B1 blogcsalád



Soros György megszólalt: antiszemita az ellene zajló kampány

2017. július 12. - Szelestey

gs.jpg

  • Soros szóvivője teljesen légből kapottnak nevezte a magyar kormány vádját, mármint hogy az üzletember illegális migránsokat akarna Európába importálni.
  • Wall Street Journal: Európában Orbán Viktor és a lengyel kormány fenyegeti leginkább a liberális demokráciát.
  • Félő, hogy a mind nagyobb gazdasági gondok miatt egyes közép- és kelet-európai országok érvénytelenítik a demokratikus reformokat - figyelmeztet az IMF.

Guardian/AFP

guardian.jpgRitka módon Soros György is megszólalt az ellene irányuló kormánykampány ügyében és  antiszemitának minősítette azt. Hozzátette: aggasztja, hogy a jelenlegi magyar rezsim zsidóellenes eszközöket vet be szándékos dezinformációs hadjáratában. Ugyanakkor bátorítónak nevezte, hogy számtalan magyarral együtt a Mazsihisz is kiállt az ügyben. A jelentés rámutat, amióta a múlt héten megjelentek a hirdetések, azóta több helyütt is ráfirkálták az üzletember fényképére, hogy mocskos zsidó, illetve Dávid-csillagot rajzoltak rá. Soros szóvivője ugyanakkor azt hangsúlyozta, hogy a kormány éppen ezt akarta elérni. Azon kívül a hatalom tudatosan és következetesen eltorzítva mutatja be, mit is gondol a befektető a migrációról és a menekültekről.

New York Times/Reuters

new_york_times.jpgSoros György szóvivője visszautasította a magyar kormány vádjait migránsügyben és úgy értékelte, hogy igenis antiszemita az üzletember elleni plakáthadjárat. Az állásfoglalás szerint a hirdetés a földrész legsötétebb óráit idézi és a magyar rezsim idegengyűlölete, valamint a menekültek lejáratása Európa-ellenes. Az az állítás viszont a fantázia világába tartozik, hogy Soros támogatna bármiféle tervet, amelynek lényege, hogy sok millió illegális bevándorlót kellene a kontinensre hozni. A befektetőnek ez ügyben az a véleménye, hogy a nemzetközi közösségnek az eddiginél jóval nagyobb támogatást kellene nyújtania azoknak az országoknak, amelyek ellátják a menekültek csaknem 90 százalékát. Európának ugyanakkor több százezer embert kellene befogadnia, de úgy, hogy rendezett folyamat keretében előtte teljes egészében átvilágítják őket, majd szigoró rendszer szerint áttelepítenék mindazokat, akik átjutottak a szűrőn. A tudósítás megjegyzi, Orbán Viktor már jó ideje közölte, hogy nem tűri az antiszemitizmust, ám a választások közeledtével több olyan megjegyzést is tett, amivel felingerelheti a zsidókat, miután a kijelentésekkel nyilvánvalóan a szélsőjobbos szavazóknak igyekezett udvarolni.

BBC 

bbc.jpgSoros György csatlakozott ahhoz a sok magyar zsidóhoz, aki szerint a kormány  tagadja ugyan, ezzel együtt nyílt vagy burkolt antiszemitizmus rejlik az üzletember elleni politikai hadjárat mögött. A Fidesz csaknem 6 milliárd forintot költ a rágalomkampányra, amely azt hivatott alátámasztani, hogy az emberbarát milliárdos egy millió migránst próbál áttelepíteni az unióba. A plakátok felháborodást váltottak ki külföldön is. Guy Verhofstadt, az EU fő Brexit-tárgyalója, egyben az liberálisok EP-frakcióvezetője az írta, hogy csak Orbán Viktor fantáziájában áll meg a vád, miszerint Soros támogatja egymillió illegális bevándorló átköltöztetését Európába. Sötétség hull Magyarországra, ám nem engedhetjük, hogy így legyen – emeli ki a politikus. A hírügynökség emlékeztet arra, hogy a befektető az évtizedek során, elsősorban Kelet-Európában, 12 milliárd dollárt áldozott karitatív célokra, ám ez ellene fordította a magyar kormányfőt, aki háborút hirdetett a liberalizmus ellen.

Haaretz

Az újság megerősíti, hogy a budapesti izraeli nagykövet a legmagasabb szinten egyeztetett országa Külügyminisztériumában, mielőtt a hét végén közzétette igen keményhangú állásfoglalását a Soros elleni hirdetések ügyében. A szöveget a főtitkár és annak egyik helyettese hagyta jóvá, miután a magyar zsidó közösség több vezetője is komoly aggályait fejezte ki a diplomatának a kampány antiszemita kicsengése miatt. Az ok főként az volt, hogy sok magyar szemében Soros elsősorban és mindenekelőtt zsidó, és a magyar közösség tisztségviselői attól tartottak, hogy a hadjárat felkorbácsolja az antiszemita indulatokat. Ugyanakkor izraeli részről a reakciót nem egyeztették a kormányfői hivatallal, amely ily módon a sajtóból értesült arról. Jobboldali politikusok és újságok felháborodottan fogadták, hogy a nyilatkozat úgy hangzott, mintha védelmébe vette volna az üzletembert, aki az izraeli konzervatívok szerint az ország elleni bojkott mozgalom vezető alakja. A nyomás hatására Netanjahu közvetlen munkatársai utasították a külügyet, hogy adjon ki pontosítást, amely továbbra is elítélte a zsidóellenességet, bár nem említette név szerint Magyarországot, ugyanakkor bírálta a milliárdost is. Az újság kitér arra, hogy Orbán és a Fidesz sokak szerint nacionalista, rasszista és iszlámellenes vonalra állt rá a választások előtt.

Der Standard

der_standard.jpgDiplomáciai bonyodalmakhoz vezettek az antiszemita beütésű plakátok Budapesten, az izraeli kormány azonban visszatáncolt a kritikától. A Sorost előnytelenül ábrázoló hirdetések a hónap eleje óta minden utcasarkon és tömegközlekedési eszköz belsejében láthatók, ráadásul a sztereotípiára ráerősít a szöveg, mármint ne engedjük, hogy ő nevessen utoljára! A hatalom azzal a felkiáltással védelmezi a keresztes hadjáratot, hogy felvilágosítást folytat, miután a milliárdos sok millió migránst igyekszik Európába hozni. A célja pedig az, hogy szétzúzza a keresztény-nemzeti népeket. Ám Orbán szemében főként az a szálka, hogy Soros támogatja a civileket.

Wall Street Journal

wsj_logo_jo.jpgHa Trumpnak lett volna bátorsága kimondani Varsóban azt, amit a sok lengyel és a legtöbb európai már úgyis tud: nevezetesen, hogy az öreg földrészen Orbán Viktor mellett a jelenlegi lengyel kormány jelenti a legnagyobb veszélyt a liberális demokrácia számára, akkor a politikus aligha kap éljenzést az összegyűlt tömegtől. Így látja ezt a lap tekintélyes vendégkommentátora. Willian Galston, a Chicago-i Egyetem politológia professzora, a Brookings Intézet vezető munkatársa ugyanakkor árulkódonak nevezi, hogy az elnök a múlt heti látogatás során sokat beszélt a kultúráról, történelemről, hitről, ám csak keveset emlegette a demokráciát. Inkább azt taglalta az összegyűlt tömeg előtt, hogy meg kell védeni a civilizációnkat. Meg hogy Istenre szükség van. Márpedig ez elárulja, hogy mit tart nyugati értéknek és mit nem. Az elemzés úgy folytatódik, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján Trump nem sokat törődik a demokráciával. Erős vezetőként rendszeresen dicsér autokratákat, viszont nekimegy olyan, demokratikus politikusoknak, akiknek nem ért egyet az irányvonalával. Ha tekintélyelvű rendszerben született volna, nem az ellenzékhez csatlakozott volna. Ám ha nem érdekli más nemzetek demokratikus fejlődése, akkor abból nem az következik, hogy Amerika a legfontosabb. Inkább arról tanúskodik, hogy milyen emberek is vagyunk.

Reuters

reuters.jpgA Nemzetközi Valutaalap illetékese arra figyelmeztetett, hogy egyre nagyobb gazdasági nehézségekkel néznek szembe a közép- és kelet-európai államok, és ez azzal fenyeget, hogy rámegy az utóbbi évtizedek politikai eredményeinek egy része. Az IMF Európai Főosztályának vezetője egy dubrovniki konferencián rámutatott, hogy az elmúlt 10 évben felére esett vissza a térség növekedési potenciálja, és mind súlyosabb terhet jelent a képzett munkaerő kiáramlása. Emellett egyes kormányok ott tartanak, hogy megkérdőjelezik az unió előnyeit. Ugyanakkor a nyugati bajok miatt lelassult, illetve leállt az új tagok felzárkózása. A szakértő épp ezért arra hívta fel a figyelmet, hogy senki se tekintse az előrelépést törvényszerűnek, sőt csak erősödni fog a szembeszél. Ellenben várhatóan nem áll elő újra a rendszerváltáskor tapasztalt kedvező globális gazdasági környezet.

A pénzintézet úgy számol, hogy idáig 20 millió ember költözött nyugatra, ami a lakosság 5-6 %-ának felel meg. A magyar cégek fele máris azt közölte, hogy a munkaerőhiány visszafogja a termelést és akadályozza a beruházásokat. Politikai vonatkozásban pedig az a fő gond, hogy egynémely államok, mint Magyarország és Lengyelország viszonya egyre feszültebb az EU-val. Az utóbbi évtized jó pár vonatkozásban kiábrándulást hozott, ám ez odavezethet, hogy bizonyos kormányok visszacsinálják a demokrácia megszilárdítását és a hosszú távú növekedést célzó reformokat. A szakember ennél pontnál külön is megemlítette, hogy veszélyben van egyes jegybankok függetlensége.

Hangos lapszemle

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr9012658507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 12:26:29

Az antiszemitizmus ellenszere a tisztességes viselkedés, de hát kiknek is magyarázom....

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.12. 12:48:51

Soros egy tetves bankár, aki az egész EU-t a romlásba viszi, a muszlim migránsok erőszakos betelepítése által.
Aki ezt tagadja, az egy mocskos hazaáruló.

Olvass, és láss !
Nézz szét mi van az olaszoknál, nézd hogy védekeznek a Franciák, Svájciak, és Osztrákok a Soros féle álcivilek tevékenysége ellen.

Mai hír:

index.hu/kulfold/2017/07/12/menekult_migrans_olaszorszag_aradat_problema/
...
A helyzetre az osztrákok is reagáltak, a védelmi minisztérium páncélozott járműveket indított az olasz határ felé, a védelmi miniszter pedig arról beszélt, hogy az osztrák hadsereg „támogató műveleti tevékenységére” számít az olasz határon, és összesen 750 katona áll készen határvédelmi feladatokra.
...
Svájc is megerősítette a déli határát, a franciák is kutyákkal és drónokkal őrzik az olasz határt az összegyűlt migránsok ellen Ventimigliánál, az „olasz mini-Calais-nál
...
És ha ez nem lenne elég baj az olaszoknak, közben az afrikai bevándorlók kőkemény maffiát építettek maguknak, írja a Newsweek. A Fekete Fejsze nevű, nigériaiakból álló szervezetet 2016-ban felszámolták a hatóságok, de máris a helyükbe léptek a Vikingek.
Ők a Cosa Nostrával összejátszva az elkeseredett menekülteket próbálják behúzni a „családba”, illetve jó bizniszt csinálnak a menekültcsempészettel és a szexmunkáshálózat működtetésével.

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 12:49:03

Most viaskodik bennem a racionalitás és az érzelem! Racionálisan nézve csodálatos hogy egy nép még a saját üldöztetését is apró (????) pénzre tudja váltani, érzelmi síkon viszont okádok ettől az egésztől!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.12. 12:50:25

@MaxVal BircaMan HJCD:

A zsidók között azok akik Hitlert támogatták, annak idején azok is antiszemitizmusra hivatkoztak, mikor kritizálták őket.

A zsidó, ha egyébként vérgeci, mint Soros, és támadják, akkor csak ezzel tud védekezni.
Antiszemitizmussal.
Ez az alap.

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 12:57:31

@Ballib cenzúrázók réme 25: Soros egy tetves bankár, aki az egész EU-t a romlásba viszi, a muszlim migránsok erőszakos betelepítése által.
Aki ezt tagadja, az egy mocskos hazaáruló.

Soros csak egy a sok közül és az egész EU vezetés mocskos kollaboráns Júdásszintű tetű csakúgy mint a magyar ballib a hülye MSZP-s bérkurvákkal a leszerepelt SZDSZ-es ÁVO-s palántákkal és a feltörekvő ifjonc naplopóképzős hőbörgőszakos felsőfokú elméletibarom "diáklázadókkal" együtt!

pulsarito 2017.07.12. 13:17:11

Netanjahu épp a napokban adott egy tockost a nyagkövetének, amiért az antiszemitázott egy jót a magyarországi plakátkampány miatt, emígyen:
"Soros veszélyt jelent Izrael biztonságára" majd visszavonatta a nagykövettel a nyilatkozatát, sőt Izrael még a magyarnál is keményebb szabályozást vezet be a Soros féle álcivilek ellen.
Na akkor ők is nyilván antiszemiták!
Lehet tovább okádni a hülyeséget!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.07.12. 13:18:56

@Ballib cenzúrázók réme 25: @Helga Beauty Salon: Ez az srácok GYŰLÖLJETEK. Az "isteneiteknek" is csak az megy, meg persze a gyűlölet árnyékában a lopás.

Na megetettelek benneteket legallja fidesztrollok, zabáljatok.

Te 25-ös, az első 3 mondatodban egyébként tök jól benne van minden amit a fideszbirkák "koherens" világképéről tudni kell. Adott a habonyi egyenmantra, aki mást mond az hazaáruló. Ennyi agyatok van.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.12. 13:22:47

@Sörös Mérenc:

A mondatok alatti cikk elolvasásával ne fáradj sokat.

Ugyanis nem fér bele Soros seggnyaló mentalitásba, a valósággal való szembesülés.

:DDD

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.07.12. 13:27:19

@Sörös Mérenc:

A gyűlöletről jut eszembe.
Nézz ki az utcára ki tépked plakátot, ki tüzel polgárokat engedetlenségi mozgalomara, olvaass el egy Index cikket, HVG-t, vagy 444-et és lásd hogy anyázzák pocskondiázzák a másként gondolkodókat, az embereket akik újságot írnak, csak mert nem illeszkednek be a ballib Sorso seggnyaló hazugságok híreszteléásébe.

Kornis tanítómesteretek is megmondta:
"mi sokkal jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket"
Úgyhogy cseppet fals, mikor a magadfajta hivatásos Gyurcsnyista gyűlölködő oktat gyűlölködésből.

pulsarito 2017.07.12. 13:28:18

Aki itt gyűlöl az Soros, meg a hazai hatalomból kiszorult megmondó emberek, akiknek a mások véleménye csak addig fontos, amíg az ő mantrájukat fújják.
Ha valaki mást gondol a világról, akkor ők/ti nem érvelnek nem érveltek, hanem azonnal előveszitek a náci/fasiszta/rasszista/antiszemita szólamot, és így akartok mindenkit megbélyegezni.
Holott még a történelmi műltségetek is olyan felületes, hogy fogalmatok nincs arról hogy mi a nácizmus, mi a fasizmus, és mi a kettő között a különbség!
Keveritek a szezont a fazonnal, azt sem tudjátok mit beszéltek, csak hőbörögtök a partvonalról, mert nem tudjátok megemészteni, hogy ti vagytok az a törpe minoritás akinek a véleménye senkit nem érdekel, de sajnos nektek van a legnagyobb sajtótok, így mindenki kénytelen a ti helyeségeiteket hallgatni!

