B1 blogcsalád



A mély érzelmeket szereti Áderék saját dizájnere

2015. szeptember 14. - pelikanjozsef

Csak 2012 januárjától lelhetőek fel a Köztársasági Elnöki Hivatal szerződései az intézmény honlapján, de egy állandó szereplője mindig van a listának: ő Kruchió László és kertészeti szolgáltatásokat, illetve virágdíszeket vesznek tőle időről-időre.

  1. 2013-ban például több mint 10 millió forintért szerződtek vele, feladatai közé tartozott abban az évben az Áder-család által belakott köztársasági elnöki rezidencia kertészeti munkáinak elvégzése, a kültéri növények fenntartása is.
  2. De ő szállította az államfő protokolldíszeit is.
  3. Tavaly virágdíszekre 8,75 milliót, míg kertészeti munkákra 1,2 milliót költött nála Áder János hivatala.

trabant.jpg

Érdekesség, hogy Kruchió László 2011-ben a kecskeméti főiskola kertészeti karán mint az államfői hivatal dizájnere tartott előadást.

A honlapjukon a referenciák között feltüntetik a KEH-et is, de az ars poeticában már nem hivatkoznak rá. Ott inkább ilyeneket írnak:

Több szállodában és étteremben készítünk hétről hétre kompozíciókat, dekorációkat, melyek kiegészítik a tereket, szépséget és egy kis természetet csempésznek a határozott vonalak közéA családi rendezvényeket szeretjük igazán és a virágkiszállítások meghitt hangulatát, ahol a meglepett fél arcán igazán mély érzelmek tükröződnek.

Ez igazán csodálatos. De évi 10 millióért legyenek is mély érzelmek.

(Kép: KruchióDesign)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr827713410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása