B1 blogcsalád



Pride - az elfogadás csak látszat

2019. július 07. - ashwood

28333221_b01e146b90733c7ffa2b33da7f9691d5_wm.jpgEgyre kevesebben veszik a fáradtságot, hogy aktívan mutássák ki gyűlöletüket az övéktől eltérőekkel szemben - ahogy egyre kevesebben kapják fel a fejüket a gyűlöletüket szavakban kifejezők megnyilatkozásaikor.

A legutóbbi, budapesti Pride különösebb atrocitások nélkül, sőt, mondhatni az eddigi legnagyobb szabadságfokban zajlott. Budaházy néhány ultájától eltekintve senki nem igyekezett a vonulók tudtára adni, hogy eltérő szexuális irányultságuk felháborítja, undorral tölti el, stb…

Itt azonban egy pillanatra érdemes elidőzni:

  • aki azt hiszi, hogy a homoszexualitás mintaadással “terjed”, az miért nem hisz akkor a család eredjében? Tudjuk, hogy a szölük, a család a legerősebb mintaadó. Vagyis ezen logika mentén a melegségnek ki kellett volna rég pusztulnia, elvégre gyerek csak heteró családban születik, ott pedig nem kap más mintát. (Mielőtt a média mindent elsöprő erejéről kezdene valaki értekezni: a tv és az internet előtt is voltak melegek.)
  • aki azt hiszi, hogy csak a heteroszexuális párkapcsolat a természetes, vagyis a normális, az mivel magyarázza a természetben, vagyis az állítólagos normalitás forrásában nem ritkán előforduló homoszexualitást?
  • aki a természetre, mint normaadóra tekint a családdal kapcsolatos kérdésekben, az a rozmárt vagy a farkast tekinti irányadónak? Míg a farkas egy életre választ párt magának, addig a rozmárok esetében a hím populáció 5 százaléka birtokolja a nőstények 95 százalékát. Melyik a normális?

A kordonmentes vonulás és az örjöngők elrekkentése akár dícséretes fejlemény is lehetne. Csakhogy az aktív gyűlölködők számának drasztikus csökkenésével párhuzamosan a direkt homofób, gyűlölködő szövegekre reagálók száma is zuhan.

Alig néhányan kapták fel a fejüket Kövér László, Fidesz alapító, házelnök kijelentésére. Szerinte egy “rendes” meleg nem is tekinti magát egyenrangúnak a többségi társadalommal. Ehhez pedig bőszen kapcsolódótt később az állampárt kisebb vagy nagyobb hatlamú megmondója.

Senki ne gondolja a Pride zavartalanságát nézve, hogy a magyar társadalom elfogadta a melegeket, a többség a sajátjával azonos jogokat adna nekik. Mindössze a társadalom gyűlölet-fókuszát most épp máshová irányította a hatalom - puszta számításból.

Érdemes Moszkva felé pillogni, ahogy teszi ezt Orbán is sokszor: ott, migránsok, menekültek hijján a melegek most is ott vannak a legnagyobb ellenségek között. Putyon és brancsa rájuk hivatkozva cenzúrázhat tőle független honlapokat, hírforrásokat, tehet amit akar. Már ugye a család védelmében. Mert mennyivel jobb, támogatandóbb, dicsőbb egy olyan család, hol rendszeresen bántalmazza az alkoholista szülők egyike, másika, vagy épp mindkettő a gyermekeit, mint egy olyan meleg pár, amelyik kincsként éli meg, hogy felnevelhet egy gyereket, akit amúgy vérszerinti szülei eldobtrak. (Magyarországon legalább 800 ezer alkoholista él és 5 percenként vernek meg egy gyereket. Azonban meleg párok nem fogadhatnak örökbe.)

Senkit ne tévesszen meg a Pride. A magyar társadalom nem lett toleránsabb - csak épp mást gyűlöl most.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1114930544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábris szomszéd 2019.07.07. 17:51:23

Utolsó mondat: "A magyar társadalom nem lett toleránsabb - csak épp mást gyűlöl most."

Ezen a vonulgatás egyáltalán nem fog segíteni. :(

2019.07.07. 18:00:50

Az a helyzet kicsihuszár, hogy a magyarok elsöprő többsége leszarja a buzikat, meg a buzisímogatókat is. Azt meg a buzik egy része is nagyon jól tudja, hogy az ilyen ratyifelvonulások egyetlen új szimpatizáns sem hoznak, csak újabb megvetést, utálatot.
Mert az ilyen ratyifelvonulások, legyen az bárhol, nem azért szerveződnek, hogy szimpatizánsokat szerezzenek, hanem azért, hogy bosszantsák, provokálják a többségi társadalmat. Azért, hogy a senkiházi liberofasiszták megmutassák, hogy még ők az urak.

De már nem sokáig. A liberalizmus, mely ugyan olyan ordas eszme,mint a kommunizmus, vagy a fasizmus ugyan úgy a történelem szemétdombjára fog kerülni, mint a másik kettő.

2019.07.07. 18:05:23

Ja és esvúd fiam. Gondolom, mint érintett te is ott voltál.

Tényleg igaz, hogy gyurcsótány az elsősorban vonult táblával a nyakába, amire az volt írva: Én is buzi vagyok!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.07. 18:26:36

Miért az én adómból biztosítják a buzifesztet?

GNDL 2019.07.07. 18:28:35

@Quercus Maximus: "a magyarok elsöprő többsége leszarja a buzikat"

De te mégis vetted a fáradtságot, hogy kínzó frusztrációd miatt idehányd a fasiszta propagandádat... ;)

rallus 2019.07.07. 18:29:52

Mennyivel szebb lenne a világ, ha mindenki olyan megértő és jóindulatú lenne, mint ashwood!

élveteg 2019.07.07. 18:37:52

"aki azt hiszi, hogy csak a heteroszexuális párkapcsolat a természetes, vagyis a normális, az mivel magyarázza a természetben, vagyis az állítólagos normalitás forrásában nem ritkán előforduló homoszexualitást?"

Ahhaa.....

Akkor nézzük csak mi fordul elő még a természetben ami az emberi világban mintha kicsit természetellenesnek számítana

-kannibalizmus
-dögevés
-megtermékenyítés után a hím nöstény általi elpusztítása
-koprofágia

Behaton 2019.07.07. 18:45:21

Az Európa-párti erők győzelmét hozó EP-választás után, egyértelművé vált, hogy Magyarországon hamarosan előrehozott választások lesznek. A választások után, hála a jelenlegi demokratikus ellenzék pártjainak, rendeződik az LMBTQ-közösség helyzete. A NER részéről rengeteg homofób fenyegetés és támadás érte azt a több százezer, de akár milliós nagyságrendű, másságát felvállaló ellenzéki demokratát, akik megüzenték a kormánynak, hogy nem hajlandók tovább félelemben élni. A jelenlegi demokratikus ellenzék kormányra kerülve lehetővé teszi, hogy már az óvodások körében elinduljanak a felvilágosító és oktató programok, hogy a gyermekek már időben eldönthessék, hogy milyen szexuális orientációjú csoporthoz akarnak majd a későbbiekben tartozni. A gyerekek időben ismerjék meg és fel, hogy a család fogalma színes. Lehet több apukád, több anyukád...vagy amit csak szeretnének. Népszavazást kell kezdeményezni a család fogalmának alaptörvényi definíciója ügyében, ugyanis a most ott szereplő leírás téves. Magyarország nem maradhat le az EU országok mögött! A jövő nyitott és sokszínű.
"A MELEGHÁZASSÁG NAGYON JÓ ÜZLET MINDEN ORSZÁGNAK, AHOL BEVEZETTÉK." Erről az elmúlt években több tanulmány is született, elsősorban az Egyesült Államokban, ahol a legfelsőbb bíróság 2015-ös döntése után mind az 50 tagállamban legálissá vált a melegházasság. Azóta számos kutatóintézet is igyekezett kiszámolni, hogy ennek milyen hatása volt az egyes államok gazdaságaira, vita pedig leginkább csak a pontos számokban volt, abban, hogy a hatás nagyon pozitív, abban nem. Több esküvő, több pénz. A melegházasság bevezetése melletti gazdasági érvelés elég triviális: ha a meleg párok is összeházasodhatnak, akkor több lesz az esküvő, vagyis többen locsolnak ki egy nagy vödör pénzt a bulizásra. A University of California Los Angeles jogi karához tartozó, kifejezetten LMBT-kérdésekkel foglalkozó Williams Intézet tanulmánya szerint a legfelsőbb bírósági döntés utáni évben 123 ezer meleg pár házasodott össze, így a házasságok 11 százalékát tették ki, míg a döntés előtt csak a hat százalékát (akkor már 37 állam elismerte és engedélyezte a melegházasságot.) Ez a 123 ezer pár pedig az intézet becslése szerint "ÚGY 1,35 MILLIÁRD DOLLÁRT KÖLTHETETT EL AZ ESKÜVŐJÉRE." Miután ehhez hozzá vették azt a közel 230 millió dollárt, amit a más államokból az esküvőre utazó vendég nagyjából 1,9 millió vendég költött el szállásra, ételre, hasonlókra, akkor kijön, hogy ezek az extra melegházasságok 1,58 milliárd dollár extra fogyasztást hoztak, amiből valamivel több, mint 100 millió dollár maradt az államoknál áfa formájában.
Orbán rendszerének vége. A demokratikus ellenzék már most hozzálátott, hogy kormányra kerülve beváltva ígéretét, visszahozza a 2002 és 2010 között megélt aranykort, amikor szárnyalt a gazdaság és minket irigyelt Közép-Kelet Európa, de túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az egész világ.

Gábris szomszéd 2019.07.07. 18:56:30

@Veszéjben a lyogállamiság !: Mondjuk a geczi hazugsággyárait is az adónkból finanszírozzák.

rallus 2019.07.07. 19:18:52

@Gábris szomszéd: Az IMF adósság törlesztéséről nem is beszélve! + a kamatok....

2019.07.07. 19:49:12

@GNDL:

Megérkeztél szófosó?

GNDL 2019.07.07. 19:52:34

@rallus: Az a lenyúlt manyup-vagyonból ment... gondolom pusztán körösztyényi alapon. :)

2019.07.07. 19:53:08

@rallus:

Hát igen. Azért az nem kis teljesítmény volt a libbant bagázs részéről, hogy olyan gazdasági Hirosimát tudott csinálni, amiből csak egy, az ország GDP-jének 20%-át elérő IMF hitel tudott kihúzni. Ezt még Orbán sem tudja utánuk csinálni. Szerencsére.

2019.07.07. 19:54:17

@GNDL:

Aztán hogyan nyúlták le a manyupot kicsihuszár?

GNDL 2019.07.07. 19:58:03

@Quercus Maximus: Mint a bolsevik ideológiai elődeitek... államosítás rulz. A "jobboldal", muhahaháhá. :D

Épüljön STADION a CEU helyére.. 2019.07.07. 20:05:09

Tehat most az a problema, hogy az orszag leszarja, es nem gyuloli elege a buzifelvonulast, igy nem lehet elege hiszteriazni. Hat igy jartatok. Tessek megverni egymast, es aztan fogjatok ra az Orbanra.

2019.07.07. 20:06:18

@GNDL:

Az a gond muhahaha, hogy a manyup felszámolása kizárólag az imádott ejutoknak köszönhető.

"A magánnyugdíjpénztáraknál viszont a költségvetési szabályok merev értelmezése
teljesen torz ösztönzőket vitt a költségvetési politikába. A magyar kötelező magánnyugdíjrendszer felszámolását teljesen egyértelműen az EU-nak ez a hozzáállása váltotta ki. Nyilvánvalóan a 2010-ben hatalomra került kormányban eredendően volt egy idegenkedés ezzel a reformmal szemben, de biztos vagyok benne, hogy az EU statisztikai merevsége nélkül nem számolták volna fel a második pillért..."

GNDL 2019.07.07. 20:16:12

@Quercus Maximus: „Ezt még Orbán sem tudja utánuk csinálni.”

A 2010-es kormányváltásig csak az IMF-EU hitel felét hívták le, a többi Orbánék sara volt, a fideszes elvtársak többek közt a MOL részvényeket vásárolták vissza a fennmaradó keretből, mivel annyira szemétládák voltak az IMF-EU részéről hogy olyan megállapodást kötöttek a magyar állammal, hogy gyakorlatilag bármire felhasználható volt a hitelkeret... bár ha államreformokra költik tán nagyobb haszna lett volna, de most csak tippelek. :)

BTW, még a Bajnai kormány szerette volna megkötni a MOL üzletet a részvénypakettre, akkoriban még 270 HUF/EUR árfolyam környékén, de abba a fideszes elvtársak még nem mentek bele 2009-ben. Majd 2011-ben, miután már agyonvágták a forintárfolyamot Orbánék 300 HUF fölé, akkor sikerült jó 300 milliárddal drágábban visszavásárolni a MOL részvényeket... szóval, fasza üzlet vót ez is. :D

Illetve annyit jegyezzünk még meg az idézettel kapcsolatban, hogy a Paks 2 orosz hitele önmagában több mint az akkori IMF-EU hitel volt... és akkor ha idecsapjuk Orbán semmiből semmibe nem vezető kínai vasútjára felvett kínai hitelét is, ami minden számítás szerint hosszú évszázadok múltán hozhatná vissza az árát, kijelenthetjük hogy Orbánék csak a paksi és a kínai vasút hitelével közel másfélszer több hitelt vettek fel mint amekkora anno az IMF-EU hitel volt.

Szóval, le sem tagadhatnád hogy fideszes vagy, gyakorlatilag mindent rosszul tudsz. :D

De nyomjad csak, töki, ezek a vélemények itt lesznek még akkor is amikor Orbánék már Moszkvába szöktek a felelősségre vonás elől... :)

GNDL 2019.07.07. 20:17:20

@Quercus Maximus: „a manyup felszámolása kizárólag az imádott ejutoknak köszönhető”

Mindjárt gondoltam... :D #facepalm

2019.07.07. 20:24:36

@GNDL:

A szokásos hülye libbant mellébeszélés szófosással egybekötve. Az idézetet cáfold meg kicsihuszár.

GNDL 2019.07.07. 20:34:42

@Quercus Maximus: "idézetet cáfold meg"

Melyiket, töki? Az IMF-hiteles véleményed cáfoltam. Azzzal meg hogy Orbánék nem vágják miről szólt volna a nyugdíjrendszer reformja, mert ehhez sem értenek, én nem tudok kit kezdeni... :)

2019.07.07. 20:38:55

@GNDL:

A szokásos hülye libbant mellébeszélés.
Nem leszel nekem ellenfél kicsihuszár.

GNDL 2019.07.07. 20:45:07

@Quercus Maximus: "Nem leszel nekem ellenfél"

Na ezt kivételesen jól látod... bár, nem úgy... de mindegy, hagyjuk. :D

Nekoashi2005 2019.07.07. 20:47:17

@Quercus Maximus: @Veszéjben a lyogállamiság !: @élveteg: @Behaton:

"- Furcsa hacukákba öltözött emberek összegyűlnek, mások számára sokszor különösnek tetsző dolgokat művelnek, hangoskodnak, örülnek egymásnak. Kívülről néha bizarrnak tűnő csoportidentitásokat hangsúlyoznak, megélik az összetartozásukat, és igényeket fogalmaznak meg, hogy meg- és elismertessék magukat. Nekem ezzel semmi bajom, így kerek a világ.

- Márpedig én betiltanám ezt a deviáns, perverz Pride-ot!!!

- Félreértesz, én a Kurultájról beszéltem."

Gábris szomszéd 2019.07.07. 20:48:22

@rallus: Jaja a csúnya IMF. A paksi és a belgrádi kínai vasút hitelt meg majd az ükonokáid is fizethetik. Kemények vagyunk na, erről már nem is beszélve. :)

g7.hu/vilag/20190601/a-legkartekonyabb-adoparadicsomok-listajara-kerult-magyarorszag/

2019.07.07. 21:01:36

@GNDL:

A matek sem megy neked kicsihuszár.

2008 őszén az IMF-Európai Bizottság-Világbank hármas összesen 20 milliárd ejuro hitelkeretet hagyott jóvá Magyarország számára. A Világbank által biztosított 1 milliárdos keret nem lett lehívva. A teljes hitelkeret mintegy 70%-a került lehívásra, mintegy 14,2 milliárd ejuró, de ez az összeg nem lett teljes egészében fölhasználva.

"Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) éves jelentése szerint 2008-ban 1824,8 milliárd forintot, 2009-ben pedig további 1726 milliárd forintot hívott le a kormány a keretből. Vagyis összesen 12,8 milliárd eurót használtunk fel ebben a formában, további 1,4 milliárd eurót pedig a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hívott le."

"2011-ben már elkezdődött a nemzetközi hitelcsomag visszafizetése, viszont a korábban lehívott összeg elköltése sem maradt abba. A még fel nem használt devizabetétből vásárolták meg ugyanis a Mol részvényeinek 25 százalékát az orosz Szurgutnyeftegaztól 498,6 milliárd forintért, az ÁKK éves jelentése elismeri, hogy ennek fedezetét az IMF-hitel jelentette. "

Vágod kicsihuszár. Orbánék mindösszesen a MOL részvényeket finanszírozták ebből. Vagyis Magyarország egyik stratégiai vállalatát vették vissza magyar kézbe. Értem én, hogy ez a libbantaknak nagy szívfájdalom, de egy normális -értsd nem liberós ország- így működik. Ja és az egész hitelt maradéktalanul visszafizették. Miközben az ejus átlagot meghaladó a gazdasági növekedés.
Mindezt úgy oldja meg a patás, hogy közben meg ellopja az ejus támogatást. Na ez a bravúr kicsihuszár. Melyik libbant kormány tudja ezt utána csinálni.

2019.07.07. 21:08:36

@GNDL:

Lásd kivel van dolgod kicsihuszár, segítek neked. A manyupos idézet, miszerint az eju sara a második pillér megszüntetése László Csabától, volt pénzügyminisztertől származik. Ő volt az egyébként, aki államtitkárként részt vett a manyup rendszer kidolgozásában. Szóval ha valaki, akkor ő már csak tudja, miről szólt a dal.

GNDL 2019.07.07. 21:09:31

@Quercus Maximus: Akkor most próbáld a saját szavaiddal röviden összefoglalni, hogy szerinted miben cáfoltad a fenti véleményeimet... nem, önálló gondolatok nélkül cikkrészletek másolgatása forrás linkelése nélkül, illetve infantilis "kicsihuszározás" még vidéki kocsmákban sem számít semmiféle ellenérvnek. :)

GNDL 2019.07.07. 21:11:31

@Quercus Maximus: Szerintem ezzel kapcsolatban is világosan fogalmaztam fentebb... lövésetek nincs és nem is volt soha a nyugdíjrendszer reformjáról. Balfékek. :)

2019.07.07. 21:17:39

@GNDL:

Nem Orbán sara volt a 2008-as államcsőd közeli állapot, hanem az imádott gyurcsótányotok sara, aki gazdasági Hirosimát szabadított az országra.

Nem lenyúlták a manyupot, hanem egyszerűen nem volt más választása a kormánynak.

Forrás kell? Tessék:

file:///C:/Documents%20and%20Settings/User1/Dokumentumok/Downloads/Kszemle_CIKK_1792%20(2).pdf

Ilyen forrásokból lehet objektív tájékoztatást kapni, nem a drogambulanciás zindexről, meg a sorosürlék 444-ről.

2019.07.07. 21:19:10

@GNDL:

Ha valakinek nincs erről lövése, az te vagy kicsihuszár.

csüngőhasú norvégbáró 2019.07.07. 21:20:15

@Quercus Maximus:

"De már nem sokáig. A liberalizmus, mely ugyan olyan ordas eszme,mint a kommunizmus, vagy a fasizmus ugyan úgy a történelem szemétdombjára fog kerülni, mint a másik kettő. "

pl, a csutti cziggány gazdád egész jól tolja a Goebbels-i propagandát, egyébként a tolvaj ge.ci, mikor fog arra a szemétdombra kerülni, mint a liberalizmus?

vagy a pénzszaros lölő meg az ELIOS pityuka és az ostoba fidesssegtúrók örök?

GNDL 2019.07.07. 21:23:52

@Quercus Maximus: „nem Orbán sara volt a 2008-as államcsőd közeli állapot”

Nem erről volt szó, töki, olvasd vissza a szálat. Azt állítottad hogy a 2008-as IMF-EU hitelnél jobban még senki nem adósította el az országot... mire én megjegyeztem, hogy de, Orbánék az elmúlt években, csak az orosz-kínai hitelekkel másfélszer nagyobb mértében.

„hanem az imádott gyurcsótányotok sara”

Nem mondhatod hogy én imádom hiszen ha rajtam múlna egyszer nem említeném a nevét... de te minden második hozzászólásodban, szóval ha már arról van szó kik Gyurcsány megszállottjai, a te neved a lista elején van. :D Másrészt meg hidd el, nem olyan primitív egyszerű a világ ahogyan azt ti a zsákfalvaitokban elképzelitek, töki, aki joggal kritizálja a jelenlegi fasiszta kormányzatot az még nem feltétlenül ért egyet az előző kormányokkal sem... de te ezt képtelen leszel a magadfajta imbecilis fideszes pöcsökre jellemző igen komoly szellemi korlátaiddal megérteni... :)

„file:///C:/Documents%20and%20Settings/User1”

Te digitális analfabéta, az anyád úristenit... :D

csüngőhasú norvégbáró 2019.07.07. 21:25:53

@Quercus Maximus:

"Nem lenyúlták a manyupot, hanem egyszerűen nem volt más választása a kormánynak. "

zsarolva nyúlta le a csutti staddion-cziggány, és az alkotmányt is áttúrta, nem jár a NYUGDIJ, nem járulékot fizetsz.

ugyanez az alja féreg, szépen letarolta a kormányhivatalnokok bérét, amely ki is ürült (hála istennek) mint a kórházak az orvosoktól, de a seggnyalói bérét, pl. a nemzeti médiahatóság főseggnyalójának bérét 4 millió nettóra tolta.

éljen elios pittyuka országa, éljen!

csüngőhasú norvégbáró 2019.07.07. 21:31:33

@Behaton:

megint tolod te fidesspatkány?

Köszönjük a nyelvöltögető cziggánynak az ellopott 3000 milliárd nyugdíjpénzünket, amit nem láthatunk soha többé, köszönjük szintén a csutti cziggánynak, hogy minden Brüsszeltől kapott euróból átjátszik egy felet (megosztva) a családtagjainak, haverjainak és a strómanjainak. Köszönjük a főcziggánynak, hogy a paks2 és a Bp.-Belgrád vasútvonalból is ki lesz lopatva ami neki „jár”. Köszönjünk a cziggánynak, hogy az országba ömlő euró milliárdokból jut staddionokra és kilátókra, remek töredező térkövekre és szökőkutakra, de oktatásra és egészségügyre a saját befizetett adónkból se. Köszönjük a csutti cziggánynak, hogy a száguldó gazdaság ellenére még mindig extra adókkal (48 féle fidess adó, csipsz, tranzakciós) szopat minket és 27% világbajnok áfával is. Köszönjük a cziggánynak a demokráciát, hogy végre eltűntek az őt bíráló HVG plakátok, ismét ledarált 2 kereskedelmi rádiót és egy halom megyei lapot, és végre létrehozta az ÁLLAMPÁRTI médiaALAPÍTVÁNYÁT. Köszönjük a cziggánynak, hogy az igazságszolgáltatásunk (Polt) is a zsebében van. Köszönjük a cziggánynak, hogy a baleseti adó, a súlyadó és az üzemanyagokban lévő adók ellenére szanaszét szakadó utakon járhatunk. Köszönjük a cziggánynak, hogy az EU pénzéből épült autópályáinkon egyre többet fizethetünk az államháztartásba. Köszönjük a cziggánynak, az EU ügyészség elkerülését, hisz az minden magyar érdeke is, hogy rendesen menjen a cziggány banánköztársasága, a NEMZETI TRAFIKMUTYI, a KASZINÓ MUTYI ÉS MINDEN FIDESSHAVER MUTYI. Köszönjük a cziggánynak, hogy a saját pénzünkből finanszírozta az EU elleni plakátokat, pénzelte saját tetves –soros migráncs- EGYSZEMÉLYES pártját. Köszönjük a cziggánynak, hogy felköltözött a várba és lassan koronát is ölt a kis fejére. Köszönjük a cziggánynak, az elviselhető albérlet és ingatlanárakat (ostoba pü politika, beözönlő kínai, orosz, ukrán „befektetők”, LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYESEK!!! lopott pénzek.), köszönjük a gyorsan kinyírt LAKÁSTAKARÉKPÉNZTÁRAKAT. KÖSZÖNJÜK A CZIGGÁNYNAK, A 326 forintos eurót. Köszönjük a cziggánynak, a QUESTOR ügyet, ahol az összes fidessmajom megmenekült, köszönjük, hogy a KANCSAL puttony 2 fia is kimenekíthette a pénzét az unokatesó BANKJÁBÓL, az ismételt fidessmutyit. Köszönjük a cziggánynak a kamu 3 százalékos inflációt és az ehhez mérten szánalmas betéti kamatokat. Köszönjük a cziggánynak, hogy befogadta a nevükben a bűnöző Gruevszki urat, és köszönjük, amit eddig még nem köszöntem, egyébként hosszú életet és sok stróman barátot kívánok neki, és azt, hogy a Jó Isten annyiszor verje seggbe szárazon, ahány euró centet tisztességtelenül tett zsebre.

2019.07.07. 21:34:33

@GNDL:

Elég gyorsan eljutottál a személyeskedésig kicsihuszár. Én több időt saccoltam a teljes értelmi, és mentális összeomlásig, de tévedtem.

Az a helyzet, hogy én itt a zsákfaluban olvasom többek között a Közgazdasági Szemlét is. Ahogy látom a majom pesti romkocsmaértelmiségi még nem jutott el ide.
De szerintem ne is erőltesd. Nem elég olvasni,érteni sem ártana.

GNDL 2019.07.07. 21:38:55

@Quercus Maximus: "olvasom többek között a Közgazdasági Szemlét is"

Állítólag Újszövetséget is olvastok, mégis loptok, csaltok, hazudtok és embertelen fasiszta gecik vagytok... :D Személyeskedés, az... kicsihuszár anyád troll picsáját. :)

csüngőhasú norvégbáró 2019.07.07. 21:39:18

@Quercus Maximus:

"Nem elég olvasni,érteni sem ártana. "

kezd el magadon gyakorolni, értelmi képességeid felülbírálni.

www.youtube.com/watch?v=yUPpsdIOKEU

2019.07.07. 21:44:26

@GNDL:

Ideges vagy kicsihuszár? Az baj. Így még azt a kevés gondolatodat sem tudod rendszerezni, amit alacsony értelmi színvonalad keretei rendelkezésedre bocsájtanak.

Én szóltam, hogy nem vagy ellenfél.

2019.07.07. 21:57:01

@GNDL:

Jut eszembe kicsihuszár. A másik idézet, tudod az IMF hitellel kapcsolatban, na az meg a Portfólióból való. Az sem játszik?

Honnan linkeljek neked legközelebb selyemfiú? A Dörmögő Dömötör megvan?

csüngőhasú norvégbáró 2019.07.07. 21:59:27

@Quercus Maximus:

van egy csomó fidessbalga, aki megvárja a nyugdíjprémiumot, a közmunkáért járó alamizsnát, a zsák krumplit, te miért nem fogod be a pofád, és várod meg csendben az 1000 forintnyi fidess segélyed.

FCUK5 2019.07.07. 22:25:23

A Pride szerepe a 21. században a buli, és semmi más. ezt nem hajlandó tudomásul venni itthon a szervezők közül senki.
ehelyett vonulgatnak együtt dks és maszopos stb arcokkal, akikkel értelmes ember nem megy együtt utcára, tehát a melegek/érintettek többsége sem megy ki. mielőtt valaki beleköt, már csak azért sem vonulgatunk velük, mert amikor kormányon voltak, nem adtak lehetőséget a házasságra, tehát ma hiába mondják, hogy adnának. lehetőség volt, kösz, nem szopjuk be megint.

az is gáz, hogy 100 nagy cég áll ki a pride mellett, de embert nem nagyon tudnak produkálni, tehát olyanokra adnak céges pólót, akiknek semmi köze a céghez. vicc.

de a legnagyobb probléma az, hogy Kövérnek bizonyos szempontból igaza is van: nem a fidesz, hanem a természet tehet arról, hogy két nőnek vagy két pasinak segítség nélkül soha a büdös életben nem lesz közös vér szerinti gyermeke, tehát mások mint a hetero többség, akiknek legalább a lehetőséget megadta a természet.

az már csak hab a tortán, hogy a házasság történelmileg hetero intézmény a vagyonegyesítésre illetve annak családon belül tartására. mi a fasznak a melegeknek egy ilyen gyökerekkel rendelkező intézmény? ha szeretjük egymást, nem kell papír, ha meg a vagyon a lényeg, ott a szerződés mint lehetőség.

csüngőhasú norvégbáró 2019.07.07. 22:53:42

@FCUK5:

"ha szeretjük egymást, nem kell papír, ha meg a vagyon a lényeg, ott a szerződés mint lehetőség. "

ennyi, tehát a ffi és nő közötti intézmény is mehet végre a ...csába.

te hozzámennél pl. gázos lölőhöz? pénze éppenséggel van neki...

Épüljön STADION a CEU helyére.. 2019.07.07. 22:57:23

@csüngőhasú norvégbáró: "Köszönjük a nyelvöltögető cziggánynak az ellopott 3000 milliárd"

Nem gondolod, hogy szanalmas mar 10 eve emlegetni, az orszag tulelesere, az ALLAMCSODBOl kimentesre forditott 3 ezer milliardot, mikozben azota kb 400 ezer milliard dgp- t termelt az orszag ?

A lipsi korszakban meg, semit sem termelt, mert csak ALLAMCSOD volt es gazdasagi katasztrofa evtizedeken at.

Magán?Véleményem? 2019.07.07. 23:15:50

@GNDL: Igazad van télleg digitális analfabéta.... a cikket viszont innen le tudod tölteni:
www.kszemle.hu/tartalom/cikk.php?id=1792

Jó olvasgatást

schlumbergerna 2019.07.07. 23:19:17

Kedves szerző!
Légy szíves olvasd el SZÓTAGOLVA az idehajított szövegedet, javítsd ki benne az elütéseket, egyéb hibákat! Akkor majd végigolvasom. Addig meg süljön le a bűr az igénytelen képedről! Kikérem magamnak, hogy ennyire nullának nézd az olvasót!
Szégyelld magad, akárki vagy!

GNDL 2019.07.07. 23:35:19

@Magán?Véleményem?: „Jó olvasgatást”

Én inkább azok véleményét osztom, ráadásul annak a túlnyomó többségnek a véleményét, akik szerint strukturális reformokkal csökkenteni kellett volna az államháztartás hiányát, mivel nem csak az állami újraelosztás elképesztően magas a rekord adóterhekkel együtt, hanem az állami közpénzpazarlás is... és itt nem csak az elképesztő mértékű állami korrupcióról van szó, hanem az ötszintű közigazgatásról is többek közt, ami egyébként példátlan egy ilyen zsebkendőnyi területű országban. Nehéz elhinni, hogy akad még olyan fideszes családtag vagy sógorkoma az országban, aki nem a közigazgatásban veri a pöcsét nulla munkával... :)

Szóval, az a kibaszott nagy büdös helyzet a nyugdíjpénztárak államosításával, hogy a nyugdíjrendszer hosszabb távú fenntarthatósága érdekében fent kellett volna tartani a hárompilléres nyugdíjrendszert, sőt inkább a magánpénztárak felé kellett volna terelni a megtakarításokat (öngondoskodás rulz, igazi jobbos ideológia), a költségvetésből így kieső bevételeket pedig a szocialista-típusú rekord bürokratikus és rekord korrupt állam leépítésével kellett volna kompenzálni... de utóbbit egyébként már két évtizede.

De persze sokkal egyszerűbb egyszerűen csak ellopni mások megtakarításait, mások pénzét ugye, már csak szuperkeresztény és turbópolgári megfontolásokból is, gondolom én, és bolsevik módon államosítani a nyugdíjrendszert, mint bazmeg végre befejezni a rendszerváltást, és átvezetni Magyarországot a szocialista tervgazdálkodásból a piacgazdaságba... ja, de utóbbihoz szakemberek is kellenének, akiknek a Fidesz-KDNP kormányzat elég nyilvánvalóan híján van... de már a legelejétől gyakorlatilag, 1998-tól. :D

Tehát erről szólt az a dolog, hogy a manyup pénztárak miatti költségvetési bevétel-kiesést nem vette figyelembe az EU a hiányszámításnál (még szép), mert ők úgy gondolták bazmeg, hogy egy tagállami kormányzatnak kormányoznia kéne, nem pedig ülnie a langyos vízben és locsolgatnia magára...

Szóval, neked is jó olvasgatást, pöcsfej... :D Továbbra is csak ismételni tudom magam: mint ahogyan egészségügyhöz, oktatáshoz, szociálpolitikához, versenyképességhez és gazdaságpolitikán belül megannyi más kérdéshez fingotok nincs nektek fideszes majmoknak, így főleg a nyugdíjrendszer fenntarthatósága és hosszabb távú finanszírozása egy kibaszott rejtély a számotokra. :D Lásd miért Magyarországon az egyik legalacsonyabb a nyugdíj EU-s szinten, és lásd a szakemberek már évtizeden belül komoly finanszírozási problémákat vetítenek előre Orbán és a Fidesz-KDNP lábszagú szocializmust idéző nyugdíjrendszerével kapcsolatban...

FCUK5 2019.07.07. 23:55:19

@csüngőhasú norvégbáró: igen, maga a házasság idejétmúlt intézmény, nem is értem, minek akarja a melegek egy része.

Bankkártyát minden arabnak !!! 2019.07.07. 23:56:23

@Quercus Maximus: "file:///C:/Documents%20and%20Settings/User1/Dokumentumok/Downloads/Kszemle_CIKK_1792%20(2).pdf"

A fenebe en se tudtam hozzaferni a C meghajtodhoz, biztos valami halozati problema. :))))) Esetleg egy masik meghajtora atmasolhatnad. :)))))))

2019.07.08. 05:44:49

@GNDL:

Látom teljesen össze vagy omolva mentálisan. Szerintem kérjél pár nap szabadságot a gazdádtól Soros-Szaros Gyurkától.

2019.07.08. 06:06:31

@GNDL:

Egyébként kicsihuszár.

Ti tényleg úgy gondoljátok, hogy miután már lassan tizedik éve nap mint nap teleordítjátok a világot habzó szájjal, hogy Magyarországnak vége, hogy itt az összeomlás, az armageddon, miközben az életszínvonal, a jövedelem folyamatosan nő, miközben már az is dolgozik, aki nem akar, miközben a családok agyon vannak támogatva, gazdasági növekedés Európa egyik legjobbja, és
még sokáig folytathatnám......szóval ti tényleg azt hiszitek, hogy van még valaki, aki komolyan vesz benneteket?

Kb. erről szól a történetetek:

melyikoldal.blog.hu/2019/06/28/en_megmondtam_906

megamedve 2019.07.08. 06:14:22

Tőlem mindenki azt csinál amit akar, de azért annyit had mondjak:
- a melegek értsék meg, hogy ez számomra (hetero) nem azért gusztustalan, mert én egy homofób náci vagyok, hanem genetikailag undrodok a dologtól. Épp emiatt nem tapsolok neki, ha mindezt a képembe tolják, de tőlem csinálják, leszarom, egyszerűen nem megyek oda.
- ha nem lehet valakit buzinak nevelni, akkor mit fog majd mondani az örökbefogadott fiának, amikor az elkezd kamaszodni, amikor a srác úgy nőtt fel, hogy anyának is farka van? Képes lesz vajon úgy nevelni, hogy ne legyen meghasonlás a gyerek számára az, hogy elkezdi azt érezni, hogy undorító amit a szülei csinálnak?

Tőlem azt csinálnak a négy fal között, amit akarnak, de gyereket csak akkor neveljenek, ha tudnak maguknak csinálni. A női buzipár ezt sajnos amúgy is megoldja.

csüngőhasú norvégbáró 2019.07.08. 07:03:52

@Quercus Maximus:

ha ettől jó az ország, akkor a k..a anyádat.

www.youtube.com/watch?v=yUPpsdIOKEU

www.youtube.com/watch?v=EJdgS7xjAdw

gazdasági növekedés... :D arra gondolsz te korcs, hogy pénztáros lölö naponta nyer közmunkát és hordja ez az eu lóvét?

az erős gazdaság eredménye, hogy a kormányhivatalok kiürülnek, mert nincs pénz a melósra? de nincs pénz a közigazgatásban dolgozókra se, közel 11 éve, de nincs pénz kórházakra, az utak felújítására, oktatásra sem. :D

hallgasd a szöveget, a fő staddioncziggánynak szól...

www.youtube.com/watch?v=YBRUNMaqwi0

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 08:31:06

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Miért az én adómból biztosítják a buzifesztet? "

Mert ez a minimum a 21. században!! Akkor is ha úgy kiakadnak a magadfajta látens melegek, mint a Gergely Müller számláló Chernobylban!!!

Köszönet mindenkinek, aki kijött szombaton és megmutatta, hogy értelmesen is el lehet
költeni az adóforintokat!!!
Köszöntet a rendes, értelmes pártok vezetöinek akik velünk vonultak, és végül köszönet annak a helyes barna csajnak aki meginterjúvolt valamelyik TV-nek.
Kérlek hívj, tudod a számom, mellesleg péntek, szombaton mindig a Szimplában vagyok, ott megtalálsz!!! Pussz!

6.Lenin 2019.07.08. 09:12:35

Amennyiben ezek a Budaházy féle balfaszok nem mennének ordibálni, már régen az érdektelenségbe fulladt volna ez az egész értelmetlen cirkusz. Mert értelmetlen az egész.
Ennyi, ennél többet nem is ér az egész.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 09:40:10

@6.Lenin:
" Mert értelmetlen az egész."

Ez egy örömünnep Vladimir, mi lehet értelmetlen egy örömünnepben????

Ha kijöttél volna, akkor láttad volna milyen boldogok voltunk!! Ezt sajnálod tölünk? Egy kis boldogságot, egy évben egyszer??

Hungry horse 2019.07.08. 09:48:55

@6.Lenin: butaházinak és a társainak pont annyi joga lenne véleményt nyilvánítania a deviáns buzikról és a nem kevésbé deviáns támogatóikról, mint a buziknak és a támogatóiknak butaháziról és a társairól.

Tudom ezt nehéz elfogadnia egy toleráns, sjw-nek, de szerencsére Magyarországon még így van, még akkor is, ha a rendőrök és a politikusok a buzikat védik, támogatják, amint azt a képeken láthattuk.

Remélem nem lesz mindig így és előbb-utóbb a normalitás utat tör, a buzik pedig a hálószobáikban buzulhatnak, nem a nyílt utcán.
Türelem, tornaterem.

6.Lenin 2019.07.08. 09:51:57

@R.V.J.:

Miért sajnálnám? Legyetek boldogok, de mi a fasz közöm van hozzá?

Láttál már totál részeg embert boldog vigyorral az arcán teleszart nadrágban az aluljáróban fetrengeni? annak is örülnöm kéne, hogy végre boldog?

Eltorzult emberek boldog vigyorral az arcukon miért lennének másak az előbbiektől?
Miért jelentene nekem is boldogságot az övék?

Ők jól érzik magukat így, na bumm, de mi a fasz közöm van hozzá? Nekem más jelent boldogságot, és nem várom el tőlük, hogy ezért ők is boldogok legyenek.
Ez az én dolgom, az meg az övék.
ÉS?

6.Lenin 2019.07.08. 09:54:09

@Hungry horse:

Én nem vontam kétségbe a jogát Budaházynak, de már régen elhalt volna ez az egész, ha ők nem tartják a felszínen. Ők egymásból élnek.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 09:57:12

@Hungry horse:
"butaházinak és a társainak pont annyi joga lenne véleményt nyilvánítania"

Nincs a Budaházyékkal semmi baj!
Most pontosan nem emlékszem hogy hívják azt a -fíliát amijük nekik van, de a prof. a CEU-n levezette melyik betü alá tartoznak Gyuriék az LMBTQ+ hosszú változatában.

2019.07.08. 10:00:08

@R.V.J.:

Örömünnep volt? Kaptál meglepit hátulról?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 10:06:03

@6.Lenin:
"Eltorzult emberek boldog vigyorral az arcukon "

Ez egy kicsit erös volt! Mások sértegetése, lenézése okoz neked lelki nyugalmat? Ez mi ha nem torzulás??
Zéró empátia az normális Vladimír?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 10:08:00

@Quercus Maximus:
"Örömünnep volt? Kaptál meglepit hátulról?"

Igen és jó volt. Majd ha te is kapsz valamit valahova, akkor megtudod.
Addig marad neked az 5 ujjas menyasszony.

2019.07.08. 10:14:35

@R.V.J.:

Képzeld, én is kaptam éppen tegnap valamit valahová. Puszit a lányaimtól az arcomra névnapom alkalmából. És jó volt.
Akkor most nekem is föl kellett volna vonulnom, vonaglani közterületen pávatollal a seggembe, mint a ratyiknak?

Ja és képzeld, a lányaimnak értékelhető, normális egyetemen szerzett diplomáik vannak, nem a sorosürülék ceu gendergöndör lmbtqpázucxúws szakon kapott használt wc papír.

2019.07.08. 10:19:13

@R.V.J.:

Ja, és ha már itt vagy, had kérdezzem meg.

Nem te voltál az, aki a minap a folyosón összeszarta magát a sorosürlék ceu-n, mert nem tudta eldönteni hogy az lmbtqdkmxifó budik közül melyikbe menjen be?

6.Lenin 2019.07.08. 10:21:55

@R.V.J.:

Nekem a melegekkel se, senkivel sincs bajom, míg nem akarja másokra erőltetni a lelki, szellemi, testi torzulásait.
Nyilván én sem vagyok tökéletes, ahogy senki sem az, de nem szeretném másokra ERŐLTETNI a saját torzulásaimat, pl , hogy a Fideszt támogatom.

Nekem le kéne fogadnom a boldog vigyort az arcodon, amikor egy lipicai betolja a kipufogódba méretes szerszámát, de ti nem tudjátok elfogadni az én boldog vigyoromat, amikor leadom a voksomat a Fideszre.

Ezért értelmetlen számomra ez az egész cirkusz. Úgy követelnek jogokat maguknak, hogy másokét megvonnák.
Miért kéne ebben finomkodnom? Miért kéne elfogadnom tőlük, hogy másodrendűnek néznek?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 10:22:09

@Quercus Maximus:
"Puszit a lányaimtól az arcomra névnapom alkalmából. És jó volt."

Nekem is ilyen aranyos apukám van, aki elfogad olyannak amilyen vagyok. Töle tanultam a feltétel nélküli szeretetet, és együttérzést, elfogadást. Te mit tanítasz a lányaidnak?
Lenézést és gyülöletet?

Mellesleg, még nem végeztem a CEU-n, de már több jólmenö cégnél dolgozom. Open Society, Amnesty stb.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 10:27:26

@6.Lenin:
"amikor egy lipicai betolja a kipufogódba méretes szerszámát"

Vladimír mond, már el, hogy a magadfajta normális miért ragad le mindig egy valaminek a lukba tömködésén?? Csak ezen jár az eszetek? Valaki valamit tömköd???

Szeretet, szerelem, barátság szabadsága. Ezen gondolkozz egy kicsit.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 10:31:42

@Quercus Maximus:
"Ja, és ha már itt vagy, had kérdezzem meg."

Mások nyomorúságán lehet a legjobbat nevetni igaz? A lányaid is jót nevetnek veled, amikor megláttok valakit, akit a társadalom büntet csak azért mert más?

2019.07.08. 10:38:50

@R.V.J.:

Ezek tényleg jó nevű cégek.

És az elképzeléseid között szerepel olyan, hogy legalább egyszer tisztességes munkád is legyen? Tudod olyan, ahol hasznot is hajtasz.
Mert a buzifelvonulás, a migráncssímogatás, az emberjogi imperializmus terjesztése az károkozás, és nem hasznos tevékenység.

A liberofasizmus katonájának lenni......na az nem dicsőség.

2019.07.08. 10:41:49

@R.V.J.:

Nem a társadalom bünteti buzikat, hanem ők büntetik saját magukat. A társadalom leszarja, mit csináltok a négy fal között. De ha vonulgattok közterületen, aminek egyértelműen az a célja, hogy provokáljátok, bosszantsátok a társadalmat, akkor nem kell csodálkozni ha leköpnek. Szerintem még olcsón megússzátok.

6.Lenin 2019.07.08. 10:42:47

@R.V.J.:

Mert az is része a boldog vigyornak, és az torz, egy olyan embernek, akinek az evolúció megadta azt, ami a célja(lehet) az egész ittlétünknek.

Ugyanis, ha csak a szabadság lenne az értelme az egésznek, akkor már régen nem létezhetnének, hiszen nem szülte volna meg őket senki.
De szerintem ezen az egy tények bukik az elméletük.

Az Úr nem végzett minden nap fuser munkát, de elfogadom, hogy lehetett neki egy rossz napja. Talán még ő sem tökéletes, pláne, ha a saját képére, vagy fordítva, az emberből keletkezett. Akkor tényleg nincs min csodálkozni, hogy voltak tévedései is.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 10:51:30

@Quercus Maximus:
"Nem a társadalom bünteti buzikat, hanem ők büntetik saját magukat."

Gyereked, unokád bármikor bejelentheti, hogy meleg, akkor majd gyülöködhetsz otthon a családban, a négy fal között (is).

Minden ballib bérretteg 2019.07.08. 10:51:54

@rallus:

"Mennyivel szebb lenne a világ, ha mindenki olyan megértő és jóindulatú lenne, mint ashwood!"

