B1 blogcsaládOrbán megint hazudott egy pofátlant a bevándorlásról

2018. április 02. - nickgrabowszki

Teljesen hülyének nézi a saját szavazóit.oviktor.jpg

A kampány összes nyűgét a nyakárba vevő miniszterelnök saját Mészáros Lőrinc tévéjébe látogatott, ahol Bayer pártszolgálatos alákérdezéseire például a következőt tudta mondani:

Ha elhibázzuk a választást, és bevándorlóország leszünk, akkor a kevert népességű Magyarországot már nem fogjuk tudni visszaváltoztatni. Aki bejön, itt marad.

Aki bejön, itt marad. Ezzel csak egyetlen probléma van: hazugság. Annyira, hogy szó szerint a teljes ellenkezője igaz.

Orbán állításával szemben ugyanis a valóság az, hogy szinte senki sem maradt itt eddig, és semmi okunk azt gondolni, hogy ez valaha is - legalábbis a közeli jövőben - másként lenne.

  • 2015-ben például, amikor Magyarország érintett volt egy migrációs krízisben, 400 ezer ember (menekült, migráns, bevándorló) vágott át az ország terültén a Balkán felől jövet Nyugat-Európa irányába, de egyetlen egy sem maradt közülük nálunk.
  • Továbbá az utóbbi 3 évben befogadott több mint 2000 menekült 90 százaléka - kihasználva a schengeni övezeten belüli szabad mozgás lehetőségét - azonnal elhagyta Magyarország területét.

Tehát aki eddig bejött, azonnal tovább is ment. Ebből következtet Orbán arra, hogy aki ezután bejön, az itt marad.

És ez a Fidesz kampányának kulcsüzenete.

Ott tartunk, hogy Magyarország miniszterelnöke nyílt, pofátlan, viszont legalább könnyen lebuktatható hazugsággal kénytelen kampányolni a hatalmon maradása érdekében, még saját szavazótáborát is kénytelen megvezetni, hogy legalább ők a pártjára szavazzanak.

Teljesen hülyének nézi a saját szavazóit. Ha mindezek után nyer a választáson, akkor igaza is lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1213800136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ekrü 2018.04.03. 15:51:05

@1ghost:Ne magadból indulj ki.Én nem fogom hetente váltogatni a nickem,úgy mint egyes ballib hozzászólók teszik.Az meg ,hogy szerinted mi vagyok ,nem érdekel.Az az értelmi színvonal amit te itt vita helyett előadsz ,az bocs,de nem az én stílusom.

1ghost 2018.04.03. 15:54:43

@Ekrü:

Hehehe ócska bérhazudozó fidesztroll. Ezeket a faszságaidat már tíz másik nickeden is elsütötted. Egy retkes orbánista szaralak vagy. A tolvaj korrupt fajtádnak reszeltek, rövidesen felelősségre lesztek vonva.

Ballib Cenzúrázók Réme 28 2018.04.03. 15:56:28

Nem fognak a migrik hazamenni, ki fognak ugrani a deportáló repülőkből, vonatokból még Magyarország területén és fogják magukat és maradnak. Amikor megéheznek hordákban lemennek majd a falvakra és feldézsmálják a magyar családok élelemtől roskadó kamráit. Inni tudnak a Dunából, mondjuk ahhoz nem kell falura menniük.
Be fognak költözni az üresen álló lakásokba, és ki fogják rúgni az ott lakó magyar családokat. A rezsi fizetést meg fogják tagadni, de a rezsicsökkentést viszont fel fogják venni!

Havonta fognak migri gyerekeket szülni, két év alatt túlszapaorodják majd az ezer fő alatti falvainkat. A közmunkából hazatérő magyar emberektől el fogják venni a fizetésüket hogy abból dőzsöljenek. A kijövő rendőröket aknavetővel fogják maguktól távol tartani, senki nem mer többé a közelükbe menni.

És hol kezdődik mindez? Az első migri beteleitésével. Utána vége van a magyarságnak, mert ezek úgy szaporodnak, ahogy azt a magyar csak szeretné magának.

És ezzel a magyarság húsz év alatt ki is hal a Kárpát medencéből, mint ahogy a nyugatiak kihaltak a saját országukban. Akinek meg volt annyi esze, hogy nem várja meg hogy kihaljon, az meg kivándorolt olyan nemzetállamokba, ahol vigyáznak arra, hogy ne keveredjenek semmi más népséggel és ezért is lettek a történelemben rendkívül sikeresek a nemzet megmaradásban, úgy mint Magyarország, Románia, de ide sorolhatnám a mintakép Bulgáriát is.

Ekrü 2018.04.03. 15:58:04

@morpho: Mitől rettegnék?Imádok Eiffelt tornyot nézni úgy ,hogy mielőtt beengednek a körbepalánkozott térre, elveszik a táskámat,és míg az egyik őr kotorászik benne addig nekem szétterpesztett lábbal és felemelt kezekkel kell várnom ,hogy a másik végigtaperoljon.Gondolom előbb-utóbb ez lenne a Hősök terénél is.Meg a bevásárlóközpontokba ,McDonald's-ba is élvezet úgy bemenni,hogy a bejáratnál beleturkálnak az ember táskájába.Azt meg ,hogy a Fideszre szavazok ,sosem tagadtam.

konrada 2018.04.03. 16:01:37

@1ghost: Neked legalább - ellentétben az ellenzéki pártokkal - van programod:
Progrom;)

morpho 2018.04.03. 16:08:42

@Ekrü: "Gondolom előbb-utóbb ez lenne a Hősök terénél is" "Mitől rettegnék?"

