B1 blogcsalád



A mi nácink jó náci

2019. február 16. - ashwood

lenhardt-balazs1960x640.jpgÚjabb bizonyítékát látjuk: a NER számára nincsenek értékek, csak érdekek. Jó ideje az Orbán legfontosabb belpolitikai érdeke, hogy az ellenzék semmiképp ne fogjon össze ellene. Ennek érdekében gátlástalanul képes kijátszani az antiszemita kártyát – persze csak az ellenséggel szemben. 

Azt már megszokhattuk – ha egyáltalán hozzá lehet ehhez szokni –, hogy a Fidesz kommunistái jó kommunisták, míg a kormányt bírálók, függetlenül valódi ideológiai hovatartozásuktól, rossz kommunisták. Sőt, bolsevikok, tömegbe lövető kunbélák, mindannyian Rákosi bőrkabátjából bújtak elő. Persze Szűrös Mátyás, Pozsgay Imre avagy Szili Katalin nem. Dehogy is! Ők jó kommunisták. Nem is kommunisták, de egyenesen NER-kompatibilis prefideszesek, akik állampárti funkciójukban is Orbán hatalomra kerülését készítették elő.

De a Fidesz, és személyesen Orbán Viktor, nem kirekesztő. A megbocsátás, a kebelre ölelés, majd a tudatosan irányított vakság és süketség, a megfelelő mennyiségű amnéziával vegyítve jár a náciknak is. Most éppen. Mert ezt diktálja a „pillanat uralása”, a primer politikai érdek. A NER túlélése minden áron.

Az Orbán-rezsim számára a legnagyobb veszélyt az egységes ellenzéki fellépés jelenti. Nem kell ehhez politikai zseninek lenni, bőséggel elég megnézni az elmúlt választásások eredményeit. Ezekből kitűnik: a választók többsége nem Orbánra és a NER-re szavazott, ellenben az „oszd meg és uralkodj” elv szerint felaprózódott ellenzék mindezidáig képtelen volt valódi egységet mutatni az orbáni autokráciával szemben. Ez látszott megdőlni tavaly év végén, amikor bal- és jobboldal együtt tett hitet a NER-rel szemben.

Ezt pedig Orbán nem engedheti meg magának.

A jelek szerint kevésnek bizonyult az LMP felvásárlása, minden követ meg kell hát mozdítani, hogy éket tudjanak verni a Jobbik és a baloldal közé. Az állampárti vegykonyhában kifőzött megoldás pedig nem más, mint az antiszemita múltját letagadni vágyó, centrumba húzó Jobbik vállalhatatlan múltjának mindennapi felemlegetése.

(Érdemes tisztázni: a Jobbik antiszemita, rasszista múlta senki előtt nem lehet kérdéses. Elfelejteni is nehéz lenne, hisz 4-5 éve még teli szájjal zsidóztak parlamentben és azon kívül is. Miként az sem kérdéses: Vona Gábor néppártosodási kísérlete ugyan olyan politikai számítás eredménye, mint a Fidesz bármely lépése 1992 óta. Elfelejteni tehát nem kell, nem szabad és nem is lehet a Jobbik múltját. Számon kérni azonban csak a jelent lehet.)

A fidesznyik propaganda tudathasadásos állapotát jellemzi: egyszerre kérik számon a Jobbikon radikális, rasszista, antiszemita irányvonalának feladását és az akkori szélsőségességét, amely – szerintük – megakadályozza a baloldallal közös akarategységét. Ma már a jó szélsőjobbos az, aki szakított a vonai iránnyal, visszatért az eredeti Jobbikhoz, megalapította a Mi hazánk Mozgalmat. Aki így tett, az mondhat-tehet bármit, múltbéli bűnei épp úgy megbocsáttattak, mint jelen vagy jövőbeli tettei.

Ma már a propagandasajtó első számú termékében publikálhat az Lenhardt Balázs, aki nem olyan régen, még izraeli zászlót égetett, kifejezte viszolygását az MTK-val, mint zsidó csapattal szemben a kurucinfón, és nyíltan relativizálta a Soá-t. Persze Lenhardt megszolgálja a bűnbocsánatot, amikor ilyeneket ír: „Mert mi, korábbi radikálisok nem „fideszes csicskák” lettünk, hanem valós súlyukon értékeljük az ország előtt álló problémákat. Amelyek közül nem az oligarchák emlegetése a legnagyobb, hanem a globalista neoliberalizmus szakadatlan próbálkozása a nemzetállamok felszámolására. És ezzel a hatalmas erővel mert ujjat húzni Orbán Viktor, amihez bőven kellett bátorság, sőt karizma és tehetség, hogy a reménytelennek látszó küzdelemben még talpon maradjon.”

