B1 blogcsalád



Pride - az elfogadás csak látszat

2019. július 07. - ashwood

28333221_b01e146b90733c7ffa2b33da7f9691d5_wm.jpgEgyre kevesebben veszik a fáradtságot, hogy aktívan mutássák ki gyűlöletüket az övéktől eltérőekkel szemben - ahogy egyre kevesebben kapják fel a fejüket a gyűlöletüket szavakban kifejezők megnyilatkozásaikor.

A legutóbbi, budapesti Pride különösebb atrocitások nélkül, sőt, mondhatni az eddigi legnagyobb szabadságfokban zajlott. Budaházy néhány ultájától eltekintve senki nem igyekezett a vonulók tudtára adni, hogy eltérő szexuális irányultságuk felháborítja, undorral tölti el, stb…

Itt azonban egy pillanatra érdemes elidőzni:

  • aki azt hiszi, hogy a homoszexualitás mintaadással “terjed”, az miért nem hisz akkor a család eredjében? Tudjuk, hogy a szölük, a család a legerősebb mintaadó. Vagyis ezen logika mentén a melegségnek ki kellett volna rég pusztulnia, elvégre gyerek csak heteró családban születik, ott pedig nem kap más mintát. (Mielőtt a média mindent elsöprő erejéről kezdene valaki értekezni: a tv és az internet előtt is voltak melegek.)
  • aki azt hiszi, hogy csak a heteroszexuális párkapcsolat a természetes, vagyis a normális, az mivel magyarázza a természetben, vagyis az állítólagos normalitás forrásában nem ritkán előforduló homoszexualitást?
  • aki a természetre, mint normaadóra tekint a családdal kapcsolatos kérdésekben, az a rozmárt vagy a farkast tekinti irányadónak? Míg a farkas egy életre választ párt magának, addig a rozmárok esetében a hím populáció 5 százaléka birtokolja a nőstények 95 százalékát. Melyik a normális?

A kordonmentes vonulás és az örjöngők elrekkentése akár dícséretes fejlemény is lehetne. Csakhogy az aktív gyűlölködők számának drasztikus csökkenésével párhuzamosan a direkt homofób, gyűlölködő szövegekre reagálók száma is zuhan.

Alig néhányan kapták fel a fejüket Kövér László, Fidesz alapító, házelnök kijelentésére. Szerinte egy “rendes” meleg nem is tekinti magát egyenrangúnak a többségi társadalommal. Ehhez pedig bőszen kapcsolódótt később az állampárt kisebb vagy nagyobb hatlamú megmondója.

Senki ne gondolja a Pride zavartalanságát nézve, hogy a magyar társadalom elfogadta a melegeket, a többség a sajátjával azonos jogokat adna nekik. Mindössze a társadalom gyűlölet-fókuszát most épp máshová irányította a hatalom - puszta számításból.

Érdemes Moszkva felé pillogni, ahogy teszi ezt Orbán is sokszor: ott, migránsok, menekültek hijján a melegek most is ott vannak a legnagyobb ellenségek között. Putyon és brancsa rájuk hivatkozva cenzúrázhat tőle független honlapokat, hírforrásokat, tehet amit akar. Már ugye a család védelmében. Mert mennyivel jobb, támogatandóbb, dicsőbb egy olyan család, hol rendszeresen bántalmazza az alkoholista szülők egyike, másika, vagy épp mindkettő a gyermekeit, mint egy olyan meleg pár, amelyik kincsként éli meg, hogy felnevelhet egy gyereket, akit amúgy vérszerinti szülei eldobtrak. (Magyarországon legalább 800 ezer alkoholista él és 5 percenként vernek meg egy gyereket. Azonban meleg párok nem fogadhatnak örökbe.)

Senkit ne tévesszen meg a Pride. A magyar társadalom nem lett toleránsabb - csak épp mást gyűlöl most.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5514930544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 21:07:26

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Felcsatolós cuccot használsz?Hogy döntitek el,hogy ki melyik végén van a botnak? Pénzfeldobással?"

A szakmai titkokra vagy kíváncsi mi?
Mintha nem leszbivideókra csipkednéd azt a közepes méretű bibircsókot amit a hímtagodnak hívsz...

GNDL 2019.07.08. 21:14:15

@Veszéjben a lyogállamiság !: Próbálj már racionálisan gondolkozni, töki. Adósságot akkor csökkentesz ha csökken a tartozásod. Pont.

Attól függetlenül hogy esetleg fizetésemelést kapsz, és „kényelmesebben” tudod törleszteni az adósságodat annak ellenére is ha egyébként a tartozásod nő, semmi köze ahhoz amit fent említettem, tehát adósságot akkor csökkentesz ha csökken a tartozásod. Mert ugye mit csinálsz ha egy időre munkanélkülivé válasz?! Hiába tűnt úgy előtte hónapokig, akár évekig is, hogy növekvő tartozásod ellenére simán elboldogulsz a törlesztőkkel, ha pár hónapon át nem lesz megfelelő bevételed olyan hirtelen elborul az ég feletted hogy össze szarod magad. :)

Na, erre számíts a magyar államadósság kapcsán akkor is, amikor elzárulnak majd az EU-s pénzcsapok.

alöksz róz 2019.07.08. 21:19:30

@R.V.J.: cicus nem tata.
hanem mami
úgy értékeld

GNDL 2019.07.08. 21:20:36

@Szergej Szergejevics Szergejev: „a "pálya" a maastrichti GDP/arányos adósságmutató”

Nem erről volt szó, töki, hanem arról, hogy mihez kezdetek majd ha nem lesz éves szinten 2 ezer milliárdnyi elégetni való EU-s forrás... mert akkor ilyen-olyan GDP arányos cuccot dughatjátok fel magatoknak, a folyamatosan növekvő nominális adósságotok fogja lerágni a tökeiteket. :D

„mindenki azt figyeli, hogy az államadósság hány százaléka az ország éves össztermelésének (GDP)”

Ugyan ezt írtam fentebb is: nem lesznek EU-s források, úgy fog kilőni a GDP arányos adósságotok is mint egy rakéta, mivel nominális értékben nem hogy csökkent volna az adósság, ezzel szemben rekord mértékben nő tovább.

Csak kibaszottul nem értesz hozzá, de ezen már meg sem lepődök hogy trollokból is csak selejt emberanyag áll a Fidesz rendelkezésére. :D

„a Fidesz nyolc éve alatt sokkal kisebb volt a hiány”

Mert harmadával csökkentették például az egészségügy és oktatás költségvetését, illetve rekord szintre emelték az adóterheket... ezért is veszített el 750+ ezer munkavállalót Magyarország az elmúlt években.

Hidd el, te is sokat tudnál spórolni, ha egy héten három napon át nem ennél... de azt is hidd el, hogy erre rámegy majd az egészséged. :)

alöksz róz 2019.07.08. 21:26:57

@GNDL: ti még akkor is növeltétek az államadósságot, amikor szó szerint mindent elkótyavetyéltetek, töki.

"Ugyan ezt írtam fentebb is: nem lesznek EU-s források, úgy fog kilőni a GDP arányos adósságotok is mint egy rakéta" - mert a gdp jelentősen csökkenni fog, úgy véled?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.08. 21:39:16

@alöksz róz: "mami"

:))

190 centi, 120 kiló vagyok, és megbaszom anyádat a ravatalon. :))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 21:44:53

@alöksz róz:
"cicus nem tata.
hanem mami
úgy értékeld"

A változókor beálltával már nincs akkora különbség.
Anélkül hogy megsérteném az úr/hölgyet, nem vagyunk egy korosztály.

