B1 blogcsaládMorvai Krisztina visszatért a Fideszbe

2017. október 27. - nickgrabowszki

Leszalámizza a rezsim a Jobbikot is. mor.jpg

Morvai Krisztina 8 éve a Jobbik európai parlamenti képviselője, de arra már talán kevesebben emlékeznek, hogy a jobbikos politikusnő arról híresült el, hogy 2006 őszén az ún. rendőri túlkapások áldozatai mellett állt ki.

  • Egyrészt azok mellett, akik az utcáról, erőszakosan akarták megdönteni a kormányt.
  • Másrészt azok mellett is, akik a Fidesz október 23-ai nagygyűléséről távozóban nem hazafelé mentek, hanem a rendőrökkel összetűző szélsőjobboldaliak mögé álltak.
  • Valamint azok mellett is, akik katasztrófaturistaként csak rosszkor voltak rossz helyen.

Ezek után kézenfekvőnek tűnt, hogy Baló György akkori felesége a Fideszben vagy valahol körülötte folytatja. Orbán Viktor azonban nem volt hajlandó megosztani a hatalmat, vagy egyáltalán bevenni a férfikörbe a harcias természetű nőt. Az akkor még csak a Magyar Gárda nevű törvényen kívüli párthadseregéről ismert Jobbik viszont kapott alkalmon, és a jobboldalon kifejezetten népszerű Morvait az EP-listájának élére tette.

Ez kockázatos húzás volt, nem volt semmilyen garancia a sikerre, de aztán bejött: a Jobbik 2009-ben bekerült az Európai Parlamentbe, Morvai meg hozzájutott a havi nettó kétmillió forintos fizetéshez.

A viszony azonban hamar elmérgesedett a hatalomra törő Morvai és az azt őrző Vona között, 2014-ben gyakorlatilag hallgatási pénzként indították újra a képviselőnőt, aki cserébe kiszállt a párt belső harcaiból, és nyilvánosan nem támogatta a néppártosodni akaró Vona szélsőjobboldali belső ellenzékét.

Morvai egészen mostanáig hallgatott is, nem hallatta a hangját se magyar belpolitikai ügyekben, se a Jobbik stratégiájával kapcsolatban, se magyar demokrácia állapotát illetően. Volt némi migránsozás, de erre akár még azt is lehetett mondani, hogy ez egy feladatmegosztás közte és Vona között.

Tavaly még alkotmánybírónak jelölték, hogy szabaduljanak tőle, de nem felelt meg a Fidesznek. Akkor még.

Egészen mostanáig. Mert most 2 dolog is történt:

  • Morvai nagyinterjút adott az egyik kormánylapnak.
  • Ugyanabban a lapszámban Bayer Zsolt vezércikkben köszöntötte a hazatérését.

Az irtózatosan hosszú interjúban Morvai mindenben csatlakozik Orbán-rezsim külpolitikájához és ideológiájához. Ilyeneket mond jó hosszan:

Büszke vagyok arra, hogy Magyarország elsőként vállalta az unióban a schengeni határok, így az egész kontinens megvédését. (...) Ki kell tartanunk ezen az úton, semmilyen fenyegetéstől nem szabad megijednünk – és immár sokadszor történelmet fogunk írni, és írunk már most is.

Eközben teljesen megalapozatlannak tartja az Orbán-kormányt érő bírálatokat, szava sincs az ország állapotáról, szót sem ejt azokról a kiszorítási, ellehetetlenítési törekvésekről, amelyek a saját pártját is érik.

Gyakorlatilag hűségesküt tesz az Orbánnak.

Nem mondja ki, csak sejteti, mert úgy hatásosabb, hogy Orbán Viktor az Isten.

Amit aztán Bayer nevű pártszolgálatos érdemén is kezel. Dicshimnuszt zeng a NER-ről áradozó Morvairól:

  • Morvai Krisztina nem követte a párt elnökét az árulásba és a mocsokba. Morvai Krisztina az maradt, aki volt.
  • ezt az interjút Orbán Viktor is adhatta volna. A dolgok lényegét tekintve semmi, de semmi különbség nem lenne a két mondanivaló között. 

És ezzel szinte mindent el is mond. De azért a legfontosabbat is:

Morvai Krisztina hazatért.

nyilasbarbie.jpgAzaz átállt. A Jobbiktól a Fideszbe.

A dolog mögött minden bizonnyal az áll, hogy az 54 éves képviselőnek van még hátra néhány éve a nyugdíjig, a Jobbik viszont biztosan nem indítja újra másfél év múlva. Vagy azért, mert Vona stratégiája megbukik a választáson. Vagy azért, mert megerősödik, és akkor meg már nem fog beleférni neki egy nyíltan szélsőjobboldali listavezetőt jelöljön.

A Fidesznek szüksége van valakire, aki meg tudja szólítani a Jobbik-szavazók egy részét, aki kampányol Orbán mellett, Morvainak szüksége van valakire, aki újrajeöli, hogy továbbkaphassa a havi 2 milliót. Win-win szituáció.

  • Mibe, hogy Morvai 2019-ben már a Fidesz listáján lesz rajta?
  • Vagy legrosszabb esetben kap egy nagyköveti posztot valamelyik kevésbé fontos országban.

Csak így már végleg álságos lesz a Fidesz tiltakozása az ellen, hogy szélsőjobboldalinak nevezzék. Nehéz úgy szélsőjobboldalizni másokat, ha egy szélsőjobboldali képviselő nyíltan átáll hozzájuk, mindenben egyetért velük, miközben még a párt elsőszámú publicistája is elismeri, hogy semmit nem változott, maradt, aki volt.

