B1 blogcsalád



Urunk színeváltozásai

2019. július 01. - nickgrabowszki

Egyszer majd kaméleonfajt neveznek el Orbán Viktorról. cham.gif

A poszt élesítésének pillanatában még nem lehet tudni, hogyan egyeznek meg az Uniós vezetői a csúcsposztok elosztásáról. Azt azonban érdemes áttekinteni, milyen út vezetett idáig.

Van például egy ember, aki úgy forog körbe-körbe, hogy már maga sem tudja követni. Az különös pech, hogy éppen Magyarország miniszterelnökének posztját tölti be.

Az első stáció:

Weber nagyszerű, bátor ember, mi végig támogatni fogjuk

Orbán Viktor interjúja a német Welt am Sonntag nevű lapnak 2019. március 3-án: 

Weber neve viszont a változásokat kell, hogy jelentse, amelyekre Európának nagyon nagy szüksége van. (...) A mi jelöltünk egy nagyszerű ember. És szerintem jó volna Európának, hogyha egy bajor ember állna a bizottság élén. Weber jelöltsége az egyik legbátrabb politikai vállalkozás, amit én valaha láttam. (...) Megpróbálják Webert majd letaszítani erről a pozícióról.

Világossá tettem, hogy mi végig támogatni fogjuk. 

A második stáció:

Weber alkalmatlan, gyenge, megalkuvó

Orbán Viktor interjúja a német Bild című lapnak 2019. május 27-én:  

A magyar kormány nem kerülhet abba a helyzetbe, hogy olyan embert támogat, aki eleve bejelenti, hogy nem tart igényt a magyarok szavazataira.  (...) Egyetértünk Weber úrral: nem lenne helyes, ha a magyarok szavazataival lenne bizottsági elnök. (...) 

Ő egy gyenge vezető. Ha az ember vezető akar lenni, akkor küzdenie kell a saját meggyőződéséért. Ahogy én látom, Manfred Weber egy becsületes ember, de nem kész a saját értékeiért küzdeni. Ő igazodik. Közte és a szociáldemokrata jelölt, Timmermans között már csak külső különbségeket látok. Ő már nem konzervatív politikus. (...)

A hűséget a politikában is fontosnak tartom,

és én Weber urat még a saját itthoni politikai tőkém egy részének árán is támogattam.

A harmadik stáció:

Történelmi hiba nem támogatni Webert

Orbán Viktor levele az EPP elnökének 2019. június 30-án:

(...) A megállapodás értelmében Frans Timmermans lenne az Európai Bizottság elnöke.

Engedje meg, hogy levelemmel felhívjam a figyelmét arra a tényre, hogy amennyiben az Európai Néppárt támogatná ezt a megállapodást, azzal súlyos, sőt történelmi hibát követne el. Ez azt jelentené, hogy  egy olyan párt, amelyik megnyert egy választást, egyszerűen átadná másnak azt a nyerő pozíciót, amelyért megharcolt. Mindenekelőtt ez megalázó lenne. Másrészt 

teljes mértékben aláásná a tekintélyünket és a méltóságunkat a nemzetközi politika világában. 

Harmadrészt komoly csapást jelentene az Európai Néppárt tekintélyére a saját szavazói szemében. Miért is támogattuk az Európai Néppárthoz tartozó pártokat az európai parlamenti választáson, ha a legfontosabb pozíciót átadjuk a legnagyobb ellenfelünknek.

Van-e, aki mindezek után a Fidesz elnökének még elhiszi egy szavát is?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9114920592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.03. 10:31:13

@közíró MAXVAL bircaman: nincs itt magyarellenes. Orbán nem Magyarország. Orbán egyetlen személy, nem tizenöt millió.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.03. 10:32:57

@Belzebubo: azért ne feledd, hogy a jelenlegi rendszer is repedezik. Pedig még dôl a lé.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.03. 10:33:59

@közíró MAXVAL bircaman: elvédezted a házi feladatot? Hogyan nőtt a gazdaság az eu segély nélkül?

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.03. 10:37:31

@közíró MAXVAL bircaman: 52 ezer milliárdból 15 ezer jött be az elsô hét év alatt, majd 2010 után , a fidesz kapott 37 ezret!

Magán?Véleményem? 2019.07.03. 10:39:19

@Igazamvanvagyigazamvan?: " ... Ha azt akarod, hogy függetlenként fogadjunk el, akkor légyszíves ne sorolj be egyik oldalhoz se. ... "

Hát, akkor ne éltess olyan összefosást, amelyiknek bármelyik tolvaj tetű párt a része....
Már-már hajlottam arra, hogy a momentumosokra szavazzak (annak ellenére, hogy rasszista, xenofób és homofób vagyok), de azok a szarosseggű idióták lepaktáltak maszopitákkal és a kurcsányitákkal.... belőlük sem lesz váltópárt, mert szarosak lettek, mikor a szarba belecsaptak...

Jelenleg nem látok egyetlen olyan pártot sem, amelyik alkalmas lenne a Csuti Rablóbanda leváltására.

Magán?Véleményem? 2019.07.03. 10:41:23

@Igazamvanvagyigazamvan?: " ... 15 ezer jött be az elsô hét év alatt, majd 2010 után , a fidesz kapott 37 ezret! ... "

Ez inkább azt mutatja, hogy a Tolvaj Cigó jobban kihasználta a lehetőségeket, az elődje pedig még erre is alkalmatlan volt...

konrada 2019.07.03. 10:45:30

@Igazamvanvagyigazamvan?:
...miközben milliárdokat elprivatizáltak, az adósságot több mint megduplázták,és a forint vásárlóértéke is nagyobb volt...

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.03. 10:49:17

@közíró MAXVAL bircaman: segítek. 3.9%-át tette ki a gdp-nek az eu támogatás 2010 óta....

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.03. 10:52:29

@Magán?Véleményem?: nem ez volt a kérdés. Az eu nélkül milyen gdp növekedés lenne?
Ott a szám:2010 és 2017 között a gdp 3.9%-át az eu adta.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.03. 10:59:16

Azért rendes dolog Merkeltől,hogy habár dönthetnének a V4-ek nélkül,ők nem akarnak.
Ezt a Vezér mikor fogja megtanulni?

Blogolo Blogi 2019.07.03. 10:59:31

@Minden ballib bérretteg: "Timmermans és ÁVH-s Gyurcsány Klárika csúnyán beszopta a faszt, a Néppárti jelölt mindent vitt."

Mintha azt irtak volna, hogy a Nepparti jelolt Gyurcsanyne Egyesult Europai Allamok projectjet fogja tolni. Igazi fasz vagy, ha ennek orulsz.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.03. 11:31:01

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Na és? S mennyi lenne, ha nem vinné el a háromszorosát az EU?

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.03. 11:34:43

@Igazamvanvagyigazamvan?:

S ki mondta, hogy Orbán Mo.? Senki. Ő Mo. képviselője.

Cycmen 2019.07.03. 11:45:11

@Belzebubo: Vagy marad a mostani összevisszaság, “erős nemzetek Európája” - amiből most a románok leckét adtak nekünk, mire számithatunk - vagy a további integráció, egy liberális demokrata szövetségi “állam”. ..............

A szövetségi állam egy utópia, a környező országok ezerszer nacionalistábbak mint mi, hiába vádolnak mindig csak minket ezzel! A román meg fog változni szerinted? Amióta léteznek ezt csinálják, még a testvéri szocializmusba csau alatt is ez ment, nyitva van egyébként neked a szemed? Mondok nem magyarokkal kapcsolatos példákat, flamand vallon ellentét, baszkok, írek, skótok, volt jugo köztársaságok, Ukrajna, a cseh meg a szlovák is szétment egyből!!! Ebbe belegondoltál amikor leírtad amit leírtál? Nem hiszem! Egyébként abban igazad van, hogy szép lenne, de aki erre számít és belekezd az önfeladásba, az halálra van ítélve a jelenlegi körülmények között!

Cycmen 2019.07.03. 11:48:20

@Igazamvanvagyigazamvan?: Szerintem téged a fejedre ejtettek, mert folyamatosan valami nekem tulajdonított kijelentéssel vitatkozol, amit már követni sem tudok!

ZX 2019.07.03. 12:22:19

@
Cycmen: Az USA-ban is addig írek, olaszok, németek, skótok stb. az emberek, amíg ezt a szűkebb környezetükben élik meg. Ha kimozdulnak akkor azonnal kizárólagosan amerikaiak. Nem látom, hogy miért ne lehetne ez itt is így? Az emberek identitását lehet formálni. Persze nem mindegy, hogy azt ki teszi.

konrada 2019.07.03. 12:58:53

@ZX:
...csak hogy ott a közös és kötelező nyelv, amelyet annak idején minden betelepülő elfogadott feltételként, így annak a kultúrkörében felnőve, azt beszélve könnyebb volt betagozódni.

De Európában ki dönti el, melyik nemzet nyelve-kultúrája legyen a hegemón?
Azé az angolé, akik lassan már nem is tagjai?
A németeké, a franciáké, vagy...?

Szóval Európa nem lesz csereszabatos egészen addig az USA-val, míg nem irtjak ki itt is az őslakosokat, és nem telepítik be olyan emberekkel, akik gyökerüket veszítve új azonosság-tudatot - egy hegemón kultúrát - hajlandóak felvenni.

ZX 2019.07.03. 13:11:17

@konrada: Akár tetszik akár nem, ma már az angol vált a világ univerzális nyelvévé, még akkor is, ha kínait többen, vagy ha spanyol divatos és szintén sokan sok helyen beszélik. Ez a gyökeret vesztett dolog is hülyeség. Az USA-ban is mindenki számon tartja a felmenőit és többé kevésbé ápolják a hagyományokat. A homogenitás segít, de nem feltétlenül kell ahhoz, hogy egy közösséghez tartozónak érezd magad. Erre nem csak az USA példa, de ott vannak a ruszkik, az aussie-k, Kanada meg még jó pár más ország is. A gecinek csak azért nem tetszik mert egy ilyen Európában nem ő lenne a kiskakas a szemétdombon, nem tudna annyit lopni meg nem érezhetné fontosnak magát. (Bár most sem az, de azt hiszi magáról).

Cycmen 2019.07.03. 13:21:07

@ZX: " Az USA-ban is addig írek, olaszok, németek, skótok stb."

Tényleg eldobom az agyam attól hogy ilyen hülye vagy! Az USA-ban mindenki bevándorló, Európában pedig az általam felsorolt ellentétes nemzetek őslakosok. Még jó hogy nem az űrállomást hoztad példának ahol az oroszok és az amerikaiak is jól elvannak!

ZX 2019.07.03. 13:25:35

@Cycmen: És tessék mondani, egész pontosan hány tíz, száz, ezer évig kell valahol élni egy helyen, hogy valaki őslakosnak mondhassa magát?

Hungry horse 2019.07.03. 14:17:56

Akkorát zakózott buktor, hogy elzavarta a tetves kurva anyjába webert, timmermanst és az őket protezsáló stasimamit, meg bandáját is:

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20190702-weber-macron-es-orban-kivegezte-a-csucsjelolti-rendszert

mindenszo.hu/kiakadt-martin-schulz-ez-orban-gyozelme/

Én meg - miután kiröhögtem magam rajtatok - ide is leírom, a reményeiteket ismét elbuktátok, az EP választással, ami a 11. országos választási bukásotok volt.
Nem kicsit, nagyon, ahogy a kedvenc elqrótok mondta nektek.

Most pedig az ET és EP tisztségviselői választásokat elbuktátok, a többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzötök nincs, ahogy itt a b1 gyűlöletblogon jól olvasható, évekre visszamenőleg.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon, a V4-ekkel, a V4-ek harcra kész szövetségeseivel, az epp-ben és az ep-ben is.

A döntések pedig a tanácsban születtek, ahol, tényszerűen kiderült minden normális ember, sőt még az érettségi nélküli bukott komancs kutya sulc számára is, hogy nem weber, timmermans és mürkül szopatja orbánt, hanem fordítva, orbán és a V4-ek, a horvátok, bolgárok, lettek, litvánok, olaszok szopatják mürkült, timmermanst és a webert. Orbán mellett durva koalíció sorakazotott fel és tartott ki a zsarolások, megvesztegetések, fenyegetések ellenére is.

Hazudozhattok, majomkodhattok még évekig, de minden egyes alkalommal ugyan így beégtek, mint szoktatok.
Ezt soha nem lehet megunni. :)

Amikor már a népszara, a zindex és a 444 is a b1-et és a ballbbant trollokat cáfolják, akkor nagy a gáz nálatok, az tuti.

ZX 2019.07.03. 14:25:17

@Hungry horse: Ahhahhaha.
"Egyesült európai államokat akar, megvédte a melegházasságot, bírálta a magyar menekültpolitikát, de Orbán Viktor örül neki, "
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2Feurologus%2F2019%2F07%2F03%2Fvon_der_leyen_portre%2F

A geci pörög mint egy ventilátor, ti meg örömel fogadnátok tőle még azt is, hogyha a szátokba szarna. Teljesen mindegy, hogy melyik nap mit hazudik, mert nyelitek teli erőből.

Hungry horse 2019.07.03. 14:29:44

@ZX: mindegy mit hazudtok ma, amikor tegnap mást hazudtatok.

Holnap ismét mást fogtok hazudni.
Addig is fontos a tényeket rögzíteni: akkorát zakózott buktor, hogy elzavarta a tetves kurva anyjába webert, timmermanst és az őket protezsáló stasimammit, meg bandáját is:

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20190702-weber-macron-es-orban-kivegezte-a-csucsjelolti-rendszert

mindenszo.hu/kiakadt-martin-schulz-ez-orban-gyozelme/

Én meg - miután kiröhögtem magam rajtatok - téged hajtalak el a kurva anyádba.

A homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg barom, vagy a szájba baszott webernek, timmermansnak, stasimaminak.

Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

Az ET és EP tisztségvielői választásokat elbuktátok, a többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon, a V4-ekkel, a V4-ek harcra kész szövetségeseivel, az epp-ben és az ep-ben is.

A döntések pedig a tanácsban születtek, ahol, tényszerűen kiderült minden normális ember, sőt még az érettségi nélküli komancs kuya sulc számára is, hogy nem weber, timmermans és mürkül szopatja orbánt, hanem fordítva, orbán és a V4-ek, a horvátok, bolgárok, lettek, litvánok, olaszok szopatják mürkült, timmermanst és a webert.

Hazudozhatsz, majomkodhatsz még évekig, de minden egyes alkalommal ugyan így beégsz, mint szoktál.
Amikor már a népszara, a zindex és a 444 is téged cáfol, akkor nagy a gáz nálad buzimatyi, az tuti.

Addig pedig megbaszhatod a szar családod minden tagját, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, stasimaminak, timmermansnak, mikronnak, vagy a weber haverodnak.

ZX 2019.07.03. 14:36:42

@Hungry horse: Tessék, egy friss fotó a geciről.
gifer.com/en/3vQ5

A hazugságaidra meg senki nem kíváncsi.

Hungry horse 2019.07.03. 14:38:17

@ZX: sulccal van vitád kisköcsög, neki pampogj!
mindenszo.hu/kiakadt-martin-schulz-ez-orban-gyozelme/

konrada 2019.07.03. 14:53:20

@ZX:
Ma.
100 éve meg Európa közepén a német
200 éve meg azelőtt a latin.

...s mégis mindegyik ország megtartotta a nyelvét.
A vicc az, hogy még azokban az országokban is, ahol komoly hódító kolóniákat építettek fel a megszállók, még ott is néhány évtized alatt visszatértek a saját nyelvükhöz, kultúrájukhoz, és már nem beszéli a lakosság elég nagy része, lásd oroszoktól elszakadt államok,
de a mindenható angolra is példának ott a tűzzel vassal kiirtott gael, amelyet egyre többen beszélnek újra ma is...

ZX 2019.07.03. 14:58:03

@Hungry horse: Ja, orbán győzelme hogy egy általatok lippsinek titulált nő lesz az EB élén. :D:D

Ha orbán azt mondaná, örömmel szopnátok le az összes arabot.

ZX 2019.07.03. 14:59:26

@konrada: Ja, elég gyanús, hogy a gallok franciául beszéltek már akkor is, a skótok és írek meg angolul....ja nem.

Hungry horse 2019.07.03. 15:16:47

@ZX: mindegy mit hazudtok ma, amikor tegnap mást hazudtatok.

Holnap ismét mást fogtok hazudni.
Addig is fontos a tényeket rögzíteni: akkorát zakózott buktor, hogy elzavarta a tetves kurva anyjába webert, timmermanst és az őket protezsáló stasimammit, meg bandáját is:

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20190702-weber-macron-es-orban-kivegezte-a-csucsjelolti-rendszert

mindenszo.hu/kiakadt-martin-schulz-ez-orban-gyozelme/

Én meg - miután kiröhögtem magam rajtatok - téged hajtalak el a kurva anyádba.

A homoerotikus fantáziáidat a családodnak tartogasd elmebeteg barom, vagy a szájba baszott webernek, timmermansnak, stasimaminak.

Az EP választást 2019-ben elbuktátok.
Nem kicsit, nagyon.
Pont, mint az eddigi 11 országos választás is buktátok.

Az ET és EP tisztségviselői választásokat elbuktátok, a többi pedig a jövő zenéje, amiről gőzöd nincs.

Orbán azt tesz, amit tud, vagy amit akar: a felhatalmazása meg van hozzá itthon, a V4-ekkel, a V4-ek harcra kész szövetségeseivel, az epp-ben és az ep-ben is.

A döntések pedig a tanácsban születtek, ahol, tényszerűen kiderült minden normális ember, sőt még az érettségi nélküli komancs kuya sulc számára is, hogy nem weber, timmermans és mürkül szopatja orbánt, hanem fordítva, orbán és a V4-ek, a horvátok, bolgárok, lettek, litvánok, olaszok szopatják mürkült, timmermanst és a webert.

Hazudozhatsz, majomkodhatsz még évekig, de minden egyes alkalommal ugyan így beégsz, mint szoktál.
Amikor már a népszara, a zindex és a 444 is téged cáfol, akkor nagy a gáz nálad, az tuti.

Addig pedig leszophatod a szar családod minden tagját, vagy fordítva, leszarom, nem érdekelnek a beteg vágyaid.
Nekik tartogasd, stasimaminak, timmermansnak, mikronnak, vagy a weber haverodnak!

Hungry horse 2019.07.03. 15:17:37

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: nem vagyunk rokonságban. Nagyon nem.
NÁlatok volt riasztás, mert idejöttél szopni a másik agyhalott buzi mellé.

ZX 2019.07.03. 15:22:05

@Hungry horse: Látom mind a két agysejted keményen munkára van fogva. Copy és Paste :D:D:D:D

konrada 2019.07.03. 15:23:21

@ZX:
Ja, hogy te nem tudod, mi a gael.
Van ilyen.

Hungry horse 2019.07.03. 15:32:16

@ZX: látom nem érted, sokadjára sem. Ezért zt gondolom, talán nálad lehet gond.
Kérdezd a rabbit, mesüge!

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.04. 00:00:11

@közíró MAXVAL bircaman: a gdp nem vihető. Te, mielőtt hülyeséget beszélsz, legalább nézz utána. Vagy nincs neted?

A nyereséget vihetik ki, de az NEM áll a gdp-vel kapcsolatban. Ha befektetik, vagy itt költik el, akkor növelné a gdp-t.
De tudod mit? Most te jössz. Bizonyítsd, hogy kiviszik. Számold ki az összegét. Ha nem, akkor egy hazug senki vagy.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.04. 00:18:02

@közíró MAXVAL bircaman: "Ráadásul a pénz ma már eleve nem a termelésben, hanem a szolgáltatásokban van: a tervezés, termékfejlesztés, marketing és az értékesítés azok a tevékenységek, amik jól fizetnek; a gyártósorok önmagukban nem. Ez pedig a munka robotizációjával egyre inkább így lesz.
Ezeknek a realitásoknak a fényében teljesen felesleges a fél évszázados ázsiai receptről álmodozni. Sokkal tanulságosabb lenne a külföldi tőke által elárasztott, mégis az EU egyik legszegényebbjéből az egyik leggazdagabb országává vált Írország példáját követni, ahol arra összpontosított a gazdaságpolitika, hogy a külföldi tőkét és technológiát minél jobban ki- és felhasználják az ország fejlesztésére és gazdagítására. (Az ír modellből itthon eddig csak a legvisszásabb részét, a multik adóelkerülésének állami támogatását sikerült ellesni.)"

Megfontolandó.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.04. 00:18:54

@Cycmen: az, hogy nem tudsz követni egy beszélgetést, nem lep meg.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.04. 06:16:52

@Igazamvanvagyigazamvan?:

A lényeg: a megtermelt profit nagy részét kisíbolják.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.04. 06:19:23

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Minden érték alapja ma is a termelés. Amit mondasz az csak trükk mások munkájának ellopására.

A rendszer inog szerencsére, a magállamok egyre kevésbé képesek kizsiferelni a világot.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.04. 08:12:26

@közíró MAXVAL bircaman: nem. A gdp nem a vállalatok profitja. Egy vállalat ne. tud lopni.
A nyugati vállalatok nélkül 1990-es szinten rekedtünk volna meg.
Nincs olyan magyar vállalat, ami eltartaná az országot. Sőt , nem is lenne! Egyszerűen túl kicsi hozzá az ország.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.04. 08:21:18

@konrada: te, az olaszok nem latinul beszélnek! Nem, a gael nem lett általános.
Igen, az angol egy kreált nyelv.
A saxonok nem beszélik már a germánt. A vikingek sem. A franciák sem. Mind angolul beszél Britanniában.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.04. 08:28:20

@Hungry horse: "Schulz azt is mondta, hogy a csúcsjelölti rendszer halott. A volt szocialista EP-elnök csalódottan támadta Ursula von der Leyent is, akit a leggyengébb miniszternek nevezett, valamint Merkelt és Macront is, akik szerinte a hátsó szobákban egyezkedtek - írja az Origo"

Te, Orbán a csúcsjelölti rendszert végezte ki.
Miért csak a cikk címét olvasod el?
Pont arról szól, hogy megegyeztek: félidőig a szoc-demek, aztán a néppárt...
Kurrrrva nagy győzelem!
De hol vannak Orbán nagyratartott barátai?
Salvini? LePen?
Erről mesélj,!

Cycmen 2019.07.04. 08:57:46

@Igazamvanvagyigazamvan?: "az, hogy nem tudsz követni egy beszélgetést, nem lep meg."

Ha olyasmivel vitatkozol amit nem is írtam, azt tényleg nem tudom követni, bár nem is nagyon akarom.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.04. 10:23:03

@Cycmen: húzd fel a cicanadrágod, és menj inkább a szoliba, az legalább meglátszik rajtad.

Hungry horse 2019.07.04. 11:24:05

@Igazamvanvagyigazamvan?: hazudsz.
Orbán és bandája kivégezte webert, timmermanst és ha minden igaz a német nagykoalát.
Is.

Nem semmi, ezért öntötte el sulc apátok agyát az epe.
Ezért hazudoztok itt reggel, délben, este.
Szar ügy.
Nektek.

Ez van..

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.04. 11:35:01

@Hungry horse: hazudsz. "alelnökök kiválasztásánál megvalósult az az elképzelés, hogy az Európai Parlament többsége „politikai karanténba” zárja a jobboldali EU-ellenes politikusokat. Marine Le Pen és Matteo Salvini frakciójának, az Identitás és Demokráciának a két jelöltje és a lengyel kormánypárt jelöltje voltak azok, akik kiestek a szavazáson."

Ennyire sikeres Orbán....Merkel emberei kerülnek pozícióba, Macron akarata érvényesül, Orbán barátai kiszorulnak...
ahogy egy dakota átok tartja, legyen barátod az Orbán Viktor!

Cycmen 2019.07.04. 11:45:18

@Igazamvanvagyigazamvan?: Jól van, vegyél vissza a hülye arcodból, kezdesz egyre debilebb lenni!

