B1 blogcsalád



Szijjártó ideológiának hazudja a szimpla árulást

2019. február 03. - ashwood

image_6.jpegNem ez az első eset, amikor a magyar kormány vétója miatt nem képes az EU egységesen fellépni. Orbán Szijjártóval fúratta meg a Kínával szembeni uniós egységet, ahogy korábban és most is az arabok bevonását a migráció kezelésébe.

Nehéz pontosabban fogalmazni, mint tette egy uniós diplomata, amikor kijelentette: "Magyarország diplomáciai ámokfutásának eszközeivé váltunk". A magyar vétó ezúttal az EU és az Arab Liga közti megállapodást futtatta zátonyra. Az uniós törekvés meglehetősen egyszerű – korábban ez volt Orbán akarat is –: a migrációt helyben kell kezelni. Gazdasági, társadalmi segítségnyújtásra van szükség a kibocsátó államok számára, hogy a helyi biztonság és életszínvonal emelésével csökkentsék az útra kelni kívánük számát.

De a helyi közigazgatás képes a migráció legális csatornáit is kezelni: életveszélyes és illegális tengeri utak, embercsempészeknek kiszolgáltatott családok kegyetlen sorsa helyett a kibocsátó államok területén működő uniós nagykövetségek vagy egyéb intézmények tájékoztathatják a költözni vágyókat arról, hogy az EU – vagy bármely tagállama – befogadja-e őket, avagy sem. Így nem a menekülttáborok lakóinak számát gyarapítanák - valamint lehetőség nyílik azok beengedésére, akiknek munkája, szaktudása hozzáadna az EU gazdaságához, társadalmához.

Úgy tűnhet, hogy az illegális migráció visszaszorítása, rendezett csatornák kialakítása, miközben a segítség helyben történő célba juttatása épp a magyar állam alapvető ideológiai törekvéseinek zanzája. Elvégre Orbán és Szijjártó nertársak másról sem beszélnek, sőt, az Orbán-kormány saját hatáskörében is ezt igyekszik megvalósítani, amikor tízezerszám hívja be rendezett, törvényes csatornákon keresztül a külföldi munkavállalókat.

S bár látszólag minden klappol - Szijjártó "diplomáciai ámokfutásában" nagy garral vétózza meg e fenti szándékot lefektető dekrétumot. Mert van benne egy fél mondatnyi utalás az ENSZ migrációs csomagjára - szól az indoklás. Meg még úgy: "A bevándorláspárti politikusok ámokfutása folytatódik."

Ne legyen félreértés: Szijjártó hazudik. Több ponton is - bár ezen sincs mit csodálkozni. Nincs "bevándorláspárti" politikus. Ahogy nincs "abortuszpárti" álláspont sem. Kétségtelen: vannak olyan politikusok - és a zöme ilyen –, akik tisztában vannak azzal: a migráció az emberiséggel egyidős jelenség. Gazdasági migráció zajlik az Unión belül is, és az európai jólét bizony mágnesként vonzza mindazokat, akik hasonlóban nem részesülnek. Azok, akiket "bevándorláspártinak" titulál a magyar kormány a valóságban rendezni, törvényes keretek közé szorítani és kezelni akarnak valamit, amit megszüntetni épp olyannyira nem tudnak, mint az árvizeket.

De akkor is hazudik a nertárs, amikor ideológiai okokra hivatkozva jelenti be a vétót. A valóság itt is egyszerűbb: azokat szolgálja ki épp a NER, akik egy megosztott, instabil Unióban érdekeltek. Moszkva füttyent, Orbán utasít, Szijjártó vétóz. Ennyire szimpla a sztori. Másnak ugyanis nem érdeke az illegális migráció fenntartása, csak annak, aki ebből politikai előnyt igyekszik kovácsolni - mint teszi Orbán –, és aki nem akar erős és egységes EU-val szembe kerülni - ahogy Putyin sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2614605964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Willkommenskultur 2019.02.04. 14:31:28

"Vörösiszapper: szabadságvesztésre ítélték a Mal vezetőit"

Igy jar minden ballib troger.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 14:36:15

@Willkommenskultur: "Vörösiszapper: szabadságvesztésre ítélték a Mal vezetőit"

Nagyon helyes!

"Igy jar minden ballib troger."

Minden??? Akkor MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN? Legalább a ballibek miért nincsenek börtönben?

a nagy hohoohooo 2019.02.04. 14:44:18

@Minden ballib bérretteg: Hát derága orbánseggszolgálatos takonynáci baro..nagyfäsznak hiszed magad..hehee...neked csak egy bajod van ott a szellemi korlátok között...hehee...,húgy a kedves édesanyádból-kit nagyon tisztelek az egyik legősibb hivatása (de nem kém)okán,hogy nagyobb fäsz jött ki belőle mint ami bement...,de miért a nyakadon hordod?...amúgy semmi baj vele ,nekem is teccik,jól mutatja ki vagy...höhöö..

BiG74 Bodri 2019.02.04. 14:47:03

@Willkommenskultur:
És így fog járni, vagy csúnyábban minden illiberális pondró!

LebensraumamOsten 2019.02.04. 14:53:04

@zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt: Ugathatsz cigány, senkit nem érdekel. Úgyis kikerülik ezt a szar tarajos kiskakast a röhejes kamuvétójával együtt. Ti meg leszophatjátok majd apátokat a disznóvajdát.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.02.04. 14:59:45

@a nagy hohoohooo:

Mit nem értesz ezen te Soros bérenc? Igenis Soros fizette a fél fideszt, Orbán Viktor Sorostól tudta meg hogy létezik olyan ország hogy Anglia, meg hogy Oxford is arrafele van. Na és? Az akkor volt, most meg nem akkor van. Az akkori Soros bérencekből nemzeti hazafiak lettek, ennél nincsen szebb életút!

Akkor kellett a Soros pénze mert a komcsik ellopták, szserncsére ma már a munka alapú társdalomban a Fidesz nincs rászorulva Soros pénzére, mert az jön a Fidesz kasszába a jó ország irányításból következően tonna számra.
Ma már Orbán Viktornak nem kell kényszerből a Liberális Internacionálé alelnökének lenni, mert ma már szabad kormányzó és ehelyett nagyon helyesen az EU kilépésen és az Oroszországgal való újraegyesülésen dolgozik.

Ebben támogatja őt minden magyar család, kis ´és közepes vállalkozás, mert ők se akarnak olyan országban élni ahol a Soros mondja meg hogy hány migránst kell befogadni nem pedig Orbán Viktor.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.02.04. 15:06:10

@Helga Beauty Salon:

Hagyjad ezt a Gyurcsány csicskát, ők enni adnának a migránsnak, mi nemzeti keresztény fideszesek meg lőnénk rájuk. Melyik szolgálja a magyar haza érdekét, hogy ne hozzon be a Soros 100 millió migránst akik elveszik még a közmunkát is tőlünk meg ut´ána túlszaporodnak minket? Na ugye!

bgp 2019.02.04. 15:35:28

@Minden ballib bérretteg: "2. A javaslat szerint nem szabad különbséget tenni egy ország adófizető polgárai és a migránsok között a számukra nyújtott állami szolgáltatások tekintetében.
Ez azt jelentené, hogy egy évtizedek óta Magyarországon dolgozó és adót fizető magyar ember és egy határsértéssel érkező illegális migráns ugyanazokra a szolgáltatásokra lenne jogosult az állam részéről."

Hát az adófizetés elmaradása nem volt akadály amikor erdélyi migránsok szavazatai kellettek a 2/3-hoz.

TBone 2019.02.04. 15:42:10

@Minden ballib bérretteg: Szerinted Soros nélkül nem tudják majd merre kell elindulni?

exterminador 2019.02.04. 15:53:37

@Tájékozódj mielőtt elhiszed: Én csak annyit mondok, készülj a szűkösebb időkre, 2021-től már nem fog annyi pénz jönni az EU-ból, lehet, hogy a te béredet is lefaragják a Lendvay utcában.

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 15:55:06

@TBone: Szerinted Soros nélkül nem tudják majd merre kell elindulni?............

Ez nagyon jó kérdés, mert egyrészt Soros egy stróman, halála esetén sem szűnnek meg azok az érdekek, viszont nehéz lesz új arcot adni ennek a mocsokosságnak egy másik humanista spekuláns gazember személyében, mert akkor már teljesen kilóg a lóláb!

Minden ballib bérretteg 2019.02.04. 15:55:34

@bgp:
"erdélyi migránsok "

Ezért szeretem a ballib balfaszokat. A határontúli honfitársaink iránt érzett szeretetük rendre megnyílvánul.. :DDD

a nagy hohoohooo 2019.02.04. 15:55:46

@Ballib vagyok mert rettegek: Te olyan okos orbánseggszolgálatos takonynáci "ÍKÚ"vitéz vagy heehee..szerintem ismerlek más néven mint bérszószájfosós...heheee..ennyi ésszel kártyáznod kéne ....hazárdot mert az az nemzetthy,...21-t ..hehee...19 már megvan "ÍKÚ"-ban....höhöö..

Minden ballib bérretteg 2019.02.04. 15:58:11

@Helga Beauty Salon:

A Sorosozás az nem Sorost jelenti. Hanem a ballib elitet az Unióban, és a Demokratákat az USA-ban.

Ők szeretnének mindenhol diktálni, bábkormányokat létrehozni, és a klientúrájukkal a nemzeti erőforrásokat bagóért felvásárolni.

Ezt már megtették MAcedóniában, Ukrajnában, Görögországban, és részben Romániában.

Most jövünk mi, csak mi nem nagyjuk, és ez a bajuk velünk.

A migránsok beengedése is végső soron ezt a célt szolgálja. Identitástudat nélküli irányítható masszára van szükségük ehez a ballib geciknek, hogy a tervüket kivitelezhessék.

Minden ballib bérretteg 2019.02.04. 16:00:18

@a nagy hohoohooo:

Az a kurvajó az egészbe, hogy egy olyan hozzászólásra sikerült "ÍKÚ"-znod, ahol egy ballib nickhamisító ironizálja a jobboldaliakat. Persze eddig még kivétel nélkül csak ballib marhákat sikerült beszopatnia, azokat viszont futószalagon.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 16:00:23

@Helga Beauty Salon: "Soros egy stróman"

:))

Mesélj! Eddig az volt a narratíva, hogy Soros György magyar patrióta irányítja a világot. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 16:03:54

@Minden ballib bérretteg: "A határontúli honfitársaink iránt érzett szeretetük"

A migráncs szó nem szeretetről vagy gyűlöletről szól.

"Migráncs szó jelentése: Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember."

www.google.com/search?client=firefox-b-ab&q=migr%C3%A1ns+jelent%C3%A9se

Tájékozódj, mielőtt hülyét csinálsz magadból. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 16:06:35

@Minden ballib bérretteg: "A Sorosozás az nem Sorost jelenti. Hanem a ballib elitet az Unióban"

:))

He? Soros György listázza a ballib elitet, de a ballib elit maga Soros György, tehát Soros György magát listázza, vagy mi a fasz van a te agyadban? :))

a nagy hohoohooo 2019.02.04. 16:07:39

@Minden ballib bérretteg: Naugye!....hehee...tuttam én...hehee...mondtam is...nagyfäsz te derága orbánseggszolgálatos baro....hehee....,de miért a nyakadon hordod?.....és miért végigszäros?.....höhööö...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 16:09:29

@Minden ballib bérretteg: "egy ballib nickhamisító ironizálja a jobboldaliakat"

Reménytelen feladat, AKKORA fasságokat nem tud mondani, mint te. :))

Mint a mellékelt ábra is mutatja. :))

Minden ballib bérretteg 2019.02.04. 16:14:53

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Az Open Society listázza a számukra megbízható Ep-s képviselőket.
legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Ez EP meg igyekszik végrehajtani a 2015-ben megírt Soros tervet:
www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09

Most épp azt a pontját ahol az álcivileket támogatják majd az adófizetők pénzével.

A migránsok behozatala a nemzetállamok felhígítását, a nemzeti identitástudat felszámolását célozza. Mint ahogy minden más ballib dogma, törvény, terv, és cselekedet is.

Mert a nemzetállamokban a ballib szarkeverők nem jutnak hatalomhoz, nem lesznek irányítható bábjaik, nem lehet hazudozással, uszítással, bérrettegéssel, diktatúrázással kirabolni a nemzeteket.

azigaziraptor 2019.02.04. 16:16:18

@Éva Lonkay:
Honnan a jó büdös kurva anyádból kerültél elő te segghülye fideszbérenc?
Mi a kurva anyádért szólsz hozzám, mikor másnak írtam?
És igazat!
Nézz utána, oszt' kuss!

élhetetlen 2019.02.04. 16:17:59

@Sir Galahad: Már megint okosat mondtál. „A "rendezett csatornák kialakítása" nem vág egybe a magyar állásponttal.”. A megállapodás arról szólt volna, hogy ott, a kiinduló ponton kezeljék a problémát. A rendezett csatornák meg azt jelenti, hogy fogadod, akik akarsz, és, ha senkit nem akarsz fogadni, akkor senkit nem fogadsz. Ez nem vág egybe a magyar állásponttal. Igen. Egyetlen dolog, hogy akkor nem kell megvédeni Magyarországot, és Magyarország sem tudja megvédeni Európát, ahogy megy a szöveg, mert esetleg nem lesz kitől. Megbukna a kampányszöveg. Ennyi.

Minden ballib bérretteg 2019.02.04. 16:21:39

@élhetetlen:

Meglehetősen konkrétan felsorolta a kormány mely pontokkal van bajuk.
Segítek neked:

1. Függetlenül a jogi státusuktól, a migránsoknak az egész útjuk során minden szolgáltatást biztosítani kell a tranzitországokban és a célországban is.

2. A javaslat szerint nem szabad különbséget tenni egy ország adófizető polgárai és a migránsok között a számukra nyújtott állami szolgáltatások tekintetében.
Ez azt jelentené, hogy egy évtizedek óta Magyarországon dolgozó és adót fizető magyar ember és egy határsértéssel érkező illegális migráns ugyanazokra a szolgáltatásokra lenne jogosult az állam részéről.

3. Vitatható elem továbbá, hogy a csomag teljes mértékben zárójelbe teszi az emberek jogát a biztonsághoz, mert meg akarja tiltani, hogy a migránsok személyes adatait, amelyeket a számukra nyújtott szolgáltatásokhoz gyűjtenek a szolgáltatók, átadják a kiutasításokkal foglalkozó bevándorlási hatóságoknak. Vagyis hiába lehetne tudni, hogy illegálisan tartózkodnak egy országban, nem lehetne kiutasítani őket.

4. További meghökkentő agymenés a csomagban, hogy már a migránsok megindulását megelőzően képzési programokat indítanának nekik.

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 16:23:38

@azigaziraptor: Mi a kurva anyádért szólsz hozzám, mikor másnak írtam?
És igazat!
Nézz utána, oszt' kuss!.....................

Miért higgyen egy kengurunak amelyik raptornak hazudja magát?

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 16:27:18

@Minden ballib bérretteg: Az a kurvajó az egészbe, hogy egy olyan hozzászólásra sikerült "ÍKÚ"-znod, ahol egy ballib nickhamisító ironizálja a jobboldaliakat. ...........

Ezek a viccbeli vadásznál is hülyébbek, nem csak a medvét szopják le, hanem egymást is agyonlövöldözik! Nekem teccik!

Minden ballib bérretteg 2019.02.04. 16:31:15

@Helga Beauty Salon:

Hát igen.. :DDD
Reménytelenül hülyék, a ballib trollok. :DDD

pulsarito 2019.02.04. 16:31:58

Csak nagyon halkan kérdezném meg az itt hőbörgőktől, hogy vajon az Arab Liga kőgazdag országai (Kuvait, Bahrein, Katar, Szaúd Arábia) hány menekültet fogadtak be?
Segítek egyet sem!
Na ennek fényében tessék a továbbiakban a magayar kormányt gyalázni!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 16:32:02

@Minden ballib bérretteg: "Az Open Society listázza a számukra megbízható Ep-s képviselőket"

És hivatkozol egy ruszki dezinformációs oldalra, ó de édes! :))

Nah, fideSSfasszopó, először is döntsd el, ki a világ ura, gyűlöleted trágya?

1. Soros György magyar hazafi?

2. Soros György magyar hazafi alapítványai?

3. Soros György magyar hazafi által alapított egyetem?

4. Soros György magyar hazafi által részben támogatott civil szervezetek, mint pl. a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége?

5. A külföldről támogatott civilek, mint pl. a Vöröskereszt?

6. Az Európai Parlament képviselői?

7. A zsidó háttérhatalom?

8. Kalkuttai Teréz anya?

9. Ferenc pápa?

Mert ez így egyre zavarosabb, már magadat se érted. :))

élhetetlen 2019.02.04. 16:36:43

@CdA: "Így nem a menekülttáborok lakóinak számát gyarapítanák - valamint lehetőség nyílik azok beengedésére, akiknek munkája, szaktudása hozzáadna az EU gazdaságához, társadalmához." „Tehát az lenne az EU 'megoldása' a tömeges illegális bevándorlásra, hogy legalizálja azt”. Azért kíváncsi lennék, hogy hogyan képes valaki összehozni ezt a következtetést abból, hogy a kiindulási ponton próbálnák megoldani a problémát, és, ha úgy látnák, hogy adott országban hasznos lehet valaki, és legálisan beengedik, ez hogyan jelenti az illegális bevándorlás legalizálását? Mi van az agyad helyén? És, azért húzza be a FIDESZ harmadszorra is a kétharmadot, mert ilyen képességű emberek szavaznak rá. Félre ne érts, semmi bajom veled, de a logika teljesen hiányzik nálad, és nem tehetsz róla, ez nem kötelező tartozék egy embernél.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 16:37:57

@pulsarito: "tessék a továbbiakban a magayar kormányt gyalázni"

A geci gazdád jogtalanul befogadott 2000 menekültet. (Biztonságos országon át jöttek, tilos volt őket befogadni.) Szerintem ezért nem kell gyalázni, ennyit simán elbír az ország. Sokkal nagyobb bűnei vannak a magyarság ellen a gecinek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 16:39:26

@élhetetlen: "és legálisan beengedik, ez hogyan jelenti az illegális bevándorlás legalizálását? Mi van az agyad helyén? És, azért húzza be a FIDESZ harmadszorra is a kétharmadot, mert ilyen képességű emberek szavaznak rá."

:))

Evvan.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.02.04. 16:43:33

@bgp:
"erdélyi migránsok "

Ezért szeretem a ballib balfaszokat. A határontúli román honfitársaink iránt érzett szeretetük rendre megnyílvánul.

Majd mindgyár elkezdik a magyar gyűlölő lippsik lemigránsozni a 300 ezer Londonban mosogató magyar honfitársainkat is. Csak mert oda migráltak a megélhetés miatt. Na, ezek vagytok ti ballib balfaszok!

Larry Silverstein 2019.02.04. 16:45:30

@élhetetlen: Orbannak nem szokasa politikai hullakkal targyalni

A brusszelitak, bukasuk elott probalnanak meg ezt-azt atnyomni, sok sikert hozza.

pulsarito 2019.02.04. 16:46:07

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nekem nincs gazdám, ellentétben veled, legalábbis a gondolkodásod erre enged következtetni.
Egyébként gratulálok a megértő liberális "mindenki véleményét hallgassuk meg" liberális alapértékéhez méltó hozzászólásod eme újabb gyöngyéhez !
A kérdés azonban továbbra is nyitott!
Miért nem az Arab Liga országai fogadják be a menekült testvéreiket?
Na erre válaszolj és utána gyalázkodj!
És ne mosd össze a kérdést teljesen más, nem a kérdéssel kapcsolatos dolgokkal, ami egyébként lehet hogy nem is igaz, vagy nem úgy igaz ahogy te itt előadod!

Ballib vagyok mert rettegek 2019.02.04. 16:48:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Mi a bajod a ruszki weboldalakkal te Gurcsány csicsak? Csak nem az, hogy ott már nincs ballib média fölény és ott olvashatsz valódi híreket is, nem csak fék newsokat?

A Szazadvég felmérése kimutatta, hogy a magyar emberek 82%-a jobban hisz a Moszkvai híreknek mint a ballib médiának és ezért inkább az M1-M16-ot, az Ekó t´évét, a TV 2-őt nézi, origót, 888.hut, riposzot meg fidesz.hut olvas.

Ballib vagyok mert rettegek 2019.02.04. 16:50:45

@pulsarito: "Miért nem az Arab Liga országai fogadják be a menekült testvéreiket?"

Majd mindgyár megválaszolja a lippsije, hogy ha testvéri alapon kellene befogadni a menekülteket, akkor az 56-os magyarokat az Ural aljai nomád népeknek kellett volna befogadniuk, mert azokkal vagyunk félázsiai rokonságban.
Ilyen magyargyűlölőek ezek a lippsik!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 16:57:36

@pulsarito: "nekem nincs gazdám"

Akkor miért véded a geci hazaárulót?

"Egyébként gratulálok a megértő liberális "mindenki véleményét hallgassuk meg" liberális alapértékéhez méltó hozzászólásod"

Mi van libsi? A hamis értékeidet kéred rajtam számon?

"Miért nem az Arab Liga országai fogadják be a menekült testvéreiket?"

Mert a geci gazdád és a hasonszőrű náci fasiszták legalább az araboknál emberségesebbek egy hangyányival. Persze az a legjobb, ha az ofsór cégeiknek átutalnak párszázezer Eurót is. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 17:03:20

@pulsarito: "Bolond lyukból bolond szél fúj!"

A geci gazdád melyik nyílásából fúj rád, libsi? :))

Csak a segge lehet. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 17:06:21

Na most a gazdája bolond szele miatt lett libsi a fideSSfasszopó, vagy libsi volt eredetileg, és úgy lett fideSSfasszopó? Rejtélyesek ezek a rettegő gyűlölködők. :))

Larry Silverstein 2019.02.04. 17:12:49

Azt fogjatok zabalni, amit Szijjarto eletek tesz

Miert? Mert Zorban 2030ban nyugdijba megy, aztan SzP kovetkezik (nem mintha olyan okos lenne, de Zorban majd kordaban tartja home office-bol)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 17:12:55

@pulsarito: @Ballib vagyok mert rettegek: Olyan romantikus, ahogy itt nyílt színen leszopjátok egymást, teljesen elérzékenyültem. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 17:14:23

@Larry Silverstein: "Zorban 2030ban nyugdijba megy"

Ja, mikor meghaladtuk az osztrák életszínvonalat. Már alig várom. :))

Sir Galahad 2019.02.04. 17:15:03

@élhetetlen: Rosszul tudod, a rendezett csatornák kialakítása nem ezt jelenti. A wikipédia ezt írja az erről szóló Soros-tanulmány fordítása alapján: "a pánikhelyzet elkerülése érdekében biztonságos csatornák létrehozását tartja szükségesnek, hogy a menedékkérők eljuthassanak Görögországból és Olaszországból a célországukba. Később logikus lépés Soros szerint ezeket a csatornákat egészen az elsődleges befogadó országokig meghosszabbítani, hogy a menedékkérők ne kényszerüljenek az életveszélyes Földközi-tengeri átkelésre."

BOAR 2019.02.04. 17:15:53

@Éva Lonkay: Mit képzelsz magadról ribi? Ne a telefonod nyomkodd hanem húzzál vissza a kamionok közé és riszáld a segged mert ha este nem teszel ötven ruppót, kurva világ lesz...
A fene a pofáját az ilyeneknek, munkaidőben írkálni... Ezért vakart ki a gazdád a mocsokból? Elő ne forduljon mégegyszer!

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 17:17:21

@azigaziraptor: Ha az kenguru, akkor veled alszok!
Pedig nem szeretnék!
Sőt! :-).....................

PFFFFFFFFFFFF bazdmeg!
Az szép baleset lenne!

Itt van raptor, csak az rábaszik, ne légy te is raptor!
:www.facebook.com/bestofViktor/videos/862598750579162/UzpfSTEwMDAwMjIxOTUyNDQxNjoxNTQ3OTQwMjI1Mjg5OTQ3/

élhetetlen 2019.02.04. 17:17:35

@Minden ballib bérretteg: Köszönöm a segítséget, nélküled hülyén halok meg. Az 1, 2 pont. Én nem tartom felháborítónak, hogy, ha valaki akár illegálisan lépett be az országba, akkor is ellássák, ha beteg. Nem vagyok híve a ha nem fizetett, vagy nem tud fizetni, akkor dögöljön meg hozzáállásnak. A hármas ponthoz nem szólok hozzá, nem vagyok jogász. A 4. pont. „További meghökkentő agymenés a csomagban, hogy már a migránsok megindulását megelőzően képzési programokat indítanának nekik.„ . Ez nem agymenés, hanem a legjobb megoldás. Ha ide akarsz jönni, ezek itt a normák. Megismered, és vagy elfogadod, vagy nem, ha nem, akkor ne gyere ide. Sokszor leírtam, ha valaki úgy nő fel férfi létére, hogy amelyik nőn alig van valami ruha, az szabad préda, mert azért öltözködik úgy, arról nem tehet. És azt sem gondolom, hogy akik elindultak, azok előtte évekig tanulmányozták az európai szokásokat, normákat. Magyarországot beborítottuk magyar nyelvű plakátokkal, hogy mit nem szabad a migránsnak. Ezeket csak a migránsok nem látták, vagy, ha látták is, nem értették. Ha azon a pénzen öt arab nyelven készült brossúrákat készítenek, és azt osztogatják nekik, lehet, hogy többre mentünk volna. Ha tudatosítják bennük, hogy itt, ha egy nőhöz hozzányúlsz, akkor börtön, vagy kitoloncolás, azt, ha a fele megértette volna, akkor lepofozza a másik felét, aki nem érti, mert nem akar miattuk ő is bajba kerülni, mert ő itt akar maradni. Nem elképzelhető? Mi magyar nyelvű plakátokkal toltuk tele az országot, sok pénzért, ami csak a magyar lakosság hülyítését szolgálta. Miért is káros az előzetes képzés?

élhetetlen 2019.02.04. 17:23:08

@Larry Silverstein: „Orbannak nem szokasa politikai hullakkal targyalni”. Ollé! Orbán lesz zsebre dugott kézzel, szotyit köpködve a világ ura. Ja.

Larry Silverstein 2019.02.04. 17:25:06

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Nem igert Zorban ilyet.

Azt mondta vasarloero paritason az osztrakok 80%-at kene elerni 2030-ra. Nem tunik irrealisnak, mert a csehek most vannak 75%-ra az osztrakoktol, persze vasarloero paritason, nem a fizuk osszehasonlitasaval.

azigaziraptor 2019.02.04. 17:28:01

@Helga Beauty Salon:
Inkább az mucus, mint Helga Beauty Salon!! :-)

Sir Galahad 2019.02.04. 17:29:06

@élhetetlen: De ha nem tetszik, olvasd el az infostart összefoglalóját: Brüsszel megreformálná a migrációkezelést - infostart.hu/kulfold/2018/09/12/brusszel-megreformalna-a-migraciokezelest . Ilyenek vannak benne, mint pl.:

"A legális migráció bővítése

Az uniós bizottság javaslatot tett az Európába irányuló legális migráció lehetőségének bővítése is.

Mint írták, a védelemre szorulók által igénybe vehető jogszerű és legális lehetőségek, valamint a szükségleteken alapuló munkaerő-migrációra vonatkozó vonzó csatornák kialakítása a kiegyensúlyozott és átfogó migrációs politika elengedhetetlen eleme."

Van még kérdés?

élhetetlen 2019.02.04. 17:36:19

@Sir Galahad: És, amit most írtál, az hol szól arról, hogy illegális migránsok jöhetnek a legális csatornákon? A menedékkérők biztonságos útjának biztosításáról szól csak. És az lenne a cél, hogy még a kiinduló ponton eldöntsék, hogy ki a menedékre szoruló. Nem érted? Közben kaptam még egy kommentet tőled. Tényleg nem tudod, hogy mi a különbség a legális, és az illegális migráció között?

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 17:36:48

@élhetetlen: Sokszor leírtam, ha valaki úgy nő fel férfi létére, hogy amelyik nőn alig van valami ruha, az szabad préda, mert azért öltözködik úgy, arról nem tehet. .........

Többször leírtad? Még jó hogy nem olvastam! Az megvan hogy a világhon sehol nem lehet megbaszni szó nélkül egy nőt az utcán? Sehol! Érted?
De te megértő rohadék, akkor fogadj be egy bengáli tigrist, az meg úgy nőtt fel hogy megesz, de egyszer csak megtanulja majd hogy nem illik!
Azt még tedd hozzá, hogy az úgy felnövő tetveknél a saját országukban felkoncolják az erőszakoskodókat és így valamiért nem hisznek semmit amikor otthon feláll a faszuk!

Zoltan Hazafi 2019.02.04. 17:44:52

@Éva Lonkay: Csak ennyit tudsz, vagy többet is?

2019.02.04. 17:45:16

@morpho:

Azért az gyönyörű volt, ahogy a lengyelek elléptek Szijjártó mögül miután terítékre került a módosított javaslat.
Még ők sem merték felvállalni a nyilvánvaló trollkodást.
Ez a magyar diplomácia mélypontja.

Larry Silverstein 2019.02.04. 17:46:45

@Ms.Cunnesburry: Legkozelebb majd kinalnak valamit cserebe az alairasert.

Igy megy ez.

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 17:47:21

@azigaziraptor: Inkább az mucus, mint Helga Beauty Salon!! :-).............

Mit tiltakozol? Nem én hoztam szóba, sőt nekem eszembe sem jutott még hasonló sem!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 17:55:16

@Larry Silverstein: "Azt mondta vasarloero paritason az osztrakok 80%-at kene elerni 2030-ra."

Azt ígérte nektek, faszfej, hogy 2030-ra az EU 5 legfejlettebb állama között lesz Magyarország. Röhej. :))

Pláne röhej annak a szájából, aki 9 év alatt Magyarországot az EU legszegényebb államává tette. :))

De beszoptátok azt a hazugságot is, hogy 2018-ra az államadósság a GDP 50%-a lesz, közben jót növelt rajta. :))

Meg hogy 7% lesz a GDP éves növekménye, közben valami 2,2% átlag volt.