Ahogy a hazai popzene Frank Sinatrája énekelte egykor:
"A réten mindenki talál virágot, attól hogy már nő a bajszod, még lehetünk jó barátok!"

alöksz róz 2019.07.08. 21:46:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: szóval nagydarab lezbi öregasszony vagy.
aki még nekrofil is

de most elbasztad, mert így könnyű lesz téged felismerni, nem sok ekkora darab öreg nő szokott teli torokból ordítozni dk-s mellényben.
szóval ha hanyatt estél mert valaki kirúgta a lábad, majd gondolj rám

alöksz róz 2019.07.08. 21:49:02

@R.V.J.: "A változókor beálltával már nincs akkora különbség." - lehet, ezt te biztos jobban tudod, nekem nincs ilyen irányú tapasztalatom.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.08. 21:53:53

@GNDL: "Csak kibaszottul nem értesz hozzá, de ezen már meg sem lepődök hogy trollokból is csak selejt emberanyag áll a Fidesz rendelkezésére"

Töki, az utolsó két idézett pontodban má' nem velem vitatkoztál, hanem Zawadowski Ádámmal, a Közép-európai Egyetem közgazdászkutatójával, mivel az a teljes két bekezdés szó szerinti idézet tőle.

De majd nyugodtan írd meg neki is, hogy ő szerinted a "trollokból is csak a selejt emberanyag", a Fidesz zsoldjában, itt találod a kontaktjait:
people.ceu.edu/adam_zawadowski

GNDL 2019.07.08. 21:57:32

@Szergej Szergejevics Szergejev: "az utolsó két idézett pontodban má' nem velem vitatkoztál"

Vitattam volna amit idéztél?! Olvasd el még egyszer amit írtam, de legközelebb próbáld leküzdeni a diszexiádat. :)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 22:00:11

@alöksz róz:
"lehet, ezt te biztos jobban tudod, nekem nincs ilyen irányú tapasztalatom."

Nézd fiatal vagyok, néha kell a pénz. :(

alöksz róz 2019.07.08. 22:02:48

@R.V.J.: én nem ítéllek el érte.
szarul fizet a bérkommentelés, megírta az index is.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 22:08:57

@alöksz róz:
"én nem ítéllek el érte.
szarul fizet a bérkommentelés, megírta az index is."

Ezt épp nem mondanám! Ha annyit keresnél mint én, azonnal vállalnál még két pulyát.
Csak hát budai lányként toronymagasak a költségeim + sokat jótékonykodok!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 22:13:49

@R.V.J.: Lehet,jobb szexet nyújtanék neked,mint kedvesed az uborkával..:) Ez lenne a te G -napod..:)))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 22:21:26

@GNDL: Nominális adósságot,de nimcs olyan ország a világon,amelynek csökkenne a nominális adóssága.Épp ezért lényegesebb mutató a GDP arányos államadósság,és a Maastrichti
kritériumok között is ez szerepel..

GNDL 2019.07.08. 22:21:36

@alöksz róz: „ti még akkor is növeltétek az államadósságot”

Pontosan ki az a „ti”, kedves posztkomcsi lövészárokharcos cimbora?! :) Én jobboldali vagyok és liberális, vagyis értsd, nemzeti liberális, és „mi” még nem voltunk kormányon... hidd el, észrevennéd ha „,mi” lennénk, ugyanis többek közt lusztrációs törvénnyel nyitnánk amit az egykori MSZMP-s/KISZ-es és egykori három per akárhányas muszka besúgó fideszes elvtársaitok is alaposan megszívnának... :)

„mert a gdp jelentősen csökkenni fog, úgy véled?”

Hogy konkrétan mi fog történni ha csillapodik az EU-s konjunktúra, vagy amikor apadnak majd az EU-s források, vagy amikor kibasszák „önként” a Fideszt a néppártból és emiatt a német befektetők is átgondolják üzletpolitikájukat a fene se tudja... de az biztos, hogy csillapodik az EU-s konjunktúra, apadni fognak az EU-s források, sőt, lehet teljesen elzárják majd ezeket amíg Magyarország nem csatlakozik az EU-s ügyészséghez, ezen felül maguk a német befektetők üzenték meg hogy átgondolják üzletpolitikájukat ha a Fidesz már nem lesz a Néppárt tagja ez egészen biztos... és egy 2017-es kormányzat által rendelt tanulmány szerint is EU-s források nélkül lófasz lenne Magyarországon, és legjobb esetben is stagnálás de nem elképzelhetetlen az 1-1.5%-os recesszió sem... :)

Szóval, én azért hosszabb távra már nem nagyon terveznék a fideszes elvtársak helyében, inkább ügyelnék rá hogy mindig meg legyenek tankolva a luxusrepcsik és járjon a motor, mert ki tudja mikor kell menekülőre fogni... :D

GNDL 2019.07.08. 22:22:27

@Veszéjben a lyogállamiság !: „nimcs olyan ország a világon,amelynek csökkenne a nominális adóssága”

Anyád életére esküszöl?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 22:29:57

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Lehet,jobb szexet nyújtanék neked,mint kedvesed az uborkával..:) Ez lenne a te G -napod..:)))"

Valahogy ez egészen irreálisan hangzik tőled.

Sokkal valószínűbb, hogy egy kövér, izzadt kandisznó ötperces ziháló töcskölését produkálnád.
Erre viszont kénytelen vagyok tisztelettel nemet mondani.

taga.20 2019.07.08. 22:30:55

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "amúgy taga elvt.t kimosták már a geciből, vagy még mindig mámorosan fetreng? "

Hát keményen leszoptam pár arabot, ömlött a geci rendesen, én meg nyeltem az arabgecit, mint kacsa a nokedlit. Eleinte a szokásos modon allak akbaroztak, de a végén, már mindegyik a "TAGA AKBAR, TAGA AKBAR"-t ismételgette. Nem akarok dicsekedni, de arabszopásban tényleg én vagyok a legnagyobb. Persze a liberálisok alapból jók az arabszopásban.

TAGA AKBAR
TAGA AKBAR
TAGA AKBAR..........

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 23:08:32

@R.V.J.: Egy uborkánál egész biztosan jobb vagyok,ezt garantálhatom..:)
Egyáltalán találkoztál már fasszal élőben?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 23:14:03

@GNDL: Nem,de akkor mondj egyet.(Az ébredő Mali nem ér..:))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 23:26:52

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Egy uborkánál egész biztosan jobb vagyok,ezt garantálhatom..:)
Egyáltalán találkoztál már fasszal élőben?"

Nem akarom letörni az önbizalmadat

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 23:29:38

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Amúgy ezzel a pénisz kultusszal nem lógnál ki azok közül a meleg fiúk közül akit ismerek.

Mellesleg nekem nem a fasszal van a bajom, hanem azzal a lusta perverz disznóval aki hozzá van nőve.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.09. 00:02:44

@GNDL: "Vitattam volna amit idéztél?!"

Úgy tűnt. Vagy legalábbis írogattál hozzá mindenféle hülyeségeket, ahogy szoktad, vitának ezt mondjuk csak erős jóindulattal nevezném.

"legközelebb próbáld leküzdeni a diszexiádat"

:DDD

Esetleg legközelebb próbálj meg értelmes dolgokat írni, akkor sokkal könnyebb lesz értelmezni!

"én azért hosszabb távra már nem nagyon terveznék a fideszes elvtársak helyében"

Vicces vagy lippsikém, de inkább csak szánalmasan hülye.

Már egy éve minden topikban azzal jössz, hogy a zOrbánt most már azonnal ki fogják kúrni a Néppártból, azonnal elzárják a pénzcsapokat, és azok hiányában azonnal csődbe megy a gazdaság, de valahogy sose akar semmi ilyesmi történni.

