B1 blogcsaládVajon a Veritas is közre akar működni kollégáik ellehetetlenítésében?

2019. június 03. - jdesi

A kormány az Akadémia mellett az egyik utolsó független szellemi műhelyt is beradálni készül. most az 56-os Intézet nyakára tette a kést. Írtunk már arról, hogy korábban Szakály Sándor a Veritas Intézet igazgatója, akinek szakmailag meglehetősen elfogult és kormány alá rendelt intézetéhez akarták csapni az 56-os Intézetet korábban, amíg tehette, ellenállt ennek a tervnek.

Szakály a hírek szerint akadályozatva van most abban, hogy megszólaljon. Ezért az 56-os Intézet alapját képező interjútár alapítója és sokáig működtetője, Kozák Gyula az alábbiakat tette közzé, amelyben az intézmény főigazgató-helyettesét szólítja fel, hogy ne fogadja el az összevonást.

szakaly_veritas.jpg

Szakály Sándor

VERITAS Történetkutató Intézet
Marinovich Endre főigazgató-helyettes
E-mail: endre.marinovich@veritas.gov.hu

Tekintettel arra, hogy Szakály Sándor kórházban, súlyos állapotban, döntésképtelenül fekszik, Marinovich főigazgató helyettesnek kell levelet írni, hogy utasítsa vissza az 56-os Intézet Veritas Intézetbe olvasztását, különös tekintettel arra, hogy Antall József tanítványának, szellemi örökösének vallja magát.

"Marinovich úr!
Tekintettel arra, hogy lényegében egyidősek vagyunk, pontosan tudom, hogy már nem karrierizmusból tesz bármit is, hanem meggyőződésből, hite szerint. Ha igaz az, hogy ön Antall József híve, emlékének őrizője, akkor az 56-os Intézet Veritas Intézetbe olvasztására természetes reakciója kell legyen, hogy a sajnálatos módon súlyos beteg és döntésképtelen Szakály főigazgató háta mögött hozott döntést akkor is visszautasítja, ha azt maga a miniszterelnök írta is alá. Annál is inkább, mert egyszer már volt egy ilyen kísérlet, amit Szakály főig. visszautasított.
Ezt a levelet, mint az Oral History Archívum alapítója, és évtizednél hosszabb ideig egy fillér állami pénz nélküli működtetője írom. Remélem, lesz önben annyi kurázsi, hogy ezt az aljas és politikailag megbocsáthatatlan gesztust visszautasítja, vállalva ezzel a funkciójától való megfosztást is."

marinovich_endre.jpeg

Marinovich Endre

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6414875274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycmen 2019.06.04. 09:00:13

"A kormány az Akadémia mellett az egyik utolsó független szellemi műhelyt is beradálni készül. most az 56-os Intézet nyakára tette a kést"

Amikor a pénz jön akkor is függetlenek és büszkén visszautasítják, vagy annyira azért nem hülyék? :D
Amúgy miért nem dobják be promóciónak a legjobb munkáikat? Végül is egy műhely a termékeivel tudja legjobban igazolni a létjogosultságát.
Miért érzem úgy, hogy itt lehetnek bajok?

6.Lenin 2019.06.04. 09:23:46

@Gábris szomszéd:

Drága Gábris Szomszéd!

Nektek egy nagy bajotok van, igaz az elég lényeges. Nem tudtok a jelenleginél jobbat, élhetőbbet felkínálni. És ezt a hibátokat megpróbáljátok másokra kenni. Nem fog menni, eddig se ment.
A részletek érdektelenek, mert a lényegét nem értitek, vagy , ha értitek is, a megoldást már nem.
Látszik is a gyakorlatban, nincs támogatottságotok, az a néhány hasonszőrű csapódik hol ide-hol oda. 1re nevetségesebbek lesztek.

Épüljön STADION a CEU helyére.. 2019.06.04. 09:28:03

"beradálni "

Mia faszt jelent ez a beradálni. Valami ujabb genderista lipsi perverzio, egy ujabb nem vagy szexualis kisebbseg ?
A lipsik altal az arabokkal folytatott szexualis jatek ???

Minden ballib bérretteg 2019.06.04. 10:49:20

Itt volt az ideje, hogy az ÁVH-s komcsik hazugsággyárát, végre a magyar történelem, és nemzeti összetartozás vegye át.

Hajrá Magyarország, Hajrá magyarok !

Gábris szomszéd 2019.06.04. 12:56:25

@6.Lenin: Ennyit birtál kinyögni arra tragikus tényre, hogy a geczi gazdid és bandája az álnemzeti farizeus és képmutató "kormányzásával" ismét megágyaz gyuriferiéknek és az új SZDSZ-nek? Hát ennél azért többet vártam tőled.

