B1 blogcsaládRogán 2014-ben még "szemenszedett hazugságnak" nevezte, hogy az ingatlanjai többszázmillió forintot érnének

2020. február 02. - nickgrabowszki

Most viszont már azt állítja, hogy azokból van a 800 milliója. ra_2.pngA közhiedelem szerint a válás olyan, mint a tornádó: viszi a házat, kocsit, mindent. Kivéve persze, ha a NER egyik korifeusáról van szó. Mert ők egyenesen meggazdagodnak a válásuk révén. Vagy legalábbis láthatóvá válik a vagyonuk náluk maradó része.

A propaganda- és kabinetminiszter vagyonnyilatkozatából (zip) például 2020-ra eltűntek az ingatlanok, viszont megjelent több mint 800 millió forint készpénz.

Rogán Antal ezt azzal magyarázta, hogy a válása után eladta csaknem minden ingatlanját, abból jött össze a közel milliárdos vagyon.

6 évvel ezelőtt, amikor Rogán szinte hetente volt kénytelen módosítani a vagyonnyilatkozatát, hogy beismerjen újabb és újabb ingatlanokat, még tagadta, hogy ez az ingatlanvagyon többszázmillió forintot érne. Az erről szóló állításokat egyenesen

durva csúsztatásnak és szemenszedett hazugságnak nevezte.

Most meg az állítja, mégis annyit értek. A két állítás - a 2014-es és a 2020-as - egyszerre nem lehet igaz. Amiből az következik, hogy

  • vagy most hazudik, és a készpénznövekmény nem az ingatlanok eladásából származik;
  • vagy akkor hazudott, és a vagyona már akkor többszázmillió forintot ért.

Továbbá: ha az ingatlanok eladására válása miatt kényszerül Orbán kormányzati jobbkeze, az azt jelenti, az eladási árat feleznie kellett a (volt) feleségével. Amiből viszont az következik, hogy az ingatlanok a 800 millió csaknem dupláját érték.

Ami felveti azt a kérdést, hogy pontosan honnan is származik a Rogán-vagyon.

Ha feltesszük, hogy 22 éves politikai szerepvállalása alatt végig havi nettó egymillió forintot keresett (ami messze felső becslés: se polgármesterként, se országgyűlési képviselőként nem volt végig ekkora nettó jövedelme), akkor sem jön ki még 800 millió forintos érték sem.

A legális jövedelme még akkor sem alapozhat meg ekkora vagyont, ha beleszámoljuk az ingatlanok értéknövekményét és a "feltalálóként" (egy digitális aláírási módszer hasznából részesül), valamint ha feltesszük, hogy az utóbbi bő két évtizedben

  • nem evett,
  • nem ivott,
  • nem tartotta el a feleségeit és gyerekeit,
  • az élvezeti szerek és  a helikopterezés is tökingyen volt,
  • valamint a Gucci-táskát és a homárlevest se ő fizette.

A kérdés továbbra is nyitott: honnan van a pénz. Az lehet akár méltányolható indoklás, hogy az eladott ingatlanok jelentik a 800 millió forrását, de arra pillanatnyilag nincs pillanatnyilag nincs elfogadható magyarázat, hogy maguk az ingatlanok milyen összegből származtak.

Mindent nem lehet a nagymama örökségére fogni.

Az életem nyitott könyv

- mondta Rogán 2014-ben. Attól azonban nem kell tartania, hogy a hatóságok is olvasnának belőle, miután 2016-ban az Orbán-kormány megszüntette az adóhatósági jogát vagyonosodási vizsgálat folytatására. 

Nyilván puszta véletlenségből.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5615451096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY 2020.02.03. 00:59:02

Unalmas erdektelen, pont leszarom mennyi vagyona van egy miniszternek. Az egesz vagyonbevallas csak bulvarszar.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.02.03. 02:04:04

ÓCSKA TERELÉSI KÍSÉRLET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LELEPLEZŐDÖTT A SÖTÉT MÚLTÚ CSALÓ !!!!!!!!!!!!!!!

"Teljes lebukás! Itt a bizonyíték, hogy Niedermüller egy hatalmas nagy csaló! Íme a dokumentumok

Egy csaló vezeti Erzsébetvárost? – Niedermüller sötét múltja (eredeti dokumentumok)"
mindenszo.hu/teljes-lebukas-itt-a-bizonyitek-hogy-niedermuller-egy-hatalmas-nagy-csalo-ime-a-dokumentumok/

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIKOR KATTAN MÁR A KEZÉN A BILINCS ?!!!!!!!!!!!!!!

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.02.03. 02:05:18

A MOMENTUM KIMUTATTA FOGA FEHÉRJÉT !!!!!!!!!!!!!!!!

"Nem lehet nemzetállamokban gondolkodni a Momentum szerint

Még csak tanulják a városvezetést, mert azt korábban még nem csinálták ismerte el a Momentum főpolgármester-helyettese a párt évértékelőjén"
mindenszo.hu/a-momentum-kimutatta-foga-feherjet-nem-lehet-nemzetallamokban-gondolkodni-a-momentum-szerint-mindenszo-hu-kommentarral/

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.02.03. 02:06:32

ÓCSKA TERELÉSI KÍSÉRLET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A TOLVAJ, MILLIÁRDOS GYURCSÁNY TOVÁBB GAZDAGODOTT !!!!!!!!!!!!!!

"Egy év alatt több százmillió forinttal nőtt Gyurcsány vagyona

A január 31-i leadási határidőt követően nyilvánossá vált az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozata."

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIKOR KATTAN MÁR A KEZÉN A BILINCS ?!!!!!!!!!!!!!!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.02.03. 02:16:59

@alöksz róz:
"Ady Endre haláláért nem csak a szifilisz a felelős
Ott volt például alkoholizmusa: kezelőorvosa, dr. Láng Menyhért leletei szerint a költő valóban produkálta az alkoholistákra jellemző tüneteket. Szív- és májnagyobbodással küzdött, emellett - az állandó dohányzás miatt - tüdőtágulata is volt. Asztmarohamai, depressziója és fokozott szívműködése...
A szűnni nem akaró láza mellé télire még egy bénulást okozó kisebb agyvérzést ("hűdést") is kapott...
A betegségtudat önpusztító mámora korán bekövetkezett és haláláig nyomta, így élettörténete egyben kórtörténet is...
Fő panaszai a betegnek az állandó viszkető, vörös kiütések. Láng dr. fizikális leletei alapján hatalmasan fejlett mellkas állapotával szemben, sajnos éppoly aránytalanul, mégpedig ez esetben pathologikusan szinte óriássá nagyobbodott szíve és mája volt, ahogy az alkoholistáknál megállapítható. Feltűnő volt a gyakori nehéz légzése, emphysemája és állandó rekedtsége (ez utóbbi a mértéktelen dohányzás miatt is)…, a folytonos recidivák, az örökös ingadozás az abstinencia és alkoholizálás között, mindjobban a testi és lelki ellenálló képesség rovására ment...."

lippshi életmód, lippshi lázas gondolatok

2020.02.03. 07:54:42

Á, miután a bírósági határozat kimondta hogy lopott és kimondta hogy lehet bűnözőnek nevezni, igy aztán tovább folytatta az addigi tevékenységét !:D

"A másodfokú, jogerős ítélet is megszületett az ügyben – jelentette be egy, a Facebookra feltöltött videóban az Együtt elnöke, Juhász Péter.

Arról a becsületsértési ügyről van szó, amelyben Juhász úgy érvelt: Rogán bűnöző, mert bűnözőkkel üzletelt, és kijátszotta a belvárosiak ingatlanvagyonának egy jelentős részét."

De mivel orsós megengedte neki és a többi politikai stricinek, politikai prolinak, hogy lopjanak, ők csak követik az ukázt. De mindezekről sorosgyurkó tehet, mert nem ad pénzt szegény orsósnak. :DD

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 08:00:12

@nincs1itt: Ady vitathatatlan alakja az irodalomnak, de politikailag nem mérvadó, még némely helyes meglátása ellenére sem! Az általad idézettel teljesen ellentétes jelentésű gondolatai is vannak, amit érdekes módon a libsik nagyon nem szeretnek idézni, amit meg idetettél, amellé nem árt tudni, hogy egy gazdag zsidó feleségének a szeretője volt, belőlük élt, zsidó lapnál dolgozott tehát ez akár egy gesztus is lehet részéről, tudta, hogy mit kell írnia!

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2020.02.03. 08:08:49

Ahányszor ha szarni mennék, Béla van a vécén.

MAXVALL bircaman közíró · www.bircahang.org 2020.02.03. 08:11:18

A múltkor meg majdnem bebuktatott. Ott kotlottam csendben a szaromom.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 08:14:27

Lippshitzprolikáim, könyörgöm, amíg csótány "miazhogy, nagyonis" tisztességesen szerezte a vagyonát és amíg a kispesti szociknál csak a hülyék nem keresik meg a száz millát és aki ezt szóváteszi, az csak populista politikai támadó lehet, addig a profi megélhetési rablóbandátok ne moralizáljon, ugyanis Rogán csak egy piti karalábétolvaj hozzátok képest! Egyszer bérelt helikoptert, azóta nyavalyogtok, a szadeszesnek meg saját helikoptere volt, és azt még meg is védtétek azzal, hogy "már eladta" nincs miről beszélni! :D Jó a kettős mérce.....annál, akinél bejön, nálunk nem!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2020.02.03. 08:15:28

Ha Rogán ballib lenne, azt írnátok: vállalkozó szellemű ember, üzleti tehetség, a sok irigy a saját tehetetlenségét gyűlölködésben éli meg, sőt ez kódolt antiszemitizmus.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.03. 08:24:58

@Muhammad Balfas:
"Tudom , hogy ősrégi sztori , de Kókáék miből is lettek milliárdosok? Ott is volt egy piros helikopter"

Ne hasonlítsuk már az almát a körtéhez!!
Kóka úr a tehetségével lett tehetős, miközben munkavállalók százait tette a cégében ugyancsak tehetősebbe!!! Helikoptert csak igazàn sürgős esetekben és végszükségben használtak, amikor lehetetlen vagy ciki volt autóval közlekedni pesten pl. tüntetések, metroépités, playboy party, pride stb.
Ezen felül, Kókát társadalmi igazságérzete sosem hagyta cserbe, ezért is akarta az erőszakszexvezeteket meg reformálni!!
Hol van ehhez képest ez a kiöregedett orbánjugend???

2020.02.03. 08:35:50

@Grimbusz Makszimusz: Kriptoprolikám ! Rogán nem piti karalábétolvaj, hanem egy barom ! Bakker ! Akit a csaja úgy leszed, mint a nagykabátot szokták, az nem egy észlény. Bár lopni azt tud ezt meg kell hagyni . De én jobban örültem volna ha csak karalábét vagy választási krumplit lopott volna, amit a lú a "Búza-téri " piacon, "meglocsolt " .

De talán nem kellene ennyire védeni a rablóbandát, mert bár nem látni semmit, hogy hol a lopott szajré, d valami van ! Ez hasonlit az állatorvosi lú esetére, akihez elvitték a lút, mert --Birkával ellentétben--nem bírt fingani.
A lúdoki nézte, nézte, majd azt mondta, miután felemelte a farkát , majd belenézett a lú szájába és nem látott semmit--hogy itt kérem a lúnak bélcsavarodása van !

