B1 blogcsalád



Amíg mi Biszku Bélázunk, az aktuális bűnösök röhögjenek a markukba!

2015. január 16. - Ficsúrfi

A luxuskörülmények között élő, egykori szerszámlakatosból keményvonalas kommunista politikussá avanzsálódott Biszku Bélának a nevét nagy valószínűséggel senkinek sem kell bemutatni. Annak a Biszkunak a nevét, akinek a háborús bűnei miatti felelősségrevonása, gyakorlatilag 2010 óta tart: feltehetően tartani is fog egy darabig, hiszen az ügyében tartott másodfokú ítélet a védelem elfogultsági kifogása miatt elmaradt. Ha csak a vádlott, át nem adja a lelkét a teremtőjének... 

Hát te meg...?

A 94 éves Biszku Béla a vád szerint a pártállami diktatúra egyik vezetőjeként az 1956-os forradalom leverése után részt vett a kegyetlen leszámolásokat végrehajtó karhatalom megszervezésében és irányításában. A karhatalom halálos áldozatokat követelő sortüzeket adott le például 1956. december 6-án Budapesten, a Nyugati pályaudvarnál két nappal később pedig Salgótarjánban, ahol a karhatalmisták és szovjet katonai erők sortüzeinek negyvenhat halálos áldozata volt, köztük nők és gyerekek.Az ügyészség a büntetőperben életfogytiglant kért Biszkura, ügyvédje viszont felmentést - írja az MTI. 

bb_1.jpg

Fotó: MTI

Novák Előd, a Jobbik alelnöke és országgyűlési képviselője a hallgatóság soraiból figyelte a tárgyalást, majd a bíróság épületében újságíróknak azt hangoztatta: sajnálják, hogy ebben az ügyben tovább folyik az időhúzás, amit még az ügyészség kezdett el, mikor hosszasan nyomozott egy viszonylag egyszerű ügyben.

Így továbbra sem fog egyetlen napot sem börtönben tölteni "ez a tömeggyilkos" - jegyezte meg.

Na de akkor...?

Az áldozatok hozzátartozóinak mindenképpen joga van ahhoz, hogy felelősségre vonják és bűnösségének kimondása esetén elítéljék azt a férfit, aki miatt vélhetően egy életen át kellett szenvedniük. Sőt. Minden olyan nem csak magyar, hanem európai ember számára fontos lehet az elmarasztaló ítélet, akik elleneznek mindennemű diktatúrát és annak - óhatatlanul is - szélsőséges megnyilvánulásait. (Igen! Jól gondolják. Igazuk van. De most nem orbánviktorozom, habonyárpádolok, esetleg rogántonizálok.) 

Azonban felmerül részemről egy elvi kérdés: miért 2010-ben tettek érdembeli lépéseket, az akkor "csak" 90 éves Biszku perbe fogására? Miért nem 1990-ben, amikor 70 évesen még talán értelme is lett volna az esetleges rabosításának? 

Gyakorlatban milyen hasznunk származik abból, hogy adott esetben "életfogytig" tartó börtönbüntetése kapcsán, pár hónapot ül ez az aggastyán? 

A magam részéről azokat vádlom, akiknek jogköre lett volna a rendszerátmenekítés rendszerváltás után vádba fogni Biszkut, ám azt ilyen-olyan okok miatt nem tették. 

Így csupán annyit tudok tenni, hogy a fenti soraimat leírva hátradőlök, majd figyelememmel kísérem ezt a kirakatpert. 

Hazánk jelenlegi, aktuális ellenségei - a gyíkemberek? - pedig dagadó mellel talán közölhetik, hogy "igazságot" szolgáltattak.

Ha így folytatják, ellenük is lesz egy hatalmas per! 

2069-ben...?

Forrás: Egyenlítő/MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr717079253

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A zsidók felfegyverzését követeli az EU-ban egy ismert rabbi 2015.01.17. 11:21:14

Gyorsított eljárásban kapjanak fegyvertartási engedélyt az EU területén élő zsidók, mert akit csak lehet, önvédelmi fegyverhez kell juttatni - követeli az uniós tagállamok vezetőitől Menachem Margolin rabbi. Azt is követeli, hogy a zsidók kapjanak megf...