2019.06.04. 14:45:32

"A kormány az Akadémia mellett az egyik utolsó független szellemi műhelyt is beradálni készül. most az 56-os Intézet nyakára tette a kést" Az utolsó független intézmény Magyarországon a Független Kisgazdapárt volt, de amikor a választóiktól is függetlenítették magukat, akkor ők is felszámolódtak, ezért ma már olyan, hogy független intézmény nem létezik! Persze ez félig vicc, de a lényeg, hogy olyan, hogy független csak a nevében lehet, egy ilyen intézmény meg pláne nem lehet független, amikor eleve politikai céllal hozták létre, hogy kimosdassa a komcsikat.

Gábris szomszéd 2019.06.04. 15:32:57

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Még nem is hallottad, hogy a geczi gazditok úgy váltogatja a "nézeteit", mint Ráhelke a szaros pelenkát? :)

Nix ugri bugri: a Fidesz megszavazza Wanfred Webert

alfahir.hu/2019/06/04/europai_parlament_europai_neppart_fidesz_orban_viktor_manfred_weber

Cycmen 2019.06.04. 16:03:20

@Gábris szomszéd: Jól van öreg, ugyanazon az oldalon ott van még hogy egyenlőre ki vannak zárva, tehát akkor nem is szavazhatnak és lejjebb, hogy visszakapják az összes jogukat és meg sem büntetik őket. Tényleg kurva hiteles forrást sikerült idelinkelned te kretén! És amúgy mi a faszt erőlködsz, tudjuk hogy egy buzi libsi vagy aki mindenben Orbán bukását vizionálja, ne félj, ha megszavazzák akkor megkérik az árát, amúgy meg szerintem mindegylófasz, az eddigiek alapján kretén elnök lesz megint, egy bábu, mert már olyan híreket is lehetett hallani, hogy Webert mégsem jelölik!

6.Lenin 2019.06.04. 16:11:56

@Gábris szomszéd:
Se a DK-ból, se a momentumból Mo-n nem lesz semmi soha. Még összefogva sem. Csak az idióták adják össze a szavazatokat, de, ha összeállnának, akkor sincs többség mögöttük.
Álmodozzatok nyugodtan, senkit nem zavartok vele.

eszti..... 2019.06.04. 16:55:01

@Cycmen:

Gábris, mint libsi? :D :D

Cycmen 2019.06.04. 17:23:22

@eszti.....: Gábris, mint libsi? :D :D........

Azon az oldalon van, egy normális gondolatot nem láttam tőle, egyébként tökmindegy minek gondolja magát, tőlem lehet önmagát megbaszó pedofil kentaur is, ez a színtiszta proliduma a libsik hasznos hülyéinek az ismérve.

Épüljön STADION a CEU helyére.. 2019.06.04. 19:11:31

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "salytószemle? "

Az nincs. Valoszinuleg meg mindig nem talaltak egyetlen egy olyan kulfoldi cikket sem, ahol Orban megsemmisito tortenelmi veresegerol irtak volna. Pedig tuti, hogy mar elorre megirtak ezeket, de valoszinuleg minden elfogultsaguk ellenre is nevetsegesnek ereznek magukat, ha az 52 %-os eredmenyt szanalmas kudarcnak, mutatnak be, mint ahogy azt a hazai liberalis media teszi.

taga20 2019.06.04. 19:23:14

@Épüljön STADION a CEU helyére..:

milyen az időjárás leningrádban gyík?

vagy mi a stájsz a geci haverjánál prágában?

meséjj droid!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.04. 19:25:40

A Momentum programjának része az 56-os intézet visszaállítása és amúgy minden Fidesz intézkedés visszavonása, megsemmisítése.
A régi/új alkotmányt az EUval együtt, összhangban, valamint az USA tanácsát kikérve írjuk meg!!!
Harjá Momentum, az euro-globális ideológia IGAZI képviselője!!!!

nincs1itt 2019.06.04. 20:33:55

@R.V.J.: azért az usa tanácsát nem kérném! mert az az ország amelyik kurta történelméből mindössze 16 évet töltött háború nélkül... khm, hogy is mondjam, kevéssé hiteles...

nincs1itt 2019.06.04. 20:35:56

@6.Lenin: lieber uljanov efti, innen a rothadó kápitálizmusból, csak az láccik, hogy a fő templomba járó o.v. korábban mondott, olyat, hogy "térdre csuhások"... a cápa az egy gerincoszlop a fideszhez képest!

taga20 2019.06.04. 20:36:57

@nincs1itt: én is inkább a ruszkikét kérném ki, me ők tök rendesek voltak mindig:)))

taga20 2019.06.04. 20:38:33

@nincs1itt: nem gilisztát akartál írni?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.04. 20:44:43

@nincs1itt:
Nézd, anélkül, hogy belemennék a részletekbe elmondanám , hogy a fidesz legyőzése utáni rendezésből az USÁt különböző okok miatt nem hagyhatjuk ki. Igazából csak abban reménykedünk, hogy Clinton vagy Biden embere felügyelje-irányítsa a folyamatokat.

