B1 blogcsalád



Mutatjuk mennyit ér Orbán kerítése és a mesterséges migránspánik

2018. január 07. - ashwood

download_2.jpegMagyarországon immár két éve menekültügyi vészhelyzet van – bár menekült már alig. A kormány szerint a déli kerítés állította meg a rohamot és védte meg Európát - de az e a kijelentés annyira komikus, hogy leírni is szégyelltük.

Orbán és sleppje szerint Magyarország, konkrétabban a 170 km hosszú déli határkerítés védi meg Európát a menekültek áradatától. Erre a nonszensz és minden alapot nélkülöző kijelentésre aztán felépítenek mindenféle hamis romantikát, párhuzamot a 150 éves török megszállással – amikor ugye Magyarország maga vállalta a másfél évszázados elnyomatást, csakhogy Európának ne kelljen szenvednie… No meg a fenti kijelentés az alapja az állítólagos magyar szolidaritásnak, amelyet az EU felé mutat, miközben persze Brüsszel cseppet sem szolidáris Budapesttel, hanem aljas módon – persze, persze, tudjuk, Soros – számon kéri a közösen alkotott szabályok betartását.

Mindez valójában csupán fikció, amely Orbán Viktor és bandája fejében létezik, de nem sajnálják rá az adófizetők tízmilliárdjait, hogy híveik koponyájába is beleszuszakolják e baromságokat. Az eredmény pedig önmagáért beszél: legutóbb Cegléden hívták rá a rendőröket egy turistacsoportra, miközben már a narancsos forródróton arról visongtak, hogy a nők ki ne merjenek menni az utcára, mert kardélen erőszakolják meg őket az arab hordák. Még egyszer: egy turistacsoport miatt.

A valóság – szerencsére – sokkal jobb képet mutat, mint amit a Fidesz propaganda igyekszik – látható sikerrel – elhitetni egybites szavazóival. A menekültválságban leginkább érintett Görögország és Olaszország nemrég nyilvánosságra hozta a 2017-re vonatkozó adataikat:

– az olasz partokra tavaly 34 százalékkal kevesebben léptek (119 ezren), mint 2016-ban,

– a görög szigetekre és a szárazföldre összesen 49 ezren érkeztek, szemben a tavaly előtti 175 ezerrel.

A megoldás is jelentősen egyszerűbb, mint azt a határfetisiszta Orbán próbálja elhitetni népével. De hogy olyan fogalmi eszközöket használjunk, amelyeket talán a narancsligában játszók is képesek feldolgozni, fogalmazzunk így: az EU végre ténylegesen elkezdte tavaly az állítólagos Soros-terv végrehajtását. A rettegett milliárdos ugyanis azt javasolta a kormány által olyan sokat idézett cikkeiben, hogy az EU-nak megállapodásokat kellene kötnie a "küldő" államokkal, helyi beruházásokkal, támogatásokkal tartani odahaza, de legalábbis a kontinensen kívül a menekülteket. Az Európai Unió pedig pontosan ezt tette.

Először az EU-Török, majd az olasz-líbiai megállapodás eredménye a fenti adatsor, vagyis a menekültáradat megtorpanása, drasztikus csökkenése. Erről persze a kormánypropaganda igyekszik egyetlen szót sem ejteni. Ahogy arról sem, hogy az elmúlt hónapokban a sokat emlegetett déli határszakaszunkon az elmúlt egy hónapban 51 menekültet fogott el a rendőrség összesen - ebből 38-at egyetlen napon, egy teherautóban.

Mindebből egyetlen következtetést lehet csak levonni – józan ésszel: nincs új honfoglalás, a menekültek száma folyamatosan csökken, hála az államközi megegyezéseknek és a szíriai helyzet lassú, de egyértelmű rendeződésének. Mindehhez pedig az ég világon semmi köze sincs a magyar határkerítésnek és a törvénytelenül fenntartott válsághelyzetnek.

Annyit mindenesetre sikerült elérnie a kormánynak, hogy már nyomokban sem létezik az állítólagosan világhírű, magyar vendégszeretetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr2613556367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azigaziraptor 2018.01.07. 20:31:26

@cicmen: Te zigóta!
Az, h az olaszokhoz 34%-al, a görögökhöz csak 49 ezren érkeztek, ez mind a magyar kerítés érdeme?
Nemáááááá!
Ennyire te sem lehetsz ostoba!
Vagy mégis?
IGEN!!

cicmen 2018.01.07. 20:33:27

Az osztrák rendőrség nyilván köszönteni akarja az újév alkalmából az autósokat Hegyeshalomnál! Az, hogy agysebészeket keresnének merő kitaláció!

morpho 2018.01.07. 20:37:42

@cicmen: Ugye nem kell nekem elmeroggyant narancskullancsok butaságaira reagálnom? Ugye nem?

cicmen 2018.01.07. 21:14:06

"Mindez valójában csupán fikció, amely Orbán Viktor és bandája fejében létezik, de nem sajnálják rá az adófizetők tízmilliárdjait, hogy híveik koponyájába is beleszuszakolják e baromságokat. Az eredmény pedig önmagáért beszél: legutóbb Cegléden hívták rá a rendőröket egy turistacsoportra,"

Uhh, ez tényleg gáz! Még jó hogy a németeknél meg a franciáknál nincsenek ilyen műbalhék, mert ott a migrik élesben dugják a nőket, verik a rendőröket, meg gyújtogatják a kocsikat! Esetleg a rendőröket kihívók is hallották eme szép szilveszteri híreket? Hát igen, ez a különbség a diktatórikus xenofób magyarisztán, meg a multikultizó felvilágosult nyugat között!

atomic power 1986DucaDuca 2018.01.07. 21:22:03

"Mutatjuk mennyit ér Orbán kerítése és a mesterséges migránspánik...."

en.m.wikipedia.org/wiki/Hungarian_border_barrier

"Attempted border entries have fallen since the barrier was constructed. During the month of September 2015 there was a total number of 138,396 migrant entries, and by the first two weeks of November the average daily number of intercepted migrants decreased to only 15, which is a daily reduction of more than 4,500."

Wolfgang Bosbach, a CDU vezető belügyi szakpolitikusanak nyilatkozata mult év aprilisaban:

"A német kormány korábban élesen bírálta Magyarországot a balkáni útvonal lezárásáért. Ma viszont boldog ettől, mert ha ez az útvonal nem lenne lezárva, akkor most Németország nem 70-80, hanem 100 százalékban Törökországtól függne"

Jaap de Hoop Scheffer volt NATO-főtitkár szerint:

"amikor a kerítés megépítésével megvédte a magyar határokat a magyar kormány, azt tette, amit Európának kellett volna tennie."

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.01.07. 21:41:07

Hűha, mennyi sötét gyökér van mindkét oldalon a kommentelők között...

Lamlam 2018.01.07. 21:46:47

@cicmen:
Mit gondolsz , miért a tételes ellenőrzés ? -mert nem hisznek , csak a szemüknek . Minden más mellékes , ugyanis Ők sem kérnek a ... legyen "menekültek" -ből !

Lamlam 2018.01.07. 21:53:14

@morpho:
Nem biztos hogy hazudott : Várakoztam már 6 órát is ! !

