B1 blogcsalád



Itt a vége mindennek! Már Rogán feleségének is van szóvivője

2015. július 29. - pelikanjozsef

Saját jogon szeretne celebbé avanzsálni Rogán-Gaál Cecília, ezért egy sokat próbált szakembert fogadott fel, aki tucatnyi magyar híresség PR-ügyeit intézi.

A napokban a Borsban keltett meglepetést, hogy egy Rogánné nevében (egy általa posztolt kép kapcsán) nem a fideszes politikus felesége nyilatkozott a lapnak, hanem a Rogánné névtelenül megnyilvánuló sajtósa. Ez az Egyenlítő blogot nagyon kíváncsivá tette, utánaérdeklődtünk, és több, egymástól független forrásból úgy értesültünk, hogy Rogán Antal felesége, Cecília felfogadta maga mellé

az ország első számú sztárcsinálóját, Kende-Hofherr Krisztinát.

Kende-Hofherr egy interjújában azt mondta, másfél-két esztendő alatt

bárkiből lehet sztár.

Pozitív példaként ügyfelei közül Liptai Claudiát emelte ki, aki a tudatos brandépítés eredményeként ma már a magyar televíziózás "nagyasszonya". De Kende-Hofherr foglalkozik mások mellett Hajós Andrással, Bochkor Gáborral és Ábel Anitával is.

rgc.jpg

(A kép forrása Rogánné Jóga a város fölött című albuma)

A „celebségre” készülő Rogánné egyre gyakrabban szerepel olyan híres feleségek mellett, mint Sarka Kata (Hajdú Péter neje) vagy Vajna Tímea (a kaszinókoncessziókkal kitömött Andy Vajna felesége). Egyébként nyilvános szereplései során már

nem nagyon használja leánykori nevét.

Legutóbb, amikor állítólag „szexi naptárral” lepte meg Fidesz-politikus férjét, szintén nem Rogán-Gaál Ceciliaként szerepelt, csak férje vezetéknevén, s így található meg a Facebookon is.

A mostanában inkább korrupciógyanús ügyeivel szereplő Rogán Antal belvárosi polgármesterként tudatosan építette a bulvárlapokban imázsát.

  1. A politikus magától a Vatikántól kért engedélyt arra, hogy egyházilag is elválhasson első nejétől, és második esküvőjét így már a Szent István bazilikában tarthassa. Az ezerfős násznépet a Magyar Tudományos Akadémián vendégelte meg, pedig az MTA-épületében hivatalosan nem is lehetett volna lagzit tartani.
  2. A Rogán-házaspár még egy szappanoperában is szerepet vállalt, és egy sztárshowban is fellépett, hogy az emberközeli politikus látszatát keltse.
  3. Nagyon ráégett ugyanakkor, hogy szereti a drága órákat, illetve a költséges kiegészítőket, hogy még gyermekei ruhái is a luxusboltokból valóak. 

Pasa parki lakásgyarapodása idején kezdett visszaütni nagyzoló életmódja, de gyakran fényképezik azóta is luxushotelek éttermeiben. Állítólag az adóhatóság vele és családjával szemben lefolytatott egy vagyonosodási vizsgálatot, de annak eredményét csak szóban tárta a nyilvánosság elé, így valójában máig nem tisztázta vagyonosodásának forrásait

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr997661762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása