B1 blogcsalád



Kitől rettegtek legközelebb? Hello Kittytől?

2019. január 19. - ashwood

nagy-blanka-egy-targybol-sem-allok-bukasra_image_61597e3f3efc7f96b309241ec191_16-9.jpegMit gondoljunk arról a hatalomról, amelyik egy 18 éves gyerekre ereszti pitbulljait, mert az csúnyát mondott róla? Pitiáner? Embertelen? Vagy egyszerűen: rettegő és ostoba.

A Nagy Blanka elleni propaganda-hadjárat sokat elárul a NER hatalmasságairól és az őket kiszolgáló verbál-pitbullokról. Érett, egészségesen gondolkozó, felnőtt emberek szülőként képesek a helyén kezelni az olyan homokozói konfliktusokat, mint: "Anyúúúúúúú, a Pistike csúnyát mondott rám!"

Minden jel szerint a magyar kormány a fenti példában a súlyosan bántalmazott, szuverenitásában mélyen sértett óvodás szerepét választotta magáénak. Mert nem elég, hogy Blanka kifejezte nemtetszését Viktor és a többi bácsi tevékenységével kapcsolatban, de még csúnya szavakat is használt.

Elnézve a hatalom reakcióját, arra kell következtetnünk, hogy egy tinédzser indulatos szavai alapjaiban kérdőjelezik meg mindazt, amire Orbán Viktor politikai karrierjét építette. Egy kölyöklány szavaitól kimozdulnak a déli drótkerítés betonalapjai, potyogni kezd a freskóra meszelt fehér vakolat, de tán még egy makoveczstadion eresztékei is recsegni kezdenek.

Annyira félelmetes e kislány, hogy hazudozni kell róla minden hullámhosszon - mert rendes gyerek nem mond ilyesmit. Csak az, aki lóg, bukásra áll és néha az esti fogmosást is elblicceli.

Hát szégyelljétek magatokat!

Lehet egyetérteni egy tinédzser indulatos szavaival. Lehet vele vitakozni. És persze lehet tudomást sem venni róla. Mit tudhat egy gyerek a nagyok világáról? Persze, el lehet ezt így is intézni. Meg úgy is, hogy elmélázunk egy pillanatra: miért lett ez a lány ennyire dühös. Sőt, még az illetlen kifejezések használatát is számon lehet rajta kérni – de ha lehet, ezt ne az a NERileg kitüntetett és közpénzzel hájasra tömött publicista tegye, aki többször írja le a fasz szót, mint azt, hogy miniszterelnök úr.

Csak azt nem lehet, hogy emberi mivoltjában, személyeskedve, magánéletében vájkálva akarják lejáratni - miközben egyetlen valódi mondattal sem reagálnak a mondanivalójára. Arra nem megy? Ennyi gondolat már nincs a NER-ben?

Ilyet csak egy rettegő, ostoba hatalom tesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9914573080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paraszthajszal 2019.01.19. 17:22:45

Nem gondolnám, hogy egy kétezres tüntetés élén egy káromkodó tini túl nagy veszélyt jelentene a „hatalomra”, viszont – akár bukásra áll három tárgyból, akár nem – ez valóban egy olyan időszak lenne az ő életben, amikor a tanukmányára kellene összpontosítania a „celebkedés” helyett.

Mi lesz így vele, ha nagy lesz? Elszegődik politikusnak? Mivel az EP-ről már vélhetően lemarad, önkormányzati képviselőnek meg aligha választanák meg, a legközelebbi esélye egy érdemi állásra 2022-ben lesz. Addigra már jó eséllyel elfelejtik, hogy valaha létezett…

Csak magával szúr ki…
mindenszo.hu/blanka-talan-meg-nem-keso/

rallus 2019.01.19. 17:23:17

"...amikor mennek a politikai egyeztetések, hogy húzzatok már a picsába ezzel. Gyerünk előre."

"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.
meg kibaszott sok elemzést el lehet végezni,"
"...nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól,nem szarakodtak azon, hogy hogy a francban lesz majd az útiköltség elszámolásunk, bassza meg."
" Jöttek párak, akik nem szarakodtak azon, hogy a megyei önkormányzatban lesz-e majd helyük, vagy nem, hanem megértették, hogy másról szól ez a kurva ország."

Nyilván a meleg családi légkörben, szerető édesanya mellet felnövő ifjú hölgy mentális fejlődésére a fent idézett Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként elmondott szenvedélyes igazságbeszéde gyakorolhatott mély hatást! Örüljünk együtt, hogy az ártatlan, bimbózó lélek mára ennyire érett, példaképéhez méltó szintre emelkedett szónokká nemesült!

Minden esélye megvan rá, hogy felnőtt korára örökre beírja nevét a ballib oldal klasszikusai közé!

Gábris szomszéd 2019.01.19. 17:46:40

@paraszthajszal: Mennyivel jobban jártunk volna ha geci viszont nem megy el fiatal korában politikusnak. Hozzá képest ez a lány még királynő is lehetne.

2019.01.19. 18:13:13

@rallus:

Sikerült belekeverni a családját és Gyurcsányt is. :D

Még az átkosban is tolerálták a véleménykülönbséget és - nyilvánítást. Így lett a Bibó Kollégium diákjaiból politikus.
Csak a "nemzeti-keresztény" oldal véleményvezérei nem képesek erre.
Láthatóan nagy bakot lőttek a diáklány elleni lejáratókampánnyal. :D

azigaziraptor 2019.01.19. 18:19:29

@Gábris szomszéd:
... és, ha merő véletlenségből az apja a budi falára veri, vagy az édesanyja csúnyája szecskavágó lett volna!
Mindenkinek jobb lenne!

azigaziraptor 2019.01.19. 18:23:01

@rallus:
Hülyegyerek!
Emléxel, h anno Meggyesit lehazaárulózóval, vagy a Ferit leköpővel mi lett a későbbiekben?
Úgyhogy kuss a neved, te ostoba balfasz!

azigaziraptor 2019.01.19. 18:24:29

@paraszthajszal:
Segglyukszőr!
Hogy sikerült megelőznöd birkát?

2019.01.19. 18:31:42

@paraszthajszal:

:)))))

Jó kedvre akarsz deríteni, hogy pont a Nézőpontra hivatkozol?

2019.01.19. 18:36:52

@azigaziraptor:

Esetleg dolgozhatott volna életében akár egy napot is nem politikusként. De így végigjárta a politkai paletta 50 árnyalatát, mígnem az illiberalizmusnál lyukadt ki. :D

paraszthajszal 2019.01.19. 18:40:16

@azigaziraptor: „Hogy sikerült megelőznöd birkát?”

Years of hard work, and experience… (de leginkább úgy, hogy nem hajnalban jött ki a poszt; ti. ilyen esetben birca a kelet-európai időzónában egy óra előnyben van)

@Ms.Cunnesburry: Ha te ettől jó kedvre derülsz, akkor örülök! Csak nehogy egy májusi vasárnap elszontyolítson…

Swanky77 2019.01.19. 18:45:33

Kitől rettegnek?azoktól,akik '18-ban nem szavaztak,'22-ben fognak.én meg bennük reménykedem.őket már nem lehet komcsizni, viszont ők joggal mondhatják Bayer meg Bencsik bácsit köpönyeg forgató szarfaszú trógernek.

rallus 2019.01.19. 18:47:20

@Ms.Cunnesburry: Nyilvánvaló, hogy az ifjú hölgynek sokkal könnyebb és biztosan testhezállóbb is volt Gy.F. stílusában szónokolni, mint arra törekedni, hogy ő is a Bibó Kollégium diákja legyen.... Ismerve a dicsőséges ballib oldal intellektuális színvonalát és vezetőinek jellemét, ott garantáltan karriert csinálhat már meglevő képességeivel, talán már csinált is. Égető szükségük van a hagyományos káromkodások újszerű alkalmazásában jeleskedő fiatalok integrálására. A könnyen megjósolható jövőjük beteljesedéséhez kicsi, de fontos segítség az ilyen Blankák hadrendbe állítása...

Swanky77 2019.01.19. 18:50:19

De aki szőr bayert meg a párt élet rovat vezetőjét ismeri..az mondhatja.

2019.01.19. 18:53:41

@paraszthajszal:

De miért szontyolítana el?

Lesz egy EP választás. Nem parlamenti, nem önkormányzati.
A megválasztott uniós képviselők beülnek a frakciókba és elkezdenek dolgozni. A szabályok ugyanazok maradnak. Nem lesz olcsóbb a kenyér, tej, nem emelkednek automatikusan a fizetések, nem tűnnek el egyszeriben a problémák.
Magyarországon a propaganda gépezete csúcsra járatja a bevándorlás ellenzők versus bevándorláspártiak szlogent. De ez is csak egy politikai termék, valóságalapja a nullával egyenlő.
Az általad hőn áhított EU reform lassú lesz, nehézkes és baromian lassú.

FCUK5 2019.01.19. 18:53:55

Meghallgattam ma, ciki, akkor is, ha csak 18 éves. Keveri a proli fogalmat a proletárral, és senki nincs, aki felvilágosítaná. Ez meg röhejes.

Swanky77 2019.01.19. 18:55:56

A senkiházi rájuk nézve bók.egy csupasz csiga kikérné magának,hogy egy lapon emlegetése ezzel a két gyökér hazaáruló gecivel!
Orbán nem geci.A geciből lehet ember,vagy gerinces lény.

Zoltan Hazafi 2019.01.19. 18:59:20

@rallus:

"Égető szükségük van a hagyományos káromkodások újszerű alkalmazásában jeleskedő fiatalok integrálására."
Bayer és Bencsik után még kisinasok ezek. Te inkább előbbiek csecsén hízzál, ezek valók neked. :-)

2019.01.19. 19:01:27

@rallus:

Látod, csak egy séma szerint tudsz gondolkodni.
Miért is tenne hasonlót?
Ő csak egy átlagpolgár, aki elmondta véleményét. Stílusát lehet vitatni. Még mindig szimpatikusabb, mint az a volt ifjú, aki ereklyeként őrizte azt a kólásdobozt, amiből Orbán ivott.
Ez a vallásos imádat segítette helyettes államtitkári posztjához.

rallus 2019.01.19. 19:10:12

@Zoltan Hazafi: Mint már voltam bátor célozni rá, egykori miniszterelnökünk szóhasználata lehetett a pozitív példa, hiszen Bayer nála sokkal enyhébb kifejezéseket használ. Bonyolítja a helyzetet, hogy Ferenc a SAJÁT munkáját minősítette az inkriminált szavakkal, (ő csak tudja miért..) Bayer viszont a ballibek folyamatos hazaárulása miatt fakadt ki néhányszor. Nem helyeslem, de aki a körmére üt kalapáccsal, az is óhatatlanul elmorzsol egy káromkodást, pedig hol van az az IMF kölcsöntől...

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.19. 19:16:07

@rallus: vazalus! Csak szólok, hogy a gyurcsányaihbás, meg az elmúlt8év, az lassan az újabb elmúltnyolcév második felétől, tehát úgy az elmúlt4év óta nem nyerő. :-)

Mai napság már a Soros a soros, és migráncsbetelepítő háttér6alom a trendi nertársi "érv"rendszer. :-) Eligazításon mikor voltál utoljára? :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.19. 19:23:19

Ja és ha már bukásra álló Blanka. Nertársak! Ti buktatok meg, tisztességből, emberségből és őszinteségből. :-(

444.hu/2019/01/19/nagy-blanka-kedves-fidesz-ti-buktatok-meg-harom-dologbol-tisztessegbol-embersegbol-es-oszintesegbol

Következő célpontnak javaslom a nertársaknak a nagycsoportos ovis Bunyós Bálintot.

gyerektvtort.blogspot.com/2015/09/a-zsebteve-babjai.html

Vigyázat! Veszélyes (már a jobb egyenes bal-csapott kombinációja, aminek a csoport társai a megmondhatói)! 8 tekesnél kevesebbel ne is próbálkozzatok. Nagyon-nagyon veszélyes!

rallus 2019.01.19. 19:28:11

Ha a példaképem, Juncker úr fejet hajthat Marx úrra emlékezve, akkor ne próbáld nekem megtiltani, hogy én is nosztalgiázzak a dicsőséges 8 (nyolc!!!!) évre és akkori nagyszerű vezetőinkre gondolva!
Ráadásul a Pannon puma -éra egykori áldásai komoly hatást gyakoroltak az életemre és örökre a szívembe zártam azok nevét, akiknek köszönhettem...
Ti csak beszavaztátok őket a hatalomba, ennyit megtehettetek a hazátokért...

morpho 2019.01.19. 19:28:50

@rallus: Tévedsz kullancs! Ez a csaj nem Gyurcsányt (akkor még csak 6 éves volt), hanem a jelent, a te mély keresztény, család centrikus megmondóemberedet Bayer Zsocit majmolja:

Gyurcsány Ferenc: "amorális, szétcsúszott, nárcisztikus, alkoholista faszkalap".
Varjú László: "egy becstelen, gyáva, szar gazember".
Sixx (az Index kritikusa): "A te felakasztásoddal mi a helyzet, indexes patkány? Az biztos nem “pc”, igaz, a kurva anyádat!"
Szanyi Tibor: "A pia súlyos és előrehaladott demenciát okoz, mindez Szanyi-féle aljassággal és geciséggel párosulva szembefújja önmagát."
Szél Bernadett: "műmájer, álságos, ócska ripacs"
Ujhelyi István: "Becstelen fasz"
Macron: "nárcisztikus, hülye bájgúnár"
Tordai Bence: "fasz"
Judit Sargentini: "egy megvett, ócska, pitiáner gazember"
Puzsér Róbert: "Egy igazi idióta fasz."
Csaba László: "Állítólag a Csaba László egy fasz."
Konok Péter: "tudat­zavaros idióta"
Nagy Blanka: "egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves. … szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli."

rallus 2019.01.19. 19:33:19

@rdos: Amikor az ÁVO-sok félig agyonverték Mindszenthy Józsefet, akkor arra hivatkoztak, hogy nem papként, hanem politikusként viselkedett, ezért helyénvaló az eljárásuk...
Blanka sem azt a szöveget adta elő, amit majd a pótvizsgán fog, tehát nem diákként nyilvánult meg. A haja szála sem fog meggörbülni. Van egy kis különbség...

morpho 2019.01.19. 19:33:22

@rallus:

"egykori miniszterelnökünk szóhasználata lehetett a pozitív példa, hiszen Bayer nála sokkal enyhébb kifejezéseket használ" :))

Látom megcéloztad a Nap Hülyéje címet! Ma nem túl erős a mezőny, úgyhogy simán van esélyed rá! Én drukkolok neked!

azigaziraptor 2019.01.19. 19:38:57

@morpho:
Én is drukkolok neki, bár még háromesélyes a küzdelem! :-)

rallus 2019.01.19. 19:41:05

@morpho: Bayer állításait nyilván cizelláltabban is ki lehetett volna fejezni, de alapjában véve a proletár őszinteség (amely kérlelhetetlen!) minden követelményének megfelelnek!
Amivel kiegészíteném az az, hogy férfitársaim túlnyomó része nagyon szomorú lenne, ha külső nemi szerve valóban a fent megnevezett urakkal egyenértékűvé silányulna...

6.Lenin 2019.01.19. 19:45:30

Elgondolkodtam ennek az ifjú hölgynek a jövőjén, és szerettem volna felsorolni a hasonló csillagok nevét az utóbbi 8-9 év ballib sztároltjai közül...

Már egynek sem emléxem a nevére, hát talán néhány hét-hónap múlva az övére se fogunk.

A mai óriási elégedetlenség (elmaradása) már neki is köszönhető.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.19. 19:45:46

@rallus: Most még van különbség, valóban.

Addig rázzátok a nertársaiddal a pofonfát, míg elszabadul az indulat. :-( Ne legyen igazam. :-( Az a sejtésem, hogy a nertársak a "puritángundelmenü légkörében" nem érzékelik a közhangulatot. :-(

Mondjuk a létminimum felett alig kereső rendvédelmieknek is tele van ám a hócipőjük, de rendesen. Az összesen 3 ezer tekes a fél fogukra sem elég, ha berágnak. Már pedig a tekesek "sajtója" az egyszerű rendőrök szemében ... hogy is mondjam, hogy finom legye? Annyira nem jó. :-) A "te is fiam Brutus" megvan?

morpho 2019.01.19. 19:48:07

@rallus: "Bayer állításait nyilván cizelláltabban is ki lehetett volna fejezni" :)))) Zseniális! :))

Még két ilyen és meg is lesz ez a "Nap Hülyéje" cím! Bár felhívnám a figyelmed, hogy egy bejegyzéssel alant "@Magyarország Europa jövője" nicknéven beelőzött egy másik narancskullancs, úgyhogy húzzál bele! (ha már Gyurcsányt emlegetted). Ha véletlenül az is te vagy, akkor brilliáns! :)) Hajrá pubi, még ledolgozható a hátrányod! Én tűkön ülve várom, hogy ki lesz a nyertes!

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.19. 19:53:17

@6.Lenin: Az alzheimer már csak ilyen (nememléxel). A formalin sem tesz jót 6.lenineftárs szinapszisainak. :-) Szerinted Dózsa György, vagy Budai Nagy Antal földmíves felkelői ballibák voltak? Nem ideológiákról van itt szó már jó ideje! Ha magad nem jössz rá, én nem segítek neked nertárs!

6.Lenin 2019.01.19. 19:54:08

Szeretnétek jókat nevetni?
Olvassátok el az indexen.
"Szombaton az történt, hogy kevés ember tüntetett sok helyen"

Győztünk!!!
Ilyen sok helyen , ilyen kevés ember mésg soha nem volt!
Orbán megbukott, csak még nem tud róla!

Magyarok!! Sikerült!!

2019.01.19. 19:55:40

@rdos:

A győri Audi dolgozóinak sztrájokolniuk kell, hogy megkapják ugyanazt a bért, mint szlovák kollégáik. És ők kedvezményezett helyzetben vannak, a cég minden valószínűség szerint teljesíti követeléseiket.

6.Lenin 2019.01.19. 19:56:21

@rdos:

Ők is tüntettek Orbán ellen, őszintén, és becsületesen kimondva a mindenkit izgató igazságot? Ezért emléxünk rájuk?

rallus 2019.01.19. 20:00:27

@rdos: Biztosan ismered a történetet, hogy amikor a nácik kifejlesztették a bátorító italt, akkor egy egér szájába cseppentettek először. Megrázta magát és azt kérdezte, hol van egy macska, mert szeretkezni akarok....

A mai össz-ellenzéki + szakszervezeti országos tüntetési, bénítási és megállító akciótok után indokoltnak érzem a mondataidban rejlő alig burkolt fenyegetést...

2019.01.19. 20:04:28

@6.Lenin:

Talán, ha őket is uniós pénzeken vásárolt autóbuszokon ingyen szállítanák plusz napidíjért, többen lennének. ))))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.19. 20:05:07

@MOTHERFCUK5: "Meghallgattam ma, ciki, akkor is, ha csak 18 éves."

Hát akkot mit mondanál bájer kollégádra! :))

A fideSSfasszopók ocsmánykodnak, da jajgatva bújnak az nnyuk szoknyája mögé, ha ugyanazt kapják vissza. :))

Egyébként a kiccsaj csak iddézett.

"a felszólítás a Trópusi vihar című 2008-as akcióvígjátékból származik, amelyben ez hangzik el:

Lépj egyet hátra, és szó szerint baszd arcon magad!.

Az erős nyelvi kép önálló életre kelt, bármilyen más helyzetben is elhangozhat, Egressy János szerint,

ha ma valaki ezt mondja a másiknak, akkor azt akarja közölni – mint ahogy a filmben is történt –, hogy erősebb, jobb helyzetben van a megszólítottnál, aki megfőhet a levében, szégyellheti magát, és csak annyit érdemel, amit tanácsolt neki.

Az idézett film több trágár szövege szállóigévé vált Magyarországon, jellemzően a fiatalabbaknál, ilyen a

Sose nyomjá’ full kretént!"

24.hu/belfold/2019/01/17/nagy-blanka-egy-kultfilmbol-idezett-adernek/

rallus 2019.01.19. 20:10:07

@6.Lenin: Az Index a humor kiapadhatatlan forrása! A Helsinki Figyelő hosszan sorolja a tüntetőknek szánt remek tanácsait, ami valóban csodálatos hatást válthatna ki, ha lenne tüntető....
Ha valaki lát néhányat, feltétlenül szóljon! Fizikai és szellemi állapotuk miatt csak tíznél több egyed együttes megjelenése esetén indokolt a tájékoztatás!

6.Lenin 2019.01.19. 20:10:19

-Tessék, itt SGy tanácsadója kezdő fiatal libaerálisoknak, miben adhatunk tanácsot?
-18 éves vagyok, gimnazista, szeretnék sikeres lenni.
-Rendben, milyenek a tanulmányi eredményeid?
-Hááát....izé....ezt most hagyjuk, anélkül nem megy?
-Megy, de csak politikai vonalon.
-Nem gond, van már nemi tapasztalatom is.
-Rendben, mond azt egy gyűlésen, hogy bajszos fasz a KE-re
-Ennyi elég? Én marha, majdnem tanultam is a 4 év alatt.
-Tökéletesen elég, de, ha esetleg ismersz még néhány trágárságot is, az +.
-Rendben, nagyon köszönöm, te fasz.
-Ügyes vagy, hamar tanulsz, te Mo-on a ballib oldalon még sokra viheted.

2019.01.19. 20:12:12

@paraszthajszal:

"nagy veszélyt jelentene a „hatalomra”,"

azért retteg a csuti czigány gazdád, ráeresztette egyik primitív kutyáját...

youtu.be/WiGGUtD8jKg?t=334

természetesen a echo tv ben, a fidesstetvek új (új... ezredik) propagandamocskánál.

2019.01.19. 20:16:59

@rallus:

"Hollik István kormányszóvivő nagyon sajnálja, hogy a szakszervezetek is beálltak a bevándorláspártiak kampányába."

Már nem is ellenzék, hanem bevándorláspártiak.

"Hollik István úgy vélekedett, teljesen nyilvánvaló, hogy a munka törvénykönyvének módosítása csupán ürügy."

Kiherélték a sztrájktörvényt, nehogy a munkavállaló érvényesíthesse alkotmányos jogát.
Ez az IQ bajnok büszkén lenyilatkozza az alternatív valóság szösszenetét, aztán beül a képviselői székbe. Nem vitás, megdolgozott érte.

444.hu/2019/01/19/hollik-istvam-kormanyszovivo-nagyon-sajnalja-hogy-a-szakszervezetek-is-bealltak-a-bevandorlaspartiak-kampanyaba

2019.01.19. 20:22:48

@rdos:

A multi minden bizonnyal megadja, nehogy rontsák a cég hírnevét. A közalkalmazottaknak nincs ilyen szerencséjük. Örülhetnek, ha nem túlóráztatják őket orrvérzésig.
Nemrég olvastam egyik portálon, hogy a decemberben elbocsájtott közalakalmazottak majdnem fele közel van a nyugdíjkorhatárhoz. Velük vajon mi lesz?

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.19. 20:23:10

@rallus: Azt nem veszed észre, hogy nem ma volt sok helyen kevés emberrel tünti, hanem harmincadik éve van az egész országra kiterjedő országos sztrájk. :-( Kik csinálják? A többpártunk és mindenkori szabadon? választott kurmányaink (rendeleti kormányzással - dicsőséges 133 nap újabban sacc tízezer napja újraolvas - reload), az állam államizgatási szervei és az ő 3 ezer ágyasának, azaz az önkormiknak a közalkalmazottjai. Újabban és az elmúltnóc+ évben egyre csak fokozódóan pedig a nertársak. :-(

"Normál" működésben nem működik az ország. Ez A fenyegetés. Az élhetetlen, jövőtlenné, embertelenné tett ország. :-( De persze nektek ez a jó, ezért fizetnek benneteket. :-(

Gratulálok. :-(

boborján20 2019.01.19. 20:24:43

@6.Lenin: mikor döglesz már meg fityeszork?

2019.01.19. 20:24:47

@Ms.Cunnesburry:

"Már nem is ellenzék, hanem bevándorláspártiak. "

a csuti szerint aki nem vele van, az sorosmigráncs. komplett elmebeteg.....

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.19. 20:25:46

@Ms.Cunnesburry: Mi lenne? Ha szerencséjük van, megérik a nyugdíj korhatárt. Csak minek, mert a selmecici kiflicsücsi gabriella megvédte a nyugdíjunkat. Már persze tőlünk. :-(

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.19. 20:30:30

@6.Lenin: Jaja. Meg Raszputyinra. Nemá! Hát most látom hogy a Raszputyin egy korai Putyin? De ez mellékszál az emlék szálban. Emlékezzünk áldozataidra. :-(

index.hu/tudomany/tortenelem/2018/07/16/fejbe_lottek_a_cart_aztan_elszabadult_a_pokol/

2019.01.19. 20:31:07

@az EU pénzek zsákolója:

Ezt a gagyi szöveget Magyarországon kívül még a V4 országaiban sem lehet elsütni. )))

boborján20 2019.01.19. 20:31:38

@rallus: szerettél volna ilyen csaj lenni, de csak egy fityeszes nyomorék maradtál.

és ez a halálodig így marad fityeszszardarab!

2019.01.19. 20:33:55

@rdos:

A munkaerőpiacon 40 év fölött baromira nehéz elhelyezkedni. Különben a kormány csak jól jár, mert néhány év munkanélküliség vagy közmunka alaposan lerontja a nyugdíj összegét.