Na ilyen a fideszes politikai stricik keresztényi tisztessége is. Bárhonnan nézzük, azt már
sehonnan nem látni ! .

Rodney2 2020.02.03. 08:48:14

Én rühellem a Rogánt mint a szart és szivesen ütlegelném egy szögesléccel, de a gátlástalan bérhazudozó segg blogger figyelmébe ajánlanám a következőket:

1. Rogánnak milliárdjai vannak a letelepedési kötvényből, de ez fekete biznisz, offshore számlákon van, valahogy nyilván abból is adott a kurvafeleségének hogy kussoljon.
2. Az ingatlanok értéke 2014 óta nagyon felment (legalább a duplájára), nyilván azért mert a tragikus kormányzás következtében az ország az összeomlás szélére jutott (ugye te nagyon hülye)
3. Emlékezz vissza amikor te meg a kollégáid (balliberális hányadék bérhazudozók) arról írtatok hogy a FELESÉG milyen nagy bizniszeket csinál a másik kurvával együtt. Na bármilyen meglepő egy agyhalott balliberális bérhazudozó genetikai selejt számára, a válásnál nem csak a férj vagyonát kell elosztani hanem a feleségét is. Rémlik valami??
4. Az ingatlan nyilván 100 milliós érték volt már 2014-ben is, a fideszmaffia régi gyenge pontja az "első lakás" megszerzésének eredete, ugye Orbánéknál is ez volt, hogy az MKB-nak eladott épületből befolyó pénzekből először a lakásgondjaikat enyhítették (de finoman fogalmaztam) De ha részben hitelből vette, akkor az elmúlt 6 évben a hitel összege csökkent a lakás értéke meg felment a picsába (ez az ingatlanbefektetés alapértelme, de hát megintcsak ott tartunk hogy mit lehet elvárni szellemileg egy ilyen szardarabtól mint a blogger)
5. Ha nekem az lenne a munkám hogy nickgrabowszki néven kell primitív bérhazudozó cikkeket írnom, akkor annyira szégyellném magam hogy nálam már nincsen lejjebb, hogy egyszerűen öngyilkos lennék.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 08:57:11

@jános515: Lumpenprolikám, minden éremnek két oldala van, tudom én azt nagyon jól, de amíg ti ezt nem ismeritek el és csak az egyik oldalát fényezgetitek, addig nincs miről beszélnünk, TE ne oktass ki morális ügyekben! Addig megettek a faszba a Rogánozással!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.03. 09:12:58

@Rodney2:
"Az ingatlanok értéke 2014 óta nagyon felment (legalább a duplájára), nyilván azért mert a tragikus kormányzás következtében az ország az összeomlás szélére jutott (ugye te nagyon hülye)"

Érzem az iróniát.
Természetesen a BUDAPESTI ingatlanok ára azóta emelkedik drasztikusan, mióta Karácsony Gergely megkezte a kampányát, s mióta átvette a föváros irányítását, az árak elérték a csillagos eget, amely mti sem bizonyít jobban, mint hogy befektetésipiac mennyire bízik az ellenzék hatalomrajutásában!!!!

6.Lenin 2020.02.03. 09:23:52

@Rodney2:

A feleségének vállalkozásai voltak, nem is kis összegek forogtak ott is.

Kapitalizmusban azon hörögni, hogy kinek mennyi pénze van, nem bizonyíítva, hogy az esetleg törvénytelen, csak egyet bizonyít.

Akik ilyesmiken hörögnek, azok büdös, bunkó, irigy prolik, komcsi, libsi, naci (bár ez egy csapat) gazemberek. Pláne,Gyurcsányokkal, Hagyókkal, Demszkikkel, Simonokkal a hátuk mögött.
A másik, hogy 3 hónap után mit is csinálnak a rendkívül haladó kánaánt ígérő gazemberek. Első húzásként több milliárd közpénzt lopnak el.
El lehet menni a picsába, az ilyen dumákkal, amin rágódtok.

6.Lenin 2020.02.03. 09:26:59

@6.Lenin:

amin rágódtok....helyesbítve: amin ezek rágódnak.

Achille 2020.02.03. 09:35:03

@Muhammad Balfas: Elfelejtetted az ELENDER nevű céget? Nos ez volt az egyik első internet szolgáltató. Sokat kerestek a tulajok, és Kóka volt a főnök.

6.Lenin 2020.02.03. 09:50:25

@jános515:

Döntsd a tőkét, ne siránkozz!!

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 09:51:47

@jános515: "Na ilyen a fideszes politikai stricik keresztényi tisztessége is."

Nagyon cuki vagy, hogy a ránk jellemző alapvető tulajdonságot, a tisztességet megfigyeled és esetleges eltéréseknél felszólalsz, de felesleges, mert belső körökben lerendezzük a kilengőket! Tehát mindenki maradjon a kaptafánál, én sem szólok, ha te, vagy egy másik libbant nem tartja be a hagyományokat, nem hazudik, nem ferdít, nem árulja el a hazáját! :P

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 10:02:21

@jános515: Túlmagyaráztad és hoppanth zavarosch lett! Ne aggódj értem, te vagy a jellemóriás, aki mindkét oldal felett áll, tehát nem lelibsizhető, ezzel próbálkoztak már itt többen is, csakhogy aztán ugyanúgy, ahogy te, mindig a nagyobb tolvajok mellett érveltek! :D
És hagyhatod a keresztényezést is, mert én gyakorlatilag egy ateista vagyok, aki jónak tartja a keresztény értékrendet, pláne jobbnak, mint a libsit!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.03. 10:12:22

@Achille:
"Elfelejtetted az ELENDER nevű céget?"