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.04. 11:53:51

@konrada: ". 500 körül az írek elkezdték meghódítani a mai Skóciát és az ott élő pikteket. Így alakult ki a skót gael nyelv, amely aztán két ágra szakadt: felföldi és alföldi ágra. A kettő közül az alföldi skót kihalt, valójában nem igazán tudjuk, mennyire különbözött a felfölditől. A nyelvet angolul gyakran Scottish Gaelic, Scots gaelic vagy Gàidhlig formában említik. Jelenleg mintegy százezren beszélik."

Ja. Százezer beszéli...
Majdnem világnyelv!
Ráadásul kevert-angol-gael nyelven beszélnek.

GyMasa 2019.07.04. 12:08:12

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"A nyereséget vihetik ki, de az NEM áll a gdp-vel kapcsolatban. "
Ja, meg megspórolnak minden egyes magyar munkavállalón legalább 2000 EUR bértömeget, ami a különbség egy német sori melós, kb bruttó 4000 EUR-os és a magyar sori melós brutto 2000 EUR-os bére között.
És, mivel a Magyarországon (a fentiek miatt olcsón) megtermelt javakat a multi a nyugati piacon adja el olyan áron, amibe az van kalkulálva, hogy német bérrel is nyereséges legyen, így a bérkiadáson megspórolt pénz a multi hazájában nyereségként fog jelentkezni. Tehát az ottani GDP-t fogja gyarapítani.

Cycmen 2019.07.04. 12:12:52

@Igazamvanvagyigazamvan?: Lehúzlak? Akkor tök egyszerű a megoldás, lekopsz a faszba, nekem nem fog hiányozni a baromságod.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.04. 16:10:08

@GyMasa: az alap kiindulási pont az volt, hogy az eu támogatások hogyan jelentek meg a magyar gdp-ben. Aztán jött az első terelés, hogy dehát kiviszi a hasznot!!!
Ne menj tovább.
Ha a német nem vinné ki a hasznot, azt azért tenné, mert nem itt termeli meg.
Tehát, amíg itt termel, addig itt gyarapítja a gdp-t.
Javaslat: keresd ki és elemezd a gdp fo
galmát!

Kérés: mutasd ki, mely magyar vállalat képes kiváltani az Audit?
Segítek: 2017-ben a bevétele 7.1 milliárd euro, adózás előtti nyereség 367 millió, az adott év beruházása 442 millió.
Összesen Magyarországon eleddig 8,753 milliárd eurót fektettek be.

Tehát ennyit nemhogy nem vitt ki, de behozott!

Hungry horse 2019.07.05. 07:10:57

@Igazamvanvagyigazamvan?: orbán annyira sikeres, hogy "karanténból" kukáz5a webert, timkermans5, qrmányvalságot nyomott mürkük nyakára, epeömlést okozott sulc apátoknak és a fogtündéŕnek, miközben epp tagkén5 minden bizottságban ott ül egy samesza, no meg egy kvótanőt is alelnökké választatott.
Az pedig, hogy salvini és lepen emberét nem választották meg alelnöknek csak arra jó példa, mit kell majd a magadfajta toleráns ballibbant tetvekkel tenniük, ha az európai mehereknek megjön az esze és nem csak Magyarországon, Lengyelországban, Olaszországban, Franciaországban, Nagybritanniában hajtanak el benneteket a retkes kurva anyátokba, hanem a németek, osztrákok, spanyolok stb. Is felébrednek.
Addig pedig leszophatod orbánt, mert ott tart majd be a magadfajta tetveknek, ahol csak tud, pont mijt amikor megszopatták mikront és mürkült.
Is.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.05. 08:34:57

@Hungry horse: te, faszkalap, a UK-ben többen szavaztak a libsikre, mint a brexit pártra.
Okyan sötét vagy, mine egy fekete ló.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.05. 08:40:49

@Hungry horse: Jelenleg a populistákat és Orbánt hajtják el, ahogy mondod, a retkes kurva anyjába, Macron egyre több emberét nyomja be, Németországban pedig azt sikerült összehozni, hogy a mérsékelt jobb úgy meggyengült, hogy képtelen meglenni a baloldal nélkül. A szélsőjobb meg sehol....

Az pedig külön ciki, hogy egy ennyire erős párt, mint a fidesz, aki szavazataival"király csináló" lehetne, egyetlen emberét, Járókát tudja pozícióban tartani, miközben egy marginális párt jelöltje több szavazattal kerül be!!!
Cumi. Ezt megszopta a fidesz, de sebaj, mer Sorooooos!

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.05. 08:46:56

@konrada: azt, hogy mi a gael, te nem tudod. A skótok, normannok, írek, walesiek zömében nem kelták, sose voltak.

Hungry horse 2019.07.05. 09:47:07

@Igazamvanvagyigazamvan?: nem értem miért hazudozol ilyen primitíven.
Orbán a V4-ekkel és a hozzá csatlakozó olaszokkal, baltiakkal, balkániakkal ott volt és önjelölt geciket hajtott el a picsába.

Tehát nem őt hajtottákl el, hazudj bármit.

Az epp pedig 22+2 bizottségba és egy alelnöki posztra jelülte buktor sameszait.
Tehát nem az ő embereit hajtották el a picsába, hanem majd 22+2 bizottságban és alelnökként ők hajthatják el a picsába - összefogva a többiekkel, mint a csúcsjelöltek elhajtásakor is - nekünk nem megfelelő geciket. Messze több képviselővel és messze több helyen szólnak bele az ep ügyeibe mint a ti ballibbant seggfejeitek.

Tehát ez esetben is buktor és az emberei hajtanak el benneteket és a képviselőiteket a kurva anyátokba, hazudj bármit.

Mi pedig itthon benneteket hajtottunk el a kurva anyátokba demokratikus országos választásokon immár 11. alkalommal 2006 ősze óta és idén ősszel is megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy legyen okotok az ajvékolásra.
www.kozvelemenykutatok.hu

Tehát 13 éve buktor és a szavazói hajtanak el benneteket a kurva anyátokba, hazudj bármit. Akik itt szopnak 13 éve minden országos választáson, azok ti vagytok, meg a balfasz pártjaitok a még balfaszabb vezéreikkel, hazudj, bármit.