Ezen sokat röhögtem.. :DDD

Nekem is már csak az irónia jut eszembe, mikor a B1 blog karaktelgyilkosságra, gyűlölködésre specializálódott szarkavarói papolnak elfogadásról.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 10:54:31

@6.Lenin:
"Mert az is része a boldog vigyornak, és az torz, egy olyan embernek, akinek az evolúció megadta azt, ami a célja(lehet) az egész ittlétünknek."

Már több mint 7 milliárdan vagyunk a földön. Hová akarsz még szaporodni kedves Vladimir??

Minden ballib bérretteg 2019.07.08. 10:55:09

@R.V.J.:

Nézz már szét.
A melegek mindenhol átlépik azt a határt, amit a társadalom tolerál.

Nálunk még csak fasz-tangában kereszttel a nyakban, bibliával heccelik a tömegeket, de pl San Franciscoban ahol már erre senki nem kapja fel a fejét, vonulgatás közbe szado-mazo cuccban tolják seggbe egymást a toleranciát követelő melegek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.08. 10:58:21

@Quercus Maximus: "A társadalom leszarja, mit csináltok a négy fal között."

A társadalom általában talán igen. De a fasiszta homofóbok nagyon érdeklődnek, gyűlölködnek.

"az a célja, hogy provokáljátok"

Igen. A fasiszta homofóbok meg agyvérzést kapnak. Nincs bennem szánalom irántatok.

Engem taszítanak a melegek szexuális szokásai, ezért nem is foglalkozom vele. Inkább élvezem a meleg művészek alkotásait. (A művészvilágban a melegek erősen felül vannak reprezentálva.)

www.youtube.com/watch?v=cZ7bcGyILyI

2019.07.08. 10:59:11

@R.V.J.:

"
Már több mint 7 milliárdan vagyunk a földön. Hová akarsz még szaporodni kedves Vladimir??"

Na látod, ezt a kérdést édesanyádnak kellet volna föltenni édesapádnak, mielőtt megcsináltak.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 11:00:17

@Minden ballib bérretteg:
"vonulgatás közbe szado-mazo cuccban tolják seggbe egymást"

Az ügyes mutatvány lehet.
Viccet félretéve, te is a Lenin csapatában vagy, aki csak a kukira meg a popsira tud gondolni?? A böngészöd memóriáját törlöd minden este nehogy kiderüljön miket nézegetsz igaz?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 11:03:31

@Quercus Maximus:
"Na látod, ezt a kérdést édesanyádnak kellet volna föltenni édesapádnak, mielőtt megcsináltak."

Te elgondolkodtál ezen amikor a gyerekeidet csináltad?
Figyelmeztetted a lányodat is? Jobb ha nem csinálsz gyereket mert, lehet meleg lesz?

sinus67 2019.07.08. 11:03:46

Hát trollok...
Ha nem csak a fikázásért és a propagandaterjesztés járnátok ide, hanem elolvasnatok amire fröcsögtök, akkor már rájöhettetek volna, hogy hosszúcicin vagytok!
:)))

6.Lenin 2019.07.08. 11:13:47

@R.V.J.:

És elgondolkodtál már azon, hogy a melegek pont azért vannak, hogy az emberiség túlszaporodása valamelyest korlátok közé legyen szorítva?

Persze elsőként el kéne döntened, hogy miként is vélekedsz az ittlétünkről.

Én abban hiszek (?), hogy a mutációk, kívülről jövő génmanipulációk. Mi tulajdonképpen egy szaporodásra is képes biológiai robot lennénk, korlátozottan programozva.
(tudod, hogy 1x minden értelmetlenné válik számodra-halál-, de mégis értelmet próbálsz keresni abban (is), hogy te esetleg meleg vagy, pedig még annyi sincs, mint annak, aki utódokat képes nemzeni)

De már írtam neked, hogy szinte tökéletesen csinálod, hogy az emberek megutálják a momentumosokat. Szerintem csak simán provokálsz, igaz jól, ezt elismerem.

2019.07.08. 11:14:43

@R.V.J.:

Ja hogy akkor 7 milliárdos létszám fölött csak akkor lenne szabad szaporodni, ha borítékolható hogy a születendő gyerek buzi lesz?

Van már erre valami kidolgozott módszer a sorosürülék egyetemen?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 11:20:33

@6.Lenin:
" Mi tulajdonképpen egy szaporodásra is képes biológiai robot lennénk, korlátozottan programozva."

Remélem itt most nem a "háttérhatalomról" beszélsz mert már érzem a barnaesö cseppeit a börömön!!

Nézd, nem vagyok ezoterikus, nem érdekel miért vannak melegek. Vannak és kész. Lehet arról álmodozni hogy nincsenek, ettöl még voltak, vannak és lesznek!!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 11:24:22

@Quercus Maximus:
"Ja hogy akkor 7 milliárdos létszám fölött csak akkor lenne szabad szaporodni, ha borítékolható hogy a születendő gyerek buzi lesz?"

Most magaddal vitatkozol. Egyetértesz a belsö hanggal?

Inkább ezen gondolgozz el: le fogod köpni az unokádat, ha elmodja neked hogy meleg?

sinus67 2019.07.08. 11:37:47

@sinus67:

A miatt szó kimaradt a propagandaterjesztés után.

6.Lenin 2019.07.08. 11:42:14

@R.V.J.:

Látom megbuktál. Nem vitattam, hogy vannak, vagy nincsenek melegek. Vannak, vannak más génhibák is az emberiség történetében, amit simán elfogad mindenki hibának.

Tulajdonképen úgy próbálnak vitázni erről néhányan, hogy még elhelyezni sem tudják az ittlétünkben. Mi az értelme, van egyáltalán bárminek is?
Nyilván, ha ezeket tisztázni tudnánk, valamelyik félnek el kéne ismernie a tévedését.

Így az egész egy értelmetlen, felesleges provokálása a másiknak.
Egy biztos (talán) nem a kisebbségben lévők a "normálisak", és ezzel nem vonom kétségbe egyik oldal jogait, létét sem. Vagyok annyira önző, hogy elsősorban a saját érdekeim a fontosabbak számomra. A tiédet old meg magad, de ne próbáld másokra erőltetni.
Ennyi, szerintem, Több nincs benne számomra.

Nyilván nem tagadnám meg egyik utódomat se, ha melegnek születne, de sajnálnám, hogy neki nem adatna meg az az öröm, boldogság, amit én éreztem a születésénél, hogy benne esélyem van tovább élni, a génjeimben örökölt, és tovább adhatók által.
Elszomorítani ez az értelmetlenség, hogy ez esetleg megakadhat.

Miért is baj, hogy én így gondolkodom?

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.08. 11:46:37

Úgy tűnik, legalább egy időre befejeződtek a "meleg napok", a héten nem várható 30 °C feletti csúcshőmérséklet, de mint a posztból is kitűnik, a politikában bőven tart az uborkaszezon.

Így külön öröm hallani, hogy a maximálisan Pride-konform Ungár Petike pártjában azért nem tétlenkednek, Keresztes László Lóránt után újabb felejthetetlen vezéralakkal bővítik a magyarországi lipsi pártelnökök Pantheonját.

Hát, a képe alapján őt se néznék ki a Pride-ról, de a Kék Osztriga bárból se:
mindenszo.hu/felismeri-ezt-az-embert-na-o-az-lmp-uj-vezetoje/

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 11:47:21

@6.Lenin:
"Nyilván nem tagadnám meg egyik utódomat se, ha melegnek születne, de sajnálnám, hogy neki nem adatna meg az az öröm, boldogság, amit én éreztem a születésénél, hogy benne esélyem van tovább élni, a génjeimben örökölt, és tovább adhatók által."

Vladimír, a "normálisak" a saját vagy nevelt gyerek lehetöségét is sajnálják tölünk!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 11:50:19

@Szergej Szergejevics Szergejev:

Még egy-két ilyen komment és mára is meglesz az 5-ös homofóbiából.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 12:04:40

@R.V.J.: Ezt majd magyarázd el a sarija rendőrségnek is, miután liberált elvbarátaiddal Európa iszlamizálását végrehajtottátok..:)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 12:15:25

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Ezt majd magyarázd el a sarija rendőrségnek is, miután liberált elvbarátaiddal Európa iszlamizálását végrehajtottátok."

A sarija rendörségben IS vannak melegek, mint ahogy a muszlim országok is tele vannak melegekkel, akkor is ha kivégzik öket (tetszik mi? nézed a lefejezös videokat a Tubon?).
Majd mi felszabadítjuk öket itt Európaban.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 12:16:32

@sinus67: Netán a homo buzerikusz leszármazottja vagy?

István Tamasi 2019.07.08. 12:22:21

@Quercus Maximus: A magyarok elsöprő többsége nem az LMBTQ emberekkel szimpatizál, hanem azzal, hogy az LMBTQ emberek is ugyanolyanok mint a heterók, ugyanolyan jogok illetik meg őket is mint a heterókat, őők a szexuális irányultságuktól függetlenül egyenértékűek és egyenrangúak a heterókkal.

István Tamasi 2019.07.08. 12:26:40

@Quercus Maximus:
Hát igen. Az IMF hitel 1/3-át a csüngőhasú suttyó tapsolta el és azután az egészet átkonvertálta kétszer drágább, kétszer akkora kamatteherrel járó hitelekre.

István Tamasi 2019.07.08. 12:29:36

@Quercus Maximus: Jó, hogy felhozta a MOL részvényeket, mert azokat azután hatalmas veszteséggel adta el a fideszmaffia elqrmánya a haverjainak.

2019.07.08. 12:32:11

@István Tamasi:

Látom a matek nem megy. Esetleg valami más tantárgy?

2019.07.08. 12:33:41

@István Tamasi:

Beszéltél a magyar társdalom többségével? Ha nem, honnan tudod, hogy ők támogatják a buzikat?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 12:44:25

@István Tamasi: Vagyis te sem szimpatizálsz az „LMBTQ emberekkel”..

mir-inda · http://szerencsekerek.extra.hu 2019.07.08. 12:47:27

No, megvolt a heterofóbok felvonálása, amin tüntetett pár homofób, a pc világ fogaskerekei pedig tovább pörögnek, de ahogy volt tegnap, van ma, lesz holnap is.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 12:48:45

@R.V.J.: Mindenesetre néhány évig nem lesz Pride..Hogy fogod ezt feldolgozni? Illegalitásba vonultok majd?

2019.07.08. 12:52:51

@István Tamasi:

Mikor adta el a patás a MOL részvényeket a haverjainak?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 12:55:26

@Veszéjben a lyogállamiság !:

"Mindenesetre néhány évig nem lesz Pride..Hogy fogod ezt feldolgozni? Illegalitásba vonultok majd? "

Hát ja. Arra a pár évre elmegyünk Szamizdadba. Azt mondják, onnan egyból pozícióba lehet visszatérni!!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 12:57:41

@István Tamasi: Szocijaid 30 százalékponttal növelték a GDP arányos államadósságot úgy,hogy 8 évük több mint ezer milliárdos privatizációs bevételük is volt.

6.Lenin 2019.07.08. 13:03:27

@R.V.J.:

Mi ebben a meglepő? Egy gyerek nem szexuális segédeszköz. Minek a szabadsághoz, szerelemhez, jó nagy lófaszhoz gyerek? Pláne másé.
Valamilyen eszköznek, pótléknak?
Tehát csak hiányzik valaki a kapcsolatból, netán azt egésznek az értelme?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 13:03:38

@István Tamasi: Vajon miért van az,hogy az országok többsége szívesebben finanszírozza a hiányt az állampapír piacról,mint IMF hitellel.Szociszadeszék is csak akkor fordultak az IMF -hez,amikor 10% közelébe sikerült feltornázniuk az állampapír kamatokat..

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 13:07:56

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Vajon miért van az,hogy az országok többsége szívesebben finanszírozza a hiányt az állampapír piacról,mint IMF hitellel."

Most el ne próbáld nekünk magyarázni, hogy te sosem vettél valamit csak azért mert akciós volt!!! Az IMF-nél jó akciók szoktak lenni, föleg a szezon végén!!

2019.07.08. 13:08:38

@GNDL: " Azzzal meg hogy Orbánék nem vágják miről szólt volna a nyugdíjrendszer reformja, mert ehhez sem értenek, én nem tudok kit kezdeni... :) "
A magánynyugdíjrendszert a fejlett európai országokban törvény tiltja, mert ők már pontosan tudják, hogy az oda betett pénzt az emberek soha az életben nem fogják látni. Legutóbb Dél-Amerikában próbálkoztak vele, az összes pénzt ellopták a biztosítók ezért jöttek sorra a kommunista kormányok.
Okos ember más kárán tanul, valószínűleg ezért számolták fel Magyarországon is a pénzügyi spekulánsok által kiharcolt magánnyugdíjrendszert.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 13:08:51

@R.V.J.: Reaktiváljátok Magyar Bálintot,kis Rajkot,meg a stencilgépet! Bár az nem garantálható ,hogy a masculin ős szadeszos ősbölények vevők a buzulásra..:)

2019.07.08. 13:11:40

Egy szó mint száz.

Rothadjon meg a hülye, birka nép, mert már arra is lusta, hogy tüntizzen a bizifelvonulás ellen.
Ehelyett dagonyázik a Balatonom, meg a velneszbe, mert van rá pénze, és nagy ívben leszarja a buzikat, meg a ceju lmbtqdbiűmsü bidijai előtt magukat összeszaró idiótákat.

A kurva anyját a népnek!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 13:13:45

@R.V.J.: Ja,aztán gyön a fekete leves,meg a végrehajtó..

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 13:14:50

@6.Lenin:
"Tehát csak hiányzik valaki a kapcsolatból, netán azt egésznek az értelme? "

Látod csak körbeér az érvrendszered, és jól fenékbeharpja magát!!!

"A melegek rosszak mert nem lehet gyerekük, ha meg mégis lehet és szeretnének, akkor meg nehogy legyen már, minek az nekik"

Vladimir, öszintén. Szeretnéd hogy bárki is így bánjon veled vagy a gyerekeiddel, unokáiddal a jövöben?

2019.07.08. 13:15:37

Szerintem a homoszexuálisokkal semmi gond nincs, de a szexuális szokásaik miatt összeszedett betegségeket a saját pénzükből kellene fedezniük és tőlem gyereket is nevelhetnek, ha sikerül megalkotniuk a fekália és sperma összerakásából.
Egyébként meg senki sem gyűlöli őket, ugyanúgy ahogy a migránsokat sem, mindössze arról van szó, hogy normális társadalom igyekszik megvédeni magát közegészség és járványügyi szempontból, amiről sajnos most a pc miatt azt kellene gondolnia, hogy semmi joga nincs, .. De van!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 13:19:18

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Reaktiváljátok Magyar Bálintot,kis Rajkot,meg a stencilgépet!"

Nemtudom ezek kik, de Fodor Gábor már jelezte, hogy ismer valakit aki tekerné a kurblit a nyomtatón! (szerintem úgy értette, hogy hoz tonert a LaserJet-be - nem rovom fel neki, hisz ö is idös már)

sinus67 2019.07.08. 13:24:00

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Nálunk a családban nem volt ilyen, de te magadra ismertél rendesen!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 13:25:45

@Tényelek:
"ha sikerül megalkotniuk a fekália és sperma összerakásából"

Szerintem töröld a böngészöd elözményeit, mielött anya megtalálja!

6.Lenin 2019.07.08. 13:28:14

@R.V.J.:

Nem, mert tudnám a helyem a társadalomban (bár így, hogy nem érint, valóban nehéz ítéletet mondanom)
De talán @Tényelek: jól megfogalmazta: "normális társadalom igyekszik megvédeni magát "
Ezt a jogot a melegnek sincs sem okuk, sem joguk kétségbe vonni. Mindenkinek tudnia kell (ene) a helyét a közösségben. Nekik is meglehet a maguk joga.

GNDL 2019.07.08. 13:28:20

@Tényelek: „magánynyugdíjrendszert a fejlett európai országokban törvény tiltja”

Aha, hát, ezzel ellentétben pedig az EU tagállamok nagyrészt legalább kétpilléres nyugdíjrendszerben gondolkoznak, amelyekben egy kötelező állami és egy másik kötelező- vagy önkéntes állami/magánpénztár a nyugdíjrendszer pillérei, de vannak tagállamok amelyekben hárompilléres rendszerek működnek, kötelező állami, kötelező magán, és önkéntes állami/magánpénztárakkal. Sőt, hamarosan bevezetésre kerül (vagy lehet már létre is hozták a megfelelő EU-s jogi környezetet, most ezt nem tudom hirtelen) egy közös EU-s szintű nyugdíjcélú megtakarítási lehetőség is, mivel ugye az EU lakosai nem feltétlenül egyetlen tagállamban dolgozzák le aktív éveiket.

„az oda betett pénzt az emberek soha az életben nem fogják látni”

Épp ellenkezőleg, ez a magyar pénztárakkal történt meg, miután Orbánék államosították ezeket. Ezért sem hoznak ide vagy hoznak létre ilyesféle nyugdíjcélú befektetéseket/megtakarításokat szívesen a pénzügyi szolgáltatók, mert a jogállamiság leépítése és így a kialakult jogbiztonság hiánya miatt állami/jogi szinten nincs semmi ami garantálná, hogy Orbánék nem lopják majd el az oda befektetett pénzt, ha megszorulnak hamarosan.

De ez legyen a magyarok dolga, ha hagyják hogy állandóan kibasszanak velük tolvaj fasiszta gecik. :)

Gleccsertetű 2019.07.08. 13:33:40

a természetben az is előfordul, h a gyengét megeszi az erős. akkor ez az emberek között is normális lenne?

István Tamasi 2019.07.08. 13:34:35

@Quercus Maximus:
Látom a szövegértés nem megy, de nem is csoda a 6 - 1x az első, 2x a második, 3x a harmadik - elemiddel. Az emberek túlnyomó többsége nem szereti az LMBTQ embereket hanem tiszteli őket mint embereket és egyenjogúnak, egyenrangúnak tartja őket a heterókkal.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 13:35:49

@6.Lenin:
"Mindenkinek tudnia kell (ene) a helyét a közösségben. Nekik is meglehet a maguk joga"

Ha forgatod a történelem könyvek(böl írt wikipedia oldalakat), akkor tudhatnád, hogy jogokat (helyet a társadalomban) nem adnak-kapnak, hanem kiharcolnak.

Pl. ha az öseid nem harcoltak volna a jogaikért akkor még mindig röghözkötve, nincstelen zsellérként dolgoznának a Mészáros földjein!

Mi harcolunk a jogainkért, neked meg marad a B1 sajtószabadsága sipákolni (amíg még a Zorbán engedi)!!!

István Tamasi 2019.07.08. 13:38:18

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Éppen annyira szimpatizálok LMBTQ emberekkel mint a heterókkal - nem szexuálisan, hanem amennyire emberségükkel kiérdemelnek.

István Tamasi 2019.07.08. 13:41:08

@Quercus Maximus: Lehet, hogy patás is a potrohos - ezt neked jobban kell látnod amikor kihúzod a fejed a farpofái közül - de a suttyó szokása, hogy a köz számára veszteséggel ad el dolgokat a haverjainak, strómanjainak.

István Tamasi 2019.07.08. 13:43:46

@Veszéjben a lyogállamiság !: Nem voltam és nem vagyok párttag és a szocik se nem kutyám, se nem macskám, se nem haverjaim. Az viszont tény, hogy a fideszmaffia alatt akkorára nőtt az államadósság összege amekkora soha nem volt mióta forint a fizetőeszköz.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 13:44:58

@sinus67: Ti homo buzerikuszok osztódással szaporodtok,vagy hogy?

6.Lenin 2019.07.08. 13:45:46

@R.V.J.:

Ha jól forgattad a történelem könyveket, akkor azt is tudnod kéne, hogy ha egy agresszív kisebbség kiharcolta a többlet jogait a közösségben, akkor diktatúra lett a vége, annak meg nyakazás, akasztás.
Inkább próbálnátok együtt élni a közösséggel, de, ha mindenáron harcolni szeretnél, tedd.
Csak ne csodálkozz, ha.......a történelmi tapasztalat fog ismét győzni ebben a harcban.
(néhány évtized, netán több idő után)

2019.07.08. 13:46:18

@GNDL: "Aha, hát, ezzel ellentétben pedig az EU tagállamok nagyrészt legalább kétpilléres nyugdíjrendszerben gondolkoznak, amelyekben egy kötelező állami és egy másik kötelező- vagy önkéntes állami/magánpénztár a nyugdíjrendszer pillérei, de vannak tagállamok amelyekben hárompilléres rendszerek működnek, kötelező állami, kötelező magán, és önkéntes állami/magánpénztárakkal. "
Szívesen látnék egy példát Nyugat vagy Észak-Európából, hogy a magánnyugdíjpénztárakra álltak át :-) !
A két és hárompilléres rendszereknek semmi köze ahhoz a rendszerhez, amit itt és a lengyeleknél kötelezően bevezettek. A mi rendszerünk a nyomort és az éhezést hozták volna el, ugyanúgy, mint a dél-amerikai országok nyugdíjasainak, és bőven nem képletesen. Aki hiányolja az itt megszüntetett rendszert az vagy nem normális vagy fizetik érte a spekulánsok, .. esetleg valóban annyira tudatlan, hogy ...

István Tamasi 2019.07.08. 13:47:52

@Veszéjben a lyogállamiság !: Az IMF az olcsó hitelt persze úgy adta, hogy azt a köz hasznára kell fordítani és azt ellenőrizte is. A fideszmaffiát mindig is zavarta a lopásban, ha a pénzt /kölcsönt, támogatást/ adó ellenőrzi a felhasználást és szóvá teszi a lopásait.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 13:49:45

@R.V.J.: Kissé elhamarkodottan vállalta azt a kurblitekerést.Ehhez előre kell hajolnia,felkíválva hátsó felét mindenféle hátsó szándékok számára.Vagy épp ezért vállalta..?

István Tamasi 2019.07.08. 13:52:57

@6.Lenin:
Diktatúra az amikor egy csoport (még ha az a többség is) ráerőlteti nézeteit, szokásait másokra, demokrácia az amikor a többség tiszteletben tartja, biztosítja a kisebbségnek is a jogait.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 13:53:01

@István Tamasi: Tudsz mondani valakit a harmadik világon kívül,aki IMF hitelből finanszírozza a hiányát?Magyarország többszöri felminősítéséről se hallottál?

2019.07.08. 13:53:25

@István Tamasi: "Az emberek túlnyomó többsége nem szereti az LMBTQ embereket hanem tiszteli őket mint embereket és egyenjogúnak, egyenrangúnak tartja őket a heterókkal. "
Szerintem az emberek többsége potenciális veszélyt lát bennük közegészségügy és járványügyi szempontból. Nekik köszönhetünk egy rakás gyógyíthatatlan betegséget és ez régen is így volt ezért ölték meg őket, ha valakiről kiderült, hogy a fekáliára gerjed.
Nem véletlen, hogy azokban az országokban, ahol melegebb éghajlat van még mindig halállal büntetik, mert ott még gyorsabban szaporodnak azok a kórokozók, ami az ilyen típusú tevékenységgel jár.

