B1 blogcsalád



Beleveszik az alkotmányba az Orbán-család nyugalomhoz való jogát

2018. május 26. - nickgrabowszki

Nem rendes ország az, ahol a miniszterelnök hozzátartozóinak korlátozást kell elviselniük. hp_1.jpg

A dologról először Gulyás kancelláriaminiszter beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján, akkor az otthon, a magánlakás védelmének alaptörvénybe foglalásaként említette. Aznap este Mészáros Lőrinc tévéjében már azt is elárulta, a módosítás

a gyülekezési jog korlátozását jelenti.

Szeretnénk megvédeni mindenkit attól, hogy ne legyen egyetlenegy hely, egy saját lakás vagy otthon, ahol egyébként ne tartózkodhatna otthon (...) egy szomszédnak, vagy akár egy hozzátartozónak nem kell elviselnie jogkorlátozást azért, mert olyan szerencsés vagy szerencsétlen, hogy egy közszereplőnek a hozzátartozójaként vagy szomszédjakén él, tehát a magánlakás előtti tüntetések időszakát, azt szerintem érdemes befejezni.

Az ügyben Orbán miniszterelnök is megszólalt saját médiájában az állami médiában. Szerinte azt akarják kimondani a magánélet védelme céljából, hogy

nem lehet otthon zargatni az embereket. (...) Egy rendes országban a véleménynyilvánításnak megvan a helye, az azonban nem tartozik hozzá a szabadsághoz, hogy ne lehessen otthon nyugodtan tartózkodni.

A Fidesz szóvivője nem árulta el, hogy pontosan miről van szó, mert azt majd a törvény és a rendeletek fogják szabályozni, csak annyit mondott, hogy ésszerűség keretein belül kell maradni.

jp_1.jpgA dologból egyrészt az is következhet, hogy mindenhol betiltják a tüntetéseket, ahol magánlakások vannak a közelben, és ahol a tüntetők bárkit zavarhatnának, és akkor mondjuk a Kossuth téren vagy az Andrássy úton se lehet majd demomstrálni.

De az a valószínűbb, hogy tényleg csak akkor tiltják be a demonstrációt, ha a demonstráció valóban konkrétan valakinek a magáningatlanára (-hoz) irányul.

A helyzet az, hogy egyetlen olyan ember van Magyarországon, akinek a háza előtt tüntetni szoktak, és az éppen Orbán Viktor miniszterelnök.

  • 2 éve például 80-10 nyugdíjas tüntetett Orbán rezidenciájánál;
  • 15-en demonstráltak a Cinege utcai villánál a Putyinnal fenntartott nexus miatt;
  • 1 éve Vágó Gábor volt LMP-képviselő Felcsútra, egy parasztház elé szervezett tüntetést;
  • az Együtt pedig a hatvanpusztai birtok előtt demonstrált.

Senki mást nem érint az ügy, csak a miniszterelnök családját, hozzátartozóit és szomszédait.

De Hatvanpusztán például nehéz a szomszédokra hivatkozni. Bár elvileg ez az alkotmánymódosítás másokat is érinthetne a gyakorlatban kizárólag az Orbán-család érdekét szolgálja. 

fcs.jpgGulyás és főleg Orbán szövegeiből tehát úgy tűnik, az Orbán-család zaklatásnak élte meg a tüntetéseket,

nem tudtak otthon nyugodtan tartózkodni, korlátozást kellett elviselniük, esetleg haza se mertek menni.

A tüntetések rendje eddig úgy ment, hogy a demonstrációt be kellett jelenteni. A rendőrség vagy tudomásul vette, vagy nem. Ha nem, akkor bírósághoz lehetett fordulni az engedély megtagadása miatt.

Úgy tűnik, a miniszterelnök ki akarja venni az ügyek intézését a bíróságok kezéből, mert - mint előfordult már - még a demonstrálóknak adnának igazat. A bíróság kezét - mint jogalkalmazóét - pedig úgy lehet megkötni, hogy törvénybe foglalják a hozzátartozók vágyát. Mivel a gyülekezései jog alapjog, ezért nem is sima törvénybe, hanem az alaptörvénybe. (Erre 3 éve nem volt lehetősége, mert nem volt meg a kétharmada.)

Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek.

Az Orbán-család védelme csak megér egy alkotmánymódosítást. Az alaptörvény majd csak ezután lesz igazán gránitszilárdságú, miután belefoglalták a miniszterelnöki hozzátartozók jogait is.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9414004664

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: SOROS TERV az maga Orbán Viktor 2018.05.28. 10:59:30

Világnézetet, vallást, pártot, küzdő társakat, barátokat, politikai irányt váltani neki nem probléma. Persze sokan másoknak sem. Vona Gábornak - egykori tanítványának - például még nevet sem. (szül. Zázrivecz Gábor) Orbán Viktor szerintünk nemsokára ...

