B1 blogcsalád



Elkezdődött a DK gyurcsánytalanítása

2019. június 13. - nickgrabowszki

Bebizonyosodott, hogy nincs rá szükség. Sőt: nélküle jobban megy.  gyf_1.jpg

Első látásra akár úgy is tűnhetett, két szereplőnek jó igazán, hogy a DK jól eredményt ért el az EP-választáson, és pillanatnyilag a legerősebb ellenzéki pártnak tűnik.

  • Az egyik természetesen Gyurcsány Ferenc.
  • A másik pedig a Fidesz, amelyik talált magának egy régi/új ellenséget, ha Soros, Merkel és Brüsszel már nem volna elég.

Kocsis, a Fidesz frakcióvezetője már be is jelentette, hogy mostantól ÉVEKIG Gyurcsánnyal fognak kampányolni. Ami nekik különösen jó lenne, tekintve hogy verhető ellenfél: bő évtizede a legnépszerűtlenebb magyarországi politikus.

Gyurcsány a választási eredmény feletti örömébe pici üröm kerülhetett ugyanakkor, amiért - finoman szólva is - megkérdőjeleződött a szavahihetősége, amikor kiállt Karácsony Gergely mögül, akit még egy bő héttel korábban is támogatásáról biztosított.

A pártelnök igazmondás iránti érzékenységét ezek után Gréczy szóvivő próbálta megmenteni, aki 2 fontos dolgot állított.

1.  a Demokratikus Koalíció elnöke volt az utolsó, aki kitartott Karácsony támogatása mellett, az új jelölt állításáról a párt Elnöksége döntött 1 tartózkodással.

2.  A párt elnöke a lehetséges legkorábbi időpontban, a döntést megelőzően 6 nappal tájékoztatta Karácsony Gergelyt, majd valamivel később Szabó Tímea pártelnököt, hogy álláspontjával egyre inkább kisebbségben marad, és egyre valószínűbb, hogy a DK a második fordulóban nem fogja tudni támogatni Karácsony Gergelyt.

Most itt akkor 2 választásunk van.

  • Vagy azt mondjuk, hogy Gréczy hazudik, és akkor Gyurcsány is.
  • Vagy azt, hogy Gréczy igazat mond, de akkor abból az következik, hogy a DK-t már nem Gyurcsány irányítja.

Valószínűleg az utóbbi igaz: Gyurcsány jól tudta, hogy ha megvonja a korábban odaígért támogatást Karácsonytól, akkor segget csinál a szájából, amit nem tud kimagyarázni. Hacsak nem ismeri be, hogy

a DK-ban már nem sokat számít a szava.

Amit nem tehet meg, pedig voltaképpen az utóbbi hónapokban elveszítette saját pártját. Más tracken vannak. Egy olyan stratégiát követnek, amit nem ő talált ki, és nem ő irányít.

Visszafogottan fogalmazva se ő volt például a legnagyobb támogatója annak, hogy Dobrev Klára legyen az EP-listavezető. Azzal ő nem nyerhetett semmit. Ráadásul borítékolhatóan megkapta a nepotizmus vádját is.

Illetve ennél rosszabb is történt: bebizonyosodott, hogy nincs rá szükség.

  • Gyurcsány Ferenc listavezetésével 2018-ban, a nagy téttel bíró országgyűlési választáson a DK éppen csak megugrotta a küszöböt, alig több mint 330 ezer voksot szerzett.
  • Dobrev Klára listavezetésével 2019-ben a DK (az ellenzék számára) sokkal kisebb jelentőségű EP-választáson 16 százalékot és 550 ezer szavazatot kapott.

Negyedmillió ember csatlakozott a DK-hoz azonnal, amikor annak listáját nem Gyurcsány vezette. 

Ez nyilván feltűnt a pártban is (legalábbis a vezetésben, nem a mezei szektatagok és hívek között). Arra is rájöhettek, hogy ha valamit is akarnak, akkor nem kellene visszatérni az EP-kampány előtti állapotokhoz, amikor Gyurcsány jelenítette meg a pártot.

Ezért van, hogy gyakorlatilag kivették Gyurcsány kezéből az irányítást, és azt, hogy az önkormányzati kampányban ő jeleníthesse meg a DK-t.

A DK most olyan helyzetben van, mint Vona volt 2012-14 körül, amikor rájött (vagy megértették vele), hogy az üvegplafont nem tudja áttörni. Meg kell szabadulnia a szélsőjobboldaltól, ha nagyobbra akar nőni.

  • Vonának a a gátat a régi harcostársak, az ismert neonyilas arcok, mint Zagyva, Novák, meg ezek jelentették. Ők garantáltak egy biztos szavazóbázist, de ezentúl semmi többet.
  • A DK számára a legnagyobb teher maga a pártelnök, aki a legnehezebb időkben is bírta a kevés igazhitű támogatását, de rajtuk kívül senki másét.

Ha ki akarnak törni a szektapozícióból, akkor meg kell szabadulniuk Gyurcsánytól. Mondjuk érdemei elismerése mellett más fontos pozícióba helyezni. Vagy ha ez nem megy, akkor kiüresíteni a DK-t: létrehozni egy pártuniót/uniópártot a szocialistákkal (akiknek nem nagyon van más választásuk, ha még valamennyire túl akarnak élni).

dkko.jpgPersze Gyurcsány nélkül. Mondjuk Dobrevet delegálva az új szervezet társelnökének. Az önkormányzati kampányban pedig addig is Kálmán Olgát tenni meg a szervezet valódi arcának.

A terv amúgy nem nagyon új. A DK közeli Idea Intézet már tavaly dolgozni kezdett az ügyön. Mérték is Dobrev és Kálmán támogatottságát, és arra jutottak, hogy a Gyurcsány-párt

  1. nőkkel tud kitörni a párialétből,
  2. ráadásul pont ezzel az említett, illetve fönt látható kettővel.

És lőn. 

Gyurcsány persze önként nem akar nyugdíjba menni:

Azt tudom mondani – önhittség nélkül, pusztán realitásként –, hogy nagyon nagy valószínűséggel a politikailag belátható időben a DK politikájának vezető képviselője én maradok. Dobrev Klára tegnap lépett be a politikába, pályafutásának a legelején tart.

Pici szépséghiba, hogy ezt ugyanabban az interjúban mondta, amelyben - már az EP-eredmények ismeretében - támogatásáról biztosította Karácsonyt:

Nem is értem a felvetést. Karácsony Gergelyről azért annyit hadd mondjak: ő nem az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje, hanem a miénk is.

Aztán jött az elnökség, ahol magára marad. Senki nem gondolta ugyanúgy, ahogy ő. Nem lehet tudni, hogy pontosan mit jelent a DK politikájának vezető képviselője kifejezés, de azért jelzésértékű, amellett, hogy Gyurcsányt nagyon leszavazták, Kálmán Olgát is a még csak nem elnökségi tag Dobrev kérte fel.

Szóval bár első látásra úgy tűnhetett a volt miniszterelnök az EP-választás nagy nyertese, és mostantól éveken át az történik majd az ellenzéki oldalon, amit ő akar - ennek ellenkezője igaz.

Gyurcsány valójában az EP-választás legnagyobb vesztese.

Olyan lett a DK számára, mint az öreg Kádár 1987-88-ra Grószéknak. Valamikor nélkülözhetetlen volt, az elsőszámú alapító, de már nincs rá szükség, sőt, teher. Most keresik, hogy miként szabadulhatnának tőle a legkisebb veszteséggel.

A bő évtizede már megroppant szavahihetősége maradékának odadobása igazán vállalható árnak tűnt számukra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1814891098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arthur Bloch 2019.06.13. 02:20:38

Érdekes mindaz,amit itt fejteget a cikk írója.No persze itt is kibújik a szög a zsákból : genetikai utálat, félelem egy a politikustól...- Értelemszerű,hogy ennyi idő után a tömeg szimpatizál D.Kárával, egy okos és módszeres nővel! A mai politika, ne tévedjünk - nem a formál tisztesség,- hanem az ellenfél módszeres leigázása... Ebben még a szimpatikus hölgy nem bizonyított, sőt maga a választó plebsz sem tudja értelmezni a napi politizálás lényegét... Nyugtával dícsérd a napot ! Gyurcsány leírni ..?! ... sokan szerették volna, ám egy "Kecóka" politikája mellet sosem fog a higgadt értelem a politika lényegévé válni.Más szóval,amíg a plebszben a hívők dominálnak s nem az értelem, - addig eszi nem eszi Gyurcsányra szükség van,

Cycmen 2019.06.13. 06:12:00

Gyurcsánynak komcsi az anyósa.

Punxsutawney Mormota 2019.06.13. 06:33:16

Jóóóóóó, a dékások végre felfedezték az ülve szarást! A gond az, hogy én már 2015-ben megírtam, hogy ezt az idiótát egy mauzóleumba kellene zárni - érdemei elismerése mellett, mert válllalhatatlanul toxikus. Arra viszont jó, hogy Orbánt a mai napig leveri a víz tőle, hiszen Gyurcsány több alkalommal is lemosta. Ez persze inkább Orbánt minősíti, mint az ökör Gyurcsányt.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.13. 07:50:19

@Punxsutawney Mormota: "Gyurcsány több alkalommal is lemosta"

Egész pontosan EGY olyan országos választás volt, ahol Fletó vezetésével még az MSZP győzött a Fidesz ellen. 2004-ben az EP-választáson is a Fidesz nyert, 2009-ben is a Fidesz nyert, és 2010 óta minden választáson a Fidesz nyert.

Szóval Ferike nimbuszát még mindig egy 13 éve, bevallottan hazugságokra épülő pirruszi győzelemre építitek.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.13. 07:54:27

"Vagy azt mondjuk, hogy Gréczy hazudik, és akkor Gyurcsány is."

Nem vagy, hanem egyértelműen.

Színjáték az egész; Gyurcsányi eljátszhatja, hogy a háttérbe húzódik, még látványosan meg is sértődhet a "mellőzése" miatt, de hiába van az előtérben új marionettbábu, a bábmester attól még ő marad.

Csak azt ne mondja nekem senki, hogy Gyurcsányi felesége, Dobrev Klárika az új vezér, aki persze tőle teljesen független és semmi hatalmat nem hagy a kezében.

Ezt a mesét még egy újszülött sem veszi be...

Cycmen 2019.06.13. 08:05:39

Gyurcsánynak csúnya a felesége.

Punxsutawney Mormota 2019.06.13. 08:35:45

@Szergej Szergejevics Szergejev: Nem, öcsém... Vitákról beszélek. Igaz, a 15 éves lányom is jobban érvel, vitatkozik, mint Orbán. Mi sem jellemzőbb, mint talán az egyik legutolsó miniszterelnöki vitájában, még az a makogó hülye Medgyesi is megszorongatta.
Ezt az "építitek" faszságot meg tartogasd a pógári körös ekezésekhez. De ha ez hiányzik a napi ejakulációdhoz, vagy a főnököd számon kéri rajtad, akkor szívsen... Ha rajtam múlna, holnaptól minden olyan politikus, kormányközeli üzletember, pártpénztárnok, akinek bármilyen köze volt közpénzhez egy észak-koreai büntetőtáborban wellneszezne.

Cycmen 2019.06.13. 08:59:54

Gyurcsánynak nagy az orra.

élveteg 2019.06.13. 09:23:33

Tényleg nem védeni akarom de az hogy egy folyamatosan változó helyzethez igazodik azzzal semmi gond nincs Csak annyit jelent hogy profi politikus Ha éppen hogy megugorta volna az EP választáson a küszöböt a DK akkor Gyurcsány most a Karácsony legnagyobb támogatója lenne Ez a politika Aki itt erkölcsi szempontok alapján méricskél, azt nézi hogy ki mit mondott x idővel ezelőtt az hülye

Lilla50 2019.06.13. 09:28:47

Baromi sokan pártunióznák már az mszp-vel a dk-t
:)
De ez csak azt jelenti, hogy sem az mszp konglomerátum jellegét
sem a dk építkezési alapelvét nem veszik alapul.
tök más alapelvű két párt
nem összesmoshatók!
az mszp máig a dk építkezési elvét és nyomán a dk-t is árulózza
Az elv a fontosabb :)
ebből a szempontból vicc a felvetés!

sZulamith 2019.06.13. 10:03:57

Klassz! Már mint az, hogy lehet egy feltörő pártot vissza rángatni a földre. Példának ott van a szélsőjobb. Vona Gábor minden volt, a melegtől kezdve az iszlám szimpatizánsig, szóval minden. Most a sor Gyurcsányon van.
Szerintem, hogy ilyen eredményt ért el a választáson az annak köszönhető, hogy kampányában olyan témát vetett fel - EU-s minimálbér, nyugdij - ami a magyarok többségét érinti

Európai téridő 2019.06.13. 10:17:54

Már megint túlkombinálod, Grabowski!

2019.06.13. 10:22:11

Ha valaki egy orvos vagy suszter dinasztiába születik, az otthon megtanulja a szakmát, az iskolába a csak a papírért jár be. Így van ez Dobrev Klárával is, ahol a napi teendők része volt a magyarok agyonveretése, sortüzek, vagyonelkobzás, stb.. Ő már nem lesz olyan béna mint a férje, hogy csak gumilövedékkel lövet a tömegbe, ő tökösen oda fog állni, ha lehetősége lesz rá.

Cycmen 2019.06.13. 10:35:11

@sZulamith:" Szerintem, hogy ilyen eredményt ért el a választáson az annak köszönhető, hogy kampányában olyan témát vetett fel - EU-s minimálbér, nyugdij - ami a magyarok többségét érinti"

Fogadunk, hogy Brüsszelben ezt már fel sem fogja vetni?

2019.06.13. 10:47:12

@Cycmen: "Fogadunk, hogy Brüsszelben ezt már fel sem fogja vetni?"
Dehogynem! Az ilyen 60 IQ alattiaknak szóló üzeneteket arra használják, hogy jobban ki tudják fosztani a társadalmat. pl. A minimálbért 700 euróban képzelik el, ami ma nálunk 465 euró /Árfolyam függvényében!/, ami az elmúlt években megduplázódott. Ha marad az ütem, akkor öt éven belül már több lesz, mint 700 euró, tehát a DK által és a nyugati balliberális pártok által hirdetett összeg arra jó, hogy alacsony szinten tartsa a minimálbért az EU-ban, ugyanis az országok többségében már ma ennél sokkal magasabb. Arról nem beszélve, hogy az igazán releváns a garantált bérminimum, ami már most 610 euró Magyarországon, ami két éven belül már túllépi a 700 eurós határt.
Az ilyen Gyurcsány-Dobrev féléknél mindig érdemes előrenézni, mert ők már most kollektíven tudják, hogy mivel fogják megnyomorítani a társadalmakat az elkövetkező évtizedekben.

2019.06.13. 11:00:28

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Csak azt ne mondja nekem senki, hogy Gyurcsányi felesége, Dobrev Klárika az új vezér, aki persze tőle teljesen független és semmi hatalmat nem hagy a kezében."
Pedig van benne logika, mert Gyurcsány soha az életben nem lehetett volna milliárdos és miniszterelnök sem, ha az Apró klán nem áll mögé, .. alá ... most éppen fölé.

a nagy hohoohooo 2019.06.13. 11:10:41

Változtass nevet "grabowszki"ne hozz szégyent az igazi Grabowszkira....

a nagy hohoohooo 2019.06.13. 11:20:46

@Tényelek: Hát ez érdekes ,igaz az is ,hogy a kis Orbán Viktor KISZ titkárt az MSZMP emelte a hatalomba...hiszen annak idején sajnos,mint Orbán Viktor gimnáziumi KISZ titkár,az apuci Orbán Győző a kőbánya párttitkára,az anyuka Sipos Erzsike néni pártbizottsági munkatárs aki tanítónői hivatását adta fel ,hogy fiacskáját a kis Viktort protekcióval a jogi egyetemre bedugja.
Aztán Orbán Viktor Kádár belügyminiszterének kegyeltjeként került a Fidesz élére,Horváth István volt .
Pozsgay Imre és Horváth István III/III-at felügyelő belügyminiszter az 1956 utáni együtt töltött kecskeméti időszak óta szoros barátságban voltak egymással.
Stumpf István 1983 augusztusában feleségül vette Horváth István lányát. A házasságot az akkori V. kerületi "Ságvári Endre házasságkötő teremben" kötötték meg.

Stumpf István annak a Gellért-hegyi, Ménesi-úti luxus-jogászkollégiumnak a nevelőtanára volt, amelyben Orbán Viktor a szárnyait bontogatta. Ott ismerkedtek össze, és Stumpf ott szemelte ki magának Orbánt konspiratív terveik számára.
Pozsgay Imre a pártmegbízatásként végzett összekötői feladatot az 1956-ot feltáró történészbizottsággal a saját hatalomátmentő céljára sajátította ki, és mindenki mást beelőzve mondta be a rádióba, hogy "1956 népfelkelés volt". Miközben ő maga részese volt 1956-nak, csak éppen nem a felkelők oldalán! Tudta ő jól azelőtt is, hogy mi volt 1956, nem volt neki ahhoz szüksége a történészbizottságra! Kádár János az 1956-os "érdemei" miatt kinevezte Pozsgay Imrét 1957 tavaszán Kecskemétre az ott akkor létrehozott Marxista-Leninista Esti Egyetem igazgatójává. Később Pozsgay egészen a megyei pártvezetésig jutott. Ott barátkoztak össze Horváth Istvánnal. Kecskemétről Pozsgay a "Társadalmi Szemle" c. ideológiai pártfolyóirat szerkesztőségébe került, amelynek Benke Valéria volt a főszerkesztője. Az a Benke Valéria, aki a felkelőktől védte a rádiót 1956-ban. A két 56-os Kádár-párti kommunista jól megfért egymás mellett. Pozsgay a magyar kommunisták egyik ideológiai irányítójává vált.
Az 1989-es Nagy Imre temetés szervezése során az eredeti elképzelésektől majdnem az utolsó pillanatban eltértek, és egy üres koporsót is elhelyeztek. Ez volt az a koporsó, amelyik Orbán Viktor számára a színrelépést és az imázsteremtést biztosította. Orbán Viktor beszédét mindmáig csak azok tartják bátor beszédnek, akik nincsenek tisztában azzal, hogy akkor Orbán Viktor már informális bizalmas kapcsolatban állt a hatalomátmentésen ügyködő Pozsgay-Horváth-Stumpf családi triumvirátussal, Stumpf Istvánon keresztül, és így ő pontosan tudta, hogy mi hangozhat el azon a beszéden. Minden jel szerint Pozsgay előre ismerte a beszéd tartalmát, és Orbán egyeztette vele.
Így lett a családi-baráti szálakon keresztül mindjárt két "hőse" az országnak egy alomból:
Pozsgay Imre, aki 1956-ot népfelkeléssé minősítette a rádióban.
és
Orbán Viktor, aki "bátran" felemelte a szavát az oroszok távozásáért Nagy Imre temetésén.
Ideje, hogy végre mindenki felismerje e két színpadi show mögött a mesterséges politikai imázsépítés technikáját.
Orbán Viktor a magyar ifjúság képviseletében részt vehetett az Ellenzéki Kerekasztal tárgyalásain, annak ellenére, hogy éppenhogy csak megszáradt a tinta a Fidesz alapító okiratán
Orbán Viktor az 1998-ban alakult kormányában Stumpf Istvánt (a volt III/III belügyminiszter vejét!!!) kancelláriaminiszterévé tette meg.
2005-ben pedig azért esett a választása éppen Pozsgay Imrére a Nemzeti Konzultáció lebonyolításához, mert Pozsgaynak az egykori Horváth belügyminiszter barátsága révén amúgy is hasznos információi voltak a nemzet "személyi állományáról". Így a feladat nem volt igazából új, és a régi információkat gyakorlatilag csak fel kellett frissíteni és kiegészíteni. Mindenesetre ehhez a feladathoz is egy hű bizalmasra volt szüksége Orbánnak.
Pozsgay Imre feltűnő módon sem a rendszerváltás előtt, sem utána, sohasem bírálta Orbán Viktort. Arról viszont egy interjúban nyilatkozott, hogy Orbán Viktor beszédét a Nagy Imre temetésen kiemelkedő színvonalúnak minősítette. (nem csoda, hiszen ő maga volt a beszéd lektora...
A fentiek világos magyarázatot szolgáltatnak arra a sokak által máig nem értett fordulatra, hogy miért szakított Orbán a "liberalizmus" eszméivel, és hogyan vált "jobboldali" populistává.
Ugyanis Orbán sohasem volt liberális, csupán a megbízatása kezdetben arra szólt, hogy az SZDSZ közelébe kerüljön, ahhoz pedig erre volt szükség. Pozsgay már a 80-as években is utálta az SZDSZ-t, éppen ezért támogatta már a Kádár-időkben is az MDF kibontakozását, ahová éppúgy beépítette a saját kádereit, ahogy a Fidesz-be Orbánt..

Ne feledjétek: egy ilyen családi-baráti szálakon szőtt konspirációról nehezen fogtok találni bármiféle dokumentumot, vagy 6-os kartont...

Tessék: van min elmélkedni...

2019.06.13. 11:39:16

@a nagy hohoohooo: Érdekes levezetés .., Fogalmam sincs, hogy igaz lehet-e, de az biztos, hogy annak az esélye, hogy Orbánt vagy bárkit úgy használjanak eszközként, hogy azt vele megbeszéljék, .. nos az kizárt, mert az ellentmondna a konspiráció logikájának, ugyanis, ha a láncban bárki lebukik, akkor magával rántja a többieket.
A szocializmusban csak a legritkább esetben jöttek rá a célként felhasznált emberek, hogy őket felhasználják, az meg, hogy megbeszéljenek vele bármit is, szóba sem jöhetett.
"Ugyanis Orbán sohasem volt liberális, .." Szerintem abban az időben Orbán korosztályának bő kétharmada liberális volt, mert az volt az elképzelés, hogy a liberalizmus a szabadságról szól. Amikor Orbán szakított a liberálisokkal, akkorra már kiderült, hogy a liberalizmus a pénzügyi körök gátlástalanságát jelenti a társdalom kárárra. Orbánnal együtt a többi fiatal jelentős része is elfordult és a 2000-es évek elején már szinte mindenki tudta, hogy liberálisra csak az szavaz, aki már legalább három generációra valót összelopott a családjának, .. meg a hülyék.

Tangooo 2019.06.13. 11:43:08

Kálmán jelölése óta Gyurcsány azt szajkózza, hogy ez az ő személyes ötlete volt és igenis ő dönt a DK ügyeiben és különben is ő a DK elnöke.
Ha ez valóban így lenne, akkor nem foglalkozna a kérdéssel. Tényleg inog a széke és az öregecskedő férjétől szabadulni akaró felesége fújja mégiscsak a passzátszelet.

illaim 2019.06.13. 12:26:24

@a nagy hohoohooo: Kiváló összefoglalást írtál, amit azzal egészítek ki, hogy az MSZMP irattárát vizsgáló történészek a FIDESZ alapító okiratát is megtalálták! Nekem azóta egyértelmű az MSZMP a fidess általi hatalomátmentése!

2019.06.13. 12:30:59

Jaj de rossz propaganda, Feri maga a DK egyszemélyben, csak most végre leesett neki, hogy az arca nélkül duplájára hízik a támogatottság, aztán most jön a legenda a feritlenített dékáról, ami vagy buta képzelgés a posztban, vagy része a tudatos félrebeszélésnek.

polpetti 2019.06.13. 12:43:34

Baromság. Dobrev férje Gyurcsány. Amíg ez nem változik, addig nem lesz a dk gyurcsánytalanítva.

György Csaba Nagy 2019.06.13. 12:46:16

Többek fantáziája szabadon nyargal. Gyurcsány többször lemosta volna Orbánt (sztem csak egyszer, akkor nagyon, majd lekaraktergyilkolódott, aljasul és nagyon), majd jött egy csodalény a családból, aki seperc alatt és előzmény nélkül kiiktatta a pártvezetésből. Ez a csodalény Brüsszelbe tart, onnan fogja megreformálni és uralni a DK-t. Dolgozzatok még a történeten: Klárika biztos megutálta és megcsalja Fecót, válni fog, kirúgja a villából, talán a gyárból is: ezt kellene megzenésíteni.

Buchhalter 2019.06.13. 12:50:50

DK demagóg soha nem fogok rájuk szavazni. Főleg nem egy előtérbe nyomott Apró ivadékra aki egy igazi komcsi származék!

midnight coder 2019.06.13. 12:54:11

A DK egy egyszemélyes párt, pont mint a FIDESZ vagy a Kisgazdapárt vagy a MIÉP volt. Ez a személy pedig a DK esetén Fletó.

"Vagy azt mondjuk, hogy Gréczy hazudik, és akkor Gyurcsány is"
Ez mondjuk az évszázad meglepetése lenne, különösen ami Fletót illeti...

"Dobrev Klára listavezetésével 2019-ben a DK (az ellenzék számára) sokkal kisebb jelentőségű EP-választáson 16 százalékot és 550 ezer szavazatot kapott."

Ez leginkább azért lehetett, mert az EP választásnak nem csak az ellenzék számára, de az átlagpolgár számára is kb. 0 körüli jelentõsége volt. Ergo ilyenkor az is bátran Fletóékra szavazott, aki amúgy egy trágyásszekér vezetését nem bízná rájuk, nem hogy az országét, viszont azért szeretett volna picit belerúgni Orbánba.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.13. 12:57:13

@Tényelek: A faszt! A geci vezéred olyan volt,mint Thénardier a csatamezőn:Látta,hogy szarul állnak a dolgok és azt mondta:Na asszony!Holnaptól royalisták leszünk!

konrada 2019.06.13. 12:57:29

@György Csaba Nagy:
Mi az hogy ki fogja rúgni a gyárból?
Hiszen már rég megtették.

Piroskának ezek szerint most lett tele a töke azzal, hogy Fletó mindent elqr...

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.13. 12:59:41

@György Csaba Nagy: "Gyurcsány többször lemosta volna Orbánt (sztem csak egyszer, akkor nagyon, majd lekaraktergyilkolódott, aljasul és nagyon)"

Listán az az MSZP 2006-ban 1,2 százalékponttal kapott többet, mint a Fidesz. Ez lett volna a nagy lemosás? Hát basszus... Akkor 2010 óta mit csinál az összes ellenzéki párttal a Fidesz?!

A karaktergyilkolászásról meg annyit, hogy ő maga vallotta be Őszödön (bár nem a választóknak akarta, csak a párttársainak), hogy hazudtak éjjel-nappal, hogy nem csináltak semmit négy évig, hogy a költségvetést trükkök százaival kozmetikázták (=fedték el a valós helyzetet), azaz ez egyszerű ön-karaktergyilkosság volt. (A Fidesz és a sajtó max. abban segített, hogy erről mindenki tudomást szerezzen, de ki tett volna mást a helyükben?!)

konrada 2019.06.13. 13:03:46

@midnight coder:
...azért egy dologról nem szabad megfeledkezni.
Fletót annak idején Piroska asszony csinálta meg.
...s lehet, mostanra unta meg, hogy vele nem tud a nagypolitikában kavarni, ezért a gyára után a pártját is elveheti.
...s Fletónak igazán csak egy valakitől lehet félnie, attól, aki az apjától örökölt doksikkal miniszterelnököket emelt fel, és buktatott meg. Róla is lehet aktája...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.13. 13:04:36

@Szergej Szergejevics Szergejev: viki okosabb ennél.ő sohasem vallaná be.Meg amúgy is mindenki más hülye csak ő helikopter.

ben2 2019.06.13. 13:05:05

Két verzió lehetséges:

1. Gyurcsány taktikai okokból háttérbe vonul, hogy majd a megfelelő pillanatban előugorjon a kalapból, mint az ellenzék miniszterelnöke, az egyetlen és igazi anti-orbán. Ez esetben sok változás nem várható, a Fidesz végig fogja gyurcsányozni a ciklust, hogy a végén még igaza is legyen.

