti kecóba..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 16:40:18

@inreallife: Marginális kisebbség.Más országokban is van lehetőség ilyesmire..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 16:42:49

@inreallife: Hát ez jó.. A szavazói felelősség fel sem merül benned.Én pl. tuti nem szavaztam volna Borkaira a videó megjelenése után,ha győri vagyok..

ZX 2019.10.16. 16:51:59

@Veszéjben a lyogállamiság !: Leszarom. Aki soha nem élt itt és soha nem is fog, az csak ne szavazgasson. Ha én holnap megtanulok románul vagy szerbül akkor szavazhatok náluk?

inreallife 2019.10.16. 16:54:07

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Akkor nezz korbe a hordadban, hogy kik allnak korulotted, mert sokan megis megtettek. De ugyanugy leszavaztal volna a lezerjanira is, aki vadaszkastalyt epitetett maganak mikozben felvasarolta fel Tokajt. Ja meg feltoltotte a fiai svajci bankszamlajat. Rogan Tonit is megszavazod evrol evre.

A helyzet az, hogy egy tomeggyilkos is jobb eselyekkel indul a fidesz ellen, annyira utaljuk mar a fajtatokat. Erre varrj gombot. Barkit hajlando vagyok megszavazni, aki a fidesz ellen indul. Szerinted mennyire van mar eleguk a normalis embereknek beloletek?

eszti..... 2019.10.16. 16:58:59

@alöksz róz:

én sem értem ezt a nagy gyászt.
nem volt egy ember, aki kiálljon és azt mondja a szavazóiknak:
mindenki nyugodjon le, győztünk!
de kitört a pánik és a kormánypárti lapok kommentelői / nem trollok!/ elképesztő belső infókat fecsegtek ki.

már megbocsáss! milyen kampány?

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 17:06:18

@6.Lenin: Lajosom, jószülédnek kamuzzál, majd a túlvilágon, te is tudod pontosan, hogy mit tettél, hülye -impexes "kiküldött";-)... te, minden vamzer hülye is volt, mint te, vagy csak az aljasság volt a feltétel?...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.10.16. 17:08:47

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Én pl. tuti nem szavaztam volna Borkaira a videó megjelenése után,ha győri vagyok.."

Mert persze az nem számít, hogy 8 milliárdot lopott, az fideSSfasszopóéknál rendben van. De hogy megdugott egy kurvát, az megengedhetetlen. Gyurcsánynak is csápoltatok 2006-ban, veletek nyerte meg a választást. Nem számított, hogy hazudott, lopott és csalt. Csak az őszödi beszéd miatt pártoltatok el a szerelmetektől. Gerinctelen férgek vagytok.

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 17:11:33

@Veszéjben a lyogállamiság !: elszászi német a németen? te, vonjatok már be egy kecskét is a családba, hadd frissüljön a vérvonal, így az ötödik generáció után, mert azért látszik rajtad, kicsit belterjes más...

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 17:14:48

@alöksz róz: mindig az alap határozza meg;-)... de ne gyere, hogy faszság, tételesen cáfold;-)...

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 17:23:49

@Veszéjben a lyogállamiság !: miva' bazdmeg! ezzel jöttök? ott a vár! oda hányat jelentették be? anyádmajma... meg szeretője... most ezzel kezeltek a kognitív disszonanciát?
bravo kósa! a barom miatt, most már nem csak a migránsokat, a hajléktalanokat, a melegeket, stb. , de az itt élő európai állampolgárokat is célkeresztbe kerültek, mindent elkövettek, csak ne kelljen szembenézni azzal, hogy ti vagytok a hibásak! na menj a kurva anyádba vagy feküdj össze a kecskével...

6.Lenin 2019.10.16. 17:24:36

@Sir Bates dö Hól:

Mi van? Be vagy tépve? Most mire válaszoltál? szarzsák. 74-ben külföldre nősültem, engedéllyel. 80 karácsonyán jöttem vissza egy feleséggel, és két gyerekkel.
De mi köze ennek a piacgazdasághoz?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 17:24:59

@ZX: Persze ideiglenes tartózkodásival meg bárki szavazhasson a főváros jövőjéről, ugye..?

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 17:28:32

@6.Lenin: aha, haggyá'má', ócska, vamzer csicska vagy, te is menj a deszkán telibaszott retkes kurva anyádba, vén köcsög...