pulsarito 2017.07.12. 13:29:58

@pulsarito:
helyeségeiteket = hülyeségeiteket

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 13:37:03

@Sörös Mérenc: Ez az srácok GYŰLÖLJETEK.

Nem kell biztatnod vazze gyűlölök én magamtól is! Gyűlölöm a hazudozókat, képmutatókat, árulókat, rágalmazókat! Gyűlölöm aki a biztonságomra tör, aki rám akar erőszakolni olyasmit amit nem akarok! Gyűlölöm aki veszélyezteti a hazámat, ahol élek. Gyűlölöm aki gyermekeim jövőjét aláássa! Gyűlölöm a harácsolókat, akiknek semmi nem elég, de másoktól sajnálnak egy darab kenyeret is! Gyűlölöm aki a vallásomat kigúnyolja és mások vallásával ugyanezt teszi! És ezt baszdki biztosan megértitek ti is mert a gyűlölet igazából a ti szakterületetek!

hümhüm 2017.07.12. 13:52:40

"Az az állítás viszont a fantázia világába tartozik, hogy Soros támogatna bármiféle tervet, amelynek lényege, hogy sok millió illegális bevándorlót kellene a kontinensre hozni."
Soros szóvivője egy fasz. Nem tudja, hogy a főnöke miket beszél...vagy pofátlan hazudozó.
Elég lenne ezt is elolvasnia:
www.express.co.uk/news/world/616541/European-Union-Migrants-Refugees-George-Soros-Hungary-Viktor-Orban-Europe

torró 2017.07.12. 14:09:16

Soros már 14 évesen gengszter volt, eltulajdonította az elhurcoltak vagyonát. És még lelkiismeret furdalása sincs. Őt nem érdekelné az sem, ha itt sikerülne szétverni az országot, és azok is koldusbotra jutnának akik most védelmezik. Úgyhogy csak csókoljátok meg a mijét!

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 14:28:28

@torró: "Őt nem érdekelné az sem, ha itt sikerülne szétverni az országot"

Sikerült nagy ökörséget írnod. Soros György 34 éve számolatlanul önti a milliárdjait Magyarországba. A legnagyobb patrióta Széchenyi óta.

"és azok is koldusbotra jutnának akik most védelmezik."

Senki nem védelmezi, senki nem támadja.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 14:30:11

@hümhüm: "a főnöke miket beszél.."

Tanácsokat ad Európának. Ha kell, elfogadják, ha nem kell a tanács, ignorálják.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 14:32:16

@Helga Beauty Salon: "Gyűlölöm aki gyermekeim jövőjét aláássa!"

Megértelek, én is szívesen látnám lámpavason himbálózni a csúti gecit és az elkúrót.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 14:33:54

@indeksz ízisz al kajda mind CIA projekt: "a fél Világ antiszemita"

Igen. De nem kellene rasszista plakátkampánnyal szítani a gyűlöletet,. Pláne pont nem Magyarország kormányának.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 14:35:29

@pulsarito: "Aki itt gyűlöl az Soros"

A csúti geci gyűlölködik. Soros György a magyar demokráciáért önzetlenül adakozik.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 14:37:51

@Ballib cenzúrázók réme 25: "Nézz ki az utcára ki tépked plakátot"

A jóérzésű emberek. Minden tiszteletem az övék. Egy ilyen rasszista gyűlöletplakát el távolítása a köztérről hazafias cselekedet.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 14:45:22

@Helga Beauty Salon: "Soros egy tetves bankár"

Az a Matolcsy, aki a devizaadósok kárára tőzsdézett a forinttal.

