B1 blogcsalád



Orbán cinizmusa határtalan: a zsidókat hibáztatja, amiért nem álltak mellé

2017. július 08. - nickgrabowszki

Nem állítja le a kódoltan zsidózó állami propagandakampányt, hiába kérte tőle a Mazsihisz.sorpla.jpg

Heisler András, a Mazsihisz elnöke a "sorosozó" kampány leállítását kérte Orbán Viktortól, mert szerinte

a kampány alkalmas kontrollálatlan, többi között antiszemita indulatok keltésére.

Orbán az állami hírügynökség szerint az alábbi összefüggsételen hablatyot válaszolta:

  • A tömeges illegális migráció Európát válaszút elé állította: vagy megvédi határait, megvédi több ezer éves kultúráját, a mindennapok biztonságát, a tolerancia, a vallási türelem és a nemzeti sokszínűség értékeit, valamint az európai jog uralmát, vagy felszámolja önmagát.
  • "A magyar emberek nagy többségének egybehangzó véleménye szerint az illegális migráció problémájára adott válaszon múlik Magyarország és az Európai Unió sorsa. Az egyre szaporodó terrorista merényletek és erőszakcselekmények az európai zsidó közösséget különösen is érintik. Itt és most mindannyiunk élete, gyermekeink, unokáink jövője a tét."
  • "Megvédjük hazánkat, családjaink és mindennapjaink biztonságát, eredményeinket és kultúránkat. Csak a magyarok dönthetik el, hogy kikkel akarnak együtt élni és kikkel nem. Saját sorsunkról csak mi dönthetünk."
  • "A magyar álláspont szerint az illegális migráció egyértelműen nemzetbiztonsági kérdés. Aki Magyarország biztonságára tör, azzal szemben mi származásra, vallási hovatartozásra, vagyoni állapotra való tekintet nélkül érvényesítjük a magyar állam politikai és jogi erejét. Ön sem akarhatja, hogy e tekintetben származásuk szerint különbséget tegyek Magyarország állampolgárai között"
  • "Aki vagyonát, hatalmát, befolyását, az általa pénzelt NGO-k hálózatát arra használja, hogy Magyarországra és az Európai Unióba milliószámra telepítsen migránsokat, az a mi közös jövőnket éli fel. Soros György milliárdos spekuláns számtalanszor nyilvánvalóvá tette, hogy ő pontosan ezt akarja".

Ez több okból is egyszerű hazugság:

  • senki nem akar Magyarországra bevándorolni; innen köztudottan még a magyarok (akik tehetik) is ki akarnak vándorolni;
  • Magyarországra csak mintegy 1200 menedékkérelem elbírálását bízta volna az Unió mint nemzeteke közössége, amelyeket akár el is lehetne utasítani, de ha mégis pozitívan bírálnák el a hatóságok, a menedékjogot és ezzel európai tartózkodási engedélyt nyerő emberek - mint eddig - azonnal továbbállnának Nyugat-Európa felé.

Magyarországot a migráció és a bevándorlás tehát nem, vagy csak alig érinti.

Hazugság továbbá Soros szerepének eltúlzása is: az amerikai-magyar-zsidó üzletember mindössze arra tett javaslatokat, hogy miképpen lehetne enyhíteni Európa (elsősorban Nyugat-Európa) munkaerő problémáin, a javaslatokban eltérő számok szerepelnek.

Szó sincs azonban arról, hogy a 87 éves Sorosnak elegendő hatalma vagy ereje lenne ahhoz, hogy az ötleteit a gyakorlatba is átültesse. Ráadásul Nyugat-Európa Sorostól függetlenül is 70 éve munkaerő-importtal oldja meg a munkaerőhiányt.

Szemben Orbánnal Európában nem álmodoznak embertenyésztésről.

Soros tehát nem jelent fenyegetést, nem tudna jelenteni, ha akarna se. Nincsenek ti. hadosztályai. Az alapítványa által az emberi jogok vagy a politikai pluralizmus érdekében civil szervezeteket csak egy alternatív valóságban lehet valódi politikai erőnek tekinteni.

De ott nagyon. Ide kapcsolódik Orbán legelképesztőbb hazugsága. Mostantól nyíltan hangoztatják, ami eddig csak a kormánypropaganda agymosásával tudatlanságban tartott választóik fejében mosódott össze.

A magyar miniszterelnök(!) azt hazudja, hogy Soros Magyarországra(!) akar milliószámra(!) migránsokat telepíteni.

Ami olyan abszurd, hogy külön cáfolni sem érdemes.

Orbán folytatja papírháborúját a képzelt ellenséggel szemben, a plakátkampány tehát nem áll le. Érdemi válasza nincs a Mazsihisz elnökének gyenge kritikájára sem, ami csak azt állítja, hogy alkalmas antiszemita indulatok keltésére, nem pedig azt, hogy kifejezetten ez volt a célja.

Orbán a kampányával felbuzgatott antiszemitizmusról nem látszik tudomást venni, mert szerinte

a magyar kormány védelmére a Magyarországon élő zsidó közösség is minden esetben számíthat.

Nem teszi hozzá, hogy olyannyira, hogy egyik tagjukkal tele is plakátolták az országot.

Orbán meg sem próbálja cáfolni, hogy kampánya alkalmas volna "antiszemita indulatok keltésére", úgy látszik, ezt ténynek tekinti maga is, de ahhoz már nagyfokú cinizmus kell, hogy ezek után a zsidó közösség támogatását várja el.

A civilizációs és vallási különbségek okán az illegális migrációval az intolerancia kultúráját és a növekvő antiszemitizmust importálják Európába. Az illegális migráció ellen folytatott küzdelmünkért sem köszönetet, sem elismerést nem várok, de az Önök közösségétől egy kis segítség azért jól jönne.

Ez már egészen olyan, mint a nácik 1938-as állítása, hogy ti. ők védték volna meg a német zsidókat a Kristályéjszaka után. 

Viszont az is igaz, hogy Orbán jól kikupálta a művelt közönséget, megtanította nekik, hogy azt figyeljék, amit tesz, és ne azt, amit mond.

Hogy ti. zsidók megvédéséről beszél, miközben kódolt hecckampányt folytat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9612648783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boka1 2017.07.09. 15:34:55

Azért Csanád óta még a sárga busszal közlekedők is sejtik, hogy a pártok nem alulról szerveződnek. Kvázi, akik szervezik, azok csak le akarják kötni a különböző néprétegeket. Nyílván a sorosozó plakát is ilyen célt szolgál. Ez a belvárosi elit szórakozása.

morpho 2017.07.09. 15:53:43

@Brumm Brumi: Sokan beszopják a kamupropagandát.

