B1 blogcsalád



Kenyéradó gazdának nevezte a Szegedi Ítélőtábla elnöke Handót

2016. március 13. - Spectra

Kenyéradó gazdájának nevezte Handó Tündét a Szegedi Ítélőtábla elnöke, ráadásul úri klubnak titulálta Strasbourgot. Itt az ideje, hogy valaki kicsit a helyre tegye a felháborítóan pimasz és szervilis Harangozó Attilát.

17141.jpg

A magyar bíróságokat ért - BKV-üggyel és a vörösiszap-perrel is összefüggő - bírálatokra reagálva tartott sajtótájékoztatót a Szegedi Ítélőtábla elnöke, Harangozó Attila és helyettese, Hámori Attila. Szegedi Ítélőtábla elnökének nyilatkozata azonban merőben vérlázító, és több helyen is bele lehet kötni.

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy több bíró is bevallotta név nélkül: nincs független bíróság Magyarországon. Kulcspozícióban lévő feletteseik visszaélnek a bírák egzisztenciális kiszolgáltatottságával, így nyomást tudnak gyakorolni rájuk. A nyilatkozó bírák szerint az ügyek elosztásával is manipulálják az ítéletet, pláne politikailag kényes ügyekben. Ezeket nem bízzák akárkire, hiszen mindig vannak elvárások az ítéletekkel kapcsolatban.

1. Az állam érdekében?

Harangozó Attila azt nyilatkozta, hogy “a bíróság állami szervezet, az állammal harmóniában kell működnie, az állam érdekében.”

Az állam érdekében? Nem inkább a vonatkozó törvényeknek megfelelően kellene működnie?

2. Handó a kenyéradó gazdája?

A név nélkül nyilatkozó bírákkal kapcsolatban Harangozó azt mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökéről, Handó Tündéről, hogy “az ember a saját munkáltatóját, kenyéradó gazdáját nem támadhatja meg, elég furcsa lenne, ha az lenne az ellenség, aki a munkájának a feltételeit biztosítja.”

Jól értjük, hogy a szegedi bíróság elnöke a fideszes Szájer József feleségét nevezi kenyéradó gazdájának? Gazdájának? Komolyan azt érzi, hogy Handó a gazdája? Mert akkor itt tényleg nagy a baj.

Csak csendben jegyezném meg, hogy a bíróság munkájához szükséges feltételeket, amúgy nem Handó Tünde, hanem az adófizetők biztosítják.

3. Nem tudják befolyásolni az ítéleteket?

Harangozó szerint a bírósági vezetők nem tudják befolyásolni az ítéleteket.

Vajon, még akkor sem, ha az a bírósági vezető a “kenyéradó gazdája”?  Úgy tűnik itt egy kis önellentmondásba keveredett.

4. Jogszerű a peráthelyezés?

A BKV-ügyet másodfokon a - köztudottan politikailag elfogult - Szegedi Ítélőtáblán fogják tárgyalni. Harangozó szerint az OBH elnöke a hatályos jogszabályok alapján jelölte ki a Szolnoki, illetve a Kecskeméti Törvényszéket, és ha az első fokot jogszerűen végigtárgyalhatták a kijelölt törvényszékek, akkor Szolnoknak és Kecskemétnek jogszerűen a másodfoka a Szegedi Ítélőtábla.“Ezt minden lehetséges jogi fórumon megtámadták, de kiállta a jogszerűség próbáját” - fogalmazott.

Milyen próbát állt ki a kenyéradó gazda döntése? Mégis milyen jogszerűségről beszél? Az elnök úr talán nem értesült arról, mit döntött az Alkotmánybíróság a peráthelyezések kapcsán? Ráadásul a strasbourgi emberi jogi bíróság januárjában - egy a BKV-perhez hasonló ügyben - már

elmarasztalta Magyarországot a bíróság kijelölése miatt.

Mint indokolták, a kijelölt bíróság nem tekinthető törvényes, független és pártatlan bíróságnak, az így lefolytatott eljárás nem tisztességes. Megállapították továbbá azt is, hogy bár az Ab megsemmisítette a bíróság kijelölésének jogát, annak nem lett jogkövetkezménye, hiszen még mindig területen kívüli bíróságon tárgyalják az ügyet.

5. Milyen úri klub Strasbourg?

Harangozó Attila a strasbourgi döntésre úgy reagált, hogy az Európa Tanács strasbourgi bíróságát “úri klubnak” titulálta, valamint kifejtette, hogy Strasbourg “rosszallását fejezheti ki, megbüntetheti néhány ezer euróra a magyar államot, de a Luxembourgban működő Európai Bírósággal ellentétben a magyar jogrendet nem írhatja felül.”

