B1 blogcsalád



Von der Leyen helyretette Orbánt

2019. augusztus 02. - nickgrabowszki

Az Európai Bizottság elnöke szerint nem az történt, mint amit a kormánypropaganda hazudik. ovuvdl.jpg

Csütörtökön Orbán Viktor elment Brüsszelbe Ursula von der Leyenhez. A tárgyalás után a kormánypropaganda arról kezdett áradozni, hogy micsoda új szemléletű vezetője van az Európai Bizottságnak; aki milyen érzékenyen áll a migráció ügyéhez, meg a kelet-európai tagországokhoz. Micsoda konstruktív viszony lesz mostantól Brüsszel és a Fidesz között.

Konkrétan le is írták, hogy ez egy gyönyörű barátság kezdete.

Önmagában már ez is elegendő lett volna a gyanakvásunk felkeltéséhez (általában akkor járunk el jól, hogy a kormánypropaganda narratívájának a tökéletes ellenkezőjét tekintjük ténynek). 

További árulkodó jel volt, hogy Orbán maga - bár próbált roppant elégedettnek látszani - a tárgyalás után sokkal óvatosabb nyilatkozott: "Jó döntést hoztunk, eddig. Tehát egyáltalán nem venne rá mérget, hogy a döntés - ti. von der Leyen megszavazása - a továbbiakban is jónak bizonyul majd.

Továbbá konkrétumokról nem beszélt. Egyáltalán nem tett például említést arról, hogy a Fidesznek fontos dolgok, a Orbán feltételei von der Leyen megszavazásáért (a jogállamisági eljárás megszüntetése, az agrár- és kohéziós pénzek folyósítása és Trócsányi elfogadása) teljesülnek-e. Még csak bizonytalan utalást se tett ezekre, kivéve a migrációt, de annak amúgy sincs tétje, puszta propagandaszólam.

Von der Leyen Orbánhoz való hozzáállását az is jól mutatja, hogy míg Berlinbe, Párizsba, Varsóba, Zágrábba(!), Madridba és Rómába maga látogatott el, Budapestre nem - Orbánt rendelte magához.

Továbbá eddigi tárgyalásairól nem tweetelt, kivéve a zágrábit, amelyben Horvátországot az Unió sikertörténetének nevezte. A magyar kormánynak semmi ilyen gesztus nem jutott, sőt.

Miután néhány órán át tűrték, mit nyomat a Rogán-propaganda a lakájmédiában, Ursula von der Leyen hivatalos Twitter-oldalán maga is összegezte a tárgyalást, ami

tökéletesen az ellenkezője annak, amit a kormány nyomat a propagandájában.

uvdl.jpg

Ha dekódoljuk a tweetet, kiderül belőle, hogy

1.  von der Leyen tett engedményt Orbán xenofób-rasszista politikájának. ("Agreed on need for fresh start & pragmatic solutions on migration.") Ezt könnyen megtehette, mert a migráció nem tartozik a fajsúlyos ügyek közé. A Nyugat-Európát érő nyomás az utóbbi években érdemben csökkent, Kelet-Európát meg soha nem is érintette a dolog.

2.  Az EB elnöke ugyanakkor diplomatanyelven azt is közölte, az Európai Ügyészséghez való csatlakozást teszi az uniós források kifizetésének feltételévé. ("Also discussed competitiveness + need to bring EU institutions closer to member states.") A versenyképességre való hivatkozás tkp. a korrupció említése virágnyelven. Az EU-intézmények közelebb vitele a tagállamokhoz pedig azt jelenti, Brüsszel több beleszólást akar a helyi ügyekbe. Ohne szuverenitás, ha az EU pénzt ad, nem akarja, hogy ellopják. Ha - bizonyos - tagállamok nem vigyáznak rá, akkor majd ő maga fog. 

3.  Von der Leyen Orbánnak azt is nyilvánvalóvá tette ("Rule of law is crucial, applies to all."), nemhogy leállítaná a kormányával szembeni jogállamisági eljárást, de inkább kiterjeszti azt minden tagállamra (ahogy megválasztása előtt ígérte). Így Varsó és Felcsút Budapest már nem hivatkozhat diszkriminációra, hogy csak őket vegzálják.

4.  VDL nem beszél már az Európai Egyesült Államokról, viszont lépésről lépésre közeledik hozzá. Erre mutat a közös hadsereg szükségességének kiemelése is ("Strong Defense Union needed.") Alkalmasint az elnök maga volt a legjobban meglepve, hogy ezt Orbán is támogatja, mivel ez a föderáció kiépítésének és a tagállami szuverenitás csökkentésének egyik legfontosabb lépése. (Lásd például a császári-királyi közös hadsereg körüli vitákat a Monarchia idején.) 

Az is árulkodó, hogy mi (illetve ki) nem szerepel a tweetben: Trócsányi. Akinek elfogadásáról Orbán annyit mondott, hogy a kérdést szőrmentén említették, ami valójában annyit tesz, egyáltalán nem értettek egyet.

  • Az öt témából kettőben (a migráció és a hadsereg) van tehát egyetértés.
  • Háromban (a pénz, korrupció, jogállam és Trócsányi) nincs. 

Sőt, teljes és tökéletes nézetellenkezőség áll fenn.

Von der Leyen tweetjének legelső mondata ("Good talk with PM Orban about my political guidelines.") arra utal, hogy a bizottsági elnök a tárgyalás során még biztos volt benne, hogy sikerült közölnie Orbánnal a feltételeit ("my political guidelines").

Pár óra elteltével azonban, miután lefordították neki a kormánypropaganda cikkeit, címeit és a Fidesz-elnök nyilatkozatát, már egyáltalán nem volt meggyőződve róla, hogy Orbán tényleg megértette-e, itt most ő nem nyert, hanem veszített, ezután automatikusan nem jár neki se pénz, se szavazati jog, mostantól neki kell kaparnia azért, hogy megtartsa őket.

Nehéz dilemma, mert ehhez a rendszere lényegét kellene feláldoznia.

Ez az egész persze csak akkor áll meg, ha feltesszük, hogy von der Leyen nem hazudik. De ha választani kell, hogy Orbán és Rogán kézivezérlésű propagandája vagy az Európai Bizottság frissen megválasztott német elnöke közül kinek higgyünk, akkor azért meglehetősen könnyű dolgunk van.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr4114991626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vitéz Nagyuram 2019.08.04. 12:19:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Hazudsz, lipsi szarházi.