Sőt, manapság már a B1 blog is arról írogat, hogy Merkel és Macron "megállapodott" Orbánnal, arról, hogy "megtarthatja, amit már megszerzett", meg hogy "nem az Unió fogja megdönteni az autokratikus magyarországi rezsimet".
b1.blog.hu/2019/07/08/ezzel_vasarolhatta_meg_orbant_macron_es_merkel

Te viszont várd csak nyugodtan tovább a Télapót, meg a Jézuskát...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.09. 06:15:14

@Veszéjben a lyogállamiság !:

A királyfi úgy dönt, hogy megházasodik, el is megy egy távoli ország palotájába, ahol a királynak három gyönyörű lánya van. Meg is kapja az apa áldását, csakhogy ő egy szűz lányt szeretne feleségének, tehát kitalál egy megoldást. Bemegy a legidősebb lány szobájába, s férfiasságát előkapva megkérdezi:
-Szép királylány, tudod-e mi ez?
Mire a királylány felel:
-Persze, hogy tudom, jó uram: ez egy fasz.
Gondolja a királyfi, hogy ez a lány már nem szűz, tehát a középső lányhoz indul. Bemegy a szobába, falloszát újból előkapja, s megkérdezi:
-Szép királylány, tudod-e mi ez?
A középső lány is felel:
-Hogyne tudnám, ez egy fasz.
Búslakodik a királyfi, gondolja, ez a lány se szűz már. De azért még szerencsét próbál a legfiatalabbal is. Ahogy eddig is, bemegy a hölgy szobájába, s meglibbenti hímvesszejét megkérdezve:
-Szép királylány, tudod-e mi ez?
A királylány nem tudja. Örül a királyfi, azonnal hét határra szóló lakodalmat csapnak. A nászéjszakán ismét előveszi a királyfi a fegyverét, s mondja:
-Most, hogy megtörtént az esküvő, elárulom neked: ez egy fasz.
Mire a királylány:
-Eeeeeez? A sárkányé, na AZ FASZ!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.09. 06:21:40

Arisztid gróf elveszi feleségül Anasztázia grófkisasszonyt.

Zajlik a lagzi, de Arisztid már nagyon kezdené a nászéjszakát. Mikor végre felmennek a szobába és egyedül maradnak Arisztid azon kezd gondolkodni, hogyan vezesse be finoman az asszonykát, mégsem kéne megijeszteni, amikor is Anasztázia váratlanul megkérdezi:

- Mondja gróf úr, mi az, hogy pénisz?

Arisztid megörül, és válaszul büszkén megmutatja. Anasztázia nézi, nézi, aztán megszólal:

- Ah! Szóval olyan, mint a fasz, csak kisebb....

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.09. 06:24:50

A Szovjetunióban haldoklik nagyanyó, a nagyapó végigjárja az orvosokat,
van-e valami remény - végül egy alternatív doktor azt mondja neki: egy
módon segíthet az asszonynak, ha teljesíti férji kötelezettségét. Mire
az öreg:
- Nagyon öreg vagyok én már, kezem között halt meg Lenin elvtárs, hogy
tehetnék én ilyet..?
De az orvos csak győzködi, hogy nincs más lehetőség - nagyapó hát
összeszedte minden erejét és teljesített. Reggel ébredezik, hát nincs
mellette az ágyban az asszony: ott sürög-forog a konyhában, palacsintát
sütöget, kacag és dalol. Nagyapó elkeseredetten verte a falba a fejét:
- Milyen hülye vagyok én! Megmenthettem volna Lenin elvtársat is!!!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.09. 07:43:33

@R.V.J.: Életed lehetőségét hagyod ki..de mindegy.Egyet árulj el..Mindig leszbi voltál? Sose volt dolgod ellenkező neművel?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.09. 07:51:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Férfitől kérdezik,hogy mi a kedvenc póza..

-Háát..Én vagyok fent..a feleségem meg lent Pécsen anyósomnál..:)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.09. 08:40:05

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Életed lehetőségét hagyod ki..de mindegy.Egyet árulj el..Mindig leszbi voltál? Sose volt dolgod ellenkező neművel?"

Ez van. Nekem ez jutott, csak jó csajok! Se egy szőrös hát, se a "szőke" herceg morcsos mackóban - nyakig benne a Suzuki Swift motorjában!
Amúgy elhiszem neked, hogy jó vagy leszbi-visszacsinálásban, attól eltekintve, hogy itt mindenki a verbális szex Rocco Siffredije.

2019.07.09. 09:55:06

@GNDL: "Mint mindig, most is Eurostat, és nem arról volt szó hogy „mindegyikük nyomorog”, hanem arról hogy a magyar nyugdíjasok az egyik legcsóróbbak EU-s szinten. A nélkülözésnek és elszegényedésnek kitett nyugdíjasok arányát tekintve tulajdonképpen a balkáni és balti EU-s tagállamokkal vagyunk egy szinten."
Néha olvasni kellene liberális médiát is és akkor nem lenne ennyire elkeseredve a magyar nyugdíjasok nyomora miatt!
hvg.hu/gazdasag/20151207_szegeny_magyar_nyugdijasok_ne_vicceljunk#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default

2019.07.09. 10:43:08

@R.V.J.: Az álomszerűen ideális házasság a hetero férfi és leszbikus nő, mert ha elhidegülnek, akkor együtt mehetnek csajozni.
Egyébként meg szegény leszbikusokat annyira nem üldözték soha /Logikus, mert nem jelentettek közegészségügyi és járványügyi veszélyt./, hogy még csak elnevezésük sem volt, nem úgy mint a buziknak.
Egyébként ez az egész probléma annyira természetes, hogy Magyarországon több ember van gyilkosságért börtönben, mint ahány egynemű ember élettársi kapcsolatot létesített.
Ha meg a fekáliára gerjedőket nézzük, akkor ennél a gusztusnál négyszer többen vannak a gyilkosok ..
Ahhoz képest jó nagy nyilvánosságot kérnek és kapnak is a liberális agyamentek által diktált világban.
24.hu/belfold/2018/07/07/bejegyzett-elettars-gyerek/

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.09. 11:32:04

@Tényelek:
Köszi a gyilkosokkal való összehasonlítást, kiváló ízlésre vall!!

Ha szösszenetednek az volt a mondanivalója, hogy kevesen vagyunk, mégis sok figyelmet kapunk, akkor jó. A sok évszázad büntetés, megaláztatás, kisemmizés után ez a minimum!!!!

alöksz róz 2019.07.09. 11:57:35

@GNDL: jaja, te egy igazi jobboldali baloldali liberális zöldpárti progresszivista vagy, tudjuk, mondanod se kellett volna...
ja és mindegyikből szigorúan IGAZI, mert azt természetesen ti határozzátok meg, mi micsoda és mi az igazi.

"vagy amikor kibasszák „önként” a Fideszt a néppártból és emiatt a német befektetők is átgondolják üzletpolitikájukat a fene se tudja..." - hát emiatt biztos nem fogják átgondolni, hiába reménykedtek benne, amíg profit van, üzletelnek (a kínaiakkal, oroszokkal, törökökkel is), a nemzetközi nagyvállalatok nem demokráciát, sajtószabadságot meg ideológiákat gyártanak. ti mindig ilyenekben reménykedtek, mert azt már sejtitek, h a magyar társadalom nem kér belőletek... majd az usa az andréval jól megbuktatja az orbánt, majd a német vállalatok jól megbuktatják a kormányt, majd a nato vagy az eu-s - ha lesz - vagy a szovjet felszabadító hadsereg jól bevonul és demokráciát csinál nektek (demokrácia: amikor ti vagytok hatalmon, az se baj, ha népi.)

"legjobb esetben is stagnálás de nem elképzelhetetlen az 1-1.5%-os recesszió sem... :)". - micsoda boldogság ez neked, igaz? :D
csak hát a stagnálás vagy 1%-os csökkenés az nagyon nem a gdp bezuhanása, ahhoz h "rakétaként" lőjön ki a gdp-arányos adósság ennél jóval nagyobb csökkenés kellene.
vagy a stagnálás/kis csökkenés mellett nagyarányú hitelfelvétel. de eddig ilyet csak tőletek, az államadósság csökkentésének élharcosaitól láthattunk érdekes módon.
kis józanság nem ártana :-)

"Én jobboldali vagyok és liberális, , vagyis értsd, nemzeti liberális" - de azért a dk-ra vagy mszp-re gond nélkül szavazol, ha úgy adja ki, igaz? :D

alöksz róz 2019.07.09. 12:01:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nem is vagy te igazi lezbi ha mindig a faszokkal foglalkozol...
inkább csak kényszerlezbi, olyan nincs bika - leszbika, valójában krónikus faszhiányban szenvedsz

GNDL 2019.07.09. 12:22:46

@alöksz róz: „emiatt biztos nem fogják átgondolni”

„A Sargentini-jelentés elfogadása még biztosan nem az a pont. A Fidesz kizárása a Néppártból viszont már egy határt jelezhet”: mfor.hu/cikkek/makro/a-fidesz-kizarasa-a-neppartbol-lehet-a-fordulopont-a-nemet-cegeknel-nem-a-sargentini-jelentes.html

Egyébként meg a Telekom épp most jelentette be, hogy kivonul a hálózati informatikából Magyarországról. :) Oops...

„a magyar társadalom nem kér belőletek”

Ezzel a fajta fasiszta propagandával nem tudok mit kezdeni. A „magyar társadalom” a kékcédulás kommunistákból sem kért, csak hát ugye választási csalásokkal mégis rátelepedtek a magyarok nyakára. Ahogy Orbán is...

„demokrácia: amikor ti vagytok hatalmon”

Demokrácia az, amikor létezik a hatalmi ágak szétválasztása, amikor független a közigazgatás és létezik szubszidiaritás, amikor szabad a sajtó és plurális a médiapiac, ezáltal kiegyensúlyozott és objektív a tömegtájékoztatás, és legfőképp amikor létezik a jogállamiság... Magyarországra ma már egyik sem jellemző, tehát Magyarország ma már nem demokrácia... lásd a hetes cikkes eljárást is.

„stagnálás vagy 1%-os csökkenés az nagyon nem a gdp bezuhanása”

Tekintve hogy a GDP növekedés közel felét a Fidesz-KDNP EU-s forrásokból finanszírozott és szubvencionált szocializmust idéző tervgazdálkodása állítja elő, még egy 1% körüli növekedés is súlyos állami forráshiányt tükröz... akkor, amikor már most is gyakorlatilag összeomlóban az egészségügy és az oktatási rendszer, például... bármilyen mértékű recesszió pedig azt jelenti, hogy ennyi volt a Patyomkin-gazdaságotok, töki. :)

„eddig ilyet csak tőletek”

Aha, hát ezzel a fajta frusztrált hőbörgéssel sem tudok mit kezdeni, a magadfajta szellemi fogyatékosoknak elég nehéz elmesélni, hogy a világ sokkal színesebb és sokrétűbb annál, amit a csőlátásotokkal és önálló tájékozódási képességeitek teljes hiányával képesek vagytok megérteni belőle... :)

Fent már említettem, hogy „mi” még nem voltunk kormányon Magyarországon, mert azt észrevetted volna, többek közt abból is, hogy egy lusztrációs törvénnyel és az állambiztonsági múlt feltárásával már rég kizártuk volna a közéletből a rendszerváltás hiánya miatt nyakunkon maradt fideszes és szocialista posztkommunista, és nettó hazaáruló egykori moszkovita besúgó pöcsöket... :)

Próbáld megérteni, hogy „ti” csak a ressentiment kádárista és horthysta nosztalgiába beleőrült emberszabású pöcsök vagytok, de nem a jobboldal, főleg nem „a magyar társadalom”... a jobboldal „mi” vagyunk Magyarországon, az européer, szabadságpárti, piacpárti, EU-párti és demokrácia- és jogállamiságpárti párti magyarok. Ti ugyan azok a söpredék vagytok akik a múltban kollaboráltak mind a fasisztákkal, mind a kommunistákkal, és folyamatosan a történelem vesztes szereplőinek az oldalára húztátok Magyarországot. Ma is.

„kis józanság nem ártana”

Mondod te mint egy leszakadt alkoholista pöcs, aki munkanapon már délben bekortyolta a harmadik-negyedik féldekás aromásított kevertjét?! :)

„azért a dk-ra vagy mszp-re gond nélkül szavazol”

Nem, 2012 óta nem szavazok, mivel mint fent említettem, Magyarországon 2012 január elsejével megszűnt a jogállamiság és az alkotmányosság, innentől Magyarország már nem demokrácia... és szabad és tiszta választásokat pedig csak demokráciában lehet lebonyolítani.

De ne aggódjatok, elvtársak, most éppen azon dolgozunk hogy elzárassuk az EU-s pénzcsapokat, csak hogy megmutathassátok hogy mennyire vagytok képesek dübörögtetni a Patyomkin-gazdaságotokat EU-s támogatások nélkül. :) És elég jól haladunk, már csak az van hátra hogy kötelezően EU-s ügyészséghez való csatlakozáshoz kössük az EU-s forrásokra való jogosultságot, illetve hogy az EU-s források pályáztatása és elosztása egyharmad-egyharmad arányban EU-s intézményekre és helyi önkormányzati/civil szervezetekre legyen bízva, a maradék egyharmad kormányzati felügyelet mellett... és akkor azt hiszem innentől teljesen magatokra fogtok maradni, ha már nem fosztogathatjátok majd a közpénzeket, csak úgy keresztényi módon, gondolom én. :)

2019.07.09. 12:51:44

@R.V.J.: "Köszi a gyilkosokkal való összehasonlítást, kiváló ízlésre vall!!"
Szívesen!
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy mennyire természetes viselkedés egy adott közösségben.
"A sok évszázad büntetés, megaláztatás, kisemmizés után ez a minimum!!!! "
Ezt a mondatot nem értem, ugyanis a leszbikusokat semmilyen hátrány, kirekesztés nem érte a történelem során, a szigorú szabályok csak a buzikra vonatkoztak, azokra is csak azért mert a természetellenes szexuális szokásaik miatt akár egész közösségek is kihalhattak, mint ahogy most is tízmillió számra fertőztek meg embereket a fertőzésveszélyes tevékenységükkel. Ehhez természetesen csak ők kevesek lettek volna, azonban az ilyen életforma a hedonizmusról szól, ezért a köztük élményt kereső biszexuálisok viszik ki a fertőzéseket a heteroszexuálisok közé, ezzel ölnek meg embereket tömegesen.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.09. 13:01:31

@R.V.J.: Subarum van nem Suzukim, ha ez számít valamit..De most komolyan,hogyha soha nem voltál hímneművel, akkor honnan tudod, hogy hogy néz ki egy bráner? Megnézted az interneten? :)

2019.07.09. 13:01:45

@GNDL: "Nem, 2012 óta nem szavazok, mivel mint fent említettem, Magyarországon 2012 január elsejével megszűnt a jogállamiság és az alkotmányosság, innentől Magyarország már nem demokrácia... és szabad és tiszta választásokat pedig csak demokráciában lehet lebonyolítani."
Az azért jelöl egy szintet, aki szerint csak az az alkotmány az igazi, amit a szovjet hadsereg szárnyai alatt, Németh Miklósék alkottak meg az MSZP színeiben.
Aki ilyet ír, annak a demokráciáról fogalma sincs, kizárólag balos diktatúrában érezné jól magát, .. és mint olvasható öntől, még a módszer is hasonló, csak most nem Moszkva, hanem Brüsszel beavatkozását kérik, hogy rosszabb legyen országnak és ezáltal lehetőség nyíljon önöknek a hatalomátvételre a zavarokat kihasználva.
Az önök elképzeléseiben a mániákus hatalomszerzésen kívül soha sem számított semmi, a magyar polgárok meg még csak az eszükbe sem jutottak, .. a demokráciát meg népidemokráciává alakítanák megint, úgy, hogy abban a nép nem vehetne részt megint.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.09. 13:01:47

@Tényelek:
"az ilyen életforma a hedonizmusról szól"

Irígységet érzékelek! Szerintem ez nem egy meleg, hanem egy férfi probléma! Ha egy hetero férfi annyi alkalmi szexhez juthatna mint egy meleg, ki is használná! Ennek semmi köze ahhoz hogy egy férfit vagy egy nöt kezel szexuális tárgyként!!
Vedd az AIDS járványt, ha nem lennének férfiak ki sem tört volna, de hát csak meg kellett dugni azt a majmot igaz férfikém???

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.09. 13:12:01

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Most miért kell nekem további kifogásokkal fárasztani téged?? Na mindegy, ha neked ez kell: A Subarunak pocsék az alkatrész ellátása!!!

Igen videókon láttam, amiket viszünk az iskolákba felvilágosítani a diákokat!!! Jókat kacagunk ahogy kikerekedik a szemük amikor az edzötermi gyúrós fazonok rákezdenek demózásra!!! HAHAHAHA!!!

GNDL 2019.07.09. 13:12:45

@Tényelek: „aki szerint csak az az alkotmány az igazi”

Az alapján lett miniszterelnök először a fasiszta vezéretek is 1998-ban... akkor az is illegitim volt, akkor most Orbán is balos és kommunista, vagy miért nem tudtok racionálisan érvelni soha?! :D

Az volt a hatályban lévő konszenzusos alkotmányunk, és az volt hatályban akkor is amikor Orbánék tulajdonképpen alkotmányellenesen és önkényesen megalkották a saját, senki által nem támogatott, senki által el nem fogadott alaptörvény-fecnijüket.

Egyébként pont a magadfajta pöcsöknek kéne igazán lapos alaphelyzetbe tenniük a pofájukat, mikor az elmúlt években az elvtársaitok kétszer szavazták le a Jobbik lusztrációs törvényjavaslatát, és közel tucatszor az LMP állambiztonsági múlt feltárására vonatkozó javaslatát... ráadásul a moszkovita söpredéketek pont egy 56-os állami megemlékezésen tartotta jó ötletnek előléptetni és kitüntetni az egyik nettó hazaáruló egykori besúgójukat: 444.hu/2016/10/23/ader-janos-1956-alkalmabol-eloleptette-a-volt-iiiii-es-operativ-tisztet-tasnadi-laszlo-rendeszeti-allamtitkart

Szóval, jobban tennéd ha pofádat befognád te antimagyar hazaáruló geci. :)

„hanem Brüsszel beavatkozását kérik”

Lépjetek ki te pöcsfej. Csak egy szokásotok szerint elcsalt népszavazás kell hozzá, és már nyújthatjátok is be az 50-es cikkely szerinti kilépési nyilatkozatot. :) Az már nem lehet érv, hogy majd ti megreformáljátok ez EU-t, mert a legutóbbi EP választáson az európai választópolgárok inkább az EU-párti zöldeket és liberálisokat támogatták a fasiszta söpredéketek helyett, tehát ma már semmi esélyetek hogy a saját embertelen lófaszarcú képetekre formáljátok az EU-t... egy lehetőségetek maradt: ha elég nyilvánvalóan képtelenek vagytok beilleszkedni a civilizált európai keresztény-zsidó kultúrkörbe, akkor takarodnotok kell vissza anyátok büdös picsájába félázsiába. :D Gyerünk, elvtársak, ne a pofátok legyen nagy... :)

2019.07.09. 13:34:10

@GNDL: "Az volt a hatályban lévő konszenzusos alkotmányunk, .."
Nem volt konszenzusos, a Fidesz nem írta alá az MSZMP-al kötött alkut, amiben a Rákosi féle Alkotmány foltozott változata is volt.
A többi liberálbolsevik megnyilvánulást /értd. alpári, bunkó szókészlet kiteljesedést!/ már nem igazán olvasgattam, semmi értelme elég, ha előveszem a trágár szavak gyűjteményét, .. nagyjából az értelme is a körül van az írásának.

2019.07.09. 13:38:47

@R.V.J.: "Ha egy hetero férfi annyi alkalmi szexhez juthatna mint egy meleg .. "
Na ezt nem igazán értem, mert szerintem kizárólag a melegek tudnak szexelni, a hidegek egyszerűen túl merevek hozzá, .. ráadásul a hetero és a homoszexuális is meleg, ebben semmi különbség nincs köztük! Mit is akart írni?

alöksz róz 2019.07.09. 13:40:39

@GNDL: ez az mfor-os egy jó cikk, csak az a baj, hogy pont azt támasztja alá, amit én írtam...
nagyon szelektíven olvasol :D
az idézeted után ez következik: "mondta egyik forrásunk. Egy másik interjúalanyunk szerint csak abban esetben válna forróvá a helyzet, ha „veszélybe kerülne az EU-tagság, de erről nincs szó. Magyarország épp azért vonzó, mert EU-tag.”"
egyébként tele van a cikk ilyen megállapításokkal:
-„A német vállalatokat nem érdekli a magyar politikai helyzet, amíg az nem sérti a gazdasági érdekeiket”
-Bár a magyar kormány megítélése német üzleti körökben vegyes, olyan esetről egyik forrásunk sem tudott, hogy egy cég a magyar politika miatt választott más országot, vagy emiatt nem bővítette itteni termelését.

"Egyébként meg a Telekom épp most jelentette be, hogy kivonul a hálózati informatikából Magyarországról. :) Oops..." - jaja, megveszi a lőrinc azt is. meg az origót is simán átadta a fidesznek ez a demokráciáért harcoló német multi.

"Ezzel a fajta fasiszta propagandával nem tudok mit kezdeni. A „magyar társadalom” a kékcédulás kommunistákból sem kért, csak hát ugye választási csalásokkal mégis rátelepedtek a magyarok nyakára." - úgy-úgy, vissza a negyvenes évekbe, már akkor is fasiszta volt, aki kimondta, hogy a magyar társadalom nem kér belőletek :D
most is reménykedtek valami hasonló külső segítségben, csak hiába.

jaja, ezt mondom én is, ti vagytok mindenből az IGAZIAK, jobboldaliak is meg baloldaliak is, liberálisok, konzervatívok, progresszívek, zöldek stb. egyszerre.
és nincs demokrácia, hatalmi ágak szétválasztása meg ilyenek, csakis akkor van, amikor ti kormányoztok. egyéb esetekben fasizmus van.

ja hogy nem szavazol, mert nem látod értelmét. de a propagandát azért nyomod ezerrel... érdekes.
hát akkor reménykedj továbbra is magyarország gazdasági összeomlásában meg a külső beavatkozásban, ha úgy jobban érzed magad. de én nem látom h pl a magyar gazdaság összeomlásában mi lenne a nemzeti érdek, meg miért kellene ebben reménykedni bárkinek is, pláne örömködni.
aztán csodálkoztok h hazaárulónak tartanak titeket a normális emberek

alöksz róz 2019.07.09. 13:42:56

@Tényelek: te most kajak a buzulásról vitázol a saját kommentes kollégáddal???

alöksz róz 2019.07.09. 13:44:06

@Tényelek: "Az azért jelöl egy szintet, aki szerint csak az az alkotmány az igazi, amit a szovjet hadsereg szárnyai alatt, Németh Miklósék alkottak meg az MSZP színeiben." - ott a pont.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.09. 13:45:34

@GNDL: "Egyébként meg a Telekom épp most jelentette be, hogy kivonul a hálózati informatikából Magyarországról. :) Oops..."

Ez mekkora...

Neked aztán van bőr a képeden, lippsikém.

Ez még véletlenül sem politikai okokból történt, csak kaptak egy nagyon jó ajánlatot... Egy olyan cégtől, amelyik organikusan is gyorsan növekedett, de elérkezettnek látta az időt a szintlépéshez.

Egyébként meg ez számunkra egyértelműen jó hír. Mert ha már milliókat ölnek kormányzati oldalról az IKT-be, akkor jobb, ha nem folyik ki a pénz az országból.

Persze tudjuk, hogy a magadfajta lippsikéknek meg a komprádor burzsoáziának csak az tetszik, ha a külföldi tulajdonú cégek fölözik le a profitot az állami megrendelések után is, de ma már más idők járnak.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.09. 13:47:47

@GNDL: Ha valaki kíváncsi a valódi indokokra is a T-Systems üzletről (és nem a balhibbant maszlagra akar hagyatkozni):
m.portfolio.hu/vallalatok/telekom/breking-a-4ig-megvasarolja-a-t-systemset.330495.html

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.09. 13:48:47

@Tényelek:
"ráadásul a hetero és a homoszexuális is meleg, ebben semmi különbség nincs köztük"

Ezt én sem írhattam volna szebben!!!! Gratulálok a felismerésedhez, talalálkozunk jövöre a menetben!!