Voltaképpen tényleg nem Morvai tért meg a Fideszhez. A Fidesz tért meg hozzá. Orbán a megszüntetve megőrizni elvét képviseli a Jobbikkal szemben: előbb átvette annak korábbi, eufémszitikusan: nemzeti radikális, valójában egyértelműen rasszista, extrémista, szélsőjobboldali programját, most már átveszi a politikusait is. Köztük azt, aki a magukfajták-magunkfajták dichotómia feltalálásáért méltán érdemelte ki a Nyilas Barbie kevéssé megtisztelő nevet.

A Fidesz megtért Nyilas Barbie-hoz.

Ő maradt, ahol volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1113090672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.10.29. 12:47:38

@Ballib cenzúrázók réme 25: Megint mások farka érdekel? Ez nem az a blog. Menj inkább a Kék Osztriga bárba.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.29. 12:49:57

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

Te hoztad szóvba a libsi farkakat ..

Én csak megkérdeztem kikre gondoltá konkértan ?

Magadra ? Grabovszkira ?

Kikre ?

2017.10.29. 12:50:31

@Ballib cenzúrázók réme 25: Nem árulom el neked, mert akkor te is libsi akarsz majd lenni, holott troll szerepben egy centivel jobb vagy.

Proud Mary 2017.10.29. 12:52:37

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: "mind ide csődülnek libsi farkakat rángatni."

ilyen amikor valaki vicceskedni próbál, de olyan hülye hozzá, mint egy marék lepke.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.29. 12:53:23

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

Az biztos hogy nagyon irígylem a libsiknek a náci felismerő képességét.
Már az ÁVH is csodálatra máltatott ezen a téren.

Tévedhetetlenül felismerték, és felsimerik ma is a nácit, anélkül hogy megjelölnék mely tettük, mondatuk alapján teszik ezt..

Te is az ÁVH-tól tanultad ?
Nem osztanád meg a náci tüneteket, melyek kiütköztek az általad lenácizottakon ?

Cycmen 2017.10.29. 13:00:42

@Ballib cenzúrázók réme 25:" Nem osztanád meg a náci tüneteket, melyek kiütköztek az általad lenácizottakon ?"

Ez a tipikus ballibsi trükk! Aki nem olyan elvtelen mocskos hazaáruló mint ők azt lenácizzák! Ezzel a szélsőséges címkével próbálják elterelni a figyelmet a saját aljasságukról!

2017.10.29. 13:05:40

@Proud Mary: érdekes. Hullagyalázás is felkerült a náci kurva listajára a rágalmazás és hazaárulás mellé? Mondd te retkes ribi, a testvérek mit szólnak hozzá, hogy szeretsz női ruhába bújni? Tudják, buzi vagy? :D

2017.10.29. 13:07:12

@Cycmen: hazaárulók per pill. a fideSSben vannak, tömegesen elvtárs! Te miért tiltakozol a náci jelző ellen? Melyik jellemző nem illik rád, ami a nácikra igen?

2017.10.29. 13:07:25

@Ballib cenzúrázók réme 25: @Proud Mary: @Cycmen: Szóval, tudatlan vagy? Ezért akarsz libsi blogokon barátokat szerezni? Vagy te sem tudod, hogy mit akarsz?

@John Nethem: Mit szeretnél mondani?

2017.10.29. 13:07:59

@Ballib cenzúrázók réme 25: elég csak elolvasni az acsarkodásotokat, te rühes. :D

2017.10.29. 13:09:53

@Jakab.gipsz: elvtelen, gerinctelen stb. jelzők gondolom ismeretlenek, mert nem ismered a saját jellemzőidet sem... :D

John Nethem 2017.10.29. 13:11:51

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

Szaros az egész világ ...... És egyre azabb lesz....

és erre te nagyon ráéreztél ! Jó orrod lehet hozzá :-)

Proud Mary 2017.10.29. 13:13:21

@hullajelölt88: cicukám, hát így beszél egy toleráns demokrata? egészen biztos vagyok abban, h te is fideszes vagy, és pénzért járatod le a másik oldalt. ezt jól csinálod, ha téged olvas egy normális szavazó, eszébe nem jut oda szavazni

2017.10.29. 13:15:29

Szóval, a gyengébbek kedvéért: az írás azt mondja, hogy Nyilas Barbie megtért a fideszpártba. Minden normálisen értő embernek vagy libsinek világos. Erre két fidesznáci troll fejenként hat nick-kel nekiáll vergődni, hogy ő nem náci. Mert itt mindenki elhiszi nekik. :)

Cycmen 2017.10.29. 13:18:36

@hullajelölt88: " Melyik jellemző nem illik rád, ami a nácikra igen?"

Mik lennének ezek a jellemzők? Fel tudod sorolni egyáltalán? Képtelen lennél, mert csak egy mocskos szájú primitív proli vagy!

2017.10.29. 13:19:29

@Proud Mary: "gyenge viszontválasz"

Pontosabban troll oktatás, ugyanis az anyukám arra kért, hogy fidesznáci trolloknak ne válaszoljak.

2017.10.29. 13:23:28

@Cycmen: Ha nem vagy náci, akkor libsi vagy? Azért kérdezem, mert mindig a libsiket kerülgeted, libsi blogokon. Esetleg hülye-e vagy? Segíts már megérteni, hogy tulajdonképpen mit akarsz, ha nem trollkodni jársz ide?

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.10.29. 13:25:55

Morvai Hiszti esete újra bizonyítja, hogy a FideSS az egy hulladékgyűjtő párt. Hulladékfajtából meg túltermelés van, ezt a migránsozós, Sorosozós, brüsszelitázós magyar csőcselék minden nap bizonyítja.