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.03. 16:09:52

@morpho: Valóban,és hova küldöd haza,hogy küldöd haza?Mert amikor ezzel előjössz a részletekkel mindig adós maradsz.Egyébként is, az Eu parlament-elfogadva a svéd bevándorláspártiak javaslatát,olyan tárgyalási mandátumot fogadott el,mely szerint felső határ nélküli kötelező kvóta lesz,valamint pénzügyi szankciók az együtt nem működő országokkal szemben.Még az Európa tanácsban van esély ennek megvétózására..

Ekrü 2018.04.03. 16:10:15

@1ghost: Szerintem itt fejezzük be.Rád kár szót pazarolni...

inreallife 2018.04.03. 16:11:21

nem csoda, hogy hulyenek nezi oket, direkt igy lettek valogatva/kontraszelektalva. aki egy kicsit is tovabb lat az orranal, az egybol latja, hogy magyarorszagon nem a migranskerdes a vizvalaszto, hanem az oktatas, egeszsegugy es a korrupcio. szerintem olyan migranst meg nem hordott a hatan a fold, amelyiknek magyarorszag lett volna az "elete celja"...

morph on deer 2018.04.03. 16:11:28

@Ekrü:
“Abban is biztos lehet bárki,hogy ide nem az agysebészeket fogják a" bezzegnyugatról "küldeni.”

Hát akkor szüret: csupa új fidesz szavazó fog érkezni!
Na nem csak azért, mert az agysebészeknek itt úgysem lenne munkája, hanem mert pont a megfelelő intellektuális szint az obanista faszságok beszopásához!
Ki tudja, lehet, hogy még muszlimellenessé is válnának...
:)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.03. 16:13:31

@konrada: Jelenleg nem akar itt maradni.Ballibsiék kormányon hamar olyan feltételeket teremtenének, hogy maradni akarjon..

Ekrü 2018.04.03. 16:14:13

@morpho: Ez csak bölcs előrelátás.Gondolom a franciák se hitték volna ezelőtt 10 évvel ,hogy egy Mcdonad's-ba nem tudnak bemenni anélkül ,hogy át ne vizsgálnák őket,hogy nem rejtegetnek bombát.De ,tudom,ez a "nagyvárosi élet velejárója",ahogy London polgármestere mondaná.

morph on deer 2018.04.03. 16:15:03

@Ekrü:
“...nekem szétterpesztett lábbal és felemelt kezekkel kell várnom ,hogy a másik végigtaperoljon.”

Csak kitartás, állítólag a remény hal meg utoljára..!
:D

morpho 2018.04.03. 16:19:03

@EU zászlót mindenhova!: Te mit kelted itt a hangulatot?! Csupa feltételezés! "olyan tárgyalási mandátumot fogadott el,mely szerint felső határ nélküli kötelező kvóta lesz"

Vagy de, vagy nem, vagy mégis, vagy mégse, vagy a fasz tudja....

"Jelenleg nem akar itt maradni. Ballibsiék kormányon hamar olyan feltételeket teremtenének, hogy maradni akarjon.." Vagy nem.. Bár neked gyanítom erről papírod van. Amit te csinálsz, az kormányzati kamu rettegtetés kimaxolása! Szép munka! Ezt hallgatjuk három évbe!!! hogy ez lesz, meg majd az lesz, meg amaz lesz. Aztán semmi nem lett. Megunják az emberek idővel ezt a kamut. Csak szólok. Azért persze neked sok sikert!

morpho 2018.04.03. 16:21:16

@Ekrü: "Ez csak bölcs előrelátás" Lófaszt! Ez handabandázás! Ezt csinálja Orbán és bandája három éve! Elég volt ebből!!!

morph on deer 2018.04.03. 16:22:56

@morpho:
(eredetileg a nyuszitól akartam, de ő nem vállalta)

Nem hát, mert már ő is olvasott a Semjénről, majd hülye lenne egy helikopterről lengedezni...

Egyébként általában az iszlámellenes helyeket szokták szétcseszni, sajnos előbb vagy utóbb elérjük a kvalifikációs szintet, hacsak agyament vezérünk nem nyugszik le kicsit.
Én a darazsakat sem szoktam vegzálni, mert előbb utóbb begerjednek, és az nem jó. Pedig azok még nem is vallási fanatikusok, tehát nem azért esnének nekem, amit mondok...

Boar. 2018.04.03. 16:26:20

@EU zászlót mindenhova!: "Ballibsiék kormányon hamar olyan feltételeket teremtenének, hogy maradni akarjon.. "
Például? Életszínvonal? Jogbiztonság?
Tehát orbánék azért pusztították le ezt az országot a legalsó putrik szintjére, hogy a migránsoknak ne legyen kedve ittmaradni...
Ravasz, nagyon ravasz...

morpho 2018.04.03. 16:26:25

@morph on deer: Magyarország jelentéktelen, nincs rajta a terrorizmus térképén. Bár kétségkívül erősen dolgozunk rajta, hogy sikerüljön rákerülni...

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.03. 16:31:47

@Boar.: Jó vastag segélyeket, ingyen lakást,előzékeny ,félrenézős rendőrségi hozzáállást..