Olyan primitíven hazudozol, hogy az már tragikus.
A Brexit párt győzött, nem a magadfajta libbant tetvek, hazudj bármit:
hirtv.hu/hirtvkulfold/a-brexit-part-gyozott-a-brit-europai-parlamenti-valasztasokon-2481731

Az immár végleges nagy-britanniai adatok azt mutatják, hogy a Brexit Párt a voksok 31,6 százalékát kapta, és ezzel a 73 brit EP-mandátumból 29-et megszerzett.

Az pedig, hogy salvini és lepen emberét nem választották meg alelnöknek csak arra jó példa, mit kell majd a magadfajta toleráns ballibbant tetvekkel tenniük, ha az európai embereknek megjön az esze és nem csak Magyarországon, Lengyelországban, Olaszországban, Franciaországban, Nagybritanniában hajtanak el benneteket a retkes kurva anyátokba, hanem a németek, osztrákok, spanyolok stb. Is felébrednek.
Addig pedig leszophatod orbánt, mert ott tart majd be a magadfajta tetveknek, ahol csak tud, pont mint amikor megszopatták mikront és mürkült.
Is.

No takarodj az ápolódhoz, azt szórakotasd a szar hazugságaiddal, vagy a tetves kurva anyádat, te ballibbant szar.

GyMasa 2019.07.05. 09:55:53

@Igazamvanvagyigazamvan?:
"Tehát, amíg itt termel, addig itt gyarapítja a gdp-t."
Helyesen:
Tehát, amíg itt termel, addig itt IS gyarapítja a gdp-t.
"Javaslat: keresd ki és elemezd a gdp fo
galmát!"
Javaslat: próbáld megérteni azt, amit leírnak neked!
"Kérés: mutasd ki, mely magyar vállalat képes kiváltani az Audit?"
Kérés: Ki beszélt itt az AUDIról?
"Segítek: 2017-ben a bevétele 7.1 milliárd euro, adózás előtti nyereség 367 millió, az adott év beruházása 442 millió."
Na, és arról is van adatod, hogy mekkora volt az AUDI összes bevételéböl az a rész, amit Magyarországon termletek meg, é ez a bevétel mekkora nyereséghányadot tartalmazott mondjuk az Ingolstadtban legyártott termékehez képest?
Mert é pont erröl beszéltem, csak te képtelen vagy ezt megérteni.
"Összesen Magyarországon eleddig 8,753 milliárd eurót fektettek be."
Tudom-tudom. Csupa szívjóságból!
Nem!
Azért, mert Magyarországon kell a legalacsonyabb bért fizetni ugyanazért a munkáért, az egész EU-ban!
"Tehát ennyit nemhogy nem vitt ki, de behozott!"
OK, akkor számoljunk egy kicsit, bár teljesen biztos vagyok benne, hogy feleslegesen koptatom a billentyüzetemet.
Tehát, a wikipedia szerint az AUDI magyar vállalatánál 11400 ember dolgozik.
Tételezzük fel, hogy ezek átlagosan hazavisznek mondjuk 1200 EUR-t minden hónapban.
Most direkt csak a sori munkásokkal számolok, és kihagyon a kb 2x ennyit keresö mérnököket, mert nem tudom, mekkora az arányuk.
A 1200 EUR-nak a bruttoja Magyarországon kb 1800 EUR.
Egy német sori munkás keresete valahol a netto 2000-2500 EUR magasságában van.
Ennek a bruttoja olyan 4000-5000 EUR, mert ugye ott progresszív adózás van.
Nos, akkor számoljunk elöször 1000 före:
Magyarországon a bértomeg 1,8 millió EUR HAVONTA
Németországban a bártömeg 4-5 milli´´o ´EUR HAVONTA
Tehát, az AUDI csak azzal, hogy Magyarországon termel, gyakorlatilag ugyanazzal a technológiával, (de inkább jobbal, mert minél többet termelnek itthon, ann´ál nagyobbat kaszálnak vele otthon) és termelékenységgel, keres csak a bérkülömbség miatt a 11400 emberre (11400x2200EUR) 25MILLIÓ EUR-t.
Ami egy évre vetítve 300 millió EUR.
Ami 96 307 200 000 HUF.
És ez csak egy alsó becslés.
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_aut%C3%B3ipar
De, lehet pl. ezt arányosítani ahhoz, hogy adatok szerint a külföldön dolgozó/élö magyarok hazautalása 3 milliárd EUR.
És, akkor most sz´amold ki ugyanezt a többi magyarországon tevékenykedö multira is.
Ilyenekre, hogy ZF, Continental, Bosch (14800 fö), Thyssen Krupp, Ericsson, GE, stb.
De ne feledd, azt sem, hogy ezek általában fejlesztöcégek, akik túlnyomórészt magyar mérnököket alkalmaznak ezerszámra, akiknél ezek az összegek még magasabbak (nem 1800 EUR/4000 EUR, hanem inkább a 2500EUR/ 6000 EUR és felette).
Összefoglalva tehát:
Abban igazad van, hogy a multik ittléte fontos része a magyar gazdaságnak, de ha képes vagy azt gondolni, hogy ezen az üzleten azok a multik nem keresik magukat gennyesre, akkor eléggé nem vagy képben.
És, pont a fentiek miatt a multik bizony még igen sokáig nem fognak elmenni az országból.

GyMasa 2019.07.05. 10:02:29

@Hungry horse:
Az pedig különösen bájos, hogy egy a választások elött 1,5 hónappal alakult párt szerzi meg a szavazatok majdnem 32%-át, és ezt bukásnak beállítani....
Ja, és bármelyik magyar ellenzéki párt lefosná a bokáját egy 32%-os eredménytöl.
Azért a hipersikeres DK is csak ennek a felét érte el...
:-D

Hungry horse 2019.07.05. 12:46:30

@GyMasa: ahogy írod.
De látod, ezek a szar tetvek képesek a halom szart is krémesnek hazudni, hogy etetném meg velük, meg a vezéreikkel a tortájukat minden alkalommal.
Rohadjanak meg mind!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.05. 13:15:55

@Hungry horse: Örülök,hogy ilyen őszintén írsz a magadfajta hazug elvtelen seggnyalókról!