Így igaz! Mint említettem Kókáé volt az elsö hazai Startup. Jó kis internet szolgáltató volt, aminek ha jól emlékeszem egy Pannon Puma volt a logója.

István Tamasi 2020.02.03. 10:24:32

Nemzetthy Szotyialista Mutyisztánban nincs se pártállami lopás se korrupció - ami van az a fideszmaffia lényege és éltető eleme.

6.Lenin 2020.02.03. 10:44:24

ELVTÁRSAK!!! (libsik, nácik ,komcsik, és más csepűrágók)

MÁR LÉTEZIK EGY ELFOGADOTT MÓDSZER !! Fel kell jelenteni MINDENKIT, aki törvénytelen módszerekkel csapolja a közpénzt, MINDENKIT. Akikről bebizonyosodik, hogy törvénytelen volt a pénzszerzés, lecsukni. Kőbányába!

Az irigy, tehetségtelen libsiket, komcsikat, nácikat az év 1 meghatározott napján, tömegesen picsán rúgni, leköpni, és kötelezni, hogy egy hétig a "rohadt irigy , büdös bugkó proli vagyok" táblával a nyakában köteles nyilvános helyeken közlekedni.
Ámen!

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 10:46:17

@jános515: "Ám ha netán a hazaárulók nálad is azok, akik pénzt kaptak sorosgyurkótól, akiket kikupált és felszedett a susnyásból vagy az árokpartról, akkor ebben egyetértünk ! :D"

Ugyebár egy diák, aki él egy ösztöndíj adta lehetőséggel, az nem hazaáruló, mégha a Soros és más nyugati ösztöndíjaknak az is a célja a keleti diákokkal, hogy amikor azok pozícióba kerülnek, majd "ők is kérjenek" hálából valamit, ahogy Pelikán elvtárstól is a filmben! Orbánnal nagyon jó lóra tettek látszólag, de aztán pofára estek! :D

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.02.03. 16:08:26

@Grimbusz Makszimusz: tejjesen legális
az öregecskedő felesége küldi haza fénypostával a vámmentes belga csokit, az Lkúró meg itthon árulja
a lippsiprolik meg felnyalják az összes csokiját
extraprofit pippa

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2020.02.03. 16:49:37

@vitéz Beverneky: wittinhof+grécci alföldi roberta rendezésében
producer kary, forgatókönyv gyurcsótány, casting gyuri

eszti..... 2020.02.03. 17:52:25

@Grimbusz Makszimusz:

ha tovább irigykedsz, te is közlekedhetsz az öreg táblájával. :))))

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.02.03. 18:38:05

EZ ÓRIÁSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"A Bayer showban bemutatták a DK-s cumit! Íme! – Videó

Sőt, van Gyurcsánynés gyufa is!"
Részletek és videó a mindenszo.hu-n: mindenszo.hu/ez-oriasi-a-bayer-showban-bemutattak-a-dk-s-cumit-ime-video/

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.02.03. 18:39:24

ZSENIÁLIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Óriási! Teljesen megtrollkodta Gyurcsánynét az Informátor stábja – A bolgár nő elmekült…"
mindenszo.hu/oriasi-teljesen-megtrollkodta-gyurcsanynet-az-informator-stabja-a-bolgar-no-elmekult/

morph on deer 2020.02.03. 19:13:28

Micsoda kérdés!
Hát találta! Ott kotorászott a kis retiküljében, egyszer csak a kezébe akadt valami: ‘Jé, hát akármi legyek, ha ez nem (egy nyitott könyv) 800 milla! Ki mit talál, azé..!’
És tényleg!

Na ez történt. Amúgy a szütyő Louis Vuitton, most látom.
Ezek szerint én is elcsesztem korábban. What a shame! :)

morph on deer 2020.02.03. 19:16:27

@Grimbusz Makszimusz:
“ Addig megettek a faszba a Rogánozással!”

Egészségükre!
(Tudom, hogy elütötted, de legalább sikerült!)

morph on deer 2020.02.03. 19:22:51

@6.Lenin:
“ MINDENKIT. Akikről bebizonyosodik, hogy törvénytelen volt a pénzszerzés, lecsukni. Kőbányába!”

Gondolom a Nehéz Kő KFT-re gondoltál, te kis huncut!
(Közben rájöttem, hogy lehet, hogy nem is hun-cut, hanem kipcsak. Keverem, na.)

6.Lenin 2020.02.03. 19:24:18

@morph on deer:

"Rohadt, irigy, büdös, bunkó proli vagyok"
Milyen betűtípussal kéred a tábládat? Alapszín, betűk színe? Tábla anyaga?
Az első 10 választhat.

emmersson 2020.02.03. 19:25:35

"Az életem nyitott könyv"

...épp csak a tartalomjegyzéket tépte ki valaki :P

6.Lenin 2020.02.03. 19:27:07

@morph on deer:

Tök mind1, a haza kövét termeli, a haza javára, és a kőbányában a Nap is süt(het).

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.03. 19:44:42

@morph on deer:
"Amúgy a szütyő Louis Vuitton, most látom."

Annak az árából 4 nyolctagú rászoruló (mélyszegény)család havi járandósága is kijöhetne :''(((((

morph on deer 2020.02.03. 19:46:46

@6.Lenin:
"Rohadt, irigy, büdös, bunkó proli vagyok"

Nem gondoltam volna, hogy ilyen fejlett önkritikával rendelkezel! Már-már kicsit erős.
Mindenesetre gratulálok!

6.Lenin 2020.02.03. 19:55:06

@morph on deer:

Idézgettél a hozzászólásomból, de ezt valahogy igen kikerülted, pedig ezen van inkább a hangsúly. Szerintem.

Igaz, nem csodálkozom. Egy DáKó közeli drukkernek kicsit necces mások vagyonosodásán kekeckedni. Talán egy tükör sokat segítene a tisztánlátásban.

6.Lenin 2020.02.03. 19:56:48

@R.V.J.:

Utána a helyi korcsmáros is vehetne egy hasonló táskát.

morph on deer 2020.02.03. 19:59:06

@R.V.J.:
Azon felül baromi ronda, még úgy önmagában is, Rogán nélkül. Így meg...
Ennél már csak orbán hátizsákjai gusztustalanabbak, már mint jelenség. Felnőtt(!) ember, öltönyben, kisisis hátizsákkal!
Angus Young legalább az egész formaruhát viselte az iskolatáskájához.
Bár, ha belegondolok, akkor mégis inkább öltöny...

Ha jól emlékszem, aztán Rogán felajánlotta valami árverésre a sajátját “jótékonysági” célból. Nyilván jót tett magának vele.

6.Lenin 2020.02.03. 20:02:20

@morph on deer:

Azta!
Már majdnem elnézést kértem, erre te tök igazolod a tábládra írt igazságot.
Néha megéri várni 1 cseppet.

morph on deer 2020.02.03. 20:06:52

@6.Lenin:
“ Talán egy tükör sokat segítene a tisztánlátásban.”

Neked bevált?
Amúgy nekem már akkor annyi volt a fizetésem, - és nem forintban,- mint a Rogánnak most, amikor Tónika még általánosba járt, csak mondom.
A fizetésem, hivatalosan, ha ez mond valamit. Ennyit a tükörről.

morph on deer 2020.02.03. 20:10:23

@6.Lenin:
“ Néha megéri várni 1 cseppet.”

Na látod!
:)
Egyébként nyugi, miattam ne változtass a szokásaidon!
Ráadásul én még nem sértődtem meg, ez bőven belefér. Csak így tovább!

nincs1itt 2020.02.03. 20:11:11

@alöksz róz: olvastad a piszkos fredet? nem gondoltam volna. pedig a szerzője tuggyukki! de te, MESTER nem gógliztál, az oldalt erősen monitorhoz szorítottad...

nincs1itt 2020.02.03. 20:12:43

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: számonkér vs számontart? te még náczinak is hülye vagy...

nincs1itt 2020.02.03. 20:14:22

@Grimbusz Makszimusz: világos, ha éppen kellemetlen, akkor zsidó volt a szeretője meg ez "eltartója". egyébként pedig zseniális... te sem vagy a tudós klub rendes tagja...

6.Lenin 2020.02.03. 20:14:45

@morph on deer:

Semmit nem mond nekem, amit írtál.. Vagyis annyit, hogy így a kurva életben semmi sem fog változni. Miért is kéne?
Miért is érdekelne, hogy hol, mikor, mennyit kerestél. Attól nekem bármi jobb, vagy rosszabb lenne? Vagy bárki más vagyoni helyzetéhez, közöm? Esetleg, ha tőlem lopta, ha tudom is bizonyítani, sőt azt is, én tuti nem loptam. Ha én is loptam, sunyiban elintézném a palit, vagy elintéztetném.

nincs1itt 2020.02.03. 20:19:31

@morph on deer: a karóra gyűjteményét meg sem említettük... pedig hublot és hasonló, hirtelengazdagoknak tetsző, egyébként átlagos foschok alkotják... de legalább drága...
mert erre (még) nem szalaggya vagy fussa? Grand Complications Split-Seconds Chronograph Perpetual Calendar...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.03. 20:35:24

@morph on deer:
"Felnőtt(!) ember, öltönyben, kisisis hátizsákkal!"

Elfogult vagyok, mert szegény apukám is öltönyben hátizsákkal járt. Mondjuk ennek praktikus oka volt, mert sok cuccal járt a képviselőházba és a balkezére mindíg rá volt bilincselve az aktatáskája.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.03. 20:38:23

@6.Lenin:
"Utána a helyi korcsmáros is vehetne egy hasonló táskát."

Sajnos ez egy valós homokszem a gépezetben, szerinted mi lenne a megoldás? Kötelezö trafik/kocsma hozzájárulás a rehabilitációs alapba?

6.Lenin 2020.02.03. 20:47:39

@R.V.J.:

Lenne megoldás, de sajnos az keveseknek az érdeke. Miért nem kérdezitek Gyuri bát, egy érzékenyítésen, neki mi is erről a véleménye? Vagy előtte azért kaptok füvet, hogy nehogy ilyesmit kérdezzetek?
Hallottál Gyöngyöspatáról? Ha igen, akkor miért kérdezel olyan hülyeséget, hogy mi lenne a megoldás? Én 90 -ben helyileg próbáltam, de a haladók már akkor sem szerették volna, ha sikerülne valami, pedig az érintettek is benne lettek volna.

morph on deer 2020.02.03. 20:56:42

@6.Lenin:
“Miért is érdekelne, hogy hol, mikor, mennyit kerestél.”

A tükör miatt, darling.
Merthogy nincs okom kerülgetni a tükröket, bár már jó ötven éve nem borotválkozom...
(Trimmelem, nem arról van szó, hogy azóta növesztem!)
Csak azért, semmi egyéb okból.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.03. 21:01:19

@nincs1itt: Te most tényleg mi a kurva anyádról beszélsz fosszájú? Adyról azok tények te buzibarom, a tököm tele van a primitív, mindent kiforgató ostobáskodásodból! Tényleg keresd meg a borkai seggét, meg a tagát, aztán szopjátok le egymást hülye prolik!