"aki az egész EU-t a romlásba viszi, a muszlim migránsok erőszakos betelepítése által."

Soros György nincs döntéshozói helyzetben. Ha akarna se tudna betelepíteni migránst.

A csúti geci telepít be migránsokat Nyugat-Európába, azért nincs itthon már egy szakember se.

torró 2017.07.12. 14:51:15

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Na mivan? Szóltak hogy állj neki észt osztani? Bekaphatod kis haver.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 14:54:43

@torró: @Helga Beauty Salon: Érveitek elfogytak? Ja, sose voltak, csak gyűlölködtök Kubatovnak órabérben...

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 14:56:30

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: De nem kellene rasszista plakátkampánnyal szítani a gyűlöletet,

Ha Gábor Zsazsa tudott plasztikáztatni akkor menjen a buzi Soros is és nem kell rasszistáznia ha valami szemétsége miatt kiplakátolják a pofáját!

torró 2017.07.12. 14:59:19

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Tényleg, téged ki fizet ezekért a hülyeségekért. Legalább nézd át a migráns ügyekben Soros miként nyilatkozott! ÁÁhh! Nem is tudom miért állok le veled vitatkozni. Van ettől hasznosabb dolog is!

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 14:59:58

@Helga Beauty Salon: Soros György 86 éves filantróp pont úgy néz ki, mint aki 86 éves. Minek plasztikáztatna?

Soros György sok évtizede Magyarország jótevője. Csak a csúti geci szemétkedik.

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 15:00:14

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: gyűlölködtök Kubatovnak órabérben...

Mondtam már hogy a Mészáros Lőre kihízott Armani öltönyét fogom megkapni nem?

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 15:03:06

@torró: "téged ki fizet ezekért"

Abbül, hogy te Kubatov zsoldjában trollkodsz, nem következik, hogy van valaki aki a jóérzésű embereknek fizet, hogy a véleményüket kifejtik.

"migráns ügyekben Soros miként nyilatkozott!"

Semmit. A menekültekről és a legális bevándorlókról mondta el a véleményét. Meg lehet szívlelni, el lehet utasítani. Szavak.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 15:04:40

@Helga Beauty Salon: Ha nem pénzért gyűlölködsz, akkor egy szánalmas megtévesztett buta ember vagy. Nemtom melyik a rosszabb. :(

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 15:06:25

Az, hogy Magyarország lecsúszott az utolsó helyre, már Románia is megelőzte, nem Soros György bűne, hanem a csúti gecié.

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 15:06:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Soros György 86 éves filantróp pont úgy néz ki, mint aki 86 éves. Minek plasztikáztatna?

Hogy ne váltson ki antiszemitizmust a pofájával! Persze azért utálják világszerte mert egy tetű, csak a zsidóságára fogja! A rendes zsidók miért nem szólnak neki hogy állítsa le magát, ne égesse őket?

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 15:07:55

Azért uszítja az agyhalott narancskomcsikat Soros György filantróp ellen, hogy elterelje a figyelmet az ország végletes lecsúszásáról, és hogy kirabolja, ami maradt.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 15:09:28

@Helga Beauty Salon: "Hogy ne váltson ki antiszemitizmust "

Azt a csúti geci szítja a gyűlöletkampánnyal.

"A rendes zsidók miért nem szólnak neki hogy állítsa le magát"

Szóltak viktor gazdádnak.

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 15:13:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Ha nem pénzért gyűlölködsz, akkor egy szánalmas megtévesztett buta ember vagy. Nemtom melyik a rosszabb. :(

Mi lesz veled komolyabb kérdéseknél ha ezt sem tudod eldönteni?Te szoktál bepisálni két piszoár közé mi?

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 15:16:31

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Azt a csúti geci szítja a gyűlöletkampánnyal.

Ja az ókor óta üldözik őket!

Singerkém 2017.07.12. 15:18:35

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Szerintem egy nagy balfaszság ez a Soros elleni hadjárat, de arra azért kíváncsi lennék, hogy mitől antiszemita a plakátkampány?