Úgy tűnik, az európai jogrendben sem túl tájékozott az elnök úr. Valószínűleg nincs tisztában azzal sem, mióta és mi is a szerepe a strasburgi bíróságnak. Betöltött hivatalából adódóan Harangozó egyszerűen nem engedhette volna meg magának, hogy ilyen felháborítóan pimaszul csak úgy foghegyről úri klubnak nevezze az emberi jogok bíróságát.

Helyette is ég az arcunk.

(Kép: vtvszeged.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr568470528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WLaci 2016.03.13. 22:52:42

Sajnos az idős bírósági vezetők nyugdíjba kényszerítésével és Baka főbíró kinyírásával elég nagy kár esett a magyar igazságszolgáltatásban. A baj az, hogy sok, egyébként tehetséges fiatal (ezt a szegedi fickót nem ismerem) úgy került pozícióba, hogy annak a körülményei kétesek: maguk is azt gondolhatják, hogy azt a rendszernek, nem szakmai működésüknek köszönhetik. Ez pedig romboló: ők is tudják, hogy ha a Fidesz és Handó bukik (márpedig ez így lesz, legkésőbb Orbán után), akkor bizony az ő pozíciójuk is veszélyben. Ez pedig kikezdi a bíróságok függetlenségét. Ráadásul szükségszerűen, az adott bíró rátermettségétől függetlenül.

balfék 2016.03.13. 22:54:52

Nem is tudom, hogy lett ebből az emberből bíró? Annyit azért már tudhatna, hogy egy magát függetlennek tartó bírónak egyetlen kenyéradó gazdája lehet a hatályos törvény és a lelkiismeret.

gumirocker 2016.03.14. 10:04:46

Nem irigylem a szegedi bírókat

fieri 2016.03.14. 17:33:43

Ennek az embernek nyugodtan le lehet szólni az OBH-ból, hogy milyen ítéletet óhajtanak hallani. Bármit teljesít. Undorító!

szelvesz56 · szelvesz.szelvesz.hu 2016.03.14. 18:15:55

Erről vajon miért Pelikán elvtárs jut eszembe?

Felélem a halálom 2016.03.14. 19:43:15

Bírói függetlenség és kenyéradó gazda. A Szegedi Ítélőtábla elnöke tényleg azt hiszi, hogy innentől bárkivel beszél, az magában röhögve nem arra fog gondolni, hogy ez az alak épphogy csak kilátszik ki egy seggből? Tekintélyes Táblabíróság, Nagyságos Elnök Úr... muhhahhaaa... seggseggsegg! :-)

legeslegujabbkor 2016.03.14. 21:54:47

Na de egy ilyen embernek hol a gerince? Szakmai önérzete? Minek gondolja magát vajon, egy bábunak?

Csöre9 2016.03.15. 05:37:37

Elmondanám, hogy az uborkafára kapaszkodottak egyszer és mindenkorra véssék az agyukba, hogy a KENYÉRADÓ GAZDA az dófizető társadalom és nem más.

Mellesleg
"Bizonyos szint alatt az embernek még ahhoz sincs elég esze, hogy egyáltalán észrevegye, hogy hülye:
Az adott területen szélsőségesen inkompetens (illetéktelen, hozzá nem értő) emberek:
1. Nem képesek felismerni a saját hiányosságaikat.
2. Nem képesek felismerni a náluk magasabb szintűek tudását.
3. Nem képesek felmérni a saját inkompetenciájuk (illetéktelen, hozzá nem értő) szintjét."
index.hu/tudomany/til/2015/10/13/miert_hiszik_azt_a_hulyek_hogy_ok_okosak/

Hongrois Lovag Anatole 2016.09.26. 12:47:18

Ez a dr Harangozó Attila egy senki, A törvényt nem ismeri csak a pofája tetszik az Orbán cigány-zsidónak. Már mondtam is zsidó a javából és ezért kellett megválasztani. A jogot ugassa csak. Hiszen más megyében lakó és élőt hamis lakcímmel kényszerített ez a fickó Harangozó, hogy szaros bíróijai tárgyaljanak hamis ügyet. Baráti alapon tárgyal ügyeket, mint egy volt ügyvéd dr Tatár Zoltán Domaszéki, Hargita u 1 lakos aki polgármester akart lenni de belerúgtak paraszt seggébe, ezek aztán nyalják egymást. A média és a Kúria rugdossa felfelé mindig a koszos és korrupt lépcsőkön. Semmi tudása ennek a fickónak, csak megfizetik az újságírókat egy jó riportért amit a Fidesz fizet!