2. A DK tényleg összeáll az MSZP-vel és Fletót tényleg kirakják. Ez esetben ugyanaz játszódna le, mint anno a Torgyán féle kisgazdákkal: a párt vezetősége előbb-utóbb belátja, hogy a címerállat inkább teher, mint haszon, így megpróbálják kibikkantani, de csak azt érik el vele, hogy Fletót követi a szektája és létrejön a DK 2.0. A DK 1.0 + MSZP pedig ugyanott tart, ahol addig, csak a szociknak további befutó helyeket kell zéró támogatottságú külsősöknek átpasszolni, mint ahogy a Párbeszédesekkel történt.
Aztán idővel a DK2.0 vezetőit is utóléri a felismerés, hogy Ferivel nincs tovább, újabb palotaforradalom, újabb osztódás, amíg végül Fletó egyedül marad a DK 21.0 élén, mint Fodor Gabi a liberálisoknál.

Na ezért hülyeség bármilyen Gyurcsánytalanított DK-ról álmodozni.

Blogolo Blogi 2019.06.13. 13:06:48

Barcsak belekarolna Viktorba oszt mindketto elhuzna a kozeletbol.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.13. 13:08:48

@Szergej Szergejevics Szergejev: Azért csak lemosta az az idióta a naaagy sérthetetlen és tévedhetetlen vezért.
Najó,hát persze fecó hazudott és ezzel egy tiszta szívű párt tiszta szívű vezére nem tudott mit kezdeni.

Blogolo Blogi 2019.06.13. 13:09:13

@Buchhalter: "DK demagóg soha nem fogok rájuk szavazni"

Most aztan igazan helyretetted oket.

Cycmen 2019.06.13. 13:10:27

@Eugene Horse: Pont ezt akartam írni, látják hogy Gyurcsány eseti háttérbe vonulása szavazatokat hoz és megpróbálják bepalizni a hülyéket!

Minden ballib bérretteg 2019.06.13. 13:14:01

Gyurcsány és Klárika is egy geci.

Ez van.

konrada 2019.06.13. 13:14:17

@Cycmen:
...de mi van, ha Piroska feltámadt, és most már a vejét is meg akarja puccsolni?

muv 2019.06.13. 13:14:22

Gyurcsany a vesztes? amikor a vezetesevel (meg o a partelnok, nem?) a DK szarnyal, es a legrosszabb forgatokonyv szerint is egy igen megbizhato embernek, a felesegenek adja at a stafetabotot?

oszinten szolva tizensokev politizalas utan ennel jobban nem is lehetne visszavonulni. raadasul megoldodik az az evtizedes problema is, hogy a DK se vele se nelkule helyzetebol mi a kiut.

Lajosne Gelencser 2019.06.13. 13:14:59

Hazugság az,hogy azért szavaztak annyian amennyien a DK.-ra mert NEM Gyurcsány írányítja!!Nekem semmi bajom Gyurcsánnyal,csak a fidesz csinált belőle mumust!Én voltam oly bátor és merész,hogy elolvastam az ÖSZÖDI BESZÉDET,és ennek tudatában szavaztam a DK.-ra mert volt egy olyan vezető aki merte vállalni,hogy a társai nem igazán dolgoznak teljes erőbedobással!!!Ha volna bátorsága a fideszes NER lovagoknak és nem a PÉNZ motiválná őket,ha nem a haza sorsa akkor vállalnák,hogy minden fontos döntést egyszemélyben orbán végzi el saját száj íze és hatalomvágy szerin!!!!!

midnight coder 2019.06.13. 13:15:19

@konrada: Fletó pont abba bukott bele, hogy nem voltak ilyen akták. Hornnak lehettek, ő kézben is tudta tartani az MSZP-t, simán végigvitte a Bokros-csomagot. Fletónak erre nem voltak meg az eszközei. Szerintem ezért is volt az Öszödi beszéd. Fletó amikor megpuccsolta Megyót, akkor már kezdett rohadni a gazdaság. Akkor két lehetõsége lett volna: az egyik, hogy behúzza a fékeket, ez esetben 2006-ban bukik az MSZP és nyernek Orbánék, de viszonylag jó állapotban marad az ország, és Orbánéknak sem lesz végtelen felhatalmazása, plusz az MSZP sem válik szitokszóvá. A másik, hogy megy tovább, bízik a trükkök százaiban és a világpiac pénzbõségében, és ugyan a gazdaságot elkúrja nem kicsit de nagyon, viszont utána csinál egy új Bokros-csomagot és ő lesz a hős megmentõ aki talpra állítja az országot. Na, ehhez nem volt meg az MSZP-n belül a támogatása (azt az apróságot, hogy a Borkos-csomag egyik fontos része volt egy jókora privatizáció amit nem tudott volna megismételni most hagyjuk), és ezt próbálta kikényszeríteni Öszöddel, miután jó eséllyel párszor már lepattintották az elvtársak.
A többit tudjuk: nem sikerült, jött az X program, Y lépés, Fletó pedig mint az éji bogár mindig nekiment a falnak, nagyot koppant akkor és azután elhallgatott. Ez nem lett volna így, ha van bármi a kezében.

6.Lenin 2019.06.13. 13:18:36

Azt mondják z okosok, hogy az Orbán azért tud hatalmon maradni, mert gyurcsányozik, és ezt a birkái beveszi.

Akkor eleve adott a megoldás is.

) ki kell rúgni a Ferit
) ebbe Orbán is bukik

És most jönne az igazi probléma, mi a faszt mondunk a birkáknak, hogy nekünk bégessenek? És kik lennének a nekünk? A kis hülyék mit bégettek eddig, szart ért eddig is, velük továbbra se kéne foglalkoznia senkinek.

midnight coder 2019.06.13. 13:19:37

@Lajosne Gelencser: Ha értelmezni is tudtad volna az öszödi beszédet és az akkor történteket, akkor értenéd hogy Fletóék tudatosan hagyták elindulni az országot a szakadék felé.

"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk.

Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt, mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi."
...
"Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére."

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.13. 13:20:54

@Lajosne Gelencser: Ott a pont!
@midnight coder: Meg ott is!

Mondjuk néha azért mondom azt is,hogy fecó mehet ugyanarra a lámpavasra amelyikre a vikit akasztjuk.

midnight coder 2019.06.13. 13:21:05

@6.Lenin: Ezt mondom amúgy én is. Igazából persze nem csak a DK-nak kellene eltûnnie, hanem az MSZP-nek is. De ha ezek megszûnnének, Orbán egy cikluson belül megbukna.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.13. 13:22:13

@midnight coder: Inkább arra törekedtek,hogy ne jöjjenek vissza vikiék.

konrada 2019.06.13. 13:25:20

@midnight coder:
Nem. Fletó abba bukott bele, hogy túl komolyan vette magát, és így 2009-re nem voltak elég erős lapok Piroska paklijában.

...viszont: Hornnak a vége az lett, hogy elhajtotta a kabinetirodájának a vezetőjét, ezért az a rendszerváltáskor kimentett aktáival el kezdte leépíteni, majd volt vőlegényét felépíteni miniszterelnöknek.
...akinek aztán az lett a vége, hogy mást akart, mint a nagyasszony, ezért jött a vő.

...és ha a vőben már nem lát tovább potenciált, akkor jön a lánya.
...és van hozzá eszköze, hogy Fletó is ezt akarja majd.;)

konrada 2019.06.13. 13:28:51

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Pontosan. Mert hiába ül a kirakatban 1 ember, azok határozzák meg, ki legyen az, akik a zsírosbödönnél tolakodnak.

6.Lenin 2019.06.13. 13:30:06

@midnight coder:

Csak a fő probléma még mindig nem lenne megoldva.

Ki, kinek, és mennyiért adná el az országot, és ez kiknek lenne jó?

Vagyis, állítólag az eddig lezajlott világégések után kötött békék megalapozták a következő világégést. Valahogy túl kéne már lépni ezeken az alapvető hibákon.

Szerintem tök mind1, hogy kik szűnnek meg, vagy kiket tüntetünk el, a fő kérdés attól még megmarad, mi jön utána?
Először ezt kéne meghatározni, nagy vonalakban. Mert előfordulhat, hogy a saját bukásunkat alapozzuk éppen amikor másokat teszünk a sírba.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.06.13. 13:30:28

kijafaszomat érdekli ez a vergődés?
ki legyen az aki tuti bukik ősszel felvonás/csapó 3586d 45scn 2345th cam.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.06.13. 13:32:46

@Lajosne Gelencser: "Én voltam oly bátor és merész,hogy elolvastam az ÖSZÖDI BESZÉDET,"
húúúúú és érdemrendet kaptál? Medal of Honor? Bíbor Szív? vagy valami?

moloy 2019.06.13. 13:38:23

@Cycmen: Az apjáról meg vagy jót, vagy rosszat!

György Csaba Nagy 2019.06.13. 13:41:14

@Szergej Szergejevics Szergejev: Az egyszeri lemosás a 2002-es választás előtti TV-vitán történt, és egyértelmű volt. Orbán érthetetlen módon zárlatos volt, mind mondanivalóban, mint viselkedésben. Aki látta, nem felejti.
Az ön-karaktergyilkolásról: az őszödi beszéd az ottani hallgatóságnak szólt, ott mozgósítani akart, és hatott. A nyilvánosságra hozás, a "spontán" tüntetések, sajtótálalás, parlamenti akciók, államelnöki beszéd jelentették a karaktergyilkolást.

Gábris szomszéd 2019.06.13. 13:47:56

O1G elvtárs majd tesz róla, hogy továbbra is a felszínen legyen, hiszen úgy kell neki gyuriferi, mint egy falat kenyér. Egyébként meg elszámoltatás hiányában Orbán elvtárs Ferkó oltalmazója és cinkosa, tehát bűnrészes. Bolseviktor a jövőben sem fog fletóékhoz nyúlni, hiszen akkor nem tudna mindent összegyurcsányozni a hazai játszótéren.
"Orbán és Gyurcsány ugyanannak a fillérekre inflált, nyálban és köpetben úszó érmének a két oldala – ez az elmúlt tizenhat év legfőbb tanulsága. Gyurcsányból Orbán, Orbánból Gyurcsány következik – Orbán Gyurcsányból, Gyurcsány Orbánból nyeri legitimitását. Ők a két arca a nemzetet túszul ejtő, véres és gennyes huszadik századnak. Ha a magyarság nem értette meg a leckét, és Orbánra ismét Gyurcsánnyal, Gyurcsányra ismét Orbánnal válaszol, önmagát tizenhat újabb eltékozolt tanévre ítéli – nyolc évre kaotikus, csődközeli enyészetben, nyolc évre szigorú autoritás alatt zajló, módszeres rothasztásban. Hibás kérdésre nem lehet helyes választ adni: vissza kell utasítani a rossz dilemmát. Nincs Orbán vagy Gyurcsány – csak Orbán és Gyurcsány van." (P.R)

GYURBÁN TAKARODJ!!!

2019.06.13. 13:47:58

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "A geci vezéred..." Pont úgy vezérem, mint önnek mert magyar állampolgár vagyok.
A liberális hitből való kitérés viszont nem az ő sajátossága, szinte minden fiatal liberálisként kezdett akkor és idővel minden normális ember kigyógyul belőle, ha másért nem akkor azért mert családot alapít, olyan meg ugye az egyén felsőbbrendűsége minden közösség feletti felfogás miatt, a liberális felfogás szerint nincs is.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 13:51:53

"abból az következik, hogy a DK-t már nem Gyurcsány irányítja."
A dk-t eddig sem Gyurcsány irányította, mivel demokratikus párt. A DK nem A Fasiszta IDióták Elmebeteg Szektája, ahol a csuti pasa diktál. A dk-ban minden döntést közösen hoznak. Gyurcsány csak az elnök, de a végső szót az elnökség hozza. Ez olyan messze van a fasiszta működéstől, mint Makó Jeruzsálemtől.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 13:52:28

"abból az következik, hogy a DK-t már nem Gyurcsány irányítja."
A dk-t eddig sem Gyurcsány irányította, mivel demokratikus párt. A DK nem A Fasiszta IDióták Elmebeteg Szektája, ahol a csuti pasa diktál. A dk-ban minden döntést közösen hoznak. Gyurcsány csak az elnök, de a végső szót az elnökség hozza. Ez olyan messze van a fasiszta működéstől, mint Makó Jeruzsálemtől.

2019.06.13. 13:53:33

@György Csaba Nagy: "A nyilvánosságra hozás, a "spontán" tüntetések, sajtótálalás, parlamenti akciók, államelnöki beszéd jelentették a karaktergyilkolást. "
A "karaktergyilkolás" abban rejlik a beszédből levezetve, hogy azért a "hibasorozatért" , amit ott bevallott, egy normális országban húsz év börtönt kapott volna.
Ön szerint meg az a bűnös, aki azt a sok csalást, szélhámosságot, amit miniszterelnökként elkövetett /Nem, amit mi vagy mások gondolnak, hanem, amit ő maga bevallott!/, nem nézte jó szemmel.

6.Lenin 2019.06.13. 13:55:16

@Gábris szomszéd:

"O1G elvtárs majd tesz róla, hogy továbbra is a felszínen legyen, hiszen úgy kell neki gyuriferi, mint egy falat kenyér."

Van igazság tartalma, mert ti ezzel vagytok elfoglalva, O1G meg közben olyan országot épített, hogy esélyetek se lesz lassan őt eltüntetni. Közben nem marad választó, akik rátok szavaznának.

Még talán annyit, attól, hogy a másik oldalt alkalmatlannak mondjátok, ti még nem lesztek alkalmasak.
Ha a saját alkalmasságát bizonygatnátok, a másikkal nem is kéne foglalkozni. Megbukna szép csendben magától is, talán.

konrada 2019.06.13. 13:55:51

@György Csaba Nagy:
Szegény Fletót karaktergyilkolásszák, ezt az áldott jó embert, aki pedig nem is érdemeli meg!

...na jó, ő csinálta a "köteles beszéd" akciót, meg a 23 millió románozást....
...de nem azért, mert karaktergyilkolászni akart, csak hát ki kellett mondani az igazságot, és ő abban nagyon a szeren van...

...és a fagyinak meg nem az a dolga, hogy visszanyaljon!

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 13:56:00

@Tényelek: Ez tévedés. A liberális eszméből nem lehet kigyógyulni, mivel a szabadság szeretetére épül. A geci sose volt liberális, ahogy most se keresztény. A csuti hólyag mindig annak hazudja magát, amit hallani akarnak a birkái. Orbán egy fasiszta féreg, de azt tagadja.

midnight coder 2019.06.13. 13:57:37

@konrada: Hornnak az lett a vége, hogy megöregedett. Neki bizony lehettek aktái, mert õ valóban kézben tudta tartani az MSZP-t, és úgy ment végig a Bokros csomag a Párton mint a kés a vajban. Na, ezt Fletó nem tudta utána csinálni, ergo sem neki sem a nagyasszonynak nincs semmije.

2019.06.13. 13:58:41

@Gábris szomszéd: Szerintem vigyázzon arra, hogy néha a saját gondolatait is írja le / ha vannak egyáltalán?!/, mert a főnökei nagyon idegesek lesznek, hogy csak másolgatja az évekkel ezelőtt összerakott blokkjait! Valójában semmi közöm hozzá, de ha családjai is van akkor lőttek a biztos megélhetésének, ha még én is észreveszem a csalafintaságát..

György Csaba Nagy 2019.06.13. 13:58:42

@konrada: Érdekes gondolatkísérlet: Apró Piroska 72. szülinapján felébredt, hogy ideje karriert csinálni: ez a Fletó mindent elkúr, vegyük ki a kezéből a gyárat, a pártot és a lányomat, s felvirrad. Kínos hangulat lehet egy vasárnapi ebédnél. Vagy inkább érted kell aggódni?

Cycmen 2019.06.13. 13:59:04

@konrada: "...de mi van, ha Piroska feltámadt, és most már a vejét is meg akarja puccsolni?"

Akkor ő lesz a "magyar" Golda Meir! :DDDDDDDDDD

morph on deer 2019.06.13. 14:00:15

Van egy alapvető tévedés: nevezetesen, hogy a DK-ban nem egyszemélyi döntéshozás van. A döntéseket a vezetőség közösen hozza, és ott Gyurcsánynak ugyanúgy egy szavazata van, mint bárki másnak.
Ez amúgy egy “demokrácia” néven ismert módszer, szóval annyira nem furcsa, hogy kevesen ismerik fel manapság.

Tehát ezért ez “a DK-ban már nem sokat számít a szava” félmondat nem egyéb, mint wishful thinking. Bár annak nem annyira rossz.:)

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 14:00:33

@6.Lenin: Ja, pontosan úgy ahogy Hortyt meg Kádárt. Mindkét piócát, a fasisztát meg a kommunistát is külső hatalom takarította el, mert saját seggnyalói arra képtelenek voltak, és ez így lesz Orbán esetében is. Gazdaságilag lesz úgy megfingatva, hogy még az unokái is emlegetni fogják.

Gábris szomszéd 2019.06.13. 14:00:50

@Tényelek: Most már csak az a kérdés, mit keres a nicknevedben a "tény"?? :)

2019.06.13. 14:01:07

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: "Aki húszévesen nem liberális, annak nincs szíve, aki negyvenévesen nem konzervatív, annak nincs esze." (Winston Churchill)

6.Lenin 2019.06.13. 14:02:36

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:

ÉS?
Utána kinek a seggét fogod nyalni? Vagy az unokáid?

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2019.06.13. 14:03:34

Segítene az a DK-n,
Ha más lenne ott a dékán?

Gábris szomszéd 2019.06.13. 14:03:55

@6.Lenin: Tévedsz én nem vagyok vele elfoglalva. Viszont nincsenek véletlenek!
A Nárcisztikus pszichopaták Együttlopási Rendszerét (NER) Orbán imádata mellett, két életveszélytől való félelem tartja egyben. Az egyik a migráció, a másik Gyuriferi. Az előző kifulladni látszik, fel kell erősíteni a másikat. (lásd pld. EP választások) A tábor és a narancshívek nem maradhatnak halálos veszedelem nélkül! :)

midnight coder 2019.06.13. 14:04:27

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: A DK pont olyan egyszemélyes párt mint a Fidesz vagy a kisgizdák és a miép voltak. Nem jött volna létre ha nincs a Fletó aki kivált az MSZP-bõl és vitte magával a bandáját, ezzel ketté is szakítva a pártot.

6.Lenin 2019.06.13. 14:05:00

@morph on deer:

" a DK-ban nem egyszemélyi döntéshozás van. A döntéseket a vezetőség közösen hozza, "

-Érted, Feri?
-Igen Mama, de már Klárikának is mondtam, hogy igazatok van, mint mindig.

2019.06.13. 14:05:03

@Gábris szomszéd: Csak bátorkodtam megjegyezni, hogy ezt nem először és nem is másodszor olvasom öntől, de egyébként ez az ön és a munkáltatója dolga, mindössze segíteni akartam önnek, nehogy bajba kerüljön.
Ha sokat rugózik ezen a jóindulatú jelzésen, annál nagyobb az esélye, hogy a munkáltatója is kiszúrja!

midnight coder 2019.06.13. 14:07:53

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Kádár elvtárst nem a gaz ellen takarította el, hanem az aggkori végelgyengülés. A rendszert sem a NATO számolta fel, hanem csődbe vitték

konrada 2019.06.13. 14:08:25

@midnight coder:
...már nincs.
Azért valami oka csak volt annak, hogy 2002-ben a listás első nem Horn lett, de nem is a pártelnök, hanem az a volt MSZMP-s miniszterelnökhelyettes, aki személyes ismerőse volt, és az is csak addig, amíg nem próbált átnyúlni felette.
...s tette be a vejét, akit ő csinált meg...

...aztán dolgozott a genetika: a nagy öregek nem véletlen tologattak előre olyan nyeretlen kétéveseket a frontvonalba, akikről már nem lehetett Piri néninek doksija...
...de Fletóról azért még lehet...

Gábris szomszéd 2019.06.13. 14:08:38

@Tényelek: Lükének teccik lenni, hiszen ezen a téren sincs "munkáltatóm". A beteges rögeszméivel kapcsolatban ne másokban, sokkal inkább saját magában keresse a megoldásokat.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 14:08:59

@Tényelek: Ez hülyeség. Nem kell mindent szentnek tartani, amit Churchill mondott. Churchill abban volt nagy, hogy felismerte a fasiszta veszélyt, és évekig kitartott álláspontja mellett. Sajnos most nincs Churcillje Európának, mert ha lenne az ilyen Salvinihez és orbánchoz hasonló fasiszta patkányok is el lennének hajtva a halál faszára. Sajnos jelenleg Európa tétlenül nézi, a görény néppárttal az élen, hogy az ilyen orbánchoz hasonlatos f é rgek feldúlják Európa több évtizedes nyugalmát.

hordalek 2019.06.13. 14:11:19

@Punxsutawney Mormota:
". Arra viszont jó, hogy Orbánt a mai napig leveri a víz tőle, hiszen Gyurcsány több alkalommal is lemosta"
Erre a lamosásra gondolsz?
youtu.be/auf55j8PhhI?t=2287
Muhahahahaaaaaa!

konrada 2019.06.13. 14:12:05

@György Csaba Nagy:
Na ja. Egy hímsoviniszta világban csak egy férfi lehet 89 évesen "filantróp", egy 72 éves nyanyának már nem lehetnek ilyen vágyai!;))

neovolontaire 2019.06.13. 14:12:32

Ez a cikk összehordta a Gyrcsányt gyűlólóló megmondóembereket. Rettentően naiv eszmefuttatatás volt, a "Gyurcsány háttérbe szorítása a Dk-ban" szösszenet. Már abból látni, hogy az egyetlen vezetői szerepre alkalmas személy az ellenzéki oldalon ő, hogy annak ellenére talpon van a poitikában, hogy tiz éve minden kisgyereket vele ijesztegetnek lefekvés előtt a szűlei. Pont az a bizonyítéka annak, hogy nagyon is csak vele lehet számolni, hogy ilyen bejegyzések születnek, mint ez a cikk..

dare 2019.06.13. 14:13:03

Érdekes konspiráció.
Ott érzek egy kis zavart az események történésében, hogy 26-án este Gyurcsány felhívta egy kis trécselésre Kálmán Olgát, miután a pártja a legjobban szerepelt az ellenzéki pártok közül a választáson.
És Gréczytől tudjuk azt is, hogy egy másik hölggyel is beszélt.
Miről beszélgethettek, talán valami torta receptet akart tőlük kérni, amivel meglepheti a feleségét a jó szerepléséért, és teljesen hétköznapi történésekkel kapcsolatosan is váltott néhány szót velük?
Ha a kérdésre igen a válasz, akkor feltétel nélkül elhiszek mindent ami itt le van írva.
Ha viszont nem, akkor nem kell senkinek a politikai halálhírét kelteni feleslegesen, mert annál tovább fog itt lenni, és nekem már ez az időszak is több mint elég volt belőle, a kultúrált firkászairól nem is beszélve.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 14:13:23

@midnight coder: Kádár még ma is 100 évesen, főtitkár elvtárs lenne, mint az agg Castro, Orbángeci pedig a minisztertanács elnöke, ha a kapitalista világ gazdaságilag nem taposta volna el, mint egy pondrót a SZU-val együtt.

2019.06.13. 14:14:11

@Gábris szomszéd: Ha nincs munkáltató, akkor meg azért nem kellene ennyire iparkodni a mennyiségi kommentek erőltetésével elég lenne havonta csak egyszer bemásolni egy-egy részt!

Gábris szomszéd 2019.06.13. 14:17:46

@Tényelek: Magácska ehhez is kevés, de már ezt is megszokhattuk. :)

Cycmen 2019.06.13. 14:18:12

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: " Churchill abban volt nagy, hogy felismerte a fasiszta veszélyt, és évekig kitartott álláspontja mellett. "

Olyan apró jelekből mint Dunqergue és London bombázása. :D

2019.06.13. 14:19:08

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: "Sajnos most nincs Churcillje Európának, mert ha lenne az ilyen Salvinihez és orbánchoz hasonló fasiszta patkányok is el lennének hajtva a halál faszára. "
Ebben csak annyi tévedés van, hogy ha lenne .., akkor az Orbán és a Salvini félékkel karöltve eltakarítaná a balliberálisokat Európa térképéről. A többi stimmel :-) !
Mondjuk én egy ilyen állítás előtt, amit ön írt, csak elolvastam volna a hívatkozási alapom életrajzát :-) !

hordalek 2019.06.13. 14:21:58

@Lajosne Gelencser:
Én voltam oly bátor és merész,hogy elolvastam az ÖSZÖDI BESZÉDET,és ennek tudatában szavaztam a DK.-ra mert volt egy olyan vezető aki merte vállalni,hogy a társai nem igazán dolgoznak teljes erőbedobással!!!"
Nincs ezzel semmi gond. Felvállalta, elismerte. Csak épp azzal a lendülettel kellett volna a búbánatos halál f@szára ÖRÖKRE elhúzni a közéletből!

2019.06.13. 14:22:10

@Gábris szomszéd: Semmi gond, ha akarja úgy is idemásolgatja ugyanazt naponta többször is!
Nem is akartam én megrendszabályozni, mert ahhoz, mint írja kevés vagyok, .. csak unalmas ugyanazokat olvasgatni öntől ...

midnight coder 2019.06.13. 14:22:11

@Gábris szomszéd: Tény, hogy ez az EP választás Orbánéknak nemigen alakulhatott volna jobban, legalábbis ami a hazai eredményeket illeti.

A migriket azért ne írtd le, ez a paradicsomi állapot, hogy csak úgy évi 100 000 érkezik illegálisan az EU-ba kb. addig tart, amíg a derék illiberális törökök és líbiaiak megfogják őket a határon.

György Csaba Nagy 2019.06.13. 14:22:14

@konrada: A "lehet" és a "van" közt holmi földhöz ragadt bizonyíték adná a különbséget. Ez azonban szárnyát szegné a szabadon csattogó fantáziának.

gigabursch 2019.06.13. 14:25:27

Tehát akkor megszületett kilövés engedély Dobrev Klárára...

Punxsutawney Mormota 2019.06.13. 14:25:31

@hordalek: Van ennél szimpatikusabb nicked is, szellemi közmunkáskám, miért nem használod azt, bruhahahaha? Keress csak tovább!.. És ha már mindenképpen a nemzethy-hazaffyas oldalon trollkodsz, akkor legalább tanulj meg helyesen írni. Bár úgy látom, hogy a takonygerinchúros trolloknál foglalkoztatást kizáró körülmény, ha négy osztálynál többet végeztek.

Cycmen 2019.06.13. 14:26:18

@neovolontaire: "Rettentően naiv eszmefuttatatás volt, a "Gyurcsány háttérbe szorítása a Dk-ban" szösszenet. Már abból látni, hogy az egyetlen vezetői szerepre alkalmas személy az ellenzéki oldalon ő....................."

És abban mit látsz, hogy akkor a legsikeresebb, ha nem mutatkozik és már a rusnya neje is szavazatmágnes lesz ha ő nincs előtéren! Egyébként gyakorlatilag nem ért el semmit, ugyanaz a politikában ő mint az üzletben, egyszerűen kiprivatizált néhány szavazót a volt pártjából az áruló elnök! Ja, azért nagyon nem pihent most sem, a választás után gyorsan elárulta Karigerit.

dare 2019.06.13. 14:26:39

@Tényelek: Ezért jó, ha nem kell választani, hanem mind a kettőt megtartja az ember, legalább nem kell versenyeztetni egymással őket.

6.Lenin 2019.06.13. 14:28:49

@hordalek:

Vagy mindenkit leváltani, aki ebben bűnös volt.

Az őszödi beszéd lehangzása után nem történt semmi, sőt a kiszivárogtatás után se, csak annyi, hogy egy bizalmatlansági indítvány után is kormányon maradhatott a hazudozó, semmit se tévő, stb párt minden tagja, a vezérrel együtt.

ben2 2019.06.13. 14:29:33

@midnight coder:

Erről a DK demokráciáról egy MSZP kongresszuson készült riport jut az eszembe:

- Mire fog szavazni?
- A többségi álláspontot fogom támogatni.
- De mi a többségi álláspont?
- Az majd a szavazáson kiderül.

Amúgy ettől még a DK, az MSZP és a Fidesz is lehet demokratikus párt, mivel ezek a káderek tényleg őszintén igyekeznek meggyőzni magukat, hogy amit megszavaztatnak velük, azt ők is akarják, tehát nem kényszer hatására cselekszenek.
Ettől még lehet őket és általában bármelyik párt tagjait és támogatóit szektának vagy birkaseregnek titulálni, de a demokratikus működésüket hülyeség megkérdőjelezni.

Ez a "nem demokratikus" jelző egymásra ragasztgatása tipikus kettős mérce: míg a sajátujtól elnézik, ha a demokrácia kimerül az szmsz betű szerinti betartásával, magának a működésnek a tartalmi kritikája nélkül, addig az ellenfél csak akkor számítana demokratikusnak, ha minden részletkérdésben késhegyig menő vitákat folytatnának a nyilvánosság előtt, de akkor meg a "szétesőben vannak" mantra lépne érvénybe.

midnight coder 2019.06.13. 14:31:38

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Kádár 88-ban súlyos betegen lelépett a porondról, 89-ben pedig meg is halt. Ergo nem a NATO taszította le a trónról, hanem a Kaszás. A SZU valóban csődbe ment, nem kétség de ez akkor is megtörtént volna ha nincs a Nyugat. Magából a rendszerbõl adódott hogy csődbe menjen. A rendszerbõl hiányzott a kapitalista aki foglalkozott azzal, hogy a rendszer erőforrásait értelmesen használják és ne pazarolják el. Ez akkor is katasztrófához vezetett volna, ha az egész bolygón szocializmus van.

bekerült 2019.06.13. 14:34:04

Tisztelt nickgrabowszki !

Már megint elárultad magad és írtál egy nagy marhaságot !
Látszólag érdekes a téma, csak nem feltételezem, hogy halvány gőzöd sincs egy demokratikusan működő párt mibenlétéről.
Inkább arra gondolok, hogy szándékosan kavarsz és állítasz marhaságokat.
Úgy gondolod, hogy nesztek, olvassatok , úgy sincs halvány dunsztotok se az egészhez.

Vagy kisnyúl .

Szerencsére Gréczy helyre tett egy két dolgot, de én még hozzátennék .

Amikor a DK az összefogást gyakorolta az MSZP-el. mindig ráfázott.
Ideje volt az elnökségnek, ennek végett vetni.
A DK 60 helyen nem indított jelöltet és adta át a helyett az MSZP-nek a parlamenti választáson.
Óriási hiba volt , mert ennek tudható be a gyengébb szereplése.
Így is bejutott .

A valódi megmérettetés is eljött azonban és be is bizonyosodott, hogy jóval többen támogatják, mint a régebbi választáson.
Ennyit az összefogásról.

Gyurcsány az egyedüli vezető, aki komolyan veszi a demokratikus értékek melletti kiállást, a többiek csak Orbánt szeretnék utánozni.
Ebből következik, hogy nem sokan értékelik, mi több nem is sokan értik, hogy Gyurcsány miért olyan politikát folytat, amit látnak és miért nincs olyan hatalma, mint Orbánnak a sajátjai előtt ?
Hát mert Gyurcsány ezt nem akarja és nem is vágyik rá !

Ez érthetetlen sokak számára, de főleg azok számára, akik nem a demokráciában gondolkodnak.
Mint a blogíró is !

Gyurcsányt tényleg az érdekli, hogy egy demokratikus országot sikerüljön létrehozni.
Ezt sokkal nehezebb létrehozni, mint gondolnánk.
Pedig ezen múlik a baloldal léte.
A baloldal csak demokratikus közegben tud létezni.
Vagy harcolni, de akkor kő kövön nem marad.

Gyurcsány nem hagyott cserben senkit és nem hazudott, amikor Karácsony támogatását ígérte. Meg is kapja, ha megnyeri az előválasztást.

Jött azonban egy új jelölt, a MOMENTUM részéről, ami új helyzetet jelentett
A DK nem engedheti meg, hogy kimaradjon egy kampányból és csak bólogasson Karácsony mellett, akkor, amikor a MOMMENTUM és az MSZP-PM teljes gőzzel fog kampányolni a saját jelöltjük mellett.
A saját szavazói miatt sem teheti ezt meg.

Hirtelen találni kellett egy jelöltet harmadiknak, hogy a DK is kampányolhasson.

Nem kell itt nagyon ragozni tovább.
A DK helyesen járt el és ebből mindenki csak profitálhat.

Gyurcsány jól oldotta meg a pártja érdekében ezt a kényes helyzetet, de azt is mondhatnánk, hogy a DK csapata, elnöksége, időben és megfelelően reagált a kialakult helyzetre.

ben2 2019.06.13. 14:34:24

@gigabursch:

" Tehát akkor megszületett kilövés engedély Dobrev Klárára... "

Sajnos nem, ez csak a szocik által kézivezérelt Egyenlítőből konvertált B1 kétségbeesett kapálózása, hogy Fletóék ne zabálják fel a maradék MSZP-t.

midnight coder 2019.06.13. 14:36:28

@ben2: Nézd, amikor Torgyán meghalt, a kisgizdáknak is vége elett. Amikor Csurka meghalt, a MIÉP-nek is harangoztak. Fletó nélkül a DK sem lenne tovább, ahogy Orbán nélkül a FIDESZ is jó eséllyel összeomlana - bár ez utóbbi már van akkora, hogy van esélye annak, hogy valaki át tudja venni a kormányrudat. De a FIDESZ is jelentõs mértékben Orbánról szól. Ezek egyszemélyes pártok, függetlenül attól, hogy hogyan zajlanak bennük a döntések. A DK-t Fletó adja el akkor is, ha Klára asszonyt tolják előre.

ben2 2019.06.13. 14:37:25

@bekerült:

"Gyurcsányt tényleg az érdekli, hogy egy demokratikus országot sikerüljön létrehozni."

És ezért nem rest a tömegbe lövetni, ha kell.

Sir Galahad 2019.06.13. 14:40:57

Egy frászt, ez csak taktikázás.

hordalek 2019.06.13. 14:40:59

@bekerült: Írhatsz bármit. Fényezhetet Gyurcsányt. Sőt! A pápa akár szenttéis avathatja.
DE!
Őszöd óta egyszerűen a legnagyobb senki. Bevallottan a csőd szélére vitték az országot,mejd miután ez kiderült, esze ágában nem volt levonni a tanulságot, és elhúzni!
Gyurcsány komolyan veszi a demokratikus értékeket? Lófaszt, mama, lófaszt! Gyurcsány semmi más, mint egy Orbán fóbiás, beteg ember. Orbán, Orbán, Orbán. Csak ennyit tud hajtogatni.

midnight coder 2019.06.13. 14:43:21

@ben2: Nem fogják. Fletóék fix szavazóbázisa erõsen korlátos, a bizonytalanok pedig szerintem olyan választáson aminek tétje is van, soha nem engednék a hatalom közelébe. A szociknak is van ilyen problémája, de a két ciklusnyi elkúrás sokkal jobban kötődik Fletóékhoz mint a szocikhoz. Ha a szociknak úgy lenne esze ahogy nincs, szépen megpróbálnák az egész elkúrást rátolni Fletóékra, és arra tenni a hangsúlyt hogy a Bokros csomag, és Bajnai utolsó egy éve milyen sikeres volt. Illetve megpróbálhatnának valami épeszű, valóban baloldali programot kitalálni, Pl. a hajléktalanprobléma megoldására, valami olyan módon hogy a hajléktalanokat se lőjük le, de ne is utazzanak velünk a villamoson. Ezzel akár még Orbánt is megszorongathatnák, de a DK-t egész biztos.

György Csaba Nagy 2019.06.13. 14:43:21

@ben2: Sztem pedig demokratikus működést hülyeség feltételezni ott, ahol frakciófegyelem jelszavával a kiszavazót pénzbírságolják, majd a következő választáson jelöltként sem indítják, s azon túl, ha lehet, gazdasági eszközökkel tönkreteszik.

ben2 2019.06.13. 14:44:07

@midnight coder:

Egyetértek, ezért mondom, hogy ha a DK vezetősége kirakná Fletót, akkor nem a DK maradna Gyurcsány nélkül, hanem a vezetőség DK nélkül, mert Gyurcsány más néven alakítana egy új szervezetet és onnan folytatná, ahol abbahagyta.
A DK szövetségesei meg csak lesnének, hogy ledealeltek x helyet y szavazóért cserébe, és a végén kaptak y / 100 szavazót meg a nyakukba egy ellenük (is) acsargó szektát.

Alick 2019.06.13. 14:44:22

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Gyurcsány több alkalommal is lemosta"

A "több alkalommal" szerintem a bérmálkozásaira vonatkozik :)

ben2 2019.06.13. 14:51:37

@György Csaba Nagy:

Frakciófegyelem a világ minden parlamentjében létezik és nem sok különbség van aközött, ha az egyiknél a kiszavazót bírságolják, a másiknál meg informálisan ellehetetlenítik.
Ahol komolyabb a képviselők autonómiája, ott mind területi alapú választási rendszer van, nem pártlistás vagy vegyes. A területi alapú választási rendszer meg biztosan nem állna érdekében a mai ellenzéknek, mert úgy a fidesznek nem kétharmados, hanem 90%-os többsége lett volna az elmúlt 3 ciklusban.

István Tamasi 2019.06.13. 14:58:12

@Tényelek:
o1g soha nem volt sem liberális, sem baloldali, sem konzervatív, sem jobboldali. A csüngőhasú suttyót mindig is a hataloméhség és a lopás lehetősége vezérelte.

Kivlov 2019.06.13. 14:58:46

"Sőt: nélküle jobban megy. "

B+, 10 év után csak leesik a sok agyhalott ballibának. :D

Tangooo 2019.06.13. 15:01:01

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: "...A dk-ban minden döntést közösen hoznak. Gyurcsány csak az elnök, de a végső szót az elnökség hozza...."
Az Operettben naiva szerepkörre meghallgatást tartanak. Jelentkezz!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.13. 15:09:05

"különböző őrült rendszerek gázoltak át Magyarországon az elmúlt évtizedekben. A Horthy-rendszertől a Rákosi-korszakon át ezek teljesen kifordították magukból az embereket. Többek között arra trenírozták az országot, hogy higgyen az aljas összeesküvés-elméletekben, rettegjen, irigykedjen, gyűlölje a zsidókat, a másikat. Nagyrészt ma is ez a program és az üzenet, csak épp a migránsokkal. De hol van migráns? Ki az a migráns? Miről beszélünk? Utáltam a Kádár-rendszert, de kezdem egyre konszolidáltabb korszaknak látni, a gyilkosként és árulóként hazaérkező Kádárt pedig a nemzet jótevőjének, aki a Szovjetunióval szemben kivívott egy bizonyos önállóságot, és legalább nem tette zsebre az ország vagyonát. Ehhez képest most tényleg csak a hazaárulás, a harácsolás folyik."

konyves.blog.hu/2019/06/12/vekerdy_tamas_magyarorszagon_folyton_hazudunk_a_gyerekeknek

2019.06.13. 15:10:50

@István Tamasi: Eddig azt hittem, hogy minden politikai vezető hatalomra akar kerülni, azért indulnak a választáson, erre fel kiderül, hogy csak Orbán? Ha valóban így van, ahogy ön írja, akkor az ellenzék ne csodálkozzon semmin sem!

Gábris szomszéd 2019.06.13. 15:12:13

@6.Lenin: A geci gazditoknak "hála" kezd beérni Orbánék egyik legnagyobb bűne. Kilenc év alatt nemzeti jelmezbe bújva, szisztematikusan járatták le a konzervatív és keresztény értékeket így nem csoda, hogy egyre jobban jön fel a DK és az új SZDSZ.

Wildhunt 2019.06.13. 15:15:10

@Punxsutawney Mormota: a NEM LESZ Gázár emelésre gondolsz?

Eltiltott Vélemény 2019.06.13. 15:18:21

@midnight coder: " ... Igazából persze nem csak a DK-nak kellene eltûnnie, hanem az MSZP-nek is. De ha ezek megszûnnének, Orbán egy cikluson belül megbukna. ... "

Erről beszélek évek óta! Amíg a 2006-os hitvány gazemberek a parlamentben vannak és aktívak, addig esélytelen kigolyózni a Csuti Csüngőhasú Norvégbárót!

Gábris szomszéd 2019.06.13. 15:22:21

@midnight coder: Ne túlozz és hidd el, hogy a gecinek sűrgősen új "ellenség" után kell néznie, akitől ismét ő "ment meg" minket. :)

In May 2019, the following irregular arrivals were recorded on each migratory route:

Central route: 1035 arrivals
Eastern route: 3084 arrivals
Western route: 1484 arrivals

www.consilium.europa.eu/hu/infographics/eastern-and-central-mediterranean-routes-09-2017/

Punxsutawney Mormota 2019.06.13. 15:24:08

@Wildhunt: Most komolyan versenyt akarsz rendezni, hogy melyik politikus hazudott többet? :D
Tisztában vagyok vele, hogy munkaköri leírásból fagadóan trollkodsz, ha hiszel benne - hát tisztelem a hülyeségedet, amíg nem vagy a terhemre vele. Ha meg fizetnek érte, akkor további jó munkát! :D

Nota bene:

Tangooo 2019.06.13. 15:25:04

@bekerült: Javaslom keressen fel a rendelésemen! Pszichiátria - krónikus betegek osztálya.

2019.06.13. 15:26:26

@Tényelek: Orbán a liberalizmust már szinte Zsirinovszkij magasságában űzte.

6.Lenin 2019.06.13. 15:26:36

@Gábris szomszéd:

Nem jön itt fel senki a Fideszen kívül. Az ellenzéki oldalt képező szavazók csak az egyik párttól vándorolnak egy másik párthoz. Maga a tömeg inkább csökken közben.

Sem a DK, sem a Momentum, sem a Jobbik soha nem lesz nagy párt.

Egyedül az MSZP, vagy más néven egy baloldali (régi, elavult meghatározás szerint) pártnak lenne esélye, maga köré gyűjtve egy szövetségbe a szélen lévő pártokat, egy cél, egy vízió mentén maga mellé állítani a választók tömegét.

Enélkül semmi esély.
A DK maga erre nem képes, a Momentum se. Ők egy kisebbséget képviselnek (?).
Nincsenek, és nem is lesznek tömegek mögöttük.

Eltiltott Vélemény 2019.06.13. 15:28:39

@bekerült: " ... Gyurcsány az egyedüli vezető, aki komolyan veszi a demokratikus értékek melletti kiállást ... "

Idióta kurcsányita barma a világnak! Miféle demokratikus érték az, hogy azonosító nélkül, rendszeresítetlen fegyverekkel, mindenféle arányosságot és megfontoltságot nélkülözve szétverik a tüntetőket, majd az őrszobán folytatják az atrocitásokat, sokakat vádemelés és későbbi intézkedés nélkül napokig fogva tartanak stb... Ezek után Kurcsányi "táncos-komikus" Ferenc és bűnbandája kitünteti a főrendőrt aki mindezt koordinálta, azaz vállalta a felelőséget azért, hogy minden rendben volt amit a rendőrnek látszó agyatlan barmok tettek.

Szóval ezek lennének azok a bizonyos demokratikus értékek, amiket kurcsány képvisel...

István Tamasi 2019.06.13. 15:32:30

@Tényelek:
Vannak a normális gondolkodású politikusok (például Kádár aki azt mondta, hogy aki nincs ellenünk az velünk van) és vannak a cezaromán, autokrata, diktátor típusok mint amilyen a mi csüngőhasú suttyónk aki azt mondta aki nincs velünk az ellenünk van, sőt az nincs is.

István Tamasi 2019.06.13. 15:34:52

@Kitiltott Vélemény:
Ha a 2006-os csürhére gondol őket sajnos nem eléggé vertek meg a rendőrök, mert ők nem tüntetők, nem demonstrálók voltak hanem felbérelt gyújtogatók, károkozók.

6.Lenin 2019.06.13. 15:39:25

@István Tamasi:

"Vannak a normális gondolkodású politikusok "

Akik egy idegen hatalommal a fejük felett néha megöletnek néhány ezer honfitársukat.
És hagyják az országukat kifosztani.
Ne tartózkodj sokat a napon a következő években. Bár már elhülyülni tuti nem fox.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.13. 15:39:36

gyurcsányiné nélkül a dék sokkal nagyobb győzelmet aratott volna
ne hagyd magad flepkó egy nyakleves az asszonynak oszt húz vissza meggyet magozni

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 15:40:43

@midnight coder: Kádár elvtárs abba betegedett bele, hogy fő műve a bolsevik kommunista magyar népköztársaság gazdasági csődbe került. Így fog járni a kommunista fasiszta orbánc is. Őt az epilepsziás rohamokkal tarkított nyakkendőbirizgálás, és nyelvdugdosás fogja öregkorára a sírba kergetni, mert csődbe jut nagy álma, az illiberalista álkeresztény kommunista fasiszta állam létrehozása.

midnight coder 2019.06.13. 15:41:12

@István Tamasi: Ezt remélem majd hasonlóan gondolod akkor is, amikor Orbánék szerveznek majd össze pár szélsõségest és hatják rá rendõrökkel az ellenzéki tüntetõkre, majd verik szarrá egyként az egész társaságot... Tudod, Orbán nem annyira kreatív, viszont roppant tanulékony...

2019.06.13. 15:41:54

@Gábris szomszéd: "Hibás kérdésre nem lehet helyes választ adni: vissza kell utasítani a rossz dilemmát. Nincs Orbán vagy Gyurcsány – csak Orbán és Gyurcsány van." (P.R)

Itt a bizonyíték. dimenzioutazo.blog.hu/2019/06/13/a_svedek_tudnak_valamit

HabonyArpad 2019.06.13. 15:45:21

"Bebizonyosodott, hogy nincs rá szükség. Sőt: nélküle jobban megy. "
"Most keresik, hogy miként szabadulhatnának tőle a legkisebb veszteséggel."

Sohasem engednenk. Nagyobb szuksegunk van Gyurcsanyra, mint magara Orbanra.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 15:47:17

@Tangooo: A dkt nem seggnyalók hordája alkotja. Ott nincsenek debil Kósa lalák meg kásler papák. A DK elnökség percek alatt lapátra teszi Gyurcsány elvtársat, ha önkényeskedik. Mint öszödön. Orbán elvtárs viszont a hosszú ténykedése alatt kiválogatta a seggnyalóit, akiknek annyi eszük sincs mint egy hernyónak, így képtelenek arra, hogy egyáltalán meg is merjenek szólalni a csuti geci ellenében. Ott birkák ülnek az elnökségben, akik mindenben csak bégetnek és helyeselnek.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 15:47:17

@Tangooo: A dkt nem seggnyalók hordája alkotja. Ott nincsenek debil Kósa lalák meg kásler papák. A DK elnökség percek alatt lapátra teszi Gyurcsány elvtársat, ha önkényeskedik. Mint öszödön. Orbán elvtárs viszont a hosszú ténykedése alatt kiválogatta a seggnyalóit, akiknek annyi eszük sincs mint egy hernyónak, így képtelenek arra, hogy egyáltalán meg is merjenek szólalni a csuti geci ellenében. Ott birkák ülnek az elnökségben, akik mindenben csak bégetnek és helyeselnek.

2019.06.13. 15:47:28

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Van egy mondás. Ha egy párt nevében benne van a "demokratikus" szó, az nem demokratikus. Lásd fidesz és DK.

György Csaba Nagy 2019.06.13. 15:49:50

@ben2: Ahogy nálunk működik a frakciófegyelem, az bohózattá teszi a törvényhozást, egyáltalán a parlamentet. Erre nem mentség, hogy máshol milyen rendszer van. A lényeg: ez a parlament egy ember akaratának feltétlen kiszolgálója. A funkciótlanságra pedig nem található mentség.
A választási rendszer maga több sebből vérzik, s meg van fejelve a fideszes kiskirályok korrumpálás és erőszak vegyítette torzításával. Bárhogy facsarod, ez nem a népakarat.

midnight coder 2019.06.13. 15:50:11

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Azért Kádár már 77 éves volt amikor meghalt, volt agyérelmeszesedése, és még ki tudja mi minden baja. Orbánnak még sok-sok ideje van, szerintem jóval több mint a jelenegi EU-s balliberális kurzusnak.

midnight coder 2019.06.13. 15:52:12

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:

"Orbán elvtárs viszont a hosszú ténykedése alatt kiválogatta a seggnyalóit, akiknek annyi eszük sincs mint egy hernyónak"

Mert az MSZP amibõl a DK kell nem hosszú évtizedek kontraszelekciójának az eredménye...

bonsalty 2019.06.13. 15:52:55

Politikai megújulásról viszont ne nagyon álmodjunk, javítson ki valaki, de az az érzésem, hogy az egykori SZDSZ-MSZP határvonal frissült fel. Csak most Farkasházy Teddy és Vágó István arca helyett a feleségeket látom. Az a generáció, amely közvetlen élvezője volt a kádári rendszernek házasságot kötött a reformer ellenzéki értelmiséggel. Nagy újítást meg elszámoltatást ne várjunk. Szerintem az ország több, mint fele szeretne megújulást látni, olyanokat akik nem előző és jelen rendszerekhez kötődnek: mégsincs alternatíva, mivel a kiszámíthatóságnak mindig nagyobb élvezője volt a honi, mint a pillanatyi lázadásnak- lásd Ferenc Jóska békebeli idők és a gulyáskommunizmus. Az erős kéz elve győz középtávon. Az is trendi, hogy a DK női listákat állít ebben a patriarchális országban, de a Mária Teréziákhoz és Erzsébetekhez elég nagy népszeretet kell, h müködjenek és nem tudom, h Dobrev elvtárs lánya vagy Kálmánolga megfelelő alanyok lesznek. Ez már a néplélek kérdésköre és szkeptikus vagyok.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 15:53:04

@budai fellegvár: Már önmagában az a tény, hogy egy csuti nyelvdugdosó, nyakkendőbirizgáló elmebeteg paraszt, akit Oxfordból eltanácsoltak egyáltalán labdába rúghat, a magyar politikai életben röhej. Többször választást vesztett , nulla jogászgyakorlattal pusztán politikai szarkavarással és egy semmit nem érő jogi diplomával
egy nulla pszichopata.

Eltiltott Vélemény 2019.06.13. 15:54:13

@István Tamasi: " ... Ha a 2006-os csürhére gondol őket sajnos nem eléggé vertek meg a rendőrök ... "

Amire maga gondol, az a TV székház ostroma volt, csak akkor épp a kurcsányiék azért nem rohantatták le a zsernyákokkal a gyújtogatókat, mert kellett a casus belli az október 23-i fityesz naggyűlésre, hogy ott kitombolhassák magukat a jól "feltüzelt" rendőrök.

Ha akkor rendesen összeverik és lesittelik a székházgyújtogatókat, akkor nem lett volna 2006.10.23-án oka a rendőröknek, hogy bosszút álljanak 2006.09.18-i TV székház ostromért. Mellékesen akkor 2010-ben a fityesznek sem lett volna 2/3-a ....

Maga már sokszor bebizonyította, hogy elvtelen kurcsányita, most ismét bizonyságot tett ez mellett

midnight coder 2019.06.13. 15:57:29

@György Csaba Nagy: A választási rendszer kb. a gengszterváltás óta durván a győztes felé lejt. Ami alapjában véve nem is feltétlenül ördögtõl való dolog, bár az aktuális kormány mozgásterét erősen kibővíti, másrészt a félévenként új kormány szintén nem a siker hosszú távú receptje. Ami miatt inkább szarhatnának Orbánék egy szép kövér sünit az a külföldön élő magyarok szavazási lehetősége. Én ezt egyértelműen úgy csinálnám, hogy aki nem kis hazánkban fizet adót vagy kap nyugdíjat, az ne szavazhasson. Beleértve amúgy a diákot, és a segílykéből élőt is.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 15:58:15

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: A geci és a fasiszta idióták elmebeteg szektájának parlamenti választási bukásai: 1990,1994,2002,2006. Gyurcsány és a DK elbukott választásai: 2014, 2018. Tehát orbánc politikailag fasorban sincs, egy politikailag nulla csődtömeg.

Eltiltott Vélemény 2019.06.13. 16:01:12

@midnight coder: Én szűkebb kört engednék csak szavazni: Akik magyar állandó lakóhellyel rendelkező magyar állampolgárok ÉS 0 azaz zéró-nál több szja-t fizetnek.

SZS 2019.06.13. 16:01:15

Az öszödi beszédet alapvetően nem tartottam rossznak (a teljes szövegre gondolok, nem csak a kiragadott részekre). Gyurcsány a pártjának szánta hogy felrázza őket, és nem a teljes nyilvánosságnak. A párt azt hitte, nehéz és lemondással járó döntések nélkül is hatalmon lehet maradni - hogy ma hol tartanak azt látjuk. Ugyanaz a párt a 2018-as jelöltjét (Botka), aki szintén más irányt akart, megint elintézte. Bevallom ezzel együtt nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy GY.F. igazából jó politikus-e vagy sem, de ha a célja hogy revansot vegyen az MSZP-n, akkor jó irányba halad.

midnight coder 2019.06.13. 16:03:17

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: "Többször választást vesztett"
Viszont többször választást is nyert, míg az ellenzék oldaláról egyedül Fletó mondhatja el, hogy két cikluson át volt az ország élén, ráadásul egyik ciklus sem volt egész: Megyót a ciklus közepén puccsolta meg, és 2009 márciusában már távozott a süllyedő hajóról.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.13. 16:04:42

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Ondó Viktor azért bukott több választást, mert sokkal régebb óta próbálkozik.

Inkább azt nézd, hogy annyi pénzzel, és a teljes államapparátus/önkormányzatok felhasználásával a geci csak 52%-ot ért el, míg Kádár sokkal kevesebb pénzből mindig stabilan hozta a 98%-ot.

A geci által lopott pénzből egy álló faszt is megválasztatok miniszterelnöknek.

Kim Dzsong Un 103%-okat szokott kapni.

midnight coder 2019.06.13. 16:05:44

@Kitiltott Vélemény: Mondjuk én a nyugdíjasoknak nem vonnám meg a szavazati jogát, legalábbis ha élete során fizette szépen az SZJA-t és nem végig segélyből élt. De ezen túl én is az ide befizetett SZJA-t tenném alapfeltételnek.

Tangooo 2019.06.13. 16:06:07

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Egy hosszabb idézet a mérce.hu-ról, ami talán nem vádolható Fidesz csicskasággal: (ATV-s beszélgetés Vágó Istvánnal:

"Ezután Vágó István olyat válaszolt, hogy a NER adta a másikat.
Elmondta ugyanis, hogy a
„DK nem úgy működik mint a Fidesz”,
mivel a pártelnöknek egyeztetnie kell az elnökséggel arról, mit mond, és 27-én Gyurcsány nem kapott engedélyt, hogy mást mondjon mint korábban, miközben az elnökségben gondolkoztak azon, kit lehetne Karácsony helyett támogatni (arra azonban nem tért ki, ezt miért nem mondatták el a pártelnökkel).

És ezután tér rá a Demokratikus Koalíció belső működését talán legszemléletesebben leíró résztre, miszerint

„egyébként ami a polgármester-jelöltek vacsoráját illeti, ők nem tudták, hogy van Kálmán Olga, mint ahogy az elnökség sem tudta. Nem tudtuk.”

