B1 blogcsalád



A Magyar Honvédség Kirgizisztánba evakuálta Orbán Viktort

2018. szeptember 02. - nickgrabowszki

Egy olyan repülőgéppel ment Biskekbe, aminek ez a feladata.kirg.jpg

A Magyar Honvédség az idén 3 ún. csapatszállító repülőgépet is beszerzett: 2 Airbus A319-est és 1 Dassault Falcon 7X-est. Az utóbbi kifejezetten üzleti célú gép, de az előző kettő is inkább a polgári légiszállításban használatos; arra is használta az Air Berlin, a csődbement légitársaság, amelyiktől vették őket.

A kormány eleinte - alkalmasint nem függetlenül a választási kampánytól - vehemensen tagadta, hogy a honvédségi repülőgépeket kormánygépnek vették volna. Simicskó István honvédelmi miniszter például a gépek kecskeméti bemutatóján, februárban azt mondta,

a most beszerzett Airbus A319-esek nem kormánygépek, feladatuk a csapatszállítás, polgári személyek evakuálása és sebesültszállítás.

Ami az jelenti, hogy Orbán Viktor és kísérete bezupált katonának, megsebesült vagy evakuálni kellett őket Magyarországról. Ugyanis a miniszterelnök az egyik Airbus A319-esen ment

  • Izraelbe,
  • Montenegróba,
  • valamint most Kirgizisztánba is,

ahol III. Nomád Világjátékok megnyitóján vesz részt hivatalos minőségében Kazahsztán, Azerbajdzsán, Törökország és Üzbegisztán vezetőinek társaságában. Az MTI fentebb látható fotóján ha valaki nagyon akarja, kiveheti a Force feliratot, a Hungarian Air Force-ból. De a felirat teljesen tisztán látszik azon a videón, amit Orbán kommunikációs csapata publikált a miniszterelnök propagandaoldalán: 

A nem kormánygépek rendeltetéstől eltérő rendszeres használata ugyanakkor megengedi, sőt, valószínűvé teszi azt a feltételezést, hogy 

eleve kormánygének vették a 2 Airbust és a Falcont, csak hazudtak róla. 

Az izraeli út után a kormányfő Havasi nevű sajtósa már nem tudta tagadni, hogy a kormányküldöttség a nemkormánygépen szállíttatja magát, és azt közölte, 

mivel a Magyar Honvédségnek van repülőgépe, ezért külföldi hivatalos utak esetén inkább a Honvédségnek, és nem egy külföldi légitársaságnak fizetünk.

Azaz: a Magyar Honvédségnek csak úgy lett egy repülőgépe (illetve mindjárt 3 is), mondhatni tök véletlenül, és ha már van, akkor a kormány lecsap a lehetőségre. A probléma ezzel az, hogy a magyar állam összességében többet költ így a 3 repülőgépre, mintha simán venne repülőjegyet egy polgári légitársaságnál, ahogy mindenki más (ti. a földi halandók) teszik.

A repülőgépek vételárát viszont jól el lehet titkolni 

ún. nemzetbiztonsági szempontokra hivatkozva, mint katonai beszerzést.

Továbbá egy valójában kormányzati, reprezentációs és kényelmi célú beszerzést el lehet könyvelni a költségvetés honvédelmi fejezetében, és így növelni a(z elvileg) katonai célú kiadások részarányát a GDP-ben. Amely bár egyáltalán nem emeli Magyarország védelmi potenciálját, de a névleges növeléssel eleget lehet tenni Trump követelésének.

  • Orbán minden bizonnyal megunta, hogy folyton Csányi Sándornál kell kuncsorognia, hogy adja kölcsön a saját repülőgépét.
  • Mészáros Lőrincét elkérni kormánycélra meg eléggé olybá tűnne, mintha a felcsúti gázszerelő ezzel fizetné vissza a neki juttatott 100 milliárdok árát.

Az meg hogy nézne ki, ha polgári, menetrendszerű repülőgéppel érkezne a kirgiz, kazah, üzbég, azeri és török elnökök közé: még az is előfordulhatna, hogy nem fogadják be az ázsiai diktátorok együttműködési szervezetébe. Ami azért kínos lenne, könnyű belátni.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr6614217695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.04. 08:24:16

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"Akkor minek hazudozzátok állandóan hogy csökkent az adósság?"

Mindenkinek igaza van! Annak is, aki azt mondja, hogy csökken /GDP arányos/, annak is, aki azt mondja, hogy nő /nominális/.

Magyarország lehet, hogy soha nem fogja kifizetni a teljes államadósságát. A lényeg, hogy kezelni tudja, át tudja alakítani annak struktúráját.

A nominális csökkentés mellett fontosabb, hogy a GDP-hez mérten csökkenjen. valamint a szerkezetét oly mértékben tudja átalakítani, hogy több legyen belföldi kézben és kisebb legyen a devizakitettsége. Csökkenjen a külfölddel szembeni kiszolgáltatottsága. Az árfolyamhatásokat ezáltal ki lehet szűrni. Továbbá a belföldi befektetők egy-egy leminősítés vagy kedvezőtlen piaci hír hatására nem szabadulnának meg azonnal a papírjaiktól.

Az árfolyam hatásra példa: a magánnyugdíjak államosításából felhasznált 1400 milliárd forintnak köszönhetően 76%-ra csökkent az államadósság mértéke a GDP-hez viszonyítva, azonban ezután a forint 300-as árfolyamra gyengült az euróval szemben, így emiatt az adósság újra 80% felé ugrott.

Nagykörúton túli magyar 2018.09.04. 08:29:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"a fideszes "jólét" csak a kedvező gazdasági környezetnek"

Tehát amikor 50%-kal emelkednek a GDP-k, akkor az nem kedvező helyzet, amikor csökken, de a legjobb esetben is stagnál, na az viszont kedvező...

prnt.sc/kqc0da

Mondd, te tényleg ekkora hülye vagy, vagy csak ilyen jól fizetik a hazaárulást, egyharmados?

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.04. 08:29:22

De most tényleg.. Miért kell vitatkozni az agybeteg ballibekkel ?

MACISAJT1 már betette a linket, ami bizonyítja, hogy a B1 blog minden szava hazugság:

Szerintem csak trollkodnak, vagy fizetik őket. Magától senki se ennyire hülye.

24.hu/kozelet/2017/07/31/luxusrepulo-vasarlasat-vizsgalta-a-kormany/

Ebből idézem:
"Tavasszal felmerült, hogy a kormány megvenné az OTP csoporthoz tartozó Air Invest Kft. repülőgépét, amit már többször béreltek. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter akkor úgy reagált: nem tervezik, hogy repülőgépet vásárolnának a miniszterelnöknek. Hozzátette: a honvédség kap új szállítógépeket, azokat használhatja majd a kormány."

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.04. 08:31:05

@atomic power 1986DucaDuca:

Nominálisan sehol nem csökken csak a Németeknél. GDP arányosan az EU-n belül 3-4 helyen tudnak csak adósságot csökkenteni, és szerencsére az egyik Magyarország.

Szemben az elkúrókkal, akik 54%-ról 82% fölé adósították el az országot.
Csak a Gyurcsány seggnyalók játszák a hülyét.

6.Lenin 2018.09.04. 09:05:44

Na, lassan nem merek majd kimenni az utcáras, mert az összes ballibant ki szeretné nyalni a seggem.
Semmi alternatíva. ennyit érnek. Mindenbe belekötnek, de lófaszhoz se értenek.

Igaz, meg is látszik

www.atv.hu/thumbnail/772x0fit/e/f3/13000.jpg
www.atv.hu/belfold/20180903-budapesten-is-mar-folenyben-a-fidesz

És még ezek a szerencsétlenek szeretnének kormányozni.

6.Lenin 2018.09.04. 09:10:55

@rasztaszív:

Most tanulmányozom.
De gondolom az a tisztesség, amikor mondanivaló helyett tisztességes hívőként azt válaszolod a vitapartnerednek, hogy: menj a retkes kurva anyádba.
Nem mellesleg folyamatosan hazudozol, kitérsz a válasz elöl. Na ez lehet a legtisztességesebb.
Szerencsétlen.

Fülig José 2018.09.04. 09:29:59

@protézisesh: nem unod, hogy hetente többször hazudnak a pofádba? vagy nem érted... ez lehet...

Nagykörúton túli magyar 2018.09.04. 09:40:30

@Rettegek mert ballib vagyok:
"De most tényleg.. Miért kell vitatkozni az agybeteg ballibekkel ?"

Igazából nem is vitatkozunk, vitázni azzal lehetne, akinek vannak érvei. És ez nincs a balfaszoknak. Semmi. Pusztán hazudnak, mi meg a reflektálásokkal csupán leleplezzük őket. Minden egyes alkalommal. Amire egyetlen válaszuk van csupán, a személyeskedés. Mire mentek vele a 8 év alatt? Látható.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.04. 09:49:58

@Szél Bernadett börtönben van már?: @Rettegek mert ballib vagyok: Gyomorforgató, ahogy a gazdátok után egymást is leszopjátok. Legyetek szívesek szerelmeskedéshez átmenni a pestises srácokhoz!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.04. 09:53:42

@Fülig José: A csúti geci által teremtett alternatív valóságban Magyarország erősödik, de ha nem is, a csüngőhasú világhíres politikus - és szerintük nem csak azért, mert az asztalra szarik -, és ez kárpótolja a sleppjét, hogy egyre lejjebb csúszunk.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.04. 09:56:23

@Rettegek mert ballib vagyok: "az EU-n belül 3-4 helyen tudnak csak adósságot csökkenteni, és szerencsére az egyik Magyarország."

Magyarországon pont nem, a geci az elmúlt 8 évben jelentősen növelte az államadósságot.

Valószínűleg a Széll Kálmán tervre gondolsz, ami szerint 2018-ban a GDP 50%-ára csökkenti a geci az államadósságot. Még van az évből, már alig várom!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.04. 09:57:52

@atomic power 1986DucaDuca: "Mindenkinek igaza van! Annak is, aki azt mondja, hogy csökken /GDP arányos/"

Nem, mert nőtt.

"annak is, aki azt mondja, hogy nő /nominális/."

Pláne.

6.Lenin 2018.09.04. 09:59:25

@Szél Bernadett börtönben van már?:

Én ezt a részét szeretem a legjobban. Megírod nekik, hogy mekkora balfaszok. Rögtön vissza is igazolják, de látni, hogy nem is érti még azt sem, hogy saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt (szellemi).
Egyszerűen nem is értem, miként is gondolhatják, hogy ők bármit is meg tudnának oldani.
Egy ciklus alatt képesek óriási károkat okozni. Eddig belebuktak mindig. Érdekes egy társaság az már tuti.

Fülig José 2018.09.04. 09:59:56

@Szél Bernadett börtönben van már?: te már a múltkor megjártad, bettike... mondd: mit nem ércc? szerinted minden szipiszupi, szerintem nem. TE pattogsz MINDEN bejegyzés alatt (meg a szopóssorosballib köcsögöd), nem tudom, szellemileg küzdesz -e kihívásokkal, vagy parancsra cselekszel?
a vitához: itt arról van szó, hogy a fáraó szócsöve (meg te) eddig fröcsögve tagadta, hogy ez a szar kormánygép lenne, oszt most kiderült mégis.. namost te meg a patkány ballibsorosszopni bér(l)féreg itt óbégat, hogy de nem is meg terel, hogy az elmútnyócévgyurcsányballib(soros szopni)... na, bettike, ki a hülye?

Fülig José 2018.09.04. 10:02:15

@6.Lenin: "Egyszerűen nem is értem"... nem baj, vlagyimir, ne bánkódj. a kurvafijjúk íródik neked, próbáld ott...

6.Lenin 2018.09.04. 10:08:46

@Fülig José:

Pedig most pontosan igazoltad, amit írtam. Na, látod, ezt nem értem.
Cáfoltál valamit?
Sőt azt is igazoltad amit @Szél Bernadett börtönben van már?: írt.

6.Lenin 2018.09.04. 10:15:08

@Fülig José:

Valamiért nem ment át, de még 1x a lényegét.

Látod, megint igazoltad, amit írtam, és azt is amit @Szél Bernadett börtönben van már?: is írt.
Na, ezt nem értem, miért írogat valaki, ha azt sem érti, amit ő ír.

Fülig José 2018.09.04. 10:16:20

@6.Lenin: mit, bazmeg? hogy nem egy kurva katonai szállítógép? hogy sose volt az? hogy hazudik mindegyik hónapok óta?! TE mondj valamit bazmeg, hogy miért HAZUDIK MINDEGYIK FASSZOPÓ FIDESSZGECI reggel-délben-este???!!! 2/3 os többséggel annyi vér nincs a pöcsében, hogy kiálljon és elmondja hogy egy kibebeaszott kormánygépnek pont eljött az ideje....merjünk nagyok lenni... a kis faszom. elmútnyócév meg gyurcsány...gyáva geci banda... (bettike vajon mit bír mondani a tiborczgerek milliárdjairól, vagy a vezér 700.000 (BAZMEG!) megtakarításáról, esetleg a valódi fogyatékos mészáros krőzusi vagyonáról, ha a mondatban nem lehet: soros szopni gyurcsány?)

6.Lenin 2018.09.04. 10:16:59

Na, most meg átjött, igaz 2x hátha hatásosabb. Amennyiben így sem , menthetetlenek.

Libsik visítanak de az ország a miénk ! 2018.09.04. 10:17:42

@Fülig José: Senkit sem erdekel ki hanyszor hazudik, ezt leszarjak az emberek, mert a vegeredmeny szamit. A lenyeg aminek mindenki orul,(a hatalmukat felto, ketsegbeesetten vagdalkozo libbantakat leszamitva) hogy az orszag, sok evtizednyi hanyatlas utan 2010 ota, megszakitas nelkul fejlodik. Az emberek fel evszazadon at folyamatos aremelkedes, az inflacio okozta allando fizetes csokkenneshez voltak hozzaszokva, most pedig 8 eve mindenki megdobbenve nezi, hogy magyarorszag nyugati mercevel nezve is, minden teruleten hatarozottan fejlodik. A nemzeti buszkesegre okot ado RENDKIVUL sikeres kulpolitika, mar csak hab a tortan.
Valoszinuleg utoljara Matyas kiraly koraban allt ilyen jol az orszag.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.09.04. 10:18:43

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Igazából nem neked teszem be, hanem a többieknek. Google Data Explorer, Eurostat adatok. Tisztán látszik, hogy az elkúró ballibek sokkal szarabbak voltak az EU átlagtól, a Fidesz meg sokkal jobb, ami a GDP arányos államadósságot illeti:

https://www.google.com/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&ctype=l&met_y=gd_pc_gdp#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country_group:eu&idim=country:hu&ifdim=country_group&hl=hu&dl=hu&ind=false

Fülig José 2018.09.04. 10:19:13

@Libsik visítanak de az ország a miénk !: lemaradtak az ékezetek, fideSSbirka. nem vagy vitapartner.

Fülig José 2018.09.04. 10:21:42

@6.Lenin: zagyvaságokat beszélsz. nem meglepő módon... a válaszíró szabin van?

6.Lenin 2018.09.04. 10:25:42

@Fülig José:

Már számtalan idézet tisztázta a kérdést. De lényegtelen is, ha az országnak 1re jobban megy. Ezt értékelik a választók.

Én nem sajnálom azoktól a pénzt, akik tudnak is bánni vele.

Juhász Péteréknek, vagy Bajnainak kellett volna adni? Hány cégük is volt veszteséges?
Mészárosnak (vagy akik mögötte vannak) hány cége veszteséges? Kinek adnak munkát? Kiket segít Mészáros alapítványa?
Magyarokat? Borzalmas mi?
A 100 leggazdagabb magyar közt nincsenek csak jobboldaliak? Vannak baloldaliak, sőt liberálisok is? Ez meg , hogy a toszba létezik?

Téged se nagyon lehetne gondolkodás nevezetű tevékenységgel vádolni.

Nagykörúton túli magyar 2018.09.04. 10:25:53

@6.Lenin:
Mondd, hogy nem igaz, mondd! Tényleg folytatja, a végtelenségig, beszarok!!!!

Miután már világosan le lett írva, nem is egy, több forrásból:
"Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter akkor úgy reagált: nem tervezik, hogy repülőgépet vásárolnának a miniszterelnöknek. Hozzátette: a honvédség kap új szállítógépeket, azokat használhatja majd a kormány."

"Kósa Lajos, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke a gépvásárlást cáfolta, de kifejezte a kabinet szándékát, hogy a honvédség „repülőgép-szállítási kapacítást” (sic!) vásároljon. Ebből a több milliárdos értékű flottából oldanák meg a kormány utazásait is. Ezt a bejelentést Lázár János később a kormány­infón megerősítette."

"A jogszabályoknak megfelelően e gépek igénybevételére a kormány és a Köztársasági Elnöki Hivatal is jogosult, hiszen a védett személyek légi szállítása Magyarországon is beletartozik a honvédség feladatkörébe.""

Akkor ő még sokadszorra is odaböfögi:
"eddig fröcsögve tagadta, hogy ez a szar kormánygép lenne, oszt most kiderült mégis.."

NEEEEEEM! Ennyire senki nem lehet hülye!!! :D :D :D

Fülig José 2018.09.04. 10:36:29

@6.Lenin: már aszittem, eggyel azér több IQ-d van mint bettikének... de nem. pénztáros cégei állami megrendeléseket nyernek, 2-3x- os áron. milyen meglepő, hogy nyereséges... eleve: mészáros?! tényleg?? írni-olvasni nem tud...
ez a MAGYAROK valami varázsszó, amit naponta minden trollnak 100x le kell írnia? instant hazaszeretet (meg hit), pénzért, felsőbb parancsra...hányok tőletek.
van, akitől még nem sikerült elvenni, de sebaj, majd idővel.

a bettikurvának: "„Katonai szállítógépeket veszünk, nem kormánygépeket” – reagált lapunk szerdai értesülésére egy kormányzati forrásunk. További konkrétumok közlése nélkül leszögezte, a gépek honvédségi lajstromba kerülnek, a beszerzést honvédelmi költségvetésből finanszírozzák."
lázár, lázár....ja! bécsi migráncsháború, emléxem...korrekt hírforrás, csak akkor hazudik, ha nyitva a szája...
magánynugdíj? schlecht csabi? trigránit?
"Téged se nagyon lehetne gondolkodás nevezetű tevékenységgel vádolni." magam se mondhattam volna szebben...

Helga Beauty Salon. 2018.09.04. 10:43:35

@Fülig José: Nagyon megfeküdte a béléseteket ez a repülőügy és az a gané Viktor le sem mond, hiába veritek magatokat a földhöz? :D Gyanítom hogy fog még repülni és akkor is leszarja majd a véleményeteket! Hogy még jobban érezzétek magatokat, szeretném küldeni nektek ezt a nótát!
www.youtube.com/watch?v=t9OkG6YGNYw

6.Lenin 2018.09.04. 10:50:03

@Fülig José:

Figyelj José, már az első hozzászólásaid után világos volt, hogy egy rosszindulatú seggfej vagy.
Nem kell ezt tovább ragozni.

Tegnap tettem egy ajánlatot. Írjátok meg a valódi megoldást. Aki erre nem képes, kinyalhatja a seggem.
A hibákat én is látom, tudnám is rá a megoldást. Pl ismertetni egy jobb megoldást, meggyőzni erről a választókat, és leváltani a rosszat okozókat.

Idén tavasszal talán még megvolt a lehetőség is rá. Nem, folytatják a 8. éve eredménytelen hülyeséget.

Lassan már esélye se lesz rá az ellenzéknek, hiszen nem lesz elég szavazó sem hozzá.

Már belinkeltem többször is az esélyeket. Még 1-2 év, és nem lesz szavazója sem az ellenzéknek.
Ha ezt sem érted, akkor tényleg teljesen reménytelenek vagytok.

Ez nekem se jó, mert nagy lesz az esély arra, hogy a kormányon lévők-ellenfél hiányában-valóban rossz irányba is elmehetnek. Ez senkinek sem jó.
Az lenne a kívánatos, ha lenne valódi választási lehetőségük a polgároknak. Ha nincs, abból tényleg baj is lehet.

6.Lenin 2018.09.04. 10:56:19

@6.Lenin:

"Hogyha nékem sok pénzem lesz felülök a repülőre. Úgy el szállok mint a fecske, magasan a levegőben. Amerre én járok bámul a világ, "

Ma érdemes volt felkelni, kurva jó!!!!

Fülig José 2018.09.04. 11:03:16

@6.Lenin:
"Figyelj José, már az első hozzászólásaid után világos volt, hogy egy rosszindulatú seggfej vagy." nyilván, ellenben veled, aki itt ugrál minden bejegyzés alatt és osztja az észt....de nem smúzolni akarok.
"Írjátok meg a valódi megoldást." nincs ilyen, különben megírnám. DE: attól ez még nem jó ("Ez nekem se jó, mert nagy lesz az esély arra, hogy a kormányon lévők-ellenfél hiányában-valóban rossz irányba is elmehetnek."), mint ahogy te is látod, ellenben a többi fasszal, (ld.feljebb) akik szerint át is léptük a Kánaán kapuját. bármennyit ugat ilyen bettike meg soros szopós:
van: sorosmigráncsbrüsszel, keresztény büszke legnagyobb magyar merjünknagyoklenni, stadionépítés, mészáros, tanárhiány, ellenőrzés, káderek, repülő (ezek egyébként a napi pártprop.ban nincsenek...)
nincs: egészségügy, oktatásügy, úthálózat, ellenzék, ellenvélemény, program...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.04. 11:04:47

@Rettegek mert ballib vagyok: "az elkúró ballibek sokkal szarabbak voltak"

Ah, szóval a Kedves Vezető már nem kormányoz jól, csak az elkúró ballibeknél jobban? Na, az első lépés a probléma felismerése felé. Még dolgozol egy kicsit rajta, és el fogsz jutji az igazságig, hogy baromi szarul kormányoz a szerelmed, mert lecsúsztunk a Románok szintjére, és csúszunk egyre tovább.

Az első lépást megtetted, mindig az első lépés a legnehezebb. Most már csak könnyebb lesz.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.04. 11:06:32

@Fülig José: Nem tudok annál haszontalanabb elfoglaltságot kitalálni, mint a 6.Trollal "vitatkozni".

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.04. 11:07:45

A többiek megtévesztett hülyék, ő viszont meggyőződéses, semmi nem érdekli, csak a trollkodás.

rasztaszív 2018.09.04. 11:10:53

@6.Lenin: a szót már talán hallottad - a jelentését soha nem fogod megérteni.naponta bizonyítod.

Fülig José 2018.09.04. 11:12:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "megtévesztett hülyék" nem mentség... fognak ezek még a felvonulási téren ütemre tapsolni hordótestnek...

6.Lenin 2018.09.04. 11:15:29

@Fülig José:

Már hogyne ugrálnék? Nekem se jó, ez az állapot, senkinek sem. Még a kormánynak sem, hiszen nem tudja mérni még a saját teljesítményét sem, reálisan.

Pont az a rossz, amit ti csináltok. Mindent kritizáltok, de....nincs ilyen, különben megírnám...akkor mi a faszt kritizálsz?
Van megoldás, az mindig van. Mindent lehetne jobban is csinálni, igaz rosszabbul is, de a megoldást mindig keresni kell, de a MEGOLDÁST, nem az üres szófosást, az oda vezet, ahol az ellenzék jelenleg is van.
A teljes összeomlás szélén. És ezt a saját teljesítményének köszönheti.

Az első lépés az lehetne, ha olyasmin lovagolnátok, amit képesek is lennétek rendbe tenni.
Az oktatást, egészségügyet soha senki, sehol nem fogja rendbe tenni, legfeljebb követni a sokféle érdek összehangolását, követni az állandóan változó követelményeket, igényeket, lehetőségeket. Ezekben (is) kár hazudozni.

6.Lenin 2018.09.04. 11:18:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Mert egy seggfej vagy, minden érv nélkül. Ellenben nagyon hasznos, amit a Fidesz hatalomban tartása érdekében teszel, azért tulajdonképpen köszönetet érdemelsz.

Nagykörúton túli magyar 2018.09.04. 11:18:32

@Fülig José:

"Katonai szállítógépeket veszünk, nem kormánygépeket"
És ez így van, mivel:
"A jogszabályoknak megfelelően e gépek igénybevételére a kormány és a Köztársasági Elnöki Hivatal is jogosult, hiszen a védett személyek légi szállítása Magyarországon is beletartozik a honvédség feladatkörébe."

Csak azt javaslom hülyegyerek, hogy a következő választásnál ne menj el szavazni olyan szavazókörbe, amelyik óvodában, iskolában, egyetemen, stb. lett kialakítva, mert ezek NEM ANNAK ÉPÜLTEK !!!

Hülyegyerek!

rasztaszív 2018.09.04. 11:18:51

@6.Lenin: van megoldás : tiszta politikai verseny.de hogy felfogd,előbb a tisztesség jelentését kellene megértened.

6.Lenin 2018.09.04. 11:19:38

@rasztaszív:

Üres, süket duma, amit löx. Kinyalhatod.

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.04. 11:21:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te összetéveszted a mostani időszakot a 2002-től 2006-ig terjedő öt évvel, amikor

a magyar állam nagymértékben túlköltekezett, hogy egy fenntarthatatlan GDP növekedést produkáljon.

2010 óta sokkal kisebb az államháztartási hiány, tehát az új adósság felvétele, így a GDP-arányos adósság összességében csökken, az államadósság egyértelműen csökkenő pályán van. Még akkor is, ha a nyugdíjpénztári vagyont és a eximbank hatást beleszámolod.
Jelenleg a magyar költségvetés elsődleges egyenlege null szaldós.
A folyó fizetési mérleg 3,1 százalékos többlete jelentősen meghaladja a régiós országok egyenlegét.

Magyarország GDP-arányos, tulajdonosi hitelek nélküli bruttó külföldi adóssága 2010 óta megfeleződött és 60 százalék alá mérséklődött.

Magyarország jelentős csökkenést ért el a nettó külső adósság csökkentésében. 11 százalék közelébe esett, ami várhatóan 2020-ra megszűnhet.

Az állam GDP arányosan 20 százalék alatti devizaadóssága az elkövetkező években is csökkenni fog és nincs szükség devizakötvény kibocsátásra

6.Lenin 2018.09.04. 11:25:33

@rasztaszív:

Tiszta politikai verseny? Felajánlottam, hogy írd le a megoldást. Mi ennél tisztességesebb?
Hogy most a hülyék kormányozzanak, szánalomból engedjük meg nekik, nehogy éjszaka bepisiljenek?
Mindig más és más hülyeséggel jössz.

Van 8 millió választásra jogosult polgár. A több érvényes szavazatot elnyerő a nyertes.
Ez a pálya mindenkinek adott.

rasztaszív 2018.09.04. 11:26:30

@6.Lenin: pedig jobb ha tudod : azért vannak még,akiknek számít a tisztesség.te meg mutogathatod a segged.ennyire vagy képes.

rasztaszív 2018.09.04. 11:29:31

@6.Lenin: a tiszta verseny a megoldás,te meg nagyon szeretnél másról beszélni.

6.Lenin 2018.09.04. 11:34:48

@rasztaszív:

Na jó, itt leragadtál.

Mondjuk a politikában az tisztességes, hogy lebombázunk egy országot, legyilkolva az ott lakók min. felét. Menekülésre kényszerítve sok milliót, hátha útközben megint egy jó részük elpatkol, aztán eljátsszuk a jóembert , a tisztességest, befogadjuk őket, sokad rangú állampolgárként, elvégeztetjük velük a piszkos munkát, amit mi, tisztességesek már nem vagyunk hajlandóak elvégezni.
Tisztességes politikai verseny. Te akkora marha vagy, hogy az már nekem is fáj.

Fülig José 2018.09.04. 11:38:40

@6.Lenin: "Még a kormánynak sem, hiszen nem tudja mérni még a saját teljesítményét sem, reálisan."
gondolom: viccelsz.
"Mindent kritizáltok, de....nincs ilyen, különben megírnám...akkor mi a faszt kritizálsz?" nem tudsz olvasni: ötletem nincs. azért remélem, kritikát még meg szabad fogalmazni, ha EZ a rendszer nem tetszik? egyébként van: ügynökakták, aki állami volt: teljes vagyonelkobzás, deportálás 3 íziglen. büszke magyarok vagytok? lássam! nem is maradna senki a parlamentben, de a képviselők csilliárder baráti köréből se sok...
"A teljes összeomlás szélén. És ezt a saját teljesítményének köszönheti." pontosan. sőt: milyen ellenzék?
a rossz az, hogy 2.7 millió honfitársunknak elég a boldogsághoz, hogy megvédik őket egy nem létező támadástól, hogy mutatnak nekik egy nem létező ellenfelet, hogy elmondják naponta, mennyire kibebaszott jól mennek a dolgok. hogy egy ilyen bettikurva 5 nap alatt elfelejti, hogy NINCS TANÁRHIÁNY(hétfő, by stróman 123456) most meg 4500 betöltetlen állás van, de megoldjuk, esetleg megnézheted a NER tombolását dél-pesten ahol nagyjából megszűnt a közlekedés mert 3 faszfej nullIQs pártkáder nem bír egyeztetni egymással..és ezek TÉNYEK, nem a zindex vagy egyéb médiafosok, mert látom a szememmel!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.09.04. 11:40:02

@6.Lenin: És a Magyaroktól elszedett vállalkozások vajon kinek adtak munkát?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.09.04. 11:42:06

@6.Lenin: Mert a legtöbb ellenzéki szavazó majd Londonban mosogat!:))

6.Lenin 2018.09.04. 11:45:01

@rasztaszív:

Na, még egy kísérlet.
Politikai verseny:
mivel a legtöbb érvényes szavazatot elnyerő kap a kormányzásra megbízást, az első feltétel a lehető legtöbb választó meggyőzése, hogy az én megoldásom a legfaszább.

Hazugságot 5szörös pénzen se tisztességes eladni.

Ma, amikor minden fasz a mobilját baszogatja egész nap, nem lehet probléma a választók elérése, de a legjobb, ha személyes találkozások során próbálod őket átbaszni. Mert valójában nem tudsz olyasmit kínálni, amit 100%-ban meg is valósíthatsz, hiszen nagyon sok körülmény változhat közben, amik előre talán nem láthatóak.

A legtisztességesebb, ha csak a fő irányokat jelölöd ki. És a nagy részüket meg is tudod valósítani, vagy a választók számára is hihető.

Hazugsággal házalni soha nem lehet tisztességes. Bármennyi pénzt is áldozná rá.

rasztaszív 2018.09.04. 11:47:39

@6.Lenin: igen,vannak akik leragadnak itt.a tisztesség legapróbb szikrájától is mentesen ezt nehezen fogod megérteni.talán ne is erőlködj.
te csak mutogass,mindig fogsz rá okot találni,miért legyél ilyen.

Fülig José 2018.09.04. 11:48:46

@Szél Bernadett börtönben van már?: hülyepicsa. ezzel a "katonai szállítógéppel" csak katonát nem szállítanak, (nincs is annyi, hogy megtöltse a gépet) csak fideSSes politikust...
"de azé' híjjuk csak katonai szállítógépnek, mer a mi nagymagyar birkanépünk bármit elhisz..." svédben migráncsterror, mertón hugyozó nigga megvan, faszfej? te nyomorult féleszű, te...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.04. 11:49:19

@atomic power 1986DucaDuca: "a 2002-től 2006-ig terjedő"

Emútnyócévezni már nem sikkes, miután emútnyócév. Talájj ki valami újat!

"2010 óta sokkal kisebb az államháztartási hiány"

Erre az egyre tudta rákényszeríteni a gecit az EU. Azért a GDP 3-4%-ára rugó EU-segíly ez nagy segítség. De nemtom hogy keveredtél ide, nem erről volt szó.

"Jelenleg a magyar költségvetés elsődleges egyenlege null szaldós."

Már a nyáron túlléptük az egész évi hiánycélt. De ez se volt a kérdés.

Félrebeszélni tudsz, azt látom. A lényeg, hogy a geci növelte az államadóságot (abszolút ÉS relatív értelemben is) ahelyett, hogy 2018-ra a GDP 50%-ára levigye, ahogy megígérte neked, nekem és az egész országnak.

6.Lenin 2018.09.04. 11:49:56

@Fülig José:

Nézz már utána, hogy 2010 környékén hány tanárt rúgtak, mert iskolák százait vonták össze.
Mi a faszt kritizálsz, ha nem tudod a megoldást? Lelkileg megnyugtat,
Szerintem hagyjuk. a tegnapi ajánlatomra hivatkozva te is kinyalhatod.

rasztaszív 2018.09.04. 11:50:31

@6.Lenin: ne is kísérletezz - te a tisztesség mibenléte számodra felfoghatatlan.

6.Lenin 2018.09.04. 11:51:46

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Te ne szóljál bele a felnőttek dolgába, tologasd a kis autódat és brüngessél közben.

Fülig José 2018.09.04. 11:52:18

@6.Lenin: hehe, elfogytak az érvek, mi kisapám..? a jó kurva anyád, az nyaljon ki.

Fülig José 2018.09.04. 11:55:27

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: igazad lett, ez a legnagyobb fasz mind közül...sajnos még az olyan nagy formátumú zsenik is tévedhetnek, mint én... :-)

6.Lenin 2018.09.04. 11:59:17

@Fülig José:

Ez jó érv volt a részedről?
Nem tudod, mit is lehetne csinálni, de téped a szád. még azt sem tudod megvédeni, amiről te írsz.

Kurvára unom már a sok süketelést. hülyék, mint a segg, de belepofáznak mindenbe, kormányon meg 1-2 év alatt a csőd közelébe viszik az országot.
Ha felajánlom, hogy kinyalhatjátok, még nagyon is jóindulatú vagyok veletek.

6.Lenin 2018.09.04. 12:01:06

@rasztaszív:

Te tényleg ennyire hülye vagy? B+, ennyire még én se gondoltam volna, de, ha ragaszkodsz hozzá, legyen, elfogadom.

rasztaszív 2018.09.04. 12:01:58

@6.Lenin: mindenki tudja,hogy a tisztességes politikai verseny lenne a megoldás,így vagy úgy mindenki arról beszél - de ez a számodra teljesen érthetetlen.

Fülig José 2018.09.04. 12:11:56

@6.Lenin: te olyan sötét vagy, mint a kátrány. fogadd el, hogy kritizálják a gazdád, még ha ez neked nem is tetszik. próbálj együtt élni a frusztrációddal, te segg! azért, mert nektek nem szabad elmondani a véleményeteket, sőt! tapsikolni kell minden messziről is jól látszó hazugsághoz, AZÉRT MÉG NEKEM SZABAD! vég nélkül lehet sorolni a cigánykirály "vívmányait" de ti egyikre sem tudtok reagálni, azon kívül hogy "nem is úgy van.." bazmeg, fizessetek meg a pártirodán valakit, aki legalább a magyar nyelvet beszéli és össze tud rakni egy összetett mondatot. ez, amit te írkálsz, a kurva, a sorosszopós, meg a kukakacsa egy rakás fos. se füle se farka. jelezném: ti sem alternatív valóságban éltek, bármennyire szeretnétek is, így pont ugyanúgy szopjátok a faszt pl. a végtelen dugóban, mint a többiek, meg a nincs tanárhiányt a kölkeitek. meg a szipiszupi egészségügyet, hiába állítod az ellenkezőjét olyan cizelláltan, hogy "nyajlátok ki"...
förtelmes ostoba faSSok vagytok, ez az igazság.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.09.04. 12:15:17

@atomic power 1986DucaDuca:
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Meg van ott valami MNB valutatartalék...abba is a fecó rakott pénzt és ki vett ki belőle...?

MarcG 2018.09.04. 12:17:14

@Helga Beauty Salon: Hagyjuk csak ki a deszant dobást (bár miért ne lehetne ezt a feladatot a magyar honvédségnek gyakorolnia, hiszen - elvileg - felderítőink világhírűek?) még egy sima ejtőernyős ugrást sem lehet belőle végrehajtani... a válságövezetből való mentést is csak ott tudják kivitelezni ahol van lépcső a beszálláshoz... az ajtók utasok beszállítására alkalmasak, nem teher berakodására...
ez egy utasszállító repülőgép.
De tényleg felesleges lett volna olyan katonai célú repülőgépet venni, amit katonai célú felhasználásra gyártottak.
Persze mindannyian tudjuk, hogy ez nem is erről szól.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.04. 12:35:14

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "ki vett ki belőle...? "

Várj, összezavarsz, hadd gondolkodjam. ... Tolcsy? ... Eltolcsy? Ez az Eltolcsy a végtelen számú alapítványának és a kurrvájának.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.04. 12:36:53

@MarcG: Szállíthatnak akár tankot is vele. Középen kettévágják, berakják, és összeheggesztik. Miért? Hajókat is szoktak kettévágni, és középen betoldani, pedig azok nagyobb darabok. :))

atomic power 1986DucaDuca 2018.09.04. 12:45:04

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"Emútnyócévezni már nem sikkes, miután emútnyócév. Talájj ki valami újat!"

Te mondtad, hogy a GDP arányos államadósság nő, nem én. Növekedés a 2002-2006 közötti időszakban volt. Tehát te hoztad ide azt a bizonyos időszakot az elsődleges állításoddal.

A gazdaságtörténet szerint ebben az időszakban nőtt a GDP arányos államadosság, nem most.

Jelenleg a helyzet, s most idézem a FITCH RATINGS legutóbbi, bejelentését:

"A magyar államadósság-ráta csaknem a kétszerese a Fitch által a “BBB” sávba besorolt többi szuverén adós mediánértékének, de a cég hangsúlyozza, hogy ez a mérőszám is lefelé tart, és a hitelminősítő előrejelzése szerint a tavaly mért 73,6 százalékról az idén 71,7 százalékra, jövőre 70,2 százalékra, 2020-ban 68,7 százalékra csökken."

" De nemtom hogy keveredtél ide, nem erről volt szó."

Akkor ne szólj bele mások vitájába! Te keveredtél ide.

"Már a nyáron túlléptük az egész évi hiánycélt. De ez se volt a kérdés."

Mi volt a kérdés?

"Félrebeszélni tudsz, azt látom. A lényeg, hogy a ..............növelte az államadóságot (abszolút ÉS relatív értelemben is) ahelyett, hogy 2018-ra a GDP 50%-ára levigye, ahogy megígérte neked, nekem és az egész országnak"

Igen, persze, te a kvantumfizika azon elméletét követed, hogy a valóság nem is létezik.
Vitatkozz a hitelminősítőkkel, bizonyítsd be nekik igazadat. Sok sikert hozzá. Bár lehet, hogy a hitelminősítők nem is léteznek?

Az adósságcsökkentésnek növekedési oldalon ára van. Ha nagyobb ütemben csökkenne, akkor az lenne a bajod, hogy nem elég nagy a növekedés. Csak hogy kötözködhess!

6.Lenin 2018.09.04. 12:59:59

@Fülig José:

Na jó, még egy halvány kísérlet.

Orbán a leghülyébb tolvaj, geci, lókupec a világon, semmihez sem ér. 20 millió magyar éhezik, naponta halnak meg milliószámra. 32 millió elmenekült már az országból.

Ellenzék meg nincs (ezt írtad te is). A kritizálóknak fogalmuk sincs, hogy mit kéne csinálni. Igaz, egy totál hülye azt írja, de ezt tisztességesen kéne.

Akkor a kérdésem: Kire kellene szavaznom, és miért?
Emlékeztetésként. Orbán soha, ellenzék nincs.

Na, zsenikém?

2018.09.04. 13:04:50

@balcán maxval bircaman: a OV kormánya hazudik, látom, az nem zavar :-)
de máe oly sokszor, h az ember lassan akkor sem hisz nekik, amikor igazat mondanak

Fülig José 2018.09.04. 13:17:45

@6.Lenin: na. mint írtam, nincs ötletem. ahogy neked sem. de ez kurvára nem jelenti, hogy minden szart meg kellene kajálni, vagy hogy nem nyithatom ki a pofám, ha kilopják a szemem. a vajda propagandája mindenhol ott van, és van, ahol egyedüliként. neked nem égett le a képedről a bőr, amikor a kormány leghiteltelenebb, legtöbbet kritizált (sajátjai által!) legsimlisebb tagja kimegy a szomszéd fővárosába, és elmondja, hogy a migráncsok átvették az uralmat?! és bazmeg: EZZEL VÁLASZTÁST LEHET NYERNI!! vágod? 2018 Magyarországon olyan alakok vannak, akik ezt beszopják! kuglitest átmegy Romániába és elküldi a románokat a retekbe az állami ünnepségükkel? (szerinted amikor megunják a cigány uszítását, nem fogják ezt leverni a magyar kisebbségükön?! akkor mi lesz a propaganda? tetű románok? ) most meg itt ugat mindegyik birka, hogy MILYEN JÓ a kapcsolat a a szomszédokkal... mert azt hiszik, mindenki olyan feledékeny, mint az egyszeri fideSSbirka... édes faszom! tököm a gyurcsányba meg a széllbettikébe, de ezek a patkányok 49%ra kaptak 2/3ot, és EZZEL SINCS SENKINEK BAJA KÖZÜLETEK! Ellenzéket reklamálsz? hát hogy a faszomba lenne itt ellenzék (még ha lenne is kire szavazni) ha nincs parlamenti szék, nincs médiafelület?! teljhatalom, putyini trollsereg, megtévesztés, folyamatos hazudozás. meg 2.7 millió megtévesztett, kőbunkó nagymagyar...
esetleg nem kellett volna teljhatalmat biztosítani számára rettegésből kifolyólag... a ti országotokat is szétbassz(t)a, hiába a propaganda. a csúti hordóhoz képest gyurcsótányról mintázzák az igazmondás szobrát...

rasztaszív 2018.09.04. 13:19:50

@6.Lenin: van ellenzék.ne a vízióidból indulj ki.vagy legalább mástól ne azt várd...

6.Lenin 2018.09.04. 13:21:43

Húúú!!!!

" Kemény üzenet a Fidesznek: „Elég volt!” -olvasom az atv-n. Hirtelen még a lélegzetem is elakadt, de aztán beleolvastam...

"A DK szerint a kormány ....." majdnem megfulladtam a röhögéstől.
Megint lenne egy ajánlatom.

Aki tud egy 100-as tagot a DK-ból, annak teljesítem 3 kívánságát.

6.Lenin 2018.09.04. 13:24:03

@Fülig José:

"na. mint írtam, nincs ötletem. ahogy neked sem. "
Nekem van, le is írtam, neked is.
1x már írtam, hogy mit is kéne tenned.

6.Lenin 2018.09.04. 13:26:02

@rasztaszív:

Kinyalhatod, de aztán tisztességesen!!!!
Utálom a hanyag munkát.

Fülig José 2018.09.04. 13:28:26

@6.Lenin: mindig elkövetem azt a hibát, hogy egy fideSSest emberszámba veszek... bocs...én is javasoltam, kihez fordulj ha nem tudod kitörölni rendesen a picsád, és csípi...

6.Lenin 2018.09.04. 13:30:27

@Fülig José:

Te meg tanulj meg tisztességesen válaszolni a neked feltett kérdésekre.
Bonyolult? Egy zseninek?

rasztaszív 2018.09.04. 13:36:19

@6.Lenin: tudsz te még lejjebb is menni.hajrá:)

6.Lenin 2018.09.04. 13:40:08

@rasztaszív:

Eddig se voltál valami szórakoztató, de most már nagyon unlak.

rasztaszív 2018.09.04. 13:45:06

@6.Lenin: eddig sem szórakoztatni akartalak.elég,ha megnyilvánulsz.képbe helyez.

sas70 2018.09.04. 14:39:55

Egy könnyű, több célú futár- és szállítógépet vett a Magyar Honvédség – írja az MTI.

Nekem erről kicsit másabb az elképzelésem, mint ahogyan a repülőgép gyártójának is, de biztosan mindketten rosszul tudjuk.
www.dassaultfalcon.com/en/Aircraft/Models/7X/Pages/overview.aspx

ételizésítő 2018.09.04. 16:10:58

@Ménár Atya:
A nagyapád is pont akkora tróger faszkalap volt, mint te. Gondolom, a helyi főtolvaj szobra az emlékműve.
De legalább te kinyalhattad a seggét, és meg is tetted mindennap.
A DISZ pedig a katonaságnál sem volt kötelező, ne hazudozz, faszkalap.

Baszodjon meg minden lipsi 2018.09.04. 17:50:22

@Fülig José: "de ezek a patkányok 49%ra kaptak 2/3ot, és EZZEL SINCS SENKINEK BAJA KÖZÜLETEK!"

Ez mindenhol igy van, vagy meg igyebbul. Macronnak 17 %-ra, 74 %-os tobbsege van a parlamentben.

