B1 blogcsalád



A gyurcsányisták összetörnék a tükröt

2016. december 11. - nickgrabowszki

gyurcsany_dj.jpgNéhány napja megjelent kiszivárgott egy közvélemény-kutatás, amelynek alapján írtunk egy cikket arról, hogy 

  • a magyar választók fele szerint a Fideszt nem lehet ellenzéki összefogás nélkül legyőzni,
  • a választók közel kétharmada nem szavazna egy olyan listára, amelyen Gyurcsány Ferenc is rajta van,
  • Gyurcsánnyal a listán csak 1,3 millió szavazatot lehet összehozni, ami pont annyi, mint 2014-ben, amikor simán kikapott a baloldal és ismét kétharmada lett a Fidesznek.

Megosztottuk a posztot a Facebookon. Sokan lájkolták, néhányan tovább osztották, majd elindult a kommentfolyam is a megosztás alatt. Szinte kizárólag dékások szóltak hozzá. Olyan mennyiségben és egyöntetűséggel, hogy arra kezdtük gyanakodni, a DK-nak is van a Fideszéhez hasonló szervezett trollserege.

Néhány jellemzőt kiválogattunk közülük. Nézze meg, mit szóltak ahhoz a gyurcsányisták, hogy nem mindenki szereti a vezérüket! A legkevesebb, amit mondhatunk, hogy a valóság nem zavarja őket.

Tagadási fázis
8.jpg10_1.jpg17.jpg3.jpg2_1.jpg22.jpg

A közvélemény-kutatók hazudnak
19_1.jpg28.jpg7.jpg4.jpg5.jpg27.jpg25.jpg

A tükör a hibás és Orbán cigány
11.jpg26.jpg

23.jpg

Az ellenség aknamunkája

21.jpg

Félnek a Feritől
13.jpg15.jpg

16.jpg18.jpg1_1.jpg

A fejekkel van a baj
24_1.jpg9.jpg14_1.jpgAkiket nem érdekel
12.jpg20_1.jpg

Már csak bosszúból is Gyurcsány

6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4812041029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter Götz 2016.12.11. 21:15:23

nektek is kívánok egy újabb Gyurcsány kormányt!!!

maxval bircaman BircaHang szerk · http://bircahang.org 2016.12.12. 04:20:39

Jó lenne, ha Gyurcsány még sokáig egészséges lenne, s még 30 évig aktívan politizálna. Ez biztosítja, hogy 30 évig ne legyen ballib kormányzat.

Uncle Ruckus (törölt) 2016.12.12. 04:21:59

Gyurcsánynak van egy nagyon lelkes, de kis számú támogatói bázisa. Nekik Gyurcsány egy félisten. Az ingadozókat, politikából kiábrándultakat meg taszítja Fletó. Pedig az ingadozó, apolitikus réteg megnyerése nélkül Viktort nem lehet elzavarni.
Orbán már csak egy kávét kér 2018-hoz. Ezek tényleg nem fogják leváltani, ahogy Schiffer is megmondta.

2016.12.12. 06:29:20

Éltessétek az M Eszement Pét! Hozzá sok szerencsét!

Abszurd mese

Hol volt, hol nem volt az állami vagyon. A moszkvai világbirodalmon túl, az átláthatatlan privatizációs üveghegyen innen, a nagy varázslók korában eltűntek a gyárak, üzemek, kastélyok, földek, erdők az állami tulajdonból.
Az elvarázsolt ország, nevesincs királysága (nem király a neve, de a királynál is nagyobb a hatalma) kedvenc, sőt kegyenc miniszterére bízta az állami birtok (f)osztogatását. Kopasztották is az államot, mint Márta asszony a vasárnapi húslevesbe való tyúkot, forró víz nélkül.
Rózsa Sándor és a világ valamennyi, valaha volt útonállója szájtátva bámul ránk, hogy ez lehetséges? Elvenni a vagyont azzal, hogy az Államé, mindnyájunké, kicsit pihentetni, aztán magamévá tenni aprópénzért, mint az olcsó utcalányt. Mindezt a jog, és az állam palástja alatt.
Az útonállás magánvállalkozásban soha nem lenne ennyire „hatékony”. És mindezt a magánvállalkozás elsődlegessége jelszavával! A lényeg: mindent jól összezavarni, akkor lehet igazán sikeresen a zavarosban halászni!
Az ostoba becsületesnek meg: „száraz tónak nedves partján, döglött béka kuruttyol!”

Megjelent a Magyar Fórumban „Nem mese ez gyermek címmel” 1995.