Gábris szomszéd 2019.06.04. 21:36:43

@Cycmen: Nem tudsz te semmit mirrmurka, de még azt is elég gyengén. Itt libsizel, miközben a geczi gazdid épp most emeli fel őket. Te is épp olyan vagy, mint
nemzetünk fénylő csillaga, aki praktikusan egy csapóajtót rugdos agyatlanul, ami igen veszélyes mutatvány. Egyik pillanatban még diadalittas pörgőrúgás…Na, ki a király?... a másikban meg már a földön vinnyog, és törött kezével vérző orrát törölgeti. Ez a hír.
A hülyéje! Mit hitt, de komolyan? Hogy megússza? Hogy a fránya ajtó, a nagybetűs valóság nem lendül vissza és veri szanaszét a képét? Hatás-ellenhatás, ilyenek? Isten karikásostora nem ismeri a fizikát? Egyáltalán hogy ment ez át fizikából?
Hónapokig agyaskodik, csapkod, köpköd, osztja az észt maga körül, savazza azokat, akiktől kézen-közön azt a lóvét kapja, amit aztán 0-24-ben a családi malacperselybe tömködnek az udvari strómanjai. Ábrándozik, szervezkedik, építgeti a szép új Európáját, de nem jön rá, hogy a világ az nem fideszfölde. Hogy neki is, a hasonszőrű, buggyant haverjainak is lejárt a szavatossága. hogy a kutyának nem kellenek, kivéve a szétoltott, becsapott, agymosott narancshíveket. :)

nincs1itt 2019.06.04. 21:41:15

@taga20: nem megyek bele megint, cimbora! de sorold fel kérlek az oroszok/szovjetek által kezdett fegyveres összecsapásokat, majd kezdj bele ugyanebbe csak az usa-val...

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2019.06.04. 21:41:45

Ilyesmiket csak akkor szabad csinálni,hogyha ballibsi kézben van a hatalom.Ezesetben természetesen egy progresszív , racionális ,,előremutató átszervezéssel állnánk szemben..:)

nincs1itt 2019.06.04. 21:44:38

@R.V.J.: látom az emlékező tehetség nem erősséged, több alga fogyasztásával növelhető! szóval, az usa keleti partja kicsit kevesebb mint 7000 km-re fekszik kies mo.-tól, mo. nem rendelkezik természeti kincsekkel (tőled eltekintve), ezért semmilyen formában sem érdekes az usa számára, esetleg ha aipac aggódik egy cseppet, akkor megkeresik a tréképen... bidentől és a hasonszőrűektől mentsen meg téged az algatenyészet vezetője!

eszti..... 2019.06.04. 21:45:05

@Gábris szomszéd:

"aki praktikusan egy csapóajtót rugdos agyatlanul, ami igen veszélyes mutatvány."

:D :D

nincs1itt 2019.06.04. 21:47:30

@R.V.J.: kérlek azért részletezd, hogyan kívánjátok legyőzni a fideszt! kezd érdekelni, mert jelenleg, ahogy innen látszik, a trójai falónak az epsomi derby-n, nagyobb az esélye...

nincs1itt 2019.06.04. 21:48:23

@eszti.....: a csapóajtót lehet nem "praktikusan" is rugdosni?

eszti..... 2019.06.04. 21:48:40

Lassan mindenki ballibsi lesz, aki két összefüggő mondatot le tud írni/ el tud olvasni. :D :D

eszti..... 2019.06.04. 21:55:36

@nincs1itt:

Ne piszkáld Gábrist! Végre nem linkekkel kommunikál. Ne törd le az önbizalmát, mert megint olvashatjuk az alfát.
Gyakorlatilag akart az lenni, szerintem. Bár nekem a szőrszálhogatás nem kenyerem.

taga20 2019.06.04. 21:59:54

@nincs1itt: ne haragugy tezsvérem, de inkább maradnék a jenkiknél.

szerintem velük jobban járunk, mint a muzsikokkal;)

taga20 2019.06.04. 22:03:51

@nincs1itt: te képes vagy egy fityeszdroiddal dumálni a fityesz legyőzéséről?

szakadok rajtad srák!:)))

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.04. 22:07:45

@nincs1itt:
Ellősször is én a kékalgát életvitelszerűen fogyasztom, nem mint terápia vagy diéta.

Neked is nyilvánvaló lehetne, hogy az USA ezen belül is a demokrata párt SEGÍTI az oroszellenes koalícióba csatlakozni kívanó politikai erőket így a Momentumot is.
Ezen felül mi azt is nyilvánvalóvá tettük, hogy azonnal csatlakozunk egy Irán ellenes megelőzőcsapáshoz!!! A fidesz által beszerzett német haditechnika kapóra jött és jól be is előztük a román kollégákat az ajánlattal!!!
Azt is hallotam, hogy az iráni háborús menekültek befogadásánál is számítanak ránk.
Természetesen ez önmagában nem lenne elég a győzelemhez, de mi szerencsére Magyarország legtehetségesebb politikusait tudhatjuk a pártunkban!!!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.05. 05:04:02

@R.V.J.: énnem bízok a zusákoknak, míg nem lesz nekilyük lezbikus afróamerikai jiddis elnök asszonyuk

Cycmen 2019.06.05. 07:06:19

@Gábris szomszéd: Mi? Mi? Mi? Mi? Mi?Mivan??????
Mi ez a faszság amit ideraktál? Szedd már össze magad és debil szóképek, meg kifacsart hasonlatok helyett írd már le mások fárasztása nélkül a gondolataid vazze!

Cycmen 2019.06.05. 07:12:21

@eszti.....:" Lassan mindenki ballibsi lesz, aki két összefüggő mondatot le tud írni/ el tud olvasni. :D :D"

Ugye az összefüggő mondattal nem Gábrisra próbálsz célozni, mert amiket leír azoknak nem sok értelme van. Persze ha neked az már összefüggő, hogy egymás után következnek a sorok, akkor úgy nézve igazad van.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.05. 07:16:06

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Kamala Harris-re gondolsz? Ő Clintonita, uh. Szerintem simán elnök lehet!!!!

Cycmen 2019.06.05. 07:29:35

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: " énnem bízok a zusákoknak, míg nem lesz nekilyük lezbikus afróamerikai jiddis elnök asszonyuk"

Inkább a nejeddel törődj, növesztesd meg a haját, mert úgy néz ki mint egy travi és még Macron beleszeret a végén!

Gábris szomszéd 2019.06.05. 08:21:18

@Cycmen: Mit nem értesz fitymaszbirka? Röviden arról volt szó, hogy a geczi gazdid egy seggszáj te pedig onnan kandikálsz kifelé.

Cycmen 2019.06.05. 08:45:50

@Gábris szomszéd: Te nem érted drága barátom a lényeget, miszerint egy buta tahónak tekintelek, tehát nem kell további sorokkal mindezt újra és újra bizonyítanod!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.05. 09:00:22

@Cycmen: allahu növessze hosszura a szakállyát, az a piroschka projektje

6.Lenin 2019.06.05. 09:12:04

@nincs1itt:

Gondolod, hogy minden "csuhás" hisz Istenben?
Vagy mindenki megmarad a nagycsoportos szintjén?

6.Lenin 2019.06.05. 09:14:10

@R.V.J.:

"Igazából csak abban reménykedünk, hogy Clinton vagy Biden embere felügyelje-irányítsa a folyamatokat. "

Segget tetszetek nyalni? Mind1, csak fizessen is érte?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.05. 10:02:19

@6.Lenin:
Ha az orbánrezsim leváltásáról van szó, akkor befogjuk az orrunkat, kinyújtjuk a nyelvünket és hajrá!!!!
Ma hősökre van szükség és a Momentum tele van tehettséges politikusokkal akik ilyen áldozatra is képesek!! Megmentjük az EU integritását!!!!

6.Lenin 2019.06.05. 10:59:51

@R.V.J.:

Nézd, én azt elhiszem, hogy nektek fontos lenne, hiszen már ti szeretnétek lopni, és a seggek tulajdonosait kiszolgálni. Ez világos cél lehet nektek.

De kik fognak ebben titeket támogatni? Az az idióta réteg, akik most is? Ez elég lenne a győzelemhez?
Kétlem.

Cycmen 2019.06.05. 11:12:16

@6.Lenin:" De kik fognak ebben titeket támogatni? Az az idióta réteg, akik most is? Ez elég lenne a győzelemhez?"

Azért egy Gábris, taga, anyádmajma nagykoalíció félelmetes erőt tudna képviselni!

6.Lenin 2019.06.05. 11:30:10

@Cycmen:

Na, igen. Érd-felsőn a 4Csöcsűben, 10 lityi kannásbory után, vagy itt a B1-en.
Kint a friss levegőn szart se érnek.
Ezeknek a pártoknak max 20% lényegtelen időszakban, aztán onnan csak lefelé vezet nekik az útjuk.
Ha a pöcegödör a szemükbe néz, nem tudnak ellenállni, potty, és már a helyükön is vannak.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.05. 12:06:40

@6.Lenin:
Haha, a viccet félretéve, amikor a közeljövőben kiszivárog a videó amin orbán vagy a köréből valaki az oroszokkal próbál seftelni, akkor bukik ugye az egész brancs!!!
Ekkor jön az EU az USA meg az UNICEF és felállítják a szakértői kormányt, ahol persze a Momentum szellemi tőkéjére óriási szükség lesz!!!!

