B1 blogcsalád



Hadd szívjon csak Ratyi Matyi a megvetettek oldalán!

2015. június 01. - nickgrabowszki

Itt a bizonyíték, hogy Kocsis Máté teljesen agyhalott, ha azt hiszi, hogy megváltoztathatja a róla kialakult képet. Akármilyen elszántan buzizik.

  1. Mert, ahol a szexuális preferencia az élet normál része, és a hálószobatitkok nem nyomnak a latba a politikusi minőség megítélésekor, ott Kocsis eleve nem szerepel komolyabb magaslatokon.
  2. Ahol meg tekintetbe veszik a mérlegeléskor, hogy ki fekszik le, ott már mindenképpen rajta marad a gyanú.

kocsis-mate.jpg

Fidesz legújabb félhivatalos propagandalapjának videórovatában azt mondja, 

  1. ő nem "buzeráns",
  2. de annyira, hogy még a Pride-ot se engedné világörökségi helyszínen tartani,
  3. mehetnének inkább a nagybani piac parkolójába.
Most elegánsan tekintsünk el attól, hogy a Gay Pride provokatív, és ezért nem kéne az Andrássy úton vonulgatniuk, akkor betiltaná-e Kocsis még sokkal inkább provokatívabb Békemenetet? Vagy ők nem úgy provokatívak?
De ennyire homofóbnak még akkor se kéne látszani akarni, ha különben látens homoszexuális volna. Ha meg nem is látens, akkor különösen vicces.

Kocsis túlkompenzál, bár ettől még nem bocsátanak meg neki.

A kormányzópárt olyan szélsebesen csúszik a szélsőjobbra, hogy míg Kocsisnak néhány éve, már polgármesterként, még közepesen szűk körben se kellett titkolni nemi preferenciáit (bár identitást nem csinált belőle), két éve viszont az őt ismerők számára is váratlanul - megnősült.
Nem is tudjuk hirtelen, melyik a kínosabb.
  1. Ha alibiházasságot kötött.
  2. Vagy ha szégyennek és bűnnek tekintve a homoszexualitást, megpróbál megváltozni.
Az nyilvánvaló, hogy a Cpontban Kocsis nem mond igazat. Mondhatni hazudik. Erre utal, hogy politikai rutinja ellenére egy sima interjúban remeg a hangja, elpirul, kapkodja a tekintetét, ami azt jelzi, hogy kényelmetlen helyzetben van. Elegánsan hallgatni praktikusabb lett volna.
Ennek alapján föltesszük, az első opció áll fönn.
A kérdés itten már csak az, hogy jogunk van-e nekünk (vagy Ungár Klárának, vagy bárki másnak) nyilvánosságra hozni egy harmadik fél szexuális preferenciáit. A rövid válasz az, hogy nem. Nincs.
De dr. Kocsis lehetetlen helyzetben van. Ha perelni akar, akkor el kellene ismernie, amit tagadni próbál. Mert azzal nem követünk el sem becsületsértést, se rágalmazást, se jóhírnévrontást, ha valakit melegnek nevezünk.
Erről kúriai ítélet van már két éve:

"Ha valakiről valótlanul állítják vagy sugallják, hogy a nemi identitása más – nem heteroszexuális, hanem homoszexuális vagy transzszexuális – nem lehet a becsület csorbítására alkalmas, mivel az eltérő nemi identitással (szexuális irányultsággal) rendelkezők éppen olyan becsületes emberek, mint a heteroszexuálisok. A becsület nem más, mint a személyhez fűzött társadalmi értékítélet. Ennek okán tehát az eltérő nemi identitásúakra nézve egyenesen felháborító az a feltételezés miszerint amennyiben valakit közéjük sorolnak az alkalmas a becsület csorbítására."

Szemben Kocsissal és a Fidesz-KDNP-vel, nekünk nincs gondunk se a melegekkel, se magával a melegséggel. Egyszerűen nincs viszonyunk hozzá. (És nem úgy, mint Bayer Zsoltnak, aki leírja ezt, majd két mondattal később már undorítónak nevezi őket.) Hanem tényleg nincs. Ez mindenkinek a saját dolga, mit érdekel minket.

Ha mégis volna viszonyunk,

akkor már inkább homofilek lennénk,

tekintve, hogy az ország egy jelentékeny része milyen módon viszonyul hozzájuk, noha melegség akkor se érint senki kívülállót, ha veleszületett adottság, ha szerzett attitűd vagy ha választott identitás. Egyszerűen nincs hozzá köze senki másnak.

Éppúgy mint a származáshoz például. Illetve ahhoz még kevésbé.

De mi lett volna Szegedi Csanáddal például, ha néhány - még nála is antiszemitább - párttársa nem csinál ügyet a Klein néniből, az Auschwitzot megjárt nagymamából. Igaz, ők virtigli zsidófalók voltak.
De a liberális Rassay Károly és a legitimista Zsigray Antal gróf(!) már biztosan nem; ők nem gondolták bűnnek a zsidó származást. Pedig ők interpelláltak a parlamentben, és mutatták be a vitéz zsidógyűlölő Imrédy miniszterelnök részben nemárja eredetét igazoló okmányt. Ami jó ürügy volt Horthynak lemondatni a csodaszarvasos "úri" fasisztát.
Aki, mondhatni, saját dugába dűlt.

Úgyhogy mi Orbán miniszterelnök bölcs útmutatását követve szakítunk a polkorrektséggel,

és támogatjuk, ha valaki megtöri a tabukat, rámutatva a ferdeellenes párt némely vezetőjének ferdeségére. Hadd szívjon csak Ratyi Matyi ezúttal a pártja és a jobboldal tekintélyes része által megvetettek oldalán.
Hadd érezze saját bőrén, hogy ők és szavazóik mit tesznek ezzel az országgal.

(Kép: Hir24)

    A bejegyzés trackback címe:

    https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr257505232

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    mortullus 2015.06.01. 11:12:26

    Te liberálfasiszta patkány!

    Larry Silverstein 2015.06.01. 18:02:27

    Húbazz, egy igazi libsinek úgy látszik a nővel kötött házasság a buziság túlkompenzálása.

    gratula

    2015.06.01. 18:26:54

    Tehát foglaljuk össze:
    - Kocsi Máté (egyébként az emberek többségéhez hasonlóan) nem csípi a homókat, és ennek ad abszurdum hangot is ad.
    - Ez a szélsőségesek szerint homofóbia
    - Ugyanezek az emberek azon verik magukat, hogy KLocsis Máté homó-e, vagy sem. És ez milyen ciki már, hogy lehet, hogy homo.

    Most akkor ki is a homofób?

    Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.06.01. 18:28:28

    @Larry Silverstein: Látom, a mondat első felét nem sikerült elolvasni:

    "Kocsisnak néhány éve, már polgármesterként, még közepesen szűk körben se kellett titkolni nemi preferenciáit"

    Ha valaki melegként nősül, akkor az alibizik az olyanok miatt, mint te.

    Vagy biszex :-)

    Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.06.01. 18:29:41

    @A demokrácia leszakadó függönye: Elég kifordítva foglaltad össze, nagyjából semmi köze nincs az eredeti íráshoz :-)

    Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.06.01. 18:34:52

    Szerintem a posztoló is buzi. És az se kizárt, hogy zsidó.

    Most már csak azt kellene elérni, hogy a zsidók se ajvékolhassanak, ha valakit lezsidóznak :D

    Hiszen ha valakiről akár valótlanul, akár megalapozottan állítják vagy sugallják, hogy zsidó, az nem lehet a becsület csorbítására alkalmas, mivel a többségi társadalomtól eltérő etnikai/felekezeti hovatartozással rendelkezők éppen olyan becsületes emberek, mint a többségi társadalom tagjai.

    A becsület nem más, mint a személyhez fűzött társadalmi értékítélet. Ennek okán tehát a zsidókra nézve egyenesen felháborító az a feltételezés miszerint amennyiben valakit közéjük sorolnak az alkalmas a becsület csorbítására.

    Nem így van?

    Csak buzizni szabad?

    Apropó, a liberálisokkal mi van?

    Larry Silverstein 2015.06.01. 18:38:10

    @Fedor: "Kocsisnak néhány éve, már polgármesterként, még közepesen szűk körben se kellett titkolni nemi preferenciáit"

    Mármint mondod te, mint elfogulatlan turista, nem Kocsis szük köre.

    Shlomo a halott zsidó terrorista 2015.06.01. 18:44:37

    Egyébként meg a "Ratyimatyi" az nem az a szerencsétlen buzi libsi költőcske, akit most basztak ki Pannonhalmáról?

    Érdekes, hogy a libsik milyen csendben vannak.

    A minimum az lenne, hogy elégtételt követeljenek, meg BUZIKVÓTÁT az öszes keresztény egyházba.

    2015.06.01. 18:47:34

    A sok agyhalott jobboldali homofób már megint olyanba szól bele, amiről látszik, hogy halványlila fingja nincs róla...

    Hát most könyörgöm! Mégis mi olyan rettenetes abban, hogy egy homoszexuális férfi elvesz egy leszbikus nőt?!

    flort 2015.06.01. 18:56:55

    Nem kurvára mindegy, hogy meleg-e vagy nem? Rohadtul kártékony patkány, inkább arról kéne beszélni, micsoda károkat okoz naponta.

    zobod 2015.06.01. 19:04:10

    A nemi identitást a ti kamuliberális világotokban az egyén szabadon választhatja, ezt tőle el nem vitathatja senki. Ha Kocsis magát hetero identitásúnak vallja, akkor ezt egy libsi nem vonhatja kétségbe.

    Beperelni meg azért fog, mert a szavahihetőségét kérdőjelezitek meg, hiszen ha ő magát heteronak tartja, de ti azt állítjátok hogy homokos, akkor valaki nyilván hazudik, hacsak nem biszex, de erről ugye nincsen szó.

    Boka1 2015.06.01. 20:06:28

    Ennyi Finkelstein egy rakáson! Attól, hogy meleg a polgi még lehet rendes ember! Nem biztos, hogy az, de lehet.

    grafoguru 2015.06.01. 20:09:17

    @Shlomo a halott zsidó terrorista: Ha jól érzem, itt a "liberális" az egy szitokszó. Valaki - aki szerint a liberális valami kártékony, rettenetes, üldözendő stb. valami - megmagyarázná, elmondaná, hogy mi jellemez egy velejéig romlott liberálist? Segítsetek megérteni, hogy egyetérthessek. Előre is köszi.

    Peterpapo 2015.06.01. 20:24:03

    @Shlomo a halott zsidó terrorista:

    A libsik azért vannak csöndben, mert kurvára mindegy, hogy kinek milyen a szexuális beállítottsága. Senkinek semmi köze hozzá és pride sem lenne, ha nem lennének népnemzeti homofób barmok, akiknek meg szeretnék mutatni, hogy ők is csak emberek és nem szégyellik a másságukat. A legszebb az egészben, hogy a homoszexuálisok közismertebb nevükön buzik és a más vallásúak, közismertebb nevükön például zsidók elnevezést negatív jelzőkkel együtt szokták használni ezért már önmagukban is szitok szavakká váltak. És hamarosan a saját jelzőtöket, vagyis ha valakire azt mondják, hogy népnemzeti, vagy nemzeti érzelmű, lassan az is negatív jelző lesz, mert Ti nemzeti érzelműek azzá teszitek azt is, mint minden mást. Annyira negatívok vagytok gondolkodásban, hogy a nulla feletti tartományt már régen nem is ismeritek.

    ♔batyu♔ 2015.06.01. 20:42:53

    Elképzelem micsoda szörnyülködés mehet vérlibsiknél. Nahát, hogy ez milyen aberrált, nővel kötni házasságot, fúúj.:)))

    IPARTERVES 2015.06.01. 21:05:12

    Szegény srác - mint ember.
    Mocskos disznó - mint politikus.

    A kettő mégis valahol egy és ugyanaz.
    Micsoda nyomorult....

    Peterpapo 2015.06.01. 23:03:44

    @♔batyu♔:

    Nem egészen. Vérlibsiknél azon megy a szörnyülködés, hogy micsoda képmutatás nővel házasságot kötni? Ha az ember közben meleg. :)))))

    Peterpapo 2015.06.01. 23:04:56

    @Nemján Sándor:

    Na az olyanoknak mint te köszönhetjük a melegfelvonulásokat. Ha Te nem ilyen lennél, ők sem vonulnának.

    Lajos Csánó 2015.06.02. 06:46:21

    @Shlomo a halott zsidó terrorista: Szerinted ha valakire azt mondják zsidó,az biztosan megsértődik?

    mikigyerek 2015.06.02. 07:19:30

    @Shlomo a halott zsidó terrorista: Némi szövegértési problémád van, de ne is törődj vele. Segítek! Buzizni, zsidózni lehet. "Ajvékolni" szintén lehet, de ezért perelni nem. Remélem már érted!

    ♔batyu♔ 2015.06.02. 07:47:32

    @Lajos Csánó: Hát az attól függ, hogy mondják, sőt az is, hogy kire. Ez is olyan mint a liberális. Lehet kibaszott sértő, de lehet teljesen normális jelző is. Senki nem keveri.

    ♔batyu♔ 2015.06.02. 07:55:17

    @Peterpapo: Valójában addig jó amíg vonulnak. Ugyanis soha nem bírják ki provokáció nélkül, hiszen velük vonulnak a szélsőséges buzik is, vagy olyanok, akik csak szimplán provokálnak.

    Ez viszont gondoskodik arról, hogy a mögöttük álló "liberális" erők ne legyenek szalonképesek, rossz maradjon a hírük, azaz ne nyerhessenek választásokat.

    Tehát a homokosok valójában nem érdekesek, hiszen társadalmi hatásuk lényegtelen, elfogadottságuk szintén, hiszen a gyerekszámra nem ők vannak hatással, de a képletben fontosak, vonulásuk hasznos.

    Természetesen a hátuk mögött álló politikai uralomra törő erők nem a miatt károsak, mert a homokosokat támogatják.

    vénkujon 2015.06.02. 08:22:19

    fidióta jóreggelt! ma erős libcsitevékenységet fogok művelni. nagyon szar lesz nektek:D

    ♔batyu♔ 2015.06.02. 08:48:40

    @vénkujon: Jó lenne, mert kurvára nem pörög ez a blog.

    igazi hős 2015.06.02. 08:49:51

    Érdekes, hogy nálunk kicsit normálisabb (és sokkal keresztényibb) országban szélsőjobbos pártoknak (is) lehet nyíltan meleg vezetője, csak nálunk van mélyen beégve, hogy ez valami szégyenbélyeg. Nyilván nem csak a jobboldaliak homofóbok (emlékezzünk csak, MSZP vezetők is buziztak otthagyott mikrofonok előtt), de náluk ,úgy tűnik, kötelező ezt harsogni. Egészséges hetero pasi leszarja, hogy ki meleg, mert őt nem érinti, vagy örül, hogy csökken a konkurencia. A nem egészséges, vagy nem hetero pasik meg hőzöngenek.

    ♔batyu♔ 2015.06.02. 08:57:49

    @igazi hős: Ez szerintem inkább afféle pótcselekvés. A gazdaság pörög, az export rekordokat dönt, ebbe nem nagyon lehet belekötni.

    Marad az, hogy ki demokrata, antiszemita és homofób. Ennek amúgy tényleg nincs jelentősége, Orbánék nem azért vesztenek szavazókat, mert Gyurcsányék szerint nem demokraták, vagy homofóbok és a ballibsik sem azért vannak a kukában, mert nem antiszemiták, ami ráadásul még csak nem is igaz.

    Gazz 2015.06.02. 09:19:54

    @Larry Silverstein: @Peterpapo: Szövegértés nulla. Mondjuk ez mélymagyaroknál alap.

    maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.02. 10:29:05

    A tisztességes emberek homofóbok, mi ezzel a gond? Jézus is homofób volt.

    maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.02. 10:31:04

    @Fedor:

    A házasságot kötő homokos olyan ember, aki küzd betegsége ellen. Ez pont ugyanaz, mint amikor valaki megfézott és sok C-vitamint szed.

    Trackers 2015.06.02. 10:41:02

    Szinte hihetetlen ez a ballib tempó..

    Lebuziznak egy kormánypárti képviselőt nyílvánosan..

    Mikor az érintett személyesen cáfolja a vádat, akkor meg túlkompenzál.

    Megjegyyzem én sem látom szívesen a buzikat az Andrássyn tangában.
    Homofób lennék ?
    Túlkompenzálok ?
    Esetleg magam is buzi vagyok ?

    Egy agyhalott, a valódi toleranciát, vélemény szabadságot hírből se ismerő ballib számára bizonyosan.

    Trackers 2015.06.02. 10:43:33

    @Fedor:

    Öröm látni, hogy milyen bizonyos vagy a dolgodban.
    Esetleg van az leszbi ballib picsán kívül más forrásod is a témát illetően, vagy csak találgatsz ?

    Trackers 2015.06.02. 10:50:16

    @grafoguru:
    A HAZAI liberális az olyan, hogy lebuzizza politikai ellenfeleit az egyikük, aki leszbikus.
    Majd ezután a többi blogokban közhírré teszi, az egyébként mindennemű bizonyíték nélküli vádat.

    A nyilvános cáfolat után, a HAZAI liberális tollat ragad, és leírja, hogy immár tutira buzi, mert cáfolta és túlkompenzált.

    Aki leírja hogy ez egy baromság, és elmebeteg ballibek szarkeveráse az egész, az is homofób buzeráns lesz egyből.

    Mindezt a tolerancia, és a vélemény szabadság nevében.

    HÁNYINGER !

    Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.06.02. 11:11:30

    @Trackers: "Esetleg van az leszbi ballib picsán kívül más forrásod is a témát illetően, vagy csak találgatsz ?"

    Ó, ez már egy nagyon régi hír, sokaktól halottam, olyanoktól is, akik személyesen is ismerik őt...

    "A nyilvános cáfolat után, a HAZAI liberális tollat ragad, és leírja, hogy immár tutira buzi, mert cáfolta és túlkompenzált."