Magyarán, miután elmondta hogy a DK nem úgy működik, mint a Fidesz, ezt azzal szándékozott többek között alátámasztani – válaszként Ónody-Molnár a jelöltek demokratikus kiválasztását érintő gondolataira – hogy

a Kálmán bejelentése előtti napon még se a kerületi jelöltek, se az elnökség nem tudott arról, hogy ez fog történni."
És így tovább....
Vágó is csak azt bizonyította, hogy Gy.F. azt csinál a pártjában, amit akar és az elnökség csak összecsapja a bokáját, amikor int nekik.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.13. 16:06:31

@Kitiltott Vélemény: a diplomát, az íkú tesztet és a friss erkölcsi bizonyítványt kifelejtetted
vagy akkor már te sem szavazhatnál?
kellemetlen

6.Lenin 2019.06.13. 16:07:58

@SZS:

"Bevallom ezzel együtt nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy GY.F. igazából jó politikus-e vagy sem, de ha a célja hogy revansot vegyen az MSZP-n, akkor jó irányba halad. "

Revansot vesz, az MSZP szétesik, Gyurcsány beveszi a pártjába a bukott MSZP maradékát is, Vadai, Varju, és a többi köcsög mellé.

A magyar NÉP meg szakadni fog a röhögéstől.

Eltiltott Vélemény 2019.06.13. 16:09:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: " ... míg Kádár sokkal kevesebb pénzből mindig stabilan hozta a 98%-ot. ... "

Nem tudom mennyire vagy idős, de aki annak idején választott, annak nem 15-20 főből álló lista volt az "étlap", és persze aki nem ment el szavazni, azt megkérdezték hogy miért nem, és ha nem volt elég ütős kifogása, akkor bizony feltették a szopórollerre...

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 16:11:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Jól írod Ondócska csak próbákozik, kínlódik, kísérletezik, mint Lenin a kommunizmussal.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.13. 16:13:22

@Kitiltott Vélemény: Számtalan módja van a választási csalásnak, nem csak az, hogy egy hely van csak az x-nek a szavazólapon. Én például mindig érvénytelen szavazatot adtam le, ezt mindenki megtehette volna. Egyébként mikor valódi választási lehetőség is volt, Kádárék akkor is taroltak. Te nagyon fiatal lehetsz, ha erről se tudsz.

Macropus Rufus 2019.06.13. 16:15:05

@Cycmen: Viktornak meg az apja. És akkor most mifaszvan?

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 16:16:55

@Tangooo: "Kálmán bejelentése előtti napon még se a kerületi jelöltek, se az elnökség nem tudott arról, hogy ez fog történni."
Nem is az előtte való napon kell tudnia róla. Mi a fasznak kéne tudnia egy héttel előtte, ha úgyis az elnökségi ülésen döntenek róla. Elég ha akkor megtudják mielőtt döntenek. A Fidesz elnöksége még a döntés utáni napon sem tud semmiről. Azért van egy kis különbség.

Macropus Rufus 2019.06.13. 16:17:20

@Tényelek: sztem igazából te sem érted, hogy mit írsz... :|

6.Lenin 2019.06.13. 16:17:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Én például mindig érvénytelen szavazatot adtam le, "

És ezzel nagy szolgálatot tettél a Fidesznek a hatalomban maradásért.

György Csaba Nagy 2019.06.13. 16:19:18

@midnight coder: Az ember esendő, a hatalommániás különösen, de amit Orbánék barkácsoltak több menetben a választási rendszeren, az rossz ízlést bizonyít. A külhoni magyarok választójoga az egyik pont, ami miatt Gyurcsányt ördöggé kiáltották, noha az üti az önrendelkezési jogunkat, és ordít, hogy ki érdekelt benne. Sztem nem pénzügyi alapon kellene dönteni a szavazati jogról, hanem önrendelkezési alapon: az döntsön, aki a következményeket viseli.

ben2 2019.06.13. 16:20:32

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:

Orbán választási győzelmei:

1998 - parlamenti
2004 - Ep
2006 - önkormányzati
2009 - EP
2010 - parlamenti
2010 - önkormányzati
2014 - EP
2014 - parlamenti
2014 - önkormányzati
2018 - parlamenti
2019 - EP

Ezek 2004 óta Gyurcsány elbukott választásai is, mert ekkortól Gyurcsány végig vagy vezető kormánypárti, vagy vezető ellenzéki pozícióban volt.
A DK innentől max. ellenzéken belüli relatív győzelemekről beszélhet, de ebben az esetben a Fidesz 1990-es parlamenti és önkormányzati szereplését is a győzelmek közé kell sorolni.

sZulamith 2019.06.13. 16:23:02

@Cycmen: Azért fogadni nem mernék:)A kampány vége felé már nyugdijról nem volt szó.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 16:23:48

@midnight coder: Ez is bizonyítja, milyen debil seggnyalók akik Orsós Ondó Ondot, a nyolcadik vezért hatalomban tartják. Ezek a keretének még akkor sem merik kritizálni a tetteit, ha a kútba ugrik. Inkább követik a halálba is, bármi áron.

6.Lenin 2019.06.13. 16:25:14

@György Csaba Nagy:

"az döntsön, aki a következményeket viseli. "

Az döntsön, aki a közösség (nemzet tagja).

A te családodban se CSAK TE viseled a döntésed következményeit.

Ma a mások kirekesztése eleve nem lehet demokratikus. Ki választja meg a kireszkesztésre jogosultakat?
Önmagukat jelölnék erre a posztra? Milyen alapon?

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 16:26:45

@ben2: Ez aztán a személyi kultusz. Mindent Orbán nyer. Ő a polgármester minden faluban és városban, ő a mini elnök, sőt a nyolcadik honfoglaló vezér. De lehet még maga Jézus Krisztus is!

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 16:32:17

@ben2: Ja azt kihagytam, hogy győzelmeivel az EU messiása címet is elnyerte. Ő az EU elnöke, agytrösztje is, mert nyert. Érdekes, a focivébét még nem nyerte meg. Nem kéne beállnia a csapatba? Hátha akkor sikerülne.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 16:32:18

@ben2: Ja azt kihagytam, hogy győzelmeivel az EU messiása címet is elnyerte. Ő az EU elnöke, agytrösztje is, mert nyert. Érdekes, a focivébét még nem nyerte meg. Nem kéne beállnia a csapatba? Hátha akkor sikerülne.

6.Lenin 2019.06.13. 16:34:52

Hmm!

Vagy kurva meleg lehet mindenhol, vagy maga a téma tárgya eleve hülyít.

Ennyi marhaság még itt se szokott ennyire sűrű lenni. Valszeg a téma kisugárzása.

Boross Bence 2019.06.13. 16:54:37

Vona néppártosodási ötlet nem növelte a Jobbik szavazótáborát, csak kicserélte a szavazóit, azután pedig egy politikai senkiföldjére futottak, amikor az új vezetés felhagyott vele.

Tangooo 2019.06.13. 16:56:05

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Nem figyeltél. Nézd meg az ATV-s beszélgetést az alelnökükkel (a kvízprofesszorral, aki egyébként úgy elhülyült vénségére, hogy már csak Gyurcsány cipőit tisztíthatja, amíg a mester beszél. Ugorj neki még egyszer! Addig sem itt rontod a levegőt meg a hangulatot.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.13. 17:07:06

@6.Troll: "ezzel nagy szolgálatot tettél a Fidesznek a hatalomban maradásért."

1978-ban Ondó Viktorka még csattogós lepkét húzogatott a földön.

Idióta fideSSfasszopó, fingod nincs, miről van szó, csak trollkodsz ezerrel.

Punxsutawney Mormota 2019.06.13. 17:07:40

@Wildhunt: Mondtam én ilyet, takongerinchúros barátom? :D Ne rám vetítsd ki a vágyaidat. ;-) Próbálkozz a többi bértroll között! :P

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.13. 17:10:46

@ben2: "2019 - EP"

Ezt speciel bukta a geci gazdád. Még blokkoló 1/3-ot se sikerült szereznie az Európai Parlamentben Ondó Viktornak és a hasonszőrű fasisztáknak.

György Csaba Nagy 2019.06.13. 17:14:05

@6.Lenin: Hát nem. Nekem ne válasszon pártot és miniszterelnököt, aki pl. Ausztráliában él, nagyapja innen vándorolt ki, felvette a magyar állampolgárságot, kevés vagy semmi fogalma nincs az itthoni viszonyokról, pláne nem érintik a következmények, de politikai szimpátiája alapján nyakunkra szavaz valakiket. Más a Trianon miatt idegen országba kényszerült magyarok helyzete: ki vannak szolgáltatva egy beolvasztásra törő, őket folyamatosan elnyomó és megalázó idegen hatalomnak, ezért két kézzel kapaszkodnak az anyaországhoz, s nem veszik észre, hogy be vannak csapva: sem jogvédelmet, sem érdemleges anyagi segítséget nem kapnak, csak az összetartozás mákonyát. Őket őszintén sajnálom, de ennél fontosabb az önrendelkezés joga: senki ne válasszon nekem életet, aki nem azt éli. A nemzeti összetartozást kulturális és anyagi téren kell megélni.

6.Lenin 2019.06.13. 17:21:06

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te szarzsák, csaknem azt akarod itt elhietetni, hogy a Kádárék alatt érvénytelen szavazatot mertél leadni?
Az első sorban ordibáltál, hogy éljen Kádár. Bár igaz 74-80-ig külföldön éltem. Nem volt rálátásom a hazai helyzetre. Már csak azért sem, mert nem érdekelt.

Ha akkor már éppen a rencer sírját ástad, akkor bocsesz.

várúrfi 2019.06.13. 17:29:35

@dare:
A blogról csak annyit: a megtévesztő cím ellenére Kocsis és Bayer egy árva szóval sem állították, hogy mostantól kezdve éveken át Gyurcsánnyal fognak (ellen)kampányolni.
Csak annyit mondtak: az ellenzék Gyurcsányról szól.
Kohn bácsi szerint: mecsoda különbsééég....

6.Lenin 2019.06.13. 17:30:10

@György Csaba Nagy:

"de politikai szimpátiája alapján nyakunkra szavaz valakiket."

Mondjuk 2006-ban, az mennyivel volt jobb? Gondold inkább át, mielőtt még nagyobb marhaságokba kevered magad.
A demokrácia nagyon macerás dolog, de mindig gondold azt is bele, ha nem a te ízlésed szerint történnek az események, vajon mások mit is gondolhatnak.

A választások lényege, hogy győzzél meg másokat, hogy a te megoldásod jobb (lesz nekik is, nemcsak neked). Ha erre nem vagy képes, nem biztos, hogy a másik a hibás.
Bonyolult lenne ez neked?

Wildhunt 2019.06.13. 17:35:15

@Punxsutawney Mormota: töröld le a pici szádról a szart, miután toppantottál a lábikóddal már meg kellett kapd Ferkótól a buksisimit, nem kell tovább prüszkölni.

bekerült 2019.06.13. 17:42:02

@Tangooo: A sok beteg már az agyadra ment, lassan rád ragad a hülyeség !

György Csaba Nagy 2019.06.13. 17:42:02

@6.Lenin: Úgy látom, nem érted, mert nem akarod megérteni az álláspontomat. A demokrácia népuralmat jelent. A választójogra nézve azt, hogy a nép válassza meg képviselőit, akik aztán sorsát eldöntik. Mivel nálunk a nép és a nemzet nem fedi egymást, az önrendelkezési jogot sérti, ha olyanok is választhatnak, akik nem itt élnek, tehát nem viselik választásuk következményeit. Ez így pofonegyszerű. Meggyőzni másokat, akiket csak lehet, pedig nem a választás után kell, hanem előtte.

Secnir 2019.06.13. 17:42:14

@ben2:
"Orbán választási győzelmei:

1998 - parlamenti
2004 - Ep
2006 - önkormányzati
2009 - EP
2010 - parlamenti
2010 - önkormányzati
2014 - EP
2014 - parlamenti
2014 - önkormányzati
2018 - parlamenti
2019 - EP"

mesélj, melyik választáson indult orbán? súgok: egyiken sem, az OGY-n biztosan nem, mert nem mert. önkorm.-sem. vagy te és a valasztas.hu másképp tudja?

várúrfi 2019.06.13. 17:43:03

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: @dare:
A blogról csak annyit: a megtévesztő cím ellenére Kocsis és Bayer egy árva szóval sem állították, hogy mostantól kezdve éveken át Gyurcsánnyal fognak (ellen)kampányolni.
Csak annyit mondtak: az ellenzék Gyurcsányról szól.
Kohn bácsi szerint: mecsoda különbsééég....

taga20 2019.06.13. 17:45:31

@6.Lenin: hát bazdmeg, te is egész nap a 3 csöcsűből tolod papa az fiksz!:)))

Gábris szomszéd 2019.06.13. 17:45:33

@6.Lenin: "Nincsenek, és nem is lesznek tömegek mögöttük."

A geci kikényszeríti, hogy egy tömbbe álljanak össze az ellenzéki erők. Ennek első erőpróbája lesz ősszel. Semmi sem tart örökké, még O1G elvtárs sem.

várúrfi 2019.06.13. 17:45:58

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:

Egyszerre vagy közönséges és hisztérikus.
Csak így tovább kisember!
Stílusod értékeli az összes viceházmester meg a csapos.

bekerült 2019.06.13. 17:49:04

@Kitiltott Vélemény:
Ne gyere már hülyeségekkel !
Nem a miniszterelnök feladata a rendőrség minden apró cseprő dolgát rendbe tenni.
Azért vannak az alsóbb vezetők, hogy ők is tegyék a dolgukat.
Pláne a több mint 10 évvel ezelőtti dolgokkal kár jönni.
Megvizsgálták minden oldalról és nem tudták Gyurcsány ezért megbüntetni !
Másért se !

6.Lenin 2019.06.13. 17:52:35

@György Csaba Nagy:

A nemzetből nem lehet senkit önkényesen kizárni. Erre sem téged, sem másokat nem hatalmazott fel senki.
Ne légy már ennyira kicsinyes. Amúgy is, minden kirekesztés csúnya dolog.

A homokosok mit tesznek a nemzet fennmaradásáért? Mégsem zárnám ki őket sem, a hajléktalanokat sem, az analfabétákat sem, mert felnevelhet tisztességesen egy olyan gyereket, aki már hasznos tagja lehet a nemzetnek. Akár sokkal hasznosabb egy diplomás kirekesztő bunkónál.
Írtam, hogy próbáld átgondolni a kérdést.

bekerült 2019.06.13. 17:55:16

@hordalek:

Nagyon tévedsz !
Gyurcsányt már azért kellett megválasztani miniszterelnöknek, mert az addigi MSZP gazdaságpolitika becsődölt Neki kellett helyre hozni, amit sikerült is és gond nélkül átvészeltük a világgazdasági válságot !
Ennyit már azért tudhatnál, ha már véleményt írsz..

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.13. 17:55:59

@bekerült:

Gyurcsány ezért megbüntetni !

gyurcsány nem százas, de az egyetlen ember most, aki nekimer menni a szarházi csutti tolvajgecinek.

vagy mindenki mértéktelen cziggánystadddionbáró lopást akar?

taga20 2019.06.13. 17:56:12

@várúrfi:

ti honnan a kurvaanyátokból másztok elő? minisztériumból, vagy honnan kisgecik?

6.Lenin 2019.06.13. 17:57:43

@Gábris szomszéd:

És? Ha a tömegek elfogadják, akkor nyernek. Ha jobbak lesznek, mint a mostaniak, akkor az ország is nyerni fog, ha nem, ők is buknak.

Nincs ebben semmi bonyolult, ezt próbálom már mióta elmondani. Meg kell győzni az embereket, és nekik elfogadni. Ennyi.

Punxsutawney Mormota 2019.06.13. 17:58:52

@Wildhunt: Pici számról a szart? Buzi-e vagy, édes barátom? Ez nem kizáró körülmény a takonygerinchúrosok rendjében?
Ha egy kicsit is értőn olvasnál, akkor tudnád, hogy Fletót, és a Fényességes Padisaht pont ugyanarra a fára húznám fel, plakáttudós barátom. Dehát mit várjak el, egy félkegyelmű szellemi közmunkástól?!

6.Lenin 2019.06.13. 17:59:13

@csüngőhasú norvégbáró:

Mint a cigány vak lova. Ő is nekimegy a falnak, de nem azért mert bátor.

Gábris szomszéd 2019.06.13. 18:01:10

@6.Lenin: Hát pld. Budapesten, már elég sok kerületben be vannak szarva a fideszesek. :)

midnight coder 2019.06.13. 18:01:35

@csüngőhasú norvégbáró: Mert a Fletó milliárdját a legyek hordták össze.

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.13. 18:01:37

@6.Lenin:

dugtál már lovat, te ostoba fidessstroll?

taka van.

bekerült 2019.06.13. 18:02:36

@hordalek:
Persze, meg egy lótusz faktusz !

Gyurcsány egyedül volt képes világválságot csinálni !
Az ország nem volt csődben és sikerült kivédeni a válságot, mi több , Bajnai 36 MILLIÁRD EURÓ tartalékkal adta át a kormányzást ! Ebből mára már csak 22 MILLIÁRD EURÓ lett !
Hova lett a különbség ? Hová tették Orbánék ?

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.13. 18:05:33

@bekerült:

"Hova lett a különbség ? Hová tették Orbánék ? "

orbbbán cziggány 3000 milliárd nyugdíjpénzt lopott és baszott el, majd átírták az alkotmányt, hogy nyugdíj nem jár.

"Selmeczi Gabriella elmondta, hogy azoknak, akik a magánnyugdíjpénztárból vissza akarnak lépni..."

ez a gecczi is eltűnt, mint a pénzünk.

bekerült 2019.06.13. 18:05:35

@ben2:
Hülyeség !

Nem adott ilyen parancsot, nem volt erre jogosultsága !

taga20 2019.06.13. 18:05:47

@midnight coder: és a tiborcgyerekét, mészaroslölöét, és sorolhatnám, te szargerincű fityeszjobbágy!

midnight coder 2019.06.13. 18:05:58

@bekerült: Na most a helyzet az, hogy Fletónak pont az a fõ bûne, hogy pont ott folytatta, ahol Megyó abbahagyta. A válságot pedig pont ezért a béka segge alatt sikerült átvészelni. Fletó tevékenysége alatt a makrogazdasági mutatóink a többi visegrádi országhoz képest ugyanúgy folytatták a lefelé csúszást mint Megyó idején. Az egész szoci kormányzás alatt egyedül Bajnai végzett értékelhetõ tevékenységet, de ezt kb. úgy sikerült hogy kést szegezett a szocik torkának, hogy vagy úgy táncolnak ahogy fütyül, vagy előrehozott választás.

Gábris szomszéd 2019.06.13. 18:07:35

@taga20: Ha azt hitted, a volt felcsúti polgármester mindig csak az üzletre gondol, és nem is élvezi az ÉLETET, nagyot tévedsz. „Eladó a menyasszony!” – jelentette be a pokolba tartó dollármilliárdos. :)

444.hu/2019/06/13/highway-to-ner-meszaros-lorinc-rocksztarra-bulizta-magat

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 18:08:03

@várúrfi:
Gyurcsány már a múlt! Dobrjeva Klára asszony a Momentummal közösen vezet be minket az Európai Egyesült Államokba!!!
A fidesz a Nagy Finn Beavatkozás után már nem rúg labdába!!!!

midnight coder 2019.06.13. 18:09:20

@taga20: Értem. Ezek szerint egy milliárd + 20 évnyi elkúrása az ország gazdaságának számodra elfogadható. Túl magasra azért te se rakod a mércét.

bekerült 2019.06.13. 18:13:54

@midnight coder:
Marhaság !
Bajnai csak azt hajtotta végre, amit már Gyurcsányék kidolgoztak és előkészítettek.. Neki ezt megengedték, mert ott álltak a szarban. Nem akarták a Gyurcsány féle reformokat megcsinálni, de nem számítottak arra, hogy ezért le fog mondani és nem találtak megfelelőt helyette.
Az MSZP akkori vezetői az okai, hogy ennyire tehetetlen volt az MSZP.
A mélyrepülés azóta is tart és ennek nem Gyurcsány az oka!

taga20 2019.06.13. 18:15:17

@midnight coder: komolyan kérdezem! eszednél vagy?

döbbenet ez az ország. lásd gruevszkit, lásd bigét, lásd hogy az iskola igazgatókat is a fityeszmaffiád akarja kinevezni, lásd reggelig tudnám sorolni!

a te mércéd fityeszparazita, a pöcegödör alján van!

és még kulturális is vagyok veled. képzeld el, ha bepöccennék!

alöksz róz 2019.06.13. 18:21:01

gyorsan ugorgyunk neki gyurcsánynak, mielőtt elszedi az összes szavazónkat és kiesünk a parlamentből :D

György Csaba Nagy 2019.06.13. 18:23:53

@6.Lenin: A fittyfene se akar kizárni a nemzetből senkit. A választójogból igen: én vagyok a nép, meg te, meg akit vezet a megválasztott vezető. A máshol élőt nem vezeti, tehát ne válasszon ide, válasszon ott. A nemzeti kormány pedig építsen kölcsönösen előnyös gazdasági kapcsolatot az idegenben élő nemzettársakkal, utaztasson ide és oda, támogassa a kultúra fennmaradását, de ne vadásszon szavazatokat.

alöksz róz 2019.06.13. 18:24:43

@midnight coder: hagyd, csak trollkodik megint... most dk-sat játszik

6.Lenin 2019.06.13. 18:25:04

@csüngőhasú norvégbáró:

"dugtál már lovat, te ostoba fidessstroll?"

Még nem, de , hogy őszinte legyen nem is terveztem, pláne ilyen melegben.
ezek szerint te, igen. Mesélj! Milyen volt? Észrevette egyáltalán, hogy dugod?

György Csaba Nagy 2019.06.13. 18:28:13

@taga20: Az iskolaigazgatókat rég a Fidesz nevezi ki, a miénk pl. egy helyi Fidesz-főnök magán-rúdtáncosa. Egyáltalán, az egész országnép zsákmányállat.

6.Lenin 2019.06.13. 18:29:01

@György Csaba Nagy:

Felőlem nyugodtan szavazhatsz te is, kirekesztő létedre, mert gondolom azért ugrálsz, mert a szavazatot nem ér sokat. Na, bumm. Van ilyen, de ezért miért másokat hibáztatsz?
Ezt a részét tényleg nem értem. Győzz meg, hogy te jobb vagy bárkinél, ha ez hihető, rád szavazok.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 18:29:03

@alöksz róz:
Gyurcsánynak vége, ezt mondta Vágó I.
is az ATV-n és ő aztán tudja. Az a fránya egészségtelen életmód.
Sebaj, jön Klári és beszántja a fideszt európában!!! Mi ott leszünk és segítünk neki, csak arra vigyázunk, hogy ne kössünk semmijen megállapodást DK-val, mert azt úgy sem tartják be.

alöksz róz 2019.06.13. 18:30:51

@R.V.J.: aha :-)
kevésnek érezted a momentumos játékot, vagy mi?

6.Lenin 2019.06.13. 18:32:03

@Gábris szomszéd:

Na, és? Vagy elkezdenek végre dolgozni a kerületükért, vagy leváltják őket. Ennyi.
Ha az újak se fognak, ők is bukni fognak. Ez lenne a normális menet.

taga20 2019.06.13. 18:34:03

@Gábris szomszéd:

csak azt nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, ezen a csúcskategóriás nerdroidon!

vicc ez az ország, ha ránézek, csak hányni tudok rajta.

egyébként, te hogy vagy? remélem remekül:)))

Oxica 2019.06.13. 18:35:02

Gyurcsány helyett Gyurcsányné. Zseniális, ahogy a Feri hátralépett.

A rémálmok meg fokozódnak Felcsúton. Megint emelni kell a gyógyszeradagot elvtársak, pedig lassan már nem lesz hova.

Abba már belegondolni se merek elvtársak, ha még sarlós elvtárs is megbukik az ősszel, mert leveri a DK s Olga.

Európában elszenvedett csapások után, hazai pályán, lápi hülyemagyarországon is repedezni kezd a felcsúti szaros kártyavár elvtársak.
Minden jónak vége lesz egyszer elvtársak és az út végén ott a börtön elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

György Csaba Nagy 2019.06.13. 18:37:45

@6.Lenin: Rám nem tudsz szavazni, nincsenek ilyen ambícióim, én a nép vagyok. Hogy kirekesztő lennék, az csak a te rövidlátásod: nem tudsz különbséget tenni önrendelkezés és más életébe való beavatkozás közt. Leírtam minden érvem, egyszerűen fogalmaztam, nem tehetek többet.

taga20 2019.06.13. 18:42:04

@György Csaba Nagy: biztos úgy van, ahogy mondod, de ma olvastam, hogy valami "minőségi" ugrást akarnak ugrani ezek a rohadékok.

és bakker, van ebben az országban 2 misi állat, aki ezt a bűnszervezetet rajtunk tartja!

BROÁF!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 18:43:26

@alöksz róz:
Tetszik hogy jönnek a női jelöltek. Nincs is bajom Klárikával, de Olgi indítása Gabi ellen Gergő kárára még mindig nagyon fáj!!!!
Ezen kívül Olginak nincs semmi mondanivalója a Budapestieknek, hacsak nem súg a "szerkesztő" a fülébe!!!
Budapest többet érdemel egy bepalizott műsorvezetőnél.

torró 2019.06.13. 18:49:48

Csak azért görgettem végig a kommenteket, hogy ez a hülye "taga20" itt van é vajon? De látom nagyon a vége felé ébredt fel:DDDDDD! snitt!
A DK ügyesen olyan személyt húzott elő aki még nem, cseszett el semmit. Ez egy előny. Viszont a főváros vezetésére kiszemelt Olgica már szerintem kissé necces. Habár össze vissza nyilatkozataiból az jön le, hogy politikusi allűrjei azért vannak. Na mindegy. Ferit szerintem csak kissé altatják, hogy ne rá essék a figyelem!

6.Lenin 2019.06.13. 18:52:15

@György Csaba Nagy:

Tévedsz, a nép nem te vagy, hanem mindannyian, akik ehhez a nemzethez tartozónak valljuk magunkat. még akkor is, ha bagóért bármikor eladnák közülünk néhányan.
Nekik is van szavazati joguk, szerencsére kevesebben vannak. jelenleg, de már voltak többségben is. Szerencsére azt is megúszta az ország.

taga20 2019.06.13. 18:58:39

@torró: azé azt vágod, hogy nem kölcsönös a szerelem?!

egyébként, ha megfigyeltél, akkor színtisztán tudod, hogy csak este nézek be ide, me én, a 100 darab fityeszdroiddal ellentétben, dolgozom.

ja és! hülye aki mongya:)))

Kuglóf. Az 2019.06.13. 19:08:51

Gyurcsány Ferenc a Fidesz 2/3-ad ELENGEDHETETLEN feltétele. Mondjuk most Dobrev Klárával a 4/5-ödnek lesznek az elengedhetetlen feltételei.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.13. 19:13:13

@torró: taga egész nap a kerítésnél lesi, jön-e friss arabus hús
aztán begyűjti a nedveket és rohan ide kiokádni

taga20 2019.06.13. 19:14:21

@Kuglóf. Az: a faszt, 5/4-ed lesz az fityeszfasz!

Kuglóf. Az 2019.06.13. 19:14:21

@bekerült: Ahogy az "üvegzsebügyi államtitkár" elvtársnak sem sikerült egyetlen üvegzsebet se prezentálni, meg a többi.
Gondolom akkor most kijelenthetjük, MIVEL Gyurcsányt nem sikerült leültetni a Fidesz SE lop.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 19:17:59

@Kuglóf. Az:
Nem értek egyet. Dobrjeva Klárá igen is vonzó jelölt volt és jól fogja képviselni a régió érdekeit az EU-ban. Tovább megyek, még Momentum-DK koalíciós miniszterelnöknek is kiváló lenne, gondolj csak a gesztus értékere a szomszédos szláv országokkal szemben!!