Gábris szomszéd 2019.06.05. 12:13:22

@Cycmen: és szerinted ki a búbánatot érdekel, hogy egy hozzád hasonló orbánseggszolgálatos kit minek néz?

6.Lenin 2019.06.05. 12:58:21

@R.V.J.:

Ez lenne a liberális demokrácia? Seggnyalók némi pénzért (a saját kis nyomorult megélhetésükért) eladnák pillanatok alatt az országot?
Gondolod, hogy sokáig húzná egy ilyen kormány? Volt már, azóta 3x kétharmados az orbáni diktatúra.
Momentum szellemi tőkéje, B+ ezen egy igazán jóízűt nevettem. Kösz.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.05. 13:12:46

@6.Lenin:
A liberális demokrácia az az ahol nem a fidesz meg orbán van kormányon.
A szakértői kormány helyreállítja a fékeket meg ellensúlyokat, hogy a fidesznek ne lehessen többet 2/3-a!!!!
A gazdaságot meg gyorsan a megszokott helyére tesszük az IMF meg a STRABAG segítségével!!!

6.Lenin 2019.06.05. 13:21:20

@R.V.J.:

"A gazdaságot meg gyorsan a megszokott helyére tesszük az IMF meg a STRABAG segítségével!!! "

További jó szórakozást. Szerintem állj le a kék algával.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.06.05. 14:04:20

@R.V.J.: a figyezt meg ki kell zárni mindenbűl
igasságot simcsicska laJosnak!
éljen az unió!

Gábris szomszéd 2019.06.05. 16:14:15

@taga20: A geci is követhetné a példáját a bandájával együtt. :)

"Az itt élők visszakövetelik a régi kisvárosi nyugalmukat és a közös gyarapodáshoz szükséges hétköznapi békéjüket. Márpedig aki előbb tartja magát vásárhelyinek, mint egyik vagy másik szekértábor hívének, az ezt az igényt, ezt az akaratot nem hagyhatja figyelmen kívül. Mára be kellett látnom, hogy az új békeidőket már nem hozhatják el azok, akik a régi háborúskodás főszereplői voltak.

A mi időnk sajnos lejárt. Vásárhelyen változásra van szükség: arra, hogy új fejezetet nyissunk a város történetében.
Azt látnám helyesnek, ha mindazok, akik e polgárháborús időszak megtestesítői, most hátra lépnének egyet és kivonulnának a helyi közéletből. Nem a város hétköznapi ügyeiért dolgozó, gyakran szűk mozgásterű képviselőkre gondolok, hanem a felelős vezetőkre – azokra, akik a politikai harcokat vívták, akik a szekértáborokat a város polgárai szemében megjelenítik.
Én, a legnagyobb városházi frakció első embereként bizonyosan közéjük tartozom. Nem ihatok tehát bort, miközben vizet prédikálok.

A mai napon ezért bejelentem, hogy visszavonulok a politikától és nem indulok az ősszel esedékes helyhatósági választáson.

A holnapi béke legfőbb akadályai azok, akik a mai viszály főszereplői. Én pedig a szülővárosom fejlődésének nem az akadálya, hanem az elősegítője akarok lenni. Ezért köszönök el. Van, amikor az ember a küzdelemmel, és van, amikor a fegyver letételével teheti a legtöbbet egy városért, egy közösségért, egy ügyért.

Végezetül bocsánatát kérem mindazoknak, akiket az elmúlt évek során akarva vagy akaratlanul megbántottam, és köszönetemet fejezem ki mindazoknak, akik a munkámban és a küzdelmemben támogattak.
Mindannyiuktól sokat kaptam, sokat tanultam. Örökre hálás leszek a Gondviselésnek, hogy szolgálhattam ezt a várost. A várost, amely az otthont jelentette őseimnek és amely, remélem, az otthont jelenti majd az unokáimnak is."

Köszönöm, Hódmezővásárhely!

Tisztelettel,
Hegedűs Zoltán

www.facebook.com/hzoltan6800/posts/340525169978581

Gábris szomszéd 2019.06.05. 16:32:16

Seggszáj vitéz minielnökünk ismét leszerepelt. :)

Hivatalosan is eldőlt, hogy nem lesz nagy szélsőjobboldali frakció az EP-ben

444.hu/2019/06/05/hivatalosan-is-eldolt-hogy-nem-lesz-nagy-szelsojobboldali-frakcio-az-ep-ben

A Fidesz is megszavazta, hogy Manfred Weber legyen az Európai Néppárt frakcióvezetője

index.hu/kulfold/ep/2019/06/05/manfred_weber_lett_az_europai_neppart_frakciovezetoje/

Orbán ezúttal elszámolta magát

index.hu/belfold/2019/06/05/orban_viktor_elszamolta_magat_maradna_a_fidesz_az_europai_neppartban/

Orbán Viktor két szék közül a pad alá eshet a Néppártban

hvg.hu/itthon/20190605_europai_parlament_epp_fidesz

Cycmen 2019.06.05. 16:50:04

@Gábris szomszéd: " és szerinted ki a búbánatot érdekel, hogy egy hozzád hasonló orbánseggszolgálatos kit minek néz?"