GyMasa 2019.07.05. 13:32:45

@Hungry horse:
Szerintem maguktól eszik már évek óta...

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.05. 23:09:25

@GyMasa: félrebeszélsz. A kérdés az volt, hogy a nyugati vállalatok hozzájárulnak-e a gdp-hez, illetve mennyit visznek ki. A feltételezés szerint többet, mint az eu támogatás.
Mondjuk érdekes, hogy a fideszes hozzászólók támadják a fidesz politikáját, míg nekem kell védenem.

Tehát: a vállalatok termelése szerepela gdp-ben. Nem a nyereség.
A vállalatok nyilván érdekeltek abban, hogy minél kisebb költséggel dolgozzanak. Ha az a német cég nem hozza ide a gyárát, nem fektet be, akkor az nem fogja a gdp-t növelni.
Ha a magyar munkást odahaza foglalkoztatja európai bérért, akkor az a munkabér csak részben lesz itt elköltve, tehát megintcsak nem növeli a gdp-t.

Lehetséges megoldás: a nyugati vállalatokat hazaival helyettesítsük.
Erre mondj példát légyszíves, mert én nem tudok.
Arra viszont igen, hogy hazai vállalatok nem bírták a versenyt, külföldi kézbe kerültek. Nem Magyarországon, hanem jelentősebb piacon. Jaguar, Nokia, Ericcson, Saab, Steyr, MG, Fiat, Opel....
Szerinted hogyan tudnánk olyan hazai vállalatokat létrehozni, amelyek kiváltanák a nyugati befektetőket?
Orbânék is inkább csábítják ide őket, mintsem kitessékelnék.
De az alaptétel még mindig az, hogy a gdp 4%-át kaptuk meg eddig átlagosan évente a fidesz alatt. Ha ennyi pénzt kivittek a multik, tessék bizonyítani. Ez a ti állításotok.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.05. 23:11:47

@GyMasa: nyereséget vihetik ki, de az NEM áll a gdp-vel kapcsolatban. "
Ja, meg megspórolnak minden egyes magyar munkavállalón legalább 2000 EUR bértömeget, ami a különbség egy német sori melós, kb bruttó 4000 EUR-os és a magyar sori melós brutto 2000 EUR-os bére között"

Ha nem jössz rá, mekkora butaságot írtál, inkább ne is folytasd.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.05. 23:25:13

@Hungry horse: te tényleg nagyon buta vagy. A brexit párt szavazói a tory és a ukip párttól mentek át. Tehát átrendeződés történt, nem fergeteges győzelem.
jobboldal: tory 4 szék, ukip 0, brexit party 29

bal: liberal 16
labour 10
green 7
míg a brexit ellenes, de nacionalista snp 3.
Tehát 33 a 33-mal szemben, plusz a skótok 3 széke, akik minden, csak nem brexiterek..
.A jobboldal tehát átrendeződött, a ukip tulajdonképp beolvadt a brexit partyba, a toryk szétszakadtak, a kiválás mentén.
A baloldal szintén, a libsik úgy nőttek, hogy nem is volt kampányuk, a zöldek pedig maguk is meglepődtek. Sose voltak még ilyen erősek.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.05. 23:34:23

@Hungry horse: úgy tűnik, Franciaországban nem Macront hajtották el, hanem LePent. Spanyolország is rossz példa. Hollandiával se gyere.
A briteknél pedig egy olyan párt küld képviselőket az EU-ba, aki már rég el akarta hagyni...
mondjuk ehhez kell némi bátorság, hogy úgy érezd, az fogja irányítani az eu-t, aki benne se lesz!

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.05. 23:36:49

@Hungry horse: az pedig pszichológiai eset, hogy abban látod Macron gyengülésèt, hogy a Néppárt, aminek tagja a fidesz, nem képes jelöltet állítani.
Ez pont Macront erősíti.

Hungry horse 2019.07.08. 09:39:46

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: rólad, meg a hozzád hasonló tetvekről írtam.
De ne zavarjon egy pillanatig sem, nektek ez az állapot a természetes, ebben teljesültök ki leginkább.

@Igazamvanvagyigazamvan?: szerintem az a nagyon buta, aki ezt hazudta:
"Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.05. 08:34:57
@Hungry horse: te, faszkalap, a UK-ben többen szavaztak a libsikre, mint a brexit pártra.
Okyan sötét vagy, mine egy fekete ló. "

Mint az jól látható, hazudtál:

Hiába bűvészkedsz, majomkodsz, hazudozol, te csak egy ballibbant tetű vagy. Olyan mint az ikertesóid itt tucatszám.

A Brexit párt győzött, nem a magadfajta libbant tetvek, hazudj bármit:
hirtv.hu/hirtvkulfold/a-brexit-part-gyozott-a-brit-europai-parlamenti-valasztasokon-2481731
Az immár végleges nagy-britanniai adatok azt mutatják, hogy a Brexit Párt a voksok 31,6 százalékát kapta, és ezzel a 73 brit EP-mandátumból 29-et megszerzett.

Erre ide hazudod, hogy az EP választásokon mikron győzött, mert olyan setét és buta vagy, mint az itt nyomuló hozzád hasonló tetvek:
valasztasi-eredmenyek.eu/nemzeti-eredmenyek/franciaorszag/2019-2024/

Nem írtam arról, hogy a brexiterek irányítják a brüsszelita komisszárokat.
Sehol.
Ez a te szalmabábod buta tetű, vitasd meg magaddal.
Mikron gyengüléséről sem írtam, az is a te szalmabábod buta tetű, vitasd meg magaddal. Én arról írtam, hogy lepenék lenyomták őt a saját pályáján.

Az európai néppárt képes volt jelöltet állítani, tehát ebben is primitív módon hazudozol.
www.origo.hu/nagyvilag/20190703-a-visegradiak-valasztottjanak-fejere-kerulhet-a-korona.html

Csak nem azt a magadfajta tetű webert, akik a ballibbant szariok seggét nyalva ekézte a saját párttársait a lengyelektől az olaszokon át a magyarokig. El lett kenve a pofája, bár ő amúgy azt nyilatkozta, nem kellenek neki a magyarok szavazatai, tehát számolt a bukásával. :)

Helyesen tette.
Timmermans detto.