Margitka1 2018.10.07. 15:56:58

‎Timi Tornyai‎ – Szegedi Törvényszék és Járásbíróság
1 órája •
‎Timi Tornyai‎ – Jogállamért Egyesület
épp most •
Timi Tornyai‎ – Bírói Önkény Ellen
épp most •
Elkezdtem írni de valahogyan eltűnt. Tehát, a bíróikat nem csak a korrupció közti össze, hanem a sex is. Gondoljunk bele. Az egyik bírónő már több bíróval, ügyészekkel, ügyvédekkel feküdt le. Ezt akarja az egyik közkedvelt író és zeneszerző megírni. De olvassák csak el az egyik megjegyzését. Ezt a cikket barátnőm küldte el nekem aki szintén kapta.
"Figyelmébe ajánlom az igazságügyben dolgozóknak. Mert ugye, írtam a bírók, a rendőrök, az ügyészek viselt dolgairól regényeimben, törvénytelenségeikről, akik nem az igazságnak megfelelően ítélkeznek. De most egy újabb könyvem készül. A
Sex az igazságszolgáltatásban.
Ugye Tárkány Szűcs Babett, mennyi hazugságot etetett meg velem, és ha ön a saját háza körül sepreget jobban járt volna. Hiszen a volt férjét ott hagyta, mert alkoholista ügyvéd volt. ( a neve most nem fontos, gondolom lesz egykét szava a könyvhöz,és később olvasható lesz.) Vagy a Bálind Attila, aki rendre akart utasítani, (levele még mindig megvan, a falamat díszíti képkeretben, milyen aljas volt a szövege.) de elküldtem az anyjába+ Altmayert is két rendőr jelenlétében. Ugye, Bálind Attila, főnököcske bíró, amikor az egyik bírója az Altmayer akinek a neve is zsidó, (magáról sem írok MOST többet), nemzetközi körözést adott ki ellenem, mert egy levelet nem tudtak elküldeni, mert annyira bunkók, hogy egy elme beteg több ésszel rendelkezik mint egy-két bíró.( A birtokukban volt három címem, telefonszámom kettő, emalilom 2 de, nem értesítettek.) Miért is léptette elő a Tárkány Babettet, mert a szeretője volt a Hódmezővásárhelyi paraszt lány, akinek az apja állandóan átveri a dolgozókat, ha dolgoztat velük. Vagy a Bakos Éva, aki szintén ismer rendesen, akinek a férje ügyvéd, ő is nagyot fog harapni a kinevezésben. Megemlíteném a Telekdi Gergelyt, aki csoportvezető ugye? Tíz évvel fiatalabb, mint a szeretője! De nem semmi a Lukács Gergősem, aki a volt rendőrkapitány fia, no, ez is tud ám valamit produkálni a sex felhős szegedi bíróságon! Vagy egy kicsit a Nagy Andrea helyettes kollégiumi helyettes, Joó Attila volt szeretője, aki a híres elítélt Krajkó ügyvéd, (Miért is lett elítélve? ) volt sportolónál tevékenykedett. Vagy a három bírónő egyike, aki elvette a két gyermekemet, tárgyalás nélkül, mert az egyik bírónő a volt feleségem ügyvédjének volt a kurvája. Később megnevezem. ( Nekem éttermem, 2 kocsim, pénzem, két lakásom, míg a volt feleségemnek, se lakása, se munkahelye, pénze-semmije se volt, epilepsziás beteg,) Tiszta fertő ez a szegedi bíróság sex témában. Valaki mindig baszogat valakit, feleséget, férjet cserélnek, megosztanak szeretőket. Természetesen a közvélemény nem tudja ezeket az alantas sex manipulációs játékokat követni, lassan a bírók egymás közt sem. Pedig jobban járnának, ha a törvénnyel többet foglalkoznának, mint egymás pöcsével és puncijával. Tehát, bemutatom először a szegedi bíróság bíróit életerős sex fertőzött valóságukban, majd a Debreceni bíróság igaz voltát, és utána jönnek a rendőrök, akiknek szintén sok van a rovásukon a sex becstelen bandának. Ugye bírók, rendőrök, ügyészek, visszanyal a fagyi? Több évtizeden keresztül tűrtem az aljasságukat. A regényeim, amik a bírókról- ügyészekről-rendőrökről szólnak, 3 kötet, arra gondoltam leállítják magukat a korrupcióban, a hamis vallomásaikban, a hamis ítéleteikben, de tévedtem. Most pedig megríkatom a közönséget a bírók milyen sex életet élnek a kurváikkal, a kurafiaikkal másodlagosan véve a törvényeket, és annak alkalmazását. Hiszen a MI pénzünkből, az adónkból kapnak, mint munkabért a sex játékuk lebonyolítására. Szégyen a jog követőire nézve a sex bonyolítása a bíróságon- ügyészségen-rendőrségen. Könyvem durván három hónapon belül lesz kész. Felteszem, mint a többi, 3 regényemet a facebook oldalra, had lássa, a polgár, mire adják és kikre az adóforintjukat. No meg, ki kinek a kurvája, ki kinek a szeretője! És nem utolsó sorban, mi is folyik a bírósági falakon belül. Gondolom, a neveik nyilvánosak, és nem fognak jogi sex akadályokat gördíteni elém, ám, ha mégis, két bírónővel még valahogy elbírok az ágyban, ha már végig próbálta őket a szegedi bírók zöme. Természetesen vannak becsületes bírók, rendőrök-ügyészek, akik nem nézik ezt jó szemmel ezt a fertőt, a hivatalos időben lévő sex hovatartozásokat, a ki kinek a szeretője ideiglenes tényeket. De nem merik elmondani, leírni, azoknak várom az írásait emailomra, erről-ebből a sex fertőről-fertőből. Természetesen titokként kezelem az írásaikat, a megjegyzéseiket amit le is ellenőrzök, lovagi becsületszavamra, és nem bírói- ügyészi-rendőri becsületre, mert azoknak bizony nem volt és nem is lesz, hiszen eljátszották egymás közt a jogi sex játékukban."
Lovag Anatole Hongrois.

Margitka1 2018.10.17. 19:34:07

3.rész.
300000Ft-ot túlfizettem, vagyis NINCS tartozásom gyermektartásdíj téren. De a Szegedi Bíróság nem engedett el 3 hónapig. Majd az egyik bíró főnök csak elítélt, mert, hogy nem adtam a fiaimat akkor oda, mint amit a három bírónő ítéletében meghagyott. Igaz akkor nem volt probléma, de most az volt! Természetesen nem kért bocsánatot a Szegedi Bíróság. Pedig itt elvesztettem a Hamburgi lakásomat, az ingóságaimat, a munkámat, ami majd 20 millió forintba került. Csak azért nem mentem újra külföldre, mert megismerkedtem egy nővel, aki a mai napig is az élettársam, pedig a Szegedi Bíróság még mindig szorongatja a tojásaimat. Elkezdtem a musicaljeimmel foglalkozni, komponáltam a dalaimat, mellé regényeket kezdtem el írni. Egy új ismerősöm ellopott 3 dalomat, amiért bepereltem PLÁGIUM miatt. A tárgyaláson a bíró csak hebegett, mert ő gazdasági szakon végzett, halvány gőze sem volt, mi is az a plágium. A második tárgyaláson elmondta, sosem volt ilyen tárgyalása, és nem is tud ítéletet hozni, de majd ír valamit. Minden maradt a régiben. Tehát, az ellopott Lyonban írt-komponált musicalem maradt a tolvajnál, még, mindig, mert egy szegedi bíró hülye az adott perhez. Mint tolmács kezdtem dolgozni és két évvel később a plágium per után történt. Geislingenben voltam, tolmácsként dolgoztam. Egyik ismerősöm telefonon felhívott, a Szegedi Bíróság nemzetközi körözést adott ki ellenem. Felhívtam a szegedi kapitányságot ahol közölték, igaz a hír. Megbeszéltük négy nap múlva Szegeden leszek és tisztázom mi is ez. A szegedi rendőrségen azonnal letartoztattak. Majd elég hosszú idő után vittek a Szegedi Bíróságra, láncra verve. A bíró közölte. Nem tudtak átadni egy dokumentumot és ezért adták ki a körözést. A dokumentum egy záró végzés, miszerint ejtik a pert a plágium miatt. Nagyon mérges lettem a bírót azonnal megkérdeztem. Maga hülye, vagy agyatlan. Ott van az aktámban a kettő címem, az emailom, 2 telefonszámom. De nem, a Szegedi Bíróság röhögve adta ki a nemzetközi körözést, csak azért mert egy végzést nem akartak átadni, a bosszújuk megint lecsapott törvényellenesen. Természetesen a Szegedi Bíróság elnöke még nekem írt levelet, hogy vigyázzak magamra, mert be fognak perelni. Pár évre rá egy munkaügyi pert indítottam, mert nem fizette ki a béremet a munkáltató. Ennyi! Ez a tyúkper őt évig tartott. A bírónőt, elnöknőt lefizette az alperes 3 millió forinttal, mint ahogy az alperes, elmondta. Majd az ötödik évben a bíró és az alperes egy közös CSŐD büntettet követett el, mert a perben lévő céget átmentették egy másikba. A Szegedi Bíróságon feljelentést tettem, de nem mernek az üggyel foglalkozni, mert vezető bíró van terítéken. Az ügyvéd barátom felhívására indítottunk egy pert az alperesnél maradt személyes dolgaim miatt, mert ellopta az alperes, egyszer mint tulajdonos kezelte a saját vagyonomat , másszor, meg mint vállalkozó az alperes. Tehát, a bíró szerint. A per közben mérges lettem. Látszott, a bírót is lefizette az elég sok pénzzel rendelkező alperes. Ugyanis közöm sem volt a saját személyes dolgaimhoz a bíró szerint. A pert ejtették. Későbbiekben, mint írtam már, mint oknyomozó író, nyomoztam az ügyben, 200000Ft-ot kapott a bíró ezért a kis szívességért. A Szegedi Bíróság idáig több mint 60 millió forint kárt okozott, ami majdnem negyven évet tesz ki. Az életemet tette tőnkre közben.
Akkor a kérdésem? Azok a bírók, akik ezt tették velem, nem érdemlik meg, hogy írjak róluk. Egyik könyvem, ami a Googlén is megtalálható. www.birosagibalhe-szeged.hupont.hu/
Ebben le van írva a nevük is a gyalázatos bíróknak.
Tudom, megérdemelné az a több tucat bíró, hogy felkössék egy fára őket, de nem lehet, mert a női bíróknak a szeretői a helyükre lépnek. Ezért van az, hogy MOST én lépek, és az igazságot írom le a bírókról, mint szeretők vagy kurvák.
Remélem, elfogadják, a sex az igazságszolgáltatásban, című legújabb regényemet, és az első ebben a Szegedi Bíróság bírói. Gondolom, a törvénytelenségüket most már hanyagolni fogják velem szemben, mert mindent megírok a törvénytelenségeikről, amit a bíróság falain belül tesznek, vagy tettek. Amit jó ha tudnak, elküldöm a több mint 80 országba a Szegedi Bíróságról készült könyveimet, ahol nézik állandóan az írásaimat. Ezt az írást is, amit most kapnak meg, youtube, google, stb, is megtekinthetik.
Különben a témát a bírók adták a törvénytelenségig viselt dolgaik után.

Margitka1 2018.10.17. 19:34:41

3.rész.
300000Ft-ot túlfizettem, vagyis NINCS tartozásom gyermektartásdíj téren. De a Szegedi Bíróság nem engedett el 3 hónapig. Majd az egyik bíró főnök csak elítélt, mert, hogy nem adtam a fiaimat akkor oda, mint amit a három bírónő ítéletében meghagyott. Igaz akkor nem volt probléma, de most az volt! Természetesen nem kért bocsánatot a Szegedi Bíróság. Pedig itt elvesztettem a Hamburgi lakásomat, az ingóságaimat, a munkámat, ami majd 20 millió forintba került. Csak azért nem mentem újra külföldre, mert megismerkedtem egy nővel, aki a mai napig is az élettársam, pedig a Szegedi Bíróság még mindig szorongatja a tojásaimat. Elkezdtem a musicaljeimmel foglalkozni, komponáltam a dalaimat, mellé regényeket kezdtem el írni. Egy új ismerősöm ellopott 3 dalomat, amiért bepereltem PLÁGIUM miatt. A tárgyaláson a bíró csak hebegett, mert ő gazdasági szakon végzett, halvány gőze sem volt, mi is az a plágium. A második tárgyaláson elmondta, sosem volt ilyen tárgyalása, és nem is tud ítéletet hozni, de majd ír valamit. Minden maradt a régiben. Tehát, az ellopott Lyonban írt-komponált musicalem maradt a tolvajnál, még, mindig, mert egy szegedi bíró hülye az adott perhez. Mint tolmács kezdtem dolgozni és két évvel később a plágium per után történt. Geislingenben voltam, tolmácsként dolgoztam. Egyik ismerősöm telefonon felhívott, a Szegedi Bíróság nemzetközi körözést adott ki ellenem. Felhívtam a szegedi kapitányságot ahol közölték, igaz a hír. Megbeszéltük négy nap múlva Szegeden leszek és tisztázom mi is ez. A szegedi rendőrségen azonnal letartoztattak. Majd elég hosszú idő után vittek a Szegedi Bíróságra, láncra verve. A bíró közölte. Nem tudtak átadni egy dokumentumot és ezért adták ki a körözést. A dokumentum egy záró végzés, miszerint ejtik a pert a plágium miatt. Nagyon mérges lettem a bírót azonnal megkérdeztem. Maga hülye, vagy agyatlan. Ott van az aktámban a kettő címem, az emailom, 2 telefonszámom. De nem, a Szegedi Bíróság röhögve adta ki a nemzetközi körözést, csak azért mert egy végzést nem akartak átadni, a bosszújuk megint lecsapott törvényellenesen. Természetesen a Szegedi Bíróság elnöke még nekem írt levelet, hogy vigyázzak magamra, mert be fognak perelni. Pár évre rá egy munkaügyi pert indítottam, mert nem fizette ki a béremet a munkáltató. Ennyi! Ez a tyúkper őt évig tartott. A bírónőt, elnöknőt lefizette az alperes 3 millió forinttal, mint ahogy az alperes, elmondta. Majd az ötödik évben a bíró és az alperes egy közös CSŐD büntettet követett el, mert a perben lévő céget átmentették egy másikba. A Szegedi Bíróságon feljelentést tettem, de nem mernek az üggyel foglalkozni, mert vezető bíró van terítéken. Az ügyvéd barátom felhívására indítottunk egy pert az alperesnél maradt személyes dolgaim miatt, mert ellopta az alperes, egyszer mint tulajdonos kezelte a saját vagyonomat , másszor, meg mint vállalkozó az alperes. Tehát, a bíró szerint. A per közben mérges lettem. Látszott, a bírót is lefizette az elég sok pénzzel rendelkező alperes. Ugyanis közöm sem volt a saját személyes dolgaimhoz a bíró szerint. A pert ejtették. Későbbiekben, mint írtam már, mint oknyomozó író, nyomoztam az ügyben, 200000Ft-ot kapott a bíró ezért a kis szívességért. A Szegedi Bíróság idáig több mint 60 millió forint kárt okozott, ami majdnem negyven évet tesz ki. Az életemet tette tőnkre közben.
Akkor a kérdésem? Azok a bírók, akik ezt tették velem, nem érdemlik meg, hogy írjak róluk. Egyik könyvem, ami a Googlén is megtalálható. www.birosagibalhe-szeged.hupont.hu/
Ebben le van írva a nevük is a gyalázatos bíróknak.
Tudom, megérdemelné az a több tucat bíró, hogy felkössék egy fára őket, de nem lehet, mert a női bíróknak a szeretői a helyükre lépnek. Ezért van az, hogy MOST én lépek, és az igazságot írom le a bírókról, mint szeretők vagy kurvák.
Remélem, elfogadják, a sex az igazságszolgáltatásban, című legújabb regényemet, és az első ebben a Szegedi Bíróság bírói. Gondolom, a törvénytelenségüket most már hanyagolni fogják velem szemben, mert mindent megírok a törvénytelenségeikről, amit a bíróság falain belül tesznek, vagy tettek. Amit jó ha tudnak, elküldöm a több mint 80 országba a Szegedi Bíróságról készült könyveimet, ahol nézik állandóan az írásaimat. Ezt az írást is, amit most kapnak meg, youtube, google, stb, is megtekinthetik.
Különben a témát a bírók adták a törvénytelenségig viselt dolgaik után.

