B1 blogcsalád



Magyarország nagy bajban van

5 dolog, amit Orbánék sorosozása jelent

2016. május 20. - nickgrabowszki

ovisgy.jpg

Amikor még csak Szijjártó beszélt erről, fel se kaptuk a fejünket. Aztán a Fidesz ugyanerről adott ki közleményt. Lázár hosszan beszélt róla a sajtó előtt. Majd Orbán - aki a piszkos munkát általában nem saját kezűleg végzi -  maga is megerősítette, hogy 

A Magyarországra tett amerikai megjegyzések mögött a Soros György nevéhez köthető európai háttérhatalom áll.

A háttérhatalom, úgy en bloc, Orbán szerint az agyelszívásban is élen jár. Szóval mindenképpen ártani akar Magyarországnak. Úgyszólván ez élteti.

Öt dolog, amit Orbánék összeesküvés-elmélete jelent:

1. Magyar kormány a kádári konszolidáció óta nem veszítette el annyira a realitásérzékét, hogy nekiugorjon az Egyesült Államoknak. Már akkor felismerték, mekkora a különbség a két ország között. A legvidámabb barakk nem kereste a konfliktust. Olyan meg

az 50-es évek sztálinizmusa óta nem fordult elő,

hogy a politikai események vagy a történelmi folyamatok mögött globális összeesküvést lássanak. Ráadásul egy ország vezetőjét vádolják meg, amelyik azóta politikai-katonai szövetségese lett Magyarországnak.

2. Az a 40-es évek közepe óta új jelenség, hogy a hivatalos magyar állami vezetés zsidó összeesküvést gyanítson a nemzetközi politikában. A Fidesz egy hete még kikérte magának, hogy antiszemitizmussal vádolják, majd pár napra rá előálltak a par excellence zsidóbankár figurájával, aki minden mögött ott áll, mindenkit irányít. Lehet, hogy Szigetvári múlt pénteken még csak ironizált az ATV-ben, amikor arra volt kíváncsi, a zsidókra gondol-e Németh, amikor általános alanyt használ, amikor azt mondja, ŐK, meg VALAKIK.

Azóta kiderült: igen.

A zsidókra gondolt.

3. A zsidók mögött ráadásul újabb zsidók állnak. Hillary Clintont Bill Clinton irányítja, a Clintonokat Obama, Obamát Soros. De ki áll Soros mögött?

A kormányzati főideológus már múlt héten lebegtette ezt a kérdést, amikor interjúadó ámokfutása egyik darabjában azt tudta mondani, hogy

Nem vagyok nagy Soros-szakértő, de érdemes megnézni az életrajzát. Egy teljesen átlagos ember volt egy darabig és aztán üstökösként emelkedett fel. Ott, azon a ponton valaminek történnie kellett. Valakik, valamiért helyzetbe hozták és olyan eszközöket kapott, amivel meg tudta ezt csinálni.

Soros mögött tehát a Cion bölcsei állnak. Vagy a Rotschildok. Vagy a reptiliánok. Vagy az arabok. De hogy küldött ember, az ziher. És a Fideszben, meg a kormányközeli jobboldalon ezt nevezik

realista felfogásnak, meg pragmatizmusnak.

bell.jpg4. Az amerikai nagykövet ugyan azt mondta, hogy Bill Clinton magánemberként nyilatkozott, de azért előtte ő maga is hosszan kifogásolta a mindent elborító, Magyarországot tönkretevő korrupciót. Ha jól gyanítjuk, nem egy kampánybeszéd, ez

az amerikai kormányvélemény volt Orbánék elborulásának valódi kiváltója.

A helyzet azonban az, hogy a fideszes, Fidesz- és kormány-közeli korrupcióra (vagy Lánczival szólva: az ország kifosztásának politikai elképzelésére) van bizonyíték, míg az sorosista-obamista konteóra nincs.

Józan ember nem gondolhatja komolyan, hogy egy 86 éves - bármilyen gazdag - bácsi képes volna egyedül befolyásolni az amerikai elnököt, egyszersmind irányítani a világot. (Melyet nyilván el akar pusztítani.)

5. A kérdés most már csak az, hogy mennyire józanok a Fideszben. Hogy elhiszik-e maguk is ezt a blődséget, amit mondanak, és ami egyszerre idézi

  • a nácik antiszemitizmusát,
  • a bolsevikok imperialistázását
  • és a James Bond-filmek sematizált, szimplifikált világképét, ahol a főgonosz nagyon gonosz, nagyon befolyásos, de a legkisebb királyfi (Bond, esetleg Orbán Viktor) őt magát pusztítja el, megmentve a világot.

doctor-evil.jpgKövetkezmények nélkül nem lehet sokáig butaságokat beszélni; az ember előbb-utóbb maga is hinni kezd bármilyen hatökörségben, amit hangoztat. Ha itt is ez a helyzet, akkor

Magyarország nagy bajban van.

Tévesen hittük azt, hogy ezek rafinált bűnözők, akik a közpénzek magukhoz irányítására törnek az állami főhatalom hosszútávú elfoglalásával. De nem. Ha elhiszik, amit mondanak, akkor ezek egyszerűen konteós bolondok, akik teljesen elveszítették a kapcsolatot a valósággal, és orvosi segítségre szorulnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr428734308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.20. 13:42:03

"nekiugorjon az Egyesült Államoknak"

Nem kell nekiugirni, csak a túl nagy nyalást kell csökkenteni. Baj ez?

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.20. 13:43:24

"a hivatalos magyar állami vezetés zsidó összeesküvést gyanítson a nemzetközi politikában"

Ebben csak a ballibek hisznek. Szerintük aki bármiben támadja a nyugatot, az antiszemita. Azaz a ballibek szerint a nyugat a zsidók uralma alatt áll. Más ebben nemigen hisz.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.20. 13:44:35

"Az amerikai nagykövet ugyan azt mondta, hogy Bill Clinton magánemberként nyilatkozott, de azért előtte ő maga is hosszan kifogásolta a mindent elborító, Magyarországot tönkretevő korrupciót."

Hiteltelen szöveg. Ha Mo. az USA csicskása lenne, 20-szor ekkora korrupció sem zavarná az amerikai nagykövetet.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.20. 13:47:21

"Tévesen hittük azt, hogy ezek rafinált bűnözők, akik a közpénzek magukhoz irányítására törnek az állami főhatalom hosszútávú elfoglalásával. De nem. Ha elhiszik, amit mondanak"

Így igaz. Pont ezért nagy a Fidesz népszerűsége.

Ha csak simán korruptak lennének, már rég megbuktak volna.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2016.05.20. 15:58:40

Korlátlanul mindent rekvirálni (azaz lopni) csak háborús helyzetben lehet ezért ellenség kell, ellenség kell, ELLENSÉG KELL!!! AKÁR A FÖLD ALÓL, VAGY A FÖLDÖN KÍVŰLRŐL IS!!!
Bankárok, oligarchák, brüsszelisták, pirézek, terroristák, kommunisták, liberálbolsevikok, gyucsány kottájából játszók, offsorosok, obamák, clintonok, zsidó ufók, alienek és antipuskásakadémisták...
A dolog kezdi elveszíteni józan paraszti ész jellegét. :)))

jágör68 2016.05.20. 16:03:45

Snowden felfedte, hogy az NSA minden- azaz MINDEGYIK- nyugat- európai politikust dróton rángat zsarolással, lehallgatással az NSA.
Ulfkotte pedig, hogy a CIA diktál a nyugati mainstream médiának.
Ennyike

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.05.20. 16:08:42

@BircaHang Média szerkesztősége: Tehát ha az USA elnökét a magyar főbolond ilyen vádakkal illeti, akkor az nem nekiugrás, hanem a nyalás csökkentése? Fó de jó lenne ha valaki jól pofánvágna téged, hogy ne férj a billentyűzethez, te hülyeállat te. Ártalmas vagy minden normális ember számára.

Varelse 2016.05.20. 16:08:49

teljesen átlagos ember volt egy darabig és aztán üstökösként emelkedett fel. Ott, azon a ponton valaminek történnie kellett. Valakik, valamiért helyzetbe hozták és olyan eszközöket kapott, amivel meg tudta ezt csinálni.

Ez nem Lőrinc barátról szól véletlenül?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.05.20. 16:09:49

@jágör68: Szerintem Snowden mögött Putyin áll. Na? Ennyi ilyen baromságokat irogatni. Csak ugye a fideszes az hülye, ezért még büszke is rá, hogy ilyeneket ír.

Afrika steht an der Elbe 2016.05.20. 16:12:27

Clintonékat ki pénzeli többek között? Ha a valóságnak megfelelő választ tudtok adni e kérdésre, mindjárt világos lesz minden.

De úgy vélem, nálatok épp itt van a kutya elásva: valóság.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2016.05.20. 16:39:23

Még nem hiszik el, de el fogják. A Fidesznél örök probléma a szellemi igénytelenség. Nem igazán tudják kvalifikálni az információkat.
Számukra egy összeesküvés-elmélet, egy pletyka, egy hipotézis, egy tudományos tény, egy reklámszlogen, mind egy kutya. Nincsenek is tisztában azzal, hogy ezeket külön kategóriában kellene kezelniük.
Most még hazudnak, és tudják róla, hogy ezt ők találták ki, de 3 év múlva már tényként fognak benne hinni és rég nem fognak rá emlékezni, hogy ez csak egy politikai termék volt. Beépül a legendáriumba és onnan már dinamittal se lehet kirobbantani.

gyurmicsek 2016.05.20. 16:40:44

Remélem a feleségetek mögött is áll valaki, amikor nem vagytok otthon.

baldoc 2016.05.20. 16:47:57

Eddig ahányszor az USA-nak nekimentek vezetőink, az mindig rohadt nagy bukással végződött.
A fenti fideszes kommentelők persze agyatlanul nyomják az agitprop.-ot.
1989-ben hol voltak ezek a fideszes elvtársak, amikor az oroszok hazamentek.
Talán ott zokogtak Záhonynál??

ami szabad 2016.05.20. 16:51:22

Nem is tudom, mi a nagyobb baj. Ha bolondok, vagy g.cik kezébe kerül a hatalom? Veszélyes mind a két vartiáció, de még az sem kizárt, hogy ez esetben kombináltan jelen van mid a kettő. Mindjuk azt is el tudom képzelni, hogy a "legmagasabb szinten" klasszik őrület- a hatalom sokakat forgatott már ki önmagukból, az üldözési mánia és a hatalom mánia már rég nem kérdéses- a többi nyalonc, meg a léért hajlandó ugatni a falkával. A probléma csak az, hogy sikeres és módszeres kommunkációval, már megfertőztek ezekekkel az ostoba, ordas eszmékkel, a" szegény magyarork, akik ellen összefogott a világ"és tudjuk kik a hibások... szóval ezzel az ostobasággal, felmérések szerint részben vagy egészben immár a bő negyedét megfertőzték az országnak. Okait a történelemben járatosak ismerik, a módszer meg újra - és újra bevethető, ha van rá elég idő. Itthon, ez lassan 25 éve porondon. MIÉP szinteken, még lehetett kuncogni rajta, de a 12 éve szisztematikusan zajló identitás - csere, lassan tényleg célt ér, és menniyvel kényelmesebb "külső erőkere " fogni, hogy helyben járunk- de inkább azt se- mint elismerni, hogy egy halom tetű szétrabolta az országot, és azért tartunk itt! Kínos ám, hogy ebből a 26 évből, 4+4+6= 14 évet, vagyis több mint a felét, a magát jobboldalinak nevezők voltak hatalmon, és még durvább a lopási rátájuk, mint a szintén nem kispályás maszopnak!

netnepper 2016.05.20. 16:54:07

Ezek a nyilatkozatok pontosan az "agyelszívást" igazolják. A magyar kormány tagjainak az agyát már régen elszívták a gyíklények. És ez kicsit sem konteó...

Szelid sunmalac 2016.05.20. 17:13:45

@Afrika steht an der Elbe: En inkabb azt kerdeznem Viktorekat ki penzeli bazdmeg?!

Jolka40 2016.05.20. 17:13:52

Üzenjünk hadat az USÁ-nak! Nekünk is van ordító egerünk!