Ne felejtsd a barna kendöt a nyakadba kötni!!!
en.wikipedia.org/wiki/Handkerchief_code

GNDL 2019.07.09. 13:50:49

@Tényelek: „nem volt konszenzusos, a Fidesz nem írta alá”

Az első országgyűlés közel 80%-os arányban szavazta meg a 90-es alkotmánymódosítást (szemben Orbánék alaptörvény-fecnijével amit csak és kizárólag a fideszes elvtársak szavazták meg), egyedül az MSZP nyomott NEM-et egy MDF-es és pár független mellett, illetve az akkor még fideszes Ungár Klára... a fideszes elvtársak a 89-es kerekasztal tárgyalások idején még egykori nagypofájú KISZ-es botrányhősöknek számítottak, 90-ben pedig az alkotmánymódosításkor tartózkodtak a szavazáson.

Szóval, de, négyötödös többséget 8%-nyi NEM és 6%-nyi tartózkodással szemben már eléggé konszenzusosnak nevezhetünk. :)

Ennyit röviden arról hogy mennyire vagytok képben a 89-90-es eseményekkel kapcsolatban is...

Tehát ott tartottunk, hogy 50-es cikk, kilépési nyilatkozat, és ha annyira szar nektek az EU akkor takarodnotok kéne a halász falára, nem gondolod?! :)

alöksz róz 2019.07.09. 13:54:43

@GNDL: "Az első országgyűlés közel 80%-os arányban szavazta meg a 90-es alkotmánymódosítást" - de azt a közéletből a rendszerváltás hiánya miatt nyakunkon maradt fideszes és szocialista posztkommunista, és nettó hazaáruló egykori moszkovita besúgó pöcsök szavazták meg, nem? akkor milyen alapon hivatkozol rá mint valami nagy társadalmi konszenzusra? :D

GNDL 2019.07.09. 13:55:58

@alöksz róz: „pont azt támasztja alá, amit én írtam”

Mert te említetted, hogy a Fidesz néppárti távozása már az a határ lehet a német vállalatoknál, ami után átgondolják magyarországi üzletpolitikájukat. Ja, várj, nem, mert ezt én írtam. :)

„aztán csodálkoztok h hazaárulónak tartanak titeket a normális emberek”

Egyelőre ott tartunk töki, hogy a posztkommunista söpredéketek borult újra az oroszok ölébe arccal előre, nem pedig „mi”... :)

Senki nem „örömködik” Magyarország gazdasági összeomlásán, de ez van, amíg a moszkovita söpredéketek maradhat kormányon ez elkerülhetetlen.

Normális emberek... az... a legfeljebb nyolc általános végzettségetekkel, muhahaha. :D

alöksz róz 2019.07.09. 13:56:39

szorgalmasan lövöd az öngólokat

GNDL 2019.07.09. 13:57:55

@alöksz róz: „a közéletből a rendszerváltás hiánya miatt nyakunkon maradt fideszes és szocialista posztkommunista, és nettó hazaáruló egykori moszkovita besúgó pöcsök szavazták meg, nem?”

Nem, mint ahogy ezt is említettem az MSZP nem szavazta meg és a Fidesz tartózkodott... csak megint nem olvasol, paraszt. :)

GNDL 2019.07.09. 14:01:32

@Szergej Szergejevics Szergejev: „Egyébként meg ez számunkra egyértelműen jó hír.”

Persze, majd az államigazgatásból távozott informatikusokat olyanokkal próbálják pótolni akik például a BKK online jegyvásárlási rendszerét is alaposan elkúrták... egy kibaszott, pár milliós vagy pár tízmilliós fejlesztési költségű webáruházat nem tudtak felépíteni milliárdokból... :D

„alaki kíváncsi a valódi indokokra is a T-Systems üzletről”

Végeredményben mégis csak arról van szó, hogy az egyik legnagyobb német vállalat kivonul az országból. Persze magyarázhatjátok, mint hogy a „negatív növekedés is növekedés”, de ez az alaphelyzeten nem változtat... :)

GNDL 2019.07.09. 14:03:57

@GNDL: „egyik legnagyobb német vállalat kivonul az országból”

Még mielőtt belekötne valamelyik trol paraszt: _elkezdett_ kivonulni az országból, pont azt a hálózati informatikai vállalatát adta fel legelsőként, amely a mobilkommunikációs fejlesztések miatt ma az egyik legjövedelmezőbb iparág. :D Teljesen logikus döntés... :D

alöksz róz 2019.07.09. 14:05:19

@GNDL: "Mert te említetted, hogy a Fidesz néppárti távozása már az a határ lehet a német vállalatoknál, ami után átgondolják magyarországi üzletpolitikájukat." - te említetted. csak kár volt :D
a valóságban a cikk megállapítása az, hogy nem érdekli a német cégeket a politika, amíg nem sérti a gazdasági érdekeiket. mondom én h szelektíven olvasol...

senki? hát te reménykedsz benne és te örömködsz, vissza lehet olvasni. a memóriád is szelektív, úgy látszik.

GNDL 2019.07.09. 14:06:09

@alöksz róz: Ja, egyébként meg a legfrissebb értesülés: a soros finn EU-s elnökség szeptemberben kezdeményez meghallgatásokat a 7-es cikkes eljárásban a magyar kormánnyal szemben.

Szóval, elvtársak, lehet elkezdeni hihető és racionális érveket összedobni a meghallgatásokra... előre szólok, hogy elég kínos lesz a fideszes elvtársak számára. :)

GNDL 2019.07.09. 14:09:26

@alöksz róz: „te említetted”

És mit olvastál a cikkben?! :)

„a cikk megállapítása az, hogy nem érdekli a német cégeket a politika, amíg nem sérti a gazdasági érdekeiket”

...és amíg a Fidesz a Néppárt tagja.

„te reménykedsz benne és te örömködsz”

Felvázoltam a tényeket, töki, amit ráadásul cáfolni sem tudsz. Az arcpirító ostobaságodon „örömködök”, paraszt, nem azon hogy szétbasszátok az országot... bár pont a magadfajta csóró és ingyenélő siserahaddal basztok ki leginkább, de ez legyen a ti dolgotok... az elmúlt évtizedekben úgy néz ki nem csak megszoktátok hogy mindig a dákó rosszabbik végére kerültök, de ma már élvezitek is... :)

alöksz róz 2019.07.09. 14:14:57

@GNDL: nem? hát akkor mondj olyan pártokat a rendszerváltás időszakából, amelyek nem voltak tele egykori kommunistákkal.
na?

egymásnak ellentmondó állításokból sose fogsz tudni koherens képet alkotni, hiába görcsölsz, mindig meg fogod cáfolni saját magadat :D

féligazságokkal is csak a hozzád hasonló beszűkült tudatú és gondolkodni nem hajlandó fanatikusokat lehet elbolondítani, mert titeket nem zavar, ha pofán basz benneteket a valóság.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.09. 14:16:21

@GNDL: "pont azt a hálózati informatikai vállalatát adta fel legelsőként, amely a mobilkommunikációs fejlesztések miatt ma az egyik legjövedelmezőbb iparág. :D Teljesen logikus döntés."

1. Igen, egy tőzsdei cégnél teljesen logikus döntés, hogy eladják a leánycéget, ha visszautasíthatatlan ajánlatot kapnak. És a másik cégnek meg ez nagyon nagy biznisz lehet.
m.portfolio.hu/vallalatok/nagyot-ugrott-a-4ig-a-mai-bejelentesre.330505.html

2. Ha annyira profitábilis az üzlet, akkor miért kellenek hozzá adóforintok? Megsúgom, azért, mert Budapesten kívül kevés helyen térülne meg, ti. kurva drága a hálózat kiépítése, de nem látni miből jönne vissza a beruházás költsége. Viszont ha már adóforintokból épül a hálózat, akkor talán mégse az az ideális, ha külföldi cég viszi a hasznot.

www.kormany.hu/hu/innovacios-es-technologiai-miniszterium/hirek/az-allamnak-szerepet-kell-vallalnia-az-5g-halozatok-kiepiteseben

Persze ti mindenhez nagyon szép mesét tudtok költeni... Csak a valósághoz nincs köze.