Trackback: Így lehet bárkiből gyilkost csinálni, ha te irányítod a médiát és a rendőrséget 2015.01.17. 11:19:55

Észrevetted, hogy az arab testvérpárt NEM gyanúsítottként, hanem végig gyilkosként, sőt mészárosként emlegette a bulvármédia, holott a gyilkosok arcát nem látta senki, a kocsiban "felejtett" útlevél meg vagy létezett, vagy nem? Hol van itt az ártatlan...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ad Dio 2015.01.16. 22:17:09

Aggastyánokat börtönbe juttatni... nem vezet ez sehová.

Ha van Isten, felelni fog a tetteiért - így mindegy mi mit teszünk vele. Ha nincs, akkor azért mindegy. Átnevelni már úgysem lehet. Az a hajó elment.

Egy ideális világban kapott volna egy életfogytiglant, felfüggesztve. Nyugdíj persze megvonva... tartsa el ezt a patkányt aki akarja.

sorstalan gáz 2015.01.16. 22:48:27

"Gyakorlatban milyen hasznunk származik abból, hogy adott esetben "életfogytig" tartó börtönbüntetése kapcsán, pár hónapot ül ez az aggastyán? "

Egyszerű a válasz: a Biszkuhoz hasonló korú, tehát annak idején még igencsak fiatal és alacsony beosztású nácik elleni hajsza ihlette Biszku Béla elleni fellépést. Bebizonyítandó, hogy mégiscsak van jogegyenlőség a világon, még ha nem is 100%-os, de legalább a szándék szintjén

Az eddigiek alapján nincsen, továbbra is él a kettős mérce, amitől persze aligha fognak krokodilkönnyeket hullajtani az Egyenlítő és más akolbeliek. Saját elvtársukra mindig tudnak kifogást találni, a legvégső esetben pedig újra besegít majd Strasbourg

BelAmi 2015.01.17. 06:32:50

@sorstalan gáz: Azt azért megjegyezném, hogy "a Biszkuhoz hasonló korú, tehát annak idején még igencsak fiatal és alacsony beosztású nácik elleni hajszák" ugyanolyan vontatottan folytak|folynak és "eredménytelenül" (az érintett halálának kivárásáig tartó halogatással) értek véget!

Rudi Kató 2015.01.17. 06:51:13

Te patkány érdekes módon Csatáry László esetében nem zavart a távolabbi időpont és a kor sem! Az sem zavart, hogy minden vádpont aljas hazugság volt!

BiG74 Bodri 2015.01.17. 07:29:24

Nekem nem az jött le a szerzőtől, hogy feleslegesnek tartja a Biszku pert, sőt:
"A magam részéről azokat vádlom, akiknek jogköre lett volna a rendszerátmenekítés rendszerváltás után vádba fogni Biszkut, ám azt ilyen-olyan okok miatt nem tették. "
"Gyakorlatban milyen hasznunk származik abból, hogy adott esetben "életfogytig" tartó börtönbüntetése kapcsán, pár hónapot ül ez az aggastyán? "

A kirakatper jellemzés ezek alapján nem azt jelenti, hogy az író bagatellizálja biszku tetteit, vagy kétségbe vonja a felelősségre vonás alapját. Hanem azt takarja - szerintem-, hogy a per lényege minél tovább kitartani, és folyamatosan mutatni az elhivatott igazságszolgáltatást, melynek láthatóan eredménye: zéró.

2015.01.17. 07:58:14

@Rudi Kató: Ugye, te érted is, amit olvasol?

bontottcsirke 2015.01.17. 08:30:04

Te komcsi köcsög, az rendben van amikor 90 éves katonatiszteket rángatnak elő, de az amikor igazi gecikkel kéne leszámolni az már smafu. Szar példát hoztál fel kisfiam.

lyken 2015.01.17. 08:50:06

"Miért nem 1990-ben, amikor 70 évesen még talán értelme is lett volna az esetleges rabosításának? "
Mert akkor felmerült volna az ügynökkérdés, a besúgó listák nyilvánossá tétele, meg az is, hogy ezeket a közéletből eltávolítsák. Plusz manapság nem a volt MSZMP káderekkel lennének feltöltve a pártok. Azért vicces, hogy rendszerváltás volt, de a döntéshozók közt most is azok ülnek, akik a 80-as években is a PÁRT kineveltjei voltak.

Keszthelyi.Aron 2015.01.17. 09:05:00

@bontottcsirke: @Rudi Kató: Lehet, hogy én nem tudok szöveget értelmezni, de nem azt mondta a blogger, hogy mentsék fel. Rohadjon csak börtönben. De ezt a rendszerváltáskor kellett volna. És voltak Biszkunál nagyobb gazemberek, akik megúszták. Ez így, ebben a formában csak egy kínos vicc - és nem így kellene lennie. Százával voltak felelősök, és egy szem Biszku ücsörög a padon, amikor már mindegy...

Szóval rohadjon csak börtönben, mint a nagyapám 56 után - de már 25 éve le kellett volna folytatni a pert és sokan ülhettek volna mellette...

MEDVE1978 2015.01.17. 09:36:16

Imádom ezeket a harsány, igazságot követelő embereket. Kíváncsi vagyok, hogy ők a nyilas vészkorszakban vagy akár Rákosi et. terrorja alatt hogyan álltak volna helyt. Persze ez nem Biszkut menti fel, ő egy kor terméke. Nyilván felelős és nyilván a vezetőség tagja volt. 90-ben kellett volna elítélni 1-2 évre felfüggesztetten + elvenni a nyugdíjkiegészítését. Nem az egész nyugdíját, hiszen az nem azért jár, mert valaki jó vagy gonosz, hanem azért mert dolgozott vagy nem. Azért csak ennyire,mert kevesebb, mint másodhegedűs volt, egy bürokrata, magas szintű csavar.

Ezt viszont egy felesleges PR dolognak tartom.

gmihaly 2015.01.17. 09:39:00

"És a szovjet katonai erők..." - mármint a sortüzeknél. Valószínűleg Vorkuta volt megtagadás esetére a kiadandó tűzparancs alternatívája. Ilyen feltételek mellett a parancsmegtagadót vitték volna és ezt a "faszagyerekséget" nem köszönte volna meg senki, mert a helyére állított újabb macskajancsi már belelövetett volna a tömegbe. Ébresztő! Megszállt országban a megszállók ellen nem sokat lehetett tenni, a háború alatti partizánmozgalmak zöme csak agitprop volt és a megszállók leverték, megtorolták, ha nem volt megfelelőképpen megtámogatva, ezért gyenge volt. A szovjet megszállás indoka 1955-ig az Ausztria négyhatalmi megszállása miatt szükséges tranzitországi szerep volt, ez az indok. Ennek megszűnése után Teherán és Jalta "szellemében" hagyták a nyugatiak, hogy a ruszkik tegyék, amit megtettek, hiszen Ausztria a Nyugat, Magyarország a Szovjetunió érdekszférájába került az osztozkodás során. BB ebben a játszmában pindurka pontocska volt.

a_tom 2015.01.17. 09:41:24

Olyan ez mint a rezsicsökkentés. Elrabolnak többezermilliárdot korrupcióban, rengeteg adót megemelnek (az "adócsökkentés kormánya"'), aztán visszaosztanak párszáz forintot, nagy kegyesen, mi meg örülünk mint majom a farkának.
A rendszerváltáskor elsunyogták, a "jobboldali"(MDF, Fidesz) kormányok is elsunnyogták, az ügynökakták rendezését MÉG MOST IS elsunnyogják 2/3-os felhatalmazással, sőt volt ügynököket neveznek ki!!! De legyünk boldogok mert találtak egyet, akit most példásan megbüntetnek a bürokrácia elhúzódásának teljes szigorával.
Amúgy helyes hogy megbüntetik a bűnösöket, csak ez édeskevés!!

Bernik 2015.01.17. 10:10:08

"Az áldozatok hozzátartozóinak mindenképpen joga van ahhoz, hogy felelősségre vonják és bűnösségének kimondása esetén elítéljék azt a férfit, aki miatt vélhetően egy életen át kellett szenvedniük."
Amennyiben ez úgy értendő, hogy a kommunista diktatúrát végigélt 10 millió, továbbá a diktatúra bukása óta is, annak pöcegödrében tocsogó tízmillió állampolgár is áldozat, akkor igaz a megállapítás. Lényeges kiegészítés még, hogy a jövő nemzedéknek is joga van ahhoz, hogy ne szaros pelenkát hagyjunk rájuk.
" azokat vádlom, akiknek jogköre lett volna a rendszerátmenekítés - rendszerváltás után vádba fogni Biszkut, ám azt ilyen-olyan okok miatt nem tették."
Tehát azokat a piros-fehér-zöldre mázolt ügynököket - a magyar médiából kiveszett szóval kriptokommunistákat - vádolod, akik a nyíltan vörös kommunistáktól átvették a hatalmat, hogy aztán leleplezzék magukat, ugyebár...
"Gyakorlatban milyen hasznunk származik abból, hogy adott esetben életfogytig tartó börtönbüntetése kapcsán...." Ez a kérdés a náci vén gyilkosok és általában minden büntetőügy esetében föltehető volna. Ha értelme volna.
A bolsevikok (kommunisták, "szocialisták"), mind annak örülnének, "ha levennék napirendről" az ügyet, de vajon a náci vén gyilkosok is ilyen "megértő" elnézést érdemelnek, szerintük?
Vén náci gyilkosok peréről miért is nem ilyen "szánalmat" ébresztő képeket tesznek be?
Mivel sokáig kell tartania a mutatványnak - mintha a jelenlegi hatalom nem a kommunista ügynökök terméke, kreatúrája lenne - persze "nyúlik mint a rétes", de ez nem indok arra, hogy el kell felejteni egy esetleges gyilkos, népét idegen megszálló hatalomnak eláruló "politikus" bűneit. Ha nem így lenne, akkor éppen a korára tekintettel minél hamarabb ítélettel kellene befejezni az ügyet és ez alapján becsukni az elkövetőt!
Az is megérdemel egy mondatot, hogy az 1956-os forradalmat nem "verték le". Az ugyanis győzött! Szabad ország lettünk közel két hétre, szabad sajtóval és újjá alakuló parlamenttel, önálló, az ENSZ által elismert kormánnyal, amelyiknek a szovjet kormány "ünnepélyesen" megígérte, hogy befejezi csapatai kivonását, amit valóban meg is kezdett.
1956. november 4-én egy szabad országot támadott meg a szovjet birodalom - szószegő, hazug módon. Akkora haderővel, amekkorával Hitler rohanta le a Magyarországnál sokszor nagyobb Franciaországot. ENSZ közgyűlési határozat jött létre, hogy az oroszok vonuljanak ki Magyarországról, amelyet "természetesen" a rendszerváltásig, 35 éven át, "ideiglenesen" nem teljesített a szovjet birodalom.
Semmiféle "forradalom leverés" nem volt 1956-ban, akkor sem, ha a hazug, "poszt"-bolsevik média naponta elismétli.
1956-ban volt egy győztes forradalom Magyarországon, amelyik a nép példátlan összefogásával elérte célját és elkergette a kommunista, áruló pribékeket a hatalomból. Egy hét szabadság után pedig a szovjet haderő hadüzenet nélküli támadásával háború kezdődött Magyarország és a Szovjetunió között. Ennek a háborúnak a végén, Magyarország miniszterelnökének és sok száz többi magyar hősnek a kivégzésével ült be a hatalomba 35 (vagy ki tudja még hány) évre Kádár és bandája, Biszkuval együtt.
Látható, hogy a mai is aktív (poszt)-kommunista banda akkor rángatja elő a Biszku-ügyet, amikor kell a fügefalevél valami más ügy takargatására, az ál-nemzeti színek mellé. Szó sincs róla, hogy a gyilkosok valódi megbüntetését akarnák, ahogyan az ügynökakták nyilvánosságát is gátolják. A "hatalmas magyarok"!
Csak mert ezek ugyanazok:
dalszoveg.network.hu/video/brody_janos/brody_janos__ezek_ugyanazok
Kíváncsi vagyok, hogy a hozzászólásom után mennyi ideig marad címlapos a cikk. Bocs blogger, de az 56-os, fenti igazságot máig sem viseli el a hazai média "egy bizonyos" része!

2015.01.17. 10:54:52

@Ad Dio: "Aggastyánokat börtönbe juttatni... nem vezet ez sehová. Ha van Isten, felelni fog a tetteiért - így mindegy mi mit teszünk vele. Ha nincs, akkor azért mindegy. Átnevelni már úgysem lehet. Az a hajó elment."

A büntetés csak kissebb részben elégtétel, sokkal inkább prevenciós szerepe van, ezért (lenne) überfontos. Magyarországon mit látsz már évtizedek óta? Itt az egyszerű notórius tolvajtól (soha semmit nem lehet rábizonyítani) a milliárdokat sikkasztó politikusbűnözőig (mindig törvényesen tünnek el a közpénzek, nem történt bűncselekmény) lényegében megússza mindenki, egyetlen dolognak szokott következménye lenni, ha autóban ülve benézel egy táblát, és 50 helyett 67-tel megmérnek. Olyankor kegyetlenül beindul a közigazgatás úthengere. Vagy amikor az amúgy törvénytisztelő embert orrba szájba kell szopatni, akkor nincs menekvés.

Dehát milyen elszámoltatást várjunk egy olyan parlamenttől, ami dugig van rakva exkomcsikkal, politikusbűnözőkkel? A lenti cikk lényegében mindent megmagyaráz, még a világ életében kétpofára kommunistázó wittnermária szerint sem jött el az idő a komcsik megbüntetésére:

nyugdijas.network.hu/blog/nyugdijas-klub-hirei/wittner-tartozkodott-a-fidesz-leszavazta-az-ugynoktorvenyt

A bűnösök jómódban leélik az életüket, szépen kihalnak. Gyerekeik folytatják. Ennyi történik.

2015.01.17. 11:02:12

Kéz kezet mos.... az ÜGY-nek nincs vége valószínű nem is lesz.

sorstalan gáz 2015.01.17. 11:52:45

@BiG74:
Kettős beszédet hallani a posztból

A "temetni jöttem Cézárt, nem dícsérni" elven megpróbálja úgy diszkreditálni a Biszku elleni pert, mintha közben egyetértene Biszku bűnösségével

A lényeg mégiscsak az, hogy egy valamikori önkényuralmi rendszer vezetői, és ezen belül is a leginkább túlbuzgók elkerülhetik-e a felelősségrevonást?

Úgy látszik igen

Passzív demonstráló (törölt) 2015.01.17. 11:53:06

"A magam részéről azokat vádlom, akiknek jogköre lett volna a rendszerátmenekítés rendszerváltás után vádba fogni Biszkut, ám azt ilyen-olyan okok miatt nem tették. "
Jó jó, csak aztán nehogy megint a komplett demokratikus világ ránk másszon, hogy itt a féldiktatúrában már megint bántsák' a Zorbánkritikus-független értelmiséget!

igazi Ténytár 2015.01.17. 12:35:56

@Bernik: Addig amig a POZSGAY IMRE fele 56-ot gyalázó patkányokat nem hogy nem itelik el de egyenesen köztársasági elnöki ünneplést kapnak, csak mert Orban barátja itt senki nem hivatkozzon 56-ra!

Majd ha POZSGAY ellenforrradalmazokat is biralod utana johetsz Biszkuzassal komcsizassal.

De persze tudjuk, Buszkival is csak az a bajod hogy o hithu komcsi maradt és nem váltott a bukáskor 1989-ben mint a patkany mentalitásúak a süllyedő hajoval

vastagbor.blog.hu/2013/12/02/elnoki_diszvacsora_pozsgay_imre_80_szuletesnapjara

www.lakatospal.hu/index.php?page=kategorizalt&kat_id=11&id=797&regi-idok-nagy-tanui--a-petofi-nepeben-jelent-meg-kecskemeten-1957-december-15-en

És jött 1956. október 23. Lopva, alattomosan közeledett. Sunyi bábáinak száján egy percre sem halkult el a szocializmus igéje, miközben egy nyáron át járták a Petőfi-rondót, „nemzeti sajátosságaink” körül, azzal a magasztos céllal, hogy kiküszöböljék a szocializmus építésében elkövetett hibákat. – Majdnem sikerült nekik még a szocializmust is kiküszöbölni.
Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, háta mögött még több úri bitanggal, megcsinálta az „Első Hazai Nemzeti Forradalmat”, melyet kis híján „Nemzeti Szocialista Forradalomnak” neveztek. A szociális elemet Mindszenty – Pehm József képviselte benne, a nemzetit pedig Lőwenstein herceg. Hogy mégsem „nemzeti szocialistának” keresztelték vívmányukat, az talán azzal magyarázható, hogy e két szó így együtt hányingert okoz minden becsületes emberben

______

igazi Ténytár 2015.01.17. 13:38:02

@sorstalan gáz: ha az lenne a POZSGAY fele MSZMP KB tag 56 gyalazo patkanyok is birosag elott allanak.

Heleyette Aderral nevetgélve unnepi vacsoraznak.

www.hir24.hu/root/shared/pictures/2013/12/02/ader-janos-pozsgayval%281%29.jpg

Szoval igazad van. Az onkenyuralmi vezetők nem hogy elkerulhetik a felelősségre vállalást hanem itt meg a nagy komcsi kollaboránsokból i KE-t csinált a polgári rezsim

56-os bírósági titkár es kivégzések alatt Kádár-rezsim által Nyugatra küldött megbízható MADL és
az egesz eleteben komcsi kollaborans karrierista SCHMITT) !!!

igazi Ténytár 2015.01.17. 13:49:06

@Bernik: "Az is megérdemel egy mondatot, hogy az 1956-os forradalmat nem "verték le". Az ugyanis győzött! Szabad ország lettünk közel két hétre, szabad sajtóval és újjá alakuló parlamenttel, önálló, az ENSZ által elismert kormánnyal,"

Érdekes, de ezt Orbán másik barátja/hive akkoriban Pozsgayhoz hasonloan, így látta!

___________
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XIcDdFO1oUY#t=7

A magyar írók tiltakozása az ENSZ ötös-bizottsági jelentés közgyûlési tárgyalása ellen

"az Élet és Irodalom 1957. szeptember 13-i számában közzétette 251 magyar író tiltakozó levelét, amelyben az aláírók azt követelték, hogy az ENSZ Közgyűlése ne tárgyalja az ún. Ötös Bizottság jelentését, amely az 1956-os Magyar Forradalom vérbe fojtásának körülményeit tárta fel. A tiltakozó levél nem kevesebbet állított, mint hogy „1956. október 23-án az események olyan sorozata indult el Budapesten”, amelynek során
„a fasizmus minden üledéke felkavarodott és néhány napra az 1920-as fehérterrorra emlékeztető állapotokat teremtett.”

A 251 aláíró között sok jelentéktelen név olvasható, de szerepel az aláírók között CSURKA Péter (fia, Csurka István, Féja Géza, Füst Milán, Illyés Gyula, Kassák Lajos, Karinthy Ferenc, Kodolányi János, Németh László, Örkény István, Passuth László, Szabó Lõrinc, Tamási Áron, Veres Péter és Weöres Sándor is.

A ma is élõk között a legismertebb név CSOÓRI SANDORé.
______________

lac666 2015.01.17. 14:42:54

@sorstalan gáz: Azért kell bűnhődnie, hogy a hozzá hasonló háborús bűncselekményeket elkövetők soha ne érezzék magukat biztonságban! Legyen az egy gyáva náci, vagy akárki más!

♔bаtyu♔ 2015.01.17. 14:50:10

Amíg náciztatok, addig is az aktuális bűnözők röhögtek a markukba.

Lendvaitól Biszkuig.

sanyix 2015.01.17. 15:39:08

@♔bаtyu♔: meg rogántól orbánig.

Nem rossz hogy csesztetik ezt a férget, remélem sokat fog szenvedni mielőtt megdöglik.
De az nyilvánvaló hogy most azért hozták elő ezt a dolgot hogy cirkuszt csináljanak a népnek, és eltereljék a figyelmet a fütyisz saját, vagy a fütyisz-maszop és szatelitpártjai közös mutyijairól, mint pl az V. kerületi ingatlanozás.

kvadrillio 2015.01.17. 15:41:10

...hmmmmm....ma....SOKKAL VESZÉLYESEBB HÁBORÚS BŰNÖSÖK TOBZÓDNAK A GYILKOLÁSBAN.
EZEN TÚLMENŐEN..., TALÁN INKÁBB AZ ELHATALMASODÓ KORRUPCIJJÓVAL, CSALÁSOKKAL, MAFFIAMÓDSZEREK HATÁRON TÚLI ÁTÍVELÉSÉVEL KŐNEHH FOGLALKOZNI JELES BÍRÓSÁGAINKNAK, TERMÉSZETESEN...HA NEM LENNÉNEK BESZORULVA M IND A JELENLEGI KURMÁNY ZSEBÉBEHHHHH.....

kvadrillio 2015.01.17. 15:44:39

.....HÁNYAN IS HALTAK MEG A RENCERVÁLTOSZÁS 25-26 ÉVE ALATT MAGYARORSZÁGON ???
NU, KIK IS EZEK A HÁBORÚS BŰNÖSÖK, AKIK EZEKET A HALÁLOZÁSOKAT ELŐIDÉZTÉK, ELŐIDÉZIK ? MINDNEK LÓGNIA KELLENE MÁR RÉGEN !!!
S,....A FRISS TAVASZI SZellő LENGETNÉ GATYÁJUKAT A szélben

kvadrillio 2015.01.17. 15:46:19

" a karhatalmisták és szovjet katonai erők sortüzeinek negyvenhat halálos áldozata volt, köztük nők és gyerekek."

.hhh,,,,A DEVIZAHITELESEK KÖZÜL PEDIG CSAK 3.000 LETT ÖNGYILKOS ??????

kvadrillio 2015.01.17. 15:49:21

"az pártállami diktatúra egyik vezetőjeként"
...HMMM... HA AZ PÁRTÁLLAMI DIKTATÚRA VOLT, akkor ez a mai mija faszom ??? fidesz-KDNP-PÁRTÁLLAMI DIKTATÚRHA ???????
...CEZAROMÁNIÁS VEZETŐVEL ?????

kvadrillio 2015.01.17. 15:52:34

Orbán a népből, a néppel, a népért kormányoz - Index.hu...

...jahhhh.. EZÉRT IS ADOTT A NYÖGDÍJASOKNAK 1,8 % NYÖGDÍJEMELÉST, AZ ÁLTITKÁRAINAK MEG 30 %-OT ???
...EZÉRT IS VONJA EL AZ IDŐS EMBEREK GONDOZÁSI SEGÍTÉSÉT, HOGY ELŐBB DÖGÖLJENEK MEG (MER EZEK AZ Ő INDIÁNJAI)...

CSÚNYÁN FOG MEGIDVEZÜLNI EZ A KIS TÖRPE-JANICSÁR VIKTORKA ! ...:)

kvadrillio 2015.01.17. 15:59:37

Szárnyaszegett fiatalok

""
"""A rendszerváltás után
A politikai változásokat a gazdasági élet gyökeres átalakulása követte. Az állami tulajdonú cégeket fokozatosan magánkézbe adták, a korábban veszteséges üzemeket bezárták. Emiatt viszont sok ember vált munkanélkülivé."""!!!!!!!!! NEM VOLTAK VESZTESÉGESEK ! TERMÉKEIKET MA IS GYÁRTATJÁK RABSZOLGÁKKAL A MULTIK !!!!!

Folyamatosan nő azoknak a fiataloknak a száma Magyarországon, akik még felnőttként is egy háztartásban élnek szüleikkel - írja a csütörtöki Magyar Nemzet a Tárki tanulmányának adataira hivatkozva.
Eszerint hazánkban a 18 és 34 év közötti korosztály kétharmada nem tud, vagy nem akar elköltözni családjától.

Nemzetközi összehasonlításban eddig is későn hagyták el szüleik házát a magyar fiatalok, de az elmúlt években még tovább nőtt azok aránya, akik akár 34 éves korukig is kitolják az önálló életkezdés időpontját.

Az európai fiatalok életkörülményeit elemző Tárki-tanulmány szerint Nyugat- és Észak-Európában hamar elhagyják a fiatalok a szülői házat, és 18 éves kor felett 60-80 százalék már önálló háztartásban él. Ezzel szemben az unió keleti és déli tagállamaiban született gyerekek jóval később válnak le, és csak mintegy negyedük tud önálló életet kezdeni közvetlenül tanulmányai befejezése után.

Az elemzés szerint 2008 és 2012 között 56-ról 66 százalékra nőtt az otthon élő 18 és 34 évesek aránya Magyarországon. A dokumentum kitér arra is, hogy a 2009-ben kibontakozó gazdasági válság jelentősen fokozta a huszonéves korosztály megélhetési nehézségeit, így a fiatalok körében 2012-re a korábbi 16-ről 22 százalékra emelkedett a munkanélküliség.

MEGSZÜNTETTÉK A GYÁRAKAT, VÁLLALATOKAT....STB....
MERT A KÍNAI CIPŐ JOBB MINT A MAGYAR VÓÓÓT ???
MERT A KÍNAI EDÉNY JOBB MINT A MAGYAR VÓÓTT ?
MERT A KÍNAI RUHA, A TURKÁLÓS SZAROK..., JOBB MINT A MAGYAR VÓÓTT ???
STB...STB.....
A LEGNAGYOBB HÁBORÚS BŰNÖSÖK A RENCERVÁLTOSZÁS UTÁNI MADZSAR KORMÁNYOK TAGJAI !!!!!!!!!
AAZ ORSZÁG TÖBB MINT FELÉG DÖNTÖTTÉK NYPOMPORBA..., ÖNGYILKOSSÁGBA.....
süti beállítások módosítása