Minden hazugságot azonnal beszoptok. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 17:56:59

@élhetetlen: "Orbán lesz zsebre dugott kézzel, szotyit köpködve a világ ura."

Másképp pedig nem lehet. Vagy fehér asztalhoz ültetnéd, hogy késsel-villával egyen? Rögtön odaszarik. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 17:59:07

@Ms.Cunnesburry: "Ez a magyar diplomácia mélypontja."

Jaj de jó! Szerinted ennél nagyobb fasságot már nem csinálnak? A próféta szóljon belőled!

Látod? Már iszlamizálódok. :))

sutyerák 2019.02.04. 18:07:40

orbán strici-pávatánc kampfjának szüksége van a migrációra.
a többi(ek) lexarva

2019.02.04. 18:14:48

@Larry Silverstein:

Ebben a témában nem. Orbánnak elemi érdeke, hogy az EP választásig ne szülessen megoldás migrációs témában, ugyanis erre építette fel kampányát.
Inkább kockára teszi biztonságunkat és a legprimitívebb módon meghekkeltette Szijjártóval a tervezetet.

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 18:14:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Látod? Már iszlamizálódok. :))................

Azért a tevét ne kúrd meg az állatkertben!

2019.02.04. 18:18:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

:)))

Nemzetközi szinten ettől nagyobb blamázst már nem tudok elképzelni. Viszont egy bomlott elme bármire képes.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.02.04. 18:25:40

@Helga Beauty Salon: "a tevét ne kúrd meg"

Az is a vallási tanítások között van? Mindig meglepődöm, milyen tapasztalt vagy. :))

a nagy hohoohooo 2019.02.04. 18:34:03

@Sir Galahad: Ez fasza:"Van még kérdés? ...höhöö....van derága orbánseggszolgálatos baro.....ki vót a részegebb amikor téged összenemzettek az apu ,vagy az anyuci?-....hehee..
Na húzd ki a fejed orbángazdi seggéből had jusson be egy kis fény :
"Megreformált migrációkezelés és határigazgatás az Európai Unióban - A Bizottság teljes körű műveleti támogatást ígér a tagállamoknak
2018.09.18. Jogi Fórum / Európai Bizottság

Az Európai Bizottság javaslatot tett a migrációkezelés és a határigazgatás reformjával kapcsolatos kompromisszumhoz még szükséges utolsó elemekre. A javaslat új ambíciószintet határoz meg az Európai Határ- és Parti Őrség és az Európai Unió Menekültügyi Ügynöksége számára, megerősítve mindkét intézményt, hogy a tagállamok mindenkor teljes körű uniós műveleti támogatást vehessenek igénybe. A Bizottság javítaná a kiutasítási eljárások hatékonyságát is, korszerűsítve a visszatérésre vonatkozó hatályos uniós szabályokat, és meghatározva a következő lépéseket a kiegyensúlyozott migrációs politika alapvető elemét képező jogszerű migrációt illetően.
www.jogiforum.hu/hirek/39645
Ésez OK!

élhetetlen 2019.02.04. 18:39:00

@Helga Beauty Salon: Azért a világ nem olyan egyszerű, ahogy te gondolod. „Azt még tedd hozzá, hogy az úgy felnövő tetveknél a saját országukban felkoncolják az erőszakoskodókat és így valamiért nem hisznek semmit amikor otthon feláll a faszuk!”. Ahol felkoncolják őket, ott, gondolom, kevesebb az ilyen ügy, mint ahol csak legyintenek rá. Magyarországon is büntetik a nemi erőszakot is, a gyilkosságot is, mégis van, csak gondolom, kevesebb, mintha ez nem lenne büntetendő. Azt meg magyarázd a nálad is butábbaknak, ők majd beveszik, hogy mi értelme volt magyar nyelvű óriás plakátokkal telenyomni Magyarországot, hogy mit nem szabad a migránsoknak, ahelyett, hogy akár öt arab nyelvjárásban nekik írják le egy kiosztandó brossúrában, hogy mit nem szabad nekik. Nem kívánom folytatni ezt az értelmetlen szóváltást.

a nagy hohoohooo 2019.02.04. 18:56:28

@pulsarito:
"Miért nem az Arab Liga országai fogadják be a menekült testvéreiket?"
Így kell ezt csinálni! Ezért nem kell iskolázott, önálló gondolkodásra képes honpolgár. Minél hülyébb, annál inkább eltátja a száját ettől a szófosástól

hvg.hu/vilag/201813__szaudarabia__menekultek__pontatlan_statisztika__mindenki_vendeg

hu.euronews.com/2015/09/04/mert-europaba-mert-nem-az-arab-orszagokba-mennek-a-sziriai-menekultek

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 18:59:20

@élhetetlen: Azt meg magyarázd a nálad is butábbaknak, ők majd beveszik, hogy mi értelme volt magyar nyelvű óriás plakátokkal telenyomni Magyarországot, hogy mit nem szabad a migránsoknak, ahelyett, hogy akár öt arab nyelvjárásban nekik írják le egy kiosztandó brossúrában, hogy mit nem szabad nekik. Nem kívánom folytatni ezt az értelmetlen szóváltást.............................

Kívánságod parancs! Te nálam butább vagy, ezért elmondom, hogy azért volt magyar nyelven írva, mert a hozzád hasonló megértő libsi idiótáknak szólt, hogy felfogjátok a kevés agyatokkal azt, hogy nem hozhatjátok ide őket! Így megelőzhetjük hogy itt kelljen elmagyarázni miért nem erőszakolhatnak, rabolhatnak, robbanthatnak és élősködhetnek, mert sajnos sohasem a hozzád hasonló megértőket találják meg, nem az ő lányukat feleségüket kúrják meg csoportosan!
És jogodban áll nem fojtatni ezt az értelmetlen szóváltást, igazából nem is neked írtam mert nem nézem ki a proli fejedből hogy egyetlen értelmes szót is hajlandó lennél felfogni, sőt nekem az az álláspontom hogy a magadfajtával nem is kéne szarakodni, hanem kitaposni azt a büdös libsi belét! Szerencsétekre ez nem rajtam múlik!