Sir Galahad 2016.05.20. 17:52:49

Vihar egy kanál vízben. Clinton mondott valamit, ami a magyar kormány szerint sértő, és erre ők is mondanak valami szépet - minden tét nélkül. Amúgy a zsidókártyát kijátszani már kontraproduktív, szólok a szerzőnek.

grafoguru 2016.05.20. 18:09:46

Sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy összeesküvés és támadás, mint azt, hogy "elkúrtuk".
Ennyi.
Hitlert a Reistagot is felgyújtatta, hogy Dimitrovra kenje a cuccost.
Itt ugyan még nem tartunk, de szerintem nem kell sokáig várni.
Habár az Aranykéz utca... Hm.

PSX 2016.05.20. 18:23:20

Remek írás! A birkát pedig szájba rúghatná már valaki. Minden nap.

bringás bosszantó 2016.05.20. 19:03:07

A csúti génselejtes hányadék sajnos azokhoz szól akik vagy a koruknál fogva már nem emlékeznek a kommunizmusra, vagy a koruknál fogva nem emlékezhetnek a kommunizmusra.
Ezek elhiszik, hogy az ország fideSS-es kirablása az elnyomó kapitalisták elleni harc eszköze.

Willkommenskultur 2016.05.20. 19:22:24

Qrvanagy titok hogy Obama és Klintonné kampánya mögött is Soros áll, és ha ők nincsenek benne a háttérhatalomban, akkor kicsoda?

ö...mikó? 2016.05.20. 19:23:58

@PSX: A birkával nem kellene foglalkozni, nem kell rá reagálni. Az lenne neki a legnagyobb szájba rúgás.

morpho 2016.05.20. 20:00:09

Orbán nem a Soros pénzén tanult? Akkor ki esküdött össze kivel? Orbán is benne van? Vagy a Soros annyira szemét, hogy az Orbánt 30 évvel ezelőtt már megpróbálta behálózni?

Trompf · http://trompf.blog.hu 2016.05.20. 21:03:24

Röhej..

Méghogy nincs bizonyíték a Soros konteóra !???

A Norvég pénzek leszívásában egész Kelet-Közép Európai Blokkban Soros Gyuri és alapítványai szívják el a pénzeket.
Csak nálunk évi 40 milliárdot kap, és költ el a jobboldali kormányok megbuktatására.

Ezen felül ő kontrolálja (Soros) a legtöbb minősítgető szervezetet, a demokrácia, oktatás, meg tököm tudja milyen méréseket.
Mind mögött az ő alapítványai az ő emberei állnak kivétel nélkül.

Pl:
pestisracok.hu/soros-millioibol-aggodnak-korrupcio-miatt-az-atlatszo-k-monitor-transparency-es-political-capital-munkatarsai/

Ezen felül Soros létrehozta a Civil szervezetekből kisajtolt milliárdok eltüntetésére az OffShore cégeit is, amint az mostanság kiderült.
Igaz nem az ő átláthatóságát követelő alapítványai vették észre Gyurcika cégeit az offshore bizniszben.

Szóval a Soros féle konteó nagyon is létezik, és nagyon is veszélyes !!!!

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2016.05.20. 21:12:01

Kiegészíteném azzal, hogy ez a Sorosozás nagyon emlékeztet a Norvég Alap elleni támadásra. A hazai pálya le van uralva, a pénzek többségét az új pártállam és kliensei osztják, ha bármelyik finanszírozott szervezetnél felbukkan egy ellenzéki, ott a kliensnek azonnal ki kell rúgni, vagy ugrott a pénz.
De baromira rettegnek attól, hogy nyugati alapítványokon keresztül el kezdenek keményebben is finanszírozni hazai demokrácia projektetket. A Sorosozással azért hergelnek, hogy (1) megágyazzanak az ellenzéki mozgalmak elleni kommunikációnak, külföldi ügynöknek titulálva őket. (2) Rosszabb esetben, orosz mintára, korlátozni is akarják külföldi finanszírozású civil szervezeteket.

fidesz maszop dk egykutya 2016.05.20. 21:15:48

@Willkommenskultur: a gyíkemberek, és szíriuszi ufózsidók.

Advanced Flight 2016.05.20. 21:23:41

" ember előbb-utóbb maga is hinni kezd bármilyen hatökörségben, amit hangoztat. "

Erre legjobb példa ez a poszt meg a szerzője :-)

Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2016.05.20. 21:51:56

@Trompf: Hogyne. pestisracok.hu, mint "hiteles forrás". Gyógyszered megvan????

fidesz maszop dk egykutya 2016.05.20. 22:10:39

ez a sorosozozás, háttérhatalmazás ez nem emlékeztet senkit semmire? "imperialista fasiszta szabotőrök"

atpijkamo96 · http://deciki.blog.hu/ 2016.05.20. 22:37:56

@Szelid sunmalac: "Viktorekat ki penzeli bazdmeg?!"

... Én ... meg te ... meg mindannyian. ... Hogy rohadnának meg... az egész tolvaj banda... Hogy rohadnánk meg... hogy ezt szónékül tűrjük...

McKinney 2016.05.20. 23:04:40

@BircaHang Média szerkesztősége: Szívódj már fel a sátán valagába te sztálinista hányás, te bulgár zsírtepertő!