Orbán Viktor nem irtja a magyarokat, hanem hozzájárul a haza gyarapításához.

Ellenben a magatokfajták (Rosenfeld Mátyástól Singer Ernőn és Lőwy Hermannon át Eisenberger Benjáminig) elég sokat ártottak már a magyaroknak, igazán eltakarodhatnátok már melegebb éghajlatra.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.04. 12:53:45

@Magyarország a Magyarok Országa: "Orbán Viktor nem irtja a magyarokat"

Ja, persze, hogy nem. Az egészségügyből kivont pénz miatt tavaly 32000 honfitársam - neked nem honfitársad, hazaáruló - halt meg gyógyítható betegségben.

"hanem hozzájárul a haza gyarapításához."

Azzal, hogy ezermilliárdokat lop? Csak egy strómanja évente százmilliárdokkal gazdagodik, és százszámra vannak.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.08.04. 13:05:45

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Na,végre itt a felmentősereg..:) Esetleg váltásban dolgoztok,és taga mehet végre aludni?:))

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.08.04. 13:20:16

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Milyen ezermilliárdokat,te fityiszdroid?
Százezermilliárdokat inkább..Egy hatalmas űrstadiont akar építeni intergalaltikus bajnokikhoz..Persze azt is ellopja majd..

6.Lenin 2019.08.04. 13:21:55

Látom nemsokára a B1 megy a levesbe.
Posztok ritkulnak, és már csak a hűséges szarjankók verik itt a nyálukat (vagy 1-2 több nicken).
Záróra!

Vitéz Nagyuram 2019.08.04. 13:27:56

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Az egészségügyből kivont pénz miatt"

Hazudsz, te lipsi szar!!!

Senki nem vont ki pénzt az egészségügyből, többet költünk rá, mint 2010-ben. És így lesz ez jövőre is: "Az egészségügyre 770 milliárd forinttal jut több mint 2010-ben"
www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/parlamenti-allamtitkarsag/hirek/tobb-penz-jut-az-oktatasra-es-az-egeszsegugyre

"Azzal, hogy ezermilliárdokat lop?"

Nem azzal (már megint egy olcsó libbant hazugság), hanem azzal, ahogy rendberakta a gazdaságot a D-209, elkúró, libás hármas dúlása után.

"A Központi Statisztikai Hivatal jelentéseiből a héten kiderült, hogy májusban ismét nőttek a bérek, rekordmélységbe zuhant a munkanélküliség, és az ország közelít a teljes foglalkoztatottsághoz. Emellett több beruházást is bejelentettek Magyarországon"
www.origo.hu/gazdasag/20190802-heti-gazdasagi-osszefoglalo.html

Kezd már nagyon elegem lenni a libbant ármánykodásból és hazudozásból, remélem ősszel felpörgetik a lipsimentesítést...

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.04. 13:39:01

@Magyarország a Magyarok Országa:
"Ellenben a magatokfajták (Rosenfeld Mátyástól Singer Ernőn és Lőwy Hermannon át Eisenberger Benjáminig)"

Ezt kikérem mi Ábrahámunk büszke leszármazottainak nevében!!!
Azok a suttyók akik itt kommentelenek max. Avram Iancuig tudják visszavezetni a családfájukat, nem pedig a babiloni fogságig, mint mi!!!!

taga_20 2019.08.04. 13:43:09

@6.Lenin: mi van szarjankó, itt vered a nyálad egész héten?:)))

6.Lenin 2019.08.04. 13:45:47

@taga_20:

Már csak vergődtök taga20, és ezt jó látni. Már csak 2-3 hónap. aztán le kell húznotok a rolót. Szétestek, mint a megszáradt lószar az úton.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.04. 13:49:24

@6.Lenin:
"Már csak 2-3 hónap. aztán le kell húznotok a rolót. Szétestek, mint a megszáradt lószar az úton."

Vagy...jól megnyerjük a választást ősszel és a B1 lesz Budapest hivatalos hírforrása, óriási fővárosi tőkeinjekcióval!!!

6.Lenin 2019.08.04. 13:58:23

@R.V.J.:

Akkor a lószaros szétesés csúszik néhány hónapot. A trend nem azt mutatja, amit gombagőzös állapotban elképzelsz. Szerencsére.

6.Lenin 2019.08.04. 14:56:53

@taga_20:

Te ilyesmikre rejszólsz? Jellemző. Beteg vagy taga20, nagyon beteg.
A nyálad is csorog közben?

(beszarás, hogy ilyen adatbázist képes valaki/valakik készíteni-ráadásul semmi eredménye-előkaparni szinte naponta, szintén minden eredmény nélkül. Bár, ha ezért a szarért fizet valaki, talán meg tudom érteni, hogy szellemileg zokni faszik/picsák legalább némi zsozsóhoz jutnak nyomorult kis életükben. Vagy nem is olyan kicsi ez a zsozsó, RVJ ?)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.04. 15:19:21

@6.Lenin:
"Vagy nem is olyan kicsi ez a zsozsó, RVJ ?)"

Nézd Vlagyimír, én budai urilány vagyok. Kis zsozsóért még a horoszkópom sem csekkolom a neten, nemhogy pörgörúgásokkal fárasszam magam a külvárosi söntések szájkaratéjának világában!!

taga_20 2019.08.04. 15:26:51

@6.Lenin:
Te ilyesmikre rejszólsz? Jellemző. Beteg vagy munkásőr, nagyon beteg.
A nyálad is csorog közben temetőtöltelék?

:))))

coub.com/view/1jenl8

6.Lenin 2019.08.04. 15:55:59

@taga_20:

B+, ez piszok bárgyú, de jellemző rád.
Élősúlyban egy kurva szánalmas ember lehetsz, de, ha neked ez jó.

taga_20 2019.08.04. 16:12:44

@6.Lenin: te pofázol szervilis faszkalap fityeszzombi?

egy rohadék szardarab vagy, nem ember, és nektek fityeszzombik ez az életetek!

a rohadék fityeszmaffiádat és a csutigeci gazdádat szopd telibe, te szerencsétlen demens fasz!

6.Lenin 2019.08.04. 16:19:57

@taga_20:

Neked még azt se engedném meg, hogy kinyald a seggem.
Dühöngj csak, szerencsétlen.
Én lennék hibás a nyomorult életedért?

taga_20 2019.08.04. 16:26:12

@6.Lenin: nyalja ki az asszonyod, vagy a gyerekeid!

te ostoba fityesznyuggerzombi, leszarom az elbaszott szar életedet!

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.04. 19:53:10

@taga_20:

lenin nem hagyja abba, igazi orbáncfüggő féreg.

remélem az ó nyugdíját is ellopta a cziggányfajzat.

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.04. 19:56:55

@6.Lenin:

nem hagyod abba te patkányfajzat? nem elég a 2/3 amit összecsaltatok a cziggányoddal mi, a ner-es kurv@@nyádat

6.Lenin 2019.08.04. 20:03:02

@csüngőhasú norvégbáró:

Sajnálom-vagyis nem-, de neked se engedném meg, hogy kinyald. Biztos valami érdes proli nyelved lehet. Pfujj.
Ilyen melegben veszélyes dühöngeni, még elborulna az agyad, bár az nálad, és taga20-nál is csodaként vonulna a történelembe, ha lenne olyan marha, aki jegyezne benneteket., valahol, valamiért is. Kétlem.

6.Lenin 2019.08.04. 20:07:45

@csüngőhasú norvégbáró: @taga_20:

Nyugodtan elmehettek a picsába, majd lekapcsolom a villanyt utánatok. Ezen ne idegeljetek. Nem kell hálálkodnotok.

taga_20 2019.08.04. 20:14:31

@6.Lenin: haver, rólad mindig ez a duma jut eszembe:)))

i.imgur.com/58w4HgC.jpg

taga_20 2019.08.04. 20:31:07

@6.Lenin: látod nigger, nem is vagy te akkora ..., mint ahogy előadod itt magad:)))

nesze cigány!:)))

www.youtube.com/watch?v=aZjHr7sQGo4

taga_20 2019.08.04. 20:44:14

@6.Lenin: neked is!

álmodj bajszos kiszeltündékkel:))))

а nаgу hohohorgász 2019.08.04. 22:05:55

Jaj már este 10, és nem esett szó se még a szarásról.

morpho 2019.08.04. 22:40:25

@Magyarország a Magyarok Országa: Más meg máshogy számol, bár azok lipsi gecik és hazudnak, de a helyzet az, hogy ha utánaszámolsz, akkor tényleg az jön ki, hogy oktatásra 2020-ban a GDP 4,3 százalékát költené a kormány a 2010-es 5,5 százalék helyett, egészségügyre pedig 4 százalékot 4,6 helyett.
index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2019/07/29/koltsegvetes_oktatas_egeszsegugy/

Persze mondhatod, hogy nominálisan kell számolni, de akkor az államadósságot is. Az nem megy, hogy mazsolázunk, mikor melyik szám a szebb, azt rakjuk ki a kirakatba.

Mickey Pearce 2019.08.04. 22:47:02

@nincs1itt: a gennyes szarkavarás nem ugyanaz mint egy ország hatékony és stratégiai szempotokat figyelembe vevő menedzsmentje és nem is ugyanazok a skillek kellenek hozzá. Később Merkelre úgy fognak emlékezni a még életben levő németek, hogy "a nagy elkúró" :)))

Mickey Pearce 2019.08.04. 22:58:12

@morpho: Kedves fogalmatlan idióta Soros-ügynök :)
Az államadósság az hitelállomány és a mérlegben található, az oktatásra és egészségügyre költött pénz pedíg KÖLTSÉG. Amennyiben nő a hatékonyság, csökken az ugyanolyan teljesítményhez tartozó költség (reálértékben). Ugye? :) Ennyit a mazsolázásról. Nyilván el lehet baszni tetszőleges pénzt az oktatásra is és az egészségügyre is. A kérdés az, hogy a rendelkezésre álló pénzt hogyan és mire költik el Pl az USA-ban azért nagy a GDP arányos egészségügyi költés (nem az államé hanem a társadalomé) mert ugyanazt a vizsgálatot vagy kezelést az USA-ban kb 3x annyiért kapja meg a kedves beteg mint Nyugat Európában (forrás: The Economist). A kibaszott idióta Maki ahelyett hogy ezzel kezdett volna valamit, nekiállt adóztatni az értékteremtő fehérembert hogy a kedvenc porban fetrengő kábitószeres niggereinek is legyen biztosítása méregdrága szolgáltatások mellett. Annál idiótább elnöke még nem volt az USA-nak pedíg erős a verseny...

Mickey Pearce 2019.08.04. 23:10:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
"Azzal, hogy ezermilliárdokat lop? Csak egy strómanja évente százmilliárdokkal gazdagodik, és százszámra vannak."
Kedves másik agyhalott Soros-ügynök :)
Nemrég volt egy cikk az Indexen (FÜGGETLEN!!! ) hogy valamelyik faszom sorosügynök szervezet kiszámolta tudományosan hogy az ismert fidesz-közeli vállalkozók 2018-ban a piaci árazáshoz képesz összesen 80 milliárd forinttal több pénzhez jutottak a közpénzekből elvégzett munkákért. Lefordítom debileknek is: ez a 80 milliárd Ft az amire azt mondhatjuk hogy ellopták. Az hogy megépítenek valamit piaci áron a piaci marzsoknak megfelelően, az nem lopás, más is anyiért építette meg. A state capture rendszerben viszont ez a fair piaci haszon mondjuk nem a Strabaghoz kerül hanem Mészáros Lőrinchez egyem a szivét...
De hogy ezt az egészet perspektívába helyezzem a nem teljesen debilek kedvéért:
Az ÁFA beszedés hatékonysága 2010-ben kb 60%-os volt. Ezt a fidesz kormány azóta kb 90%-ra javította az ismert intzézkedésekkel (pl pénztárgépek bekötése a NAV-hoz, stb) Ez a 2019-es éveben kb 1400 milliárd Ft PLUSZ bevételt jelent. Teccik érteni? A fidesz "jó kormányzása" nélkül ezt az 1400 milliárd Ft-ot szétlopná a magyar vállalkozói réteg. Ehelyett most ez az államkasszába kerül. Ha ennek mondjuk a 10%-át ellopnák a fideszesek (finder's fee vagy success fee alapon), az szerintem teljesen rendben lenne :))))

morpho 2019.08.04. 23:30:49

@Mickey Pearce: Kár volt ennyit gépelni. Legközelebb arra reagálj, amit írtam. A fingfűrészelésed nem érdekel.