Nagykörúton túli magyar 2018.09.04. 22:05:12

@Fülig José:
"49%ra kaptak 2/3ot"

Listás szavazatok aránya:
Fidesz–KDNP: 49.27

Listás mandátumok aránya:
Fidesz–KDNP: 45,2

Nem! 49%-ra csak mindössze 45,2 %-ot kaptak!!!

Egyéni mandátumok aránya:
Fidesz–KDNP: 85,8 % (!!)

A 85,8%-kal együtt jött össze a 2/3.

85,8% kisgyerek!

Fingod sincs a választási rendszerről, hülyegyerek!
A brit választási rendszerrel ez 85%-os arányt jelentene a parlamentben, nem csak kétharmadot! Hozzájuk képest a magyar rendszer még igencsak eltorzítja az eredményt az ellenzék javára. 85%-ra mindössze kétharmad. Még örülhettek ennek a meg nem érdemelt egyharmadnak.

Fülig José 2018.09.05. 07:02:17

@Szél Bernadett börtönben van már?:
1. FIDESZ-KDNP (49,27 százalék, 2 824 206 szavazat)
Az országos pártlistákra és a nemzetiségi listákra leadott összes érvényes szavazat: 5 731 821.
megvan, te retek?! gyűjts inkább izaurának, sötét fideSSnyik.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.05. 07:04:12

@Szél Bernadett börtönben van már?: Te fideszfaszfej. Dobálhatod itt az értelmetlen százalékaid, a lényeg, hogy mennyien szavaztak rá. Érted kretén? Normális, és nem elcsalt választáson 1 szavazat 1 - et ér. A fidesznek nevezett tolvaj csalók rendszerében a 85%-os egyéni mandátum úgy jött össze, hogy volt olyan szavazókör amelyben a csalók jelöltje 40%-os kisebbségi szavazataránnyal megnyerte körzetét. Ezért nem fog titeket elfogadni a társadalom többsége soha, mert egyszerűen kevesebben vagytok. Még ha befostok, akkor sem lesztek soha többs~gben a valóságban. Elég szar lehet ilyen tudatban kormányozni, hogy nincs társadalmi többségetek. Ott lebeg demoklész kardja felettetek, mikor dől össze rendszeretek. Fosik is a debil, pszichopata führeretek ettől rendesen.

Fülig José 2018.09.05. 07:09:39

@Szél Bernadett börtönben van már?: ja:
"2006. szeptember 12-én tizenhárom NATO-tagország szándéknyilatkozatot (Letter of Intent, LOI) írt alá a szövetség légiszállító kapacitásának bővítésére, melyet később további tagországok is aláírtak (Magyarország és Norvégia, véglegesen tizenöt NATO-tagország és két partnerségi tag). A tervezet szerint 4 darab C–17 Globemaster III típusú nehéz teherszállító repülőgépet üzemeltettek volna közösen, az üzemeltető repülőtér későbbi kiválasztásával. A NATO Stratégiai Légiszállítási Képesség keretében végül 3 darab beszerzéséről döntöttek, a tenderező repülőterek a pápain kívül, a németországi Ramstein-i légibázis és a romániai Konstanca-i repülőtér voltak. A repülőtér képességeit demonstrálandó, 2007. augusztus 27-én az MH PRT 3. váltásának kb. 30 tonnányi eszközállományát erről a repülőtérről szállították ki Afganisztánba egy, az USAF által felajánlott C–17-es segítségével.[5] A repülőgépek beszerzését és működtetését előkészítő munkacsoport 2007. november 16-án hirdette ki, hogy a nyertes pályázat a magyar MH Pápa Bázisrepülőtér lett."

tehát a szállító hadosztály pápán van, köszönik szépen minden rendben. az Air Berlintől vásárolt repülők NEM katonai szállítógépek, nem is lesznek, nem is alkalmasak rá.
ostoba picsa.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.05. 07:10:05

@Szél Bernadett börtönben van már?: Mivel a csuti kreténvezér egy olyan választási rendszert hányt össze, amihez elég csak egy jelöltet indítani a csalók ellen, és akkor máris a másik oldalnak van korlátlan hatalma. Így bármikor összeomolhat a virtuális rendszere. Elég instabil így a tákolmánya. Nem irigylem a gecit.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.05. 07:22:00

@Szél Bernadett börtönben van már?: A különbség a brit és a magyar választási rendszer között, hogy a britet teljes konszenzussal minden párt elfogadta, míg a magyart a csuti patkány találta ki magának. Így azt rajta kívül senki nem tartja legitimnek, megélhetési kényszerből elindulnak ugyan a választáson, mert nincs más választani valójuk, azonban azt elfogadni soha nem fogják. Így orbán tákolmányának eléz egy szikra az összeomláshoz. Pláne úgy hogy kevesebb szavazója van. Előbb utóbb a többség meg fogja elégelni, hogy egy dölyfös kisebbség uralkodik rajta erőszakkal és akkor fellázad. Ha nem megy törvényes úton, akkor törvenytelenül. Ha az eus pénzcsap megszűnik, orbánc virtuális rendszere pillanatok alatt fog összeomlani. Hamarosan ez meg is történik.

Helga Beauty Salon. 2018.09.05. 07:48:51

@GIeccsertetű: Nagyon helyes hogy még mindig a választások hatása alatt vagy, ne is legyen egy nyugodt perced se! :D
Én az állatkertben is szeretem nézni ahogy a bezsongott kanmajmok rázzák a ketrecet! :P

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.05. 13:31:47

@Helga Beauty Salon:Húgyagy! Én mindezt nyugodtan írtam. Ha dühös vagyok, elmegyek a nácigyűlésetekre posványosra, oszt a parlament makettjével verem be a csuti birkapásztorod fejét. Ott még nem tartunk, de ha sokáig patkánykodik eljön annak is az ideje.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.05. 13:40:15

@Helga Beauty Salon: Ha jól emlékszem a kárpátok másik géniusza, mösiö csaucsau cseszku is valami hasonlót élt át, mint a csuti kretén. Először jól futott a szekér, majd hirtelen roszzra fordult oszt falhoz állították. A diktátorsors márcsak ilyen.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.09.05. 15:28:50

@GIeccsertetű: "a parlament makettjével verem be a csuti birkapásztorod fejét"

:))

Így beszél és gondolkodik egy Magyar Hazafi!

Ugyanitt híres magyar épületek betonmakettjei eladók.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.09.05. 19:42:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az olasz agytröszt, orbánc haverja, a börtöntöltelék berluskoni is kapott a pofájába egy milánói dómot, miért orbánctetű ne kaphatna akkor egy parlamentet?
süti beállítások módosítása