Mondjuk az tényszerű kinyilatkoztatására szívesen vennék egy érdemi kutatási eredményt :-) !

István Tamasi 2019.07.08. 13:54:36

@Tényelek: Az éhezést és a nyomort az embereknek a vadkeleti kapitalizmus hozta el és nem a két(-három) pilléres nyugdíjrendszer.

2019.07.08. 13:56:38

@István Tamasi: " Az IMF az olcsó hitelt persze úgy adta, hogy azt a köz hasznára kell fordítani és azt ellenőrizte is. "
Az IMF nem azért ad pénzt, hogy azt a köz hasznára fordítsák, hanem azért, hogy azt a lehető legrosszabb módon használják fel, mert akkor az adósságcsapdával közvetlen irányítása alá tudja vonni azt az országot, amelyiket sikerült csőbe húzni. Legjobb példa erre a környékről Görögország.

István Tamasi 2019.07.08. 13:59:39

@Tényelek: A fideszmaffiának nem arra kell a pénz - legyen az banki vagy IMF hitel, EU-s pénz, magánnyugdíj vagyon, világcsúcs mértékű ÁFA -, hogy azt a köz hasznára fordítsa, hanem hogy a haveroknak, strómanjaiknak adja.

2019.07.08. 14:00:20

@István Tamasi: Az éhezést és a nyomort a kötelező magánnyugdíjpénztár hozta el, aminek semmi köze a két és hárompilléres rendszerhez. Ez utóbbi ; állami, vállalati Ha három, akkor + egyéni.
A nekünk szánt modell csak a spekulánsok számára adatta a pénzt, mint Dél-Amerikában.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 14:00:30

@6.Lenin:
"Ha jól forgattad a történelem könyveket, akkor azt is tudnod kéne, hogy ha egy agresszív kisebbség kiharcolta a többlet jogait a közösségben, akkor diktatúra lett a vége, annak meg nyakazás, akasztás."

Vladimir, megszólalt a Bullshitometer!! Addig forgattad azt a könyvet amíg fejjel lefelé kezdted el olvasni!!
Pontosan milyen jogaik nem voltak a jakobinusoknak, kommunistáknak meg a náciknak ami a többségnek volt?
Nem házasodhattak, nem örökölhettek, nem fogadhattak örökbe gyereket, nem menetelhettek, nem öltözhettek fel ahogy akartak???

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 14:03:51

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Kissé elhamarkodottan vállalta azt a kurblitekerést"

Basszus írtam, hogy nem ö, hanem egy nagyon közeli férfi ismeröse segített volna, mert szerinte jól kezeli a kurblit. Mégegyszer, neki is mondtam, hogy MacBookról, LaserJettel nyomtatjuk az irodalmat, nincs semmiféle kurbli az irodában!
Ezek szerint úgy mint a Gábor, te sem olvasol rendesen!!!

GNDL 2019.07.08. 14:03:59

@Tényelek: „Szívesen látnék egy példát...”

Hát akkor majd elkezdesz önállóan tájékozódni, töki.

„két és hárompilléres rendszereknek semmi köze ahhoz a rendszerhez, amit itt és a lengyeleknél kötelezően bevezettek”

Tehát ha már abban így hirtelen megegyeztünk, hogy valóban vannak az EU-ban két- és hárompilléres rendszerek is (és nincsenek „betiltva” ahogyan állítottad), akkor onnan folytathatnánk, hogy persze nincs két egyforma rendszer sem, mert mindenhol a tagállamok a saját gazdasági/pénzügyi lehetőségeik és egyéb jellemzőik alapján „implementálták” ezeket a lehetőségeket a saját nyugdíjrendszerükbe: van ahol a három pillérből csak kettő kötelező és egy önkéntes, ráadásul a két kötelezőből aki akarja választhatja csak az állami befizetést; de van ahol az állami kötelező befizetésen felül minden önkéntes, viszont a lehetőség adott, és az állam elismeri vagy támogatja is valamilyen formában (például nem egy helyen a szakszervezeti/társadalmi szervezeti szintű nyugdíj megtakarításokat állami kamattámogatásokkal vagy egyéb adókedvezményekkel).

Tehát Magyarországon is ha már megvolt ennek az intézményi/pénzügyi háttere, csak a változó gazdasági körülményekhez kellett volna ezeket szabni, például meghagyni kötelezőként fele részt az állami befizetést, és ugyancsak kötelezővé tenni egy másik fele részt magánpénztári befizetést, illetve ezen felül meghagyni még egy önkéntes állami- vagy magánpénztári befizetést azok számára akiknek van lehetőségük a „hivatalos” járulékokon felül megtakarítani.

De sem így, sem úgy nem úszta volna meg az állam, hogy végre tárja fel a valós nyugdíjhelyzetet, és végre legyen elérhető egy egyszerű nyugdíjszámítás (a behazudott „egyéni számlák”, ugye), ami alapján mindenki tisztában lehetne azzal hogy ha a közeljövőben mehetne majd nyugdíjba akkor mire számítson, és a kívánt nyugdíjához még mennyit kéne megtakarítania... ehelyett Orbánék benyalták az összes pénzt, mert szükségük volt mind a megtakarításokra és mind az éves kb. 350 milliárdnyi magánpénztári befizetésekre, és a részükről ennyivel lázárt ügynek tekintik, szarnak bele abba ha 10 éven belül már igen látványos finanszírozási problémákba fog ütközni még az EU egyik legalacsonyabb nyugdíjainak is a kifizetése.

Holott bazmeg azt az évi kb. 350 milliárdnyi bevétel-kiesést már csak azzal is kompenzálhatták volna a fideszes elvtársak, ha kevesebbet lopnak az adófizetőktől.

„mi rendszerünk a nyomort és az éhezést hozták volna el”

Hát ez gyakorlatilag most van, pedig már évek óta beszántották a magánpénztárakat. :) Vagy nem tudom, szerintetek hány évszázadon belül kéne egy valamiféle kormányzatnak bármiféle pozitív eredményt felmutatnia, ha egyetlen kormányzati ciklus nem elegendő?! Esetleg évezredben mérjük a kormányzati sikereket? :D

„hiányolja az itt megszüntetett rendszert az vagy nem normális vagy fizetik érte”

Az nem lehet hogy „kicsit” jobban értenek hozzá mint a magadfajta balfék fideszes trollok és az életükben soha egyetlen másodpercet nem dolgozott egykori KISZ-es/MSZMP-s fideszes elvtársaitok? :D

2019.07.08. 14:04:14

@István Tamasi: "A fideszmaffiának nem arra kell a pénz - legyen az banki vagy IMF hitel, EU-s pénz, magánnyugdíj vagyon, világcsúcs mértékű ÁFA -, hogy azt a köz hasznára fordítsa, hanem hogy a haveroknak, strómanjaiknak adja. "
Ha ez így van, akkor miért nem úgy nő az államadósság, mint a becsületes és jól gazdálkodó Gyurcsány korszakban, ahol minden egyes nap /Karácsonyt is beleérve!/ 4.1 milliárd forinttal nőtt az államadósság?

2019.07.08. 14:06:22

@GNDL: "Az nem lehet hogy „kicsit” jobban értenek hozzá mint a magadfajta balfék fideszes trollok és az életükben soha egyetlen másodpercet nem dolgozott egykori KISZ-es/MSZMP-s fideszes elvtársaitok? :D "
Mint mondjuk Németországban, ahol az alkotmány szintjén tiltják a kötelező magánnyugdíjpénztár bevezetését :-) ?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.08. 14:07:12

@GNDL: Ne csesszél ki vele!Ez már bonyolult neki.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 14:14:33

@Quercus Maximus:
"És az elképzeléseid között szerepel olyan, hogy legalább egyszer tisztességes munkád is legyen? Tudod olyan, ahol hasznot is hajtasz."

Ha tudni akarod, részt veszek az oktatásban! Ez elég hasznos??

Felvilágosító óráinkon sokan csak rötyögnek elöször, de azán sokan elkérik a segélytelefonszámot, meg a felvilágosító videók linkjét!!! Az óvszer is úgy fogy mint a cukor!!!

GNDL 2019.07.08. 14:15:13

@Tényelek: „miért nem úgy nő az államadósság, mint a becsületes és jól gazdálkodó Gyurcsány korszakban”

Konkrétan a nominális államadósság (egy-két százmilliárd híján) ugyan úgy nő tovább mint 2010 előtt, annyi változott csak az elmúlt években hogy Orbánék éves szinten kb. 2 ezer milliárdosával kezdték el égetni az EU-s forrásokat, és az így túlfűtött gazdasági növekedés miatt GDP arányosan kimutatható némi csökkenés... bár egyrészt erősen manipuláltak az államadósság számai (lásd a KSH-Eurostat vitákat: index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2017/11/17/megis_megno_az_allamadossag/ ), másrészt pedig ez nem valódi államadósság csökkenés, Orbánék terve gondolom olyasmi lehetett hogy majd „kinövik” az adósságot, de így ebben a formában 25-30 év múlva sem érjük el a maastrichti számokat, de félúton már Albánia is valószínűleg bevezette az EUR-t csak a magyarok nem... :)

De most komolyan nem értem, mégis mi a franctól várjátok az államadósság csökkenését?! Ahhoz strukturális reformok kellenének, az államnak egyszerűen kevesebbet kell költenie magára, és akkor fog _valóban_ csökkenni az adósság is. Történt bármiféle strukturális reform az elmúlt években? Nem, sőt, az állam még többet költ magára mint azelőtt. Történt bármiféle strukturális reform az elmúlt évtizedekben? Kurvára nem. Akkor, teszem fel újra a kérdést, mégis mi a franctól várjátok az államadósság csökkenését? :)

GNDL 2019.07.08. 14:21:40

@Tényelek: Németország egyetlen EU-s tagállam és fentebb arról volt szó hogy a legtöbb EU-s tagállamban többpilléres a nyugdíjrendszer... ráadásul Németországban is van magánpénztár, van olyan amit ráadásul az állam is támogat. :)

De nyomjad csak a balfék fideszes propagandát, egyik trolltársadnak már említettem hogy ezek az ostoba szövegeitek még akkor is itt maradnak egyfajta mementóként, amikor Orbán elvtársatok a tolvaj családjával együtt már Moszkvába szökött a felelősségre vonás elől. :D

2019.07.08. 14:24:27

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "És ki az a spekuláns...?:)) "
Azokat már vagy száz éve nem ismeri senki csak az ilyen csoringerek vannak szem előtt, akik végrehajtanak, mint Soros.
Ezeknek dolgozunk mi úgy hét és félmilliárdan; www.portfolio.hu/finanszirozas/privat-bank/a-8-leggazdagabb-embernek-akkora-vagyona-van-mint-a-fel-vilagnak.242592.html
A pénzünkre semmi szükségük nincs csak azért veszik el, hogy legyen jogalapjuk az adósságon keresztül a hatalomgyakorlásra.

2019.07.08. 14:29:16

@GNDL: "A két és hárompilléres rendszereknek semmi köze ahhoz a rendszerhez, amit itt és a lengyeleknél kötelezően bevezettek."

GNDL 2019.07.08. 14:32:12

@Tényelek: Csak ismételni tudnám magam, fent már elég világosan leírtam a véleményem az idézett kapcsán... bár, igaz, több bekezdésből álló szövegről van szó, a magadfajta szellemileg jellemzően igen erősen korlátolt Fidesz-tudatú hívőknek ezért is csak az egyszerű mondatos szlogeneket tolják ami egy plakátra is ráfér... legtöbb esetben még azt sem értitek... :D

2019.07.08. 14:32:47

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "@Tényelek: LOL! "
Nem LOT-ot akart írni, mert annak értelme is lenne?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.08. 14:36:18

@Tényelek: Ezt akkor írjuk amikor tetszik a poén.
De ilyenkor csak akkor írom amikor röhögök egy fideszes baromságon(amiért régebben esetleg még anyáztam).

2019.07.08. 14:36:26

@GNDL: Magyarországon és Lengyelországban az argentin modellt vezetették a bankárok, meg kell nézni Argentínát hogy vergődik minden pénzügyi területen. Nem értem miért hiányzik az a káosz önnek Magyarországon?
Ez nem politikai kérdés, ha sikerült volna megtartatni, akkor a biztos nyomor várt volna itthon szinte minden nyugdíjasra.

GNDL 2019.07.08. 14:46:08

@Tényelek: Ja, megint ezek a neofasiszta fóliasisakos összeesküvés elméletek... :D Miért is vártam mást.

Egyszerűen az a nagy büdös helyzet hogy a kötelező manyup 98-as bevezetése óta egyetlen kormányzat sem volt képes a változó pénzügyi/gazdasági trendeknek és világpiaci folyamatoknak megfelelően korrigálni sem a nyugdíjrendszert és sem az efféle társadalombiztosítást... főleg nem ezek hosszabb távú fenntarthatóságát és finanszírozhatóságát megoldani. A nyugdíjrendszert ezek a posztkommunista pöcsök az elmúlt évtizedekben csak a hatalmuk megtartása érdekében reszelgetik folyamatosan, hogy a még élő (bár szerencsére számukban erősen fogyatkozó) kádárista ressentiment szerencsétleneket mindig el lehessen „kápráztatni” valami „a kormány emeli a nyugdíjat” lófasz bullshittel.

Miközben, ahogy fent is említettem, a szakértők már egy évtizeden belül komoly aggályokat fogalmaznak meg a magyarországi nyugdíjrendszer finanszírozhatóságát illetően, a ma pályakezdő fiatalok többsége már nem is számít semmiféle tisztességes nyugdíjra a magyar államtól idősebb korukra... ha egyáltalán megérik, ugye, mivel többek közt az egészségügy folyamatos összeomlása miatt is a magyar lakosság várható életkora messze elmarad az EU-s átlagtól is, például a férfiak egy nagy része már meg sem éri a 65 éves nyugdíjkorhatárt.

Tényleg jó kezekben az ország, pahahaszdki... :D

GNDL 2019.07.08. 14:48:12

@Tényelek: „ha sikerült volna megtartatni, akkor a biztos nyomor várt volna itthon szinte minden nyugdíjasra”

De ez konkrétan most van, töki. :) Holott nyolcadik éve gyakorlatilag felszámolták a magánpénztári rendszert (legalábbis papíron még létezik, de nincs garancia arra hogy a megmaradt forrásokat egyszer csak nem fogják benyelni a tolvaj Orbánék).

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.08. 14:54:02

@GNDL: "ez konkrétan most van, töki"

Hazugság, hogy ma "szinte minden nyugdíjas" nyomorogna.

Sőt, akiket én személyesen ismerek, azok közül egyik sem nyomorog, holott nincs (sem kötelező, sem kiegészítő) magánnyugdíj-pénztárból kapott kifizetésük.

Ellenben 40 évig volt rendes, bejelentett (nem minimálbéres) munkahelyük – talán ez a titok nyitja...

Szerintem annak még örülnek is, hogy az államtól kapják a pénzt, annyit, amennyi jár, és nem mondjuk a nyugdíjba menés pillanatában derül ki, hogy a választott pénztáruk "Buda Cash" vagy "Qaestor" módra fialtatta a pénzüket...

GNDL 2019.07.08. 15:00:20

@Szergej Szergejevics Szergejev: „sőt, akiket én személyesen ismerek”

Aha, hát igen, ha éppen nem a hivatalos fideszes fasiszta propagandát toljátok, akkor jönnek ezek a szubjektív „a postás mesélt a pénztárosnak a boltban, nekem is a szomszéd mesélte aki ismeri azt a csajt aki a sorban állt amikor a postás mesélte a pénztárosnak” típusú történetek, amik akár kitaláltak is lehetnek. :)

Akkor ismétlem megint, a magyar nyugdíjasok az egyik legcsóróbbak EU-s szinten, és a magyar fiatalok a legszkeptikusabbak annak kapcsán, hogy valaha is fognak annyi nyugdíjat kapni az államtól ami a tisztességes megélhetésüket biztosítja. Ez a rögvalóság, nem amit a boltban mesélt a postás a pénztárosnak... :)

2019.07.08. 15:06:12

@GNDL:

Mi van kicsihuszár, nem adott szabadságot a gazdád, Soros-Szaros Gyurka. Vagy nincs gyógyszer a szófosásodra?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.08. 15:06:30

@GNDL: Most jön majd az a rész,hogy Deagyurcsány meg hogy különbenis kétharmad van,úgyhogy coki!

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.08. 15:08:33

@GNDL: Nekem nem a postás mesélt, hanem maguk az érintettek (nyugdíjasok), többek között arról, hogy mikor vettek új hűtőt vagy lapostévét – ami aligha a "nyomort" mutatja. Engedtessék meg nekem, hogy inkább nekik higyjek, mintsem a károgó NN-es ügynököknek, mint pl. te...

Aki meg most tényleg "nyomorog", mert éveken keresztül eltűrte, hogy minimálbéren jelentsék be, és zsebbe fizessék, vagy adócsaló vállalkozóként működött, és nem tett félre magának, azt aligha fogom sajnálni.

2019.07.08. 15:10:06

@Szergej Szergejevics Szergejev:

Az van, hogy az egész nyugati világ a nyugdíjrendszer problémájával küzd.
Nekünk meg itt van ez a géniusz, aki kb. 3000 karakter szófosással megoldja ezt a problémát. És nem becsüljük.
Aztán majd mikor eltakarodik végre az országból, és pótolhatatlan tudását, más vérliberós kormányok szolgálatába állítja, na akkor majd verjük a fejünket a falba.

Állítólag holnap már indul.

GNDL 2019.07.08. 15:14:33

@Szergej Szergejevics Szergejev: „nem a postás mesélt, hanem maguk az érintettek”

Ja, ja, ja... igen, pont erről írtam. :)

„mikor vettek új hűtőt vagy lapostévét”

Hidd el, nem túl jellemző hogy 100-150+ ezres tévéért (amiből manapság már csak lapos vagy még laposabb van egyébként, tehát nem érdemes külön megjegyezni) vagy ugyancsak alaphangon 100-150+ ezres hűtőért sorban állnak a nyugdíjasok, mikor az átlag nyugdíj el sem éri a 135 ezret... és még nem ettek, nem fizettek rezsit és egy szem gyógyszert nem vettek be. :D

„engedtessék meg nekem, hogy inkább nekik higyjek”

Az legyen a te dolgod, én folyamatosan az ellenőrizhető hivatalos statisztikai adatokról pofázok...

„éveken keresztül eltűrte, hogy minimálbéren jelentsék be, és zsebbe fizessék, vagy adócsaló vállalkozóként működött”

Ja, a fasiszta propaganda és a szubjektív/kitalált sztorik után meg jön a kádárista maszekellenes kirohanás... tipikus... :D

GNDL 2019.07.08. 15:15:28

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Igen, vagy esetleg Soros Gyuribá... ja, várj, az már meg is jött. :D

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 15:23:49

@Quercus Maximus: Ráadásul maga Bokros sem volt túlzottan elégedett a hazai manyup rendszerrel..

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.07.08. 15:23:57

a taga legalább őszinte
a többi libbant csak egy napon vállalja a fajtalankodását

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.08. 15:28:38

@GNDL: "az átlag nyugdíj el sem éri a 135 ezret"

Álságos dolog az átlagos havi nyugdíjat egy legfeljebb 3-4 évente felmerülő tartósfogyasztásieszköz-beszerzés költségével összevetni. Igen, ahhoz, hogy ezt megengedhessék maguknak, havi 10-15 ezret azért félre kell tenni.

Nem mellesleg a nyugdíjösszeg már nettó, a gyógyszerek vásárlását a tb (amire minden nyugdíjas jogosult) támogatja, ráadásul az önkormányzatok is osztanak élelmiszert a tényleg rászorulóknak.

"én folyamatosan az ellenőrizhető hivatalos statisztikai adatokról pofázok"

Lippsikém, szerinted hol van olyan "ellenőrizhető hivatalos statisztikai adat" a magyar nyugdíjasokról, amely szerint szinte mindegyikük nyomorog?! A seggedből húzod elő ezeket?

"jön a kádárista maszekellenes kirohanás"

Szó sincs kádárizmusról meg maszekellenességről. De ha valaki élvezi, hogy vállalkozóként a "maga ura", akkor az öngondoskodás terén is legyen a "maga ura". Ha 40-50 évesen feléli az egészet, akkor megérdemli, hogy nyugdíjasként felkopjon az álla.

2019.07.08. 15:30:39

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Semmi jelentősége. Ahogy látom, ennek a génmódosított droidnak ez a blog lett feladatként kiosztva. Itt kell terjeszteni a hülye, agymosott libbant dumát. Van egy sablon duma, amit variálnak. Ennyi. Most éppen délutáni műszakban van.

6.Lenin 2019.07.08. 15:34:17

@R.V.J.:

Elsiklottál a felett, hogy többlet jogokat írtam, vagy talán azt sem vetted figyelembe, hogy a rá akarták kényszeríteni a vélt jogaikat a normális többségre.
Látom kezded csűrni-csavarni, mert.......de, mind1. Harcolj, aztán majd meglátjuk mi lesz a vége, mondta a vak a moziban.

GNDL 2019.07.08. 15:42:56

@Szergej Szergejevics Szergejev: „legfeljebb 3-4 évente felmerülő tartósfogyasztásieszköz-beszerzés”

A napi fogyasztási cikkek sem ócsósodnak, sőt: privatbankar.hu/vasarlo/elszallo-elelmiszerarak-pont-az-dragul-a-legjobban-amit-mindenkinek-meg-kell-vennie-327111

„ráadásul az önkormányzatok is osztanak élelmiszert”

Legfőképp választások előtt... :D De ezt a megjegyzést is azért tegyük el emlékbe: annyira jó a a magyarországi nyugdíjasok helyzete, hiszen az önkormányzat is oszt nekik élelmiszert. :D Bár gondolom nem füstölt lazacot meg téliszalámit, kilónként 5-10-15 ezerért... :)

„hol van olyan "ellenőrizhető hivatalos statisztikai adat" a magyar nyugdíjasokról, amely szerint szinte mindegyikük nyomorog?!”

Mint mindig, most is Eurostat, és nem arról volt szó hogy „mindegyikük nyomorog”, hanem arról hogy a magyar nyugdíjasok az egyik legcsóróbbak EU-s szinten. A nélkülözésnek és elszegényedésnek kitett nyugdíjasok arányát tekintve tulajdonképpen a balkáni és balti EU-s tagállamokkal vagyunk egy szinten.

„Szó sincs kádárizmusról meg maszekellenességről.”

Márpedig nehéz mást kiolvasni abból, amikor valakik a kormányzati és törvényhozói döntéshozók helyett mindenki mást okolnak problémákért a kormányzati és törvényhozói döntéshozók helyett. :D

2019.07.08. 15:47:53

@GNDL:

Jól csinálod kicsihuszár, el kell ismerni. Te ugye az egyik bloggazda vagy? Vagy ez titok?

