B1 blogcsalád



Égető és halaszthatatlan problémára talált Toroczkai ötletes megoldást

2017. január 26. - nickgrabowszki

Sehol egy kormányrendelet, egy Fidesz-KDNP által elfogadott törvény, így egy jobbikos polgármesternek kellett választ találni a sürgető kérdésre.tl.jpg

Teljes tévedésben élték az életüket eddig azok, akik gy gondolták, a jobbikos Toroczkai polgármester által vezetett ásotthalmi képviselőtestület már egyszer s mindenkorra lerendezte a faluban a migránskérdést azzal, hogy  tavaly ősszel betiltották a burka és a csador viselését, meg a mecsetépítést.

Mert a mecsetépítés tilalma például nem is került bele az önkormányzati rendeletbe!

Így aztán hiába vonta kétségbe a rendelet jogszerűségét a kormányhivatal és a ombudsman, hiába semmisíti meg esetleg az Alkotmánybíróság, a migrisimogató balliberálok nem tudják megakadályozni, hogy Ásotthalom betiltsa az idegen vallási épületek létesülését a településen.

Mert azt majd a februári ülésén határozzák el, amikor a képviselőtestület módosítja majd helyi építi szabályzatot - írja a Magyar Nemzet, illetve nyilatkozza nekik Toroczkai polgármester.

Nem nehéz elképzelni, mi indította őket erre a lépésre: mindenképpen megoldást kellett találni arra az égető problémára, hogy már halomban állnak a mecsetépítési kérelmek a jegyző asztalán, egyesek meg - tilalom hiányában - engedélyt sem kérnek, csak építik a mecsetjeiket.

Mintha az egész világ Ásotthalmon akarna mecsetet építeni.

Ez így nem mehet tovább. Ezt mindenképpen meg kell akadályozni. A kérdést véglegesen rendezni kell.

Meg még ezernyi másikat is, amire abból lehet következtetni, hogy Toroczkai polgármester azt nyilatkozta a lapnak, hogy 

ezernyi terve és ötlete van.

Most már csak az a kérdés marad, hogy Toroczkai vajon a Fidesz beépített embere-e, aki így akarja megakadályozni a Jobbik mérséklődésének látszatát is.

Meg persze  az, hogy melyik volt előbb.

  • Előbb érez zsigeri gyűlöletet az ember, és abba butul bele?
  • Vagy mert eleve ostoba, nincs, nem is lehet más útja, mint a szélsőjobboldal?

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4012156613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.27. 13:18:18

árnyékra vetődsz, papám
rajtad kívül mindenki tudja, hogy senkinek nem fordult meg a fejében, hogy tényleg az ásotthalmi mecsetek ellen lép fel. ez csak egy üzenet. pont mint a migránsok erőszakolós videója... amivel azt üzenik, hogy "itt vagyunk és azt csinálunk veletek, amit akarunk, ráadásul a ti pénzeteken", amire válasz, hogy "mi ezt nem akarjuk"
döntse el mindenki, melyik a szimpatikusabb neki
neked (és ballib haverjaidnak) egyértelműen az előbbi, hát gratulálok hozzá. de hiába szeretnétek és kampányoltok érte, az emberek többségéből hiányzik az a vágy, hogy migránsokkal erőszakoltassa meg a gyermekeit
süti beállítások módosítása