Félreértettél drága barátom, egy pillanatig sem reménykedtem abban, hogy magadba szállsz és felhagysz az eddig tanúsított büdös bunkó viselkedéssel! :D

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.05. 17:33:44

@Cycmen:

nem kell itt szenvednek, el is húzhatsz a fidess oldalakra járatni a seggnyaló pofád.

vágod nem?

vagy meddig nyalod a csutti czigány valagát itt?

Cycmen 2019.06.05. 17:37:42

@csüngőhasú norvégbáró: "nem kell itt szenvednek, el is húzhatsz a fidess oldalakra járatni a seggnyaló pofád.
vágod nem?"

Nekem kétharmad részben van jogom itt tartózkodni, neked egyharmad részben!

vágod nem?

:DDDDDDDDDDDD

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.05. 17:42:00

@Cycmen:

Nekem kétharmad részben van jogom itt tartózkodni, neked egyharmad részben!

vágod nem?

vágom, élvezd az ittlétet, hiszen a csutti cziggány médiaoldalain a pofád lapos. :D
ott nincs ugatás, ott csend és nyalás van.

mégis a libsi oldalon vered a taknyod, fidessnyik? oly ellentmondásos, és buzis.

héten mennyit lopott az a csutti médiacziggány, azt is vágod?

Gábris szomszéd 2019.06.05. 17:42:07

@Cycmen: "...büdös bunkó viselkedéssel!"

Nem szoktam a fitymaszbirkákat utánozni. :)

Cycmen 2019.06.05. 17:48:53

@Gábris szomszéd: "Nem szoktam a fitymaszbirkákat utánozni. :)"

Kitalálom, mert egyéniség vagy! :D

Cycmen 2019.06.05. 17:55:52

@csüngőhasú norvégbáró: Ne húzd fel magad! Illetve de! :D :P

nincs1itt 2019.06.05. 17:57:18

@6.Lenin: a hitet és a vallást összekeverni a klérussal... gondolom középső csoportban a botsáska megalázó vereséget mért rád legózásban... komolyra fordítva, a fidesszel áramot lehetne termelni, ahány fordulatot eddig tett. de tényleg lexarom, ha neked jó, akkor legyen neked a te hited szerint!

nincs1itt 2019.06.05. 18:01:03

@R.V.J.: pedig egy kis okosodás rád férne! tőled is megkérdezem: az oroszok/szovjetek mennyi háborút kezdeményeztek? ezzel szemben az usa? miért kell neked orosz ellenesnek lenni? csak ne rasszista vagy? és miért kell iránra "megelőző csapást" mérni? csak nem az olaj és földgáz miatt? tényleg rohadt demokratikus módja a természeti kincsek feletti uralom megszerzésének. a hős usa halász sas megmenti a nyomorult halat a vízbefúlástól! csak súgok irán(a perzsák) történelme majd 6000 évre nyúlik vissza, ezt egy biden a büdös életben nem fogja megérteni... de kellemes usa seggnyalást! de a szemed takard le kék algával közben!

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.05. 18:05:05

@Cycmen:

én is szeretem a csutti cziggányt, hisz a mi érdekünkben baszta el a 3000 milliárd manyup pénzünk, és lopatja szét az országot, a csicskáival.

szegény staddioncziggány, annyira szereti a népét, majd bele szakad.

rohadna már meg.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.05. 18:27:24

@nincs1itt:
Jaj, látom te is a 10 millió történelemtudós országából vagy.
A teljesség igénye nélkül: az oroszok az elmúlt 70 évben megtámadták a balti államokat, Finnországot, Lengyelországot, 56-ban Magyarországot, 68-ban Csehországot, Afganisztánt, Csecsenföldet, Grúziát, Ukrainát, a demokratikus szír szabadállamot stb.
Irán bűneit ne kelljen már ide mind leírnom.
Ezek az országok a gonosz tengelyéhez tartoznak és az USA a Momentum vezette Magyarországgal az oldalán ott fog harcolni ellenük!!!! Mindezt a szabadságért és a demokráciáért, de persze az olaj is jól jön majd. Mindaddig, amíg az orosz Paksi erőmű romjain át nem álítjuk az országot a megújuló energiára!!! Harjá Momentum!!!!