    Nem a cáfolat ténye utal a túlkompenzálásra, hanem AHOGY cáfol, rögtön felhasználva az alkalmat egy kis homofóbiára, hogy NAGYON látszódjon, mennyire nem az. Ha ehelyett csak legyintett volna, vagy egyszerűen kitett volna egy családi fotót egy "Ungár Klárának, szeretettel" felirattal, akkor már rég nem rugózna ezen senki. Szájerről beszél valaki? Senki, pedig őt is megnevezte Ungár, csak ő bölcsen csöndben maradt.

    "Mindezt a tolerancia, és a vélemény szabadság nevében."

    A toleranciához ennek nincs köze. Ha csöndben úgy döntene, hogy nem kívánja nyíltan vállalni, azt illik tolerálni. De ha mindezek mellett olyanokat mond a melegekről, mint Kocsis Máté, és ha olyan pártok tagja, amelyek homofóbok, akkor az onnantól jellem kérdése, ami egy politikusnál közügy.

    A véleményszabadság meg már csak ilyen: Neked jogod van ezt az egészet szarkeverésnek tartani, nekem meg jogom van nem annak tartani.

    Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.06.02. 11:21:12

    @zobod: "A nemi identitást a ti kamuliberális világotokban az egyén szabadon választhatja, ezt tőle el nem vitathatja senki. "

    Nem. A nemi identitás nem választás kérdése, ez csak homofób hülyeség annak igazolására, hogy el lehessen ítélni. Melegnek születik az ember, egy nem megváltoztatható állapot. Én balkezes vagyok, ami szintén született dolog, és szintén elítélendő volt régen, és szintén meg akarták változtatni erőszakkal. Ez szerencsére már a régmúlt, és remélhetőleg ez a sors vár a homofóbiára is.

    Szóval a liberalizmus nem arról szól, hogy Kocsis Máté szabadon választhasson, homo lesz -e, vagy hetero, hanem arról, hogy ha meleg, akkor ezt szabadon felvállalhassa, és senki se tartsa ezt az állapotot olyan szégyenbélyegnek, mint amilyennek ő tartja, és itt most mindegy, hogy amúgy milyen hátsó mozgatórugók miatt teszi ezt.

    Arcade Macho 2015.06.02. 11:25:12

    a sok ratyi igazabol takarodhatna a hetvegen messzire Budapest belvarosatol
    egyesek autoval at akarnanak suhanni de mindig valami homarfeszt csak ott van es feltartja a normalis adofizeto allampolgart
    en gondolom masodrendu allampolgar vagyok a sok futkarozo meg a sok ilyen bulee meg amolyan bulee partyarc mogott

    en azt javaslom amugy hogy MINDEN feltunesi viszketegsegben vergodo buzerans meg nem buzerans jojjon az M3 bevezeto szakaszara hetkoznap

    Arcade Macho 2015.06.02. 11:35:28

    ez az oldal amugy balos oldal szoval nem gond a buzizas, sot kimondottan elvezetes hogy az ugynevezett konzervativokkal egyetertenek :)
    viszont az os szadeszos Ungar Klarikatol, aki a liberalizmus es toleranssag es massag tisztelete elbajnoka, na otole nagyon aljadek primitiv huzas volt egy embert lebuzizini, mintha Kocsis Mate a buzisaga miatt lenne kevesebb

    Trackers 2015.06.02. 12:23:49

    @Fedor:

    "Ó, ez már egy nagyon régi hír, sokaktól halottam, olyanoktól is, akik személyesen is ismerik őt..."

    Ja hogy azoktól hallottad...
    Az mindjárt más..

    Azok mindenkinek azt mondják, amit hallani szeretnének. Ballib leszbiknek, hogy buzizhassanak, különösképpen.
    Amit a magadfajta ballib bloggerek azonnal évtizedek óta közismert tényként aposztrofálnak.
    Olyan évtiztedek óta ismert ténynek, amit korábban egyik hozzászólásodban se említettél, de a leszbi picsa buzizása óta, kötelességednek érzed.

    Gondolom korábban, a Fidesz és Kocsis Máté iránt érzett tiszteleted gátolt meg abban, hogy megelőzd Ungár Klárikát a közismert tény közlésével.

    Pan Modry 2015.06.02. 12:37:36

    @Trackers:
    Miert lenne vad buzinak nevezi vkit?
    Sztem amikor a fidesz hazaarulozott az valoban egy bizonyitek nelkuli vad volt, lebuzizni vkit meg nem negativ dolog, semleges dolog.
    Miert lenne kellemetlenebb buzinak lenni mint mondjuk magyarnak vagy balkezesnek?

    Bafana 2015.06.02. 12:40:10

    Kiváncsi lennék, ha nem egy zsidó származású ember mondaná valakire, hogy buzi, akkor mi lenne.
    Persze költői a kérdés. A balliba sajtó Ungár Klárának a haja szálát sem próbálja görbítgetni. Vannak, akiknek mindent szabad. Lényeg, hogy zsiráf legyél, vagy/és buzi.

    Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.06.02. 12:42:25

    @Trackers: Te most komolyan azt kéred rajtam számon, hogy miért tiszteltem eddig Kocsis döntését, és miért nem tettem meg korábban azt, amiért most itt Ungárt elhordjátok a sárga földig? Ne nevettess már. Most se az a bajom vele, hogy esetleg meleg, hanem az, ahogy ezt az egészet lereagálja.

    Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.06.02. 12:44:07

    @Arcade Macho: "nagyon aljadek primitiv huzas volt egy embert lebuzizini, mintha Kocsis Mate a buzisaga miatt lenne kevesebb"

    Akkor te nagyon félreértetted Ungárt, aki amúgy nyíltan leszbikus.

    Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.06.02. 12:45:41

    "A balliba sajtó Ungár Klárának a haja szálát sem próbálja görbítgetni."

    A ballib sajtóban számtalan olyan publi született, amelyben nem értenek egyet Ungár módszerével. De ezen kívül mit vársz? Kerüljön börtönbe a véleménye miatt?

    vvvv15 2015.06.02. 12:52:20

    Szerintem mindenkinek joga van eldönteni azt, hogy magát minek vallja. Nem tartom tisztességesnek azt, hogy valakik a magyar társadalom homofóbiájára építve azt híresztelik Kocsisról hogy meleg, erre mások az ellen nem emelnek kifogást, hogy Kocsist tulajdonképpen le akarják járatni, az ellen viszont igen, hogy Kocsis erre (egyébként érthető módon) indulatosan reagál. Ebben azért van némi kettős mérce.

    Pan Modry 2015.06.02. 12:53:11

    Vicces hogy a fidesz buncselekmennyel vadolja a civil szervezeteket, es ezek utan a Kocsis meg hogy elkezd hisztizni mert valaki lebuzizta.

    Pan Modry 2015.06.02. 12:56:56

    @verum aequalitatem:
    Miert kellene erre indulatosan reagalni? A Kocsis valodi cifra dolgokat szokott mondani masokra. Egyebkent machos szemszogbol kocsis viselkedese az amit a fidesztalibok "tipikus buzinak" tartanak, hisztizik mint egy kislany es rohan anyuci szoknyajA ala sirni.

    Bafana 2015.06.02. 12:57:02

    @Fedor: Ha egy jobboldali/nemzeti/keresztény mondana ilyet valakiről, itt kisebb forradalmat csinálnának a zsiráfok. Alföldi Roberta jutott eszembe hirtelen, igaz, ürügy az ajvékra más volt.

    Trackers 2015.06.02. 13:00:43

    @Fedor:

    A valóság az, hogy rácuppantál az Ungár Klárika buzizására, mint gyöngytyúk a takonyra.

    De nagyon szánlamasan lököd.
    Mentségedre legyen mondva, nehéz úgy buzizni, hogy közben hithű ballibként a melegek védőszentje maradhass !
    Ígyhát nem a te hibád, ha röhejes a produkciód.

    És hogy edidg titokban tartottad, amit biztos forrásból tudtál, nevezetesen Kocsis buziságáról, hát az mégszebb.
    Az egyik legtermékenyebb fidesz fikázó bloggerként, nehéz elhinni, hogy ilyen kompromittáló adatot titkoltál.

    Egyébként vannak még nevek ? Vagy a többi névvel is megvárod a leszbi elvtársnő buzizását ? Amit majd a jövőben eladhatsz, a múltban általad ismert tényként ? Mint most ? :DDD

    Egyre szánalmasabbak vagytok..

    vvvv15 2015.06.02. 13:10:49

    @Pan Modry: Természetesen igazad van abban, hogy nem kéne indulatosan reagálni. Viszont vannak olyan emberek akik nem képesek az indulataikat fékezni, illetve az emberek döntő többsége is ezt akarja hallani egy olyan embertől, akit ezzel vádoltak meg, szóval ő most a saját politikai érdekeit nézi szerintem. Én egyébként itt csak arra próbáltam utalni, hogy ez egy többszereplős vita, ahol a vita többi szereplőinek is van felelőssége abban, hogy Kocsis most ilyen állításokat tesz.

    Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.06.02. 13:19:23

    @Trackers: A valóság az, hogy nem tudsz kitörni a szellemi kereteid közül. Nálad valakit melegnek nevezni egy becsmérlő dolog. Normális helyeken viszont ezzel semmi gond nincs. Ungár se "buzizott" abban az értelemben, ahogy te érted (vicces is lenne egy vállaltan leszbikustól), csak számon kérte, hogy melegként miképp támogathatnak homofóbokat. Ha nem érzed a különbséget, az téged minősít, nem engem vagy Ungárt.

    Azt meg, hogy kiről mit tudok, és abból mit hozok nyilvánosságra, had legyen már az én dolgom.

    Pan Modry 2015.06.02. 13:19:37

    @verum aequalitatem:
    Szerintem a tobbi szereplonek meg nincs felelossege.
    Az ilyen alakokat mint a kocsis egyebkent epp igy kell szetszedni, az o lelken eleg sok ember elete es nyomorusaga szarad. Habar nem kedvelem ungart, de ez a huzasa kifejezetten tetszett. Az ellenseget a gyenge pontjanal kell tamadni!

    Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.06.02. 13:22:33

    @Bafana: "Ha egy jobboldali/nemzeti/keresztény mondana ilyet valakiről, itt kisebb forradalmat csinálnának a zsiráfok."

    Csak ismételni tudom magam egy kommenttel korábbról:

    "Nálad valakit melegnek nevezni egy becsmérlő dolog. Normális helyeken viszont ezzel semmi gond nincs. Ungár se "buzizott" abban az értelemben, ahogy te érted (vicces is lenne egy vállaltan leszbikustól), csak számon kérte, hogy melegként miképp támogathatnak homofóbokat."

    Alföldinél más volt a téma, ott konkrétan a melegsége miatt támadták a jobbikosok, de itt most messze nem erről van szó.

    Zár Balta 2015.06.02. 13:33:57

    Ez a szemét geciláda, nem azért egy szar takony senkiházi patkány , mert esetleg 'buzi' hanem mert egy aljadék fiszedes gennyláda az összes ótvar V.keres intézkedésével, sőt főleg azzal.
    Hogy csak egyet említsek: a tűcsere program szétverése !
    Dögöljön meg a saját szarában!

    Bafana 2015.06.02. 14:00:24

    @Fedor: "Nálad valakit melegnek nevezni egy becsmérlő dolog."

    NEM IGAZ!!!! A feleségem isteni levest főz. Amikor feltálalja, AZ A MELEG. Nyáron, különösen délidőben van MELEG. Mért lenne ez becsmérlő? De a szavakat nem kellene kisajátítani. A buzi az buzi. Hívjuk könyörgöm buzinak, homonak, homárnak stb. csak NE MELEGNEK!!!!
    Amgy nem zavarnak a buzik, magánügyük. De ha az egyik közszereplő büntetlenül buzizhat, akkor a másikat mért támadják miatta?

    Trackers 2015.06.02. 14:01:26

    @Fedor:

    Kezdem érteni..
    Szóval Ungár buzizásától kezdve, az egyenlítő "Hadd szívjon csak Ratyi Matyi a megvetettek oldalán!" címéig, mindenki csak jót akar a melegeknek, hisz ők mind ballibek, és toleránsak definíció szerint.

    Ezért lehet buzizni, ratyizni, bizonyíték nélkül.
    És aki ezzel nem ért egyet, annak részéről a "meleg" szó leírása is megbocsáthatatlan bunkó intoleráns cselekedet ..

    Taníts még mester !

    Trackers 2015.06.02. 14:06:06

    @Zár Balta:

    Ennyi!
    Ez a lényeg!
    Végre egy őszinte ember...

    Nem kell ide az Ungár az egyenlítő, és a Fedor féle körítés...
    Ez a tömör valóság, az ok a ratyizásra, és buziszásra.

    Nicktolvaj 2015.06.02. 14:47:13

    @Peterpapo:

    "Na az olyanoknak mint te köszönhetjük a melegfelvonulásokat. Ha Te nem ilyen lennél, ők sem vonulnának."

    100-as IQ felett mindenki ki tudja logikázni magának, hogy a buzifelvonulásokon vergődő nagyhangú, magamutogató balfaszok nem használnak, hanem ártanak a homoszexuálisoknak.

    A buzifelvonulások valójában egy szakítópróba, egy provokáció, amivel azt tesztelik, hogy lehet-e még tovább feszíteni a társadalomnál a húrt.

    Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.06.02. 15:27:57

    @Bafana: Nekem tök mindegy, hogy minek hívod. Akkor helyettesítsd be a buzit szót előző hozzászólásomba, a lényegen nem változtat.

    Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.06.02. 15:33:20

    @Trackers: "Szóval Ungár buzizásától kezdve, az egyenlítő "Hadd szívjon csak Ratyi Matyi a megvetettek oldalán!" címéig, mindenki csak jót akar a melegeknek"

    A stílussal és a módszerekkel lehet vitatkozni (és még csak azt se mondom, hogy tetszik pl. a ratyimatyizás), de mind Ungár, mind ez a poszt a FIDESZ és Kocsis homofób megnyilatkozásain akadt ki, tehát igen. Mert akármennyire is ezt akarod belemagyarázni, nem arról szól a dolog, hogy Kocsis Máté buzi, és EZÉRT fúj.

    Trackers 2015.06.02. 15:59:32

    @Fedor:
    Persze hogy nem erről szól.
    Arról szól, hogy Kocsis Máté Fideszes, és ezért aztán buzi is (legfényesebb bizonyítéka ennek az, hogy tagadja), és különben is fúj.

    Nicktolvaj 2015.06.02. 17:32:42

    @zobod:

    "Beperelni meg azért fog, mert a szavahihetőségét kérdőjelezitek meg, hiszen ha ő magát heteronak tartja, de ti azt állítjátok hogy homokos, akkor valaki nyilván hazudik, hacsak nem biszex, de erről ugye nincsen szó."

    Ez hatalmas :DDD

    Nicktolvaj 2015.06.02. 17:35:57

    @igazi hős:

    "Érdekes, hogy nálunk kicsit normálisabb (és sokkal keresztényibb) országban"

    Mint például?

    csak egy néző 2015.06.02. 17:53:44

    Kíváncsi lennék, ha holnap valamelyik szociról vagy jobbikosról híresztelnék, hogy meleg. Tuti, hogy akkor tele pofával fröcsögne itt a sok fidióta troll, hogy mocskos buzi és takarodjon a közéletből.
    Azért érdekelne majd a kis köcsög Máté pubi, mit és hogy bizonyít a bíróságon. Jó kis színház lesz majd.

    Arcade Macho 2015.06.02. 17:55:16

    @Fedor: nem ertettem felre
    nem teccik az sem ha buntetlenul niggereznek a fekak, ez meg nem jogositja fel oket elojogokra

    van egy libsi alapelv...
    az az hogy valakit szexualis meggyozodese szerint ne csesztessenek

    ugyebar az stimmel hogy Ungar Klara pont hogy az egyik legeslegliberalisabb kepviselo kis hazankban?
    azert szexualis orientaltsagra utalo megjegyzest lokni szeritnem pont hogy nem a liberalisoknak kellene
    odaig okes hogy magarol hangoztatja, hogy nem szereti a himtagot, de szerintem masnak a preferanciajan ne csamcsogjon ha kerhetem...

    Arcade Macho 2015.06.02. 18:03:51

    @Fedor: "csak számon kérte, hogy melegként miképp támogathatnak homofóbokat."

    ember te itt masszivan tolod a trollkodast tudod-e?
    elmondom miert...
    tudod a zsidok amikor elkezdtek asszimilalodni, akkor ok elkezdtek tolni anno a fullkreten "nagy magyar az en vagyok" dumat
    de komolyan!!!

    annak ellenere hogy valodi zsidok voltak (na meg meg a nemetek is egyparan!) ott szidtak a teli torokbol a tobbit

    vagy meseljek a masik alig ismert nagy magyarrol? a totocska Kossuthrol? akit anno a szlotak imakonyvvel neveltek nagy tot hazafinak es a vegen masszivan tolta a totocskak asszimilaciojat? hogy jo lesz nekik az anyaorszagban (= magyar!!!) hiszen de csudijo oneki is

    te tenyleg ezzel beletrafaltal...

    Nemján Sándor (törölt) 2015.06.03. 00:13:52

    @maxval bircaman szerkesztő: Jézus meleg volt?

    Nemján Sándor (törölt) 2015.06.03. 00:14:32

    @Peterpapo: Maga is az?

    Nemján Sándor (törölt) 2015.06.03. 00:28:42

    @csak egy néző: mocskos buzik

    csak egy néző 2015.06.03. 07:33:27

    @Nemján Sándor:
    Kiskancsó, ezt miért is nekem írtad?

    Rémbódess 2015.06.04. 14:43:01

    @Nemján Sándor: Azért megnézném a turbókeresztények arcát, amikor előkerülne egy apokrif írás, miszerint Jézus homoszexuális volt és mellé még tudatmódosítókat is fogyasztott... :-)

    dr. trafik nomac 2015.06.07. 14:35:03

    Csak a tisztanlatas vegett Kocsis Máté most buzi, vagy nem ?

    csak egy néző 2015.06.07. 15:57:36

    @dr. trafik nomac:
    Majd a bíróságon kiderül a bizonyítasi eljáras során, nyílt tárgyaláson.
    Jegyek elővételben kaphatóak a VIII. Ker. Önkormányzatnál.
    süti beállítások módosítása