6.Lenin 2019.01.19. 20:36:22

-Mi van 6. olyan furcsa a járásod?
-Beszartam.
-Mitől?
-Egy gimnazista hölgytől. Azt mondta a drága Ke-re, hogy fasz.
-És ettől te beszartál.
-Igen, hiszen ebbe Orbán biztos bukik, és ő lesz egy előrehozotton a me jelöltje a ballibáknak.
-Na, és?
-Láttad ezt a rengeteg embert ma a tüntetésen? Mi lesz, ha ők jutnak hatalomra?
-Akkor miben segíthetek?
-Szeretnék a másik oldalon lenni, mert itt félek.
-Hát menj át!
-De most pirosat mutat a lámpa, B+, megbüntetnek a mocskos fideszes zsernyákok.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.19. 20:40:11

@Ms.Cunnesburry: :-( Igazad van. A kérdés már csak az, hogy akkor ez a kormány kinek a kormánya? Mert hogy nem az egyszerű polgároké (bocsánatot kérek, az elmúlt8évben az embereké). :-( Na de ha nem a polgároké - embereké, akkor kié?

Logikus konteós válasz, azoké az erőké, akik félgyarmati sorunkat harmincadik éve (meg még előtte majdnem ötven évig) tartósították. :-(

rallus 2019.01.19. 20:44:05

@Ms.Cunnesburry: Az tagadhatatlan, hogy a mai tüntetésre hatalmas munkástömegeket mozgósító harcos szakszervezeteket kár volt megbántani...

Pont a magyarok azok, akiknek meg lehet tiltani bármit, ha úgy érzik igazuk van....

Ferenc annak idején "műveleti területté" minősítette Bp. nagy részét és mire ment vele, pedig nem fukarkodtak a könnygázzal, gumilövedékkel, vízágyúval és lovasrohammal...

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.19. 20:46:02

Mai napi Lánchidi "csatára". Ki tudja a megfejtést? Mi volt ez? Kinek állt érdekében az hogy a rendőr sorfal megakassza a Lánchídon a normális közlekedést?

kepeslajoska.tumblr.com/image/182142341110

A megcsalt férjnek mondja az asszony. Most a szemednek hiszel, vagy nekem? :-(

6.Lenin 2019.01.19. 20:46:59

-Jó napot, tessék, miben segíthetek?
-Most olvasom, hogy rdos-nak nincs kormánya.
-És?
-Hoztam neki 1et, nekem felesleges, ma vettem, de közben kiderült, hogy tegnap este ellopták az autómat. Adják neki, szegénynek, elég zavarosnak látszik a pacák igy, kormány nélkül.
-Rendben, majd átadjuk neki.

Gábris szomszéd 2019.01.19. 20:48:09

@6.Lenin: Na és Bayerzsótira és a többi fityeszbirkára ki fog szerinted emlékezni? :)

rallus 2019.01.19. 20:50:01

@rdos:
" Az Eurostat legfrissebb adatai szerint Magyarországon növekszik legjobban, több mint négy százalékkal a háztartások reálértéken korrigált, rendelkezésre álló, egy főre jutó jövedelme. Az EU 28 országa közül senki más nem ért el négy százaléknál nagyobb ütemű növekedést ezen a téren. "
Abban, hogy nem pl. a szlovák (Ms.Cunnesburry:) szintről indultunk, nektek és az általatok megválasztottaknak elévülhetetlen érdemei vannak...

2019.01.19. 20:54:47

Magyarországon a romák lélekszáma 900 ezer főre tehető, melynek 63.19%-a 18 éven felüli, azaz szavazati joggal bír, írja a Magyar Idők a Századvég kutatásaira hivatkozva, továbbá eme szavazók 97.22% a 2018.04. hónapjában tartott népszavazás alkalmával a Fidesz-re szavazott.

6.Lenin 2019.01.19. 20:59:05

@Gábris szomszéd:

Minden magyar, hiszen 50 év múlva esténként imába köszönik meg neki, hogy Mo-ról eltűntek 2022 után a hülye ballibák.
Azóta rendkívüli módon még légszennyezettség is megszünt. A kutyák se vonyítanak teliholdkor.
Ez mind benne lesz minden magyarok imáiban. Már hogyne emlékeznének?
Bayer Zsóti szülinapja nemzeti ünnep lesz akkorra.

Gábris szomszéd 2019.01.19. 21:05:24

@6.Lenin: Szurkoljunk együtt, hogy végleg eltünjenek a hülye libsik. :)

youtu.be/crRGp7aL3Ow
youtu.be/RVOvGyGYc-Y

taga20 2019.01.19. 21:10:10

@6.Lenin: kitől rettegsz fityeszzombi? egy lánytól?

jön érted a kaszás, aki a haverom:)

szar vagy, szar! mint mindig ez voltál, ezé észre se veszed szar!

zenét bírod szar? nesze szar!

www.youtube.com/watch?v=OKFbB_kqpDI

6.Lenin 2019.01.19. 21:11:16

@Gábris szomszéd:

Nem kell szurkolni el fognak tünni. A liberálisok maradhatnak, azokkal semmi gondom, a baloldaliakkal sem.
A ballibák a nemkívánatosak, de ők magukat fogják eltüntetni. Jó úton haladnak.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.19. 21:15:15

@rallus: Ja, a pesti albérlet árak nemhogy 4, de 44 százalékkal növekedtek. :-( Linket adnál kommentedre? De mielőtt ebben a link keresésben elmélyednél. Igaz a hír, hogy amerikában a négereket meg verik? Hogy jön ez ide? Hát úgy mint a terelésed. Az elébb hallottam a folyosón hogy a ballibák, beszélek félre, a vadlibák észak felé húznak. Látod ez is terelés. Észak felé terelés.

6.leninnek, mert hogy nem mer megszólítani. Kérdésem. Ennél gusztustalanabb nicket hogyan lehetne találni? A 6. leninre gondoltam. :-( Elég zavaros voltam, vagy világos a kérdésem nertárs? 4 száz bérkommer túlórád idén már összejött? És ha igen, mikor fizetik ki Szentpétervárról? 3 év haladék az nektek is jár, csak azért mert a dezinformációs szátok jár? Legszebb öröm a káröröm? Nem örülök károdnak. Majd rájössz kiknek dolgoztál. :-(

6.Lenin 2019.01.19. 21:15:45

@taga20:

Miért rettegnék, én örülök neki, sőt köszönet illeti, jó nagyot mélyített a ballibák sírgödrén. B+, úgy el lesz dobva, mint a többi taknyos zsebkendőszerű ballib hős az elmúlt években.

2019.01.19. 21:16:32

@rallus:

"Pont a magyarok azok, akiknek meg lehet tiltani bármit, ha úgy érzik igazuk van...."

Én is így gondoltam hosszú ideig. Épp ezért ér még mindig meglepetésként az a nagy mérvű közöny, amivel a társadalom jelenleg viseli a sorsát.
Nem érdekli az állami szintű korrupció, a kormányközeli elit égbekiáltó vagyonosodása, a haveri kör érinthetetlensége. Sőt még azok a gondok sem, amikkel napi szinten találkozik.
Az is igaz, cserébe kapott egy komplett gyűjteményt. Őket okolhatja, gyűlölheti és harcolhat ellenük. Soros, migránsok, Brüsszel, EU, melegek, hajléktalanok, az ellenzék, a balliberálisok stb.
Ebből áll jelenleg a magyar belpolitika.
Mindezt megspékelik az öntömjénnel, a szakrális küldetéstudattal, az ezer éves elnyomott nép mítoszával.
Természetesen mindehhez szükséges a NER médiabirodalma, hisz napi szinten szállítja a gumicsontokat.
Nehogy véletlenül elgondolkozzon valaki, istenments a 9 éve kormányon lévő pártot tegye felelőssé Soros, Brüsszel, a migráncsok, a balliberálisok helyett a jelenlegi helyzetért. )))

6.Lenin 2019.01.19. 21:22:03

@rdos:

Semmi gond, világos a kérdésed.

Volt néhány évvel ezelőtt egy hasonlóan zavaros, kormány nélküli vitapartnerem, és akkor választottam, és nagyon jól írtad-6. és kis l-el-direkt így választottam, de a pacáknak így is zavaros maradt az egész. Téged zavar? Vagy te is összekevered valakivel? Ő is összekeverte. Vagy te voltál? Azóta váltottál nicket?

Bólints, ha még valami nem világos.

morpho 2019.01.19. 21:28:17

@rallus: " Az EU 28 országa közül senki más nem ért el négy százaléknál nagyobb ütemű növekedést" Oszt milyen bázisról pubi? Arról is kéne írni valamit....

6.Lenin 2019.01.19. 21:31:22

@morpho:

Az algút közepén úgysem tudnád elolvasni. Vagy már az egyik végén ki tudtál jönni?

morpho 2019.01.19. 21:35:23

@rdos: Lenin hazudozik. Eredetileg VI. Lenin volt, aztán kibaszták, mert zsidózott. Utána visszajött kis l-lel, aztán megint kibaszták. Ez már a faszomtudja hányadik neve. Ráadásul nem is mindig ugyanaz a droid ül a Lenin nick mögött. Néha kicsit értelmesebb, néha segghülye narancskullancsot ültetnek be. Amúgy ne nagyon foglalkozz vele, mert egy jelentéktelen kis bérmitugrász. Az amerikai Demokrata Párt a szakterülete :))

rallus 2019.01.19. 21:36:51

@Ms.Cunnesburry: Nem kéne égetni magad ezekkel a csalódott bolsikat vigasztaló ostobaságokkal! Inkább káromkodj, mint taga...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.19. 21:39:29

@rallus: "Az EU 28 országa közül senki más nem ért el négy százaléknál nagyobb ütemű növekedést"

:))

Átbaszta a geci gazdád a fejedet. Ő 7% növekedést ígért, és miután 8 év alatt EGYSZER sikerült 4%-ot elérni, ezzel ünnepelteti magát.

A másik, igen, hogy milyen bázisról, mert a geci mára elérte, hogy az EU legszegényebb országa legyünk.

Harmadrészt értelmetlen egy évet kiragadni, ha az egész 8 éves regnálását nézzük, évi 2,2% az átlag. Ha az EU-segílyt levonom, akkor évi 0,2%, azaz NULLA.

És most szólok jó előre, hogy a geci gazdád azon ígérete, hogy 2030-ra az EU 5 leggazdagabb országa közé fogunk tartozni, megint csak ordas kamu hazugság. Ha belép Albánia, Koszovó, Macedónia, Szerbia, akkor van némi esélye, hogy bár az 5 legszegényebb között leszünk, de talán nem tökutolsók.

rallus 2019.01.19. 21:44:16

@morpho:
"2003-ban a magyarháztartások fentebb definiált jövedelem szintje az osztrákénak 51%-a
volt, 2012-ben pedig 52%, tehát e tekintetben relatív pozíciónk nem változott.
Az 1. ábrán látszik, hogy a visegrádi országok csoportján belül ez másokra
nem mondható el, Szlovákia és Lengyelország különösen, Csehország
jövedelem szintje pedig gyorsabban emelkedett, mint hazánké. Az időszak
elején Magyarország a csehek mögötti második helyet foglalta el a négy
között, az időszak végére az utolsó helyre csúszott vissza. A legdinamikusabban
növekvő szlovákok 2007-ben előzték meg országunkat, a lengyelek két
évvel később. 2003-ban a magyar jövedelemszint 1500 euróval volt magasabb
a szlováknál, 2012-ben 1900 euróval alacsonyabb annál.

Nem vagyok benne biztos, hogy tudod értelmezni, de kérdezz nyugodtan!

6.Lenin 2019.01.19. 21:50:48

@morpho:

Nem jól tudod.
Igaz, valamikor szinte minden hozzászólást lehetett külön néven beírni, de akkor a B1 sehol sem volt. Eleinte Tóta W. blogján írtam. Talán ott váltottam ezt a nicket. azóta használom, jobban mondva egy kis változással. Vagy a TG blogján, már nem emléxem. de tulajdonképpen erre a két blogra írtam inkább.

Amikor a B1 beindult valóban vagy 3x kizártak innen, a demokrácia nevében.
1x átírták a profilomat, csak a bloghoz tartozó lehetett, gondolom, de valamiért ő nagy L-t használt. Még arra is ügyelt a fasz, hogy szótagszámra is eggyezen a szöveg, de teljesen más értelemmel. Ezen elvitáztunk egy darabig, és megírtam neki, hogy minek tartom. Erre mindent törölt, de a nagy L azóta maradt, engem meg nem nagyon izgat.

Soha nem zsidóztam, hiszen semmi bajom egyik rasszal sem, nem ezek alapjám ítélem meg az embereket.

Volt itt egy másik nick, aki ugyanezzel a szöveggel jött. Rákérdeztem, hogy akkor te írtad, mert ezt eddig más nem hozta szóba. Azóta innen eltűnt az a nick (janossy vagy ki a tököm).
Nos akkor csak te lehettél ez a belső ember morpho, ha így ismered ezt a kérdést. Rólad simán el is tudom képzelni. Kizártok megint? Nem leszarom.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.19. 21:52:23

@rallus: "Szlovákia és Lengyelország különösen, Csehország
jövedelem szintje pedig gyorsabban emelkedett, mint hazánké."

Annyira, hogy mára az EU legszegényebb országa lettünk.

6.Lenin 2019.01.19. 21:57:00

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem így írtad cicus.

Azt írtad, hogy Mo az utolsó helyen vamn a szegénységben az eu-ban, vagyis nálunk mindenki szegényebb.
Azóta rájöttél, hogy hülyeséget írtál? Nagyot szerettél volna kamuzni.

6.Lenin 2019.01.19. 22:01:55

Jajj!! Most jut eszembe, ha a mai tüntetőkről fogok álmodni, nem merek majd kimenni nassolni a spájzba, mert oda álmodnám az összes ballibsit, még álomnak is szörnyű lenne annyi embert látni 1 helyen. Inkább nem is alszom ma.

Jó8!

6.Lenin 2019.01.19. 22:15:18

Hoppá!

Közben beugrott, hogy ez a rdos is kis l-el íta a nickem...

" A 6. leninre gondoltam. :-( " Eddig 3 pacák írta így-ahogy eredtileg is volt.
Janoss (vagy janossy, mind1) ma ketten. rdos, és morpho szarakodott az l-el, de ő már nagy L-t írt. VI. Lenin nicket soha nem használtam.

Néhány éve volt egy cikk-rendőrségi ügy-, hogy valamilyen személyiségi perben elkeptak egy bloggert, aki 25 nicken írogatott. Itt is lennének ilyenek? Szerintem igen.
taga20 és boborján az tuti.

morpho 2019.01.19. 22:22:51

@rallus: Én tudom értelmezni és látom, hogy mellébeszélsz! Azt kérdeztem, hogy EU-s összehasonlításban milyen bázisról indult az idei 4% feletti növekedés? (tudod, az előző év záróértéke kéne EU-s összehasonlításban.) Az oltási lapod sem érdekel. Sőt a kínai növekedés sem, ami sokkal nagyobb, mint a magyar, csak olyan alacsony a bázis, hogy egy főre lebontva nem is látszanak. Arra válaszolj, amit kérdeztem, vagy írd ide, hogy gőzöd sincs. Még az is jobb, mint ez a folyamatos mellévaker!

2019.01.19. 22:25:51

@rallus:

Mitől lennék csalódott? / a bolsira már rá sem kérdezek/ :D

Napi szinten elszórakoztatsz a felülmúlhatatlan érveiddel. Főleg ez a visszafelé mutogatás, a bűnbakkeresés vicces.
Úgy látom, épp kögazdászkodsz. Megdönthetetlen érved - miszerint az ország lemaradásáért a szocik felelősek- baromian sántít.

Szlovákia gazdasági fellendülésének okai:
- a bankkonszolidáció és államigazgatási decentralizáció után levezényelt közigazgatási, adó,
- a (majdnem teljes) egészségügyi és nyugdíjreform,
- a szociális ellátási rendszer és a munkaerőpiac reformja.

Adóreform – A Richard Sulík és Ivan Mikloš fémjelezte 19 %-os, személyi jövedelemadóra, társasági adóra és Áfa-ra is vonatkozó egyenadó bevezetésével, az örökösödési, ajándék, illeték és osztalékadó eltörlésével lényegében megszűnt a kettős adózás intézménye. Az adóreform másik nagy előnye volt, hogy fiskális értelemben semleges tudott maradni. Az adóbevételek ráadásul valamelyest még nőttek is. A rendszer az előzőhöz sokkal átláthatóbbá és egyszerűbbé vált, megteremtve ezzel a beruházóbarát környezet alapjait.

Egészségügyi reform – A Rudolf Zajac és csapata által megálmodott egészségügyi reform lényege a feneketlen hordóként működő egészségügy piaci alapokra való helyezése volt. Ki merték végre mondani, hogy a király meztelen. Magyarul, hogy ingyenes egészségügyi ellátás mint olyan – mégha alkotmányban szavatolt alapvető emberi jogról is van szó – nem létezik. Megjelentek a magán egészségbiztosítók, szabályozóként megalakult a Biztosításfelügyeleti Hatóság. A vizitdíj, kórházi napidíj és receptdíj bevezetésével elősegítették a túlfogyasztás csökkentését. A szolgáltatók és az egészségbiztosítók a hatékonyabb gazdálkodás érdekében részvénytársaságokká alakultak, ill. gyógyszerkiadás stabilizáló intézkedések kerültek bevezetésre.

Nyugdíjreform – Ľudovít Kaník – aki Ivan Mikloš mellett a másik szlovák reformminiszter – vezényletével a tőkefedezeti elven működő 2. nyugdíjpillér bevezetésével lehetővé vált, hogy a jövő nyugdíjasai elvonásaik 9 %-val saját tőkeszámlán takarékoskodjanak. 2004 január elsejétől hárompilléres szlovák nyugdíjrendszerről beszélhetünk, mely az összes közvéleménykutatás szerint a legelfogadottabb reform a lakosság körében.

Munkaerőpiac és a szociális ellátási rendszer reformja – szintén Ľudovít Kaník munka-, szociális és családügyi miniszter nevéhez fűződik. Lényege, hogy a 2003-ban liberalizált Munkatörvénykönyvvel rendkívül rugalmassá vált a munkaerőpiac, mely lehetővé tette a Lengyelország után második legmagasabb európai mutatóval bíró szlovák munkanélküliség csökkenését. Lehetővé vált egyben a nyugdíj melletti munkavégzés is. “Dolgozni megéri”szellemben pefig a szociális ellátási rendszer is nagyban átalakult. Szigorodott a szociális juttatások kifizetésének ellenőrzése, megszüntek az addig érvényes, hatalmas visszaélésekre lehetőséget adó rendelkezések, melyek paradox módon épp a dolgozni akarókat büntették. Mindezzel célirányossá és motiválóbbá vált az egész ellátási rendszer.
www.korkep.sk/cikkek/gazdasag/2008/11/25/7670-szlovak-csoda-titka

A fidesznek 9 éve volt hasonló intézkedések bevezetésére. Mi gátolta ebben?

Itt találod a bérköltségeket.
mufis.sk/info/107

morpho 2019.01.19. 22:32:40

@6.Lenin: "Nem jól tudod." (....) " Amikor a B1 beindult valóban vagy 3x kizártak innen"

Ebből már nem jössz ki jól pubi :)) Mi lenne, ha jól tudnám? Nekem jó a memóriám. Neked meg köszönöm, hogy ezt megerősítetted! :)
Pubi :)
Ja és még valami! "Azt írtad, hogy Mo az utolsó helyen van a szegénységben az Eu-ban, vagyis nálunk mindenki szegényebb.
Azóta rájöttél, hogy hülyeséget írtál? Nagyot szerettél volna kamuzni."

Neked van igazad Pubi! Bulgáriát tényleg megelőzzük. De ott vége is van.

index.hu/gazdasag/2018/12/14/magyarorszag_europai_unio_fogyasztas_jolet/

Behaton 2019.01.19. 22:58:35

Hát ma sem voltak százezren tüntetni. Talán országosan 5-6 ezren.
Sztrájk is csak kb. két hónap múlva lesz...ha lesz.
Kezd ez az ellenállás kifulladni.
Ha nyerek a lottón, akkor veszek a Szél Berninek, meg a Hadházynak egy tévészékházat, hogy legyen hová bemenniük, ha arra szottyan kedvük.
Kezdem kicsit sajnálni őket...

Behaton 2019.01.19. 23:06:09

@morpho:
Szegénység van...meg éhséglázadások...meg országos elégedetlenség.
Közben meg max. tízezer pártkatona, rajongó és főfoglalkozású civil jogvédő tüntet.
Írjatok az Amnesty International-nak, hogy tegyen már közzé egy jelentést, egy felmérést, melyet belinkelve megnyugtathatjátok magatokat, hogy tényleg az van amit beálmodtatok magatoknak.

morpho 2019.01.19. 23:20:19

@Behaton: Eurostat felmérés. ec.europa.eu/eurostat/documents/2995521/9447627/2-13122018-AP-EN.pdf/5975f52d-b92b-448d-8c5c-0532a4d50430

Egyébként miért jelentéssel van bajod, miért nem a szegénységgel? Engem leginkább ez zavar, ha tüntetnek, ha nem. Az lehet amúgy, hogy a vidéki szegényeknek nincs pénzük vonatjegyre, hogy Budapestre, vagy egy megyeszákhelyre utazzanak. A fideszes brigádot meg közpénzen utaztatták buszos termékbemutatóval egybekötve. Néha Varsóból, néha Erdélyből. Néha 5000-ért tapsoltak Orbánnak... Így is lehet. Azért azt megnézném, hogy ha nem lenne mögötte a szervezés, hányan mennének el egy fideszes "békemenetre"?

taga20 2019.01.19. 23:31:01

@Behaton: te a szarnak is örülsz geci?

taga20 2019.01.19. 23:34:33

@Behaton: bazdmeg, te neked teccik a szemétség? komolyan kérdezem faszparaszt!

a kurvaanyádat bassza meg bájerzsoca!

zenét bírod szutyok?:) nesze szardarab!:)

www.youtube.com/watch?v=7lvI8e3vPT4&list=RDRNU2rTn161w&index=2

Behaton 2019.01.19. 23:34:56

@morpho:
Már belezavarodtatok...
Azt mondjátok, hogy a városokban kisebb támogatottsága van a Fidesznek. Azt mondjátok, hogy a kisebb településeken a Fidesz vezet. Majd azt mondjátok , hogy a vidéki, kisebb településeken élő, éhező szegényeknek, aki amúgy szerintetek a Fidesz bázisát adják, nincs pénze felutazni egy városi tüntetésre.
Meg kellene keresni, hogy hol bujkál az országban a beálmodott elégedetlen tömegbázisotok. És beszélni velük, hogy ne basszanak már ki veletek így...pont a nagy ellenállás közepén. Vagy legalább annyit mondani nekik, hogy a legközelebbi választás alkalmával gyalogoljanak el a szavazókörig, az nem kerül semmibe, és bökjön rátok egy x-et.

Behaton 2019.01.19. 23:36:40

@taga20:
Voltál tüntetni?
Van közös szelfid a Blankával?
Az asszony nem féltékeny?

taga20 2019.01.19. 23:42:43

@Behaton: leszoptad zsocát?
az asszony nem féltékeny?

érzed a különbséget?:)))

Behaton 2019.01.19. 23:48:55

@taga20:
Hogyne érezném. Eljutottunk odáig, hogy Nagy Blanka lett a legélesebb kés az ellenzék konyhafiókjában. És még ehhez is a Zsoca kellett. Szép kilátások....közben meg rendszer akartok dönteni.

taga20 2019.01.19. 23:55:42

@Behaton: blanka egy modern zsándárk.

akiket te vécc, azok az igazi dárkok.

zenét bírod fityeszretek? nesze!:)))

www.youtube.com/watch?v=hst6j4qrqJ4&start_radio=1&list=RDhst6j4qrqJ4

Behaton 2019.01.20. 00:06:57

@taga20:
Egy modern Jeanne d’Arc....
Ahogy diktatúrából is csak ilyen ügyefogyott, úgy Jeanne d’Arc-ból is csak ilyen jutott nekünk. Így Orléans ostroma érdeklődés hiányában elmarad.
Darth Vader meg röhögve szörcsög a sisak alatt.

taga20 2019.01.20. 00:07:31

@Behaton: hülye egy fasz vagy, de bírlak, ezé küldök neked egy faszát!:)

nesze fityesz retek!

www.youtube.com/watch?v=J3S6dppNOcU&index=1&list=RDJ3S6dppNOcU

morpho 2019.01.20. 00:10:28

@Behaton: Nem kell azt keresni, mert nem bujkál. '18-ban, ha picivel is, de többen szavaztak a fidesz ellen, mint mellette. Ők gondolom nem elégedettek. Ezt abból gondolom, hogy ha elégedettek lennének, akkor rá szavaztak volna. Egyébként szerintem a fidesz szavazók jelentős része sem elégedett, csak beszopatták őket a migráncs-Soros kamuval és szerencsétlenek hiába élnek mostoha körülmények közt, attól féltek, hogy majd jön a milliónyi, aztán a megeszi az asszonyt, meg lebontja a romos házat. Ez a legnagyobb gazembersége a populista kampányoknak. A nyomorultaknak felkínálja a védelmet egy nemlétező ellenségtől és közben azt üzeni, hogy ha mi nem leszünk hatalmon, akkor még tető nélküli putrid se lesz! Miközben ugye azon kellett volna dolgozni 9 éve, hogy ne lakjon Magyarországon senki putriban. De ez a munka valahogy elmaradt... Te meg itt maradtál díszhülyének!
(egyébként kedves a királyi többes, de én nem dolgozok senkinek, én a saját véleményemet írom, amit tőlem tudok meg)

morpho 2019.01.20. 00:11:12

@Behaton: Tényleg leszoptad Zsocát?