6.Lenin 2019.06.05. 18:29:52

@nincs1itt:

Szerintem elég kellemetlen lehet, hogy te esetleg leragadtál ott, ahol 5-6 éves korodban lehettél.

Nekem van egy óriási kívánságom...mit nem adnék, ha bejönne...

-Na, fiam, most már itt vagy, megérkeztél. Halljam, miként értékeled magad.
-Tudod Uram, az azért volt, mert....
-B+, elfelejtetted, hogy én mindet látok, mindenről tudok? Hogy te mekkora köcsög vagy még most is , Úristen!(bocs, az én vagyok)

Minden templomba járó "hívő" hisz Istenben? De, ha nem értetted volna, ÉN SEM általánosítottam, vala.

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.05. 18:38:30

@6.Lenin:

ha elmenne a neted, az itt eltöltött idő helyet, végre anyád is gerincre vágnád, te szennyes fidesstroll.

nem nyugszol?

nincs1itt 2019.06.05. 18:46:21

@R.V.J.: na akkor ess neki még egyszer... mert eddig a felsoroltakból egy sem stimmel.
"gonosz tengelye", usa és a momentán mint fegyvertársak... neked komoly gondjaid vannak. de ordibálj csak marhaságokat, meglátod lesz eredménye! o.v. unokáját is heti kétszer fogjátok legyőzni!

nincs1itt 2019.06.05. 18:47:09

@6.Lenin: pedig igen nagyon annak látszott...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.05. 18:59:00

@nincs1itt:
Erre azért mérget ne vegyél, az Andris az USÁból nem csak tapasztalatot és szövetségeseket szerzett, hanem erőforrásokat, cutting edge kampány technikákat és profi tanacsadókat is!!!!
Ennek már most meg van az eredménye és 2022-ben lemossuk a fideszt!!! Bye bye illiberalism, welcome Corporate Neo-liberalism!!!!

6.Lenin 2019.06.05. 18:59:37

@nincs1itt:

Mindenben vannak ilyenek is, meg olyanok is, lesznek is, szerencsére.

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.05. 19:00:08

kíváncsi vagyok a csutti staddion cziggány milyen kifogást talál, miért ne lépjen be, persze az EU lopható pénze kell a cziggánynak, meg a strómanjainak, a kontroll, felelősségrevonás lehetősége nem.

retteg a czigány, vajsa a füle! :D

444.hu/2019/06/05/hadhazyek-680-ezer-alairast-gyujtottek-ossze-az-europai-ugyeszseg-mellett

éljen a csutti cziggány, éljen a milliárdos tibborcz vej!!

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.05. 19:04:13

van, ahol a nép a korrupt patkányok miatt utcára megy,

nálunk, orbűnisztacziggányságban nem mer, így lop a kövér depressziós főroma annyit, amennyit a keze és a strómanjai elbírnak.

444.hu/2019/06/04/tobb-mint-szazezren-koveteltek-andrej-babis-lemondasat-pragaban

hajrá halszagú magyarisztán!

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.05. 19:06:48

vizet prédikál és bort vedel az egész csutti cziggányság, tibborcz a milliárdjaiból nem költ adóra, minek, azt fizesse a birka nép. :D

appu keresztény adóelkerülő és euró bevétel optimalizáló... :D

éljen a csutti cziggány, éljen a manyup pénzek ellopója, a 3000 milliárd és az eu pénzek mágusa, eltüntetője.

444.hu/2019/06/04/miert-jar-tiborcz-istvan-nemet-rendszamu-mercedes-amg-g63-assal

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.05. 19:08:43

"Azért kifejezetten sajnálom orbánt. Milyen megalázó lehet, hogy a veje az egyik leggazdagabb magyar, neki pedig gyakorlatilag nincs megtakarítása. A lánya is biztosan szégyent érez az apja miatt, hogy ők saját lábon állva ilyen szépen gyarapodnak, míg a papa miniszterelnökként sem tud megtakarítani egy rongyos milliót. ))"

éljen a staddioncziggányság!!

rallus 2019.06.05. 19:48:45

@csüngőhasú norvégbáró:
2019. május 20. - 05:46

Nagyon be kellene húznia a féket a magyar gazdaságnak ahhoz, hogy az éves növekedésünk ne haladja meg jelentősen az eddigi várakozásokat. Még egy pesszimista forgatókönyvvel számolva is 4 százalék feletti növekedés adódna. Ha pedig az első negyedév után folytatódik a tendencia, akkor akár öt százalék körül is lehet a GDP-bővülés....