GNDL 2019.07.09. 14:24:37

@alöksz róz: „egymásnak ellentmondó állításokból”

Aha, egyelőre ott tartunk hogy egy összetett mondatot nem vagy képes megérteni, illetve egyetlen felvetett kérdésre nem tudsz válaszolni, csak folyamatosan terelsz... például arról, hogy fideszes elvtársaid miért tartották jó ötletnek pont egy 56-os állami megemlékezésen előléptetni és kitüntetni az egyik egykori három per akárhányas nettó hazaáruló moszkovita besúgójukat?! Azért egyik, mert van ott még pár, nem csak a Fideszben de ugye a szuperkeresztény egyházaikban is, kezdve az MSZMP vatikáni besúgójával Erdő elvtárssal, és a másik három per akárhányas besúgóval Kiss-Rigó elvtárssal, ugyi-bugyi... :)

Na itt az ellentmondásod, töki... teli pofával kommunistáztok meg hazaárulóztok, holott dugig vagytok kommunistákkal és hazaárulókkal, ráadásul 2010 óta tovább szabotáljátok a valódi rendszerváltást... pofátlan gecik vagytok, ez a helyzet. :)

alöksz róz 2019.07.09. 14:30:54

@GNDL: "...és amíg a Fidesz a Néppárt tagja." - ezt miből szűrted le? az egy darab ember által elmondott egy darab lehet-talán-esetleg jelzéssel ellátott félmondatból?
vagy mert a cím ezt emelte ki és te nem olvastad el csak a címet?

ez mit jelent szerinted? "A német nagyvállalatok nem gondolják újra magyarországi befektetéseiket a magyar demokrácia állapota miatt, derült ki a privátbankár.hu háttérbeszélgetéseiből."

vagy ez? "A magyar kormány azóta is rendszeresen kap hol finom, hol kemény jelzéseket arra vonatkozóan, hogy politikája több tekintetben szembemegy a nyugati normákkal. Mindez azonban a jelek szerint nem igazán érdekli a német (és általában a külföldi) befektetőket."

meg ez? "A német vállalatokat nem érdekli a magyar politikai helyzet, amíg az nem sérti a gazdasági érdekeiket"

„Az új befektetéseknél szempont lehet, hogy milyen hatással van a cég imázsára egy magyarországi beruházás” - és ezt hogy látod, nem fejleszt és nem fektet be német cég magyarországon?

egy korrekt cikkből a valóságtól teljesen elrugaszkodott következtetéseket próbálsz meg levonni

GNDL 2019.07.09. 14:33:39

@Szergej Szergejevics Szergejev: „És a másik cégnek meg ez nagyon nagy biznisz lehet.”

Majd térjünk erre vissza, ha már nem tudják majd Orbánék EU-s forrásokból lopott közpénzekkel tovább tömni a korrupt holdudvarukat... :)

„Ha annyira profitábilis az üzlet, akkor miért kellenek hozzá adóforintok?”

Nyugaton például a foci is jövedelmező üzlet, a németeknél, briteknél és a spanyoloknál akkora üzlet hogy a GDP-ben is kimutatható a hatása... ezzel szemben Magyarországon még lopott közpénzek százmilliárdjaiból sem tudják sikeressé és üzleti alapon fenntarthatóvá tenni.

Ennek egyszerű oka van, töki: a (lopott köz)pénz nem minden, képzettség, hozzáértés és megfelelő gyakorlat nélkül alapvetően sikertelenségre van ítélve bármiféle üzleti vállalkozás...

„ha már adóforintokból épül a hálózat, akkor talán mégse az az ideális, ha külföldi cég viszi a hasznot”

Persze, sokkal jobb ha Orbán dilettáns pöcsei viszik többszörösen felülárazva az üzletet, gondolom műszaki szempontból ugyan olyan kifogástalanul és magas színvonalon fognak elkészülni ezek a hálózatok mint az Elios közvilágításai, vagy éppen a fideszesített hulladékgazdálkodás (ami manapság omlik össze, lásd a budapesti patkányinvázió is ennek a következménye), vagy éppen a fideszesített közműszolgáltatások, amelyek miatt egyes községekben a hálózat több tízmilliárdos felújítása után gyakorlatilag ihatatlan a csapvíz... :D

Jó kezekben az ország... kár, hogy ma már a varrásainál foszlik, de ne is törődjetek vele... :D

GNDL 2019.07.09. 14:38:23

@alöksz róz: „az egy darab ember által elmondott egy darab lehet-talán-esetleg jelzéssel ellátott félmondatból?”

Ha ez az egy megkérdezett képviselte a német vállalatok akárcsak 10-20%-ának véleményét, már akkor is szarba vagytok ha csak ennyien gondolják újra a magyarországi üzletpolitikájukat...

Továbbra is ott tartunk, amit már fentebb idéztem. Azt állítottad hogy nem fogják átgondolni a befektetéseiket, erre kiderült hogy de, és a néppárti kizárás ennek már alapja lehet... :)

Próbáld megemészteni, töki...

alöksz róz 2019.07.09. 14:40:30

@GNDL: ne terelj
nincs bajom a szövegértéssel, te nem tudtál egy cikket értelmezni. és te próbálsz
egymásnak ellentmondó állításokkal érvelni, csak olyan kőbuta vagy h fel se fogod.
és most még mellé is beszélsz
a fidesz mint 'rendszerváltó' párt is tele van volt kommunistával. és? ettől még nem lesz a sok posztkommunista, besúgó, moszkovita pöcs mutyija társadalmi konszenzus :D

az egyházak meg hogy jönnek ide, nem tán terelés véletlenül?

alöksz róz 2019.07.09. 14:46:21

@GNDL: téleg? kiderült???
na mutasd, miből derült ki

ja és ne legyél már ilyen kishitű, 10-20%? legyen inkább 110-120%. mondjad bátran, h a német cégek 110-120%-a biztosan kivonul az utolsó szögig, ha kizárják a fideszt a néppártból

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.09. 14:59:47

@alöksz róz:
"német cégek 110-120%-a biztosan kivonul az utolsó szögig"

Nem vonulnak ki, hanem a Tékintététés Mészáros Mértóságos Úr megveszi öket kilóra mint a telekomot!!!

GNDL 2019.07.09. 15:02:24

@alöksz róz: „nincs bajom a szövegértéssel”

Csak éppen nem érted, hogy egyes német vállalatvezetők körében a Fidesz Néppártból való kivágása egy olyan határ ami után átgondolják befektetéseiket, illetve többek közt azt is sikerült „félreolvasnod”, hogy az MSZP és a Fidesz megszavazta a 90-es alkotmánymódosítást, holott szinte egyedül pont ők nem. :D

„a fidesz mint 'rendszerváltó' párt is tele van volt kommunistával. és?”

Ja, hogy és?! Hát akkor legyetek szívesek ennek figyelembevételével teli pofával kommunistázni... vagyis ha nem probléma hogy a Fidesz-KDNP tele van egykori vezető kommunistákkal és egykori nettó hazaáruló muszka besúgókkal, akkor mondjuk talán befejezhetnétek a teli pofával való kommunistázást is, és kirakhatnátok a sarló-kalapácsot is a Fidesz logójába, ha már ennyire kibaszott büszkék vagytok rá... :D

De innentől a bolsevik pofátlanság csimborasszója magatokat bármiféle nemzetinek, hazafinak, vagy rendszerváltónak tartani, töki...