Trackback: Fedőneve Fidesz 2018.05.28. 10:59:06

Az ügynöklisták nyilvánosságra hozását természetesen volt és jelenlegi ügynökök és besúgók gátolják.

Trackback: Fidesz sírvers 2018.05.28. 10:58:42

"Amit itt látsz: dolomit Agyonverte a Vikit Nem képezte vita tárgyát Mellé temettük a pártját Kifaragtuk rá a képét: Ő, ki meglopta a népét." Ez több mint  16 éves versike, amely más pártoknak is írott - SZDSZ, MIÉP, MDF, FKGP - hasonlóakkal ellenté...

Trackback: Handó Tünde férje és az elhagyott sunyi pártiratok 2018.05.28. 10:58:07

Nem városi legenda: - Szájer József elhagyta, az ellenzék olvasta és választási beszédtaktikát váltott. Hangyaf.szny.val bukott a zorbán és összetörte az irodáját mérgében majd évekig nem az Országházba, hanem kezelésre járt :-) Minek kellene a zorbá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2018.05.26. 18:37:26

döbbenet ez a szarfaszú ország!

és mingyá jön fák89, vagy alekszrózsi, vagy teljesenmindegy agyhalott zombi, és leszopja a csúti trógert!

Punxsutawney Mormota 2018.05.26. 19:05:05

Miért nem jutott ez eszükbe, amikor fletó háza táján tüntiztek a skaccok? Valahogy álságosnak érzem :D

Énmégújvagyok 2018.05.27. 06:51:31

@Lamlam: A másik nick neved nem "sokgyorsnyelvcsapás" véletlenül?
Mert a hozzászólásodon kívül a kis fotód is erre utal!

Muad\\\'Dib 2018.05.27. 12:33:34

@taga20:
Neked valami baj van az agyaddal? Miért kell minden blogon a fityeszes csürhe mellett a te primitív káromkodásaidat olvasni 200 hozzászólásban?

FCUK25 2018.05.27. 12:37:43

@Muad\\\'Dib: mert ezt a színvonaltalanságot tudja hozzátenni a buktához. És hozzá is teszi:)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.05.27. 12:41:18

A gyülékezési jog nem korlátlan, sehol a világon nem az.

Figyel Castro 2018.05.27. 13:00:14

@aquaticus: nana, az is a gazdád vót ám, vagy ennyire naiv vagy?

de let e ... 2018.05.27. 13:35:15

@Lamlam: Arról gondolom lemaradtál , hogy ezt a fidesz hozta be a politikai kultúrába . Ők zaklatták Gyurcsány családját az otthonukban , miközben Fletó a parlamentben volt . Szóval megint a saját módszerüket és önmagukat minősítik ;-P

taga20 2018.05.27. 13:42:40

@Muad\\\'Dib: igazad van haver, többet nem fog előfordulni:)))

Cycmen 2018.05.27. 14:05:21

@taga20: és mingyá jön fák89, vagy alekszrózsi, vagy teljesenmindegy agyhalott zombi, és leszopja a csúti trógert!

Add meg a címed és elmegyek hozzád elmagyarázni miért nem jó ha valakinek az otthonánál balhéznak. Garantálom hogy meg fogod érteni.

ételizésítő 2018.05.27. 14:39:13

@aquaticus:
Akiket végigveretett, arra a csürhére élessel kellett volna lőni, mint a zsidók a határkerítésnél.

ételizésítő 2018.05.27. 14:42:02

@Cycmen:
Akkor tiltsák be az összes tüntetést az országban, ami nem a puszta közepén van.
Ahol a birkamenet vonul, az is valakinek az otthona. Sőt, a Kossuth téren is vannak lakóépületek is, valakiknek az otthonai.

Te tényleg ennyire ostoba seggnyaló faszfej vagy?

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.05.27. 15:06:28

A fidesz pártszarkotmány úgyis csak addig lesz érvényben, ameddig a korrupt maffiabanda uralkodik. Utána eltörlésre kerül, úgyhogy sok jelentősége nincs mi van éppen jelenleg benne.

morph on deer 2018.05.27. 15:25:26

@aquaticus:
Pontosan lehetett tudni, kik voltak a “hősök” - akik azonnal összecsinálták magukat, amint egy nő meg egy gyerek kilépett az ajtón.