Azt írják, hogy Soros politikája szerintük tönkretenné Magyarországot, meg hogy ne hagyjuk, hogy ő nevessen a végén. Hol van itt az antiszemitizmus?
Soros történetesen zsidó, de nem azt írják a plakátok, hogy azért ne nevessen a végén mert zsidó.

Ha én csináltatnék egy plakátkampányt azzal a szöveggel, hogy "Adolf Hitler tömeggyilkos", nem hinném, hogy minden osztrák megsértődne....

Vagy ugyanez Sztálinnal sértő lenne minden grúzra nézve?

Még Netánynyáú is visszavonatta a követével a nyekergést. Vagy ő is antiszemita? :-)

Annyira nem kellene túltolni ezt a szekeret szerintem.....

Netuddki. 2017.07.12. 15:29:08

@Singerkém: "Ha én csináltatnék egy plakátkampányt azzal a szöveggel, hogy "Adolf Hitler tömeggyilkos", nem hinném, hogy minden osztrák megsértődne...."

Csak hülyének néznének...

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 15:29:55

@Singerkém: "mitől antiszemita a plakátkampány?"

Zsidóellenes náci plakátok másolata.

www.allworldwars.com/image/089/NaziCollaborationPosters098.jpg

168ora.hu/wp-content/uploads/2017/07/soros-kampany.png

"Hol van itt az antiszemitizmus?"

Ezt úgy hívják, hogy szalonzsidózás.

"Netánynyáú is visszavonatta a követével"

Ez Magyarország belügye, ehhez semmi köze az izraeli politikának.

"nem kellene túltolni ezt a szekeret szerintem."

Egyetértek. Sajnos a csúti gecinek nincs más a tarsolyában.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 15:32:44

@Helga Beauty Salon: "Ha nem pénzért gyűlölködsz, akkor egy szánalmas megtévesztett buta ember vagy. "

Ezzel igazolod magadnak, hogy pénzt fogadsz e,l a gyűlölködésedért. Szánalmas. Legalább vállald, hogy egy féreg vagy, és pénzért nyalod ki a csúti geci seggét.

Helga Beauty Salon. 2017.07.12. 15:48:37

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: És mégis milyen gyűlölködésről beszélsz pont te, te csutigecizős vadbarom? Egyebet sem látok itt tőled. Mindegy, leszopod magad minden nap 18-ig, utána meg naponta kétszer is mert megint pofára estek ballib barmok és ezt a többi itteni állatnak is írom ! Én pedig jól felbaszlak benneteket akkor is, majd hátradőlök és arról tippelgetek hogy felfordultál, vagy épp szopod magad kínodban amikor nem kommentelsz! Hháháháhá! Idióta!

Singerkém 2017.07.12. 16:00:28

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Aham.... sikerült összeszedni két hasonló plakátot.... gratulálok.

Ezek alapján Francis Ford Coppola is antiszemita:

www.google.hu/search?q=ker&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwinjY-y84PVAhUFHxoKHUSjAsEQ_AUIBigB&biw=1366&bih=628#tbm=isch&q=keresztapa&imgrc=76DT7cAtb--SjM:

Ez szimpla üldözési mánia.
Még Netanjahu szerint is, aki valószínűleg nem antiszemita.

"Egyetértek. Sajnos a csúti gecinek nincs más a tarsolyában. "

Az antiszemitizmus szekeréről beszéltem, de mondjuk a hozzászólásaid alapján neked más nem jut eszedbe, mint Orbán... :-)

burgener 2017.07.12. 16:08:31

Jó móka ez, havonta teleszarni az országot hülye plakátokkal, amire úgy vetődik az aljanép, mint sertés a moslékra.

És ez egyesek szerint MAGA A POLITIKA-a nagy szart: ez PROPAGANDA.

És egyre uncsibb....