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 17:28:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Olyan kétséget kizáró bizonyíték nincs erre, mint Borkai aberráltsága és a kispestiek lopása esetében.
Ennek a választásnak a szégyene, hogy minden súlyosan kompromittálódott politikust megválasztottak. Kispesten, Győrben, Budaörsön és Gyömrőn is..Gyalázat!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 17:32:05

@Sir Bates dö Hól: Anyámat ne szidd, mert visszakalapállak oda, ahonnan születésed napján előmásztál..

Egyébként meg próbáld értelmesen, artikuláltan megfogalmazni a gondolataidat te balfasz..

inreallife 2019.10.16. 17:34:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nagyon erzekeny pontokat vakargattal meg. A hajdani kisgazda szavazok, elobb mszp partiak lettek, majd fidesz, ujabban meg jobbik. Amikor listan a mszp meg az szdsz leuralta az orszag 2/3-et, akkor is szavazott rajuk valaki. Ugyanazok, akik most a fidesz zaszlajat lobogtatjak.

Persze megmagyarazzak, hogy ok mar a rendszervaltaskor fideszesek voltak. Ja, csak '94-ben 7% volt a fidesz szavazok aranya. Valahogy nem jon ki a matek. Persze, hogy hazudnak. Ugyanezek szavaztak meg nekunk gyurcsanyt is, persze tagadjak. Pedig beszkennelhetnek a partagkonyvuket, hogy bejerszoti elott vannak-e, vagy sem. De nyilvan meg csak nem is parttagok, de olyan nagyon elkotelezettek. Elkotelezettek a nyalas miatt. Csak a segg valtozik mindig, amit nyalnak. Nem is tudom melyik, talan a kosa panaszkodott arra, hogy elfogytak az aktivistak. Csak fele annyi volt a torteto hulyebol, mint 1 evvel ezelott. Megkezdodott a dezertalas, jonnek az uj segget nyalni. Nem gond ez, csak vegyenek mar vissza ebbol a forradalmi hevuletbol, meg a kritika nelkuli hozzaallasbol.

6.Lenin 2019.10.16. 17:35:41

@Sir Bates dö Hól:

"te is menj a deszkán telibaszott retkes kurva anyádba, vén köcsög..."

Íme egy liberális polgár. Jobban mondva egy közönséges szarzsák.
Polgár. Beszarok ekkora barmon.

inreallife 2019.10.16. 17:38:07

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Jaj de erzekeny lelkuletunek tetszik lenni. Gondolkodtal mar rajta, hogy nem borkai fattya vagy? Valamitol csak beled kerult a komcsi ver. Anyad meg nem valogatott olyan finnyasan, mint te, nala is a penz volt a fontos.

eszti..... 2019.10.16. 17:38:13

@ZX:

Nem szavazhatsz. Normális országban 5 év életvitelszerű tartózkodás szükséges az állampolgársághoz.

inreallife 2019.10.16. 17:40:22

@6.Lenin:
Ebbol ertesz paraszt. Egyszavas uzenetekre eleg az agyad. Komcsi jobbagy vagy. Ha tetszik ha nem, mindenki annak nez, mert ezt a kepet sugarzod magadbol. A kerdes, hogy miert csinalod?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 17:40:43

@inreallife: Lehet hogy rokonok vagyunk, mert anyád nagy kurva volt..;)

6.Lenin 2019.10.16. 17:43:14

@inreallife:

Te csak mosogassál a pakikkal.

inreallife 2019.10.16. 17:49:40

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Az elobb meg kikerted magadnak, mostmeg kurvakent asszocialasz a jo edes anyukadra.

Megint nem csalodtam a fideszes kozerkolcsben. Titeket specialisan valogattak, vagy ki lettetek kepezve kretennek? Szamitani nem szamit, csak kivancsi vagyok, hogy szuletesedtol fogva az vagy, vagy pedig kepzes altal jutottal erre a szintre? Osztonos a kretenseg, vagy tanult magatartasforma?

Kene nektek egy nagy karanten, valahol a nagy magyar puszta kozepen. Ossze kene zarni teged a leninnel meg a birkaval, kivalo harmast alkotnatok. Lenne ott begetes naphosszat.

taga20 2019.10.16. 18:00:19

@Sir Bates dö Hól: sír kemény vagy ma, mint a vídia:)))

ja és igazságos.

taga20 2019.10.16. 18:26:51

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

mi van csókosszájúfityeszmajom, má egyből pucsítasz itt nekem?:)))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.16. 18:30:04

@inreallife: Nem te beszéltél, arról, hogy kinek vagyok a fattya te sötét gazember?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.10.16. 18:33:35

@taga20: nem is rád gondoltam szarzsák
de ezek szerint együtt élveztétek az utazást

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.10.16. 18:36:24

egyesek itt milyen idegesek
mindenki nyugodlyék lea picsába
szórakozni járunk a buz1-re vagy mivanmá

taga20 2019.10.16. 18:39:23

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

anyádat nézd hülyének csókosszájú! nem most jöttem a hathúszassal:)))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.10.16. 18:43:30

@taga20: Nézd már meg hánykor írtad!:))
Engem nem etetsz meg!XD

taga20 2019.10.16. 18:57:14

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

ezek aszt hiszik, hogy mindenki kósalala vagy rezsiszilárd vagy fityeszdroid!:)))

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 19:33:37

@Veszéjben a lyogállamiság !: komolyan? akkor húzzál bőrt a fogadra... jeleztem, hogy hanyagolj, nem akarod érteni, így legalább megértetted, de ha kalapálni akarsz, gyere, kalapálj... elmeroggyant...

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 19:40:16

@6.Lenin: és ha mosogat, akkor mi van? az nem munka? inkább azon kellene elgondolkodni, hogy miért van az, hogy az ország tehetséges tagjai inkább elmennek mosogatni alsó-londonba egy mekibe! a pakikkal meg mi a bajod? nem is emberek?

Sir Bates dö Hól 2019.10.16. 19:42:49

@Veszéjben a lyogállamiság !: akkor a tényleg a kecske a fater, mert az anyai örökség közös, sz'al valamiből adódik a jelentős intellektuális különbség... s nem a javadra;-)...

mgdé 2019.10.16. 20:41:11

@alöksz róz:

Mi nem érthető? A zsákfalvakban csalt a ......, mer' a Cöfi bácsi csak írni tudó (lásd: X), de olvasni és számolni nem.

Így aztán összeszámlálás ellenőrzés se tudott lenni. Ja, ki is nyert a zsákfalvakban? :P

Magyarország Europa jövője. 2019.10.17. 00:15:04

@inreallife: Semmenyire, a világ legjobb kormánya van hatalmon. Kizárolag az elmebeteg magyargyűlőlő barmoknak van problémájuk a kormánnyal. Akik a beteges gyűlöletüktől vezérelve örömmel kiszolgálják az ország ellenségeit. Az ilyen állatok miatt veszítettük el az ország kétharmadát, mert a degenerált gyülöletük mindennél fontosabb volt.
Most meg képesek lennétek az araboknak átjátszani az országot, csak azért, hogy 5 percre, amig az imádott arabjaitok titeket is legyilkolnak majd, hatalomra kerüljetek.

mgdé 2019.10.17. 00:44:36

@Magyarország Europa jövője.:

"veszítettük el az ország kétharmadát"

Kurv@ fontos volt további szláv területek meghódításáért harcba indulni.
Főleg, hogy a környező szláv területek közül az egyetlen igazán fontos, a cseh iparvidék már rég a Monarchiáé volt.

Ja, ja, tudom, de a "becsület" ...

Kiscsillag, te aztán tényleg nagyon butuska vagy ...

ZX 2019.10.17. 08:34:13

@Veszéjben a lyogállamiság !: Több joga van itt élőként mint olyannak akinek fingja sincs mi folyik itt. De ők akár a fideszre is szavazhattak volna. Vajon miért nem tették? Amúgy meg jól lebuktatok, hogy itt hazudoztok össze-vissza.

index.hu/belfold/2019/10/16/ujbuda_115-os_szavazokor_nulla_reszvetel_nulla_szavazo/

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.10.17. 16:06:53

@ZX: Ideiglenes lakcímmel szavaztak..Ezt most megcsinálhattátok, de 2022-ben nem fog működni..

'Vajon miért nem tették?'

Na miért nem te zseni? Mert eleve azért jelentették be őket ideiglenesen a fővárosban, hogy Karigeryre voksoljanak.
süti beállítások módosítása