De lám, a geciskedés kifizetődő volt.

m.kisalfold.hu/velemeny/fideszes_villamlatogatas_gyurcsanyeknal/1136291/

NemNick 2018.05.27. 15:50:02

A sok narancsködben szédelgőnek, mielőtt megint kikiáltják magukat az igazság bajnokainak: létező fogalom az ún. "köszszereplő".
Komolyan. Nézzetek utána!

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.05.27. 16:05:53

@GIeccsertetű: Legyen eszed! Amit a fityisz megszavaz mint alkotmány, az addig lesz érvényben, amíg 2/3-os szavazással nem módosítják. Ahogy most látszik, az impotens és felesleges Maszop - DK tengelyre felhúzott ellenzék SOHA nem lesz 2/3-os többségben egy alkotmány módosításhoz.
Ezeknek a szemkilövetős férgeknek el kell takarodniuk ahhoz, hogy kormányváltás lehessen. Ne reménykedj olyasmiben hogy a Csuti Törpenapóleon olyan hibát vét, hogy ez a két levitézlett, hiteltelen senkiházigyülekezet visszakerül a hatalomba, ráadásul 2/3-dal....

Itt lenne az ideje, hogy elhúzzanak a sunyi p@csába, és végre felállhasson egy olyan ellenzék, amelyik képes egy kormányzati fordulatra, és ehhez komoly támogatottságot is tud szerezni.

@NemNick: A közszereplő rokonainak nem közszereplő a státusza, innentől kezdve, rettenetes jogi procedúra kideríteni, hogy melyik ingatlan előtt lehet tüntetni azzal a kifogással, hogy a lakó közszereplő... Teszemazt akár egy nyüves újságíró háza előtt is lehet tüntetni, mert az is közszereplő, és simán lehet, hogy a kisgyereke összesz@rja magát félelmében, amikor hazafele az oviból belefut a ház előtti tüntetésben, ahol ott van a feldühödött tömeg, és mindenféle mocskot ordítozik....

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.05.27. 16:18:04

@Magánvéleményem: De ki írta húgyagy, hogy nem így van? Egyet ~rtünk, de szerintem te nem tudsz magyarul. Ez a jelenlegi fideszpártszarkotmány addig lesz érvényben ameddig meg nem buknak. A fideszpatkányok pedig ha buknak, akkor nagyon bukni fognak. Talán még a parlamentből is kiesnek. Ugyanaz lesz, mint venezuelában. A kommunista führer elpusztul rákban, korrupt pártja összeomlik, korrupt országa anarchiába süllyed., pártszarkotmányát eltörlik. És ez nem is a távoli jövőben fog bekövetkezni.

chrisred 2018.05.27. 16:29:38

@Magánvéleményem: Mitől lenne egy újságíró közszereplő? Amúgy a gyülekezéshez való jog nem foglalja magába a közterületen való viselkedés szabályái alól való felmentést. Ha valaki a gyülekezési joggal visszaélve szabálysértést vagy bűncselekményt követ el, ugyanúgy felelnie kell érte.

morph on deer 2018.05.27. 17:02:39

@Magánvéleményem:
“és végre felállhasson egy olyan ellenzék, amelyik képes egy kormányzati fordulatra,”

Már hogy honnan álhasson fel, ha nem haragszol? Mert ahhoz ugye először lennie kéne egynek legalább, márpedig nem ez a helyzet jelenleg.
Remélem, nem az elempés ifjúgárdára gondolsz, ha egyáltalán valakikre is...

Az a szomorú helyzet állt elő, hogy vagy ezek vannak akik vannak és nincs más, vagy várunk arra, míg megszületnek majd azok, akik jobbak emezeknél, és mire felnőnek sem fognak elqrvulni.

Ha elég időd van, a második a jobb változat, de ha netán sürgős a dolog akkor rácsesztél.
Meg mindenki más is.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.05.27. 17:18:35

@chrisred: " .. Mitől lenne egy újságíró közszereplő? ..."

Javaslom, tanulmányozd a Puzsér kontra Hajdú ügyet. Az újságíró közszereplő. PONT.
Bizony a senkiházi újságíró az közszereplő, DE aki az újságírónak nyilatkozik, az nem biztos hogy közszereplő, szerintem ez kavar be neked.

Amúgy a vélemény-nyilvánítás is lehet félelemkeltő, csak gondolj bele, egy politikus kislányával sétál, (ehhez joga van) aztán valahogy körbeveszi mondjuk 50 ember, és kórusban elkezdik üvölteni, hogy mocskos tolvaj. Nem kétséges, hogy ehhez joguk van, nem kétséges, hogy a politikus közszereplő, de az már kissé faggyús, ha a kiscsaj utána pánikbeteg lesz. Ja, és persze senki sem élt vissza a gyülekezési joggal.... hmm, akkor ezt hívjuk úgy amerikásan hogy: "Collateral damage"

Hát, szerintem inkább legyen meg az intim szféra, ahol nem lehet a politikus b@sztatni, minthogy másnak problémája legyen belőle.