2019.01.20. 00:13:57

@Behaton:

Nemcsak Bayer, Bencsik is megnyilatkozott.
444.hu/2019/01/19/bencsik-andras-leribancozta-nagy-blankat-a-facebookon-majd-nem-sokkal-kesobb-torolte-a-posztot

Nem értem, miért hallgat Stefka István? Még a végén lemarad OV nimbuszának védelméről.
Csak nehogy a nemzetvédők felháborodás cunamija meghozza a kedvet további fiatal késeknek az élesedésre! :D

2019.01.20. 00:26:48

@Behaton:

Szégyeld magad, hogy kétségbevonod a Miniszterelnök Úr zsenijét. Amit ő fáradtságos munkával épít majdnem kilenc éve, az nem lehet ügyefogyott!!!!

taga20 2019.01.20. 00:28:53

@Ms.Cunnesburry: bencsik, gajdics, bájer bekaphatja a faszomat.

és még gender voltam!

a kibaszott geci bassza meg az anyját!

O1G!

2019.01.20. 00:36:00

@taga20:

gentleman. mint mindig.:D
úgy élveztem azokat a kommentjeidet, amikben körülírtad a f.., g..., b---t !

Behaton 2019.01.20. 00:36:40

@morpho:
Sosem jön ki nektek a matek.
Velem együtt kétmillió agyhalott szavazott a Fideszre. Csak ennyien. Ahogy mondani szoktátok...durván többségben vagytok. Ezt az elégedetlen többséget nem tudjátok az utcára vinni. Nem, és nem. Két hónapja nem megy. Párizsban minimum hetente vannak tüntetések. Hivatkozni szoktatok a nézetlen királyi tévé és mérhetetlen nézettségű...azaz nézetlen HírTV és Echo agymosó, propaganda tevékenységére. Miközben a véresre nézett RTL, az M1-nél nézettebb ATV és a szarrá olvasott Index, beszámol minden apró kis ellenálló tevékenységetekről, partizán akcióitokról.
Hol van a többségetek? Hol az elégedetlen és dühös többségetek?
Van egyáltalán?

Behaton 2019.01.20. 00:37:50

@Ms.Cunnesburry:
Ha csak ilyen kések élesednek, akkor nem kell félni a csirkéknek.

Behaton 2019.01.20. 00:41:49

@Ms.Cunnesburry:
Hogyne lenne ügyefogyott. Még a túldemokratizált Franciaországban is hamarabb gumibotozzák a tüntetőket, mint ebben a szörnyű diktatúrában. És ezzel a diktatúrával nem bírtok. Ezt sem sikerül lebontani, megdönteni.
Egy pocakos lótolvaj cigánygyerek túljár az eszeteken.

2019.01.20. 01:09:11

@Behaton:

:))))))

Szerinted ki a fene akar diktatúrával foglalkozni a XXI. században Európa közepén? Vagy az Istenkirály-mítoszba belefeledkezett egyedek agyrémeivel?
Szerinted az nagy dicsőség, hogy " egy pocakos lótolvaj cigánygyerek túljár az eszünkön" olyan embereket gyűjtve maga köré, akik a sorosmigráncson túl nem tudnak épkézláb mondatot kinyögni?
Miért az én, a mi feladatunk lenne megdönteni?
Kimegy pár ezer ember a térre, megszólal egy 18 éves diáklány és rögtön szaladtok megvédeni a Felséges Segget, mert mindenképp be kell bizonyítani a hűségetek.
Valóban erre vágytál 10 évvel ezelőtt?
Így képzelted el a jövőd?
Szórakoztató ez a folyamatos kárörvendés, amit prezentálsz. Írni-olvasni megtanultál, gondolkodni is. Innen már csak egy ugrás a következtetés.
Hová jut egy jobb sorsra érdemes ország jobb sorsra érdemes lakossága, ha belekényszeríti magát az alattvaló szerepbe?
Drukkolok neked, hogy meg tudj felelni a követelményeknek.
Remélem, elég erős gyomrod van hozzá. :D :D

paraszthajszal 2019.01.20. 01:11:45

@az EU pénzek zsákolója: „azért retteg a csuti czigány gazdád”

Gazdád az neked van, kutyuli. Soros Gyuri bácsi fizet téged is.

Amúgy ettől kéne rettegni?
mindenszo.hu/brutalis-totalis-kudarc-szombaton-sem-allt-le-az-orszag/

Előretekintve, ennél a továbbiakban lesz még gyengébb is:
mindenszo.hu/itt-a-forradalom-vege-ma-estetol-visszater-a-tel-az-egesz-orszagban-havazni-fog/

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 01:15:03

@paraszthajszal: "Soros Gyuri bácsi fizet téged is."

Ez most komoly? Hazafias cselekedetekért még pénzt is kaphatunk? Hol kell jelentkezni? Lécci, lécci, lécci!

Én eddig azt hittem, hogy csak a hazaáruló fideSSfasszopókat fizeti ki Kubatov.

Behaton 2019.01.20. 01:29:20

@Ms.Cunnesburry:
Ti foglalkoztok a diktatúrával. Itt a B1-en nap mint nap. Néha néha kijártok az utcára megdönteni. És igen. Nem nagy dicsőség, hogy a pocakos cigánygyerek túljár az eszeteken. Inkább szégyen, figyelembe véve azt az intellektuális fölényt, melyet állítólag birtokoltok. Hogy a ti feladatotok volna megdönteni? Nem tudom. Talán. De vállaltátok. Azt mondtátok megteszitek. Képesek vagytok rá. Megvédjük a Főnit? Persze, rá szavaztunk. Ez a minimum. Tudom mire vágytam tíz éve és tudom, hogy mit nem szeretnék abból, amit tíz éve leváltottunk.
Hogy kárörvendenék? Nem. Csak szólok, hogy nem biztos hogy minden úgy van, ahogy hirdetitek. Már pedig minden B1-es hittanórán elhangzik, hogy micsoda tömegek állanak a felkelés vezérei mögött. Lehet...talán...de inkább nem...látszik...
Alattvaló szerep. Kertész Ákos azt mondta a magyar genetikusan az. Ő állítólag egy nagyon okos ember. Ez a diktatúra üldözte el. A minap megemlékeztünk itt róla a B1-en egy poszt erejéig...amihez nem lehetett hozzászólni, ezzel is demonstrálva, hogy itt szólás és gondolatszabadság van.
Amúgy örülök, hogy nálatok Szlovákiában, felemelt fejjel, büszkén dolgoznak, nyugat-európai gazdáik gyáraiban az öntudatos szlovák hazafiak, kicsivel több mint feleannyiért, mint nyugatabbra...majdnem alattvalóként.
Azt hiszem minden kérdésedre válaszoltam.

2019.01.20. 02:16:12

@Behaton:

Sosem gondoltam volna, hogy a rendszerváltás után megérem azt az időt, mikor olcsó propagandaszöveggel /sorosmigráncs/ Magyarországon választásokat lehet nyerni.
Azt sem, ahogy két választási ciklus alatt végletesen szembe lehet fordítani egy társadalmat.
Az egypártrendszer újratöltése eszembe sem jutott.
Ezt látom most. Egy hazafias népfront - szerű alakulatot, nemzeti- keresztény mezbe öltözve, amely válogatott módszerrel csinálja ki azokat a pártokat, akik szintén a jobboldali eszméket szeretnék képviselni.
Az egy a párt, egy a zászló szlogen számomra azokat az időket idézi, amelyekre nem szívesen emlékszem.
Te itt felmondod a mantrát, szíved joga.
Csak azt nem értem, többszörös kétharmad után miért él még mindig kisebbredűségi komplexus benned?
Az intellektuális fölénnyel kapcsolatos megjegyzésed ugyanis erre utal.

Talán elfelejtetted, de a parlamentális demokráciákban a mindenkori ellenzék a kormány leváltásán dolgozik, az őket támogató szavazókkal együtt.
Olyan édes, mikor elemi játékszabályok betartásáért sértődsz. :D

Hát, igen. Szlovákiában munkavállalók dolgoznak munkáltatók gyáraiban, ahogy Magyarországon is. A német bérnél alacsonyabbért, de a magyarországinál lényegesen magasabbért. Ezért sztrájkoltak minap a győri audi munkásai. :D

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 02:52:12

@Behaton: "a pocakos cigánygyerek túljár az eszeteken."

Mikor járt túl kinek az eszén a geci gazdád?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 03:07:46

@rallus: "az ifjú hölgynek sokkal könnyebb és biztosan testhezállóbb is volt Gy.F. stílusában szónokolni"

Baszdmeg fideSSfasszopó! Neked a stílusával van gondod? Az nem zavar, hogy letolvajozta a geci gazdádat? Felhánytorgatta a Mészaros alaptalan gazdagodását? Hát ezek ellen nincs szavad? :))

megamedve 2019.01.20. 06:29:10

Aki szerint ebben az országban rendben mennek a dolgok, az vagy/és
- beetetett palimadár ( egyébként lehet ettől még rendes ember)
- buta mint a giliszta ( egyébként lehet ettől még rendes ember)
- vakhű gecinyelő
- lopó-csaló-mutyizó sunyi
- politikus-kormányember
- náci embergyűlölő
- elmebeteg

megamedve 2019.01.20. 06:29:13

Aki szerint ebben az országban rendben mennek a dolgok, az vagy/és
- beetetett palimadár ( egyébként lehet ettől még rendes ember)
- buta mint a giliszta ( egyébként lehet ettől még rendes ember)
- vakhű gecinyelő
- lopó-csaló-mutyizó sunyi
- politikus-kormányember
- náci embergyűlölő
- elmebeteg

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.01.20. 06:31:19

Na, most akkor még 2 hétig Blanka lesz a ballib messiás, aztán megy a süllyesztőbe, mint a többi sorosista másodpercemberke.

camilló 2019.01.20. 07:12:47

@Ms.Cunnesburry: Azért mert a statisztika azt mutatja hogy Szlovákia megelőzött még nem biztos, hogy jobban él ott az állampolgár mint itthon. Azok az intézkedések amiket leírtál, tipikus neoliberális gazdaságpolitikai lépések, amikkel itthon is próbálkoztak. Ezt nyugaton is kipróbálták ami azzal járt együtt, hogy a munkások folyamatosan csökkenő jogai még jobban csökkenjenek! A szlovákok is olyan környezetet hoztak létre ami a nemzetközi tőkének kedvez, pont úgy mint a viktorunk rendszere. Tudod ki próbálkozott először a hazai egészségügy privatizációjával?? Viktor bizony! Az első regnálása idején privatizálták minden olyan rendszert amiben nyereség érhető el. Többek között ezért is vannak financiális nehézségei a kórházaknak. Megmaradtak azok a szolgáltatások ami alulfinanszírozottak. Így nem is lehet normálisan egészségügyet működtetni! A piaci alapúval az a legnagyobb baj, hogy nincs benne szolidaritás! A van pénzed akkor kapsz minőségi ellátást, ha nincs mégy a meddőhányóra!

camilló 2019.01.20. 07:15:37

@FCUK5: Meséld már el nekem, hogy a proli szó miből ered, és miért használják egyesek negatív értelemben!

rallus 2019.01.20. 08:42:39

Nagy Blanka képét nézve nehéz nem észrevenni, hogy mennyire hasonlít a méltán közkedvelt Vásárhelyi Máriára, pedig rajta még alig látszik a gyűlölet...

6.Lenin 2019.01.20. 09:33:22

@morpho:

Te idióta, nekem szégyen, hogy kizártak 3x egy demokratikusnak hazudott blogról?
Közben váltott nickkel visszajöttem?
Nem, csak ezzel az 1el.
Te egy sunnyogó, hazudozó féreg vagy, ha bebux, elsunnyogsz egy ideig. Vagy más nicken lapítasz. Ismerlek már.

6.Lenin 2019.01.20. 09:42:06

@megamedve:

Ugyan ezeket a jelzőket írd azokra is, akik azt állítják, hogy ma Mo-on minden szar.
Mert megérdemlik.

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 10:18:57

@megamedve:

"Aki szerint ebben az országban rendben mennek a dolgok......."

Az is érték, ha jobban mennek, mint korábban.

2019.01.20. 10:40:06

@balcán maxval birca: Hős bátor idióta fidióta! Ez a fiatal csaj, az imádott nyilasivadék, hivatásos spicli és 3/3-as kommunista besúgó leszármazotthoz képest, mesét mondott. Hiszen a bayerzsotika, a kurva@nyázós, takonygerincű és mocsadékozó , hazaáruló majomparádé stilusa, a kiscsaj által elmondottakhoz képest, semmiség. De a zsoca művelt tahó, ugari bunkó, hivatásos tajparaszt-- aki hazánk nagy írója. Igaz szart sem ér.De nyalni, hazudni, lopni és más családját szidni, azt keresztényi értékek mentén
tudja tenni és teszi. A keresztényi érték itt, orsósviktor, a szeretett vezére.

Arról ne is beszéljünk hogy a bencsikandrás komcsilakájok seggnyalója és levitézett munkásőrök patkánya, hogyan is mit beszélt erről a fiatal csajról. Lehet ugatni lehet orditani, lehet átkozódni, csak egy dolgot kell tudomásul venni orsósnak és a lakájbandájának. Nem ők tartanak el bennünket , nem a bayerzsoca féle hőbörgők, aranyfoggyüjtő ivadékok tartják el az országot és az orsós kiccsaládot is, ahol szarospelenkadobálás a fő versenyszám.

Bizom benne hogy az eu nem ad ennek a rablóbandának pénzt a jövőben. Akkor meglátjuk majd hogy orsós, lölö és antilop, takonyka, a nemzethyvő és a kiccsalád, na meg a cöf-cöf , farkasflóri , a kemény és nehéz munkával mennyi idő alatt szerzi meg a vagyonkáját. Lehet hogy a pénzért úgy fogják csókolgatni a sorosgyurkó és fia farkát--mint tömjénzsóti részegen csókolgatta a lopott szarvas farkát--két marokra fogva --- rabsicként ---örömében . Mindent keresztényi értékek alapján.

Végül csak egy mondat. A kiscsajt pedig, bégető és legelésző kerge birka akkor is emlegetni fogják, amikor téged--mint a ner vagy mi a szar seggnyalóját, soroscsicskáját, udvari lakáját és csörgősipkás udvari zsoldosát már régen magasról leszarják. Hogy miért ? Mert neki van gerince, van jelleme és van tisztessége. Őt nem lehet pénzen megvenni, mint benneteket--hulladék, genetikai söpredékeket. Ti semmik vagytok, seggnyalók, fizetett bérrettegők és alantas szolgák. És akkor még finom voltam és nőies.

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 10:47:06

"Mit tudhat egy gyerek a nagyok világáról?"

Mióta gyerek egy 18 éves nő?

A Magyar Köztársaságban minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár választó és választható is egyben. Magyarán: felelős azért, amit mond, ahogyan azt mondja és ahogyan választ. Sőt, 14 éves korától már büntetőjogi felelőssége is van!

Akkor N.B-át ne engedjük választani, mert még gyerek?

"Mit tudhat egy gyerek a nagyok világáról?"

N.B. nem sokat, mert ezek szerint nem tud különbséget tenni az "ócska proli" és a proletáriatus (ipari munkásosztály) között.
Azonban ez nem a kora miatt van.

Milyen gyermeket nevelő anya lesz az ilyen nőből, aki nagy nyilvánosság előtt ilyen trágár kifejezéseket használ a Magyar Köztársaság legfőbb közjogi méltóságával kapcsolatban?
Trágárságával a köztársasági intézmény méltóságát is támadta, nem csak az elnököt.
Ráadásul vérig sértett több millió állampolgárt is.

taga20 2019.01.20. 11:22:48

@atomic power 1986DucaDuca:

te képmutató fasz!

avval nincs bajod, hogy a fityeszmaffiád szétlopja az országot, a bajszos szar meg statisztál hozzá!

egy kibaszott bábú ez a szerencsétlen barom! ő az egyik legnagyobb méltóság romboló, nem a blanka!

Dickon 2019.01.20. 11:36:03

@atomic power 1986DucaDuca:

Kár szegényt bántani, hisz még fiatal. Csak egy 18 éves lány. Hogy milyen nő, milyen anya lesz belőle, az majd csak később derül ki. Ifjonti hév...

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 11:36:18

@taga20:

"avval nincs bajod, hogy a fityeszmaffiád szétlopja az országot, a bajszos szar meg statisztál hozzá!"

Ehhez mit szólsz?

www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0

Ezután:

1. kérdés: Ki lopta szét az országot?

1. kérdés: Ki a képmutató f....sz. kettőnk közül?

taga20 2019.01.20. 11:39:51

@Dickon: nincs miért bántani blankát, mert minden szava ült.

ezért is támadt rá a szlovákrendszámos féreg és utána az egész fityeszhiénafalka, akiket a mi adónkból tarják el a geciék!

ugy hogy, csak ne fölényeskedj itt diki, mert kurva szarul áll neked is!

taga20 2019.01.20. 11:43:32

@atomic power 1986DucaDuca: hol lett abban az időben gyurcsány haverja, apja, veje, stb.

mikor repkedett bizniszdzsettel, mikor nyaralgatott luxusjachton, és sorolhatnám holnap reggelig, te szargerincű fityeszjobbágy!

EGY KÉPMUTATÓ FASZ VAGY, AHOGY A TÖBBI ROHADÉK FITYESZDROID, AKI NAP-NAP UTÁN IDEJÁR HAZUDOZNI!!!!

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 11:48:26

@Dickon:

Ki kardot ragad, az ne csodálkozzon, ha kard által vész el. Finomabban: pofonra pofon a válasz.

Még finomabban fogalmazva: ki mint vet, úgy arat.

camilló 2019.01.20. 11:48:51

@atomic power 1986DucaDuca: Meséld már el légy szíves, hogy a proli kifejezés negatív értelemben honnan származik. Ha valamit is olvastál volna a munkásmozgalomról, akkor tudnád! Így csak megpróbálsz egy fiatalt lejáratni, de így csak saját bizonyítványod állítod ki!

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 11:51:59

@taga20:

Csillapodjál kedves Taga! A számok magukért beszélnek, ezt még Te sem (taga)dhatod le, annak ellenére, hogy taga vagy.
Javaslom, ne vesszél el a részletekben és az output-ot, azaz a végeredményt nézd.

Dickon 2019.01.20. 11:56:48

@taga20:
:DDDD
Hogy a lány a szónoklataiban miket mond és hogyan, az számomra a pont leszarom kategória. Duca-nak csak azért írtam vissza, hogy ha már cseszegetni akarja szegényt, akkor azt ne személyeskedve, a kiscsaj nőiességét bántva tegye.
A franc se gondolta, hogy Sir Lancelot Taga előugrik és minden lovagiasságát bevetve leteremt. Bár érthető a frusztráltságod, hisz tegnap pont egy olyan tüntizésre mentél el, ahol alig voltak. Ugye azért ez már nem az feeling, mint decemberben.
Így jártál. Vagy így jártatok??
:)))))))))))

Dickon 2019.01.20. 12:01:50

@atomic power 1986DucaDuca:
Mondta amit mondott és ahogyan, de szerintem kár személyeskedve, nőiességét fikázva csesztetni. Mikor a székházban szerencsétlenkedő ellenzéki képviselőnőket le hp-ták, az még nagyjából rendben, de ez a szerencsétlen kiscsaj nem érdemli ezt meg.
Szerintem.
:)))

taga20 2019.01.20. 12:06:28

@Dickon: "Így jártál. Vagy így jártatok??
:)))))))))))"

diki bazdmeg én bírom a hülye burádat, de te is így jársz, nem csak én.

ha szerinted, helyes irányba mennek a dolgok ebben az országban, akkor te vagy hülye vagy, vagy csak hülyének akarsz minket nézni.

ja és egy jó hír a végére, egy vérszívóval kevesebb.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmeghalt_andy_vajna%2F

Dickon 2019.01.20. 12:10:27

@taga20:
:DDDD

És a szegény Timit nem is sajnálod? Ki fogja megvigasztalni?
:)

Tényleg taga! Te fogsz sztrájkolni? Nálatok lesz O1G-s munkabeszüntetés?

taga20 2019.01.20. 12:24:34

@Dickon: ha más nem lesz, akkor megvigasztalom a cicáját:)

magam ellen mé szrtájkolnék?:)))

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 12:31:17

@camilló:

"Meséld már el légy szíves, hogy a proli kifejezés negatív értelemben honnan származik."

Az igénytelen, ízléstelen, kulturálatlan, de öntudatos és erőszakos figurákat hívjuk prolinak és nem a tisztességesen dolgozó munkásemenereket. A proli büszke arra, hogy nem fogyaszt kultúrát, viszont határozott véleménye van a világ minden kérdéséről. A kulturális deficitet agresszivitással pótolja, amikor pedig nem tud terrorizálni, nyilvánosan demonstrált önsajnálatba menekül. A prolik nem a gyárakban teremnek – a kereskedelmi televíziók tenyésztik őket. Ez független attól, hogy az illető nyugdíjas vagy tanuló, munkás vagy értelmiségi. Sőt a pártállásától is független.
Ha valaki trágár megjegyzést tesz nyilvánosan, a társaság tagjai azt gondolják, hogy mekkora egy paraszt. Ez nem azt jelenti, hogy a földet művelő gazdálkodóval bármi baj volna.
A prolizást is ugyanúgy félreértik, akik nem ismerik az eredetét.
A kereskedelmi csatornákból és italkimérésekből a közéletbe tóduló szennyet írja le a „proli” szó.

Társadalmi szempontból a 21. században vált a kifejezés pejoratívvá, mert olyan tömegjelenségekkel jár együtt, melyek a kultúrát veszélyeztetik.

A modern embert ledarálja a multinacionális vállalatok által irányított fékeveszett neoliberális kapitalizmus az önzésükkel. A gerjesztett fogyasztási hisztéria, az emberi közösségek, a magánszféra és a tudat manipulálása, mindez a közjó rovására megy.
A reklámok hazugságai a plázák és italkimérések közönségének egóját nagyra hizlalták.
Beindult egy úgynevezett vertikális népvándorlás, melynek nyomán a civilizált emberre özönlik ez a réteg, akik azt hiszik, hogy a világ őértük van. A politikus ezeknek a szavazatáért csinál manapság magából bohócot.
Ha egy film cselekménye nem visz kellő mennyiségű erőszakot és nemiséget a vászonra, az mehet a művészmoziba, ahol alig látják páran. Nincs szükség a valódi kultúrára.

A tömegdemokráciában nincs többé népakarat vagy népszuverenitás, csak hatalmas, tisztázatlan céges hátterű kampánypénzek meg az oktalan proletár, aki kiválasztja a neki tetsző plakátot, démont és hazugságot, hogy aztán újabb négy éven át vásároljon, zabáljon, vedeljen és bámulja a tévét azzal a jóleső tudattal, hogy ennek a világnak mégis csak ő a királya.

Mindennapos tapasztalat a munkahelyeken, a párkapcsolatokban a lelkiismeretlenség, a gátlástalanság, az erkölcsi érzék hiánya. A pszichopátiáért felelős gén mindig is ott dolgozott a populáció bizonyos részében, csakhogy az erkölcsi fogyatékosság a modernitás közegében többé nem hátrány, hanem sikerrecept.

A pszichopatagén mára legyártotta a szociopatamémet, amely az antiszociális működésből világtrendet és világrendet igyekszi formálni, az önmegvalósítás új formáit.

Ma szociopataként működni, vagyis lelkiismeret és gátlás nélkül áttaposni bárkin nem gyalázat, hanem terjedő vallás"

Ezt az úgynevezett "vertikális népvándorlást" már Hamvas Béla is megemlítette.

Dickon 2019.01.20. 12:34:39

@taga20:

:DDDD
Segítek...Nem magad ellen. Az ügy mellett.

taga20 2019.01.20. 12:42:13

@Dickon: haver, azé a poszt témájához is szojjunk má hozzá!:)))

www.youtube.com/watch?v=b9WMGf3mvzg

camilló 2019.01.20. 12:47:22

@atomic power 1986DucaDuca: Látom guglizni tudsz!:) Nos nem ez az igazság!
A proli negatív értelemben a Horthy korszak elején került a köztudatba! Ebben IS hasonlít viktor rendszere a Horthy érához! Ha esetleg érdekel a téma szívesen ajánlok VALÓDI irodalmat hozzá és nem a guglit! Szóval ha egy fidesznyik pl. nekem azt mondja hogy proli arra bizony csak büszke lehetek, mert egy Horthy ivadék "polgári" felsőbbrendűségi tudatban szenvedő valaki akar leszólni!:) Teszi mindezt úgy, hogy azt sem tudja miről beszél, mert hiányzik az alapvető történelmi ismeret, amit bizony a wiki-vel nem lehet pótolni! Én sajnos nem vagyok TGM, mert Ő kb. úgy hajtana el, mint ahogy tette ezt a prosti srácokkal amikor beleálltak! Blankának ha tetszik ha nem igaza van! Ezt trágárul fejezte ki, ami valljuk meg még mindig nem a közelíti bayer alapból bunkó stílusát. Egyébként a munkások - proletárok - közötti trágár beszéd nem lehet azonos a magát értelmiséginek tartók trágárságával. Ez utóbbi nem csak a fidesznyikek, hanem a liberálisok (vagy magukat annak gondolók) - stílusa! A kurva anyád a kocsmában sem üti a piros ászt, hogy lefordítsam érthetően!:)

Dickon 2019.01.20. 12:47:57

@taga20:
Már kibeszélték előttünk. Tudunk újat mondani?
:)))
Miért nem sztrájkolsz?
:))))))))))))))))))))
Oszt hello...

morpho 2019.01.20. 13:13:54

@Behaton: Legközelebb, ha nem akarsz válaszolni, az ilyen hülye hanta helyett linkelj valami zenét. Én abból is rájövök, hogy nem akarsz/tudsz válaszolni, neked meg nem kell bemásolni a hülye szabványszöveget. Mindenki jobban jár.

rallus 2019.01.20. 13:25:34

@camilló: A Horthy korszakban a munkának volt becsülete. Ezen változtatottak a bolsik, akik a kiemelkedő munkást "munkásarisztokratának" a jó gazdát pedig "kuláknak" minősítették. Prolinak azokat nevezték, akiknek nem a keze, hanem a pofája járt állandóan. Ők lettek a nyilas és a kommunista párt derékhada, ( nem ritkán mindkettőé..) akik pillanatok alatt belátták, hogy könnyebb elvenni mástól a vagyonát, mint megdolgozni érte.

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 13:31:19

@Dickon:

"Kár szegényt bántani, hisz még fiatal. Csak egy 18 éves lány. Hogy milyen nő, milyen anya lesz belőle, az majd csak később derül ki. Ifjonti hév..."

Csak kérdeztem. Elismerem, hogy pejoratív válasz is lehet erre a kérdésre.
Nekem is van elképzelésem a nőkről, de abbba nem fér bele a trágar beszéd. Még 18 évesen sem. Én már csak ilyen konzervatív vagyok.

camilló 2019.01.20. 13:39:37

@rallus: Ha hallgattál volna bölcs maradtál volna! Ajánlom figyelmedbe mit is ír a munkásól és a munkafegyelemről Lenin! A munkásarisztokrata korántsem az akire Te érted. A Horthy rendszer munkásarisztokratái pl. a nyomdászok voltak. A Rákosi korszak munkásarisztokratái az esztergályosok voltak. Nem a jó gazda volt a kulák, hanem az, aki egy bizonyos földterület feletti földdel rendelkezett! Nyilván sok esetben ezek az emberek valóban jó gazdák voltak! Az un. "kisnyilasok" a kispolgárok voltak, akik MINDEN rendszerhez szervilisen alkalmazkodtak! Ez a jelenség megvolt a Kádár rendszerben is és láss csodát, most sem halt ki. Lásd volt munkásőrök, párttagok és az előző rendszer egyéb kiszolgálói mekkora számban vannak jelen a közéletben! Ugye nem kell neveket írnom??:) Ahogy Moldova írta ezek nem politikai szélkakasok, hanem szélkerekek!:) De ez nem magyar sajátosság, Ráth-Végh könyveiben ír pl. a Nagy Francia Forradalom és az azt követő időszak "szélkerekeiről"! Tudod az a baj, hogy leállsz vitatkozni - nem csak Te, hanem mások is - és fogalmad sincs arról mit is beszélsz! Ahogy írtam az előtted szólónak, ehhez a gugli kevés!

taga20 2019.01.20. 13:40:46

@atomic power 1986DucaDuca: a lopás igen. érdekes egy konzervatív vagy!

Nancsibacsi 2019.01.20. 13:46:34

Nagyon bátor dolog amögé bújnia a csajnak, hogy még nincs 18. Aki nincs 18, az szabadon okádhatja a verbális sz.rt mindenkire - még csak rá se lehet szólni?

Gyakorlatilag semmiféle szankció nem érte, mert mindenki tisztában van vele, hogy egy gimnazista, aki hallott már a politikáról, de nagyon messze van attól, hogy a mozaikokat össze tudja rakni. Pl. addig nem jutott el, hogy az a gyár ahol a szülei dolgoznak, akik veszik neki az iPhone-t mégis milyen kormány működése alatt jött Magyarország egyik teljesen reménytelenül elmaradott városába. Nem baj - majd felnő, és megokosodik. Az iskolája elhatárolódott a kijelentésétől - ez annyit jelent, hogy ők azt mondják: "ez magától ilyen hülye, nem mi mondtuk neki". De nem rúgták ki - szerintem még a magatartás jegye se fog emiatt romlani.

Annyit már megtanult, hogy ha felnőttek gyalázzák egymást, akkor nem a tanítónénihez fog szaladni a másik fél, hanem válaszol a támadásra. Majd megfogja a többit is.

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 13:51:48

@camilló:

"Szóval ha egy fidesznyik pl. nekem azt mondja hogy proli arra bizony csak büszke lehetek, mert egy Horthy ivadék "polgári" felsőbbrendűségi tudatban szenvedő valaki akar leszólni!:) "

Ha a viselkedéseddel-lásd a "proli" , mint szlengből származó kifejezés főbb ismérveit- nem adsz okot arra, hogy prolinak nevezzenek, akkor jogos.
Elhiszem, hogy sokat foglalkoztál ezzel a kérdéssel, de a modern kor "proli" fogalma ma már nem teljesen ugyanaz, mint a Horthy korszak idején. Mások a társadalmi-gazdasági
viszonyok, mások a generáló tényezők.

taga20 2019.01.20. 13:55:10

@Nancsibacsi:

fityeszzombi, neked muszáj minden nap a faszerdőben tátott szájjal rohangálni?

én röstellem magam miattad!

nincs a közeledben egy értelmes ember, aki kiveszi a karmaid közül az egeret?

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 13:56:01

@taga20:

" a lopás igen. érdekes egy konzervatív vagy!"

Pont ezért nem támogatok egy olyan kormányváltást, amely a 2002-2010 közötti hatalmat hozza vissza.

rallus 2019.01.20. 13:56:30

@camilló: Azt látom, hogy mindenkinél IS okosabb vagy, de azért nem kellene kinevettetned magad ezzel az ötvenes évek beli falusi párttitkár színvonallal. Nekik könnyebb volt, mert nem lehetett velük vitatkozni, de ma már....
A Rákosi korszak munkásarisztokratái egyébként a sztahanovisták voltak, de.....

camilló 2019.01.20. 13:57:57

@Nancsibacsi: Szerinted szankciót kellett volna hozni ellene?? A ner társaid trágár beszéde ellen nem kell ezen az alapon?? Kecskemétet nem mondanám elmaradott városnak még úgy sem, ha esetleg a Merci nem ott telepedik le! Milyen jó is úgy dolgozni, hogy tudjuk a kormányunk csak szóban és a hatalomért nacionalista, ha üzletről van szó, akkor a legmesszebbmenőkig kiszolgálja az általa patásnak tartott multikat!
Egy hétpróbás ner lovagot ne hasonlíts már egy fiatalhoz! Tudod van olyan harc amit szégyen megnyerni. Nos ilyen szégyen volt beleállni egy 18 éves tanulóba, mondjon az akármit is!

camilló 2019.01.20. 14:06:22

@rallus: Mondom, hogy maradj csendben.:) Sajnos a Rákosi kori párttitkár lehet, hogy olvasott Lenint, de megérteni nem biztos, hogy megértette! A Sztahanovista mozgalmat a Szovjetunióból vették át! Sztahanovista lehetett bárki aki benevezett a mozgalomba és teljesítette a feltételeket! Nem hasonlítható a későbbi Kiváló Dolgozó kitüntetéshez. Ahogy korábban említettem az adott kor egyes szakmáinak a művelőit nevezték munkásarisztokratáknak! A munkások soha nem tűrtek meg maguk között olyat, aki csak pofázott de dolgozni nem akart tisztességesen. Azon egyszerű oknál fogva, hogy az alkupozíciójukat rontotta volna a tőkéssel szemben! No ezek voltak a LUMPENproletárok! Ez korántsem azonos a prolival:)) Ugye gőzöd sincs a munkásmozgalomról, szakszervezeti mozgalomról?:)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 14:19:07

@Nancsibacsi: "szabadon okádhatja a verbális sz.rt mindenkire "

Mi van fideSSfasszopó? Sírsz, hogy visszanyalt a fagyi? :))

camilló 2019.01.20. 14:28:47

@atomic power 1986DucaDuca: A proli szó legfeljebb a magukat értelmiségnek tartók szlengjében pejoratív. Egy valódi értelmiség - nálam TGM-nél kezdődik - tudja, hogy kik a prolik!

taga20 2019.01.20. 14:33:47

@atomic power 1986DucaDuca: mészaroslölöről, tiborcgyerekről, a geci faterjáról, testvéréről, lányáról, kósalaláról stb. hallottál már fityesznyugger?

szerintem te ilyen arc lehetsz, mint ez a nertársad.

"DR. Smit Pal 2019.01.14 02:17:21
9. Szeretem Orban Viktort.
Ha holnap felgyujtana a lakasomat es kozben kajanul rohogne, akkor is gondolkodas nelkul ra szavaznak, mert a libsiket, meg AKKOR IS JOBBAN GYULOLNEM.
Ilyen a szeretet."

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.20. 14:42:19

@morpho: Köszi az infót. :-) Igazad van. A bánatos franckarikának etetem a trollokat? :-( Nem mellékesen a végén már a nickjén - nevén is élcelődtem. :-( Lassan lemegyek trollba magam is. :-(

taga20 2019.01.20. 14:45:05

@rdos: bakker, te évek óta trollba nyomod haver!:)))

6.Lenin 2019.01.20. 14:47:41

@rdos:

Talán írtál már valami értelmeset is?

Te honnan tudtad, hogy eredetileg kis l-el írtam a lenint? Morpho is azt írja, hogy visszajöttem kis l-el. pedig mióta nem zárnak ki, nagy L-el van írva, és nem is miattam.

Ti írtátok át?

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 14:53:17

@taga20:

"mészaroslölöről, tiborcgyerekről, a geci faterjáról, testvéréről, lányáról, kósalaláról stb. hallottál már fityesznyugger?"

Kedves Taga, Te valami távolbalátó képességgel rendelkezel? Taníts már erre meg, légyszíves! Csak erre tudok gondolni, mikor megtudod mondani valakiről, hogy nyugdíjas-e vagy nem.
Elhiszem, hogy szeretnéd megint a hatalomban látni a 2002-2010 közötti hatalmi garnitúrát, de ilyen áron?
Akkora adósság növekedést produkáltak békeidőben, konjunktúrában a regnalasuk alatt, mint Horvátország haborús vesztesége a délszláv háborúban.
Mindezt miért? 9%-os GDP növekedésért!
Számold már ki, hogy ez mekkora lopással egyenértékű?
Ezt sírod vissza?
Ha már mindenáron kormányváltást akartok, akkor alapítsatok olyan új pártot, amelynek semmi köze ehhez az időszakhoz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 14:57:34

@atomic power 1986DucaDuca: "megtudod mondani valakiről, hogy nyugdíjas-e vagy nem."

Könnyedén. Ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az valószínűleg egy kacsa.

Sőt, én meg pár szóból megmondom, hogy fideSSfasszopó vagy. :))

taga20 2019.01.20. 14:59:03

@atomic power 1986DucaDuca:

miért, hány éves vagy?

egyébként, miért terelsz ezerrel?

kérdeztem valamit, ha van vér a pucádban, akkor válaszolj!

soros, migráncs, gyurcsány szavakat mellőzd!

tessék!

morpho 2019.01.20. 15:05:43

@rdos: Hogy kapar csórikám a nickváltások miatt! :) Miközben elismerte az egészet! Nagyon beletalálhattunk, ha ilyen ideges lett tőle. Már két napja ezen rugózik. :) Csórikám :)

taga20 2019.01.20. 15:09:47

@morpho: ez a szerencsétlen droid kicsit váradijanira emlékeztet.

ott simán lehetett látni, hogy nap-nap után más és más használja a nicket.

6.Lenin 2019.01.20. 15:12:39

@morpho:

Soha nem titkoltam, hogy a B1-en az én nevemben, az én avatarommal kommentelt valaki, ha váltottam avatart, ő is váltott. Egy beteg fasz. Miért lennék ettől ideges? Nem én vagyok beteg, te szerencsétlen, hanem aki nicket hamisít, hogy lejárassa a másikat.
Felőlem mindenki azt ír, amit akar, vagy amire képes.

De eddig csak ti 3an írtatok olyasmit, amit más nem is ismert. Kérdezetm, hogy honnan? Te írtad át? Ha nem, akkor honnan azok az infók?
Nem mersz rá válaszolni pubi?

6.Lenin 2019.01.20. 15:13:40

@taga20:

Te pofázol boborján?

taga20 2019.01.20. 15:23:05

@atomic power 1986DucaDuca: igen, utánam.

ha válaszolsz, azután én is megteszem.

6.Lenin 2019.01.20. 15:28:36

@6.Lenin:

A több nicken kommentelésről?

taga20 2019.01.20. 15:32:53

@6.Lenin: te fogyatékos, arról dumáltunk, hogy egy nickről többen nyomjátok.

zöd, droid?

morpho 2019.01.20. 15:43:12

@6.Lenin: Hagyd már abba Vlagyimir Iljics! Kurva kínos, amit művelsz! De komolyan!

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 15:43:30

@taga20:

Válaszoltam már, hogy nem támogatok semmiféle lopást. Ezért nem szavazok a 2002-2010 közötti garnitúrára.

Az akkori időszak lopásai látszanak az akkori makroökonómiai adatokból.
Most rajtad a sor, hogy bebizonyítsd a jelenlegi makroökonómiai adatokból a lopások nagyságát.

morpho 2019.01.20. 15:46:35

@atomic power 1986DucaDuca: A mostani brigád lopásai meg látszanak Mészáros Lölő vagyonosodásán! Vagy az nem zavar, mert életszerű? Csak Gyurcsány. Értem. Igazad van!

6.Lenin 2019.01.20. 15:47:47

@taga20:

Én ennyire nem vagyok benne az ilyen témákban, mert nincs rá igényem Miért is tenném.
az aktivitásban visszakövethetsz mindent.
Annyit azért észrevettem, ha az avatar azonos is, valami csak már, hogy a rendszer befogadja.
A B1-en más volt a szitu, még a poszt szövege is változott olyankor, a két profil teljesen megegyezett, lefényképezetm a monitort. Ott van mind a két hsz, még a szótag, betűszám is egyezik, csak a szöveg értelme volt más. Később törölte a beteg fasz (mert meg is írtam neki) ennek a fényképe is megvan, aztán törölt mindent, még a kereső előzményeiből is. Nyilván hozzáértő csinálta, a blogon belülről. Szerintem. Ennyire nem is értek hozzá, meg nem is érdekel. Szerencsére pont kéznél volt egy digitális kamera.

6.Lenin 2019.01.20. 15:51:06

@morpho:

Miért izgat? Érintett vagy benne? El tudom képzelni, de leszarom, veled együtt.

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 16:01:14

@morpho:

De most komolyan: hogy mondjak olyanról véleményt, amiről a rendelkezésetekre álló dokumentumokat nem szíveskedtek megosztani velem. Azért azt nem várhatjátok el a kölcsönös tisztelet ellenére sem, hogy látatlanban nyilatkozzak!

Egy konkrét személy gazdagodása még nem elegendő a bíróság előtt a lopási vád előterjesztésére. Akkor én ki vagyok, hogy ítéletet mondjak?

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.20. 16:02:47

@taga20: :-) Ne is foglalkozz velem! Rakja trolltatóba, aztán jónapot. Ja? Hogy itt nincs, csak Fabinál volt? :-( Akkor így jártál. :-)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.20. 16:04:35

@morpho: Kilóra (na jó, kommentelt byte-ra) fizetik. Valamiről csak kell beszélnie ha élni akar. :-(

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.20. 16:08:46

@6.Lenin: Mert ez értelmes volt? :-) Hogy a bánatban tudnám átírni a te nicked?

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.20. 16:10:50

Atoemrőnek nem szóltak a nertársak, hogy a gyurcsány a hibás már lejárt lemez? Most a migráncshordákat generáló Soros a soros. :-)

6.Lenin 2019.01.20. 16:14:22

@rdos:

Nem azt írtam, de , ha te tetted vona se érdekelne, Az érdekelt csupán, hogy honnan tudtad az eredeti nickem miként nézett ki?

taga20 2019.01.20. 16:17:16

@atomic power 1986DucaDuca: "Válaszoltam már, hogy nem támogatok semmiféle lopást."

akkor miért véded, foggal-körömmel a fityeszmaffiát, mikor nekik a lopás az alapvetésük?

444.hu/2015/12/21/lanczi-tamas-amit-korrupcionak-neveznek-az-gyakorlatilag-a-fidesz-legfobb-politikaja

camilló 2019.01.20. 16:23:23

@atomic power 1986DucaDuca: Konkrét személyek gazdagodása. Az nem gyanús kicsit, hogy ezek az emberek, mind közel állnak a kormányzó párthoz? Az nem gyanús, hogy aki kiesik a kosárból az eltűnik a cégei elértéktelenednek stb:? Az nem gyanús, hogy aki mást mond azt ellehetetlenítik? Itt van pl. Blanka! Nagy a baj, ha már egy 18 éves lánytól tele a gatya!:)

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.20. 16:45:38

@camilló: Azért furcsa a ner durva válasza mert hiszen szerintük itt minden rendben van. A törpe minoritással meg ugyan minek foglalkoznának? Ehhez képest a törpe minoritást is ekézik (pl itt is a nertársak), próbálják megfélemlíteni. Egyszerű kérdésem, minek? Mi értelme "törpökkel" törődni, egyáltalán reagálni rájuk?

morpho 2019.01.20. 16:46:24

@atomic power 1986DucaDuca: Szerinted életszerű, hogy egy bunkó gázszerelő 5 év alatt az ország leggazdagabb emberévé válik úgy, hogy kizárólag állami megrendeléseket kapott? Mert ha igen, akkor vagy elmeroggyant vagy, vagy tudatosan hazudsz és terelsz.

@6.Lenin: Már nekem kellemetlen amit művelsz! Engem kurvára nem érdekel, hogy hány nicked volt, van, lesz. Mást sem. Ez így megnyugtató? Csak ne játszd már tovább a hisztis fürdős kurvát! Beszélgessünk inkább az amerikai Demokratákról!

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 16:52:54

@taga20:

"akkor miért véded, foggal-körömmel a fityeszmaffiát, mikor nekik a lopás az alapvetésük?"

Először is nem védek senkit. Az, hogy a magam módján szeretnék keresztbe tenni annak, hogy egy katasztrófális korszak ismét elkezdődjön az országban, az minőségileg más kategória.

Lánczi András nem azt mondta, hogy a lopás az alapvetésük. Nem jól értetted. Arról a folyamatról beszélt, amit az ellenzék korrupciónak nevez. Ez nem ugyanaz.

6.Lenin 2019.01.20. 16:56:16

@morpho:

Gondolod, hogy a másik hülyeséged már érdekelne többeket is? Engem se ez, se az nem érdekelt, te jössz mindig velük, ha beégsz.

camilló 2019.01.20. 17:05:28

@atomic power 1986DucaDuca: Te azt hiszed, hogy visszajöhet a 2010 előtti kor?? Ne haragudj, nem szoktam jelzőket aggatni senkire, de hülye vagy! Azt az előző rezsim is belátta, hogy nem lehet visszahozni azt a kort. Kezdik belátni, hogy a neoliberalizmus megbukott, minden értelemben! Nem is akarják visszahozni mert lehetetlen! Az is világos, hogy olyan pályára álltak a multikkal kapcsolatban pl. amit viktor hirdet, de nem tesz! Az tény, hogy a nacionalizmus amit igyekszik felszítani viktor, háborúhoz vezet. Szerinted véletlen a párhuzam a Horthy kor és a jelen között? Megint az amerikai rajzfilm jutott az eszembe a Comedy Centrálról. "Áldozzuk fel nyuszikát! mire nyuszika: Igen áldozzatok fel..." Te és a társaid vagytok nyuszika! Ezt nehéz belátni??:)

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 17:08:52

"Szerinted életszerű, hogy egy bunkó gázszerelő 5 év alatt az ország leggazdagabb emberévé válik úgy, hogy kizárólag állami megrendeléseket kapott?"

Először is nem tudom, hogy bunkó-e, mivel nem ismerem.
Abból, hogy lebunkózód, arra következtetek, hogy Te ismered. Legutóbb, mikor találkoztatok, miért nem kérdezted ki a gazdagodásának a körülményeiről?

camilló 2019.01.20. 17:08:54

@rdos: Minden elkezdődik valahol. Castróék tizenegynehányan maradtak a partraszállást követően. Eltelt két év és Battista elmenekült. No ezért félnek a legkisebbtől is. Zrínyi Miklós ( a Szigeti Hős) életrajzi kötetében olvastam amikor az agg Keglevichnek jelentenek, hogy a morgolódnak az egyik vagyon ügyében. Kutya ugatás nem hallatszik az égig! Pedig DE!:)

Tangooo 2019.01.20. 17:25:36

Tönkreteszitek ezt a lányt az ajnározással! A végén elhiszi, hogy ez a stílus a járható út.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2019.01.20. 17:31:07

@camilló: Hacsak ezért nem félnek a "Bunyós Bálinttól" és a "Hello Kittytől". :-)

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 17:31:28

@camilló:

„Te azt hiszed, hogy visszajöhet a 2010 előtti kor?? „

Hülyézhetsz nyugodtan, de én sehol sem írtam azt, hogy visszajön az a kor. Én attól a tehetségtelen, hozzá nem értő, korrupt társaságtól tartok, akik az országot minimum 10 évvel visszavetették.

„Azt az előző rezsim is belátta, hogy nem lehet visszahozni azt a kort.”

Igen, kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni. De ugyanazok ne kerüljenek már még egyszer a kormányrúdhoz, akik 52 éven keresztül elrontották.

„ Kezdik belátni, hogy a neoliberalizmus megbukott, minden értelemben!”

Ne kísérletezzünk velük. Nem értenek hozzá. Ezt már bebizonyították,de ennél többről is szó van. Nem lenne meg az a társadalmi támogatottságuk, ami a stabil kormányzáshoz szükséges.

„Az tény, hogy a nacionalizmus amit igyekszik felszítani viktor, háborúhoz vezet.”

Te most ijesztgetni akarsz? A nemzeti tudat helyreállítása nem egyenlő a nacionalizmus felszításával. Azt már sovinizmusnak nevezik. A nagyhatalmak között nem lehet háború a katonai erőegyensúly és a nukleáris fegyverek miatt. A kisebb országokat meg helyrerakják a nagyok a saját szövetségi rendszereiken belül.

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 17:42:51

@taga20:

"ember, legalább magadnak ne hazudj!"

Drága Barátom! Együtt oldjuk meg a problémát, ha netán Magyarország a 2008-as államcsődnek csak a közelébe is kerülne. Addig nyugi.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 17:52:45

@atomic power 1986DucaDuca: "amiről a rendelkezésetekre álló dokumentumokat nem szíveskedtek megosztani velem"

Nagyon egyszerű. Nézd meg, 2017-ben mennyit gazdagodott a geci strómanja. 100 milliárdot. Nézd meg, kivel üzletelt a geci strómanja. Az állammal, közbeszerzéseket nyerettek vele. Tehát a geci gazdád százmilliárdot lopott csak abban az évben. Tessék, böngészheted az értesítőket, ha szereted a dokumentumokat, ott van mind leírva.

"én ki vagyok"

Egy aljas fideSSfasszopó. Ha a geci gazdád nyílt színen élve nyúzna meg egy csecsemőt, ahhoz is tapsikolnál, és kéjesen sikongatnál, hogy milyen nagy ember.

camilló 2019.01.20. 18:03:58

@atomic power 1986DucaDuca: Azok sem jöhetnek vissza akik előtte voltak. Miért beszélsz 52 évről?? Ez a mostani társaság nem korrupt? Azt hiszed, hogy más nem tud így kormányozni mint viktorék? Megnyugtatlak bárki tud! Tudod honnan lehet látni, hogy gőzük sincs mit csinálnak?? A valós társadalmi kérdésekre nincsenek valós válaszaik! Nem tudják, hogy lehet rendbe tenni az egészségügyet az oktatást a munkaerő piacot stb. Csak kísérletek vannak de mind csak lecseszett kísérlet. Mondok egy példát. Kásler a sürgősségi osztályokon most bevezetett gyakorlata. Ezt tudod honnan plagizálta? A háborúkban működik így. Azzal a kivétellel, hogy ott már kint az első vonalban elkezdik osztályozni a sérülteket. Más a baj és nem csak a pénz. Társadalmi támogatottság?? Viktorék egyértelműen náci módszereket használnak, hogy támogatottságot érjenek el. Ki a hibás? Gyurcsány! Rezsicsökkentés! Ki a hibás? Soros! Mi lett volna ha nincs Szíria, arab tavasz? Kire fognák, hogy hülyék mindenhez a lenyúláson kívül??
Ijesztgetés? Ugye tudod, hogy van két olyan NATO tag aki kvázi hadban áll egymással? Szerinted ez nem megismételhető?? Főleg úgy, hogy minden környező népet még jobban magunkra húzunk?? Milyen nemzeti tudatról beszélsz, amikor tudatosan hozzák vissza a Horthy kultuszt és a velejáró sovinizmust? Kicsit tovább kellene látnod az orrodtól! No itt van Neked a fidesz társadalmi támogatottsága:www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 18:11:59

@Tangooo: "hogy ez a stílus a járható út."

Neked a csaj stílusával van bajod? Az nem zavar, hogy letolvajozta a geci gazdádat? Felhánytorgatta a Mészaros alaptalan gazdagodását? Hát micsoda rongy ember vagy, hogy cserben hagyod a gazdádat? :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 18:14:02

@atomic power 1986DucaDuca: "Én attól a tehetségtelen, hozzá nem értő, korrupt társaságtól tartok, akik az országot minimum 10 évvel visszavetették."

Ez rendben is van. De te tovább mész, és a geci tehetségtelen, hozzá nem értő, korrupt társaságának a faszát szopod, akik az országot minimum további 20 évvel visszavetették.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 18:20:29

@camilló: "Azt hiszed, hogy más nem tud így kormányozni mint viktorék? Megnyugtatlak bárki tud!"

Pontosan. Bárki tud kormányozni, az impotens geci nem.

Az elmúlt 8 évben kik kormányoztak Észtországban, Csehországban, Szlovéniában, Lettországban...? Nem tudod, ugye? Én se tudom. Ők szupermenek voltak? Aligha. Jobboldaliak, baloldaliak, többé-kevésbé hozzáértő, hazájukat szerető emberek voltak, vegyes társaság, mégis MINDEGYIK jobban kormányozott, mint a geci, MIND lehagytak minket.

6.Lenin 2019.01.20. 18:28:22

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Gondolod, ha ez a kis csaj, normális hangnem mondott volna valamit is, tényekkel alátámasztva, tudna róla valaki, hogy él egyáltalán?
Miért trágár módon beszélt? Hátha valaki ráugrik, és lehet belőle is cirkuszt csinálni.
Ha Bayer nem reagál rá, talán senki nem tudna létéről.