Simicska tokkal Vonával megvette a jobbikot 2017.07.09. 15:57:55

@Bikkfanfutyulo: "Ööö.. Biztos csak én értettem félre valamit, de mintha nem 1290 migráns automatikus betelepítéséről,"

Hat valamit kurvara felreertettel, mert Soros Gyorgy tobb beszedeben is, evi egy millio arabrol beszelt. Evente 1 millio arabot akar magyarorszagra telepiteni.
Es a magyar baloldal 2015-ben erre alapozta az egesz valasztasi tervet. Remeltek hogy 3 ev alatt, a 2018-as valasztasokig bejon ide 3 millio arab, es veluk gyozni tudnak a 18 -as valasztasokon.
Csak hat pofara estek, mert az Orban keritest epitett, es igy nem jonnek a baloldali valasztok.

morpho 2017.07.09. 16:09:22

@Simicska tokkal Vonával megvette a jobbikot: Légyszives linkeld ide, amikor Soros arról beszél, hogy évente egymillió arabot akar Magyarországra telepíteni! Köszi.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.09. 16:17:32

@Simicska tokkal Vonával megvette a jobbikot: "Soros Gyorgy tobb beszedeben is, evi egy millio arabrol beszelt. Evente 1 millio arabot akar magyarorszagra telepiteni."

Valaki téged nagyon átbaszott. :))

Soros György, 88 éves, kissé excentrikus filantróp öregúr egyik cikkében évi egymillió bevándorló befogadását javasolta az 500 milliós, elöregedéssel küszködő Európai Uniónak, később másik cikkében évi háromszáz ezret. De mivel é nincsen döntéshozói helyzetben, ez csak egy vélemény maradt, nem kell tőle berezelned. Bájerzsóti is azt szerette volna, hogy szanaszét verjék a civilek pofáját és taknyukon, vérükön rángassák ki őket, de szerencsére ezt nem hajtotta végre a csúti geci erőszakszervezete.

morpho 2017.07.09. 16:30:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Én adok neki esélyt, hátha talál egy linket valami konteo oldalon :)

Simicska tokkal Vonával megvette a jobbikot 2017.07.09. 16:34:58

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: @morpho:

Nem kell a hulye duma, ezt nem tudjatok kimagyarazni, letagadni.
Elo egyenesbe hallotam, az egyik Europa parlamenti beszedeben. Orban Viktor maffia allamarol beszelt, amit csak evi 1 millio arab bevandorloval lehet felszamolni.
Es szamtalanszor elhangzott, ha nincs penz a bevandorlokra, akkor vegyunk fel hitelt, tolle.

morpho 2017.07.09. 16:38:07

@Simicska tokkal Vonával megvette a jobbikot: Most hogy mondod, nekem is rémlik valami. Ez akkor volt, amikor az EU a szent koronát ajánlotta neki, ha leszámol Orbánnal?

Consuela NO NO 2017.07.09. 16:38:10

@morpho: de érdekes, mikor maxi kérte, h linkelj a hazugságodra akkor elmenekültél, mint egy fasz, mostmeg ugyanezt csinálod. átvette a nicket a délutáni műszak?

n3spr3ss0 2017.07.09. 16:44:58

Ha a vezérnek bajsza lenne, kinézetre is Hitler kettő lehetne.

Bikkfanfutyulo 2017.07.09. 16:49:48

@Consuela NO NO: Ekkora baromságot csak hiteles forrásból lehet elfogadni. Különben nem több, mint a Piroska és a farkas.

nemecsekerno_007 2017.07.09. 16:53:45

@magyarparaszt: "Ennyi hulladékot egy rakáson! Kik is acsarognak a demokráciára és a liberalizmusra?...."

Mindenki lumpenprolinak születik, csak utána lesz belőle művelt értelmiségi, csak az nem mindegy hol. Az a baj, hogy nem egyenlő eséllyel indulunk és ha többen vannak akik nem tudnak egyről a kettőre jutni akkor az ő akaratuk dönt. Ilyen a demokrácia.

Attól egyébként, hogy Budapesten meg Nyugat-Magyarországon megvalósult az európai álom, nem biztos, hogy az ország többi részén is. Le lehet őket lumpenprolizni, de akkor is ugyanúgy 1 szavazatuk van mint neked. Ez szintén a demokrácia.

A területi egyenlőtlenségek kiigazítására egész jó példa lehet Svájc.
- Minden évben húznak egy számtani közepet a kantonok adóbevételeiből
- A középérték feletti kantonok, odaadják az az alatti kantonoknak a pluszt.

Képzelem milyen cirkusz lenne itt ebből, persze a népszavazósdit szívesen átvennék. Csak ez nem úgy működik, hogy néhányan kimazsolázzák a jó dolgokat, a szart meg hagyják a "lumpen-prolikra"

nemecsekerno_007 2017.07.09. 16:55:17

@n3spr3ss0: Meg ha Julcsa néninek pöcse lenne, akkor ő lenne a Jancsi bácsi...

Mr. Cobb 2017.07.09. 17:03:44

Az olasz kormány lezárhatja a dél-Olasz kikötőket az NGO-k hajói elől.
Akkor most mi van? Azt hittem, egyedül Orbán a náci...

morpho 2017.07.09. 17:05:56

@Consuela NO NO: Birka hazudozása nem összevethető azzal, hogy a miniszterelnök közpénzből hazug gyűlöletkampányt folytat hatalommegtartási célzattal. Szerinted igen?

dare 2017.07.09. 17:08:40

Vannak csúsztatások a cikkben, és most el is vonatkoztatnék ezektől, mivel nem érdekel Soros, meg ez az egész vita, ami abban tornyosul ki milyen ember ő, miket tett, vagy miket nem tett.
Ez jelen esetben nem lényeg.
Ha így közelítünk a témához, akkor nem is fogunk lényegi dolgokról beszélni, ami jelen esetben a manipulálás.
Ne a személlyel foglalkozzunk, hanem a történésekkel, azzal a ténnyel, ahogy a kormány kommunikál a magyar társadalommal, ami az én szememben nagyon visszatetsző, és szabályosan rosszul vagyok tőle.
Megint vannak olyanok, akik azt írják, hogy kampányidőszak van (WTF?), és ilyenkor mindent lehet a győzelem érdekében, csak ez a ne hagyjuk, nem hagyjuk propaganda ráérne akkor is, amikor már tényleg ott tartunk.
"Csak a Fidesz", mert csak ő tudja eredményesen felvenni a harcot az elnyomással, a partszélre sodródás elkerülésével, a jövőképünk igazolásával, és a nekünk tetsző hagyományok fennmaradásával.
Most komolyan, nem lehet elfogadni semmilyen körülmények között, ha egy párt így akar választást nyerni.
Így nem lehet, nem szabad, ez nem lehet követendő példa senkinek a számára, és nem is szabad hagyni, hogy ez a fajta kommunikáció gyökeret verjen itt, hanem amilyen gyorsan csak lehet, ki kell gyomlálni és az írmagvát sem szabad neki hagyni.
Bele kellene vernünk ezeknek a nagytudásúaknak a fejébe, hogy velünk így ti nem beszélhettek.
Nem védeni kell a pártok ilyenfajta sekélyes kommunikációját, hanem elejét venni mihamarabb, és ráébreszteni őket a normális kommunikációra, nem azzal takarózni, hogy máshol is ez megy,mert nem érdekel, itt ne legyen és kész.
Össze-vissza hazudozik mindenki, nincs kivétel szerencsére, ez minden oldalra igaz, és ami igazságtartalom feltűnik néha, az pillanatok alatt el is tűnik a többi hazugság között.
De még ez se érdekel, hazudozzanak, a francot érdekli, majd kiválogatjuk mi igaz, és mi nem ezek közül.
Viszont találjuk már meg azt a csatornát, ami a hatékony kommunikációt segíti elő a feladó és a vevő között,és ne olyan csatornán keresztül lehetőleg, ami kiveri a biztosítékot a befogadónál.
Ez ellen tenni kell, és nem szabad hagyni a továbbiakban.
Nekünk is érdekünk fellépni az ellen, mivel akarnak etetni minket, mert így egy gyomorrontást talán el tudunk kerülni a jövőben.
Akik ennek a kommunikációnak a lelkes hívei, mert a győzelem érdekében mindent lehet, azoknak itt egy példa a szubliminális üzetek hatásáról, amivel egy mentalista behúzta a csőbe a közismerten szkeptikus gondolkodásáról ismert Vágó Istvánt.
Mit okozhat ez olyanoknál, akik kevésbé szkeptikusak?
youtu.be/5mqhbu8MsKk

Ezért nem szabad ezt hagyni, tisztán is lehet nyerni, sőt, igazából csak így lenne szabad.
De ha mi engedjük, hogy megtehessék velünk, akkor köszönik szépen, élni is fognak a lehetőséggel.
Hajrá kétfarkúak, vegyük fel a harcot ez ellen, csatlakozok minden akcióhoz, ami mérsékli ezt a tébolyt.

morpho 2017.07.09. 17:10:37

@Mr. Cobb: Olvasd tovább a hírt! Azért zárják le a túlterhelt dél-olasz kikötőket, hogy a hajók az észak-olasz kikötőkbe menjenek. Gyanítom a mondat második fele csak figyelmetlenségből maradt le...

morpho 2017.07.09. 17:18:39

@dare: Idealista vagy! Egyébként igazad van.

Consuela NO NO 2017.07.09. 17:20:17

@Bikkfanfutyulo: maximálisan egyetértek veled. csak ne olyan kérje számon, aki ugyanemiatt viszont egy másik témában elmenekült a vita elől

dare 2017.07.09. 17:23:25

@morpho: Reménytelenül: :D
De addig jó, egy év múlva már nem biztos.

Consuela NO NO 2017.07.09. 17:24:22

@morpho: jajaj add át a nicked, a prájd utáni buzulásban hamar lealáztad most magad. hátha a kövi tökfej rafkósabb lesz

"A római kormány úgy gondolja, hogy ezzel el tudja bátortalanítani az NGO-kat, hiszen ha Szicília helyett Triesztig kell hajózniuk, az további több száz kilométeres tengeri utat jelent számukra."

"Az olaszországi tartományi elnökök és polgármesterek már jelezték a kormánynak, hogy nem kívánnak több menedékkérőt befogadni."

"A FI szerint az olaszok "nem bírják tovább elviselni az ellenőrzés nélküli migrációs helyzetet", ami az országban a kormány miatt kialakult."

"Egy felmérés szerint az olaszok 67 százaléka nem akarja, hogy további migránsok érkezzenek Olaszországba, 61 százalék pedig lezárná a kikötőket a migránsokat szállító hajók előtt."

(tudom tudom, linket fogsz kérni hülyeúr)

TÖKFEJ

Sir Galahad 2017.07.09. 17:30:04

@morpho: Miért volna értelmetlen a kerítés? Magyarország polgárait megvédi a migránshordák átvonulásától. Az egy másik kérdés, hogy ha egy összefüggő európai határvédelmi rendszer része volna, akkor nem csak Magyarország, hanem a többi európai ország számára is hasznos lenne, de egyelőre erre még várni kell. Bár ahogy a híreket figyelem, lehet, hogy nem sokáig.

Mr. Cobb 2017.07.09. 17:31:35

@Consuela NO NO: Köszönöm, pont ezt akartam. Nem én vagyok, aki nem olvasta tovább a cikket :)

Bikkfanfutyulo 2017.07.09. 17:31:47

@dare: Nagyrészt egyetértek. Csakhogy elég gyenge dolog lenne a kommunikáció védelmében tüntetni, nem gondolod? hiába próbál az egyszerű ember normálisan fogalmazni, ha rendszeresen bunkó stílus jön vissza.
Továbbá egy szint alatt az érvek nem sokat használnak, hiszen profi hazudozók semmi perc alatt verik szét álérvekkel az igazadat, és a nagy többség számára marad a kormányzati mantra "sikere", azt látatlanban elhiszik, mert sokat hallják.
Székestül estem hanyatt, amikor először hallottam az orbáncsürhe parlamenti stílusát, nem azért, mert akkora tisztelet és megbecsülés volt benne a többiek iránt, hanem mert számomra olyan volt, mint egy sötét bunkó viselkedése mondjuk az Operában.
A kommunikáció förtelmes, de ez csak egy a sok közül, ami tűrhetetlen, hozzá az arrogancia, a felőbbrendűség képünkbe tolása, és amit ezzel takargatnak: a gátlástalan rombolás, amihez csak hozzáérnek.
Erre már nem lehet diplomatikus stílusban reagálni. és itt bezárul a kör.

morpho 2017.07.09. 17:33:58

Te buta narancskullancs! Alig egy hónapja regeltél be és rámkiabálod, hogy cserégetem a nicknevem :))) Van az a pénz mi? Engem akarsz te kioktatni? Miért jó az neked, hogy Orbán hazug propagandát folytat? Te ragaszgatod a plakátokat, birkahaverod meg felnyalja rá a csirízt? :)) Mit terelsz it sz olaszokkal, meg ezzel az ócska hol a link dumával. Jól ismerem a barom bírkát. Semmilyen linket nem fogadna el, vagy eltünne. Kár izmozni. Összehasonlítani ezt Orbán milliós betelepítési hantájával csak szerinted releváns.

morpho 2017.07.09. 17:39:53

@Sir Galahad: Magad linkelted ide, hogy nem állítja meg a menekülteket, Magyarországon max átmennek, de erre a szar helyre nem jön senki, sőt a magyarok is elmennek. Mi a fasznak egy megkerülhető kerítés? Benne vagy Mészáros kerítésgyárában beszállítóként?