„az egyházak meg hogy jönnek ide, nem tán terelés véletlenül? ”

Egészen konkrétan úgy jönnek ide, kedves elvtársak, hogy a Fidesz mellett a keresztény egyházak a legjobban fertőzöttek manapság az említett egykori moszkovita besúgókkal Magyarországon... csak azért említem, mert ha a közelgő rendszerváltás során az Orbán fasiszta ámokfutása mellett kiálló keresztény egyházi vezetők is elő lesznek véve, főleg az általuk lenyúlt közpénz-százmilliárdok miatt is, akkor ne legyen brühühü... :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.09. 15:13:29

@alöksz róz: "nincs bajom a szövegértéssel"

:))

Egy félanalfabéta fideSSfasszopótól ez egy igen bátor kijelentés. :))

alöksz róz 2019.07.09. 15:40:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: szerintem te csak maradj a faszoknál, mami... az jobban ment

alöksz róz 2019.07.09. 15:52:05

@GNDL: ja, ugyanolyan kommunista aki a fideszbe ült, mint aki az szdsz-be vagy az mdf-be. úgyhogy teljesen mindegy, hogy melyik párt nem szavazta meg, mert attól még nem lesz társadalmi konzenzus a sok komcsi által megszavazott toldozott 1949-es alkotmány sem. kettőnk közül te próbálsz pártszimpátia alapján különbséget tenni, az egyiket társadalmi konszenzusnak, a másikat antidemokratikus posztkommunista fasiszta ármánynak minősítve :D

alöksz róz 2019.07.09. 15:53:46

@GNDL: szóval sehogy, csak terelés volt részedről az egyházas szöveg, hát pont ezt mondtam én is :-)

alöksz róz 2019.07.09. 15:56:19

@GNDL: "Csak éppen nem érted, hogy egyes német vállalatvezetők körében a Fidesz Néppártból való kivágása egy olyan határ ami után átgondolják befektetéseiket" - én értem, hogy neked ez a vágyad, de ezt még mindig nem sikerült igazolnod

GNDL 2019.07.09. 16:38:24

@alöksz róz: „ugyanolyan kommunista aki a fideszbe ült, mint aki az szdsz-be vagy az mdf-be”

Ööö, nem egészen, először is az MDF-be került kommunisták - milyen meglepetés - végül is a Fideszben és a Fidesz által a kétezres években előbb felszalámizott majd elgründolt KDNP-ben kötöttek ki, másodszor pedig nem volt az SZDSZ soha magas rangú egykori MSZMP/KISZ vezető vagy egykori MSZMP kormánytag (mint ugye Matolcsy, ugye).

„teljesen mindegy, hogy melyik párt nem szavazta meg”

Nem mindegy, mert az ilyen részletekből derül ki igazán, hogy kik voltak a rendszerváltás mellett elkötelezettek, és kik azok akik a mai napig is szabotálják a valódi rendszerváltást. :) Mindezt - ismétlem - csak azért említem, mert előszeretettel és teli pofával tudtok kommunistázni, holott itt ezen a ponton kedves elvtársak rólatok van szó. :)

BTW, a Jobbik lusztrációs törvényét és az LMP állambiztonsági múlt feltárására vonatkozó javaslatait a DK is megszavazta az elmúlt években... rohadt szemét komcsi Gyurcsány, mi?! :)

„értem, hogy neked ez a vágyad, de ezt még mindig nem sikerült igazolnod”

A diszlexiádat neked kell leküzdened, én érthető okokból ezen nem tudok segíteni... :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.09. 17:03:42

@GNDL: "teli pofával tudtok kommunistázni, holott itt ezen a ponton kedves elvtársak rólatok van szó."

:))

Eh, hazaáruló bolsevik fideSSfasszopók nemzeti színekben szeretnek tetszelegni. Az is hazugság, amit kérdeznek.

alöksz róz 2019.07.09. 17:31:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: na te jobban jársz ha kussban maradsz... te beléptél közéjük!
(gondolom ott tanítottak meg pofátlanul hazudozni)
s. k. igazoltad, h egy szar komcsi vagy. de ennél még rosszabb, h az is maradtál...

alöksz róz 2019.07.09. 17:36:50

@GNDL: menj vissza a magyartanárodhoz, mutasd meg neki hogy milyen nehezen tudod értelmezni a cikket, mutasd meg neki miket írtál... és kérd meg h pótolja a mulasztását. ennyit tudok javasolni

alöksz róz 2019.07.09. 17:53:30

@GNDL: 90-ben még nem ültek át az mdf-esek sehova...

az szdsz pedig kommunistább volt az mszmp-nél, a régi 'internacionalista' komcsik és leszármazottaik, meg a reformkomcsi 'közgazdászok' gyűjtőhelye volt :D

taga_20 2019.07.09. 18:12:08

@alöksz róz: "az szdsz pedig kommunistább volt az mszmp-nél"

össze-visszahazudozol rohadék szargerincű fityeszdroid!

GNDL 2019.07.09. 18:22:30

@alöksz róz: „90-ben még nem ültek át az mdf-esek sehova”

De aztán Antal halála után hamar elvált a szar a májtól.. :) A hungarista/fasiszta söpredék menni MIÉP, a posztkommunista söpredék menni Fidesz.

„az szdsz pedig kommunistább volt az mszmp-nél”

Említettem már hogy mennyire szarul adja elő ha egy komcsi komcsizik? :)

„a régi 'internacionalista' komcsik és leszármazottaik”

Ajjaj, egyrészt ha már leszármazottaknál tartunk: a családját senki nem választhatja meg, ugye. Tehát azért mert valakinek a felmenői közt komcsik is voltak nem ő felel. Másrészt meg ha valóban bele akarsz menni ebbe a felmenők dologba, akkor a Fidesz végleg őskomcsivá válik, hát baszki Orbán apja volt az MSZMP egyik legelkötelezettebb propagandistája. :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.09. 18:55:11

@alöksz róz: "az szdsz pedig kommunistább volt az mszmp-nél"

... amit csak a fideSS tud felülmúlni. :))

Ja, meg a kádéenpé.

alöksz róz 2019.07.09. 19:41:43

@GNDL: hát mivel kb ennyiből állt az mdf, adja magát a kérdés: melyik volt a kettő közül a szar és melyik a máj?

"Említettem már hogy mennyire szarul adja elő ha egy komcsi komcsizik? :)" - jaja, említetted, de mivel kettőnk közül te támogatod őket, érthetően nem vettem magamra...

"Tehát azért mert valakinek a felmenői közt komcsik is voltak nem ő felel." - egy szóval nem utaltam rá, hogy a felmenő tetteiért a leszármazott a felelős. már megint fordítva gondolkodsz (mint a pártváltásnál)...
a leszármazott tetteiben jelentkezik a felmenők 'öröksége', úgyhogy nem mindegy, kinek kik voltak a szülei, nagyszülei. (de erről a cycmen nevű kommentelő tudna többet mesélni, a zsidó-kommunista dinasztiák kvázi szakértője)

alöksz róz 2019.07.09. 19:43:24

@taga_20: mi baj van papám, mire ez a nagy ideg, késik a rokkantnyugdíj?

alöksz róz 2019.07.09. 19:45:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: elhiszem neked, mami, neked igazán tudnod kell, te papíros-plecsnis komcsi vagy...

taga_20 2019.07.09. 19:53:21

@alöksz róz: mi van fityesznyugger, mire ez a nagy arc? megjött kubatovéktől a 60ezer?

köcsed gyógyszerre, te hulladék!

alöksz róz 2019.07.09. 20:20:57

@taga_20: ez basz, mi? hogy több mint a rokkantnyugdíjad :D

taga_20 2019.07.09. 20:30:20

@alöksz róz: neked nincs nyugdíjad, me életedben nem dolgoztál. most viszont itt van a kánaán az ilyen fityeszretkeknek, me kubatovék 60ezret adnak az olyan szargerincű fityesznyuggereknek, mint amilyen te is vagy:)))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.09. 22:48:13

@GNDL: A szabad madarak meg kötni koalíciót posztkommancsékkal,közösen szolgálva az új gazdát..
Egyébként elárulom,hogy a népi-urbánus,vagy nemzeti-kozmopolita ellentét már az Mszmp-n belül is létezett.
A módszerváltás után viszont a kozmopoliták vették át az uralmat az utódpártban szadeszos segédlettel.20 évbe telt megszabadulni tőlük,de végül sikerült..:)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.09. 22:59:42

@R.V.J.: Az indexet is felvásárolták..A Jaguár meg indiai tulajdonban van..És?

alöksz róz 2019.07.10. 11:43:35

@taga_20: félrebeszélsz kicsit, papám, döntsd mán el, h nyugger vagyok-e vagy sem :D
süti beállítások módosítása