De nézzük a lényeget. Változik majd valami ettől az ellenzéki oldalon? Igen, sokkal többet vesztenek, mint nyertek. A tüntiken csak szakadt prolik, és diákok buliznak, oltári kevesen. hol volt a középréteg, a munkás osztály?
Megéri? Lesz ebből valami?
Szerintem nem.

Tangooo 2019.01.20. 18:39:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nálad igaz csak a mondás: Bolond lyukból bolond szél fúj. (A bolond behelyettesíthető hülye prolival!)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 18:42:22

@6.Troll: "tényekkel alátámasztva"

A geci százmilliárdos gazdagodása köztudott, minek bizonygassa egy beszéd alatt, az nem az a műfaj. Csak azon röhögök, hogy még te is, a legelvetemültebb vérfideSSes troll is elfogadja a geci gazdája tolvajlásait, csak a hangnemen akad fenn. :))

Nézz több bájerzsóti videót, olvasd az írásait, és hozzászoksz az ordenáré hangnemetekhez. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 18:44:58

@Tangooo: "mondás"

Ennyire telik? Az nem zavar, hogy letolvajozta a geci gazdádat? Hát milyen alja utolsó trollgeci vagy, hogy meg se véded a gazdádat? :))

6.Lenin 2019.01.20. 18:49:32

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

A geci gazdagodás...

Hány ezer magyar családnak jelent biztos jövedelmet? Összeszerelő üzem az jobb?
Tudod te néha, hogy miről is beszélsz? Kétlem.

Nem értetted, nem a hangnemen akadtam fenn, mert tudom, hogy miért "csinálták" meg őt is, aztán repül , mint egy taknyos zsepi, mint a fekete nővér, a puklik, füttyös petik és a többiek Sajnálnom kéne bármelyiket is?ők már a szemétdombon vannak, ez a kis csaj is megy utánuk rövidesen.

Lesz 1 kunhalmival több a balliboldalon? Vagy bettikével több, vagy kevesebb, számít valamit?

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 18:58:55

@camilló:

„Miért beszélsz 52 évről??”

Miért, hát nem addig volt hatalmon a baloldal?

„Azt hiszed, hogy más nem tud így kormányozni mint viktorék?”

Biztos van, aki tudna, de egyelőre nem látjuk. A jelenlegi ellenzék biztos nem, mert a kormányváltás után egyből „legyilkolnák” egymást.

„Megnyugtatlak bárki tud!”

Elhiszem Neked, ha mondod. Csak az a baj, hogy a hajléktalannak soha nem lesz esélye a kormányrúdhoz kerülni. Olyat mondj, aki esélyes.

„A valós társadalmi kérdésekre nincsenek valós válaszaik!”

Akkor biztos elbuknak a közeljövőben, ha ennyire nem értenek semmihez.

„ Mondok egy példát. Kásler a sürgősségi osztályokon most bevezetett gyakorlata. Ezt tudod honnan plagizálta? A háborúkban működik így.”

Ha működik, miért baj hogy plagizálta?

„Viktorék egyértelműen náci módszereket használnak, hogy támogatottságot érjenek el.”

Mégsem elég hatékony, mert a nem kormánypártokra egy kicsit többen szavaztak.

„Ugye tudod, hogy van két olyan NATO tag aki kvázi hadban áll egymással?”

Jó, hogy csak kvázi és nem teljesen.

„Főleg úgy, hogy minden környező népet még jobban magunkra húzunk??”

Kiváló kapcsolatok vannak a V4-ekkel. Akivel nem, az nem a mi hibánk.

„Milyen nemzeti tudatról beszélsz, amikor tudatosan hozzák vissza a Horthy kultuszt és a velejáró sovinizmust?”

Horthy megítélése a korokkal együtt változott. Emellett a zsidóság is megosztott ebben a kérdésben. Egy zsidó ember, Blumgrund János Horthy kenderesi újratemetése után a következő feliratú koszorút helyezte el a síron: ,,Megemlékezésül egy hálás magyar zsidó a sok közül.”

Jeszenszky Géza véleménye:

„Tisza István és Horthy Miklós, Károlyi Mihály és Kádár János megítélésekor ma is indulatok csapnak össze, és hiába születik róluk akár a legalaposabb, minden elfogultságtól mentes életrajz, monográfia, nem fogja meggyőzni azokat, akiknek nagyon jó vagy nagyon rossz véleményük van ezekről a személyekről.”

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 18:59:58

„A Jóisten igazságos, így ezek az aljas terroristák, ezek az öngyilkos őrültek előbb-utóbb ki lesznek irtva.” - Kitől származik ez az idézet?

„...akik ezt tették, nem emberek. Hanem férgek. Rettenetesen sajnálatos, hogy élnek. Ez ennyire egyszerű.” - Ki mondta ezt?

Hol és mikor hangzott el? „Amikor a hazánkat támadják, nem hagyhatjuk magára és futhatunk el szégyenteljesen. Nekik kell mennünk kapával, kaszával, ami éppen a kezünk ügyébe kerül, mert csak így akadályozhatjuk meg az ország elpusztítását."

„...a legdöbbenetesebb, amivel ez a patkány védekezik. Ott helyben agyon kéne lőni a rohadt állatot...” Ki mondta?

„A csótányok általában késő éjjel jönnek, éjfél vagy hajnali három körül.” - Hol hangzott el?

„Csak akkor nincsen riadó, amikor milliószámra özönlenek befelé az idegenek. Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni.” - Ki mondta?

„És mennyire meg lesznek majd lepődve, ha végre falra lesznek kenve, mint a takony. Nagyon itt az ideje.” - Ki mondta?

Na, melyik uszít ruandai népirtásra, és melyik fideSSapatkány szöveg? Nem tudod eldönteni? Mert nem is lehet. M e g k ü l ö n b ö z t e t h e t e t l e n .

444.hu/2019/01/17/ruandai-vagy-magyar-media

6.Lenin 2019.01.20. 19:04:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

444.hu, mint hiteles hírforrás?
cicus, meghibbantál?

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 19:06:20

@atomic power 1986DucaDuca: "Olyat mondj, aki esélyes."

Amíg a geci gazdád uralkodik, a teljes államapparátus és költségvetés a kezében van, senki se esélyes, még Jézus Krisztus se.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 19:07:31

@6.Lenin: "hiteles hírforrás"

Bazzmeg, te nem olvasol, csak trollkodsz. Ez nem hír. Olvasd el a cikket, akkor nem csinálsz magadból már megint bohócot. :))

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 19:09:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"De te tovább mész, és a ........ tehetségtelen, hozzá nem értő, korrupt társaságának a ...... szopod, akik az országot minimum további 20 évvel visszavetették."

Drága Barátom! A számok nem ezt mutatják! Én teljes szívemből szeretnélek megnyugtatni a tekintetben, hogy a jelenlegi kormány rosszabb, mint a 2002-2010 közötti, de a számok nem ezt mutatják! Ugye nem haragszol rám, hogy nem hamisítom meg az EUROSTAT adatait? Ezt még a barátságért sem tudom megtenni.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 19:11:20

@6.Lenin: "A geci gazdagodás...
Hány ezer magyar családnak jelent biztos jövedelmet?"

És ha nem lopná el, hány TÍZEZER magyar családnak jelentene biztos jövedelmet!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 19:14:01

@atomic power 1986DucaDuca: "A számok nem ezt mutatják!"

Pedig de. Hány éve volt Magyarország Európa legszegényebb állama? 20? 30? 200? 300? Akkor hány évvel is vetette vissza a geci az országot? 300 évvel? FideSSfasszopk tapsolnak.

morpho 2019.01.20. 19:14:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Benned aztán van kitartás, vasárnap este szemben ezzel a két bőrizomtömlővel... Én már lezsibbadtam...

6.Lenin 2019.01.20. 19:17:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ki dolgoztatna jelentene tízezret? Akik eddig mindent tényleg elloptak? Minden céget bedöntöttek?
Te össze-vissza beszélsz.

Hányan dolgoztak 2010 előtt, és hányan azóta?
És mit lopott, ha több ezer családnak biztosít jövedelmet? Ők ingyen dolgoznak?

morpho 2019.01.20. 19:19:47

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Felület van bőven, az biztos. Szellemileg nem a legerősebben bútorozott brigádot pakolták ma ide...

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 19:20:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Amíg a ...... gazdád uralkodik, a teljes államapparátus és költségvetés a kezében van, senki se esélyes, még Jézus Krisztus se."

Drága Barátom!

1990-ben az első szabad választásokon kinek a kezében volt mindez? Mégsem győzött az állampárt utódja!
Most meg óriási az elégedetlenség, nagyobb, mint akkor volt. Mi az akadálya, hogy kormányváltás legyen?

6.Lenin 2019.01.20. 19:20:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ti meg jöttök a segg mophoval a süket dumával, amiknek semmi alapja.

Cicus, tegnap óta nincs olyan érzésed, hogy semmi esély? Igaz eddig se sok volt.
2010 óta az útatok lefelé tendál.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 19:21:33

@6.Troll: "Ki dolgoztatna jelentene tízezret?"

Megkérdezel egy vállalkozót - nem Mészarost, hanem egy igazit -, hogy mennyi pénzt kérne, hogy egy új munkahelyet létrehozzon, azt mondja 2-10 millió. Legyen 5 millió a példa kedvéért. Tízezer család megélhetését 50 milliárdból megoldaná. Mennyit lopott Mészaros csak tavaly? 250 milliárdot? Az ötvenzezer család megélhetését biztosítaná, faszfej. :))

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 19:23:36

@atomic power 1986DucaDuca: "1990-ben az első szabad választásokon kinek a kezében volt mindez? Mégsem győzött az állampárt utódja!"

Mert demokrácia volt. Na ugye! :))

Te meg miért szaladgálsz már megint tátott szájjal a faszerdőben? :))

6.Lenin 2019.01.20. 19:25:06

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Most jött rá a vállakozó? 2010 előtt miért nem? Jól ment a magyar puma.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 19:26:17

@6.Troll: "semmi esély?"

Amennyire retardáltak vagytok, tényleg kevés az esély egy fideSSfasszopót bármiről is meggyőzni, amiben nincs hazugság. Evvan.

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 19:30:09

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Hány éve volt Magyarország Európa legszegényebb állama? 20? 30? 200? 300? Akkor hány évvel is vetette vissza a geci az országot? 300 évvel?"

Kedves Barátom!

Kezdek aggódni miattad! Egyre zavarodottabban beszélsz. nagyon nem szeretném, ha valami bajod lenne. Ki fog így hamarosan kormányozni?
Két dolgot tudok most tenni az érdekedben:

- gyorsan befejezzük ezt a diskurzust, mert féltem az egészségedet
- javaslom a valeriana tablettát, ami csökkenti az idegfeszültséget

Remélem mihamarabb rendbe jössz.

Egészségedért őszintén aggódó barátod

camilló 2019.01.20. 19:32:01

@atomic power 1986DucaDuca: 89-től egyszer sem volt baloldali kormánya az országnak! Neoliberális igen, aki azt állította magáról, hogy baloldali.bekialtas.blog.hu/2019/01/17/pogatsa_kikezdte_a_horn-mitoszt
Miért gyilkolnák le egymást? Van olyan megoldás, hogy ne kelljen legyilkolni egymást és erre rájönnek, ha eddig nem jöttek volna rá!
Ki az esélyes? Tudod vezérre a fasisztáknak, náciknak van szüksége. Ez az egyik ismertetője az ilyen rendszereknek.
Nem azért nyertek mert volt válaszuk bármire is, hanem azért mert krumpliért, fáért, féldeciért stb. megvették a lakosság egy részét, egy másik részével elhitették, hogy majd a migráncs az jön és elveszi a munkáját, meg kirabolja. Megjegyzem, hogy mi sem akarunk itt élni nem hogy a migráncs! Van amihez értenek! A népbutítás és pénzek lenyúlása! Na ebben kiválóak!
Az nem lenne baj, hogy plagizált Kásler 10 parancsolat doktor úr. A baj azzal van, hogy ezt úgy tálalták, mintha feltalálták volna a csőben a lyukat! Ez egyébként is csak egy kis szelete volt az egészségügyben tapasztalható anomáliáknak. Mit akarnak tenni a minősíthetetlen higiéniás körülményekkel? Hogy akarják megakadályozni az orvosok ápolók elvándorlását. Mit akarnak tenni a kórházi ételekkel? Az egész rákfenéje viktornak köszönhető, mert az ő első királysága idején privatizálták azokat a tevékenységeket, amik eltartották a kórházakat.
Nem hatékony? Szerinted kinek Is köszönhető, hogy az emberek nem mennek szavazni??
No akkor mondhatjuk hogy nem kvázi, legfeljebb Te nem értesülsz róla. Egyébként a görög-török konfliktusról beszélek.
Földrajzból kicsit gyenge vagy! a V4-ek közül a szlovákokkal vagyunk határosak csak. Mi van az ukránokkal, románokkal, horvátokkal? Van azért nézeteltérés velük és kb. mindegyik erősebb is mint mi.
A Horthy kor megítélése legfeljebb a Te köreidben lehet beszéd téma. Ebben partner Schmidt Mária, Szakály Sándor és más hiteles történész, aki a tényeket sem hajlandóak tudomásul venni, hovatovább Schmidt szerint a 2. Világháborút nem is azok nyerték meg akikről eddig tudtuk! Ezt egy vér hülye náci szopja csak be! 444.hu/2018/11/29/schmidt-maria-szerint-egyaltalan-nem-biztos-hogy-az-nyerte-meg-a-ii-vilaghaborut-akirol-tanultuk Nézd meg bátran és gondolkodj egy kicsit!

6.Lenin 2019.01.20. 19:32:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Engem te soha nem tudsz meggyőzni másról csak a saját hülyeségedről, de arra már nélküled is rájöttem régebben. Ezért kár erőlködnöd.

De bármennyire is erőködsz, nem vagy te annyira hülye, csak egy szar provokátor. Növeled a kattintás számot, én meg segítek ebben. Segítem a B1-et, mert amíg múködik, ilyen hülyékkel, mint te , taga, morpho, biztos a Fidesz győzelme, 30-ig biztos, utána meg nem lesz senki más a porondon.

Szerintem ti kincset jelentetek a Fidesznek, és talán más fizet nektek ezért. a legjobb üzlet.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 19:35:44

@6.Troll: "Engem te soha nem tudsz meggyőzni"

Mert egy trollgeci vagy. Sose akartalak. :))

6.Lenin 2019.01.20. 19:38:13

A kis csajszinak meg üzenem: csak így tovább, még néhány hónap, és a ballib oldalon nem marad egy normális ember sem. Így nem lesz nehéz nyernie a Fidesznek.
Ez már nem kihívás, ez laza séta.

Pá!

6.Lenin 2019.01.20. 19:41:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Mivel szerettél volna? Hogy bukásra álltok már 2006 óta?
Vicces vagy. Cicus, cicus, komolytalan vagy.
Hajrá B1 a következő Fidesz győzelméért.
Jó úton jártok, csak így továbbra is.

L

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 19:53:36

@atomic power 1986DucaDuca: "gyorsan befejezzük ezt a diskurzust"

Ez nem diskurzus, ahhoz érveid kellene legyenek. Én csak kijavítom a fasságaidat. Elég, ha nem mondasz újabb egetverő baromságot. :))

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.20. 20:11:50

@camilló:

„89-től egyszer sem volt baloldali kormánya az országnak! Neoliberális igen, aki azt állította magáról, hogy baloldali.”

Hát, ami azt illeti igaz. Csak a politikai térfelet foglalták el egy valódi baloldali párt elől.

"Miért gyilkolnák le egymást?"

Azért, mert az ellenzék két fő csoportja /MSZP-DK versus Jobbik-LMP/ nem természetes szövetségesek.

„Van olyan megoldás, hogy ne kelljen legyilkolni egymást és erre rájönnek, ha eddig nem jöttek volna rá!”

Kérdés, hogy hogyan egyeztethetők össze a programok. Persze ez is megoldható, de akkor fel kell adniuk identitásukat, amit viszont a választók nem szeretnek.

„Tudod vezérre a fasisztáknak, náciknak van szüksége. Ez az egyik ismertetője az ilyen rendszereknek.”

Mindegy minek nevezed, karizmatikus vezetőre akkor is szükség van. Ilyet most nem látni.

„Nem azért nyertek mert volt válaszuk bármire is, hanem azért mert krumpliért, fáért, féldeciért stb. megvették a lakosság egy részét, egy másik részével elhitették, hogy majd a migráncs az jön és elveszi a munkáját, meg kirabolja.”

Nem azt kell magyarázni szerintem, hogy miért győztek, hanem azt, hogy az ellenzék miért nem. Azt kell bebizonyítani, hogy az ellenzék képes egy jobb kormányzásra. Az utóbbi hetek eseményei az ellenkezőjét bizonyítják.

„Megjegyzem, hogy mi sem akarunk itt élni……”

Bocsánat, de akkor meg minek foglalkoztatnak ezek a kérdések? Innentől kezdve mi a fenének beszélgetünk erről az egészről?

Minden jót, további jó kommentelést!

camilló 2019.01.20. 20:28:59

@atomic power 1986DucaDuca: A háborúhoz 3 dolog kell. Ebből egyik sem volt az ellenzéknek annyi amivel érdemlegesen lehessen befolyásolni a választásokat. Ráadásul akármennyire is tagadják a média túlsúly sem segítette az ellenzéket.
Nem akarunk itt élni ...ilyen körülmények között!!:) Más országot akarunk, ahol nincs uram-bátyám viszony, ahol a rendőrség ha jogszerűtlenséget követ el, akkor annak viseli a következményeit, ahol ha a média munkás (leánykori nevén újságíró) valótlanságot állít, akkor egy életre eltiltják a foglalkozásától, ahol ha államosítanak akkor azt nem bizonyos emberek miatt teszik és nem sorolom tovább! Eljön az idő, amikor öntudatra ébred az is, aki most hallgat. Eljön az idő, hogy a félelmet felül fogja írni a felismerése annak, hogy csak a láncokat lehet elveszíteni.....

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.20. 23:27:41

@camilló: " ... ahol a rendőrség ha jogszerűtlenséget követ el, akkor annak viseli a következményeit ... "

Ezek szerint a maszopita és a kurcsányita pártok kizárhatók a 2006-os ártánykodás miatt...

" ... ahol ha a média munkás (leánykori nevén újságíró) valótlanságot állít, akkor egy életre eltiltják a foglalkozásától ... "
Rendben van, támogatom, de akkor tudomásul kell venned, hogy a bulvár mint műfaj meg kell hogy szűnjön, és gyakorlatilag megszűnik szinte az összes újság, mert nem lesz aki írjon beléjük, mert az újságíró akkor is hazudik, ha alszik, akárcsak a testvére a politikus.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.20. 23:29:49

@camilló: " ... A háborúhoz 3 dolog kell. Ebből egyik sem volt az ellenzéknek annyi amivel érdemlegesen lehessen befolyásolni a választásokat. ... "

Van ott péz, egy-két Apró birodalom, csak épp smucigok, és nem támogatják a saját pártjaikat...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.01.20. 23:32:07

@Magánvéleményem: "Van ott péz"

???

A jobbiktól 2 évi pénzt vett el a geci.

morph on deer 2019.01.20. 23:38:09

@atomic power 1986DucaDuca:
“Azért, mert az ellenzék két fő csoportja /MSZP-DK versus Jobbik-LMP/ nem természetes szövetségesek.”

Ami igaz ugyan, de irreleváns.

Ugyanis most az az egyetlen dolguk, hogy ezt a mocskot pribékestől kisöpörjék a várból és a hatalomból, és megteremtsék a jogi hátterét egy normális, demokratikus Magyarországnak!

Ez a feladat pedig jócskán meghaladja a pártpolitika szintjét, de még a különféle pártok “identitásának” kérdését is!

Aki egy cseppet is felelősségteljesen gondolkodik, az beáldozza a következő évek pártpolitizálását, és minden erejével azon van, hogy megszabadítsa az országot a NER nevű bűnbandától!

Ráadásul egy kvázi technikai kormányzással a hatalmi ambicióknak is elejét lehet venni, pl úgy, hogy a pártok delegálnak, vagy ajánlanak köztiszteletben álló, nem pártpolitikus szakembereket a tárcák élére, akik vállalják, hogy a legjobb tudásuk szerint szolgálják az ország érdekeit.

Nem egy pártét, nem egy “oldalét”, hanem az országét!

Nem lesz könnyű mindezt megoldani, de nem is lehetetlen.
Nem véletlenül idegeskedik a hatalom, hiszen ők sem buták, csak dölyfös, öntelt taplók, - lásd a cikk témáját.

Szóval lassan lehet készítgetni az O1G kitűzők mellé a GO kitűzőt is: Game Over!
O1G-GO!

flydomi 2019.01.21. 00:15:55

En is bexarnek 50 evesen(bayerka),ha a tinik obegatnak az apamra(csuti mutka) es a csaladomra.(Nemzeti -Elit -Retkek)).Veszelyben ereznem magam,mivel ezek a kis pisisek meg a vegen kepesek,es ramrugnak az ajtot,mikozben hokizok a furdoben,es megmondom nekik az igazat a sajat mediamom keresztul,de bolcsen. :))

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2019.01.21. 00:17:30

Teljes fosásban van az O1G nácitábor mert a nép beindult, a lámpavas gyár pedig elkezdett 800-as t´úlórában termelni.

teéjesenmindegy 2019.01.21. 00:26:20

"miért lett ez a lány ennyire dühös."
Mert nem dugták még meg rendesen. Mondjuk ilyen fejjel jó sokáig lesz dühös.

teéjesenmindegy 2019.01.21. 00:27:28

@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: :D
Igen. Beindult mind az 540 ember. Negyvenen még a hidat is elfoglalták vagy 15 percre

teéjesenmindegy 2019.01.21. 02:08:39

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Megkérdezel egy vállalkozót - nem Mészarost, hanem egy igazit -, hogy mennyi pénzt kérne, hogy egy új munkahelyet létrehozzon, azt mondja 2-10 millió. Legyen 5 millió a példa kedvéért. "
Jajj te sötét hülye, te... Hát persze, 5 millióért lehet munkahelyet csinálni.. bazmeg cicus

Ellenzéki BOHOC kommandó 2019.01.21. 02:15:26

"Egy kölyöklány szavaitól kimozdulnak a déli drótkerítés betonalapjai, "

Nem igaz, hogy baloldaliak, meg mindig ezen kover leszbikuson verik magukat.

Kunhallmi Agnes 2019.01.21. 02:20:49

"Ilyet csak egy rettegő, ostoba hatalom tesz."

Pontosan rettegnek, mert tudják, hogy jövöhéten jön az országos GIGA SZRTÁJK, ami elsöpri öket. Bevannak szarva az országos tüntetéseinktől.

camilló 2019.01.21. 05:37:07

@Magánvéleményem: Nem hiányozna sem az MSzP-DK sem a bulvár!

2019.01.21. 06:37:43

Mocskos szájú buta lány. Az ellenzék most maga elé tolja, kihasználja, és majd eldobja, amikor nem tudja tovább használni. És még csak észre sem veszi ez az ostoba, hogy mire is kell ő valójában.

Sir Galahad 2019.01.21. 06:39:31

Rettentően unalmas már ennek az útszéli stílusú fiatalnak a mosdatása. Amit a trágárkodáson kívül mondott, azok csak ezerszer elcsépelt, unalmas ellenzéki frázisok.

szepipiktor 2019.01.21. 07:59:46

Ezaz! Mondjuk meg! MONDJUK MEG!
Mi mondjuk meg, hogy más mit csináljon, mondjon, egyen, olvasson, szarjon
És lehetőleg egyoldalúan, elhallgatva a mi kedvenceink negatívumait.
Ez a jövőnk.
Gyűlöletalapú társadalom.
Miben jó a fidesz?
A megosztásban, a gyűlöletkeltésben,
Csináljuk mi is ugyanezt!
Igaz ez nem kell a népnek, de ezzél lehet munka nélkül politikusnak lenni, a politikusokat kiszolgáló médiának lenne.
.
A bajerzsótti egy tahó!
A kiscsaj egy tahó!
De nekünk csak a bajerzsótti a tahó, nekik meg csak a kiscsaj a tahó!
És ha nincs észérvünk, találjunk ki más, idióta okokat a megvédésre.
.
Ha belegondolok, hogy miket írt mondott az ellenzék, a blogegreik a bajerzsóttiról - bármikor... Most meg azért ugranak neki mert a saját tahókáról mondott valamit...
Miközben tudható, a csaj csak felismerte, a politika jó lehetőség a munkanélküli jólétre és ehhez kiabálni kell egyet, hogy megismerjék.
A csaj == orbán temetési üvöltözése...
Megrendezett kamu.

lenörd hofstadter 2019.01.21. 08:18:39

@atomic power 1986DucaDuca:

"Az akkori időszak lopásai látszanak az akkori makroökonómiai adatokból.
Most rajtad a sor, hogy bebizonyítsd a jelenlegi makroökonómiai adatokból a lopások nagyságát. "

Egy fideSSfasszopó kívánalmainak eleget kell tenni, hiszen örömmel csinálnak hülyét magukból Főtitkár Törpéjük lelki üdvéért... és a mielőbbi "ócska buta cigányként 1000 milliárdot loptam az országtól" eljöveteléért.

Autópályák, autóutak 2002 --- kb. 500 km
Autópályák, autóutak 2010 --- kb. 1500 km
Autópályák, autóutak 2018 --- kb. 1600 km

Segítek, hogy még az egyszerű és nagyon ostoba fajtád is értse.

Gyurcsány és a szocik az ország talajára "loptak" durván 1000 km új utat. Tudod, infrastruktúra, hogy miért lényeges azt a buta, orbánista agymosott fajtád nem fogja fel.