Rébusz 2016.05.20. 23:47:24

Úgy szokott lenni, hogy ilyen helyzetben azért megkérdezik: Ki is kezdte?
Az "öreg bácsikhoz" egy friss cikk: www.napi.hu/tozsdek-piacok/osszeeskuvest_kotottek_a_legnagyobb_tozsdecapak.614960.html
A lobbizás jelen van a politikában, ha úgy tetszik összeesküvés. Nem újkeletű dolog, nem kellene úgy tenni, mintha nem létezne. Sőt valóban egyre több jel utal arra, hogy nem csak Amerikában hanem Európában is jó néhány ország politikusa aláveti az ország érdekeit gazdasági érdekeknek, vagy több hasznot hozó ideológiáknak. Feltűnő, hogy az utóbbi években a politikusok mennyire eltérő irányt képviselnek, mint amit a nép elvárna tőlük. Mintha a választott európai politikusok egy másik világban élnének és szent meggyőződéssel mennek süketen, a médiával karöltve a nép akarata ellenében. Lehet lobbizni, de az már baj, ha egy ország irányítása a pénzügyi érdekszféra játékszerévé válik. A pénzügyi érdekszféra pedig hús-vér emberekből áll, akik már annyira benne vannak mindenben, hogy már ők irányítanak. Nevezzük lobbinak és akkor már nem kötnek bele annyian...

megamedve 2016.05.21. 00:34:50

Baszki ez a birca tényleg nem csinál mást, mint pörög ezerrel a blogok között, reggeltől estig, Soha nem alszik, nem eszik, nem szarik, nem dolgozik. Nem szexel, nem emeli fel a fejét a monitorról, sőt lehet, hogy oda is ragasztotta a fejére. Vagy lehet, hogy a fejét ragasztotta oda a monitorra. Már intravénásan táplálják....

wotan 2016.05.21. 05:41:16

@Andrass9: ja bocs a 444-et akarta irni, az az egyetlen hiteles. "Hol az igazság, enyém, tied, kié?"

Ybl 2016.05.21. 06:14:57

Mindig bebizonyítják ezek a baloldali beállítottságú emberek, hogy micsoda kibaszott ostoba egy férgek.

Eszter Tesztel 2016.05.21. 07:46:15

És téged ki pénzel Grabowszki, az Open Society? Vér(narancs)lázító

Balt 2016.05.21. 08:45:57

"azért előtte ő maga is hosszan kifogásolta a mindent elborító, Magyarországot tönkretevő korrupciót"

Nem mintha mentség lenne, csak vicces ezt ott leírva látni, ahova bőven csurgott a bűvös páncélszekrényből.

Balt 2016.05.21. 08:50:55

@Sir Galahad: Már csak azért is, mert sehol nem hangzott el. Tán még maga Soros se állítja magáról. Szó se róla, nem lenne baj, ha inkább zsidó mint magyar lenne az identitása, akkor hátha Izraelnek akarna ilyen jót: évente egymillió arabot betelepíteni.

Balt 2016.05.21. 08:53:06

@morpho: "Vagy a Soros annyira szemét, hogy az Orbánt 30 évvel ezelőtt már megpróbálta behálózni?"

Hogy szemét-e vagy sem, ez megítélés kérdése, de a kérdés második felére a válasz elég nyilvánvaló.

wolves84lb 2016.05.21. 09:22:59

@BircaHang Média szerkesztősége: ha csak annyit fizet neked orbán/putyin, mint amennyit a kínai kormány a saját trolljaiknak, akkor itt ma már megkerested a kis 560 ft-odat...az ott bolgárhonban mire elég? gondolom, lófaszra, mivel telefosod az összes posztot, amiben szerepel az orbán-fidesz-mutyi-korrupció szavak bármelyike.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2016.05.21. 09:23:16

Politikus dinasztiák vannak az usaban.kennedy bush Clinton meg nyilvan egy csomo amit n.ismerunk Mo.on.ez demokracia?apu utan jon anyu kulugyernek majd anyu visszahozza aput.legalábbis ezt ígéri anyu.
Franko.egy family es egy idiota milliardos kb. Mint nalunk flato.ezeknek atomborondot?
Miafaszvanittmar?

Azopkodjatok csak a ven zsido faszat buzik.

midnight coder 2016.05.21. 10:38:41

A háttérhatalom nem jelent feltétlenül zsidókat. Lehet hogy vannak köztük azok is nagy számban, de itt igazából arról a nagy csapat liberós európai és amcsi politikusról van szó, akik azért a nagy rakás szarért felelősek ami itt a világban az elmúlt 30 évben történt. Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, és igen az USA-ban is. Az egyik nagy szardarab amit sikerült létrehozniuk indította el a bevándorlást Európa felé. És itt jön be a képbe Merkel aki lelkesen rátolja Európára a következményeket.

biobender 2016.05.21. 11:26:16

@jágör68: Na pontbezert kellene gyorsan visszamenekulni a szovjet paradicsomba.

midnight coder 2016.05.21. 11:38:54

@biobender: A szovjet paradicsom ma Brüsszelben van.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.05.21. 11:59:50

@midnight coder: A bevándorlás az elképesztő népesség robbanás következménye. Az elmúlt 60 évben pl Szíria lakossága 3 millióról 24 millió lett. Hasonló a helyzet sok más arab országban és Észak-Afrikában. A nagy népesség növekedéseknek általában háború a vége. Amikor tömegek élnek nyomorban, éhezve, ahhoz elég egy szikra hogy polgárháborúvá fajuljon, felüsse fejét a terrorizmus és ezek együtt tömeges menekülést váltsanak ki.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.05.21. 12:02:27

@megamedve: De, de, @BircaHang Média szerkesztősége: szexel, de majd este amikor elmegy a Bratovan utcai gőzfürdőbe Szófiában,

1ghost 2016.05.21. 12:51:39

Nagyon jó cikk, minden szava igaz. A leírtakat csak kétféle ember nem értheti, illetve nem érthet vele egyet: 1. Orbán, tolvajai, narancsos cselédi. 2. Aki síkhülye.

Az igazság az, hogy a hazát egy hazug, közpénzt lopó, és elméjében megbomlott ember irányítja, aki idén kisvasutat kapott szülinapjára, jövőre pedig várat akar.

nemecsekerno_007 2016.05.21. 13:45:12

"az 50-es évek sztálinizmusa óta nem fordult elő..."

Egy ilyen állítás komoly agykárosodást feltételez.

nemecsekerno_007 2016.05.21. 13:47:12

@1ghost: "Nagyon jó cikk, minden szava igaz."

Ámen, b*** meg.

"Az igazság az, hogy a hazát egy hazug, közpénzt lopó, és elméjében megbomlott ember irányítja..."

Valamiről lemaradtam?! Viktor lett a királyunk?

makszval a propagandista birka (törölt) 2016.05.21. 14:06:27

Soros a libsi háttérhatalom embere. Putyin és Orbán állnak csak vele szemben.

makszval a propagandista birka (törölt) 2016.05.21. 14:08:07

@BircaHang Média szerkesztősége: Clinton nem az USA elnöke. Hanem Soros háttérembere. Putyin még segíthet.

Cs 2016.05.21. 14:31:13

Haha. Hülyék vagyunk. Azon pörög mindenki, hogy Soros vagy nem Soros. Közben meg a lényegről nem beszél senki. Mit mondott Clinton? Azt, hogy belefulladunk a korrupcióban. Ez meg speciel igaz. Az egész Sorozás arra jó, hogy elterelje figyelmet lényegről.

fidesz jobbik mszp dk együtt pm lmp fodor egykutya 2016.05.21. 14:52:33

"A Magyarországra tett amerikai megjegyzések mögött a Soros György nevéhez köthető európai háttérhatalom áll."

Alig burkolt zsidózás.

Azt a jelenleg az USA M.o-i nagykövete szerepében bájolgó libát pedig remélem, Hillary Clintonnak - már amennyiben megnyeri az elnökválasztást - az első intézkedéseinek egyike lesz, hogy hazahívja.

wallenberg88051001 2016.05.21. 15:18:22

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ezt például nem az Orbán mondta:

www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies

(“Barbara Lerner Spectre felhív a keresztény európai etnikai társadalmak megsemmisítésére”)

“I think there's a resurgence of anti-Semitism because at this point in time, Europe has not yet learned how to be multi-cultural. And I think we're gonna be part of the throes of that transformation which must take place. Europe is not gonna be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are gonna be at the center of that. It's a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multi-cultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role and without that transformation, Europe will not survive.”

(„Azt hiszem, hogy az antiszemitizmus újjáéledt, mert jelen korunkban Európa még nem tanulta meg, hogy hogyan legyen multikulturális. És azt hiszem, hogy mi részesei leszünk ennek a fájdalommal járó átváltozásnak, aminek be kell következnie. Európa többé nem lesz az az egyszínű társadalmak összessége, mint amilyen egykoron, a múlt században volt. A zsidók lesznek ennek (az átváltozásnak) a középpontjában. Európa számára ez egy hatalmas átváltozás, aminek meg kell történnie. (Az európaiak) most mennek át egy multikulturális módba; ránk, zsidókra pedig neheztelni fognak a vezető szerepünk miatt. Azonban ez a (zsidók általi) vezető szerep, valamint az az átváltozás nélkül Európa nem fog fennmaradni.”)

***

Tehát egy zsidó ismerte el hogy zsidók vezetik a multikulturalizmusnak nevezett európai mesterséges fajkeveredést, amely célja az őshonos megsemmisítése a mesterséges keveredés által. Ha már egy zsidó is elismeri ezt, akkor már tényleg lehet benne valami.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

wallenberg88051001 2016.05.21. 15:28:26

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma alig burkoltan zsidó.

A külügyminiszter John Kerry zsidó.
A külügyminiszterhelyettes Tony Blinken zsidó.
A külügyi államtitkár Victoria Nuland zsidó.
Az amerikai nukleáris főtárgyaló Wendy Sherman zsidó.
Az amerikai energetikai megbízott Amos Hochstein zsidó.

(Az ezekről szóló bizonyítékokat tartalmazó hozzászólásomat a blog szerző kicenzúrázta.)

wallenberg88051001 2016.05.21. 15:29:13

John Kerry:

index.hu/kulfold/2012/12/22/magyar_szarmazasu_az_usa_uj_kulugyminisztere
2012.12.22. 10:45
"John Kerry nagyapja, Fritz Kohn Bécsben végezte tanulmányait, ahol zsidó származása miatt számos kellemetlenség érte. Ezért öccse példáját követve megkeresztelkedett, és 1901-ben Frederick Kerry-re változtatta a nevét. Fred könyvelőként dolgozott, és egy budapesti, zsidó származású zenészt, Ida Loewét vette feleségül."

wallenberg88051001 2016.05.21. 15:29:42

Tony Blinken:

ircblog.usembassy.hu/tag/antony-blinken-kulugyminiszterhelyettes
ANTHONY J. BLINKEN KÜLÜGYMINISZTERHELYETTES

en.wikipedia.org/wiki/Tony_Blinken
"Blinken was born in Yonkers, New York, to Jewish parents Judith and Donald Blinken."

wallenberg88051001 2016.05.21. 15:30:21

Victoria Nuland:

en.wikipedia.org/wiki/Victoria_Nuland
Victoria Nuland was born in 1961 to Sherwin (Shep) Nuland and Rhona McKhann.

en.wikipedia.org/wiki/Sherwin_B._Nuland
Nuland was born Shepsel Ber Nudelman in The Bronx, New York City, on December 8, 1930, to immigrant Russian Jewish parents Meyer and Vitsche Nudelman.

wallenberg88051001 2016.05.21. 15:31:00

Wendy Sherman:

en.wikipedia.org/wiki/Wendy_Sherman
Wendy Sherman
Undersecretary of State for Political Affairs
Sherman comes from a prominent Jewish family in upstate New York.

wallenberg88051001 2016.05.21. 15:32:05

Amos Hochstein:

444.hu/2016/01/05/ez-a-bombazas-fajt-eddig-a-legjobban-az-iszlam-allamnak
Amos Hochstein, az USA külügyminisztériumának energetikai megbízottja

Paradox oximoron 2016.05.21. 15:42:15

Szerintem a legfelső vezetés teljesen elmebeteg, orvosi esetek (paranoid skizofrénia, messiás-komplexus meg ilyenek), a többiek meg a szervezett bűnözői kör, akik kihasználják orbánék állapotát.

wallenberg88051001 2016.05.21. 16:14:49

Amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére. Mivel a Soros- és háttérhatalomellenességet nem lehet megakadályozni, ezért az Orbán (aki a Soros embere) igyekszik az élére állni és ő lenni a leghangosabb sorosozó.

midnight coder 2016.05.21. 17:31:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az ottani konfliktus oka az ottani társadalom és kultúra, vallás. Aminek az egyik következménye a népességrobbanás is. A másik az, hogy egy ilyen csapatot csak egy csúnya gonosz diktátor bácsi tud féken tartani. Ott a demokrácia mint olyan nem igazán működőképes. Az amcsik bűne ezeknek a diktátoroknak a meggyengítése illetve legyilkolása volt. Ezek a diktátorok kinyírtak évente pár száz fanatikust, és fenntartották a rendet. Most a hatalmi űrbe beérkező fanatikusok gyilkolják egymást. Aki pedig épp vesztésre áll, az jön Európába menekültnek.

Buchhalter 2016.05.21. 17:36:33

@1ghost: igaz? Gratula!Még ha igen akkor is magyar vagyok és leszarom,hogy egy külföldi bérenc mit ír a hazámról.Egyesek itt el vannak tájolva ,csak állandóan Orbánozni tudnak.Ha Gyurcsány lenne hatalmon akkor meg őrá köpködne az itt lévő unatkozó trollok többsége.Soros nem tagadja meg Önmagát ahol lehet kiszolgálja az Amerikai hadi gépezetet.Háborút szart kavarnak aztán eladják az USA fegyvereket jó pénzért.Korrupcióval lehet dobálózni ,de sajna itt lévő gyerekek a Föld minden országában jelen van.Valahol jobban valahol kevésbé.Közületek hányan nyúlnának bele a jobba??!!Van az a pénz ,igaz kis buksik?!A másik,hogy a baloldal ugat a gazdaságunkra de most mégis fel lett minősítve.Persze majd mingyárt valaki kitalája a saját kis kútfejéből de hogy az nem is igaz.Nem kell nyalni se anyugat se az USA seggét!Ukrajna is szépen bekajolta a "segítség" nyújtásukat.Egy szétlőtt ország elszakadt elvett területek és több tízezer halott.Lehet ugatni az oroszokra,de nekem nem úgy tűnik,hogy az orosz medve annyira gyenge lenne.Érdekes amerikai csapatok nem mentek nagy csinadratával Ukrajnába.Pedig van sok ásványkincs ott is.Talán nem érte volna meg?Kiderült volna, hogy az orosz katonákat csak a filmeken lőnék halomra aDelta kommandósok?A valóságban fordítva lenne...?

fa2 2016.05.21. 18:25:28

Ennek a rémuralkodó cigánykommunista maffiának már régóta az OPNI-ban lenne a helye. Valszeg azért zárták be, nehogy bekerüljenek.

Nagyorrú Barbi 2016.05.21. 19:08:48

Az USA mindenkinek megmondja, hogy hogyan kell csinálni. Aztán, ha nem úgy csinálja, dobálja a bombáit a demokrácia nevében. Mo.-on korrupció van. Az USA-ban nincs. Ki az a degenerált hülye, aki ezt elhiszi? Ők irányítani akarják a világot, és a sok büdös bolsiból demokratává átvedlett seggfej ezt demokráciának híva támadja saját népét és kormányát. Szar nektek exvörösök. '18 után újabb 4 év vár rátok az illegalitásban...

anyadmajma 2016.05.21. 19:37:29

@Nagyorrú Barbi: te egy ilyen hazaáruló bolsevik geci lehetsz, szopjad csak orbán faszát tovább.
aztán majd ha anyád vagy a kölyköd beteg lesz, és megdöglik a jó kis magyar kórházban, ahol minden rendben van, majd akkor verd a fejed a falba, hogy miért nem stadionba vitted meccset nézni, hogy lehettél ilyen hülye, hogy inkább kórházba vitted orvoshoz.

fidesz maszop dk egykutya 2016.05.21. 20:12:16

@Nagyorrú Barbi: "és a sok büdös bolsiból demokratává átvedlett seggfej ezt demokráciának híva támadja saját népét és kormányát. "

A másik fele a büdös bolsiknak meg fiatal demokratává átvedlett, és lopja szét saját népét, és országát.

wallenberg88051001 2016.05.21. 20:24:16

@fidesz maszop dk egykutya: @anyadmajma:

Magyarországot a legnagyobb összegre a multik lopják szét, azok meg azért tehetik, mert az általuk lefizetett demokrata kormányok beengedték őket Magyarország piacára szétlopni az országot.

anyadmajma 2016.05.21. 20:30:49

@wallenberg88051001: magyarországot egyes egyedül a hazaáruló bolsevik geci fidesz lopja szét, vagyis inkább rabolja szét. A maradékot meg eladja az oroszoknak, az iszlám terrorista törököknek, no meg az iszlám terrorista azerbadgánoknak.
Ahhoz képest a multik meg a szocik csak aprópénzt lopnak, azt is azért, mert törvényes és hagyják nekik. És amúgy meg még gecik is a multik, mert nem fizetnek jó magyar szokás szerint borítékba, nem erősítik a feketegazdaságot.

wallenberg88051001 2016.05.21. 21:52:40

@anyadmajma:

Fidesz = MSZP. Magyarországot 2010 előtt ugyanúgy szétlopták, mindkét párt Izrael ügynöke, az államadósságot közösen hozták össze, sőt annak nagyobb részét az MSZP:

translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=https://www.mnb.hu/letoltes/adossag-hu-1.xlsx

Államháztartás nem konszolidált adóssága
2002Q2 (2002 2. negyedév) 8,922.8 (milliárd forint)
2010Q2 (2010 2. negyedév) 22,417.5 (milliárd forint)

22 417.5 milliárd forint -
8 922.8 milliárd forint =
13 494.7 milliárd forint
(4,5 db Paks II-nyi összeg,
állampolgáronként 1 349 470 forint)

1ghost 2016.05.22. 07:50:54

@Buchhalter:

"A másik,hogy a baloldal ugat a gazdaságunkra de most mégis fel lett minősítve.Persze majd..."

Drága Buchhalter!

Magyarország 2016 elejére Európa gazdasági sereghajtójává vált. 28 országból 27 van előttünk.

DE

Gazdád faszának tövig szopásában viszont te éllovas vagy.

Buchhalter 2016.05.22. 09:42:39

@1ghost:Gazdád faszának tövig szopásában viszont te éllovas vagy Soros szeret téged esténként,igaz kicsi kancsóm?Ilyen amikor visszanyal a fagyi kicsi agyatlanom?!Gazdasági szaki vagyok és veled ellentétben nem dőlök be a baloldali média minden hamis állhírének.A másik nem személyeskedtem veled,de megtapasztaltam,hogy azok írnak ilyen vulgáris mondatokat akik elég csökkent látókörűek és simán ki lehet mosni az agyukat ha valamit állandóan mantráznak nekik!A Fidesznek is vannak rossz döntései,de tisztában vannak vele,hogy amit az UNIO és USA akar az már rövid távon is az ország anarchiába süllyedését okozná.Lásd Ukrajna Szíria vagy a volt Jugoszlávia összeomlása.Tudod mit olvass történelmet.Az erős nagyhatalmak mindig élősködni akartak a kicsiken.Ilyenkor kell ügyesen alkalmazni a diplomácia trükkös világát.A Fidesz most ezzel a taktikával él.De nem csak ők.Lásd Szlovákia ,Dánia ,Finnország vagy akár Lengyelország sőt Görögország politikai elitjét.Tárgyalnak sőt partnernek tekintik az oroszokat ami persze USA és klienturájának nem nagyon tetszik,de mit tud tenni?Mindenhol nem csinálhat ukrajnai Majdan tereket.Azzal saját magát gyengítené.Tőlem MSZP fan lehetsz de ők gazdaságilag sokkal rosszabbak voltak.A másik tökéletes kormány sehol a világon nincs!Talán Izland ahol egy vicc párt hatalomra kerülve a 2009-es világ gazdasági hatás miatt fogta és börtönbe zárta a helyi elitet és fricskát intve az UNIO több országának nem hajlandó visszafizetni 5 milliárd Euro tartozást.De Izland ezt azért teheti meg mert igazándiból a politikai világ sakkjátszmában nincs nagyon szerepe.A pénzt leírták aminek a valós adósság tartalma talán 5 helyett 2 milliárd a többi kamat vagyis uzsora.Sajna ezt Magyarország nem teheti meg földrajzi fekvése miatt.Ha már beszólsz ,írj érveket és kúlturáltan.

1ghost 2016.05.22. 09:56:35

@Buchhalter:

Kis narancsgöbbels, mi a kurva narancsos gazdád faszáról beszélsz?

Sereghajtóvá tettétek az országot, a tengernyi eu-s pénz ellenére is, hogy rohadnátok meg ti tolvaj, korrupt, dilettáns barbárok.

.

wallenberg88051001 2016.05.22. 10:11:43

@1ghost:

"a tengernyi eu-s pénz"

Meg az óceánnyi magyar pénz, amit az EU-s multik kivittek az országból. Ha kimegy egy óceán, de helyette csak egy tenger jön be, az összességében veszteség.

1ghost 2016.05.22. 10:37:38

@Buchhalter: @wallenberg88051001:

Ostoba narancsgöbbels. Azt hiszed hitelesebb vagy, ha két nicken szopod a gazdád faszát?

Buchhalter 2016.05.22. 11:03:21

@1ghost: a stílus maga az ember.Szörnyen frusztrált és retardált életed lehet.Le nácizol embereket ,de magával a szó jelentésével se vagy tisztában,Az MSZP származékok meg Sztálin tanítványai és millió szám írtottak ki embereket,De látom ez téged nem zavar.Csak egy nick néven írogatok.szopod a gazdád faszát?Magadból indulsz ki?Hajrá , homi vagy ,nem zavar.Egészségedre.De mivel buta kis selejtes szar darab vagy többet nem foglalkozom veled.Olvasás nélkül törlöm a beszólásaid ,mert számomra egy nagy büdös semmi vagy.

1ghost 2016.05.22. 12:08:18

@Buchhalter:

Ki a retkes narancsos kurva anyádat érdekel, hogy te mit csinálsz? Majd szopod a a korrupt, tolvaj, sereghajtó gazdád faszát éllovasként a többi nickeden.

wallenberg88051001 2016.05.22. 14:43:49

@1ghost:

privatbankar.hu/kkv/itt-vannak-a-szamok-ennyit-visznek-el-az-orszagbol-a-multik-271045
2014. július 24., 14:54
Magyarországról tavaly a külföldi cégek 105 milliárd koronának (1155 milliárd forint) megfelelő összeget vittek ki, ami a magyar GDP 5,3 százaléka

fidesz maszop dk egykutya 2016.05.22. 14:48:41

@Buchhalter: jaj "elvtársak" nagyon rákattantatok erre az elcsépelt, súlyos értelmi fogyatékosok által szajkózott " a stílus maga az ember." marhaságra, az összes modern médiás troll mindenhol ezt ismételgeti (a jobban teljesítés, és a sorosozás mellett persze).

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2016.05.22. 14:53:59

@wallenberg88051001:
Bocsánat, hogy olyasmit mondok, ami ellentmond a Marxista-Leninista szemináriumon elhangzottaknak, de szerinted mi a tökért fektet be bárki is, ha nem azért, hogy hasznot hozzon neki?
Amikor azok a fránya multik befektettek Magyarországon, és évente megtermelik a magyar GDP cirka felét, akkor azt szívjóságból teszik, vagy azért, mert hasznot szeretnének?

Sajnos, ez egy olyan dolog, hogy ha akarjuk, hogy itt legyenek, annak az az ára, hogy a megtermelt haszon egy részét elviszik.

wallenberg88051001 2016.05.22. 16:13:48

@Lord_Valdez:

A matematikával nem tudsz vitatkozni. Ha egy országból összesen több pénz megy ki, mint amennyi összesen bemegy, akkor az országban a pénz csökken. Az EU és multijai több pénzt visznek ki, mint amennyit behoznak, tehát Magyarországnak az EU mindent beleszámítva összességében ráfizetés.

Buchhalter 2016.05.22. 16:14:10

@fidesz maszop dk egykutya: kedves kutya nem vagyok elvtár,de a szakszerű jól alátámasztott tényeknek jobban hiszek.Ha neked annyira tetszik az MSZP legyél csahos kutyájuk.Hátha kapsz egy ksi cupákos csontot amin elrágódhatsz.Csak nehogy a torkodon akadjon.