6.Lenin 2019.06.13. 19:20:13

Egy Bp-i ....izé.... villa....kurva meleg van kertben, bent elég hűvös a hangulat. Halk zene, és macskanyávogás zavarja meg a feszült hangulatot. 3 lény között feszül a hangulat, ebből kettő nőnek látszik, a harmadik csendes, és kissé ittas, talán, látszólag egy nagy O a pacák, otthon. A homályban talán férfi az 1én. Vannak gyerekei, de ez nem döntő érv mellette.

-Klárikám, nem hallod, hogy a macska nyávog már mióta?-szólal meg az egyik, idősebb, nőnek látszó 1én. Nem apró, de piroska, nyilván a melegtől.
-Hallom, hallom Mama, de miért?-válaszol egy egérszerű hangú, szintén nőnek látszó 1én.
-Szerintem szeretne kint kakilni.
-És?
-Dobd ki, és, ha már nyitva az ajtó, dobd ki a Ferit is, igaz ő még nem nyávog, de ne várjuk meg, hogy elkezdjen.
-Rendben Mama, mossak kezet utána?
-Ártani nem árthat, és biztos, ami biztos, mossál.

Ez van, a hangulat is kicsit oldottabb lett, a macska nem nyávog és az alkohol szaga is oldódott kissé a friss levegőtől. Kintről még valami gyenge férfi hang hallatszott, de bent már leszarták ezt a fejleményt.

taga20 2019.06.13. 19:21:35

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: kis geci, teli van a szád fehérjével, aztán még projektálsz is?:)))

egyébként, te szoktál a nevemben írogatni, szargerincű fityeszparazita? valld be!

Kuglóf. Az 2019.06.13. 19:29:05

@R.V.J.: Dobrev Klára vonzó jelölt. Hiszen még a legszebb nőt is unja valaki, és a legrondábbat is qrogatja valaki. Ezért szép az élet.
Dobrev DK Klára a Fidesz 4/5-öd felelőse lett, ennyi.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 19:36:21

@Kuglóf. Az:
Erre sem statisztikai, sem empírikus bizonyítékod nincsen. Az ellenzék két legnagyobb ellenzéki pártja feljövőben van, mig a fidesznek leáldozik. Főleg a Nagy Finn Beavatkozás tornyosuló felhői alatt!!!!

György Csaba Nagy 2019.06.13. 19:40:44

@6.Lenin: Írásban felülmúlhatatlan vagy, csak diszlexiádat kéne leküzdened: előbb írtam, kit értek nép alatt: magam, téged és országunk lakóit, így ne add számba saját démonaidat. Írd föl magadnak: nép és nemzet nem egymást fedő halmaz. Jobbulást!

6.Lenin 2019.06.13. 19:48:19

@György Csaba Nagy:

Akkor most kit is kéne kizárni?
A népet a nemzetből, vagy a nemzetet a népből, ha még ebben irányt mutatnál, megköszönném. Vagy csak néhány 1ént? Róluk ki döntene? Őket ki választaná, mármint a kirekesztő biztosokat? A nép, vagy a nemzet?

György Csaba Nagy 2019.06.13. 19:52:27

@taga20: Ez nagy talány. Betudva a fékevesztett agymosó propagandát és a gazdasági kényszert sem értem, hogy egyébként gyakorlatias népünk mért nem fogta fel 30 év alatt sem, hogy maga választhat szabadon alkalmas vezetőket. Meg kell változtatni a Himnusz szövegét: dehogy bűnhődtük meg a jövendőt, még a jelent bűnhődjük, ki tudja meddig. Kitartás, éljen Nemtudomki.

György Csaba Nagy 2019.06.13. 20:01:40

@6.Lenin: Nehezen fáradsz, és ez nem mindg előny. Legyen ismét: a nép az ország lakói, a nemzet pedig a nép plusz az idegenben lakó magyar állampolgárok. Kirekeszteni senkit nem akarok a nemzetből, de szavazójogot csak az érdemel sztem, aki a következményeket viseli, ez pedig a nép, azon belül mindenki, azon kívül senki. Ez az önrendelkezés, ami a legalapvetőbb emberi jog.

Baranyi Krisztina mindenhez IS ért! 2019.06.13. 20:13:29

@Punxsutawney Mormota:

Nem értem, hogy mi a probléma Gyurcsány Ferenccel.

illaim 2019.06.13. 20:14:34

Amit még egy fidesses köcsög sem válaszolt meg! Miért volt az MSZMP levéltárában a FIDESZ alapító okirata? Persze tagadni lehet, mint azt is, hogy az a kedves foghíjasan mosolygó jó édes utcalány anyátok a 4. főút parkolójában keresi meg a vacsorátokra valót! LOL

Baranyi Krisztina mindenhez IS ért! 2019.06.13. 20:18:33

@illaim:

Tényleg ott találták meg? Honnan lehet ezt tudni?
Érdekesebb inkább az, hogy a Kéri László által működtetett Bibó Szakkollégium káderképzőjében "nevelkedett" a Fidesz kemény magja. Kéri László tartozik egy bocsánatkéréssel a társadalom felé.

Secnir 2019.06.13. 20:19:34

@bekerült:
"Bajnai csak azt hajtotta végre, amit már Gyurcsányék kidolgoztak és előkészítettek.. Neki ezt megengedték, mert ott álltak a szarban. "

borzasztó nagy tévedésben vagy. Bajnai egy kiváló válságmenedzser (ha ismered a fogalmat), aki azzal a feltétellel vette át a kormányt, hogy amit benyújt, azt az mszp (include gyf) feltétel nélkül megszavazza, vagy az mszp és az ország mehet a levesbe. az mszp fogcsikorgatva, de beadta a derekát, gyf kénytelen volt (ki is lépett az mszp-ből, majd rá egy évre megalakította a dk-t). Bajnai betartotta, amit ígért, megmentette az országot a csődtől (az mszp nem érdekelte). tevékenységét nyíltan egy orbán viktor nevű pasi is elismerte rá egy évre, hogy az intézkedései nélkül az országnak kampec.

Gábris szomszéd 2019.06.13. 20:21:19

"a tényleges osztály- és gazdasági kérdések helyett a Janus-arcú liberalizmus egymással játszott színházat, amelyben mindkét oldalt (ellenséget és barátot) önmaga alakította. A liberalizmus olyan, mint Karinthy álombeli macskája: „Álmomban két macska voltam és játszottam egymással.” Az EP-kampány erről az önmagával való játékról szól. Bel-liberális verseny zajlott ugyanazon célok érdekében a kozmopoliták és a nacionalisták között. A különbség csak az volt, hogy Emmanuel Macron és csapata kozmopolita mezbe öltözve állt a szabad piac mindenhatósága mellett, Orbán Viktor és csapata pedig mindezt nemzeti mezben tette."

azonnali.hu/cikk/20190611_a-nagy-europai-svindli-avagy-miert-azonosak-orban-es-macron-erdekei-techet-peter

6.Lenin 2019.06.13. 20:22:13

@György Csaba Nagy:

"a legalapvetőbb emberi jog. "

A legalapvetőbb emberi jogom, hogy beleszólhassak annak a közösségnek a dolgaiba, ahová tartozom. Ezt a jogomat senki nem korlátozhatja, vonhatja kétségbe. Ez a jogom nem függhet a bőröm színétől, a születésemkor mért-kakálás előtti súlyomtól, vallásomtól, politikai nézetemtől, a pöcsöm hosszától (hátha másra használom, mint bunkó körökben megszokott), és sorolhatnám reggelig.

Csak kitérőként...

A szomszédom véletlenül puszta kézzel nyitott ki egy enyves dobozt, aztán évekig sok minden hozzáragadt a kezéhez, amiket aztán kénytelen volt hazavinni, pedig a tulajdonjog erősen vitatható volt, de az SZJA-t pontosan fizette, mert azért volt majdnem tisztességes körbe sorolható munkája után némi jövedelme is.
Szavazott is rendesen egy bizonyos, hasonló tulajdonságokkal rendelkező tagokból álló pártra, voltak hatalmos is, amit többen eléggé el nem ítélhető módon kihasználtak az enyv jellegzetes tulajdonsága miatt. Sajnos máig nem igen voltak nekik ebből olyan következmények, ami miatt aggódniuk kellene.

Ő/ők simán belefér/beleférnek?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.13. 20:52:10

gyurcsányinétól nem lehet elvenni a szépségét és a bulgáros eleganciáját

Gábris szomszéd 2019.06.13. 21:22:45

@taga20: Orbán Viktor ismét bizonyította, semmit nem érnek neki az emberi jogok, ha jól megfizetik

alfahir.hu/2019/06/13/orban_viktor_kambodzsa_hun_sen_emberi_jogok

Persze tudjuk, hogy a fitymaszbirkák továbbra is a nokiásdobozok és a szemkilövetés bűvöletében tengeti tyukszaros életüket. :)

kiskutyauto 2019.06.13. 21:33:53

Szuper cikk, csupa feltételezés, spekuláció és teória... majd jó magyar módra, azokra alapozva a végén konklúziók... bravo... nagyon élveztem ezt a szépséges nesze semmi fogd meg jól-t.... :D

Ego55 2019.06.13. 21:43:03

Nyugtával dicsérd a DK-! Mindet csak arra szolgál, hogy ezt a szektapártot úgy beállítani, hogy Fletó már nem is tényező benne, pedig valójában mindent Ő tart ott a kezében. Kár hülyíteni a népet.

Kuglóf. Az 2019.06.13. 21:58:11

@R.V.J.: Szegény barátom. A kétharmadra TÖBBSZÖRÖS empirikus és statisztikai bizonyítékom van, amennyiben megnézem a legutóbbi pl. parlamenti választásokat. Sőt még a 13/21 is erősen közelít ehhez, de ezt már bele sem számítom
Dobrev DK Klára pedig a JÖVŐ amint olvashattad, a jövőt tekintve ELŐRE vetítettem a 4/5-ödöt.
JÖVŐRE vonatkozva a Jóistenen kívül valóban senkinek sincs statisztikai vagy empirikus tapasztalata.

Egyébiránt fölösleges neked az irónia meg a költői túlzás fogalmaknak utána nézni.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 22:07:56

@csüngőhasú norvégbáró: "az egyetlen ember most, aki nekimer menni a szarházi csutti tolvajgecinek."
A Fidesz Gyurcsánnyal nem tud mit kezdeni. Vagy százszor akarták már elítélni, megvádolták ezerszer, de nem sikerült. Vagyis a róla alkotott rágalmak nem voltak igazak. Vagy 50 pert elvesztett a Fidesznek nevezett gennybanda Gyurcsány ellen, Gyurcsány mindet megnyerte, felmentették. Az egyetlen aki vitában feltörölte Orbánnal a padlót, majd kicsavarta, mint a szaros rongyot. Orbán retteg Gyurcsánytól ez egyértelmű, a parlamenti vitá n is csak mekegett makogott vihogott nyüszített, amikor Gyurcsány suembesítette bűnei el. Nem felejthető Orbán kényszeredett mosolya sem, amikor a bűneit sorolták. Hamarosan a csuti disznót leölik, aztán kolbászba meg hurkába töltik.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.13. 22:11:49

Még igaz is lehetne,ha Klárika a mentelmi jog érdekében nem kényszerülne Brüsszelbe,mivel ugye nyakig benne van a Czeglédi ügyben..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.13. 22:15:22

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Gyurcsányra szükség van,hasznos hülye.Az ő vezezésével mindig is behatároltak lesznek a dk növekedési lehetőségei..:)

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 22:18:36

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Aztán amióta Gyurcsány a csutival feltörölte a szaros padlót, a geci már nem önmaga. Nyelvet harapdál, zakógombot, nyakkendőt birizgál, és heti bejárása van a grazi pszichiátriára. A vita mély hatást gyakorolt ondócskára. Akkor vált diktátorrá, és mint egy elmebeteg kretén még 3 kétharmados győzelme után is bosszút forral. Minél tovább hadakozik a geci Gyurcsánnyal, Gyurcsány annál erősebb lesz. Ez egy önbeteljesítő eseménysor.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 22:21:38

@Veszéjben a lyogállamiság !: Harcoljatok csak ellene rendületlenül, pont az a jó neki. Egyre erősebb lesz tőle. Az ellene felhozott vádak már leperegnek róla, mint orbánról a száraz szar.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.13. 22:22:16

@6.Lenin: Gyurcsány(i) életrajzában nem Klárika az egyetlen „apró” szépséghiba..:))

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 22:25:29

@Veszéjben a lyogállamiság !: Ja, az lesz az 53 per, amit megnyer. Sok sikert hozzá, fitymaszűkületesek. Még jó hogy klárika is a fitymások célkeresztjébe került, legalább mindenki tudomást szerez újabb pervesztésükről.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.13. 22:33:13

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Látom töretlenül hiszel a szektavezérben.Hagyni kell hadd csinálja a balfaszságait.Ez behatárolja s szavazóbázist..

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 22:34:12

@Veszéjben a lyogállamiság !: @Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Épp Gyurcsány mondta, hogy a csuti kretén már vagy 13 éve nem köszön neki, amikor találkoznak, csak a fitymáját huzogatja, mint egy durcás bölcsis. A száját vonogatja, vállát huzogatja köszönés helyett, amikor két újságíró kérdés között nem kellemes karácsonnyal válaszol. Az elmebetegség tünetei már teljesen eluralkodtak rajta:
www.hazipatika.com/psziche/pszichiatriai_betegsegek/cikkek/hogyan_ismerhetjuk_fel_a_pszichopatakat/20150717105218

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.13. 22:37:06

@Kuglóf. Az:
Belelóg a kezed a bilibe, de majd a Finn Expressz dudálása felébreszt.
A Finn (nemaz a) Soros Elnökség egyetlen feleladata lesz a fidesz kicsinálása az EU-ból!!! Hahaha!!!!

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.13. 22:39:08

@Veszéjben a lyogállamiság !: A perek önmagukért beszélnek. Minden egyes fideszes vád hamis volt minden ellenzéki szereplő ellen. Ezek is azt bizonyítják, hogy a Fideszes elmebetegek csak a levegőbe kapálóznak. Nem tudják semmivel térdre kényszeríteni őket, a vádjaik hamisak, bizonyítatlanok, ahogy a soros, Bajnai, juncker, simon és bárki elleni vádaskodások is csak üres makogások.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.13. 22:42:07

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Tudod van egy magyar mondás:„Addig jár a korsó a kútra,míg el nem törik..”;)
Tátrait és Császit is leültették,úgyhogy Klárika biztosra megy és inkább Brüsszelt választja, csakhogy így nem lehet dk vezér.Marad a balfácán a párt élén..:)

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.14. 03:07:36

@Gábris szomszéd:

"Persze tudjuk, hogy a fitymaszbirkák továbbra is a nokiásdobozok és a szemkilövetés bűvöletében tengeti tyukszaros életüket. :) "

dehogy, a fidessjobbágyok attól boldogok, hogy a staddion-cziggányuk szétlopatja az országot.

nyelv ki nyelv bekibekie majd irány Graz elmebajklinika.. :D

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.14. 06:33:01

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Addig jár a korsó a kútra,míg el nem törik."
Ez tökéletesen igaz a csuti ducere. Eddig nem törött, de ami késik nem múlik. Sőt a birkái még utána is ugráltak abba a bizonyos kútba, ahova járogat. Gyurcsányt már százszor eltörték, mindig összeforrt, mint a t1000-es terminátor.

kolomparlole1114 2019.06.14. 07:03:04

@Boross Bence: A Ti Romániátok párt Orsós Viktátor utasítására követte el az akkori legnagyobb ellenzéki párt, a Jobbik szétverését. Tipikus rákosista szalámitaktika, az előző kommunizmusból, KISZ titkároknak.

kolomparlole1114 2019.06.14. 07:08:48

@Tangooo: Vágó mestert csak egy román zsidó tudja fikázni.

kolomparlole1114 2019.06.14. 07:11:59

@György Csaba Nagy: A megszátt területeken élő magyaroknak se adnék választójogot, csak ha az ország felszabadított (mondjuk már ez se igaz, a nácikat a ruszki komcsik, azokat pedig az orbánkomcsi megszállók váltották) területén él. Ha hozza magával Erdélyt is, akkor persze oké.

kolomparlole1114 2019.06.14. 07:14:38

@6.Lenin: 2006-ban csak 1 hibát vétett a kormány: hogy nem lövetett a csőcselék közé. Nem mertek volna utána napokig huligánkodni, teleszarni a Kossuth teret, távol a saját hazájuktól.

bekerült 2019.06.14. 07:21:36

@Secnir:

Kettőnk közül te nem ismered a valóságot !
Gyurcsány lemondása után az MSZP igen megalázó utód keresésbe kezdet és Gyurcsány javaslatára választották meg Bajnait !
Tényleg úgy vállalta el, ha az MSZP képviselői írásban kötelezik el magukat az támogatásáról és megszavazzák a javaslatait.
Nem tehetett mást, mert az MSZP -ben olyan helyzet volt, hogy erre szüksége lett.

Bajnainak nem sok ideje volt a választásokig.
Azt lehet mondani, hogy komolyabb válságmenedzselés kidolgozására sem futotta, hát még az előkészítésére.
Kénytelen volt a Gyurcsányék által kidolgozott stratégia mentén tovább vinni a kormányzást, mert nem tehetett mást.
A Gyurcsányék által kidolgozott terv jó volt és sikeres, lényegében majdnem készen is voltak vele, csak az MSZP-s belharcok miatt, Gyurcsány nem tudta befejezni, mert nem akarták megszavazni.
Ezért kellett Bajnainak írásban kötelezni az MSZP-s képviselőket erre.
A Bajnai képességeiről sokat elárul a későbbi ténykedése.
Lényegében kudarcot vallott.

Cycmen 2019.06.14. 07:23:17

@kolomparlole1114: " 2006-ban csak 1 hibát vétett a kormány: hogy nem lövetett a csőcselék közé. Nem mertek volna utána napokig huligánkodni, teleszarni a Kossuth teret, távol a saját hazájuktól."

Ha nem lennél buta proli, akkor nem nyomnál ilyen dumát, mert most nálunk van a lámpavasra húzás lehetősége! :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 07:51:39

@Cycmen: "most nálunk van a lámpavasra húzás lehetősége"

He? A fideSS trollok csőcseléke fellázadt végre elnyomóik ellen? Mesélj, mert nyilván a cenzúra miatt, ide nem jutottak el ezek a hírek.

Gondoltam, hogy Ondó Viktort végül a sajátjai húzzák lámpavasra. De nem gondoltam, hogy ilyen hamar. Hízhatott volna még.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.14. 08:00:56

No itt vannak azok a "bűnűgyek", amikkel a fasiszta faszfejek nem tudtak mit kezdeni:
444.hu/2018/02/22/mi-lett-azokkal-a-bunugyekkel-amiket-a-fidesz-a-2014-es-kampanyban-annyit-emlegetett
Köztük Gyurcsány, Bajnai. No ennyit is ér a fasiszta idióták elmeteg szektájának bármi szava. Gondolom azért erőlködnek a fideszbíróságok felállításával is, hogy ők itélkezhessenek valódi bírók hellyett. Kommunista, fasiszta patkány ez mind a csuti kretén keresztapával az élen.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.14. 08:00:57

No itt vannak azok a "bűnűgyek", amikkel a fasiszta faszfejek nem tudtak mit kezdeni:
444.hu/2018/02/22/mi-lett-azokkal-a-bunugyekkel-amiket-a-fidesz-a-2014-es-kampanyban-annyit-emlegetett
Köztük Gyurcsány, Bajnai. No ennyit is ér a fasiszta idióták elmeteg szektájának bármi szava. Gondolom azért erőlködnek a fideszbíróságok felállításával is, hogy ők itélkezhessenek valódi bírók hellyett. Kommunista, fasiszta patkány ez mind a csuti kretén keresztapával az élen.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.14. 08:11:10

@bekerült: Bajnai nem szarfaszú politikus mint a csuti komolytalan geci. Komoly gazdasági szakember, rá se fingana a csutira. A csuti egész életében egy percet nem dolgozott, mindig csak a politikai szart kavarta, fingja nincs semmihez. Eredeti szakmájban a jogászatban is csődöt mondott, oxfordról is kibaszták, csak tagadja. Tulajdonképpen a politikai sikereit is annak köszönheti, folyamatosan abból élt, hogy másokat mocskolt. Itt, csutisztánban is csak azért lehet kétmillió támogatója, mert akik rá szavaznak agyatlan birkák, akik mellette állnak meg ugyanolyan férgek(bayer, deutch, kövér, áder, szájer, és bűntársaik) mint ő maga, így összefogva el tudnak nyomni mindenkit ezek a bűnözők. Mint egy maffiabanda úgy tartják sakkban birkáikat.

Pipas 2019.06.14. 08:21:52

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: "folyamatosan abból élt, hogy másokat mocskolt"

És te mit csinálsz itt? :D

Eltiltott Vélemény 2019.06.14. 08:34:16

@csüngőhasú norvégbáró: Eléggé ostoba és szűklátókörű vagy...

Íme egy IDÉZET:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
" ... A magyarországi politikai ellenzék – gépiesen-passzívan visszatükrözve az Orbán-rezsim logikáját – minden egyéb szempontot mellőzve a hatalommaximálás egyetlen elvét követi az extrém hatalomnélküliség állapotában. ... "
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Gondolkodj el rajta alaposan, és gondolkodjon el rajta a többi kurcsányita-maszopita hívő is...

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.14. 08:39:14

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Igen,és ez a terminátor a garancia arra,hogy a baloldal még egy jó darabig nem kerül hatalomra Magyarországo.Egy hasznos idióta.De terminátor úr se szeretné,hogyha asszonykájának be kellene vonulnia 1-2 évre a sittre,szóval menjen csak Klárika Brüsszelbe,az a biztos.Jó meg lesz magában is az Apró-villában..:)

Cycmen 2019.06.14. 08:45:23

@Kitiltott Vélemény: " A magyarországi politikai ellenzék – gépiesen-passzívan visszatükrözve az Orbán-rezsim logikáját – minden egyéb szempontot mellőzve a hatalommaximálás egyetlen elvét követi "

A hatalom maximalizálását akkor lehetne a szemükre hányni, ha nem lenne tele mindenhol minden a ballib embereivel. Az állandóan mindenhol mindent "fékező és ellensúlyozó" szabotőröktől persze hogy meg akarnak szabadulni!

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.14. 08:53:05

@Pipas: Én nem ebből élek. Egyébként akkor elismerted hogy mocskolásból él? Aki másokat mocskol, az bizony járhat úgy, hogy mocskolják. Ezek a tetvek ebből élnek folyamatosan, már vagy 30 éve, a csuti a politikai karrierjét is erre építette, gondolom köreikben is erre van szükség, finkelsteinnel is ezért okádott együtt. Megadom nekik amit kívánnak, csak ellenkező hatással.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.14. 09:15:41

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: "csak ellenkező hatással."

A libbant rémhírterjesztő, lejárató propaganda hatását az EP-választáson már láthattuk, a szavazatok abszolút többsége, az öt évvel ezelőttinél is jobb eredmény (13 mandátum).

Ha ilyen "eredményesen" folytatjátok, 2022-re meglehet a 4/5 is.

Eltiltott Vélemény 2019.06.14. 09:18:19

@Cycmen: Tanulj meg olvasni! Szövegértésből elégtelen!

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.14. 09:19:19

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: "Bajnai nem szarfaszú politikus mint a csuti komolytalan geci. Komoly gazdasági szakember"

Na, ez a "komoly gazdasági szakember" azért csak megpróbálta magát politikusként is reaktiválni 2014-re...

Annak tudjuk, hogy mi lett a vége.

Persze valóban, Bajnai politikusnak valóban rém tehetségtelen volt; a válságmenedzsmenttel még csak elboldogult (bár ehhez sok önálló gondolat azért nem kellett, hiszen annak a receptjét az IMF-től kapta), de orátorként, pártszervezőként, miniszterelnök-jelöltként megmérettetett és könnyűnek találtatott.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.14. 09:22:55

@bekerült: "A Gyurcsányék által kidolgozott terv jó volt és sikeres"

Ja, sikeres volt az ország totális lezüllésében, eladósításában*, erkölcsi leépülésében, nyilván ezek a hatalmas sikerek adták meg a remek szereplésük alapját a 2010-es választásokon.

* www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdde410.html

Cycmen 2019.06.14. 09:23:12

@Kitiltott Vélemény: Itt most inkább te nem értetted meg, hogy a véleményedhez csatlakoztam némi kiegészítés formájában.

konrada 2019.06.14. 09:24:10

@bekerült:
...mindkettőtöknek igaza van.
Bajnai valóban kiváló válságmenedzser, akinek nem kell feltétlenül értenie ahhoz, ahol a csődöt kell kezelni (mint például a libákhoz), viszont likvidátorként (likvidátor=válságmenedzser közismert és szemléletes szinonimája) a hitelezőnek az érdekét kell szem előtt tartania, és annak megfelelően karcsúsítani, megszorítani. (Ti.: a hitelezők érdeke az első.)

...mint ilyen, tényleg jó szakember, a hitelezők elégedettek lehetnek vele.

...viszont a likvidátorság egy olyan szakma, ahol mindent szögnek kell nézni, és mindent le és kivágni kell, ha egy kicsit is gyanús, hogy nincs azonnali megtérülés, gyógyulás.
Ezért egy jó válságmenedzser csak akkor él meg, ha válság van, arra alkalmatlan, hogy fejlesszen, egyszerűen nem ez a dolga.
...s mint Sencir is írta, Bajnai kiváló válságmenedzser.
...de nem több. Ez azért jól látszik a pályafutásán...

Eltiltott Vélemény 2019.06.14. 09:31:55

@Cycmen: Ezt írtad:
" ... A hatalom maximalizálását akkor lehetne a szemükre hányni, ha nem lenne tele mindenhol minden a ballib embereivel. Az állandóan mindenhol mindent "fékező és ellensúlyozó" szabotőröktől persze hogy meg akarnak szabadulni! ... "

Miközben az egész idézet arról szól, hogy az ellenzék nem ellenzéki tevékenységet folytat, hanem kizárólag (a Csuti Parazitát másolva) hatalommaximalizálásra törexik, DE olyan környezetben ahol gyakorlatilag nincs semmi hatalmuk (értsd: léggitároznak) ...

Cycmen 2019.06.14. 09:32:10

@konrada: "Bajnai valóban kiváló válságmenedzser,"

Előtte annak a kormánynak olt a tagja, amelyik a csődöt okozta!
Azért ne méltassuk már azt az orvost amelyik megdöglesztett, ha utána szakszerűen felboncol!

Cycmen 2019.06.14. 09:38:17

@Kitiltott Vélemény: Stimmel! Felfogtam az ellenzék viselkedésének érthetetlenségét és a blődsége okán a továbbiakban nem is foglalkoztam vele, hanem leírtam a kormány tevékenységéve kapcsolatos véleményemet.
De egyébként lényegtelen, hagyjuk a faszba, ha esetleg még írok is neked valamit, szard le, ott az avatarom segítségnek, ugord gyorsan át!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.14. 09:40:23

TGM: Undorodom tőletek

Az ellenzéket saját mini-Orbánjai tiporják szét, orbáni kíméletlenséggel. A széthúzás, hűtlenség, illojalitás, árulás, orgyilkos hátba döfés, paranoia és téboly a magyarországi ellenzék minden szektorára jellemző.

Cycmen 2019.06.14. 09:52:59

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Már olvastam én is az újkori napkeleti bölcs legfrissebb agymenését. Szemmel láthatóan hülyül bele egyre jobban a saját zsenialitásába.

DFK 2019.06.14. 10:28:36

@sZulamith: ráadásul ezek nem létező dolgok. Nincs európai minimálbér, nincs európai nyugdíj. Napirenden sincs. Csak a tudatlanok megvezetésére szolgáló kampányduma volt.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.14. 10:30:29

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Orvosi analógiábal éve: nem tartom sokra azt a sebészt,aki csak a csonkoláshoz ért.Márpedig Bajnai ilyen „sebész” volt.Elárulod,hogy miért kellett megszüntetnie az iskolatej programot? Miért tartotta fontosnak a fogyatékkal élők alkamazása kedvező feltételeinek megszüntetését?

konrada 2019.06.14. 10:33:18

@Cycmen:
Nana!
Nem véletlen írtam, hogy jó válságmenedzser!
... egy igazán jó válságmenedzsert onnan lehet megismerni, hogy ha nincs válság, akkor csinál, hogy legyen mit menedzselnie.
...ezért nem szabad olyan helyen alkalmazni, ahol nincs válság.;)

Kivlov 2019.06.14. 10:44:09

@Veszéjben a lyogállamiság !:
"lárulod,hogy miért kellett megszüntetnie az iskolatej programot?"

Mert irreális egy M.o. fejlettségű és adózási morálú országban!
Ahogy az ingyentankönyv is, az nyugik ingyenes utazgatása is, a közgyógy, a szoc tűzifa és hasonló f*szságok. Reggelig lehetne sorolni. Ezek miatt magasak az adók. Nem azért mert ellopják, az aprópénz. A szoc rendszer, a nyugdíjrendszer, az eü, meg az oktatás a nagy kassza.
Legjobb, hogy papíron mindenki a kisebb Állam elvét vallaná, de amikor meg elkezdené valaki megcsinálni, akkor jönnek a "brutális megszorítás" kaliberű agytröszt szófordulatokkal. Oldaltól függetlenül.
Összefoglalva: amíg az Államtól nem várunk el kevesebbet és nem teszünk helyébe több saját "finanszírozást", ne várjunk alacsonyabb adókat.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.14. 10:44:26

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Orbán oxfordi kicsapása szimpla hazugság,vagyis pont hogy te mocskolódsz.
De ha már itt járunk,mi a helyzet Fletó szakdolijával? Még mindig nincs meg?:)

Larrikin 2019.06.14. 10:45:19

Azért a poszter nem egy rutinos vezető, igaz-e? Különben tudná, mikor, milyen ügyben lehet a bátran a lovak közé dobni a gyeplőt, másra tolni a felelősséget, egyben gyereknapot adni a beosztottaknak. Leszavazták a teljatalmú nagyfőnököt, ne már... Hol lesz Dobrev Klára meg Kálmán Olga 2022-ben? És mennyit tudnak invesztálni a párt működésébe? Hát ennyit arról, ki fogja vezetni a dk-t. A gyurcsánytalan egyesülés az mszp-vel is pont ennyire esélyes.

konrada 2019.06.14. 10:49:31

@Cycmen:
De jó neked, hogy eltudtad olvasni...

Annyira elfábrisodott már, hogy én már az ókori Rómánál elakadtam, utána csak futottam rajta tovább, mint egy rendes diszlexiás, de már nem tudtam felvenni a vonalat, így csak annyira jutottam, hogy mindenki hülye, csak ő a helikopter..

konrada 2019.06.14. 10:55:55

@Veszéjben a lyogállamiság !:
...mert a csődgondnok erre utasította, hogy minél hamarabb visszakaphassák pénzüket.
...és egy likvidátornak nem az a feladata, hogy a hitelező megbízottjával vitázzon, hanem az, hogy végre hajtsa...

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.14. 11:01:51

@Kivlov: Most kinolyan,mi múlt azon,hogy elősegítették a fogyatékkal élők alkalmzását?Ez a mocsok Bajnai mégis megszüntette.És ők mondják magukat balildalinak.Egy vicc..Orbánék sokkal inkább azok,ha az intézkedéseiket nézem..

sZulamith 2019.06.14. 11:08:53

@DFK: Ennyivel több tudatlan már nem számit:) Különben meg ha nincs ilyen napirenden, pont azért kell ezt szorgalmazni, mert az alacsony minimálbér, és a még alacsonyabb nyugdij nem tükrözi a hangoztatott gazdasági eredményeinket.
A többi ellenzési párt ott követi el a hibát, hogy azt a labdát pörgeti amit a kormánypárt feldob. Lenne téma csak kicsit körbe kéne nézni, hogy s mint él a többség.

Cycmen 2019.06.14. 11:25:58

@konrada:" De jó neked, hogy eltudtad olvasni..."

Dehogy olvastam el, ott ment volna el a maradék eszem is! Én leszarom milyen misztifikált filozófus meg akadémikus, az a fasz egy értelmes gondolatot nem tud leírni, egy sor alatt hivatkozik fűre fára és ebben a szarában is a fideszgyűlölet a vezérmotívum, az ellenzék összes baromságát is csak ezen keresztül hajlandó magyarázni!
Én egyébként a Mortimer-Józsika affér óta gyűlölöm TGM-et, az a szarházi egyből elkezdte mocskolni és nácizni meg rasszistázni az egész magyarságot, de utána nem hallottam hogy bocsánatot kért volna! TGM egy aljas bolsi barom!

Kivlov 2019.06.14. 11:50:33

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Bajnai nem volt balos, csak egy balos párt állt mögötte. Az intézkedései kiváló jobbos, liberális intézkedések voltak. Ezért is hátrált ki mögüle a maszop.
Ettől függetlenül Bajnai jókat csinált.

Pipas 2019.06.14. 12:15:27

@Kivlov: "Bajnai nem volt balos, csak egy balos párt állt mögötte."

Ja, nem volt balos, mert amikor a színpadon állt és mindenki énekelte az internacionálét, akkor ő nem énekelte. :D Meg amikor a balos kormány minisztere volt, akkor sem volt balos, mert a balos kormányok általában jobboldali beállítottságú minisztereket neveznek ki. Ezt mégis hogyan?

"Ettől függetlenül Bajnai jókat csinált."

Konkrétan mik voltak "jók" abban, amiket csinált? Merthogy első lépésben tagja volt a kormánynak, amelyik elengedte a gyeplőt és a csőd szélére kormányozta az országot. Aztán kinevezték miniszterelnöknek és egy brutális, de megkésett megszorítócsomaggal próbálta megakadályozni a csődöt. Amire aztán a gazdaság brutális visszaeséssel reagált, de igaz, a csődöt az utolsó pillanatban sikerült elkerülni.

Szóval mégis mik voltak a "jók", amiket csinált? A megszorítás? Mert ahhoz aztán tényleg nem kell semmihez érteni, vagy igen?

Pipas 2019.06.14. 12:22:35

@Secnir: "tevékenységét nyíltan egy orbán viktor nevű pasi is elismerte rá egy évre, hogy az intézkedései nélkül az országnak kampec."

Közismert bolsevik hazugság. Orbán Viktor úgy nyilatkozott, hogy a nyugatnak kalapot kellene emelnie Magyarország érdemei előtt, mert zokszó nélkül elviselt egy megkésett és brutális megszorítócsomagot Bajnaitól.

Egy szóval sem mondta, hogy Bajnainak bármiféle tisztelet járna bármiféle teljesítményért. Csinált egy súlyos megszorítócsomagot túl későn. Ehhez nyilván nem kell zseninek lenni, sőt semmiféle közgazdasági ismeret nem szükséges hozzá.

Az, hogy a Gyurcsány nem tudta megcsinálnin előtte nem azért van, mert a Bajnai valamiféle zseni, hanem azért, mert a Gyurcsány még a Bajnainál is balf.szabb volt.

konrada 2019.06.14. 12:43:22

@Pipas:
Csak nem vonod kétségbe Bajnai szakértelmét???

...fogadjunk, te is félreértetted, 2008 október 2-i tájékoztatóját, amiben azt mondta:
"A nemzetközi pénzügyi válság hatása Magyarországot elsődlegesen nem érinti"

...és azt hitted, ez azt jelenti egy regnáló gazdasági miniszter szájából, hogy Magyarországot komolyabban nem érinti, pedig ez csak annyit jelentett az ő tolmácsolásában, hogy IMF gondnokság alá helyezéssel a csőd elkerülhető...

Szvsz. ezen félreértésed miatt hitted azt, hogy kókler.
...pedig csak nem értett a libákhoz...

6.Lenin 2019.06.14. 12:54:08

Egy apró részlet Bajnai és az IMF aláírásának jegyzőkönyvéből:

-Kérem Mr. Bajnai , itt írja alá a szerződést
-Elnézést uraim, de még nem olvastam el a szerződést.
-Mr. Bajnai, mi nem azt mondtuk, hogy olvassa, írja alá.
-Sorry, már írom is.
-Nagyon jó, Mr Bajnai, önnel remek együtt dolgozni. Jó me lesz önből, néhány percre.
-stb
-stb
Ennyi, de ebben benne a lényeg.

DFK 2019.06.14. 12:56:06

@György Csaba Nagy: De akkor a Londonban mosogató se választhasson. Továbbmegyek: akik nem adófizetők, azok se választhassanak (az ÁFA nem ér; szja, vagy azzal egyenértékű adónemről legyen szó)

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.14. 13:32:42

@Veszéjben a lyogállamiság !: Orbán nem bírta az oxfordi tempót. Hogy is bírhatná egy segg hülye aki még a szakmájához se ért. Ő azt ugatta anno, hogy oxford és az itthoni politikai szarkavarás közül ő a szarkavarást "választotta". No ez olyan önkéntes választás volt, mint ahogyan most felfüggesztette saját magát a néppártban. Vagyis semmilyen akkor is is most is a nyugat okádta ki magából ezt a bunkó tudatlan balkáni parasztot. Még a képét is levette oxford az ott tanult diákok közül, annyira szégyellik.
index.hu/belfold/2014/08/04/kinos_lett_orban_az_oxfordi_egyetemnek/

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.14. 13:44:23

@Veszéjben a lyogállamiság !: Én IS mocskolódok. Ez tény. De ki vagyok én? Egy senki, aki nem vezeti félre a szavazóit a hatalmának és bűnszervezetének megtartása érdekében. Nincs szektám, mint a gecinek, aki pórázon rángatja ezeket a birkákat, és naponta hazudozik nekik, hogy tovább lophasson. Én azért mocskolódok, mert erkölcsileg hányok az ilyen orbanféle emberi hulladékoktól, a geci meg azért, hogy folytathassa becstelen, bűnözői tevékenységét, elnyomhassa az ország felét. Nagy a különbség.

6.Lenin 2019.06.14. 13:50:10

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:

"Én azért mocskolódok, mert erkölcsileg hányok az emberi hulladékoktól,"

Hú, B+, el tudom képzelni a tükröd környékét.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.14. 14:09:22

free gyurcsányiné from krumplinyomó!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.14. 14:20:25

index.hu/belfold/2019/06/14/toth_bertalan_szanyi_tibor_mszp/

Szanyi Tibor megint utolsó figyelmeztetést kapott

még egy utolsó figyelmeztetés és bagóné összekócolja a szemöldökét

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.14. 14:37:30

Ismered a magyar nyelvet, orbanisztáni? Nem azt írtam, hogy hányok az emberi hulladékoktól, hanem azt hogy az olyan emberi hulladékoktól hányok, mint a csuti csótány. Igy beszűkül a kör, csak az orbánhoz hasonlatos gennypondrók az én ellenségeim. Bármily meglepő sem magamat, sem téged nem veszem közéjük. Téged egyszerűen csak balga buta birkának tartalak, hogy egy bűnszervezet rabjává váltál, akit a tolvajok kihasználnak, és a hatalmuk fenntartásának tárgyává tettek.

Pipas 2019.06.14. 14:41:14

@konrada: "Csak nem vonod kétségbe Bajnai szakértelmét???"

És az megvan, amikor lejárt a miniszterelnöksége, akkor azt mondta, hogy nem indul a választásokon, mert ő nem politikus. El sem akar indulni. Most, hogy már mindent faszán megoldott jöhet a fidesz.

Aztán amikor a fides négy év alatt kicsit helyrerázta a gazdaságot jöttek a következő választások, hát mit ad isten kiderült, hogy Bajnai mégiscsak politikus. Azzal kampányolt, hogy "már holnaptól tudnánk kormányozni". Volt pofája ezzel jönni, hogy "már holnap tudnánk kormányozni"? B+, soha nem tudtak, akkor sem, amikor ők voltak kormányon!

György Csaba Nagy 2019.06.14. 15:04:04

@DFK: Sztem nem szabad a választójogot anyagi feltételhez kötni, az olyan lenne, mintha megvásárolható áruvá tennénk. Inkább a magyarországi állandó tartózkodást lenne helyes feltételként venni. Semmi esetre sem a mostani "akik vsz. ránk szavaznak, azok jogosultak" törvényt és a hozzá párosult könnyítő-nehezítő intézkedéseket. Ha egyszer sikerül elzavarnunk ezt a kártékony bandát, alkotmányozó nemzetgyűlést kell összehívni, amely szabályozza a választójogot az önrendelkezési jog alapján, megvizsgálja (megszünteti) a képviselők visszahívhatatlanságát és mentelmi jogát, a frakciófegyelem büntethetőségét, és még sok egyebet, ami gátolja a demokratikus joggyakorlást, s az új alkotmányt népszavazással elfogadtatni.

6.Lenin 2019.06.14. 15:05:06

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:

Már miért ne értettem volna, ha valaki másokat hulladékoz, az valóban hulladék. Miért lenne ez bonyolult?

A torz véleményed nem attól lesz igaz, hogy másokét elveted minden valódi indoklás nélkül. Attól a tiéd még szart érhet.

Tangooo 2019.06.14. 15:05:12

@kolomparlole1114: téged meg honnan szalajtottak?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 15:11:23

@Pipas: "a fides négy év alatt kicsit helyrerázta a gazdaságot"

A fideSS tolta le a lejtőn a gazdaságot, a középmezőnyből az utolsók közé.

A többi stimmel.

6.Lenin 2019.06.14. 15:12:34

@György Csaba Nagy:

Létezik ezeknél egy kibaszottul 1xűbb megoldás.
Jobbat kell kínálni, és bízni az emberekben, hogy képesek eldönteni, hogy NEKIK MI A JÓ.
Ne te akard eldönteni, hogy nekem mi a jó, vagy másoknak.
Kérdezd meg őket, hogy mit is szeretnének. Aztán, ha képesnek érzed magad a megvalósításra, akkor próbálkozz, ha nem, úgysem fog menni, hosszútávon biztosan nem.

Mások jogainak a korlátozásával csak a saját tehetségtelenséged igazolod.

Cycmen 2019.06.14. 15:13:39

Egyébként a két kép a poszthoz szenzációs! Fletó olyan kókadt mint egy kivert fasz, biztosan jól be van bambizva, a Klára meg jó fos háziasszony, még egy kis ropit sem tett ki az Olgának.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 15:16:56

@Cycmen: "Klára meg jó fos háziasszony, még egy kis ropit sem tett ki az Olgának."

De legalább nem a kés fokával vágja a somlóit. :))

Pipas 2019.06.14. 16:00:03

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A fideSS tolta le a lejtőn a gazdaságot, a középmezőnyből az utolsók közé."

A valóság meg a számok nem ezt mutatják. Nyilván fogalmad sincs a gazdaságról, nem is érdekel, a te szinteden a tények meg a számok nem játszanak.

Pipas 2019.06.14. 16:02:54

@György Csaba Nagy: "ami gátolja a demokratikus joggyakorlást,"

Ja, te is nagy demokrata vagy, azon töröd a fejed hogyan lehetne korlátozni a választójogot, hogy végre az jöjjön ki nyertesnek akit te kedvelsz. A "demokratikus ellenzék", az!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 16:08:20

@Pipas: "A valóság meg a számok nem ezt mutatják."

Ja, a fideSSfasszopók alternatív valósága. Azt sajnos nem ismerem. A való világban:

"Második legszegényebb Magyarország az EU-ban"

hu.euronews.com/2018/12/14/masodik-legszegenyebb-magyarorszag-az-eu-ban

Pipas 2019.06.14. 16:19:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "fideSSfasszopók"

Látod, ez való neked, gyalázkodás, nem számok mag a tények.

"Második legszegényebb Magyarország az EU-ban"
Hát öregem ebben a cikkben még csak véletlenül sincs semmi arról a marhaságról, amit te állítottál. Ha megnéznéd volna az adatokat, akkor tudnád, hogy ostobaságokat terjesztesz, de nem nézed meg, mert neked így kényelmes.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 16:27:52

@Pipas: Látod, nem tudsz kiszakadni Ondó Viktor alternatív valóságából a konkrét tények, számok ellenére sem. :))

Az meg külön vicces, mikor a leggecibb fideSSfasszopók a liberalizmus hiánya, meg a csúnya beszéd miatt sírnak. :))

ZX 2019.06.14. 16:32:56

@Pipas: Te csak a szófosáshoz meg hazugsághoz értesz. A gazdaság addig "szárnyal" amíg nem jön egy globális lassulás. Aztán utána meglátod, hogy a kisgömböc olyannyira szétkúrta a gazdaságot ahogy az elkúró 50 év alatt sem tudta volna. Majd meglátjuk akkor is fújod-e még a Heil Orbánt!?

Pipas 2019.06.14. 16:43:17

@ZX: Tehát azzal bizonyítod, hogy a gazdaságot orbánék bedöntötték, hogy te előre látod a jövőt éd kiolvastad belőle. Ne haragudj, nem tudtam, akkor oké!

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Az meg külön vicces, mikor a leggecibb fideSSfasszopók a liberalizmus hiánya, meg a csúnya beszéd miatt sírnak. :))"

Ezeken honnan veszed? Mikor sírtam én a liberalizmus hiánya miatt? Mikor sírtam én azon, mert magadat égeted a mocskos proli kifejezésekkel?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 16:49:27

@Pipas: Nem tudom, melyik nickeiden sírtál, a Kubatov trollok megkülönböztethetetlenek. De rengeteget sírsz a liberalizmus után, mikor moderálják a fasságaidat.

"Ezeken honnan veszed?"

Tőled, pl.: "mocskos proli"

Kicsit meg vagy most zavarodva. Tedd le a Kubatov kézikönyvet, és próbáld összeszedni a saját gondolataidat, ha van még egyáltalán olyan. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 16:53:21

@Pipas: "előre látod a jövőt"

Nem nagy kunszt. Miután tönkretette Ondó Viktor az országot, nem nehéz megjósolni a ránk váró sötét jövőt. Már most sereghajtók vagyunk.

Hehe. Te is beszoptad a geci hazugságát, hogy 2030-ra lehagyjuk Ausztriát. :))

6.Lenin 2019.06.14. 16:58:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ezt nevezem. 10. éve szoptok, mint egy kismalac, de még mindig hisztek valami megfoghatatlan, sose bizonyított felsőbbrendűségben.

Cicus, szinte hihetetlen, hogy mekkora seggfejek vagytok, de még hisztek valamilyen csodában, hogy lehetnétek valakik.
Nagyot tévedtek, de nem sajnállak. Nektek ez jutott.

Az igyekezetet mindig díjaztam, de ez nem az, ez a butaság ismérve, amikor valaki a végsőkig ragaszkodik egy 1xű tévedéshez. Nem képes erre rájönni.

ZX 2019.06.14. 17:00:10

@Pipas: Egy másik posztnál már leírtam, hogy akkor is hülyének nézett engem mindenki amikor albérlet helyett lakásvásárlásra buzdítottam. Jöttek, hogy milyen hülye vagyok, az albérlet milyen fasza bla bla bla. Aztán meg lehet nézni hol vannak a lakás meg albérletárak. Nem baj, te hájpold csak a gazdasághoz rohadtul nem értő "egymás hajmosásából nem élünk meg és a turizmusnak 16%-os GDP arányt kell elérni" gecit, én már betankoltam ojróból meg frankból. Ja és mellékesen turizmust és közgazdaságot tanultam, de hát ki vagyok én, hogy értsek hozzá. A Kárpátok 2 .géniusza lám milyen fasza üzleteket köt a ruszkikkal meg Kínával....ja nem.

György Csaba Nagy 2019.06.14. 17:03:37

@Pipas: Nem követem el azt a hibát, hogy érdemben válaszoljak neked, 2 okból: egyik, hogy láthatóan minden gondolat idegen tőled és minden érv lepereg rólad, másrészt nem akarom megzavarni gyönyörteljes révületedet, amit a jelen választási törvény keltett.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 17:10:32

@ZX: "A Kárpátok 2 .géniusza lám milyen fasza üzleteket köt a ruszkikkal meg Kínával"

:))

El fogja azt is lopni? El. Kérdés?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 17:14:17

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "El fogja azt is lopni"

Bazmeg, én jövőbelátó vagyok!!!!

Kár, hogy a jövőheti lottószámok ennél keményebb dió. :))

György Csaba Nagy 2019.06.14. 17:23:27

@6.Lenin: Az a baj veled, hogy nem arra válaszolsz, amit írtam, hanem saját rögeszméidre csavarodsz rá. Tisztán és sarkosan leírtam, hogy senki választójogát nem szabad korlátozni, aki SAJÁT sorsáról dönt, de senkinek nem szabd megengedni, hogy MÁSOK sorsáról döntsön úgy, hogy az őt nem érinti. Ez a határon túliakra értendő, és így lenne természetes.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 17:34:23

@György Csaba Nagy: Ezt a faszt még saját bevallása szerint is csak a trollkodás élteti. Egy célja van, hogy beléd kössön. Nem érdemli meg, hogy bármit is válaszolj.

taga20 2019.06.14. 17:40:09

@György Csaba Nagy:
ne haragugy az öreg munkásőrre. nem veszélyes, csak a protkoját csattogtatja itt, mert otthon a kutya nem kíváncsi rá.

úgy kell rátekinteni, mint a B1 udvari bolondjára:)))

6.Lenin 2019.06.14. 17:57:43

@György Csaba Nagy:

Aki egy közösségben választ, eleve nem csak a saját sorsáról dönt, hanem a közösségéről (is). Egy közösségbe pedig mindenki beletartozik, aki a közösséghez tartozónak tartja magát. Ez a része neked bonyolultnak tűnik, nagyjából értem is az okot, de ezt most hagyjuk.

Ma minden adott, hogy bárki győzhet választáson. Néhány feltételnek kell csak megfelelnie, ami minden választáson előírás.

A leadott érvényes szavazatok többségét kell elnyernie. Ennek megvalósulási útját sem érted, vagy látszólag megoldhatatlan problémát jelent. Néhányszor már leírtam, de a kedvedért még egyszer leírom neked is, szerintem mi lenne a megoldás.

Ma a Fidesz van hatalmon, mert az érvényes szavazatot leadók közül többen szavaztak rájuk.
A választásra jogosultak közül viszont többségben vannak, akik nem rájuk voksoltak.
Valamiért. A nem szavazókkal együtt.

Tehát minden lehetőség adott, hogy a Fideszt valakik leváltsák. Valamiért ez nem megy eddig senkinek.

Miért nem ezzel a kérdéssel foglalkoztok komolyan? Miért faszságokra hivatkoztok?

Leírjam, hogy szerintem mi lenne a megoldás?

Valakinek, valamivel meg kéne győzni a többségben lévő, nem a Fideszre szavazó állampolgárokat. A Módszer is adott. Többségben van a megszólíthatók száma.

Kell 1 hiteles vízió+ hiteles vzető+ a szétaprózódott "ellenzéket" összefogni képes pártok szövetsége+ 1 hiteles emberekből álló lista+ 106 hiteles emberekből álló jelöltek.

És bízni (meggyőzni) a szavazókban, hogy ezt beveszik. Ezek valamiért nem mennek.

Ezekkel kellene foglalkozni, és nem kirekesztéssel, az nem megoldás, mert legalizálná, hogy akkor most is elfogadható, vagy bármikor, a hatalmon lévőknek, vagy a hatalmat megszerezni szándékozóknak, hogy a nekik nem tetszőket kirekesszék a közösségből (nemzetből)

Nekem semmi bajom azokkal, akiknek más a véleményük, de a nemzethez tartozónak vallják magukat, éljenek bárhol is a világon.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.14. 18:43:47

hááá megjött taga a határszemléről
, hogy ízlett a baktej?

torró 2019.06.14. 19:02:50

@taga20:
Tényleg estefelé szoktál "bekapcsolódni. El is felejtettem, mert már rég ugrottam ide. Igaz máshová sem. Amúgy nem zavar a stílusod, edzett vagyok ilyen téren. Csak már vitatkozni nincs sok kedvem, mert szerintem ezen a politikus gárdával már nem sok értelme van foglalkozni. De azért ti csak nyomjátok! Bele olvasok néha.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 19:07:01

@torró: @csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Mi van fideSSfasszopók? Ennyire zavar titeket Taga, mert egy igazi magyar hazafi? Kubatov össztüzet zúdít rá? Szerintem nem tudjátok megfélemlíteni, hogy ne tárja fel állandó hazudozásaitokat.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.14. 19:30:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

taga20 2019.06.08. 18:29:17
@eszti.....:

értelek, és igazad van. már én se szeretnék magyar lenni.

ja nálatok csak 2 nagyobb hazaffi van a csórós gyuri meg a kohn béla

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 19:34:45

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "én se szeretnék magyar lenni"

Gondolom ott a leningrádi dezinformációs trollgyárban jobb fizetést kapsz, mint itt, az EU legszegényebb államában, tekintve, pláne, hogy a gecizésen kívül máshoz nem értesz.

György Csaba Nagy 2019.06.14. 20:00:32

@6.Lenin: Te tényleg elhitetted magaddal, hogy ez egy tisztességes választási rendszer ? Az agymosás nincs, vagy mindkét oldal egyenlő feltételekkel mos? Hogy a határon túliak állampolgárosítása és szavazati joggal felruházása a nemzeti összetartozás tiszta érzésétől fűtött? Hogy Mikola és Semjén saját cinizmusból mondta, mi a hozadék? Hogy nincs főnöki kényszer, szavazatvásárlás? Ukránjaink szabad akaratukból ülnek buszba, de jönnének vonattal is? Nem volt térképrajzolás? Mert ha ezek voltak, akkor annyira lejt a pálya, hogy a legügyesebb ellenzék sem rúghatna labdába, olyantól pedig odébb vagyunk. Egy hatalom, amely minden téren és nagyon csal és hazudik, miért épp a választási rendszerben lenne tisztességes? Pedig itt kellene annak lenni ahhoz, hogy a népakaratra hivatkozhasson.
Én a választási rendszerről beszéltem, amit te kiterjesztettél a kormányváltásra. Eljön az is, csak nem holnap. A csalás és hazugság hálója ügyesen szőtt, azt kell előbb meggyengíteni.

taga20 2019.06.14. 20:01:59

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

mi van kukkoló, te szerelmes vagy belém?ád, hog

egyébként, ha nem lennél olyan szargerincű fityeszparazita, akkor vágnág, hogy a kibaszott fityeszmaffiád miatt nem szeretnék magyar lenni.

ég a bőr a pofánom miattatok fityeszes szutykok, a geci gazdátokkal együtt!

te kibaszott fogyatékos, érted te ezt?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.14. 20:07:53

"A Demokratikus Koalíció (DK) mindent megtesz annak érdekében, hogy ne fideszes politikus vezesse az Európai Parlament külügyi bizottságát - jelentette be a DK megválasztott EP-képviselője, számolt be az MTI."

kohn béla utódai vagytok ti mind libbantak

6.Lenin 2019.06.14. 20:13:52

@György Csaba Nagy:

Az eléggé elfogult véleményednek mi köze a választási rendszerhez?
Senkit, semmi nem akadályoz - a saját alkalmatlanságán kívül-a ma érvényben lévő választási rendszer abban, hogy nyertes lehessen.

Én a te agyrémeiddel nem foglalkozom, minek. Nekem más a véleményem, ÉS? Már megint játszani szeretnéd a kirekesztőt?

Neked is jogod van a véleményedhez, nekem is, másoknak is. A választásokat meg a választók döntik el, nem háttéralkuk, ez így lenne demokratikus.

"A csalás és hazugság hálója ügyesen szőtt, azt kell előbb meggyengíteni. " egy másik csalással, hazugsággal?