Mr. Cobb 2017.07.09. 17:40:09

@morpho: Az olaszokat én hoztam fel, úgyhogy nyugodtan lehet szidni ;)

Consuela NO NO 2017.07.09. 17:41:25

@morpho: lol, figyi, az egybites libsi pajtijaidat átvered, engem nem. ismét beégtél Szakértő úr :)) (viszont mivel semmi erőt nem fejtettél ki, megszántalak és meguntalak. ma többet nem kapsz, holnap folytatjuk. add át a kövi tökfejnek, h mi volt ma, vagy legalább olvasson vissza. a múltkor nagyon kínosan vette ki magát amikor nem tudta a nickhasználó, h mi volt előző nap)

@Mr. Cobb: morpho egy végtelenül egyszerű lamantin, megadott szavakkal dolgozik. viszont jó pénzt kaphat, egész nap veri a billentyűzetet (ezért is, meg pár beégése miatt is 1000%, h többen használják a nickjét)

Consuela NO NO 2017.07.09. 17:42:09

@morpho: tudom Nyuszkó, puszizlak, most tényleg lépnem kell

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.09. 17:46:32

@Simicska tokkal Vonával megvette a jobbikot: "Elo egyenesbe hallotam, az egyik Europa parlamenti beszedeben. Orban Viktor maffia allamarol beszelt, amit csak evi 1 millio arab bevandorloval lehet felszamolni."

Mondom, hogy téged kurvára átvert a habonymédia. :))

medium.com/open-society-foundations/the-european-union-needs-a-radical-reinvention-4fb6f4be77fb

A faszba, Kubatov már csak ilyen retardáltakat tud bevetni?

dare 2017.07.09. 17:47:32

@Bikkfanfutyulo: Muszáj valamit tenni, mert ez tényleg egy nagyon forró ősz lesz így, és hol van még a tavasz.
Én konkrétan a kormány kommunikációját semmire se tartom( a baloldalét se), nem azzal kellene kérkedniük milyen büszke és erős nemzet vagyunk, és mi megállítunk mindent és mindenkit, hanem azokkal az eredményekkel, amit eddig elértek.
Uszításra uszítás lesz a válasz, már nem azt kell figyelni ki kezdte, inkább arra kéne törekedni, hogy lehet befejezni.
Ha ők nem akarják, akkor nekünk kell tenni róla, pl úgy, hogy nem fogunk olyanra szavazni, aki csak ezt a nyelvet ismeri.
Abból tanulnának, de ez jelen esetben tényleg egy hiú ábránd, tenni kell azért, hogy elgondolkozzanak és megijedjenek kicsit, mi van akkor ha...

kalbász 2017.07.09. 17:51:39

A te cinizmusod vajon milyen amikor ilyen ostoba, hangulatkeltő faszságot írsz?

Monnd már, te mi vagy? Hülye, vagy pontosan annaka legrosszabb fajtája, amiket próbálsz kritizálni?

Na melyik?

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.07.09. 18:25:46

@Könyveslány: "Szeretnék valami másra szavazni, mint a tolvaj, arrogáns Fidesz, de nincs más. És ezért ti is felelősek vagytok. "

Rengeteg választás van, de miattad marad a tolvaj banda. Ha nevesincs fél százalékos pártra szavazol, már többet tettél az országért mint most hogy tolod a tolvajok szekerét.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.07.09. 18:29:54

@MaxVal BircaMan HJCD: ""Menekülnek" a magas német segélyekhez. "

Hát akkor még sem ide akarnak jönni????? Há' akkó minek az a sok plakát???

A magyar migránsokról mi a véleményed? Mert ez itt állítólag a legjobb hely a földön, minek mennek el annyian? Csak nem a segélyért?

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.07.09. 18:31:55

@Simicska tokkal Vonával megvette a jobbikot: Gondolom ez a beszéd elérhető a neten, mert így a yeti is létezik.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.07.09. 18:33:55

@Simicska tokkal Vonával megvette a jobbikot: " Evente 1 millio arabot akar magyarorszagra telepiteni."
Orvosnál jártál már? Súlyosnak tűnik. Nézzél inkább kacsameséket, kevésbé megterhelő.

Bikkfanfutyulo 2017.07.09. 18:40:55

@dare: A kormány propagandája naponta hozza a sikerjelentéseket, és ezek alapján sok szavazó elhiszi, hogy neki is jobb lett. A kudarcokról, átverésekről, a lopásokról nem tudósítanak.
Ezek után abban reménykedsz, hogy a kommunikációjuk miatt bárki is felháborodik, és ellenük szavaz? Akkor tényleg nagyon naiv vagy.
Lassan már külföldön is jobb elhallgatni, hogy magyar vagy, mert vagy utálnak, vagy sajnálkoznak - de a pénz ott is sok mindent megold. Én mindenesetre jobban szerettem, amíg magam miatt voltak kedvesek velem. :-)

morpho 2017.07.09. 18:43:06

@Consuela NO NO: Azért arra vigyázz, hogy le ne verd a poharat, miközben szopogatod a gumit!

morpho 2017.07.09. 18:44:56

@Mr. Cobb: Veled már megbeszéltük nem? Legközelebb az egész mondatot idézd, ne cssk a felét! Más gond nincs.

dare 2017.07.09. 18:49:10

@Bikkfanfutyulo: Ahogy mondtam, nem érdekel ki kit hazudik, az uszítást nem szeretem.
Az ilyen irányú kommunikációjuk miatt nem csak reménykedem, de biztos is vagyok benne, hogy többet ártanak vele maguknak, mint használnak.
Naív vagyok?
Majd kiderül.

morpho 2017.07.09. 18:50:07

@dare: Idealista!
@kalbász: Anakka amiket! Jól beszélsz!
@Orbán Hazaáruló Viktor: Linket ne kérj, most oktatott ki nagyformátumú narancskullancs, hogy linket kérni csak nekik szabad...

dare 2017.07.09. 18:52:01

@morpho: Nyugodj már meg, vagy belém szeretnél kötni?