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.03. 16:35:36

@morpho: Ügyesen terelsz,de nem úszod meg. Ismét adós vagy az általad lehetőséként előadott kiutasítás végrehajtásának konkrétumaival.

morpho 2018.04.03. 16:41:33

@EU zászlót mindenhova!: Egyrészt nem terelek, másrészt részletkérdés. Bárhogy ki lehet valakit toloncolni. Fel kell tenni egy járműre, ami az országhatáron kívül áll meg legközelebb. De a problémafelvetésed nem létezik, ugyanis a nem létező migránsokat nem kell kitoloncolni. Attól, hogy te a vízióid alapján úgy csinálsz, mintha már itt is lennének, attól még nem lesznek itt. Ezt majd Orbánnak is add át, ha beszélsz vele! Köszi!

h852h5 2018.04.03. 17:15:44

@morpho: "Nincs "kvóta szerinti elosztás" Kvóta szerinti elbírálás van. Ha elutasítjuk az összeset, akkor mindet haza lehet küldeni, oszt jónapot. "
Hogyne... nyilván Németország is csak a papírmunkát akarja magának megspórolni és nem az embereket akarja elosztani. Well done.

"Fel kell tenni egy járműre, ami az országhatáron kívül áll meg legközelebb."
Mutass egy példát ahol ez működik.

Meg persze az is baromság, hogy "nem létező problémát nem kell megoldani" A 2008-as válságot követő nemzetközi politika, különösen a gazdpol. kulcsszava például a prevenció. Harmatgyenge érv, hogy mivel még nincs válság valamiből, így azt nem is kell kezelni. De gondolom az Európai Unió is egy nem létező témát tárgyal rendszeresen. Mindezt csak egy olyan idióta mondhatja, aki ellenséges bombázókat a feje felett látva még el sem kezd aggódni, hiszen még semmi sem csapódott be.

Nem tudom vagy-e annyira ostoba, mint amennyire undorító a stílusod, de remélem legalább fizetnek érte. Gyakorlatilag az ilyen éjsötét sutyerák kommenteket fidesz szavazatban lehetne mérni, már ami a hatást illeti.

A kormány köszöni, hogy te is hozzájárultál a vég nélküli királyságuk fenntartásához, ugyanis aki ilyen 45 IQ felett megvetendő baromsággal és ilyen körítéssel "érvel" az bizony csak ehhez járul hozzá, kedves kis kullancs. ;)

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.03. 17:21:26

@morpho: Aha és ez olyan marha egyszerű mi ?Hát mit rendeznének a jogvédők, meg az EU-s emberijogi szervezetek, amikor erőszakkal basznák fel a rendőrök a migránsokat a teherautókra, buszokra?Persze előtte a végtelenségig el lehetne fellebezgetni a a jogvédő szervezetek tanácsadói segítségével. Mit szólna Szerbia, amikor évente tízezrével nyomatnánk át hozzájuk az elutasítottakat?
Egyébként láthatóan arról sem tudsz, hogy a hozzánk átpakolt migránsoknak csak egy bizonyos százalékát lehetne kiutasítani.
Mint ahogy arról sem, hogy a "Dublini rendszer reformja" csúfnevű kötelező kvótarendszert az Európai Bizottságnak, az Európai Parlamentnek és az Európa Tanácsnak is el kell fogadnia, ekkor lép csak életbe. Az első kettőben zöld jelzést kapott az Európa Tanácsban talán sikerül megvétózni, mivel itt létezik kisebbségi vétó..

sas70 2018.04.03. 17:21:29

Migráncsok! Sőt jönnek a pomogácsok, jajj nekünk!
Amíg az emberek erről beszélnek, addig nem kell foglalkozni a valós problémákkal.
Meg tudja valaki mondani, mennyit költenek közút karbantartásra és mennyi ment el erre az idétlen migránsozásra, sorosozásra!?
Budapesten tükörsima aszfalton száguld mindenki! Ja, nem, de arról kuss van!
Amíg a rothadó kapitalizmus ármányairól van szó elvtársak, addig nem foglalkoznak az emberek a lukas gatyájukkal!

berg182 2018.04.03. 17:23:52

@Ballib Cenzúrázók Réme 28: lehagytad, hogy a 100 millióból 80 millió aids-es akar idejönni, így ma nem kapsz fizetést!

morpho 2018.04.03. 17:55:37

@h852h5: "Németország is csak a papírmunkát akarja magának megspórolni" Pontosan így van!

"Mutass egy példát ahol ez működik." Magyarországon ezt se kell. El kell tőle köszönni és 24 órán belül magától hagyja el az ország területét.

Nekem ne hantázzál prevencióról, mikor három éve hazudják, hogy özönlenek be a milliók, miközben magyar ember élő migránst csak külföldön látott. Azóta a helyzet folymatosan javul. A balkáni útvonal gyakorlatilag behalt. A kerítést is lebontják majd idővel ne aggódj, mert tök felesleges. Bár tőlem maradhat, nekem tökmindegy.

Belegázoltam a szörnyű stílusommal a kis mimóza lelkedbe? Egyemazúzádat! Majd linkeld ide a vizesre sírt párnát.
A kutyám sajnos ma nincs velem, ezért nézd el nekem a 45-ös IQ-t, a kormánynak meg üzenem, hogy szívesen. Örülök, hogy forró dróton, kapcsolódsz hozzájuk.

@EU zászlót mindenhova!: "Hát mit rendeznének a jogvédők, meg az EU-s emberijogi szervezetek"
" a hozzánk átpakolt migránsoknak csak egy bizonyos százalékát lehetne kiutasítani"

Rendeznének...lehetne.. Egyszer írjál már le egy kurva mondatot, ami nem feltételes módban van! A vízióiddal nincs kedvem vitatkozni, mert hülyeség! Ezzel szórakoztasd anyucit otthon!

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.04.03. 18:08:49

Ti anyabaszó fideSS hívek, hát tényleg ennyire hülyék vagytok ?
Viktorotok leszarja hogy léteznek e migráncsok vagy veszély vagy bármifaszom
csak felhasználja, hogy a hülyéket megvezetve fenntartsa a hatalmát !
Sose akart mást. (Illetve igen, de az nem lehetett belőle :)

h852h5 2018.04.03. 18:10:11

@morpho: "Pontosan így van!" Erre csak egy szó van: Balfasz.
Jövő héten gondolom a képviselők napi bevásárlólistáját fogja megvitatni az EU Parlament.

" Magyarországon ezt se kell. El kell tőle köszönni és 24 órán belül magától hagyja el az ország területét. "
Tehát nem tudsz példát. Kösz a vallomást, kullancs!

"magyar ember élő migránst csak külföldön látott. "
Milyen jogon beszélsz a "magyar ember" nevében? De még ha így is van. Mi köze van a múltbeli helyzetnek a prevencióhoz? :D :D :D Komolyan mulattató mennyire ostoba vagy, úgyhogy nem is gázoltál bele a "kis mimóza lelkembe", épp csak rá akarok mutatni, hogy ha kevésbé lennél ostoba, akkor belátnád, hogy kontraproduktív a hisztid. De te sajnos egy kullancs vagy, hiába beszél neked az ember, csak a vérszíváshoz értesz.

"A kutyám sajnos ma nincs velem, ezért nézd el nekem a 45-ös IQ-t"
Ne vegyem figyelembe, hogy csak 45 az IQ-d mert nincs veled a kutyus, hogy kipótolja 3 számjegyig? Legalább a szellemi visszamaradottságodat őszintén bevallottad... (már ha azt sikerült leírni, amire gondoltál.)

"Örülök, hogy forró dróton, kapcsolódsz hozzájuk."
Egyszerűen csak azt tapasztalom, hogy a magadfajta mocsok taszítja az értelmes "ellenállókat". De mivel te szemrebbenés nélkül folytatod, így nem kérdés, hogy szorgalmas kis kullancs vagy, biztos jó érzés lehet elárulni a hazát. ;)

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.04.03. 18:12:43

A legnagyobb migráncs közel távol az Orbanescu maga !
A legrohadtabb Soros-bérenc ő maga !
A nagy orosz-kizavaró , hogy szakadt vóna az anyjába !
Most meg ott szopja Putyin faszát ahol csak tudja
Hazaáruló tolvaj gengszter !

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.04.03. 18:14:25

@h852h5: Baszd meg anyád a ravatalán, fideSS agit-propos bolsi geci !
Ilyen barom vagy és nem is fizetnek ?

h852h5 2018.04.03. 18:15:58

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó: Épp ellenkezőleg, kedves troll. Tegnap például én fizettem anyukádnak. ;)

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.04.03. 18:22:28

@h852h5: A kérdést se érted fasszopó anyabaszó !
Egyébként elmondom, ha az én anyámat baszod, NEM attól vagy anaybaszó te barom, hanem ha a SAJÁTODAT!! Érted már anyabaszó ? :)
Hogy a geci egye ki a torkod amikor a kubatov faszát szopkodod, féreg !

h852h5 2018.04.03. 18:25:19

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó: értem, hogy szeretnél visszamenni oda ahonnan kijöttél. én is szeretném, hogy visszamenj. ;)

Wildhunt 2018.04.03. 18:36:38

@Ekrü: biztos vagyok abban, hogy ezeket a fidesz fizeti. 1ghost és tsai a legjobb érvek a ballenzék ellen.

morpho 2018.04.03. 18:50:17

@h852h5: Megtiszteltetés számomra, amikor egy ilyen nagy formátumú ember oktat ki.

Novák Aircraft Ferencné 2018.04.03. 19:37:49

@morpho: A jövőről feltételes módban szokás beszélni te idióta.Elfogadom a fehér zászlót,semmire se voltál képes érdemben reagál..

morpho 2018.04.03. 19:44:29

@Novák Aircraft Ferencné: Figyelj nagyon! Holnap reggel felkelek, aztán pisilek, utána fogat mosok, majd kifizetem anyádat. Hol van itt feltételes mód?

Larry Silverstein 2018.04.03. 19:55:47

A bevándorlással kapcsolatban minden úgy lett ahogy Orbán mondta.

A ballenzék viszont folyamatosan hazudott.

Larry Silverstein 2018.04.03. 19:58:12

"Tehát orbánék azért pusztították le ezt az országot a legalsó putrik szintjére, hogy a migránsoknak ne legyen kedve ittmaradni..."

2010 átlagfizu nettó 130
2017 december nettó 230

alfacharlybravo 2018.04.03. 20:14:33

@Colonel H. Stinkmeaner: Ha így lop, hogy ennyi marad akkor lopjon tovább.

1ghost 2018.04.03. 20:19:06

Hát ez kurva jó! Orbán titokban kampányol! Nem lehet tudni, hogy ez a korrupt tolvaj szaralak akinek a suhanc veje cirka 10 milliárdot kaszált a lámpabizniszen, mikor hol migráncsozik és hazudik.

Hát ilyet! Titokban kampányolni, vazze!!!

Úgy be van szarva a néptől, hogy már közéjük se mer menni, csak a trafikosok, meg a helyi slepp veszi körbe. Basszus, nem lesz ennek a tolvaj, korrupt fidesznek még egy milla szavazója se.

rasztaszív 2018.04.03. 20:27:14

@alfacharlybravo: a szocik meg úgy loptak,hogy maradt utánuk pár száz kilométer autópálya.mi hasonlót tud felmutatni a vajdád?

morpho 2018.04.03. 20:37:30

@Larry Silverstein:"A bevándorlással kapcsolatban minden úgy lett ahogy Orbán mondta."

Nálad is milliók erőszakolják anyádat, akivel még 50 évesen is együtt élsz? Kemény lehet!

közép dunántúli régió 2018.04.03. 20:43:40

Talán hülyének nézi a szavazóit, de teljes joggal teszi. Mivel tényleg azok.

Larry Silverstein 2018.04.03. 20:53:40

@morpho: nyugodtság van, ha már most idegállapotba vagy mi lesz 1 hét múlva?

torró 2018.04.03. 21:13:59

@morpho:
Mindenhol azt olvasom, hogy a galád Orbán 20 ezer migránst telepített be ide! Na most te azt mondod egyet sem. Én sem látok egyet sem, de az ellenzék szimpatizánsai állítják, hogy igaz. Na? Akkor most hol az igazság? Egy biztos, nyugat most kezd rájönni, hogy ez kurva sokba kerül nekik. Én azt mondom, hamarosan biztos, hogy valami balhé lesz, mert most a Dánok is lezárják a határt. Az olaszok 600 ezer migránst akarnak vissza küldeni. Szóval! Ez az egész Amerika büntetése az EU számára, mert már kezdett túlnőni rajtuk. Ez meg egy egyszerű gazdasági hadjárat, amibe az EU belerokkan!

Magyarország Europa jovője 2018.04.03. 21:17:00

"Aki bejön, itt marad. Ezzel csak egyetlen probléma van: hazugság. Annyira, hogy szó szerint a teljes ellenkezője igaz."

Egyaltalan nem hazugsag, mert ha csak atmennek rajtunk, AKKOR IS HOZZANK JONNEK, mert ha Europa tobbi orszagaban iszlam allam lesz, akkor csak ido kerdese es nalunk is, mert nyilvanvaloan nem maradhatunk az Iszlam Europaban egyedul keresztenyek. Tehat nekunk nem csak Magyarorszagot kell megvedenunk, hanem egesz Europaban MEG KELL AKADALYOZNUNK mindenfele bevandorlast.
Ezenkivul ez a csocselek semmilyen okbol nem mehet at az orszagunkon, nehogy mar rajtunk keresztul foglaljak el Europat.

kunzoo 2018.04.03. 21:33:50

@kublerek:
A balti államoknál a kivándorlás mértékéről volt szó, nem a gazdasági teljesítményről. Ráadásul a lakosságuk egy tekintélyes részétől megtagadják az állampolgárságot.

Bolsi Buster 2018.04.03. 21:35:29

A lipsik gyalázatos programja a szemét országba /kontinensre/ gyujtese es a penz/turistak/cegek elkergetese.

Nyugaton ez mar eleg jol halad, bar ha ugyesek vagyunk es inkabb a lipsiket vagjuk ki, a bevandorlo szemetet meg kint tartjuk, s beengedjuk a nyugatrol menekulo hazafiakat, akkor a keleti birodalom meg sokaig viragozni fog, mint kelet Róma a nyugat bukasa után.

Bolsi Buster 2018.04.03. 21:38:18

@kublerek: mitől lennének a baltiak éltanulók?

Én nem irigylem őket szar időjárás, oroszok kívül belül fenyegetnek, azt annyian vannak egy szarabb nyár alatt tökre kiürül az ország.

morpho 2018.04.03. 21:42:18

@Larry Silverstein: Egy hét múlva hepiség lesz. Én például nem leszek az országban.

@torró: Feltételezésekkel továbbra sem tudok mit kezdeni. Három éve hallgataom, hogy majd úgy lesz....Aztán mégsem lesz majd úgy.

@Magyarország Europa jovője: "csak ido kerdese es nalunk is" Ezt nem unod még???
"nyilvanvaloan nem maradhatunk az Iszlam Europaban egyedul keresztenyek" Hát ez tényleg kemény. De azért egy magyar nyelvű billentyűzet is megteszi kezdésnek...

kunzoo 2018.04.03. 21:43:52

@chrisred:
A történelem nem ért véget, az EU története sem. Tehát az hogy valami még nem volt, nem zárja ki azt hogy a jövőben nem történhet meg. A politikusoktól végülis ezt várjuk el nem? Az előrelátás képességét.

A kvótadöntés másképpen hosszútávon nem végrehajtható. Lehet hogy nem Brüsszel hanem Berlin ad bele pénzt, de a kettő majdnem ugyanaz.

kunzoo 2018.04.03. 21:50:06

@ember100:
Hasonló adottságú országok, hasonló sorsok. (A volt VSZ tömbre gondolok plusz balti államok) Sokan elmennek nyugatra, függetlenül a kormány színezetétől. Sokan mellétesznek holmi ideológiai mondanivalót is de azért mindenki a jobban fizető helyekre megy el. 99 százalékban az anyagiak döntenek.

Bolsi Buster 2018.04.03. 21:55:04

@kunzoo: kiveve a zold foki szigeteki kanibálokat akik a háború elől menekülnek Európába szarosgyuri szerint

odysszeusz 2018.04.03. 22:00:21

@1ghost: Marhára jó tanács! Díjazom...

1ghost 2018.04.03. 22:00:49

@Bolsi Buster:

Na mi van te szarházi orbánbérenc? Még mindig nem tudtad fényesre nyalni a tolvaj gazdád seggét? Kapd már össze magad te agyatlan orbánfasz.

odysszeusz 2018.04.03. 22:06:04

@konrada: Viktoréknak VAN programja...POGROM a neve maga Viktorka jelentette be.

jajdehülyevagyok 2018.04.03. 22:15:36

Mónika show szinvonal...
Gondolkodásra képtelenek írnak cikkeket....

1ghost 2018.04.03. 22:25:42

Na figyeljetek hülye fideszesek! Ha elmentek szavazni, az ENSZ migráncsokat telepít be az őrizetlenül hagyott házatokba! Vasárnap ki nem mozduljatok!

A hülye fideszesek döntsenek, ne az ENSZ!

Fehérlapos 2018.04.03. 22:34:10

Az amerikai elnök a menekültkvóták növelésére szólított fel:
youtu.be/gPMkbEyKe9w

Hozzászólok 2018.04.03. 22:45:05

Én azt látom a nyugati országok mind így jártak: aki odament, ott is maradt. Még köztörvényes bűnözőket se képesek kiutasítani.

A kijelentéssel tehát nincs hiba. A cáfolattal annál inkább: abból hogy 2015-ben nem maradtak, itt nem következik, hogy a következő hullámból se maradna itt senki. Ahonnan jönnek többször annyian vannak mint Európa lakosai. És bizony akárhogy is fikázzák itt egyesek a saját országukat, ez milliószor jobb hely, mint Afganisztán, vagy Eritrea.

Hozzászólok 2018.04.03. 22:48:58

@Dr. Trejo: pont ezt akartam mondani: Orbán szavazóit az ellenzék nézi hülyének, és el is mondja, ki-ki az intellektusának megfelelő színvonalon.

Hozzászólok 2018.04.03. 22:51:55

@morpho: mekkora parasztság a megerőszakolással gúnyolódni.

HA 1 azaz egyetlenegy lányt erőszakoltak volna meg az is sok lenne. De ugye azért tudjuk hogy nem 1 volt.

Bolsi Buster 2018.04.03. 22:53:53

@Hozzászólok: Nem a direktben erkezo migrincsektol kell felni, hanem attol h a nyugatiaknak tele lesz a tokuk es idetoljak oket.

Sokba kerulnek es hiaba fizetnek nekik a nemetek a hazatakarodasert, nem hulyultek meg h elmenjenek - fizetnek majd meg tobbet is. Vagy szimplan ideqrjak oket, amihez a lipsik meg tapsikolnanak is.

Van 2 forgatokonyv, egyik se vonzo: 1. a nyugati tarsadalmak szetesnek, a UKnak, USAnak, Franciaorszagnak mar harangoztak, vagy polgarhaboru lesz sok kis Hitlerrel esetleg egy naggyal

morpho 2018.04.03. 22:54:18

@Hozzászólok: "abból hogy 2015-ben nem maradtak, itt nem következik, hogy a következő hullámból se maradna itt senki."

Pont annyira következik, hogy maradnának, mint az, hogy nem. Így feltételes módban. Viszont nincs semmilyen "második hullám" ez azért nyugtasson meg!

Komolyan mondom, néha az az érzésem, hogy a buta narancskullancsok szeretnék, hogy Magyarországot elárasszák a menekültek, hogy utána felemelt újjal elmondhassák, hogy: Naugyeénhogymegmondtam! Ez valami narancsbetegség?
Az a "szívás" az egészben, hogy a kutya nem akar M,agyarországra "vándorolni" Szerintem, ha óriásplakátokat raknának ki Szíriában és Líbiában, hogy: "Költözz Magyarországra! Minden költségedet fizetjük!" , akkor sem költözne ide a kutya se!

morpho 2018.04.03. 22:56:08

@Hozzászólok: "HA 1 azaz egyetlenegy lányt erőszakoltak volna meg az is sok lenne. De ugye azért tudjuk hogy nem 1 volt"
Magyarországon migránsok megerőszakoltak valakit? Lemaradtam? Valami linket, vagy ilyesmit toljál már erről be légyszi!

morpho 2018.04.03. 22:57:19

@Bolsi Buster: ...aztán felébredtél...

Bolsi Buster 2018.04.03. 22:57:25

@morpho: Tökmind1 hisz ha nincs migrancsvalsag, nemallitjamegakerites es nincsiskvota, kkor se szavazna a hulye bolsikra senki

Bar a negerimadatuk azert elosegiti a fidesz 2/3ot

Hozzászólok 2018.04.03. 22:58:34

@EU zászlót mindenhova!: pontosan. A németeknél pl a kiutasítások egy része azért hiúsult meg - állítólag - mert a pilóták megtagadták, hogy repülőn esetleges zavargás mellett repüljenek.

Egyáltalán nem olyan könnyű valakit felrakni a repülőre, ha nem akar.
Nem beszélve arról, hogy mégis ez az eljárás mennyi pénzbe kerül. Tuti gazdasági lejtő amire a naaaagy híres okos nyugat lépett.

morpho 2018.04.03. 23:03:19

@Bolsi Buster: Mégsem ébredtél még fel...

Bolsi Buster 2018.04.03. 23:03:44

@Hozzászólok: "A németeknél pl a kiutasítások egy része azért hiúsult meg - állítólag - mert a pilóták megtagadták, hogy repülőn esetleges zavargás mellett repüljenek. "

Befele soros gumicsonakja is jo vot nekik.

Bolsi Buster 2018.04.03. 23:06:37

"A Google-csoport tulajdonában álló Youtube egyik fejlesztője Twitteren megerősítette, hogy az épületben lövöldöztek, fegyverropogást hallott, majd emberek menekültek azt irodán át. Egy későbbi bejegyzésében megírta, hogy sikeresen kimenekült másokkal együtt az épületből."

Igen helyes módon az arabok elkezdték kiirtani az őket befogadó lipsiket.

morpho 2018.04.03. 23:07:05

@Hozzászólok: "Tuti gazdasági lejtő amire a naaaagy híres okos nyugat lépett"
Ilyeneket mondott a Rákosi-Gerő-Kádár triumvirátus is. Azóta is olyan messze vagyunk tőlük, hogy nem is látszunk. Egyébként majd ha húsz év múlva a
németek még mindig fenn tudják tartani a nyugdíjrendszerüket, mert lesz, aki járulékot fizet, akkor még az is lehet, hogy te hülyeséget beszélsz. Az a szerencséd, hogy húsz év múlva nem fogsz emlékezni, hogy milyen hülyeségeket írogattál narancskullancs korodban.

Hozzászólok 2018.04.03. 23:07:55

@morpho: nem tolok. Nem mondtam, hogy Magyarországon történt.
Attól még hogy Ausztriában történik, attól még ugyanolyan baj. Elég szomorú, hogy szerinted nem.

Nem is beszélve arról hogy elvileg az EU-ban szabad mozgás van.
Tényleg nem értem, miért nem látjátok a veszélyt.

Valójában arról vitatkozunk, mi nagyobb baj: a migráció beengedése Magyarországra, vagy hogy Orbánék tovább lopnak, meg építenek még két stadiont. Szerintem már loptak eleget, nem szívesen engednék "asztalhoz ülni" egy kiéhezett ellenzéki csapatot. Másrészt én az iszlamizációt nagyon-nagyon komoly veszélynek látom.

Nyugodtan lehet kurvaanyázni a válaszodban, ahogy szoktál, mert elmegyek aludni és nem fogok válaszolni. Holnap sem!! :-)

morpho 2018.04.03. 23:08:11

@Bolsi Buster: Én most kibasználak innen náci! Az a szerencséd, hogy nem én vagyok a bloggazda!

Bolsi Buster 2018.04.03. 23:09:47

@Hozzászólok: "Nem is beszélve arról hogy elvileg az EU-ban szabad mozgás van.
Tényleg nem értem, miért nem látjátok a veszélyt. "

Hogyne latnak, csak ha mar nem lehet Magyarorszag lipsi akkor pusztulnia kell.

Ugy vannak vele mint a zsido vilagkongresszus a 3. birodalommal

Bolsi Buster 2018.04.03. 23:11:14

@morpho: Nem meglepo hogy a liberalis mimoza lelked nehezen turi a szolas szabadsagat.

morpho 2018.04.03. 23:15:34

@Hozzászólok: "Tényleg nem értem, miért nem látjátok a veszélyt"
Azért, mert három éve folyamatosan riogatnak valamivel, ami nem történik meg. Meg azért, mert látjuk, hogy innen még a magyarok is elmennek, nem hogy más idejönne. Meg azért is, mert járok sokfelé Európában és pontosan tudom, hogy a "veszély" nem létezik. Ott sem. Terrortámadásokból a nyolcvanas években sokkal több volt, mint most. Londonban és Párisban 30 éve is rengeteg bevándorló élt. Orbánék úgy csinálnak, mintha ez egy új "probléma" lenne. Szegény vidéki nyugdíjasok meg beszopják. Én hagy ne szopjam be! Magyarok százezrei költöznek erre a kurva veszélyes nyugatra. Őket sem zavarja ez a kurvanagy probléma.

"Valójában arról vitatkozunk, mi nagyobb baj: a migráció beengedése Magyarországra, vagy hogy Orbánék tovább lopnak"

Nem pubi, nem erről "vitatkozunk" Nem vitatkozunk semmiről, mert a migrációs válság Magyarországon nem létezik, egy mezei politikai termék, míg a fideszes korrupció nagyon is jelen van.
Pont leszarom, hogy elolvasod-e, de úgyis elolvasod.

2018.04.03. 23:21:21

@Rettegek mert ballib vagyok: origo, mint hírforrás.. na ne röhögtess..

2018.04.03. 23:24:30

@Bolsi Buster: haha.. látszik, hogy teljesen sötét vagy.. a nyugati világ tart el téged, nem fordítva. Miután vityesz kilépett az unióból elkezdheted művelni újra a kiskerted, mert a boltok üresek lesznek, ismét lesz jegyre konzerv, meg kenyér, aztán jönnek a ruszkik és viszik a maradékot. Ez minden fideszes álma, ruszki valag nélkül nem tudnak létezni.

Willkommenskultur 2018.04.03. 23:26:25

@morpho: A nemletezo migrincskerdes miatt a VH ota nem latott szintre zuhant a migrincs simogato Mertkell CDUja

Levaltottak a migrincs simogato osztrak es olasz kormanyt, meg a horvathot

A franciak, angolok mar hozzaszoktak de ez az ő problémájuk, nem a mienk

Bolsi Buster 2018.04.03. 23:30:29

@okostojas007: Orban EU elott is kormanyzott, meg a ballipsik is

a ballipsik az EU elott is allamcsodot produkaltak, Orban akkor is csokkentette a GDP aranyos adossagot

aztan EU tagkent is csodbe mentek a ballipsik, ugyhogy elhihetjuk nekik hogy kivezetiazEUbol, kirugjakazEUbol meg a tobbi marhasagot

morpho 2018.04.03. 23:34:25

@Willkommenskultur: "ez az ő problémájuk, nem a mienk" Egyetértünk.

Willkommenskultur 2018.04.03. 23:43:38

@morpho: Igaz ami igaz angol es ir kollegaim nem a negerek elol menekultek kelet europaba...hanem a megelhetesert

morpho 2018.04.03. 23:55:17

@Willkommenskultur: A kelet európaiak meg ugyanezért menekültek Londonba és Dublinba. Csak ők egy picit többen vannak, mint a te angol, meg ír kollégáid.

Willkommenskultur 2018.04.03. 23:56:37

@morpho: Hogyhogy ugyanezert?

Nem a diktatura miatt?

bigdata 2018.04.04. 00:01:03

@Hozzászólok: "És bizony akárhogy is fikázzák itt egyesek a saját országukat, ez milliószor jobb hely, mint Afganisztán, vagy Eritrea."
Hogyne, de legyünk őszinték, akinek van választása és egy csöpp esze, másik európai országot választ.

2018.04.04. 00:09:33

@Bolsi Buster: értem én, hogy szeretsz hazudozni, de nekem minek?

Bolsi Buster 2018.04.04. 00:15:56

Ha nem jottek volna a migrincsek akkor akkor csak szimplan a fidex-re szavazok mint mindig, mert megvasaroltak adocsokkentessel, adokedvezmennyel

Igy hogy jottek az arabok egy kamionnyi hataron tuli magyart is viszek szavazni Orbanra.

Nem babra megy a jatek!

Bolsi Buster 2018.04.04. 00:22:33

Engem amugy az se zavarna nagyon, ha a valasztas uta Semjen raengedne a REMszarvascsordajat a korutra, aztan Rogan helikoptererol legeppuskazna mindet.

Sot, talan ez lenne a megfelelo jelzes a lippsiknek, hogy tudjak hol a helyuk.

morpho 2018.04.04. 00:27:28

@Willkommenskultur: Olyan is van, de nagyrészt nem.

h852h5 2018.04.04. 00:56:33

@morpho: Gondoltam, hogy megtiszteltetés, helyes is ez így. Vagy ez esetleg szarkazmus, mert megsértettem a kis mimóza lelkedet a csúnya beszéddel? :)
Ez főleg az alábbi gyöngyszemed függvényében rendkívül jogos megjegyzés:
"Figyelj nagyon! Holnap reggel felkelek, aztán pisilek, utána fogat mosok, majd kifizetem anyádat."

Akkor most véssük fel a tulajdonságaid közé a lekezelő, primitív és ostoba mellé az álszentet is. komolyan, ennél jobb elrettentő példát óvszer reklámok se szoktak hozni...

Valahogy sejtettem, hogy érdemi válaszra nem futja majd,, csak erre az egy gyenge kis megjegyzésre. Ugyanolyan menekülő stratégia, mint hogy mikor példát kérek is csak terelni bírsz.
(Komolyan... Mégis mit vártam?) Aztán meg kezded elölről másra reagálba ugyanazt az agybeteg "há' de még nem basztunk teljesen rá tehát ez a veszély níncs ísss" -TAPS-

A jövőben légy talán kicsit kevésbé undorító, tanulj meg érvelni és akkor talán kevesebben fognak (joggal) kioktatni. ja meg lehet Viktor se küld majd köszönőlevelet amiért ilyen szorgosan generálod az ellenszenvet és megvetést. :)

chrisred 2018.04.04. 05:25:47

@EU zászlót mindenhova!: Azt hiszem, jelentősen túlbecsülöd egy lehetséges ballib kormány kvalitásait. A magyar fiatalok már harminc éve hiába várják ezt az aktuális kormánytól.

chrisred 2018.04.04. 05:30:08

@Bolsi Buster: Ha ezt akkor már nem közpénzből finanszíroznák, nekem se lenne kifogásom ellene. Remélem, az önkormányzat svéd árszínvonalú számlát állít majd ki róla.

aquaticus 2018.04.04. 06:36:24

@morpho: Olvasom, hogy egy hét múlva lejár a megbízatásod és itt hagysz bennünket..
Hát ha sikerdíjas vagy, akkor csúnyán ráb.sztál...

kublerek · www.vasalobolt.hu 2018.04.04. 07:47:03

@Bolsi Buster: Nem is kell irigyelni őket. Mivel én jártam ott tudom azt, hogy nem rosszabb az időjárás mint nálunk. Valamint az egy főre eső átlagkereset kb 1,7 szorosa a Magyyarnak és a GDP pedig évi 6-8% körül növekszik. Minden ügyintézést ellehet intézni a neten és már hosszú évek óta. Természetesen vannak ott is heccelések az oroszok miatt de mostanában megnyugodtak a kedélyek miután Putyinnal egyezkedtek.
süti beállítások módosítása