Szerintem egyszerűbb lenne jobbat kínálni, és azt megvalósítani, mint ahogy 2010-óta történik. Tökéletes meg soha semmi nem lesz, amit ember csinál. Javítani, jobban csinálni is mindig van lehetőség.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.14. 20:15:31

@György Csaba Nagy: Az elzászi németek is szavazhatnak a német választásokon.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.14. 20:26:23

@György Csaba Nagy: A brit választási rendszer szerint kb. harminc ellenzéki képviselő ülne a kétszáz fős magyar parlamentben..

taga20 2019.06.14. 20:26:40

@Veszéjben a lyogállamiság !:

az agyadat, ami anno is egy mákszemnyi volt!

aszt a kurvaredvásanyádat fityeszzombi!

6.Lenin 2019.06.14. 20:28:11

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Miként szavazna a nemzetből kirekesztett, a kirekesztőjére? Ez itt a probléma, az egyik oldalról, a másikról meg a otthoni polgárok sem szavaznak az őket lenéző kirekesztőkre. Ez a főbb problémájuk. Mivel egy szövetségf tagjai vagyunk mi is, külső segítség se lehetséges. Kizárni se lehet olyan könnyen, jó lenne elérni, ha önként lépnénk ki, hogy aztán legyen ok a beavatkozásra.

Ezeknek a balfaszoknak ennyi probléma már megoldhatatlan. Nem olyan bonyolult dolgok ezek, őket kivéve.
Szerintem.

taga20 2019.06.14. 20:44:17

@Veszéjben a lyogállamiság !: a brit választási rendszerben, nincs benne egy maffia, aki kisajátít magának minden állami forrást, a saját hatalma bebiztosításához.

a kurvaanyádnak gyere a brit rendszerrel, te szutyok fityeszdroid!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 20:53:13

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Ondó Viktor mindent megtesz annak érdekében, hogy ne fideszes politikus vezesse az Európai Parlament külügyi bizottságát. Ehhez a DK-nak semmi köze.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.14. 21:00:42

@taga20: Anyád itt szokott posztolni a sarkon..Ügyes a néni egyébként..:)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.14. 21:06:22

@taga20: Vagyis akkor mégse a választási rendszerrel van a probléma,csak kimondtad a mocsok kurva anyádat (hisz a brit rendszer szerint még nagyobbat szoptatok volna),hanem az álkózólagos lopással,amiről semmi konkrétumot nem tudsz mondani..

taga20 2019.06.14. 21:06:45

@Veszéjben a lyogállamiság !: szerintem a sajátodat futtatod, és projektálsz.

tipikus fityeszmaffia stílus. mintha a geci gazdádat olvasnám rohadék!

szerintem szóljál be a köszpontba, hogy küldjenek helyetted valakit, me te kurva nevetséges fityeszállat vagy!:)))

taga20 2019.06.14. 21:12:01

@Veszéjben a lyogállamiság !:

te ostoba állat, te bazdmeg még magyarul se tucc! itt szívod a vérünket, te rohadék ruszkitroll!

"),hanem az álkózólagos lopással,amiről semmi konkrétumot nem tudsz mondani.."

taga20 2019.06.14. 21:17:20

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

te fogyatékos, te képes vagy evvel égetni a gazdádat, a csútigecit???

m.cdn.blog.hu/b1/b1/image/orpuer.jpg

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 21:21:03

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Eddig mit lopott el?"

Olyan 3000 milliárdot, az ország jelenét és jövőjét.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 21:23:33

@Veszéjben a lyogállamiság !: "A brit választási rendszer szerint"

Nem ismered a brit választási rendszert. Ott hagyományosan két párt verseng. Semmi köze a magyar politikához.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.14. 21:39:16

@taga20: :))

Ezek patkányok, nem tudják, hogy hol a helyük.

nincs1itt 2019.06.14. 22:06:15

@taga20: szeva cimbi! holnap délelőtt? látom megküzdesz az egyszerű gép egyik fából készült válfajával. esetleg többel is egyszerre. a baj ott van, hogy még nem hagyták el a szent és nagy mo. határát. ha mégis akkor legfeljebb a márijasegíccs uccáig vergődtek el, karácsonyra bevásárolni. most olvasom a jövő évben megjelenő villanyos ótók árlistáját, 30 ezer ájró alatt nuku, de inkább több, ha már forgatható kormányt, kifelé nyíló ajtókat, meg üvegből szélvédőt szeretnél, persze extra felárért... ja és az akkupakk az nem tiéd ám, ezért a pénzért! lóxart mama! azt külön megveszed, de marad a gyártó tulajdona!

nincs1itt 2019.06.14. 22:16:55

@taga20: értem én hogy gőzgép! de mi hajcsa? csak halkan merem mondani, hogy az usa co2 kibocsátása a világ egészéhez 16%, kína 26%, tájcslánd 2%, persze kerekítve és mindig felfelé! ne baxuk már ki a kölköt a fürdővízzel együtt! jelenleg a megújuló energia források kihasználhatósága korlátozott, egy napkollektor hatásfoka 25%-os... én maradok az atom mellet, osztán meg fúziós reaktorok. kamcsatkán kitörni készül egy kibaxott vulkán, aszongyák akkorát fog robbani, hogy a fal adja a másikat... lőheted a napkollektort!

taga20 2019.06.14. 22:22:25

@nincs1itt: "én maradok az atom mellet, osztán meg fúziós reaktorok."

hbo-n láttad a csernobilt? egészségedre!:)))

ja és mék egy jó hír!;)

dex.hu/x.php?id=tccl&url=https%3A%2F%2Ftotalcar.hu%2Fmagazin%2Fhirek%2F2019%2F06%2F13%2Fa_vw_es_a_bmw_is_sved_akkumulatorgyarba_fektet%2F

Cycmen 2019.06.15. 05:59:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2019.06.14. 21:21:03
@Veszéjben a lyogállamiság !: "Eddig mit lopott el?"

Olyan 3000 milliárdot, az ország jelenét és jövőjét."

Látom tisztában vagy az elkövetkezendő választások kimenetelével, ha a jövőt is emlegeted! :D

Cycmen 2019.06.15. 06:33:15

@taga20: hbo-n láttad a csernobilt? egészségedre!:)))

Láttál autóbalesetet? Láttál lépcsőn leeső embert? Kaptak már infarktust kúrás közben, fulladtak meg kajától. Soroljam?

taga20 2019.06.15. 08:28:33

@Cycmen: sőt olvastam segghülye, szorgalmas fityeszdroidot is.

itt vagy te, még se követek el harakirit:)))

Cycmen 2019.06.15. 08:40:50

@taga20:" itt vagy te, még se követek el harakirit:)))"

A harakiri veszélyesebb mint az atomerőmű! Ha tényleg ott lennék elkövetnéd! :D

György Csaba Nagy 2019.06.15. 09:35:40

@Veszéjben a lyogállamiság !:
1. Látsz eredménybeli különbséget a 2/3 és a 90% közt?
2. Parlamentünk szted betölti funkcióját, komoly szellemi tevékenység után bölcs törvényeket hoz, nem pedig engedelmes szolgája Orbán akaratának, költséges és felesleges díszlet a diktatúra elfedésére?
Juj, már megint gondolkodni kéne!

György Csaba Nagy 2019.06.15. 09:44:51

@6.Lenin: Befejeztem veled. Sztem rajtad kívül mindenki érti, mi az álláspontom, és azt is, te abból mit nem értesz és próbálsz félremagyarázni. Innen a dolog nem közérdekű. Szevasz tavasz!

György Csaba Nagy 2019.06.15. 09:53:01

@Veszéjben a lyogállamiság !: Scheppele: Orbán, máshol egyenként előforduló elemekből, felépített egy antidemokratikus szörnyet.

Cycmen 2019.06.15. 09:56:03

@György Csaba Nagy: Mi az álláspontod hülye libsi, hogy az ellenzéknek kéne átadni a döntés jogát egy győztes választás után?
És ebben az a katasztrófa, hogy tényleg így is gondoljátok és meg vagytok sértődve amiért nem így van!

nincs1itt 2019.06.15. 10:01:41

@taga20: ja bezony, az édzsbíjó, az aztán a falaggya a másikat! a brit tudó-sókat is kizárólag ezen kanális műsorain okosíttyák! ne keseríts el! megtörtént egy (sok minden más mellett) katasztrófa, a komenisták meg kussoltak amíg csak lehet, megnyugtatásképpen közlöm, hogy akkor még nem volt arczkönyv és sehrschlau telefon, hogy azonnal tudhasson róla a polgár... atomreaktorok száma és az eddig ismert(!) katasztrófák száma? ellenben sok-sok delejtet adnak! pl a villanyos taligákba is!

nincs1itt 2019.06.15. 10:05:26

@György Csaba Nagy: tessék már végre eredményeket produkálni! nem kérdezte senki, hogy mit, miért és hogyan nem tud megoldani az "ellenzék"! tényleg siralmas amit művel! szerintem nem is akarnak igazán labdába rúgni! egyszerűbb és főleg felelősség mentes a pálya széléről ordibálni és kibickedni!

György Csaba Nagy 2019.06.15. 11:13:11

@Cycmen: Katasztrófa az van. Abban áll hogy nem tudjátok megkülönböztetni az ország sorsának alakítását egy Fradi-meccstől, ahol elég a mez színét látni, hogy jó nagyokat örömködjetek. Itt teljesítmény kéne. Ti győztesnek hiszitek magatokat, mert kedvenc pártotok van hatalmon, és nem veszitek észre, hogy titeket ugyanúgy becsapnak, múltba visszalökdösnek és meglopnak, ehhez tapsoltok önfeledten. Eladva a jövő is, a gazdaság versenyképessé tételére semmi nem történik, Matolcsiék meglepően jó tanulmánya agyonhallgatva. Ébresztő, a valóság szembejön.

Cycmen 2019.06.15. 11:17:40

@György Csaba Nagy: Tehát értem is harcolsz, mert én olyan hülye vagyok, hogy nem veszek észre dolgokat. Rendben, váltsuk le Orbánt. Lökheted a neveket hogy kikből álljon az új kormány.

György Csaba Nagy 2019.06.15. 11:41:05

@Cycmen: Mindkettőnket kizárnám a szerepvállalásból, de rendben, gondolat
-kísérletezzünk. Ellenzéki kerekasztal, új választási törvény, ez alapján országgyűlés-választás szavazatarányos alapon, alkotmányozó országgyűlés javaslati jogkörrel, majd népszavazás az új alkotmány elfogadására. Ilyet már fentebb is írtam.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.15. 11:42:12

@György Csaba Nagy: Bármely vegyes rendszerű választási rendszerben előállhat kétharmados többség egy 50-hoz közeli eredménnyel is.Sőt a brtieknél akár kevesebbel is.Számodra csak az arányos ,listás választási rendszer lenne elfogadható,ekkor viszont a területi képviselet elve sérül..

6.Lenin 2019.06.15. 11:43:26

@György Csaba Nagy:

A 2010 előtti valóság? Szerintem badarságot beszélsz, de ahogy Cycmen is mondja/írja lássuk a neveket, hadd nevessünk.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.15. 11:49:34

@taga20: Az Rbkm reaktorokat nem exportálák az oroszok te nagyon barom.Ez a baleset már paks1-ben sem történhetne meg,akkor sem hogyha tök ugyanazokat a lépéseket hajtanák vére az operátorok,mint Csernobilban a baleset idején.Hogyha a hozzád hasonló sötétzöld idiózákon múlna,húsz év múlva a legjobb üzlet a jégverem meg a gyertyagyár lenne..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.15. 11:53:51

@György Csaba Nagy: A valóság veletek jött szembe 2010 tavaszán.Azóta sem sikerült felállnotok abból a jobbegyenesből..:))

Cycmen 2019.06.15. 11:58:28

@György Csaba Nagy: A lónak a faszát! Adott egy regnáló kormány, egyfolytában ugattok rá, hogy le kell váltani! Ezek után benyögöd hogy kísérletezzünk? Az országgal? Meg a jó édesanyátokat az ellenzéki kerekasztalba meg az alkotmányozásba! Itt van bazmeg a rideg valóság hogy csak hőbörgő szarok vagytok, nem jó semmi nektek, de ha a legegyszerűbb kérdést felteszik, akkor hablatyoltok össze vissza! Mire váltsuk le Orbánt? Ugatsz, hogy nem látjuk, csak a saját csapat zászlaját? Hol a másik csapat? Hol a másik zászló? Hogy játszanak? Miről beszélsz? Te sem tudod, csak nyomod a libsi paneleket amik az Orbánról szólnak, de hogy igazából ti mit csinálnátok, arra paneletek sincs!

György Csaba Nagy 2019.06.15. 12:06:01

@Veszéjben a lyogállamiság !: Bennem is van hajlam az abszurddal eljátszadozni. Ilyen a brit-magyar összehasonlítás. Náluk egy 350 éves polgári társadalom, meggyökeresedett többpártrendszerrel, nálunk egy feudális emberi viszonyokat éltető, a gyenge polgárosodás csíráit is tördelő hatalom. A demokrácia átlátszó kulisszái mögött olyanok vagyunk, mint a jelmeztárba beszabadult majom: próbáljuk a jelmezeket miniszterelnöktől tábornokig és tovább, de egyik sem otthonos. Honatya, területi érdekképviselet? Van még hócipő?

Cycmen 2019.06.15. 12:11:24

Értsétek már meg ellenzéki libsiproli nímandok, hogy nem akarunk olyan embereket, akiknek egyetlen céljuk az orbánrezsim leváltása és az után majd kis idő múlva kurva őszintén bevallják, hogy ELKÚRTUK!

György Csaba Nagy 2019.06.15. 12:35:10

@Cycmen: Hőbörögni azt tudsz, de nagyon. Látni kéne, hogy zsákutcába sikerült vinni az országot, nincs elképzelés, pláne kormányzás, csak egy beteg elme lökdös bennünket tök rossz irányba. Mindent újra kell kezdeni. Hogy hogyan, azt bizony ki kell találni, alkalmas emberek vitájában kialakuló egyetértéssel. Neveket kértek tőlem, hogy nevethessetek? Kásler, Rogán, Gulyás, Varga Misi, Trócsányi, Palkovics, tovább is van...bár némelyiken inkább sírni érdemes. A ló döglött, egyre jobban bűzlik, el tőle minél hamarabb, mert kimásznak belőle a férgek, mindannyiunkra, éhesen.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.06.15. 12:41:07

@György Csaba Nagy: "Látni kéne, hogy zsákutcába sikerült vinni az országot, nincs elképzelés, pláne kormányzás, csak egy beteg elme lökdös bennünket tök rossz irányba."

Aha, persze libbantkám:
m.portfolio.hu/gazdasag/felrobbant-a-magyar-gazdasag-mindenkit-megeloztunk-europaban.324269.html

"Látni kéne", hogy kifulladt a rémhírterjesztő, mindent fikázó lippsike propagandátok, már senki sem hisz nektek néhány agyhalott volt munkásőrön és Fletó-rajongón kívül.

Nyerőben vagyunk, ti meg szopóágon, mint mindig.

Ideje hozzászoknotok, mert ősszel megint szopni fogtok.

Cycmen 2019.06.15. 12:45:55

@György Csaba Nagy: Kik és mit csinálnának az országgal Orbán után? Mondom is egyébként mert tudom, teljesen jellegtelen szervilis buta senkik kerülnének pozícióba és csinálnák amit Brüsszel, az USA, a zsidók, a nagytőke éppen követel, nem törődve az országgal, a néppel!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.15. 12:53:02

@György Csaba Nagy: Ez mellébeszélés.A brit választási rendszer lehetődéget ad arra hogy akár 35%-os támogatottsággal kétharmados többséget szerezhet egy párt.Vagyis hogyha a magyar választási rendszert antidemokratikusnak tartod,akkor ezt is annak kell tartanod.Egyébként meg a német választás is vegyes rendszerű akárcsak a magyar..

György Csaba Nagy 2019.06.15. 13:11:06

@Szergej Szergejevics Szergejev: Ha tze nyertesnek érzed magad, nem látsz ki a fejedből. Nyerni csak a bűvész nyer, az inas nem.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.15. 13:14:56

minden választási rendszer ántidemokratikus amiben orban győz

György Csaba Nagy 2019.06.15. 13:16:15

@Cycmen: Meglehet, az élet mindenre képes, és minden ellenkezőjére is.- Ha jellegtelen, szervilis, buta senkik kerülnének hatalomra, akik nem törődnek az országgal és annak népével, doktor bácsinak nem kellene bajlódnia új látlelet írásával.

György Csaba Nagy 2019.06.15. 13:22:26

@Veszéjben a lyogállamiság !: Olvastad az előbbi válaszom, netán meg is értetted? Tudsz esetet a briteknél, ahol rémed előfordult? Sárkányod alszik, vagy dög is már? Nekünk van okunk aggódni a brit demokrácia állapotán, vagy fordítva?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.15. 13:30:22

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "minden választási rendszer ántidemokratikus amiben orban győz"

Így van. Hazaáruló ruszki ügynök maffiózót demokratikus rendszerben nem választanak meg.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.06.15. 13:31:30

@Cycmen: basszus!ezt a nevet is többen használjátok?:))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.15. 13:34:26

@Veszéjben a lyogállamiság !: "A brit választási rendszer lehetődéget ad arra hogy akár 35%-os támogatottsággal kétharmados többséget szerezhet egy párt."

Viszont nem ad lehetőséget arra, hogy egy geci milliárdokat lopjon az államkasszából, és azzal kampányoljon.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.15. 13:37:14

@Cycmen: "Kik és mit csinálnának az országgal Orbán után?"

Teljesen mindegy. Egy biztos, nem adnák el a ruszkiknak és a kínaiaknak az országot, nem lopnának mindent el. Ha szarul kormányoznak, az nem baj, Ondó Viktornál szarabbul úgyse lehet. És majd leváltjuk őket, ahogy az elkúrót is elzavartuk. Ki lesz vágva a geci rákos daganat, gyógyulás útjára kerülhet az ország.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.15. 13:39:30

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Nyerőben vagyunk"

Egy faszt vagytok nyerőben. Ha a fideSSmaffia tagja lennél, akkor nem szarakodnál azzal, hogy itt agitálsz, azzal szánalmas trollokat bíz meg Kubatov.

"ti meg szopóágon"

Az ország lakossága van szopóágon, az olyan fideSSfasszopókkal egyetemben, mint te.

Cycmen 2019.06.15. 13:46:31

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: : basszus!ezt a nevet is többen használjátok?:))

Nem! Ahogy nézem ti vagytok négyen testvérek egy agyvelőre.

Cycmen 2019.06.15. 14:02:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
2019.06.15. 13:37:14
@Cycmen: "Kik és mit csinálnának az országgal Orbán után?"

Teljesen mindegy."'

Így keletkeznek a Junckerek.

6.Lenin 2019.06.15. 15:44:25

@Cycmen:

Nekik teljesen mind1, mert Orbán után nem ők jönnek. Ők soha nem jönnek már.
Mire rájönnének a megoldásra, előtte kidöglenek szép csendben.
Baszni rájuk.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.15. 18:41:07

@6.Lenin: az rvj féléké a jövő
a genderszakos, nemváltó világpolgároké
ill. nem, mert a diktatura munkatáborba vagonírozta őket
frre rvj! frre olga!

6.Lenin 2019.06.15. 19:36:17

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

Szerintem R V J pontosan azt mutatja be, hogy miért is nincs ezeknek jövőjük. Szerintem ő nem tartozik közéjük, ha igen, akkor nem sokáig, de egyik verziónak sincs jelentősége.
Elérték a maximumuk környékét (lásd LMP) és innen már csak lefelé vezet az út.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.15. 22:02:33

@György Csaba Nagy: Ha már a rémképeidnél tartunk,Farage a 35 %-ával akár többséget is szerezhet a parlamentben..A te igényeidet egyébként kizárólag az arányos választási rendszer elégíti ki,csakhogy ezesetben sérül a területi képviselet elve.Ezt az ellentmondást nem tudod feloldani..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.15. 22:08:21

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Mi köze ennek a választási szisztémához? A ballibsi kampányokat egyébként meg bíróság által jogerősen elítélt Soros pénzeli.Az Ep vákasztási kampány során a Momentumnak kb. tízszer annyi hirdetése volt a közösségi oldalakon,mint az Lmp-nek.Ez kurva sokba kerülhetett.Mibű..?

nincs1itt 2019.06.15. 23:23:35

@György Csaba Nagy: mondj végre valami olyat is, ami tényeket, neveket, célokat tartalmaz! kerekasztal, megbeszélés, mennyé má' a bánatba! öcsi, figyejjé csak a zöregre! egyetlen olyan "ellenzéki" sincs, akiről ne lenne valami kompromittáló, ha esetleg még sincs, akkor annyira impotens, hogy az oviban is viagra volta jele...

nincs1itt 2019.06.15. 23:27:37

@György Csaba Nagy: miről beszélsz? a briteknél? ostoba! láttál már fontot, a bankjegyre gondolok! ki van rajta? na ki? nem a demokrácia portréja! hanem a királynéé! ki nyitja meg a parlamenti ülést? enélkül ne is kezdenek el dolgozni? na ki? nem a mis demokrácia! hanem erzsébet(még ma), holnap majd következő király/-né. mijafaxomról beszélsz?

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.16. 06:33:58

@Veszéjben a lyogállamiság !: "A brit választási rendszer lehetőséget ad arra"
Van egy kurva nagy bibi az okfejtésedben orbanisztáni birka. A brit rendszert az összes politikai párt támogatásával hozták létre, az orbanisztánit meg egy elmeroggyant nyelvharapdáló geci találta ki, amikor ballábbal felkelve épp a legújabb bosszúját forralta. No ezért is fog megbukni, mint a szarkotmánya, amit szintén így alkotott. Amikor egy másik párt kétharmadot szerez, úgy fogja eltörölni mindkettőt, mint macskát szarni, hogy közös megegyezéssel, és nemzeti konszenzussal alkosson egy újat.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2019.06.16. 06:37:17

@nincs1itt: A brit rendszerben a királynénak annyi szava sincs, mint itthon gyurcsánynak. Viszont az ilyen orbánhoz hasonlatos kretének dúlását meg tudja akadályozni, a nemzetük érdekében.

6.Lenin 2019.06.16. 09:39:25

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:

Mi lenne a nemzet érdeke, és kinek is kéne ezt meghatároznia? Hol döntenék ezt el. kik?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.16. 10:02:45

@6.Troll: "Mi lenne a nemzet érdeke"

Ez csak egy hazaárulónak kérdés. Természetesen a nemzet érdeke a magyarság felemelkedése, társadalmi ék csökkentése, szegények, elesettek felemelése, egyenlő életesély minden gyereknek, kiváló oktatás, egészségügy, a hazai ipar fejlődése, versenysemlegesség, határok nélküli Európa, a magyarság egyesítése, nemzetállamok, nacionalizmus, fasizmus, gyűlölködés visszaszorítása. Ha nem vagy biztos benne, akkor nézd meg, mint csinál Ondó Viktor, a magyar nemzet érdeke mindig annak szöges ellentéte.

6.Lenin 2019.06.16. 10:14:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Szerintem meg pontosan most zajlik az, amiről írsz. Eddig ezt egyik más oldal kormánya se teljesítette.
Ezért kérdeztem, de te a saját verziódat adtad elő. én az enyémet, és a kormányét.

Melyiket támogatják többen? Akkor meg?

Nem a kérdésre válaszoltál, hanem előjöttél a saját elképzeléseddel.
A kérdéseim továbbra is érvényesek.

Pl a magyarság kérdése miként oldható meg,. ha a kirekesztesz belőle néhány millió magyart?

Egyenlő esély nincs, hiszen nem születünk egyforma képességekkel. Vannak, akik egészségesen élnek, vannak önpusztítók. Miként lehetne nekik azonos ellátást biztosítani? Mások rovására?

Szóval, mi a nemzet érdeke, hol, és kik döntik ezt el? Pénzéhes gazember spekulánsok?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.16. 10:20:02

@Veszéjben a lyogállamiság !: "A ballibsi kampányokat egyébként meg bíróság által jogerősen elítélt Soros pénzeli."

Nincs olyan párt, hogy ballipsi. Vannak baloldaliak, vannak liberálisok, a kettő nem átjárható. Soros György a rengeteg jótékonykodáson kívül tavaly mintegy 150 millió forinttal támogatta a TASZ-t és más jogvédő és korrupció ellenes civileket, de nem adott egy kanyi pénzt sem politikai kampányokra.

A laposföldhívő fideSSfasszopók ilyen baromságokat simán benyelnek, mert a TV mondta.

"Lenin egy gomba, mivel a páncélozott autó, amiből Lenin híres beszédét adta, pontosan úgy néz ki, mint a gombák gyökérzete."

Röhögnék, ha ez nem lenne rettenetesen szomorú.

index.hu/tudomany/til/2019/06/16/vlagyimir-iljics-lenin-gomba-hoax-osszeeskuves-elmelet-aldokumentumfilm-szovejtunio/

6.Lenin 2019.06.16. 11:11:33

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Mi van szarzsák? Nehéz a kérdés? Elsunnyogtál, szokásod szerint.
Eljátszottad ezt már néhányszor.

György Csaba Nagy 2019.06.16. 11:28:39

@nincs1itt: Öszödön... megválaszolta mélyenszántó problémádat, remélem, boldog vagy vele. Pötyögés előtt ajánlatos gondolkodnod.

György Csaba Nagy 2019.06.16. 11:44:43

@nincs1itt: Tudod, az a baj veletek Fidesz-hitűekkel, hogy szedálva vagytok. Elbódított benneteket Viktor minden pénteki szózata, a habonyálás, a köztévé és a lakájsajtó. Elborult elmével gyűlölitek az idegeneket, szomszédokat, értelmiséget, Brüsszelt, Sorost, de legfőképp bennünket, hazai liberális beállítottságú honfitársaitokat, noha nem tudjátok, mi is a liberalizmus. Számotokra az egyéni és közösségi szabadság szitokszó lett. Helyette nemzethyek és keresztények lettetek, vezényszóra, bár ezeket sem tudjátok, mit is jelent. Te ennek is a legalja vagy, egy kocsmatöltelék szintje. Válasz után, vagy inkább előtte vagy helyette zuhanyozz.

György Csaba Nagy 2019.06.16. 11:56:31

@Veszéjben a lyogállamiság !: Farage egy kókler, végighazudta a Brexit-folyamatot, most pedig meglovagolta, hogy mindenki beleunt a 3 éves sárdagasztásba. Az EU-választáson kapott 35%-ot, nem a parlamentin, ha a Brexit végre lezajlik és látható lesz az eredmény, aligha marad belőle valami. A területi képviselet elvével nem bajlódom, az olyan magas nekünk, mint tyúknak a szénarács: a frakciófegyelem szerint, mikor Viktor üzeni, melyik gombot nyomja a honatya, ki álmodik területi érdekképviseletről?

nincs1itt 2019.06.16. 12:00:06

@György Csaba Nagy: tudod az baj veletek liberális hitűekkel, hogy szedálva vagytok! elbódított benneteket a ?, esetleg önmagatok? elborult elmével gyűlölitek azokat, akik másként gondolkodnak, mint amit ti, demokratikusan és liberálisan meg szeretnétek szabni. nem tudjátok mit jelent az ateizmus, liberalizmus bár vezényszóra azok lettetek. így igaz a helyi wirtshaus-ban van a stammtisch, ahol összeülünk a szomszédokkal, munkatársakkal, falubeliekkel és két pofára gyűlölünk mindenkit, aki nem bajor... ja, nem! miért is ajánlod a zuhanyzást? tudod, más szemében a szálkát, a sajátjában a gerendát sem! ennek az a lényege, hogy a szálka is fa, a gerenda is fa, de eltér a méretük. tehát projektálod a saját kis gyengeségedet?! kicsi rigó, szerintem alaposabban fel kellene készülnöd, ha egy kocsmatöltelékkel akarsz vívni! elég régóta nem élek mo.-on ahhoz, hogy kicsit másként lássam a te beszűkült kis világodat!
kellemes árnyékboxolást, léggitározást és más teljességgel hatástalan áltevékenységet kívánok a hozzád hasonló "liberálisoknak", akik első gondolata a másik lenézése, sértegetése. ugyan semmi érdemlegeset nem tettél le az asztalra, várhatóan ez nem is fog változni! csókollak egy szociális piacgazdaságból, a vadnyugatról szeretettel!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.16. 12:06:25

@nincs1itt: "liberális hitűekkel"

Mármint pontosan kikkel? A hazaáruló bolsevik fideSSfasszopók mindjárt a liberális értékekért kampányolnak, ha a hazugságaikat kimoderálják. :))

Milyen liberálisokról képzelegsz? Szerinted mi a liberalizmus?