Az viszont érdekel, hogy ha olyan kurva sok adót szednek be, akkor miért nő folyamatosan az államadósság?
A haverjaid meg az EU-s támogatásokat nyúlják, nem az adóbevételeket és kurvára nem piaci áron. A fővállalkozó Mészáros túlszámláz, az alvállalkozó meg megcsinálja helyette piaci áron. A kettő közti különbséget meg simán lenyúlják. Nem túl bonyolult ez.

ui. Legközelebb a soros ügynök mellé írd oda azt is, hogy migráncs simogató. Ha nem gond. Köszi.

Mickey Pearce 2019.08.04. 23:43:36

@morpho:
Látom nem sikerült megértened, de ez egy debil Soros-ügynöktől nem is elvárás.

Nem a haverjaim, de sajnos az egyetlen kormányképes erő ma Magyarországon, Nyilván fingod nincs arról hogy ez mit jelent, de nekem van, mert én már menedzseltam sok embert és elég nagy eszközértéket. Képzeld el a Karigerit vagy a Hisztérikus Kurvákat amint egy országot irányítanak. Jézus... A Fidesz a lopás mellett rengeteg mindent csinál ami jó és hasznos. A hozzád hasonlók ezt nyilván nem képesek felfogni és a függetlennek nevezett ellenzéki sajtó is csak mindenről negatívan ír, ettől az olyanak mint te azt hiszik hogy minden rosszul megy és várják hogy a nép mikor lázad fel végre a diktatúra ellen. Nálatok szánalmasabb idióták nem nagyon vannak... Az ellenzék legnagyobb ellensége a saját megmondóemberei, filozófusai (-1) stb.

A Soros-ügynök tartalmazza a migránssimogató, hazaáruló, buzipropagandista, femináci, társadalomromboló és egyéb jelzőket. Milyen kiképzést kaptál? Specializáltat?

morpho 2019.08.05. 00:50:13

@Mickey Pearce: Izgalmas amit írsz, de válaszolni elfelejtettél. Gondolom véletlenül. Na mindegy, talán majd legközelebb.

2019.08.05. 03:31:26

@Mickey Pearce:

"A Fidesz a lopás mellett rengeteg mindent csinál ami jó és hasznos."

Na! Mesélj fityeszdroid.
Előre szólok, MINDEN egyes hazugságodat azonnal és tételesen cáfolok.
Úgy hogy legfeljebb annyit pluszt írhatsz a csúti takony számlájára, hogy eddig ebben az évben is jó meleg volt.

De hogy máris rávilágítsak a logikát abszurditására.

A cégben, ahol dolgozol a vezetőség sokat lop, ellenben finom a kávé.
Igaz, a cég szép lassan összeomlik, mindenki menekül, mert szar a munkahelyi légkör,
a fizetés is kurva kevés, ezért ukrán vendégmunkásokkal kell feltölteni a létszámot, és a cég likviditása is csak a bankoktól, illetve a megrendelőktől függ.
Erre jössz te, mint kisrészvényes, és ismét megszavazod ugyanezt a vezetést, arra hivatkozva, hogy a másik brigád is lop.

Öcsém, téged sem az eszedért szeretnek, az már holtbiztos.
Egyébként Hitler is kurva sok jó dolgot csinált, oszt mi lett a vége?

DR. Smit Pal 2019.08.05. 06:21:07

"Von der Leyen helyretette Orbánt

Ez inkabb forditva tortenhetett. Von der Leyen pontosan tudja, hogy addig lesz bizottsagi elnok, amig azt Orban engedi es akarja.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 06:36:03

@Látens Inszinuáció:
"Egyébként Hitler is kurva sok jó dolgot csinált, oszt mi lett a vége?"

Megnyertet a Vitát a B1-en!!! Gratulálok!!!

KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.08.05. 06:39:25

@Látens Inszinuáció: Itt egy lista, de azert beidezek parat.
mindenszo.hu/ime-igy-lopta-szet-a-fidesz-az-orszagot-7-ev-alatt-teljes-lista/

Első intézkedésükben megadták a kettősállampolgárságot a határontuli magyaroknak.

Folyamatosan nőnek a reálbérek és az átlag kereset is ez utóbbi idén a tavalyihoz képest 14 százalékkal

csökkent a munkanélküliség több mint hétszázezer új munkahely létesült. Így a munkanélküliség 4.3 százalékos az egyik legalacsonyabb az Unióban.

Példásan levezényelték és finanszírozták a valaha legnagyobb Dunai árvizet miközben Németország vízben úszott.

Visszafizettük idő előtt a 18 milliárd dolláros IMF hitelt és az 5 milliárd Eurós Európai Bank- tól felvett hitelt. Amit Gyurcsányék voltak szívesek az összeomlás elkerülésére, négy évre felvenni, hogy majd a Fidesznek kelljen visszafizetni. Remélték, hogy Orbánék belebuknak!

Véget vetettek a devizahitelezésnek és a végtörlesztéssel, árfolyamgáttal,

Az államháztartás hiány tartósan 3 % alatt van így végre kikerültünk a kötelezettségszegési eljárás alól.

A banki alapkamat 7, 5-ről 1,5 % -ra csökkent.

Rekordokat dönt a külföldi tőke beáramlás a beruházások formájában és nő a profit visszaforgatása is.

Évente 5-10 százalékkal nő az idegenforgalom bevétele mivel nő a belföldi és külföldi turistaforgalom.

kifizették az összes önkormányzat adósságát 685 milliárd Ft értékben, valamint az egyetemek úgynevezett PPM konstrukcióban (Magyar Bálint , SZDSZ) felvett visszafizethetetlen adósságát.

csüngőhasú norvégbáró 2019.08.05. 06:52:58

@KERESZTÉNY SZABADSÁG:

Köszönjük a nyelvöltögető cziggánynak az ellopott 3000 milliárd nyugdíjpénzünket, amit nem láthatunk soha többé, köszönjük szintén a csutti cziggánynak, hogy minden Brüsszeltől kapott euróból átjátszik egy felet (megosztva) a családtagjainak, haverjainak és a strómanjainak. Köszönjük a főcziggánynak, hogy a paks2 és a Bp.-Belgrád vasútvonalból is ki lesz lopatva ami neki „jár”. Köszönjünk a cziggánynak, hogy az országba ömlő euró milliárdokból jut staddionokra és kilátókra, remek töredező térkövekre és szökőkutakra, de oktatásra és egészségügyre a saját befizetett adónkból se. Köszönjük a csutti cziggánynak, hogy a száguldó gazdaság ellenére még mindig extra adókkal (48 féle fidess adó, csipsz, tranzakciós) szopat minket és 27% világbajnok áfával is. Köszönjük a cziggánynak a demokráciát, hogy végre eltűntek az őt bíráló HVG plakátok, ismét ledarált 2 kereskedelmi rádiót és egy halom megyei lapot, és végre létrehozta az ÁLLAMPÁRTI médiaALAPÍTVÁNYÁT. Köszönjük a cziggánynak, hogy az igazságszolgáltatásunk (Polt) is a zsebében van. Köszönjük a cziggánynak, hogy a baleseti adó, a súlyadó és az üzemanyagokban lévő adók ellenére szanaszét szakadó utakon járhatunk. Köszönjük a cziggánynak, hogy az EU pénzéből épült autópályáinkon egyre többet fizethetünk az államháztartásba. Köszönjük a cziggánynak, az EU ügyészség elkerülését, hisz az minden magyar érdeke is, hogy rendesen menjen a cziggány banánköztársasága, a NEMZETI TRAFIKMUTYI, a KASZINÓ MUTYI ÉS MINDEN FIDESSHAVER MUTYI. Köszönjük a cziggánynak, hogy a saját pénzünkből finanszírozta az EU elleni plakátokat, pénzelte saját tetves –soros migráncs- EGYSZEMÉLYES pártját. Köszönjük a cziggánynak, hogy felköltözött a várba és lassan koronát is ölt a kis fejére. Köszönjük a cziggánynak, az elviselhető albérlet és ingatlanárakat (ostoba pü politika, beözönlő kínai, orosz, ukrán „befektetők”, LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYESEK!!! lopott pénzek.), köszönjük a gyorsan kinyírt LAKÁSTAKARÉKPÉNZTÁRAKAT. KÖSZÖNJÜK A CZIGGÁNYNAK, A 326 forintos eurót. Köszönjük a cziggánynak, a QUESTOR ügyet, ahol az összes fidessmajom megmenekült, köszönjük, hogy a KANCSAL puttony 2 fia is kimenekíthette a pénzét az unokatesó BANKJÁBÓL, az ismételt fidessmutyit. Köszönjük a cziggánynak a kamu 3 százalékos inflációt és az ehhez mérten szánalmas betéti kamatokat. Köszönjük a cziggánynak, hogy befogadta a nevükben a bűnöző Gruevszki urat, és köszönjük, amit eddig még nem köszöntem, egyébként hosszú életet és sok stróman barátot kívánok neki, és azt, hogy a Jó Isten annyiszor verje seggbe szárazon, ahány euró centet tisztességtelenül tett zsebre.

Soros csicskák húzzatok haza! 2019.08.05. 06:57:19

@csüngőhasú norvégbáró: "Köszönjük a nyelvöltögető cziggánynak"
@Látens Inszinuáció: "Mesélj fityeszdroid."

Hát lippsikéim, jól figyeljetek. Mi EZT köszönhetjük Orbánnak:
www.google.com/amp/s/www.portfolio.hu/gazdasag/felrobbant-a-magyar-gazdasag-mindenkit-megeloztunk-europaban.324269.html%3famp

Gyurcsány alatt legfeljebb az államadósság/GDP arány lőtt ki, az viszont villámgyorsan.
www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdde410.html

Ezért nem kérünk az ElQró ballibbant rezsimből SOHA TÖBBÉ! Megértettétek?!

nu pagagyí 2019.08.05. 07:23:24

Van valakinek infója arról, miért tüntették el az Indexről a rendszerkritikus blogokat, mint például a B1-et?

2019.08.05. 07:27:34

@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.:

Na, már vártam.
Lippsi a retkes kurva anyád az.
A ti egybites felfogásotok szerint aki nem szopja be a csúti takony idióta hablatyolását, az csak lippsi lehet.
Elárulom faszfej, 1998 óta tagja vagyok a Fidesznek - még az igazolványom is megvan -,
viszont 2010-től kezdve NEM szavazok a pártra addig, amíg ez az elmebeteg vezeti.

Fogod agyhalott gennyláda?

2019.08.05. 07:32:45

@nu pagagyí:

A válasz egyszerű.
Az Index sem független már, hiába próbálták ezt hirdetni a fő oldalon.
Ugyan támogatásként kuncsorognak, de amíg az ilyen Varga Attila-félék (alias Sixx) itt vannak, én egy büdös buznyákot nem adok, mert rühellem azon nagy "demokratákat",
akik csak addig demokraták, amíg egyetértesz velük.
Ha netán ellenvéleményed van és azt hangoztatni próbálod, máris ki vagy tiltva.

Ennyit a demokrata és független Indexről...

Soros csicskák húzzatok haza! 2019.08.05. 07:44:27

@Látens Inszinuáció: "1998 óta tagja vagyok a Fidesznek - még az igazolványom is megvan"

Akkor add le a legközelebbi pártirodában, nincs szükségünk ilyen selejtekre, mint te.