Amúgy meg Morvai számára nem történt semmi változás, az egyik ruszki bérenc csőcselék cspatból átment a másik ruszki bérenc csőcselék csapatba.
Bályer udvari szolgameg errefel kinyalta Hiszti fenekét. Ezek a fidesz birkák tényleg nem érik el még az amőba szellemi színvonalát sem.

John Nethem 2017.10.29. 13:26:26

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

Mondjuk vergődni az szokott, aki a szavak fogalmával nincs tisztában.
Esetünkben mondjuk a "NÁCI" szóval.
Attól, hogy lépten-nyomon ezt köpködik, mint a szotyihéjat, önmagukról állítanak ki bizonyítványt, és még az adott szót is lejáratják, aztán értetlen-gúvadt szemekkel bambulnak, ha már nem veszi őket komolyan senki.

2017.10.29. 13:29:00

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: "Ezek a fidesz birkák tényleg nem érik el még az amőba szellemi színvonalát sem. "

Egyértelmű. Ezért van fizetett troll bagázs, hogy kommenteljen helyettük.

2017.10.29. 13:31:25

@John Nethem: Ugyanaz, mint a LIBSI szó dobálása.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.10.29. 13:31:27

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: " Erre két fidesznáci troll fejenként hat nick-kel nekiáll vergődni, hogy ő nem náci."

Így van, ez a két-három söpredék fiodeszes fajta napi 40 nickkel nyomja ugyanazt az orbán seggnyalást, csak hogy tömegnek látszódjanak.

Az a visszatérő rögeszméjük ennek a 40 nicknek, hogy jövőre már 95%-a lesz a fideSS komcsi-náci vegyes hulladék gyüjtő pártjuknak.

Ehhez képest úgy fosnak attól az 5%-nyi ellenzéki páttól, mint Lopbán Viktor a 10 parancsolattól és a J´ézusi tanításoktól. Meg a teljes elszámolktatás´tol és vagyon elkobzástól.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.29. 13:31:52

@hullajelölt88:

" elég csak elolvasni az acsarkodásotokat"

Ha az acsarkodás a náciság egyértelmű mértéke, akkor te pl csak az utolsó 5 hozzászólásod alapján egy főnáci lehetsz.. :DDD

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.29. 13:34:12

@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy:

Így van..

Egymagam 40 nickel nyomulok a blogokon, és csak én 2 millió szavazatot adok le.

Te és a másik 5 nagyon okos ballib önkéntes nácivadász mivel ilyen éleslátóak vagytok lebuktattatok azonnal.

De mit érsz el vele, ha én egymagam eldöntöm ilyenformán a választásokat ? :DDD

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.29. 13:37:33

@Cycmen:

"Ezzel a szélsőséges címkével próbálják elterelni a figyelmet a saját aljasságukról!"

Ez pontosan így van.
Gyurcsány elkúrása idején import nácikat hozattak a várba hogy legyen kire újjal mutogatni és bérrettegni.
Márhogy igazi Heil Hitlerező nácikat, merthogy itthon ilyet Bácsfy Dia nevű saját kreálmányuk, és Szabó Albert óta aki Izraelben éldegél, nem találnak már mutatóba se.

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.10.29. 13:38:11

@Ballib cenzúrázók réme 25: @Proud Mary:

Mi van te ezer nickű fidesz náci, a vasárnapi pihen´és helyett úgy berendeltek téged a főnökeid trollkodni, mint ahogy Rubovszkit befrendelték a lélegeztető gépről kétharmad szavazni?

John Nethem 2017.10.29. 13:40:25

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa:

Éppen nem !!
A "liberális" és "ballib" szóval éppen hogy dicsekedni szoktak saját maguk JELZŐJEKÉNT !! Ezzel igyekezvén kirekeszteni mindazokat, akik NEM ŐK !!!!!!

Sir Gombóc 2017.10.29. 13:43:55

@mocser48: Te hülye vagy b+! Az ilyenek miatt, mint te, lehet a Fidesz hatalmon. Kontraproduktív, amit művelsz.

bóvli ország jobban teljesít 2017.10.29. 13:44:43

@John Nethem:

Mesélj már valamit Orbánról, Soros legjobb tanítvány´áról, a párallami időkben külföldre kiengedett felcsúti MSZMP-s párttitkár elvtárs fiáról, aki később a Liberális Internacionálé vezetője lett.

Akkor tehát Orb´án, a gyökereiben ballibsi elvtárs a legnagyobb kirekesztő az országban?

Cycmen 2017.10.29. 13:45:46

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: " Ha nem vagy náci, akkor libsi vagy? Azért kérdezem, mert mindig a libsiket kerülgeted, libsi blogokon. "

Ez nagyon összetett kérdés. Náci a szó klasszikus értelmében. Te annak nevezel, persze nem vagy birtokában azon képességeknek amivel megitélhetnéd, neked csak mondták hogy nácizni kell, de attól én még nem vagyok az! Hogy minek járok libsi blogra? Mert sajnos az itt tárgyalt kérdések napi témák és nekem is van hozzáfűzni valóm. Örülj hogy én, meg páran akit nem szerettek itt vagyunk, ez jót tesz a színvonalnak hidd el! Nélkülünk itt csak egy vulgáris ostoba belterjes posvány lenne! És nem elhanyagolható oka ittlétemnek a szórakozás! Eljövök ide mint az állatkertbe és dobok perecet a majmoknak! Rendkívül mulatságos tud lenni!

John Nethem 2017.10.29. 13:50:37

@bóvli ország jobban teljesít:

Orbán egy politikai-meghasonlott ember.
Nem ő volt az első, és nem is ő lesz az utolsó.

A legtöbb ember ilyenné válik, aki túl sok időt tölt egy fékek és ellenőrzés nélküli hatalomban.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.29. 13:51:47

@bóvli ország jobban teljesít:

A történelem kedvéért rögzítsük, hogy amíg Gyurcsány a Dialógus csoportról jelentgetett az MSZMP KB részére, és cserébe az MSZMP KB leszólt a vizsgáira, addig Orbán és fleesége laksára 1986-ban lehallgató berendezést szereletetett az ÁVH.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.29. 13:53:09

@John Nethem:

Én is liberális voltam, amíg csak bulizni kellett, és jogot formálni arra, ,hogy azt csináljak amit csak akarok.
Aztán benőtt a fejem lágya, megnősültem, gyerekeim lettek, és rájöttem a nemzetet nem ez viszi előre.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.10.29. 14:04:14

@Ballib cenzúrázók réme 25: A történelem kedvéért rögzítsük, hogy amíg Gyurcsány "csak" tönkretette az országot, addig Orbán tönkretette ÉS kifosztotta.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.29. 14:11:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ennek mondjuk némileg ellentmondani látszanak a tények, grafikonok Eurostat adatok, amik azt mutatják, hogy az MSZP az egész EU egyik legszarabb kormánya volt, addig a Fidesz az EU élmezőnyében avagy középmezőnyében van.

MInden adat ezt mutatja. Munkanélküliségi rátától, GDP arányos hiány csökkenésen keresztül, inflációs rátáig, gazdasági növekedésig.

taga20 2017.10.29. 14:12:06

@Ballib cenzúrázók réme 25: ne basz fel, hogy te még osztodtál is!!!

mindenki fusson, ki merre lát!

bazdmeg, rólad ez a szám jut eszembe.

www.youtube.com/watch?v=59dDrpIfZWs&index=17&list=RDl49PAML9GDQ

Cycmen 2017.10.29. 14:14:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:" Gyurcsány "csak" tönkretette az országot, addig Orbán tönkretette ÉS kifosztotta."

De csak azért mert mindent félbehagynak! A szocik a metrót és a Nemzeti Színházat sem fejezték be! Sőt, el se kúrták, azt is félbehagyták és magától kúródott el!
Amúgy mizu? :D

ben2 2017.10.29. 14:44:57

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Orbánék gyenge kezdők fosztogatásban a szocikhoz képest. Az Apró-Gyurcsány klán eleve úgy került a szoci elitbe, mintha Orbánt direktben Mészáros Lőrinc váltaná.

kuki123 2017.10.29. 15:09:15

Az ilyen hazudozással, csak Orbán hatalmát erősítitek

anyadmajma 2017.10.29. 15:14:17

@ben2: jaja, persze, az már smafu, hogy ki volt aki az Antall-kormány alatt eladta az országot privatizáció államtitkárként, mi? most meg épp a jegybankban váltja át a közpénzt köszpénzre:)
te hülye vagy:)

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.10.29. 15:20:48

@anyadmajma:

Nem pontosan értem..

Te azt akarod mondani, hogy a Fidesz keze van abban is benne, hogy GYurcsány féle tetvek bagóért vettek Motimot, meg üdölőt, és ingatlanokat, meg a Kapolyiék Leisztningerék, meg a többi komcsi csicska, közművet, ingatlant, cégeket bagóért !?

John Nethem 2017.10.29. 15:31:46

@Ballib cenzúrázók réme 25:

No igen...
A liberalizmus az, amikor az őseink által megteremtett jólétet éli fel az önmagét liberálisnak valló nemzedék, és még megfejeli azzal, hogy ő osztja az észt.... :-)

John Nethem 2017.10.29. 15:39:08

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Aki 30-35 éves koráig nem liberális, annak nincs szíve, aki afölött nem konzervatív, annak nincs esze.. :-)

sutyerák 2017.10.29. 15:51:24

ha szélbal kormány alkalmazná jó pénzér'akkor szélbalos lenne. ez egy olyan picsa.

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.10.29. 15:53:48

@Proud Mary: "takarodjál már a nácizós kurva anyádba te ostoba idióta."

Takarodjál már a libsizős kurva anyádba, te ostoba idióta!

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.10.29. 15:56:39

@mocser48: Ilyen érzelgősek ezek a magyar nácik.

Egy kommentben tolják a náci dumát és kérik maguknak a náci minősítést.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.10.29. 16:06:39

@John Nethem: "aki afölött nem konzervatív, annak nincs esze."

Csakhogy nincs Magyarországon konzervatív párt, mióta a csúti geci kinyírta az MDF-et.

taga20 2017.10.29. 16:07:31

@John Nethem: te szerencsétlen szar, hol konzervatív a geci és bandája?

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.10.29. 16:10:09

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Én is liberális voltam, amíg csak bulizni kellett, és jogot formálni arra, ,hogy azt csináljak amit csak akarok."

A liberális gondolkodás távolról sem azt jelenti, hogy azt csinálok, amit csak akarok.

Ha ez így lenne, Orbán lenne ma a legnagyobb liberális a világon.

taga20 2017.10.29. 16:11:04

@Cycmen: miről beszélsz te kibaszott jobbágy?

ha átmenne a családodon a csúti maffia, mint pl. váradi andráson, te akkor is itt nyelnéd a fehérjét, te szargerincű!

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.10.29. 16:13:31

@ben2: "Orbánék gyenge kezdők fosztogatásban a szocikhoz képest."

Az elkúrónak a kormányzása előtt volt hatmilliárdja, a végén négymilliárdja. (A hatot lopta, persze.) A csútui gecinek most van négyezer milliárdja, csak tavaly, csak egy strómanjába rakott százmilliárdot.

4000000000000

Annyi milliód nincs, amennyi nulla a lopott pénzében.

taga20 2017.10.29. 16:14:14

@Ballib cenzúrázók réme 25: mikor voltál te liberális, te anyaszomorító?

2017.10.29. 16:15:58

@Cycmen: "De csak azért mert mindent félbehagynak! A szocik a metrót és a Nemzeti Színházat sem fejezték be!"

Hzudsz, gyökér! Ezt a kettőt speciel a vajdád állította le 2002-ben. Igaz, nem tudhatod, mert akkor még szoptál (apádtól).

taga20 2017.10.29. 16:17:19

@ben2: tisztán láccik, hogy mekkora féreg vagy fityeszdroid!

én csak azt kívánom neked, hogy annyit költs gyógyszerre, amennyit a gazdád, a geci egy nap ellop a közösből!

2017.10.29. 16:23:15

@John Nethem: "Aki 30-35 éves koráig nem liberális, annak nincs szíve, aki afölött nem konzervatív, annak nincs esze."

Na most a fideszesek biztosan nem liberálisak, sem konzervatívok, tehát igazad lehet abban hogy se szívük, sem eszük nincs. Én legalábbis soha nem láttam ilyen fideszest, de olyant sem, akinek lelke lett volna.

Lesz még Magyar Köztársaság 2017.10.29. 16:23:36

@Ballib cenzúrázók réme 25: "MInden adat ezt mutatja. Munkanélküliségi rátától, GDP arányos hiány csökkenésen keresztül, inflációs rátáig, gazdasági növekedésig."

Munkanélküliségi ráta: 600 ezren leléptek, közülük sokan a teljes kilátástalanság miatt, és nem csak a nagyobb fizetésért cserébe mentek el. Plusz a közmunkások is beleszámítanak a teljes foglalkoztatottságba, így szebbek a számok.

Infláció már Gyurcsányék alatt is csökkent. 1995 óta egyre csak csökken. A világban dúló konjuktúra az elmúlt években megengedte a magyar jegybanknak is, hogy azt csinálja, mint a "nagyok", mármint hogy a végletekig vágja a le az alap kamatot.

Gazdasági növekedés: pár autógyár és persze az eu-s pénzek tartják felszínen a magyar GDP-t. Ha ezek nem lennének, jó ha nulla közelire kijönne a dzsídipi, ha nem lenne egyenesen mínuszos.

Hohó60 2017.10.29. 16:23:36

Morvai Krisztina maradt az elvei mellett, tisztelet neki. Küzd az intetnácik ellen, ami minden magyar ember kötelessége.
A Jobbik viszont kiszámíthatatlanná vált, nem nyilvánítja ki világosan, hogy biztosan nem áll össze a bolsevistákkal. Hagyja, hogy ezzel a förtelemmel gyanusítgassák, sőt, eltűri, hogy a legelvetemültebb kommunisták, Gyurcsány Apró Vadai, meg hasonlók sápitozzanak, hogy ők aztán a Jobbikkal soha...
Ez már eleve dehonesztáló a pártra, ki kellene mondania világosan, hogy az ő részükről van eleve kizárva bármilyen koalició a haza ellenségeivel, és kikéri magának a gyanusítgatást is.

2017.10.29. 16:27:11

@Hohó60: Akkor ne itt vergődj, hanem eredj és mondd el nekik.

Hohó60 2017.10.29. 16:32:52

@Ballib cenzúrázók réme 25:

Régóta látlak, higy tartod a frontot az internáci trollok hadával szemben.
Hát kitartást hozzá, mert ezek be vannak oltva valóság ellen, felmondják a hazugság házit, aztán mennek a kasszához. Mert ingyen ezt biztosan nem csinálják...

John Nethem 2017.10.29. 16:33:52

@kutyás majmok népe:

Hát dehogynem, ott a nevükben : FID-ESZESEK :-)
Ne a majmok eszéhez mérd :-)

2017.10.29. 16:42:10

@Cycmen: " Hogy minek járok libsi blogra? Mert sajnos az itt tárgyalt kérdések napi témák és nekem is van hozzáfűzni valóm. Örülj hogy én, meg páran akit nem szerettek itt vagyunk, ez jót tesz a színvonalnak hidd el! "

Bullshit. Trollkodni jársz a libsi blogokra. A hozzáfűznivalódat tartsd meg magadnak vagy húzzál Tusnádbasznádra, vagy ahol éppen a vezíred osztja az észt, és ott ugass. Ott volt is egy nő, aki hozzáfűzött valamit a Viktorod dumájához, mire a román székelyek lerántották a hajánál fogva. Szóval, szarok az ilyenek véleményére. A színvonalat meg hagyd, elég nagy baj állandóan lemenni a kommunista szekta szintetekre. Jól megnevettettél, Orbán-troll.

Cycmen 2017.10.29. 16:52:54

@kutyás majmok népe: Az ilyen büdös parasztok csoffadt agyát járok ide felbaszni! A tiédet sikerült is! :DDDDDDD

Jakab.gipsz 2017.10.29. 16:52:59

@Tarlós elvtárs kutyaszaros városa: @Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: @MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Orbán és a Fidesz vagy Soros neoliberális csőcseléke.

Nyugi a magyarok tudnak dönteni.

A börtönben Soros Györgyöt, az istent-játszó liberál-náci fenevadat, várják a föld számos országában.

Politikailag korrekt tárgyalása lenne.

bolsibaszó 2017.10.29. 17:48:57

ENNYI BALOS BAROMSÁGOT ÖSSZEHORDANI, EBBEN SEGÍTETTEK, VAGY EGY VALAKI MŰVE? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.10.29. 18:08:28

@Jakab.gipsz: "A börtönben Soros Györgyöt"

Magyarország egyetlen jótevőjét vetnéd börtönbe te gyökér? A maffiavezér gazdád meg szaladgáljon szabadon? A forradalom az elkúró mellé fogja lámpavasra húzni a csúti gecit.