élveteg 2017.07.09. 18:52:50

"Hazugság továbbá Soros szerepének eltúlzása is: az amerikai-magyar-zsidó üzletember mindössze arra tett javaslatokat, hogy miképpen lehetne enyhíteni Európa (elsősorban Nyugat-Európa) munkaerő problémáin, a javaslatokban eltérő számok szerepelnek."

Milyen munkaerő problémáról hadovál ez a vénember ?

"A munkaügyi központokból származó összesített adatok szerint a munkanélküliek száma az év első hónapjának végén 3,7 millió volt."

www.vg.hu/kozelet/tarsadalom/nott-a-spanyol-munkanelkuliseg-482183/

"Az eurózóna harmadik legnagyobb gazdaságának számító Olaszországban viszont 0,1 százalékkal 13,4 százalékra nőtt a munkanélküliek aránya novemberben, ez a legmagasabb ráta az adatgyűjtés 1977. évi kezdete óta. A 15-24 éves korosztályban 43,9 százalék a regisztrált állástalanok aránya, ami ugyancsak 37 éves csúcsot jelent."

www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/munkanelkuliseg-az-olasz-rata-tobb-mint-duplaja-a-nemetnek-441716/

"A hivatalos összesítés szerint az állástalanok aránya 10 százalék volt október és december között, egy tized százalékponttal kevesebb, mint az előző negyedévben (10,1%)."

hu.euronews.com/2017/02/16/10-szazalekon-a-francia-munkanelkuliseg

Bikkfanfutyulo 2017.07.09. 19:13:04

@dare: Értem én, hogy kikre alapozod a véleményed, de sajnos kevesen látnak át a propaganda hazugságain, és még kevesebb ember képes vagy hajlandó elgondolkodni a miérteken. Orbánék eleve az egybites gondolkodásúakra építettek, rövid mondatokkal, szavakkal operálnak, és vezetik meg a képzetlenebbeket. 2014-ben annyi volt a választási programjuk, hogy "FOLYTATJUK". Ebből ki-ki arra gondol amire akar, ha nem tudja, hogy ez a lopás és birodalom-építés folytatását jelentette. Megszavazták annyian, amennyi szükséges volt a hatalom megtartásához.
Most többen zúgolódnak, most kell már némi fenyegetés is, hogy kijöjjön nekik a matek. Aztán ha kevés lesz, majd be is váltják. Nem a kommunikáción fog múlni a választás.

morpho 2017.07.09. 19:18:39

@dare: Én? Dehogy. Tök nyugodt vagyok. Nyaralás, napsütés relax. Én irígyellek téged azért, hogy még hiszel a tisztességes politikai kommunikációban. Magyarországon én erre semmi esélyt nem látok, bármennyire is szeretnénk sokan. Ez a rögvalóság. Ezért mondom, hogy idealista vagy, ami tök jó, de a megoldáshoz kevés. Persze legalább az irányvonalakat felvázoltad. Mások idáig sem jutnak. Beleértve magamat is.

morpho 2017.07.09. 19:21:11

@élveteg: Aha! Szóval ezért írják ki Taktaharkányban, hogy nehogy Soros nevessen a végén?

putris72 2017.07.09. 19:57:23

@morpho: Ha nem is Magyarországra de európába igen!
www.youtube.com/watch?v=XPVJXe_olGI privatbankar.hu/makro/lehet-szornyulkodni-soros-egymillio-menekult-befogadasat-akarja-evente-285977 Es mit gondolsz a sok tudatlan semmire kelő léhűtővel mit szeretne a nyugat?Az vágod,hogy csak tavaly 200000 migránst szeretek volna vissza kuldeni ide mert szerintük itt léptek be az unióba!Bocs de a nyugat szerint mi lennék a migráns lerakat!A keleti országokba küldenek a mihaszna tömeget,hogy majd mi jól eltartjuk őket!Az unióba is elég magas a munkanélküliség a fiatalok körébe!Ezzel kellene foglalkozniuk!Jövőkepet nekik,és nem lenne probléma az öregedéssel sem!Amúgy meg a legüldözöttebb emberek a közel keleten a keresztények,és képzeld több millióan vannak!Tudod ők közelebb állnak kulturálisan hozzánk!Az unió őket mégis simán leszarja!Söt egy uniós miniszterelnöknő azt mondta,hogy ha félnek a muszlimoktól akkor vegyék föl a muszlim vallást!

morpho 2017.07.09. 20:18:14

@putris72: Orbán azt mondta: "Magyarországra és az Európai Unióba milliószámra telepítsen migránsokat, az a mi közös jövőnket éli fel. Soros György milliárdos spekuláns számtalanszor nyilvánvalóvá tette, hogy ő pontosan ezt akarja"

Kérek linket. Az echo tv felvételén ilyen nincs! Egyébként ki a faszt érdekel, hogy Soros mit javasol? Le kell szarni oszt jónapot. A francia elnököt le tudja szarni Orbán, de Soros nevetését közpénzből plakátolni kell??? A magyar társadalom nem is tudna erről az emberről, ha nem tolnák ezerrel a kamukampányt!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.09. 20:26:11

@Orbán Hazaáruló Viktor:

Mert ha bejönnek, az veszélyes.

A magyarok nem segélyért mennek el, hanem dolgozni.

legális 2017.07.09. 20:27:34

@putris72: Bizony.
Meg még ez a fránya elosztás is arról szólna, hogy aki nekik nem kell a válogatásnál, azt hozzánk küldjék.
De az igazi gond sokkal nagyobb a regisztrált, önmagukat menekültnek tartók elosztásánál. A nem regisztrált, vagy kamuzó tömegek a még nagyobb probléma. Akiket PC nem tudnak kitenni Európából a brüsszeliták és merkelhívők sem. Van aki elhiszi, hogy a január elsejés Ahmedeket majd nem akarják szétosztani a kvóta szabályok rugalmas kiterjesztésével?
Amúgy nem emlékszem arra, hogy Orbán zsidózta volna Sorost. A címben sugaltt megállapítást sem mondta Orbán. Sőt az a mondat "hogy Magyarországra és az Európai Unióba milliószámra telepítsen migránsokat" nekme azt mondja hogy milliószám Európába, így Magyarországra is, nem azt, hogy Magyarországra milliókat, de lehet, csak én vagyok megengedő a Miniszterelnök fogalmazásával.

Bikkfanfutyulo 2017.07.09. 20:32:00

@morpho: Működik a komplexus - tudja Orbán, hogymindeki számára világos: - Soros szabadította ránk GOV-t, és így igyekszik mosakodni, hogy dehát ö nemis...

morpho 2017.07.09. 20:34:07

@legális: Jópofák ezek a konteók. A "tényeket" te gyártod, aztán teríted. Ki fognak röhögni. Csak szólok. Orbán nem zsidózott, csak kiragasztotta ezeket a plakátokat... Bőven elég.

Sir Galahad 2017.07.09. 20:40:54

@morpho: A kikerülhető kerítés épp azért van, hogy a horda kerülje ki Magyarországot. És ezt a feladatot teljesíti is.

legális 2017.07.09. 20:41:05

@morpho: ne csúsztass. A cikk arról szól, hogy Orbán zsidózott - ami nem igaz.
Ezzel szemben igaz az, amit írtál, kiragasztatott egy csomó plakátot - ami viszont nem zsidózik. Ezekről a plakátokról csak a B1 megpróbál kb. napi 5 posztot megjelentetni. Ez megérthető, ha nem teszik, de szó nincs zsidózásról.

morpho 2017.07.09. 20:42:27

@Sir Galahad: Orbán azt mondta Európát védi...

morpho 2017.07.09. 20:46:20

@legális: Nem csúsztatok én! Ha kiragasztasz egy plakátot, amin két meleg pasi enyeleg, akkor a magyarok elkezdenek buzizni. Ez működik a zsidókkal is. A magyarok alapvetően tömegével antiszemiták, homofóbok, cigány és idegengyűlölők. Erre gyúrt rá Orbán. Ha ezt nem látod, akkor hülye vagy.

dare 2017.07.09. 20:47:38

@Bikkfanfutyulo: Azt azért én se állítom, hogy mindez csak a kommunikáción múlik, de nem is nevezném elhanyagolható szempontnak.
Ha ilyet látok, akkor mindig túlárad bennem az optimizmus, pedig én is a pesszimisták táborát erõsítem rendszerint.
Holnapra elmúlik.
@morpho: A megoldást én se látom, hacsak abban nem, hogy minél több embernek kell felnyitni a szemét a választásig.
Szinte lehetetlen.
Tudom, a józanabb hangok kuka manapság, de ma jó napom van, és elkezdtem hinni benne.
Tétlenkedni nem akarok, ha meglátok egy uszító plakátot leszedem.
A nagyokat azért nem, elég lenne. :D

Bikkfanfutyulo 2017.07.09. 20:49:38

@legális: "kiragasztatott egy csomó plakátot - ami viszont nem zsidózik"
Hanem?
444.hu/2017/05/25/az-allami-hirugynokseg-nem-hozta-le-a-zsido-hitkozseg-kozlemenyet-mert-az-allami-tevet-kritizaltak
A Mazsihisz + az izraeli nagykövet is tiltakozott miatta.

legális 2017.07.09. 21:05:03

@Bikkfanfutyulo: sem a Soros zsidóságáról (ami ugye származásra igaz, mentalitásra nem annyira, ld. deportálások korszaka), sem általánosságban a zsidókról nem beszél. Rossz az aki rosszra gondol.
Az állami hírügynökség vezetőjét nem Orbánnak hívják.
Tiltakozni szabad, mindkét szervezetnek. Kipróbálhatnád, mennyire lenne sikeres a nagykövetség tiltakozása Izraelben, vagy az USA-ban, olyan dolog miatt, ami minket sért. Szerinted miért olvasói levélben, vagy nyilt levélben szoktak megjelenni a magyar álláspontok?

Bikkfanfutyulo 2017.07.09. 21:08:42

@dare: Akkor legyen szép napod, és higgyük azt, hogy ezzel is felnyitottuk néhány ember szemét/fülét. :-)

Bikkfanfutyulo 2017.07.09. 21:12:10

@legális: Az állami média parancsra működik, ennyit biztos te is elfogadsz. Ha nem lenne irányelv a zsidózás, szerinted mernének zsidózni?
Azt pedig tudjuk, hogy minden csakis egy személytől indulhat ki.
Akarsz találgatni? :-)

morpho 2017.07.09. 21:13:58

@legális: "Az állami hírügynökség vezetőjét nem Orbánnak hívják" Dehogynem.

legális 2017.07.09. 21:15:14

@Bikkfanfutyulo: kérem, mutass példát az Orbán-féle zsidózásra. Ha az valamiért nem sikerülne, az állami média zsidózását is elfogadom Tőled.
De az utóbbi már csak a Te témádra megoldás, a cikk alapvetését nem igazolod vele.

dare 2017.07.09. 21:16:04

@Bikkfanfutyulo: Itt ugyan nem, máshol kell. :D
Neked is szép estét.

legális 2017.07.09. 21:16:10

@morpho: bocs, de a Te megérzéseidet nem tudom tényként elfogadni.

Sir Galahad 2017.07.09. 21:27:26

@morpho: Annyiban tényleg, hogy ha nem lenne ilyen balfék a nyugati politikai elit, része tudna lenni egy közös európai határvédelmi rendszernek.

morpho 2017.07.09. 21:32:48

@legális: Hogy Orbán a vrzető? Miért nem ő az? Nem ő nevez ki/vált le mindenkit? A szóhasználatából nem ez derül ki? "Emelek nyugdíjat, hozok törvényt, vásároltam Mol pakettet" Tehát ha ő foglalkozik személyesen a nyugdíjintézettel, a törvényhozással és a gazdasági minisztériummal, akkor sz MTI nem hozzá tartozik? Te mit tudsz erről?

Bikkfanfutyulo 2017.07.09. 21:35:46

@legális: Orbán mondta, hogy nem azt kell figyelni, amit mond, hanem amit tesz.
Ezt így elfogadod? - Mehetünk tovább. Miért kell neki mindenképp Sorost emlegetnie?
Mert már nem számíthat tőle több pénzre, és a volt kitartója még ki is ismerte. Nem fog nyiltan zsidózni, de hogy "ne ő nevessen a végén" szerinted mi?

morpho 2017.07.09. 21:36:02

@Sir Galahad: Te miből gondolod, hogy szükség van egy ilyen rendszerre? Orbán mondta? Mer úgy persze hogyne!

putris72 2017.07.09. 22:03:07

@morpho: Az Orbán sem mondott semmi olyant amit a poszt írója állít,te mégis el hiszed!Nem túl erős az angolom,de meg értettem,hogy mint mondott Soros!Es nem először!A válaszod elég zagyvára sikeredett!

morpho 2017.07.09. 22:19:17

@putris72: Oszt melyik részét nem értetted? Hagy segítsek!

legális 2017.07.09. 23:19:27

@morpho: ne terelj már megint. Ott tartottunk, hogy Orbán nem zsidózik. Meg nem Orbán az MTI feje. Kértem, mutass Orbán-zsidózást.
Erre te azt állítod, hogy mindent személyesen Orbán irányít. Szerintem is tehetséges politikus, de nem ennyire.
Ha nem hiszed el, hogy ő vette vissza a MOL-pakettet, meg emeli a nyugdíjat, az MTI-t miért hiszed el? Hiszen eddig végig azt bizonygattátok, hogy nem is igaz, amit mond.

legális 2017.07.09. 23:27:14

@Bikkfanfutyulo: több féle nemzethez, valláshoz tartozót, sőt még ateistát láttam már nevetni. A végén nevetéssel magával nem hiszem, hogy bárkit vallásában, nemzeti öntudatában meg lehet sérteni. Mint ahogy soros esetében sem a zsidóságával volt/van probléma. Ráadásul amivel Orbánnak problémája van, az több kisebb DK-Európai államnak is gáz.
Ettől te még gondolhatod, hogy szerinted esetleg azt gondolta az Orbán. Esetleg azt is gondolhatod, hogy buzizott, vagy parasztozott, de egyik sem igaz. Még ha a buzilobbi, vagy a forradalmi munkás-paraszt kormány maradéka tiltakozik akkor sem.

legális 2017.07.09. 23:57:40

kedves Orbánantiszemitahazaárulótolvajpatásördög hívők.
Örömmel értesítelek benneteket, hogy az abszolút független és elfogulatlan index újabb antiszemitás posztot talált érdemesnek a köz felé terjeszteni, most a Vincent blogistállóból.
Lehet átfáradni, ezt nem sokára hátrébb tolják. Annak meg ugyanúgy félremagyarázás az alaptézise, tehát nektek pont jó lesz.

1234567890987654321 (törölt) 2017.07.10. 01:53:57

A t. baloldalinak csúfolt vörösmaffia meg a mindent belemagyarázni képes szubjektív igazsága. Nem mintha a másik, narancsszínben pompázó oldal különb és becsületesebb lenne. Igazából kurva jól kiegészíti egymást a két oldal, egymásnak vannak teremtve, mint a zsidók, meg az arabok, a világ végéig ölik egymást, kár, hogy mi meg itt vagyunk a tűzvonalban. A zsidózást, mint fegyvert ráragasztani másra, ez aztán a tiszta, becsületes politizálás csúcsa. :) És ti akarjátok átvenni a felcsúti suttyó helyét? Hát, suttyónak már suttyók vagytok ti is, az szent igaz! Ti is húzzatok orbánnal karöltve a b. k. a. p-ba. Mind a bal, mind a jobboldal összes vezetőjét és az összes fizetett blogtrollt húskampóra kell akasztani és láncfűrésszel kibelezni. Igen, rátok gondoltam.
De a nyugati szintű segélyre vágyó erőszakos, hódító vallású, ateistákat, keresztényeket, zsidókat mélyen megvető és alantasnak tartó, homokosokat és nőket előszeretettel gyilkolászó faszkalapokat odakünt kell tartani, különben hosszú távon megdöglünk. Volt már arra példa, mikor sok muszlim volt itt, meg is pusztult az ország népének fele. Na most akkor inkább pusztuljanak a muszlimok, lehetőleg valahol máshol. Oszt ennyi. Ezt diktálja a történelmi tapasztalat, meg a racionalizmus. Európa ezt nem annyira élte át, mi viszont igen. És nem kérünk belőlük még egyszer. Ezt persze nem minden liberálsajnálkozó gyomra veszi be, de hát lehet menni közéjük segíteni, majd megtapasztalni, milyen az, amikor a náluk segítő fehér nőket megölik, elrabolják, vagy csak megerőszakolják. Mivel minden nem muszlim alantasabb náluk, szerintük. Foglalkozzon hát akkor velük a hóhér.
Amúgy mily érdekes, már az olaszok is nácisodnak. Nem köll nekik több szegény menekült, vigyék máshova a mentőhajók őket. Ejnye. Ezt mivel magyarázzák majd a mélyliberálisok?? Annak is biztos mi leszünk az okai, meg a kerítés, ami szerintük semmit sem ér, hát hozzánk nem jönnek, aki hülye, az meg dögöljen bele az áradatukba. Röhögnöm kell rajtatok, kurva kevés ember veszi be ezt az emberiességi mélyliberális dumát, senki nem akar barbár hordáktól veszélyeztetve élni, de értem én, megfizetnek, hát akkor pötyögjetek, ha már a falevélszedésen kívül csak a politikai duma az összes szakértelmetek.

különvélemény2 2017.07.10. 06:44:54

On Netanyahu’s Orders: Israel's Foreign Ministry Retracts Criticism of anti-Semitism in Hungary and Strongly Attacks Soros

A day after Israel’s ambassador harshly called on the Hungarian PM to remove posters against the Jewish billionaire, the Foreign Ministry backtracks, says Soros constantly undermines Israel’s governments

www.haaretz.com/israel-news/.premium-1.800437

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2017.07.10. 07:06:28

Azért az Kiderült hogy egyes zsidó szervezeteknek tökmindegy mit csinal valaki...ha zsidó akkor vedelmet élvez. Mindenáron.
Köpni kell pfüjj

nu pagagyí 2017.07.10. 07:40:15

Abszurdisztánban a teljhatalommal rendelkező diktátor plakátkampányt folytat egy magánember ellen. Mit mondjak? Ez már a teljes elhülyülés jele. Remélem, időben megkapja diktátor elvtárs a szükséges kezeléseket.

Nyomortelepy 2017.07.10. 07:57:41

@FILTOL:
Heisleréket bárki meg tudja kenni, pláne egy olyan mint Soros. Jó pénzért ezek még a saját édes anyucikájukat is megizé...