Ahogy az sem probléma, amikor a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Babucs Zoltán szerint a Waffen SS tagjai „megérdemlik a hősi jelzőt, hiszen parancsot teljesítve vettek részt a magyar fővárosnak a védelmében.” A százmilliárdnyi adóforintból fenntartott köztévé műsorvezetője, a homoszexualitást szemmelveréssel gyógyító Trombitás Kristóf szerint pedig Európát védték 1945 elején a német és magyar egységes Budapesten. Kudarcuk pedig kizárólag a hadiszerencse forgandóságával magyarázható.

Persze oktondiság lenne antisztemitizmust keresni ott, ahol ugye zéró tolerancia van hirdetve. Így hát kifejezetten filoszemita megközelítés Szakály Sándor udvari történészé, amikor idegenrendészeti eljárásnak titulál tízezrek lemészárlását, és persze a zsidók jogfosztásáról sem lehet beszélni a ’30-as évek Magyarországában.

Köves Slomó, pedig nem 30 ezüstért, de 300 milliárdért árulja el a hazai zsidóságot, amikor szemrebbenés nélkül legitimálja a NER antiszemitáit, köpi szembe sajátjait, csak és kizárólag anyagi haszon reményében.

Félre értés ne essék: Köves rabbi nem azért vásárolható meg néhány százmilliárdnyi adóforintból, mert zsidó, hanem mert gerinctelen. A megalkuvás, sunyiság és árulás független kultúrától, vallástól, bőrszíntől. Ahhoz testi defektus kell: a gerinc, a tartás hiánya.

Persze Köves Slomó rabbi, néhány száz ultaortodox híve, a NER-kompatibilis uszítók mind jól járnak épp. És Magyarország?

(Fotó: Lenhardt Balázs épp kulturált, NER-kompatibilis véleményt fogalmaz meg.)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5514630278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neko1967 2019.02.16. 12:37:06

444.hu/2019/02/16/no-fidesz-i-am-the-people-rohanta-le-a-vadhajtasok-az-europai-bizottsag-alelnoket

Ez vajon melyik ide pofátlankodó fidesstroll? Paraszthajszál? közíró MAXVAL bircaman? John Brennan? Vagy ez csak egy troll?

paraszthajszal 2019.02.16. 13:02:35

„Köves rabbi nem azért vásárolható meg néhány százmilliárdnyi adóforintból, mert zsidó, hanem mert gerinctelen.”

Haha, jó vicc.

Szóval Köves rabbi ezek szerint gerinctelen, csak mert nem nyalja a libbantak seggét?

Gerinctelen, csak mert nem jött rá a hirtelen amnézia, mert nem tetszik neki a nagy ballib összeborulás az antiszemita, zsidókról listát követelő Jobbikkal?

Gerinctelen, csak mert az új ballib sztár Karácsony Gerike szemforgató magatartását nem hagyja szó nélkül?

Rossz hírem van, libbantkáim. Nem Slomó a gerinctelen, hanem ti, akik nem 30 ezüstért, hanem a hatalomért bárkivel, akár nácikkal is összefeküdnétek!

taga20 2019.02.16. 13:10:29

@neko1967: nekem a fityesz náciról, mindig puzsér elemzése ugrik be.

www.youtube.com/watch?v=Kq9TAoIFFlI

neko1967 2019.02.16. 13:54:22

@paraszthajszal:
Nácikkal? Soha nem szavaztam a fidessre!

paraszthajszal 2019.02.16. 14:04:00

@neko1967: „Nácikkal? Soha nem szavaztam a fidessre!”

Ki is akarta listázni a zsidókat, libbantkám? A Fidesz vagy a Jobbik?

Olvasgass, libbantkám, azokról a valódi nácikról, akikkel most készültök összebútorozni, és akik pont a Fidesszel szemben vetették fel azt a dilemmát, hogy nem Jaffa-e az a naracs?
https://www.sokkaljobb.hu/content/vona-gábor-jaffa-narancs

neko1967 2019.02.16. 14:07:27

@paraszthajszal:
Műfelháborodásod mutatja fidesspatkány, hogy ismét telibe találtam!

rasztaszív 2019.02.16. 14:22:44

@paraszthajszal: ki beszél most etnikai homogenitásról?a fidesz,vagy a jobbik?

taga20 2019.02.16. 14:53:15

@paraszthajszal:

mindenszó féle szarkupacról má semmit sem hánysz ide?

hiányérzetem kezd lenni:)))

paraszthajszal 2019.02.16. 14:59:40

@taga20: Hiányérzeted? Ezt nem hagyatom, jöjjön a felmentősereg! A téma könnyeddebb:

„Most érkezett – Felminősítette Magyarországot a Standard & Poor’s – Az ellenzék már magzatpózban bőg” mindenszo.hu/most-erkezett-felminositette-magyarorszagot-a-standard-poors-az-ellenzek-mar-magzatpozban-bog/

paraszthajszal 2019.02.16. 15:13:33

@neko1967: „ismét telibe találtam!”

Telibe? Így is lehet mondani, bár én inkább öntökönszúrásnak hívnám!

Nézzük inkább, mit is üzent Fónagy János a jobbiknak, és nézzük, kivel is akartok ti összefeküdni:
„Hangsúlyozta, az esetnek vannak történelmi előzményei, történelmi tapasztalatai és áldozatai – mintegy 600 ezer magyar ember. Elmondta azt is: nem kettős állampolgár. Hozzátette: »apám, anyám zsidó volt, én is az vagyok, ha tetszik, ha nem«. Mint mondta, ő nem választhatott, de Jobbik igen. A Jobbik viselje a társadalom minden ítéletét azért az útért, amit választott – zárta szavait, amelyeket hosszas taps követett a Házban.”
mandiner.hu/cikk/20121204_fonagy_zsido_vagyok_nem_en_valasztottam

„»Szánalmasan tetszeni akarnak Izrael urai előtt« – ezt idén februárban olvasta Orbán Viktorra Vona Gábor, a Jobbik elnöke. A mondat apropója az volt, hogy a miniszterelnök izraeli vezetőkkel és a Zsidó Világtanács képviselőivel találkozva befektetésekre ösztönözte tárgyalópartnereit. Vona felszólalására Németh Zsolt külügyi államtitkár készült reagálni, és míg a mikrofonját igazgatta, az egyik jobbikos odaszólt neki: „Biztos nem találja a kipát.«” 24.hu/belfold/2011/07/26/igy_ciganyozik_zsidozik_jobbik/

És ezekkel akartok közösködni? Mit üzentek ezzel a Holokauszt-túlélők, áldozatok hozzátartozóinak? „A hatalomért semmilyen ár nem drága – akár a nácikkal is összefekszünk, ha ez kell ahhoz, hogy a húsosfazékhoz hozzáférjünk”

taga20 2019.02.16. 15:27:44

@paraszthajszal: az hogy van nálatok, hogy ha a pursz nem minősíti fel orbanisztánt, akkor soros, ha felminősít akkor fasza csávók?

egyébként szakadok rajtad haver, me nincs nálad nagyobb csicska a neten.

u.i.: birkát nem számítva:)))

neko1967 2019.02.16. 15:31:47

@paraszthajszal:
Vergődől, mint nyúl a hurokban! Ebből is látszik, hogy padlón vagy! Jössz régi idézetekkel? Akkor én is ideteszek párat, hogy még jobban a földbe döngöljelek!

www.youtube.com/watch?v=ARxL56UnIF4

www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow
www.youtube.com/watch?v=3iopm2VWidM

Totális, megsemmisítő KO!

paraszthajszal 2019.02.16. 15:41:00

@taga20: „az hogy van nálatok, hogy ha a pursz nem minősíti fel orbanisztánt, akkor soros, ha felminősít akkor fasza csávók?”

Sok kormánypárti nyilván úgy gondolta, hogy ennek már régen itt volt az ideje – valóban, a gazdaság jó állapotban van, az államháztartás stabil és egészséges, nem volt okuk arra, hogy ne minősítsenek fel minket. Az ellenzéknek ugyanakkor ez egy nagy kudarc, már nem lehet nem észrevenni, hogy mennyivel sikeresebb az Orbán-kormány gazdaságpolitikája, mint El Qróéké volt.

@neko1967: „Totális, megsemmisítő KO!”

… Neked!

Mesélj, melyik videón is zsidóznak a Fidesz politikusai, vezetői? Egyiken sem?

Akkor ez nem jött be pubikám, keményebben kell dolgoznod, ha azt akarod, hogy Gyuri bácsi kifizessen!

kenu ibrahim 2019.02.16. 15:43:20

@neko1967: ma hogy álltok a droiddal?

5-0 vagy 6-0?:)))

megint igazad van, pedig még be se jöttél!:)))

www.youtube.com/watch?v=wHx9VoVPLNg

kenu ibrahim 2019.02.16. 15:46:38

@paraszthajszal: „az hogy van nálatok, hogy ha a pursz nem minősíti fel orbanisztánt, akkor soros, ha felminősít akkor fasza csávók?”

rendes gyerek vagy, hogy ennyit csacsogsz itt nekünk, csak elfelejtettél válaszolni.

na meséjj!

paraszthajszal 2019.02.16. 15:51:51

@kenu ibrahim: Tulajdonképpen válaszoltam – nem a S&P-osok a fasza csávók, hanem Matolcsy jegybankelnök úr és Varga miniszter úr, akik rendbeszedték a gazdaságot. A S&P-osokat maximum azért lehet dicsérni, hogy végre felvették a szemüvegüket, és ők is hajlandók voltak észrevenni a nyilvánvalót.

neko1967 2019.02.16. 16:00:59

@paraszthajszal:
Te idióta fidesspatkány, téged a világon a legkönnyebb csapdába ejteni!

Mikor zsidózott a geci főnököd?

kettosmerce.blog.hu/2015/07/28/orban_viktor_kover_laszlo_a_genetikai_hulladek_es_a_sarki_zoldseges?layout=5

Először véded a zsidókat, aztán Gyuri bácsizól, te nagyon hülye! Apropó! Fel tudod sorolni a jelenlegi vezetésből, hogy kik voltak Soros ösztöndíjasok?

És politikusokat a neten "urazni" a seggnyalás minősített esete! A magyar gazdaság nem az ő tevékenységük miatt javult, hanem a kedvező külső hatások és a német autógyárak miatt!

kenu ibrahim 2019.02.16. 16:08:10

@paraszthajszal: matolcsi jegybankelnökur mit csinált?

én csak arra emlékszem, hogy valami fiatal puncit dug, ide oda. meg a kis családját, meg a saját családját.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.16. 16:56:55

@kenu ibrahim:

Azért baj van vele is, mert a fideszi családpolitikának nem akar eleget tenni.;D

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.16. 17:02:25

@paraszthajszal: " már nem lehet nem észrevenni, hogy mennyivel sikeresebb az Orbán-kormány gazdaságpolitikája, mint El Qróéké volt."

Kétségtelen, mert előbb fűtött füves magán stadijonyok épültek, most meg a tahók fizethetik a taot ezek működtetésére is.

Ja, hogy vidéken nincs elég munka, nagyvárosokbn nincs elég olcsó lakás az esetleg oda költöző vidékieknek? Ki le nem szarja, ha a közben a nemzet gázszerelője meg hízik?

kenu ibrahim 2019.02.16. 17:03:01

@látjátok feleim szümtükkel: aszt vágod, hogy a mi köcsögünk, pedofilunk, komcsink, nácink az jó ember.

de a náci jobbik az....

egy kérdés, a varánuszt mikor adod fel, me vége?:)

6.Lenin 2019.02.16. 17:06:42

"Újabb bizonyítékát látjuk: a NER számára nincsenek értékek, csak érdekek."

Az ellenzék ballibsi része nem értékek mentén szeretne összefogni a jobbikkal, hanem érdek mentén.
Utána mi lenne? Egy náci a kormányban? Érték, vagy érdek mentén?
Nagy seggfejek vagytok az már szent.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.16. 17:07:53

@paraszthajszal:

Tudod, mondhatsz te is, meg a fidesz is akármit, jobbik tagjai magyar állampolgárok, akiknek törvényes joguk van azt gondolni amit akarnak. Ha kimondják, az ő dolguk, és az ő felelősségük. Akkor is a magyar állam polgárai, mint ahogy a fidesz ősmagyar és nerkersztény tagjai is. Ja, azok is, akik valaha ballibek, kis és nagytitkárok, pártagok, pártalkalmazottak voltak, és most is azok. Csak más pártnál. Tudod ottl, ahol előbb fiatal demokratáknak nevezték magukat, most meg becsontosodott vének.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.16. 17:09:29

@kenu ibrahim:

Zavar? Akkor minek jársz oda? Talán még is érdekel, hogy mit műveltek?;D

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.16. 17:13:03

@6.Lenin: "Az ellenzék ballibsi része nem értékek mentén szeretne összefogni a jobbikkal, hanem érdek mentén. "

Zavar, hogy az ellenzék rájött, ha a fidesznek bejött, akkor más is alkalmazhatja a módszert,? Hát ez bezony ingyen tanulható. Jó a mester, csak figyelni kell rá, pénzbe sem kerül.

0dzsud0 2019.02.16. 17:18:29

már a cím el van írva. klasszik b1 színvonal.

6.Lenin 2019.02.16. 17:24:25

@látjátok feleim szümtükkel:

Mi jött be a fidesznek? mikor fogott össze nácikkal a hatalomért?

De vegyük komolyan. Nyer a ballib-náci összefogás, milyen lesz a kormány?

Fontos-gazdasági- helyeket nyilván a libsik kapják, a szar helyeket a szocik-szokás szerint, de mi lesz a nácikkal?

paraszthajszal 2019.02.16. 17:34:08

@neko1967: „Mikor zsidózott a geci főnököd?”

A főnökömmel ne foglalkozz – mikor és hol zsidózott egy fideszes vezető? Ez a gagyi blogbejegyzés egy hatmatos próbálkozás volt.

Az, hogy „a baloldal rárontott a nemzetére” zsidózást nyomokban se tartalmaz, bár a blogger nagyon szeretné belemagyarázni, de ennyi erővel a „Jó estét!” is zsidózás lenne…

„Először véded a zsidókat, aztán Gyuri bácsizól, te nagyon hülye!”

Igen, és hol itt az ellentmondás?

Gyuri bácsinak a származását rótuk fel, vagy a bevándorlással kapcsolatos veszélyes elképzeléseit? Attól még, hogy valaki zsidó származású, még nyugodtan lehet kritizálni; ettől még senki nem lesz antiszemita!

Antiszemita akkor leszel, ha a zsidóságot általában; az embereket a vélt vagy valós zsidóságukért, zsidópártiságukért támadod, mint tette azt a Jobbik dokumentálhatóan nem egy esetben.

És akkor még a jelenlegi Jobbik-vezér náci múltját nem is említettem.

„Egy volt szkinhedvezért, a Roy néven ismert Sneider Tamást jelöli a szociális, ifjúsági és családügyi bizottság elnökének a Jobbik. A kilencvenes évek eleji egri cigány-szkinhed háborúban a szkinhedeket vezető férfi 2007-ben gyámság alá akarta helyeztetni szüleit, apját pedig gyilkossági kísérlettel vádolta. Vona Gábor játéktermeket üzemeltető kampányfőnöke védelmében ő mondta, hogy »a maffiózókkal is jóban kell lenni«.”
index.hu/belfold/2010/05/13/roy_az_egri_szkinhedvezer_vezetheti_a_szocialis_es_csaladugyi_bizottsagot/

„Apropó! Fel tudod sorolni a jelenlegi vezetésből, hogy kik voltak Soros ösztöndíjasok?”

Nyilván nem. És nyilván nincs is semmi jelentősége a poszt témája szempontjából, ez csak egy gyenge lipsi terelési kísérlet.

„A magyar gazdaság nem az ő tevékenységük miatt javult, hanem a kedvező külső hatások és a német autógyárak miatt!”

Persze-persze lipsikém. A csúnya Fidesznek mindig szerencséje van, nektek meg mindég csúnya pechetek. Pedig annyi volt nálatok a szakértő, csak valahogy azok a fránya eredmények, azok nem jöttek soha…

Most meg, hogy sorra jönnek a gazdaságról is a jóhírek, emészt titeket a sárga irígység! Vigyázz, nehogy epeömlést kapjatok!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.16. 17:36:40

@6.Troll: "fidesznek? mikor fogott össze nácikkal a hatalomért?"

Most a mihazánk vérnácijaival. Meg a jobbikkal, amikor még az echte náci volt.

Meg a náci-fasiszta fideSSnek nem is kell külön összefognia más nácikkal, van otthon nekik elég.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.16. 17:38:04

@0dzsud0: "már a cím el van írva. klasszik b1 színvonal."

Kubatovnál panaszkodj, ő küldött ide trollkodni, fideSSfasszopó.

6.Lenin 2019.02.16. 17:41:40

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ezek csak a ti hülye lázálmaitokban léteznek.

A Fidesz szövetség egyedül nyeri a választásokat sorozatban. A Mi Hazánk egy lényegtelen formáció, a Jobbik is ma már. A ballibáknak is csak a szavazóikra lenne szükségük, nem a pártra.
A Fideszben nincsenek nácik.

kenu ibrahim 2019.02.16. 17:43:16

@látjátok feleim szümtükkel: asz csinálsz, ami teccik. még nyomokban demokrácia van ebben az elbaszott országunkban:)

kamasuka jó katona vagy szümtük!:)))

www.youtube.com/watch?v=4z2-SftOv2o

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.16. 17:44:56

@6.Lenin:

Csak azt érteném, miért ennyire fontos ez neked?Mert azt látom, téged zavar, ha másnak az a fontos, hogy leváltsák a fideszt és kormányát, ja meg a kereszténynek mondott demokrata kiegészítő részét.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.16. 17:45:35

@paraszthajszal: "már nem lehet nem észrevenni, hogy mennyivel sikeresebb az Orbán-kormány gazdaságpolitikája, mint El Qróéké volt."

Nem lehet nem észrevenni: Az elkúró az élmezőnyből a középmezőnybe vitte le az országot egy hatalmas világgazdasági válságot is közbekapva. A geci a középmezőnyből vitte le az EU legszegényebb államává Magyarországot, egy soha nem látott hosszúságú és erősségű világgazdasági konjunktúra - köszönjük Soros György, aki a világot irányítod! - közepette. Nehéz eldönteni, melyik a sikertelenebb, erős a verseny. De ha sikerül, a másik hozzá képest akár sikeresnek is mondható. :))

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.16. 17:47:46

@kenu ibrahim:

Nem jó katona vagyok, hanem hazám fia, akit zavar, ha valamit jól is lehetne csinálni, de szarul csinálják. Neked nem szúrja a szar munka a szemed? Vagy ner szemüvegben jársz?

neko1967 2019.02.16. 17:49:40

@paraszthajszal:
Nem veszed észre fidesspatkány, hogy csak terelsz! Persze akinek a szalonzsidózó csuti geci a főnöke, attól miért lehetne jobbat várni?

kenu ibrahim 2019.02.16. 17:50:07

@6.Lenin: "A Fideszben nincsenek nácik."

azé egy-kettő akad.

például a B5G. ő fullba tolja.

www.youtube.com/watch?v=Kq9TAoIFFlI

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.16. 17:56:24

Megkérdeztem egy most is szoci elveket valló ismerőst, neki mi a baja a településén élő jobbikosokkal. Kiderült, hogy semmi. Sőt a legutóbbi választáson indult ogy jelöltjük még neki is szimpatikus volt. Megkérdeztem, hogy akkor miért nem tudtatok rá szavazni? Erre nem tudott semmit sem mondani.

Persze amíg a sötét propaganda hamarabb eljut a tudatig, mint a józan, és valós tény, addig jó (?) ennek az országnak, ha negyven évente új diktátort imádhat. Minden esetre a nagyapám nem gondolta, hogy az unokája ott lesz 2019-ben cseléd, ahol ő volt az 1920-as években.

kenu ibrahim 2019.02.16. 17:56:45

@látjátok feleim szümtükkel: "Vagy ner szemüvegben jársz?"

mi másban?:) viszont szeretnék egy olyan szemüveget, amivel a jó nőket pucéron látom:)))

zenét bírod? nesze szümtük!:)))

www.youtube.com/watch?v=d4N8BafitOw

0dzsud0 2019.02.16. 18:01:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: frusztrált vagy, picit? ne aggódj, megértem. a logikád több sebből vérzik, de persze bődületesen sötét vagy, így ezen nincs mit csodálkozni. egyrészt ha 2,5 millió fidesz szavazó van, és egyre elhanyagolhatóbb számú hozzád hasonló liberrált idióta, akkor sokkal valószínűbb, hogy éppen Ti vagytok itt órabérben, mint ahogy legalábbis 2010 óta mindig. gyúrsz a szegfűs bögrére?
vastagbor.blog.hu/2010/01/19/kommentelj_pontokert_a_szociknak

másrészt ha Kubatov megrendelő lenne, aki trollokat vezényel ide, szerinted nem éppen örömhírnek tekintené, hogy a fogyatékos b1 már olyan mélyen van, hogy egy cím sem jön össze? Kubatov csak egy kávét kér.

harmadszor pedig minden nap, minden egyes cikk alatt itt égeted magad, erőteljesen a fidesz malmára hajtva a vizet. és te fidesztrollozol? téged Viktor személyesen illethetne köszönettel, amiért a mai napig szerzed neki a szavazókat.

