B1 blogcsalád



Orbán meghátrál: leszedik a Soros-plakátokat

2017. július 12. - nickgrabowszki

Brüsszel után a zsidók is megállították az Orbán-rezsim uszítását.vebe.jpg

Az atv.hu egy "befolyásos" Fidesz-politikusra hivatkozva írt arról, hogy 

 kormány azt tervezi, hogy a "plakáttörvény" hatályba lépésével eltávolítják a Soros-plakátokat is. 

A Jobbik és Simicska ellen született, legalábbis alkotmányellenesnek látszó plakáttörvény július 15-én lép hatályba, annak semmi köze a kormányzati tájékoztatásként folyó zsidózáshoz, de hivatkozási alapnak jó lesz.

  • A másik fontos dátum a vizes vébé hétvégi kezdete.
  • A harmadik pedig Netanjauhu izraeli miniszterelnök jövő keddi budapesti vizitje.

Az atv.hu szerint tegnap foglalkoztak a kérdéssel (minden bizonnyal a Fidesz elnökségi ülésén), de hivatalos döntés még nem volt, az majd a kormány mai ülésén várható (hiszen formálisan ez a kormány kampánya, nem a Fideszé, bár - ahogy ez autokratikus rezsimekben megszokott - ez gyakorlatilag ugyanaz). (UPDATE: a Kormányzati Tájékoztatási Központ hivatalosan is elismerte, hogy leszedik a plakátokat.)

Azt nem lehet tudni, hogy a plakátok leszedéséről szóló terv és a majdani döntés kinek a nyomására született. Hiszen eredetileg nem volt tervezve, hogy a héten véget ér az uszítás.

  • Lehetett Izrael: mint itt írtunk róla, Netanjahu személyesen vonatta vissza az izraeli külügyminisztérium elítélő állásfoglalását a Soros-plakátokról, de szabhatta feltételül, hogy látni viszont nem kívánja őket.
  • Vagy lehetett a Fidesz-vezérkar is. Ez utóbbit az támasztja alá, hogy Fidesz elnökségin született meg a politikai a iránymutatás a döntéshez.

Ez nem az első eset, hogy Orbán egy számára fontos ügyben visszavonulásra, meghátrálásra kényszerül. Ilyen volt például

  • a médiatörvény ügye,
  • a választási előregisztrációé,
  • a vasárnapi boltzáré,
  • a netadóé,
  • a drogteszté,
  • Balog Zoltán államfővé választásáé,
  • a CEU Magyarországról való kitiltásáé,
  • vagy a budapesti olimpiai pályázaté.

A legutóbbi pedig az volt, hogy az Európai Bizottság a kifizetések leállításával fenyegetve visszavonatta a Brüsszel megállítására felszólító plakátkampányt.

Ugyanazon a kampányon beül már másodszor kell visszavonulnia Orbánnak és propagandaminisztériumának.

A fenti ügyekben az a közös, hogy a nagy stratéga elmérte akaratátvitelének korlátait, rosszul mérte fel képességének határait,

szembejött a külvilág, és leverte Orbánt.

Most is ez történt: a dicső 30-as éveket (amikor egy olyan kiemelkedő államférfi állt az ország élén, mint Horthy Miklós) idéző uszítás elleni nemzetközi tiltakozások meghozták a hatásukat, csak az nem világos, hogy Netanjahu vagy Kósa Lajos és Kövér László volt-e a transzmisszós szíj.

Ha Orbán erőt lát magával szemben, akkor meghátrál. És elkezdi magyarázni, hogy mekkora siker is volt az eredeti döntése, és hogy még annál is nagyobb fegyvertény a döntés (ebben ez esetben egyúttal a plakátok és a médiakampány) visszavonása.

A kár- és arcmentés már a plakátok leszedéséről szóló hír kiszivárogtatásával elkezdődött. A "befolyásos" Fidesz-politikus nem felejtett el tájékoztatni arról sem, hogy

Orbán Viktor miniszterelnöknek az a véleménye, hogy

a Soros-kampány "teljes győzelem".

És nem csak azért, mert a kormány ideológiai ellenfelei "belerajzolták" magukat egy közös halmazba - azaz az ellenzék liberális és baloldali erői, plusz a Jobbik magukat jelölték ki "a migránsokat Magyarországra szabadítani akaró Soros-támogatóknak". Hanem azért is, mert Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök "feltette az i-re a pontot" azzal, hogy Izrael deklarálta: nem antiszemitizmus a Soros-ellenes kormányzati kampány.

Mondjuk azon igazán nem csodálkoznánk, hogy arcmentésként csak Budapestről, a főváros és a nagyobb várások környékéről szednék le a plakátokat, némely vidéki megyékben és helyeken, például Kelet-Magyarországon - hivatalosan technikai okokból - még maradna belőlük néhány.

Az igazi célcsoport amúgy is az a tudatlan tömeg és csőcselék volt, amelyik képes volt elhinni, hogy Orbán Viktoron kívül mindenki más azon dolgozik, hogy milliószámra hozzon arabokat Magyarországra.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1512658599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2017.07.12. 15:42:37

@Consuela NO NO: "tehát egy törvény hatálybalépését követően betartják a törvényt? ez lenne a meghátrálás??"

Hát bazmeg, te mocsok tolvaj fideszes, qrva nagy értelme volt akkor 1 hétre teleplakátolni az országot milliárdokért, ha most leszedik!

Gacsaj Pisti 2017.07.12. 15:48:01

NEM ÉRTEM EZT A NAGY VITÁT.
MINDENKI HALLOTT MÁR A PLAKÁTRÓL, SOROSRÓL, A SOROS BÉRENCEKRŐL.
HALLOTTAK A DISZNÓSÁGAIRÓL, A ROSSZINDULATÚ TEVÉKENYSÉGÉRŐL.

TEHÁT A KAMPÁNY ELÉRTE CÉLJÁT.
TEHÁT A PLAKÁTOKAT ELÉ LEHET TÁVOLÍTANI,
MERT A KINTLÉTÜK MÁRA OKOFOGYOTTÁ VÁLT.

A FIDESZ ÉS ORBÁN TOTÁLIS GYŐZELMET ARATOTT.
HÁLA A LIBERÁL-BOLSI MÉDIÁNAK,
AMELYIK HABZÓ SZÁJJAL BESZÉLT A TÉMÁRÓL NAP MINT NAP.

2017.07.12. 15:51:38

@MaxVal BircaMan HJCD:

Birkuci ! Nyugi van, nem kell itt senkit sem kiírtani, sem pedig anyázni--mint ahogyan szoktad.Sőt ravatalozni sem kell ! Mindenki Édesanyját--ha él, ha nem--tisztelni illik. Mert akkor tisztelik a te Édesanyádat is !

Ha pedig BAZ megyei vagy, akkor javaslom, halkabban, mert tudod, azt nem nagyon szeretik ha valaki anyázik és kiírtással fenyegeti a másik családját.Csak szólok, nehogy baj legyen.

Tudod, voltak már nagypofájú, melldöngetők akik azt hitték hogy ők fingották a passzát szelet, aztán visszább vettek a gambicskujukból, mert úgy látták, jobb netán csendben maradni. Mert lovagkereszt ide, centrális erőtér oda, gyereklány bekeverése a politikába, fotólakájkodás és seggnyalás , kurv@anyázás, zsidózás, és mocskolódás, komcsizás, sorosozás a csicskáktól, jó pénzért----aztán mégis a sok pofázás után farka behúzva, lapitás és sunnyogás--mert kicsi ez az erős és büszke európai ország . Talán túlságosan is kicsi .

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 15:59:48

@Gacsaj Pisti: "MINDENKI HALLOTT MÁR A PLAKÁTRÓL, SOROSRÓL, A SOROS BÉRENCEKRŐL."

Igen, a fideSS hazugságait sok agyhalott egybites nyugger elhitte, te is. De a csúti geci szerint ez nem elég, azért szajkózza újra-és-újra...

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 16:01:21

@Netuddki.: Mesterséges unintelligencia. Ez egy kibaszott csetrobot, értelmetlen vele beszélgetni.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.12. 16:04:21

@jános515:

Nem lesz baj, ne aggódj. Nem szeretek trágár lenni, átlagban 1:100 az én trágárságom és az engem ért trágárság aránya. De néha nincs más, vannak véglények, akik mást nem értenek meg.

anyadmajma 2017.07.12. 16:08:58

@MaxVal BircaMan HJCD: mi van te hazaáruló bolsevik geci, neked az is siker volt, amikor egy tucat kankutyával baszattak seggbe, mert akkor a köcsög vagy:)
De ne aggódj, év végi prémiumként az itt elért munkád jutalma jeléül leszophatod majd valamelyik fasz fideszes középvezető sofőrjét. Ennyit érsz:)

Attilajukkaja 2017.07.12. 16:27:23

@Gacsaj Pisti:
"HALLOTTAK A DISZNÓSÁGAIRÓL, A ROSSZINDULATÚ TEVÉKENYSÉGÉRŐL."
ÉÉÉÉNNNN MMMÉÉÉÉGGGG NNNEEEMMMM HHHHAAAALLLLOOOTTTTAAAAMMMM!!!!!

Attilajukkaja 2017.07.12. 16:28:34

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Mesterséges unintelligencia. Ez egy kibaszott csetrobot"
:o)))))))

morpho 2017.07.12. 16:28:38

@MaxVal BircaMan HJCD: A kurva anyádnak hazudozol! Melyik vitában?? Te nem is tudsz vitatkozni, nem volt ideje anyádnak megtanítani két cida között! Linkeld ide azt a vitát!

nikkel odeon 2017.07.12. 16:29:21

Az a baj, hogy eleget kint voltak már ezek az elb*ott plakátok, most már tényleg nyugodtak leszedhetik... semmilyen jelentősége nincs. Csak röhögnek a markukba.

morpho 2017.07.12. 16:32:25

@Attilajukkaja: :)) Most tesztelem, hogy tényleg csetrobot-e a nyomoronc!? :) Úgy tűnik az. Az biztos, hogy nem volt anyja!

Attilajukkaja 2017.07.12. 16:48:33

@morpho:
"Az biztos, hogy nem volt anyja!"
Én nem bántanám Bircát, nem adnám alá a lovat. Beteg embereket amúgy sem bántunk.
Azt hiszem, magyar anyja van/volt, innen a magyar tudása. Én egyszerűen nem válaszolok a beírásaira, még akkor sem, ha csúnyákat ír nekem.
Na jó, néha megteszem, hogy reflektálok egy-egy gondolatára, de utólag mindig megbánom.
A csetrobotot és a mesterséges unintelligenciát nem én írtam be, de nagyon viccesnek találtam. :o)))

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.12. 17:01:17

@morpho:

Megértelek. Mérges vagy, mert vesztes vitáid miatt nem kapsz a hónap végén bónuszt a gazdáidtól. Dehát ez van, helyezkedj el a szakmádban, a vécépucolási iparágban!

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.12. 17:09:10

@morpho:

Liberális szempontból mindenki robot, akinbek a fejében a liberális lemezek helyett gondolatok vannak. Ez van, buktatok megint egy nagyot, különösen te. A végén még kénytelen leszel dolgozni bérkommentelés helyett. Vagy beállsz Soroshoz iszlamistának, most kereslet van arra is.

Attilajukkaja 2017.07.12. 17:31:17

@MaxVal BircaMan HJCD:
"Hülye vagy."
Stílusosan indítasz! Nem tudod meghazudtolni önmagad.
Mit írtam rólad rosszul?
Amúgy meg nem ismerlek személyesen. Miért mondasz ilyeneket??????????

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.12. 17:40:05

@Attilajukkaja:

Mindegy, te alapvetően rendes gyerek, ezt már tisztáztuk 2 hónapja, amikor leteszteltelek, csak van egy kis fanatizmusod politikailag.

Zsoltbacsi 2017.07.12. 17:45:09

@Attilajukkaja:
"A lényeg: Orbánék elbukták ezt a csatát.
Is!"

Ahogy 7 éve minden kedden...
IS!

zokogjatok 2017.07.12. 17:47:50

@Attilajukkaja: ""Hülye vagy."
Stílusosan indítasz! "

Hát de nézd má meg pl. ezt:

" A kurva anyádnak hazudozol! Melyik vitában?? Te nem is tudsz vitatkozni, nem volt ideje anyádnak megtanítani két cida között!"

ez méé' nem zavar?

zokogjatok 2017.07.12. 17:49:46

@Zsoltbacsi: Beláthatjuk, hogy Orbánék gyakorlatilag folyamatosan mindent elveszítenek, kivéve a választást, azt valami felfoghatatlan véletlen folyamán megnyerik :D

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 17:52:42

Húúú de lengetik a faszukat valakik hogy leszedik annak a fajtajelleges vén gecinek az undorító pofáját a közterületekről! Ez ám a győzelem! Mondjuk régen győzhettetek ha ezt annak tartjátok balfaszok! Már Lenin apátok is megmondta, ti vagytok a hasznos hülyék! Persze nekik, nekünk csak egy rakás szar vagytok!

élveteg 2017.07.12. 18:01:10

Érdekes lenne összeszámolni ugyan hányadik óriási bukása ez 2006 óta az Orbánéknak aztán mellé tenni a baloldal fényes sikersztorijait )))

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 18:08:10

@élveteg: "hányadik óriási bukása ez 2006 óta az Orbánéknak aztán mellé tenni a baloldal fényes sikersztorijait "

Ehhheheheeehhhee... A gazdád csak akkor néz ki valamennyire is elfogadhatóan, ha a fasz gyurcsányit melléállítod? Hát nem, kispofám, így is látszik, hogy szaros a szája. :))

szanaImas 2017.07.12. 18:08:31

Nem lennék most Soros helyében, jól megkapta, biztos nem nevet a végén! Ilyen kemény támadást túlélni nem könnyű, a mai elmeháborodott magyar valóság most megmutatta az erejét! Most biztos sírdogál egy sarokban, otthon. De ki nevet a végén?!

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 18:09:56

@Helga Beauty Salon: "leszedik annak a fajtajelleges vén gecinek az undorító pofáját a közterületekről"

Ki van plakátolva orbán???? Nem lehet egy szép látvány!

Egyébként a csúti geci nem olyan vén, nálam fiatalabb.

morpho 2017.07.12. 18:17:26

@zokogjatok: Ezt csak birka kapja és ő pontosan tudja, hogy miért. Mindenkit megvédesz, akit a kurvaanyjába küldök és nem tevagy?

HABONYKOMMANDÓ. 2017.07.12. 18:18:35

"szembejött a külvilág, és leverte Orbánt."

A valosagaban, az hogy az Izraeli miniszterelnok szemelyesen allitotta le a szokasos antiszemitazast, ezzel a baloldal TORTENELMI VERESEGET SZENVEDETT EL.
Es ebbol 18-ig mar nem all talpra az biztos.
Ezzel az Izraeli miniszter elnok nem hogy a szonyeget rantotta ki a labuk alul, hanem 50 meteres kratert robbantott alattuk. EZ EGY VARATLAN MEGSEMMISITO VERESEG a baloldal szamara. Es mi lesz itt meg ha tenylegessen megerkezik, hat nem irigylem a libbantakat.

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 18:19:42

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A gazdád csak akkor néz ki valamennyire is elfogadhatóan, ha a fasz gyurcsányit melléállítod?

És ha még belegondolsz, hogy Gyurcsány a közelmúlt legsikereseb

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 18:21:32

@Helga Beauty Salon:És ha még belegondolsz, hogy Gyurcsány a közelmúlt legsikeresebb politikusa baloldalon akkor sírhatsz is egyet!

morpho 2017.07.12. 18:22:07

@élveteg: Érdekes lenne megnézni, hogy miként vezethet valaki egy demokráciában 25 éve egy pártot és miért nem húzott a picsába két egymás után elbukott választás után? A baloldalon minden bukott pártelnök lemondott a bukott választás után.

morpho 2017.07.12. 18:23:45

@Helga Beauty Salon: Jaj, ne kapkodj már! Csak nyugi!

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 18:30:13

@morpho: A baloldalon minden bukott pártelnök lemondott a bukott választás után.

Meg a miniszterelnökök ciklus közben, ez ám a kupleráj!
Egyébként mit bizonyít a mondandód, ha a baloldali lemondások még nagyobb káoszba torkolltak, a jobboldal pedig visszanyerte erejét! Pont hülye példa.

Attilajukkaja 2017.07.12. 18:37:17

@MaxVal BircaMan HJCD:
"te alapvetően rendes gyerek, ezt már tisztáztuk 2 hónapja"
Én alapvetően lenni rendes gyerek? És leteszteltük? Kivel, hogyan?
Valószínűleg többet tudok rólad, mint itt bárki más, de ezzel soha nem éltem vissza. De ez nem jelent személyes ismeretséget. Rosszul emlékeztem, hogy az anyukád magyar? Erre nem válaszoltál.
Politikailag, ideológiailag nagyon ellentétesek a nézeteink.
"van egy kis fanatizmusod politikailag"
Bizony van! Mintha neked nem lenne...

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Mire?????? :))"
Igen. Bircanak vannak furcsa gondolatai. A lényeg, hogy nem reagálok arra, amikor mocskolódik velem. Csak arra, ha valami eget verő elméletekkel áll elő. Akkor is csak nagyon ritkán. :o)

@zokogjatok:
"ez méé' nem zavar?"
Nagyon zavar! Jobban, mint Ádert a Bayer Zsóti vagy a Kövér Laca mocskolódásai.
Én ilyen stílusban soha nem írnék senkinek!

sebi77 2017.07.12. 18:39:00

Orbánnak be kéne fejeznie, hogy hirtelen ötlettől vezérelve csinál valami ordenáré nagy faszságot, amin a fél világ felhördül, aztán viszakozik. Most miért szedi le? Igenis csinálja végig, menjen el a falig és azon túl, a szakadék széléig és le az aljára.

Attilajukkaja 2017.07.12. 18:49:40

@sebi77:
"csinálja végig, menjen el a falig és azon túl, a szakadék széléig és le az aljára."
:o)))
Álmodik a nyomor.
Orbánt sokan okosnak tartják, én pedig rafináltnak. Nincs hosszútávú elgondolása az ország jövőjét illetően, csak a saját hatalmának bebetonozására. Pontosan érzi, meddig mehet el ennek érdekében, de a szakadék széléről az utolsó pillanatban mindig visszatáncol. Feszegeti a határokat, de számára nem gond bárkinek bármikor hazudni annak érdekében, hogy "győztesként" veszítsen egyes csatákban. Talán ez a morális nihil okozza majd a vesztét is. De egyelőre még ügyeskedik.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.12. 19:02:33

@Attilajukkaja:

Nekem még kedvenc pártom sincs 2000 óta, annyira nem vagyok fanatikus. Értékeket támogatok, pártfüggetlenül. Mindig szavazok egyébként mindkét országomban: mkndig értékek mentén. Most is így lesz jövőre a magyar választásokon.

A tesztelés: volt egy trágárságom feléd 2-3 hónapja, direkt csináltam, s sikeres volt: kiderült, hogy rendes ember vagy. Megmondom az igazat, ez nagyon fontos, fontosabb, mint az, hogy esetleg mindent másképp értékelsz a politikában, mnt én.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.12. 19:06:20

@zokogjatok:

Ne aggódj, ez a @morpho: bérkommentelő eleve csak egy nick, ami mögött több ember áll, szóval nem valós ember. S csak a dolgát végzi, Soros ezért fizeti őket.

Esztelen anyázása csak azt jelenti: nagy pánikban vannak ott a srácok. Biztos csak az hűti le őket, hogy minden nap van tímbildingjük, egy romkocsmában, ahol Orbán képére taposva járnak egymással liberális seggtáncot a legények.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.12. 19:10:19

@Attilajukkaja:

Mivel családfakutató is vagyok, íme 16 ükszülőm etnikai megoszlása:
- 8 bolgár,
- 5 német,
- 2 ruszin,
- 1 magyar.

Így oké?

snorbi 2017.07.12. 19:10:37

@MaxVal BircaMan HJCD:

> De a jelenlegit nem, mert aballib trollok és bérkommentelők miatt kénytelen vagyok ezt titkolni.

Csak tipp, de esetleg "Raiffeisen bank, Bulgaria area"?

Azt nem értem, hogy kinek a nevében írogatsz?
Mert magyar nemigen vagy (Иван Маринов nem egy tipikus magyar név), viszont elég jól szítod a feszültséget a magyarok között. Bár, ezen az alapon magyar is lehetsz, hisz kis hazánkban a széthúzás mindig kedveltebb volt az összetartásnál...

Tök fura, hogy már csomó "multinál" dolgoztál... ahol eddig én dolgoztam, ott nem nagyon szerették a szélsőséges politikai nézeteivel hencegő dolgozókat. Talán emiatt is lehet, hogy nem találod a helyedet, és a legtöbb helyen csak 1-2 évet töltesz...

És ami a legtöbbször felmerül bennem: hát nem jöttek rá még ezek a "multik", hogy egész nap a neten lógsz, hogy lehetőleg minden egyes bejegyzés alá "bele-elsőzz" valami silány pár szavas kommentet? :)

Attilajukkaja 2017.07.12. 19:15:59

@MaxVal BircaMan HJCD:
"Értékeket támogatok, pártfüggetlenül."
Én is ezt mondtam. A politikai, ideológiai fanatizmusod nem jelent pártfüggőséget.

"volt egy trágárságom feléd 2-3 hónapja, direkt csináltam, s sikeres volt: kiderült, hogy rendes ember vagy."
Több trágárságod is volt, amire nem reagáltam. Ez nem azt jelenti, hogy rendes ember lennék, mert mások trágárságaira sem reagálok. Nem alacsonyodom le erre a szintre. Ennyi.
Amúgy senki beírására nem reagálok, aki tiszteletlenül válaszol vagy beszól nekem. Nem a nézeteink eltéréséről beszélek, hanem a mocskolódásokról, amiket nehezen viselek el. Akármilyen oldalról is jön a szitok.

Attilajukkaja 2017.07.12. 19:19:07

@MaxVal BircaMan HJCD:
"Így oké?"
OK lenne, ha válaszoltál volna arra az egyszerű kérdésemre, hogy jól emlékszem-e, hogy anyukád magyar. Ha tévedtem, akkor bocsánat. Nem túl jó a memóriám.

snorbi 2017.07.12. 19:22:34

@snorbi:

> Tök fura, hogy már csomó "multinál" dolgoztál

Közben rájöttem: a sok bolgár multihoz eddig valszeg nem jutott el, hogy a magyar fórumokon milyen aktív vagy munkaidőben :)

Attilajukkaja 2017.07.12. 19:35:00

@snorbi:
"sok bolgár multihoz eddig valszeg nem jutott el, hogy a magyar fórumokon milyen aktív vagy munkaidőben"
Szerintem idővel rájöttek. Ezért rúgták ki mindenhonnan 2-3 év után. Gondolom, nem is ebből él. Ezek csak háttér munkahelyek lehetnek.

Cuhavidéki 2017.07.12. 19:48:48

Soros gyengitėse Trump erősitėsėt szolgálta a demokraták ellenėben.
Amint a kampány tullėpte az antiszemitizmus határmezsgyėjėt (a jóizlėst már tullėpte), nyilván le kell állítani, legalább is mėrsėkelni.
Orbán szolgálatot tett Trumpnak. Ez a Soros-kampány külpolitikai jelentősėge.

If you're wondering where Soros stands on Trump personally, here's how he described the President at the recent World Economic Forum in Davos:
"I have described him as an impostor and a con man and a would-be dictator," said Soros. "But he's only a would-be dictator because I'm confident that the Constitution and the institutions of the United States are strong enough. .
bigthink.com/paul-ratner/why-does-the-right-hate-george-soros

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 20:06:37

@Gyorgy Nagy: Ki a F.SZ vagy te PROLI?

Hát nem metélt mint te tahókám!

morpho 2017.07.12. 20:11:48

@Helga Beauty Salon: Tudod ez úgy van egy demokráciában, hogy aki veszít a választáson az lemond. Ha kétszer egymás után veszít, akkor nagyon lemond! Demokratikus pártokban pedig nem lesz valaki 25 évig elnök. Ahol 25 éve ugyanaz a vezér, az nem demokratikus párt. Tényleg nem érted, hogy mit pofázok? Tényleg ennyire hülye vagy?

Gyorgy Nagy 2017.07.12. 20:14:58

@Helga Beauty Salon: Majd ha bekapod akkor meglâtjuk hogy ki a metélt .Figyelük .

morpho 2017.07.12. 20:17:06

@Attilajukkaja: Birka lekurvázta az anyámat. Megkérdeztem tőle, hogy ez így rendben van-e, azt mondta igen. Most egy kicsit én is foglalkozom a birkamamával. Duplán nyírják amúgy :)

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 20:25:19

@Gyorgy Nagy: Majd ha bekapod akkor meglâtjuk hogy ki a metélt

Milyen kis homoerotikus vagy te! Mindig romantikus alkat voltál, vagy a pride hatása alatt állsz még?

Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy 2017.07.12. 20:31:32

JUNCKER, MACRON, MERKEL után most SOROS is pépes szarrá verte a felcsúti miro diktátort.

Szegény töpörödöttjének megint hónapokig kell majd Grazba járnai, hogy agyilag összeszedjék egy minimumra.
A birka hívei meg sírjanak, meg zokogjanak csak!

nemecsekerno_007 2017.07.12. 20:32:43

A patás Orbán napi szinten ad programot az ellenzéknek és az ellenzéki sajtónak.
Mennyire egyszerűen idomítható itt mindenki... :)

exterminador 2017.07.12. 20:33:55

@Cuhavidéki: azt hiszem, te túlbecsülöd a magyar külpolitika jelentőségét. Vagy a gombot varrod a kabáthoz.

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 21:29:14

@morpho: Tényleg nem érted, hogy mit pofázok? Tényleg ennyire hülye vagy?

Már hogy ne érteném! Orbán monnyon le! Bírnátok mi? Miért nem mutat fel a baloldal hasonló kalibert? Horn óta nincs senki. Megmondom. Horn volt az utolsó, ő is a régi rendszerből maradt. A baloldal hagyományosan kollaboráns, a régit a ruszkik tartották hatalmon, az újat meg a nyugat nagytőkéje pátyolgatja. Ez nagy előny, viszont az a hátránya hogy szervilis nímandokat engednek csak vezetni akik gondolkodás nélkül végrehajtanak mindent! Ezek pedig nem egyéniségek nincs meg bennük a vezér alkat! Egy jó vezető pedig nem kerülhet így a baloldalra mert nem engedik! Ördögi kör, de nekünk addig jó amíg így marad, irigyeljétek csak Orbánt, szidhatjátok is, maradni fog még egy ideig, ha ilyen barmok lesztek, akkor jóideig!

BAZINGA2 2017.07.12. 21:34:56

Annyira ragaszkodnak a hatalomhoz, hogy egymásután követnek el mind nagyobb baromságokat. "Itt az idő" jönnek a fiatalok! Ők meg akkorát buknak mint az ólajtó.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.12. 21:40:18

@morpho:

Megérdemelted, mert aljas és szemtelen makákó voltál. Pont.

Consuela NO NO 2017.07.12. 21:44:10

@morpho: már megint linket kérsz te nyomorult? linkelek egyet:

"morpho 2017.07.09. 13:28:24
@MaxVal BircaMan HJCD: Mi vagyok én, adatbányász? Majd biztos ekezdek keresgélni a kedvedért. Tök komolyan nem vállalod fel saját magad?"

ezt írtad maxinak. mostmeg linket kérsz te szerencsétlen barom. mondtam már tökfej, adjátok át az infót egymásnak mikor cseréltek a nicken. nem tudom miért vagytok ilyen sötét buták

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.12. 21:45:23

@snorbi:

Nem szítok semmit.

A munkám miatt egész nap aneten kell lennem eleve.

Ha az ember elvégzi a munkáját, eltűrik hogy mást is csinál, különösen ha sose késik és nem megy ki állandóan cigizni.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.12. 21:52:19

@snorbi:

Az eddigi összes munkahelyemen abszolút heterogén volt a politikai irány. Minde n volt, szélsőséges is. Én még még szélsőséges se vagyok.

S a legtöbb ember képes tűrni egymást. Van most pl. két ukrán kollégám, az egyik maximálisan kijevista, a másik Putyin lelkes híve. S simán dolgoznak, egymást segítve. Még politikáról is szokták beszélgetni.

Consuela NO NO 2017.07.12. 21:52:22

@zokogjatok: azért nem zavarja, mert morpho pamuttal épp kúrja

morpho 2017.07.12. 21:53:20

@MaxVal BircaMan HJCD: Akkor te is megérdemled, hogy anyádat lekurvázom. Néha trágár vagyok bocs.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.12. 21:55:12

@snorbi:

Megtalálom a helyemet, egyszer életemben lettem kirúgva 1998-ban.

Számomra egyszerűen a munka nem része önmegvalósításomnak. Csak a fizetésért dolgozom, a munka nem érdekel.

morpho 2017.07.12. 21:57:15

@Helga Beauty Salon:

Nem érted. Nem baj.

@Consuela NO NO: Te vagy a buta bírka ügyvédje? Ráfér amúgy, de nem egy ilyen hülye kéne mellé! Egy ügyvéd alapesetben ismeri az ügyet. Te sajna nem. Jobb lenne ha ismernéd. Neked.

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 22:13:04

@morpho: Nem érted. Nem baj.

Nem sikerült megbirkózni a mondanivalómmal, vagy egyszerűen hülyének tetteted magad mert nincsenek érveid. Merthogy másodszor írod. De tényleg nem baj!

2017.07.12. 22:17:55

@MaxVal BircaMan HJCD:
1972-január: szakadt vagy hiányzó óvszer Beatrice-koncert
1972-június: sikertelen magzatelhajtás (hatástalan kemotox)
"1992-1993 ügyintéző, kereskedelmi cég
1993-1997 IT-szakértő, szabadúszó
1997-1998 KHBank, ügyfélszolgálat
1998-2001 tolmács, szabadúszó
2001-2006 saját cég, gyógynővéntkereskedés
2007-2009 Nokia ügyfélszolgálat"
2009-2017 Habony-művek ügyfélszolgálat

morpho 2017.07.12. 22:42:55

@Helga Beauty Salon: Ha valaki nem látott még pinát, annak elég nehéz elmagyarázni, hogy mi az az óvszer. Abban igazad van, hogy tök felesleges kettőnél többször leírni.

Measurer 2017.07.12. 22:58:55

@MaxVal BircaMan HJCD:
Hihi, nyilván az egyik ukrán az orosz :-)

ép testben ép lélek 2017.07.12. 23:03:25

@MaxVal BircaMan HJCD: Birca! Te mész a hulladarabbal felvonulós menetre? Tudod, ahol szoknyás férfiak parádéznak közterületen. Meg az állam pénzét kunyizzák állandóan.

Bogyó 2 2017.07.12. 23:04:12

@Helga Beauty Salon: "Már hogy ne érteném! Orbán monnyon le! Bírnátok mi? Miért nem mutat fel a baloldal hasonló kalibert?"

Komolyan, annyira borzasztó, hogy ennyire nincs egyébként nem analfabéta embereknek fogalmuk alkotmányosságról, jogállamról, demokráciáról. Méghogy mekkora kaliber! Igen, nézzük meg az elmúlt 100 évben kik vezettek negyedszázadon át. Egy demokrata politikust se tudsz mondani, Churchilltől, Kennedy-n, De Gaulle-on, Adenaueren és Brandton át Thatcherig. Orbán persze mindnél nagyobb karakter szerinted. De ez annyira szánalmas és csak hülye prolik veszik be. 25 meg 50 éveken át királyok, diktátorok maradnak vezetők, csak ilyen példákat fogsz találni, s bizony Orbán diktátorrá vált a pártjában, aztán a jobboldalon, most meg az országra telepedett rá a sötét oldal. Nincs alternatívája. És ti ezt elhiszitek. Valójában nagyon nagy baj, ha nincs egy közösségben alternatíva a vezetésre, mert az nagyon sérülékennyé teszi és nem is természetes folyamatok eredménye, ha a riválisharcot nem tekintjük annak. Valójában a riválisok kiiktatása miatt nincs egy vezetőnek alternatívája, nem azért, mert ő maga a Megváltó. Fel kellene már nőni!

" Ördögi kör, de nekünk addig jó amíg így marad, irigyeljétek csak Orbánt, szidhatjátok is, maradni fog még egy ideig, ha ilyen barmok lesztek, akkor jóideig!"

Nem, nem azért marad, hanem azért, mert ti vagytok ilyen barmok, sajnos túl sokan.

Measurer 2017.07.12. 23:08:26

@exterminador:
Nem a magyar kormány fújja a passzátszelet, de -ha akarja, ha nem- nk- i viszonylatrendszerben mūkődik. A nk- i kritikát is differenciáltan kell tekinteni, ki kire mond jót vagy rosszat, ezėrt van jelentősėge a Trump-Soros közötti ellentėtnek.

Bogyó 2 2017.07.12. 23:11:18

Ha Orbán igazi nagy karakter meg nemzetmegmentő hős lenne, akkor a választási szabályok átírása, a közmédia pártpropagandává silányítása, az ellenzéki médiumok eltűnése, az elvileg semlegességet igényló közpozíciók pártkatonai átalakítása, az ellentmondók fölötti kicsinyes bosszúk stb. nélkül igazi államférfiként is győzne vagy legalábbis potens ellenzék maradna, sőt anélkül is, hogy a másik oldal csődbe vigye az országot. De csak így megy. Ezek olcsó megoldások, nem államférfiúság, hanem pofátlanul merész gátlástalanság és erkölcstelenség kell hozzá.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 23:19:00

@Bogyó 2: "Orbán diktátorrá vált a pártjában, aztán a jobboldalon"

Kikérem magamnak, ennek a rasszista hazaáruló tolvaj csürhének és a geci vezérüknek semmi köze a jobboldali értékekhez. A Jobbik és a fideSS ott tülekednek a szélsőjobbon, a jobboldal teljesen üres.

(Megjegyzem, az MSZP-nek sincs köze a baloldali értékekhez.)

HABONYKOMMANDÓ. 2017.07.12. 23:21:18

@Bogyó 2: Orban egyszeruen jobb nalatok. Okosabb ugyesebb, talpraesetebb, felkeszultebb.
A libbantak altal elvesztett Szeuzo kincseket is Orban szerezte vissza.

morpho 2017.07.12. 23:21:53

@Bogyó 2: Tényleg nem érti, most se fogja. Magyarok milliói hiszik azt, hogy amit fenn írtál, az minden kormányváltáskor így volt.

morpho 2017.07.12. 23:23:27

@HABONYKOMMANDÓ.: Sztálin is jobb volt az összes orosznál, Hitler meg az összes németnél...

szanaImas 2017.07.12. 23:47:48

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Szélsőjobb?!?!! Ne basszál már fel, ezek agyhalott volt kommunista munkásőrök. Olyan hülyék, mint a segg, az országot leszarják, csak lopni tudnak, mint az MSZP. Tehetségtelen komcsi senkik, mondjuk ezek még komcsinak is hülyék, nem hogy konzervatívnak...

szanaImas 2017.07.12. 23:51:42

@kutyás majmok népe:

'72-ben még a korai Beatrice tolt Csuka Mónival szalonzenét. Már, ha így gondoltad.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.13. 06:43:59

@Measurer:

Mindketten ukránok.

Eleve Ukrajnéban ez nem etnikai konfliktus, hanem politikai. Mindkét oldalon vannak oroszok és ukránok is. Abban igazad van, hogy a kb. 20 %-os orosz kisebbség 90+ %-a oroszpárti, de még ott se 100 % az arány.

Eleve ott nem teljesen tiszta az se ki ukrán és ki orosz. Sokszor uganaz a család esetében az egyik fél ennek, a másik annak mondja magát.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.13. 06:45:08

@ép testben ép lélek:

Én nem megyek, met az egy katolikus ünnep, én pedoig nem vagyok katolikus. De nem látok benne semmi gondot.

2017.07.13. 07:11:56

@MaxVal BircaMan HJCD: és még be is ismeri, hogy bértroll... :D

Measurer 2017.07.13. 08:12:52

@MaxVal BircaMan HJCD:
Sztorikėnt hallottam, lehet,hogy túlzás: egy magyarországi cėgnėl tulajdonosváltás volt: ukránból orosz tulajdonba került. Az addig ukrán dolgozók meg attól kezdve oroszoknak mondták magukat.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.13. 09:05:54

@Measurer:

Mert az ukrán identitás nem olyan, mint pl. a magyar, azaz nem szilárd. Ennek oka az ukrán történelem. Eleve csak a XVI. században lett ilyen identitás mint az orosztól eltérő, majd később ismét történt visszaoroszosodás.

Lásd: bircahang.org/hogyan-lettek-az-ukranok/

Attilajukkaja 2017.07.13. 09:39:52

@morpho:
"Birka lekurvázta az anyámat. Megkérdeztem tőle, hogy ez így rendben van-e, azt mondta igen. Most egy kicsit én is foglalkozom a birkamamával."
Ja, nekem is irt sok "szépet" annak idején. Akkor döntöttem el, hogy nem nagyon válaszolok neki, nem alacsonyodok le a szintjére. Neked sem javaslom.

@MaxVal BircaMan HJCD:
"Sose dolgoztam bolgár cégnél."
OK. És akkor én most mit csináljak? Sohasem mondtam, hogy dolgoztál volna nekik!
"S akkora baj, hogy határozott véleményem van?"
Dehogy is! Csak akkor miért veted a szememre, hogy nekem is van?

amjamayna 2017.07.13. 09:47:35

@Graves: "Meg kell buktatni őket, majd szép lassan likvidálni őket a közélet minden területéről, akik meg bármilyen gazdasági ügyletbe bonyolódnak velük, azokat feltérképezni és ellehetetleníteni, a köztévét közrádiót beszántani, a frekvenciákat elvenni oszt jólvan. Ez az egyetlen módszer a kivégzésükre. "

Pontosan ezt csinálták az MSZP-vel.........

Ja, hogy a ti kommunistátok jó kommunista, értem:)

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.13. 10:06:50

@Attilajukkaja:

Nem vetem szemedre. Csak azt sérelmezem, hogy úgy teszel, mintha az én véleményem illegitim lenne.

Attilajukkaja 2017.07.13. 10:16:34

@MaxVal BircaMan HJCD:
Ezt írtad nekem: "van egy kis fanatizmusod politikailag".
Erre válaszoltam, hogy neked is. Illegitimitásról szó sem esett. Hogy mi az én véleményem a te fanatizmusodról, az egy teljesen más kérdés.

2017.07.13. 10:47:39

@MaxVal BircaMan HJCD: te ismerted be. Egyébként egyre kevésbé vagy szórakoztató, mióta látszik, hogy valóban fideSS propagandista vagy.
süti beállítások módosítása