John Nethem 2017.10.29. 18:21:38

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"...Magyarország egyetlen jótevőjét vetnéd börtönbe......"

Hm... Így születnek a legendák...

EGYETLEN: hát persze ! ahogy Móricka elképzeli....
JÓTEVŐ: hát persze ! inkább aki hasznot húz káoszból, háborúból ...., és ha nincs elég, akkor teremt magának....

2017.10.29. 18:51:26

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: kivetette a feri a dk-t a nevedből?
és az milyen már, hogy rosszakat kell írnod arról, akit amúgy szeretsz, hogy hátha így komolyabban veszik, amit arról írsz, akit nem szeretsz?

anyadmajma 2017.10.29. 18:54:11

@John Nethem: a Soros többet magyarországért, mint az egész fidesz egész fennálás óta.
Igaz, nem nehéz, mert kb 98 óta csak pusztítja a fidesz az országot.
Egyetlen dolgot teremtettek csak: a totális lopás országát segghülye 2millió alattvalóval.
tisztára, mint a középkorban.

Robur 2017.10.29. 19:00:49

Na szóval van ez a zsidó nő. Aki feminista volt meg meleg jogi aktivista meg stb.. Aztán átment a jobbikhoz nyilas barbinak mert ott volt a pénz. Most meg, hogy onnan kiáll a rúd megy a fideszbe hátha ott van pénz.

John Nethem 2017.10.29. 19:04:41

@anyadmajma:

No mesélj ! mi az a TÖBBET ! vagy legalább az a VALAMI, amit tett úgy, hogy közben nem ÉRDEKBŐL tette .

Egyébként nem abban a szövegkörnyezetben volt, hogy ki tett többet vagy ki nem, hanem úgy egyáltalán....

nu pagagyí 2017.10.29. 19:10:19

A Jobbik már nem elég náci neki. De amúgy, mégis kit érdekel ez riherongy? Mindig hülye volt szegény, de ettől még rábízhatják az atomerőművet.

Cycmen 2017.10.29. 19:39:00

@Robur: Na szóval van ez a zsidó nő. Aki feminista volt meg meleg jogi aktivista meg stb.. Aztán átment a jobbikhoz nyilas barbinak

Zsidózol és nyilasozol egyszerre? Összevissza pofáztok agyatlanul, láthatóan azt sem tudva hogy miről. Van itt egypár baller fasz, de ezzel az élretörtél!

nu pagagyí 2017.10.29. 19:53:15

Elég érdektelen az Orbán seggéből kilógó illetőkkel foglalkozni. Sokkal érdekesebb lenne felderíteni azokat, akik Orbánt irányítják, ugyanis nagyon príma putyini ihletésű forgatókönyveket kap valahonnan. Biztosan nem autodidakta, mert nótázáson, kolbásztöltésen és pálinkafőzésen kívül, nem sok mindenhez ért. Már jó ideje csak baromságokra futja a nyilvános rikácsolások alkalmából, ennek ellenére a rezsim láthatóan olajozottan működik és rendületlenül fasizálódik. Komoly szakemberek irányítják a terrorgépezetet, de nem igazán tudjuk kik ők. Nyilván nem az ostobaságokat gagyogó, félhülye miniszterek, ahogy az egy demokráciában szokás.

Jakab.gipsz 2017.10.29. 20:29:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Te hülye, Jancsi és Juliskát is szerette a vasorrú bába.

Soros kötött belénk, meg a csicskásai és Kertész Ákos, úgy fogtok járni a magyarokkal, mint vasorrú bába a mágnes asztallal.

John Nethem 2017.10.29. 20:38:47

@Jakab.gipsz:

A JANCSI és JULISKA sztorinak elég érdekes az előtörténete:

A Jancsi és Juliska mese tanulságát többnyire úgy értelmezik, hogy elrettenti a gyerekeket a szökéstől, a világgá menéstől. Azonban az egész Európát érintő, 1315-1317-es éhínség során a betegségek, tömeges elhalálozások, csecsemőgyilkosságok és a kannibalizmus annyira elharapóztak, hogy a szülők sokszor elhagyták a gyermekeiket és leölték az állataikat.

Jancsi és Juliska, vagyis Hansel és Gretel akár menedéket is lelhettek egy Katharina Schraderin nevű igen sikeres pék házában. A 17. században ez az asszony egy olyan sikeres gyömbéres keksz receptjét alkotta meg, hogy egy féltékeny riválisa boszorkánysággal vádolta meg. Először sikerült elmenekülnie a városból, de a feldühödött szomszédok serege megtalálta, visszakényszerítették a házába, és a saját kemencéjébe vetették.

Jakab.gipsz 2017.10.29. 21:48:00

@John Nethem:

Jancsi és Juliska meséje időközben új értelmet is el nyert, ne dőlj be a csilivili meséknek, sem a mézeskalács házaknak. Vagy óvakodj a görögöktől akkor is, ha csak ajándékot hoznak.

Soros rossz hírneve pedig nem egy Fidesz rágalom. Előbb utóbb mindenért meg kell fizetni.

Ez az ütődött Soros a "Nyitott társadalom és ellenségei" mű gyakorlati alkalmazása alapján, el sem tudja képzelni miféle erőket szabadított el.

Sajnos ez már nem politika, hanem matematika és persze teológia.

Robur 2017.10.29. 21:56:35

@Cycmen: A nő zsidó. Ez tény. Az is tény, hogy a Jobbiknak régen azért elég nyilas beállítottsága volt. Ez a Morvai Hisztike meg odamegy ahol pénzt szimatol. Ez is tény. És ez független attól, hogy neked ez tetszik-e vagy sem.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.10.29. 22:03:14

@Jakab.gipsz: Soros György több, mint 30 éve segíti önzetlenül a magyar tudomány és demokrácia fejlődését. Széchenyi óta a legnagyobb magyar patrióta.

A csúti geci gazdád meg a demokrácia és hazafiság esküdt ellensége.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2017.10.29. 23:14:57

Na, kiböfögted magadból te is a libsibolsi mocskot.

John Nethem 2017.10.29. 23:17:05

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nézd meg, mit jelent az ÖNZETLENSÉG fogalma.

Soros György SEMMIT NEM TETT önzetlenül.
Ezt ő maga mondta a vele készített interjúban.
Soros egy aszociális, szenvtelen ember, akinek csak a PÉNZ, és a MÉG TÖBB PÉNZ a lényeg, és ezt BÁRMI áron és BÁRMENNYI EMBERÉLET feláldozásával megvalósítja.
Alapvető célja a totális nyílt társadalom, ahol már csak a multik léteznek és a multik TÖRVÉNYEI, amiknek semmiféle emberi közösségek ---> államok - nem szabnak korlátokat. olyan világ megteremtése a célja, ahol vannak a törvényen fölüliek ( pl. Soros ), és van a törvényre kötelezett gyökér és családnélküli homogenizált embertömeg.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.10.30. 00:02:01

@John Nethem: "A csúti geci egy aszociális, szenvtelen ember, akinek csak a PÉNZ, és a MÉG TÖBB PÉNZ a lényeg, és ezt BÁRMI áron és BÁRMENNYI EMBERÉLET feláldozásával megvalósítja."

Ez pontosan így van.

Soros Györgyre visszatérve. Ha nem kell a segítsége, pénze, a megoldás nagyon egyszerű: nem kell elfogadni. De ugyanez a helyzet az EU-val. Ha nem kell a pénzük és a szolidaritás elve, nem kell elfogadni, ki lehet lépni. A menekültügyi egyezményből is ki lehet lépni, és akkor nem kell a szerencsétlen menekülteket befogadni. De majd ha a ruszki tankok elől menekülsz majd Bécs felé - volt már ilyen -, az osztrákok ki fognak röhögni.

John Nethem 2017.10.30. 07:27:52

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Demagóg dumát nyomatsz.

Egyfolytában emlegeted a Soros pénzt, de még EGYETLEN TÉNYT nem hoztál rá, ami konkrét segítség lett volna. Teszem azt alapított például gyerekfalut ? Alapított napelemgyárat ? Ő nem hoz létre semmit, csak olyan alapítványokat, amiken keresztül növeli a világban a káoszt, felforgató tevékenységet ahonnan aztán jó kis hasznokat zsebel. Nézd meg a testvérét, ő legalább egész életében hasznos dolgokat tett...

Szerinted azt nevezik segítségnek, aminek egy teljesen más vonalú feltételeket szabnak ??? Nem ! Azt sima zsarolásnak .
Ostoba ! A szolidaritás nem abból áll, hogy valaki egyoldalúan tesz valamit, amit eleve ellenzett a másik, aztán mikor aki megtette, látja hogy rosszul sült el, bele akarja keverni a többieket, az NEM SZOLIDARITÁS, hanem balfaszság , a felelősség és a szar szétkenése.

Kellő mennyiségű menekültet fogadunk be évente. Nem kell még a hibás brüsszeli döntések ódiumát is fölvállalni.

Az utolsó mondatod gyermeteg , szűklátókörű és rosszhiszemű. Tipikusan olyan mint: ha nekem nem jó akkor másnak se legyen....

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.10.30. 10:53:29

@John Nethem: "még EGYETLEN TÉNYT nem hoztál rá, ami konkrét segítség lett volna."

Te ignoráns fasz! Rajtam kéred számot, hogy SEMMIT nem tudsz a világról? A magyar tudományos élet egyik legnagyobb támogatója volt Soros György. Az ellenzékiek EGYETLEN támogatója. Fénymásoló gépek, ami a stencil mellett az egyetlen sokszorosítási lehetőség volt. Ami 1985-ben FANTASZTIKUS dolognak számított. A fideszes gazdáid Soros György emlőjén nevelkedtek. Mondjuk ez nagy hiba volt a részéről, de akkor még nem látszott, hogy orbán mekkora geci. Neki köszönheted, hogy most nem Kádár utódának faszát szopod, hanem orbánét.

Ha személyes tapasztalatot kérsz, azt is adhatok, 1986-ban Soros György fizette, hogy külföldi konferenciára utazhattam.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.10.30. 10:56:35

@John Nethem: "Kellő mennyiségű menekültet fogadunk be évente. "

A húszezer terrorista és maffiózó, akik Rogánnak fizettek milliárdokat, hogy ellenőrizetlenül özönölhessenek be NEM menekültek.

John Nethem 2017.10.30. 12:43:25

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

No akkor helyben vagyunk :-)
Te igazoltad, hogy Soros alapvetően felforgató és anarchiakeltő.

Nem azt kérdeztem, hogy kiket és hova utaztatgat a pénzén mindenféle konferenciákra, hanem hogy ÉRTELMES ÉS TÁRSADALMILAG HASZNOS DOLGOKAT LÉTREHOZOTT-e ???

Fénymásoló gép... Hm... aprópénzen vett lojalitás....
Látom, nálad is sikerült ez az agymosás.... Gondolom már látod Soros feje fölött a glóriát is....

Piszkosul el vagy tévelyegve, hogy a rendszerváltoztatás éppen kinek volt köszönhető és milyen mértékben. Szó se róla, a Soros keze is benne volt, de nem éppen pozitív előjellel.
Mint leírtam, számára nincs jó vagy rossz társadalom, számára a haszon van, és az ehhez vezető út a közösségek fölbomlasztása és a számukra optimális emberek pozícióba juttatása. Orbánnal ráfaragtak. Van ilyen a történelemben, nem is egy, hogy a tanonc kezelhetetlen lesz, és szembefordul a "jótevőivel". ( A számításból végrehajtott cselekedet nem jótett, hanem ÉRDEK.)

Soros egy önjelölt "világalakító-játékmester" , sehol nem választotta senki meg, NEM POLITIKAI VEZETŐ, hogy ilyen szinten beleártsa magát államok ügyeibe, mint ahogy teszi.
Miért nem az USA-ban nyomul ??? Ja kérem, mert nem hajlandó nyilvántartásba vetetnie és ellenőriztetnie magát a pénzfelügyeletnél, ezért aztán a világ más tájain kavar...

Ahhoz képest, hogy külföldi konferenciára is utaztattak téged, stílusod meglehetősen alpári, vulgáris. Inkább illik rád az ignoráns jelző, mint rám.

Ami "a húszezer terrorista és maffiózó-" mondatodat illeti, demagógia megint.
Azért aki külföldi konferenciákon edződik, ennél többet várna el az ember.
A gyűlölő elvakultságod olyan szintű, hogy a reális látásodat teljesen elhomályosítja.

2017. szeptember 30-i adatok:
-------------------------------------

Magyarországra kiadott tartózkodási engedélyek száma: 236514
Ebből 3 hónapot meghaladó tartózkodásra és letelepedésre: 52133

Idegenrendészeti intézkedések, KIUTASÍTÁS: 556
(ebből kínai=60, ukrán=59, szerb=38, algériai=10, nigériai=37 stb.)
Bíróság által elrendelt kiutasítás: 284
(ebből ukrán=60, szerb=48, román=41, pakisztáni=10, nigériai=9 stb.)

Idegenrendészeti őrizetben: 388
Kijelölt tartózkodási helyre elrendelt: 192
Kitoloncolás: 374
(ebből pakisztáni =57, algériai=50, szerb=42, nigériai=33, marokkói=26, koszovói=13, török=12 stb.)

MENEDÉKKÉRŐK SZÁMA: 2725 (ebből európai=42, EU-n kívüli=2683)

nemzetek szerint:
afgán =1150
iraki = 630
szír=476
pakisztáni=151
iráni=67
algériai=61
török=26
marokkói=24
palesztin=16
nigériai=12
stb.

MENEKÜLTKÉNT elismert= 75 ( plusz az előző évek menekültjei)
OLTALMAZOTTKÉNT elismert= 730 (plusz az előző évek menekültjei)
BEFOGADOTTként elismert= 73 (plusz az előző évek menekültjei)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Az országban jogosan tartózkodó= 878 ( + 2016=366 + 2015=508 ...)
====>>>> eddig összesen= 1752 fő, PLUSZ menet közben egyesek családtagjai

elutasított = 2617

Menekültügyi őrizetben= 388
afgán= 113
pakisztáni=67
iraki=65
algériai=41
szír=25
marokkói=11
stb.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.10.30. 13:15:03

@John Nethem: A fideSSfasszopókkal csak a saját nyelvükön lehet beszélni. Elég sokára tanultam meg.

John Nethem 2017.10.30. 13:22:50

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

No ez a nagy tévedés. Te is ugyanolyan előítéletes vagy, mint amilyen előítélettel a másik oldal operál. Szóval Te sem vagy jobb a Deákné vásznánál.....

Mivel én kívülálló vagyok, nem köt semmiféle érdek egyik irányba sem. Engem csak ÉSZérvekkel és normális hangnemben lehet meggyőzni.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2017.10.30. 16:26:34

@Ballib cenzúrázók réme 25: Szar lehet már neked, hogy itt is védekezned kell. Jobb lett volna a 888-on maradni.

2017.10.30. 17:51:26

@John Nethem: "Mivel én kívülálló vagyok, nem köt semmiféle érdek egyik irányba sem."

A plafonról nem szakadt le a vakolat, amikor leírtad ezt az ordas hazugságot, troll?

"Engem csak ÉSZérvekkel és normális hangnemben lehet meggyőzni."

Itt nem győzködünk fideszes trollokat, szektásokat: azok már meggyőzték saját magukat. Hithű orbánista nem liberális blogon okoskodik, hanem Orbán-ikont puszilgat. A hozzád hasonló meg pénzért trollkodik.

John Nethem 2017.10.30. 20:30:37

@kutyás majmok népe:

Csak nálad szakadhat le a vakolat. Nézd vissza a hozzászólásaimat. Ne csak itt. Aztán majd rájössz.
De a te szemellenződön feltehetően az sem segít.

"..Itt nem győzködünk..."

Nem is győzködésről volt szó, hanem ÉSZ-érvekről. De te olyat nem tudsz. Már ez utóbbi mondataid is ezt igazolják. Csak az önhergelő jelzőosztogatásban jeleskedsz.

John Nethem 2017.10.31. 19:15:44

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"..A fideSSfasszopókkal csak a saját nyelvükön lehet beszélni. Elég sokára tanultam meg. .:"

Te is megtanultál faxot szopni ? :-)

sóskatáska 2017.10.31. 22:57:45

Ez a Morvaji egy kibaszott jó GILF!
süti beállítások módosítása