én szórakozni járok ide, dagonyázni a mocsokban. röhögni az olyanokon, mint te. meg taga. meg Brendel, meg még pár hozzátok hasonló sötét véglényen. továbbá az is beletartozik, hogy engem eksosorban nem az a vélemény érdekel egy témában, amit én képviselek, hanem a másik oldalt is szeretném megismerni. természetesen ez nektek, ballibeknek elképzelhetetlen. ezért is tartotok ott, ahol, és fogtok még nagyon-nagyon sokáig. hál' Istennek, teszem hozzá. ne változzatok meg soha.

rallus 2019.02.16. 18:12:29

Köves Slomó rabbi. Aki őt itt most kioktatja, az vagy még nála is rabbibb, vagy simán csak egy elkeseredett idióta...

taga20 2019.02.16. 18:17:38

@0dzsud0: hallod, én meg miattad járok ide.

persze, ha te nem vagy itt, akkor bármelyik fityeszdroid jó helyetted:)))

egyébként, amit az előbb toltál az már a jobboldali morális fölény, vagy azé mutacc is valamit?

6.Lenin 2019.02.16. 18:21:39

@látjátok feleim szümtükkel:

Már hogy ne lenne fontos, hátha nyer a ballib-náci összefogás. Vagy szerinted sincs erre esély?

atomic power 1986DucaDuca 2019.02.16. 18:28:54

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"A g.....i a középmezőnyből vitte le az EU legszegényebb államává Magyarországot......"

Ezt az állítást tudod hiteles adatokkal igazolni is? Csatolj már be légyszíves erre vonatkozólag hiteles adatokat!

FCUK5 2019.02.16. 20:36:58

Az összellenzéki összefogás nem elsősorban Orbán számára veszély, hanem az ország számára, hiszen kormányképtelenek együtt is, meg külön-külön is.

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.16. 21:25:35

@6.Lenin:

Hát a legújabb hírek szerint az orosz sajtóban már egy amerikai puccsot vizionálnak Orbán ellen. Olat, mint venezuelában. Ki tudja mi lesz?

Minden esetre érdekes az amerikai külügyérrel történt tanácskozás utáni kétszínűség.

kenu ibrahim 2019.02.16. 21:25:57

@látjátok feleim szümtükkel: mi van nem dumálunk?

vagy rájöttél:)))

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.16. 21:27:10

@FCUK5:

Az első ciklusában a fidesz is kormányképtelen volt, azért bukott. Oszt amikor ölükbe hullott az uniós manna, rögtön tudták, hogy hová kekl kormányozni, nehogy kárba menjen.

FCUK5 2019.02.16. 21:30:28

@látjátok feleim szümtükkel: ez nem igaz, csak a szocik a csillagokat is leígérték az égről. Meg is lett az eredménye. Jut eszembe, uniós péntek korábban is voltak, az más kérdés, hogy a szocik nem tudták se időben lehívni, se értelmes dolgokra felhasználni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.16. 21:38:41

@MOTHERFCUK5: "se értelmes dolgokra felhasználni."

Mert az kurva értelmes felhasználás, hogy a Mészaros megveszi belőle a Balatont. :))

kenu ibrahim 2019.02.16. 21:40:54

@FCUK5: péntek! a kurvaanyádat is lehívta a geci, te meg bedobtad a közösbe!

szerinted a térkő és a stadion a putrim végébe értelmes dolog????

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.16. 21:50:35

@FCUK5: "a szocik a csillagokat is leígérték az égről."