élhetetlen 2019.02.04. 19:01:51

@Helga Beauty Salon: „és saját medvénk akiket ti libsik vadászat helyett jól leszophattok!”. Csak emlékeztetlek, hogy itt van már az orosz medve, akit leszoptok. Miért gondolod, hogy az ellenzéknek román medve kellene. Azt is ti szopjátok le, nem? Ne szégyelld, hogy még ezek után is medve hiányod van, csak ne fogd rá másra.

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 19:02:54

@Helga Beauty Salon: folytatni természetesen, már a fojtásnál tartok, rohadjatok meg.

Sir Galahad 2019.02.04. 19:14:20

@a nagy hohoohooo: Anyádat sértegesd. Ha ilyet pottyantott a világra, mint te, meg is érdemli.

2019.02.04. 19:19:44

@pulsarito:

"Miért nem az Arab Liga országai fogadják be a menekült testvéreiket?"

Erről szólt volna az uniós tervezet, amit a hónap végén akartak megtárgyalni az Arab Ligával.
Csak ugye Szijjártó beleszart a levesbe. Ezek szerint Magyarország az egyetlen uniós tagország, akinek nem érdeke megállítani a migrációs hullámot.

Sir Galahad 2019.02.04. 19:24:35

@élhetetlen: Szerintem kár újra kezdeni ezt a vitát. Én azt gondolom, ha valamilyen hiányszakmában szükségünk van jól képzett, nyelvet beszélő, a kulturális értékeinket tisztelő, beilleszkedni képes emberekre, akkor ők a munkáltatók meghívása alapján ide jöhetnek, dolgozni. Ezen túlmenően azonban nincs szükségünk semmilyen migrációra, se legálisra, se illegálisra. Ezt én így gondolom, te meg nem, és mind a kettőnk meggyőződése szilárd. Van értelme így győzködnünk egymást?

élhetetlen 2019.02.04. 19:37:01

@Helga Beauty Salon: Úgy tűnik, kicsit kisiklottál. Az „Azt meg magyarázd a nálad is butábbaknak”, nem jelenti azt, hogy te döntöd el, hogy ki a butább nálad. Bonyolult? „azért volt magyar nyelven írva, mert a hozzád hasonló megértő libsi idiótáknak szólt, hogy felfogjátok a kevés agyatokkal azt, hogy nem hozhatjátok ide őket!”. Érvelésed mindent visz, mert, ha nincsenek a plakátok, meg a propaganda, akkor a palóc nénik idehozták volna a migránsokat, akikről addig nem is hallottak, de most rettegnek tőlük. „igazából nem is neked írtam mert nem nézem ki a proli fejedből hogy egyetlen értelmes szót is hajlandó lennél felfogni, sőt nekem az az álláspontom hogy a magadfajtával nem is kéne szarakodni, hanem kitaposni azt a büdös libsi belét!”. Egy, nekem írtad, ha nem is igazából, és igen, ez a mondatod szerinted igazolja, hogy te nem proli vagy, hanem egy igazi, gondolkodó értelmiségi. De, ki hiszi ezt el rólad? Csak a nálad butábbak.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.04. 19:37:18

@Helga Beauty Salon: "Te nálam butább vagy"

Öcsém fidesz trollja, ezen napokig fogok röhögni! Te hat osztályt se végzett fidesz troll ekkorát hogy hazudhatsz itt bármelyik libsinek? Orbán tudja a Századvég titkosított jelentéséböl hogy a Fidesz szavazó a társadalom legostobábbjai közé tartozik. A legalacsonyabb iskolai végzetts´égüek és a legalacsonyabb IQ-júak alkotják azt a kétmilliós birkatábort. Ezeket a hangya agyú lényeket tényleg be lehet etetni arra hogy van egy Soros nevezetü nyugger aki new Yorkból telepátiával irányíccsa az egész világot. A fideszes baromlénye meg ezt tele pofával beszopja.

Öcsém fidelitaszos köcsögje, ma te érdemeleted ki A NAP HÜLYÉJE címet!
Hatalmas konkurenciában sikerült a leghülyébbenk lenned!

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.02.04. 19:48:44

@Sir Galahad: Q"Ezen túlmenően azonban nincs szükségünk semmilyen migrációra, se legálisra, se illegálisra."

Ostoba fidióta trollja, ezt majd beszéld meg orb´ánoddal aki tízezerszámra telepíti be a keleti bünözöket meg mindenf´éle nem magyar migráns elemet.

A valóságban pedig Orbanisztánban nem volt és nem is lesz semmilyen mérhetö bevándorlás mert az EU egyik legfosabb országába még egy teljesen hülye ugandai rokkant nyugger se akarna jönni. Így nem kell félned, ti m´élymagyar idióták egyre gyorsabban fogyatkozó számban rohadtok ebben az orsz´ágban egyre nagyobb nyugger tömeggel. De legalább a v´égén büszkén elmondhatod, hogy a magyar fajt´ád fajtiszta fajk´ént halt ki a Kárpát medenc´ében.

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 20:07:48

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: És ezt csak ezzel a szar 167 hozzászólásos tarcsinickeddel merted elmondani? Mert a hagyományosan magas libsiműveltséged mellett még marha bátor is vagy igaze? :D
Be ne vedd már ezt az IQ maszlagot, te is csak egy buta proli vagy semmi több, az értelmiségieitek is olyan falubolondjaiból állnak mint TGM meg Heller!
Itt a marha nagy érved is, hogy "van egy Soros nevezetü nyugger aki new Yorkból telepátiával irányíccsa az egész világot."
Komám, a nyugger rendszeresen "tárgyal" az EU vezetőivel! Vajon miről? Most szólalt fel Davosban te szarfaszú! Nyilván jelentkezett mesélni, mert kell egy kis kiegészítés a minimálnyugdíjához, hogy ne kelljen a négerkonyhán sorbanállni és legyen új protkója? :D Mert ott jellemzően kapnak szót nyugdíjasok tudvalevőleg!
Menj már a szánalmas dumáddal te primitív libsijanicsár! Lenin szerint ti vagytok a hasznos hülyék! Erről tudsz a hatalmas IQ színvonaladdal?
És most elmehetsz a picsába! :p

Sir Galahad 2019.02.04. 20:08:45

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Soha nem mondtam, hogy örülök a letelepedési kötvényes betelepülőknek. Egyénként meg te is anyádat sértegesd. Kösz.

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 20:19:50

@élhetetlen: Az „Azt meg magyarázd a nálad is butábbaknak”, nem jelenti azt, hogy te döntöd el, hogy ki a butább nálad. Bonyolult? .............

Hát pedig én veszem a bátorságot hogy eldöntsem, de ha esetleg másképpen döntök akkor is az utolsók között leszel akit megkérdezek!
A nem neked írom arra vonatkozik, (ha nem lennél még magadnál is butább néha) hogyha tényleg nem vitatkoztál volna tovább mint ahogyan azt írtad a mondandód végén! Viszont akkora hülyeséghalmazt hoztál össze csupa csemegével amit kéjgyönyör volt szétszedni! Ezután szeretném megköszönni azt hogy mégis maradtál és újabb hülyeség alapanyaggal kedveskedtél! KÖSZÖNÖM!

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 20:40:09

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Tessék IQ bajnok, itt van egy Szelestey poszt a Sorosod teljesen hétköznapi nyuggerként tartott performanszáról, ami ilyen libsitanyán megjelenve nem lehet a Fidesz álpropagandája ugyebár! :DDDDD b1.blog.hu/2019/01/25/merkel_a_nemzetkozi_egyuttmukodes_lerombolasaval_a_populistak_nyomorba_taszitanak_a_vilagot

Olvasgasd meg mást is fejlődj sokat mert rádférne hogyha szeretnél másokat kioktatni úgy hogy a végén ne tűnj hülyének!

Pipas 2019.02.04. 20:52:51

@Ms.Cunnesburry: "Erről szólt volna az uniós tervezet, amit a hónap végén akartak megtárgyalni az Arab Ligával.
Csak ugye Szijjártó beleszart a levesbe."

Ja, én is így hallottam. Az arabok befogadták volna az összes másik arabokat, már épp aláírták volna, csak a szíjjártó csávó, ez megvétózta. Mondták is az arabok, hogy jó, akkor nem fogadjuk be őket, aztán hazamentek.

Egy deka arab nem sok, annyi sem jött volna európába, csakhát a szíjjártó, most már miatta jön az összes. Ő a felelős! :D

2019.02.04. 20:58:12

@Pipas:

Kevés vagy te ehhez, mint mackósajtban a brummogás.
Kb. ennyit tudok mondani az egybites válaszodra. De azért nyugodtan fussál még néhány kört az élceiddel. Minden bizonnyal találsz hozzá partnert is.
Később megnézem, hány lépésben juttok el Sorosig.
Mert ugye, az a cél. :D

élhetetlen 2019.02.04. 21:19:47

@Helga Beauty Salon: Ez van, néha én sem hagyom ki a kisebb szórakozásokat. „Hát pedig én veszem a bátorságot hogy eldöntsem, de ha esetleg másképpen döntök akkor is az utolsók között leszel akit megkérdezek!”. És, kit érdekel, hogy te kiről, mit gondolsz? Ez egy élmény: „Viszont akkora hülyeséghalmazt hoztál össze csupa csemegével amit kéjgyönyör volt szétszedni!”. És a szétszedés után lett egy csomó medve szőrszálad? Vaqy egy rakás betűd, amit nem tudsz értelmezni? Mert, hogy az egész mondatokkal nem boldogulsz, azt megértem. És a macskád is segített a szétszedésben, már, ha van? „Ezután szeretném megköszönni azt hogy mégis maradtál és újabb hülyeség alapanyaggal kedveskedtél! „ Örülök, hogy boldoggá tehettelek, de nem kérek viszonzást.

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 21:35:50

@élhetetlen: . És a szétszedés után lett egy csomó medve szőrszálad? Vaqy egy rakás betűd, amit nem tudsz értelmezni? ........

Te most valami ovisfarsangra gyakorolsz ezekkel a poénokkal? :D Szerintem lesz kacagás!

élhetetlen 2019.02.04. 21:55:20

@Helga Beauty Salon: „Viszont akkora hülyeséghalmazt hoztál össze csupa csemegével amit kéjgyönyör volt szétszedni!”. Miért, ez komoly volt, amire komolyan kellett volna válaszolni? Mire szedted szét a szövegemet? Mert erről nem írtál. A bübű, én okosabb vagyok, az meghaladja az ovis szintet? Csak kérdezem. Na, mostmár tényleg hess!

Helga Beauty Salon. 2019.02.04. 22:14:07

@élhetetlen: Mire szedted szét a szövegemet? Mert erről nem írtál. ...............

Írtam én, csak te fordítva vagy összerakva! Állításod szerint a hiányosan öltözött nőket kurvának néző és megbaszó arabokat megérted! Amit én írok azt nem! Ebből már csak az következhetne amire gondolni sem merek!
Már sokadszorra magyarázom hogy mi hogy van, de megbaszni azért nem foglak hogy megértsd, halj meg hülyén!

nem várt fordulat 2019.02.04. 22:37:05

Nem jó nekik az, ha nem jönnek a migránsok, mert akkor nem lehet mivel riogatni.

A letelepedési kötvényekről ne is beszéljünk.

apro_marosan_petergabor 2019.02.04. 22:49:09

@Minden ballib bérretteg: Miért fárasztod tényekkel a libero csapatot, csak megzavarod őket...

apro_marosan_petergabor 2019.02.04. 22:53:09

@a nagy hohoohooo: ....ezt mindet sikerült csak így, kapásból...? waauuuh...

élhetetlen 2019.02.05. 17:15:25

@Helga Beauty Salon: „halj meg hülyén!”. Eszem ágában sincs rajtad meghalni, a környezetemben pedig nincsenek hülyék.

Helga Beauty Salon. 2019.02.05. 18:10:44

@élhetetlen: Látom Boborjánon meg Besenyő Pistán csiszoltad a humorod marha! :DDDDDDDDDD

élhetetlen 2019.02.05. 20:59:17

@Helga Beauty Salon: Ebbe a Boborján cuccba egyszer néztem bele öt percre, nem az én műfajom. De ha elemeket te felismersz, akkor lehet, hogy te szocializálódtál ezen. Részemről a szövegem, és az ismereteid találkozása csak a véletlen műve.
süti beállítások módosítása