Az is liberális érték, hogy egyáltalán szavazhatsz, 80-as IQ alatt enélkül nem is járulhatnál az urnához. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.16. 12:12:52

@6.Troll: "Egyenlő esély nincs, hiszen nem születünk egyforma képességekkel."

Ez nem logikai összefüggés, te kretén. Egy értelmes mondatot se vagy képes leírni a nagy trollkodási erőfeszítésedben.

Magyarországon a gyerek tanulmányi előrehaladását a szülei státusza határozza meg. Magyarországon nincs egyenlő esély.

Finnországban a gyerek tanulmányi előrehaladását a szorgalma és képességei határozzák meg. Finnországban van egyenlő esély.

nincs1itt 2019.06.16. 12:25:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: látom te sem érted, de talán sokadik olvasásra és némi segítséggel menni fog... nagy szerencse számodra is ez 80-as küszöb, igaz?

György Csaba Nagy 2019.06.16. 12:31:09

@nincs1itt: Ez új helyzet, hogy te a bajor hegyek közül nézel a világba. Biztos mély a völgy, de ez nem ingat meg a tudatban, hogy onnan helyesen látod és ítéled meg a mai magyar valóságot. A Stammtischnél sörözve, 2 böfögés közt, nyilván bölcs szavak hangzanak el Magyarországról, sőt, a világ állapotáról. Megfejtettétek-e, miért tartja a bajorokat faragatlan parasztnépnek a többi német? Miért nem szeretik a volt NDK-sok a nyakukra szabadult mindentudó nagy wessie fehér embereket? Hogy lehet az, hogy egy liberális szociális piacgazdaságba befészkelt magyar kőkorszaki elveket őriz és hirdet? Jobb jeked a Stammtischnél maradnod, a világ bonyolult.

6.Lenin 2019.06.16. 13:02:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Egyenlő lehetőségek vannak, esély nincs sehol. A legtöbb tehetséges gyerek vidéki.
Finnországban aztán a sok tehetséges gyerekből miért lesznek vodkavedelő alkoholisták?

A szar ott is büdös, ott is vannak börtönben, és gyilkosok is vannak.
Mi a faszért nyugtatgatod magad ilyen marhaságokkal,

De még mindig nem a kérdéseimre válaszoltál, szarzsák. Az nem megy?

nincs1itt 2019.06.16. 13:49:23

@György Csaba Nagy: semmit nem értesz, csak személyeskedésig jutsz... kellemes dagonyázást a "völgyben"

taga20 2019.06.16. 14:01:56

@nincs1itt: "semmit nem értesz, csak személyeskedésig jutsz... "

azé bakker, te sem vagy egy aszthiszi szent ferkó haver!:)))

nincs1itt 2019.06.16. 14:04:10

@taga20: az mindég úgy kezdődik, hogy én visszaütök teccik tunni pedellus bá'!

taga20 2019.06.16. 14:10:12

@nincs1itt: hogyne tudnám kisfijam!:)))

azé az mindig boldogsággal tölt el, mikor a nácik irtják egymást:)))

444.hu/2019/06/16/alapitok-leptek-ki-a-mi-hazank-mozgalombol

György Csaba Nagy 2019.06.16. 14:26:14

@nincs1itt: Aki az angol demokrácia állapotát a bankjegyábra és a megnyitási ceremónia alapján méri, az mindent ért a világon. A tisztes öregkor kinek az élettepasztalat adta bölcsességet, kinek a demenciát hozza el. Neked az utóbbitól már nincs félnivalód.

nincs1itt 2019.06.16. 14:30:04

@György Csaba Nagy: ó te szegény! de a tiéd mennyeknek országa!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.16. 14:40:30

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Ezt honnan tudod nagyokos? A Ukip pl. nem is létezett még..Egyébként rendszerváltáskori magyar választási rendszer is a rendszerváltó pártok egyetértésével jött létre,ahogy az az alkotmány is, amely lehetőséget biztosított megváltoztatására kétharmados többség esetén.Vagyis az alapító atyák nem akarták bebetonozni a választási rendszert.A 2010 után előálló új választási rendszer pedig éppúgy vegyes,és egyfordulós,mint a német..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.16. 14:52:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Baloldali-liberális..Ez megfelel?Mellesleg a dk se nagyon tudja eldönteni,hogy hová tartozik.Vágó liberálisnak tartja a pártot Gyurcsány baloldalinak.Csiki-csuki?Mikor melyik hangzik jobban?
Soros pedig egy bíróságon elítéln pénzügyi bűnöző,aki az összecsalt pénzt politikai befolyásszerzésre használja.A migration aides Siewert is azt mondta azon a bizonyos hangfelvételen,hogy a politikai befolyásszerzés a lényeg..

befolyé

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.16. 15:09:35

@György Csaba Nagy: A brexit előtt is annak tartottátok aztán mi lett a vége?Persze a tökös Boris Johnsonnal nehezebb dolga lesz mint a színtelen szagtalan vén boszorkával..
Mindenesetre a brit választási rendszer sokkalta alkalmasabb egy politikai erő parlamenti felülreprezentálására mint a magyar.Utóbbi rokon a némettel,ugyanolyan vegyes rendszerű.A tisztán arányos rendszerben pedig sokkal inkább szavazógépekké válhatnak a képviselők,hisz nem kell egy adott körzet érdekeit sem képviselniük..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.16. 15:24:33

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Baloldali-liberális..Ez megfelel?"

Nem. Baloldali, jobboldali, liberális, fasiszta. Baloldali és jobboldali és liberális és fasiszta. Baloldali vagy jobboldali vagy liberális vagy fasiszta. Ezek értelmesek. Baloldali-jobboldali-liberális-fasiszta nincs.

"a dk se nagyon tudja eldönteni,hogy hová tartozik."

Az nem párt, hanem szekta.

"pénzt politikai befolyásszerzésre használja."

Már mondtam, hogy nem. A magyarok felemelkedését támogatja. Nézd meg, kinek ad pénzt. Persze nem tud Ondó Viktor milliárdjaival versenyezni, amivel a geci a magyarság tönkretételén dolgozik.

"A migration aides Siewert is azt mondta"

A bájerzsóti meg asszonta, hogy a Pápa egy demens vénember. Kiafaszt érdekli, mit mond egy futóbolond.

György Csaba Nagy 2019.06.16. 15:36:40

@Veszéjben a lyogállamiság !: Nehéz veled, nem vagy egy befogadó elme. Kinek lesz nehéz dolga Johnsonnal? Az Eu-nak biztosan nem, újratárgyalás kizárva. Saját népének inkább mert délibábot kerget. A toryk tudják, mit nem akarnak, és az minden. Azt még nem tudják, mit akarnak, pláne hogy mi elérhető. Aki egy ilyen zavaros tóban főbéka akar lenni, az sztem eleve eszement. Öröm, hogy közel a végkifejlet.
Az arányos képviseletet azért tartom jobbnak, mert könnyebb vele az ügyre tekintő érdemi szavazás. A fő cél jó törvények hozása lenne, ennek eszköze pedig hozzáértő képviselők szakértői véleményeken alapuló érdemi vitája. De a fő ellenség a frakciófegyelem jelen rendje, azt kellene törvényben megtiltani, hogy az érvekkel meggyőzésen túl bármely eszközt bevethessen bármely frakcióvezetés. A jelenleginél terméketlenebb szavazógépet elképzelni sem lehet.

6.Lenin 2019.06.16. 15:38:13

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"A bájerzsóti meg asszonta,"
"Már mondtam, hogy nem. "

"Kiafaszt érdekli, mit mond egy futóbolond. " Te azt se érted, amit te írsz.

Mi van a kérdésimmel, szarzsák?

taga20 2019.06.16. 16:21:51

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Persze a tökös Boris Johnsonnal nehezebb dolga lesz"

ez a belterjes angol retek egy fasz. kábé akkora, mint fárázs!

és te ilyen arcokra izgulsz fityeszretek?

taga20 2019.06.16. 16:23:23

@6.Lenin: papa, a kérdéseid olyanok, mint ha valami fogyatékos adná elő a kisegítő iskolából!

6.Lenin 2019.06.16. 16:28:21

@taga20:

Akkor válaszolj rá te. Amennyiben nem, igazolod, hogy ki is a fogyatékos, a cicus már igazolta , ő az, egy rakás szar. Rajtad a sor.

taga20 2019.06.16. 16:32:15

@6.Lenin: mire vagy kíváncsi nyugger? kérdezz!

6.Lenin 2019.06.16. 16:36:55

@taga20:

taga20, tudom, hogy ez tőlem egy inkorrekt kérés volt tőled. (előre tudtam a válaszodat)
Bocs.

taga20 2019.06.16. 16:45:57

@6.Lenin: "taga20, tudom, hogy ez tőlem egy inkorrekt kérés volt tőled. "

az a baj veled fityeszretek, hogy ugatod a magyar nyelvet, és ráadásul még fölényeskedsz is.

túlzott elvárás volt tőlem, hogy egy normális kérdést kapjak tőled. ennyi.

de mit is várhatnék egy faék fityeszsavazótól :)))

6.Lenin 2019.06.16. 16:51:19

@taga20:

Ezt te írtad

"papa, a kérdéseid olyanok, mint ha valami fogyatékos adná elő a kisegítő iskolából!"

Előttem nem kell megjátszanod a .......... t. Szeretnéd, ha leírnám? Ne akard, de nekem se okozna semmit, lényegtelen.

nincs1itt 2019.06.16. 19:00:59

@György Csaba Nagy: látod ezért nem leszel te és a hozzád hasonlók komolyan vehető valakik. először büdös fideszes bunkó vagyok, aztán amikor a te szerény képességeiddel is felfogtad, hogy nem az vagyok, akkor rögtön "paraszt bajor" akiket tudvalevőleg mindenki lenéz és utál, sőt mindent jobban tudó wessie... aki kocsmában böfög, és világmegvált szakmányban. halkan jegyzem meg, mo.-val ellentétben bajor paraszt, bunkók valós demokráciában és meglehetős jólétben élnek. ezt nem a hangyák hordták össze... mi több nekem is részem van/volt benne.

György Csaba Nagy 2019.06.16. 19:34:05

@nincs1itt: Tettél egy tétova lépést az emberré válás útján. Lapozd fel, hogyan indítottál: védted a védhetetlent, a Fidesz országlását, hülyeséget beszéltél az angol demokráciáról, ismeretlenül minősítettél. Ehhez képest sokat szelídültél. A lényeg maradt: működő demokráciában élve egy nem működő, autokráciába fulladt ország vezetésével szimpatizálsz. Ha nem érzed ezt bizarrnak, sajnállak. Rendben, hogy az ember hajlamos elfogadni környezete befolyását, de akkor fogadd el egészen: onnan nézve pláne anakronisztikus, balkáni, feudális, amit Orbán velünk művel, szíveskedj ezt nem védeni, hanem elítélni.

nincs1itt 2019.06.16. 20:42:31

@György Csaba Nagy: látod még nem mindig nem érted! mo. NEM orbán alatt züllött el, ő nem ok, hanem következmény!
minősítem, amit csak akarok! ugyanis liberális demokráciában ez lehetséges! te viszont csak lenézően próbáltál kezelni, mindabból kiindulva, amit meg sem értettél! egyszerűbb lenne, ha azt mondanád: "bocs, mit is akartál mondani?" nem kell felsőbbrendűnek képzelni magad, az egy másik világnézet!

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.16. 21:46:38

@György Csaba Nagy: Faragenak te zseni.A következő parlamenti választáson biztos jobban örült volna ellenfélként Maynek,mint Johnsonnak.
A világ számos parlamenti renszerében alapvető elem a területi képviselet elve,mégha ez neked nem is szimpatikus.A német rendszer is ilyen..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.16. 22:04:00

@taga20: Szörnyű lehet neked feldolgozni,hogy a brit miniszterelnök egy fehér férfi lesz,és nem egy pakisztáni muszlim,vagy egy leszbikus néger nő.:)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.16. 22:12:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Bevándorláspárti szervezeteket témmogat ,illetve olyan álcivil szervezeteket,amelyek az adott ország törvényesen megválasztott vezetését próbálják destabilizálni,elmozdítani,hogy aztán bevándorláspárti erők kerülhessenek hatalomra.Siewert egyértelműen önleleplezést hajtott végre.Amit mondott,azt a Migration Aid munkatársaként mondta,míg Bayer újságíróként a véleményét..

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.17. 03:16:51

@Veszéjben a lyogállamiság !: "Bevándorláspárti szervezeteket támogat"

:))

Mondj már egy olyan civil szervezetet, ami illegális bevándorlókat hoz az országba. (És független Rogán Antal bevándoroltatótól.) Meg laposföld, meg gyíkemberek... Olyan zöldségeket beszélsz. :))

6.Lenin 2019.06.17. 09:34:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Szarzsák!
"Mondj már egy olyan civil szervezetet," ilyenek nincsenek, a Soros által pénzelt szervezeteknek semmi közük a civilekhez. Ezek a szervezetek külföldről pénzelt ügynökök hálózata. Fizetett ügynökök.
Mellesleg hoznának illegális bevándorlókat, de ott a kerítés, és a törvény. Így csak az örszágot mocskolják másik fizetett ügynökök előtt, nyugaton.

Nagyon ideje volt már a jog elé vinni őket, mint ezrek haláláért felelősöket. Remélem a gazember spekuláns megéri még, hogy ezért is elítélik, és majd véres kézzel dobják a gödörbe.

György Csaba Nagy 2019.06.17. 10:12:14

@Veszéjben a lyogállamiság !: Felértékelsz, annyira zseni nem vagyok, hogy a parlamenti választáson a 2 brexitert lássam a ringben. Addig lezajlik a Brexit, mindenki megnyu8gszik vagy felidegesedik, a toryk maradnak, Farage alatt elolvad a jég, párt nélkül lesz ki volt: kutyabolha.
Választási rendszer annyi van, ahány ország, nekem csak a mienk fáj, de az nagyon. Bármi új csak jobb lesz. Hogy milyen, arról döntsön a felséges nép, a szuverenitás egyetlen forrása.

6.Lenin 2019.06.17. 10:24:11

@György Csaba Nagy:

"Bármi új csak jobb lesz. Hogy milyen, arról döntsön a felséges nép, a szuverenitás egyetlen forrása. "

,A nép döntött, 3x is. Igaz nem úgy, ahogy te/ti szerettétek volna, de ez van.
Győzzétek meg a népet, hogy legközelebb úgy döntsön.

Ne te/ti döntsetek helyettük. Ennyi. Ezt kéne már felfogni, hogy néha a nép nem kér belőletek.
Egy demokráciában az érvényes szavazatok többségét elnyerők képviselik a népet.

György Csaba Nagy 2019.06.17. 11:03:13

@nincs1itt: Látom, még mindig nem érted: Orbán gyökeresen új rendszert vezetett be: az állami és EU-forrásokból kizárólag hű udvarnépét, családját és magát gazdagítja, ezzel a gazdaság versenyképessé tételét kizárja, megteremtette a rendszerszintű lopás feltételeit az Ügyészség, Alkotmánybíróság, bírák. országgyűlés maga alá gyűrésével, korlátozta az önkormányzatok forrásait és jogkörét, gátol minden civil szerveződést és vegzálja őket, ezzel a szükséges polgárosodás gyenge csíráit is elfojtja, ifjaink nevelését egyházi keretbe tereli. Mindezzel a nálunk soha meg nem szűnt feudalizmus egyre mélyebb bugyraiba taszítja az országot. Állandó hamis ellenségképet szít hazug propagandával (EU, migránsok, Soros, liberálisok), ostromlott vár érzetét keltve, hogy az avatott védő szerepét magának fenntartsa, valójában mindenkivel összeveszejt bennünket. Korrumpálja az értelmiséget, akit nem tud, anyagilag és tevékenységében korlátozza. Ma Magyarországon -a külföldi tulajdonban lévő gazdasági részen túl-mindent ő irányít, noha a hatalomtechnikán kívül semmihez nem ért. Ő és csókosai maffiamódszerekkel dolgoznak, rabolják a közpénzt, az udvar körein kívüli gazdasági szereplők tulajdona nincs biztonságban, szabad préda. Fojtogató rendszerben élünk, melynek se jelene, még kevésbé jövője. Ezt a rendszert vetted te védelmedbe, egy liberális piacgazdaságból, mint később kiderült. Mindentudó wessieként viselkedtél, lehülyéztél, kisrigóztál, nem csodálkozhatsz reakciómon. De ez már nem közérdeklődésre méltó, kettőnk ügye, nyalogasd megérdemelt sebeidet, és tájékozódj alaposabban, mielőtt ítélsz.

György Csaba Nagy 2019.06.17. 11:13:41

@6.Lenin: Hát ez az! Ha te úgy látod, hogy választási rendszerünk a népakarat tiszta érvényesítése, a választások lebonyolítása pedig stiklimentes, szabad, a választást megelőző propaganda őszinte és elfogulatlan, hogy ezek összerakva a nép érdekének és akaratának hű kifejezői, akkor talán az Orvosi Szemlében kéne írnod.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.17. 12:29:57

@György Csaba Nagy: Ha ezt 6.Trollnak írtad, akkor kár belé, ő nem is olvassa, csak beleköt, ez az élete. Ha nekünk írtad, akkor köszönjük, kiegészíteném azzal, hogy Ondó Viktor tönkretette az oktatást, összeszerelő robotokat képeznek, nem gondolkodó embereket, minimális az általuk termelt érték. A társadalom, gazdaság fejlődése zsákutcába került, mert a szegény gyerekek 90%-a nem tanulhat tovább, és ők vannak nagy többségben, eltartjuk őket, ahelyett, hogy ők tartanának el minket.

6.Lenin 2019.06.17. 13:01:18

@György Csaba Nagy:

Nem, én úgy látom, hogy kb 3 millióan szavaztak a Fideszre, és 5 millióan nem.
Tehát simán lenne lehetőség a Fidesz leváltására, csak.... és itt a bajotok szerintem.

Állítólag szar minden ebben az országban, tehát túlságosan nem is kéne győzködni a választókat, ......vagy?

Amiről te írsz, az a te véleményed, amivel kevesen értenek 1et.

Kivéve néhány rakás szar, mint a cicus is, de őket meg ki nem szarja le?

Az, hogy nem találjátok a megoldást, nem a kormányon lévők, de főleg nem a választók hibája. Csak meg kéne győzni őket arról, amit írsz, de az még jobb lenne, ha inkább arról írnál, mit is csinálnátok jobban.
Eddigi tevékenységetek csak kárt okozott az országnak, és ezt nem is kell nagyon bizonyítani. Annyira tényleg nem feledékenyek a választók.

Mellesleg én is örülnék megy valóban kormányzóképes ellenzéknek, mert akkor mérhető lehetne valóban mindkettő valós teljesítménye. Most ezt nem lehet, mert nincs megfelelő viszonyításra lehetőség.

6.Lenin 2019.06.17. 13:03:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A te véleményed nekem már egy rakás szart se ér. Egy sunyi kis féreg vagy a szememben.

György Csaba Nagy 2019.06.17. 13:21:17

@6.Lenin: A bajunk mindenki baja, a tiétek is, csak nem látjátok, mert el vagytok kábítva. Türelem, mivel a rendszer fenntarthatatlan, bajai egyre nyilvánvalóbbá válnak. Én nem vagyok politikus, nem ragadtatom tettekre magam, csak dumálok, sajnálkozom és várok, abban a meggyőződésben, hogy a rafináltan szőtt ködhálóból a népakarat majdcsak utat tör magának, s a rendszer támogatói akkor nagyon fogják szégyellni magukat. Te pl. kezdheted.

6.Lenin 2019.06.17. 14:05:34

@György Csaba Nagy:

Mitől lennék elkábítva? 74 éves vagyok, átéltem már néhány dolgot Mo-on (is, meg kint is).
Nem minden tökéletes, soha nem is lesz, hiszen a hivatalokban ellenzéki (vagy ellenséges szándékú)honfitársaink is ügyködnek.
A környezetünkben sem mindenkinek az érdeke, hogy a jelenlegi kormány legyen "sikeres".
Ezek sokkal összetettebb dolgok, és nem mindig van lehetőség még a népnek sem, hogy a maga javára döntsön.
Amit itt löx, annak nagy része az egy óvodás vágyálma, vagy megpróbálod a másikat hülyére venni. Egyik verzió sem nyerő, nálam sem, és a jelek szerint másoknál sem.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.17. 15:23:52

@György Csaba Nagy: Politikában,szerelemben soha ne mondd,hogy soha..Farage-t mindenki kiröhögte a Brexit népszavszás előtt,majd a brexit győzelme után temették,hogyhát elfogyott a témája,aztán mégiscsak megnyerte az EU parlamenti választást..Persze a torykban felébredt az életösztön,és várhatóan egy karakteres politikust választanak miniszterelnöknek.Ettől még a brit rendszer sokkal inkább felülreprezentál,mint a magyar,mely a német választási rendszerrel rokon..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.06.17. 15:50:03

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem tud hozni az országba,mivel a kormány lezárta a határokat.Egyébként megtenné..Siewert önleleplezése egyértelműen utal a politikai befolyásszerzésre való törekvésre..

György Csaba Nagy 2019.06.17. 16:33:32

@6.Lenin: Tényleg sok mindent átéltél, bár az élő névadódat lekésted, de rögzült benned "az ellenség a pártban van" lózung. Rossz hírem van: nincs Párt, nincs kormány, nincs Parlament, semmi nincs, csak Orbán. Akik körülötte színre lépnek, csak akarat nélküli bábok, akiknek szabad néhány szólammal aláfesteni a Nagyúr döntéseit. A Párt nem tanácskozik, meghallgatja a szózatot. A kormány szerkezetileg is beteg (pl. a legfontosabb terület, a gazdaság egybevonva egy jellegtelen hivatalnok alatt, nincs önálló pénzügyminisztérium), a kormánytagok részben udvari bolondok, részben székdíszek, de minek is másképp, hisz mindenben Viktor dönt, a Parlament szavazógép, vezényszóra nyomja a gombot az elfuserált törvényekhez. Nincs csapatmunka, Viktor egyedül mindent jobban tud. Ez ma Magyarország, ehhez tapsikoltok. Csirketolvajok vagytok, szavazva részei a nagy rablásnak, holott tőletek is lopnak, de ti a győztes vigyorával szemlélitek a pályát. Ehhez nekem nincs hajlamom, még nem estem át 2 agyvérzésen, mint nagy névadód.

6.Lenin 2019.06.17. 17:00:28

@György Csaba Nagy:

Ne haragudj, de már írtam, hogy a véleményeddel nem tudok mit kezdeni. jogod van hozzá, de nem sok az alapja. És majdnem érdektelen is.
Mennyivel jobb, ha egy hatalmon lévő kormány külső érdekek mentén hoz döntéseket?
Mennyire szólnak bele ebbe a NÉPEK ?

Ma az én, és sokaknak teljesen eltér a véleménye a tiédtől. a gyakorlat eddig minket igazol. Mi lesz később? Rossz irányba is mehetnének a dolgok (ellenzék hiányában) ?
Benne van, mint mindig mindenhol, minden esetben.

Akkor váltani kell. ezért lenne kívánatos egy kormányzásra képes ellenzék megléte. Nincs, és ez nem a kormány hibája. Bármit próbálsz ennek az érdekébe indokként felhozni.

Amennyiben az ellenzéki média propagandája igaz lenne, nem lenne gond a kormányváltás, sőt annak sincs alapja, hogy valóban egy kívánt kormány jönne utánuk.

Miért nem ezekről vitázunk? Mi is hiányzik valójában. Kinek kellene ezért tennie?

Leváltják ezt a kormányt, rendben, aztán megszavazzák ismét a Gyurcsány vezette, bárkit kiszolgálni képes, tehetségteleneket. Akkor az kinek a hibája lenne?
Akkor jól döntenének a választók? Volt már néhányszor ilyen, és hová vezetett?

Mi a faszért kellene nekünk magyaroknak mindig mindent újrakezdenünk? Mert bizonyos külső érdekeknek ez felel meg? Színes üveggyöngyökért ez megérné?

Millió kérdés, miért nem ezekre keressük a válaszokat?

György Csaba Nagy 2019.06.17. 17:40:34

@6.Lenin: Miért kellene újrakezdenünk? Mert teljesen rossz irányba "haladunk", és jelen rendszer képtelen a megújhodásra. Nem tudom, a leírtakon felül mi kell még neked, hogy ezt belásd. Ütőképes ellenzék tényleg kellene, de nincs, mostanában sajna nem is lesz, mert nincs rá tömegigény, a nép jobbágyszemléletű és kábult. Ez annyit tesz, hogy a megoldás késik, de eljön, mert a rendszer bajai egyre fokozódnak.
Hogy az alternatíva idegen hatalmak kiszolgálása lenne, az agyrém. Gazdaságilag ki vagyunk szolgáltatva, jobban aligha lehetne, politikailag az EU- és NATO-tagság köt, semmi tartalma a nemzethyeskedésnek, sem riogatásodnak. A korrupció, nepotizmus és klienspolitizálás az, ami megnyomorít bennünket, ezek leküzdését vagy akár javulást Orbántól nem lehet várni.
A titeket igazoló eredmények azzal kezdődnek és végződnek, hogy Európához hangyányit zárkóztunk, szomszédságunkhoz lemaradtunk. Egy személyiségzavaros ember diktatúrájától jobb jövőt, egészséges működést várni óvodás álom. Ezért kell újrakezdeni, olyan-amilyen ellenzékkel is, mert most csak sodródunk valódi kormányzás nélkül, rossz irányba.

6.Lenin 2019.06.17. 17:58:46

@György Csaba Nagy:

" Ütőképes ellenzék tényleg kellene, de nincs, mostanában sajna nem is lesz, mert nincs rá tömegigény, a nép jobbágyszemléletű és kábult. "

Gondolom személyesen ismersz mindenkit, és nyilván ezt meg is beszéltél velük.

A megoldásról ezek szerint halvány fingod sincs. Rossz helyzetértékelés miatt nem is lehetne.

Kösz az eddigi közreműködésed, de veled erről a kérdésekről értelmetlen tovább véleményt cserélni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.17. 18:03:17

@György Csaba Nagy: "Nem tudom, a leírtakon felül mi kell még neked, hogy ezt belásd."

Agy.

György Csaba Nagy 2019.06.17. 18:40:54

@6.Lenin: Utolsó mondatoddal egyetértek, Pá, örök időkre!

6.Lenin 2019.06.17. 18:43:02

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te szarzsák, ha lenne agyad válaszoltál volna kérdéseimre.

tamáska99 2019.06.20. 11:20:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nagyon-nagyon útszélire butított kifejezésmóddal rendelkező kocsmai csövesek irányítanának tán holnaptól??? Isten remélhetőleg megment tőletek...!!!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.06.20. 12:07:59

@tamáska99: "csövesek irányítanának tán holnaptól?"

Az jó lenne. Azok se irányítanák az országot, mint Ondó Viktor, de legalább nem lopnák el a GDP 3%-át. Sőt, ha hagynák, hogy a szakemberek végezzék a dolgukat, még Romániát is lehagynánk.

tamáska99 2019.06.20. 12:45:24

Hatalmat undormány módon és minden áron... a másikat kicsit sem tisztelve, a múltat semmikép sem akarni ismerni! """szakemberek... lopás meg még a románok is""" demagóg populista szöveg alpári módon kifejezve::: GRATULA kicsi cirmos...!
süti beállítások módosítása