GNDL 2019.07.08. 15:53:20

@Quercus Maximus: Bokrosék a tavalyi választási programjukban tulajdonképpen a manyup rendszer visszaállítását hirdették meg, egyéb ínyencségekkel, mint hogy:

- központi manyup létrehozása mint második pillér;
- amelyet a Fidesz-KDNP által államosított bankok privatizációjából tőkésítenének fel;
- ebben a központi manyupban a régi manyup tagok egykori befektetéseinek azonnali jóváírása;
- és egyébként a munkavállalók által fizetett tb-nyugdíjjárulékok radikális emelése.

Röviden ennyit arról hogy „Bokrosék is másként gondolták”... :D

sinus67 2019.07.08. 15:53:39

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Tudod trollom, osztódással az egysejtűek szaporodnak! Mint te!

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.08. 16:00:42

@GNDL: "A napi fogyasztási cikkek sem ócsósodnak"

Ja, nincs defláció (még szerencse, mert baromira nem tesz jót a gazdaságnak), helyette egy teljesen kezelhető szintű infláció van, és?

A nyugdíjasokat ez nem érinti hátrányosan, hiszen ők a törvény szerint épp az inflációnak megfelelő nyugdíjemelésre jogosultak; sőt, ha a törvényhozó alulbecsüli az áremelkedés mértékét, akkor utólag korrigálják a problémát.

"annyira jó a a magyarországi nyugdíjasok helyzete, hiszen az önkormányzat is oszt nekik élelmiszert"

Ez nyilván a fentiekben kiemelt "nyomorgókat" (minimálnyugdíjon élőket) érinti, a nyugdíjasok többsége jól meglenne enélkül is.

"és nem arról volt szó hogy »mindegyikük nyomorog«"

De (ill. a szinte szó közbeiktatásával, amit te kihagytál). @Tényelek: írta azt, hogy "biztos nyomor várt volna szinte minden nyugdíjasra", amit te kontráztál meg azzal, hogy "De ez konkrétan most van"...

"A nélkülözésnek és elszegényedésnek kitett nyugdíjasok arányát tekintve tulajdonképpen a balkáni és balti EU-s tagállamokkal vagyunk egy szinten"

Hát nyilván nem is a nyugat- vagy észak-európai EU-tagállamokkal, ahogy az általános gazdasági fejlettségünket tekintve sem hozzájuk vagyunk közelebb, de elég álságos dolog erre rácsodálkozni.

Úgy ne tegyünk már, mintha 2010-ben még svéd szinten éltek volna a magyar nyugdíjasok (nem mellesleg a 13. havi nyugdíjat még a szocik alatt vették el).

"mindenki mást okolnak problémákért a kormányzati és törvényhozói döntéshozók helyett"

A kormányzati és törvényhozói döntéshozóktól elvárható, hogy teremtsék meg az öngondoskodásra valamilyen okból kénytelen polgárok (pl. gyermekek) védelmének, ellátásának feltételeit.

De azért egy magánvállalkozó csak nem ezekkel van egy kategóriában, ugye?!

Őtőle azért csak elvárható az, hogy gondoljon a jövőjére, és ne élje fel a vagyonát, jövedelmét 50 évesen... Ne csak akkor legyen nagyfiú, ha a BMW-vel kell menőzni, hanem gondoljon a nyugdíjas éveire is, ha már a maga ura, ugye.

GNDL 2019.07.08. 16:18:47

@Szergej Szergejevics Szergejev: „helyette egy teljesen kezelhető szintű infláció van”

Kezelhető: a napi fogyasztási cikkeket/alapvető élelmiszert tekintve, főleg ha már nyugdíjasokról volt szó akkor a „nyugdíjas kosár” tekintetében gyakorlatilag inflációba fojtja a lakosságot a jegybank és Orbán, csak nehogy emelni kelljen az alapkamatot mert olyan végletesen eladósodott a lakosság mint a 2008-as válság előtt. :)

„nyugdíjasokat ez nem érinti hátrányosan, hiszen ők a törvény szerint épp az inflációnak megfelelő nyugdíjemelésre jogosultak”

Hja, a kamuinflációnak megfelelő mértékű emelés, amit a fideszes elvtársak összetrükköznek maginflációs adatot... de az elmúlt években az említett „nyugdíjas kosár” tekintetében több mint 10%-ot, az alapvető élelmiszerek tekintetében meg akár még ennél is jobban meghaladó mértékben növekedtek a fogyasztói árak, éves szinten. Mikor volt utoljára 10+ százalékos nyugdíjemelés?! :D

Illetve, ha már témánál vagyunk: ha azt állítjátok hogy rekord mértékben emelkednek a bérek akkor hogy a faszba ne lenne ugyancsak rekord infláció? Egyik ostoba kampányszlogenetekkel ütitek agyon a másikat baszki... :D

„nyilván nem is a nyugat- vagy észak-európai EU-tagállamokkal”

Mondjuk ha már a maradék V4-ekkel együtt csatlakoztunk az EU-hoz, és a csatlakozás pillanatában még egyébként Magyarország volt a V4-ek közt minden tekintetben az éllovas, akkor azért valljuk meg őszintén elég szarul adja elő magát hogy az #elmúlttizenöt évben, legfőképp az #elmúltkilencévben nem hogy az éllovas pozíciónkat nem őriztük meg, de olyan szinten leszakadtunk a maradék V4-ektől hogy ma már versenyben sem vagyunk velük... az utánunk csatlakozott románok és bolgárok kezdtek mérföldes léptekkel felzárkózni Magyarországhoz. :D

„ne tegyünk már, mintha 2010-ben még svéd szinten éltek volna a magyar nyugdíjasok”

De ne tegyünk már úgy sem mintha az #elmúltkilencévben ne lett volna lehetősége a kormánynak javítani a nyugdíjasok helyzetén... de legalább nem tovább rontani, ugye... :)

Igazság szerint folyamatosan csak olyasféle faszságokat hordtok össze, ami elég jól tükrözi, hogy a fideszes propagandaszlogenek szajkózásán kívül gyakorlatilag lövésetek sincs arról amit pofáztok... :D

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 16:41:32

@6.Lenin:
"Elsiklottál a felett, hogy többlet jogokat írtam, vagy talán azt sem vetted figyelembe, hogy a rá akarták kényszeríteni a vélt jogaikat a normális többségre."

Igen valóban elsiklottam felette, mert nincs semmi értelme!!
Ki akar többlet jogokat???? Milyen TÖBBLET jogokról beszélsz?
A diktatúrákban mindig a többség jogfosztja a kisebbséget származási, politikai, szexuális, vagy faji alapon.
Ma 2019-ben ki a jogfosztott? Te, aki házasodhat szerelmével, vagy én aki nem??? Ha majd én is házasodhatok, akkor neked melyik jogod sérül???

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.08. 16:41:56

@GNDL: "csak nehogy emelni kelljen az alapkamatot mert olyan végletesen eladósodott a lakosság mint a 2008-as válság előtt"

Hat igen, az adósság jó része még azokból az időkből származik. És valóban, sem az eladósodott lakosság, sem a gazdaság nem viselné jól a magas alapkamatot, ez a korábbi libbantka jegybanki vezetést nem nagyon érdekelte... Ezért is lettek szélnek eresztve.

De a seggedből előhúzott kamu inflációs adatokhoz képest azért nem olyan szörnyű az áremelkedés mértéke (egyszámjegyű százalékokról beszélünk), aminél a '90-es években sokkal rosszabb időket is megéltünk.

"ha azt állítjátok hogy rekord mértékben emelkednek a bérek akkor hogy a faszba ne lenne ugyancsak rekord infláció?"

Kedves közgazdasági analfabéta lippsikém, a növekvő reálbérek az infláció feletti nominálbéremelést jelentenek; mindennek a fenntartható módon való megvalósítását a gazdaság, a vállalkozások egészséges növekedése teheti lehetővé.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.08. 16:44:42

@GNDL: "a csatlakozás pillanatában még egyébként Magyarország volt a V4-ek közt minden tekintetben az éllovas"

Ez faxság, Csehországnak már akkor is magasabb volt az egy főre jutó GDP-je (PPS):
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_int024a.html
2009-re pedig a szlovák is; a lengyel ugyan nem, de ők nem is rendelkeztek akkora GDP-arányos államadóssággal...

GNDL 2019.07.08. 16:48:01

@Szergej Szergejevics Szergejev: „az adósság jó része még azokból az időkből származik”

Lófaszt: www.portfolio.hu/img/upload/2019/07/3.png

„sem az eladósodott lakosság, sem a gazdaság nem viselné jól a magas alapkamatot”

Nem, inkább fulladjanak bele az inflációba, nehogy a proli észrevegye hogy megint válság van, mert akkor kibaszott hálátlanok tudnak lenni. :D

„seggedből előhúzott kamu inflációs adatokhoz képest azért nem olyan szörnyű az áremelkedés mértéke”

Tényleg nem, gyakorlatilag a 90-es évek összeomlása óta nem drágultak olyan mértékben az alapvető élelmiszerek mint az elmúlt években.

„mindennek a fenntartható módon való megvalósítását a gazdaság, a vállalkozások egészséges növekedése teheti lehetővé”

Amikor arról van szó hogy az EU-s források égetésével túlfűtik a gazdaságot, akkor azt nevezhetjük bárminek csak „egészséges növekedésnek” nem. :)

6.Lenin 2019.07.08. 16:50:45

@R.V.J.:

Egy féllábú, vagy féloldalt béna ember hiába harcol azért a jogáért, hogy ő is indulhasson az olimpián 100 m-es síkfutásban. Tovább nem szeretném részleteiben is leírni, kit, milyen jogok illethetnek meg egy közösségben.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 16:53:13

Tarlósnak egyetlen bűne van: hogy nem tiltotta be a buzifesztet!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 17:08:14

@R.V.J.: Miért kellene az államnak szentesítenie fajtalankodásodat?
Szerencsésebb történelmi időkben erkölcsrendészeti esetnek számítottál volna: szodomitának !

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 17:08:20

@6.Lenin:
"Egy féllábú, vagy féloldalt béna ember hiába harcol azért a jogáért, hogy ő is indulhasson az olimpián 100 m-es síkfutásban. Tovább nem szeretném részleteiben is leírni, kit, milyen jogok illethetnek meg egy közösségben."

Hát ez még tőled is kevés volt. Féllábú ember az olimpián vs. kisebbség jogfosztása.
Jaj Mamám!!!

Várjál segítek!! Innen puskázhatsz, ez úgy van fogalmazva, hogy megérted:

tibiatya.blogstar.hu/2019/07/07/a-7-leggyakoribb-ervelesi-hiba-amit-a-pride-vedok-alkalmaznak/75639/

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 17:10:54

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Szerencsésebb történelmi időkben erkölcsrendészeti esetnek számítottál volna: szodomitának !"

Azok az idők nem véletlenül múltak el.
De ha fáj a progresszió, ugorj be a DeLorienbe és repülj vissza!!!

István Tamasi 2019.07.08. 17:29:12

@Tényelek: Az államadósság sok milliárddal nagyobb, mint 11-12 évvel ezelőtt - fletó idején - volt még úgy is, hogy nincs beleszámolva az emberektől ellopott 3000 milliárd.

6.Lenin 2019.07.08. 17:30:37

@R.V.J.:

Látom nem akarod érteni.

A sérült, fogyatékos embereket is megilletnek bizonyos jogok, de nem követelhet magának hasonló jogokat, mint egy.......
A melegek bizonyos szempontból sérült emberek, és a család fogalma ismert, és a többség által elfogadott.

Az, hogy nyilván valamilyen szintén torz elképzelés miatt ezt néhányan másként látják, értelmezik, az egy dolog.

Azt is tudom, hogy vannak, akik még a természet törvényeit is szívesen átírnák. Tegyék, ha van rá idejük, de megváltoztatni nem fogják tudni.

Tudom, hogy bármelyik momentumos képes lenne félkézzel megállítani a felmelegedést/lehűlést is, de szerencsére egyik egyede se él olyan hosszú ideig, hogy észrevegye, ez az univezumban egy periódikus folyamat. Ők harcolni akarnak mindig valamiért, vagy valami ellen. Szarni rá, tegyék. Majd egyszer felnőnek, vagy nem. Ez az ő dolguk.

István Tamasi 2019.07.08. 17:32:15

@Tényelek: Az éhezés, nyomor terjedése a rendszerváltással, azaz a kapitalizmus jöttével kezdődött és lett széleskörű míg a kettő(-három) lábú nyugdíjrendszer jó pár évvel később kezdődött.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 17:41:46

@R.V.J.: Minek? Hisz a történelem úgyis ismétli önmagát..:))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 17:58:01

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Minek? Hisz a történelem úgyis ismétli önmagát."

Így általában? Az összes történelmi esemény? Akkor a jövöben mindenkire veszély vár!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 18:13:30

@6.Lenin:
"A sérült, fogyatékos embereket is megilletnek bizonyos jogok, de nem követelhet magának hasonló jogokat, mint egy......."

Aham, arról van itt inkább szó, hogy nem érted mi a különbség a jog és a jog által nyújtott lehetőség kihasználása között.
Egy sérült (de nem gyámság alatt lévő) embernek is pont annyi joga van mint neked. Nem mindig tud élni vele, de van! A melegek nem sérültek sem fizikai sem mentális szempontból, tehát semmi sem gátolhatná hogy éljenek a jogaikkal, mégis úgy van a jogszabály csürve csavarva, hogy kirekesztődnek!!

GNDL 2019.07.08. 18:15:05

@6.Lenin: „melegek bizonyos szempontból sérült emberek, és a család fogalma ismert, és a többség által elfogadott”

Ha szerinted sérültek mert a „szexuális ízlésük” különbözik a tiédtől, akkor nem lehet sok barátod, mivel gondolom azokat is sérültnek tartod akik mondjuk nem azt a rántott húst, vagy nem azt a sört szeretik amit te. A család fogalma is ismert, alapjaiban eltér a fideszes elvtársak „egy nő egy férfi” középkort idéző felfogásától, főleg amióta nem kövezik meg azokat a nőket akik elválnak férjüktől. :) És végül hogy miféle többségre hivatkozol amikor a fasiszta propagandádat próbálod bármi egyéb racionális érvek híján alátámasztani ezzel, az elég homályos... legfőképp azért, mert Orbánék alaptörvényének nevezett papírfecnijét a fideszes elvtársakon kívül az égvilágon senki nem támogatta és nem támogatja ma sem, és még csak megerősítő népszavazás sem történt abban a kérdésben, hogy Orbánék akkor eltörölhetik-e az alkotmányosságot vagy sem az alaptörvény-fecnijükkel... mindamellett egyébként, hogy Orbánék alaptörvény-fecnije a legutoljára hatályban volt konszenzusos alkotmányunk szerint tökéletesen alkotmányellenes, de ez lenne tulajdonképen a legkisebb bűnük a fideszes elvtársaknak, mivel 2011 óta az alkotmányosság felszámolásán kívül ezer milliárdokat is loptak az adófizetőktől. :)

A jogegyenlőség, vagyis ennek hiánya pedig egészen konkrétan ott jön a képbe, kedves emberszabású barátom, hogy ha a kormányzat egyenlő jogokat ír bele a kibaszott alaptörvény fecnijébe a nők- és férfiak kapcsán, akkor nem hozhat olyan családtámogatási intézkedéseket amelyeknek közpénzből történő finanszírozása egyik feltételét házassághoz köti, mindezzel párhuzamosan pedig megtiltja meleg párok házasságát, mert akkor itt ezen a ponton ezen nincs mit tovább szépíteni, ez bizony tökéletesen alaptörvény-ellenes jogkorlátozás... oops, mi?! :)

Na hőbörögj valami ostobaságot válaszul, mert kizártnak tartom hogy érdemben fogsz reagálni a véleményemre... :D

2019.07.08. 18:16:05

@István Tamasi:

Nem megy az a kurva matek, igaz Pityuka?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 18:16:35

@R.V.J.: Az I.VH.-t követően is hasolóan kaotikus viszonyok között volt Európa mint most...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 18:23:40

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Fasza, akkor most 20 évig fehér terror, aztán háború, és ha túléled akkor felakasztanak a kommunisták?

István Tamasi 2019.07.08. 18:28:15

@Quercus Maximus: Az illiberális matek valóban nem megy, csak a hagyományos. Hagyományos matekból szigorlatoztam is. De neked látom maximus megy a csúsztatás, hazudozás

6.Lenin 2019.07.08. 18:34:33

@R.V.J.:

Semmiképpen nem szeretném ezt a vitát itt megnyitni. Azt hiszem a nemeket bizonyos gének megléte, torzulása, hibája határozza meg. az emberi faj fennmaradásához is szükség van a faj szaporodásra is. Azok a fajok, amelyek erre nem képesek kipusztultak, kipusztulnak, még akkor is, ha nem a nemi torzulásuk az oka. Ha igen, akkor sokkal nagyobb az esélyük erre. Az nyilván nem érv, hogy a fajon belül kisebb a sérültek aránya, és vannak ilyenek. Ez nem ment semmit.
Nyilván az ember nem szándékozik őket kilőni, mint a vadászok, hogy ne sérülhessen az egészséges állomány. Pedig bizonyos betegségek, amik erre alkalmasak, nagyobb arányban fordulnak elő köztük. De ezek itt és most lényegtelen kérdések.
Írtam már, hogy addig, míg ezt maguk közt képesek aránylag normálisan kezelni, semmi gond. De amikor már a többséget szinte terrorizálják ezzel, akkor a többségnek is jogában áll(hatna) magát megvédeni.

Ennyi, és többet nem szeretnék ebbe belemagyarázni. És nem szeretném, hogy később ennél sokkal torzabb dolgok is követhetnék a "torzak harcát" a jogaikért.

2019.07.08. 18:44:17

@István Tamasi:

Pityuka. Az államadósságot a világon mindenütt a GDP százalékában határozzák meg,és nem összegszerűen. Mert ha összegszerűen határoznák meg, akkor minden Kelet-Európai ország, amely nem tagja az euroövezetnek, jelentős visszaesést mutatna.
Azért Pityuka, mert ezen országok nemzeti valutája az elmúlt 10 évben jelentősen esett az ejuróhoz képest. Ami szimpla gazdaságpolitikai húzás, hiszen szinte minden saját valutával rendelkező Keleti tagállam keményen alul értékelt sávban tartja a saját valutáját, segítve ezzel az exportot.

Szóval Pityuka, nem kell kamuzni, félrebeszélni. A magyar államadósság jelentősen csökkent gyurcsótány degenerált ferenc ámokfutásához képest.

És Pityuka. Nagyon jó volna ha nem néznétek hülyének többmillió embert akiknek van tapasztalata a gyurcsótány féle gazdasági Hirosímáról, és össze tudja vetni a mai állapotokkal.
Magatokat, egymást szűk libbant körben persze nézhetitek hülyének, azzal mi is egyet értünk.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 18:49:11

@6.Lenin:
"De amikor már a többséget szinte terrorizálják ezzel, akkor a többségnek is jogában áll(hatna) magát megvédeni."

Ezt a terror dolgot fejtsd ki, mert még nem hallottam meleg terrorszervezetről, ellenben valahogy mindig az áldozatok közé kerülünk. Esetleg az évi 3 óra felvonulása gondolsz? Ezzel nem kicsinyled le mondjuk, a valódi terror áldozatait?

6.Lenin 2019.07.08. 19:06:16

@R.V.J.:

Ne terelj! Napi szinten vegzálnak embereket ezekkel a kérdésekkel. Írtam már, hogy ügyes (?) provokátornak tartalak. De engem a tevékenységed nélkül se érdekel a Momentum szellemisége. Felejthető, nem érdemes velük foglalkozni, szerintem. Velem nem kell megutáltatnod őket. Nem utálatot érzek irántuk, csak simán nem érdekelnek, kár törni magad ezen.

GNDL 2019.07.08. 19:18:00

@Quercus Maximus: „államadósságot a világon mindenütt a GDP százalékában határozzák meg”

De ahhoz hogy például GDP arányában meghatározzák, szükségük van mind a GDP-nek, mind az államadósságnak a nominális értékére, nem igaz?! :)

Egyébként a GDP arányában mért államadósság ugyan az, mint amikor te hitelt veszel fel, a hitelbírálat során meggyőződnek arról, hogy az éves jövedelmed alapján mekkora hitelt leszel képes törleszteni, egyéb kockázatokkal is számolva. Ami akkor fordul egyre szarabbra, ha időközben kevesebb lesz az éves jövedelmed, így mindjárt megugrik majd az adósságod is, ugye... és akkor itt jön képbe az a dolog, hogy kibaszottul nem mindegy mekkora a nominális, tehát konkrétan pénzben számolt adósságod egyébként.

Márpedig Magyarország nominális adóssága - ahogyan ezt fentebb is említettem - közel ugyan olyan mértékben növekszik a 2010-es kormányváltás óta, mint előtte. Persze - ahogyan ezt is említettem - ha éves szinten 2 ezer milliárd forintosával égetik az EU-s forrásokat a fideszes elvtársak, és ennek egy jelentős része megjelenik a GDP-ben is, akkor azzal szépen lehet kozmetikázni az államadósság GDP arányában mért számait. De mi lesz ha nem lesz éves szinten elégetni való 2 ezer milliárdja a kormányzatnak? Elárulom: úgy fog újra kilőni a GDP arányos államadósság is mint egy kibaszott rakéta... :)

„magyar államadósság jelentősen csökkent gyurcsótány degenerált ferenc ámokfutásához képest”

GDP arányában valóban csökkent, de egyrészt ebben benne van a lenyúlt manyup vagyon is, amit úgy próbálj elképzelni mintha te bankot rabolnál ahhoz hogy kiegyenlítsd a tartozásodat... ami attitűd szerintem pont keresztényektől kéne hogy a legtávolabb álljon. Másrészt pedig egyáltalán nem volt jelentős államadósság csökkenés még GDP arányában sem az elmúlt években, főleg azt is figyelembe véve hogy például az eximbankos mutyikat már EU-s döntésnek megfelelően bele kell számolni az államadósságba, és még közel ezer milliárdos tétel lóg a levegőben többek közt az MNB alapítványi balhéja miatt, amit feltehetően szintén bele kel majd számolni az államadósságba... és itt ezen a ponton eljutunk majd oda, hogy a lenyúlt manyup pénzek nélkül még nagy jóindulattal is legfeljebb pár elenyésző százalékponttal sikerült majd a GDP arányos államadósságot csökkenteni, mindezt közel egy évtized alatt... és mindezt úgy, hogy mindeközben a nominális államadósság évről évre újabb rekordokat döntöget, tehát Magyarország államadóssága gyakorlatilag egyetlen forinttal sem csökkent.

Szóval hiába gyurcsányozol bármiféle más érvek híján, gyakorlatilag ugyan azt művelik a fideszes elvtársaitok is: meglovagolják az EU-s konjunktúrát, ahogyan Gyurcsányék is tették az „isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai” történettel, és egyébként „nem csinálnak semmit csak úgy tesznek mintha kormányoznának”... ugyanis, említem még egyszer, mégis mitől csökkent volna jelentős mértékben az államadósság, ha egyébként egy kurva strukturális reformot sem sikerült véghez vinni nem csak az #elmúltkilencévben de bazmeg már a rendszerváltásnak hazudott posztkommunista hatalomátvétel harmadik évtizedében sem...

„ha nem néznétek hülyének többmillió embert”

Ha olyanok mint te akkor túl sok más lehetőségünk nem maradt. :D

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 19:22:02

@6.Lenin:
"Napi szinten vegzálnak embereket ezekkel a kérdésekkel."
Mondjuk úgy, hogy ide jársz vegzáltatni magad. Mert szereted.
Kötve hiszem hogy napi szinten találkoznál aktivistáinkkal az utcán.

6.Lenin 2019.07.08. 19:37:06

@R.V.J.:

Napi szinten vannak tele ezekkel a kérdésekkel a netes portálok , sajtó, tv-k.
Engem ez a kérdés nem nagyon foglalkoztat azon a szinten, ahogy szeretnéd.
A momentumos aktivistákat nagy ívben leszarom, nem érdekelnek.
Felőlem pávatollal a fenekükben fetrenghetnek , ha ebben örömüket lelik.
Annyiban érdekel, hogy napi szinten kénytelen vagyok ezekkel szembesülni.

A mostoha öcsém fia meleg, az apja megszakította vele a kapcsolatát, én nem, miért is tenném, nem az én gondom. Ő magában a helyére tette, nem is hivalkodik vele, de előttem nem is szégyelli. Igaz az öcsémmel én sem tartom a kapcsolatot, de ennek más okai vannak. Ennyiben érint ez a kérdés. A fiúval jó a kapcsolatunk, bár ritkán találkozunk, mert külföldön él a "párjával".
Csak, hogy megnyugtassalak.

2019.07.08. 19:43:56

@GNDL:

A manyuppot nem lopták el kicsihuszár, hanem visszacsatornázták a költségvetésbe, ahonnan a zömében banki hátterű biztosítók lenyúlták.
GYurcsótány idején is pénzbőség volt, de ez az idióta, meg a súlyosan hülye pénzügyminisztere veresjancsika csak gazdasági Hirosímát tudott összehozni, szemben Orbánnal, aki gazdasági-, és életszínvonal növekedést.

Te egyébként komolyan gondolod kicsihuszár, hogy a összefüggéstelen, értelmetlen szófosásaiddal bárkit is meg tudsz győzni?

2019.07.08. 19:44:58

@R.V.J.:

Az a randajószág az avataron te vagy?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 19:45:28

@GNDL: Kapaszkodj meg! A legtöbb állam államadóssága folyamatosan nő és nem kevesen Gdp arányos adósság tekintetlben rosszabbul állnak,mint mi..
Egy prosperáló cég magasabb hitelállománnyal is gazdaságosan működhet.

GNDL 2019.07.08. 19:48:09

@Quercus Maximus: Ha nem lopták el a manyup pénzeket, akkor konkrétan hol tudják az egykori manyup tagok ellenőrizni az egyéni számláikat, amelyeket ugye garantáltak annak fejében ha „visszalépnek” az állam rendszerbe?!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 19:48:23

@6.Lenin:
"Napi szinten vannak tele ezekkel a kérdésekkel a netes portálok , sajtó, tv-k."
Ez biztosan nem igaz! Melyik sajtó van tele? A san franciscoi, vagy az amszerdami? A hazai max negatív kicsengéssel hoz le híreket rólunk!

Ne haragudj, de nem gyűlölni a saját családtagodat azért mert meleg nem dicsőség, hanem az emberi minimum. Ettől függetlenül nyugodtan megveregetheted a saját vállad.

GNDL 2019.07.08. 19:50:19

@Veszéjben a lyogállamiság !: Nem erről vót szó töki... ti veritek itt magatokat hogy ”hú tesa, vazze, hogy csökken mán az adósság, he”. Holott nem is. :) Ráadásul most azzal próbálod mentegetni a barátnőd faszságait hogy relativizálod a dolgot: nem is baj az ha nő az adósság, igaz-e?! :D

Mekkora balfékek vagytok az anyátok úristenit... :D

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 19:52:32

@Quercus Maximus:
"Az a randajószág az avataron te vagy?"

Nem neked lőttem ezt a selfie-t! Nem te vagy a célközönség csődörkém.

2019.07.08. 20:03:33

@GNDL:

Melyik jogszabály tartalmazza az egyéni számlákat?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.07.08. 20:03:34

@R.V.J.: legalább mi libarrált cépcségek tarcsunk össze
amúgy taga elvt.t kimosták már a geciből, vagy még mindig mámorosan fetreng?

2019.07.08. 20:06:45

@R.V.J.:

Hát ezzel a fejjel ne csodálkozz azon, ha csak a leszbik strartolnak rád.
Jóérzésű férfi nem oldaná meg a nadrágszíjat érted.

GNDL 2019.07.08. 20:17:05

@Quercus Maximus: A kérdés nem ez volt, hanem magának a miniszterelnök úrnak minden magánpénztári tagnak (közpénzekből) küldött levelében megfogalmazott „ígéretéről” volt szó, mely szerint minden magánpénztári tag visszaállamosított vagyona egyéni nyugdíjszámlákra kerül.

Esetleg hazudott a miniszterelnök úr?! Mert ebben az esetben ez nem egyszerűen hazugság, hanem jogtalan haszonszerzés érdekében mások tévedésbe ejtése, amely a Btk 373. szerint csalás vétsége, és 5-10 év közti szabadságvesztés a jutalma amennyiben különösen nagy értékre követik el, és szerintem a 3 ezer milliárd már lehet az... :)

Szóval, térjünk vissza oda, hogy ha nem ellopták a manyup vagyont, akkor hol vannak az egyéni számlák?!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 20:36:00

@Quercus Maximus:
"Hát ezzel a fejjel ne csodálkozz azon, ha csak a leszbik strartolnak rád.
Jóérzésű férfi nem oldaná meg a nadrágszíjat érted."

Persze minden nőnek a zsírfoltos ingbe bugyolált sörhasad alatt elhelyezkedő öv kioldásáról kéne álmodozni igaz?
Kösz nem.

alöksz róz 2019.07.08. 20:42:00

@István Tamasi: "Az éhezést és a nyomort az embereknek a vadkeleti kapitalizmus hozta el és nem a két(-három) pilléres nyugdíjrendszer." - ha ezzel tisztában vagy, akkor minek támogatod azokat, akik ezt hozták?
meg is mondom, ne töprengj rajta: mert ostoba elvakult fanatikus vagy

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 20:45:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Nekem bejössz. Találkozzunk!"

Hogy az itt trollkodó vén tatáknak mennyi önbizalma van, az hihetetlen!!! :D

Én most annak a cuki barna riporter csajnak a jelentkezésére várok, aki mikrofonvégre tűzött a pride-on és eltette a telefonszámom!!!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 20:52:25

@GNDL: Nincs olyan ország a világon,ahol csökkenne az államadósság összege.Gdp arányosan csökkenthető eredményes gazdaságpolitikával.
Ezenkívül nagyon nem mindegy az adósságálomány szerkezete és kamatszolgálata sem..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 20:55:45

@R.V.J.: Felcsatolós cuccot használsz?Hogy döntitek el,hogy ki melyik végén van a botnak? Pénzfeldobással?

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.08. 21:05:35

@GNDL: "ti veritek itt magatokat hogy »hú tesa, vazze, hogy csökken mán az adósság, he«."

Ja, tudod, minimum a Stabilitási és Növekedési Paktum óta a "pálya" a maastrichti GDP/arányos adósságmutató, és annak csökkenése vagy növekedése. Márpedig ez ténylegesen a szocik idején lőtt ki, és a Fidesz kormány idején csökkent, ahogy ez itt is látható: www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdde410.html

Persze az, hogy ti mindenfajta más faxsággal foglalkoztok amivel az EU sem, meg a kormány sem, a ti bajotok, ettől még a tény tény marad.

"kibaszottul nem mindegy mekkora a nominális, tehát konkrétan pénzben számolt adósságod egyébként"

Ja, erre nektek jó pár nagyon fasza (szar) sztoritok, meg analógiátok van, csak az a baj, hogy ezzel a sufniközgazdaságtannal a chemtrail-es "vegyészmérnökökkel" és a homeopata "orvosokkal" pozícionáljátok magatokat egy szintre.

Idézve egy ismert libbantka portálon megszólaltatott CEU-s szakértőt:
"Hogy igazságot tegyünk, először is azt kell tisztázni, hogyan is mérjük az államadósságot. Ezt országok esetében a gazdasági teljesítőképességhez viszonyítva szokták mérni. Olyan ez, mintha a saját adósságunkat nem forintban mérnénk, hanem az éves jövedelmünk százalékában. Ez azért előnyös, mert egyértelművé teszi, hogy az ország mennyire könnyen tudja visszafizetni az adósságot. Tehát mindenki azt figyeli, hogy az államadósság hány százaléka az ország éves össztermelésének (GDP). Ez az az adósságmutató, amely az MSZP-kormány nyolc éve alatt 51,9 százalékról 77,8 százalékra növekedett, majd a Fidesz nyolc éve alatt 2017 végére 73,6 százalékra csökkent. (...)

Jól látható, hogy a gazdasági növekedés és az infláció együttes adósságcsökkentő hatása hasonló volt a két kormányzat alatt [ti. Fidesz-KDNP és MSZP-SZDSZ]. A nagy különbség, hogy a Fidesz nyolc éve alatt sokkal kisebb volt a hiány, tehát az új adósság felvétele, így a GDP-arányos adósság összességében csökkenhetett. Ez nem magyar sajátosság, nemzetközi trend, hogy az országok ritkán fizetik vissza az adósságukat, inkább »kinövik« azt."
index.hu/gazdasag/defacto/2018/05/31/akkor_most_no_az_allamadossag_vagy_csokken/

Ennyikeh.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 21:07:26

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Felcsatolós cuccot használsz?Hogy döntitek el,hogy ki melyik végén van a botnak? Pénzfeldobással?"

A szakmai titkokra vagy kíváncsi mi?
Mintha nem leszbivideókra csipkednéd azt a közepes méretű bibircsókot amit a hímtagodnak hívsz...

GNDL 2019.07.08. 21:14:15

@Veszéjben a lyogállamiság !: Próbálj már racionálisan gondolkozni, töki. Adósságot akkor csökkentesz ha csökken a tartozásod. Pont.

Attól függetlenül hogy esetleg fizetésemelést kapsz, és „kényelmesebben” tudod törleszteni az adósságodat annak ellenére is ha egyébként a tartozásod nő, semmi köze ahhoz amit fent említettem, tehát adósságot akkor csökkentesz ha csökken a tartozásod. Mert ugye mit csinálsz ha egy időre munkanélkülivé válasz?! Hiába tűnt úgy előtte hónapokig, akár évekig is, hogy növekvő tartozásod ellenére simán elboldogulsz a törlesztőkkel, ha pár hónapon át nem lesz megfelelő bevételed olyan hirtelen elborul az ég feletted hogy össze szarod magad. :)

Na, erre számíts a magyar államadósság kapcsán akkor is, amikor elzárulnak majd az EU-s pénzcsapok.

alöksz róz 2019.07.08. 21:19:30

@R.V.J.: cicus nem tata.
hanem mami
úgy értékeld

GNDL 2019.07.08. 21:20:36

@Szergej Szergejevics Szergejev: „a "pálya" a maastrichti GDP/arányos adósságmutató”

Nem erről volt szó, töki, hanem arról, hogy mihez kezdetek majd ha nem lesz éves szinten 2 ezer milliárdnyi elégetni való EU-s forrás... mert akkor ilyen-olyan GDP arányos cuccot dughatjátok fel magatoknak, a folyamatosan növekvő nominális adósságotok fogja lerágni a tökeiteket. :D

„mindenki azt figyeli, hogy az államadósság hány százaléka az ország éves össztermelésének (GDP)”

Ugyan ezt írtam fentebb is: nem lesznek EU-s források, úgy fog kilőni a GDP arányos adósságotok is mint egy rakéta, mivel nominális értékben nem hogy csökkent volna az adósság, ezzel szemben rekord mértékben nő tovább.

Csak kibaszottul nem értesz hozzá, de ezen már meg sem lepődök hogy trollokból is csak selejt emberanyag áll a Fidesz rendelkezésére. :D

„a Fidesz nyolc éve alatt sokkal kisebb volt a hiány”

Mert harmadával csökkentették például az egészségügy és oktatás költségvetését, illetve rekord szintre emelték az adóterheket... ezért is veszített el 750+ ezer munkavállalót Magyarország az elmúlt években.

Hidd el, te is sokat tudnál spórolni, ha egy héten három napon át nem ennél... de azt is hidd el, hogy erre rámegy majd az egészséged. :)

alöksz róz 2019.07.08. 21:26:57

@GNDL: ti még akkor is növeltétek az államadósságot, amikor szó szerint mindent elkótyavetyéltetek, töki.

"Ugyan ezt írtam fentebb is: nem lesznek EU-s források, úgy fog kilőni a GDP arányos adósságotok is mint egy rakéta" - mert a gdp jelentősen csökkenni fog, úgy véled?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.08. 21:39:16

@alöksz róz: "mami"

:))

190 centi, 120 kiló vagyok, és megbaszom anyádat a ravatalon. :))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 21:44:53

@alöksz róz:
"cicus nem tata.
hanem mami
úgy értékeld"

A változókor beálltával már nincs akkora különbség.
Anélkül hogy megsérteném az úr/hölgyet, nem vagyunk egy korosztály.

Ahogy a hazai popzene Frank Sinatrája énekelte egykor:
"A réten mindenki talál virágot, attól hogy már nő a bajszod, még lehetünk jó barátok!"

alöksz róz 2019.07.08. 21:46:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: szóval nagydarab lezbi öregasszony vagy.
aki még nekrofil is

de most elbasztad, mert így könnyű lesz téged felismerni, nem sok ekkora darab öreg nő szokott teli torokból ordítozni dk-s mellényben.
szóval ha hanyatt estél mert valaki kirúgta a lábad, majd gondolj rám

alöksz róz 2019.07.08. 21:49:02

@R.V.J.: "A változókor beálltával már nincs akkora különbség." - lehet, ezt te biztos jobban tudod, nekem nincs ilyen irányú tapasztalatom.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.08. 21:53:53

@GNDL: "Csak kibaszottul nem értesz hozzá, de ezen már meg sem lepődök hogy trollokból is csak selejt emberanyag áll a Fidesz rendelkezésére"

Töki, az utolsó két idézett pontodban má' nem velem vitatkoztál, hanem Zawadowski Ádámmal, a Közép-európai Egyetem közgazdászkutatójával, mivel az a teljes két bekezdés szó szerinti idézet tőle.

De majd nyugodtan írd meg neki is, hogy ő szerinted a "trollokból is csak a selejt emberanyag", a Fidesz zsoldjában, itt találod a kontaktjait:
people.ceu.edu/adam_zawadowski

GNDL 2019.07.08. 21:57:32

@Szergej Szergejevics Szergejev: "az utolsó két idézett pontodban má' nem velem vitatkoztál"

Vitattam volna amit idéztél?! Olvasd el még egyszer amit írtam, de legközelebb próbáld leküzdeni a diszexiádat. :)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 22:00:11

@alöksz róz:
"lehet, ezt te biztos jobban tudod, nekem nincs ilyen irányú tapasztalatom."

Nézd fiatal vagyok, néha kell a pénz. :(

alöksz róz 2019.07.08. 22:02:48

@R.V.J.: én nem ítéllek el érte.
szarul fizet a bérkommentelés, megírta az index is.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 22:08:57

@alöksz róz:
"én nem ítéllek el érte.
szarul fizet a bérkommentelés, megírta az index is."

Ezt épp nem mondanám! Ha annyit keresnél mint én, azonnal vállalnál még két pulyát.
Csak hát budai lányként toronymagasak a költségeim + sokat jótékonykodok!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 22:13:49

@R.V.J.: Lehet,jobb szexet nyújtanék neked,mint kedvesed az uborkával..:) Ez lenne a te G -napod..:)))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 22:21:26

@GNDL: Nominális adósságot,de nimcs olyan ország a világon,amelynek csökkenne a nominális adóssága.Épp ezért lényegesebb mutató a GDP arányos államadósság,és a Maastrichti
kritériumok között is ez szerepel..

GNDL 2019.07.08. 22:21:36

@alöksz róz: „ti még akkor is növeltétek az államadósságot”

Pontosan ki az a „ti”, kedves posztkomcsi lövészárokharcos cimbora?! :) Én jobboldali vagyok és liberális, vagyis értsd, nemzeti liberális, és „mi” még nem voltunk kormányon... hidd el, észrevennéd ha „,mi” lennénk, ugyanis többek közt lusztrációs törvénnyel nyitnánk amit az egykori MSZMP-s/KISZ-es és egykori három per akárhányas muszka besúgó fideszes elvtársaitok is alaposan megszívnának... :)

„mert a gdp jelentősen csökkenni fog, úgy véled?”

Hogy konkrétan mi fog történni ha csillapodik az EU-s konjunktúra, vagy amikor apadnak majd az EU-s források, vagy amikor kibasszák „önként” a Fideszt a néppártból és emiatt a német befektetők is átgondolják üzletpolitikájukat a fene se tudja... de az biztos, hogy csillapodik az EU-s konjunktúra, apadni fognak az EU-s források, sőt, lehet teljesen elzárják majd ezeket amíg Magyarország nem csatlakozik az EU-s ügyészséghez, ezen felül maguk a német befektetők üzenték meg hogy átgondolják üzletpolitikájukat ha a Fidesz már nem lesz a Néppárt tagja ez egészen biztos... és egy 2017-es kormányzat által rendelt tanulmány szerint is EU-s források nélkül lófasz lenne Magyarországon, és legjobb esetben is stagnálás de nem elképzelhetetlen az 1-1.5%-os recesszió sem... :)

Szóval, én azért hosszabb távra már nem nagyon terveznék a fideszes elvtársak helyében, inkább ügyelnék rá hogy mindig meg legyenek tankolva a luxusrepcsik és járjon a motor, mert ki tudja mikor kell menekülőre fogni... :D

GNDL 2019.07.08. 22:22:27

@Veszéjben a lyogállamiság !: „nimcs olyan ország a világon,amelynek csökkenne a nominális adóssága”

Anyád életére esküszöl?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 22:29:57

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Lehet,jobb szexet nyújtanék neked,mint kedvesed az uborkával..:) Ez lenne a te G -napod..:)))"

Valahogy ez egészen irreálisan hangzik tőled.

Sokkal valószínűbb, hogy egy kövér, izzadt kandisznó ötperces ziháló töcskölését produkálnád.
Erre viszont kénytelen vagyok tisztelettel nemet mondani.

taga.20 2019.07.08. 22:30:55

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "amúgy taga elvt.t kimosták már a geciből, vagy még mindig mámorosan fetreng? "

Hát keményen leszoptam pár arabot, ömlött a geci rendesen, én meg nyeltem az arabgecit, mint kacsa a nokedlit. Eleinte a szokásos modon allak akbaroztak, de a végén, már mindegyik a "TAGA AKBAR, TAGA AKBAR"-t ismételgette. Nem akarok dicsekedni, de arabszopásban tényleg én vagyok a legnagyobb. Persze a liberálisok alapból jók az arabszopásban.

TAGA AKBAR
TAGA AKBAR
TAGA AKBAR..........

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 23:08:32

@R.V.J.: Egy uborkánál egész biztosan jobb vagyok,ezt garantálhatom..:)
Egyáltalán találkoztál már fasszal élőben?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.08. 23:14:03

@GNDL: Nem,de akkor mondj egyet.(Az ébredő Mali nem ér..:))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 23:26:52

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Egy uborkánál egész biztosan jobb vagyok,ezt garantálhatom..:)
Egyáltalán találkoztál már fasszal élőben?"

Nem akarom letörni az önbizalmadat

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.08. 23:29:38

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Amúgy ezzel a pénisz kultusszal nem lógnál ki azok közül a meleg fiúk közül akit ismerek.

Mellesleg nekem nem a fasszal van a bajom, hanem azzal a lusta perverz disznóval aki hozzá van nőve.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.09. 00:02:44

@GNDL: "Vitattam volna amit idéztél?!"

Úgy tűnt. Vagy legalábbis írogattál hozzá mindenféle hülyeségeket, ahogy szoktad, vitának ezt mondjuk csak erős jóindulattal nevezném.

"legközelebb próbáld leküzdeni a diszexiádat"

:DDD

Esetleg legközelebb próbálj meg értelmes dolgokat írni, akkor sokkal könnyebb lesz értelmezni!

"én azért hosszabb távra már nem nagyon terveznék a fideszes elvtársak helyében"

Vicces vagy lippsikém, de inkább csak szánalmasan hülye.

Már egy éve minden topikban azzal jössz, hogy a zOrbánt most már azonnal ki fogják kúrni a Néppártból, azonnal elzárják a pénzcsapokat, és azok hiányában azonnal csődbe megy a gazdaság, de valahogy sose akar semmi ilyesmi történni.

Sőt, manapság már a B1 blog is arról írogat, hogy Merkel és Macron "megállapodott" Orbánnal, arról, hogy "megtarthatja, amit már megszerzett", meg hogy "nem az Unió fogja megdönteni az autokratikus magyarországi rezsimet".
b1.blog.hu/2019/07/08/ezzel_vasarolhatta_meg_orbant_macron_es_merkel

Te viszont várd csak nyugodtan tovább a Télapót, meg a Jézuskát...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.09. 06:15:14

@Veszéjben a lyogállamiság !:

A királyfi úgy dönt, hogy megházasodik, el is megy egy távoli ország palotájába, ahol a királynak három gyönyörű lánya van. Meg is kapja az apa áldását, csakhogy ő egy szűz lányt szeretne feleségének, tehát kitalál egy megoldást. Bemegy a legidősebb lány szobájába, s férfiasságát előkapva megkérdezi:
-Szép királylány, tudod-e mi ez?
Mire a királylány felel:
-Persze, hogy tudom, jó uram: ez egy fasz.
Gondolja a királyfi, hogy ez a lány már nem szűz, tehát a középső lányhoz indul. Bemegy a szobába, falloszát újból előkapja, s megkérdezi:
-Szép királylány, tudod-e mi ez?
A középső lány is felel:
-Hogyne tudnám, ez egy fasz.
Búslakodik a királyfi, gondolja, ez a lány se szűz már. De azért még szerencsét próbál a legfiatalabbal is. Ahogy eddig is, bemegy a hölgy szobájába, s meglibbenti hímvesszejét megkérdezve:
-Szép királylány, tudod-e mi ez?
A királylány nem tudja. Örül a királyfi, azonnal hét határra szóló lakodalmat csapnak. A nászéjszakán ismét előveszi a királyfi a fegyverét, s mondja:
-Most, hogy megtörtént az esküvő, elárulom neked: ez egy fasz.
Mire a királylány:
-Eeeeeez? A sárkányé, na AZ FASZ!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.09. 06:21:40

Arisztid gróf elveszi feleségül Anasztázia grófkisasszonyt.

Zajlik a lagzi, de Arisztid már nagyon kezdené a nászéjszakát. Mikor végre felmennek a szobába és egyedül maradnak Arisztid azon kezd gondolkodni, hogyan vezesse be finoman az asszonykát, mégsem kéne megijeszteni, amikor is Anasztázia váratlanul megkérdezi:

- Mondja gróf úr, mi az, hogy pénisz?

Arisztid megörül, és válaszul büszkén megmutatja. Anasztázia nézi, nézi, aztán megszólal:

- Ah! Szóval olyan, mint a fasz, csak kisebb....

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.09. 06:24:50

A Szovjetunióban haldoklik nagyanyó, a nagyapó végigjárja az orvosokat,
van-e valami remény - végül egy alternatív doktor azt mondja neki: egy
módon segíthet az asszonynak, ha teljesíti férji kötelezettségét. Mire
az öreg:
- Nagyon öreg vagyok én már, kezem között halt meg Lenin elvtárs, hogy
tehetnék én ilyet..?
De az orvos csak győzködi, hogy nincs más lehetőség - nagyapó hát
összeszedte minden erejét és teljesített. Reggel ébredezik, hát nincs
mellette az ágyban az asszony: ott sürög-forog a konyhában, palacsintát
sütöget, kacag és dalol. Nagyapó elkeseredetten verte a falba a fejét:
- Milyen hülye vagyok én! Megmenthettem volna Lenin elvtársat is!!!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.09. 07:43:33

@R.V.J.: Életed lehetőségét hagyod ki..de mindegy.Egyet árulj el..Mindig leszbi voltál? Sose volt dolgod ellenkező neművel?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.09. 07:51:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Férfitől kérdezik,hogy mi a kedvenc póza..

-Háát..Én vagyok fent..a feleségem meg lent Pécsen anyósomnál..:)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.09. 08:40:05

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"Életed lehetőségét hagyod ki..de mindegy.Egyet árulj el..Mindig leszbi voltál? Sose volt dolgod ellenkező neművel?"

Ez van. Nekem ez jutott, csak jó csajok! Se egy szőrös hát, se a "szőke" herceg morcsos mackóban - nyakig benne a Suzuki Swift motorjában!
Amúgy elhiszem neked, hogy jó vagy leszbi-visszacsinálásban, attól eltekintve, hogy itt mindenki a verbális szex Rocco Siffredije.

2019.07.09. 09:55:06

@GNDL: "Mint mindig, most is Eurostat, és nem arról volt szó hogy „mindegyikük nyomorog”, hanem arról hogy a magyar nyugdíjasok az egyik legcsóróbbak EU-s szinten. A nélkülözésnek és elszegényedésnek kitett nyugdíjasok arányát tekintve tulajdonképpen a balkáni és balti EU-s tagállamokkal vagyunk egy szinten."
Néha olvasni kellene liberális médiát is és akkor nem lenne ennyire elkeseredve a magyar nyugdíjasok nyomora miatt!
hvg.hu/gazdasag/20151207_szegeny_magyar_nyugdijasok_ne_vicceljunk#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default

2019.07.09. 10:43:08

@R.V.J.: Az álomszerűen ideális házasság a hetero férfi és leszbikus nő, mert ha elhidegülnek, akkor együtt mehetnek csajozni.
Egyébként meg szegény leszbikusokat annyira nem üldözték soha /Logikus, mert nem jelentettek közegészségügyi és járványügyi veszélyt./, hogy még csak elnevezésük sem volt, nem úgy mint a buziknak.
Egyébként ez az egész probléma annyira természetes, hogy Magyarországon több ember van gyilkosságért börtönben, mint ahány egynemű ember élettársi kapcsolatot létesített.
Ha meg a fekáliára gerjedőket nézzük, akkor ennél a gusztusnál négyszer többen vannak a gyilkosok ..
Ahhoz képest jó nagy nyilvánosságot kérnek és kapnak is a liberális agyamentek által diktált világban.
24.hu/belfold/2018/07/07/bejegyzett-elettars-gyerek/

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.09. 11:32:04

@Tényelek:
Köszi a gyilkosokkal való összehasonlítást, kiváló ízlésre vall!!

Ha szösszenetednek az volt a mondanivalója, hogy kevesen vagyunk, mégis sok figyelmet kapunk, akkor jó. A sok évszázad büntetés, megaláztatás, kisemmizés után ez a minimum!!!!

alöksz róz 2019.07.09. 11:57:35

@GNDL: jaja, te egy igazi jobboldali baloldali liberális zöldpárti progresszivista vagy, tudjuk, mondanod se kellett volna...
ja és mindegyikből szigorúan IGAZI, mert azt természetesen ti határozzátok meg, mi micsoda és mi az igazi.

"vagy amikor kibasszák „önként” a Fideszt a néppártból és emiatt a német befektetők is átgondolják üzletpolitikájukat a fene se tudja..." - hát emiatt biztos nem fogják átgondolni, hiába reménykedtek benne, amíg profit van, üzletelnek (a kínaiakkal, oroszokkal, törökökkel is), a nemzetközi nagyvállalatok nem demokráciát, sajtószabadságot meg ideológiákat gyártanak. ti mindig ilyenekben reménykedtek, mert azt már sejtitek, h a magyar társadalom nem kér belőletek... majd az usa az andréval jól megbuktatja az orbánt, majd a német vállalatok jól megbuktatják a kormányt, majd a nato vagy az eu-s - ha lesz - vagy a szovjet felszabadító hadsereg jól bevonul és demokráciát csinál nektek (demokrácia: amikor ti vagytok hatalmon, az se baj, ha népi.)

"legjobb esetben is stagnálás de nem elképzelhetetlen az 1-1.5%-os recesszió sem... :)". - micsoda boldogság ez neked, igaz? :D
csak hát a stagnálás vagy 1%-os csökkenés az nagyon nem a gdp bezuhanása, ahhoz h "rakétaként" lőjön ki a gdp-arányos adósság ennél jóval nagyobb csökkenés kellene.
vagy a stagnálás/kis csökkenés mellett nagyarányú hitelfelvétel. de eddig ilyet csak tőletek, az államadósság csökkentésének élharcosaitól láthattunk érdekes módon.
kis józanság nem ártana :-)

"Én jobboldali vagyok és liberális, , vagyis értsd, nemzeti liberális" - de azért a dk-ra vagy mszp-re gond nélkül szavazol, ha úgy adja ki, igaz? :D

alöksz róz 2019.07.09. 12:01:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nem is vagy te igazi lezbi ha mindig a faszokkal foglalkozol...
inkább csak kényszerlezbi, olyan nincs bika - leszbika, valójában krónikus faszhiányban szenvedsz

GNDL 2019.07.09. 12:22:46

@alöksz róz: „emiatt biztos nem fogják átgondolni”

„A Sargentini-jelentés elfogadása még biztosan nem az a pont. A Fidesz kizárása a Néppártból viszont már egy határt jelezhet”: mfor.hu/cikkek/makro/a-fidesz-kizarasa-a-neppartbol-lehet-a-fordulopont-a-nemet-cegeknel-nem-a-sargentini-jelentes.html

Egyébként meg a Telekom épp most jelentette be, hogy kivonul a hálózati informatikából Magyarországról. :) Oops...

„a magyar társadalom nem kér belőletek”

Ezzel a fajta fasiszta propagandával nem tudok mit kezdeni. A „magyar társadalom” a kékcédulás kommunistákból sem kért, csak hát ugye választási csalásokkal mégis rátelepedtek a magyarok nyakára. Ahogy Orbán is...

„demokrácia: amikor ti vagytok hatalmon”

Demokrácia az, amikor létezik a hatalmi ágak szétválasztása, amikor független a közigazgatás és létezik szubszidiaritás, amikor szabad a sajtó és plurális a médiapiac, ezáltal kiegyensúlyozott és objektív a tömegtájékoztatás, és legfőképp amikor létezik a jogállamiság... Magyarországra ma már egyik sem jellemző, tehát Magyarország ma már nem demokrácia... lásd a hetes cikkes eljárást is.

„stagnálás vagy 1%-os csökkenés az nagyon nem a gdp bezuhanása”

Tekintve hogy a GDP növekedés közel felét a Fidesz-KDNP EU-s forrásokból finanszírozott és szubvencionált szocializmust idéző tervgazdálkodása állítja elő, még egy 1% körüli növekedés is súlyos állami forráshiányt tükröz... akkor, amikor már most is gyakorlatilag összeomlóban az egészségügy és az oktatási rendszer, például... bármilyen mértékű recesszió pedig azt jelenti, hogy ennyi volt a Patyomkin-gazdaságotok, töki. :)

„eddig ilyet csak tőletek”

Aha, hát ezzel a fajta frusztrált hőbörgéssel sem tudok mit kezdeni, a magadfajta szellemi fogyatékosoknak elég nehéz elmesélni, hogy a világ sokkal színesebb és sokrétűbb annál, amit a csőlátásotokkal és önálló tájékozódási képességeitek teljes hiányával képesek vagytok megérteni belőle... :)

Fent már említettem, hogy „mi” még nem voltunk kormányon Magyarországon, mert azt észrevetted volna, többek közt abból is, hogy egy lusztrációs törvénnyel és az állambiztonsági múlt feltárásával már rég kizártuk volna a közéletből a rendszerváltás hiánya miatt nyakunkon maradt fideszes és szocialista posztkommunista, és nettó hazaáruló egykori moszkovita besúgó pöcsöket... :)

Próbáld megérteni, hogy „ti” csak a ressentiment kádárista és horthysta nosztalgiába beleőrült emberszabású pöcsök vagytok, de nem a jobboldal, főleg nem „a magyar társadalom”... a jobboldal „mi” vagyunk Magyarországon, az européer, szabadságpárti, piacpárti, EU-párti és demokrácia- és jogállamiságpárti párti magyarok. Ti ugyan azok a söpredék vagytok akik a múltban kollaboráltak mind a fasisztákkal, mind a kommunistákkal, és folyamatosan a történelem vesztes szereplőinek az oldalára húztátok Magyarországot. Ma is.

„kis józanság nem ártana”

Mondod te mint egy leszakadt alkoholista pöcs, aki munkanapon már délben bekortyolta a harmadik-negyedik féldekás aromásított kevertjét?! :)

„azért a dk-ra vagy mszp-re gond nélkül szavazol”

Nem, 2012 óta nem szavazok, mivel mint fent említettem, Magyarországon 2012 január elsejével megszűnt a jogállamiság és az alkotmányosság, innentől Magyarország már nem demokrácia... és szabad és tiszta választásokat pedig csak demokráciában lehet lebonyolítani.

De ne aggódjatok, elvtársak, most éppen azon dolgozunk hogy elzárassuk az EU-s pénzcsapokat, csak hogy megmutathassátok hogy mennyire vagytok képesek dübörögtetni a Patyomkin-gazdaságotokat EU-s támogatások nélkül. :) És elég jól haladunk, már csak az van hátra hogy kötelezően EU-s ügyészséghez való csatlakozáshoz kössük az EU-s forrásokra való jogosultságot, illetve hogy az EU-s források pályáztatása és elosztása egyharmad-egyharmad arányban EU-s intézményekre és helyi önkormányzati/civil szervezetekre legyen bízva, a maradék egyharmad kormányzati felügyelet mellett... és akkor azt hiszem innentől teljesen magatokra fogtok maradni, ha már nem fosztogathatjátok majd a közpénzeket, csak úgy keresztényi módon, gondolom én. :)

2019.07.09. 12:51:44

@R.V.J.: "Köszi a gyilkosokkal való összehasonlítást, kiváló ízlésre vall!!"
Szívesen!
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy mennyire természetes viselkedés egy adott közösségben.
"A sok évszázad büntetés, megaláztatás, kisemmizés után ez a minimum!!!! "
Ezt a mondatot nem értem, ugyanis a leszbikusokat semmilyen hátrány, kirekesztés nem érte a történelem során, a szigorú szabályok csak a buzikra vonatkoztak, azokra is csak azért mert a természetellenes szexuális szokásaik miatt akár egész közösségek is kihalhattak, mint ahogy most is tízmillió számra fertőztek meg embereket a fertőzésveszélyes tevékenységükkel. Ehhez természetesen csak ők kevesek lettek volna, azonban az ilyen életforma a hedonizmusról szól, ezért a köztük élményt kereső biszexuálisok viszik ki a fertőzéseket a heteroszexuálisok közé, ezzel ölnek meg embereket tömegesen.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.09. 13:01:31

@R.V.J.: Subarum van nem Suzukim, ha ez számít valamit..De most komolyan,hogyha soha nem voltál hímneművel, akkor honnan tudod, hogy hogy néz ki egy bráner? Megnézted az interneten? :)

2019.07.09. 13:01:45

@GNDL: "Nem, 2012 óta nem szavazok, mivel mint fent említettem, Magyarországon 2012 január elsejével megszűnt a jogállamiság és az alkotmányosság, innentől Magyarország már nem demokrácia... és szabad és tiszta választásokat pedig csak demokráciában lehet lebonyolítani."
Az azért jelöl egy szintet, aki szerint csak az az alkotmány az igazi, amit a szovjet hadsereg szárnyai alatt, Németh Miklósék alkottak meg az MSZP színeiben.
Aki ilyet ír, annak a demokráciáról fogalma sincs, kizárólag balos diktatúrában érezné jól magát, .. és mint olvasható öntől, még a módszer is hasonló, csak most nem Moszkva, hanem Brüsszel beavatkozását kérik, hogy rosszabb legyen országnak és ezáltal lehetőség nyíljon önöknek a hatalomátvételre a zavarokat kihasználva.
Az önök elképzeléseiben a mániákus hatalomszerzésen kívül soha sem számított semmi, a magyar polgárok meg még csak az eszükbe sem jutottak, .. a demokráciát meg népidemokráciává alakítanák megint, úgy, hogy abban a nép nem vehetne részt megint.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.09. 13:01:47

@Tényelek:
"az ilyen életforma a hedonizmusról szól"

Irígységet érzékelek! Szerintem ez nem egy meleg, hanem egy férfi probléma! Ha egy hetero férfi annyi alkalmi szexhez juthatna mint egy meleg, ki is használná! Ennek semmi köze ahhoz hogy egy férfit vagy egy nöt kezel szexuális tárgyként!!
Vedd az AIDS járványt, ha nem lennének férfiak ki sem tört volna, de hát csak meg kellett dugni azt a majmot igaz férfikém???

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.09. 13:12:01

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Most miért kell nekem további kifogásokkal fárasztani téged?? Na mindegy, ha neked ez kell: A Subarunak pocsék az alkatrész ellátása!!!

Igen videókon láttam, amiket viszünk az iskolákba felvilágosítani a diákokat!!! Jókat kacagunk ahogy kikerekedik a szemük amikor az edzötermi gyúrós fazonok rákezdenek demózásra!!! HAHAHAHA!!!

GNDL 2019.07.09. 13:12:45

@Tényelek: „aki szerint csak az az alkotmány az igazi”

Az alapján lett miniszterelnök először a fasiszta vezéretek is 1998-ban... akkor az is illegitim volt, akkor most Orbán is balos és kommunista, vagy miért nem tudtok racionálisan érvelni soha?! :D

Az volt a hatályban lévő konszenzusos alkotmányunk, és az volt hatályban akkor is amikor Orbánék tulajdonképpen alkotmányellenesen és önkényesen megalkották a saját, senki által nem támogatott, senki által el nem fogadott alaptörvény-fecnijüket.

Egyébként pont a magadfajta pöcsöknek kéne igazán lapos alaphelyzetbe tenniük a pofájukat, mikor az elmúlt években az elvtársaitok kétszer szavazták le a Jobbik lusztrációs törvényjavaslatát, és közel tucatszor az LMP állambiztonsági múlt feltárására vonatkozó javaslatát... ráadásul a moszkovita söpredéketek pont egy 56-os állami megemlékezésen tartotta jó ötletnek előléptetni és kitüntetni az egyik nettó hazaáruló egykori besúgójukat: 444.hu/2016/10/23/ader-janos-1956-alkalmabol-eloleptette-a-volt-iiiii-es-operativ-tisztet-tasnadi-laszlo-rendeszeti-allamtitkart

Szóval, jobban tennéd ha pofádat befognád te antimagyar hazaáruló geci. :)

„hanem Brüsszel beavatkozását kérik”

Lépjetek ki te pöcsfej. Csak egy szokásotok szerint elcsalt népszavazás kell hozzá, és már nyújthatjátok is be az 50-es cikkely szerinti kilépési nyilatkozatot. :) Az már nem lehet érv, hogy majd ti megreformáljátok ez EU-t, mert a legutóbbi EP választáson az európai választópolgárok inkább az EU-párti zöldeket és liberálisokat támogatták a fasiszta söpredéketek helyett, tehát ma már semmi esélyetek hogy a saját embertelen lófaszarcú képetekre formáljátok az EU-t... egy lehetőségetek maradt: ha elég nyilvánvalóan képtelenek vagytok beilleszkedni a civilizált európai keresztény-zsidó kultúrkörbe, akkor takarodnotok kell vissza anyátok büdös picsájába félázsiába. :D Gyerünk, elvtársak, ne a pofátok legyen nagy... :)

2019.07.09. 13:34:10

@GNDL: "Az volt a hatályban lévő konszenzusos alkotmányunk, .."
Nem volt konszenzusos, a Fidesz nem írta alá az MSZMP-al kötött alkut, amiben a Rákosi féle Alkotmány foltozott változata is volt.
A többi liberálbolsevik megnyilvánulást /értd. alpári, bunkó szókészlet kiteljesedést!/ már nem igazán olvasgattam, semmi értelme elég, ha előveszem a trágár szavak gyűjteményét, .. nagyjából az értelme is a körül van az írásának.

2019.07.09. 13:38:47

@R.V.J.: "Ha egy hetero férfi annyi alkalmi szexhez juthatna mint egy meleg .. "
Na ezt nem igazán értem, mert szerintem kizárólag a melegek tudnak szexelni, a hidegek egyszerűen túl merevek hozzá, .. ráadásul a hetero és a homoszexuális is meleg, ebben semmi különbség nincs köztük! Mit is akart írni?

alöksz róz 2019.07.09. 13:40:39

@GNDL: ez az mfor-os egy jó cikk, csak az a baj, hogy pont azt támasztja alá, amit én írtam...
nagyon szelektíven olvasol :D
az idézeted után ez következik: "mondta egyik forrásunk. Egy másik interjúalanyunk szerint csak abban esetben válna forróvá a helyzet, ha „veszélybe kerülne az EU-tagság, de erről nincs szó. Magyarország épp azért vonzó, mert EU-tag.”"
egyébként tele van a cikk ilyen megállapításokkal:
-„A német vállalatokat nem érdekli a magyar politikai helyzet, amíg az nem sérti a gazdasági érdekeiket”
-Bár a magyar kormány megítélése német üzleti körökben vegyes, olyan esetről egyik forrásunk sem tudott, hogy egy cég a magyar politika miatt választott más országot, vagy emiatt nem bővítette itteni termelését.

"Egyébként meg a Telekom épp most jelentette be, hogy kivonul a hálózati informatikából Magyarországról. :) Oops..." - jaja, megveszi a lőrinc azt is. meg az origót is simán átadta a fidesznek ez a demokráciáért harcoló német multi.

"Ezzel a fajta fasiszta propagandával nem tudok mit kezdeni. A „magyar társadalom” a kékcédulás kommunistákból sem kért, csak hát ugye választási csalásokkal mégis rátelepedtek a magyarok nyakára." - úgy-úgy, vissza a negyvenes évekbe, már akkor is fasiszta volt, aki kimondta, hogy a magyar társadalom nem kér belőletek :D
most is reménykedtek valami hasonló külső segítségben, csak hiába.

jaja, ezt mondom én is, ti vagytok mindenből az IGAZIAK, jobboldaliak is meg baloldaliak is, liberálisok, konzervatívok, progresszívek, zöldek stb. egyszerre.
és nincs demokrácia, hatalmi ágak szétválasztása meg ilyenek, csakis akkor van, amikor ti kormányoztok. egyéb esetekben fasizmus van.

ja hogy nem szavazol, mert nem látod értelmét. de a propagandát azért nyomod ezerrel... érdekes.
hát akkor reménykedj továbbra is magyarország gazdasági összeomlásában meg a külső beavatkozásban, ha úgy jobban érzed magad. de én nem látom h pl a magyar gazdaság összeomlásában mi lenne a nemzeti érdek, meg miért kellene ebben reménykedni bárkinek is, pláne örömködni.
aztán csodálkoztok h hazaárulónak tartanak titeket a normális emberek

alöksz róz 2019.07.09. 13:42:56

@Tényelek: te most kajak a buzulásról vitázol a saját kommentes kollégáddal???

alöksz róz 2019.07.09. 13:44:06

@Tényelek: "Az azért jelöl egy szintet, aki szerint csak az az alkotmány az igazi, amit a szovjet hadsereg szárnyai alatt, Németh Miklósék alkottak meg az MSZP színeiben." - ott a pont.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.09. 13:45:34

@GNDL: "Egyébként meg a Telekom épp most jelentette be, hogy kivonul a hálózati informatikából Magyarországról. :) Oops..."

Ez mekkora...

Neked aztán van bőr a képeden, lippsikém.

Ez még véletlenül sem politikai okokból történt, csak kaptak egy nagyon jó ajánlatot... Egy olyan cégtől, amelyik organikusan is gyorsan növekedett, de elérkezettnek látta az időt a szintlépéshez.

Egyébként meg ez számunkra egyértelműen jó hír. Mert ha már milliókat ölnek kormányzati oldalról az IKT-be, akkor jobb, ha nem folyik ki a pénz az országból.

Persze tudjuk, hogy a magadfajta lippsikéknek meg a komprádor burzsoáziának csak az tetszik, ha a külföldi tulajdonú cégek fölözik le a profitot az állami megrendelések után is, de ma már más idők járnak.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.09. 13:47:47

@GNDL: Ha valaki kíváncsi a valódi indokokra is a T-Systems üzletről (és nem a balhibbant maszlagra akar hagyatkozni):
m.portfolio.hu/vallalatok/telekom/breking-a-4ig-megvasarolja-a-t-systemset.330495.html

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.09. 13:48:47

@Tényelek:
"ráadásul a hetero és a homoszexuális is meleg, ebben semmi különbség nincs köztük"

Ezt én sem írhattam volna szebben!!!! Gratulálok a felismerésedhez, talalálkozunk jövöre a menetben!!

Ne felejtsd a barna kendöt a nyakadba kötni!!!
en.wikipedia.org/wiki/Handkerchief_code

GNDL 2019.07.09. 13:50:49

@Tényelek: „nem volt konszenzusos, a Fidesz nem írta alá”

Az első országgyűlés közel 80%-os arányban szavazta meg a 90-es alkotmánymódosítást (szemben Orbánék alaptörvény-fecnijével amit csak és kizárólag a fideszes elvtársak szavazták meg), egyedül az MSZP nyomott NEM-et egy MDF-es és pár független mellett, illetve az akkor még fideszes Ungár Klára... a fideszes elvtársak a 89-es kerekasztal tárgyalások idején még egykori nagypofájú KISZ-es botrányhősöknek számítottak, 90-ben pedig az alkotmánymódosításkor tartózkodtak a szavazáson.

Szóval, de, négyötödös többséget 8%-nyi NEM és 6%-nyi tartózkodással szemben már eléggé konszenzusosnak nevezhetünk. :)

Ennyit röviden arról hogy mennyire vagytok képben a 89-90-es eseményekkel kapcsolatban is...

Tehát ott tartottunk, hogy 50-es cikk, kilépési nyilatkozat, és ha annyira szar nektek az EU akkor takarodnotok kéne a halász falára, nem gondolod?! :)

alöksz róz 2019.07.09. 13:54:43

@GNDL: "Az első országgyűlés közel 80%-os arányban szavazta meg a 90-es alkotmánymódosítást" - de azt a közéletből a rendszerváltás hiánya miatt nyakunkon maradt fideszes és szocialista posztkommunista, és nettó hazaáruló egykori moszkovita besúgó pöcsök szavazták meg, nem? akkor milyen alapon hivatkozol rá mint valami nagy társadalmi konszenzusra? :D

GNDL 2019.07.09. 13:55:58

@alöksz róz: „pont azt támasztja alá, amit én írtam”

Mert te említetted, hogy a Fidesz néppárti távozása már az a határ lehet a német vállalatoknál, ami után átgondolják magyarországi üzletpolitikájukat. Ja, várj, nem, mert ezt én írtam. :)

„aztán csodálkoztok h hazaárulónak tartanak titeket a normális emberek”

Egyelőre ott tartunk töki, hogy a posztkommunista söpredéketek borult újra az oroszok ölébe arccal előre, nem pedig „mi”... :)

Senki nem „örömködik” Magyarország gazdasági összeomlásán, de ez van, amíg a moszkovita söpredéketek maradhat kormányon ez elkerülhetetlen.

Normális emberek... az... a legfeljebb nyolc általános végzettségetekkel, muhahaha. :D

alöksz róz 2019.07.09. 13:56:39

szorgalmasan lövöd az öngólokat

GNDL 2019.07.09. 13:57:55

@alöksz róz: „a közéletből a rendszerváltás hiánya miatt nyakunkon maradt fideszes és szocialista posztkommunista, és nettó hazaáruló egykori moszkovita besúgó pöcsök szavazták meg, nem?”

Nem, mint ahogy ezt is említettem az MSZP nem szavazta meg és a Fidesz tartózkodott... csak megint nem olvasol, paraszt. :)

GNDL 2019.07.09. 14:01:32

@Szergej Szergejevics Szergejev: „Egyébként meg ez számunkra egyértelműen jó hír.”

Persze, majd az államigazgatásból távozott informatikusokat olyanokkal próbálják pótolni akik például a BKK online jegyvásárlási rendszerét is alaposan elkúrták... egy kibaszott, pár milliós vagy pár tízmilliós fejlesztési költségű webáruházat nem tudtak felépíteni milliárdokból... :D

„alaki kíváncsi a valódi indokokra is a T-Systems üzletről”

Végeredményben mégis csak arról van szó, hogy az egyik legnagyobb német vállalat kivonul az országból. Persze magyarázhatjátok, mint hogy a „negatív növekedés is növekedés”, de ez az alaphelyzeten nem változtat... :)

GNDL 2019.07.09. 14:03:57

@GNDL: „egyik legnagyobb német vállalat kivonul az országból”

Még mielőtt belekötne valamelyik trol paraszt: _elkezdett_ kivonulni az országból, pont azt a hálózati informatikai vállalatát adta fel legelsőként, amely a mobilkommunikációs fejlesztések miatt ma az egyik legjövedelmezőbb iparág. :D Teljesen logikus döntés... :D

alöksz róz 2019.07.09. 14:05:19

@GNDL: "Mert te említetted, hogy a Fidesz néppárti távozása már az a határ lehet a német vállalatoknál, ami után átgondolják magyarországi üzletpolitikájukat." - te említetted. csak kár volt :D
a valóságban a cikk megállapítása az, hogy nem érdekli a német cégeket a politika, amíg nem sérti a gazdasági érdekeiket. mondom én h szelektíven olvasol...

senki? hát te reménykedsz benne és te örömködsz, vissza lehet olvasni. a memóriád is szelektív, úgy látszik.

GNDL 2019.07.09. 14:06:09

@alöksz róz: Ja, egyébként meg a legfrissebb értesülés: a soros finn EU-s elnökség szeptemberben kezdeményez meghallgatásokat a 7-es cikkes eljárásban a magyar kormánnyal szemben.

Szóval, elvtársak, lehet elkezdeni hihető és racionális érveket összedobni a meghallgatásokra... előre szólok, hogy elég kínos lesz a fideszes elvtársak számára. :)

GNDL 2019.07.09. 14:09:26

@alöksz róz: „te említetted”

És mit olvastál a cikkben?! :)

„a cikk megállapítása az, hogy nem érdekli a német cégeket a politika, amíg nem sérti a gazdasági érdekeiket”

...és amíg a Fidesz a Néppárt tagja.

„te reménykedsz benne és te örömködsz”

Felvázoltam a tényeket, töki, amit ráadásul cáfolni sem tudsz. Az arcpirító ostobaságodon „örömködök”, paraszt, nem azon hogy szétbasszátok az országot... bár pont a magadfajta csóró és ingyenélő siserahaddal basztok ki leginkább, de ez legyen a ti dolgotok... az elmúlt évtizedekben úgy néz ki nem csak megszoktátok hogy mindig a dákó rosszabbik végére kerültök, de ma már élvezitek is... :)

alöksz róz 2019.07.09. 14:14:57

@GNDL: nem? hát akkor mondj olyan pártokat a rendszerváltás időszakából, amelyek nem voltak tele egykori kommunistákkal.
na?

egymásnak ellentmondó állításokból sose fogsz tudni koherens képet alkotni, hiába görcsölsz, mindig meg fogod cáfolni saját magadat :D

féligazságokkal is csak a hozzád hasonló beszűkült tudatú és gondolkodni nem hajlandó fanatikusokat lehet elbolondítani, mert titeket nem zavar, ha pofán basz benneteket a valóság.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.09. 14:16:21

@GNDL: "pont azt a hálózati informatikai vállalatát adta fel legelsőként, amely a mobilkommunikációs fejlesztések miatt ma az egyik legjövedelmezőbb iparág. :D Teljesen logikus döntés."

1. Igen, egy tőzsdei cégnél teljesen logikus döntés, hogy eladják a leánycéget, ha visszautasíthatatlan ajánlatot kapnak. És a másik cégnek meg ez nagyon nagy biznisz lehet.
m.portfolio.hu/vallalatok/nagyot-ugrott-a-4ig-a-mai-bejelentesre.330505.html

2. Ha annyira profitábilis az üzlet, akkor miért kellenek hozzá adóforintok? Megsúgom, azért, mert Budapesten kívül kevés helyen térülne meg, ti. kurva drága a hálózat kiépítése, de nem látni miből jönne vissza a beruházás költsége. Viszont ha már adóforintokból épül a hálózat, akkor talán mégse az az ideális, ha külföldi cég viszi a hasznot.

www.kormany.hu/hu/innovacios-es-technologiai-miniszterium/hirek/az-allamnak-szerepet-kell-vallalnia-az-5g-halozatok-kiepiteseben

Persze ti mindenhez nagyon szép mesét tudtok költeni... Csak a valósághoz nincs köze.

GNDL 2019.07.09. 14:24:37

@alöksz róz: „egymásnak ellentmondó állításokból”

Aha, egyelőre ott tartunk hogy egy összetett mondatot nem vagy képes megérteni, illetve egyetlen felvetett kérdésre nem tudsz válaszolni, csak folyamatosan terelsz... például arról, hogy fideszes elvtársaid miért tartották jó ötletnek pont egy 56-os állami megemlékezésen előléptetni és kitüntetni az egyik egykori három per akárhányas nettó hazaáruló moszkovita besúgójukat?! Azért egyik, mert van ott még pár, nem csak a Fideszben de ugye a szuperkeresztény egyházaikban is, kezdve az MSZMP vatikáni besúgójával Erdő elvtárssal, és a másik három per akárhányas besúgóval Kiss-Rigó elvtárssal, ugyi-bugyi... :)

Na itt az ellentmondásod, töki... teli pofával kommunistáztok meg hazaárulóztok, holott dugig vagytok kommunistákkal és hazaárulókkal, ráadásul 2010 óta tovább szabotáljátok a valódi rendszerváltást... pofátlan gecik vagytok, ez a helyzet. :)

alöksz róz 2019.07.09. 14:30:54

@GNDL: "...és amíg a Fidesz a Néppárt tagja." - ezt miből szűrted le? az egy darab ember által elmondott egy darab lehet-talán-esetleg jelzéssel ellátott félmondatból?
vagy mert a cím ezt emelte ki és te nem olvastad el csak a címet?

ez mit jelent szerinted? "A német nagyvállalatok nem gondolják újra magyarországi befektetéseiket a magyar demokrácia állapota miatt, derült ki a privátbankár.hu háttérbeszélgetéseiből."

vagy ez? "A magyar kormány azóta is rendszeresen kap hol finom, hol kemény jelzéseket arra vonatkozóan, hogy politikája több tekintetben szembemegy a nyugati normákkal. Mindez azonban a jelek szerint nem igazán érdekli a német (és általában a külföldi) befektetőket."

meg ez? "A német vállalatokat nem érdekli a magyar politikai helyzet, amíg az nem sérti a gazdasági érdekeiket"

„Az új befektetéseknél szempont lehet, hogy milyen hatással van a cég imázsára egy magyarországi beruházás” - és ezt hogy látod, nem fejleszt és nem fektet be német cég magyarországon?

egy korrekt cikkből a valóságtól teljesen elrugaszkodott következtetéseket próbálsz meg levonni

GNDL 2019.07.09. 14:33:39

@Szergej Szergejevics Szergejev: „És a másik cégnek meg ez nagyon nagy biznisz lehet.”

Majd térjünk erre vissza, ha már nem tudják majd Orbánék EU-s forrásokból lopott közpénzekkel tovább tömni a korrupt holdudvarukat... :)

„Ha annyira profitábilis az üzlet, akkor miért kellenek hozzá adóforintok?”

Nyugaton például a foci is jövedelmező üzlet, a németeknél, briteknél és a spanyoloknál akkora üzlet hogy a GDP-ben is kimutatható a hatása... ezzel szemben Magyarországon még lopott közpénzek százmilliárdjaiból sem tudják sikeressé és üzleti alapon fenntarthatóvá tenni.

Ennek egyszerű oka van, töki: a (lopott köz)pénz nem minden, képzettség, hozzáértés és megfelelő gyakorlat nélkül alapvetően sikertelenségre van ítélve bármiféle üzleti vállalkozás...

„ha már adóforintokból épül a hálózat, akkor talán mégse az az ideális, ha külföldi cég viszi a hasznot”

Persze, sokkal jobb ha Orbán dilettáns pöcsei viszik többszörösen felülárazva az üzletet, gondolom műszaki szempontból ugyan olyan kifogástalanul és magas színvonalon fognak elkészülni ezek a hálózatok mint az Elios közvilágításai, vagy éppen a fideszesített hulladékgazdálkodás (ami manapság omlik össze, lásd a budapesti patkányinvázió is ennek a következménye), vagy éppen a fideszesített közműszolgáltatások, amelyek miatt egyes községekben a hálózat több tízmilliárdos felújítása után gyakorlatilag ihatatlan a csapvíz... :D

Jó kezekben az ország... kár, hogy ma már a varrásainál foszlik, de ne is törődjetek vele... :D

GNDL 2019.07.09. 14:38:23

@alöksz róz: „az egy darab ember által elmondott egy darab lehet-talán-esetleg jelzéssel ellátott félmondatból?”

Ha ez az egy megkérdezett képviselte a német vállalatok akárcsak 10-20%-ának véleményét, már akkor is szarba vagytok ha csak ennyien gondolják újra a magyarországi üzletpolitikájukat...

Továbbra is ott tartunk, amit már fentebb idéztem. Azt állítottad hogy nem fogják átgondolni a befektetéseiket, erre kiderült hogy de, és a néppárti kizárás ennek már alapja lehet... :)

Próbáld megemészteni, töki...

alöksz róz 2019.07.09. 14:40:30

@GNDL: ne terelj
nincs bajom a szövegértéssel, te nem tudtál egy cikket értelmezni. és te próbálsz
egymásnak ellentmondó állításokkal érvelni, csak olyan kőbuta vagy h fel se fogod.
és most még mellé is beszélsz
a fidesz mint 'rendszerváltó' párt is tele van volt kommunistával. és? ettől még nem lesz a sok posztkommunista, besúgó, moszkovita pöcs mutyija társadalmi konszenzus :D

az egyházak meg hogy jönnek ide, nem tán terelés véletlenül?

alöksz róz 2019.07.09. 14:46:21

@GNDL: téleg? kiderült???
na mutasd, miből derült ki

ja és ne legyél már ilyen kishitű, 10-20%? legyen inkább 110-120%. mondjad bátran, h a német cégek 110-120%-a biztosan kivonul az utolsó szögig, ha kizárják a fideszt a néppártból

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.09. 14:59:47

@alöksz róz:
"német cégek 110-120%-a biztosan kivonul az utolsó szögig"

Nem vonulnak ki, hanem a Tékintététés Mészáros Mértóságos Úr megveszi öket kilóra mint a telekomot!!!

GNDL 2019.07.09. 15:02:24

@alöksz róz: „nincs bajom a szövegértéssel”

Csak éppen nem érted, hogy egyes német vállalatvezetők körében a Fidesz Néppártból való kivágása egy olyan határ ami után átgondolják befektetéseiket, illetve többek közt azt is sikerült „félreolvasnod”, hogy az MSZP és a Fidesz megszavazta a 90-es alkotmánymódosítást, holott szinte egyedül pont ők nem. :D

„a fidesz mint 'rendszerváltó' párt is tele van volt kommunistával. és?”

Ja, hogy és?! Hát akkor legyetek szívesek ennek figyelembevételével teli pofával kommunistázni... vagyis ha nem probléma hogy a Fidesz-KDNP tele van egykori vezető kommunistákkal és egykori nettó hazaáruló muszka besúgókkal, akkor mondjuk talán befejezhetnétek a teli pofával való kommunistázást is, és kirakhatnátok a sarló-kalapácsot is a Fidesz logójába, ha már ennyire kibaszott büszkék vagytok rá... :D

De innentől a bolsevik pofátlanság csimborasszója magatokat bármiféle nemzetinek, hazafinak, vagy rendszerváltónak tartani, töki...

„az egyházak meg hogy jönnek ide, nem tán terelés véletlenül? ”

Egészen konkrétan úgy jönnek ide, kedves elvtársak, hogy a Fidesz mellett a keresztény egyházak a legjobban fertőzöttek manapság az említett egykori moszkovita besúgókkal Magyarországon... csak azért említem, mert ha a közelgő rendszerváltás során az Orbán fasiszta ámokfutása mellett kiálló keresztény egyházi vezetők is elő lesznek véve, főleg az általuk lenyúlt közpénz-százmilliárdok miatt is, akkor ne legyen brühühü... :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.09. 15:13:29

@alöksz róz: "nincs bajom a szövegértéssel"

:))

Egy félanalfabéta fideSSfasszopótól ez egy igen bátor kijelentés. :))

alöksz róz 2019.07.09. 15:40:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: szerintem te csak maradj a faszoknál, mami... az jobban ment

alöksz róz 2019.07.09. 15:52:05

@GNDL: ja, ugyanolyan kommunista aki a fideszbe ült, mint aki az szdsz-be vagy az mdf-be. úgyhogy teljesen mindegy, hogy melyik párt nem szavazta meg, mert attól még nem lesz társadalmi konzenzus a sok komcsi által megszavazott toldozott 1949-es alkotmány sem. kettőnk közül te próbálsz pártszimpátia alapján különbséget tenni, az egyiket társadalmi konszenzusnak, a másikat antidemokratikus posztkommunista fasiszta ármánynak minősítve :D

alöksz róz 2019.07.09. 15:53:46

@GNDL: szóval sehogy, csak terelés volt részedről az egyházas szöveg, hát pont ezt mondtam én is :-)

alöksz róz 2019.07.09. 15:56:19

@GNDL: "Csak éppen nem érted, hogy egyes német vállalatvezetők körében a Fidesz Néppártból való kivágása egy olyan határ ami után átgondolják befektetéseiket" - én értem, hogy neked ez a vágyad, de ezt még mindig nem sikerült igazolnod

GNDL 2019.07.09. 16:38:24

@alöksz róz: „ugyanolyan kommunista aki a fideszbe ült, mint aki az szdsz-be vagy az mdf-be”

Ööö, nem egészen, először is az MDF-be került kommunisták - milyen meglepetés - végül is a Fideszben és a Fidesz által a kétezres években előbb felszalámizott majd elgründolt KDNP-ben kötöttek ki, másodszor pedig nem volt az SZDSZ soha magas rangú egykori MSZMP/KISZ vezető vagy egykori MSZMP kormánytag (mint ugye Matolcsy, ugye).

„teljesen mindegy, hogy melyik párt nem szavazta meg”

Nem mindegy, mert az ilyen részletekből derül ki igazán, hogy kik voltak a rendszerváltás mellett elkötelezettek, és kik azok akik a mai napig is szabotálják a valódi rendszerváltást. :) Mindezt - ismétlem - csak azért említem, mert előszeretettel és teli pofával tudtok kommunistázni, holott itt ezen a ponton kedves elvtársak rólatok van szó. :)

BTW, a Jobbik lusztrációs törvényét és az LMP állambiztonsági múlt feltárására vonatkozó javaslatait a DK is megszavazta az elmúlt években... rohadt szemét komcsi Gyurcsány, mi?! :)

„értem, hogy neked ez a vágyad, de ezt még mindig nem sikerült igazolnod”

A diszlexiádat neked kell leküzdened, én érthető okokból ezen nem tudok segíteni... :)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.09. 17:03:42

@GNDL: "teli pofával tudtok kommunistázni, holott itt ezen a ponton kedves elvtársak rólatok van szó."

:))

Eh, hazaáruló bolsevik fideSSfasszopók nemzeti színekben szeretnek tetszelegni. Az is hazugság, amit kérdeznek.

alöksz róz 2019.07.09. 17:31:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: na te jobban jársz ha kussban maradsz... te beléptél közéjük!
(gondolom ott tanítottak meg pofátlanul hazudozni)
s. k. igazoltad, h egy szar komcsi vagy. de ennél még rosszabb, h az is maradtál...

alöksz róz 2019.07.09. 17:36:50

@GNDL: menj vissza a magyartanárodhoz, mutasd meg neki hogy milyen nehezen tudod értelmezni a cikket, mutasd meg neki miket írtál... és kérd meg h pótolja a mulasztását. ennyit tudok javasolni

alöksz róz 2019.07.09. 17:53:30

@GNDL: 90-ben még nem ültek át az mdf-esek sehova...

az szdsz pedig kommunistább volt az mszmp-nél, a régi 'internacionalista' komcsik és leszármazottaik, meg a reformkomcsi 'közgazdászok' gyűjtőhelye volt :D

taga_20 2019.07.09. 18:12:08

@alöksz róz: "az szdsz pedig kommunistább volt az mszmp-nél"

össze-visszahazudozol rohadék szargerincű fityeszdroid!

GNDL 2019.07.09. 18:22:30

@alöksz róz: „90-ben még nem ültek át az mdf-esek sehova”

De aztán Antal halála után hamar elvált a szar a májtól.. :) A hungarista/fasiszta söpredék menni MIÉP, a posztkommunista söpredék menni Fidesz.

„az szdsz pedig kommunistább volt az mszmp-nél”

Említettem már hogy mennyire szarul adja elő ha egy komcsi komcsizik? :)

„a régi 'internacionalista' komcsik és leszármazottaik”

Ajjaj, egyrészt ha már leszármazottaknál tartunk: a családját senki nem választhatja meg, ugye. Tehát azért mert valakinek a felmenői közt komcsik is voltak nem ő felel. Másrészt meg ha valóban bele akarsz menni ebbe a felmenők dologba, akkor a Fidesz végleg őskomcsivá válik, hát baszki Orbán apja volt az MSZMP egyik legelkötelezettebb propagandistája. :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.09. 18:55:11

@alöksz róz: "az szdsz pedig kommunistább volt az mszmp-nél"

... amit csak a fideSS tud felülmúlni. :))

Ja, meg a kádéenpé.

alöksz róz 2019.07.09. 19:41:43

@GNDL: hát mivel kb ennyiből állt az mdf, adja magát a kérdés: melyik volt a kettő közül a szar és melyik a máj?

"Említettem már hogy mennyire szarul adja elő ha egy komcsi komcsizik? :)" - jaja, említetted, de mivel kettőnk közül te támogatod őket, érthetően nem vettem magamra...

"Tehát azért mert valakinek a felmenői közt komcsik is voltak nem ő felel." - egy szóval nem utaltam rá, hogy a felmenő tetteiért a leszármazott a felelős. már megint fordítva gondolkodsz (mint a pártváltásnál)...
a leszármazott tetteiben jelentkezik a felmenők 'öröksége', úgyhogy nem mindegy, kinek kik voltak a szülei, nagyszülei. (de erről a cycmen nevű kommentelő tudna többet mesélni, a zsidó-kommunista dinasztiák kvázi szakértője)

alöksz róz 2019.07.09. 19:43:24

@taga_20: mi baj van papám, mire ez a nagy ideg, késik a rokkantnyugdíj?

alöksz róz 2019.07.09. 19:45:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: elhiszem neked, mami, neked igazán tudnod kell, te papíros-plecsnis komcsi vagy...

taga_20 2019.07.09. 19:53:21

@alöksz róz: mi van fityesznyugger, mire ez a nagy arc? megjött kubatovéktől a 60ezer?

köcsed gyógyszerre, te hulladék!

alöksz róz 2019.07.09. 20:20:57

@taga_20: ez basz, mi? hogy több mint a rokkantnyugdíjad :D

taga_20 2019.07.09. 20:30:20

@alöksz róz: neked nincs nyugdíjad, me életedben nem dolgoztál. most viszont itt van a kánaán az ilyen fityeszretkeknek, me kubatovék 60ezret adnak az olyan szargerincű fityesznyuggereknek, mint amilyen te is vagy:)))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.09. 22:48:13

@GNDL: A szabad madarak meg kötni koalíciót posztkommancsékkal,közösen szolgálva az új gazdát..
Egyébként elárulom,hogy a népi-urbánus,vagy nemzeti-kozmopolita ellentét már az Mszmp-n belül is létezett.
A módszerváltás után viszont a kozmopoliták vették át az uralmat az utódpártban szadeszos segédlettel.20 évbe telt megszabadulni tőlük,de végül sikerült..:)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.09. 22:59:42

@R.V.J.: Az indexet is felvásárolták..A Jaguár meg indiai tulajdonban van..És?

alöksz róz 2019.07.10. 11:43:35

@taga_20: félrebeszélsz kicsit, papám, döntsd mán el, h nyugger vagyok-e vagy sem :D
süti beállítások módosítása