B1 blogcsaládMagyarországnál hátrább csak azok vannak, akik már félig kiléptek az EU-ból

2019. november 18. - nickgrabowszki

Várhelyi annyira elhatárolódott Orbántól, amennyire anélkül lehetett, hogy Európa-ellenes diktátornak nevezné.
vo.jpg

  • Már nem csak utasításokat nem hajlandó elfogadni, de követe sem lesz egyetlen országnak sem.
  • Ehelyett uniós biztosként az EU képviselője lesz a tagállamok felé.

Várhelyi Olivér ennyivel állított többet az EP szabizottságának írásbeli kérdéseire, mint a szóbeli meghallgatáson, és a külügyi bizottság ezután támogatta a jelöltségét az uniós biztosi posztra.

Meggyőzni már csak a szociáldemokratákat és a liberális centristákat kellett, akik múlt csütörtökön nem hittek Várhelyi ígéreteinek, miszerint független lesz mindenkitől.

Bár Orbánt és a magyarországi kormányt a biztosjelölt hétfőre elkészített válaszaiban se említette név szerint, a baloldal és a liberálisok kezében most már ott vannak a  szövegszerűen idézhető, és Várhelyi esetleges majdani tetteivel szembenálló nyilatkozatok

a jogállamiság, a politikai pluralizmus és a médiaszabadság mellett, az ezek eltiprására való törekevések és a korrupció ellen.

Úgymint:

A bővítési folyamatban résztvevő országok támogatására kell összpontosítani a jogállamiság - beleértve az igazságügyi reformot és az alapvető jogokat - megerősítésére irányuló erőfeszítéseikben, a korrupció és a szervezett bűnözés elleni küzdelemben, a demokratikus intézmények megfelelő működésének előmozdításában és a közigazgatási reform végrehajtásában.

Továbbá:

Felszólítom a kormányokat annak biztosítására, hogy az ellenzéknek lehetősége legyen teljes mértékben ellátni szerepét és részt venni a demokratikus folyamatokban. Ugyanígy arra kérem az ellenzéki pártokat, hogy teljesítsék alkotmányos szerepüket, és ebben a kereteken belül képviseljék választójukat.

Valamint:

A véleménynyilvánítás és a média szabadságának védelme kulcsfontosságú kihívás. Folyamatosan növekszik politikai beavatkozása, a gazdasági nyomás és ami a legrosszabb az erőszak valamint a megfélemlítés a média területén.

A csata voltaképpen döntetlennel ért véget:

  • Orbán megkapta az uniós biztosát;
  • akit viszont rákényszerítettek arra, hogy a lehető legmesszebbmenőkig határolódjon el tőle.

A Fidesz elnökét arra nem tudták rávenni, hogy Győri Enikőt vagy Navracsics Tibor jelölje a Leyen-bizottságba, meg arra se, hogy fogadja el a portfóliócserét (a bővítési-szomszédságpolitikai helyett a közlekedési szakterületet).

Pedig ennek érdekében elmentek a falig: elbuktatták előbb Trócsányit, aztán egyszer Várhelyit is, és azzal is megfenyegették a Fidesz-kormányt, hogy nélküle (azaz az ő biztosjelöltje nélkül) fogadják el a jövő héten az új bizottságot. A jogi bizonytalanságot végül nem vállalták, ezért Várhelyi nevével együtt kerülhet az EP plenáris ülése elé a Leyen-bizottság. 

De csak miután demonstráltatták vele kétszer is, egyszer szóban, azután írásban, hogy semmiben nem ért egyet Orbán politikájával.

Az egész folyamat megmutatta, hogy az Európai Unió rangsorában Magyarországnál hátrább már csak azok vannak, akik már félig kiléptek az EU-ból.

A többi tagállam biztosjelöltje már szeptemberben vagy október elején megkapta a zöld lámpát, csak Magyarországra kellett várni. Orbáné az utolsó jelölt, akire az EP szakbizottsága rábólintott. Kivéve természetesen a briteket, akik nem is voltak hajlandók jelölni.

Pedig Orbán jelölt elsőnek: már tavaly decemberben bejelentették, hogy Trócsányi lesz a Fidesz EP-választási listavezetője, egyúttal a kormány jelöltje az új bizottságba.

Végül mégis az ő jelöltjét (de már egy másikat) fogadták el utoljára.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr1615312200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

morph on deer 2019.11.20. 12:04:34

@Szóra kész Szókratész:
Ami lemaradt:
* Merthogy közben orbán beengedett kábé 16000 kötvényes migránst, több tízezernyi ukrán, mongol, mexikói, stb migráns munkavállalót, pár ezer menekültet, és megszámlálhatatlan orosz titkosszolgát, - magyarul a “ne arra figyeljenek amit mondok” szellemében, mint egy igazi “gerinces” széljobbernek illik..!

Cycmen 2019.11.20. 12:14:14

@Sir Bates dö Hól: Mirmur, orbán személye miatt komoly szopóágra került mo, abban a térben, közösségben, melyben létezik, s melyből nem tud kilépni; s most jelezték is, hogy eddig és netovább az eddigi úton!..................................

%tegyük már tisztába, az EU-ban liberális diktatúra van, Orbán meg nem az és ez a baj!
Nem hajlandó úgy táncolni ahogy fütyülnek neki, ha valami rossz az országának akkor azt kritizálja! Egy államférfi és ezt ott azok a bohócok nem szeretik! Miért is van szopóágon az ország? Az EU tudtommal egyenlő felek társulása, milyen alapon szólnak bele belügyekbe, milyen alapon támogatnak itthon pár százalékos pártokat a saját országuk fúrásában? Ez az én bajom, érted zsitán! :P

Szóra kész Szókratész 2019.11.20. 13:05:32

@morph on deer: Az umbriai választás megvan..? (Bár az index nem foglalkozott túl sokat a témával,és minimális hírközlésre szorítkozott ezzel a kínos választási eredménnyel kapcsolatban..) Elég annyi, hogy egy ős vörös területen nyert a Liga nemrég, nem is kevéssel. Nem kell sok idő és Salviniék kisperik a vörös mocskot az olasz parlamentből..
A szétosztás kérdése pedig másodlagos a határok lezárásához képest. Hogyha sikerül megfelelően blokkolni az illegális migrációt, akkor a szétosztással sem kell bajlódni. Salviniék számára elsődleges, hogy a határzárás politikájához szerezzenek támogatókat az EU-n belül. Orbán pedig messzemenőkig partner ebben:

hirtv.hu/hirtvkulfold/a-magyar-miniszterelnokot-meltatta-salvini-2489091

www.youtube.com/watch?v=xcfWyOd6FdE

--

Szóra kész Szókratész 2019.11.20. 13:07:16

@morph on deer: A kötvényesek nemzetbiztonságilag átvilágított személyek, az ukránok és mongolok pedig szerződésese vendégmunkások..
Míg az illegális-zömmel muzulmán- migránsok között Hasszán F.-ek mászkálnak..

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.11.20. 13:25:03

index.hu/belfold/2019/11/20/jobbik_orban_viktor_szeke_jakab_peter/

"azt mondja a parlamentben, hogy ennyi bűnöző előtt még nem beszélt, ha Kövér Lászlót Kövér elvtársnak nevezi, ha Orbán Viktort közönséges lókupecnek hívja, vagy ha letesz az asztalára egy csomag száraztésztát“

végre megvan a yobik programja

íme a yobik (lát valaki nemzsidót a képen?)
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3043/30439/304390/30439061_1bdf699f25ba2a8a4f0b6e5fc8388368_bpc.jpg

2019.11.20. 13:29:39

@Sir Bates dö Hól: Nem jött semmilyen jelzés, csak az történt, amivel már több éve szembesülünk, hogy liberálbolsevik politikusok megint azt kérték számon a nem az ő vallásukat támogató országtól, hogy függetlenül az adott ország választási eredményétől, ugyaolyan debilt küldjenek, mint ők.
Ezért hívják őket liberálbosevikoknak, mert nem érdekli őket a népakarat, akármilyen eszközt hajlandóak bevetni, hogy az ő akaratuk érvényesűljön, ebben leginkább komcsikra hasonlítanak, nem véletlen, hogy ott van a bázisuk tthon.

ZX 2019.11.20. 14:36:54

@Szóra kész Szókratész: "A kötvényesek nemzetbiztonságilag átvilágított személyek," Hát erre azért ne vegyél mérget. És mi van az orosz meg kipcsak kémekkel? Orbán simán eladta a hazát te meg itt tapsikolsz neki.

ZX 2019.11.20. 14:38:31

@Tényelek: "Ezért hívják őket liberálbosevikoknak, mert nem érdekli őket a népakarat, akármilyen eszközt hajlandóak bevetni, hogy az ő akaratuk érvényesűljön, ebben leginkább komcsikra hasonlítanak, nem véletlen, hogy ott van a bázisuk tthon."

Remekül jellemezted az ország jelenlegi vezetését. Fejlődsz te! :D

6.Lenin 2019.11.20. 14:49:19

@ZX:

Tegyél feljelentést, ha tudomásod van ilyesmikről. Nagy szarban lennél, ha bizonyítanod is kéne. Kis rágalmazó komcsi ivadék.
Ez volt mindig is a Fidesz hibája, engedte ezt a komcsi stílust, a hazudozást, rágalmazást.

Ezért csináltak egy kocsmát a Parlamentből, meg mindenből, ez a rendkívül aljas csürhe.
Amit ma már a DK, és a Jobbik (maradéka) művel, az már a bunkóság csúcsa.

2019.11.20. 14:51:41

@ZX: Elég kényszeredtt megjegyzés ez öntől, főkét, hogy a liberálbolsevik csürhe akart tömeges migri betelepítést Magyarországra, erről szólt most is a bizottsági tagok legfontosabb kérdése.
Ráadásul a jelenlegi kormány a parlamentbe juotott párto közül ötven százalék fölött van, így nehéz lenne ráfogni, hogy ne figyelne a népakaratra.
Az biztos, hogy a Magyar Kalifátus létrehozása ellen négyötödös népakarat van, mégis erőltetik libsiék, na ez az igazi liberálbolsevik viselkedés.

2019.11.20. 15:00:38

@Tényelek : Kedves Klón! Erről írtam, hogy a liberálbolsevik patkányok nem válogatnak az eszközökben, hogy rákényszerítsék a véleményüket, akaratukat másra.
Azért elég nagy lehet a kavar a dezinformációs központban, mert tegnap már nem egy, hanem két mobileszközzel is figyelték az indamail fiókomat, sőt 16 óra előtt negyedórára beszált egy asztali számítógépes elvtársai is.
A fiókom kivűlről nincs feltörve, így aztán elég egyértelmű a helyzet.
Mit mondott a főnöke, mit csináljon velem kedves klón?

ZX 2019.11.20. 15:58:45

@6.Lenin: Ne legyél nagyobb barom annál mint ami most vagy. Mikor Polt Petike NYÍLTAN BŰNPÁRTOLÁST követ el akkor hol tennék mégis feljelentést? Hova tűntek akták meg meg digitális tartalmak a frissen átadott önkormányzatokból? Ugyan ki és miért tűnteti el őket ha nem azért, hogy ne legyen terhelő bizonyíték? Ügynökakták nyilvánosak? Nem? Miért is? Mert az összes komcsi patkány a fideszben ül. Vlamigyir, Vlamigyir te vagy a példája a legaljasabb komcsi csótányoknak, miszerint vádold meg azzal az ellenséged amit te magad követsz el.

@Tényelek: Te vagy a másik fasz! Aki nem ért a gecivel, az rögtön migribetelepítő. Kispajtás, mutass már egy migrit is az országban akit nem a kisgömböc és bandája engedett be! Na olyanból viszont van itt több tízezer. Azt milyen 50%? Amit választási csalással értek el?Ahhhaha.

6.Lenin 2019.11.20. 16:09:59

@ZX:

Van ezekre is bizonyítékod?

Olvasod, hogy miként is akart nyerni a DK Győrben? Vagy ezekre sincs?

Zsarolás, hazudozás, rágalmazás. ez a ti módszereitek. Én miért is lennék, és miért is felelős, amiért egy hozzád hasonló hülye miatt választottam ezt a nicket?
De nem tűnik fel neked sem, hogy mit is jelenthet benne a VI helyett a 6.? (ráadásul eredetileg kis l-el)

Az ügynökakták az érintetteknek nyilvános, a hozzád hasonló hülyéknek meg jó, ha nem engedik a szarkeverést, feleslegesen. De ez sem érted valszeg, ahogy semmit, csak ész nélkül kevernéd a szart.

2019.11.20. 16:12:15

@ZX: Valószínűleg elkerülte a figyelmét, hogy a bizottság egyik elvárása az volt, hogy tagadja meg a migránsokat elutasító eddigi politikát.
Tudták, hogy innen küldték, akkor milyen jogon kérik tőle számon az öngyilkos devianciájukat?
Azonkívül libsi alaptézisen kívűl, hogy ha nem a liberálbolsik nyernek egy választáson, az válaztási csalás, milyen bizonyítéka van a csalásra.
Most akkor Kari Geri is csalással nyert, mert ugyanabban a választási rendszerben nyert, mint a Fidesz?

nincs1itt 2019.11.20. 16:22:31

@kalapácstollú: figyelj, én megértem, ha szerinted fontos. én magasról teszek a mo.-i kormánypárti és ellenzéki "sajtóra" egyaránt. ennek egyetlen oka van, mindkettő elvakult és kiegyensúlyozatlan. persze elolvasom amit csak lehet, de mivel nem mo.-on élek és beszélek idegen nyelven, ezért más forrásokat is elolvasok. a fidesz-tálib alapállás szerint nincs is fontosabb poszt, mint amit most várhelyi kapott, az ellenzék szerint pedig súlytalan. nem tartozhatom egyik oldalhoz sem(o.v. hívei közé végképp nem szeretnék tartozni) , de szerintem is - jelen helyzetben - teljesen súlytalan pozíció.
az okait elmondtam, más problémák terhelik az eu-t, a szomszédokkal rendezett a viszony.

nincs1itt 2019.11.20. 16:26:02

@Sir Bates dö Hól: pedig az üzenet teljesen világos, nem is igyekeztek álcázni...
lássuk be, ahol egy fuccál legenda a külügyér, talán már leszokott az idióta fodbalista-séróról, ott gyakran csattannak a sallerek és kokik...

ZX 2019.11.20. 16:28:36

@6.Lenin: Terelés még mindig, érdemi válasz semmi. Nem meglepő, csak a szokásos.

@Tényelek: Szavak és tények kiforgatása. Nem meglepő, ez látszik akkor is amikor valaki Salvinit élteti, miközben ő éppen a migránskvótát erőlteti. Vagy amikor számon kérik, hogy az iszlám állam harcosainak árváit és feleségeit miért tartják nyomorúságos körülmények közt akkor azt szíjjÁRTÓ úgy kommunikálja, hogy vissza akarják fogadni a terrorista harcosokat. Komolyan mondom, néha mintha elmebetegekkel beszélgetne az ember akik nem tudnak 2-3 szónál többet és bármit mondasz csak azt ismételgetik.

A választási csalásra meg az a bizonyíték, hogy a játékszabályokat a fidesz maga írta a maga javára. Melyik demokratikus országban van még ilyen?

nincs1itt 2019.11.20. 16:28:43

@Szóra kész Szókratész: erre gondolsz? www.spiegel.de/politik/deutschland/viktor-orban-zu-besuch-bei-angela-merkel-es-geht-halt-nicht-ohne-ihn-a-1216858.html

itt egyértelmű volt, hogy szőnyeg szélére rendelték... de a magyar fordítás biztosan jobb, mint az eredeti...

nincs1itt 2019.11.20. 16:30:05

@ZX: első lépés, hogy a fidesz-tálib megértse végre a demokrácia fogalmát. de odáig sok-sok tanulás vezet.

ZX 2019.11.20. 16:45:10

@nincs1itt: Nem fogják, most olvasom a másik posztot, hogy újra átírják a választási törvényt, nehogymá' véleletlenül az ellenzék nyerjen.

2019.11.20. 17:17:00

@ZX: 1990-ben és onnatól kezdve 2014-ig a Szovjet Hadsereg gyámkosása alatt az MSZP-re szabott választási rendszer volt, az Alkotmány Bíroság Alkotmányellenesnek nyilváníttta, mert volt olyan jobbos körzet, ahol négy szavazó ért egy stabil balos szavazatot.
Elhiszem, hogy hiányzik az a kivétezetettség, nem véletlen, hogy minden ballipsi párt programjában benne van régi választási rendszer visszaállítása.
Csak halkan jegyzem meg, hogy akkora ellenszélben nyert a Fidesz kétharmaddal 2010-ben.

2019.11.20. 17:31:11

@ZX: A deviáns európai országokban, ha szegény tömeggyilkosok gyerekei bejönnek, akkor kötelező beengedni az apát is családegyesítés címén.
Ha netán az ön által pátyolgatottak brit vagy francia földről mentek ki, ha állampolgárok voltak akkor sem fogadják őket vissza, legfeljebb a nagyon kicsi gyerekeket, akkor viszont ezek a tömeggyilkolászásra tenyésztett gyerek a nyakunkon maradnánk.
A lemészároltaktól elszedett emberek vagyonából eltek eddig, soha az életben nem lesz belőlük normális ember.
Egyébként meg nem kell őket etetni, bármikor visszamehenek azok közé, akiken élősködtek, szerintem szívesen adnának nekik, persze nem kaját, hanem, amit megérdemelnek.

nincs1itt 2019.11.20. 18:52:15

@Tényelek: te ostoba fidesz-tálib, árva gyerekekről és özvegy édesanyjukról van szó...

nincs1itt 2019.11.20. 18:53:42

@Tényelek: jááános, ne csináld már! ennyire nem vagy hülye! 1990-2014 között a szovjet hadsereg írta a választási rendszert? ajjaj... sok lesz a kevert+kisfröccs.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.11.20. 19:39:54

Tényelek
2019.11.20. 17:17:00
"a Szovjet Hadsereg gyámkosása alatt az MSZP-re szabott választási rendszer volt"

nincs1itt
2019.11.20. 18:53:42
"a szovjet hadsereg írta a választási rendszert? "

alapszinten tanuld meg a magyart mert a ggoggle tr. sokadszorra is átbaszott

nincs1itt 2019.11.20. 20:09:43

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: tegnap este nem volt elég? jóbarát, először megtanulsz írni, olvasni, szöveget érteni, utána szólsz hozzám! a kocsmai magyart te ismered én megmaradnék grétsy lászlónál...
megy már a számon kérni és számon tartani közötti különbség, vagy verjem még a saját mocskodba az orrod?
eltakarodhatsz a sunyi fideszes 3,14csába!

morph on deer 2019.11.20. 20:13:13

@Tényelek:
“ A deviáns európai országokban, ha szegény tömeggyilkosok gyerekei bejönnek, akkor kötelező beengedni az apát is családegyesítés címén.”

Ahol aztán minden további nélkül a törvény elé állítják és felelősségre vonják.
De csak őt magát, - ha csak ő a bűnös, - a családját egyébként miért is kéne?

Civilizált nép nem szokta büntetni a bűnösök ártatlan hozzátartozóit, csak jelzem!
Sőt, még a balkáni gondolkodásúaknál sem mind!
Hiszen például ki bántotta Pokornit az apja és/vagy nagyapja miatt?
És ez így van jól!

Annak ellenére is, hogy a csökkent értelmi képességű fidesz-tálibok rendszeresen nekiesnek pl Dobrev Klárának a felmenői miatt..!

Szerintem azért az értelmi képesség sem magyarázat mindenre, még talán egy fideszes esetében sem, bár sokukat a természeti népek már minden bizonnyal kitüntetett tiszteletben részesítenék.
:)

morph on deer 2019.11.20. 20:23:22

@Tényelek:
“ 1990-ben és onnatól kezdve 2014-ig a Szovjet Hadsereg gyámkosása alatt”
:D
Hogy kicsoda???
Nálatok 2014-ben még volt Szovjetunió?
Asszta!

Biztos, hogy pontos az órád?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.11.20. 20:34:32

@morph on deer: tanulni még sok mágyárt külföldi értelmiségi

"1990-ben és onnatól kezdve 2014-ig a Szovjet Hadsereg gyámkosása alatt az MSZP-re szabott választási rendszer volt,"

ebből nem következik hogy 2014-ben létezett a szu

tánulni tánulni tánulni ahogy értelmiségi főnököd tánította

Tényelek 2019.11.20. 22:25:09

Önök onanizáltak ma már? Mert én igen.
Csak a fideszre.

morph on deer 2019.11.21. 00:30:36

@ZX:
"A kötvényesek nemzetbiztonságilag átvilágított személyek,"

Ellenben orbán nem az!
A miniszterelnök ez alól fel van mentve, nem kell nemzetbiztonsági szempontból ellenőrizni!
Elég jó?

morph on deer 2019.11.21. 00:37:48

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
"1990-ben és onnatól kezdve 2014-ig a Szovjet Hadsereg gyámkosása alatt az MSZP-re szabott választási rendszer volt,"

ebből nem következik hogy 2014-ben létezett a szu

Neked nem, okoska, ez nem lep meg.
Akkor mesélj légyszíves, hogy miképpen lehet SZOVJET hadsereg, ha nincs SZOVJETUNIÓ?
Kezdheted, óra indul!

Ha belezavarodtál, akkor kezdhetsz azon ábrándozni, hogy ugyan mégis mekkora faszság 2014-et illetően a Szovjet Hadseregre hivatkozni!
Ha sikerült, szóljál!

Soxerencsét!

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel 2019.11.21. 10:18:45

@Szóra kész Szókratész: "Gyurcsány úgy hatszor járt Putyinnál"

Ezt nem értem. Az elkúró a hibás azért is, hogy Ondó Viktor rendszeresen bő nyállal leszopja Putyint??? :))

ZX 2019.11.21. 10:19:20

@Tényelek: Hát téged sem az eszedért lopnának el az biztos.

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel 2019.11.21. 10:25:23

@atomic power 1986DucaDuca: "Egy állam gazdasági erejét az egy főre jutó GDP jól kifejezi."

Hazudsz, fideSSfasszopó. Ha a Mészaros túlárazza az építkezését az növeli az főre jutó GDP-t, de nem hogy növelné, hanem éppen hogy csökkenti Magyarország gazdasági erejét.

Az, hogy az emberek hogy élnek, az mondja meg, mennyit vásárolhatnak a fizetésükből. És abban sereghajtók vagyunk. Akármennyi is a felhalmozott vagyonod, ha bemész vele egy boltba, közel negyedét elviszi a világ legnagyobb, 27%-os ÁFA-ja.

Womb Rаider 2019.11.21. 11:27:38

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca:www.bundesregierung.de/breg-de/aktuelles/pressekonferenz-von-bundeskanzlerin-merkel-und-dem-ministerpraesidenten-der-republik-ungarn-viktor-orb%C3%A1n-1661858

"Wenn man darüber spricht, mit welchem Ziel Kohäsionsfonds und Strukturfonds eingerichtet werden, dann muss man sagen, dass sie eingerichtet werden, um die Konvergenz innerhalb der Europäischen Union zu stärken. Wenn man sich die Wirtschaftswachstumsraten Ungarns anschaut, dann sieht man, dass Ungarn dieses Geld wirklich so einsetzt, dass es auch dem Wohle der Menschen zugutekommt."

"Az, hogy az emberek hogy élnek, az mondja meg, mennyit vásárolhatnak a fizetésükből. És abban sereghajtók vagyunk."
novekedes.hu/elemzesek/melyik-az-a-ket-europai-orszag-ahol-a-lakossag-60-szazalekanak-tobb-az-adossaga-mint-a-vagyona

;)

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel 2019.11.21. 11:37:23

@Womb Rаider: "dass Ungarn dieses Geld wirklich"

Igen, ellopják. Ezt senki nem tagadta.

"auch dem Wohle der Menschen zugutekommt."

Nyilvánvaló tévedés. Az előbbiből nem következik.

"Magyarország vagyoni egyenlőtlenség szempontjából az átlagnál jobb pozícióban van"

Igen. Ezen a téren is romlik a helyzet, de még az átlag fölött vagyunk, Ondó Viktornak még több időt kell adni, hogy még jobban meggazdagodjon. Te szereptévesztésben vagy, cáfolnod kéne engem, nem támogatni. :))

Womb Rаider 2019.11.21. 12:10:27

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: "Te szereptévesztésben vagy, cáfolnod kéne engem, nem támogatni. :)) "

Már úgy érted ezt a támogatást, hogy bárki bármit is ír, te a bugyuta , beteg logikád mentén képes vagy kiforgatni a mondanivalóját?
Majd frissítsd a gugliforgatót, mert valami hiba csúszott a fordításodba ;)

Szóra kész Szókratész 2019.11.21. 12:52:31

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: Nem, ő szopta le Putyint..Aztán még a nemzetbiztonsági szolgálatokba is beeresztette az oroszokat..

Szóra kész Szókratész 2019.11.21. 13:00:00

@nincs1itt: Aha..Spiegel. Mondjuk mit szólnál ha én a Magyar Nemzetből linkelnék. Tényleg nagyon a szőnyeg szélére lett állítva:
www.youtube.com/watch?v=CJelk_pReNU

Persze a teljesen egyszólamú és egysíkú német sajtó azt a formáját hozta Orbánnal kapcsolatban, amit szokott..

Szóra kész Szókratész 2019.11.21. 13:03:16

@ZX: Hát ők nem nagyon szokták magukat felrobbantgatni egy koncerten, konyhakéssel hadonászni egy zsúfolt metrón, vagy furgonnal ámokfutásba kezdeni egy sétálóutcában.2015-2018 között közel 300 európai bennszülöttet gyilkoltak meg iszlám fanatikusok..

A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel 2019.11.21. 13:09:46

@Szóra kész Szókratész: "2015-2018 között közel 300 európai bennszülöttet gyilkoltak meg iszlám fanatikusok.."

Igen, ez örömteli, soha ilyen kevesen nem haltak meg terrortámadásban, mint az utóbbi években.

444.hu/2018/08/15/harom-es-fel-eve-folyamatosan-csokken-a-terrortamadasok-szama

"2017 volt zsinórban a harmadik olyan év, amikor világszerte csökkent a terrorcselekmények és a terrorcselekmények halálos áldozatainak száma is."

alöksz róz 2019.11.21. 13:30:33

@Womb Rаider: nem tehet róla az öreg komcsi, ezt tanulta a pártiskolában...
meg a hazudozást

alöksz róz 2019.11.21. 13:39:21

@morph on deer: de tényleg nem ez következik, papám
azt jelenti, hogy a 90-es vál. rendszer létrehozásakor volt (és ez a rendszer maradt fenn 2014-ig)

az már más kérdés h a kérdéses állítás mennyire felel meg a valóságnak, de nem az következik belőle, amit írtok...
az csak a zsidó szókiforgatás, e! :D

Szóra kész Szókratész 2019.11.21. 14:46:48

@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: Ez még nem támasztja fel azt a közel 300 halottat,akik a pc idióta felelőtlenség áldozatai..

2019.11.21. 21:58:06

@morph on deer: Na mondjuk a britek és a franciák simán megvonták az állampolgárságot a gyilkosok minden közvetlen családtagjától.
Dobrev egy magyar gyűlölő patkány, ugyanúgy, mint a nagyapja, de önmagáért patkány, nem a nagyapja miatt, csak mivel nagy a asonlóság, ezért kerül elő rendszeresen a nagypapa.
Ha Pokorni nyilas pártot alapítana, akkor neki is többször emlegetnénk a felmenőit.

2019.11.21. 22:22:11

@morph on deer: Lehet újat mondok, de a Szovjet Hadsereg 1991 juniusában vonultak ki Magyarországról, a választási törvényt meg 1990-re összerakta az Mszp.
Ez a törvény kétharmados, az meg csak Hornéknak volt 2010-ig, nekik meg ez több, mint jó volt ezért logikusan nem változtattak rajta.
2001-ben már az AB is kimondta, hogy Alkotmányellenes, mert annyira torz létszám különbségek vannak, a megállapítást a Velencei Bizottság is megerősítette.
Onnantól kezdve az Országgyűlések mulasztásos Alkotmánysértést követtek el folyamatosan.
2010-ben nyert a Fidesz a régi rendszerben kétharmaddal és megszüntette az Alkotmányt sértő helyzetet, azóta lehet demokratikus választás Magyarországon, 1945 után először 2014-ben.

2019.11.21. 22:25:19

@nincs1itt: Kedves Ödön!
Fentebbi válasz morfondírnak, önnek is szól!
Remélem ön sem hülye és végre megérti!

2019.11.21. 22:30:48

@Tényelek : Kedves Klón! Látom van még önben némi emberi, mert hiába imádja Gyurcsányt, arra nem megy.
Bár épelméjű ember ilyen információkat nem oszt meg a nagyvilággal, kivéve, ha egyetlen élő ember sem áll szóba vele és a blogokra szorul kommentelni, hogy ő maga élőnek látszódjon.

nincs1itt 2019.11.21. 22:31:50

@Tényelek: jááános, már megint veszítettél. hausaufgabe: miért

nincs1itt 2019.11.21. 22:38:52

@Szóra kész Szókratész: na ja. ha beszélnél németül, akkor nem kellene a fidesz-tálib sajtó ferdítéseire támaszkodni. a der spiegel nem azonos a das bild(magyar blikk megfelelője)-vel. mert ha mondjuk a faz-ra hivatkoznék(van ott is cikk erről) akkor az lenne a baj. de a die zeit sem elég illiberális tudom.
@Womb Rаider: a németül idézett szöveget érted is(reményeim szerint) vagy csak idézted? kitől is?

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.11.21. 22:47:17

@nincs1itt: ELMÚLTAK MÁR AZOK AZ IDŐK, AMIKOR A HELYI FÜHRER (MOSTANSÁG BUNDESKANZLERIN) A SZŐNYEG SZÉLÉHEZ RENDELHETTE A MAGYAR VEZETŐT !!! LEGFELJEBB A VÁGYAITOKBAN !!!

MAGYARORSZÁG ÖNÁLLÓ , SZUVERÉN ORSZÁG , MAGA VÁLASZTJA MEG A VEZETŐIT , AKIK ÖNÁLLÓAN DÖNTIK EL , MERRE AKARJÁK KORMÁNYOZNI EZT AZ ORSZÁGOT !!!!

NEKTEK MEG MARAD AZ , HOGY VERITEK AZ ASZTALT !!!!!!!!!!!

"Amikor egy nemzetáruló szemét gazembernek szar napjai vannak, akkor a magyarságnak az jó! Nagyon jó!"
mindenszo.hu/gyurcsanyne-tombol-a-brusszeli-irodajaban-csapkodja-az-asztalt-mergeben/

HÁT ÍGY JÁRTATOK , BÜDÖS LIBSIK !!!

2019.11.21. 22:50:05

@nincs1itt: Szóval hiába reménykedtem, hülyének tetszik lenni?
A miértre én nem tudhatom a választ, talán a szüleit kellene megkérdeznie!

nincs1itt 2019.11.21. 22:51:08

@Hova fogják elásni KariGerit?!: stimmel, mert tavaly, tehát elmúlt, amikor o.v. állt bután a szőnyeg szélén...
ne kiabálj. ostoba fidesz-tálib. te szerkeszted ezt a rakás szart? mert akkor csak "belsősöknek" merném ajánlani, annyira gyenge.

nincs1itt 2019.11.21. 22:55:50

@Tényelek: jáááános! megint mellébeszélsz és kevered a szezont a fazonnal. 2001-ben? csak nem éppen fidesz kormány volt? naná, hogy bármi alkotmány ellenes, csak a deviza alapú hitelezés nem az. tehát az egyedik o.v. kormány is alkotmányosan mulasztott, miután megállapította, hogy nem kosher a választási törvény. majd a 2010-es győzelem után is 4 évig tartott... amit 13 évvel korábban már tudtak. csak nem a saját testükre szabták?
annyira fájdalmasan ostoba vagy jááános...

2019.11.21. 23:26:42

@nincs1itt: Na önnél azért komoly hiányosságok vannak.
Az Alkotmánysértést az Mszp követte el közvetlen a rendszerváltás előtt, de mivel sarkalatos törvény ezért csak olyan kormány tudta megváltoztatni, amelyiknek kétharmada volt.
A Fidesz 2001-ben csak feles többséggel rendelkezett.
A szellemi szintjével kapcsolatban azonban inkább az döbbent le, hogy nem tudja, hogy 2010-után a legközelebbi választás 2014-ben volt.
A választási törvényeket a választások előt egy évvel már nem szabad megváltoztatni, ebbőll következően az új, már demokratikus törvény 2013-ban ki vol hírdetve.
Remélem tisztában van vele, hogy a folytonos győzelmei a vitákban csak önámítás!

nincs1itt 2019.11.22. 09:18:46

@Tényelek: persze, persze... teccik tudni, alkotmány módosításához, esetleges új alkotmány elfogadásához az összes parlamenti képviselő 2/3-a kell és nem 2/3-os többségű kormány...
ennyit a "szellemi szintről".
és megint úgymond nyertem.
mert ostoba vagy.