Tőlem te gondolhatod, hogy Orbán elmebeteg, amíg az eredmények magukért beszélnek:
www.hirado.hu/belfold/gazdasag/cikk/2019/07/29/nott-a-foglalkoztatas-csokkent-a-munkanelkuliseg

www.google.com/amp/s/www.portfolio.hu/gazdasag/felrobbant-a-magyar-gazdasag-mindenkit-megeloztunk-europaban.324269.html%3famp

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 08:05:08

@Látens Inszinuáció:
"Elárulom faszfej, 1998 óta tagja vagyok a Fidesznek - még az igazolványom is megvan"

MIVAN???? Itt tényleg mindenki fideszes troll??? Szégyelld magad, összezavarod itt az érdemi vitát!!!

nu pagagyí 2019.08.05. 08:08:02

@Látens Inszinuáció: Az Index-szel nem volt semmi gond, mostanában lett valami. Gondolom a KDNP-s stróman feletulajdonos akcióba lépett.
Mindenesetre, ha a blogrovat a továbbiakban vallásos ömlengést, meg körömreszelési tanácsokat fog tartalmazni, az Indexet is kihúzom az olvasandók listájáról.

Minden ballib bérretteg 2019.08.05. 08:59:44

@nu pagagyí:

Valóban felháborító, hogy nem löketi az Index az agyatlan ballib propagandát és uszítást a blogszférában, mint ahogy eddig tette.

A B1 szintű uszító gyülöletkeltő szaroknak muszály címlapra kerülni, hogy a hozzád hasonló aberált faszparasztok kiélhessék frusztrációikat, mivel évek óta szopnak, és még évekig szopni fognak a ballib elkúró kiskedvenceikkel egyetemben.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 09:14:32

@Minden ballib bérretteg:
"A B1 szintű uszító gyülöletkeltő szaroknak muszály címlapra kerülni"

Igen a címlapra kell kerülni ennek a blognak az Indexen, mert:

1. A B1 nem gyülölet keltö! Soha nem hasonlították a fideszeseket vagy a zorbánt rágcsáló kártevökhöz.
2. Ez az egyetlen nyugatias független zsurnalisztikai termék, ami a fidesz tevékenységéröl szóló hiradások hátterét feltárja és kemény munkával kimutatja a vereségeiket és elkerülhetetlen bukásukat!

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 09:40:39

@6.Lenin:
Köszi, megnyugodva hátradöltem, hogy a fideszrenemszavazók aránya 59%!!!
A Nagy Októberi Gyözelmünk hajnala már virradozik. Az ellenzéki szavazók adottak, már csak a választási szövetségek tárgyalgatására kell még kicsit több idöt fordítanunk.

Minden ballib bérretteg 2019.08.05. 09:56:09

@R.V.J.: Azzal semmi gond nem lesz.
Márky Zay, Gyurcsány, a Jobbik és Momentum is félreteszik egyéni érdekeiket ha szükséges, ahogy szokták, és ahogy azt tapasztalhattuk eddig is. ;)

A faiszta hordákat elsöpörjük, sötétben bújkáló ellenforradalmárok reszkessetek !!

6.Lenin 2019.08.05. 10:06:15

@R.V.J.:

Szépen leírtad, hogy miben is tévedtek, de nagyon.

Ti már osztozkodnátok, de a választók még nem győződtek meg arról, hogy rátok szavazzanak. Kéne a pénz, mi?

Baszki, a választókat kéne elsőként meggyőzni, de pont ez nem megy már 10 éve.

NINCS MIVEL.

A11 %-okkal, meg kinyalhatjátok, akár a saját feneketeket is. Más meg nem fog hatalomra juttatni, mert olyan sincs.

Hogy stílusos legyek, nektek már harangoztak ( a keresztény szabadság nevében)

@Minden ballib bérretteg:

Nem kell elsöpörni senkit, eltűnnek maguktól is. A trend világosan ezt mutatja. Vergődnek, rohangálnak egyik hülyétől a másikig, aztán majd belátják, hogy a harang nekik szól, menük kell a picsába. Éppen ideje.

6.Lenin 2019.08.05. 10:15:53

@R.V.J.:

Mellesleg másban is tévedsz.

A Fideszre 41 % szavazna
Az összes ellenzéki pártra 32%
Nem szava 27 %

Kb 20-30 % soha nem szavaz.

A 27 %-ban biztos, hogy nincs olyan, aki esetleg szimpatizál a Fidesszel?
Vagy ebből a 27 % -ból a Fidesz vonz be még néhány %-ot?

Harangoztak Bébi (vagy mi a tököm is lehetsz), mind1.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 10:36:19

@Minden ballib bérretteg:
"A faiszta hordákat elsöpörjük, sötétben bújkáló ellenforradalmárok reszkessetek !!"

Ha azt hiszed, hogy nem érzékelem a szarkazmust a kommentedben akkor nagyon tévedsz.
Bárcsak te is érzékelnéd a fidesz szarkaságát amikor mindenre lecsapnak ami fénylik!!

Viccesnek gondolod magad a fidesz retorikájával kapcsolatban, pedig a helyzet halálosan komoly! Csak az egyik izraeli kampánytanácsadónkat idézném:

"I've just realized, that Orban is a nazi! Well, I did nazi that coming!!!"

2019.08.05. 10:36:51

@6.Lenin:

"A Fideszre 41 % szavazna"

Erről eszembe jut a gengszterváltozás, amikor mindenki azt harsogta, hogy ő bezzeg ugyan párttag volt, de belülről rohasztotta a rendszert, értsd: lopott mindent, ami mozdítható volt.

Most annyi különbség, hogy egy autoriter demokratúrában is lehet lopni sőt!, csak fityeszesnek kell hazudni magunkat.

Oszt mikor bukik a csúti takony és népi zenekara, akkor ugyanaz fog lejátszódni: ő ugyan sosem szavazott a fityeszre, sőt! még szavazni sem járt el.
Persze pityu...

6.Lenin 2019.08.05. 10:38:31

@R.V.J.:

Viccesnek gondolod magad a Soros retorikájával kapcsolatban, pedig a helyzet halálosan komoly!

6.Lenin 2019.08.05. 10:41:12

@Látens Inszinuáció:

Ez egy örök kérdés volt,és marad is sokáig, talán amíg EMBEREK szavaznak és nem IT -s gépek.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 10:42:10

@6.Lenin:
"Kb 20-30 % soha nem szavaz.

A 27 %-ban biztos, hogy nincs olyan, aki esetleg szimpatizál a Fidesszel?
Vagy ebből a 27 % -ból a Fidesz vonz be még néhány %-ot?"

Ezeket a szavazókat felrázzuk, mint a názáreti asztalos a vargát!!
Ha az ember egyszer beleolvas a független sajtó zászlóshajóiba a B1-be, a Mércébe, a Narancsba, a 168 órába, a Hócipöbe, a Nyugati Fénybe, a HVG-be, az ÈS-be, a Népszavába stb. akkor azonnal aktív ellenzéki szavazó lesz!!!!

6.Lenin 2019.08.05. 10:46:44

@R.V.J.:

Igen, lehet. ezért áll a Fidesz egy évvel a választások után MÁR 41 %-on.

Az, hogy Orbán geci, néhány % hülyének mondanivaló (32 %)

Harangoztak, ...izé...valami.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 11:04:32

@6.Lenin:
"Az, hogy Orbán geci, néhány % hülyének mondanivaló (32 %)"

Abban igazad van, hogy van egy 27%-os réteg amelyik retteg a fidesz bosszújától, ezért nem mer szavazni.
Ezek a szavazók majd felbátorodnak, amikor meghallják milyen jól haladnak a választási koalíciós tárgyalásaink. Ez a transzparens vitakultúra biztosan visszaállítja a bizalmat a társadalomban a politika iránt!

6.Lenin 2019.08.05. 11:55:03

@R.V.J.:

Remélem azért tudod, hogy ez a félelem ma Mo-on hülyeség, önámítás.

hiszen van, nem is egy olyan település, ahol nem Fidesz adja a polgit, és a település fejlődik, semmi tömeges kivégzés nem volt az elmúlt években.

Magatokat basszátok át.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 12:58:02

@6.Lenin:
"a félelem ma Mo-on hülyeség, önámítás"

A félelem valódi! Sok helyen már be is következett amitöl rettegtek és éheznek az emberek.
Ezért vett a Momentum 170 tonna krumplit az októberi választásokra, hogy legalább Nógrádban, Hevesben és Borsodban enyhítse az elnyomást és demonstrálja a neo-liberalizmus humanitáriusságát!!

6.Lenin 2019.08.05. 13:14:06

@R.V.J.:

Szépen felsoroltad a volt szoci fellegvárakat, ahol tényleg szegényebbek az emberek, mert az elvtársak leszarták őket, és mindent elloptak.
Naná, hogy a momentum is őket szeretné elsőnek átbaszni, hátha még bejön. Máshol nincs sok keresnivalója egyik hülye bandának se.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 13:23:14

@6.Lenin:
Mondhatsz amit akarsz, meglátod, ez a forradalom egy jó paprikáskrumplival kezdödik majd az északi-középhegység festöi lankáin elterülö egzotikus falvaiban, külvárosaiban!!!

6.Lenin 2019.08.05. 13:31:20

@R.V.J.:

Nemrégen jártuk végig azon a környéken a várakat. Regéc, Boldogkőváralja, Fűzér, SAulyhelyi kalandpark. Nem sok szegényt láttam.
Szűkül nagyon a mozgásteretek.

Szerintem a bunkó, mobilon élő fiatalok közt van talán keresni valótok még.

De majd meglátjuk, mi lesz a vége, mondta a vak a moziban, az előadás után 2 órával.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 13:48:09

@6.Lenin:
"De majd meglátjuk, mi lesz a vége, mondta a vak a moziban."

Vicces hogy ezt mondod, mert Andris pártelnök ur szerint éppen egy mozifilm, mégpedig A Gyürük ura: A Két torony címü alkotás ihlette a fent emlitett választási programpontot.

6.Lenin 2019.08.05. 13:51:59

@R.V.J.:

Kedves Nézőink!

Egy csodálatos versenyben a 100m-es síkfutás győztese: Orbán geci Viktor, ideje 9,8 mp, a második csodálatos idővel Gyurcsány lökött Fletó, és a Horpadtmellű Fegyőr azonos idővel, idejük 2 óra 20 perc 15 mp. Csodálatos eredmény ez tőlük.
A nézőtéren többen elájultak (sokat ittak, valószínűleg).

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 13:57:54

@6.Lenin:
"100m-es síkfutás győztese: Orbán geci Viktor, ideje 9,8 mp"

Mikor tartják ezt a megmérettetést 1983-ban?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 14:31:15

Értem én kedves Vlagyimír, csak a hasonlat sántít.
Amikor azt írod hogy síkfutás, elgondolkodom hogy meddig jutna el Viktor 9,8 mp alatt 2019-ben? 1983-ban talán végigfutná.
A mi 2 óra 20 percünkkel is símán nyerünk, mig a miniszterelnökurat defibrillálják a rajt után 20 méterrel.

Ellenben ha azt írod, hogy a csabai kolbásztöltö verseny, pacalevéssel a döntöben, akkor elhiszem, hogy kenterbever mindenkit a Zorbán.

6.Lenin 2019.08.05. 14:37:33

@R.V.J.:

....izé....csak az arány az érdekes. Ne gombázz többet.

Cycmen 2019.08.05. 14:38:01

@R.V.J.: "Ellenben ha azt írod, hogy a csabai kolbásztöltö verseny, pacalevéssel a döntöben, akkor elhiszem, hogy kenterbever mindenkit a Zorbán."

A pacallal ne viccelődj, mert pofán foglak b.szni!

nu pagagyí 2019.08.05. 14:38:02

@Minden ballib bérretteg: Vajon miért nem a KESMA nívós kiadványaival elégíted ki magad? Azt hiszem, valójában senkinek nem lenne jó, ha az Index is Rogán Tóni erkölcsiségével és Bayer Zsóti igényességével készülne a habonyi tömegtermelés melléktermékeként. Még egy tökéletesen felesleges, olvashatatlan szarral bővülne a magyar sajtópaletta, amit nem újságírók, nem a közönségnek írnak.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.08.05. 14:40:57

@Cycmen:
"A pacallal ne viccelődj, mert pofán foglak b.szni!"

Megkockáztatom.

Cycmen 2019.08.05. 14:43:47

@nu pagagyí: "Azt hiszem, valójában senkinek nem lenne jó, ha az Index is Rogán Tóni erkölcsiségével és Bayer Zsóti igényességével készülne a habonyi tömegtermelés melléktermékeként. "

Te figyu már! Megértem hogy egy lippsiproli balfasz vagy és szidnod kell Rogánt, Bayert meg Habonyt, de azért az Idexet említve, ugyanazon a napon ne beszélj már erkölcsről, meg igényességről! :D

Cycmen 2019.08.05. 14:43:48

@nu pagagyí: "Azt hiszem, valójában senkinek nem lenne jó, ha az Index is Rogán Tóni erkölcsiségével és Bayer Zsóti igényességével készülne a habonyi tömegtermelés melléktermékeként. "

Te figyu már! Megértem hogy egy lippsiproli balfasz vagy és szidnod kell Rogánt, Bayert meg Habonyt, de azért az Idexet említve, ugyanazon a napon ne beszélj már erkölcsről, meg igényességről! :D

6.Lenin 2019.08.05. 14:47:48

@nu pagagyí:

Vagyis szerinted ahol nem Fidesztes a polgi, ott van csak szegénység, nincs fejlődés?
Mondjuk a miértre érdekes lenne ránézni. De nézz utána, hogy hány településen nem fideszes a vezetés, és van fejlődés, de nem ettől nyilván.
Sok olyan embert ismerek, akik nyíltan vállalják, hogy ellenzékiek, és eddig egyiket se lőtték le.

Minden az emberektől függ.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.08.05. 14:52:41

@nu pagagyí: Ádehogy..Ne dimenzionáld túl..Az Indexszel most „sincs semmi gond”.Ami abból is látszik,hogy jó sokat kivártak a pár napja a nyolc éves német fiút a vonat elé lökő négerről való tájékoztatással,vagy nézd meg most a Maróthról szóló cikket.Szóval izgalomra semmi ok.Egyszerűen rájöttek,hogy a B1 kontraproduktív..Az itt leírt primitív hazugságok már az indexes Dávidkáknál is kiverij a biztosítékot,úgy tűnik....)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.05. 17:33:40

@6.Troll: "a 100m-es síkfutás győztese: Orbán geci Viktor, ideje 98 m"

:))

Cycmen 2019.08.05. 18:02:10

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
52 százalékot szereznének a kormánypártok, ami szinte teljesen megegyezik az EP-választáson elért eredményükkel.
A Demokratikus Koalíció és a Momentum Mozgalom egyaránt 11-11 százalékpontos eredményt érnének el listán;
a Jobbik támogatottsága 9 százalékpontos;
míg az MSZP–P szövetség a biztos szavazók esetében 7 százalékon áll;
a mandátumszerzési küszöböt jelentő, biztos szavazók körében mért 5 százalékpontos támogatottságot pedig az LMP (3 százalék), a Mi Hazánk Mozgalom (3 százalék) és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (4 százalék) sem érte el.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.05. 18:06:28

@Cycmen: "52 százalékot szereznének a kormánypártok"

Igazad van, ondó Viktor olyan kutyaütő, hogy még egy választási csalást se tud rendesen levezényelni. Bezzeg Kádár idejében a kormánypárt sokkal kevesebb pénzből rendere 98%-ot ért el. Hol van ettől a geci?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.08.05. 18:14:55

@KERESZTÉNY SZABADSÁG: És ez mind mind orbán viktornak köszönhető.
De mind!

Bambano 2019.08.06. 01:06:41

"Ez az egész persze csak akkor áll meg, ha feltesszük, hogy von der Leyen nem hazudik.": nem hazudik, hanem téved. jár a szája, mint minden új seprőnek, majd később ugyanúgy le fog pattanni az eu-ról, mint az elődei.

GyMasa 2019.08.06. 08:40:28

@Veszéjben a lyogállamiság !:
Pontosan ugyanez történt tavaly is a pénzgyüjtési idöszakban.
Lekerültek a blogajánlóból a b1 és szeka féle, vállalhatalan blogok...
Aztán, amint meglett a pénz, egyböl visszakerültek.
Szóval, nem kell aggódni, ha megint összejön a lóvé, akkor megint lesz B1 föoldal!
(Bár, ahogy nézem, most kicsit lassabban gyülik az a pénz)

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.06. 09:31:49

@Mickey Pearce: "sorosügynök szervezet kiszámolta tudományosan hogy az ismert fidesz-közeli vállalkozók 2018-ban a piaci árazáshoz képesz összesen 80 milliárd forinttal több pénzhez jutottak a közpénzekből elvégzett munkákért."

Nabazmeg, csak 80000 milliót loptak? Annyit szabad.

Egyébként meg akkor se hiszek nektek, ha kérdeztek. Ondó Viktor egyetlen strómanja százmilliárdokat lop egy évben, és tömegével vannak.

Vitéz Nagyuram 2019.08.06. 09:46:18

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "százmilliárdokat lop egy évben"

Rágalmazgatunk, rágalmazgatunk, te lippsi szar?

Persze csak név nélkül, mert annyira bátrak vagyunk, meg persze bíróság előtt talán bizonyítani is kéne valamit.

Miért nem hazudoztok rögtön ezermilliárdról? Az nagyobb szám, az irigykedő libsiprolik még jobban felhergelnék magukat tőle.

Aztán októberben majd csodálkoztok, hogy a magyar választók (megint) nem értékelik ezt a brilliáns kommunikációs stratégiát...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.08.06. 09:53:50

@Magyarország a Magyarok Országa: "Rágalmazgatunk"

Nem hiszem, hogy rágalmaztok. De te tudod.

"név nélkül"

Mészaros Lőrinc, akiről köztudomású, hogy a nevében Ondó Viktorka százmilliárdokat lop.

"bizonyítani is kéne"

Nem kell bizonyítani, ott van a nyilvános cégadatokban, meg a közlönyben.

"ezermilliárdról"

Hát ha a geci összes strómanjai, barátai és üzletfelei tolvajlásaid összeadod sok ezermilliárd jön ki.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.08.07. 16:47:23

@Magyarország a Magyarok Országa: Ööö nekünk lehet név nélkül.
te vagy a tizedik neveden nyomod.
De te is kaphatsz belőle,ha ennyire véded őket.

Tangooo 2019.08.09. 20:16:00

"Ha dekódoljuk a tweetet, kiderül belőle, hogy"
És mi lenne, ha nem dekódolnátok, hanem a tényeket közölnétek fiúkák?
Így kénytelenek vagyunk azt feltételezni, hogy minden állításotoknak az ellenkezője az igaz.
süti beállítások módosítása