B1 blogcsaládNapok óta egyetlen migráns sem akart Magyarországon át Németországba migrálni, de Orbán Viktor szerint naponta 4-5 ezret állít meg a kerítés

2018. július 05. - nickgrabowszki

A magyar miniszterelnök nagyon fájlalja, hogy véget ért a migrációs válság. merork.jpg

A tények a következők. A magyar rendőrség hivatalos adatai szerint

  • július első 4 napján egyetlen egy migráns sem lépett Magyarország területére. Egyetlen egy sem.
  • Júniusban összesen 18-an voltak. 18-an.

Annyira nincs migráns, hogy lassan már a kóbor medve is több lesz az országban, mint az illegális határátlépő.

Már a kormány félhivatalos lapja is arról ír, hogy visszavonják a határkerítés mellől a magyar katonát, mert tök fölöslegesen őrzik a semmit, amit senki nem akar elfoglalni. 

Ehhez képest Orbán Viktor, aki Magyarországot miniszterelnökként képviselte a berlini kancellárián, azt állította, hogy naponta 4-5 ezer migráns érkezne Magyarországon át Németországba, ha nem állítaná meg őket az általa építtetett határkerítés.

Magyarország végvári kapitány módjára Németországot is védi (...) Magyarországon 0-24 órában nyolcezer ember áll fegyverrel a határon, és védi azt a határt, ami keresztül, ha belépnek a migránsok, mennek Németországba.

Ezt mondta. Amiből világosan látszik, hogy

  1. a magyar miniszterelnök egy alternatív univerzumban él,
  2. nagyon sajnálja, hogy erre mindenki más is rájött,
  3. és deklaráltan véget ért a már évek óta inkább csak papíron létező migrációs válság, ami Magyarországot is érintette, és ami zsarolási potenciált, erőn felüli politikai súlyt jelentett az ország vezetőjének (és nem mellesleg újraválasztást).

Európában általában is kevesebb migráns/menekült/bevándorló érkezik. Akik mégis, azok is az afrikai Líbiából Olaszországon keresztül. A Magyarországon is átvezető ún. nyugat-balkáni útvonal, amelyen át előbb koszovói albánok 3 és fél éve, fél évvel később szíriai menekültek Törökországból akartak Ausztriába, Német- és Svédországba jutni, gyakorlatilag bezárt.

Orbán szerint az ő kerítése miatt, de akkor annak látszódnia kellene az rendőrségi adatokon, vagy szabad szemmel, a kerítésen kívül egyre halmozódó többszázezres tömeg látványában, de ilyen sem létezik. Az is lehetne még, hogy a kerítés Horvátország és Szlovénia irányába térítette el a vándorló tömeget, de erre semmilyen adat nem utal.

Az invázió már csak Orbán Viktor fejében létezik.

migris.pngAnnak 3 éve vége, és nem a magyar kerítés állította meg, hanem az EU megállapodása Törökországgal, amint Angela Merkel is említett a találkozójuk utáni sajtótájékoztatón. Orbán itt ismét leszögezte, hogy kormánya nem fogja visszafogadni azokat a migránsokat, akiket Magyarországon regisztráltak, mert nem itt léptek be először az Unióban.

Gyakorlatilag azt közölte ezzel, hogy kormánya nem támogatja a helyzet európai rendezéséről szóló  uniós megállapodást, ami a múlt hétvégén az ET-ülésen maga is megszavazott, mert a propagandában neki nagyon is jól jön a kaotikus helyzet.

Merkel azonban ezt egészet azzal söpörte le, hogy Magyarországról (vagy át) amúgy is csak nagyon kevés menekült érkezik Németországba.

Szóval nincs már jelentősége annak, hogy Orbán mit mond vagy mit akar.

Visszakerült arra a polcra, ahol 2015, a migrációs válság előtt volt.

Arról nem derült semmi, hogy mi volt berlini Merkel-Orbán találkozó valódi tétje. Merkel lekicsinylő megjegyzéséből az látszik, hogy nem a migráció, Orbán ugyanakkor azt mondta, hogy intenzív beszélgetés volt, ami - ha dekódoljuk - azt jelenti, hogy komoly, éles hangú vita folyt.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1214094987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.05. 16:59:31

Nyugaton ezt másképp látják: naponta érkeznek ezrével az illegális bevándorlók...

H3rold 2018.07.05. 17:42:22

Ha nem lenne kerítés, nemsokára megint erre vezetne a balkáni migrációs útvonal.

Tangooo 2018.07.05. 17:58:58

Elég gyenge felfogású a posztoló. Azért nincs napi többezer migráns, mert van a kerítés.
Ha nem lenn.... Erről szólt Orbán mondata, de úgy látszik ez magas a cikk írójának.

2018.07.05. 19:44:22

@látlelet: Ááá.. ne dőlj be.. ámítás ez. Nem hülyegyerekek, csak jómunkásemberek. Teszik a dolgukat, ahogyan a megrendelő kéri. Lehetne kevésbe eufemisztikusan is fogalmazni.. de az taga20 kompetenciája.

Amúgy gondolom egyiküknek sincs ajtó a lakásán és az autóját sem zárja be...

kunzoo 2018.07.05. 21:26:08

Egyszer már ezt a mesét előadta a blog

b1.blog.hu/2017/03/07/sajat_rendorsegenek_adatai_hazudtoljak_meg_orbant?full_commentlist=1#comments

Aztán akkor is kiderült hogy a visszakísérések nem jelennek meg ebben a statisztikában. Csak azok szerepelnek benne akik átjutottak a záron és az országon belül fogták el őket. Legalább nézzen utána a szerző a saját blogjában történtekre.

FCUK28 2018.07.06. 00:46:02

a b1 megfogadta, hogy napról-napra megpróbálják alulmúlni magukat, és eddig sikerül, úgy látszik, mindig van lejjebb,

az egy másik kérdés, hogy a szerzők mennyire tartoznak még a gerincesek közé, vagy ezt már rég feladták, és csak puhatestűként tudják elképzelni az életüket.

anonymand 2018.07.06. 04:53:34

@kunzoo:

Tudnál adni forrást, amiben a visszakísérések is szerepelnek?

chrisred 2018.07.06. 05:20:51

Szerencsére Aszadék most Szíria délkeleti részén akcióznak.

kunzoo 2018.07.06. 06:02:52

@anonymand:
A régebbi bejegyzésben a kommentelők kitúrták a rendőrség oldaláról. Ott megvan a 2017-es. Az ideit nem találom.

Behaton 2018.07.06. 07:39:37

"...és deklaráltan véget ért a már évek óta inkább csak papíron létező migrációs válság, ami Magyarországot is érintette..."

Hazugság. Tudja jól mindenki, ha nem lenne kerítés és határőrizet, újra nyílna a "balkáni útvonal".

Behaton 2018.07.06. 07:42:39

@chrisred: Trump lemondott Szíriáról. Még a kedvenc kurdjait is szembeköpte, ami, ismerve az amerikaiakat, nem is meglepetés. Asszadék visszaveszik azt amit lehet és egy csonka Szíriában újra kezdődhet az élet.

Behaton 2018.07.06. 07:51:29

"Arról nem derült semmi, hogy mi volt berlini Merkel-Orbán találkozó valódi tétje."

De azért büszkén kijelentitek, hogy visszakerült a polcra, tudva mindezt úgy, hogy a hétvégi brüsszeli csúcs központi, egyben legfontosabb témája a migráció volt. Saját magatokat hazudtoljátok meg.

"Szóval nincs már jelentősége annak, hogy Orbán mit mond vagy mit akar."

De már bontanátok a pezsgőt és a kerítést.
Mondjuk érdekelne egy B1-es cikk arról, hogy szerintetek a Görögországon és Bulgárián át EU-s területre érkezett, ott nem, de nálunk regisztrált menekültek ide kerüljenek-e vissza, vagy az említett két ország jeleskedjen a befogadásban?
Azaz megérte-e a görög nemtörődömség és beleszarás és a bolgár helyezkedés?

chrisred 2018.07.06. 08:05:52

@Behaton: Trump talán igen, de Netanyahu nem fogja tűrni az Iránnal kezdődő és a Hezbollahhal végződő siíta félhold megerősödését. Az a rész Szíriában, amiről szó van, Izrael határainál terül el.

chrisred 2018.07.06. 08:09:26

@Behaton: A dublini rendelet szerint, ha nálunk regisztráltak, hozzánk kell visszaküldeni. Aztán nekünk meg a görögökkel kell lejátszani a csörtét.

Behaton 2018.07.06. 09:38:01

@chrisred: Mivel a görögök eddig is szartak az egészre, nagy az esélye annak, hogy az a 30 ezer nálunk landolna, néha nyugatra szökne...aztán visszahoznák...újra szökne...
Tehát teljesen érthető és elfogadható a magyar kormány azon álláspontja, hogy nem kérünk ezekből a migránsokból. A görögök és a bolgárok hibáit nem nekünk kell helyrehozni és nem nekünk kell szopni miatta. Pláne nem úgy, hogy Merkel mami biztató szavai csábították ezen bevándorlókat.

Behaton 2018.07.06. 09:45:32

@chrisred: Igen, Daraa városáról van szó, melyet orosz segítséggel vesznek vissza. És, hogy Izrael mit tűr? Például ezt igen. Egy orosz gépet sem basztattak. Mivel az iráni és a libanoni csapatok ebben nem vesznek részt, így őket sem támadják. És igen, mivel Trump tojik Szíriára, marad Aszad és ezt Izraelnek is le kell nyelnie. Sőt, azt is, hogy Törökország jelentős befolyással bír majd a jelenleg is ellenőrzése alatt álló északi területeken.
Továbbra is kérdés a szabad és önálló Kurdisztán sorsa. Mivel az amerikaiak átbaszták a kurdokat, ahogy annak idején a grúzokat és most az ukránokat, könnyen elképzelhető, hogy a törökök katonai erővel akadályozzák meg ennek létrejöttét.

syria.liveuamap.com

chrisred 2018.07.06. 09:52:14

@Behaton: Ja, de ha továbbgondolod, a németek is pont ugyanennyi joggal mondhatják, hogy nem kérnek a Magyarországon regisztrált menedékkérőkből.

Behaton 2018.07.06. 09:58:36

@chrisred: Így van, de ez nem jelenti azt, hogy nekünk kell eltakarítani más szarát. Nem kérünk ebből. A németek hívták, a görögök engedték...és most ránk mutogatnak.
- Te róka! Verjük meg a sapkás nyulat...

chrisred 2018.07.06. 10:01:32

@Behaton: A németek hívták, a görögök engedték, mi meg más országok felé tereljük őket. Nagyjából ez a közös uniós menekültpolitika...

2018.07.06. 10:05:15

@chrisred: Ugyebár az lenne az igazi, ha az előnyeit élvezhetné a két nagy, a slummal meg küzdjön a perem.
Az nyilván közös érdekek mentén kialakított politika lenne.
Apropos... nekünk mi érdekünk is fűződik ehhez az egészhez, azon túl, hogy a ballibek szerint ezzel kapnánk egy kis piros pontot?

Behaton 2018.07.06. 10:08:48

@chrisred: Az, hogy a németek és a görögök még nem találták meg azt a balekot, aki elviszi helyettük a balhét, az legyen az ő gondjuk.
A közös EU-s bevándorláspolitika meg azért olyan amilyen, mert a hajlandók csoportja kérne a dolgozni vágyó és képzett bevándorlókból, legyenek ezek bármennyire is kevesen, és szétterítené a dolgozni nem akaró és képzetlen bevándorlókat, legyenek ezek bármilyen sokan is, a nem hajlandók csoportja között.

chrisred 2018.07.06. 10:12:53

@Womb Raider: Ezzel kapcsolatban van egy száraz és könyörtelen tény, az uniós országok földrajzi elhelyezkedése, ami nagyjából meghatározza, hogy melyik országok érintkeznek közvetlenül a harmadik országból érkezőkkel. Ha az ezzel kapcsolatos terheket nem osztják el arányosan és logikusan a tagországok között, akkor a schengeni zóna lényegében halott ügy.

chrisred 2018.07.06. 10:13:49

@Behaton: Közös bevándorlási politika nincs, az tagországi hatáskör.

Róbert László 2018.07.06. 11:08:09

@Behaton: Nyugi a migráns csak tévedésből jött felénk. Aki bejutott az is fejvesztve menekült volna kifelé ha hagytuk volna. Ez a többségnek szegény világ nekik sem kell. Tehát nálunk soha sem volt és a jövőben sem lesz migráns kérdés. Kivéve ha az államunk újra be nem fogad titokban 3000 Főt, amiről a közvélemény mit sem tud.

Róbert László 2018.07.06. 11:10:15

@Behaton: Nyugi a migráns csak tévedésből jött felénk. Aki bejutott az is fejvesztve menekült volna kifelé ha hagytuk volna. Ez a többségnek szegény világ nekik sem kell. Tehát nálunk soha sem volt és a jövőben sem lesz migráns kérdés. Kivéve ha az államunk újra be nem fogad titokban 3000 Főt, amiről a közvélemény mit sem tud.

Behaton 2018.07.06. 11:39:21

@chrisred: Nagy többségük bevándorló. Mivel létszámuk miatt bizonyos tagországokban már problémát jelentenek ezért menekültnek hívják őket és abban bíznak, hogy a közös menekültpolitikára hivatkozva szétteríthetik a szar a tagországok között.

Néhányan néha kiesnek a szerepükből és beszélnek a bevándorlás hasznosságáról, munkás kezekről, szakképzett, több nyelvet beszélő bevándorlókról, Európa tervről, de ez csak rövid ideig tart...Valakik valamit nagyon elbasztak és szétkennék a szart, hogy ne legyen akkora a kupac a saját portájuk előtt.

Behaton 2018.07.06. 11:41:20

@Róbert László: De valamiért nyugatról vissza akarják küldeni ide egy részüket. Vajon miért?
Hisz ők sem kérnek belőlünk és mi sem kérünk belőlük...

2018.07.06. 11:44:46

@chrisred: Pontosan.. mi szűrjünk, kezeljük a beözönlő tömeget (végezzük el a piszkos munkát, lehet majd nácizni, meg szögesdrótozni) aztán a föle úgyis átvonul a németek irányába..akik vagy befogadják (ha hajlandó munkába állni) vagy visszazsuppolják hozzánk, hogy szondja:
"Másik részről pedig elkezdenek nyomást gyakorolni a többi EU-s tagállamra, hogy ha már nem voltak képesek megállapodni a dublini rendeletnek nevezett európai menekültügyi rendszer reformjában, akkor tartsák be az elavult szisztéma egyik sarokkövét, vagyis azt, hogy ha valahol foglalkozni kezdtek egy menekülttel, akkor vállalni kell érte a felelősséget hosszabb távon is. "
(444.hu)
Hogyan is mondta Hofi??? Lóf@szt, Mutti!

2018.07.06. 11:47:31

@Róbert László: "Ez a többségnek szegény világ nekik sem kell."

El vagyon kend tájolva.. Azt mondják, hogy refudzsísz (no fingerprints) és a halál torkából futnak nagy rémülten.. Nálunk béke és munkalehetőség is van és tippem szerint az átlagos életszínvonal is felette van egy túlnépesedett, háborús övezeténél... vagy valakik füllentenek és csak a sáska üzemmód működik.

chrisred 2018.07.06. 11:48:19

@Behaton: Ha valaki a származási orsága szerinti helyzete miatt jogosult menekült státuszra, és menedékkérelmet nyújt be, akkor mindenképpen szükséges elbírálni, függetlenül attól, hogy neki milyen távlati tervei vannak a befogadó országban.

chrisred 2018.07.06. 11:52:24

@Womb Raider: Ezt Merkel mondta? Pedig éppen eleget élt a keleti blokkban, tudnia kellene, hogy errefelé a hatóságoknak nem szokásuk felelősséget vállalni. Voltaképpen azt is nagy kegynek tekintik, ha hajlandóak foglalkozni egy ügyféllel.

Behaton 2018.07.06. 11:56:46

@chrisred: És ezt ki is használják a január elsején született, felnőttnek kinéző, magát kiskorúnak valló, koromfekete szírek.
:DDD
Mintha az EU homlokára lenne írva, hogy:
- Naiv vagyok. Basszatok át nyugodtan.

2018.07.06. 11:59:54

@chrisred: Én már nem tudom, ki, mikor, mit mondott. Holnap mást mond..
444.hu/2018/07/06/megse-zarjak-tranzitzonakba-a-menekulteket-a-nemet-hataron

Nem lesznek TRANZIT ZÓNÁK (gondolom az nem liberálisan pc) hanem TRANSZFER KÖZPONTOKAT LÉTESÍTENEK

Egyébiránt ugyebár mi módon vállaljon felelősséget a magyar hatóság, hogy a kikényszerített rövid ügyíntézési határidő alatt biztonsággal képes identifikálni a dokumentumok nélkül érkezőket és feltárni a migráció valódi okát?
Amikor a sztenderd migráns szír és 17 éves... bőrszíntől, beszélt nyelvtől függetlenül.
Bűzlik ez az egész

2018.07.06. 12:00:29

@Behaton: :)))) Páfff.. szóval nem csak nekem szúrt szemet.

chrisred 2018.07.06. 12:07:11

@Behaton: Hogyan használják ki? Minél kevesebb adatot adnak meg magukról, annál kisebb az esélye az azonosításnak, azonosítás nélkül pedig a menekült státusz elismerése nem lehetséges.

retkeslaci 2018.07.06. 12:07:15

A balkáni útvonal azért csendesebb ma, mert Orbán odavert az iszlamistaknak Röszkénél és Európában egyedülálló módon terrorizmusnak minősítette az államhatárra támadást.
Úgyhogy a balkáni útvonal Szlovénia felé terelődött. Az osztrákok pont ezért hápognak is, mert nekik tovabbra is jut migri Olaszországból és Szlovánia felől.

Az olasz és spanyol kormányok puhanysága miatt oda máig napont ezrével érkeznek Afrika mélységeiből migrik.

Ugyanez lenne a balkáni útvonallal is, ha Orbán pár éve nem keményít be.

chrisred 2018.07.06. 12:08:43

@Womb Raider: Milyen rövid ügyintézési határidő? Az idegenrendészeti ügyekre nem vonatkoznak az általános közigazgatási határidők.

Csaba Sz 2018.07.06. 12:19:00

Nem véletlenül készült a kerítés.

2018.07.06. 12:35:54

@chrisred: Amíg nem bírálod el a kérelmét, addig elvileg nem léphet be..na, de akkor jön a sipákolás, hogy a határőrök megetetik a kutyáikkal a migráns csecsemőket, a nőket megerőszakolják, éhezés dúl a tranzit zónában, zsúfoltság uralkodik és gyenge a térerő.
..és különben is, tiszta Auswitz, Európa határán..jájájáj.

Milyen eszköze van a magyar hatóságnak arra, hogy a behazudott adatokat ellenőrizze??? Mennyi időt vesz igénybe?

chrisred 2018.07.06. 12:40:09

@Womb Raider: Nem általános szabály, hogy addig nem léphet be, amíg el nem bírálják a kérelmét.

chrisred 2018.07.06. 12:41:50

@Womb Raider: Az adatok ellenőrzése a ráfordított erőforrásokon és a szakértelmen múlik.

Behaton 2018.07.06. 12:51:55

@chrisred: Így kaphatott menekültstátuszt Bin Laden testőre, vagy az iraki gyilkos, akit onnan kellett visszaráncigálni...stb...stb...

De addig nincs baj, amíg a megfelelő szakértelemmel elbírált "menekültek" Nyugat-Európában maradnak. Az erőforrásaikat meg majd használják a kitoloncolások lebonyolítására....Minket hagyjanak ki ebből.

2018.07.06. 12:57:01

@chrisred: "Nem általános szabály, hogy addig nem léphet be, amíg el nem bírálják a kérelmét."

A józan ész és a józan, saját érdekeiket szem előtt tartó országok bezony így is járnak el. Te komolyan hiszed, hogy az a "menekült" kinek vaj van a füle mögött és egyszer átjutott a dróton, az majd 3 hónap után visszakullog, hogy bocsi, akkor én visszamegyek, ha nem látnak szívesen???

" Az adatok ellenőrzése a ráfordított erőforrásokon és a szakértelmen múlik."
Az erőforrások meg úgy gyünnek, keletkeznek a vákuumból.. ja..nem, azokat valaki adók formájában elvonja. Nosza, költsünk százmilliókat, hogy a teljes muszlim világ belügyi szerveitől adatokat gyűjthessünk.

Behaton 2018.07.06. 13:09:33

@Womb Raider: Egy ideig minden, magát szírnek valló migráns Aleppo-ból érkezett. Miután a szír kormánycsapatok visszafoglalták a lázadóktól, hirtelen minden menekült homs-i lett, majd Homs visszafoglalása után Rakka...
És továbbra is megmarad az, hogy szír menekült vagyok, mert a polgárháború alatt a nyilvántartások jó része megsemmisült, eltűnt...
Ugyanez átfordítható Líbiára is...
Az arab tavasz sikereinek gyümölcsét aratja le most Európa. Köszönjük.

chrisred 2018.07.06. 13:22:34

@Behaton: Az arab tavasz nem ok, hanem már következmény volt.

chrisred 2018.07.06. 13:29:05

@Womb Raider: Ha valakinek vaj van a füle mögött, az már kiderül az azonosítás, vagy annak eredménytelensége alapján, ezért indokolatlan a teljes eljárás végéig a határon kívül tartani.

Érdekes, hogy szavakban a migráció kezelése az ország legfontosabb feladata ebben az évezredben, de ha konkrét feladatellátásról lenne szó, akkor egy másodosztályú csapat nézőt soha nem látó stadionjának építése előbbre való.

2018.07.06. 13:31:53

@Behaton: "mert a polgárháború alatt a nyilvántartások jó része megsemmisült, eltűnt..."

Ejjj... micsoda balszerencse.. szegény menekültet az ág is húzza.

www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.bulgarien-frontex-aktion-23-schleuser-festgenommen.dc8951a3-1259-4eed-8ae1-42ecb7a48f11.html

Ahh.. nincs itt semmiféle migráció, tessék kérem továbbhaladni.

2018.07.06. 13:35:13

@Womb Raider: www.facebook.com/semso.muminovic.56/videos/824174171110225/

Ennyi randa szakállas nőt és csecsemőt még nem láttam...

kalapácstollú 2018.07.06. 14:16:02

"Napok óta egyetlen migráns sem akart Magyarországon át Németországba migrálni, de Orbán Viktor szerint naponta 4-5 ezret állít meg a kerítés."

Lehet, hogy téved/nincs igaza Orbán(nak). Ami viszont biztos, hogy a fenti mondat két része között nincs ellentmondás: miért is akarnának erre jönni a migránsok, ha itt kerítés és határőrizet akadályozza őket ebben? Nyilván nem hülyék és nem arra fognak menni, ahol a legnagyobb az ellenállás. Mikor még nem állt ez a védelmi vonal, valóban napi 5 ezer körüli volt a határt átlépők száma. Ha megszűnne ez a védelem, ismét könnyen jöhetnének a magyar határon át. Feltételezhetőleg jönnének is.

teéjesenmindegy 2018.07.06. 14:38:48

Napok óta egy szúnyog, meg légy sem jött be a lakásomba. Ezért most nickgrabowszki próféta útmutatása alapján le is bontom a szúnyoghálót.

Lms Fkt 2018.07.06. 14:39:21

Mi van,ha az egész,országunkon áthaladó migránshullámot éppen Orbán és a Fidesz rendelte meg,akár magától Sorostól,akinek az ösztöndíjain az egész ifibagázs nevelkedett?Tiszta sor: migrációs vészhelyzetet előidézni az országban,jó alaposan fellépni ellene,jó sok pénzből határzárral,és folyamatos migránsellenes politizálással,és ezzel választást lehet nyerni,legalábbis a kevésbé művelt vidéki választóknál,de ez épp elég...nem utolsósorban ezzel a politizálással el lehet tüntetni a nagy ellenfél jobbikot a süllyesztőben,pont a vidéki Magyarországon,ahol szinte a legerősebb volt.A Sorosozás,meg a Soros törvény ezek után csak színház,nyilván az érintettek tudtával,közreműködésével.A 2018 előtti négy évben semmi másról nem szólt a Fidesz-kormányzás,csak a migránsozásról meg sorosozásról,meg persze a strómanok kitöméséről...Ennek a kormányzásnak az eredménye az oktatás,egészségügy,nyugdíjalap,és sok egyéb terület siralmas állapota...és persze a gyengülő forint is...de szerintük mindent rá lehet fogni a külső ellenségre,Sorosra,Brüsszelre,és az ostoba szavazótábor ezt be is szopja,még ha szegényedik is.Már-már a sokévtizedes Észak-Koreai demagóg politika hasonmását láthatjuk itthon is.

Lms Fkt 2018.07.06. 14:40:24

Mi van,ha az egész,országunkon áthaladó migránshullámot éppen Orbán és a Fidesz rendelte meg,akár magától Sorostól,akinek az ösztöndíjain az egész ifibagázs nevelkedett?Tiszta sor: migrációs vészhelyzetet előidézni az országban,jó alaposan fellépni ellene,jó sok pénzből határzárral,és folyamatos migránsellenes politizálással,és ezzel választást lehet nyerni,legalábbis a kevésbé művelt vidéki választóknál,de ez épp elég...nem utolsósorban ezzel a politizálással el lehet tüntetni a nagy ellenfél jobbikot a süllyesztőben,pont a vidéki Magyarországon,ahol szinte a legerősebb volt.A Sorosozás,meg a Soros törvény ezek után csak színház,nyilván az érintettek tudtával,közreműködésével.A 2018 előtti négy évben semmi másról nem szólt a Fidesz-kormányzás,csak a migránsozásról meg sorosozásról,meg persze a strómanok kitöméséről...Ennek a kormányzásnak az eredménye az oktatás,egészségügy,nyugdíjalap,és sok egyéb terület siralmas állapota...és persze a gyengülő forint is...de szerintük mindent rá lehet fogni a külső ellenségre,Sorosra,Brüsszelre,és az ostoba szavazótábor ezt be is szopja,még ha szegényedik is.Már-már a sokévtizedes Észak-Koreai demagóg politika hasonmását láthatjuk itthon is.

szepipiktor 2018.07.06. 14:56:05

Istenem, de remek ez a habonyi riposztos retorika!
Ugye úgy 30-as IQ-tól felfogja bárki a csúti mondatait, de itt nem ez a lényeg, hanem a propaganda.
Igaz lenne a poszt, ha nem lenne naponta rengeteg migrán más útvonalakon!
De ugye, ha tudom, hogy X irányban 1000 km-re nem lehet átmanni, míg Y irányba igen, akkor ki az a barom, aki X irányba próbálkozik.
Nem azért nem jönnek erre, mert nincsenek, hanem mert már tudják a szervezők, hogy erre nem fog sikerülni.
Így tehát még igaza is van a kis falusi falábúnak.

szepipiktor 2018.07.06. 14:56:36

Istenem, de remek ez a habonyi riposztos retorika!
Ugye úgy 30-as IQ-tól felfogja bárki a csúti mondatait, de itt nem ez a lényeg, hanem a propaganda.
Igaz lenne a poszt, ha nem lenne naponta rengeteg migrán más útvonalakon!
De ugye, ha tudom, hogy X irányban 1000 km-re nem lehet átmanni, míg Y irányba igen, akkor ki az a barom, aki X irányba próbálkozik.
Nem azért nem jönnek erre, mert nincsenek, hanem mert már tudják a szervezők, hogy erre nem fog sikerülni.
Így tehát még igaza is van a kis falusi falábúnak.

szepipiktor 2018.07.06. 14:57:33

Istenem, de remek ez a habonyi riposztos retorika!
Ugye úgy 30-as IQ-tól felfogja bárki a csúti mondatait, de itt nem ez a lényeg, hanem a propaganda.
Igaz lenne a poszt, ha nem lenne naponta rengeteg migrán más útvonalakon!
De ugye, ha tudom, hogy X irányban 1000 km-re nem lehet átmanni, míg Y irányba igen, akkor ki az a barom, aki X irányba próbálkozik.
Nem azért nem jönnek erre, mert nincsenek, hanem mert már tudják a szervezők, hogy erre nem fog sikerülni.
Így tehát még igaza is van a kis falusi falábúnak.

2018.07.06. 15:05:55

Eszetlen b1! Még jó, hogy nem jönnek erre, ha itt a kerítés. Ha nem lenne kerités, jönnének.

Cycmen 2018.07.06. 15:08:09

@Lms Fkt: "Mi van,ha az egész,országunkon áthaladó migránshullámot éppen Orbán és a Fidesz rendelte meg,akár magától Sorostól,akinek az ösztöndíjain az egész ifibagázs nevelkedett?"

Mondd, te tényleg ennyire hülye vagy?

Cycmen 2018.07.06. 15:12:41

@Lms Fkt: ".Már-már a sokévtizedes Észak-Koreai demagóg politika hasonmását láthatjuk itthon is."

Nem láthatjuk, Kim mellett ti nem sokáig ugatnátok.

A tudomány sosem téved! 2018.07.06. 15:22:02

Nincs is menekültválság, miről beszéltek?
Megírta az igazmondo index.

chrisred 2018.07.06. 15:26:37

@kalapácstollú: Vagyis Magyarország rendkívüli áldozatokat hozott azért, hogy a német idegenrendészetnek nem a Magyarországon, hanem Szlovénián keresztül érkezők menedékkérelmeit kelljen elbírálnia. :)

2018.07.06. 15:28:40

Ez az egész migráncs téma már uncsi.
Olyan ez, mint az UFO-láz a 70-es években.

Vannak UFO-k? Bizonyosan.
És láttál egyet is mostanában? Áááá, nem!
Akkor mi az anyádról beszélsz vakegér?

Van Isten? Bizonyosan.
És láttad is? Áááá, nem!
Akkor mi az anyádról beszélsz vakegér?

2018.07.06. 15:29:36

Ez az egész migráncs téma már uncsi.
Olyan ez, mint az UFO-láz a 70-es években.

Vannak UFO-k? Bizonyosan.
És láttál egyet is mostanában? Áááá, nem!
Akkor mi az anyádról beszélsz vakegér?

Van Isten? Bizonyosan.
És láttad is? Áááá, nem!
Akkor mi az anyádról beszélsz vakegér?

2018.07.06. 15:30:30

Ez az egész migráncs téma már uncsi.
Olyan ez, mint az UFO-láz a 70-es években.

Vannak UFO-k? Bizonyosan.
És láttál egyet is mostanában? Áááá, nem!
Akkor mi az anyádról beszélsz vakegér?

Van Isten? Bizonyosan.
És láttad is? Áááá, nem!
Akkor mi az anyádról beszélsz vakegér?

sas70 2018.07.06. 15:30:31

Nem az a kérdés, hogy jönnek-e menekültek, hanem az, hogy van-e alternatív univerzum!?
Amíg Orbán azt mondja, addig van, semmi más nem érdekes! Majd ha mást mond, akkor más lesz!

retkeslaci 2018.07.06. 15:36:04

@Látens Inszinuáció: nem témába vág, de erdeklődnek, hogy egészséged hogy szolgál?

Sir Galahad 2018.07.06. 15:43:32

Szegény Merkelnek ez jutott az utolsó napjaira: hogy egy szegény kelet-európai ország általa addig lenézett, lefasisztázott vezetőjével parolázzon kínkeserves mosolyt mímelve, hátha ez elnyújtja egy kicsit a vergődést a bukás előtt. Lehet, hogy egy kicsit elnyújtja - és?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.06. 15:43:44

@chrisred: Én nem értem mit sz@roznak a hatóságok. Nincs hiteles papír, nem azonosítható, elutasítani azonnal, visszatoloncolni Afrikába vagy közel-Keletre, amilyennek hazudta magát.
Ha ellenáll vasra verni és úgy visszatoloncolni. PONT.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.06. 15:47:29

@szepipiktor: DE ha a szervezők megneszelik, hogy a DK lebontotta a kerítést, egy hét múlva megin ezrével lesznek akik itt próbálnak illegálisan határt átlépni...

Mondjuk az egy másodrendű dolog, hogy a kerítés miatt a csempészek is szívják a fogukat, erről valahogy mindenki elfeledkezik, mert ugyan nem ez volt a kerítés célja, ez csak egy másodlagos eredmény :-)

morph on deer 2018.07.06. 15:53:00

@szepipiktor:
“Nem azért nem jönnek erre, mert nincsenek, hanem mert már tudják a szervezők, hogy erre nem fog sikerülni.”

És akkor merre mennek, ha erre nem?
Tudod, az a “napi 4-5000”?

Ha nincs naponta 4-5000 migráns a magyar határnál, - amit ugye 8000 fegyveres véd - akik mind Németországba igyekszik, akkor miért mondta orbán, hogy van?

Csak nem hazudott a világ füle hallatára?

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.07.06. 15:53:46

@Lms Fkt: " ... Ennek a kormányzásnak az eredménye az oktatás,egészségügy,nyugdíjalap,és sok egyéb terület siralmas állapota...és persze a gyengülő forint is...de szerintük mindent rá lehet ... "

Aha, értem, a kb 30-40 éves technikai lemaradás mind az egészségügyben mind az oktatásban az utóbbi 8-9 évben keletkezett.... nem semmi eredmény a fidesztől. :-)

tudom még ajánlani a közműves írásomat ebben a témában:
maganvelemenyem.blog.hu/2017/08/02/rohadnak_a_csovek_elfolyik_a_viz_a_gecibe

Mert mindig mindenér a kúrmány a hibás :-)

morph on deer 2018.07.06. 16:00:38

@teéjesenmindegy:
“Napok óta egy szúnyog, meg légy sem jött be a lakásomba.”

Ezért aztán kiállsz a sajtó nyilvánossága elé, és azt állítod, hogy “naponta 4-5000” szunyogot tart vissza a te szunyoghálód attól, hogy mind a harmadik szomszédodra támadjanak?

Vagy igazat mondasz, és azt mondod, hogy “igaz ugyan, hogy nincs se szunyog, se légy, de elővigyázatosságból hagyom a helyén a szunyoghálót”?

Mert van ám olyan is, hogy valaki időnként igazat is mond, tudod?

Igaz, azok nrm is fideszesek...

morph on deer 2018.07.06. 16:06:26

@valaki nagyon más:
“Eszetlen b1! Még jó, hogy nem jönnek erre, ha itt a kerítés. Ha nem lenne kerités, jönnének.”

Már az előbb is kérdeztem: akkor merre mennek, ha nem erre?
Melyik másik EU-s határon zúdul át az a napi 4-5000 migráns, akikről orbán vizionál?

El nem tűnhettek!
Mert az nem lehet, hogy viktorka össze vissza hazudozik, ugye?

BiG74 Bodri 2018.07.06. 16:23:31

A tökömet, hát mit mondjon? Ha kicsit bele gondoltok akkor megint olyan helyen szálkáztok szöveget, ahol a viktor alapból nyerésre áll. A ló meg nem vak, csak bátor!

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.06. 16:34:37

@Magánvéleményem: "Aha, értem, a kb 30-40 éves technikai lemaradás mind az egészségügyben mind az oktatásban az utóbbi 8-9 évben keletkezett."

Az oktatást egész hamar tette tönkre a csúti geci. A hofman rózsának talán egy év se kellett, hogy viszaporoszosítsa.

Az a baj, hogy a geci semmiért nem vállalja a felelősséget. A gyúrcsány a hibás, Soros György, mindenki, csak ő nem. Hát kinek kéne vezetnie ezt a kurva országot?

Cycmen 2018.07.06. 16:45:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Az oktatást egész hamar tette tönkre a csúti geci. A hofman rózsának talán egy év se kellett, hogy viszaporoszosítsa.

Mondj már példát hogy mi poroszos az oktatásban? Nem gyújthatnak rá óra közben, meg a szülők többet ülnek ha tanárt vernek? Vagy hogy tanulniuk kell????? Gyakorló apaként, meg utcán közlekedőként látom némelyik gyerek mekkora selejt, rájuk fér a nevelés.

morph on deer 2018.07.06. 16:45:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ugye hülyéskedsz?
Ha már nem a Putyin, akkor a Mészáros Lőrinc!
Hamarosan úgy is rá fog kényszerülni, hiszen övé lesz a “többségi tulajdon” a “Magyarország” nevű kócetájban...

morph on deer 2018.07.06. 16:50:39

@Cycmen:
“látom némelyik gyerek mekkora selejt, rájuk fér a nevelés.”

Most mit idegeskedsz?
A jövő fideszeseit látod, semmi kétség!
Rengeteg kis Németh Szilárd hadügy államtitkár sürög forog körülötted, fel kéne ismerned..!
Övék a jövő..!

2018.07.06. 16:52:17

@morph on deer: Nem zavar, hogy a határtól délre több országban is ott dekkolnak a megélhetési "menekültek, mert nem tudnak továbbmenni? Egyre kevesebb útvonalon, egyre veszélyesebben jutnának csak tovább. Ott dekkolnak, mert hátha Merkel elvtársnő megint megkér mindenkit az összes EU és német törvényt megszegve, engedjék be őket. Mint tette ezt néhány éve, most meg meg van sértődve, hogy nem akarjuk visszavenni őket.

Cycmen 2018.07.06. 16:53:19

@morph on deer: Jobb lenne ha nem válnának akkora primitív állatokká mint például te. Amit itt is összeirkálsz az egy katasztrófa.

morph on deer 2018.07.06. 16:58:01

@Cycmen:
Na várjál, hogy akkor miket fogsz olvasni, ha én leszek a hadügyi (honvédelmi?) államtitkár, aki még az alkotmányozásba is belepofázhat..!

teéjesenmindegy 2018.07.06. 17:03:57

@morph on deer: Te nagyon hülye!
Ha múlt hónapban napi 40 szúnyog csípett meg, a háló felszerelése óta pedig egy sem, akkor azt nem lehet kijelenteni, hogy napi 40 csípéstől óv meg a háló?

A szomszéd oldja meg a saját szűnyogproblémáját. Én nyilván nem fogok oda hálót csinálni, se jogom, se lehetőségem sincs rá.

Ok-okozat. "“igaz ugyan, hogy nincs se szunyog, se légy, de elővigyázatosságból hagyom a helyén a szunyoghálót”" Ja. Esetleg azért nincs szúnyog, mert fent van a háló? AZ nem lehet ugye?
Beszarás, hogy mennyire hülyék vagytok.

morph on deer 2018.07.06. 17:05:15

@valaki nagyon más:
“Nem zavar, hogy a határtól délre több országban is ott dekkolnak”

Mondjál már pár olyan országot, légyszives, ahol azért torlódnak, mert 8000 magyar végvári vitéz talpig fegyverben védi a drótkerítés testi épségét!

Az meg ugye halálbiztos, hogy se jobbról, se balról nem lehetne elballagni a mi hősies kerítésünk mellett, ezért inkább “dekkolnak” - valahol.

Hát persze!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.07.06. 17:09:23

Ide figyeljetek, ti seggfejű barmok! Kurvára elegem van már abból, hogy újra és újra eljátsszátok ezt a faszságot! A kerítés azért épült, mert be akartak jönni, mindenhol, az egész határ hosszában, bejelentkezés nélkül! És be is jöttek, ezrével! Vagy ti nem láttátok? Most, hogy van kerítés, nem akarnak bejönni, mert máshol könnyebb, ez tényleg nem érthető?! Ha hálistennek már nincs nyomás, akkor most mit akartok, bontsuk le a kerítést megint, ahogy a nagy boldog uniós ökörködés kezdetén csinálta az egész idióta Európa?! Aztán megint jöhetnek a szutykosok, hogy ti boldogok lehessetek, a faszom se tudja, hogy végül is miért!

Értem én, hogy utáljátok Orbánt, de az miért jó nektek, ha azt mondogatjátok, hogy Orbán még mindig Merkel csicskása? Merkelt jobban szeretnétek? Akkor viszlát, menjetek innen a picsába, költözzetek ki Merkel anyó birodalmába, ott aztán vár benneteket a fene nagy jólét, a sok szíriai és török között nektek is jut hely, barátkozhattok velük!

kunzoo 2018.07.06. 17:14:15

@morph on deer:
Összezsúfolódtak boszniában. Az index is cikkezett róla. Több tízezren vannak. Görögországban is vannak hatvanezren. Szerinted ők görögbe vágynak?

chrisred 2018.07.06. 17:20:29

@Magánvéleményem: Sztálin se értené. "Mi a franc az a jogállam?"

morph on deer 2018.07.06. 17:25:28

@teéjesenmindegy:
“a háló felszerelése óta pedig egy sem, akkor azt nem lehet kijelenteni, hogy napi 40 csípéstől óv meg a háló? ”

Hát, ha egy szúnyog sem jön a háló közelébe sem, akkor ugyan ki lehet jelenteni, de ugyanolyan hitrltelen lenne, mint orbán tegnapi blablája.

Ugyanakkor honnan tudod, hogy a szunyoghálód 40-50, és nem 300 szunyogot tart(hat)ott volna vissza, ha lett volna szunyog egyáltalán?

Mégis, mi az akadálya az igazmondásnak?
Mi lett volna a hátránya annak, ha orbán azt mondja, ami valójában van?

Talán akkor nem tartaná a fél világ egy próbálkozó, hazug kis féregnek?

Aki a szolidaritás hiányát egy túldimenzionált drótkerítéssel próbálja pótolni, amiről mindenki tudja, hogy bullshit..?

Gondolod, hogy akkor kevesebben támogatnák, a szokása ellenére hirtelen elkezdene igazat mondani?

Miért, te otthagynád, ha nem hazudozna össze-vissza?

Vagy az már nem is menne neki?

kunzoo 2018.07.06. 17:27:26

@morph on deer:
A horvátok is lezárták a határt annak hatására hogy mi lezártuk. Az osztrákok a szlovén határra ajtócskát tettek oldalelemekkel. Románia felé át kéne úszni a Dunát ami ott jóval nagyobb mint nálunk. Nem olyan egyszerű kikerülni.

morph on deer 2018.07.06. 17:38:02

@kunzoo:
“Görögországban is vannak hatvanezren. Szerinted ők görögbe vágynak?”

Mert a magyar drótkerítés már Görögországban is érezteti hatását?

Akkor a románokhoz honnan mennek?

Vagy csak ők akaják elhagyni Görögországot, a másik hatvanezer meg csak Magyarországon keresztül lenne hajlandó eltávozni, de mivel egy délceg drótkerítés és nyolcezer végvári vitéz védi Németországot nálunk, így eszükbe se jut?

És ez így nem vicc, ugye?
;)

morph on deer 2018.07.06. 17:46:51

@kunzoo:
“Nem olyan egyszerű kikerülni.”

Ez eddig mind rendben is lenne, de ehhez minek kell még hazudni is?
Ráadásul mindenki tudja, hogy valójában NINCS olyan napi 4-5000 migráns akiktől 8000 fegyveres védi meg naponta Németországot a magyar határon!

Mihez kell ez az avítos “végvári vitéz” duma 2018-ban ahelyett, hogy az érdemi kérdések megoldásáról lenne szó?

Ménár Atya 2018.07.06. 17:47:02

Az egyetlen igazság a blogban, hogy már tényleg nem jönnek a migránsok.
Na nem valamiféle eu-török megállapodás miatt ahogy a kedves blogger álltja, hanem szimplán azért, mert kerítés van,katonák, vízágyú , meg verés ha kell aki itt okoskodik és erőszakosan be akar lépni.
A migráns válság közel sem oldódott meg, ezek jönnek, ha kell ha nem.
Annyi változott, hogy akik eddig minket fasiztáztak, azok most a magasba köptek,és nyitott szemmel a nyáluk alá álltak.
Pedig nem is tudják milyen lehetőség rejlik a migránsokban, mit szalasztanak el............ :D
Vagy is hogy inkább kezdik félteni az állásukat, mert a nyitott kapuk nem léteznek, csak kecskebaxó arabok, meg mindenféle kétes élősködő náció,akit betelepítettek, és ezért a helyi lakosságot elnyomták,félrevezették, hazudtak,letagadtak neki mindent, a sajtót a rendőrséget befolyásolták.
Egyszóval ugyanolyan gecik voltak,mint a legsötétebb diktatúrában voltak a politikusok.
Szóvala migrációs válság java még csak most jön, amikor majd a visszatelepítéssel szembesülnek a bevándorlók, nem hiszem, hogy simán felülnek a kabuli repcsire.
A kerítésünk meg kiválóan működik, és megakadályozta a csürhe inváziót, ez a száraz tény.
Viktor meg még kb 2-3 évig elvan ezzel, mert addig biztos húzódik szerintem,
és majd jön az utcai harc is a német ,svéd városokban.....

kunzoo 2018.07.06. 17:49:16

@morph on deer:
Igen, érezteti. Hiszen max csak Szerbiába illetve Boszniába juthatnak el. Ami csóringerebb hely mint Görögország, ráadásul újból kikerülnek az EU területéről. Azt pedig nem szeretnék.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.06. 17:51:10

@Cycmen: "Mondj már példát hogy mi poroszos az oktatásban?"

Mi az, hogy példát??? Maga az oktatás poroszos. Maga az oktatási rendszerünk a példa, amit kérsz.

A tanár kiáll a katedrára, elmondja az anyagot, a diák csendben figyel, leírja, bemagolja, visszamondja. Az egyéniséget büntetik, nem lehet más véleményed, mint a tanárnak. A kreatívabb gyerekeket ezért tönkreteszik, kirekesztik, megölik a tehetséget már nagyon fiatal korban. A tanárnak is kicsi a szabadsága, neki is meg van szabva, hogy mit tanítson. Ugyanakkor a hátrányos helyzetű gyerekeket nem hozzák fel az átlag szintjére, szegregálják. Így a magyar oktatás egyszerre érvényesíti a poroszos oktatás hátrányát, és mellőzi az előnyét. A PISA tesztek jól mutatják, hogy a magyar diákok tragikusan teljesítenek szövegértéseben, hisz ez nem tárgya, se nem eszköze a poroszos oktatásnak. Funkcionális analfabétákat nevelünk.

"A lengyel oktatási reform egyik alapja volt, hogy a lexikális tudás egyeduralma helyett a készségfejlesztés is kiemelt szerepet kapjon az iskolákban. Finnországban pedig a projektalapú oktatás előtérbe helyezésével az összefüggések megértésére és a csapatmunkán keresztül a szociális készségek erősítésére helyeződött a hangsúly.

“A bemagolt tudásanyag elszáll - azokat a következtetéseket viszont, amiket a diák maga von le sokkal inkább megjegyzi és beépíti a saját tudástárába. Emellett az iskola feladata a szociális készségek - például a csapatban dolgozás vagy a vitakultúra - megerősítése is, hiszen enélkül nem tudnak helyt állni a fiatalok a későbbiekben” - érvelt Könczey Kinga.

A szociális különbségeket kiegyenlítő iskolák is jelentős szerepet töltenek be az oktatás hatékonyságának növelésében az OECD nemzetközi elemzései szerint. Így nem csak az a fontos, hogy magas pontszámot érjen el egy ország a felméréseken, hanem az is, hogy ne csak a gazdagabb, értelmiségi családok gyermekei teljesítsenek jól, hanem a hátrányosabb helyzetű diákok is. Az iskolai szegregáció minimálisra csökkentése a finn oktatási reformban például kiemelt szerepet kapott. Az iskolában rosszabbul teljesítő diákok sok esetben egyéni odafigyelést és segítséget igényelnek a tanárok részéről. Az ő felzárkóztatásuk egy jól működő oktatási rendszer egyik legfontosabb feladata.

Az oktatási szektor deregulációja és decentralizációja is szerepet játszik egyes nemzetközi oktatási rendszerek felemelkedésében. Ez nem azt jelenti, hogy az állam “kivonul” az oktatással kapcsolatos döntéshozatalból, hanem azt, hogy bár az általános irányvonalat az állami vezetés határozza meg, azonban az iskolai módszertanok meghatározásában egyes iskolák is hozhatnak döntéseket. Lengyelországban például az iskolák és a tantestületek maguk dolgozzák ki a pontos tantervet, melyet a tanáraik követnek."

www.engame.hu/eass/blog/progressziv-oktatas/691-pisa-2015

chrisred 2018.07.06. 17:54:03

@Ménár Atya: Vagyis Orbán lelkiismeretlenül szórja az adófizetők pénzét, amikor aláírta azt a nyilatkozatot, ami szerint az unió további 3 milliárd eurót fizet Erdogannak?

kunzoo 2018.07.06. 17:54:06

@morph on deer:
Bulgária tengerpartja is közel van Törökországhoz, lehet a csempészek oda is visznek embereket. Romániába csak vízi úton lehet átkelni Bulgáriából ez nyilván drágább és veszélyesebb mint a szárazföldi út. Az biztos jóval kevesebbnek van rá lehetősége és pénze. Nyilván vannak akik megpróbálják de kevesen.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.06. 18:01:59

@Androsz: "A kerítés azért épült, mert be akartak jönni, mindenhol, az egész határ hosszában"

Gondolod, hogy aki 6000 kilométert gyalogolt, az nem fogja átvágni, hanem visszagyalogol 6000 kilométert? A határt nem a kerítés védi meg, hanem a határőrök. Most van egy kurva drága és kurva felesleges kerítésünk, amin a kutya se akar átjönni, de azért 8 ezer állig felfegyverzett határőrnek is védenie kell.

Ménár Atya 2018.07.06. 18:09:37

@chrisred: Nem hinném hogy szórja, de mintha csak annyi lenne a paktum, hogy a rossz migránsért "jó migránst kapaz unió.
Tehát egy migri jön egy marad, számszakilag semmi nem változik, marhaság volt így az egész.
A törököket simán térdre lehetett volna kényszeríteni.
De, ettől a kerítés áll, migri ott nem igen próbálkozik, egyszerűen mert ezek ebből értenek.
Röszkénél megtanulták, hogy itt pofonba meg kerítésbe lehet beleszaladni, így nem jönnek, ettől még szerbia tele van velük.
De cáfolj ha tévednék.
Amúgy meg a magadfajták itt kardoskodtak, hogy nincs migráns helyzet, ez csak orbán fejében van, meg kell nézni a fejlett nyugatiakat hogy kell ezt kezelni stb stb.
Hát megnéztem, elég szarul csinálták.
Most meg jönnek a zárt lágerek, meg a kitoloncolás.
Most majd ide hozza őket az osztrák civil autós, mert ausztriában fasiszták vannak hatalmon?, meg németeknél,olaszoknál, stb stb :)

Ménár Atya 2018.07.06. 18:15:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A kerítés, akadály, és igen, 8000 ember vigyáz rá.
Az én kerítésem rövidebb, de azt meg én felügyelem.
Ezért van a kerítés, jelzés hogy meddig jöhetsz, ha átvágod jön az őr, és pofán vág esetleg.
Mit nem értesz ezen?
2015 ben még az egész ellenzéki agyhalott banda azt állította, hogy nem lehet kerítésekkel megállítani az embereket.
Hát lehet.
Az embereket, emberekkel nem lehet megállítani, mert kikerülik, de kerítéssel kombinálva már működik.
Tudod honnan vettem észre, hogy az elmúlt években nem az volt mint 2015 ben, hogy az ablakom alatt sátorozott az isis palánta.
Most virág palánta van az ablak alatt, bocs, már virág :D

kunzoo 2018.07.06. 18:15:36

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Ha csak határőrség van akkor el kell fogni, ezzel már eléri a célját hisz bejut a határon. A kerítés ezt akadályozza meg, nem kell eljárni hisz szerb területen maradnak. Ha átvágja a kerítést még ott a lehetőség hogy visszatuszkolják. Lelassít, odaér a járőr. Ha csak át lehet futni akkor ha sokan szervezetten, egyszerre csinálják az áttörők kilencven százaléka elfogás nélkül átjut. Egyszerre több csoportot nem tud elfogni egy járőr.

kunzoo 2018.07.06. 18:22:49

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Azért a finn oktatási renszer is elhasalna Kolompár Rajmundo beiskolázása után.
Kétségkívül előttünk járnak de együttműködő a gyereksereg. Mifelénk a tanárt megverik.

2018.07.06. 18:22:51

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Az egyéniséget büntetik, nem lehet más véleményed, mint a tanárnak. A kreatívabb gyerekeket ezért tönkreteszik, kirekesztik, megölik a tehetséget már nagyon fiatal korban. A tanárnak is kicsi a szabadsága, neki is meg van szabva, hogy mit tanítson."

Te hülye vagy, már megbocsáss... milyen a liberális fizika/matematika/kémia oktatás?
Itt is az működik, mint a családi matamatika esetében? Vannak alternatívák a 3*9-re?
A gyerek reativitása.. édesjóistenem.. mi köze ennek a természettudományhoz?

BiG74 Bodri 2018.07.06. 18:25:58

@kunzoo:
Napi 5000 embert sem fog meg a kerítés, meg a 8000 határőr. De honnan jött ez az ötezres szám?

kunzoo 2018.07.06. 18:38:00

@BiG74 Bodri:
Ki tudja? Nyilván túlzás. Az viszont tuti hogy nagy visszatartó ereje van. Fizikai és pszihés vonalon is. A kerítésről világhíres lapok cikkeztek, az egész világ értesült róla. Ha lebontanánk, ugyanezen lapok megírnák és a hír újfent eljutna mindenkihez. Ez azért felhívás lenne keringőre.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.07.06. 18:50:31

@morph on deer: "Mihez kell ez az avítos “végvári vitéz” duma 2018-ban ahelyett, hogy az érdemi kérdések megoldásáról lenne szó?"

Ez politika. Ez az első ilyen dolog, ami felkelti a figyelmedet? A politikában a politikusok mindenféle hülyeségeket beszélnek világszerte, és mindenki azt füleli, hogy valójában mi van mögötte, meg mit akar elhitetni a kibicelő többi politikussal.

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "A határt nem a kerítés védi meg, hanem a határőrök."

A kettő együtt. Eddig hol éltél? A migráncsok régen azt csinálták, hogy valahol a kertek alatt elsétáltak a határ egy elhagyatott részéig, ott pedig vagy kényelmesen, vagy futva átjönnek, és máris magyar földön vannak, éljen, és már fel is szívódtak valahol a határmenti falvak között. A kerítés ezt lelassítja, nem lehet pár pillanat alatt berohanni, a kerítéssel vesződni kell, meg a rendszer jelzi is a behatolást, esélyes, hogy a határőrök odaérnek, és legfeljebb pár kilométeres hajsza után elkapják őket. (Az USA–Mexikó határon egyébként a rangerek ugyanezt teszik sok éve.) A határvédelmi rendszer révén legalább tudomást szereznek a behatolásról, nem úgy, mint régen. Ez most már világos?

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.07.06. 18:53:44

@kunzoo: "Ha lebontanánk, ugyanezen lapok megírnák és a hír újfent eljutna mindenkihez."

Na ez az, amit itthon eszébe se jutna bárkinek kipróbálni. De megfigyelhetjük, hogy ezt már a nyugati liberánsok sem emlegetik, nem mellesleg azért sem, mert mások is felhúztak kerítéseket. Persze csak mi építünk kerítést fölöslegesen, a többi ország jól teszi.

kunzoo 2018.07.06. 19:05:16

@Androsz:
Érdekes, a spanyoloknál pártállástól függetlenül alap hogy védik a határt. Most balos kormány van de ugyanúgy könnygázzal és gumibottal ütik a kerítésüknél a népeket. Ha mi tennénk ugyanezt mi lenne?

chrisred 2018.07.06. 19:11:07

@Ménár Atya: Megcáfollak.. Rösxkénél legfeljebb az a pár száz tanulhatta meg, aki éppen ott volt. A többszáz ezerből. Ezzel az erővel azt is mondhattad volna, megtanulhatták, aki átlépi a magyar határt, megfullad egy hűtőkocsiban.. Azok is voltak vagy hetvenen.

kunzoo 2018.07.06. 19:20:01

@chrisred:
Ja, csak beszámolt róla a világsajtó. Szelestey úr nem győzte szemlézni hogy a vezető német és ami lapok szerint mi emberevő nácik vagyunk. A legtöbb migrinek igaz hogy otthonmaradtak a személyes iratai, de az okostelót kimentették a golyózáporból. Értesültek róla. Merkellel sem találkoztak személyesen mégis őt szólongatták.

berne 2018.07.06. 19:29:46

Te jó okos lehetsz. Az nem lehet, hogy azért nem jönnek erre, mert macerás, mert nem tudnak simán átjutni, míg máshol igen?

Ménár Atya 2018.07.06. 19:32:58

@chrisred: Bocs, de ez ne cáfolat, szimpla struccpolitika és mellébeszélés a részedről.
Talán még emlékszel, amikor belengették a határzárat, akkor sem az a pár száz indult meg aki épp a határon volt, hanem ez egész sáskahad keletről.
Aztán becsuktuk az ajtót, a hőbörgők kaptak egy kis verést, a sáskák között meg elterjedt, a magyar határ zárva, hiába nyivákolunk, ezeket nem hatja meg.
Na ez az igazság, nem kell megmagyarázni, átéltem, láttam, utáltam a helyzetet, hogy itt tanyáznak, tetszett, hogy megállítottuk őket.
Európában egyedül mi mertük megtenni, és egyedül orbán látta előre a várható következményeket.
Persze ez nem nagy dolog, egyszerű ésszel is ki lehet következtetni, hogy ha egy patkányt befogadsz, az aranyos okos tanítható kis állat, ugyan akkora helyre ezer patkány, már kártevő, és írtani kell, vagy ők okoznak írtást.
Ja, akik meg fulladoztak, mintha nem magyar segédlettel fulladoztak volna, de nem sajnálom őket, minek jöttek így, volt legális út is, európában már nem kell menekülni, hülye aki ezt hiszi, vagy terjeszti.
Majd olvasgass hreket, mert az eddigi világképed épp most kuszálja össze az eddig szeretett erjóper nyugati über cultur politikusaid hada.
180 fokos a fordulat.
Vagy te más vettést nézel még mindig? :)

2018.07.06. 19:37:53

@morph on deer: Bosznia, Görögország, Törökország, Szerbia, Románia, Albánia.

chrisred 2018.07.06. 19:41:33

@Ménár Atya: Persze, hogy emllékszem. Akkor indult meg az áradat, amikor a magyar kormány az egész világnak szétkürtölte, hogy pár hónap múlva le fogja zárni a határt. Nagyon okos lépés volt, mert enélkül talán fel sem tűnt volna a különbség.

Vajon miből jött le neked, hogy én bármelyik nyugat-európai plotikust kedvelem? Ugyanaz a véleményem róluk, mint a magyarokról, azzal a különbséggel, hogy ők legalább nem az én pénzemet lopják.

Ménár Atya 2018.07.06. 20:01:25

@chrisred: Tehát akkor szerinted orbán bejelentette, emberek, kerítés lesz, erre összecsomagoltak szíriában, és elindultak felénk..................
Azéeznemígyvótt :)
Ezek már rég itt voltak, mi voltunk a gonoszak mert regisztrálni akartuk őket, és addig táborban tartani, na lettünk is fasiszták...
Erre a minap a fasisztázók bejelentik, hogy regisztrálni kitoloncolni kell, de közben zárt táborokban kell tartani őket.........faxom a fasiszta qva labancnémetolasz anyjukat nem? :)
És mielőtt azt hiszed nem lopnak tőled a nyugati politikusok, szerinted amikor az autópályákra hitelt adtak, aztán háromszoros áron a külföldi cég építtette, mert ugye mi ezt nem tudnánk, igaz velünk éhbéren tartva, aztán a profit ment vissza, meg fletó haverjaihoz, akkor kit kit lopott meg?
Tudod, ezek is lopnak, de legalább itt tartják.
Elég nehéz amúgy nekem megmagyarázni, hogy milyen szar nekem.
Én mindig csak azt látom, ha a jó szocik vannak hatalmon a liberálisokkal meg a melegekkel akkor gondjaim lesznek a számlák fizetésével, és én vagyok a szemét tolvaj vállalkozó, amikor a gonosz fasiszta fidesz és csatlósaik diktátorkodnak, akkor meg előbb utóbb gyarapszik a számlám.
Pedig egyszerű hétköznapi melóm van 30 éve.
Szóval nem kell nekem az okoskodás, meg a heller ágneses jujj de elvagyok nyomva, sokkal jobb a helyzet,mint a szocik alatt.
Az meg hogy viktor nem engedte a muszlim hordát itt tobzódni, külön pirospont nekik.
És most képzeld el azt hogy viktor kétszer annyit lop mint fletó, és így is sokkal jobban élek, akkor legalább négyszer jobban csinál valamit értem :)

chrisred 2018.07.06. 20:28:12

@Ménár Atya: Inkább Törökországból. Évek óta ott éltek már több millióan, és kezdtek fogyni a tartalékaik. Mindenesetre az ambercsempész hálózatok remek helyzetbe hozták, mintha ők rendelték volna meg ezt az akciót a magyar kormánytól.

Milyen hitelből épültek az autópályák? Szerintem Paks2-vel vagy a Belgrád-Budapest vasúttal kevered, na, azok pont ebben a konstrukcióban készülnek. Az autópályákat ppp konstrukcióban építették. Ott is lehetett persze szépen kaszálni. Közös jellemzőjük, hogy egyiket se lehetett volna megcsinálni a magyar politikusok aktív közreműködése nélkül.

baldoc 2018.07.06. 20:55:29

Egy biztos. A migráció Orbán érdeke 100%-ban.
Mi lenne vele enélkül?
Térden állva imádkozik migránsokért. Ha lehet erőszakos migránsokért. Terrorista migránsokért.

nick papagiorgo 2018.07.06. 21:50:37

Igen, ilyenkor az ember belegondol, hogy a posztíró vajon a való világban él-e?

Mert hát végülis, az embernek van egy háza, épít köré kerítést, felszereli riasztórendszerrel stb, stb. és ezért nem törnek be hozzá. Annyiban lehet (minimálisan)igaza, hogy nehéz számszerűsíteni, hogy hányan nem törnek be :)

Viszont meg lehet ezt próbálni kicsiben: tessék csak lebontani a kerítést, kikapcsolni a riasztót és nyitva hagyni az ajtókat. Ha hazamegyünk, a lakásban tartózkodók meg azt fogják mondani, hogy "dehát nyitva volt".... már ha még van ott egyáltalán valaki és nem az van, hogy lakást kipakolták, a falakig lepucolták és elmentek.

baldoc 2018.07.06. 21:54:35

@nick papagiorgo: Honnanveszi a bűnöző hasonlatot?
Csak nem ismeri őket személyesen?
Én ismerek bűnözőket pl. ott Merkel mellett.
Ő kirabolhatja magát?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:02:18

@Womb Raider: 600 ezer magyarnak sem kell Obanisztán. de hát egy hülye nácikurvát mit érdekli a valóság?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:03:57

@retkeslaci: faszt a balkáni útvonalat Merkel zárta le Törökországgal. a csuti paraszt csak kerítést épített a homokozóban, ami szart sem számít.

nick papagiorgo 2018.07.06. 22:05:04

@baldoc: persze, ezek nem bűnözők. "Hivatalosan" tudjuk, hogy mind agysebészek, rakétakutatók, egyéb más sokdiplomás, nyelveket beszélő emberek :)

Ha van kedve, csak hajtsa végre a kísérletet: hagyja nyitva az ajtót reggel, amikor elmegy, és menjen haza este, és vegye számba, hogy mi tűnt el. És azok mégcsak nem is migránsok, hanem a maga állampolgár társai - persze a bejövők ezeknél is sokkal jobbak és erkölcsösebbek :)

Ha meg ismer bűnözőket Merkel mellett, javaslom jelentse fel őket, ez végül is állampolgári kötelessége is :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:05:41

@Womb Raider: "Milyen eszköze van a magyar hatóságnak arra, hogy a behazudott adatokat ellenőrizze??? "

ha olyan hülyék, mint te, akkor semmi. a legfontosabb eszköz ugyanis az ész lenne, ami nektek nincs. minden más eszköz ettől függ.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:07:24

@Behaton: "Egy ideig minden, magát szírnek valló migráns Aleppo-ból érkezett. Miután a szír kormánycsapatok visszafoglalták a lázadóktól, hirtelen minden menekült homs-i lett, majd Homs visszafoglalása után Rakka..."

ezt Orbán melyik faszából szoptad? mert hogy tudni ilyeneket nem tudhatsz, ezt a hülye is tudja.

baldoc 2018.07.06. 22:08:14

@nick papagiorgo: Maga miért nem jelent fel migránsokat, immár 3 év óta?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:09:01

@Behaton: Szíriát az oroszok bombázták szarrá. a szarházi, patkány Putyinnak köszönhetjük a menekülteket.

nick papagiorgo 2018.07.06. 22:11:15

@baldoc: egy okot mondjon, hogy miért tenném :)
a migránsokat nem nekem kell feljelentgetni :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:11:40

@kalapácstollú: tehát azt mondod, hogy a kerítést megkerülik a menekültek. tehát elismered, hogy a kerítés védi a faszt Európát. tehát elismered, hogy a csui paraszt a németek pofájába hazudott, a rohadék patkány!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:14:22

@szepipiktor: "Nem azért nem jönnek erre, mert nincsenek, hanem mert már tudják a szervezők, hogy erre nem fog sikerülni.
Így tehát még igaza is van a kis falusi falábúnak. "

van egy faszt igaza, ugyanis ha ez lenne a forgatókönyv, amit elmondtál, akkor a kerítés Németországot kurvára nem védi meg. a csuti faparaszt meg ezt hazudta. a csuti faparaszt tehát egy utolsó, hazudós fasz.

de ráadásul még az sem igaz, amit mondtál.

a menekülteket a török-német megállapodás fékezte le, és nem a csuti faparaszt.

baldoc 2018.07.06. 22:14:42

@nick papagiorgo: Maga ajánlott nekem feljelentést bűnözőkkel szemben!
Akkor most maga szerint a migránsok nem bűnözők?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:15:59

@sas70: az is lehetne, hogy a 2,8 millió hülye rájön hogy a csuti paraszt elmebeteg.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:17:17

@Magánvéleményem: " visszatoloncolni Afrikába vagy közel-Keletre, amilyennek hazudta magát. "

értem, tehát aki magyarnak hazudja magát, azt Magyarországra kell visszatoloncolni.

kb 80-as az IQ-d, az már klinikai eset.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:18:57

@Magánvéleményem: "a kb 30-40 éves technikai lemaradás mind az egészségügyben mind az oktatásban az utóbbi 8-9 évben keletkezett."

az utóbbi 8-9 évben keletkezett egy jelentős része, miközben állítólag kurva jól megy az országnak. ez Orbán hazugsága, Orbán bűne, ezt nem kenheted másra!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:20:46

@Cycmen: "Mondj már példát hogy mi poroszos az oktatásban?"

egyentankönyvek.

PISA tesztes bukás.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.07.06. 22:21:15

@baldoc: "A migráció Orbán érdeke 100%-ban. Mi lenne vele enélkül? ..."

Épp ezért naponta elmondjátok, hogy migránsok nincsenek is, vagy ha vannak, akkor sem itt, de ha itt is, akkor sem akarnak bejönni, nem is ide akarnak jönni, nem is itt akarnak maradni, kerítés nélkül sem jönnének be, és így tovább. Hát sajnos ez a faszság nagyon nem jön be, a jónép inkább hitt az RTL Klubnak, ahol rendszeresen láthatták, hogy a migránsok erőszakolnak, ölnek, dühöngenek, a vízitaxik hordják be őket Olaszországba, és így tovább. Merthogy ugyan a migráns-téma orbánnak kedvez, a hírértéket a libsi sajtó sem hagyja veszendőbe menni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:21:53

@valaki nagyon más: "Nem zavar, hogy a határtól délre több országban is ott dekkolnak a megélhetési "menekültek, mert nem tudnak továbbmenni? "

az anyád dekkol ott.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.07.06. 22:22:53

@math0: "PISA tesztes bukás."

Ez a "poroszos" oktatás egyik klasszikus fő jellegzetessége? XD

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:24:06

@teéjesenmindegy: az, hogy volt egy német-török megállapodás, az hülye fideszes faszokig nem jut el. az, hogy más balkáni útvonalon sem mennek a menekültek, az a hülye fideszes birkáknak nem tűnik fel.

olyan iszonyatosan sötétek vagytok, hogy ti vagytok a világ selejtjei. Fidesz szavazók!

morph on deer 2018.07.06. 22:24:21

@nick papagiorgo:
“az embernek van egy háza, épít köré kerítést, felszereli riasztórendszerrel stb, stb. és ezért nem törnek be hozzá.”

Az, ha valaki - bárhogyan - átkel a kerítéseden legfeljebb birtokháborítás, de nem betörés.

Ugyanezért sántít és hazug a fideszhívők “nyitva hagyom az ajtóm” hasonlata is.

Legfeljebb a kertkapud nyitva hagyása lehetne a párhuzam, az meg nem betörés.

Természetesen a birtokháborítás sem öröm, szó se róla, de nem ugyanaz a helyzet, mint egy betörés esetén, ezt te is beláthatod!

Nem kéne ennyire túltolni a hasonlatokat, mert így simán alaptalan és hazug érvelésnek tűnnek.

Szerintem épp elég gond a valóság.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:26:02

@teéjesenmindegy: az ostoba csuti paraszt azt hiszi, hogy az egész lakótelepet megvédte a szúnyogoktól, csak azért, mert kitett egy zsebkendőnyi szúnyoghalót az ablaka közepére.

annyira ostobák vagytok, bazdmeg,hogy az ólajtó adja a másikat!

Sütemény1975 2018.07.06. 22:26:17

Arra nem gondolt az idióta blogger, hogy azért nem jönnek, mert ott a kerítés? Esetleg valami könnyebb útvonalat válsztanak? Libsi majom tényleg ennyire hülye?

nick papagiorgo 2018.07.06. 22:27:00

@baldoc: elnézést, nem tudom követni az ön végtelen agya bizonyos szökkelléseit.
Ön azt írta:
"Én ismerek bűnözőket pl. ott Merkel mellett."
Erre mondtam, hogy ha ismer bűnözőket, jelentse őket fel (e tekintetben nincs jelentősége annak, hogy ezek a bűnözők migránsok vagy se, és nem is értem, hogy miért akarja minduntalan erre terelni a témát :)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:28:16

@Androsz:

ha máshol sem jönnek, akkor nem a kerítés védte meg Európát

ha máshol jönnek, akkor a kerítés nem védte meg Európát.

a kerítés olyan kicsi, hogy legfeljebb Ásotthalmot védhette meg, még Magyarországot sem.

a török német megállapodásról meg nem hallottál, mert egy elmebeteg, ostoba Fideszes geci vagy, pontosan ugyanolyan agyhalott, mint a többi

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:29:53

@kunzoo: ja, speciel Boszniából és Görögországból annyi út van Európába, miért az a falatnyi, ezer úton kikerülhető kerítés zsúfolná fel őket, te fideszes agyhalott?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:31:52

@kunzoo: egyik határon sincs kerítés, nincs lezárva. hazudsz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:33:54

@Ménár Atya: te is azt hiszed, hogy az ezer módon kikerülhető, fél centi kerítés állította meg a menekülteket. te is Fideszes elmebeteg vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:36:20

@kunzoo: a szerb-román határ legalább 100 kilométeres szakaszán semmiféle Duna nincs, te barom! mondom, a FIdeszes szavazók Magyarország selejtje.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:37:14

@kunzoo: Románia és Horvátország felé kerülhetnek. de hát a hülye Fideszes ezt honnan is tudná?!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.07.06. 22:38:28

@math0: "a török német megállapodásról meg nem hallottál,"

Melyikről? Merthogy jelenleg egy olyan megállapodás van éppen terítéken, amely szerint az EU átvesz tőlük egy csomó migráncsot, cserébe azért, hogy ne engedjenek be többet. Ebben persze nyilván azért egyeznek meg, mert nem is jönnek migránsok, sőt, sosem nem is voltak, az csak Orbán kitalációja. Meg az olasz kormány bepöccenése is csak kitaláció, a bajorok meg a CSU bepöccenése is, az Albániában tervezett gyűjtőtáborok is, szóval jobb lenne, bazmeg, ha inkább kussolnál.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:38:39

@kunzoo: "Romániába csak vízi úton lehet átkelni Bulgáriából"

kb 100 kilométeres szakasz van ott is határfolyó nélkül. de hát a Fideszesek a leghülyébbek a világon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:41:30

@Ménár Atya: "Nem hinném hogy szórja, de mintha csak annyi lenne a paktum, hogy a rossz migránsért "jó migránst kapaz unió.
Tehát egy migri jön egy marad, számszakilag semmi nem változik, marhaság volt így az egész."

már azon kívül, hogy magának a menekültnek kurvára nem mindegy, hogy nem ő jön az EU-ba, hanem valaki más.

de hát ennek felfogásához 80-as IQ kéne, ami egy Fideszesnek nincs.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:42:47

@Ménár Atya: "Az embereket, emberekkel nem lehet megállítani, mert kikerülik, de kerítéssel kombinálva már működik."

a hülye FIdeszes azt hiszi, hogy a nyúlfarknyi kerítést nem lehet kikerülni. annyi esze van a FIdeszesnek, mint egy öszvérnek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:44:09

@Womb Raider: "Vannak alternatívák a 3*9-re? "

btw vannak, de ezt a 4 elemiddel honnan tudnád. a matematikában is különféle axiómarendszerek vannak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:45:16

@kunzoo: a kerítésnek csak terelő hatása van, ahhoz meg drága.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:46:45

@Androsz:

"ott pedig vagy kényelmesen, vagy futva átjönnek, és máris magyar földön vannak"

"A határvédelmi rendszer révén legalább tudomást szereznek a behatolásról, nem úgy, mint régen."

mot magyaráztad el, hogy a faszt, te húgyagyú! megkerülik.

morph on deer 2018.07.06. 22:47:36

@Ménár Atya:
“szerinted amikor az autópályákra hitelt adtak, aztán háromszoros áron a külföldi cég építtette, mert ugye mi ezt nem tudnánk,”

Te nem a Budapest-Belgrád vasútvonalra gondolsz véletlenül?
Merthogy az az aktuális, és ugyanarról szól, amiről beszélsz.

Tudod: mi felveszünk Kínától hitelt arra, hogy egy olyan vasútvonal épüljön (korszerűsödjön) ami pár órával(!) lerövidíti a pár hetes/hónapos szállítási időt Kínából európába, miközben a vasútvonal építési munkálatait kizárólag kínai cégek fogják végezni, de legalább mi fizetjük őket a kínai kölcsönből... Mert ugye mi ezt nem tudnánk.

Az évszázad - második legnagyobb - üzlete! (Az első Paks 2)

Na nem nekünk, de az ne zavarjon, hiszen orbán így döntött, és az akkor így helyes!
Az orbánhitűek szerint.

Igen, mert viktorka kapja a sikerdíjat, és nem azok ronda eszdéeszesek, vagy kik.
Lesz is helye, mert Lőrincnek már megint egy nagyobb yacht kellett, az meg elég drága manapság...

Egy úszótanfolyam olcsóbb lett volna, még Katinkánál is, de ez van: nem úszik, hajóval megy! Hogy honnan hová, és minek?
Na ja.
Miért, az is lehet, hogy csak előre megvette a Felcsút - Duna - Adria csatornához, hogy aztal járhasson majd munkába! Ez színtiszta előrelátás, - mert jövőre ez jóval srágább lenne!
Bizony!

Lamlam 2018.07.06. 22:48:13

math0 · ateistaklub.blog.hu

Amint látom csak kötekedni jöttél , mert aki Fideszes az mind "agyhalott"számodra !

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:48:23

@kunzoo: "A legtöbb migrinek igaz hogy otthonmaradtak a személyes iratai, de az okostelót kimentették a golyózáporból. "

a legtöbb magyart, ha megszólítod az utcán, ott a telefonja, és nincs ott az útlevele.

de hát a hülye náci ezt nem fogja fel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:49:33

@Ménár Atya: "egyszerű ésszel is ki lehet következtetni, hogy ha egy patkányt befogadsz, az aranyos okos tanítható kis állat, ugyan akkora helyre ezer patkány, már kártevő, és írtani kell, vagy ők okoznak írtást."

ezért kell a nácikat irtani.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.07.06. 22:50:46

te jó ég, nem jöttek migráncsok?

akkor gondolom a libbantak vezetnek már minden közvélemény-kutatónál

áásít

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:51:28

@Ménár Atya: "És most képzeld el azt hogy viktor kétszer annyit lop mint fletó, és így is sokkal jobban élek, akkor legalább négyszer jobban csinál valamit értem :) "

amikor a hülye Fideszes azt hiszi, hogy Gyurcsány okozta a világválságot, és Orbán vetett véget neki.

te egyébként is EU segélyen élsz, te ingyenélő patkány!

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.07.06. 22:52:23

@morph on deer: nem hit kérdése, a libbancsok tönkrementek, a zorbán meg nem

ennyi történt, nem több nem kevesebb szarból nem lehet várat hazudni libbantkám

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:52:37

@nick papagiorgo: ha azt hiszed, hogy Magyarország a te házad, akkor elmész te a jó édes kurva anyádba!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:53:21

@nick papagiorgo: ""Hivatalosan" tudjuk, hogy mind agysebészek, rakétakutatók, egyéb más sokdiplomás, nyelveket beszélő emberek :)"

a Fidesz szavazóknál képzettebbek, és több nyelven beszélnek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:54:30

@Androsz: igen. a PISA teszt kifejezetten nem poroszos képességeket mér. de egy náci ezt honnan is tudná, amikor műveletlen, mint a főd.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.07.06. 22:55:03

@math0: gyurcsányéknak már 2006ban a béka segge alá esett a népszerüsége

azóta hazudoztok világválságot ami nem volt, de a maszop már szopta az ívet anélkül is libbancs

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:55:47

@Sütemény1975: nézzél már utána, hogy nem választanak! ne gyere már ilyen magas labda baromságokkal! a kerítést ott lehetne kikerülni, ahol akarják, és nem jönnek mégse. ostoba, aki azt hiszi, hogy egy nyúlfarknyi kerítés bármit megoldott.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.07.06. 22:56:27

@Lamlam: Ezek szerint te még nem ismered ezt a majmot. Értelmes szava nem volt még.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:58:16

@Androsz:

"Melyikről? Merthogy jelenleg egy olyan megállapodás van éppen terítéken, amely szerint az EU átvesz tőlük egy csomó migráncsot, cserébe azért, hogy ne engedjenek be többet."

erről. ez fékezte meg a migránsokat, nem Orbán nyúlfarknyi, péniszhosszabítós kerítése.

"Meg az olasz kormány bepöccenése is csak kitaláció, a bajorok meg a CSU bepöccenése is"

ennek mi köze a kerítéshez, te nyomorult, nácibarom?!

btw azt felfogtad, hogy itt a nácik ütik egymást?! ezt várhatjuk tőletek, náciktól.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.07.06. 22:58:43

@math0: "ha máshol sem jönnek, akkor nem a kerítés védte meg Európát

ha máshol jönnek, akkor a kerítés nem védte meg Európát.

a kerítés olyan kicsi, hogy legfeljebb Ásotthalmot védhette meg, még Magyarországot sem.
"

A libbancsok kimaxolták a migriket a saját politikai leamortizálásukra, ez mindenképp kedvező járulékos veszteség.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:59:05

@Lamlam: eddig az összes Fideszes csak baromságokat tudott beírni. mi a lehetetlen abban, hogy aki egy ilyen hülye pártra szavaz, az hülye?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 23:00:17

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Menár Atya is?!

btw ha egy atyának háromszor jobban megy, mint régebben, az mit jelent?! háromszor annyit szopnak a ministránsfiúk?!:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 23:01:07

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát:

ha máshol sem jönnek, akkor nem a kerítés védte meg Európát

ha máshol jönnek, akkor a kerítés nem védte meg Európát.

a kerítés olyan kicsi, hogy legfeljebb Ásotthalmot védhette meg, még Magyarországot sem.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.07.06. 23:01:49

@math0: Ez a fenti hazudozásodra volt a válasz, tudod kattintasz kihozza mire írtam.

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.07.06. 23:03:20

@math0: Igen tudom, figyeltem a választást áprilisban. A lippcsik mindent kihoztak a migrincsekből amit tudtak, öröm volt nézni.

Bölcsességre vall hogy most is ugyanazt kommunikálják, szerintem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 23:07:02

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: a kurva anyádnak válaszoltál, amit én írtam, arra nem.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 23:07:38

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: ha máshol sem jönnek, akkor nem a kerítés védte meg Európát

ha máshol jönnek, akkor a kerítés nem védte meg Európát.

a kerítés olyan kicsi, hogy legfeljebb Ásotthalmot védhette meg, még Magyarországot sem.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.07.06. 23:16:14

@math0: "ennek mi köze a kerítéshez"

Oké, akkor segítek. Valamiért páran folyton azt magyarázzátok, hogy a kerítés fölösleges, illetve hatástalan, merthogy migrik nem is akarnak jönni. Ezzel szemben az elmúlt egy hónapban Olaszországban és Németországban is erősen ideges lett pár politikus azért, mert már tele van a tökük a temérdek ide nyomuló szutykossal. Én itt ellentmondást sejtek.

Mellesleg: az miért is olyan fontos neked, hogy a migránsok azért nem jönnek ide, mert a kerítéssel már nem éri meg nekik bajlódni, vagy mert ide senki nem is akar bejönni? Sem így, sem úgy nincs senki, akit itt befogadni kellene, minden rendben van, nincs menekültkérdés, az EU vezérei csak szórakozásból mondták el eddig legalább százszor, hogy a migránskérdésre közös európai megoldást kell találni, és negyvenszer, hogy a migránsproblémát az EU határain kívül kell megoldani. Rendben, a kerítés nem oszt, nem szoroz, legyen igazad. És?

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: "A lippcsik mindent kihoztak a migrincsekből amit tudtak, öröm volt nézni."

Ja. Ezeknek a meddő cirkuszolás vagy érdeke valamiért, vagy óriási balfaszok. Vagy mindkettő.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 23:23:44

@nick papagiorgo:

"Hivatalosan" tudjuk, hogy mind agysebészek, rakétakutatók, egyéb más sokdiplomás, nyelveket beszélő emberek :)"

pofán szartad magad, hülye náci!

Egy másik jó példa a nyelv. Ha például az országokat aszerint nézzük, hogy mennyien beszélnek angolul, akkor Magyarországot százalékban simán megelőzi Irak, Egyiptom, Libanon, Botswana, Kamerun, Zimbabwe, Jordánia, Nigéria, Pakisztán, Ghana, Libéria, azaz tipikus menekült országok. Ha ugyanezt franciául nézzük, akkor Magyarország nincs is a listában, ellentétben olyan tipikus menekült-országokkal, mint Csád, Niger, Mali, Felső-Volta, Szenegál, Közép-Afrika, elefántcsontpart, Benin, Togo, és hasonlók. Lényegében Közép-Afrikában vagy franciául, vagy angolul tud az emberek többsége, mert az egyik hivatalos nyelv. És akkor a bevándorlók ennél ezek közül feltehetően inkább a szűrtek.

Ez megint nem csak azt jelzi, hogy ezek az emberek nem hülyébbek a magyaroknál, de azt is, hogy konkrétan, praktikusan könnyebben el tudnak helyezkedni Nyugat-Európában.
ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

morph on deer 2018.07.06. 23:29:56

@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát:
“szarból nem lehet várat hazudni libbantkám”

Nem???
Szűzmáriám! És ezt a viktor is tudja?

Nem csak azért, mert Merkel mellett összevissza hazudozott tegnap, hanem mert a várba akar költözni!

Igaz ugyan, hogy az egész dolog már messziről bűzlik, de nem hiszem, hogy ez viktorkát annyira zavarná...
Tudod, a felcsúti trágyadomb mellől jőve nála ez inkább a komfortérzet fokozására szolgál.
Csakúgy, mint az újonan épülő lóistálló!

Meglátod, rövidesen egész Felcsút a várba fog költözni!
Mert oda valók, mint tudjuk. :)))

Magyar ember ne viseljen baseball sapkát 2018.07.06. 23:31:02

@morph on deer: Tőlem a parlamentbe is költözhet, ha visítanak tőle a lippsik.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.07.06. 23:59:13

@math0: "Ha például az országokat aszerint nézzük, hogy mennyien beszélnek angolul,"

Ne kezdjünk vitát arról, hogy hogy is néz ki az irakiak átalad dicsért angoltudása, és arról sem, hogy ezeket honnan szedted, de egypár felsorolt országban az angol, illetve francia hivatalos nyelv. Bocs, hogy szólok. Ha egy országot azért kezdesz dicsérni, mert milyen sokan beszélik ott az államnyelvet, azt nehéz röhögés nélkül elviselni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 00:01:57

@Androsz: "egypár felsorolt országban az angol, illetve francia hivatalos nyelv. "

ami ugye semmit nem változtat azon, hogy emiatt sokan beszélnek angolul és franciául. a náci faszfej odafent tehát hazudott.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 00:20:13

@Androsz:

"Valamiért páran folyton azt magyarázzátok, hogy a kerítés fölösleges, illetve hatástalan, merthogy migrik nem is akarnak jönni. Ezzel szemben az elmúlt egy hónapban Olaszországban és Németországban is erősen ideges lett pár politikus azért, mert már tele van a tökük a temérdek ide nyomuló szutykossal. Én itt ellentmondást sejtek."

mert igen hülye és tudatlan vagy.

1) A balkáni útvonalon nem akar senki jönni, és ennek semmi köze Olaszországhoz. Ott nem is annyira szíriaiak jönnek:

www.asylumineurope.org/reports/country/italy/statistics

2) Valójában egész Európában nem jön annál több menekült, mint 2014-ben

ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Asylum_quarterly_report#Main_trends_in_the_numbers_of_asylum_applicants

3) azaz az olasz nácik is álhisztiznek, meg a bajor nácik is, és az osztrák nácik is, és a csuti paaszt náci is, és az egészből van egy nagy álprobléma, amin a hülye magyar náci maszturbál.

szóval annyira kurvára nincs igaza se Orbánnak, se neked, hogy az ólajtó adja a másikat. mindketten szembe fostátok magatokat.

"Mellesleg: az miért is olyan fontos neked, hogy a migránsok azért nem jönnek ide, mert a kerítéssel már nem éri meg nekik bajlódni, vagy mert ide senki nem is akar bejönni?"

mert a kerítés egy vagyonba került, Orbán haverja ellopja, megvezettek 2,8 millió hülyét, és tönkreteszik az országot. de idáig nem látsz el, mert ostoba vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 00:24:20

@Androsz: "hogy is néz ki az irakiak átalad dicsért angoltudása, és arról sem, hogy ezeket honnan szedted"

én megadta, hogy honnan szedtem. te viszont sehonnan nem szedted, fingod nincs róla, csak Orbán faszából szopod a rasszizmust.

apro_marosan_petergabor 2018.07.07. 00:24:27

Grabowski, sekélyesen ostoba vagy (Ismét). Elfelejtetted a Keletit, vagy a hangszórós, kődobálos migránsokat a határon? Tudod miért nem tört ki még a III VH? Mert az érintetteknek elrettentő atom ütőereje van. Migránsok azért nem jönnek erre, maert Mo kerítéssel, határőrséggel védekezik, s egyértelműen deklarálta, hogyan kezeli a migrációt. Ez a migráció elrettentő erő.

apro_marosan_petergabor 2018.07.07. 00:24:56

Grabowski, sekélyesen ostoba vagy (Ismét). Elfelejtetted a Keletit, vagy a hangszórós, kődobálos migránsokat a határon? Tudod miért nem tört ki még a III VH? Mert az érintetteknek elrettentő atom ütőereje van. Migránsok azért nem jönnek erre, maert Mo kerítéssel, határőrséggel védekezik, s egyértelműen deklarálta, hogyan kezeli a migrációt. Ez a migráció elrettentő erő.

dunántúli gyerek 2018.07.07. 00:29:11

@apro_marosan_petergabor: Így igaz, a szarab csak az erőből ért, olyan mint a lippsi.

Elkentük a szájukat, nem kicsit.

teéjesenmindegy 2018.07.07. 02:19:10

@math0: ó igen, bazmeg.
Attól el tud helyezkedni az ember mert tud mondjuk angolul. A faszért nem téged kértek fel a világ munkanélküliségének a megoldására, az egy kibaszott rejtély...

Medgar 2018.07.07. 02:36:32

@chrisred: MIért beszélsz hülyeségeket? A genfi egyezmény egyértelműen fogalmaz:

31. Cikk
A menedéket nyújtó ország területén jogtalanul tartózkodó menekültek
1. A Szerződő Államok az országba való jogellenes belépésük, vagy tartózkodásuk miatt nem sújtják büntetéssel azokat a menekülteket, akik közvetlenül olyan területről érkeztek, ahol életük, vagy szabadságuk az 1. Cikkben foglalt meghatározás értelmében veszélyeztetve volt, és akik engedély nélkül lépnek be területükre, illetőleg tartózkodnak ott, feltéve, hogy haladéktalanul jelentkeznek a hatóságoknál és kellőképpen megindokolják jogellenes belépésüket, illetőleg jelenlétüket.

2. A Szerződő Államok nem korlátozzák az ilyen menekültek mozgási szabadságát a szükséges mértéket meghaladóan és ilyen korlátozásokat csak addig alkalmaznak, amíg jogi helyzetük az illető országban rendezést nem nyert, illetőleg más országba nem nyernek bebocsátást. A Szerződő Államoknak az ilyen menekültek számára megfelelő határidőt kell engedélyezni, illetőleg a szükséges támogatást meg kell adni ahhoz, hogy más országba bebocsátást nyerjenek.

Allak egy buzi remelem kinyirjak az indekszet 2018.07.07. 04:35:15

"
július első 4 napján egyetlen egy migráns sem lépett Magyarország területére. Egyetlen egy sem.
Júniusban összesen 18-an voltak. 18-an.
"

A BLOGOLO OSTOBA, HAZUG, DEMAGOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bazzeg azert nem jonnek, mert OTT A KERITES !!!!!! Ha nem lenne akkor jonenek.

Allak egy buzi remelem kinyirjak az indekszet 2018.07.07. 04:42:35

"Annak 3 éve vége, és nem a magyar kerítés állította meg, "

3 eve mindennap azt hallgatjuk, mar nincsennek migransok. Megis azota is, mindennap behajoznak 1-2 ezer embert Europaba. Es mar csak az a kerdes, hol tegyek ki oket Gorogoknel, Olaszoknal vagy Spanyoloknal.

desw 2018.07.07. 05:12:13

Érdemes összehasonlítani a mocskos náci, embertelen és balkáni magyar tranzitzónát és a nyugati és emberbarát francia-angol Calais-t.

Fergio 2018.07.07. 05:19:42

@Allak egy buzi remelem kinyirjak az indekszet:
Bazzeg! Allak miatt jönnek! De áruld már el, hogy a 300 km-es déli határszakaszon mit ér a 150 km-es kerítés? Bazzeg! A románoknál is átjöhetnek, meg a horvátoknál is! Bazzeg!

desw 2018.07.07. 05:40:57

@Fergio:

Ha kell, lesz a román és a horvát szakaszon is kerítést.

Meg mondjuk a horvát oldalról miért jönne MO felé?

Ménár Atya 2018.07.07. 05:50:43

@math0:

"math0 · ateistaklub.blog.hu 2018.07.06. 22:42:47
@Ménár Atya: "Az embereket, emberekkel nem lehet megállítani, mert kikerülik, de kerítéssel kombinálva már működik."

a hülye FIdeszes azt hiszi, hogy a nyúlfarknyi kerítést nem lehet kikerülni. annyi esze van a FIdeszesnek, mint egy öszvérnek."

Na most csodálkozz fiam, a prófétád kinyilatkoztatott:
Merkel: A magyar kerítés Németországot is védi
Megdicsérte a német kancellár az Orbán-kormány határvédelmét.

:D:D:D
Hát B+ nyugger te tényleg hülye vagy.
Addig fogsz itt szerencsétlenkedni amíg beleőrülsz majd, hogy a világ tett egy 180 fokos fordulatot, és majd a gazdáid is lassan azt nyekergik mint merkelék :)
Aztán majd jön az idegosszeomlásod megint,meg az ápolók :D
Ja, még valami nem hiszem hogy a világgazdasági válságot gyurcsány okozta, de tudom hogy szeretné a fajtád elhitetni hogy ezért ment csődbe az ország elsőként a világon akkoriban, viszont ez nem igaz, mert már 2006-ban akkora szarban voltunk, hogy az a pojáca fletó csak zárt körben az elvtársai előtt merte elmondani mekkora hülyék, hogy hazudnak és nem csináltak semmit 4 évig.
Eközben te meg örültél a pannon pumának, meg a hiteleidnek, aztán jött a sírás 2 év múlva.
De akkoriban is a fidesz már szólt, hogy gáz van,lépni kellene, de persze jött az orbán cigány hülye patásördög, nem tudja mit beszél.....
Aztán fletó sírva ripacskodva lemondott..........
Szóval cimbi, te igen buta ember vagy.
Tudod, szép az elvtársi szolidaritásod, de leszarom a fajtád, és ezerszer inkább a csúti patás, mint a ballibbant majmok,akik néhányszor már kirántották a talajt alólunk.
Amúgy meg fejre is álhattok, a kerítés az őrökkel szépen funkcionál, és majd nézd meg milyen jó lesz a német lolasz osztrák lágerekben a migriknek :D:D:D

Ménár Atya 2018.07.07. 06:01:25

@Fergio: Nem ártana kicsit átnézni egy domborzati és vízrajzi térképet butuska.
Amúgy a képlet egyszerű, a migri olyan mint a víz, arra folyik amerre terelik.
Szerinted miért nem rohangálnak az autópályán keresztbe az emberek?
Mert tudják, hogy veszélyes, és ha elkapják őket akkor jön a bünti, ha meg bénák,akkor kinyiffannak.
Na most jön a sivatagi migri, úszni nem tud, de ott a folyó, meg a túloldalon a kerítés...hát nem arra jön, és vissza sem fog fordulni 3-400 km-t hogy kerüljön, ráadásul a románok nem kockáztatják, hogy megakadályozzuk hogy végre ők is belső eu ország legyenek, ezért megállítják őket.
Migri meg tudja ezt, ezek szerint ,nálad tényleg okosabbak.

Tom66 2018.07.07. 06:28:26

Uramisten, ez az idióta miért publikál?

anyo05 2018.07.07. 06:30:24

Mért nincs 4-5000migráncs naponta????? Mert az ekmbercsempészek sem hülyék!!!!! Ami nem megy, nem kell erőltetni, mondta Lenin és ezt még a cikk írójának is tudni kéne:DDDD AKERÍTÉS NAGYON JÓ HELYEN VAN!!!! Basztassátok csak és meglesz a 22-es csapdája is:))))))

_B_ 2018.07.07. 06:43:11

vettem egy teli acél biztonsági ajtót.
azóta senki nem tört be hozzám.
az ajtó ezek szereint semmit nem védett meg, nem tartott cissza egy betörőt sem, hiszen próbálkozásnak sincs nyoma. teljesen felesleges. holnap ki is dobom a picsába, nem kell ajtó.

_B_ 2018.07.07. 06:50:18

@math0: ajjaj. magyarország mikor volt angol vagy francia gyarmat?
hasonlítsd ssze a német vagy orosz nyelvtudást, mindjárt más lesz az eredmény.
ha dolgokat összehasonlítasz, érdemes a körülményeket figyelembe venni.
mellesleg az a baj veletek véresszájú "liberálisokkal", hogy ti vagytok a legnagyobb elnyomók, fasiszták és rasszisták.

Ménár Atya 2018.07.07. 06:55:04

@Tom66: Most az idiótaságot félretéve, szerinted az jó világ ha nem ismersz más véleményt,mint a sajátodat?
Ha csak egy véleményt ismersz el, akkor az a diktatúra bölcsője kb.
Sokfélék vagyunk más szociális,anyagi háttérrel,más földrajzi elhelyezkedéssel, ezért nem lehet mindenki egy véleményen.
Ráadásul így tudhatod mit gondol más a világról, még ha ez nem is tetszik sokszor.
Amúgy valószínűleg pont téged tart idiótának más, a te véleményed miatt.
Én szeretem az ilyen írásokat, meg a hozzászólásokat, érdekes látni mennyi fanatikus elvakult ember küzd az árnyaival :)
Kicsit vitatkozom, aztán élem az életem, de van aki itt él ahogy nézem, és ez elég szánalmas azért.
Mondjuk ma elnézem ezt, mert kicsit szar az idő.

Fergio 2018.07.07. 07:05:49

@Ménár Atya:
Kedves (G)Atyám! A horvát határon semmilyen domborzati akadályba nem ütköznek a szerbián keresztül jövő migrik. Valószínűleg azokat az embereket, akik átjöttek a Foldközi-tengeren megállítja a Dráva folyó. A románok/horvátok hogyan állítják meg a több ezer migrit kerítés nélkül (hiszen most is 4-5000 migráncs jön naponta Orbán szerint), és nekünk miért nem sikerül csak kerítéssel? Ravasz kérdések ezek egy okoska papnak...
"Na most jön a sivatagi migri, úszni nem tud, de ott a folyó, meg a túloldalon a kerítés..."
Ezt a Bibliában olvasta Gatyám? Remélem komolyan gondolta, mert viccnek elég durva lett volna, hogy a sivatagi migrik nem tudnak úszni... tudja, a sivatagban még mindíg a kecskéket meg a tevéket terelgetik ezek a migrik. Bizony! És még csak 1600 írnak ott, persze Krisztus előtt. Tényleg nagy az Isten állatkertje! Csak kár, hogy az olyanoknak, mint Ön, alacsonyan van a kerítés! (Csak hogy stílusos legyek!) :DDDDDD

Fergio 2018.07.07. 07:11:09

@desw:
"Meg mondjuk a horvát oldalról miért jönne MO felé?"
Csak azért nem, mert baromira nem akarnak MO-ra jönni. Nem ment el az eszük. Ausztria közelebb van, és ha nem jutnak el Németországba, még inkább ott maradnak.

"Ha kell, lesz a román és a horvát szakaszon is kerítést."
Elméletileg kellett, ezelőtt 3 évvel.

desw 2018.07.07. 07:15:45

@Fergio:

"Csak azért nem, mert baromira nem akarnak MO-ra jönni. Nem ment el az eszük. Ausztria közelebb van, és ha nem jutnak el Németországba, még inkább ott maradnak."

:DDDDD

"De áruld már el, hogy a 300 km-es déli határszakaszon mit ér a 150 km-es kerítés? Bazzeg! A románoknál is átjöhetnek, meg a horvátoknál is! Bazzeg! "

Tehát akkor csak elég -- egyelőre -- a 150 km-es kerítés!

""Ha kell, lesz a román és a horvát szakaszon is kerítést.""
"Elméletileg kellett, ezelőtt 3 évvel. "

Azért nem építik most, mert -- egyelőre -- nem kell.

Fergio 2018.07.07. 07:22:53

@desw:
Tehát akkor a 150 km-es kerítés megfogta a napi 4-5000 migráncs áradatot Szerbián, Horvátországon, Szlovénián keresztül úgy, hogy a horvátok felé (100 km-rel arrébb) simán átjuthatnak. Ahan. Ha én migráncs lennék - és átjöttem a Földközi tengeren - , ahogy meghallom, hogy van egy 150 km-es kerítés Szerbiánál, biztos azonnal visszafordulnék...
Ti értitek amit beszéltek, vagy csak mondjátok, mert ezt hallottátok a TV-ben?

2018.07.07. 07:26:08

@math0:
Brendel.. basszus te nagyon beteg vagy. Komolyan hajnal fél egykor sincs jobb dolgod, mint itt tépni a szád???Magányos vagy? nem működik a cerka és ezért inkább a billentyűzetet vered?

"@Womb Raider: "Vannak alternatívák a 3*9-re? "
btw vannak, de ezt a 4 elemiddel honnan tudnád. a matematikában is különféle axiómarendszerek vannak."

Várom az okosságot, hogy ált/középiskolai szinten mik is az alternatívák!

"@Womb Raider: 600 ezer magyarnak sem kell Obanisztán. de hát egy hülye nácikurvát mit érdekli a valóság?!"
:) Cukorfalat vagy, de egy európai állampolgár Európán beluli , munkavállalással kapcsolatos lakhelyváltoztatását ugyan nem mérjük már egy másik kontinernsről az éhhalál/háború/köztörvényes bűncslelekmény/kalandvágy/élősködési szándék miatti tiltott határátlépések sorát követő betöréshez Európa területére.

@Womb Raider: "Milyen eszköze van a magyar hatóságnak arra, hogy a behazudott adatokat ellenőrizze??? "

ha olyan hülyék, mint te, akkor semmi. a legfontosabb eszköz ugyanis az ész lenne, ami nektek nincs. minden más eszköz ettől függ.
Szóval neked sincs ötleted, de handabandázni azért nem felejtesz el.. Kisköcsög.
Mégegyszer: Nincs megbízható módszer, eszköz, elegendő erőforrás, hogy éves szinten ezrek állításait ellenőrizzük, innentől orosz rulett az egész.

index.hu/kulfold/2018/07/06/bevandorlo_hatteru_ujoncokat_rugtak_ki_az_amerikai_hadseregbol_bevandorlas_usa_allampolgarsag_katonasag/
Abüdösnácik...már ágyútölteléknek, golyófogónak sem merik használni az atomsebészeket.