2019.11.22. 09:37:35

@nincs1itt: Kadves Ödön!
Ahogy az egyik ismerősöm mondaná, nem illik rendszeresen belevizenil a medencébe, főként nem a rajtkőről!
A választási törvény volt alkotmányellenes, olyannyira, hogy nem létezik olyan alkotmány a világon, ahol az az aránytalalanság elfogadható lett volna, beleértve ebbe a műdemokrarikkus diktatúrákat is.
Magát a törvényt kellett megváltoztatni hozzá, ami kétharmadot igényelt.
Az Alkotmányány is hasonló módon íródott és azt is illő volt átírni, de a kettőnek nincs köze egymáshoz, mert olan alkotmányt nem lehetett volna alkotni, amivel a választási törvény törvénytelensége, demokrácia ellenessége feloldható lett volna.

nincs1itt 2019.11.22. 09:45:06

@Tényelek: jááános, jááános. nem vagy te nagyon okos, azt már látom.
13-14 évig "jó volt" a választási törvény, aztán hirtelen annyira fontos lett oldalba demokratizálni, hogy nehogy valaki más kerülhessen hatalomra.
egyértelműen antidemokratikus és minden ide vonatkozó irányelvnek ellentmondóra sikerült, hogy csak na.
de te csak mentegesd.

Szóra kész Szókratész 2019.11.22. 09:47:55

@nincs1itt: A Spiegel kb. az a libsi világban, mint a nemzeti-keresztény oldalon a Demokrata..Csak többen olvassák..:)Mindenestre Merkel úgy "állította a szőnyeg szélére" Orbán, hogy azzal kezdi, hogy "Üdvözlöm, hogy a magyar kormány etc."
Most is a nyuszi meg a sapka játékot művelitek: ha nem hívják meg Zorbányt, akkor azért van a "szőnyeg szélére állítva", hogyha meghívják, akkor meg azért.. Annyira unalmas..

nincs1itt 2019.11.22. 10:06:24

@Szóra kész Szókratész: na persze... a spiegel. a demokratával talán a völkischer beobachter-t lehet párhuzamba állítani.
jóbarát, o.v.-t nem azért állította a szőnyeg szélére merkel, mert én azt szerettem volna látni. de te úgy értelmezed, hogy neked jó legyen. tudod, ez a diplomácia, nem a felcsúti fajta, ezért a magyar kormányt üdvözli. ennyi. talán ha folytatást is elolvasnád, mondjuk németül, kicsit világosabb lenne.

2019.11.22. 10:42:29

@nincs1itt: Nem volt jó a választási törvény 13-14 évig, valójában 21 év kellett, hogy megfeleljen a demokratikus követelményeknek, nem véletnül minősítette alkotmányellenesnek az AB.
De a Velencei Bizottság sem azért mondta róla, hogy nem felel meg a demokrácia kritériumainak, mert az annyira tökéletes volt.
Szerintem egyébként rosszul látja, ez nem fügvénye annak, hogy ki az okos, ez olyan tény, ami mindkettőnktől független.

Womb Rаider 2019.11.22. 11:02:52

@nincs1itt: Bundeskanzlerin Angela Merkel mondotta a saját szájával.

Tudom, most az jön, hogy nem úgy gondolta, hanem.. de ez engem rohadtul nem érdekel ám.

2019.11.22. 11:11:22

@nincs1itt: 2/3-os kormánytöbbség kellett hozzá, mert amikor Hornéknak kétharmaduk volt, illetve a ballibsi oldalnak megvolt a másik oldal kétharmadához szükséges mandátuma, akkor mindig megakadályozta a liberálbolsikra szabott választási rendszer demokratikussá tételét.
Abban igaza van, hogy normális estben az általános kétharmad is elég lett volna, de mint azt a balliberális oldal 1989-2011 között bizonyította, ők foggal körömmel ragaszkodtak a diktatúrájukban rájuk szabott választási törvényre, nem véletlenűl vinnyogtak, amikortól az már demokratikussá vált.

Szóra kész Szókratész 2019.11.22. 11:20:10

@nincs1itt: A Spiegel kb. a liberálfasizmus Völkischer Beobachtere..
És hogy miért hívta meg Merkel Orbánt sok idő elteltével? A válasz nyilvánvaló:nem jött be a várakozása,és a hazai bevándorláspárti erők elvesztették a 2018 áprilisi választást.Így valamelyest normalizálnia kellett viszonyát a régi-új magyar vezetéssel.Hát meghívta Orbánt a nyári politikai uborkaszezonban..
Egyébként pont leszarom,hogy ez a politikai hullává vált tehén kit hív meg és mikor,de olyan mulatságos,ahogy megpróbáljátok megmagyarázni..:)

Szóra kész Szókratész 2019.11.22. 11:25:25

@Tényelek: Számos nyugati demokráciában egy fordulós a választás.A szörnyen antidemokratikus vákasztási rendszerről meg annyit,hogy a listán 4%-ot szerző Dk,kompenzáció val tudta megugrani a bejutási küszöböt..

2019.11.22. 11:36:10

@Szóra kész Szókratész: Az egyfordulós választás csak most a szivárványkoalíciónál lett nekik gond, a legnagyobb problémát az okozza nekik, hogy a rájuk szabott választási körzeteket, ahol pl. 53000 jobbos soproni szavazat kellett egy mandátumhoz, míg volt olyan stabilan ballipsi pesti választási körzet, ahol 14000 választó adott egy képviselőt.
Na ez nagyon hiányzik nekik, demokrácia ide vagy oda.

Szóra kész Szókratész 2019.11.22. 17:28:43

@Tényelek: Az egyfordulós választás azért volt problémás, mert nem volt mód a visszaléptetésre.Mostmár viszont látható, hogy az egy körzet egy ellenzéki képviselő stratégia alakult ki az ellenzéknél.A körzeteke mindenképp át kellett alakítani, hisz 90 óta pl. Pest megye létszáma 1 millió fölé nőtt

nincs1itt 2019.11.22. 18:21:31

@Szóra kész Szókratész: gondolom elofizetoje vagy a spiegelnek... vagy csak igy hallottad, valamelyik fidesz agit.prop. csatornatol.
öööö, ki is veszitett el es pontosan mit is? mert nekem ugy tunik, hogy cdu,csu,spd koalicio van...2018 ota is.
na most sok mindent "kell" merkelnek, de a magyar kormany nem jatszik szerepet ilyesmiben. egyik sem.
le lehet szarni, amolyan magyarosch lendülettel, csak nem erdemes. mert bizony sok-sok ember munkaja függ a nemet ipartol mo.-on.

nincs1itt 2019.11.22. 18:23:32

@Womb Rаider: sejtem, hogy nem nagyon erdekel a fidesztol eltero velemeny. de semmi gond. gondolj csak ami jol esik.

2019.11.22. 18:59:41

@Szóra kész Szókratész: Nem a belső vándorlásból eredő létszámtorzulásról beszélek, már alapból két, két és félszeres elteres volt a szavazókörzete létszámában, még arra is vigyáztak, hogy tisztán jobbosokból jó nagyokat csináljanak, hogy véletlenűl se legyen esélye szomszédos körzetnek sem.
Az alkotmányellenessége az aránytalanságok miatt már 1990-ben egyértelmű volt, de az AB olyan lassan /természetese csa lefoglaltsága miatt :-) /jutott odáig, hogy megvizsgálja, hogy csak 2011-ben mobta ki jogsértést.
Őket még a Velencei Bizottság is beelőzte hat évvel.
A mostani törxény minden választás előtt kötelezően elöirja az arányok megtartását, határok kiigazítását.