Lamlam 2018.01.07. 22:03:07

@Online Távmunkás:
Akkor nagy hasznodat venné itt mindenki , mert Te felvilágosult vagy ! Rajta!

morpho 2018.01.07. 22:34:57

@Lamlam: Az egy kicsit elbizonytalanít, hogy ha csak egyetlen határátkelőt vizsgálnak át, a többit meg nem, annak mi értelme van? Nem arra megyek, oszt jónapot. De biztos van rá valami picsajó magyarázatod, amit alig várok! Szóval a szemüknek csak Hegyeshalomnál hisznek. Máshol ez nem olyan fontos....

2018.01.08. 03:24:34

"az EU-nak megállapodásokat kellene kötnie a "küldő" államokkal, helyi beruházásokkal, támogatásokkal tartani odahaza, de legalábbis a kontinensen kívül a menekülteket"

Ha beruházásokkal és támogatásokkal (tehát gazdasági eszközökkel) otthon lehet tartani a "menekülteket", akkor azok nem is menekültek, hanem gazdasági migránsok. Gazdasági migráns meg jelentkezzen vízumért, munkavállalási engedélyért és akkor bevándorolhat akárhova, ahol szükség van rá.

cicmen 2018.01.08. 07:35:31

@Online "Távmunkás: Hűha, mennyi sötét gyökér van mindkét oldalon a kommentelők között..."

Köszönjük Emese!

cicmen 2018.01.08. 07:56:06

Egyébként ennyit a "nyugatról"! A kerítést a mai napig kritizálják, közben Schengenen belüli határt ellenőriznek és migráns visszatelepítésen dolgoznak!
Ha most nem lenne a kerítés akkor a migránsok itt ragadhatnának, valamint miután itt jöttek be (ami egyébként nem igaz mert a Görögöknél) a dublini egyezmény alapján idebasznák őket ne legyen kétsége senkinek efelől!

Európai téridő 2018.01.08. 09:43:24

A történelem más formában, de megismétlődik. Már az 1400-as évek közepén a törökök ki-be jártak Magyarországra, raboltak, fosztogatták, netán még gyilkolászgattak is. Ezek a rossz történelmi tapasztalatok éledtek fel 2015-ben, amikor az az elképesztő sokaság megérkezett Horgosra, a határ túloldalára. A bolgár fal, a macedón és a röszkei kerítés nélkül nem csökkent volna ilyen radikálisan a próbálkozók száma. Nincs itt semmi "mesterségesség", te buta blogger.

/manens 2018.01.08. 10:25:11

@LKerekes: Az osztrák határon azért volt torlódás, mert mentek vissza az ortodox karácsonyról a vendégmunkások, akik - a labancok gyakorlata alapján - bevisznek minden olyant, amit ők nem szeretnének. ( se'mingráncs, se'soros, sesemmi ) ( agyatlan trollok )

werecke 2018.01.08. 10:35:45

Na pont erre nem sajnálom az adómat.

cicmen 2018.01.08. 11:23:22

@/manens: Hegyeshalomnál rendszeres a torlódás és az osztrákok nem is titkolják hogy a migránsok miatt ellenőriznek. Utána nézhetsz! Úgyhogy ne strapáld magad, pláne ne agyatlan trollozz!

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.01.08. 11:37:25

@werecke: Én se.. Mellesleg napi több ezer illegális migráns ellátása gardírozása, szállítása sincs ingyen. Különösen a déli határnál élők örülnek a határzárnak, akiknek a falvaiban állandósult a migriánsvonulás, lelegelték a gyümölcsösöket stb.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.01.08. 11:42:27

@azigaziraptor: Már a határzár felhúzása után közvetlenül drasztikusan csökkent a beáramlás. Akkor még sehol nem volt EU-török szerződés.
A magyar határzár újabb kerítéseket generált a Balkánon, pl Horvátországban.

/manens 2018.01.08. 11:51:16

@cicmen: Szerinted az osztrákok szemében mi - magyarok - mik vagyunk ? Egy kalap alá vagyunk véve a többivel.

cicmen 2018.01.08. 12:10:43

@/manens: Ez hogy jön ide? Határellenőrzés, kerítés, hogy emlékeztesselek!

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.01.08. 12:30:25

@cicmen: Valóban, de ez az egész kötelező kvótázás egy teoretikus vita. Észtország pl. jó tanulóként átvette a kvóta által számára előírt számú migánst, aki nem túl sok idő elteltével visszaszivárogtak Németországba illetve Skandináviába..

cicmen 2018.01.08. 13:21:31

@EU zászlót mindenhova!: Na a visszaszivárgás bizonyítja hogy nem akarnak dolgozni, csak a magasabb segély érdekli a migriket. És mi a garancia hogy ugyanúgy nem dobják vissza nyugatról? Mert ha még egyszer visszamennek nyugatra akkor azok beletörődnek és eltartják meg letelepítik őket? Tényleg ezt hiszed?

cicmen 2018.01.08. 13:29:20

@EU zászlót mindenhova!: Észtország pl. jó tanulóként átvette a kvóta által számára előírt számú migánst,

Erről Paks 2 jut eszembe, mert a Bolgárok jó tanulóként visszamondták a ruszki erőművet az EU "aggályok" (a faszom) miatt és most fizetik a kötbért de azt az EU leszarja, nem aggódik!
Ez most nem vágott annyira ide, de felejtsük már el a jótanulóságot, Rákosi is könnyen verte a nép faszával a csalánt hogy hatalmon maradhasson éltanulóként!

BAZINGA2 2018.01.08. 14:04:06

Nem kell rinyálni! Ide nem jönnek a menekültek. Aki okos ember, az innen menekül el.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.01.08. 15:18:40

@cicmen: A kvótát nem szabad elfogadni, mert egy brüsszeli bürokratikus diktátumra nemet kell mondani, különösen úgy, hogy a külső hatávédelemre továbbra is nagy ívben szarnak. De azt is látni kell, hogy a migrik mindig vissza fognak menni a számukra sokkal kedvezőbb, lazább jogrendű észak-európai régióba, ahol bőségesen kifejlődött az ostoba miden határon túlmenő kisebbsévédelem, és ahol masszív muszlim illetve bevándorló közösségek vannak. Nálunk, ha keménykedek, a rendőrök a tökükre lépnek, nyugaton enézést kérnek tőlük..

kalapácstollú 2018.01.08. 15:29:09

Tehát, ha a kerítés megépítése óta kevesebben akarnak erre jönni, mint a megépítése előtt, abból az következik, hogy nincs is szükség a kerítésre?
Ha teszel zárat a lakásod ajtajára, akkor sztem kisebb az esély, hogy illetéktelen behatoló lépjen be az otthonodba, mintha ajtó sem lenne a bejáraton - szerintem. Szerinted pedig fölösleges a zár, hiszen mióta az megnehezíti a behatolást, már alig akar bemenni valaki a lakásba.
Hát, kb ennyi.

6.Lenin 2018.01.08. 16:43:01

@BAZINGA2:

Akkor te nem lehetsz okos, ha még itt vagy.

lac1 2018.01.08. 16:43:08

Én örülök, hogy a kormány és vezetője úgy gondolkodik, ahogy a határvédelmet illetően.
Miért?
mert örülök, ha a rohadt macskazabáló franciák közül került ki az, amikor egy terhes nőt lőttek agyon a terroristák, az én megyei lapomban meg csak arról mutattak képet, hogy a Pista bácsi mekkora halat fogott a falu melletti tóban.
Tudom a tolvajok szövegét, hogy az csak egy volt a 149 ezerből, leszarom, mert én egy jó nagyot nevettem és elégedetten nyugtáztam, hogy ma megint nyugis napom van.
Hát ezért.
Aki hülye, pusztuljon.

6.Lenin 2018.01.08. 16:49:46

@kalapácstollú:

Egy ballib nem visz magával esernyőt, minek, ha esik az eső, csak annyit mond, hazugság, nem is esik. Ennyi.

nemecsekerno_007 2018.01.08. 16:56:05

De jól elszórakozgattok két hónappal a választás előtt. 3/4-ed lesz itt, nem 2/3-ad.

1. a migráció/menekülügy álprobléma, a patás Orbán találta ki.
2. van migráció/menekültügy, de úgyse jönnek sokan ide, így nem probléma
3. szolidaritásból be kell fogadnunk a menekülteket
4. nincs kvóta....

Ilyen egy válságkommunikáció a "ballib oldalon" :D

Gyerekek, attól, hogy nagy "ballib" médiumok tolják attól még lehet hülyeség amit írnak. Előbb tájékozódni, utána gondolkodni majd beszélni.

Az ellenzék 7 éves teljesítményét elnézve, nem szabad engedni, hogy a kormányzás közelébe kerüljenek.

6.Lenin 2018.01.08. 17:01:05

@nemecsekerno_007:

3. szolidaritásból be kell fogadnunk a menekülteket
4. nincs kvóta....

Nincsenek menekültek, kit kéne befogadni?
nincs kvóta, de azért a biztonság kedvéért bíróságra adták Mo-ot, mert nem tartja be.

Előre gondolkodnak, hátha egyszer lesz menekült is, meg kvóta is.

nemecsekerno_007 2018.01.08. 17:04:23

@6.Lenin: Ezen a Nyúlon már megint nincs sapka! :)

MEDVE1978 2018.01.08. 17:05:05

A probléma most nem aktuális, így jelenleg a kerítésnek sincs értelme. Ettől függetlenül a helyzet nem stabil. Annyi történt, hogy az EU megfizeti a törököket, illetve az észak-afrikaiakat, hogy ne engedjék át az erre tartókat. Megoldás viszont semmilyen szinten nincs, ma egy 2015-höz hasonló vándorlási hullám ugyanolyan felkészületlenül érné az EU-t, mint akkor.

Afrika és Kis-Ázsia túlszaporodása magával hordozza a konfliktusok növekvő számát. Középtávon egyre több lesz a háború. Ha valaki végignézi a vonatkozó államokat, akkor szinte csak rossz jeleket találhat: Törökország radikalizálódik, potenciális háborúval és polgárháborúval (a kurdok miatt elsősorban). Szíriában továbbra is Asszad diktatúrája folytatódik, Libanonban a lakosság harmada menekült, Iránban tüntetések vannak, Irak gyakorlatilag több államból áll, olyannyira stabil, hogy ott jött létre az IS. Egyiptomban katonai diktatúra van, mert a demokrácia a szélsőséges iszlámot hozta. Algériában az ország egysége egyedül az öreg és rákos elnök karizmája miatt tud fennmaradni, Líbiában polgárháború van, három vagy négy részre van szakadva.
Még kb. normális és működik Jordánia, Tunézia és Marokkó, de mindegyikben szar az életszínvonal, így bármelyik viszonylag gyorsan sodródhat káoszba.

Lehet támadni Orbánt azzal, hogy saját céljaira használja ezt a válságot, mert ezt teszi. Viszont az nem igaz, hogy a helyzet normalizálódik.

putris72 2018.01.08. 17:13:20

@azigaziraptor: Igen más oka nincs,mivel pont a migránsok miatt vezeték be,meg a terroristák ellen,jé akik migránsok,és köztük,és velük jönnek!De mondok neked még abszurdabb EU-s ostobaságok!Belső határellenőrzés a határátkelőkön!DE kerítés nem kell!Te ültél volna a buszban ,kocsiban a kb 10 km sorban ,a csürhe meg vonult volna a mezőn ellenőrizetlenül!!Na ezt képviseli az EU!Gratula ha te erre vagy büszke!

6.Lenin 2018.01.08. 17:17:49

@nemecsekerno_007:

De hátha holnap lesz, és az katasztrófa lenne az EU számára. Talán még Merkel is belebukik, mint a többiek.
Nagyon nem jó, ha Orbánon van sapka, ha nincs, az még rosszabb.

MEDVE1978 2018.01.08. 17:23:34

@6.Lenin: A kvóta nem más, mint a német, görög és olasz politika csodafegyvere. Ebből a szempontból úgy kell a kvóta egy Martin Schulznak vagy egy Tsiprasnak, mint egy falat kenyér. Kb. az összes német párt - kivéve az AFD-t - ugyanis azt próbálja eladni a németeknek, hogy "igen, igen, ti most szívtok a menekültek miatt, de ez majd nem így lesz, lesz itt szolidaritás, közteherviselés, aztán mennek azok Kelet-Európába is". Ez persze egy illúzió, de ez senkit nem érdekel. Tsiprasnak azért jó a dolog, mert tud mutogatni, látjátok görögök, nem elég, hogy a németek baszogatnak minket, még ezek a buzi kelet-európaiak sem akarnak velünk szolidárisak lenni. Ezért kell nektek eltűrni, hogy a szép kék szigeteitek tele vannak négerrel, meg arabbal, akik lázadoznak.

Éppen ezért, noha a kvóta tapasztalatai mind arra mutatnak, hogy működésképtelen, ez nem érdekel senkit.

A másik oldalon persze Orbán se sokkal jobb, ő a kemény politikai pozicionálás miatt nem engedhet már az álláspontjából. Mivel ezt tűzte a zászlóra, immár semmiből nem akar engedni. Magyarul senkinek sem fájna az az 1200 menekült, akik kb. három héten belül el is tűnnének Ausztriába.
Orbán egyetlen érve az ügyben az lehetne, ha az EU Bizottság állandósítani akarná a kvótát. Viszont ez nemcsak nálunk vagy a Visegrád országoknál verné ki a biztosítékot, tehát nem valószínű, hogy meg fogják húzni.

Fazakas László 2018.01.08. 17:25:56

Hallom - állítólag oda a "magyaros" vendégszeretet?
Nos - aki a hivatalos határátklőkön érkezik be az országba, az megkap minden "földi jót".
Ámde aki illegálisan, a szögesdrótos határkerítés alatt bújba, mindenféle nemzetközi és helyi jogszabályokat megsértve - és persze még ráadásnak - bármiféle személyes okmányok nélkül - bizony az itt NE VÁRJON SENKITŐL SEM VENDÉGSZERETETET!
Hisz az átlagember a betörőket se fogadja terített asztallal, vetett ággyal, melegvízzel teli kádas fürdőszobával.
Csak árammal a kerítésben, simán vadászpuskával és/vagy egyből harapós kutyával!

JohnDoeTheReal 2018.01.08. 17:40:36

Ki finanszírozza ezeket a szar cikkeket?

azigaziraptor 2018.01.08. 17:56:00

@putris72: Ha egy kicsit utánaolvastál volna, a terroristák majdnem kivétel nélkül az adott országban születtek!
Tehát nem migránsok!
Ennyike!

6.Lenin 2018.01.08. 17:56:39

@MEDVE1978:

Ma Mo-al csupán az a baj, hogy megpróbál kilógni a sorból. Nem fogadja el, hogy az unió törekvése nem az, hogy egyenjogú, egyenrangú államok szövetsége legyen. Hanem német vezetéssel egy birodalom épüljön.
A fő gonosz Orbán, mert ezt ki is mondja.
A többi rizsa, szerintem.
A kvóta nyilván nem működött eddig sem, és ezután sem fog, de egyenként kordában lehetne tartani a renitenskedőket. Orbánon eddig még nem találtak fogást, és nagy baj lenne, ha egyre többen gondolnák azt, amit a Patás.
Ez a bajok gyökere.

azigaziraptor 2018.01.08. 17:57:06

@azigaziraptor: JA!
És az adott ország állampolgárai!

Pelso.. 2018.01.08. 18:00:29

@nemecsekerno_007: Amennyiben most egyértelműen súlyos Mo.-ra nézve a migráns helyzet, hát van a fidesznek médiája, egyszerűen meg kell mutatni az embereknek, hogy pár tízezer migráns most vár a déli határainkon, konkrét letelepedési szándékkal nálunk, de a kormány politikailag és fizikailag is sikerrel védi meg az országot. (fantomokkal való küzdelem ide nem számít, az más helyzet....)

Hogy ez nem így van, akkor továbbra is a pártszócsövek feladata a hergelés, a téma felszínen tartása a 3/4-ért, -ahelyett, hogy a szárnyaló gazdasági eredményeket és minden szektor kiváló eredményeit és megítélését méltatnák, ugyebár.

6.Lenin 2018.01.08. 18:01:20

@azigaziraptor:

Természetesen ők már nem migránsok, csak a szülők voltak azok. Őket viszont még most sem fogadják be egyenjogú állampolgárként. Soha nem is lesznek azok, ezért dühösebbek a most érkezőknél. Ez egy természetes folyamat.
Ezért veszélyes, mert a most érkezők gyerekei már jóval nagyobb számban fognak rájönni, hogy nem a jólétbe születtek, hanem másod, harmadrendű állampolgárok lesznek a gettókban. minél többen lesznek, annál nagyobb lesz a baj velük.
Ennyike.

rallus 2018.01.08. 18:02:30

"Annyit mindenesetre sikerült elérnie a kormánynak, hogy már nyomokban sem létezik az állítólagosan világhírű, magyar vendégszeretetnek."

"A német vendégek 11,3, az oroszok 31,4, a kínai és japán vendégek 21,8, illetve 76,3 százalékkal több vendégéjszakát töltöttek Magyarországon, mint tavaly júliusban."

"Júliusban a külföldiektől származó szállásdíjbevételek 30,1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit"

Valami itt nem stimmel....

morpho 2018.01.08. 18:37:26

@rallus: Segítek. Nem a vendégszeretet miatt érkeznek, hanem megnézni a Parlamentet, meg a Balatont. Egyiptomba szerinted a vendégszeretet vagy a piramisok miatt utazik több millió turista?

morpho 2018.01.08. 18:42:24

@Fazakas László: Nem létezik olyan, hogy magyaros vendégszeretet. Ez egy legenda! A magyar alspjáratból bunkó, kirekeszző, rasszista, antiszemita, homofób és cigányellenes. Ez sose volt máskép!

morph on deer 2018.01.08. 18:43:45

@EU zászlót mindenhova!:
”Észtország pl. jó tanulóként átvette a kvóta által számára előírt számú migánst”

És milyen hátránya származott az észteknek mindebből?

Valaki legalább az orbánhívők közül, ha mondana valamit, valami bíztatót!
Például arról, hogy a megerőszakolt szüzek ezrei elvesztették keresztény európai kulturájukat, vagy hogy az építőipar szárnyal a rengeteg mecset meg imaház építkezés miatt, meg szárnyal a csador-biznisz,, vagy valamit, amitől itt mi most qrvára meg vagyunk mentve, bezzeg az észtek megjárták, amiatt, mert Észtország még orbánmentes övezetnek számít..!

Azaz: csak mi egyedül vagyunk ilyen rohadt szerencsések, míg azok, akiknek épelméjű vezetői vannak, már rég az iszlamista igában sínylődnek!
Ja, és Soros nehogy már nevessen az észteken!

6.Lenin 2018.01.08. 18:49:36

@morpho:

"A magyar alspjáratból bunkó, kirekeszző, rasszista, antiszemita, homofób és cigányellenes. Ez sose volt máskép! "

Mo-on magyar (?) állampolgártól (?) ennyire ocsmány, aljas általánosítást még nem olvastam, hallottam.

morpho 2018.01.08. 18:50:59

@6.Lenin: Persze mert te is a halmaz része vagy narancskullancs!

morpho 2018.01.08. 18:53:49

Az egész fideszkampányt idén arra alapozzák, hogy a magyar gyárilag kirekesztő és rasszista!

rallus 2018.01.08. 18:56:36

morpho
Mennyivel nőtt Egyiptom és mondjuk Párizs idegenforgalma? (Párizsba a migránsokat ne számold be!)

morph on deer 2018.01.08. 19:01:05

@6.Lenin:
“Nem fogadja el, hogy:.........”

A pontozott vonalon tetszés szerint kitölthető, fog stimmelni, bármiről legyen is szó!

De lehet cáfolni, csak fel kell sorolni mindazt, amit bármilyen magyar kötelességvállalással kapcsolatban sikerült rinyálás meg óbégatás nélkül teljesítenünk!
Tudod, szinte mintha civilizáld európaiak lennénk, és nem egy félig sem szobatiszta balkáni “focinemzet”, amelynek Felcsút a fővárosa!

morph on deer 2018.01.08. 19:10:08

@6.Lenin:
“ennyire ocsmány, aljas általánosítást még nem olvastam, hallottam.”

Le vagy maradva: ez az új “Nemzetthy” értékünk! (Mondjuk más már nincs is!)

Ma erre KELL büszkéknek lennünk, hiszen ezt a viselkedésmódot és ezeket az elveket propagálja pártunk és kormányunk, minden létezhető mgnyilvánulásával!

Vagy te nem figyelsz urunk és parancsolónk, a viktor szavaira?

Lehetsz te nnyire ignoráns, és még mered igazi NERmagyarnak tartani magad?

Na ugye!
Tessék jobban komolyan venni a felcsúti ganajtúró minden böffentését, mert csak akkor számíthatsz arra a kegyre, hogy nem vonnak felelősségre “nemzetellenes tevékenység” miatt!
:))

6.Lenin 2018.01.08. 19:15:15

@morpho:

Kikérem magamnak, hogy magyarként ilyen jelzőkkel illess. a felségem nem magyar, a gyerekeim sem itt születtek, de már magyar állampolgárok. Nagyon sok ismerősöm, barátom van külföldön, akik bármikor jönnek Mo-ra, mert egy igen is barátságos országnak tartják.
Ha te magyarként ilyen véleménnyel vagy magadról, az a te dogod, de másokat így jellemezni az már túl megy mindenen.
Rendkívül szánalmas vagy, és egyben aljas is.

6.Lenin 2018.01.08. 19:22:24

@morph on deer:

Te miről beszélsz?
Vagy te nem érzed magad magyarnak? Mert akkor mond meg egyenesen, és érthetővé válik.
Én akkor is magyar vagyok, ha te egy rakás szar vagy, nem tőled, Orbántól, vagy bárki mástól függ, hogy én kinek vallom magam. Ez mindenkinek a szuverén joga.
Lehetnek köztünk olyanok is akikről morpho ír, azt nem vitatom egy percig sem. Nem vagyunk egyformák, de ilyen általánosan, ilyen jelzőket használni, az nem elfogadható.

Ha te úgy érzed, hogy rád is passzolnak azok a jelzők, csókold meg a morpho nevezetű Senkiházyt. Róla feltételeztem már ilyesmit, de rólad eddig nem. Sajnálom.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.01.08. 20:12:12

@morph on deer: Tulajdonképpen semmi, mert a migrik hamar visszakotródtak az idióta németekhez és svédekhez. Mindössze annyi történt, hogy jó csicska módjára elfogadtak egy rájuk kényszerített diktátumot, lemondtak szuverenitsuk egy részéről, és nem rajtuk múlt, hogy nem lett káros következménye.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.01.08. 20:23:12

@MEDVE1978: Az én olvasatomban a kvóta elsősorvan egy elvi kérdés.Ha lenyelnénk, akkor az EU vezetés elégedetten kommunikálhatná a nyugati polgároknak, hogyhát kérem nem lesz itt semmi gond, szépen terítjük a problémát, (miközben a külső határok védelméről továbbra sem akarnak hallani). Még elvi szinten sem szabad nekik megengedni, hogy a kötelező kvótát egyfajta ügykezelési mechanizmusként tálalhassák..

morpho 2018.01.08. 20:25:30

@rallus: Irreleváns, hogy mennyivel nőtt Egyiptom idegenforgalma. Semmi köze a kérdéshez.
@6.Lenin: Ki a faszt érdekel, hogy egy ócska narancskullancs mit kér ki magának?!

6.Lenin 2018.01.08. 20:34:15

@morpho:

Te szerencsétlen fasz, nem narancskullancsként kértem ki magamnak, mert azt leszarom, nem ingem. Bár ahhoz jogom van, hogy ma Mo-on bármelyik választott politikai oldalhoz tartozónak valljam magam.
Te egy betegagyú segg vagy, de ez engem nem zavar. Semmit nem értesz, de mindenbe belepofázol elég bunkó módon.
Azért mindennek van egy határa.
Olyan ne ordibáljon a jogállam hiányáról, aki kétségbe vonja mások jogait. Nem érted, igaz?
Jogod van annak lenni, látszani, vagy magadról olyan képet mutatni, amit csak akarsz, ez engem nem érdekel.
De aki ilyen becsmérlően nyilatkozik a saját nemzetéről, általánosítva, az egy aljas gazember, szerintem.
Nem az én bajom, ha nem érted, eddig se értetted.

morph on deer 2018.01.08. 20:56:45

@EU zászlót mindenhova!:
“és nem rajtuk múlt, hogy nem lett káros következménye”

Mndössze a taktikai képességükön, meg az előrelátásukon!

Aki nem egy felcsúti retard, annak azér nem esik nehezére ‘reálpolitikusként’ gondolni országa érdekeire, tudod?

Magyarországnak ugyanis NEM a konfliktus az érdeke, az csak csökött vezéred egójának hiányzik, mert attól tekintélyesebbnek hiszi magát!
Azoknak, akik már kinőttek a felcsúti gazból azért már több is számít!

Például az, hogy ha már egy közösséghez tartozónak próbáljuk beállítani magunkat, akkor minimum betartjuk a tagsággal járó kötelezettségeket, és az élet mehetne tovább...

De kis hazánk tahó vezetője már a “jogkövető” magatartást sem tartja fontosnak, már bírósági ítéleteket sem tartunk be, mert mi az, hogy az európai bíróság orbánt marasztalja el, amikor még Polt Péter sem bátor ennyire, nemááá!

Naugye.

morph on deer 2018.01.08. 21:17:40

@6.Lenin:
“Te miről beszélsz?”

Szaladj neki még egyszer!
Fog az menni, többnyire előbb-utóbb szoktál arról is beszélni, amire - állítólag - válaszolsz.

Mit nem értesz?

Ma az a “norma” ha feljelented a túristát, tendőrt hívsz a gyászolókra, vagy a kézicsapatra, (vagy vizilabda volt?) vagy bárkire, akit még nem láttál korábban.
Ma a lászlópetrák az igazi hősök, a kerékszurkálók az igaz magyar emberek, akik “kifejezik a véleményüket” - orbán szerint.
(Mondjuk azzal is járhat, hogy valaki neki is hasonló módon mond véleményt, mert ugye: ki szelet vet...)

Most már körlevelek tiltják a tanárokat a véleményük szabad kifejezésétől, és a párt egyik alelnökének anyja bölcsődei gyakorlattal disznóneveldére jap támogatást, - gondolom, hogy a sok kis orbánnal jól bánjon... - tehát virágzik a kazah stílusú demokrácia, és a “magyarok” ezt hagyják, sőt, támogatják!

Te is!

Most nem kell az a duma, hogy “ki mást”, mert akár sorsolással is hamarabb találnál “embert” az ország vezetésére, de bárki mást!

Ebből már megint egy hatalmas pofáraesés lesz, - mint már annyiszor a történelem folyamán, - és már megint a ‘zemberek’ isszák meg a levét, mert a harácsoló disznók időben ke fognak tudni lépni!
Majd csak Mari némi marad szarban, meg az a néhány milliónyi többi hülye, aki megvette ezt a szemfényvesztést!

Semmi nem tart örökké, - de ezt Adolf hívei sem hitték el az elején, pedig mindenkinek jobb lett volna.

Itt tartasz most te is, ha hiszed, ha nem.

6.Lenin 2018.01.08. 21:40:41

@morph on deer:

Leírtad a véleményed, nagyon helyesen, jogod van hozzá. Remélem nem is ér ezért semmilyen retorzió.
Írtál egy szatyorra való ellenőrizhetetlen dolgot is. Volt, hogy az mégsem úgy, nem akkor, és nem ott. Ezeket inkább most kihagynám, az ilyenekre vannak itt mások, partnernek alkalmasabbak is.

Én sem szeretem, ha valaki kizár másokat a nemzetből bármilyen indokkal, nem tartom elfogadhatónak. Az más, ha valaki ezt önként megteszi.
Aztán önkényesen te is besorolsz engem valahová, ahová talán nekem is jogom lenne tartozni.
Nem tartottam magam tévedhetetlennek soha. Nem is támogatom minden feltétel nélkül a jelenlegi rendszert sem. Egyiket sem, hiszen emberek csinálják és bárki tévedhet. De ezeket már soxor leírtam.
Én is szeretnék már egyszer úgy választani, hogy nem a szar, szarabb, legszarabb legyen a választék. Vagy a kisebbik rossz.

Igaz idealista álmokat sem kergetek. Nem szokásom elájulni se egy némettől, de egy zsidótól se fogok. Nem ezek szerint ítélem meg a másikat. Mindenhol tele vannak a börtönök.

Felőlem bárki leírhatja a véleményét, te, morpho, de akkor én is. És nagyon utálom, ha más szeretné megmondani, hogy én tulajdonképpen mit is gondolok.
Lehet kekeckedni, köcsögözni, narancskullancsozni. Ez tök mind1. Talán belefér.

De amikor már az emberi, nemzeti mivoltában általánosítva valaki a másikat primitív módon gyalázza, azt nehezen viselem. Igaz csak rövid ideig, aztán, mint eddig, túllépek rajta. Nem engem minősít.

Ennyi fér ebbe a történetbe.

morpho 2018.01.08. 21:58:38

@6.Lenin: Világ életedben egy buta koszos narancskullancs maradsz! Egy kirekesztő, rasszista bohóc! Mindig is az voltál, mindig is az maradsz! Pont leszarlak senkiházi kullancs!

6.Lenin 2018.01.08. 22:15:09

@azigaziraptor:

Ez miként tartozik a hazaszeretethez, te szerencsétlen?
A haza, hazaszeretet, nemzet nem függ a regnáló hatalomtól. Az a te szuverén választásod.
Be is baszna, ha Gyurcsány, vagy Orbán döntené el, hogy én kinek tartom magam.
De ettől függetlenül én kedvelhetem, vagy utálhatom is az egyiket, vagy a másikat.
Magas ez neked?

azigaziraptor 2018.01.08. 22:26:59

@6.Lenin: Tudod, addig az ember (nem te) büszke hazafi lehetett, míg ez a szaroslábú, putrilakó Orbán nem jutott hatalomra!
Nem beszélve rólatok, akik a seggét nyaljátok fényesre ennek az indiai cigánynak!
Az ember (a normálisabbja és aki teheti) itt hagyja ezt a szarrá tett országot, a szart sem érő embereivel!
Még, mielőtt megvádolnál azzal, h nem is vagyok magyar, közlöm, h "atyai dédnagyatyáig" rendelkezem származási papírral, mely szerint TISZTA MAGYAR vagyok!
Ha neked van ilyened, akkor kritizálhatsz, ha nincs, akkor kuss neked!

morph on deer 2018.01.08. 22:46:19

@6.Lenin:
“Ennyi fér ebbe a történetbe.”

Bizisten értékelem a púdermentes választ!
Viszont van itt valami, amit valószínűleg nem úgy veszel, ahogy pl én, nevezetesen, hogy azok a tulajdonságok NEM rám jellemzőek, ezért aztán nem kapok a szívemhez az említésük miatt!

Akikre meg illik a jellemzés, azok a ‘magyarság’ mint olyan szégyenévé válnak, előbb-utóbb még itthon is, mert jelenleg csak a világ értelmesebb felén.

Talán egy ‘s más distinkció bemutatása időszerű lenne, - én pl ezért próbálkoztam a “NERmagyar” kifejezéssel - mert az általánosítás valóban nem szerencsés, bár kézenfekvő. Ez még akkor is így van, ha névleg csak az ország nagyjából kétharmadára illenek a derogatív jelzők jelenleg, nekem már ez is 66,6%-kal több a kelleténél.

A migráns-kérdés orbáni tolmácsolása egyértelműen beteg, és a szavazatszerzési potenciálján túl még a frusztrált felcsúti kis pöcs nagáról kreált hősi mitológiájához kell, mert amúgy gyakorlati vonatkozása vajmi kevés.

Senki nem akar itt muszlim országrészeket shariával, meg az összes hibbant velejárójával, ez tiszta sor!
(Ahogy én például semmilyen egyházi befolyást nem akarok látni az ország vezetésében, az is.)

Ez egy normális európai országot azért nem kéne, hogy megakadályozzon abban, hogy állampolgárai civilizált ember módjára viszonyúljanak a migrációs jelenséghez, és ne úgy mint ahogy orbántól tanulható!

Érdekes, valahogy mindenki más teszi a dolgát/éli az életét hőbörgés nélkül. Az is, aki segít, meg az is aki nem, csupán az orbán viktor nevű gecihuszár veri a habot, mert ő a “vezér”!

Az. Ha hét nem is, de kettő még ki is telne belőle. Úgy szégyellnivaló ahogy van.

Lamlam 2018.01.08. 22:57:22

Ahogy itt emberek gyűlölködnek egymással , nem csoda hogy az ország itt tart . Maga a politika is ilyen . Komoly , a hatalomba szavazott emberek is ezt gerjesztik . A 2014.es összeborulás "ezt a kormányt el kell zavarni" , 2006 okt. "lőjenek a tüntetők közé " (Gyurcsány) lett belőle gumilövedék . Nos , amikor nézetekülönbségek ütköznek , olyan lewkezelő, alpári hangot engednek meg egyesek , csak azt nem tudom , értelmes vitára nem lehet mód? .morpho? Ismeretlen "6.Lenin" nicnév alatti hozzászólót Ismered személyesen ? -mert ha nem , Te is csak a nagy átlag utcaemberek sokaságát gyarapítod . Ennyi . SENKINEK NINCS JOGA A MÁSIKRÓL VÉLEMÉNYT ÍRNI , mert akkor Ő maga sem különb a másiknál . Távmunkás 7. este beszólt "ITT MINDENKI GYÖKÉR JOBB ÉS BAL OLDALON EGYARÁNT ,mit mondjak ? - nehéz párbeszédet kezdeményezni olyannal akinek csak erre futja , mert hát ez az oldal is olyan fórumos . Nem kellene alázni a másikat , mert nem értünk egyet vele . Most ez kikényszerült belőlem .

morpho 2018.01.08. 23:04:09

@Lamlam: Ki a faszt érdekel a te véleményed? Van élő ember a Földön, aki valaha, bármikor odafigyelt bármire, amit mondtál? Na ugye! Én helyén kezelem a narancskullancsokat!

Lamlam 2018.01.08. 23:16:08

@BAZINGA2:
Nem ártana emlékezni 2015. évre , amikor ezek a menekültek valósággal letaroltak mindent . Ja , a szemetet meg a fekáliát hátra hagyták nekünk . Az utóhatást ami Ny. Európában jelenleg zajlik , a szemünk előtt zajlik . Hogy mi az ? Zaklatás , nemierőszak , és sorolhatnám . Nem hozom ide , a napokban láttam amint egy migráns Angliában megtámadott egy idős embert , fellökte , megrugdosta , talán a ruháját is elvette ! Kell ez ide?

Lamlam 2018.01.08. 23:29:04

@morpho:
Jelen pillanatban csak Téged , mert válaszoltál , ellenkező esetben válaszra sem méltatnál . Én elmondhatom , vannak kollegáim akik nem "narancskullancsok " és jó eszmecserét váltok velük a munkahelyen a politika terén .

Fazakas László 2018.01.09. 06:12:22

@morpho:
Azért valami alapja talán csak van az elhíresült "magyaros" vendégszeretetnek - például menj ki Erdélybe. És ott megtapasztalod, amikor a számodra vadidegen magyar megosztja veled mindenét.
Van is persze erre egy régi jó közmondás - "amilyen az adjisten, olyan a fogadjisten" -
A migránsbűnöző viszont ne várjon el megkülönböztetett figyelmet, az ilyen "beosonó bűnözőket" a világon sehol sem szeretik! Bezzeg ha a hivatalos határon jön át, útlevéllel a kezében - az aztán mindjárt más.
Persze egyből lecsapnak rá az éttermi kufárok, a szállásadó élősködők, az idegenforgalmi hiénák, no meg az egyéb souvenír-bizniszes ügyeskedők, de az itt valójában már egy egészen másik téma alapja.

Fazakas László 2018.01.09. 06:25:52

@azigaziraptor:
" rendelkezem származási papírral, mely szerint TISZTA MAGYAR vagyok!"-
Hüha!
- meg -
Haha!
A németek Adolf Hitler idejében ugyanígy kezdték - azzal a nagy bizonygatással
- magas, szőke, kékszemű, felsőbbrendű árja, stb. Aztán méregették hozzá a fejkör-térfogatot, magasságot, miegyebek.
Ki a szart érdekel a te annyira színtiszta magyarságod, ha egy magyar embertársad csak úgy simán lecigányozod - valami kommunista mendemonda (Orbán cigány) alapján?
Ő a többség által demokratikusan megválasztott vezető, és nem egy magacsinálta kiskirály! (mint a hatalmát Medgyessy miniszterelnök hátbatámadásával megszerző, majd oly görcsösen védelmező, nemzeti ünnepen ávósrohammal a magyar nép ellen menő gyurcsányi)! Hiába szeretnétek olyannyira nagyon bebizonygatni és persze "narancskullancsozni" mellé ...
Valójában arra se vagytok érdemesek Orbánra, hogy simán a seggét kinyaljátok!

2018.01.09. 06:42:51

@Lamlam: :) Annyira tetszik, hogy az itteni agitpropos kommandó tagjai fáziskésésben vannak. Már a németeknél is a közbeszéd tárgya a migránsokhoz köthetően megemelkedő bűnözési ráta és az, hogy ez a helyzet a bevándorlók számával arányosan emelkedő tendenciát mutat. Már a no go zónák megléte sem tabutéma, olyannyira, hogy Merkel is utalt erre. Nálunk persze még arról szól a mese, hogy nincsenek is migránsok, meg illegális határátlépők.

putris72 2018.01.09. 07:14:19

@azigaziraptor: Ha kicsit utána olvastál volna és hallagatál volna bölcsebb maradtál volna! Így nem!Ennyike!

DFK 2018.01.09. 07:36:37

@morpho: tulajdonképp, akkor te miért nem mentél még el innen?

2018.01.09. 08:10:22

@morpho: "A magyar alspjáratból bunkó, kirekeszző, rasszista, antiszemita, homofób és cigányellenes. Ez sose volt máskép! "

Aha... fura, hogy egy más nép nevével behelyettesítve rögtön kimoderálnának a blogról, de magyarozni mindig jópont az elvtársaid körében...máskép...LOL

6.Lenin 2018.01.09. 09:05:22

@morph on deer:

"Viszont van itt valami, amit valószínűleg nem úgy veszel, ahogy pl én, "

És mi ebben a baj? Nem vagyunk egyformák gondolkodásban sem. Ettől még lehetne véleményt cserélni, nem?
Én már átéltem néhány "vezért" úgy, hogy egyikkel sem azonosultam semmiben sem.

Vannak az életemben olyan dolgok, amit csak én szeretnék meghatározni, magam eldönteni. Be is baszna, ha mindig (ciklusonként) valakihez simulnom kellene.
Természetesen bizonyos kérdésekben lehetnek azonos nézeteink, vagy nem.
Ez miért nem civilizált hozzáállás?

Miért is kéne mindig valakinek a seggét nyalni? Mi a lófaszt jelent a világ civilizált része?
Akik "demokráciát" exportálva legyilkolnak más kultúrákat? Akik a gazdagságukat kizsákmányolt, esetleg gyerekek munkájának is köszönhetik?
Ne bassz!
Engem nem érdekel, hogy kit szeretsz, kit nem, mond el te miként képzeled az ország jövőjét, aztán majd én eldöntöm, hogy elfogadom, vagy nem, és fordítva is érvényes ez.

Miért kell ehhez egymást ilyen primitív módon megalázni, ahogy morpho az egész magyarságot, zuzámmen lealázta. Nem látom semmi értelmét. Eddig egy kézzelfogható értelmes megoldási javaslatot sem olvastam tőle, csak a másik alázását.
Te is beállsz ebbe a sorba, a te dolgod, de akkor miért csodálkoztok, hogy a lealázott emberek-akik olvassák ezeket- nem fognak a büdös életben az általatok szeretett vezérre és táborára szavazni?

6.Lenin 2018.01.09. 09:11:59

@azigaziraptor:

A "tiszta magyar vagyok" papíroddal töröld ki a segged. A nemzettudat nem papír.

"Az ember (a normálisabbja és aki teheti) itt hagyja ezt a szarrá tett országot, a szart sem érő embereivel!"

Győzzétek meg ezeket a szar embereket, hogy a ti vezéretek kivezetné az országot a nyomorból a kánaánba. Még néhány hónap, és tiétek a győzelem.

Ennyi lenne csupán, amit tennetek kéne, Vagy pont ez nem megy?
Ezért miért mások a felelősek? Miért mások hibája ez?

morpho 2018.01.09. 14:44:07

@Fazakas László: Erdélyben a zsidó, a cigány, a szász és a román is megosztja velem mindenét. Persze az is jó kérdés, hogy ha "magyaros vendégszeretetről" vizionálsz, akkor miért nem őcsényi, ceglédi, vagy keszthelyi példákkal állsz elő? Tudod, magyar településekkel, amik Magyarországon vannak.

@DFK: Ki mondta, hogy nem mentem?

@فم الحوت: Az a baj, hogy kevés európai népet lehetne behelyettesíteni. Hirtelen nem is ugrik be egy sem. Magyarország az egyedüli homogén ország a térségben. A szlávok sokan vannak sokfélék, a románok együtt élnek sokakkal, miként az osztrákok is, más meg nem nagyon van. A magyarok mindig gyűlölködők voltak és kirekesztők. Finkelstein úgy kezdte a kampány stratégia kidolgozását, hogy megvizsgálta, hogy milyen az adott nép karaktere. Mindig így kezdik. Aztán amikor látta, hogy pont olyanok a magyarok, mint az izraeli zsidók, már indult is a Soros/migráns kampány. Egyszerűen meglovagolják az alapból meglévő kirekesztést és idegengyűlöletet. Nem olyan bonyolult ám ez!

azigaziraptor 2018.01.09. 15:43:19

@6.Lenin
2018.01.09. 09:11:59
@Fazakas László
2018.01.09. 06:25:52:
Ha nem olvastatok ki némi gúnyt a mondataimból, nem az én hibám!
Csupán azért írtam a tényeket, h ne tudjatok megvádolni azzal, h nem is itt élek és biztos nem is vagyok magyar!
Magyar vagyok, itt élek és már nem is akarok máshol új életet kezdeni, mivel már itt ettem meg kenyerem javát, míg javaimat a putris cigány Orbán és maffiája ellopta !
Nem kívánkozok máshova, itt szeretném életem hátralévő részét leélni úgy h CSAK nekem jó legyen!
Aztán mindenki boldoguljon úgy, ahogy akar ott, a saját hazájában (az erdélyiek Romániában, az Ukránok Ukrajnában), de ne az általam befizetett adómból támogatva!
Orbán és maffiája + ott dögöljön meg, ahol van!
Ti, meg ott nyaljátok a seggét, meg nyaljátok ki az enyémet is!
Ennyike! :-))

morpho 2018.01.09. 15:44:24

@فم الحوت: Duma. Nekem te ne magyarázzál magyar gyűlöletről buta narancskullancs! Még a neved is arab. Egy napja regeltél be ide szart lapátolni. Simán menj a picsába, az értelmetlen hantáddal együtt! Te ugyanolyan kirekesztő görény vagy, mint a magyarok jelentős része. Például Orbán szavazói. Aztán rám kiabálod, amit az előtted lévő tükörben látsz! Seggfej!

6.Lenin 2018.01.09. 16:21:41

@azigaziraptor:

Felőlem ott érzed/nem érzed magad magyarnak, ahol jól esik. Ott élsz, ahol boldogulni tudsz. Ezek nálam nem kérdések.

Azért gondolom hallottál arról, hogy valamikor néhányan (néhány millióan) arra ébredtek, hogy már nem Mo-on élnek. Kénytelen voltak más hazában élni, magyarként.

Családok szakadtak így szét. Miért kéne ezért megtagadni a családomat, nemzetemet?

Most a csuti geci kormányoz, utálod is 1000-el, pedig te is élvezed az előnyeit, mégse sajnálom tőled. Mert én a TB-t sem sajnálom másoktól, akik többx betegek, vagy fizettem mások nyugdíját, hogy legyen aki majd nekem is fizetni fogja.

Te kiabálsz szolidaritásért , mert nem szeretne sok magyar esetleg még több ingyenélőt eltartani az adójából, de a saját nemzettársaidtól sajnálod.
Te miként nevezed az ilyen embereket?

azigaziraptor 2018.01.09. 16:47:43

@6.Lenin:
Figyu pubi! Ez most teljesen ingyen lesz!
A trianoni békeszerződés (1920. 06. 04.) után nem Mo.-on születettek MIND külföldi állampolgárok!
Azok, akikről te regélsz, azok már jó eséllyel rég kihaltak, tehát ne hivatkozz rájuk!
Nos, én ezekre gondolok, amikor azt írom, h ne az én pénzemből támogassák őket, ne a mi kontónkra gyógyítsák, ne innen kapjanak nyugdíjat!
Gondolom, h ez kellene legyen az origó és nem az, amit a putris csinál a saját és maffiájának népszerűsítése érdekében!
Mára ingyen legyen ennyi elég! :-))

6.Lenin 2018.01.09. 17:20:20

@azigaziraptor:

"A trianoni békeszerződés (1920. 06. 04.) után nem Mo.-on születettek MIND külföldi állampolgárok!"

Mi köze az állampolgárságnak a nemzetiséghez, pubi?
Ezért kapnak most magyar állampolgárságot is, hogy a nemzethez tartozónak érezhessék magukat, mert azok. Nem önként dobták el.
Kár fölényeskednek, csak a hülyeségeddel dicsekszel.

A migránsoktól miért nem sajnálnád az adódat? A saját nemzetedtől meg igen?

azigaziraptor 2018.01.09. 17:32:04

@6.Lenin: Te ostoba, mondtam olyat, h nem sajnálnám?

6.Lenin 2018.01.09. 17:46:35

@azigaziraptor:

Igen, értem, te mindenkitől sajnálsz mindent.
Hányingerem van az ilyenektől.

azigaziraptor 2018.01.09. 18:02:44

@6.Lenin: Látom, hisz eleget okádtál ide (is)!

6.Lenin 2018.01.09. 18:23:04

@azigaziraptor:

Miért az én hibám ez is? Itt vannak a hozzád hasonlóak az egészségesnél többen.
Normális emberek közt nincs hányingerem, itt se mindenkitől.

Lamlam 2018.01.09. 22:18:43

@morpho:
Ilyet nem tudok elképzelni , de ha belegondolsz , mindenki a legrövidebb utat válassza .Így Hegyeshalom jöhet számításba , ahol általában torlódik a forgalom .Az ellenőrzések a közös határrendészeti szervek döntése alapján történik. Gyérebb átkelőkön is ott vannak , és a jelen állapotok miatt tételes is lehet egy vizsgálat .

Egykor dolgoztam Svájcban , pontosabban Bázelban , ahol buszjárat közlekedik Bázel svájci oldaláról át a német oldalra . A határ képzeletbeli pontján egy mutatós üvegépület volt látható (szerintem most is ott van) benne egy svájci hőrrel . Ott a buszsofőr jelezte ha idegen szállt fel a járatra . Mellékesen mondom egykor az Osztrák területre áttekintve a messzelátonkal sógor katonákat nem láttunk . De a vasfüggöny lebontása után ott lapultak lépten nyomon egész Panhagen-ig .Napjainkban biztosan másként van .

Lamlam 2018.01.09. 22:27:03

@morpho:
Arab nevet bárki hozhat ide , gondolkozz !(beviteli módok Windows+szóköz billentyűkombináció. Még kinait is !!

Lamlam 2018.01.09. 22:50:28

@فم الحوت:
Egyet értek ! Viszont , azt gondolom napjainkra a kormányzatunk kissé túllihegi ezt a menekült ügyet , persze van oka rá , de a szocialisták mért akarják tagadni a nem létét azt nem értem . A Shengeni határvonal jelenleg itt van a déli határon , és a kerítés nagyon is betölti a szerepét . Erre a szegény országra nem hiányzik még plusz más hitvallású és habitusú emberáradat , mert az biztos káoszba fordulna .Ezt ahogy Te magad is mondtad megemelkedett a bűnözések száma .A másik amit nem értek , Navracsics maga mondta "nincs migráns váltság Magyarországon" Nyilván nem a 2015ös eseményekre gondolt , és ennek megléte jelenleg ugyan nem ál fenn, de ha lebontanák a hosszú menetelés visszatérne .

morpho 2018.01.09. 23:51:47

@Lamlam: Nagyon érdekes, amit meséltél a svájci buszról, csak a kérdésre felejtettél el válaszolni! Biztos csak véletlenül. Azóta amúgy Hegyeshalomnál is megszünt a kocsisor. Hondolom az osztrákok begyűjtöttek mindenkit. Az, hogy az ünnepek vége miatt megnőtt a hazafele tartó autósok száma és újra megindult hirtelen a kamionforgalom, ne is foglalkoztasson. A geci migráncsok a lényeg, semmi más. Tényleg, Soros legújabb terveiről nem tudsz valamit?

morpho 2018.01.09. 23:53:09

@Lamlam: Az meg külön édes, ahogy egymást oltogatjátok ezzel a sok faszsággal!

Lamlam 2018.01.10. 22:27:57

@morpho:
2018.01.09. 23:51:47 -án feltett kérdésed mi volt , amire elfelejtettem válaszolni ? De meglehet nem fogok tudni válaszolni .

azigaziraptor 2018.01.11. 18:07:58

@Lamlam: Pedig biztos megkaptad a pártközpontból!
süti beállítások módosítása