Margitka1 2018.10.17. 19:41:45

2.rész.

Sőt nem foglalkoztak azzal sem, hogy évekig nem láttam a gyerekeimet, csak fizessek. Elegem volt a Szegedi Bíróság törvénytelenségeiből, el kellett menekülnöm újra Magyarországról.( Ez a nő is meghalt 2007-ben, így megkapta ő is, amit megérdemelt, a rákbetegségtől.) Megismerkedtem egy lánnyal, akit feleségül vettem, Újszegeden laktunk, állandóan megfigyelés alatt tartottak az Olajbányász téri rendőrség két gépkocsival a Szegedi Bíróság utasítására. Feleségem elhagyott, mert nem bírta idegileg a Szegedi Bíróság állandó zaklatását. Elindult egy GYERMEKTARTÁSI PER. Lakásom volt, pénzem, hiszen egy éttermet vezettem. Két gépkocsim. A Szegedi Bíróság per nélkül hozott egy ítéletet, azonnal adjam át a két kiskorú gyermeket az anyának. Igaz, az anya Epilepsziás, nem dolgozott, nem volt lakása, nem volt pénze, a nyugdíjas anyja és apja nyakán élt. Egy düledező melléképületben húzta meg magát, víz, áram, fűtés nélküli. Ma már tudom, mint oknyomozó író kinyomoztam. A három bírónő, aki az ítéletet hozta, az egyik, a volt feleségem ügyvédjének a kurvája volt és ezért hozták össze ezt a peren kívüli sexel telitett ítéletet nagyon gyorsan. A lakásomat, ami Újszegeden volt el akartam adni egy magyar szőke nőnek. Kiderült, a szegedi lakás maffia hálózatnak volt a tagja. Az IKV RT egyik dolgozója, aki a kezükre játszott, kiharcolta, hogy a lakást adjam nekik oda és majd később kifizetik. Nem fizették ki. Feljelentést tetem a Szegedi Bíróságon. A bíró közölte, meghalt az a roma nő, akinek ki kellene fizetnie a lakást, természetesen a maffia tagja volt a bíró is.( a nő nem halt meg, hazudnia kellett nekem, de a szegedi bíró elég sok pénzt zsebelt be) A pert ejtették. Úgy gondoltam, Jánoshalmán nagyobb lesz a lehetőségem meg a nyugtom a Szegedi Bíróságtól és egy nőhöz költöztem ahol megírtam a Kiskunhalasi Csipke egyik művésznőjének az életét, amit a még élő Otto von Habsburg is díjazott. (levele, a mai napig is a szoba falán található a lakásomon). Ami megható volt, a Szegedi Bíróság kiadta az ott lévő rendőrségnek az állandó megfigyelésemet. Ezt közölte a Jánoshalmi rendőrség egyik tagja, aki a művésznő unoka testére volt. Ha már két napig nem láttak, akkor egyszerűen becsengettek és megkérdezték, hol voltam. Balatonon voltam pár napot, amikor a Jánoshalmi házhoz értem azonnal a rendőr kocsi megjelent és már kérdezősködtek is merre jártam. Majd volt egy tárgyalásom Komlón, mert megtámadott egy csavargó. A Jánoshalmi rokon rendőr telefonált, a Szegedi Bíróság utasította őket, hajnal négy órakor jönnek, és utasítanak, induljak el a tárgyalásra, Komlóra. Nem bírtam tovább, kimenekültem Franciaországba, Lyonba. Itt a Szegedi Bíróság egy nemzetközi el fogatási parancsot adott ki ellenem, de a francia hatóság behívatott és nevetve