B1 blogcsalád



Mert minket érdekel a véleményetek

2015. január 21. - Ninon

Nézzétek meg az elmúlt pár hét általunk leginkább kedvelt hozzászólásait!

18.gif

a_tom:

Olyan ez mint a rezsicsökkentés. Elrabolnak többezermilliárdot korrupcióban, rengeteg adót megemelnek (az "adócsökkentés kormánya"'), aztán visszaosztanak párszáz forintot, nagy kegyesen, mi meg örülünk mint majom a farkának.
A rendszerváltáskor elsunyogták, a "jobboldali"(MDF, Fidesz) kormányok is elsunnyogták, az ügynökakták rendezését MÉG MOST IS elsunnyogják 2/3-os felhatalmazással, sőt volt ügynököket neveznek ki!!! De legyünk boldogok mert találtak egyet, akit most példásan megbüntetnek a bürokrácia elhúzódásának teljes szigorával.
Amúgy helyes hogy megbüntetik a bűnösöket, csak ez édeskevés!!

mojszipupi:

Az olasz maffia sorra robbantotta fel és végezte ki az államügyészeket és bírókat. Abban az időben az olaszoknak nagy szerencséjük volt h akadtak olyanok, akik szembe mertek szállni a maffia mindent behálózó szervezetével. Látva a magyarországi viszonyokat az olasz bűnözők most forognak a sírjukban. Példátlan az, ahogy Mo.-on a pártállami maffia mindent az irányítása és ellenőrzése alá vont. Építőipar, mezőgazdaság, bankok, dohánykereskedelem, kiskereskedelem, szerencsejáték, gázkereskedelem a kezükben van. Csak h a legmeghatározóbb stratégiai területeket említsük. És egy magára valamit is adó maffia az alkoholkereskedelmet is felügyeli. Biztos h el jön az ideje. És mindezt zsarolással, megfélemlítéssel szerezték. Zsarolnak ők magánembereket, privát számlákat vesznek el, esetleg cégeket vagy komplett iparágakat, amik megtetszenek. Megdöbbentő, h ennyi agresszió mellett h lehet még ennyi fanatikus hívük. De arra kell felkészülni h ők a maffia katonái. Kitartóak, hűségesek és gátlástalanok, csak "enni" kapjanak. De hát erről szól a "cosa nostra"

BALTAZÁR:

Mostanában nagy divat lett azt hangoztatni, hogy "mindkét oldal takarodjon, az egész jelenlegi plitikai elit húzzon el..." Csakhogy. A választásokat pártokra írják ki, így oktalanság azt mantrázni, hogy "menjen a Fidesz-MSZP-DK-Jobbik stb... a fenébe". Erre nincs mód, hacsak nem valami afrikai káoszt akarunk. 
Tehát a sok "bizonytalan"-nak javaslom, hogy válasszák ki a számukra leginkább elfogadhatót és majd húzzanak oda egy x-et 2018-ban. 
Tény, hogy egyik párt sem tökéletes, de hát más országban gondoljátok, hogy jobb a helyzet. Ez az örökös fúj Orbán, Gyurcsány takarodj, tolvaj MSZP, etc... sehová nem vezet. Az utcai tüntetők nem lesznek parlamenti erők és punktum. Ezzel tessék megbékélni. 
Gyurcsánynak ugyanannyi joga van miniszterelnöki pozícióért kampányolni mint bármely más pártpolitikusnak. 
A sokat hangoztatott összefogás sem ördögtől való, csak ezt sok megélhetési politikus még nem fogta fel. 
A következő választásokig Gyurcsány elutasítottsága lehet, hogy csökkeni fog annyira, hogy a többi párt lenyeli a békát és őt jelöli majd Orbán ellen. 
A Jobbik nem sorolandó ide, és itt van a kutya elásva. A Jobbik jelenlegi támogatottsága messze a legmagasabb az ellenzéki pártok közül, úgyhogy nélkülük nem sok esély van Orbán menesztésére. Velük meg ugye az ún "demokratikus ellenzék" nem közösködik. 
Patthelyzet. Mármint az ellenzék szempontjából. Orbán ennek örül persze. Majd hülye lenne nem örülni. Nem azért keverte így a kártyát.
Lehet papolni kérem, hogy diktatúra van, meg ellensúlyok... Diktatúra a f..t. (bocsánat!) Egyszerűen, demokratikus eszközökkel - a jelen választási szisztémát és a pártok támogatottságát figyelembe véve - nem lehet őket elzavarni. Lehet gondolkodni hogy mi vagy ki lehet a megoldás. 
Szerintem Gyurcsány biztosan nem.”

 

Továbbra is kíváncsiak vagyunk a meglátásaitokra, olvassatok, kommenteljetek! Elértek minket facebookon illetve az egyenlitoblog@gmail.com e-mail címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr97095415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása