B1 blogcsalád



Balog miniszter pofára esett egy komolyabbat

2016. február 19. - nickgrabowszki

Az emberminiszter a diákolimpikonokkal próbálta megmutatni, hogy lám, vannak még olyanok, akik nem zendülnek a kormány és oktatáspolitikája ellen.

"Ezek a fiatalok magyar iskolában tanulnak és a világ élvonalában vannak. Ide mindenki fehér ingben jött, de nem az ing számít, hanem a teljesítmény."

Ezt egy Facebook-posztban tudatta a világgal és a várossal. Balszerencséjére azonban az egyik diákolimpikonnak ez annyira nem tetszett, és kommentelt a miniszter posztjához. Íme:

olimp_2.png

Balog házhoz ment, illetve Házhoz hívta a lófaszt. Ezek nem az Orbán-kormány hetei.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr508404848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inebhedj - szerintem 2016.02.19. 21:38:56

+1

Az égadta egy világon semmi értelme az olyan marhaságok összehordásának, mint amit például Balog prezentált, akkor sem, ha Fényes Portától nyilatkozók 25 éves hagyományőrző jelleggel hordanak össze fajra, vallás, nemre, világnézetre és politikai hovatartozásra semlegesen marhaságokat.

Ugyanakkor fura módon az a képem van hosszú évek óta, hogy az ellenzék és az ellenzéki média mögött a kormány, a kormány és a kormány média mögött meg az ellenzék áll, mindegyik házhoz megy folyton a a posztban említettért.

Csaba Zsuzsanna 2016.02.20. 15:29:10

Bátor, inteligens és okos gyermek,bocs:kiskamasz!
Gratula!

bienbien 2016.12.07. 21:00:36

Okos és bátor... amig el nem üti egy autó
süti beállítások módosítása