szedték szét a primitív Szegedi Bíróság levelét, a gyermekien megfogalmazott írását. ( Az akkori politikus, majd később államfő, Nicolas Sarkozy úr védett meg, később levelében mondott köszönetet a francia musicaljeimért, amit meg lehet tekinteni a lakásomon, a falon.) Ugye, ez már elég ok lenne arra, hogy egy géppisztollyal beállítsak a Szegedi Bíróságra és 27 bírót kivégezzek! Sajnos volt egyszer egy hasonló incidens ott a Szegedi Bíróságon, egy szerencsétlen embert, akit tönkretett a szegedi ügyészség fegyverrel akarta lelőni az alantas ügyészt, akit mellesleg ismerek, megérdemelte volna). Gondolom, hányinger kerülgeti minden okos emberi elmét, amit ezek a szegedi bírók elkövettek. De folytassuk tovább a rém tetteit a Szegedi Bíróságnak. Franciaországi tartózkodásom nagyon szép és jó volt, a Szegedi Bíróság labdába sem tudott rúgni ellenem. De át kellett mennem Hamburgba. A Szegedi Bíróság azonnal letartoztatott. A vád. Gyermektartásdíj meg nem fizetése 300000Ft tartozással. Természetesen bizonyítottam a Szegedi Bíróság újabb hazugságát, de a német bíróság nem tudott mit tenni. Politikai menedékjogot akartak adni, megint, már sajnáltak a Szegedi Bíróság politikai manővereivel szemben, de visszautasítottam. Közöltem, rendbe rakom ezeknek az elvetemült Szegedi Bíróságnak az agyát. A Szegedi Bíróság négy iszonyú nagydarab embereket küldött ki ellenem Hamburgba, mert, ahogy mondták, egy nagyon veszélyes embert kell kísérniük Magyarországra. Amikor megláttak a 65 kilómmal, és megtudták író-költő és zeneszerző vagyok azonnal volt véleményük a degenerált Szegedi Bíróságról. Felültünk a repülőre, élménybeszámolót tartottam a civil ruhás nyomozóknak és csak szidták az idióta Szegedi Bíróságot. Majd Budapesten azonnal láncra vertek a repülőtéren, és mint egy bűnözőt vittek át a terminálon a büszke egyenruhások. Érdekes, a németeknél, amíg nincs ítélet addig nem szabad a személyes korlátozást akadályozni, de ez alól kivétel a szegedi Bíróság. A szegedi olajbányász téren a rendőrségnél azonnal kértem éjjel háromkor egy ügyvédet, aki a barátom lett a későbbiek folyamán a mai napig. Az ügyvéddel bebizonyítottuk, számlákon, a kért

Margitka1 2018.10.17. 19:45:23

Tanúság a Szegedi bíróságnak! 1.rész.

Ide hallatszik egy pár ezer kilométerre is a Szegedi Bíróság habzó szája. Ezen szeretnék segíteni, hátha lenyalogatják a habot egymás szájáról a bírók. Egy pár esetemet íróm le a Szegedi Bíróságról, és el lehet dönteni. Ki is az áldozat. Ki is sértett meg törvényeket, embereket. Neveket nem írok le, mert azt már egyszer leírtam a könyvemben, amit a Szegedi Bíróság alkotott törvénytelenségével, eredeti akta számaikkal. Minden egyes leírt vád, amit leírtam, és ellenem használt fel az embertelen bíróság, dokumentálva van, megnézhetik a bírók a Szegedi Bíróság aktáiban.

Kezdeném: Még a húszéves kórom körül jártam és már Németországban éltem, dolgoztam, a régi DDR-ben. Hazajöttem és nagyon sok „holmit” hoztam, ami nem tetszett a hatóságnak. A Szegedi bíróságra került az ügy és bepereltek VÁM CSALÁSÉRT, Első tárgyalás, a bírónő, (nem írom le a nevét ebben az írásban), de a Szegedi Bíróság egyik feje volt, elítélt 3 évre. Fellebbeztem. Egyik ügyvéd barátomnak elmondtam és elkezdett nevetni. Közölte, 50%-át a fizetésemnek Magyarországra hozhatom áru formában. Azonnal számolás és kijött az 50%-lék. A bírónő buta, és tudatlan volt. Jött a fellebbezés és elmondtam a bírónőnek, üljön vissza az iskolapadba és tanulja meg a törvényt. Nem tetszett neki és csak annyit mondott, majd még találkozunk más ügyben is. Közben okosodtam, Ügyvéd barátom elmondta, ez a bírónő 90%-ban szinte minden bírónak a kurvája volt. Nem foglalkoztam vele, de pár évvel később újabb gondom támadt. Megismerkedtem egy nővel, akinek az anyja rendőr volt. Elég sok pénzt hoztam a németországi munkám során a spórolással Magyarországra, és Újszegeden béreltem egy kis garzont. Majd amikor dolgozni voltam a nő meglépett egy önkormányzati elvált férfival. Mindenemet elvittek, még az ajtókat is leszerelték és tönkre tették. Azonnal a nő anyjához mentem, mert máshova nem tudtam. Már vártak, elvittek 3 napra a rendőrök, mert, hogy kiabáltam, zaklattam a nőt a kérdéseimmel, és a sok hazugság, érdekes, nem is találkoztam a nővel soha többet. (2000 körül halt meg). De a fogva tartásom utána elengedtek, feljelentettek ZAKLATÁSÉRT. A Szegedi Bíróság tárgyalta az ügyet. Az ingóságaimat, a lakásomat, a pénzemet, mindent a nőnek ítélt a bíró. Ami hab a tortán, még ki is takarítatták velem a lakásomat, hogy így költözzön vissza a volt nőm. Mint író, sok könyvet írtam már akkor is, és egy könyvemet, regényemet, az egyik orvos barátom kivitte Jugoszláviába és feladta postán. Nyertem valami díjat. A Szegedi Rendőrség azonnal kijött a Mátyás tér 2 sz alatti, akkori lakásomra és házkutatást tartott. Megtaláltak egy pár földalatti újságot és azonnal bevittek az Olajbányász téri rendőrségre. Itt elvették az irataimat és kaptam egy papírt? „ Az ön külföldre utazása sérti a közvéleményt.” Majd felterjesztettek a Szegedi Bíróságra azonnali HAZAÁRULÁS VÁDJÁVAL. A Szegedi Bíróság kiadta a letartoztatást, amit már nem vártam meg. Ugyanis a dokumentumokat egy héten egyszer szállították Budapestre a rendőrségi központba, mert még akkor nem volt összefüggő komputer hálózat kiépítve. Szóltam egy rendőr barátomnak, aki azonnal a rendőrségre ment. Itt lerendezte, százezer forintért visszakapom-visszalopják a papírjaimat, de azonnal menekülnöm kell Magyarországról. Így is lett, szirénázva hozta a papírjaimat és azonnal Budapest, nagykövetség, németbarátom levelét bemutattam és megkaptam a vízumomat. Egy élettársam volt, két apró gyerekkel menekültem, a legkisebb 7 hónapos volt. Disszidáltam Hamburgba. A Szegedi Bíróság nemzetközi körözést adott ki ellenem, de mint politikai menekültet védtek, kiröhögte a Hamburgi hivatal a szegedi bírókat. Egy évig zaklatta a családomat a Szegedi Bíróság. Rendszerváltás után hazatértem, mert szeretem a hazámat. Pár év múlva elindítottak egy pert ellenem a Szegedi Bíróság, CSŐDBÜNTETT címen. Ugyanis alapítottam egy céget, ami csak pár hónapig üzemelt. Nem ment jól s ezért visszaadtam szabályosan a Szegedi Cégbíróságnak. A Szegedi Bíróság bírója, azonnal elítélt 6 hónap börtönre. Igaz a Budapesti Igazságügyi Minisztérium levelében közölte. Nem szabad elítélni, mert nem volt banki átfolyás, nem volt pénzmozgás, nem volt élő cég. És még lehetne sorolni az elitéléshez való lehetőséget. A bíró nem foglalkozott vele. Leültem. Utána megint egy újabb húzása a Szegedi Bíróságnak. Németországban is éltem és egy gépkocsival jöttem Magyarországra, Szegedre. Elromlott. Elvittem egy szerelőhöz, de közben meghalt az édesanyám és ezért kértem a szerelőt egy hetet várjon, míg a gépkocsiért megyek. Nem várt. Eltüntette a kocsimat. Feljelentettem a Szegedi Bíróságon, hogy a KOCSIMAT ELLOPTA. A tárgyaláson közölte. Egy kukás autó elvitte. Természetesen a tárolási és egyéb költséget is rám nyomta a Szegedi Bíróság. A kapcsolatom megromlott az élettársammal, Elköltözött egy 20 évvel fiatalabb szeretőjével és feljelentett, mert nem fizettem gyermektartást. Fizettem, de többet akart és ezt sosem vette figyelembe a Szegedi Bíróság
süti beállítások módosítása