Amikor a lelked lázas,
Velődben érzed a lázad,
Fájdalmad a csontod hasogatja.
Az egésznek semmi haszna!
Kiver a hideg rázó veríték!
Életed asztalán, nincs többé teríték
Csak krematórium vár 1 fakk
Mielőtt elhamvasztanak!
2016. 11. 18.

NemodaBuda 2016.12.12. 07:14:21

Nem bírtok nem szeletelni ? Mi érdeketek fűződik ahhoz, hogy levágjatok egy néhány százezres csapatot a baloldali szavazókról ? Ezek ugyanis a GYF-et elfogadók, nem mind DK-sok. Kénytelen vagyok arra gondolni, hogy ugyan nincs másik jelöltetek, úgy vagytok ezzel, mint az MSZP a titkos jelöltjével (annyira titkos, hogy senki sem tudja, ki az) - nos nincs másik, de aki van, az aztán végképpen nem jó ! Csak négy-öt olyan jelölt kellene, mint GYF, az a kaliber, az az elszántság és az az emberség. Valami műkép lenne jobb ? Egy kósa-szerű műmájer ? Legyen olyan komoly, mnr rogántóni ? Annyira tudományos és megfontolt, mint kovácszoltán ? És persze, olyan jóképű is, mint Adenauer ? Legyen ajaknyalogató, mint az elhízott, elbutult, gyűlölettől csepegő orbán ? Vagy segg, mint mészáros ? Gondolkodjatok már ! Nem kellene folyatni ezt a karakterölést, nem méltó az kultúremberhez !

Fehér Andor 2016.12.12. 09:50:36

@Uncle Ruckus: "az ingadozó, apolitikus réteg megnyerése nélkül Viktort nem lehet elzavarni."

Nagyon igaz, és ez nem ad okot az optimizmusra. A kormányváltáshoz kellenének a Fidesz vállalhatatlan dolgaitól és embereitől (Mészáros, Habony, Rogán, Kerényi, trafikügy) megcsömörlött jobboldaliak (vannak ilyenek, nem kevesen), meg a Gyurcsánymentes baloldal is. Jelenleg nem tudok elképzelni olyan politikai erőt, ami az előbb említetteknek, meg a bizonytalanoknak egyszerre tudna vonzó alternatívát kínálni.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.12. 13:32:09

@maxval bircaman BircaHang szerk: "Jó lenne, ha Gyurcsány még sokáig egészséges lenne, s még 30 évig aktívan politizálna. Ez biztosítja, hogy 30 évig ne legyen ballib kormányzat."

Sajnos nem csak ezt biztosítja, hanem azt is, hogy a szélsőjobb hazaáruló rasszista orbán marad hatalmon, és állandósul a motani helyzet, hogy az EU utolsó országa vagyunk. :(

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.12. 13:33:22

@Fehér Andor: " a Fidesz vállalhatatlan dolgaitól és embereitől (Mészáros, Habony, Rogán, Kerényi, trafikügy) megcsömörlött jobboldaliak (vannak ilyenek, nem kevesen)"

Csak magamról tudok. Kurva kevesen lehetünk. :(

Fehér Andor 2016.12.12. 13:55:26

@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: Ja, bocs, kihagytam L. Simont a vállalhatatlanok közül :)

Szerintem vagyunk még páran :)

öreg_répatorta 2016.12.12. 14:56:06

Gyurcsányt lehet szeretni és lehet nem szeretni. Gyurcsányra rá lehet fogni, hogy ő okozta a kétharmadot, amikor időben nem mondott le (a háttérből úgyis azt csinált volna amit akart). Gyurcsány jó, mert lehet vele mindig riogatni, meg azért is jó mert lehet mindig "gyurcsányozni". (Meg "emúttnyócévezni" is.) De egyetlen dolgot nem lehet vitatni. Az utolsó tökös magyar politikus volt, aki feltörölte a padlót orbánnal 2006-ban és aki képes volt nem előre megírt válaszokat is adni, még a kellemetlen kérdésekre is. És persze a jobberek még mindig úgy félnek tőle, mint a tűztől. Sőt már úgy tűnik a nem jobberek is.

Zsoltbacsi 2016.12.12. 16:47:20

@öreg_répatorta:

Milyen kar, hogy meg a sajat bevallasa szerint is lehazudta a csillagokat az egrol.... igy nem nehez nyerni... Raadasul Brusszelnek is hamis adatokat kuldott (ezt is o vallotta be)

Egyebkent nem vagyok naiv, tudom, hogy ott hazudnak, ahol tudnak, de ez tulment minden hataron, es pontosan ezt dijazza a nep 10 eve

öreg_répatorta 2016.12.12. 20:47:17

@Zsoltbacsi: orbán 26 éve hazudik. Valóban így nem nehéz nyerni.
süti beállítások módosítása