2018.07.07. 07:26:40

@math0: Na mi van, Brendel Matyi? Csak hajnali fél egyig tartott a pálinka? :-)

desw 2018.07.07. 07:33:40

@Fergio:

Okoska! Ki mondta, hogy a magyar kerítés visszafogta az EGÉSZ migránsinváziót?

Kb 3 éve minden értelmes ember arról beszél, hogy az EU külső határait kellene védeni és még ott megállítani az áradatot. Mivel erre a buzzancs libsik miatt nem volt lehetőség, így lett magyar kerítés, és magyarország -- sajnos -- nem építhet kerítést a görög vagy az olasz határra.

kunzoo 2018.07.07. 07:42:21

@math0:
Az igazolványod ott van. Náluk semmi sincs.

2018.07.07. 07:45:41

@math0: az IQ-d szintjére süllyedt a hőmérséklet odakint. Szép hétvégét!

kunzoo 2018.07.07. 07:53:43

@math0:
Igaz, van egy szakasz de onnan még akkor is át kell kelni a Dunán hogy az ország belsejébe juss. Vagy marad nyaralni a duna delta mocsarában.

2018.07.07. 07:57:09

@Fergio: "Valószínűleg azokat az embereket, akik átjöttek a Foldközi-tengeren megállítja a Dráva folyó. "

Ezek szerint... tudod, azért lényeges különbség, hogy a Földközi tenger túlpartján utazási vállalkozások épültek a vanvéjtikit turisták kiszolgálására. Komoly humán logisztika, eszközökkel, "civil" támogatottsággal a fogadó országok partjainál.. Minden szépen el volt rendezve. Itt meg nincs. Nincs jetskys fuvaros, nincsenek halászhajók, ladikok semmi nincs, mert se horvát, se magyar részről nincs segítő, támogató háttér. Itt nem húz belőlük senki hasznot, magukra vannak utalva. A tehetségükből meg ennyire telik.

kunzoo 2018.07.07. 08:30:15

@math0:
Boszniában nehéz hegyi terep van, rossz az úthálózat kevés, jól ellenőrizhető közút ráadásul mindenfelé ottmaradt aknamező okoz gondot a zöldhatáron. Nehezebb út mint a magyarországi volt.

chrisred 2018.07.07. 08:32:55

@Medgar: Ez a két rendelkezés egy kukkot sem tartalmaz arra nézve, hogy hol kel lefolytatni a menekültügyi eljárást.

helsinki.hu/wp-content/uploads/UNHCR_Kezikonyv.pdf

Az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztosának Hivatala

KÉZIKÖNYV

a menekült státusz meghatározására szolgáló eljárásról és az azzal kapcsolatos követelményekről a menekültek helyzetéről szóló 1951. évi Egyezmény és az 1967. évi Jegyzőkönyv alapján

MÁSODIK RÉSZ

A MENEKÜLT STÁTUSZ MEGHATÁROZÁSÁNAK ELJÁRÁSI KÉRDÉSEI

A. Általános kérdések

189. Mint láttuk, az 1951. évi Egyezmény és az 1967. évi Jegyzőkönyv meghatározza, hogy alkalmazása szempontjából ki tekinthető menekültnek. Nyilvánvaló, hogy az államok csak akkor képesek az Egyezmény és a Jegyzőkönyv rendelkezéseinek megfelelő alkalmazására, ha előbb a menekültet ilyenként azonosítják. Ez az azonosítás, azaz a menekült státusz meghatározása - bár az Egyezmény megemlíti azt a 9. cikkében - különösebben nem szabályozott. Az Egyezmény nem utal arra, hogy milyen típusú eljárás követendő a menekült státusz meghatározására. Annak rögzítése, hogy milyen eljárást tartanak a leginkább megfelelőnek, az államokra hárul, összhangban alkotmányos és közigazgatási rendszerükkel.

190. Emlékeztetni kell arra, hogy a menekült státuszért folyamodó általában igen sérülékeny helyzetben van. Idegen környezetben találja magát, súlyos technikai és pszichológiai nehézségekkel küzd, amikor előterjeszti kérelmét egy idegen
30
ország hatóságaihoz, gyakran az anyanyelvétől eltérõ nyelven. Kérelmét ezért kifejezetten erre kialakított eljárás keretében, olyan képzett személyeknek kell megvizsgálni, akik megfelelő ismerettel és gyakorlattal rendelkeznek, megértik a kérelmező különleges nehézségeit és szükségleteit.

191. Mivel az 1951. évi Egyezmény és az 1967. évi Jegyzőkönyv különösebben nem szabályozza az eljárási kérdéseket, az államok által rendszeresített idevágó rendelkezések igen változatosak. Számos országban formális, kifejezetten erre a célra kialakított eljárási rendben vizsgálják meg a menekült státusz iránti kérelmeket. Másutt az idegenrendészeti eljárás általános keretébe illesztve dolgozzák fel a menekült státuszt érintő ügyeket. Vannak olyan országok végül, amelyekben a menekült státuszról szabályozatlan eljárásban, illetőleg ad hoc, sajátos cél érdekében hozott rendelkezések szerint döntenek (pl.: úti okmányok kibocsátásáról).

192. Ismerve a helyzetet, valószínűtlen, hogy valamennyi, az Egyezményben és a Jegyzőkönyvben részes állam egységes eljárást alakítana ki. A Főbiztos Program Végrehajtó Bizottsága XXVIII. ülésszakán (1977. októberében) ajánlást fogadott el az eljárás alapkövetelményeiről. Az alapkövetelmények a menekült státuszért folyamodó sajátos helyzetéből indulnak ki, mint arra fentebb utaltunk, valamint biztosítani kívánják a kérelmező számára lényegbevágó garanciákat az alábbiak szerint:

“(i) az illetékes hivataloknak (pl.: bevándorlási tisztviselő, határrendőrség tisztje), akihez a kérelmező a határon vagy az ország belsejében fordulhat, egyértelmű instrukcióval kell rendelkeznie azon ügyekre vonatkozóan, amelyek nemzetközi dokumentumok végrehajtásával kapcsolatos kötelezettségeket érinthetnek; eljárása során köteles tiszteletben tartani a visszafordítás tilalmára vonatkozó alapelvet és az ügyet a felettes hatósághoz utalni;

(ii) a kérelmezőnek megfelelő tájékoztatást kell kapnia magáról a lefolytatandó eljárásról;

(iii) lennie kell egy egyértelműen meghatározott hatóságnak, lehetőség szerint központi szerv, amely felelős a menekült státusz iránti kérelem megvizsgálásáért és első fokon döntést hoz;

(iv) a kérelmező kapjon támogatást a kérelemnek az eljáró hatósághoz történő benyújtásában, ideértve az alkalmas tolmácsszolgálat biztosítását; lehetővé tenni, hogy a kérelmező a szükséges kioktatás alapján, kapcsolatot teremtsen az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztosa képviselőjével;

(v) ha a kérelmezőt menekültként elismerték, kellő tájékoztatással kell őt ellátni, továbbá olyan igazolvánnyal, amely tanúsítja menekült státuszát;

(vi) a menekült státusz iránti kérelem elutasítása estén ésszerű határidőt kell biztosítani a döntést formálisan felülvizsgáló fellebbezésre, akár az eljárt, akár egy másik hatóságnál, államigazgatási vagy bírósági fórum előtt, a fennálló rend szerint;

(vii) biztosítani kell, hogy a kérelmező az ország területén maradjon, míg a kérelméről a (iii) pontban említett illetékes hatóság dönt, hacsak e hatóság nem bizonyítja, hogy a kérelmezéssel nyilvánvalóan visszaélnek. Engedélyezni kell, továbbá, hogy a fellebbezés, vagy a bírósági jogorvoslat idejére az országban tartózkodhasson 25

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 08:45:43

@apro_marosan_petergabor: @apro_marosan_petergabor: másfele se jönnek, faszfejkém, 2014-es szinten van az EU migrációja. nem Orbán kicsi kerítése miatt, amelyet könnyebb megkerülni, mint átugrani. ostoba vagy, mint a fasz. ezért vagy náci fideszes.

ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Asylum_quarterly_report

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 08:48:45

@apro_marosan_petergabor: másfele se jönnek, faszfejkém, 2014-es szinten van az EU migrációja. nem Orbán kicsi kerítése miatt, amelyet könnyebb megkerülni, mint átugrani. ostoba vagy, mint a fasz. ezért vagy náci fideszes.

ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Asylum_quarterly_report

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 08:50:29

@teéjesenmindegy: ó igen, bazmeg.
Attól el tud helyezkedni az ember mert nem tud angolul (és más nyelven). A faszért nem téged kértek fel a világ munkanélküliségének a megoldására, az egy kibaszott rejtély!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 08:51:30

@Allak egy buzi remelem kinyirjak az indekszet: másfele se jönnek, faszfejkém, 2014-es szinten van az EU migrációja. nem Orbán kicsi kerítése miatt, amelyet könnyebb megkerülni, mint átugrani. ostoba vagy, mint a fasz. ezért vagy náci fideszes.

ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Asylum_quarterly_report

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 08:52:03

@Allak egy buzi remelem kinyirjak az indekszet: másfele se jönnek, faszfejkém, 2014-es szinten van az EU migrációja. nem Orbán kicsi kerítése miatt, amelyet könnyebb megkerülni, mint átugrani. ostoba vagy, mint a fasz. ezért vagy náci fideszes.

ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Asylum_quarterly_report

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 08:52:40

@desw: Calais nem tranzitzóna, te nyomorult, Fideszes agyhalott!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 08:53:35

@desw: "Ha kell, lesz a román és a horvát szakaszon is kerítést. "

de nincs, mert nem kell. azaz a magyar is felesleges volt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 08:54:52

@Ménár Atya: másfele se jönnek, faszfejkém, 2014-es szinten van az EU migrációja. nem Orbán kicsi kerítése miatt, amelyet könnyebb megkerülni, mint átugrani. ostoba vagy, mint a fasz. ezért vagy náci fideszes.

ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Asylum_quarterly_report

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 08:55:29

@anyo05: másfele se jönnek, faszfejkém, 2014-es szinten van az EU migrációja. nem Orbán kicsi kerítése miatt, amelyet könnyebb megkerülni, mint átugrani. ostoba vagy, mint a fasz. ezért vagy náci fideszes.

ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Asylum_quarterly_report

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 08:56:01

@_B_: másfele se jönnek, faszfejkém, 2014-es szinten van az EU migrációja. nem Orbán kicsi kerítése miatt, amelyet könnyebb megkerülni, mint átugrani. ostoba vagy, mint a fasz. ezért vagy náci fideszes.

ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Asylum_quarterly_report

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 08:56:42

@_B_: a szomszéd nem vett acélajtót, mégse tör hozzá be senki, tehát te feleslegesen vettél acélajtót, csak a pénzt dobtad ki, mert egy fosós hülye vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 08:58:01

@_B_: a német nyelvtudás se túl magas Magyarországon, az oroszt meg feldughatod magadnak. ki a faszom akar Oroszországban elhelyezkedni? még a menekültek sem, annyira szar hely.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:00:02

@desw: "a kell, lesz a román és a horvát szakaszon is kerítést."

de nem kellett, mert semelyik másik ország nem olyan hülye, mint Orbanisztán.

2018.07.07. 09:01:05

@math0: "@apro_marosan_petergabor: másfele se jönnek, faszfejkém, 2014-es szinten van az EU migrációja. nem Orbán kicsi kerítése miatt, amelyet könnyebb megkerülni, mint átugrani. ostoba vagy, mint a fasz. ezért vagy náci fideszes.
"
Azért nem jönnek, mert szűkülnek a lehetőségek, kispajtás. Az első lépés volt a magyar határzár, aztán a "kapu, szárnyakkal", aztán az olaszok is beintettek.. Nem jönnek, mert egyre kevesebben látják értelmét megpróbálni és amit nem látunk pontosan, az az, hogy a támogató háttér is valószínűleg nem lát fantáziát a turizmusban..
Az USA vagy Izrael miért is nem bontja el a miénhez képest brutális határzárat, hanem inkább fejleszti azt. Az USA az alagutak ellen küzd, az Izraeliek is. ...és Merkel vakond is megrogyott, tarthatatlanná vált a pozíciója, kilógott a lóláb és a németeket sem lehet a végelenségig hülyíteni. Ha nem enged, bukik azonnal és amerikának más ember után kell néznie.

2018.07.07. 09:02:54

@math0: "a szomszéd nem vett acélajtót, mégse tör hozzá be senki, tehát te feleslegesen vettél acélajtót, "
Egyáltalán... minek ajtó??? A huzat ellen? Ahhoz elég, ha az ablakot becsukod. Kidobod a pénzt ajtóra. Te teljesen hibbant vagy. Láttál már betörést egy ajtótlan házba? Na ugye.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:08:06

@Womb Raider:

"Várom az okosságot, hogy ált/középiskolai szinten mik is az alternatívák!"

már elmondtam. azt is mondtam, hogy nem fogod felfogni a 80-as IQ-ddal. bejött.

":) Cukorfalat vagy, de egy európai állampolgár Európán beluli , munkavállalással kapcsolatos lakhelyváltoztatását ugyan nem mérjük már egy másik kontinernsről az éhhalál/háború/köztörvényes bűncslelekmény/kalandvágy/élősködési szándék miatti tiltott határátlépések sorát követő betöréshez Európa területére."

már miért ne mérjük? ha már az a menekült átjött sok ezer kilométert, majd pont a szar Orbanisztánban fog megállni, amit a csuti geci tönkrevert?! ha a magyartól nem veszed zokon, hogy a legjobb helyre akar menni, akkor másoktól miért tagadod meg ezt a jogot, ami ráadásul neki is ugyanúgy az EU szabályozások miatt joga?! a magyar, akinek Magyarországon van esetleg háza, lakása, kocsija, családja, barátai, mégiscsak nehezebben indul el nyugatra, mint a menekült, akinek Magyarországon semmije nincs, tehát mi a jó édes kurva anyádnak állna meg itt, ebben az országban, ahol 2,8 millió elmebeteg náci fogadja, a főnáci parasztvezérrel az élen, és amely országot ezek el is basztak rendesen?!

"Szóval neked sincs ötleted"

de van. szociális média, internet, e-mail, levél, telefon. ezek kézenfekvő dolgok, csak egy olyan elmebeteg kérdez rá ilyenre, mint te. másoknak ez triviális.

"Mégegyszer: Nincs megbízható módszer, eszköz, elegendő erőforrás, hogy éves szinten ezrek állításait ellenőrizzük, innentől orosz rulett az egész."

állítólag éves szinten sok ezrek állításait ellenőriztük, ehhez csak annyi kellett, hogy Rogán barátai ellophassák a pénzt. de a hülye náci Fideszkurva a 4 elemijével a tyúkólból megmondja, hogy amit ő nem tud megoldani a 80-as IQ-jával, azt nem lehet.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:09:28

@Womb Raider: "Mégegyszer: Nincs megbízható módszer, eszköz, elegendő erőforrás, hogy éves szinten ezrek állításait ellenőrizzük, innentől orosz rulett az egész."

több, mint húszezer embert (menekültet és államkötvényest) fogadott be Orbanisztán. azt mondod, hogy Orbánék felelőtlen faszok?! nagy comming out lenne.:)

Visceroid 2018.07.07. 09:10:11

Hiányzik az arabhímtag, mi libsik?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:10:40

@abcdefghijklmm: Na mi van, hülye náci? már hajnali fél nyolckor pálinkázással indítod a napot?! nehogy egy pillanatig is józan legyél, még kiderülne, hogy egy alternatív mesevilágban élsz?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:11:51

@desw: "Ki mondta, hogy a magyar kerítés visszafogta az EGÉSZ migránsinváziót?"

maga a Führered, az az ostoba parasztvezér kérkedett ezzel. erről szól a post, te agyalágyult fideszes náci! fingod nincs, mihez szólsz hozzá, mi?!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:12:44

@kunzoo: "Az igazolványod ott van. "

van a faszt, a magyarok 99,99%-ánál nincs igazolvány, amikor a városban sétálnak.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:13:12

@valaki nagyon más: az IQ-d szintjére süllyedt a hőmérséklet odakint. Szép hétvégét!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:14:35

@kunzoo: "onnan még akkor is át kell kelni a Dunán "

hallottál már arról, hogy feltalálták a hidakat, és egy ország belsejében a hidakon nincs határellenőrzés?!

de most komolyan, állandóan az derül ki, hogy a Fideszes nácik pontosan azokból a hülyékből kerül ki, akiknek még azt is el kell magyarázni, hogy hogyan egyék a tejbegrízt kanállal.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:16:01

@Womb Raider: "Nincs jetskys fuvaros, nincsenek halászhajók, ladikok semmi nincs, mert se horvát, se magyar részről nincs segítő, támogató háttér. "

nem lehet a Lidl-ben gumicsónakot venni 10 euróért.

de most komolyan, állandóan az derül ki, hogy a Fideszes nácik pontosan azokból a a klinikai hülyékből kerülnek ki, akiknek még azt is el kell magyarázni, hogy hogyan egyék a tejbegrízt kanállal.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:16:46

@kunzoo: de nem tették. mert hülyeség lett volna. és a magyar kerítés hülyeség volt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:17:55

@kunzoo: "Boszniában nehéz hegyi terep van, rossz az úthálózat kevés, jól ellenőrizhető közút ráadásul mindenfelé ottmaradt aknamező okoz gondot a zöldhatáron. Nehezebb út mint a magyarországi volt. "

vezettem már át Bosznián, ne kamuzz, van út!

de most komolyan, állandóan az derül ki, hogy a Fideszes nácik pontosan azokból a a klinikai hülyékből kerülnek ki, akiknek még azt is el kell magyarázni, hogy hogyan egyék a tejbegrízt kanállal.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:20:01

@Womb Raider:

"Azért nem jönnek, mert szűkülnek a lehetőségek, kispajtás."

nem Orbán nyúlfalatnyi kerítése miatt, nem Orbán intézte ezt el, nem a nácik, hanem Merkel és Macron.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:21:00

@Womb Raider: egy ország esetében valóban nem az ajtó a védelem kulcsa. egy ország tök más, mint egy ház. de hát a 80-as IQ-ddal ezt te nem fogod fel.

2018.07.07. 09:25:10

@math0: Se náci nem vagyok, se alkoholista, mint te. Viszont azt el kell ismernem, kurvára szorgalmas vagy.... ilyen hatékonyan senki sem terjeszti a saját ostobaságait, mint te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:25:31

@Womb Raider: btw a minap jártam Kreuzlingenben, a Schloss Seegarten mellett volt egy kisebb kastélyszerű ház. tárva-nyitva volt a kerítés-kapu, és a ház ajtaja is. senki nem ment be, senki nem tört be, nyilván én sem. ha van személyes ellenőrzés, akkor nem a fizikai akadályok jelentik a biztonság kulcsát. ha nincs, akkor a fizikai akadályok se sokat segítenek. egy ország szintjén már teljesen nem a fizikai akadályok, hanem az ellenőrzés számít.

megjegyzem, Svájcba úgy mentem be és ki, hogy senki nem ellenőrzött sehol. és ezt bármelyik nap megcsinálom. még Svájcba is, bármikor be tudok menni, autóval is, de gyalog pláne, úgy, hogy 99%, hogy senki nem ellenőriz a határon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 09:26:35

@abcdefghijklmm: náci vagy és alkoholista, hiába tagadod.

2018.07.07. 09:36:02

@math0: Mondja egy utolsó adócsaló.

eßemfaßom meg áll 2018.07.07. 09:46:15

Hozzám évek óta egyetlen besurranó tolvaj nem jött be. Most ennek vagy az az oka, hogy a, megszűnt magyarországon a bűnözés
b, zárva tartom az ajtót

szerintem az "a" lesz a megfejtés.

kunzoo 2018.07.07. 09:47:11

@math0:
Persze hogy van út, de a körülmények jóval nehezebbek. Aki illegálisan akar átkelni az a zöldhatáron teszi. Ott azért nehezebb mint nálunk volt. Hegyek, kaja nincs, jobban az utakhoz vannak kötve. Ott könnyebben lebuknak az ellenőrzéskor. Utána még Szlovénián is át kell jutni, több határ, több esély a lebukásra. Nyilván a csepmészek több pénzt is kérnek a több határátkelés miatt.

Nem azt állítottam hogy lehetetlen hanem azt hogy nehezebb és drágább mint amikor felénk jöttek. Kaját is nehezebb szerezni, nem csak úgy tömi magába a barackot miegymást mint itt.

eßemfaßom meg áll 2018.07.07. 09:48:52

@math0: "egy ország szintjén már teljesen nem a fizikai akadályok, hanem az ellenőrzés számít."

ezt az "ellenőrzés" dolgot hogy képzeled többszáz km zöldhatáron?

kunzoo 2018.07.07. 09:51:39

@math0:
Akkor könnyű átkelni a hídon ha lefizet egy fuvarost. Azért egy afgán család a Lánchídon sétálva elég feltűnő lenne. Ráadásul a román magyar határonújra jön az ellenőrzés -asszem románok nem schengeni tagok- tehát újabb kockázat.

eßemfaßom meg áll 2018.07.07. 09:52:21

Én hülye beleolvastam már megint Brendel elmebetegségeibe. Kezeltesd magad te szerencsétlen.

Ménár Atya 2018.07.07. 09:54:10

Butuskám, nézz már meg egy térképet, aztán gondolkodj el,miért ott a kerítés,ahol van.
De azért egyszerűsítek, hogy te is megértsd, mert látom jössz a 150 km marhasággal.
A legkényelmesebb út az eu belső országaiba magyarországon át vezet, ez szimpla földrajz, na ehhez kellene a térkép neked,mielőtt marhaságokat írsz.
Ezért szeretnek mindenféle háborúkban rajtunk át közlekedni.
A migriknek ez volt a legegyszerűbb,legrövidebb út.
Gondolom, amikor te mondjuk gyorsan akarsz valahova eljutni akkor kézen állsz,és hátrafelé hegymenetben mész fel, pedig van panoráma busz is.........
Szóval a migri nem hülye, ki lett oktatva.
Ha bejön hozzánk regisztrálni kell, most látszik viktor igaza, mert most hogy már nem tetszik a migri nyugaton, már szabadulnának, és jönnek a nálatok voltak regisztrálva marhasággal.
Szóval visszatérve, migri nem jön magyarba, mert itt kidobják őket, ha bejut horvátba az már jó mert eun belül van, csak kicsit fárasztóbb az út.
Neki mindegy, viszont nálunk nem tudnak arra hivatkozni, hogy mindegyik itt lett regisztrálva mennek vissza hozzátok.
Amúgy tényleg nem tud sok úszni közülük, sőt megdőlt az is, hogy milyen magasan képzettek, a sok orvos, meg matematikusról kiderült, még írni sem tud a saját nyelvén ezért nem tud németül sem tanulni.A német munkaerőpiacon jelentéktelen számban vesznek részt, viszont a szochálót felélik.
Ná látod fiam , ezért vagy te buta libbant :D:D:D:D
Majd röhögök amikor az eddig ajnározott fejlett liberális országok elkezdik a deportálást, meg a lágerbe zárást, akkor mit nyekeregtek itt, milyen szar lesz a magadfajta IQ bajnokoknak szembesülni a saját hülyeségével :D:D:D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:02:42

@kunzoo: te komolyan azt hiszed, hogy ez megakadályoz egy menekültet, és inkább Görögországban marad?! te tényleg ennyire elmebeteg vagy?! érthető, hogy náci fideszes vagy.

Ménár Atya 2018.07.07. 10:02:52

@math0: Mi van buta nyugger, már megint berúgtál és itt tobzódsz!
De szeretem , ahogy a fajtád kínlódik és osztja az észt, miközben úgy ugráltok ahogy Viktor miniszterelnök uratok fütyül :D:D:D
Feltűnt, hogy a nem létező migrációt most próbálják megállítani mert akkora a probléma a nyugati országokban, hogy sorra buknak a ballibbant politikusok?
A nácizással már semmire nem mész faszkalap, lejárt lemez, ezzel már nem rúgtok labdába.
Röhögök rajtatok majomparádé, jó nézni ahogy megtébolyodtok a magatehetetlenségtől, és attól ahogy épp szembeköp titeket a migrisimogató országok politikusai,akik épp most fordulnak 180 fokot :D
Na dobj be még egy felest, hátha segít és elalszol megint vén pöts :D:D:D

2018.07.07. 10:03:05

A b1 blog lényege: provokálja az embereket oltári nagy baromságokkal. Majd ha visszaszólnak, akkor sértegetés, sértődés jön. Ez a nagy liberalizmus. Azaz a demokráciájuk lényege: addig van demokrácia, amíg az van, amit a libsik mondanak. Ellentmondás nem lehet, mert az akkor már nem demokrácia.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:04:19

@kunzoo: "nehezebb és drágább mint amikor felénk jöttek"

23-adlagos szempontokon spekulálsz, és még csak az sem igaz, hogy igazad lenne. mert ugye gyümölcsfák, azok csak Magyarországon vannak, máshol nincsenek. mert ugye a menekültek a nagymama lekvárjára vannak rákattanva, mást nem is esznek.

iszonyat sötétek vagytok, ti Fideszes nácik!

desw 2018.07.07. 10:04:53

@math0:

"Calais nem tranzitzóna, te nyomorult, Fideszes agyhalott! "

És akkor már leszarjuk a szegény migránsokat, akik a jobb élet reményében hónapokat vagy akár éveket dekkolnak a calais-i dzsungelben, víz, szállás, oktatás és eü ellátás nélkül???

Hát micsoda hozzáállás ez a nagy emberbarát libsi-bisi franciáktól és angoloktól???? Tiltakozom!!!!

Neked ezzel nincs bajod??? Hogy tudod végignézni emberek tízezreinek a szenvedését Calais-ban???? Ember vagy te???

Bezzeg a röszkei tranzitzóna nem európai, mi??

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:05:49

@eßemfaßom meg áll: mélységi. de hát a Fideszesek 80-as IQ-val az ilyen egyszerű dolgokat nem fogják fel.

de most komolyan, állandóan az derül ki, hogy a Fideszes nácik pontosan azokból a a klinikai hülyékből kerülnek ki, akiknek még azt is el kell magyarázni, hogy hogyan egyék a tejbegrízt kanállal.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:07:30

@kunzoo:

"egy afgán család a Lánchídon sétálva elég feltűnő lenne."

nem azon jönnek át, de egyébként simán átjöhetnének ott is. semmi nem történe.

" Ráadásul a román magyar határonújra jön az ellenőrzés -asszem románok nem schengeni tagok- tehát újabb kockázat. "

azt nem mondod, hogy a román határon kerítés nélkül is meg lehet állítani őket, csak a szerb határon nem?!

tökön szúrtad magad, te ostoba!

2018.07.07. 10:07:53

@math0: multinál dolgozom a teljes béremre bejelentve, te viszont elszóltad magadat korábban, hogy adót csalsz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:08:30

@eßemfaßom meg áll: Kezeltesd magad te szerencsétlen! (A felszólító mondatok végére a magyarok 80-as IQ felett felkiáltójelet tesznek. Az elmebetegek, mint te, azok nem.)

desw 2018.07.07. 10:11:09

@math0:

"btw a minap jártam Kreuzlingenben, a Schloss Seegarten mellett volt egy kisebb kastélyszerű ház. tárva-nyitva volt a kerítés-kapu, és a ház ajtaja is. senki nem ment be, senki nem tört be, nyilván én sem."

És ezzel mit akartál mondani??? Hogy ahol nincs koszladt csőcselék, ott normálisan is lehet élni???

Próbáld ki ugyanezt BAZ megyében, b+!

"ha van személyes ellenőrzés, akkor nem a fizikai akadályok jelentik a biztonság kulcsát. ha nincs, akkor a fizikai akadályok se sokat segítenek."

"Se sokat", azaz azért segítenek, ugye? Godnolom nálad tűrva-nyitva van az ajtó, amikor elmész otthonról!

"egy ország szintjén már teljesen nem a fizikai akadályok, hanem az ellenőrzés számít."

A kettő kombinációja a legjobb!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:13:12

@Ménár Atya: tehát elismered, hogy a kerítés semmit nem ér, mert szerinted a "legkényelmesebb" utat zárja el, de van még sok másik út is. és ugye nem vagy olyan hülye, hogy egy sok ezer kilométert jött menekült majd megáll, mert a "legkényelmesebb" utat elvették tőle?!

"Amúgy tényleg nem tud sok úszni közülük, sőt megdőlt az is, hogy milyen magasan képzettek, a sok orvos, meg matematikusról kiderült, még írni sem tud a saját nyelvén ezért nem tud németül sem tanulni.A német munkaerőpiacon jelentéktelen számban vesznek részt, viszont a szochálót felélik."

hazudsz. a statisztikák az ellenkezőjét mutatják. a menekültek képzettebbek a Fidesz szavazóknál, és már 300 ezer helyezkedett el. a német gazdaságnak nagyon jól jönnek. Orbanisztán lemaradt róluk, mert ostoba

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

"Majd röhögök amikor az eddig ajnározott fejlett liberális országok elkezdik a deportálást, meg a lágerbe zárást, akkor mit nyekeregtek itt, milyen szar lesz a magadfajta IQ bajnokoknak szembesülni a saját hülyeségével :D:D:D "

eddig csak az történt, hogy a náci barátaitok hozzánk akarták deportálni a menekülteket. a bajor, az olasz és az osztrák nácik is. ezt adja nekünk a nácizmus.

majd egyszer felébredsz, ostoba náci!

2018.07.07. 10:14:27

@math0: a fideszesek között tényleg sok a hülye, de azért megnyerték háromszor a választásokat egymás után,míg a magadfajta hiperintelligens balfaszok által irányított ellenzék akkorát bukott, hogy még most is csak arra képes, hogy törölgesse a véres orrát, vakarja a fejét, és folyamatosan csalást ordítozzon...

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:15:07

@Ménár Atya:

Mi van buta nyugger, már megint berúgtál és itt tobzódsz!
De szeretem , ahogy a fajtád kínlódik és osztja az észt, miközben Orbán is szív a többi náci miatt.

Felűtn, hogy az olasz, a bajor és az osztrák nácik megszívatták Orbánt, mert a kvótarendszer meg a deportálás mellett vannak? Magyarországra akarnak deportálni menekülteket. A nácik akarják, nem a szocik, nem a liberálisak, a nácik!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:16:09

@desw: nyilván ez se ideális, de mégiscsak Orbán a nagyobb fasz náci, ő a szervezett táboraiban is rugdosta a menekülteket.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:16:37

@abcdefghijklmm: multinál dolgozom a teljes béremre bejelentve, te viszont elszóltad magadat korábban, hogy adót csalsz.

2018.07.07. 10:17:59

@math0: nem multinál dolgozol, hazudsz.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:18:00

@desw:

"És ezzel mit akartál mondani??? Hogy ahol nincs koszladt csőcselék, ott normálisan is lehet élni???"

Kreuzlingenben sok bevándorló van, köztük akár még koszladt csőcselék náci magyar is, mint te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:19:16

@abcdefghijklmm:

"a fideszesek között tényleg sok a hülye, de azért megnyerték háromszor a választásokat egymás után"

ez így van. de az ilyen vége katasztrófa volt eddig is. Hitler is sok választást nyert. a végén pontosan azok a hülyék szívtak a legjobban, akik megválasztották.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:20:22

@abcdefghijklmm: "multinál dolgozom "

a náci óltársad erre azt mondta, hogy csicska vagy.:)

teéjesenmindegy 2018.07.07. 10:25:00

@math0: Annyira vicces, amikor egy hozzád hasonló ostoba marha ilyen nagyon okosnak hiszi magát.
Minden ateista ilyen hülye mint te?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.07. 10:28:18

@abcdefghijklmm: "multinál dolgozom a teljes béremre bejelentve"

ezzel ugye azt akartad mondani, hogy:

1) a multi jó dolog
2) a multi valószínűleg bejelent, és nem csal adót
3) bezzeg a magyarok inkább adót csalnak és feketén dolgoztatnak

4) tehát a multikulti, a globalizmus előnyeit akartad ecsetelni Magyarországra nézve. A multik, amelyek több országban működnek, nemzetközi standardoknak jobban megfelelve dolgoznak, és kevésbé fonódnak össze a helyi maffiával.

Ráadásul ugye pont eme multiknak érdeke a rugalmas munkaerő, azaz a bevándorlás.

De hát te oda szarsz, ahonnan a segílykét kapod.

2018.07.07. 10:28:29

@math0: miért? Szerinted a zsidók választották meg Hitlert? Vagy nem ők szívták meg a legjobban? Latod, milyen hülyeségeket vartyogsz?

2018.07.07. 10:31:18

@math0: soha nem tagadtam, hogy a multik jót tesznek a gazdaságnak. A menekültekkel és a migrációval sincsen semmi bajom, amíg valóban védelemre szoruló illetve képzett emberek jönnek.

2018.07.07. 11:25:11

@math0: "több, mint húszezer embert (menekültet és államkötvényest) fogadott be Orbanisztán. azt mondod, hogy Orbánék felelőtlen faszok?! nagy comming out lenne.:)"

Buti köcsög... egyiknek sem volt semmi papírja? Amúgy melyik kerítésen csüngő majom lobogtatott ilyesmiket:

"Az igénylőknek mindössze 300 ezer – az első időszakban 250 ezer – eurót kellett leszurkolniuk, plusz közvetítői díjat, valamint erkölcsi bizonyítvánnyal igazolniuk, hogy nem büntetett előéletűek, a hatóságok ezt követően bírálják el a kérelmet."
Mecsoda különbség..te fanatikus ökör.

2018.07.07. 11:31:11

@math0: Na, mi van matyi, béke honol a nagyfalu szélén?

www.nytimes.com/2018/07/02/world/europe/iran-france-belgium-bomb.html
Ejejej... ezek a náci magyarok nyilai lesznek.

kunzoo 2018.07.07. 11:55:48

@math0:
A román határ felől jóval kevesebben jöttek, egyébként nem hiszem hogy a szúrópróbaszerű ellenőrzés ugyanolyan hatékony lenne. Volt is olyan terv hogy ha románia felől többen jönnek ott is kerítés lesz.

Az USA is kerítést kellett húzzon a mexikói határra, Obama alatt is így volt.

Spanyoloknál balos kormány van mégsem került szóba hogy lebontanák a kerítésüket. Érdekes sosem olvastam ezen a blogon felháborodott írásokat ezekről. Csak akkor náci dolog ez mikor mi csináljuk. A görögök, bolgárok, spanyolok már előttünk is megépítették. Ezt mindenki tudomásul vette. Ahogy az övék, úgy a mienk is a schengeni határra épült. Egyik sem határos háború sújtotta állammal. Akkor meg mi ez a balhé?

kunzoo 2018.07.07. 12:01:19

@math0:
Van sok sok apró szempont, ami után valaki meghozza a végső döntést. Azért az nem egy elhanyagolható szempont hogy lesz-e mit enni az út során. Nemrég olvastam egy hírt hogy a dvina folyón átkelés közben a bevándorlók csónakja felborult, ki kellett őket menteni a sodrásból. Nem olyanegyszerű arrafelé az út.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.07. 12:14:07

@kunzoo: "Az USA is kerítést kellett húzzon a mexikói határra"

Tudod, Trump milyen kerítést húz fel? Azon tankkal nem mész át. Az izraeli 6 méter magas betonfalon se mész át. Ezt a magyar drótkerítést simán átvágják. Csak nincs aki átvágná, mert 2014-es szintre esett vissza a menekültek száma.

kunzoo 2018.07.07. 12:14:20

@math0:
Görögország EU. Ha továbbmegy és nem jön össze Horvátország vagy magyarország akkor magával szúr ki.
Nyilván ők is értesültek a migriszétosztásos hírekről, volt okuk abban reménykedni hogy legális úton bejuthatnak a belső területekre. Egyre inlább úgy tűnik ez a reményük hamis volt. Az olaszok még futnak egy ilyen kört de várhatóan bukják. Na utána lehet hogy megindulnak.

kunzoo 2018.07.07. 12:16:03

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Eddig is volt a mexikói határon kerítés és egész jól működött. Az a trumpi fal csak lesz. De most is van fizikai akadály.

teéjesenmindegy 2018.07.07. 12:25:12

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Cicafiú, nem kéne a prájdon lenned?
Melyik részét nehéz annak felfogni, hogy önmagában a fizikai akadály semmi. A himaláját is megmászták már, építhetsz akármekkora kerítést, azon át lehet jutni. Amikor Orbán a kerítésről beszél, akkor nem konkrétan a drótra gondol, hanem arra a nyolcezer emberre, aki felügyeli. Plusz a törvényre, hogy a kerítés rongálása bűncselekmény. Együtt a három, így van értelme.
A mexikói határon pedig lőnek is.

kunzoo 2018.07.07. 12:30:50

@teéjesenmindegy:
De ott demokratikusan lőnek, az nem zavarja a The N.Y.T. újságíróit.

A vizes fojtogatós vallatás is rendben van náluk. Nálunk bezzeg nácizmus van.

taga20 2018.07.07. 12:34:29

@teéjesenmindegy: neked nem kéne a prájdon lenned?
tudod, ahová minden évben elmész, hogy gyalázhasd a melegeket.

teéjesenmindegy 2018.07.07. 14:30:24

@taga20: A felhők magasából leszarom a buzikat. Kurvára semmilyen szinten nem érdekelnek, a közelükbe sem megyek. Na, ezt kapd ki, milyen homofób vagyok.

2018.07.07. 15:05:43

@kunzoo: és demokrácia deficit....

chrisred 2018.07.07. 15:20:23

@Ménár Atya: Szép tőled, hogy így aggódsz az embercsempészek miatt, de megnyugtatlak, a plusz energiát és a kockázatot szépen megfizettetik a kuncsaftokkal. Mint Amerikában a szeszcsempészet idején. A tiltás csak arra jó, hogy megnövelje a szervezett bűnözés jövedelmét és hatalmát.

taga20 2018.07.07. 15:21:59

@teéjesenmindegy: mi a kurvaanyádért hazucc köcsög!?

"Cicafiú, nem kéne a prájdon lenned?"

ha "Kurvára semmilyen szinten nem érdekelnek", akkor nem fostad volna ide eszt a mondatodat.

egy látens vagy gyökér, aki nap-nap után itt szopja le a saját farkát!

na zene, me látom, hogy csak ez fok rajtad segíteni!:)))

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&start_radio=1&list=RD_yer-9MCQG0

abcdefghijklmm (törölt) 2018.07.07. 15:33:49

@chrisred: ilyen alapon legalizálhatnánk a heroint is.

taga20 2018.07.07. 15:42:16

@abcdefghijklmm: sőt, a fityeszmaffiát is!

te bazdmeg tényleg ekkora faszdarab vagy, vagy csak egy szutyok fityesztroll?

abcdefghijklmm (törölt) 2018.07.07. 15:43:13

@taga20: pihenj egyet, sok margaságot okádtál már ide!

abcdefghijklmm (törölt) 2018.07.07. 15:43:49

@abcdefghijklmm: marhaságot

teéjesenmindegy 2018.07.07. 15:46:15

@taga20: Ott az avatárja ami egy macska, te nyomorult. :D
Hallod, inkább szidj bárkit, okoskodjál, de könyörgöm, a szar zenéidet ne terjeszd.

taga20 2018.07.07. 15:53:56

@teéjesenmindegy: te ostoba állat!
aki goran bregovic ederlezijére aszt meri mondani, hogy szar zene, abba még belerúgni sincs kedvem!

apro_marosan_petergabor 2018.07.07. 18:48:21

@math0: Piciny agyatlan, levitézlett, elpárolgott szadesz lábvízfoltocskám. A porcelán kutyus hozzád képes önállóan gondolkodik, s még az is jobban észreveszi, ha a világ körülötte megváltozik... Még Merkel idesanyátok - aki ki tudja méér lett a "multikulti megbukott" józan konstatálójából" a "Wilkommenskultur" tántoríthatatlan képviselője (valszeg ávós módszerekkel megzsarolták, ezt neked, mint ávos-szadi lelki leszármazottnak ösmerned kell jobban) - is felismerte, hogy bizony az a kerítés jó helyen van. Csak a hozzád hasonló libero-fertőzött pszichiátria szökevények képesek olyasmire, amellyel a kisebbségben lévő spanyol komcsi-kormány próbálkozik(egyelőre még csak verbálisan), a ceutai kerítés lebontásával, de valszeg csak azért, mert a taposóaknagyáros-bennfentes kereskedő idesapátok, Soros tömi őket pénzzel...
Rólad ezt nem tételezem fel, te becsületes lehetsz, de egyszerüen csak hülye.

teéjesenmindegy 2018.07.07. 20:51:54

@taga20: Szar. Remélem megüt a guta.

_B_ 2018.07.07. 22:11:04

@math0: azt vajon láttad-e már hogy a gazdáid izráelben mekkora kerítést rittyentettek eme békés képzett bevándorlók hada ellen? ja és ők lőnek is rájuk. nem könnygázzal, meg gumibogyóval, hanem éles lőszerrel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 08:17:57

@_B_: ha Izrael falat épít, Orbán falat épít, és te éljenzed, akkor a zsidók Orbán és a te gazdáid. Nekem nem. Nekem nem követendő példák.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 08:20:52

@apro_marosan_petergabor: nem sikerül neked a gondolkodás, csak a szar önlik belőled. te tényleg azt hiszed, hogy egy sok ezer kilométeres határon egy száz kilométeres kerítés védi Európát.

a fideszes nácik ilyen klinikailag agyhalott esetek. mind.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 08:26:45

@teéjesenmindegy: "Amikor Orbán a kerítésről beszél, akkor nem konkrétan a drótra gondol, hanem arra a nyolcezer emberre, aki felügyeli."

most gondold meg, hogy az a nyolcezer ember mennyivel hasznosabb lenne, ha az ország belsejében felügyelne, ahol magyarok embereket ölnek meg, rabolnak, lopnak. nem mellesleg illegális bevándorlókat ott is el lehetne kapni. ahogy az értelmes országokban csinálják.

ehhez csak kicsivel több IQ kéne, mint amennyi Orbánnak, meg a 2,8 millió agyhalottnak van. nektek csak annyira fussa, hogy kerítés, meg kerítés mellett járőröző őrök. intelligensebb megoldásra nektek nem futja.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 08:28:21

@kunzoo: Horvátország vagy Románia szerinted azért nem jön nekik össze, mert Magyarországon van egy száz kilométeres kerítés.

mondom, csak azt demonstrálod, hogy milyen agyhalottak a náci Fideszesek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 08:28:55

@kunzoo: Horvátország, Bulgária vagy Románia szerinted azért nem jön nekik össze, mert Magyarországon van egy száz kilométeres kerítés.

mondom, csak azt demonstrálod, hogy milyen agyhalottak a náci Fideszesek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 08:30:51

@kunzoo: "Azért az nem egy elhanyagolható szempont hogy lesz-e mit enni az út során. Nemrég olvastam egy hírt hogy a dvina folyón átkelés közben a bevándorlók csónakja felborult, ki kellett őket menteni a sodrásból. Nem olyanegyszerű arrafelé az út. "

nem mondod? a Földközi tengeren ugyebár sok száz ilyen csónak borult már fel, de azért jöttek a menekültek. gondolod, hogy valami folyócska fogja megállítani őket?!

csak azt demonstrálod, hogy milyen éktelenül ostobák a Fideszes nácik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 08:36:29

@kunzoo:

"A román határ felől jóval kevesebben jöttek"

pontosabban onnan is kevesebben jöttek. és ez is azt igazolja, hogy Merkel egyezsége volt a kulcs a menekültek megfékezésében, és nem Orbán kerítése. Orbán kerítését ugyanis ott kerülték meg, ahol akarták.

"Volt is olyan terv hogy ha románia felől többen jönnek ott is kerítés lesz."

ami elismerése annak, amit mondtam. és annak is, hogy a kerítés, amíg nem teljes, nem fékez, csak terel.

"Spanyoloknál balos kormány van mégsem került szóba hogy lebontanák a kerítésüket. "

A spanyolok kerítése egy olyan kis enklávénál van, ahol a kerítés:

1) teljes. azaz nem lehet megkerülni.
2) a kis enklávénál tényleg szempont az, hogy gyakorlatilag nem bírná el, ha százezer menekült menne oda hirtelen
3) a spanyolok nem kérkednek más országoknak olyan ostobaságokkal, hogy ők védik meg Európát. ilyen ostoba faszságot csak Orbán csinál.

Trump meg Izrael nem érdekel, Trump náci, Izrael sem követendő példa.

Érdekes sosem olvastam ezen a blogon felháborodott írásokat ezekről. Csak akkor náci dolog ez mikor mi csináljuk. A görögök, bolgárok, spanyolok már előttünk is megépítették. Ezt mindenki tudomásul vette. Ahogy az övék, úgy a mienk is a schengeni határra épült. Egyik sem határos háború sújtotta állammal. Akkor meg mi ez a balhé?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 08:39:44

@Womb Raider: neked az, hogy egy az Orbánhoz hasonló diktatúra a saját ellenzékének tüntetésén robbantást tervezett, az iszlám terrorizmus?! továbbra is csak azt erősíted, hogy klinikai agyhalott vagy. gondolom, akkor 1956-ot meg az európai fehér ember terrorizmusához számolod.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 08:41:50

@Womb Raider:

"egyiknek sem volt semmi papírja?"

a papírt nem kell ellenőrizni, te nácikurva agyhalott?! te azt lobogtatásra elhiszed?!

" Amúgy melyik kerítésen csüngő majom lobogtatott ilyesmiket:
"Az igénylőknek mindössze 300 ezer – az első időszakban 250 ezer – eurót kellett leszurkolniuk, plusz közvetítői díjat, valamint erkölcsi bizonyítvánnyal igazolniuk, hogy nem büntetett előéletűek, a hatóságok ezt követően bírálják el a kérelmet."
Mecsoda különbség..te fanatikus ökör. "

úgy látom, hogy te a szegény majmot megveted, de a gazdag majmot leszopod. mondom, hogy kurva vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 08:45:35

@Womb Raider: gondolod, hogy az Iszlám Állam terroristája nem tud leperkálni pár százezer forintot, és nem tud az elfoglalt Rakkában, eredeti, original, echte szír útlevelet és erkölcsi bizonyítványt kiállítani a saját nevére a lefoglalt eredeti, original, echte szír okmányokból?!

szerintem, aki ilyeneket lobogtat, az valószínűbb, hogy muszlim terrorista, mint ha nem lobogtat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 08:54:42

@Womb Raider: "Az igénylőknek mindössze 300 ezer – az első időszakban 250 ezer – eurót kellett leszurkolniuk, plusz közvetítői díjat, valamint erkölcsi bizonyítvánnyal igazolniuk, hogy nem büntetett előéletűek, a hatóságok ezt követően bírálják el a kérelmet."

a másik, hogy a kínai kormány kémjének egész tuti biztosan van ilyenje, és rákérdezésre a kínai állam meg is erősíti. tehát tuti, hogy különféle országok ezen az úton küldtek Európába államilag támogatott bűnözőket.

eßemfaßom meg áll 2018.07.08. 12:53:55

@math0: "A felszólító mondatok végére a magyarok 80-as IQ felett felkiáltójelet tesznek"

Ez vicces volt attól aki 90 mondatból 5öt kezd nagybetűvel :)

kunzoo 2018.07.08. 13:39:57

@math0:
Aki görögből jön ide az pár kilométert evezett at égei tengeren az első görög szigetig. A földközi tengeren nem jártak, tehát ők nem tehették ki magukat annak a veszélynek amiről írsz. Volt pár áldozat de jóval kevesebb mint a földközi tengeren.
Több cikk is arról írt hogy tízezrek rekedtek a balkáni országokban. Ha oly könnyű lenne továbbmenni nyilván megtették volna.

Erdogan akkor rúgja fel azt a megállapodást amikor akarja. Igazából ezzel ő kwrül remek zsarolási pozícióba ha nincs b terv

kunzoo 2018.07.08. 13:51:13

@math0:
A szlovén-horvát határon és az osztrák-szlovén határra is telepítettek műszaki határzárat. Tehát nyugati irányba nem tudják megkerülni a magyar kerítést. Kelet felé meg onnan kerülni hosszú, drága és nehéz út.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.08. 16:30:39

@teéjesenmindegy: "A himaláját is megmászták már, építhetsz akármekkora kerítést, azon át lehet jutni."

Nem kell ahhoz Himalája. Tudod, Trump milyen kerítést húz fel? Azon nem ugrasz át, azon tankkal nem mész át. Az izraeli 6 méter magas betonfalon se mész át. Ezt a magyar drótkerítést simán átvágják. Csak nincs aki átvágná, mert 2014-es szintre esett vissza a menekültek száma. Nem a kerítés védi a határt, hanem a határőrök.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.08. 16:36:32

@Androsz: "A kettő együtt."

Húzhatsz fel 6 méteres betonfalat, az még jobban véd. Csak felesleges napi három menekült visszatartására. A határt nem a kerítés, hanem a határőrök védik, az ilyen szar drótkerítést simán átvágják.

apro_marosan_petergabor 2018.07.08. 19:09:31

@math0: Piciny agyhalottam. Tudod egyik téglára téve a másikat lesz belőle fal, majd több falból a ház. No, hát a magyar kerítés is így védi Európát, még akkor is, ha idegdúcaid - melyet nagyítóval a koponyád egy szűk repedésében nehézségekkel lehet fellelni - melynek összetettsége nem éri el a katicabogárét, működési nívója meg a porcelán kutyáét - ezt nem is értheti. Nem baj, iratkozz iskolába, tanulj - tudod, példaképetek, Lenyin is mondta - tanulni, tanulni, tanulni...

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.07.08. 19:28:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Rendben, a drótkerítés nem ér semmit, legyen igazad. De most már ott van, lebontani fölösleges, legalább mutatja a beszökni próbálóknak, hogy hol van a határvonal. Ezek után a kerítésről minden tovább beszélni? A téma ki van pipálva. Ha Orbán, vagy bárki a világon ezentúl a kerítésről beszél, akkor most már eszünkbe juthat végre, hogy ez csak egy jelkép, egy egyszerűsítés, amilyennel százszor élünk naponta, és átfogóan a határőrizetet jelenti. Ami viszont kell, ezt mostanra már a németek is rengetegszer elmondták.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.08. 21:30:25

@Androsz: "mutatja a beszökni próbálóknak, hogy hol van a határvonal.'

Azért ezzel óvatosan, a migránsok segítéséért börtönbüntetést lehet kapni.

A határt táblák kihelyezésével is jelölheted, ami a kerítés költségének töredéke.

"a határőrizetet jelenti. Ami viszont kell, ezt mostanra már a németek is rengetegszer elmondták."