Azt pedig, hogy ez miként "erősítette mikront" majd kitalálod.
Szerintem sehogy, de mindegy, mert leszarom.
A lényeg, hogy egyik kedvencetek se oszthatja a nemlétező éceszét a fogtündértől, a iskoláit hanyagoló handlétól, a szoci frontharcostól, a sajátjait a politikai ellenfeleinek áruló szarig.

Az pedig, hogy salvini és lepen emberét nem választották meg alelnöknek csak arra jó példa, mit kell majd a magadfajta toleráns ballibbant tetvekkel tenniük, ha az európai embereknek megjön az esze és nem csak Magyarországon, Lengyelországban, Olaszországban, Franciaországban, Nagybritanniában hajtanak el benneteket a retkes kurva anyátokba, hanem a németek, osztrákok, spanyolok stb. Is felébrednek.
Addig pedig leszophatod orbánt, mert ott tart majd be a magadfajta tetveknek, ahol csak tud, pont mint amikor megszopatták mikront és mürkült.
Is.

No takarodj az ápolódhoz, azt szórakoztasd az ótvaros és primitív hazugságaiddal, vagy a tetves kurva anyádat, te ballibbant szar tetű.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.08. 12:53:55

@Hungry horse: Az a helyzet öccse,hogy vastag a bőr a pofátokon de ez sajnos nem titeket zavar.
Fel se fogjátok...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.08. 12:58:26

@Hungry horse: Mi a kurva anyádért fröcsögsz te fasszopó féreg!

Hungry horse 2019.07.08. 13:28:30

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: írok faszfej. Fröcsögni a fajtad szokott, amikor rátok lépek.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.08. 17:59:11

@Hungry horse: mit nem mondasz! A szoc-dem Sassoli Orbán kegyeltje? A v4-ek őt választották? Salvini ellenzékéből?
Nagyon szopsz, ne hagyd abba!

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.08. 18:55:28

@Hungry horse: angry horse! Nagyon habzik a szád. Szólok a gazdádnak, vegye ki a zablát.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.08. 18:58:18

@Hungry horse: hallottad, majdnem Dobrevet választották meg! Ekkora győzelmet régen aratott a néppárt! Nomeg a populisták!

Hungry horse 2019.07.08. 19:48:47

@Igazamvanvagyigazamvan?: ti szoptok. 2006 ősze óta.
Nem kicsit, nagyon.
Most is szoptok, minden nap.
Hazudj bármit.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.08. 23:34:22

@Hungry horse: kik azok a ti? Én például nem szopok. Én például Orbánt félelmetesen tehetséges politikusnak tartottam. A sleppje hígult fel..

.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.08. 23:36:16

@Hungry horse: ja, és még annyit: Gyurcsányt kimondottan kártékonynak tartottam és tartom ma is.

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.09. 00:14:05

@Hungry horse: annyira nagy a siker, hogy a saját pártcsaládja helyett a libsik adják az elnököt. Annyira csodás ez, hogy Járóka kevesebb szavazatot kapott, mint Dobrev, sőt, Dobrevet még elnöknek is nevezték. Pedig nyeretlen kétéves Járókához képest.
Akkora a siker, hogy az egész vezetőségben egyetlen jobboldali van, az se szereti Orbánt.

ET elnök: Michel, belga libsi
EP elnök: Sassoli olasz szoc-dem
Külügy: Borrell katalán munkáspárti
EKB: Lagarde néppárti, francia. Az imf elnöke, nem nagyon jó a viszonyunk vele....
Örülsz? Csupa Orbán beépített....

Igazamvanvagyigazamvan? 2019.07.09. 00:15:47

@Hungry horse: tudod, van az a régi dakota átok, hogy legyen a barátod az Orbán, amikor éhes lovon lovagol.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.09. 09:54:12

@Hungry horse: Azért szájbabaszhatnád azt a jó édes kurva anyádat aki ekkora barmot szart ki magából.
Most biztos büszke rád.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.09. 10:00:05

@Igazamvanvagyigazamvan?: Az apró unoka dobrevet?!:))
Ezt a sikert valahogy nem harsogják a fityesz fanok!XD
Eeeej ezek ott európában tényleg hülyék!:))

Hungry horse 2019.07.09. 13:12:25

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: öyszekeversz a csládoddal tetű.
Velük gyakorolj.

Hungry horse 2019.07.09. 13:12:25

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: öyszekeversz a csládoddal tetű.
Velük gyakorolj.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.10. 16:51:57

@Hungry horse: Haver.A geci gazdád ezt merkelnek köszönheti.
Mert a cigány gazdádnak is vannak jogai ha már a kötelezettségeket leszarja.

Hungry horse 2019.07.10. 17:10:28

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: nem kell köszönnie semmit mürkülnek, mert weber és timmermans volt mürkül jelöltje.
Mindkettőt kukázták orbánék.
Térj magadhoz!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.10. 17:30:53

@Hungry horse: Merkel azt mondta,hogy dönthetnének a v4-ek nélkül is de nem teszik.
tudod a pufajkás Hornék is megszavaztak egy 80%-os törvényt,mikor 2/3-uk volt.
Azé geci gazdádnak még van mit tanulnia.

Hungry horse 2019.07.10. 17:45:23

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: mürkül azt is mondta, hogy weber lesz a csúcsjelölt és piunktum.
Azt is mondta Japánban, hogy megegeztek timmermaansban mikronnal.
Azt is mondta, hogy korlátlanul fogadja az illegális bevándorlókat.
Azt is mmondta, hogy wirschaffendas.
Most meg mást hazudik.

Gazdád neked van ballibban tetű.
Orbán és az őt támogatók elhajtották a fenébe mürkült és mikront is.
Remélem tanultak belőle.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.10. 17:57:26

@Hungry horse: Majd ha megint ballibbant leszek,szólok.:))
30 éve politikus a gazdád de a demokráciát még tanulnia kellene.
De már nem fogja megtanulni.
A gazdád csak az itthoni idiótáit ugráltathatja.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.10. 18:43:02

@Hungry horse: Mondom ezerszer fideszbirka,hogy már nem ballibbant!
süti beállítások módosítása