6.Lenin 2020.02.03. 21:03:12

@morph on deer:

Miért, te még nem találkoztál vagyonos, irigy bunkóval? Miért nem jársz többet emberek közé?
Tényleg nem érdekel mások anyagi helyzete. Az sem, hogy hol, mikor, milyen módon.
Negyed óra alatt úgyis eldől, hogy mint ember, mennyit is ér.
Mind1.

Jó8!
Mindenkinek.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.03. 21:05:58

@6.Lenin:
"Miért nem kérdezitek Gyuri bát"

Ő már megírta, tanítják is a CEU-n. Meg kell szüntetni a kizsákmányolást és a szegregációt. Esélyegyenlőséget kell teremteni a munkaerőpiacon, valamint meg kell reformálni az igazságszolgáltatást, mert most pl. csip-csup ügyekért is súlyos fegyházzal sújtják a legelesettebbeket!!!

nincs1itt 2020.02.03. 21:54:10

@Grimbusz Makszimusz: arról beszélek, amit művelsz, te tanulatlan, büdös, parvenü proli.
ne az én problémám, hogy képtelen vagy emberhez méltóan kifejezni magad. sajnos az nyócelemi baromi kevés a cöf-ön kívül...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2020.02.04. 00:22:02

HAMAROSAN VÉGRE KATTANHAT A BILINCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Közösség tagja elleni erőszak, illetve közösség elleni uszítás alapos gyanúja miatt feljelentést tett a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) a Legfőbb Ügyészségen Niedermüller Péter kijelentései miatt – tudta meg a PestiSrácok.hu. Mint emlékezetes, Erzsébetváros DK-s polgármestere két hete az ATV egyik műsorában rémisztő képződménynek nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális embereket."
pestisracok.hu/niedermuller-keresztenygyalazasa-a-legfobb-ugyeszsegen-tett-feljelentest-a-civil-osszefogas-kozhasznu-alapitvany-video/

PETIKE , A HELYEDBEN ELKEZDENÉM PAKOLNI A BŐRÖNDÖT !!!!!!!!!!!!!

DE SERÉNYEN ÁM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.04. 06:27:38

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
"csórós gyuri mióta komenyista"

szerintem nem, mert ő utálja a munkásosztályt (rasszisták, skinheadek stb). Inkább amolyan népi hős. Mint a pl. Robin Hood, vagy Buga Jakab a filmklasszikus Rákosi Hadnagyában.

kvadrílió 2020.02.04. 07:29:49

@Hova fogják elásni KariGerit?!: NE ORDIBÁJJ RIKKANCS FIU, MER KICSINTOZLAK! SZÉGYEN.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.04. 08:44:04

@nincs1itt: " sajnos az nyócelemi baromi kevés a cöf-ön kívül..."

Milyen nyolcelemi köcsög? Két osztályt végeztem, de ellened csak a felét használom, mert az is bőven elég!

6.Lenin 2020.02.04. 10:20:52

@R.V.J.:

www.blikk.hu/aktualis/belfold/mezoturi-diakok-bantalmaztak-az-egyik-tanarukat/3xmblrc

Ezekről mit mond Gyuri bá? Mi lesz ennek a vége?
Neked is viccesek ezek? Lesz alkalmunk egyre többx nevetni ezeken.
Vagy szarni rá, az ő bajuk, csak lesz majd fű, mindenkinek.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.04. 10:31:31

@6.Lenin:
"Ezekről mit mond Gyuri bá? Mi lesz ennek a vége?"

Soros nem nyilatkozik gyerekcsínyek ügyében. Amúgy lemerném fogadni, hogy ha gyerekek börszine barnáb egy kartondobozénál, akkor a rasszista bíróság pároslábbal rúgja öket a javító-nevelö intézetbe vagy fegyházba (a betöltötték a 18-at)
Remélm ez boldoggá tesz. Nem kell segíteni öket, vagy kijavítani az iskolarendszer hibáit. ugye?

6.Lenin 2020.02.04. 10:59:39

@R.V.J.:

Akkor miért nem nekik Gyuri bá több pénzt? Akkor mind Nobel díjas lenne 1-2 hónapon belül.
Mellesleg pontosan ezért tartalak egy szar embernek, mert neked ez kurva vicces dolog, de nem szeretném részletezni a miérteket, mert a hülye agyaddal nem hinném, hogy fel tudod dolgozni. Persze, hogy én vagyok a rasszista, ti meg csak simán szartok mindenre.
Bármilyen okból is csinálod, mindenképpen egy szar ember vagy. Ha viccből, ha valóban ez a véleményed, mindenképpen, hiszen valójában téged ezeknek a következményei nem érdekelnek. Az emberek sem.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.04. 11:40:49

@6.Lenin:
"Akkor miért nem nekik Gyuri bá több pénzt? Akkor mind Nobel díjas lenne 1-2 hónapon belül."

Elöször is, hagyd már ezt a szaremberezést, nem vagyok rá kiváncsi.
Másodszor Soros igenis ad több pénzt, csak ez éppen a civileket sújtó büntetöadó formájában a fidesz kasszájában köt ki. Ott keresgetheted.
Mivel neked a szegénység felszámolására nincsenek válaszaid, nem értem a felháborodásodat. Vagyishogy értem, az az életed legnagyobb tragédiája, hogy a 21. században már nem lehet a nemkívánatos populációkat csak úgy kiirtani.

Minden más fejlett országban ahol nem mondtak le a barnább börü polgártársaikról, ott megindult a felemelkedés és az integrálódás. Rengeteg lett közöttük a jómódú középosztálybeli, vagy akár szupergazdag sportoló vagy müvész.
Mit gondolsz hogy volt ez lehetséges??? Varázslat? Szemfényvesztés?

6.Lenin 2020.02.04. 11:56:46

@R.V.J.:

Elég sokáig pöcsöltél ezen a marhaságon.