Ugyanennyi idő alatt orbán cigányod épített kb. 100 km-t, a többiből lett kastély, yachtkikötő, lölötőkésítés, saját lábon állás és a többi lopás, csak lölönél 300 milliárd értékben, a többi strómannál is 100 milliárdok kihelyezve a törpe génselejtes cigányodnak.

Örülj agyhalott fideSSbolsevik, tőled is lopott nem csak a "libsiktől".

enrikokaruszo 2019.01.21. 08:20:33

1. egy kisgyerek a parkettra szarik az oviban
2. dadus néni orrát befogja, takarít, ablakot nyit, morog kicsit
3. a gyermek büszke, érzi, hogy átvette az irányítást

Nancsibacsi 2019.01.21. 08:28:24

@camilló: "Nem akarunk itt élni ...ilyen körülmények között!!:) Más országot akarunk, ahol nincs uram-bátyám viszony"
Hát akkor menjél el máshová - nyitva vannak a határok.
Bazmeg vegyétek már észre, hogy LE VAGYTOK SZAVAZVA, MINDIG. Ez nem véletlen ám - az emberek nem azt akarják, mint ti, 40-en. Ha nem tetszik itt, vannak olcsó fapados jegyek CSAK ODA - tessék, vegyetek, menjetek.

Rébusz 2019.01.21. 09:14:19

Te jó ég, még mindig ezen a témán megy a csámcsogás... Olyan nehéz felfogni, hogy vannak, akik nem villalakó színvonalú egyedek politikai megnyilatkozásait akarják hallgatni, amik teljesen bugyuták, közhelyesek akkor is, ha a trágár részéről eltekintünk? Azt már megszoktuk, hogy nincs karizmatikus ember az ellenzék tájékán és a felszólalók között sem, hogy a beszédeik tartalma nulla a kocsmapolitizáláson kívül, hogy utáljuk együtt a fideszt, csináljunk forradalmat, majd megbűnhődnek, meg ilyesmi. De hogy mostmár egy 18 éves, nyelvével a szájában kotorászó (gusztustalan), alpári stílust használó fiatal lány legyen ennek a politikai hangulatkeltésnek az eszköze (áldozata?) és szimbóluma, az több mindent is elárul. A legutóbbi tüntetések iránti csekély érdeklődés talán betutható annak is, hogy vannak olyan fidesz ellenes emberek, akik nem tudnak azonosulni az ilyen felszólalók piedesztálra emelésével.

Void Bunkoid 2019.01.21. 09:45:36

@atomic power 1986DucaDuca: a jelenséget az Akela már 1995-en leírta, lásd a Nem szarozok című daluk szövegét:

"Nagyon sok könyvtár van és múzeum,
sok a színház, a mozi és panoptikum
de az embereket nem érdekli a kultúra
a borozóban maradnak - és igazuk van"

A sors fintora, hogy a nyíltan szarkasztikus dalszöveg ellenére az Akela rajongónak a többsége pont ilyen proli :P

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.21. 09:56:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: :-)

Nem erősséged a rejtett utalás, igaz? Nem véletlenül írtam az Apró-t nagy kezdőbetűvel.... és ez csak egy a jelentősebb liberálfasiszta (ex MSZMP) vagyonok közül. Hidd el, van ott péz, csak épp nem hajlandók befektetni, mint ahogy azt anno a Csuti Rabló holdudvara megtette... Ezért bukták el sorra a médiákat, Ezért tudta Orvbán bekebelezni szinte az összes jelentősebb újságot, rádiót TV-t, netportált.

Lehet vergődni azon, hogy nincs szabad sajtó, de valójában Magyarországon sosem volt független egy médium sem, mindig valamelyik párt szolgálatában állt. Csak most szépen kihátráltak az egyik oldalon, mert nekik nem éri meg, gondolom, érzik, hogy 2006 után már nekik nincs visszaút, a maszopiták és a kurcsányiták megbuktak, csak épp nem tudják hova/melyik pártba fektessenek be ....

Hát, ez van :-( Kicsi, savanyú, de a mienk....

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2019.01.21. 10:01:58

@camilló: nekem sem, de az átlag magyarnak, tudod, amelyik szappanoperát és valóságsót néz a TV-ben, annak nagyon hiányozna. :-)

Gondolj bele, azoknak a nyomorultaknak újra emberek közé kellene menniük, újra valódi emberi kapcsolatokat kellene építeniük, beszélgetniük kellene a szomszéddal meg ilyenek... Felnőtt egy olyan generáció, akik már csak felületes, médiavezérelt életet élnek... Ki mondaná meg nekik azt, hogy hogyan kell a jövő héten öltözködniük, mi a divat, miről kell beszélni, mi a trendi ha megszűnik a bulvár? elég sokan kapnának idegösszeomlást, mert GONDOLKODNIUK kellene...

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.21. 10:06:52

@lenörd hofstadter:

„Gyurcsány és a szocik az ország talajára "loptak" durván 1000 km új utat. Tudod, infrastruktúra…..”

1998-2002 között épült pályák kilométere alig haladta meg az 1 milliárd forintot. Ehhez képest a 2002-20102 között épült autópálya egy kilométere 2 milliárd körül volt, és a hidakat nem számolva is fölment néha 4 milliárd fölé.

Az autópályák többsége PPP /Public-Private Partnership/ konstrukcióban, magántőke bevonásával épültek az MSZP időszakában. Ezért garantált haszonban részesültek a magánbefektetők. Az állam ezekért az autópályákért 25-30 évi un. rendelkezésre-állási díjat fizet a magáncégeknek.

Tehát az állam fizeti ki a magáncég által az állam helyett magasabb kamattal felvet hitel visszafizetésének költségeit.

Igy a következő kormányok költségvetésében jelent meg a mérleg romlása, s nem az adott időszak költségvetését terhelték.

Bevonták a már korábban elkészült szakaszokat is a PPP-konstrukcióba, azaz a már atadott szakaszokat papíron "újra átadták", ezzel nem létező bevételeket kreáltak, hogy a költségvetési hiányt csökkentsék.

GY.F.: "...... trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük..........hazudtunk reggel, éjjel meg este."

És még így is sikerült az államcsőd szélére kormányozni az országot.

antiinternáci 2019.01.21. 10:10:38

Szolgálati közlemény!

Miheztartás végett tájékoztatjuk a szíves érdektelen közvéleményt, hogy a Zorbán-kormány legközelebb a szokásos időpontban, kedden bukik. Pont ahogyan mindig szokott.
(De mos'mán tényleg...)

A hét végi Zorbánbuktató tüntetés a szörnyű, helyenként 4 millimétert is elérő havazás miatt óriási érdeklődést váltott ki. Volt olyan hely, ahol nyolcan is összegyűltek, és megalakították a Hófehérke és Hét Törpe Ifjú Gárda sejtet .

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 10:11:19

Valamit nagyon tudhat ez a lány, hogy a fidióta média birodalom és itten trolljai teljesen be vannak szarva tőle és már két hete folymatosan rettegnek.

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 10:13:13

@atomic power 1986DucaDuca: "És még így is sikerült az államcsőd szélére kormányozni az országot."

AZOKKAL AZ ÁLLAMKASSZA FOSZTOZGATÓ TÖRVENYEKKEL AMELYEKET A FIDESZ 2002 UTÁN TELJES FRAKCIÓVAL MEGSZAVAZOTT!

TheSaurus 2019.01.21. 10:13:37

(Helló) Kittynek nincs szája. Tőle nem fognak rettegni. ;)

Fideszes vagyok tehát lopok 2019.01.21. 10:15:23

@antiinternáci:

szekus elvtárs, valaha 20 évig toltad a propaganadát hogy Ceucescu elvtársad ma kedden se bukott meg, aztán az a nap is eljött, te meg akkor szöktél át Magyarországra a népi elszámoltatás elől.

antiinternáci 2019.01.21. 10:22:12

@lenörd hofstadter:

A szdeszmp az útépítésekkel, meg a metróval lopta ki a pénzeket, pont ezt nem kellett volna felhoznod.
Tudod, akkor volt az egyik gigabotrány, a Strabag Demokraták Szövetsége.

Nálunk Gyurcsányék hármszoros áron építették az autópályát, mint amennyibe a horvát autópályák kerültek. Pedig ott számtalan alagutat kellett építeni a hegyekbe fúrva, meg több tízkilométeren óriási viaduktokat. Fletóék a nagyjából sík vidéken háromszor annyiért építettek, mert sürgős lopnivalójuk volt. Kár volt ezt a hatalmas buktát felhoznod, a Feri nagyon mérges lesz...

Rébusz 2019.01.21. 10:22:50

@Fideszes vagyok tehát lopok: Ez a b1 blog nem éppen fideszes, de agyon rágja magát a témán, szerintem a jobb oldalon ez a lány már senkit nem érdekel. Én személy szerint úgy látom, hogy a lányka inkább irritáló, mint félelmetes. Nem mond újat, nem mond máshogy, ezt az ellenzéki retorikát már ismerjük, látjuk, hogy hová vezet: sehová.

Rébusz 2019.01.21. 10:25:57

@TheSaurus: Nem régen olvastam, hogy szándékosan nincs szája, mert ezzel az arca sokkal semlegessé válik, bármilyen érzelmet bele lehet képzelni.

midnightcoder2 2019.01.21. 10:26:33

Szegény kiscsaj, nem elég neki amit a Bayer írt róla, még a saját oldala is lehellokittyzi :-D

midnightcoder2 2019.01.21. 10:27:38

@Rébusz: Ha nem útszéli stílusban adja elõ a mondókáját, a lõtéri kutyát nem érdekelte volna.

antiinternáci 2019.01.21. 10:29:57

@teéjesenmindegy:

Ezek a maroknyi tüntikézők azt hiszik, hogy a "monitorok lázadása" valami internetes hack

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.21. 10:32:03

@morph on deer:

„“Azért, mert az ellenzék két fő csoportja /MSZP-DK versus Jobbik-LMP/ nem természetes szövetségesek.”

Ami igaz ugyan, de irreleváns.””

Nem irreleváns, mert választáson 2+2 az nem négy, hanem csak 3.

„Ugyanis most az az egyetlen dolguk, hogy ezt a mocskot pribékestől kisöpörjék a várból és a hatalomból, és megteremtsék a jogi hátterét egy normális, demokratikus Magyarországnak!”

Mihelyt kisöprik a hatalomból, azonnal elindul a hatalomért a harc a győztes pártok között. Amit vegytiszta körülmények között kivitelezhetőnek tartasz, az a valóságban nem úgy működik. Ne felejtsd el, Magyarországon vagyunk. nem telt még el 60 év a rendszerváltás óta, hogy a fejekben is változás történjen.

„Ez a feladat pedig jócskán meghaladja a pártpolitika szintjét, de még a különféle pártok “identitásának” kérdését is!”

Visszautalva az előbbiekre: ez a feladat meghaladja a politikusokban jelenleg meglévő minőséget is.

„Aki egy cseppet is felelősségteljesen gondolkodik, az beáldozza a következő évek pártpolitizálását, és minden erejével azon van, hogy megszabadítsa az országot a NER nevű bűnbandától!”

Aki felelősségteljesen gondolkodik, annak tovább is kell tekinteni. Az ország stabilitása nem szenvedhet csorbát. Magyarország nem bír ki még egy akkor visszaesést, mint 2008-2009-ben. A pártoknak erre nagyon komoly garanciákat kellene nyújtani a társadalom részére. Ugyanakkor garanciát kellene nyújtani arra is , hogy a 2002-2010 közötti garnitúra ne kerülhessen vissza a hatalomba.

külföldrekényszerültem 2019.01.21. 10:33:28

Kedves O1G szimpatizánsok! Teljesen felesleges itt tépni a szátok. 5 bértroll tónusban tartja több tucat, vagy 100 ember agyát. Mert ez a dolga. "Kenyeret és cirkuszt." Ezt már rég feltalálták. Itt megkapjátok a cirkuszt. Ez iszonyatos elpocsékolt energia! A hatalmi oldalról nézve viszont jó befektetés. Felejtsétek el. Azt javaslom, hogy mindenki töltsön inkább napi egy órát azzal, hogy ő, személyesen miként tud ténylegesen tenni az általa annyira gyűlölt rendszer ellen. Ez itt pótcselekvés. Ne itt vezessétek le a stresszt! Ennél többet ér, ha berúgsz, beszélsz a gyerekeddel, szexelsz vagy akár elmész tüntetni vagy felfújod egy Soros plakátra az O1G-t. Boldogabb is leszel. Gondolkodj hosszú távon, ne akarj meggyőzni senkit, mert nem fog sikerülni.
Ne feledd aki itt bértroll, az eladta magát a rendszernek. Pénzért. Ribancok ezek és abban mérik a teljesítményüket, hogy hány magadfajtát idegesített fel aznap. Ha itt futod a kommentes köreidet, akkor önként a játékszerük leszel. Ez butaság. Mit tudsz te ténylegesen tenni? Ezen gondolkozz!

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 10:39:25

A hülye picsa okádott egyet.

A ballib barmok meg sírnak ha valaki ezt tényként leírja.

Beszédével méltán kiérdemelte a Vörös Szar jelzőt !

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 10:40:59

@midnightcoder2:

"Ha nem útszéli stílusban adja elõ a mondókáját, a lõtéri kutyát nem érdekelte volna."

Pontosan erről van szó.
Kard által vész ki kardot ragad.

Különösen ha egy nagypofájú hülye picsa, ki semmit nem tett le az asztalra, a nyíltszíni hányáson kívül.

antiinternáci 2019.01.21. 10:46:08

@Fideszes vagyok tehát lopok:

Kedves Hülye Vagyok, Tehát Baromságokat Írok!

Nem mondták, hogy ez a tűző nap ártalmas, mert felforr a káposztalé a koponyádban és megbuggyan?
Még csak Erdélyben sem jártam soha...

Viszont amióta írok, azóta mindig a szeku és annak manifesztációi ellen voltam, legyen az szadeszmp, ávokratikus koalició, Taváris, Sargentini, stb... akármilyen szélsőséges internáci szerveződés, gittegylet

antiinternáci 2019.01.21. 10:52:14

@külföldrekényszerültem:

Az o1g-ről már ellenzékiek mondják, hogy kontraproduktív.
Pár napig még volt mozgósító ereje a sötét oldalon, de ma már csak a legsötétebb suttyók hájpolják.

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.21. 10:52:32

@Fideszes vagyok tehát lopok:

"AZOKKAL AZ ÁLLAMKASSZA FOSZTOZGATÓ TÖRVENYEKKEL AMELYEKET A FIDESZ 2002 UTÁN TELJES FRAKCIÓVAL MEGSZAVAZOTT!"

A kormányzati felelősséget nem lehet áthárítani az ellenzékre. Aki ezt teszi, az a saját kormányzóképtelenségét bizonyítja.

TheSaurus 2019.01.21. 10:54:29

@Minden ballib bérretteg: Itt kár bármit is letenni az asztalra, még le se ér, már ellopják vagy tönkreteszik.
Egy vicc tömören:
Orosz pokol: Őrtornyok szögesdrótok, géppisztolyos őrök, mert folyton szökni akarnak.
Német pokol: Ki van írva egy táblára, hogy itt a helyük, és tudomásul veszik.
Magyar pokol: Tábla sem kell, ha valaki szökni akar, a többiek visszahúzzák.

külföldrekényszerültem 2019.01.21. 11:00:53

@antiinternáci: És? Mondasz jobbat?
Ki vele! Kritizálni mindenki tud.
Fenntartom a véleményem.
Ha ettől leszek sötét suttyó, akkor asszem ezzel együtt tudok élni.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 11:04:56

@TheSaurus:

Ebben egyébként van valami.

De nem erről volt szó. Hanem hogy egy suttyó útszéli lotyó stílusában beszélő picsát tesz a baloldal jelenleg nemzeti hőssé, aki mellé az ellenzékiek felsorakoztak.

És ez biztosan nem segít az általad leírt jelenségen.

antiinternáci 2019.01.21. 11:15:53

@atomic power 1986DucaDuca:

Szinte egyetértek: a morgás joga megvan, de alternatíva nélkül lerombolni mindent, felelőtlenség. Ez jellemzi most az ellenzéket: felelőtlenül, terv, vízió nélkül a hatalmat akarják, és csak azt, mert az vezet a pénzcsaphoz. Különösen elképesztő az "Ezek is lopnak!" kampány azoktól, akik már voltak hatalmon, nekik minimum nagyon mélyen hallgatni illene erről a témáról.

Amivel nem értek egyet, az a 2008-2009 említése. Vagyis inkább önmagában, 2006-2007 nélküli említése.
Mert Gyurcsányék már 2007-re csődközeli állapotba juttatták az országot a "11%" programmal: 11% hiány, 11% munkanélküliség. 2007-ben volt olyan negyedév, amikor a szlovák gdp növekedése 13% volt, a magyar pedig 0,2%.
Ha tehát nem említjük 2007-et, az alkalmat ad annak a ballib valótlanságnak a terjesztésére, hogy a 2008-as válság miatt jutott csődbe az ország. Mármint csak amiatt, bár azért "voltak kisebb hibák is".
Pedig a kétezres éveket óriasi világgazdasági fellendülés jellemezte, és a szadeszmp ebben a makrokörnyzetben tudott ilyen gazdasági (és erkölcsi) katasztrófát előidézni. Az akkori boom drasztikusam erősebb volt a jelenleginél, hiszen most a számunkra kulcsfontosságú ny-európai gazdaságok recesszió közeli állapotban vannak, Kína is gyengélkedik, akkor pedig ezek is száguldottak felfelé. Lényegében csak Magyarország zuhant lefelé, bár aztán a görögök beelőztek, de nem sokkal.

gyurmicsek 2019.01.21. 11:17:35

@atomic power 1986DucaDuca: Keresd meg azért, hogy Simicska mennyiért épített/épített volna utat, illetve LÖLÖ mennyiért épít 1km vasutat. Meg gondolom Paks2 feltételeivel kapcsolatban is van fenntartásod......

antiinternáci 2019.01.21. 11:19:07

@antiinternáci:

OK, valami örönm legyen neked is...

gyurmicsek 2019.01.21. 11:24:05

@antiinternáci: "Különösen elképesztő az "Ezek is lopnak!". Bezzeg a "rosszabbul élünk mint négy éve" milyen sikeres volt....

TheSaurus 2019.01.21. 11:28:23

@Minden ballib bérretteg: Talán azért választotta ezt a stílust, mert ezt megértik azok is, akiknek szól (mint arra már többen rámutattak).
Néhány elegáns, végtelen hosszú körmondat ugyan kit érintene meg?
Amúgy meg a pofátlan, hűvös cinizmus (pl. Nem foglalkozom ....ügyekkel) sokkal útszélibb, a lényegét tekintve.

Attilajukkaja 2019.01.21. 11:30:50

Blankát szerencsére nem kell félteni, méltó választ adott Bayernak. Úgy látszik, az ilyen kereszteslovagok neki meg sem kottyannak, pedig nem fizetnek neki milliókat havonta a lejáratásukért. Viszont "hálás" lehet Zsótinak meg Habonynak, mert valódi sztárt csináltak belőle.

Attilajukkaja 2019.01.21. 11:42:04

@Minden ballib bérretteg:
"A hülye picsa okádott egyet."

@Ellenzéki BOHOC kommandó:
"Nem igaz, hogy baloldaliak, meg mindig ezen kover leszbikuson verik magukat.

Látom duzzad a BZsIT - a Bayer Zsóti Imitátorok Tábora! Kár, hogy titeket - minden erőlködésetek ellenére - a büdös életben nem fognak ezért lovaggá ütni! :o))))))))))

BiG74 Bodri 2019.01.21. 11:42:45

Miért foglalkoztok a fityiszszarokkal?
Tök mindegy ki, mit, hogyan mond, bárkit lekaraktergyilkolnak, aki a fityiszt és a nert sérti.
Teljesen mindegy mit kell hazudni, teljesen mindegy, hogyan kell kicsavarni a dolgokat, teljesen mindegy, hogy a másik szemében a szálkát is kilométerekről. Nem számít, csak a hit, és a rajongás a vezérért.
Pedig itt, simán lehet levegőnek tekinteni őket. Aztán oda a jó kis szórakozásuk.
Ahogy a fideszt mi tartjuk el, úgy ezen trollok szórakoztatásáról is mi gondoskodunk, miért?

Sütemény1975 2019.01.21. 11:43:38

Te szerencsétlen agyhalott. Huzzál vissza Gyurcsány seggébe.

nnnnnnnn 2019.01.21. 11:47:35

szerintetek a ballibek valójában tudják, hogy azzal hogy egy hülye picsáról hatvanhárom cikket írnak hogy retteg tőle a kormány, valójában maximum inkább örül az ilyen szavazattaszító hasznos hülyéknek a baloldalon, vagy tényleg elhiszik egyesek hogy bárki retteg ettől a szerencsétlentől?

antiinternáci 2019.01.21. 11:57:12

@gyurmicsek:

Igaz. Az sem jött be, nem is nyert vele a Fidesz, és ez nagyon sokba került nekünk, mert Gyurcsányék a megnyert választás révén csődbe tudták juttatni az országot. Talán 2006-ban még mérsékelni lehetett volna a tehetségtelen, korrupt tolvaj szadeszmp kártevéseit, és a válságban nem zuhant volna akkorát az ország.

A Fidesz tulajdonképoen igazat mondott, hiszen tényleg rosszabbul éltünk VOLNA, ha hitelből, durva eladósodásból nem lett volna a látszat fenntartva.
De sajnos a szadeszmp propagandája, Gyurcsány hazudozása nem volt legyőzhető akkor, és ezért nagyon keservesen megfizettek azok is, akik már azok is látták, hogy r9hanunk a szakadék felé - de közben szólt az Internacionálé. Igazság szerint csaj az9knak kellett volna Gyurcsányék csődjét viselni, akik még 2006-ban is képesek voltak rájuk szavazni minden józan érv ellenére is.

Persze a győzelmükhöz kellettek olyan apróságok, mint a "trükkök százai", meg hogy "hazudtunk reggel, délben, meg este". Meg kellett az olyan apró internacionalista segítségnyújtás, mint amikor a kommunista Almunia biztos segített Fletóéknak eltitkolni az ország valós gazdasági helyzetét a választók elől. Veres megtehette, hogy nem hozta nyilvánosságra a választások előtt a tragikus számokat mondván, hogy "az befolyásolná a választások eredményét". Érted??? Befolyásolná a választások eredményét ha,az emberek tudnák a valóságot...
Meg hát a hitelminősítők is segítették érdekeik itteni képviselőit: Gyurcsányékat 10% fölötti, finanszírozhatatlan hiány, folyamatosan romló helyzet mellett is befektetésre javasolt kategóriába sorolta. (Vesd össze ezt azzal, hogy mit műveltek éveken keresztül Orbánék ellen...)

És a szdeszmp képes lenne ismét kormányra lépni. Azt hirdetik, hogy:

"Ezek is lopnak és rosszabbul élünk, mint 8 éve"

Attilajukkaja 2019.01.21. 11:57:32

@BiG74 Bodri:
"Ahogy a fideszt mi tartjuk el, úgy ezen trollok szórakoztatásáról is mi gondoskodunk, miért?"
Mert az ember már csak ilyen: ha arcátlanul és hazug módon megtámadnak egy diákot a véleménye miatt, aki szinte még gyerek, akkor a védelmére száll. De ne csodálkozz azon sem, ha az embereket egyre jobban irritálja az Orbán maffia nagyképűsége és arroganciája, és már a "csip-csup" dolgok is kiverik a biztosítékot, mint a Gundel menza vagy egy több száz éves freskó lemeszelése a Karmelita kolostorban. Látszik, hogy az embereknek kezd betelni a pohár, hogy mennyire elegük van. Nem baj, ha ezt a Fidesz trollok is érzékelik!

Populista Pista 2019.01.21. 11:58:48

Nagy Ferenc külföldön lemondott miután megzsarolták a családjával, Nagy Imrét kátránypapírba csomagoltatta jóságos Kádár bácsi hogy meg ne fázzon, most meg itt a Nagy Blanka.

Őrá milyen sors vár?

Pukizik egyet és az elsöpri a Zorbánrencert!!!!! 2019 a Szél éve lesz!!!!!!!!!

Populista Pista 2019.01.21. 12:02:50

@Attilajukkaja:
Kihagytad a Ráhel kakis pelenkáját, pedig már fegyvert ragadnak emiatt a Putyilov gyár munkásai.

antiinternáci 2019.01.21. 12:06:59

@Attilajukkaja:

Ember az országbuktató tüntire 8 (nyolc) ember jött össze a Hősök terén.
Túl nagy volt nekik a műfüves pálya, hogy focizzanak egyet. De becsületükre legyen mondva, akartak játszani, csak 4-4 ellen nagy a pálya, négyen nem lehet befutni. Ezért úgy döntöttek, hogy csináltak egy hatos csapatot, meg egy két főst. Így döntetlen lett a meccs...

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21. 12:07:27

Pont az kifogásolja a bunkó stílust, aki maga is bunkó. Szerintem tart a konkurenciától, gondolhatja, hogy elveszti az okádása a különlegességét, varázsát. Mert ha már minden második magyar ember elküldi ezt a bayerbarmot és a rühes bandáját a jó édes kurva anyjába, az ő mondandója nem lesz olyan egyedi és ritka.

BiG74 Bodri 2019.01.21. 12:09:17

@Attilajukkaja:
Ezek nem érzékelnek, idejönnek, idehánynak aztán annyi. Nincs párbeszéd, csak egymás gyilkolása, de ők tudatosan ezt akarják. Akik meg társalognak velük, adják a lehetőséget nekik. Itt ez birka is, nevetségesen retardált dolgokat hány ide, szent meggyőződéssel, de mindig van valaki, aki azt hiszi, lehet vele értelmesen társalogni. Adja a lehetőséget, hogy igen, még egyet ideokádjon, aztán mégegyet, az ismert barom sablonokból.
Ugyanez igaz a trollokra is. Nincs beszélgetés, elhivatott fityisz propagandisták, miről lenne?

külföldrekényszerültem 2019.01.21. 12:21:40

Kedves O1G szimpatizánsok! Teljesen felesleges itt tépni a szátok. 5 bértroll tónusban tartja több tucat, vagy 100 ember agyát. Mert ez a dolga. "Kenyeret és cirkuszt." Ezt már rég feltalálták. Itt megkapjátok a cirkuszt. Ez iszonyatos elpocsékolt energia! A hatalmi oldalról nézve viszont jó befektetés. Felejtsétek el. Azt javaslom, hogy mindenki töltsön inkább napi egy órát azzal, hogy ő, személyesen miként tud ténylegesen tenni az általa annyira gyűlölt rendszer ellen. Ez itt pótcselekvés. Ne itt vezessétek le a stresszt! Ennél többet ér, ha berúgsz, beszélsz a gyerekeddel, szexelsz vagy akár elmész tüntetni vagy felfújod egy Soros plakátra az O1G-t. Boldogabb is leszel. Gondolkodj hosszú távon, ne akarj meggyőzni senkit, mert nem fog sikerülni.
Ne feledd aki itt bértroll, az eladta magát a rendszernek. Pénzért. Ribancok ezek és abban mérik a teljesítményüket, hogy hány magadfajtát idegesített fel aznap. Ha itt futod a kommentes köreidet, akkor önként a játékszerük leszel. Ez butaság. Mit tudsz te ténylegesen tenni? Ezen gondolkozz!

morph on deer 2019.01.21. 12:31:35

@atomic power 1986DucaDuca:
“Ugyanakkor garanciát kellene nyújtani arra is , hogy a 2002-2010 közötti garnitúra ne kerülhessen vissza a hatalomba.”

Ezt nyugodtan kiegészítheted a 2010-től up to date uralkodó nemzetrombolókkal is, ha már válogatni kezdesz, ugyanis épp ezt a nepotista, urambátyám alapokon gazdagodó taplók által gründolt kiskirályságnak kell még a nyomát is kiradírozni a társadalomból.

Az ég szerelmére, 2019 van!
Legalább is nálam!

Nyilvánvaló, hogy ez nem megy döccenő nélkül, de ha tovább halogatjuk ezt a lépést, akkor az országot ért károk már helyrehozhatatlanok lesznek. Gondolj elsősorban az oktatás tönkretételére, ami hosszú évtizedekre visszaveti az esélyünket is az előrelépésre.

Egy olyan országban, amelynek az egyetlen esélye a szellemi tőke kihasználása lenne, az oktatás leépítése egyértelmű öngyilkosság!
Mekkora hülyének kell lennie valakinek ahhoz, hogy az oktatás helyett a focira helyezi a hangsúlyt egy országban, ahol már vagy fél évszázada csak falábú bohócok szaladgálnak a füvön, úgy őszintén?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21. 12:34:03

Zsótika méltán lehet dühös. Bebizonyosodott, hogy amiért ő milliókat sikkaszt az állami vagyonból, azt bizony egy tizenves gimnazista is tudja. De szerintem meg nagyon sokan mások is, semmi rendkívüli nincs benne. Sőt még mondhatjuk azt is, hogy bátrabb tett bosszúálló aljas fasisztákat, alávaló maffiagengsztereket nyilvánosan elküldeni a halál faszára, mint tizenéves senkiket pocskondiázni. Ebből az okádási versenyből bizony Blanka került ki győztesen egy független megfigyelő szemében.

Attilajukkaja 2019.01.21. 12:35:04

@antiinternáci:
"az országbuktató tüntire 8 (nyolc) ember jött össze a Hősök terén."
Nem tudsz leállni az álhírek gyártásával, mi? :o)))))

@BiG74 Bodri:
"Ezek nem érzékelnek, idejönnek, idehánynak aztán annyi."
Nagyon is érzékelnek mindent!!! A hányással egyetértek.

"Nincs párbeszéd, csak egymás gyilkolása, de ők tudatosan ezt akarják."
Igen, ez egy harc.

"Itt ez birka is, nevetségesen retardált dolgokat hány ide, szent meggyőződéssel, de mindig van valaki, aki azt hiszi, lehet vele értelmesen társalogni."
Hát csak tegye magát nevetségessé!

"Ugyanez igaz a trollokra is. Nincs beszélgetés, elhivatott fityisz propagandisták, miről lenne?"
De legalább átlátunk a szitán! Látjuk, hogyan működik a rendszer. :o)

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21. 12:37:46

@külföldrekényszerültem: Nem akarja itt már senki meggyőzni a fideszbirkákat. Mi csak egyszerűen a véleményünket írjuk ha tetszik nekik, ha nem. Ha ezer rogánbérenc fogja itt fosni a kormánypropagandát, akkor sem fog semmit változni a véleményem.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 12:39:51

valahol nagyon röhejes, és legalább ennyire szánlamas, ahogy Gyurcsány közismert seggnyalói, itt védik a Blankát, csakmert a hülye picsa odahányt a szoba közepére, szarozott, és gecizett.

Hiába na... A ballibek egyre mélyebbre sűlyednek, és egyre vulgárisabbak, hisz a tüntetásük rendre befoccsol, és csak párszáz barom fizetett seggfej kíváncsi már rájuk.

Minden ballib bérretteg 2019.01.21. 12:41:37

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:

A magadfajta Gyurcsány csicska rendre előadja, hogy övé a többségi vélemény, holott a balfasz elkúróitól jobban ma se rühellnek senkit a magyarok ! :DDD
Csak a Blanka féle tanulatlan picsák szopják be az uszításotokat, és ez nektek nagyon fáj ! :DDD

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 12:44:21

"Kitől rettegtek legközelebb? Hello Kittytől?"

Ez jó! A kiscsaj kb. Helló Kitty szint tényleg! Ki fog nálatok legközelebb a tüntetésen gyújtóhangú beszédet mondani, Beavis és Butthead? :DDDDDDD

külföldrekényszerültem 2019.01.21. 12:46:45

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: Ne itt pocsékold az energiád. Tegyél valamit. Értelmeset.

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 12:50:15

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: "Nem akarja itt már senki meggyőzni a fideszbirkákat."

Nagy kár, mert hatalmas lenne ha valaki elé odaállnál és így szólnál: " jó napot kívánok, szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi vagyok, szeretném ha meghallgatná néhány ésszerű gondolatomat és meggyőző érvemet! Ki nem kapna egy ilyen alkalmon!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21. 12:50:33

@Minden ballib bérretteg: Mi vaan? Ki az a gyurcsány? Egy 5%-os magyar pártocska vezetője. Nem kisöreg, tévedsz, én a magyar embereket, sőt az egész emberiség, s európa nevében szólok itt.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21. 12:55:24

@Helga Beauty Salon: Ez csak egy nicknév. Az pedig csak a te szegénységi bizonyítványod, hogy te nicknevek és párttagságik alapján döntöd el ki milyen, szépségszalonkurvám. Egyébként magyarul tudsz, vagy csak angolul makogsz orbanisztáni szinten? Mert a nickneved alapján nem lehetsz valami nagy nemzeti magyar.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21. 13:02:58

@külföldrekényszerültem: Nekem ezek az ideírogatások semmi energiába nem kerülnek. Csak úgy kedvtelésből, szórakozásból irogatok. Aztán amikor más dolgom van, akkor már nem irogatok ide. Jó kis móka ez elküldeni orbán rühes hordáját a halál faszára.

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 13:04:18

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi: :" Ez csak egy nicknév. "

Igaz, viszont elég meredek és miután a nicknév választott, sok esetben árulkodik a használója lelkivilágáról! És ha a te esetedben még hozzátesszük a megnyilvánulásaid értékét, az nem vet rád egyáltalán jó fényt.

morph on deer 2019.01.21. 13:05:30

@Attilajukkaja:
“...a büdös életben nem fognak ezért lovaggá ütni!”

Dehogynem.
Ne viccelj, még ütni-verni is fogják. Lovaggá is, hát hogyne! Sőt, még talán a Németh Szilárd szépirodalmi díj tiszti fokozatát is megkaphatják!
Meg is érdemlik, hiszen ez az intellektuális szint már messze meghaladja az átlagos fideszesek színvonalát, ez nyilvánvaló...

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21. 13:07:14

@Helga Beauty Salon: A nicknevem csak egy kis egyszerű szójáték, semmi több. A magyar nyelv szépségeit, többezeréves hagyományait tükrözi, vicces hangnemben. Tudom fafejű, konzervagyú, begyepesedett fideszes létedre nem érted a viccet, arról nem én tehetek szalonkám.

morph on deer 2019.01.21. 13:11:39

@antiinternáci:
“A Fidesz tulajdonképoen igazat mondott, hiszen tényleg rosszabbul éltünk VOLNA, ha...”

Akkor ezt talán úgy mondják, hogy “A Fidesz tulajdonképpen igazat mondott VOLNA, ha tényleg rosszabbul éltünk VOLNA” - nem?

De nem mondott, tudod?
Akkor sem!

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21. 13:12:00

@Helga Beauty Salon: Dehogy árulkodik. Csak játszom a szavakkal. Fogalmad nincs arról ki vagyok. Ne a külsőségek alapján ítélj, mert pórul jársz. Ahogy orbán esetében is így lesz. A mézes mázos szavak, jólfésült frizura, öltöny nyakkendő, valójában egy sátánt takar.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21. 13:23:33

@Helga Beauty Salon: Meredek? Mi? Az hogy szőrös valakinek a melle? De hiszen a világ hímnemű egyedeinek a többségének szőr van a mellén. A gond inkább akkor keletkezik, ha egy elhízott hím lógó, női mellén van 20 centis szőr, mert korábban többször borotválta, ezért megerősödött ~s megnőtt neki. De ha egy izmos férfi mellkas pelyhedzik, abban semmi rendkívüli, sőt izgató is lehet a nőnemű egyedek számára. Aztán ott van a csöpögés kérdése. Erre is több magyarázat is lehet. Például ha, azért csöpög mert kellően felizgult, akkor az nagyon hasznos közösüléskor, mert jobban csúszik. Ha azért csöpög valakinek, mert olyan öreg, hogy prosztataproblémája van, az meg azért nem elítélendő, sőt öregeknél természetes folyamat. Döntsd el nálam melyik "áll fenn".

Attilajukkaja 2019.01.21. 13:28:28

@morph on deer:
"Dehogynem.
Ne viccelj, még ütni-verni is fogják."
:o)))) Azt megnézném!

"még talán a Németh Szilárd szépirodalmi díj tiszti fokozatát is megkaphatják!"
Talán inkább a pacalfőzők nagydíját. Orbán büszkén jelentette be a 2015-ős bazári parádéján (amin szegény Andy is bealudt, ha jól emlékszem), hogy leszámol a pc kommunikációval, ami után nyilvánvaló a szépirodalommal való leszámolás is. Kinek kell Esterházy Péter vagy Egy Dragomán, ha itt van nekik a Bayer Zsóti, mint az írok és publicisták gyöngye?
Na de egy jó pacalpörkölt és nemzeti becsület ennél talán mégis többet ér! (Ezúton kérek bocsánatot Révész Sándortól!)

"ez az intellektuális szint már messze meghaladja az átlagos fideszesek színvonalát, ez nyilvánvaló..."
Nekem nem, mert nem ismerem az átlagos fideszest. Akiket én ismerek, azok nagyon is okos emberek, .... kritizálják is Orbánt orrba-szájba. Akik ide beirkálnak, azokat nem tekinteném átlagos fideszeseknek.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21. 13:29:27

@Helga Beauty Salon: Édes kis arany szépségszalonos szívecském, gondolkodj több dimenzióban pozitívan, ne pedig begyepesedett fideszes konzervaggyal. Talán akkor majd a világot is szebben látod.

morph on deer 2019.01.21. 13:29:58

@Minden ballib bérretteg:
“csakmert a hülye picsa odahányt a szoba közepére, szarozott, és gecizett.”

Minden szavad igaz!

Mert orbánról például kimondta, hogy “megbukott tisztességből, emberségből és őszinteségből“!

Azaz: gecizett!
Ez tűrhetetlenül vulgáris és erkölcstelen!
Hát hogy jön ő ahhoz, hogy igazat mondjon ebben az országban?
Meg egyébként is, mit tanulnak manapság ezek a gyerekek?
Igazmondást???
Ma, Magyarországon?

Tömlöcbe vele, sőt, várbörtönbe!
Remélhetőleg a budavári várkapitányság teszi a dolgát..!

Attilajukkaja 2019.01.21. 13:33:17

@morph on deer:
"Tömlöcbe vele, sőt, várbörtönbe!
Remélhetőleg a budavári várkapitányság teszi a dolgát..!"
És akkor majd őt is beengedik az ottani menzára szarvasgombás rizottót és libamájat enni 850-ért?

antiinternáci 2019.01.21. 13:39:46

@Attilajukkaja:

Nem szoktam híreket közölni, így álhíreket sem tudok. Kommentelek. Azaz reagálok mások híreire, álhíreire, véleményére, állításaira.

A "Hősök terén 8 fő" forrása az Index, ők keseregtek rajta.
Szóval, akkor most elismerted amit mindig mondok, hogy az Index fake nyúz.

Benézted.
Ebből pártfegyelmi lesz...
Sztem gyakorolj önkritikát, akkor talán pár év Gulággal megúszhatod... Ja kérem, ennek is örüljön aki jobboldali elhajlóvá lesz. (Így szoktátok hívni a Pártban azt, aki véletlenül igazat mond, ugye?)

Attilajukkaja 2019.01.21. 13:49:21

@antiinternáci:
"A "Hősök terén 8 fő" forrása az Index, ők keseregtek rajta. "
Nem keseregtek. Ennyien voltak az elején. Aztán meg többen és többen lettek. És nem csak egy, hanem legalább egy tucatnyi helyen szerteszét az országban.

"az Index fake nyúz."
Aki tud olvasni, annak nem. :o)))

"Sztem gyakorolj önkritikát, akkor talán pár év Gulággal megúszhatod..."
Mert szóba álltam veled? Ugyan már! Ilyen piszlicsáré "bűnökért"?

antiinternáci 2019.01.21. 13:58:37

@morph on deer:

Na, akkor légy szíves, magyarázd el a Foxi Maxi hivatalos álláspontját arról, hogyan virágoztatta fel Magyarországot pártunk és kormányunk 2006 és 2010 közötti kormányzása, amit a rasszistafaszista magyarok nem akarnak megérteni.

Ha ez megvan, akkor keress egy dolgozók általános iskoláját, ahol megpróbálják neked megtanítani az olyan bonyolult szavak árnyalt értelmezését, mint pl. a "tulajdonképpen".

Elképesztő, hogy létezik ember, aki vállalja amission impossible-t, és mentegetni próbálja még a szdeszmp kormányzását is.
Pedig már rég Nobel-díjat kapott volna, akinek ez sikerül.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2019.01.21. 14:03:06

@külföldrekényszerültem: "Ne itt vezessétek le a stresszt! Ennél többet ér, ha berúgsz, beszélsz a gyerekeddel, szexelsz vagy akár elmész tüntetni vagy felfújod egy Soros plakátra az O1G-t."
Ezek már mind megvoltak, sőt ennél még több is. Stressz meg nincs, mert a világgazdasági konjunktúra gyümölcseit mi is élvezzük. Végre valahára vehettem magamnak az utóbbi tíz évben ingatlanokat Győrben és pesten(amikor még olcsó volt, nem az orbanisztáni alacsony kamatú dupla áron, hanem féláron kápére) amiket most jó emelt dupla áron bérbe adok fidesszavazóknak, akik örülnek, hogy ki tudják fizetni, mert emelte a führerük a fizetésüket. Aztán megvehettem az utóbbi 10 évben életem első vadiúj 12 milliós BMW-jét, amire már évtizedek óta vágytam. Eközben a családi életem szárnyal, minden évben nyaralás korábban a családdal, most már csak kettecskén a nejemmel Korzikán, St. Tropezen, Toscanában, Campaniaban, Calabriában, Costa Bravan, Costa del Solon( ezek már előtte is voltak vagy 20 éve, most csak folytattam eme jó szokásunk) Már nem dolgozom, csak élem világom, s lopom a napot és orbánt, és közben itt leugatom a birka fideszesek fejét, akik még mindig azt hiszik, hogy a jólétük nem a saját, hanem orbánctetű kezében van. Úgyhogy stressz ohne nuku!

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 14:12:43

@Attilajukkaja: És akkor majd őt is beengedik az ottani menzára szarvasgombás rizottót és libamájat enni 850-ért?........

Szoktad vállalni a felelősséget a kijelentéseidért? Ebben az esetben kiállnál a Kossuth térre a nyakadban egy" hazug ócska demagóg libsi vagyok" táblával a nyakadban, ha nincs ilyen étel ezen az áron a menzán?

Attilajukkaja 2019.01.21. 14:19:01

@Helga Beauty Salon:
"Ebben az esetben kiállnál a Kossuth térre a nyakadban egy" hazug ócska demagóg libsi vagyok" táblával a nyakadban, ha nincs ilyen étel ezen az áron a menzán?"
Milyen esetben? Ha a kérdésemre nem lenne válasz? Mert hogy az állítás és a kérdés között nagy ám a különbség, ó Dominák Nagyasszonya!

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 14:26:27

@Attilajukkaja: Milyen esetben? Ha a kérdésemre nem lenne válasz? Mert hogy az állítás és a kérdés között nagy ám a különbség, ó Dominák Nagyasszonya!

Konkrétan megneveztél egy általad vizionált ételt és az állt a középpontban, maga a kérdés csak a kapna e volt. Ergo volt egy hamis állításod. Tudod bizonyítani hogy van ilyen étel az általad említett étkezőhelyen ebben az árban,. vagy csak egy ócska hazug demagóg libsi vagy?

Attilajukkaja 2019.01.21. 14:30:32

@Helga Beauty Salon:
"Ergo volt egy hamis állításod."
Honnan tudod? Számodra minden nap hozzáférhető a Karmelita étlapja? Én szívesen megtekinteném.

"csak egy ócska hazug demagóg libsi vagy?"
Bizonyítsd be te, hogy az vagyok. :o))))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.21. 14:36:23

Micsoda faszagyerekek ezek,hogy így nekiestek a kiscsajnak!
Azért ha egy ötéves kisfiúval lesz gondjuk,küldjenek már rá néhány verőembert ,csak hogy biztosra menjejek!
Idióta banda!

morph on deer 2019.01.21. 14:42:39

@antiinternáci:
“hogyan virágoztatta fel Magyarországot pártunk és kormányunk 2006 és 2010 közötti kormányzása”

Te mit nem értesz?
A hsz arról szólt, hogy én meg nem akarom látni ezeket a nemzetromboló, harácsoló férgeket SEM a hatalom közelében!
Te meg nyilván igen, de ez legyen a te problémád.

Bár ahogy ezt a sikítozást látom ezen az oldalon is, abban páran már nem annyira biztosak az orbánhitű testvérek között sem, hogy ez így is lesz, mint pár hónappal ezelőtt.
Na ja, semmi nem tart örökké.

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 14:45:04

@Attilajukkaja: "Bizonyítsd be te, hogy az vagyok. :o))))"

Parancsolj:"Honnan tudod? Számodra minden nap hozzáférhető a Karmelita étlapja? Én szívesen megtekinteném." írtad te.

Saját bevallásod szerint sem jártál ott és nem láttál étlapot sem, de megnevezel egy köztudottan drága összetevőkből elkészített ételt egy konkrét áron!
Ócska vagy mert még mindig egy munkahelyi étkezdén lovagolsz.
Hazudsz, mert igazából nem tudsz ilyen ételről.
És demagóg vagy, mert az ilyen prolimágnes szarvasgomba és libamáj kombó tudott előugrani a buta fejedből.
Amúgy mert ez rágalmazás, neked kellett volna bizonyítani az állításodat, de üsse kő megtettem én mert jólesett megtenni!

morph on deer 2019.01.21. 14:48:38

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
“Micsoda faszagyerekek ezek,hogy így nekiestek a kiscsajnak!”

Aki magabiztos és valóban erős, az nem óbégat és nem is szorul rá, hogy az erejét bizonygassa.
Bizony, ez a gyáva és gyenge emberek szokása, akik rettegnek, hogy kiderül róluk az igazság. Ezért uszítják rá a csahosaikat bárkire, aki fel meri emelni a fejét.

Előbb-utóbb azért nyilvánvalóvá fog válni, hogy már nincs annyi véreb, amennyi kellene!
Már annyi sincs, mint a múltkor volt, és ez még csak a kezdet.:)

Attilajukkaja 2019.01.21. 14:50:16

@Helga Beauty Salon:
"Saját bevallásod szerint sem jártál ott és nem láttál étlapot sem"
Hogy jártam volna ott? De te sem. Ezért nem tudod cáfolni azt, amit írtam. Csak vagdalkozol.

"Ergo volt egy hamis állításod."
Hamis következtetés. :o))))

"Tudod bizonyítani hogy van ilyen étel az általad említett étkezőhelyen ebben az árban"
Nézz utána a Gundelék pályázatában, akik amúgy az EGYETLEN pályázók voltak ebben a kategóriában.

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 14:59:32

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Azért ha egy ötéves kisfiúval lesz gondjuk,küldjenek már rá néhány verőembert ,csak hogy biztosra menjejek!...

Amennyiben tudomásod van ilyen esetről, azonnal tegyél feljelentést a legközelebbi rendőri szervnél, vagy ügyésznél. A feljelentést megteheted személyesen, de írásban illetve elektronikus módon is, adataidat nem vagy köteles megadni.
Ha nem tudsz ilyesmiről, akkor kussolj.

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 15:01:40

@Attilajukkaja: És már játszod is a hülyét szokásod szerint. Ennyi volt, köszönöm!

6.Lenin 2019.01.21. 15:06:29

@morph on deer:

Anno hülyére szartam magam a félelemtől a fekete nővér, puklik, füttyös petik, stb-k sokaságától( sajnos a nevekre már nem emléxem) miatt.

Sajnos egy csomó gatyám bánja. Kár volt.

Tanultam ezekből az estekből-ezt a lángoló kis csajt már csak a klotyón ülve, letolt gatyában nézem, olvasom, és kapaszkodom, hogy a nagyságától (így is úgy is nagyság)
nehogy leboruljak az ülőkéről.

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 15:06:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az, semmi több, ezért is szánalmas hogy már megint milyen színvonalú országos problémán rugóztok! :D Kínos így látni hogy egy munkahelyi étkezde mi?
Pelenkagate.
Menzagate.
Rezsiszilárd mackónadrág gate.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.21. 15:09:17

@Helga Beauty Salon: Aaannyira tuudtam,hogy ez lesz!
Hogy is érthetnéd,egysejtűkém.
Vegyél elő másik nicket lenin elvtárskám!:))

Attilajukkaja 2019.01.21. 15:10:29

@Helga Beauty Salon:
"már játszod is a hülyét szokásod szerint."
Amikor valaki elkezdi hülyézni a másikat, ez annak a jele, hogy kifogyott az érvekből. Azt hiszem, a TASZ szerezte meg a Gundel pályázati anyagát. Abban szerepelt a szarvasgombás rizottó és a libamáj is. Nem mondom, hogy a menzán, ... de ezt egy földönfutó adófizető soha nem tudhatja meg. Pedig az ő pénzéből zajlik mindez. Szóval nem az a fő probléma, hogy én egy demagóg libsi vagyok-e, hanem hogy miért nem tudhatunk arról, Orbán mire herdálja el a pénzünket. Ez a legnagyobb gond, Helga!

külföldrekényszerültem 2019.01.21. 15:19:24

@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:
Ha ennyi időd van és ilyen jók a lehetőségeid, akkor tényleg elgondolkodhatnál azon, hogy miként bomlaszd még jobban a rendszert...

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 15:25:54

@Attilajukkaja: Amikor valaki elkezdi hülyézni a másikat, ez annak a jele, hogy kifogyott az érvekből. Azt hiszem, a TASZ szerezte meg a Gundel pályázati anyagát. Abban szerepelt a szarvasgombás rizottó és a libamáj is. Nem mondom, hogy a menzán, ..

Az érveimet felsoroltam és tapintatosan a "játszod a hülyét" formulát használtam, bár jól sejted hogy hülyének tartalak, de nem neveztelek annak.
Amúgy még szebb, hogy most le is írod hogy nem a menzán volt ilyen étel, ergo hazudtál, esetleg a következő kommentedben a 850 HUF árat is elismered mint a hazudozásod másik elemét?

Attilajukkaja 2019.01.21. 15:29:21

@Helga Beauty Salon:
"Kínos így látni hogy egy munkahelyi étkezde mi? "
Számomra nem csak kínos, hanem elgondolkoztató is. Az én munkahelyi étkezdémben sem kerül sokkal többe a menza, de az mirelit zöldségekből főzött levesből, bolti (sörétes) tarhonyás pörköltből és talán valami máglyarakásból áll. Ez utóbbi nagyon ritka. A menza általában csak két fogásból áll. A konyha mindent megpróbál kihozni abból, ami az aznapi kerete. Ráadásul a közeli munkahelyek dolgozóit is ellátja, valamint egy értelmi sérült fiatalok nappali foglalkoztatóját is. Kb. egy tucat értelmi sérült jár ide nap, mint nap. De elvileg bárki besétálhat az utcáról, hogy ebédeljen. Az a la cart ebéd persze húzósabb, de az is elérhető mindenki számára. Ezt azért tartom fontosnak kiemelni, mert pl. az osztrák kancellária menzájára is bárki bemehet Bécsben. Az első órában csak az ottani dolgozók ebédelhetnek, de utána bárki bemehet. Nincsen titkolódzás, nincsenek tabuk. Átláthatóság viszont van!!!!

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.21. 15:33:53

@antiinternáci:

„Ha tehát nem említjük 2007-et, az alkalmat ad annak a ballib valótlanságnak a terjesztésére, hogy a 2008-as válság miatt jutott csődbe az ország.”

Ezt a problémát megközelíthetjük úgy is, hogy összehasonlítjuk a magyar makroökonómiai teljesítményeket ugyanazon időszakban a régiós országok teljesítményével. Ezek az országok ugyanabban az európai gazdasági környezetben léteztek, mint a mi országunk, ugyanúgy részesei voltak a pénzügyi válság hatásainak, mint mi.

Az EUROSTAT adataiból a következők olvashatók ki a 2003-2009 közötti időszakra:

1. Magyarország 3,7-szer nagyobb GDP arányos konszolidált bruttó államadósság növekményt halmozott fel , mint a V3-ak és Románia átlaga.

2. Magyarország 2,5-szer kisebb mértékben növekedett az egy főre jutó GDP volumen tekintetében, mint a V3-ak és Románia átlaga.

3. Magyarországon 1 százalékpont 1 főre jutó GDP volumen növekedéshez 1,53 százalékpont GDP arányos államadósság növekedés társult. (Más szóval 1 százalékpont GDP arányos államadósság növekedésre 0,65 százalékpont 1 főre jutó GDP volumen növekedés jutott.)

4. A V3-ak és Románia átlagosan 1 százalékpont 1 főre jutó GDP volumen növekedéshez 0,16 százalékpont GDP arányos államadósság növekedés társult. (Más szóval 1 százalékpont GDP arányos államadósság növekedésre 6,1 százalékpont 1 főre jutó GDP volumen növekedés jutott.)

Ehhez a rossz teljesítményhez az kellett, hogy Magyarország már a pénzügyi világválság előtt is alul teljesítsen.

A kérdés, hogy hova tűnt a pénz, ha ekkora eladósódottság mellett ilyen kicsi teljesítményre volt az ország képes.

Attilajukkaja 2019.01.21. 15:34:05

@Helga Beauty Salon:
"Az érveimet felsoroltam és tapintatosan a "játszod a hülyét" formulát használtam, bár jól sejted hogy hülyének tartalak, de nem neveztelek annak."
Igen, észrevettem, de ez sajnos semmit nem változtat azon, hogy csak a hülyézésig jutottál. Az érvelés továbbra is elmaradt.

"most le is írod hogy nem a menzán volt ilyen étel"
Ilyet szerencsére sehol nem írtam. Csak annyit, hogy nem tudni, mire írta ezt Gundel a pályázatában. Remélem, a jövőben akkurátusabban próbálod meg értelmezni, amit írok. Köszönöm!

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 15:44:01

@Attilajukkaja: "most le is írod hogy nem a menzán volt ilyen étel"
Ilyet szerencsére sehol nem írtam. Csak annyit, hogy nem tudni, mire írta ezt Gundel a pályázatában. Remélem, a jövőben akkurátusabban próbálod meg értelmezni, amit írok. Köszönöm!"

Az általam kifogásolt kommentedben írtad. Sem pályázatról, sem nem tudni mire írta ezt a Gundelről nem volt még szó, arról viszont igen, hogy 850 forintért lehet ilyet ott enni ha beengednek! Minden egyéb infó utólag derült ki és azok is azt támasztják alá, hogy tudatosan hazudsz! A 850 forintra mi a magyarázatod?

enrikokaruszo 2019.01.21. 15:49:59

tényleg a gundelkaján tépitek egymást?
bármennyi, mi fizetjük

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 15:50:15

@Attilajukkaja: Szívhez szóló amit leírtál a saját munkahelyi étkezdédről, bár éppen most hazudtál a miniszterelnöki menzáról, úgyhogy némi fenntartásom is lehetne ha ez idetartozna és lenne bármi jelentősége az adott témában.

Attilajukkaja 2019.01.21. 15:51:53

@Helga Beauty Salon:
"Az általam kifogásolt kommentedben írtad."
És ebben mit kifogásolsz, ha semmilyen infód nincs a tényekről?

"tudatosan hazudsz! A 850 forintra mi a magyarázatod?"
Miről hazudtam? A 850-ről pedig kérdezd az Orbán Ráhel és Zsidai haverját, A Gundel vezetőjét.

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 15:55:48

@enrikokaruszo: Ez csak látszólag szól a gundelkajáról. A tárgya a libsi demagógia és hazudozás, eltúlzás, tények és események tudatosan megváltoztatott formában való tálalása, szarnál jelentéktelenebb események világválságként feltüntetése, majd lebukás esetén a ködösítés, magyarázkodás, bagatellizálás metodikájának a bemutatása!

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 16:03:24

@Attilajukkaja: Van a Miniszterelnöki Hivatal menzáján 850 forintért kapható szarvasgombás rizottó libamájjal, mint ahogy azt te állítottad az általam kifogásolt kommentben, vagy hazudtál és ilyen ételt ezen az áron a menzán nem lehet kapni, illetve nem tudod, nem biztos, ergo hazudtál?
Ütős kép lett volna, kár hogy nem jött össze!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.01.21. 16:03:44

@Helga Beauty Salon: Ez olyan,mit az origon amikor az első öt cikk sorosról szól?

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.21. 16:15:42

@morph on deer:

„Ezt nyugodtan kiegészítheted a 2010-től up to date uralkodó nemzetrombolókkal is, ha már válogatni kezdesz, ugyanis épp ezt a nepotista, urambátyám alapokon gazdagodó taplók által gründolt kiskirályságnak kell még a nyomát is kiradírozni a társadalomból.”
Naivitás azt hinni. hogy ezt ki lehet „radírozni”.

Az emberek szemléletének kell ehhez megváltozni, ami évszázadok óta alig változott. A változás még hosszú időt vesz igénybe, ezt minden társadalomnak saját magának kell „kiízzadnia”. Magyarán minden társadalom olyan hatalmat érdemel, mint maga a társadalom. Magyarországon még nem általános a polgári életforma. Szerves fejlődés útján a polgárosodás előre fog haladni, ami a szemlélet változását is magával hozza. Ki fogja termelni azokat a tehetséges politikusokat, amelyeknek jelenleg még a csírája sem látható.

„Egy olyan országban, amelynek az egyetlen esélye a szellemi tőke kihasználása lenne, az oktatás leépítése egyértelmű öngyilkosság!”
infostart.hu/belfold/2018/09/11/oecd-jelentes-a-magyar-oktatasrol

Attilajukkaja 2019.01.21. 16:19:18

@Helga Beauty Salon:
" Van a Miniszterelnöki Hivatal menzáján 850 forintért kapható szarvasgombás rizottó libamájjal"
Szarvas gomás rizottó és külön libamáj. Valószínűleg van.

"Ütős kép lett volna, kár hogy nem jött össze!"
He? Nem jött össze neked valami?

Te még mindig nem érted, hogy min évődsz? :o))))
Ennyire szívügyed a kormánytagok ebédje? Nem látod, mi vele a gond? Nem érted, hogy már sokaknak elege van Orbánék urizálásából és arroganciájából? Ehelyett azt próbálod bizonygatni, hogy én mennyire vagyok ballibsi? Tudod mit? Elküldhetsz engem oda, ahová csak akarsz, ... de ettől még nem változnak a tények. Orbán még az marad, ami.

Helga Beauty Salon. 2019.01.21. 16:48:36

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Attilajukkaja:
Na kb. ennyi volt bennetek, az Orbán rendszer iszonyatos bűneit egy nem létező ételen és egy meg nem történt eseményen keresztül tudjátok csak bemutatni, ha közelebbit kérdez az ember akkor meg felhúzzátok a taknyos orrotokat! :P

camilló 2019.01.21. 17:08:41

@Nancsibacsi: Nem nekem és a hozzám hasonlóknak kell menni innen! Jó szervilis rabszolgának lenni?? Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado!

morph on deer 2019.01.21. 17:21:08

@6.Lenin:
“nehogy leboruljak az ülőkéről”
:)
Hát ne! Arra meg végképp figyelj, hogy nehogy az outputod szintje magasabbra kerüljön, mint az inputodé!

Én egyébkén az idevezényelt “nemzet(t)védők” nekiveselkedésére gondoltam, nem okvetlenül a magadfajta nyugállományú trónkövetelő volt a célpont, ezért elnézésedet is kérem!
(“Hát Bástya elvtárs már szart se ér?!”)

Attilajukkaja 2019.01.21. 17:45:08

@Helga Beauty Salon:
"Na kb. ennyi volt bennetek, az Orbán rendszer iszonyatos bűneit egy nem létező ételen és egy meg nem történt eseményen keresztül tudjátok csak bemutatni"
Én is valami ilyesmire kenném, ha vissza akarnék vonulni egy vitából. De nem hibáztatlak, mert eddig is derekasan próbáltál kiállni Orbán mellett. Szép munka!

6.Lenin 2019.01.21. 17:54:06

@morph on deer:

Szerintem a lényege-amit írtam-a sok elfeljtett nevű hösök emléke, akiktől-állítólag egy hatalmas tábor rettegett. Így meg szar az élet minden rettegés nélkül. Ez a buta liba nem fog sok vizet zavarni (buta mert nem tanul az elődei sorsából). A ballib oldalnak vége, ő se fogja megmenteni.
Szerinte ebben az évben Gyurcsány teljesen bedönt a ballib oldalt, a következő két vereség után.

Attilajukkaja 2019.01.21. 18:01:48

@6.Lenin:
"A ballib oldalnak vége, ő se fogja megmenteni."
Nem is kell. Én úgy látom, hogy a történelem folyamán mindig váltotta egymást ez vagy az az oldal. Mindegy minek nevezzük ezeket. Nem egy tinédzseren múlik - ebben igazad van. Most éppen a populista, nacionalista oldalnak áll a zászló. Nem csak nálunk, az egész világon. Hogy ez hova vezetett eddig, vagy hova vezethet mostanság, azt mindenki gondolja végig. És hova vezetett a demokrácia?
A válasz nyilván összetett.

2019.01.21. 18:27:29

@atomic power 1986DucaDuca:

"Szerves fejlődés útján a polgárosodás előre fog haladni, ami a szemlélet változását is magával hozza."

2015 szeptemberében Fricz Tamás a Magyar Idők lapjain közzétett írásában foglalkozott ezzel a témával.
"Eddig, az első öt évben a kemény, nagy struktúrák átalakításakor a hatalomnak élnie kellett az erejével és lehetőségeivel. Azonban mostantól, a magatartások, gondolkodásmód, szokások és a kultúra finomhangolásakor éppen arról van szó, hogy az önálló, szuverén polgári mentalitás kapjon erőre. Ehhez fel kell emelni a civil társadalmat, teret kell adni a polgárok önigazgatásának, önálló megoldásainak, valamint leegyszerűsítő, fekete-fehér világképek helyett árnyalt, világra nyitott, többrétegű gondolkodás előtt kell megnyitni a kapukat. Kultúrában, médiában, sajtóban, közvéleményben és a közéletben.

Ez piszkosul nehéz feladat, mert önkorlátozást igényel. De a polgári berendezkedés stabilizálása s ezáltal a kádári múlttól való megszabadulás esélye miatt megéri megpróbálni."

Érdemes elolvasni a cikket.
Megjelenése óta eltel 3,5 év.
De egyáltalán nem látni
- sem a magatartások, gondolkodásmód, szokások és a kultúra finomhangolását
- sem a polgárok önigazgatásának, önálló megoldásainak, valamint leegyszerűsítő, fekete-fehér világképek helyett árnyalt, világra nyitott, többrétegű gondolkodását
- sem az önkorlátozást.

Polgárokat is alig. Fogadjuk el Fricz megállapításait:
"Milyen is a polgár?
Először is szuverén, független lény, aki önállóan alkotja meg véleményét a világról, társadalomról, múltról, jelenről és jövőről. Nem várja el és nem fogadja el, hogy mások, például az állam vagy a piac szereplői mondják meg neki, hogy miről mit kell gondolnia.

Másodszor, mint a polgári (civil) társadalom tagja, egyszerre individualista és egyszerre közösségi lény. Egyéni érdekeit mindig szem előtt tartja, saját és családja boldogságáról igyekszik elsősorban gondoskodni, de tudja, hogy ezt nem teheti mások kárára, hanem csak másokkal, a többi polgárral együttműködve. A közösség szempontjainak kitágított értelmében patrióta és hazafi, büszke nemzeti öntudattal rendelkezik, mert tudja, hogy csak hazája polgáraként lehet az, aki lenni szeretne.

Harmadszor, egyenrangúnak érzi magát nemcsak polgártársaival, honfitársaival szemben, hanem – a civil társadalom tagjaként – az állammal, a hatalommal szemben is, nem érzi magát alávetettnek, nem híve az úr-szolga viszonynak, elveti a hierarchiákat a családi viszonyoktól kezdve egészen a népek és nemzetek közötti kapcsolatokig."
magyaridok.hu/velemeny/a-polgari-berendezkedes-feltetelei-magyarorszagon-7795/

Kellemes szuverén gondolkodást kívánok mindenkinek!
A válaszokat kéretik a megszokott sablonos kifejezéseket kerülve fogalmazni! :D

6.Lenin 2019.01.21. 18:28:11

@Attilajukkaja:

Kár, hogy a gyakorlat nem ilyen 1xű. A bukott fél ritkán ismeri el a saját bukását. Pedig csak félre kéne állni, de pont ez nem szokott menni.

2019.01.21. 18:31:51

@6.Lenin:

"A ballib oldalnak vége..."
Kijelentésed szöges ellentétben áll az általad nemrég közzétett tudományos cikkel, amely a genetika és a politikai hovatartozás témájában fogant.

morph on deer 2019.01.21. 18:32:46

@atomic power 1986DucaDuca:
“Az emberek szemléletének kell ehhez megváltozni, ami évszázadok óta alig változott.”

Ha meg elindult valami előre, akkor rendszerint előkerült egy hozzáértő is, akinek előbb-utóbb sikerült hátramenetbe kapcsolnia, mivel ugye ami elmúlt, csak az lehet az igazi...
Holott attól, hogy valami valamikor már volt, és még talán működött is az adott körülmények között, még messze nem jelent megoldást ma semmire sem, sőt!

Amúgy kösz a linket. Igaz, hogy ez semmiben sem mond ellent annak, amit mondok, de legalább érdekes.
Különösen ez a rész tetszett nagyon!
Úgy hangzik, mintha egy “családi életre - korábbi nevén: szex - felkészítő tankönyv kezdőknek” című tankönyvből idézett volna!
Ebben a helyzetben én pl sikosítót ajánlanék, az állítólag segít...

“Ez is azt mutatja, hogy Magyarországon a bemenet szűkebb, az illeszkedésben viszont Magyarország sokkal kedvezőbb - fogalmazott az államtitkár.”
:))

2019.01.21. 18:34:44

@6.Lenin:

Ilyen a politika. Annó a fidesz sem fogadta el vereségét, nem állt félre. Szorgosan szervezte polgári köreit az ellenzékiség éveiben. :D

morph on deer 2019.01.21. 18:37:06

@6.Lenin:
“Pedig csak félre kéne állni, de pont ez nem szokott menni.”

Lásd orbán 2006-ban.
Is.
Gyurcsány választáson még nem bukott meg, ha arra céloztál volna.

Attilajukkaja 2019.01.21. 18:44:12

@6.Lenin:
"Kár, hogy a gyakorlat nem ilyen 1xű."
Azt hiszem, én is hasonlókat írtam.

"A bukott fél ritkán ismeri el a saját bukását."
Ez így van. Én csak azzal egészítettem volna ki, hogy aki ma bukott fél, holnap az lesz a győztes. És fordítva. Erről sokan elfeledkeznek/elfeledkezünk. :o)

2019.01.21. 19:01:33

@Attilajukkaja:

Valami zavar lehet az erőben. Egyesek nincsenek tisztában a többpártrendszer és a parlamentáris demokrácia működésével. ))

Attilajukkaja 2019.01.21. 19:04:15

@Ms.Cunnesburry:
Ha csak azzal nem lennének tisztában! :o))
De én nem akarok senkivel sem veszekedni, ... de a mai Magyarországon képtelenség a párbeszéd.
Képtelenség. :o((((

6.Lenin 2019.01.21. 19:10:38

@Ms.Cunnesburry:

Kannásbory, a ballib oldal már 2006-ban megbukott. Elvesztette a többségét. A genetikailag baloldali, és liberális emberek csalódtak azokban, akik magukat baloldalinak, liberálisnak vallották.
Mit nem értesz ebből?
Vagy abban az adott időszakban kevesebben születnek olyan genetikai örökséggel, többen születnek konzervatív öröklött tulajdonságokkal. Bonyolult?

6.Lenin 2019.01.21. 19:15:32

@morph on deer:

Félreállt, de a tömeg megvolt mögötte, megvárta míg a szerelmed bukik egy jó nagyot.

Nem tudom, hogy ma Mo-on hányan re4ndelkeznek baloldali génálománnyal, csak annyit tudunk, hogy a Gyurcsány flékből nem kérnek, de attól még sokan lehetnek baloldali érzelmük, a génjeikbúl kifolyólag, csak nincs, aki képviselné őket.

Vagy tényleg genetikailag is kevesebben vannak. Mi ebben olyan bonyolult?
Ellentmond a saját magadról kialakított véleménynek? És?

2019.01.21. 19:19:17

@Attilajukkaja:

Teljes mértékben egyetértek.

Attilajukkaja 2019.01.21. 19:21:13

@6.Lenin:
Nagyon belebonyolódtál ebbe a genetikába! Talán értesz hozzá? Vagy csak Kertész Ákost próbálod imitálni? :o)))))9

6.Lenin 2019.01.21. 19:21:55

@Ms.Cunnesburry:

Kannásbory, abban a tanulmányban az is benne volt, ha mérnénk egy adott társadalomban akkor meglévő lakósság génjeit, felesleges lenne a választás, mert úgyis azok nyernak, akik abban az adott időben többségben vannak. Bár ezzel én is vitáznék, hiszen szerintem van jelentősége az adoot időben meglévő éáletkörülményeknek is.

Ma Mo-on nincs tömeges igény kormányváltásra. Talán a génektől függetlenül .

A tömeg tuti hiányzik.

6.Lenin 2019.01.21. 19:26:04

@Attilajukkaja:

Te meg tudod magyarázni miért nem vagyunk egyformák? Hülye az evolúció, vagy csak egy elfuserált dolog az egész?

Nem vagyok Kertész Ákos, és nem fordítom ki a kabátot, mert nekem úgy tetszik.

Attilajukkaja 2019.01.21. 19:28:10

@6.Lenin:
"A tömeg tuti hiányzik."
Szerintem is, ... de én úgy látom, hogy a tömeg is alakul. Az emberek félnek, de talán egyre többen rájönnek, hogy akkor egyre rosszabb lesz nekik. Egyre rosszabb, míg a gazdagoknak egyre jobb. Pedig nem a gazdagok vannak többségben.

2019.01.21. 19:30:43

@6.Lenin:

"Elvesztette a többségét. "

Volt már, lesz is a történelemben hasonló.

Lenne itt többség, ha a "ballib" is egyetlen szektához hasonló alakulatba terelné választóit. Szekta= feltétlen hűség, irreális küldetéstudat, masszív ellenségkép, Istenkirálynak tekintett vezér.
De nem hiszem, hogy a szavazók szeretnének átesni egy agymosáson. Annyit nem ér a politika. :D

Attilajukkaja 2019.01.21. 19:32:12

@6.Lenin:
"Te meg tudod magyarázni miért nem vagyunk egyformák?"
Persze, hogy nem! De úgy gondolom, hogy a történelmi, családi hagyományaink jobban meghatározzák a világnézetünket, mint a genetika. Mert itt ugye erről van szó?

"Hülye az evolúció, vagy csak egy elfuserált dolog az egész?"
Vicces vagy! Mi köze ennek az evolúcióhoz?

6.Lenin 2019.01.21. 19:34:24

@Attilajukkaja:

Ez egy mese hülyegyerekekinek.
Olvasd el a tanulmányt (van sok, ebben a témában), abban az is benne van, hogy bizonyos tulajdonságok, csak az egyik vagy a másik oldlra jellemzőek.
Bizonyos tulajdonságok alapján nagy %-al be lehet lőni a gének által is meghatározó oldalt.

Olvasgass kampányszövegeket sok mindent elárul, hogy mire alapozzák, és kinek szánják.

Melyik oldal szereti a rendet, biztonságot, és melyik vevő az irigységre, és a gyűlöletre mások iránt, ha azok másként gondolkodnak. Kik képzeli magukat tévedhetetlennek.

6.Lenin 2019.01.21. 19:38:42

@Ms.Cunnesburry:

Ha egy társadalmat, közösséget nézel, vizsgálsz, ne magadból indulj, hanem az adott közösségben kik, és miért is lehetnek többségban.
Szerintem.

Ja, és a párbeszéd vitát is jelenthet. Azt nem, hogy a másiknak kritikátlanul kéne elfogadni valakinek a véleményét. A vita, párbeszéd a vélemények ütköztetése.

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.21. 19:40:23

@Ms.Cunnesburry:

Ralf Dahrendorf, az Európai Közösség egykori bizottsági tagja, szociológus, filozófus és politika tudós mondta:

„Egy politikai rendszert hat hónap alatt le lehet váltani, egy gazdasági rendszert hat év alatt át lehet alakítani, a társadalmihoz hatvan év kell.”

6.Lenin 2019.01.21. 19:40:28

@Attilajukkaja:

Keversz dolgokat. Szerintem hagyjuk.

Attilajukkaja 2019.01.21. 19:45:06

@6.Lenin:
"Bizonyos tulajdonságok alapján nagy %-al be lehet lőni a gének által is meghatározó oldalt."
Nem kell utánaolvasnom, mert az már régóta ismert tény, hogy bizonyos tulajdonságok genetikailag meghatározottak. A politikai nézetek nem tartoznak ezek közé.

6.Lenin 2019.01.21. 19:45:44

@atomic power 1986DucaDuca:

Egy gyors, és erőszakos népesség cserével talán elég kevesebb is. Most kisérleteznek vele. Majd kiderül mennyire lehetséges azt az időt lerövidíteni

Attilajukkaja 2019.01.21. 19:45:58

@6.Lenin:
"Keversz dolgokat. Szerintem hagyjuk."
Ha így gondolod, akkor hagyjuk.

6.Lenin 2019.01.21. 19:51:23

@Attilajukkaja:

"A politikai nézetek nem tartoznak ezek közé. "

De, nézd meg a tüntető tömeg összetételét egyik oldalnál, és a másiknál. (ne az ott megjelenő provokátorokét)

www.youtube.com/watch?v=qPcDymUo8dU

6.Lenin 2019.01.21. 20:06:21

@6.Lenin:

Miután megtöröltük a könnyeinket a hölgy bátorságán, próbáljuk magunkat beleélni annak a lelkivilágába, aki a hordó 5letét kitalálta elkészítette a láncra kötöt bottal, és egy me képével. Oda is szállította, hogy igény esetén kéznél legyen.
Minő csoda (?) volt is rá igény.
Tényleg, miért van láncon, lopósak a résztvevők, ennyire ismerik magukat?

Attilajukkaja 2019.01.21. 20:14:29

@6.Lenin:
"nézd meg a tüntető tömeg összetételét egyik oldalnál, és a másiknál. "
Megnéztem, ... de akkor most hagyjuk vagy mégse? :o))))

6.Lenin 2019.01.21. 20:20:49

@Attilajukkaja:

Ez nem manipulált (összevágott felvétel volt), mielőtt olyasmikkel jönnél.
A génkérdést hagyjuk. de téged ismerve bármit képes vagy kifordítani.

Attilajukkaja 2019.01.21. 20:23:20

@6.Lenin:
"téged ismerve bármit képes vagy kifordítani"
Ennyi? És a génkérdés?

6.Lenin 2019.01.21. 20:28:58

@Attilajukkaja:

Nézd, nem velem vitatkozol, hiszen én mások tanulmányából idéztem, amivel nagyjából 1et is értek, mivel régen is érdekelt ez a téma, igaz amatőr "kutatóként".

Mit nem értesz? Szerintem először néz utána a neten, aztán vitázhatunk, vagy beszélgethetünk róla.

Attilajukkaja 2019.01.21. 20:33:20

@6.Lenin:
" Szerintem először néz utána a neten, aztán vitázhatunk, vagy beszélgethetünk róla."
Mégis miről? A genetikáról vagy a Fideszről?
Ne fárassz, Pubi! Jó éjszakát!

6.Lenin 2019.01.21. 20:40:13

@Attilajukkaja:

Tudtam, hogy erre játszol. Ezért kötöttél belém.
Nem a ballib oldalhoz tartozól (genetikailag is)?
Tulajdonképpen igazoltál mindent, amiről írtam.

atomic power 1986DucaDuca 2019.01.21. 20:44:53

@6.Lenin:

"Egy gyors, és erőszakos népesség cserével talán elég kevesebb is. Most kisérleteznek vele. Majd kiderül mennyire lehetséges azt az időt lerövidíteni"

Szerintem nem cseréről van szó. A keresztény lakosság felhigításáról és végül a kereszténység visszaszorításáról, társadalmi szintű megsemmisítéséről. Ugyanis ez áll az útjában a nyílt társadalom eszméjének.

6.Lenin 2019.01.21. 20:52:47

@atomic power 1986DucaDuca:

A valódi célt nem nagyon ismerhetjük Lehetséges verzió , amiről írsz. De az is előfordulhat, hogy bizonyos szint után a őslakósok fognak migrálni máshová, átadva a hazájukat egy másik kultúrának.
Talán a nyitott társadlom rögeszméjében élő messiás sem tudja tuladonképpen mi is a célja igazán, az ezen keresett pénz, vagy az idea, vagy fele-fele alpon, ez is, az is.
Egy szakorvos talán jobban be tudná határolni.
süti beállítások módosítása