Womb Rаider 2019.11.22. 19:21:01

@nincs1itt: A tendenciózus hazudozás, a ferdítés, a csúsztatás, na az, ami nem érdekel.

Egyértemű volt a megfogalmazás, nem érdekel, hogy egy sértett expat képes-e kiforgatni, vagy sem. Vedd úgy, hogy elismerem a kvalitásaid.

2019.11.22. 19:34:59

Nem kell marako!dni, leleményesen kell készülni a Hanukára, Karácsonyra!
index.hu/kulfold/2019/11/22/ausztria_milka_csoki_kamionos_lopas/

2019.11.22. 20:22:08

@Tényelek: 2001 az a 2011-nek elírt AB határozat!

2019.11.22. 20:27:36

@Szóra kész Szókratész: Az igazán demokratikus előírás az lenne, ha csak azok indulhatnának a választáson, akik minden szavazókörbe küldenek legalább egy delegáltat, hogy nelegyen mindig ez szokásos elcsalták a választást hiszti!

Szóra kész Szókratész 2019.11.22. 21:04:24

@nincs1itt: Most szándékosan értetlenkedsz? A hazai 2018-as választásokról beszéltem.Az ismételten választást nyert Orbánnal kellett valahogyan normalizálni a viszonyt..Többek között azért is mert jelentős német befektetések vannak Magyarországon.

nincs1itt 2019.11.23. 00:26:07

@Womb Rаider: ugyan miből gondolod, hogy én "sértett kitántorgó" lennék.(csak jelezni szeretném, hogy már erősen az első o.v. kormány előtt távoztam)
miben hazudozom és ferdítek?
szerintem akkor kezeljük a helyén ezt németo.-i látogatást, ha tisztában vagyunk az erőviszonyokkal. nem a gazdasági és/vagy politikai "súlya" miatt járt o.v. merkelnél, ezt tudod te is.
azt is tudod, hogy bizony nem volt felhőtlen a megbeszélés, inkább hasonlított a szőnyeg szélére állításhoz, mint baráti csevelyhez

nincs1itt 2019.11.23. 00:27:20

@Szóra kész Szókratész: te sem érted, merkelnek nem "kell" o.v.-al normalizálni a viszonyt. tudod az erőviszonyok...

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.11.23. 00:39:02

@nincs1itt: MIÉRT , AKKOR MI LESZ , HA MERKEL MUTI HARAGSZIK VIKTORRA ?!

BEVONUL A WEHRMACHT ÉS A WAFFEN SS ?!

SAJNOS KEDVES FRICI , AZOK AZ IDŐK MÁR ELMÚLTAK , EGY SZUVERÉN ORSZÁG VEZETŐJÉNEK TI NEM DIKTÁLHATTOK !

MERKEL ANYUS HÍVTA BE A MIGRÁNSOKAT , INNENTŐL KEZDVE AZ A NÉMETEK PROBLÉMÁJA LESZ , HOGY MIT KEZDENEK VELÜK !

VIKTOR FELADATA MEG AZ , HOGY INNEN MAGYARORSZÁGRÓL MINDENÁRON TÁVOL TARTSA ŐKET , MEGŐRIZZE MAGYARORSZÁGOT MAGYAR ORSZÁGNAK , AKÁR TETSZIK EZ A MUTTINAK , AKÁR NEM !

ÉS MINT A SOK MŰBALHÉ UTÁN KIDERÜLT , EHHEZ MEG IS VAN MINDEN JOGA !!!
mindenszo.hu/hivatalos-nem-sertett-emberi-jogokat-magyarorszag-tranzitzona-ugyben-video/

nincs1itt 2019.11.23. 00:46:49

@Hova fogják elásni KariGerit?!: jól van hülye gyerek! leülhetsz, elégtelen!

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.11.23. 00:53:33

@nincs1itt: LÁTOM , KIOKTATNI NAGYON TUDSZ , DE " SAJNOS " MI MAGYAROK ERRE NEM VAGYUNK VEVŐK !!!

MINKET CSAK NE PRÓBÁLJATOK KIOKTATNI SE BERLINBŐL , SE BRÜSSZELBŐL , SE WASHINGTONBÓL !!!

TI NEM VAGYTOK SEM A FŐNÖKEINK , SE A TANÁRAINK , HOGY BÁRMIFAJTA JOGOTOK LENNE " OSZTÁLYOZNI " MINKET !!

TÖRŐDHETNÉTEK INKÁBB A SAJÁT DOLGOTOKKAL . . .

"Wir schaffen das – mondta a kancellárjuk. És mondták ők is. El is hitték. És most remegő szájjal, könnyeiket nyelve, kétségbeesetten nézik a harcias, félmeztelenül ünneplő muszlimokat, akik az utcáikat elárasztva magukat, a vallásukat, az erejüket, a sebeiket mutogatva verik a mellüket. Ütemesen kántálnak valamit arabul. Nem tudni mit, talán azt, hogy dehogy oldjátok ti meg. Talán azt, hogy ez már a mi hazánk."
mindenszo.hu/megrendito-iras-apati-bencetol-egy-siro-asszony-nemetorszag-jelkepe/

SZÉGYEN !!!!

nincs1itt 2019.11.23. 00:59:42

@Hova fogják elásni KariGerit?!: besoroljátok ti magatokat, vérmagyarok.
de az eu-s segélyre, a német befektetőre vevő vagy, igaz? ki a telibevert kurva anyád tartaná el a szaros seggedet? nemstróman és sajátlábonálló?
a pofád mint a bécsi kapu, akkora. de teljesítmény nincs mögötte!

Szóra kész Szókratész 2019.11.23. 09:55:39

@nincs1itt: De normalizálnia kell, mivel egy tízmilliós ország frissen újraválasztott miniszterelnökéről van szó, amely országban rengeteg német érdekeltség van. Egyébként is,hogyha valóban a szőnyeg szélére állító hülyeségetekről lett volna szó, akkor a magyar választások előtt teszi..De egyébként sem úgy szokás megrendszabályozni egy kisebb országot, hogy a vezetőjét meghívják.. Ez a tévképzet csak a ti fejetekben él..

Cycmen 2019.11.23. 10:02:03

@nincs1itt: besoroljátok ti magatokat, vérmagyarok.
de az eu-s segélyre, a német befektetőre vevő vagy, igaz?.................

Az nem segély, kb. milliószor leírta itt több ember is, így már csak rajtad múlik, hogy megérted e vagy nem! Természetesen tisztába vagyok vele, hogy te egyáltalán nem hülye vagy, hanem csak szarházi módon demagóg, így nyilván a továbbiakban is ezt a terminust fogod alkalmazni! A befektető téma a másik szomorú történet, azt se meséld már be, hogy az bármilyen segítségnek is számít, mert persze előnyös lehet nekünk is de ott semmi egyéb nem játszik szerepet az üzleten kívül, tehát hálát ezért alaptalan elvárni!
És összegezve az egészet, az szintén aljas húzás, hogy elkezdesz vérmagyarozni, hiszen ezek miatt, ezekért cserében sem eladó a függetlenségünk, ide senkit ne telepítsenek be, ne erőltessenek ránk olyan népséget akiket más országok engedtek be ellenőrizetlenül, mert nagyon más ám a bevándorlás tudatos engedélyezése és megint más a saját élettér ostoba felszámolása!

nincs1itt 2019.11.23. 10:44:53

@Szóra kész Szókratész: @Cycmen:
gondoljátok azt, hogy bárkit is érdekel mo.
esetleg a német befektetőket, mert csak közelebb van pár száz kilométerrel, mint románia. ennyi az előnye.
az eu segélyek bizony, mint egy falat kenyér.

Sir Bates dö Hól 2019.11.23. 10:50:24

@nincs1itt: látom, hogy az elmúlt napokban minden hülyét összeszedtél (bár akad egy, aki nem az legalább); ha annyit ért orbán is, mint az itteniek, akkor csúnyán fognak hőbörögni

Cycmen 2019.11.23. 13:35:53

@nincs1itt: Azt is tudod, hogy a német befektető miért itt fektet be és miért nem Romániában! Ejha! Te mindent (is) tudsz szokás szerint.

Szóra kész Szókratész 2019.11.23. 17:28:11

@nincs1itt: Hogyha azt gondolod, hogy a német külpolitika számára nem fontos kelet-Európa, akkor naiv vagy. Hogyha azt gondolod, hogy egy kétharmados választási győzelem után Orbánt azért hívta Berlinbe, hogy a "szőnyeg szélére állítsa", akkor is..
Már önmagában nevetséges, hogy a belpolitikailag igencsak meggyengült Merkel tette volna ezt, ráadásul úgy, hogy meghívja magához a friss győztest..

gondola.hu/cikkek/107321-Merkel_meggyengult.html

---

nincs1itt 2019.11.23. 18:40:18

@Cycmen: söt azt is tudom, hogy .... mindent! de ebben hasonlitunk egymasra... mar csak az marad kerdes ki tudja a több mindent.

nincs1itt 2019.11.23. 18:43:33

@Sir Bates dö Hól: arrol nemtehetek, hogy valaki(k) nem ertik meg, milyen helyzetben van. mert a trikolorba csavart feltegleval, döngetett diszmagyaros mell nem sok mindenre eleg. azt mar önalloan beismerik, hogy varga mihaly es matolcsy mar elkezdtek a szerecsen(persze hivatalos letelepedesi kotvennyel felszerelt) mosdatasat.

nincs1itt 2019.11.23. 18:49:02

@Szóra kész Szókratész: en nem gondolom, hogy nem fontos. egeszen biztos vagyok ebben. az fel sem merül a buksi fejedben, hogy berlinben is tisztaban lehetnek o.v. 2/3-os gyözelmenek mikentjevel es eppen azert hivtak, hogy lehütsek a forradalmi lazat?
merkel "meggyengülten" is hangyanyival nagyobb eröt kepvisel, mint o.v. a sokadik gyözelme utan. ez nem o.v. vagy mo. lenezese, egyszerü teny.

Hova fogják elásni KariGerit?! 2019.11.23. 21:08:05

@nincs1itt: MERKEL ANYUS JOBBAN TENNÉ , HA INKÁBB A SAJÁT ORSZÁGÁVAL TÖRŐDNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VAGY PÉLDÁUL AZZAL , HOGY EZT HOGYAN MAGYARÁZZA MEG A NÉMETEKNEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Arab nyelvű rádióállomás indul hamarosan Berlinben, amelynek célja, hogy a mintegy húsz különböző arab országból érkező, több mint százezer fősre duzzadt közösség is megtalálja az igényeinek megfelelő médiatartalmat a német fővárosban. A MABB nevű médiatanács pénteken jelentette be a Radio Arabica jóváhagyását, amely – érvelésük szerint – növelni fogja a rádióprogramok kínálatának sokféleségét."
mindenszo.hu/nemetorszag-vegnapjai-es-akkor-megszolalt-berlinben-az-elso-arab-radio/

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!

Szóra kész Szókratész 2019.11.23. 22:27:04

@nincs1itt: Gyermeteg elképzeléseid vannak..Lehűteni a "forradalmi lázat".. :)) És ugye a politikai uborkaszezon kellős közepén. :)))A béna tehén kénytelen volt meghívni. Annyi mozgástere volt, hogy akkor jöjjön Orbán a nyár közepén..

nincs1itt 2019.11.23. 22:40:32

@Szóra kész Szókratész: eddig egészen értelmes embernek tűntél...
de amikor egyetlen mondatoddal bebizonyítod, hogy ostoba betyárkörte vagy te is o.v. valagában, akkor tényleg el tudok keseredni.
neked legyen ostoba tehén, és o.v. a gáncstalan lovag, aki mögött az eu legnagyobb gazdasága áll...
na eredj szépen te is a troll tartóba. gyökér

Szóra kész Szókratész 2019.11.24. 13:01:01

@nincs1itt: Béna tehenet írtam, nem ostobát. Ostobának nem ostoba, csak hát eljárt felette az idő..Az ostoba inkább te vagy. Vitaképtelenségedet szitkozódásba fojtod..

nincs1itt 2019.11.24. 13:51:42

@Szóra kész Szókratész: nincs miről vitatkozni a hozzád hasonló narancs ködös balfácánnal. merkel lehet béna, ostoba tehén. de akkor sem összehasonlítható befolyásban és hatalomban egy varacskos maradonával. ha tetszik ez neked, ha nem.
szitkozódom, bizony, mert annyira hülyék vagytok fidesz-tálibok, hogy másként nem megy.

Szóra kész Szókratész 2019.11.25. 19:18:51

@nincs1itt: Te tényleg komolyan gondolod, hogy Orbán kétharmaddal megnyer egy választást áprilisban, majd Merkel júliusban, a politikai uborkaszezon kellős közepén, meghívja, hogy "lehűtse a forradalmi lázat"..Mennyi ideig gondolkodtál ezen a hülyeségen..? :)))

nincs1itt 2019.11.25. 19:30:25

@Szóra kész Szókratész: magadat szívatod! az, hogy o.v. milyen arányban nyeri meg a mo.-i választásokat, durvára hidegen hagyja merkelt(is). bizony a politikai uborka szezonban(érted mit jelent ez?) fért bele, hogy o.v.-t meghívja, mert azért annyira nem fontos és befolyásos o.v., és éppen azért hívta akkor és zajlott úgy, ahogy a találkozó, mert helyére tette az izgága fodbalistát.
tudom, nektek fidesz-táliboknak nehéz szembe nézni a ténnyel, hogy o.v. bizony jelentéktelen figura, aki megdolgozott ezért.
süti beállítások módosítása