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.05.27. 17:25:17

@morph on deer: " ... Már hogy honnan álhasson fel, ha nem haragszol? Mert ahhoz ugye először lennie kéne egynek legalább, márpedig nem ez a helyzet jelenleg. ... "

Az igény meg van rá, csak elegendően legitim és vállalható vezetők szükségesek hozzá. Az másodlagos, hogy most még nem látszik ennek a lehetősége se.

"... hogy vagy ezek vannak akik vannak ... "
Ha ez a készlet, és ebből kell választani, akkor van egy rossz hírem, marad a fidesz. PONT. Nem én fogom megszavazni, mert én ilyen körülmények között a MKKP-re adom a voksomat. Ha lesz egy érdemes ellenzék, akkor majd rájuk, de addig a MKKP a favorit.

Cycmen 2018.05.27. 17:28:13

@Muad\\\'Dib:" @taga20:
Neked valami baj van az agyaddal? Miért kell minden blogon a fityeszes csürhe mellett a te primitív káromkodásaidat olvasni 200 hozzászólásban?"

Hogy látható legyen a kontraszt köztetek és köztünk. Ugyanolyan sötét lelkivilágod van neked is mint Tagának, csak nem ragadtatod el annyira magadat. Egyébként nem az alpáriságot rühellem bennetek a legjobban, hanem az aljasságotokat!

Cycmen 2018.05.27. 17:32:31

@NemNick: A sok narancsködben szédelgőnek, mielőtt megint kikiáltják magukat az igazság bajnokainak: létező fogalom az ún. "köszszereplő".
Komolyan. Nézzetek utána!

És ha utánanézünk akkor azt látjuk hogy most a gyülekezési jogról van szó, ami egyáltalán nem kapcsolódik a közszereplőkhöz.

killerkaller 2018.05.27. 17:45:50

@Lamlam: " Az ország haladását segíti......" Érdekelne a haladás negatív, illetve pozitív irányának az aránya. Mert nagy többségünk nem érzi mindennapjaiban a pozitívumokat. A már közhellyé züllesztett oktatás, egészségügy, stb.. állapotát bíráló hangok sem erről szólnak.
Én úgy vagyok vele, hogy inkább egyek fa tányérból rántott húst, mint gyémánttal kivert aranytálból rántottlevest.

killerkaller 2018.05.27. 17:47:42

@Orbán veje: "Vagyis a mezőkön a zőldben ott úgyse zavarnak senkit."
Akkor meg a zöldek tiltakoznak:)

infrablue 2018.05.27. 17:53:36

Ez nagyon jó hír! Szóval mindenkinek és jár és nyugalom. Akkor nem kell ugye elköltöznöm a 7 ker. bulinegyedből ???? Mer' az csak nézőpont kérdése, hogy az otthon lévő, nyugalomra vágyó hozzátartozónak azt kiabálják, hogy xy takarodj, vagy azt kiabálják, hogy jaj de kurvára berúgtam és nem tudok magamról. Ha azt vesszük a bulinegyedben minden éjjel van tüntetés. Szóval betiltják?? Az bőven elég, ha az utcai vőlegény búcsúztatót is be kell jelenteni mondjuk 3 héttel korábban, és a turisztikai főkomorna alias Ráhel nyomja rá a pecsétet.

taga20 2018.05.27. 18:04:31

@Cycmen: aptikjampó, először dobd fel te, hogy te hol laksz jobbágy!

utána csaholjál nekem itt te orbánpincsi:)))

chrisred 2018.05.27. 18:04:41

@Magánvéleményem: Abból pont az nem derül ki, hogy minden újságíró közszereplő, csak az, aki közéleti vitákban a nyilvánosság előtt jelentős közvéleményformáló erővel bír.

Nem vagyok abban biztos, hogy az általad leírtak nem lépik át a garázdaság határát. Egyébként természetesen a politikusnak, aki maga választotta a közfeladatát, és azt, hogy saját maga helyett egy közösséget képvisel, tisztában kell lennie azzal, hogy önként mondott le a privátszférája védettségének egy részéről.

Cycmen 2018.05.27. 18:13:01

Ha tüntetni akartok, béreljétek ki a felcsúti stadiont, kényelmesen odautazhattok a kisvasúttal. Úgyis ugattok hogy felesleges, így visszatermelitek a közpénzt! Van négy évetek rá, vissza fog jönni! :D

chrisred 2018.05.27. 18:59:56

@FCUK25: Tehát akkor, ha még a gyülekezési jogot nem érintő rendezvényről van szó, még kevésbé engedhető meg a környéken élők életének megzavarása.

Netuddki. 2018.05.27. 19:24:17

Ez olyan mint a lakodalom. Ha a szomszédban lakodalom van, akkor oda a szomszédokat is meg szokás hívni, ne panaszkodjanak a zaj miatt.

Lefordítva politikára, ha a köcsög tolvaj a szomszédom lenne, az első sorban tüntetnék a háza előtt.

csobi2011 2018.05.27. 19:38:05

@GIeccsertetű: látom itt a b1 blogon még mindig ott tart a maradék néhány ballibsi barom (szerencsére kihalófélben vannak), hogy Orbán bukásáról álmodoznak. Egy hónappal a kétharmados győzelem után! Éljetek csak ebben a párhuzamos valóságban, a fidesz meg írányítja az országot és a libsi pártok maradékát is kivérezteti. Remélem 2022-ben kétpárti parlament lesz, a fidesszel és egy radikális jobbikkal. Már most is csak néhány százalékon múlott, hogy a libsi törpepártok kihulljanak. Majd 2022-ben sikerül. De persze ti akkor is minden nap Viktor bukását fogjátok vizionálni.

baldoc 2018.05.27. 19:41:08

@Cycmen: Maga egy ritka cinikus ember!
Persze fideszes, így érthető.
DE, ha van EGY perc a földi vegetálásából, AKKOR gondolja el , HA ugyanezt a balibsik csinálják MAGUKKAL!!
8 évig!!

baldoc 2018.05.27. 19:48:29

@csobi2011: "Egy hónappal a kétharmados győzelem után!"
Ugye a CSALÁS az milyen zavaró!?
Valóság???
Csak probálja megnézni a választási számítógépes rendszert!
ÁLLAMTITOK!!!!
Miért is???
Április 8.-án bukott a Viktátor. Csakhát a "fidesz valóság" 2/3 oda.
Még a választást is ELLOPTÁK!
Mint mindent az országban.

vacsnem (törölt) 2018.05.27. 19:51:01

Vegyék be a tálokmányba,hogy magánházak előtt csak fideszesek tüntethetnek.
Oszt jó napot.

Void Bunkoid 2018.05.27. 20:04:52

@NemNick: a közszereplő sem mindig az - emlékezz Semjén Zsolt igen frappáns önkivágására, amikor megpróbálta el(ő)adni, hogy amikor ő lepuffantotta a svéd gazdabácsi háziszarvasát, akkor ő neeeem miniszterelnök-helyettes és protokoll-látogató volt, hanem csak egy egyszerű vadász.

Kár, hogy nem válaszolt az őt interjúvoló a régi vicc-csattanóval, tudjátok, a medve meg a vadász :))))

morph on deer 2018.05.27. 20:33:16

@Cycmen:
“így visszatermelitek a közpénzt!”

De arra már nem is lesz szükség!
Ma megtudhattuk, hogy a jövő nemzedékének még a maiaknál is kevesebb pénzre lesz esélye, így nyugodtan lehet tölteni a zsebeket és tovább költeni! Csupán annyi változik, hogy most a télisportok jönnek: jégstadion Lalinak, meg ilyesmik!

“A kormány és a szövetség közös célja olyan fiatalok nevelése - folytatta Orbán Viktor -, akik hisznek a magyarságot ezer éve megtartó értékekben, és "a jég hátán is megélnek"

Mondjuk ilyen ravaszul még nem hallottam bjelenteni, hogy a nadrágszíjak meghúzásának lassan itt az ideje, igaz ami igaz.
Azt azért orbán mégsem mondhatta, hogy “emberek, bevezetjük a Ramadant, mert a Lőrinc kinőtte a repülőgépét” - hát nem?
Lehet megbarátkozni a gondolattal, hogy már csak egy kis jég kell a megélhetéshez, és fog az menni, mint a vízfolyás...legyünk optimisták.

Kell is, mert valamiért nem azt mondta vezérünk, hogy érdemes okosnak, kitartónak és rátermettnek lenni, és akkor akár olyan sikeresek is lehetnek mint Mészáros Lőrinc, Tiborcz István, Orbán Ráhel, ó dehogy!

A cél az, hogy olyan fiatalokat neveljünk, akik a jég hátán is megélnek!

Ez a vonzó perspektíva manapság!
Vagy nem?

Cycmen 2018.05.27. 20:40:33

@baldoc: HA ugyanezt a balibsik csinálják MAGUKKAL!!
8 évig!!

Jó hogy mondja, önök lassan elmúlttizenkétévezhetnek! Tök jó!

Cycmen 2018.05.27. 20:44:48

@morph on deer: Jézusom! Azt mondta az Orbán hogy a jég hátán is meg kell élniük!!!!
Értitek? Burkoltan bejelentette a megszorításokat, meg fognak bukni!!
Terjesszétek drága liberális testvérek éjjel nappal! A tízparancsolat ezek után mellőzhető!

baldoc 2018.05.27. 21:10:29

@Cycmen: Ez magának VÁLASZ???
Faiskolát végzett?

csobi2011 2018.05.27. 21:14:39

@baldoc: én nem tudok semmilyen csalásról. Az összes ellenzéki párt betette a seggét a parlamentbe elismerve az eredményt. Egyébként ha államtitok akkor te honnan tudod az igazságot? Ja, elfelejtettem hogy a libsiknek mindig igazuk van és kész.

Ekrü 2018.05.27. 21:32:32

@baldoc: "AKKOR gondolja el , HA ugyanezt a balibsik csinálják MAGUKKAL!!
8 évig!! "-Sajnos nem kell elgondolni.A saját bőrünkön tapasztaltuk milyen is a ballipsi 8 év.Még a rémálmaimban se jöjjön elő soha többé!

morph on deer 2018.05.27. 21:54:53

@Cycmen:
“meg fognak bukni!!”
:)
Nocsak!
Azt is?
Amúgy kár aggódni, ezzel a bamba népséggel bármit meg lehet tenni két Erzsébet utalványért...
Amit aztán még meg is köszön, mert már az is nagy dolog, hogy legalább amnyi jut neki fájdalomdíjként.

Megbukni majd csak akkor fognak, ha netán egy szép mapon a viktor véletlenül összekeveri a tablettáit, és hirtelen elkezd igazat beszélni, addig biztosan nem, nyugodj meg

infrablue 2018.05.28. 00:13:57

@FCUK25: Szerintem te sokkal hülyébb vagy, hogy nem érted amit írtam. Mond neked valamit az a szó, hogy irónia? Vagy ha narancskullancs vagy akkor az, hogy cinizmus?

FCUK25 2018.05.28. 01:59:24

@infrablue: mond valamit, de csak a fogalmat ismered, alkalmazni nem tudod a gyakorlatban. Jut eszembe, költözz el

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.05.28. 06:39:33

Inkabb orulnetek hogy majd a legkozelebb azt irhatjatok
"százezres tüntetést tiltott be a rendőrség orban hazanal"
Nem lenne jo?

LebensraumamOsten 2018.05.28. 07:34:53

@FCUK25: Semmi baj, csak vedd be a gyógyszered kis dilinyós, mire jön a doktor bácsi a reggeli nagyvizitre. Azért is fontos, mert ha nem teszed, az ápoló bácsi úgy végigver rajtad egy áztatott, sodort lepedővel, hogy hetekig csak a hasadon fekve tudsz majd kommentelni.
Magyarország ma beteg. Betegsége a bűn, a hazaáruló - bár kétségkívül cselekvőképtelen - @FCUK25-k, a korrupt közigazgatás,a hazudozó tolvaj kormány és az elmúlt nyócév valamennyi történése.
Ezeket kell sürgősen orvosolni. A magyarok közös akarattal egységbe tömörülve kinyilvánítják, hogy nincs szükségük a fideszre.

LebensraumamOsten 2018.05.28. 07:39:29

@Ekrü: Hozzátok képest aranykor volt a liberális kormányzás. Magyarország egyetlen fejlődőképes korszaka az elmúlt 200 évben.
Ti mit hoztatok?
Nyomort a magyarság kétharmadának.
Elnyomást, rettegést, és összeomló egészségügyet.
Tönkretettétek a nyugdíjrendszert.
Szétloptátok a költségvetést.
Aláástátok a jogbiztonságot és a közbiztonságot.
Köztörvényes bűnöző migránsok tízezreit telepítettétek le.
Ez mind a fidesz kúrmányok érdeme!

LebensraumamOsten 2018.05.28. 07:40:21

@FCUK25: Majd téged költöztetünk el inkább. Migrálsz majd határon túli testvéreidhez.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.28. 07:48:18

"Senki mást nem érint az ügy, csak a miniszterelnök családját, hozzátartozóit és szomszédait."

Ez egyébként valóban így van. Ami a ballib csürhe mentális állapotáról sokat elárul.
Ugyanis Gyurcsány és a sleppje hosszú ideje a legelutasítottabb politikus az országban.

Mégse zaklatták a háza elött a tüntetők soha.

Ballib vagyok rettegek 2018.05.28. 07:49:09

@LebensraumamOsten:

Marhaság.. Az elkúrók voltak a legszarabbak. Ezért nyer a Fidesz. A balfasz ballib szarokat soha nem fogják visszahozni az emberek szerencsére.

citrix 2018.05.28. 09:05:08

Pártunk és kormányunk alkotmányosan kijelöl valahol a kietlen pusztaságban egy-egy helyet ahol gyülekezni és tüntetni lehet. Ahol látótávolságban sincs ház, üdülő vagy bármilyen lakókocsi vagy hasonló tartózkodási hely. És nem természetvédelmi terület, nehogy az őzikék vagy fácánok zavarva legyenek. Itt demokrácia van, a vak is láthassa.

Mariusz 2018.05.28. 09:18:53

Na ezért vágnék ki minden egyes ellenzéki pártot a parlamentből + 10 évre eltiltanék mindenkit a közügyektől, aki bármilyen politikai "munkát" elvállalt, és állami megbízásban dolgozott. Inkompetens, intelligenciadeficites, sunyi ingyenélő bagázs. Sikerült nekik felépíteni az újabb kétharmadot. Sikerült olyan szar kampányt összehozni rengeteg pénzből ami nem volt képes semmilyen módon a fidesz valaha létezett legalantasabb, alpáribb, szánalmasabb alkotmányos szardobálását felülmúlni. Ezeknek az állítólagos képviselőknek annyi intelligencia nem szorult a kis fejükbe, hogy legalább ők maguk tisztában legyenek azokkal a borítékolható intézkedésekkel, amelyek nekik köszönhetően foganatosítva lesznek a köv 4 évben, és nem találtak egy épkézláb marketingest aki ezt a hétköznapi ember nyelvén jól meg tudta volna fogalmazni. Itt az eredmény: putyini posztszoci mutyikrácia tündöklése, ahol az alaptörvényt dilettáns kokainzabáló pribékek és kisebbségi komplexusos vidéki miniszterré és miniszterelnökké avanzsált parasztok írogatnak kényük kedvük szerint. Hol van már Mádl, vagy akár Sólyom. Zéró szakértelem, zéró értelmiségi szellemi bázis, zéró emberség. Az ország vezető gazdasági szereplőivé avanzsált falusi tahók, mint a magyar szociban, amikor annak örült mindenki hogy lyuk van a hátsóján, panel a sgge alatt, és nulla megtakarítás, nulla önállóság, nulla döntési lehetőség, nulla felelősség. Majd a párt irányít, jó lesz a' úgy. Gratulálok mind az ún. ellenzéknek, akiket egyenként, kilóra a mi pénzünkből vásároltak meg ellenünk, és ennek a magyar posztszovjet, kisemmizett, döntésképtelen népnek, amely 28 éve boldogan, csendben tűri saját kifosztását, anélkül, hogy sejtené, mi is zajlik körülötte. A magyar politika leszerepelt. 28 éve mentálisan zavart öltönyös nyálgépek irányítják úgy az országot, és most már írogatják az Alaptörvényt, ahogy csak két kokaincsík között éppen eszükbe jutott. Tapsolj magyar! A legszánalmasabb ország a tidé a régióban, a saját gyerekeid jövője ellen sikerült megint tenned azzal, hogy nem veszed a fáradtságot, hogy kézbe vedd a sorsodat. Sajnos, az állami vezetést bűnözők irányítják. Te pedig nem vagy hajlandó semmit tenni ellene.

chrisred 2018.05.28. 09:32:33

@Mariusz: Már ha inkompetencia állt mögötte. És nem az, hogy inkább csipegetik a Fidesz asztaláról lehullott közpénzmorzsákat, mint hogy azt kockáztassák, hogy a semmiből kinő egy olyan politikai erő, ami a narancsuralmi rendszerrel együtt őket is kisöpri a közéletből. Ilyen szempontból nézve zseniális, amit csinálnak, két évtizeden keresztül eltartatják magukat az országgal, miközben semihez nem értenek, semmit nem csinálnak és semmiért nem vállalnak felelősséget. A választási kampányokban is csak annyi dolguk van, hogy a Fideszhez söpörjék a politikával nem foglalkozó tömeget.

citrix 2018.05.28. 09:34:43

@Ballib vagyok rettegek: A "csuhásokat" maga Orbán Vitya szólította térdelésre, csak szólok. Persze ez régen volt, azóta nagyon vallásos lett a pubi. Aztán alkotmányba azt iktat ez a despota amit csak akar, az a rá szavazókra vonatkozik, magolják be. Én magasról teszek az Orbáni diktatúra napi igényre szabott alkotmányára.

Mariusz 2018.05.28. 09:56:02

@chrisred: Kb ezt mondtam. A legmegdöbbentőbb, hogy 28 év demokráciának csúfolt szabadlopás integrációs tréning alatt sikerült megszüntetni a politikai erővonalakat, és a pluralizmust. Pedig ennek tiszteletben tartása, és védelme az állam kötelezettsége, még az Alaptörvényben is! Csakúgy, mint a tájékoztatási monopóliumok kialakulásának megakadályozása, és a demokratikus közvélemény védelme. Az Alaptörvény éppen ezért semmi más,mint ügyvédkedés a nép ellen. Le van írva, hogy az EU ne hajítson ki minket rögtön a balkánra, aztán, mivel a közművelődés és köztájékozottság gyakorlatilag nem létezik, azt csinálnak és kommunikálnak amit akarnak. Jogászkodás a saját néped ellen a beteges hatalomvágy kielégítésére. Az emberek túlnyomó többsége még mindig a kádár korban él, annyit vesz észre, hogy több a tv csatorna, és van netes pornó. Nem nehéz bármilyen szrt megetetni kampány címén, és a legmegdöbbentőbb, hogy fel sem emeli a fejét a kampányban elhangzottakra. Pedig ott volt minden, ami a szánalmasság újabb szintjeit merítgette ki. Nincsenek politikai oldalak, van az állampárt, alternatíva nélkül. A média hazudik, az ember meg elhiszi ami fentről szivárog. Mert nem dolga belenézni a Közlönybe, és megérteni, nem lehet mindenki képzett jogász. Ezzel a posztszovjet állapotban tartással 30 éven belül sem lesz más mint a fidesz, csak akkor már azok a kis reménységek fognak ott ülni a remegő kezű 80 éves vezér széke alatt, akik most ülnek be az önkormányzati fotelekbe - egyenesen az iskolából. Nulla fogalommal a világról, nulla munkatapasztalattal, nulla teljesítménnyel. Szócsövek lesznek és ennyi elég. Ennek a 9,5 milliós országnak ezek szerint elég, ha egyetlen ember parancsol mindenkinek mindent, a többi droid papagáj pedig csak ismételgeti. A tanulatlan politikusmaffiózók pedig alkotmányosan és jogszerűen az ország tulajdonosaivá válnak. A többi jó lesz modernkori zsellérnek. Tökéletes orosz modell. Megmaradva a témánál, az Alaptörvény fent van a neten, 9,5 millió honfitársunkból kíváncsi vagyok, mennyien nézték meg valaha is. Melegen ajánlom a Nemzeti Hitvallást, az Alapvetést, és a Szabadság és Felelősség részeket. Aztán lehet tátani a szájakat, hogy hű, ez erről az országról akar szólni?... Biztos?? Politikai pártok? Sajtó szabadsága? Emberi méltóság? Ezt a 12 pont óta (1848) nem sikerült még elérni, pedig csak némi gerinc kellene hozzá.

ben2 2018.05.28. 09:59:34

Mennyit fizet a B1 az indexnek, hogy minden agyhalott konteója kikerül a címlapra?
Vagy a B1 már az intex hivatalos szerkesztőségi álláspontját képviseli?

Cycmen 2018.05.28. 09:59:52

@baldoc: : Ez magának VÁLASZ???
Faiskolát végzett?

Nekem válasz, neked nem. Ebben is különbözünk. :D

chrisred 2018.05.28. 10:25:18

@Cycmen: Azt hittem, a prolizás is elavult politikai termék lett nálatok a "polgári" jelző után. A trumpista hősötök, Bannon annyiszor használta a munkásosztály kifejezést, hogy utoljára talán egy MSZMP pártkongresszuson hangzott el utoljára ilyen sűrűségben Magyarországon.

Mariusz 2018.05.28. 10:48:52

@Cycmen: Ha nincs érdemi gondolatod a tartalomhoz, akkor teljesen fölösleges egy szót is leírnod, csak a saját frusztációd minősíted ezzel a hasznavehetetlen köpködéssel. Intelligens, tájékozott, kulturált hozzászólás.

morph on deer 2018.05.28. 11:44:01

@chrisred:
Hogy lehetsz ilyen szívtelen!
Még a végén összezavarod a lelkivilágát, aztán jól nézünk ki.

FCUK26 2018.05.28. 15:25:12

@LebensraumamOsten: egyelőre az ellenzéket küldték el a faszba, nem a fideszt :)
süti beállítások módosítása