Bizony, bizony, még 14. havi nyugdíjat is ígértek. ... Ja. ... Várj. ... Az a geci volt. :))

De nem is az volt a baj, hogy ígértek, hanem hogy betartották. :))

kenu ibrahim 2019.02.16. 21:56:02

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

és a szemét komcsik a 13.-at is elvették, amit ezek a rohadékok adtak!

a gecinek az volt az első mozdulata, hogy....

ja nem:)

szeretnék fityesz agyhalott lenni, de nem fok menni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.16. 21:58:03

@kenu ibrahim: "és a szemét komcsik a 13.-at is elvették"

El azt. Hét évig fizették, aztán a nyolcadikban nem volt rá pénz. Bezzeg a geci visszaadta, kilencedik éve fizeti. :))

neko1967 2019.02.16. 22:01:46

"De mit is látunk igazából ezen a videón?

Azt, hogy az Európai Bizottság alelnöke egy étterembe sietve, az utcán megáll egy angolul alig makogó, üvöltő futballhuligánnak, és megpróbál válaszolni neki.
Ehhez képest a magát „utcai harcosnak” nevező Orbán Viktor, aki a fideszes média szerint a földkerekség legőszintébb, legközvetlenebb politikusa, összeszedetten és értelmesen kérdező (egyáltalán: kérdező és nem összefüggéstelenül kiabáló) újságírók elől is rendre elmenekül, vagy egyszerűen álhírgyártóknak nevezi őket."

kenu ibrahim 2019.02.16. 22:09:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

és akkor miért nem szeretjük a gecit? talán mert migráncsok vagyunk, ahogy a tíz misi magyar?

vagy csak a józan eszünk?

:)))) bakker, néha sajnálom, hogy magyar vagyok. legalább néger lennék:)

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.02.17. 06:57:28

@kenu ibrahim: nem elég hogy buzi vagy, még fekete faszt is akarsz magadnak? ne élvezd már ennyire az életet

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.17. 08:21:03

@FCUK5:

Hát valóban van benne valami, mert a szocik nem osztották ki előre az uniós forrásokat, mint teszi a fidesz kilenc éve. Igaz vissza sem kellett vonni egy programot, meg fel sem kellett függeszteni, mert nem jött meg az uniós pénz, az adóforintjainkból meg nem futotta. Mondjuk mint a világosságot minden településnek program, amit végleg kivontak az uniós támogatási keretből. Pedig az is milyen jó program volt a saját lábra állításhoz.;D

Gábris szomszéd 2019.02.17. 08:29:03

@taga20: Ez volt már haver? :)

"Ők most a morális fölényre hajtanak. Miután a morál szó gyökere erkölcsöt jelent, úgy fest ez az egész, mintha egy vödörnyi földigiliszta azon erőlködne, hogy megnyerjék a láb-szépségversenyt." :))

kolozsvaros.com/2019/02/16/a-moralis-folenyert-folytatott-vagyonszerzo-haboru/

John Brennan 2019.02.17. 12:14:43

@rasztaszív: mit zagyválsz, hülyegyerek?

John Brennan 2019.02.17. 12:15:57

@kenu ibrahim: emigrálj Afrikába, barom, jobban járna vele az ország

rasztaszív 2019.02.17. 12:44:06

@John Brennan: "ki beszél most etnikai homogenitásról?a fidesz,vagy a jobbik?"

ennyit segíthetek.olvasni nem tanulhatok meg helyetted.

John Brennan 2019.02.17. 15:53:54

@rasztaszív: ezért írtam, hogy mi ez a zagyvaság, te gonosz, sötétlelkű hülyegyerek

rasztaszív 2019.02.17. 16:33:11

@John Brennan: hát tanulj,és majd megérted...:)

John Brennan 2019.02.17. 16:39:40

@rasztaszív: primitív barom, magad se tudod, mit akartál írni

látjátok feleim szümtükkel 2019.02.17. 17:05:01

@John Brennan:

Háb+! Nem vagy jók tájékozódva a kötelező tananyagból. No, majd csak ki ne rúgjanak emiatt. :D

rasztaszív 2019.02.17. 17:20:06

@John Brennan: csak te nem tudod:)gátol az agymosásod.

John Brennan 2019.02.17. 17:22:25

@rasztaszív: ultraszektásként te emlegetsz agymosást? te roncs

John Brennan 2019.02.17. 17:41:25

@rasztaszív: megrekedtél az ovis érveléstechnikánál

rasztaszív 2019.02.17. 17:43:59

@John Brennan: egyelőre még azt sem sikerült elmondanod,mi is a bajod...:)
süti beállítások módosítása