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.07.12. 16:13:33

@Helga Beauty Salon: Akkor nagyon gyűlölheted a fideszt, mert minden pontod igaz rá... de várj csak, akkor miért véded, mintha az életed múlna rajta? Hülye-e vagy?

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 16:20:05

@Singerkém: "gratulálok."

Nem nagy ügy, feltűnő volt a hasonlóság.

"Francis Ford Coppola is antiszemita"

Nemtom. Lehet. Hogy jön ez ide?

"Ez szimpla üldözési mánia."

Szerintem orbán maga se hiszi el, csak úgy csinál, mintha, hogy a félanalfabéta fideSS szavazók elhiggyék.

"más nem jut eszedbe, mint Orbán"

Elvégre a csúti geci szemétkedéseiről van szó. De másról is beszélhetünk, nyitott vagyok.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 16:26:50

@Helga Beauty Salon: "milyen gyűlölködésről beszélsz"

A fideSS és az agyhalott narancskullancsok - mint te - eszement rasszista gyűlölködéséről.

ZX 2017.07.12. 16:37:53

Látom ez nagyon betalált, az összes geci kis fideszpatkány itt tobzódik fröcsögve. :D:D:D:D

Singerkém 2017.07.12. 17:57:57

@Netuddki.: Igen, de nem erről volt szó ugye, hanem arról, hogy antiszemita-e a plakát.

Singerkém 2017.07.12. 17:59:08

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Hát veled nem nagyon lehet másról beszélni, az tény, mert ha villámlik feletted, azért is az Orbán a hibás :-)

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 18:16:33

@Singerkém: "Orbán a hibás "

A geci gazdád SEMMIRŐL nem tehet. A Párhuzamos, meg a zsidó háttérhatalom, meg a tavasz, meg a nyár, meg az ősz, meg a tél tehet róla, hogy Magyarország lecsúszott az utolsó helyre, éppen a bulgárok előznek, Románia már lehagyott. Nemsokára Bangladessel versenyzünk...

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 18:18:44

@ZX: "ez nagyon betalált, az összes geci kis fideszpatkány itt tobzódik fröcsögve"

Azért szívetmelengető, hogy létezik olyan, hogy a gazdájuk aljassága már nekik is zavaró. Vergődnek, mert erre nem lehet mit mondani.

Singerkém 2017.07.12. 19:13:55

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Na, csak kibújt megint a szög a zsákból.

Ha valaki nem ért veled egyet, az csak orbán talpnyalója lehet. Eddig ér a te elméd. Ugyanolyan fasz vagy, mint akiket narancskullancsnak hívsz, csak te a másik oldalról okádsz, te szerencsétlen elmeroggyant.

Csak hogy tudd: kurvára nem vagyok se fidesz szavazó, se szimpatizáns. :-)

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 20:55:08

@Singerkém: "Ha valaki nem ért veled egyet, az csak orbán talpnyalója lehet."

Ha valaki a csúti geci talpnyalója, az tuti nem ért velem egyet, mert minden tolvajlásnak, országrombolásnak, hazaárulásnak ellensége vagyok.

Singerkém 2017.07.12. 22:23:01

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: és miből sikerült leszűrni faszfejkém, hogy én az országrombolást támogatom? Az elejétől fogva csak annyit vitattam, hogy a plakátkampány antiszemita lenne...

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.12. 22:29:48

@Singerkém: "én az országrombolást támogatom?"

Mindenki, aki orbán hazaáruló viktor talpnyalója.

Látom, kitelt a böcsületed, újat kellett regelned. De a fideszes bőrödet nem tudod levetni, idáig bűzlesz.

Singerkém 2017.07.13. 06:00:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"
Látom, kitelt a böcsületed, újat kellett regelned. De a fideszes bőrödet nem tudod levetni, idáig bűzlesz. "

Mondod te, aki már kb a nyolcadik néven tolod.
Azért regeltem újra, mert vagy egy éve nem használtam a fiókom és elfelejtettem a jelszavam.

Fideszes pedig az anyád, te ostoba.
süti beállítások módosítása