Nyomortelepy 2017.07.10. 08:00:18

@nu pagagyí:
Egy magánember az EU vezetőinél kampányol az egész kontinenst megváltoztatni képes ügyben. Én inkább ezt nevezném abszurdnak

torró 2017.07.10. 08:08:18

@nu pagagyí:
Na te tüdő! Akkor olvasd el a mai index cikket!
index.hu/kulfold/2017/07/10/az_izraeli_miniszterelnok_visszavonatta_a_magyar_kormanyt_elitelo_nyilatkozatot/
Benjámin Netanjahu miniszterelnök utasítására az izraeli külügyminisztérium visszavonta a magyar kormányt elítélő nagyköveti nyilatkozatot, és az izraeli minisztérium éles szavakkal bírálta Soros Györgyöt, mert Izraelt rágalmazó szervezeteket pénzel - közölte a Háárec alapján az MTI.
Emanuel Nahson, az izraeli külügyminisztérium szóvivője vasárnap élesen bírálta Soros Györgyöt. Szerinte a budapesti nagykövet által kiadott közlemény "semmiképpen nem azt állította, hogy jogtalan a bírálat Soros György ellen, aki aláássa Izrael demokratikusan megválasztott kormányát a zsidó államot rágalmazó szervezetek támogatásával, és megpróbálja eltagadni Izraeltől az önvédelemhez való jogát"

gmihaly621 2017.07.10. 08:10:12

És az a megvan a mai (július 10.) hírek közül, hogy Netanjahu izraeli miniszterelnök vissza vonatta budapesti nagykövetének az Orbánt elítélő nyilatkozatát? Miért is?

torró 2017.07.10. 08:25:03

Munkaerő gondok megoldása az arabokkal? Azt mondták, ők nem dolgozni jöttek hanem vendégségbe. Merkel mama nem azt mondta, hogy dolgozniuk kell. Tartsd el őket! Havi 500euró + lakás 0 rezsivel.Kéritek őket?

John Doe3 2017.07.10. 09:12:53

@1234567890987654321: tegyük fel, hogy igazad van. Akkor arra a kérdésre válaszolj légy szíves, hogy az elérni kívánt nemes célt (ti. a muszlim hordák végleges távoltartását kis hazánktól) miért pont az ismert szövegű plakátok millióinak kiragasztásával lehet legjobban elérni. Ennél még egy arab nyelvű plakát is sokkal jobb lenne -- hurkával, kolbásszal --, hogy : Magyarországon tényleg kolbászból van a kerítés (is). A kolbász meg disznóból.

Consuela NO NO 2017.07.10. 09:17:43

Az Izraeli Külügyminisztérium vasárnap este kiadott közleménye értelmében Binjámin Netanjáhu miniszterelnök és külügyminiszter személyesen adott utasított arra, hogy az általa vezetett tárca többé ne bírálja Magyarországot a Soros György elleni plakátkampány állítólagos antiszemita felhangjai miatt.

megint beégtetek az okoskodással

morpho 2017.07.10. 11:03:05

@Consuela NO NO: Az megvan, hogy Finkelstein a Soros ellenes kártyát először Izraelben játszotta ki? Netanjahu sok szvazatot kaszált ezzel. Ezek után elég hülyén venné ki magát, ha egy másik országban kritizálná ugyanazt. Túl tisztességes volt a nagykövet. Az egész magyar kampány egy kipróbált hakni újragombolása. Az külön fasza, hogy Finkelstein zsidó létére ezzel keresi a pénzt (magyar közpénzt) és egy Habony nevű ibizai kokainistával tartják hatalmon a magyar jobboldalt. Kabaré!

Consuela NO NO 2017.07.10. 12:32:05

@morpho: tudtam én, h lesznek még antiszemiták és nácik a zsidók is a fejetekben. na mivan tökfej amúgy? átadták a tegnapi bérfelhasználók a beégést? olvass vissza, mennyire hülyét csinált a nickból az egyik kezdő kollégád

morpho 2017.07.10. 12:41:53

@Consuela NO NO: Te magadat ezzel meggyőzted?

Holo Qi (törölt) · http://elmenypark.net 2017.07.10. 12:56:22

Soros is és Orbán is pénzéhes gazemberek.

Nzoltan 2017.07.10. 17:05:40

@dare: sok múlik a kommunikáción, de orbán a többiekkel ellentétben egy jövōképet ad a választóinak. Lehet szeretni, utálni, de ez mindenképpen több, mint amit az ellenzék nyújt,, ahol valahogy visszatért a lélegeztetōgép a köznyelvbe.
Érdemes végignézni csak egy orbán beszédtr, aki a táborát lelkesíti, míg az ellenzék jóesetben a kormányra mutogat. Ha éppen tart egy kis pihenōt egymàs basztatása között.

morpho 2017.07.10. 17:22:06

@Nzoltan: Oszt melyik az a jövőkép?

1234567890987654321 (törölt) 2017.07.10. 22:21:31

@John Doe3: Erősíti a narancs táborban az összetartást. :) Plusz alkalmat ad a kedélyes torokharapdálásra a nemnarancsokkal, ami mindkét oldalon létszükséglet, utána úgyis együtt fagyiznak lásd pufajkás geci vs monnyon le geci közös büfétúráit... Amúgy belegondoltál már hány arab dialektusban kéne kiírni? Sőt már nem csak arabok, afrikaiak, minden rosszabb anyagi szinten élő helyről megindultak emberek a bolond fehérek pénzét lecsapolni, ha már annyira adakozóak... el se férne annyi nyelvű tábla, illetve a következő támadást a kirakott 123456789 tábla miatt kapnák... illetve az istenadta chemtrail hívő egységsugarú állampolgár konteózna, hogy ezzel behívják sutyiban a migriket... az meg külön blama lenne, ha kebab recept kerülne rájuk... szóval a tabloidok az össznépi vidám szórakoztatásért vannak mindenik politikai oldalon, míg a kerítés a szükséges rossz az országot letaposó pénzszagra rohamozók ellen, illetve hát egy részüket visszateleportálnák ide oszt csak a probléma lenne a türelmetlenkedőkkel, jobb ezt megúszni. Amúgy a politikus beirdalva finom avagy mócsingos?

1234567890987654321 (törölt) 2017.07.10. 22:34:53

@1234567890987654321: Btw. amíg el nem gyün az igazhívők ideje a rafináltabbak nyugisan ehetnek desznyót is, majd utána minket a kaporszakállúnak feláldozva mentesülnek ezen randkívül fontos parancsolatuk be nem tartásának issszonyú következményei (pokol és sütögetés, amivel minaretből kajabáló vadbarmok riogatnak uszítható egybiteseket) alól... avagy tán te még nem csekkoltad moha bátyó kiskönyvét? A kis lefejezgető, állandóan haragvó, napoleon komplexusos szakállas pedó elég sok jokert rakott bele a népek feletti világuralom elérése érdekében. Egy nép, mely ily adukkal csatába indítható, kerülendő az egészség megtartása érdekében.
süti beállítások módosítása