Nem mostanra, hanem mindig is mindenki mondta/mondja, hogy a schengeni határt őrizni kell. Kivéve persze a csúti gecit, aki 2015-ben kétszázezer illegális bevándorlót engedett be az EU-ba regisztráció nélkül.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 22:27:02

@eßemfaßom meg áll: a kis kezdőbetűs mondatkezdés egy internetes szokás. sajnálom, hogy fingod nincs erről, mert ostoba faszbarom vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 22:29:29

@kunzoo: te elmebeteg vagy, ha azt hiszed, hogy Szíriából gyávább emberek jönnek, mint Nigériából. Meg ha azt hiszed, hogy aki az Égei tengeren áthajózott, azt a Dráva megállítja.

pontosan ilyen hülye barmok a fidesz szavazók, mint te.

"Erdogan akkor rúgja fel azt a megállapodást amikor akarja."

tehát elismered, hogy a megállapodás volt a hatásos, nem a kerítés. ennyikeh.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 22:30:08

@kunzoo: te elmebeteg vagy, ha azt hiszed, hogy Szíriából gyávább emberek jönnek, mint Nigériából. Meg ha azt hiszed, hogy aki az Égei tengeren áthajózott, azt a Dráva megállítja.

pontosan ilyen hülye barmok a fidesz szavazók, mint te.

"Erdogan akkor rúgja fel azt a megállapodást amikor akarja."

tehát elismered, hogy a megállapodás volt a hatásos, nem a kerítés. ennyikeh. azaz Orbán egy hazudós, hülye faparaszt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 22:31:27

@kunzoo: faszt. hazudsz. ennyit tud a hülye fideszes náci. hazudsz orrba szájba.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 22:34:24

@apro_marosan_petergabor: a hülye FIdeszes azt hiszi, hogy a nyúlfarknyi kerítést nem lehet kikerülni. annyi esze van a FIdeszesnek, mint egy öszvérnek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.08. 22:35:35

@Androsz: Orbán kidobott rá feleslegesen milliárdokat, aztán ország*világ előtt hazudozik, hülyeségeket beszél. és ez a selejt vezeti Magyarországot. ennél nagyobb szarban aligha lehetnénk.

2018.07.09. 06:21:10

@math0: "szerintem, aki ilyeneket lobogtat, az valószínűbb, hogy muszlim terrorista, mint ha nem lobogtat."

Szerinted... de egy terrorista minek bajmolódna ilyesmivel, ha elég eldobni a papírjait, átmászni a dróton és sírva-ríva bizonygatnia, hogy még az ujjlenyomatát is el kellett adni élelemért, hogy 9 gyerek éhen ne haljon odahaza. Menekült ő, a vak is láthatja!

"Meg ha azt hiszed, hogy aki az Égei tengeren áthajózott, azt a Dráva megállítja."
Ha nincs segítség, a fele még a segge lukát sem leli meg önállóan, nemhogy egy full idegen terepen logisztikázzon. Inkább a könnyebb utat választja.
Másként: trivia, hogy egy betörőt nem nagyon állít meg egyetlen zár sem. Idő kérdése és átjut bármelyiken. Vagy nyom nélkül, vagy kajakra, törve azt. Mégis ránézésre a legkönnyebb ponton fog behatolni, a legkisebb kockázatot keresve. Ha brutális a bejárati ajtó, majd megnézi a kert felől az erkélyajtót.

"a kis kezdőbetűs mondatkezdés egy internetes szokás. sajnálom, hogy fingod nincs erről,"
Á...szóval ez nem defekt, ez skill!!! Ugaz, ennél bonyolultabb dolgokat is képes vagy a saját elképzeléseidhez ferdíteni..miért ne menne ez is. Mesélsz még az internetes kúlságokról? Van titkos internetes kézfogás is?

"tehát tuti, hogy különféle országok ezen az úton küldtek Európába államilag támogatott bűnözőket."

Hát ez van. Nem minden országnak telik nagykövetségre a Szabadság téren. tehát ez ellen csak úgy tudunk, ugye küzdeni, hogy ellensúlyozásként ingyen és dalolva importálunk szemetet..sőt.. fizetünk is nekik.

"neked az, hogy egy az Orbánhoz hasonló diktatúra a saját ellenzékének tüntetésén robbantást tervezett, az iszlám terrorizmus?! "
Nem.. mondjuk, ha a repülők roncsai között , az épületek összeolvadt hulladéka alatt épen maradt szaudi útleveleket találnak, akkor egy pillanatra elgondolkodok..de aztán feldolgozom a történteket és újra teljes erőből szurkolok a terrorizmus ellen hadba induló szövetséges erőknek.

"a papírt nem kell ellenőrizni, te nácikurva agyhalott?! te azt lobogtatásra elhiszed?!"

Nem, de ezt nem is tudom, miből deriváltad? Ám, ha nincs semmi papír és ujjlenyomat se, akkor mi a bánatos pöcs van? Szerinted ez növeli, vagy csökkenti az identifikálás esélyét? Terelsz, kis hülye.

"3) a spanyolok nem kérkednek más országoknak olyan ostobaságokkal, hogy ők védik meg Európát. ilyen ostoba faszságot csak Orbán csinál.
"
Talán egyrészt azért nem tesznek ilyet, mert kötelességükkel ellentétben nem is tesznek annyit, amennyit megtehetnének. Így lapítanak és igyekeznek másra terelni a figyelmet.
Orbán amúgy azon túl mit tehetne, hogy Európa ránk eső határszakaszának védelméről gondoskodik? Volt hozadéka a kerítés/határőrizet kialakításának? Volt.. Ha csak villanypásztorként működik és terelő funkciója van, akkor is. Mit kéne tennünk? Kerítsük körül Dél-Délkelet Európát? Mészáros tuti kapna a lehetőségen..

"ha Izrael falat épít, Orbán falat épít, és te éljenzed, akkor a zsidók Orbán és a te gazdáid. Nekem nem. Nekem nem követendő példák."
Fura logika.. elmagyaráznád? És még te vagy büszke , hogy az IQ-d nagyobb, mint a fogaid száma...

" ahol magyarok embereket ölnek meg, rabolnak, lopnak."

Ejjj.. Matyi..tessék pontosabban fogalmazni: magyar állampolgárok..
minap.hu/cikkek/kulonosen-veszelyes-sorozatban-tamadott-meg-fosztott-ki-idos-asszonyokat-miskolci-rablo

www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=FxMVYSaldbQ
Egy 83 éves rásszista magyar néni támadt szegíny fiatalra, de az az önvédelmi késével megvédte magát. A támadó gyáván elvérzett.
www.debreceninap.hu/rendorseg/2018/07/06/londonba-akart-volna-utazni-a-korozott-ferfi-a-debrecen-repterig-jutott/
nepszava.hu/1162410_emberoles-nagyecseden-elfogtak-a-szokott-rabot

Sukár csávók ezek a magyarok...

apro_marosan_petergabor 2018.07.09. 07:03:22

@math0: Fáradsz, mogyi agyú kis libero, rövidesen elmerülsz a reménytelenség, a hamis érvelés és az önálló gondolatnélküliség mocsarában.

chrisred 2018.07.09. 07:58:51

@Womb Raider: Úgy érted, vannak országok, amelyeknek csak a hősi tömegerőszakolók emlékművére telik a Szabadság téren? Az ő kémeik számára tényleg szükséges kötvényezni Rogán haverjainak offshore cégeivel.

2018.07.09. 08:26:22

@chrisred: Terelsz, mellébeszélsz.. nagykövetség, nem emlékmű...
(persze a te világodban csak Putyin kémkedik, csak neki van világcsendőr hadserege)

Ja..ha már szóbahoztad.. az oroszok (amúgy kellően el nem ítélhető és aljas) cselekedeteit a bosszúvágy vezérelte. Olyasféle bosszúvágy, amilyen jellemzi azokat is, akik 70 év után sem hajlandók lemondani a bosszúállásról és a jelek szerint ezen jogukat generációkkal az események után is hasznonszerzésre kívánják fordítani. A bosszú szent dolog..:) erre gondoltál, ugye?

chrisred 2018.07.09. 08:43:04

@Womb Raider: Nem minden terelés, amit nem tudsz értelmezni. :)

Nem, az oroszok tetteit az vezérelte, hogy ők voltak az erősek, mi magyarok pedig a gyengék, akik ki voltunk szolgáltatva nekik. Az illibsi logika szerint ilyenkor nekik mindent szabad.

_B_ 2018.07.09. 09:16:46

@math0: kurvajó, úgy toporzékolsz és hisztizel mint egy kibaszott identitászavaros klimaxos óvodás, és már belekeveredsz a saját hüpyeségeidbe.
ezt ingyen csinálod kétűszakban, vagy tényleg annyit fizetnek, hogy megéri?

2018.07.09. 09:22:56

@chrisred: :) Most ugye Magyarország erős, nincs kiszolgáltatva az ég adta világon senkinek! Vagy mégsem? Akkor már mindent szabad?

2018.07.09. 09:24:16

"Napok óta egyetlen migráns sem akart Magyarországon át Németországba migrálni, de Orbán Viktor szerint naponta 4-5 ezret állít meg a kerítés"

Már napok óta nem volt semmilyen tüntike a kormány ellen, de az ellenzéki blogok azt állítják, ők a többség!

chrisred 2018.07.09. 09:44:31

@Womb Raider: A konszenzuális, a kölcsönös előnyök kihasználására épülő világrendben az erőszak szerepe hátraszorult. Nem azt mondom, hogy megszűnt, de aki a" might is right" elvére építve akarja megoldani a problémáit, egyre kevésbé elfogadható partnernek számít, és több hátrányra kell számítania.

2018.07.09. 10:41:54

@chrisred: " A konszenzuális, a kölcsönös előnyök kihasználására épülő világrendben az erőszak szerepe hátraszorult. "

Ezt az amerikaiak is tudják? ..ők amúgy is pont leszarják, ki mit gondol róluk. Vagy megkérdezted Qatart, Iránt és még néhány arab országot?

chrisred 2018.07.09. 10:47:36

@Womb Raider: Attól függ, melyik része. Bush-Cheney meg Trump nyilvánvalóan magas ívben tettek, tesznek rá. Meg amúgy fel lehet sorolni a világpolitika retrográd vonulatából Putyint, Kimet és társait. Írtam, hogy ez a vonulat nincs teljesen kizárva a politikából, de kisebb a jelentősége, mint mondjuk 80-100évvel ezelőtt.

2018.07.09. 11:13:43

@chrisred: Amíg az USA iparának domináns (a politikára befolyással rendelkező) cégei a háborúból profitálnak, addig csak álom, hogy tartós és általános béke honoljon a Földön.
Felsorolhatod Putyint, meg Kimet, meg bárkit, de te is tudod, hogy ők többnyire reagálnak , nem pedig irányítják a történéseket...

chrisred 2018.07.09. 11:19:33

@Womb Raider: Ahhoz képest jószerivel csak Putyinon múlik, hogy kit választanak meg a világ legfontosabb országaiban vezetőnek.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2018.07.09. 11:24:33

@chrisred: :))

De még az EU-t is a ravasz Putyin rángatja. A brexit szavazást is ő pénzelte, a pincsijével akármilyen döntést megvétóztathat.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.09. 20:48:25

@Womb Raider: @Womb Raider:

"de egy terrorista minek bajmolódna ilyesmivel, ha elég eldobni a papírjait, átmászni a dróton és sírva-ríva bizonygatnia, hogy még az ujjlenyomatát is el kellett adni élelemért, hogy 9 gyerek éhen ne haljon odahaza. Menekült ő, a vak is láthatja!"

Hát éppen azért, mert ha ellenőrzik, akkor lebukik. Ellenben a letelepedési kötvényest nem ellenőrzik (szerinted).

"Ha nincs segítség, a fele még a segge lukát sem leli meg önállóan"

Magadból indulsz ki. magadat írtad le.

"Mégis ránézésre a legkönnyebb ponton fog behatolni, a legkisebb kockázatot keresve."

Ezzel elismerted, hogy Orbán hazudott: a kerítés nem védte meg Európát, csak terelt. Ennyikeh. Ez volt a kérdés, te hülye nácikurva! A Führered egy hazudós faszparaszt.

"Szerinted ez növeli, vagy csökkenti az identifikálás esélyét?"

Ha olyan esetről van szó, ahol gyanakodunk, és mindenképpen ellenőrizni akarunk, akkor nem változtat rajta semmit.

"kötelességükkel ellentétben nem is tesznek annyit, amennyit megtehetnének. Így lapítanak és igyekeznek másra terelni a figyelmet."

Megint bazdmeg, tények és érvek helyett megint csak olyan dolgokkal jössz, hogy mit álmodtál, miután leszoptad Orbánt.

"Volt hozadéka a kerítés/határőrizet kialakításának?"

Nem volt.

"Ha csak villanypásztorként működik és terelő funkciója van, akkor is."

Hát bazdmeg, melyik ország ne örülne annak, hogy Orbán feléje tereli a menekülteket, ugye?! Még köszönjék is meg, nem?! Te klinikai agyhalott vagy.

""ha Izrael falat épít, Orbán falat épít, és te éljenzed, akkor a zsidók Orbán és a te gazdáid. Nekem nem. Nekem nem követendő példák."
Fura logika.. elmagyaráznád?"

Elmagyaráztam. Mint mondtam, klinikai agyhalott vagy. Az olyan embereket, mint te, elmegyogyóban szokták tartani.

"Sukár csávók ezek a magyarok... "

ja, cigányozol itt, amikor a legnagyobb cigány Orbán Viktor, és te az ő faszát szopod élvezettel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.09. 20:48:59

@apro_marosan_petergabor: Fáradsz, mogyi agyú kis náci, rövidesen elmerülsz a reménytelenség, a hamis érvelés és az önálló gondolatnélküliség mocsarában.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.09. 20:50:01

@_B_: úgy toporzékolsz és hisztizel mint egy kibaszott identitászavaros klimaxos óvodás, és már belekeveredsz a saját hüpyeségeidbe.
ezt ingyen csinálod kétűszakban, vagy tényleg annyit fizetnek, hogy megéri?

apro_marosan_petergabor 2018.07.09. 21:37:49

@math0: Csak ennyire tellett, oviba jártál? - tőled ez is szép...

2018.07.10. 07:36:12

@math0: "Hát éppen azért, mert ha ellenőrzik, akkor lebukik. Ellenben a letelepedési kötvényest nem ellenőrzik (szerinted).
"

Látod.. ilyenkor látszik, hogy nem olvasol, csak írsz. Ha véeletlenül mégis, az sem zavar, olyankor elferdíted és kiforgatod a leírtakat.

A gyalogmigráns megszabadul minden papírjától, bemond valamit és, ha nincs találat, legfeljebb a polgárháború káoszában elveszett dumát kell elővenni.
A bérmigráns meg bead egy rahedli papírt, ami nyilván akár hamis is lehet, de a semmihez képest kicsit több és az efféle migráció más jellegű, más célú, mint a talpasmigránsoké. Ráadásul hagy zálogot.. kauciót. Amit bukik, ha rosszalkodik.

SEHOL nem írtam, hogy a letelepedési kötvényest nem kell ellenőrizni, vagy, hogy nem ellenőrzi senki.

"Ezzel elismerted, hogy Orbán hazudott: a kerítés nem védte meg Európát, csak terelt. Ennyikeh. Ez volt a kérdés, te hülye nácikurva! A Führered egy hazudós faszparaszt."
Gyengeelméjű vagy... újra leírom, figyelj: Orbán(az ország..) megtette azt, ami a saját hatáskörén belül megtehető volt. bebizonyosodott, hogy egy ilyen egyszerű eszköz is képes kontrollálhatóvá tenni a beáramlást. Illetve a jogi alapot teremtette meg ahhoz, hogy elgális és illegális között különbséget tehessünk. Mert a birkák csak a villanypasztort értik, a mobilon biztos nem fut a navigo..
Azt, hogy a kerítés alkalmas-e Európa megvédésére nyilván akkor lehetne pontosan megállapítani, ha az egész kritikus határszakasz védett lenne valamilyen módon.. de én mondjuk hiányolom az éleslőszert.

Baromarc.. miként képzeled te a határőrizetet és a bevándorlók kontrollját??? Mindenki jö át a dzsindzásban, ahol sikerül, a határőrök meg fogócskáznak velük és egyesével befuvarozzák őket egy táborba, vagy praktikusabb egy villanypásztor ami egy kapuhoz orientálja a tanácstalan tévelygőket, ahol a Schengeni normákkal összhangban ellenőrzött módon léphetnek az ígéret földjére...vagy nem, ha nem felelnek meg.

:) "ja, cigányozol itt, amikor a legnagyobb cigány Orbán Viktor, és te az ő faszát szopod élvezettel."

Most már értem... nem, semmi gond, nem állok az utadba, rácuppanhatsz. Én nem veszem el előled az ételt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.10. 09:00:34

@Womb Raider:

továbbra is csak azt demonstrálod, hogy micsoda klinikai agyhalott nácipicsa vagy.

"A gyalogmigráns megszabadul minden papírjától, bemond valamit és, ha nincs találat, legfeljebb a polgárháború káoszában elveszett dumát kell elővenni.
A bérmigráns meg bead egy rahedli papírt, ami nyilván akár hamis is lehet, de a semmihez képest kicsit több és az efféle migráció más jellegű, más célú, mint a talpasmigránsoké. Ráadásul hagy zálogot.. kauciót. Amit bukik, ha rosszalkodik."

a magyar állam szempontjából, ha ellenőrizni akarja a dolgot, akkor nem sok jelentősége van annak, hogy egy hamis papírt, vagy bemondásra leadott valamit ellenőriz. mindkettővel kb ugyanúgy dolgoznia kell. de te, hülyepicsa nácikurva, te erőlködsz, amíg csak lehet, szarod pofán magad telibe, mert élvezed, hogy megalázod magad.

"SEHOL nem írtam, hogy a letelepedési kötvényest nem kell ellenőrizni, vagy, hogy nem ellenőrzi senki."

te azt írtad, hogy a kettő között akkora különbség van, hogy 1-2 ezer kvótást a magyar állam képtelen ellenőrizni, bezzeg 20 ezer letelepedési kötvényest, azt lazán. azaz te azt állítottad, hogy több, mint tízszeres különbség van a kettő között az ellenőrzési munka szempontjából. éktelen faszságokat kamuzol be, csak, hogy megvédd a geci náci kormányodat, mert ugyanazt a geci náci nézetet nyomják, mint te. lemész te kutyába, sőt, még le is szopod a veszett kutyát, csak a nácizmusodból ne kelljen engedni, mert olyan kis szánalmas elbaszott életű kurva vagy, hogy mással már nem bírsz kompenzálni, mint, hogy ártatlan idegeneket utálj, különben rá kéne jönnöd, hogy te vagy a szánalmas, kis emberi lénynek alig nevezhető patkány.

" egy ilyen egyszerű eszköz is képes kontrollálhatóvá tenni a beáramlást."

faszt, elismered, hogy nem kontrollált, csak terelt. hazudsz, nácikurva, azt is letagadod, amit magad ismertél el.

" Illetve a jogi alapot teremtette meg ahhoz, hogy elgális és illegális között különbséget tehessünk."

ez hülyeség. jogilag semmi szükség nincs a kerítésre. jogilag kurvára nem attól lesz illegális egy határátlépés, hogy van kerítés.

.
" miként képzeled te a határőrizetet és a bevándorlók kontrollját???"

pontosan úgy, ahogy Németországban csinálják. ez egy Fideszes, náci faszbaromnak felfoghatatlan, de ez nem az én hibám, hanem a tied.

":) "ja, cigányozol itt, amikor a legnagyobb cigány Orbán Viktor, és te az ő faszát szopod élvezettel."

Most már értem... nem, semmi gond, nem állok az utadba, rácuppanhatsz. Én nem veszem el előled az ételt. "

nekem Orbán nem kell, én ellenzéki vagyok, nem miattam kellene lecuppannod róla, hanem magad miatt, észből, meg büszkeségből. de hát neked egyik sincs, te szopod tovább keményen.

no de legalább odáig eljutottunk, hogy elismerted, hogy Orbán faszán rá vagy gyógyulva, és most már szeretnél valahogy megszabadulni tőle, és tőlem várod a segítséget.

MIÉRT NINCS MlNDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN (törölt) 2018.07.10. 19:03:30

a

2018.07.11. 08:36:45

@math0: "no de legalább odáig eljutottunk, hogy elismerted, hogy Orbán faszán rá vagy gyógyulva, és most már szeretnél valahogy megszabadulni tőle, és tőlem várod a segítséget."

Elismerem?? Hol?? Csak jeleztem, nem én akadályozlak abban, hogy jóllakasd magad.
Te hol vetted az IQ-dat? Szerintem átbasztak... vérnyomást adtak el neked.

Az identifikáláshoz... én ne feltételezzem, hogy a papír nélkül érkezők nagy hányada arra bazírozok, hogy bevesszük a mesét a papírjaik megsemmisüléséről, de te biztos vagy abban, hogy a kötvényvásárlók csakis hamis papírokkal jönnek.. :)

"pontosan úgy, ahogy Németországban csinálják. ez egy Fideszes, náci faszbaromnak felfoghatatlan, de ez nem az én hibám, hanem a tied."

Azzal együtt, hogy ott is vannak komoly viták ezt illetően, még Németország adott kérdésben földrajzilag messze előnyösebb helyzetben van. Elvileg megszűrik a beáramló tömeget. Ha a hibbant vakond Merkel nem adott volna örökélet+ingyennő meghívót a sok szolibarna fiúnak, akkor most az összeset vissza tudná toloncoltatni a peremországoba..hiszen ott regisztrálták őket, amíg azt nem mondta, engedjük át az összeset, ahogy vannak. Most kimazsolázták a javát és szabadulnának a rostaaljtól.

"te azt írtad, hogy a kettő között akkora különbség van, hogy 1-2 ezer kvótást a magyar állam képtelen ellenőrizni, bezzeg 20 ezer letelepedési kötvényest, azt lazán. "

Egyszerűbb olyanokat ellenőrizni, akiknél elég egy rutin adatlekérés az anyaország HIVATALOS szervei felé, mint azokat, akik lehet, hogy valójában harmadik országból jönnek és felvett identitásuk csak Aleppói.. :) ahogyan már bebizonyosodott és a németeknél is feltűnt, hogy a korukat illetően sem mondanak igazat sokan.. akkor mit is várunk tőlük (jó..lehet, nem is tudják, hány évesek, mert csak tízig számolták..de szerintem szimplán számításból hazudnak)

Látom spóroltál a náci jelzővel.. Mi történt? Visszahívták gyártási szennyezés miatt, vagy lejárt a szavatossága?

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.11. 17:00:51

@Womb Raider:

"én ne feltételezzem, hogy a papír nélkül érkezők nagy hányada arra bazírozok, hogy bevesszük a mesét a papírjaik megsemmisüléséről, de te biztos vagy abban, hogy a kötvényvásárlók csakis hamis papírokkal jönnek.. :)"

Nézd, nácikurva, maszatolsz. Most vagy azt ismered el, hogy a kötvényesek közül nem mindenkit világítanak át rendesen, vagy el kell, hogy ismerjed, hogy bizony ugyanolyan alapos ellenőrzést kell végezni, tehát akkor a 20 ezer kötvényes átvilágítása biztosan kurvára sokkal nagyobb munka mint 1-2 ezer kvótásé. Sőt, a kötvényeseknek több jogot biztosítunk, tehát alaposabb munkát kéne végezni. Vagy elismered, hogy ez kurvára nagyobb munka, vagy azt, hogy az Orbán kormány trehány. Válassz, ne beszélj mellé, nácikurva, szopás szerint!

"Azzal együtt, hogy ott is vannak komoly viták ezt illetően, még Németország adott kérdésben földrajzilag messze előnyösebb helyzetben van. Elvileg megszűrik a beáramló tömeget."

Amikor áthaladt Magyarországon sok százezer, akkor ki a jó édes kurva anyád szűrt, és mit?!

"Most kimazsolázták a javát és szabadulnának a rostaaljtól."

Mazsolázhatott volna Orbán is, de hát ahhoz hülye a csuti paraszt. Pedig előnyben volt, csak elbaszta a náci barom.

"Egyszerűbb olyanokat ellenőrizni, akiknél elég egy rutin adatlekérés az anyaország HIVATALOS szervei felé, mint azokat, akik lehet, hogy valójában harmadik országból jönnek és felvett identitásuk csak Aleppói.. :)"

Miért, nem tudod, hogy Aleppo melyik országban van, te ostoba náci picsa?!

Azt, hogy cigányozol, miközben egy cigányra szavaztál, és cigányt szopsz minden nap, azt a szőnyeg alá söpröd, nácikurva. Kínos, mi?!

chrisred 2018.07.12. 05:35:09

@Womb Raider: "Az identifikáláshoz... én ne feltételezzem, hogy a papír nélkül érkezők nagy hányada arra bazírozok, hogy bevesszük a mesét a papírjaik megsemmisüléséről, de te biztos vagy abban, hogy a kötvényvásárlók csakis hamis papírokkal jönnek.. :)"

A magyar államnak semmi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy bevegye a papír nélkül érkezők meséjét, de a kötvényeket áruló offshore cégeknek igen, hogy ne legyen probléma a kuncsaft átvilágítása során, mert úgy jutnak profithoz.

2018.07.12. 06:18:09

@math0: "Mazsolázhatott volna Orbán is, de hát ahhoz hülye a csuti paraszt. Pedig előnyben volt, csak elbaszta a náci barom."

Ha' mostan én nem értem... hogyan mazsolázhatott volna, amikor aszongyátok, a fene sem vágyik ide.. röghöz kellett volna kötnie a kukoricást letaposó gyalogmigránsokat?

"Amikor áthaladt Magyarországon sok százezer, akkor ki a jó édes kurva anyád szűrt, és mit?!"
Akkor azon ment a síránkozás, hogy milyen alapon állítjuk meg az ígéret földje felé csörtetőket, nincs jogunk vegzálni őket holmi paírmunkával, fingerprints-el. Nekik sürgősen Berlinbe kell menniük. Kényszerítő eszközt nem lehetett alkalmazni.. gyere, róka, verjük már össze a sapkás nyulat..

"Miért, nem tudod, hogy Aleppo melyik országban van, te ostoba náci picsa?!"
Megint nem tudtad, miként jöjjön össze a napi kvóta leütésed, mi? Nem az a lényeg, hogy hol van Aleppo, képzeld, felhívtam a különleges tudakozót.. Hanem az a gond, hogy onnan nem feltétlenül fogsz érdemi információt kapni.. de már mások is kifejtették, hogyan tették át a lakóhelyüket az állítólagos szírek mindig abba a városba, ahol hatalmas káosz volt éppen, írhattam volna mást is. Szíriából adatot szerezni, érdemi, hitelesíthető adatot csak szerinted napi rutinként intézhető feladat. Állítólag széthullott államapparátusú, háborúzó országról beszélünk, ahol jelentős mennyiségű dokumentum veszett oda. Egyszerű a recept: Bemondasz a tetszőleges nevet, a nyomodat sem találják, mert soha nem élt ott olyan nevű ember ..és megvnod a vállad: biztos leégett az irattár. Jájénszegényrefudzsíz,holkapompízt?

"Azt, hogy cigányozol, miközben egy cigányra szavaztál, és cigányt szopsz minden nap, azt a szőnyeg alá söpröd, nácikurva. Kínos, mi?!"

Soha nem érdekelt, hogy Orbán hottentotta, vagy szingaléz menekült dédunokája.. akár cigány felmenői is lehetnek. Mert nem a származás a lényeg, csupán az, miként él. Egy fehér is élhet cigány módra, de ez nem fér be a buta hombár fejedbe. Acigányság egyrészt rassz..de emelett ezen rassz sok tagjára is jellemző, a többség kultúrájától, normáitól messze eltérő életformára is alkalmazható szó.
Azt azért csak mellékesen jelzem, hogy némi ellentmondás feszül az utolsó mondatodban... vagy cigányszopó vagyok.. vagy nácikurva.. vagy egyik sem. Az argumentum ad hominem az érvek nélküli emberek primitív eszköze a saját tehetetlen dühük kivetülése, menekülés. Egy ilyen végtelenül bölcs embernek ezt tudnia illenék...
Ne szedjél bétablokkolót, mert leviszi az IQ-dat...

chrisred 2018.07.13. 05:53:30

@Womb Raider: "Szíriából adatot szerezni, érdemi, hitelesíthető adatot csak szerinted napi rutinként intézhető feladat."

Ahhoz képest a Bataclan támadás után két nap alatt sikerült kideríteni, hogy az egyik merénylőnél talált útlevél Aszad hadseregének egyik őrmesterének nevére szól, aki pár hónappal korábban halt meg. Úgy látszik, csodákat lehet elérni, ha politikai érdek fűződik hozzá, hogy a hatóságok hatékonyan működjenek.

2018.07.13. 06:34:12

@chrisred: ennyit segít, hogy VAN valamilyen papír... talán pont ezért nincs :) De számomra ugyanilyen csoda a minden terrortámadások királynője Szeptember 11. toronydöntögető terroristáinak azonosítása. Biztosan Dreiwetter Taft-al fújták be az útleveleket, hogy a repülő megsemmisülését és a torony összeomlását is túlélte..
Délután 3, New York..A tornyok összedőltek, de a ̶ ̶f̶r̶i̶z̶u̶r̶á̶m̶ az útlevelem még mindig tartja magát! Schwarzkopf! Norman...

Veled ellentétben én nem tudom, hogy miként azonosították (és miből) a fazont.

chrisred 2018.07.14. 07:02:07

@Womb Raider: Hmm... lehet, hogy nem volt világos, de az nem a saját útlevele volt az illetőnek, nem néhány hónapos hullaként szelte keresztül Európát, hogy jót robbantgasson Párizsban. Csak jeleztem, hogy a digitalizáció korában a nyilvántartások működése és elérhetősége teljesen más elven nyugszik, mint korábban.

Módszer bizonyára rengeteg van, a titkosszolgálatiak közül vannak olyanok, amiket nem kötnek a mi orrunkra sem, annyira rossz érzéssel töltene el a nekik való kiszolgáltatottságunk érzése. Kifejezetten örültem, amikor az új osztrák kormány elővette a néhány évvel ezelőtti ötletemet a menedékkérők mobiltelefonjainak ellenőrzéséről. Egy jó hacker megfelelő háttérrel bármit ki tud szedni egy átlagember okostelefonjából. És ha semmit nem tud kiszedni, az is értékes információ, hiszen akkor nem átlagemberről van szó.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.15. 19:53:32

@Womb Raider:

"Ha' mostan én nem értem... hogyan mazsolázhatott volna, amikor aszongyátok, a fene sem vágyik ide.. röghöz kellett volna kötnie a kukoricást letaposó gyalogmigránsokat?"

például a dublini szerződés alapján, amelyet a csuti geci annyira ellenzett. ha azzal jössz, hogy a dublini szerződés szar, akkor viszont nem ugrálhatsz, hogy a csuti geci nem mazsolázott, mert ellene volt, Merkel meg mazsolázott, mert nem volt náci.

ez van, ha már náci vagy, legalább ne hisztizz, ha más nem az, és élvezi az előnyeit!

"Akkor azon ment a síránkozás, hogy milyen alapon állítjuk meg az ígéret földje felé csörtetőket, nincs jogunk vegzálni őket holmi paírmunkával, fingerprints-el. Nekik sürgősen Berlinbe kell menniük. Kényszerítő eszközt nem lehetett alkalmazni.. gyere, róka, verjük már össze a sapkás nyulat.."

hazudsz, a kurva anyád se siránkozott ezen.

" Nem az a lényeg, hogy hol van Aleppo, képzeld, felhívtam a különleges tudakozót.. "

ja, neked fel kellett hívni.. ez vagy te ostoba nácipicsa.

"Hanem az a gond, hogy onnan nem feltétlenül fogsz érdemi információt kapni.. "

az lehet, de ugyanez a helyzet az Aleppóban kiállított hamis útlevéllel, ami tök legálisnak tűnik, mert az ISIS a szír hatóságoktól zsákmányolta. tehát a letelepedési kötvényesekkel egy kurva fikarcnyit nem könnyebb a helyzet.

"Soha nem érdekelt, hogy Orbán hottentotta, vagy szingaléz menekült dédunokája.. akár cigány felmenői is lehetnek. Mert nem a származás a lényeg, csupán az, miként él."

szép dolog, hogy a csuti geci védelmében még a PC szöveget is elő tudod szedni, a baj az, hogy hazudsz, nácipicsa, ugyanis a menekülteknél csak a származást véled tudni (azt se tudod igazából mindegyiknél), arról kurva büdös fingod nincs, hogy miként él. mégis ki akarod őket toloncolni, illetve a kvótarendszereseknél csak és kizárólag azt tagadod meg, hogy megismerd, miként élnek.

azaz, akkorát kamuzol, nácipicsa, hogy a fal adja a másikat. nem sül le a br a pofádról, hogy ekkorát kamuzol?!

"Azt azért csak mellékesen jelzem, hogy némi ellentmondás feszül az utolsó mondatodban... vagy cigányszopó vagyok.. vagy nácikurva.. vagy egyik sem."

mindkettő vagy, és van ebben kognitív disszonancia, a te fejedben, erre akartam felhívni a figyelmedet. pont ez a hülyeség netovábbja, hogy egy önellentmondásos, ostoba nácipicsa vagy vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.15. 19:56:20

@Womb Raider: "De számomra ugyanilyen csoda a minden terrortámadások királynője Szeptember 11. toronydöntögető terroristáinak azonosítása. "

egy 4 4l4mi nácikurvának bizony csoda, amikor azonosítani tudják mondjuk a jegyvásárlásnál megadott, számítógépeken tárolt útlevelet. a nácikurvának 80-as az IQ-a ezért náci, és ezért van az elmegyógyintézetben. sajnos megengedik neki, hogy kommenteljen a blogokban.

2018.07.16. 07:01:24

@math0: :) És persze a tenoristák ebben az esetben a valódi adataikkal közlekedtek. Csakis.. és vettek tűzálló útlevelet. Bezzeg a CVR/FDR egyik gépnél sem került elő :)))

Amúgy :danubeinstitute.blog.hu/2017/12/21/uj_antiszemitizmus_terjed_svedorszagban

...és nácinácináci

"ja, neked fel kellett hívni.. ez vagy te ostoba nácipicsa."
:(((( istenem.. rém egyszerű szerkezet vagy. Biztosan felhívtam, mert egy szatyorban lakom Kővágószőlősön.

"szép dolog, hogy a csuti geci védelmében még a PC szöveget is elő tudod szedni"

Ja... hogy nektek ilyen kettős beszédetek van? Erőlködhetsz, kicsi köcsög, de te ebből már jól nem fogsz kijönni. Vagy így, vagy úgy, de pórul jársz. Vagy a körülnyálazott arabjaid fognak rádtaposni, vagy beledöglesz a kognitív disszonancia keltette kínokba.. esetleg megüt a guta, hogy átnéz rajtad a világ. :)
No, hörögj tovább!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.16. 08:40:22

@Womb Raider: "a tenoristák ebben az esetben a valódi adataikkal közlekedtek."

igen. Mohamed Atta például Hamburgban élt, korábban nem követett el semmit, tehát a saját útlevelével és vízummal ment az USÁ-ba.

2 perc alatt utána nézhetnél, de hát minek, ahhoz olvasni, és gondolkodnod kéne, hülyeségeket hinni sokkal könnyebb a 80-as IQ-ddal.

en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Atta#United_States

"egy szatyorban lakom Kővágószőlősön."

majdnem. egy szaros kecskeólban laksz, de az IQ-d, az 80 körül van, ez az eddigiekből is kiderült.

" hogy nektek ilyen kettős beszédetek van?"

nem, a kettős beszéded neked van. Orbánnal szemben előhúzod a PC szöveget, más cigányokkal, arabokkal, feketékkel szemben meg egy féreg nácipicsa vagy.

"beledöglesz a kognitív disszonancia keltette kínokba."

az te vagy.

nem tudtál válaszolni a kettős beszédedet illetően, hogy Orbánt miért szopod, és nála miért vagy PC, míg a cigányokkal, arabokkal, feketékkel szemben náci vagy.

nem tudtál arra érdemben válaszolni, hogy egy hamis szíriai útlevéllel jelentkező terrorista ellenőrzése a letelepedési kötvényeseknél miért volna könnyebb, mint egy menekült ellenőrzése a kvótarendszerben. a hamis útlevél nem teszi könnyebbé az ellenőrzést, ezzel ne gyere, nácipicsa, ezt már eljátszottad!

szopás szerint kihátráltál minden olyan témából, ahol pofán fostad magad, mint már annyiszor.

2018.07.16. 09:01:09

@math0: "nem tudtál válaszolni a kettős beszédedet illetően, hogy Orbánt miért szopod, és nála miért vagy PC, míg a cigányokkal, arabokkal, feketékkel szemben náci vagy."

:))) Kiindulva attól, hogy állítva kérdeztél (egy nyilvánvaló képtelenségetz állítva) én inkább azt javaslom, legyen tiéd a bizonyítás feladata. Kérnék bizonyítékot Orbán faszának szopását illetően:)

Javaslom ugorj át egy másik poszt alá kommentelni a b1-en, ott éppen neked való a téma.

b1.blog.hu/2018/07/13/habony_lapja_lovetne_a_menekultekre
Ott neked áll a zászló, amíg el nem küldenek a picsába a hagymázas kettősbeszédeddel..

Az tetszik, hogyan siklasz át nemes egyszerűséggel a kínos tények felett..

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.16. 13:15:53

@Womb Raider: @Womb Raider:

"azt javaslom, legyen tiéd a bizonyítás feladata. "

megvolt. Orbánt illetően ezt írtad:

"nem a származás a lényeg, csupán az, miként él."

a kvóta visszautasítása pedig nyilvánvalóan ellentétes ezzel, hiszen ott származás alapon utasítod el, és pont az egyéni életmód megvizsgálását utasítod el.

A kettős mérce tök világos, hogy nálad van, nálam ugyan mi lenne? De vagy te olyan patkány, hogy a tök nyilvánvaló szarodat megpróbál másra kenni, akkor is, ha tök világos, hogy mekkora szar patkány vagy.

Az nem tetszik,, hogyan siklasz át nemes egyszerűséggel a kínos tények felett, te ostoba nácipicsa!

2018.07.16. 13:33:03

@math0: ""nem a származás a lényeg, csupán az, miként él.""

Ebből ugye azért nem egyenes következmény az oralizáció?

"a kvóta visszautasítása pedig nyilvánvalóan ellentétes ezzel, hiszen ott származás alapon utasítod el, és pont az egyéni életmód megvizsgálását utasítod el."

Baromarc... már megint kutyulsz mindent mindennel... NINCS OLYAN, hogy bárki megmondja, mennyi embert és kiket KELL befogadnunk. Ha akarjuk, akkor csak magyar származású külföldieket fogadunk be, vagy csak olyanokat, akiket azonnal integrálni tudunk a társadalmunkba. Nincs joga ebbe senkinek belepofázni.. a limitless megoldás meg végképp szembemegy a józan ésszel. Mi van, ha holnapután feltűnik 8000 Eritreai kecskepásztor, mert ők úgy látják, hogy van folyó, földje jó, legelőin fű kövér.. és letelepszenek. Na, de hová? Amikor a földterületek egyre kisebb hányada állami terület?
Pont azon szélsőbaloldali zsidóság által erőltetett internáci felforgató elvek mentén nyomulnak a liberálisok(nak látszó..) politikai erők, amely zsidóság odahaza még véletlenül sem vágyik multikulti sokszínűségre. A jót fura mód csak másoknak akarják.
A származás valóban nem kizáró ok számomra... azt viszont látjuk, miként, milyen normák között szocializálódott az a tömeg, azon vándor szerencsepróbálók zöme, akik a határokon jönnek át. Nem "AZ ARABOK" ellen ágálok, nem "A MUSZLIMOK" ellen, hanem nagyon sokuk, döntő hányaduk ellen..ha érted a különbséget. Ahogyan nem szarházi minden muszlim, úgy egyértelmű, hogy nem is szent ember mindegyikük.. az arányokon van a hangsúly. A többségükkel sajnos nem kompatibilis az EU normarendszere. (Ahogyan akadnak természetesen ilyen eu fehér(tetszőleges, nem muszlim vallású) ember is nem kevés. Nincs szükség utánppótlásra.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.16. 13:57:34

@Womb Raider:

"Baromarc... már megint kutyulsz mindent mindennel... NINCS OLYAN, hogy bárki megmondja, mennyi embert és kiket KELL befogadnunk. Ha akarjuk, akkor csak magyar származású külföldieket fogadunk be"

faszt, nácipicsa, mert akkor pofán szartad magad, mert az imént mondtad a mini-Führeredet védve, hogy nem a származás a lényeg, most meg származás alapján válogatsz.

EZ A KETTŐS MÉRCÉD, nácipicsa!

90-es IQ kéne, hogy felfogd, de neked nincs annyi, mert te egy Down-kóros, elmebeteg, idióta barom vagy, pont ezért vagy náci!

2018.07.16. 14:10:26

@math0: "ogy nem a származás a lényeg, most meg származás alapján válogatsz.
"

Ja.. szóval megint nem megy az értő olvasás. Ez van... gyógyszerre ne igyál, az nem egészséges.

Azt mondtam, hogy jogunk van eldönteni, kik azok, akiket Magyarország határain belül letelepítünk/befogadunk, kiknek adunk állampolgárságot. Ugyan ki is vitathatná ezen jogunkat? Ki döntheti el rajtunk kívül, hogy mennyi az elég? A 'kvóta elutasítása' pont erről szól. Mellesleg nagyon nem érdekel, Orbánnak mivel kapcsolatban mi a véleménye, ez az én, meg kb~3 millió magyar véleménye.

Kéne a fenének 90-es IQ.. te vagy az elrettentő példa. Én elvagyok azzal, ami adatott és ahogyan elnézlek, jobban megtalálom a boldogságom a világban, mint te, akinek egy merő gyűlölködésből állnak a mindennapjai. Tőleg még értelmes, 5 sornál hosszabb írást nem láttam, amiben ne kezdtél volna el vicsorogni. Kis impontens, buzi görcs.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.16. 14:31:28

@Womb Raider:

akárhogy is, de te vagy az idióta, gyengeelméjű ostoba, hülye, illetve patkány vagy, mert szándékosan terelsz.

nem Magyarország jogát vitatom, hanem az elvet, ami alapján döntesz. az elved náci, és szembe megy azzal a PC elvvel, amit a csuti geci führered védelmében hoztál elő.

szóval Magyarországnak joga van eldönteni, kit enged be az országba DE NEM SZÁRMAZÁS alapján.

konkrétan a kvótásokat megvizsgálni, és egyedi esetekben eldönteni, hogy kinek adunk menekült státuszt, ahhoz jogunk van, ezt csinálja Németország is. de származás alapján a kvótásokat egy az egyben, mint csoportot elutasítani, az egy náci elvtelenség.

ezt nem fogod fel, mert egy 80-as IQ-s, elmebeteg barom vagy. az elrettentő példa te vagy, mert egy geci patkány vagy az embertársaiddal szemben, és ráadásul fel sem fogod, mekkora geci patkány vagy, mert hülye vagy ahhoz, hogy felfogd.

te az emberiség selejtje, a legalja vagy, nemcsak patkány, de idióta is. egy erkölcsi és értelmi fogyatékos vagy egyszerre.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.16. 14:38:43

@Womb Raider: mint ahogy például egy biztonság őrnek joga van a diszkóba nem beengedni egy részeg, verekedős, agresszíven fellépő embert, de nincs joga például csak a férfiakat vagy csak a nőket beengedni, vagy a cigányokat kirekeszteni.

van joga nem mindenkit beengedni, de nem akármilyen elvek alapján.

felfogod, te idióta, nácipicsa?!

2018.07.16. 14:43:43

@math0: "Németország is. de származás alapján a kvótásokat egy az egyben, mint csoportot elutasítani, az egy náci elvtelenség."

Baromarc... de csak azért sem kell valakit befogadnunk, mert ő szegény szerencsétlen arab. Akár 9 999 999 muszlimot is elutasíthatunk, miközben befogadunk 9999 határon túli magyart, vagy 999 ukránt..vagy 99 rohingyát. Ha egy arabot befogadtunk, már dőlt a hülye aállításod.
www.bmbah.hu/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=177&Itemid=959&lang=hu
Nincs kvóta. Egyéni elbírálás van... ha valamiért a muszlimok 80-90%-a nem felel meg az elvárásainkna vagy nem indokolt a befogadása, mehet isten hírével. De ha jövőre egyetlen egyet sem fogadunk be, úgy akkor is pofa súlyba. Előbb talán a sajátjainkról , a határon túl nemzetiségként élő magyarokról kell gondoskodnunk.. Az ország területe meg véges.Az sem érdekel, hogy Németország bérrabszolgának terelte karámba a sok nyomorultat ÉS válogat.. nem rászorultsági alapon, nem az nem lényeges.. munkára fogható legyen mihamarabb :)
Amúgy meg komolyan hiszed, hogy a végnélküli alpári sértegetéseidtől elalélok? Magadat minősíted a kifinomult stílusoddal.. de nyomatékot nem adsz a mondókádnak. Bérbuzi.

2018.07.16. 14:53:24

@math0: "diszkóba nem beengedni egy részeg, verekedős, agresszíven fellépő embert, de nincs joga például csak a férfiakat vagy csak a nőket beengedni, vagy a cigányokat kirekeszteni."

Az lehet... de én semmi ilyet nem is javasoltam. Az meg egy másik tény, ha 10 esetből 11szer probléma van a cigányokkal, úgy a következő alkalommal is kinnmaradnak :) Nem azért, mert cigányok, henam azért, mert képtelenek emberhez méltó módon, a minimálisan elvárható módon szórakozni.. sőt.. Amúgy meg a nyűglődésed a nyilvános szórakozóhelyekre vonatkozik..

Amúgy meg, niná, náci zsidók, muszlimok! www.mazsihisz.hu/2018/06/28/ennek-vege--az-el-al-nem-turi-tovabb,-hogy-a-fanatikusok-megalazzak-a-noket-11833.html

www.nlcafe.hu/ezvan/20120814/nok-varosa-szaud-arabia/
www.dailymail.co.uk/news/article-4032680/Undercover-footage-reveals-no-zones-women-France-s-majority-Muslim-suburbs.html
tibiatya.blogstar.hu/2017/10/12/tenyleg-megrendezik-a-fesztivalt-ahova-ferfiak-nem-lephetnek-be-/43505/

:) További tartalmas hörgést!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.16. 16:22:28

@Womb Raider:

"Akár 9 999 999 muszlimot is elutasíthatunk, miközben befogadunk 9999 határon túli magyart"

nem, faszfejkém, mert pontosan ez a náci, és ez az, amikor pofán szarod azt a PC elvet, amit csak egyszer, és csak a kis buzi Führered védelmében hangoztattál, mert hát szopod rendesen.

"Nincs kvóta. Egyéni elbírálás van..."

1) a kvóta egyéni elbírálást jelent
2) Orbán elutasította a kvótát, ami egyéni elbírálást jelent. Orbán ezervalahány embert elutasított, nem nézte meg, hogyan élnek, hanem származás alapján utasította el őket. Orbán egy náci geci, és te vagy az ő nácipicsa kurvája.

" ha valamiért a muszlimok 80-90%-a nem felel meg az elvárásainkna vagy nem indokolt a befogadása, mehet isten hírével. "

Nem, nem arról van szó, hogy a muiszlimokat egyenként elbírálták, és valahány százalékuk nem felelt meg, hanem a a kvótásokat elutasították a származásuk és feltételezett vallásuk alapján.

Ez nácizmus, ez ellene megy az általad hangoztatott elvvel. Pofán szarod magad, kis nácikurva, szopás szerint. És szopás szerint élvezed, amikor magadat alázod széjjel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.16. 16:25:42

@Womb Raider:

"Az lehet... de én semmi ilyet nem is javasoltam. "

de, a kvótarendszer elutasítása ilyen.

"Az meg egy másik tény, ha 10 esetből 11szer probléma van a cigányokkal, úgy a következő alkalommal is kinnmaradnak :)"

Itt meg pluszban még egy kis ostoba nácizmus fröcsög belőled, mivel nem tudod igazolni az állításod.

a fake news hülyeségeid, meg kiragadott példáid nem érdekelnek, a végtelenségig tudok hozni neked példákat pedofil, kéjgyilkos, sorozatgyilkos, állat magyarokra. mi értelme ennek, nácikurva? miért teszel úgy, mintha ezek nem léteznének?!

mert egy idióta, elmebeteg náci vagy, azért.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.16. 22:15:32

@Womb Raider:

te írtad.

"Mert nem a SZÁRMAZÁS a lényeg, csupán az, miként él. "

Azaz Orbánnál úgy próbálsz védekezni, hogy ne a származást nézzük!

aztán te írtad:

" Ha akarjuk, akkor csak magyar SZÁRMAZÁSÚ külföldieket fogadunk be"

Azaz befogadás esetében úgy próbálsz érvelni, hogy jogunk van származás alapján válogatni, és nem aszerint, hogy miként él a külföldi.

Az, hogy ez ellentmondásos, hogy pofán szartad magad, azt mindenki látja, aki nem totál agyirokkant. Te nem látod, mert te totál agyirokkant vagy. Elmebeteg, klinikai eset, selejt, debil, hülye, agyhalott, húgyagyú.

2018.07.17. 06:46:09

@math0: No, üvölts, kapálózz, de a hozzád hasonlók ideje lejárt.
Ócska aljadék provokátor, beteg, komplexusos görcs.

Itt is már csak én olvasom a mocsadék őrjöngésed, de a kutyák ugatása nem hallik az égig. Senkit nem érdekel, hogy a hibbant Brendel mit óbégat. Ez fáj neked, de láthatóan nagyon-nagyon.

"Itt meg pluszban még egy kis ostoba nácizmus fröcsög belőled, mivel nem tudod igazolni az állításod."

Nem megy az értő olvasás, ugye, kicsi tudóspalánta ikubajnok? Ahhoz több kell, mint a nácizáshoz. Kezdesz leépülni.
Na, ég áldjon.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.17. 07:31:58

@Womb Raider: na ennyit tud az agyhalott, ostoba nácikurva. ha nincs érved, ha már magadat sem tudod megvezetni, hogy azt hidd, van valami érved, akkor csak fröcsögni tudsz. ennyire telik a 80-as IQ-dból.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.17. 07:33:55

@Womb Raider: "Kéne a fenének 90-es IQ.. te vagy az elrettentő példa. Én elvagyok azzal, ami adatott és ahogyan elnézlek, jobban megtalálom a boldogságom a világban, mint te,"

ja, neked a 80-as IQ-ddal megvan a bodottá abból, hogy szopod Orbánt, kurvaként dolgozol, és utálsz sok millió embert, akikről semmit se tudsz, csak a bőrszínűket, de utálod őket. ez neked bodottá.:)

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.07.17. 07:37:35

@Womb Raider:

a "boódottá"-hoz illusztráció, mert nem fogod fel:

youtu.be/GJeJVOkHC4U

na, ez a te boldogságod a 8-as IQ-ddal.
süti beállítások módosítása