A sors kegyetlen tréfája, hogy ezek mindent ellopnak, (a libák kivételével...) és mégis....
Szegény ballibek meg csak benneteket tudtak boldoggá tenni...

taga20 2019.06.05. 19:56:51

@Gábris szomszéd:

ártu, csernobilt nézed? állítólag nagyon állat.

nincs1itt 2019.06.05. 19:57:33

@R.V.J.: nem terveztem, de azért 2022 még odébb van. értem, andris, aki öko szatyorban hozta a csodát... ne feledd! ahol élsz, az mo.! momentán még, momentum... de egy kis pénz áll a házhoz, rögtön lesz ott 3-4 momentum

nincs1itt 2019.06.05. 19:58:18

@taga20: szeva cimbi! bocs, vasárnap családi nap volt! de nem úszod meg, csicsergünk!

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.05. 20:00:56

@rallus:

"Nagyon be kellene húznia a féket a magyar gazdaságnak ahhoz, hogy az éves növekedésünk ne haladja meg jelentősen az eddigi várakozásokat."

A minimálbér összege 2019. január 1-jétől bruttó 149 ezer (99e nettó) forint, a garantált bérminimum összege 195 ezer (129e nettó) forint.

erre elég a csutti cziggány szárnyaló gazdasága, :D:D:D:D:D:D

meg a kurv@@nyját, a 27% os áfára, meg a csipsz baleseti és tranzakciós adóra, és a 48 féle fidess különadóra.

2008 óta nincs béremelés a közszférában. :D

30 milla Pesten egy lyuk, ahol megdögölhecc.

ez a csutti cziggánysága, ez a gazdaság, a staddioncziggányság, a szalagmunka, a gazdasági csoda. :DD:D:D:D:DDDD:::DDDDD

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.05. 20:03:38

@rallus:

"Ha pedig az első negyedév után folytatódik a tendencia, akkor akár öt százalék körül is lehet a GDP-bővülés...."

ennek ellenére 290 felett a dollár, 330 körül rohangál az euró, tudom,

a kancsal geci az oka.. :)

akinek a drága fiai az utolsó pillanatban mentették ki a tesóka bankjából a pénzüket. :D

mekkora királyság, mekkora banánköztársaság. :D:D:D:D:D

taga20 2019.06.05. 20:12:18

@nincs1itt: nincs harag. a család az első, nincsitt mese:)

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.05. 20:13:59

@taga20:

igyunk a milliárdjaidra, fiam. :D

lesz neked még több is, az UNGARISCHE birka nem megy utcára, mi meg okosba talicskázzuk amit csak lehet. :D

d357ur41rhr3vp.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/2/2015/02/tiborcz-istv%C3%A1n.jpg

csüngőhasú norvégbáró 2019.06.05. 20:21:10

@taga20:

NEM IS ROSSZ, IGAZ A FORINT A LEGNAGYOBB FOS A VOLT SZOCI PÉNZEK KÖZÜL, DE A KANCSAL TUDJA A FRANKÓT.. :DDDD

nincs1itt 2019.06.05. 20:22:37

@csüngőhasú norvégbáró: na ájjá megfele! az már majdnem két ájró/óra! már csak egy kicsi kell és lekőrözitek alsó maszályföldet!

nincs1itt 2019.06.05. 20:27:18

@taga20: azért már záró idézet sem stimmel, mármint a ferdítése: a wei wuwei, nem azt jelenti, hogy csak könnyedén, erőlködés nélkül. "pontosan" a cselekvés, cselekvés nélkül. a taoista filozófia szerint, ugyanis a múlt már nincs, a jövő még nincs...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.06.05. 20:35:14

@nincs1itt:
Éppen ezért az új választási rendszerben amerikai mintára, 2 párt rendszerre váltanánk, tehát csak a Momentumra és a DK-ra lehet majd szavazni. Így a pénzt is egyszerűbb lesz elosztani.
Ahogy pártelnök úr szokta volt mondani "Ha nem engednek oda a húsosfazékhoz, akkor gyújtsd fel a konyhát"

nincs1itt 2019.06.05. 21:12:05

@R.V.J.: na nem baj, csak jönnek az ápolók rövidesen... kicsi szuri és máris jobban leszel!

Gábris szomszéd 2019.06.05. 22:39:12

@taga20: Persze már végignéztem. Ennyire jó sorozatot még nem láttam. Igazából minden rész megérne egy elemzést, annyira tökéletesen lett felépítve és eltalálva a sorozat dinamikája, hogy végig izgalmas maradjon még akkor is, ha tudjuk, hogy mi lesz a vége és akkor is, ha a fizika nem is állhatna tőlünk távolabb. Ha rajtam múlna egy nyári olvasmány helyett kötelezővé tenném középiskolában a Csernobil megtekintését és elemzését.
Ja és nem tudom tudsz -e róla, de az ukránok is csináltak egy szívbemarkoló filmet a témában még 2013-ban. Ez fent van a youtube-on feliratozva. Ha van rá időd mindenképp érdemes megnézni ezt is.

youtu.be/DH7QpJU_jIM
süti beállítások módosítása