1ghost 2016.05.22. 19:24:26

@wallenberg88051001:

Te ostoba narancsbérbarom, orbán cselédjét már csak a hozzád hasonló marhák alkotják, hiszen hülye vagy ahhoz, hogy értsd, hogy a külföldi tőke növeli a GDP-t, munkahelyeket teremt, erősíti a piaci versenyt, technológiai fejlődést generál, s növeli a reálbéreket is, ugyanis a mainstream neoklasszikus elmélet szerint a reálbér a munka határtermelékenységével egyenlő, nem véletlen ezért, hogy minden ország üdvözli és nem pedig átkozza a tőkebeáramlást, a tulajdonosoknak meg istenadta joga a jövedelmükkel azt csinálni amit, akarnak, így hát te a tolvaj, sereghajtó, dilettáns gazdáddal, fejedet annak seggében kocogtatva húzhatsz Phenjanba, vagy akár a halál vérvörös faszára, mert ott nincsenek multik, persze csak miután a sittről kiszabadultatok ezer év után, hogy rohadnátok meg ti országszétbarmoló korrupt gazemberek.

Világos?

fidesz maszop dk egykutya 2016.05.22. 19:49:07

@Buchhalter: dehogynem vagy "elvtárs", aki nem a tényeknek hisz hanem az imádott pártja álomvilágának.
Mellesleg 1bites is vagy, hiszen rögtön maszoposnak hiszel, csak mert a retek kommer pártod nem tetszik. Ez is igazi kommer szokás ;) "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség".
Tudod én minden kommert utálok, mindegy, hogy narancsos álca alatt van, vagy ősdemokrata álca alatt ;)

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2016.05.22. 20:24:54

@wallenberg88051001:
1. Nem megy ki több pénz, mint bejön, mert a külkermérleg 2009 óta többletes. Tehát tényszerűleg sem igaz.
2. Az, amit nyomsz, azt úgy hívják, hogy merkantilizmus. Ez egy évszázadok óta túlhaladott közgazdasági iskola.
Az alap probléma, hogy a pénz nem egy abszolút dolog, hanem egy értékmérő eszköz. Nem mindegy, hogy mennyit is ér az a pénz és ez bizony tud változni. Ezért, hiába van egy országnak negatív külkermérlege (, mint ahogy Magyarországnak nincs), akkor se biztos, hogy szegényedik.

wallenberg88051001 2016.05.22. 21:41:03

@Lord_Valdez:

Az EU-s költségvetési befizetés plusz az EU-s multik által Magyarországról kivitt pénz összesen több, mint az EU-s támogatás, tehát összesen több pénz megy Magyarországról az EU-ba, mint az EU-ból Magyarországra.

wallenberg88051001 2016.05.22. 21:44:20

@1ghost:

Hazudsz. A GDP az egy szélhámosság, egy olyan összeg, amivel az ország nem rendelkezik, a multik által Magyarországról kivitt tétel is növeli a GDP-t, tehát minél nagyobb összeggel fosztják ki Magyarországot, annál nagyobb a GDP.
Ezért aki a GDP-re hivatkozik, az a nemzetközi kapitalisták fizetett ügynöke és hazaáruló gazember.
Az pedig külön aljas hazugság, hogy például a Tesco az technológiai fejlődést generál, az nem generál semmit, hanem egyszerűen csak parazita, élősködik a nemzet testén.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2016.05.23. 06:50:42

@wallenberg88051001:
A fizetési mérlegben történetesen benne van és pozitív.
És mennyi a multik által megtermelt értéktöbblet?
Tudsz arról, hogy ha ez az értéktöbblet nem tartana lépést az fizetési mérleg egyébként nem létező hiányával, akkor az a forint árfolyam folyamatos leértékelődésével járna, egészen addig, amíg be nem áll az új egyensúly?

Tudom, hogy holmi tények nem igazán érdekelnek, de belegondoltál már arra, hogy van annak valami oka, hogy azok az országok gazdagodnak, ahol jelen vannak és azok nem, ahol nem?

wallenberg88051001 2016.05.23. 21:00:25

@Lord_Valdez:

A multik nem többletet termelnek, hanem kitermelnek pénzt a magyar lakosság pénztárcájából amikor az fizet a Tesco pénztárnál és az így kitermelt pénzt elviszik az országból, tehát annyival kevesebb pénz marad az országban, de az az összeg beleszámít a GDP-be, tehát aki a GDP növekedésnek örül az annak örül hogy még több pénzt rabolnak el tőlünk.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2016.05.24. 07:14:59

@wallenberg88051001:
De igen. Tudod, amikor te eldöntöd azt, hogy a Tescoba mész vásárolni, akkor hozol egy döntést. Azért odamész, mert neked jobban megéri. Olcsóbb, ezért több pénzed marad más szolgáltatásokat vásárolni, és kevesebb időt töltesz bevásárlással.
Sőt, úgy általában a kereskedelem is értéktermelő tevékenység. Pont azért fizetsz többet a kereskedőnek, mert többet ér számodra az az alma, ami a közelben van, mint ami messze. Ezt az értéktöbbletet a kereskedő adta hozzá.

A GDP-ben benne van a külkereskedelmi mérleg, tehát az is, ami elhagyja az országot.

wallenberg88051001 2016.05.25. 08:46:18

@Lord_Valdez:

Teljesen mindegy hogy miért megy valaki a Tescoba vásárolni, a Tesco kiviszi a pénzt Magyarországról, a kivitt pénz beleszámít a magyarországi GDP-be, tehát a GDP az egy hazugság és széllhámosság, mert olyan tételek növelik, amelyekkel az ország nem rendelkezik.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2016.05.25. 21:36:38

@wallenberg88051001:
Nem mindegy. Minden tranzakció, amit önként kezdeményezel a te érdekedet szolgálja (hacsak nem vagy hülye, vagy mazochista).
Azzal, hogy levonódik a GDP-ből? Már eddig is a mélyhülyeség szintjén mozogtunk, de ezek szerint még mindig van lejjebb.

Naidefigyeljenekemberek 2018.04.26. 16:39:45

Néhányan ilyen idétlen írásokon tengetik az életüket.
Aztán csodálkoznak, amikor a valóság és a választók többsége pofán verik őket.
De akkor is mennek még ugyanazt képviselni, az utcán tüntetni.
süti beállítások módosítása