"Rengeteg lett közöttük a jómódú középosztálybeli, vagy akár szupergazdag sportoló vagy müvész."
Igen, nagyrészt a saját emberi értékük alapján. Nagyvonalú leszek, néhány ezer a sok milliárdból. Kurva jó arány.
Miért is szeretnék sokakat kiirtani? Én vagyok a felelős a sok lebombázott városért, országért? Miattam fulladnak tengerekbe a menekülő gyerekek? Én gazdagodom rajtuk?

Neked fogalmad sincs az egész lényegéről. Te viccesnek tartod, hogy fizetett ügynökök hada miatt halnak meg ezrek, élnek majd nyomorban, vagy lesznek őrül gyilkosok, mint ma a fejlett, csodálatos nyugaton. Ezek neked tényleg vicces esettek?

Láttál te már nyomorban felnövő gyerekeket, közelről? Kétlem.

Nézd, lehet kifigurázni téveszmékkel küzködőket bármely oldalról, akik gondolkodás nélkül harcolnak olyasmikért, amiről fogalmuk sincs, mint te is.
De olyasmikkel viccelni, amiktől emberek sorsa függ, anélkül, hogy ismernéd őket, nos az nagyon aljas dolog, szerintem.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.04. 12:06:59

@6.Lenin:
Te viszont dolgozhattál volna kicsit többet a hülyeségeiden.

"Nagyvonalú leszek, néhány ezer a sok milliárdból. Kurva jó arány."
Erre semmijen bizonyítékod nincs. Rasszista hasraütés.

Mit kezdene az egyszeri jobber (te) a hazai mélyszegénységben élökkel? Nem kellene dolgozni a felemelésükön? Mi a jobboldali stratégia? (Ravaszt meghúzni, gázosítani nem ér)
Ki a felelös a nyomorban felnövö gyerekekért? Ki van 10 éve kormányon?

6.Lenin 2020.02.04. 13:13:47

@R.V.J.:

Látszik, hogy fogalmad sincs a valós helyzetről. 10 éve vannak kormányon.
A cigányokat meg több száz éve sehol nem tudták integrálni. Főleg az olyan rohadékok miatt, mint a rendkívül segítőkész külföldről fizetett ügynökök.
Én próbáltam valóban segíteni, de a hozzád hasonlók harcoltak ellene, mert emberi jogok, meg mindenféle faszság, pedig az érintettek is benne voltak.

Igen, én ajánlottam, hogy vegyük ki a gyerekeket (nem el, hanem ki abból a környezetből). Fizesse az önkormányzat a kollégiumi ellátásukat, étkezésüket, normális öltözéküket. Nem szabad pénzt adni a kezükbe, mert rohantak a kocsmába. Kapjanak a gyerekek meleg ételt naponta, hétvégeken is, de...

Sajnos már akkor voltak "jogvédők" , pénzt kell nekik adni, mert a férje volt a kocsmáros, és papíron nekik is járt a segély(minimálbéren voltak ők is bejelentve)

tudnék erről mesélni neked, de minek.

10 éve kormányon, amikor szar tetvek mindent elkövetnek, hogy ne sikerüljön. Menjél te nyugodtan a picsába. Ravaszt meghúzni, ja, mikor öltek Mo-on cigányokat? Kik voltak hatalmon amikor elkezdődött? Azóta öltek? Ők igen.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.04. 13:44:38

@6.Lenin:
"A cigányokat meg több száz éve sehol nem tudták integrálni."
" hogy vegyük ki a gyerekeket (nem el, hanem ki abból a környezetből)"

Hát itt (az ¨¨oregördög hátsöfelében) valóban nem tudták öket integrálni. Az oláh romák 130 éve még rabszolgasorban éltek a balkánon.
Ebböl kifolyólag az -általad felvázolt- kelet-európai módszerek értelemszerüen nem müködnek.
Ezért kellene olyan példákat venni alapul, ahol már megkezdödött az integráció - a Lajtától nyugatra fekvö kultúrállamokban. Tudod oda, ahová a CEU-t is elüldözték.

6.Lenin 2020.02.04. 14:00:01

@R.V.J.:

Voltam a 70-es évek elején Romániában a Kárpátokon túl is. Azt nem nevezném integrációnak, amit ott láttam.
Azt se nevezném annak, hogy a nagy részüket elüldözték egyes országokból, és mivel a számuk ma már elenyésző, integrálták őket, mondják, hát egy nagy lófaszt, babám.

De ezekről pont nem veled fogok érdemben vitázni. Már írtam, hogy hová kéne neked nyugodtan elsétálni.

Egy biztos, hogy a mostani heccelésük nem az integrációra való törekvés, hanem a mai magyar közélet mérgezése, az ellentétek fokozása. Ez a Soros nevezetű gazember egyetlen célja. És sajnos ma Mo-on sok a fizetett ügynöke.

Chiccbp 2020.02.04. 14:00:53

@R.V.J.: mint pl a francia cigányokra gondolsz, ahol a mai napig táborban élnek, nem csinálnak semmi értelmeset, és folyamatos problémát okoznak?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.04. 14:13:41

@6.Lenin:
"Voltam a 70-es évek elején Romániában a Kárpátokon túl is. Azt nem nevezném integrációnak, amit ott láttam."

A balkánt nem pozitív példának hoztam fel. Szedd már össze magad.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.04. 14:16:16

@Chiccbp:
"mint pl a francia cigányokra gondolsz, ahol a mai napig táborban élnek"

Azt írtam, hogy megkezdödött az integráció (hiszen újonnan érkeztek), nem pedig befejezödött.
Minden népességcsoportban vannak be nem illeszkedök. A kisebbség kisebbsége.

Chiccbp 2020.02.04. 14:21:00

@R.V.J.: hoznál néhány pozitív példát a korábban érkezettekről? :)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.04. 14:39:05

@Chiccbp:
"hoznál néhány pozitív példát a korábban érkezettekről"

A sor végtelen. A tejlesség igénye nélkül:
Számtalan sikeres integrációs program nyugat-európában. Eredmény: a bevándolók politikai képviselete a helyi parlamentben, európában stb.
Bevándorló hátterü funkciunáriusok, képviselök stb.
Jelentös szeletet vágnak ki a munkaeröpiacból is pl. vezetök (busz,taxi,vonat), önkormányzati beosztottak, tisztasági managerek, üzletemberek (totó, lottó, valuta, cigi, mobiltelefon, édességek, füge-datoja)

Amerikában: affirmative action = Barack Obama bumm!!!
+ sport ösztöndíjak, egyetemi bajnokságokból egyenesen ----> NFL, NBA stb.

6.Lenin 2020.02.04. 15:13:44

@R.V.J.:

Igen , Amerika. Vagy két hónapja jött haza az egyik barátom USA-ból. 8 évet volt kint , néhányat Angliában, az utóbbi 3-4-et, New Yorkban.
Egyszer szerették volna megismerni a Harlemet, fogadtak egy taxit, néger volt. Előre kikötötte, hogy min. 40 km-es sebesség, és nuku megállás, inkább pisiljenek a kocsiban, ha kell. Nem mai bevándorlókat integráltak ott éppen, szorgalmasan.

Felhozol néhányat tisztasági menagert (klozet pucolók), néhány ezer sikeressel szemben, milliókról meg mélyen hallgatsz.

www.youtube.com/watch?v=aKpgb2WrGo0

Meg kifelejtetted a no-go zónákat, drogkereskedő bandákat, városok felosztását a bandák közt. Néhány valóban sikeres bevándorlóval, akik inkább a saját tehetségük, szorgalmuk miatt lettek sikeresek, mint a fizetett ügynökök segítségével, vagy nekik köszönhetően.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2020.02.04. 15:24:43

@6.Lenin:
"Meg kifelejtetted a no-go zónákat, drogkereskedő bandákat, városok felosztását a bandák közt."

Istenem. Azt ugye tudod, hogy Charles Bronson meg a Bruce Willis nem dokumentumfilmeket csinált.

6.Lenin 2020.02.04. 15:53:51

@R.V.J.:

Hát persze, ez mind kitalált történet, a napi szinten jelen lévő lövöldözések is.
A barátom is hazudott. Azóta megtudtam, hogy kint milliomos volt, csak már kurvára unta, és inkább hazajött mert hiányzott neki a nyomor édes íze. Meg azért is, mert nem akarta megadni az ezrest, amivel 10 éve tartozik, ezért is letagadta a millió dollárjait.
Hogyne, babám. (elfelejtetted az irányt, ahová küldtelek?)

nincs1itt 2020.02.04. 20:06:32

@Grimbusz Makszimusz: reméltem is, hogy vigyázol arra a kettőre! elnézést, hogy a 8 elemivel megsértettelek. ablak-zsiráf már megy?

N. Barbie 2020.02.06. 16:25:48

Latom a szokasos fidesznyikeknek szokas szerint ugyanaz a szanalmas dumaja van a ketszazhatvanezredik fideszes dobrogi megmagyarazhatatlan vagyonosodasara is:
na es?
dehatakokameggyurcsanyis

Az ostoba birka fajta sose tanul.

Grimbusz Makszimusz 2020.02.06. 16:49:36

@N. Barbie: Asszonyom ne erőlködjön, maga a pinájával ezt úgysem bírja felfogni!

Grimbusz Makszimusz 2020.02.06. 16:52:40

@nincs1itt: @jános515: Na írjátok ide, hogy hány diplomátok van és fogadjunk, hogy nekem több lesz! Hatelemiztek itt két balfasz, aztán egyik hülyébb, mint a másik!

nincs1itt 2020.02.06. 16:59:36

@Grimbusz Makszimusz: nekem megvan az összes... kétszer! de a tied unicum laude! te nyertél!

Grimbusz Makszimusz 2020.02.06. 17:09:26

@nincs1itt: Az hogy lehet, nem volt otthon fél disznó, csak egész és ezért duplán adták?

nincs1itt 2020.02.06. 17:13:15

@Grimbusz Makszimusz: ezek szerint ebben jártas vagy...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.02.06. 18:15:32

@N. Barbie: YXD Jöhetnél többször is lemosni az idiótákat!:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2020.02.06. 18:44:59

@N. Barbie: ezek egyszerűen szeretik ha a szájukba szarnak és még repetát is kérnek!XD

nincs1itt 2020.02.06. 20:14:11

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: elvégre fidesz rajongó... mihez értene? okosba...hm? számla nélkül...

N. Barbie 2020.02.07. 16:36:18

@Grimbusz Makszimusz: "Asszonyom ne erőlködjön, maga a pinájával ezt úgysem bírja felfogni! "

Igazan ertelmisegi fidesznyik valasz, mondhatnam csak a szokasos ertelmi szinvonal.
Amugy egy kicsit szexista, no- es csaladgyulolo, gondolom csakis a nagymagyar nagykereszteny ertekek diktaltak eme kivalo hozzabofogest.
Nosza szervezzunk tuntetest erte a fidesz szekhaz ele.
bayerzsotit tudod intezni szonoknak?

Grimbusz Makszimusz 2020.02.07. 17:50:21

@N. Barbie: Pinát emlegetni maximum szexista, de mi ezzel a baj, szeretek kúrni, tehát nem nőgyűlölő és családgyűlölő sem, megkúrom én egy egész család összes női tagját ha kell! Téged is sunáználak Barbikácskám! :D
süti beállítások módosítása