B1 blogcsalád



Hazugságra épített hatalom soha nem lesz legitim

2019. július 18. - ashwood

1547549009-rbevyodnh_md.jpgRosszul szavaztatok Brüsszelben, ezt még megbánjátok idehaza! – szajkózza egyre többet a kormány. A fenyegetés természetesen az ellenzéknek szól és természetesen hazugságon alapszik. Ez – természetesen – a legrittkább esetben szegi törvényalkotó kedvét az állampártnak.

“Mivel a korábbi konszenzust Brüsszelben felmondták, ezért nehéz érvelni azzal, hogy Budapesten ne legyen változás” – legutóbb ezzel a mondattal fenyegetőzött Gulyás miniszter, de nem a csütörtöki volt az első - és vélhetően nem is az utolsó –, amikor tockost ígértek az ellenzéknek azért, mert a Fidesznek nem tetsző módon szavazott az Európai Parlamentben.

Természetesen a hivatkozás finoman szólva is erős csúsztatás, de ha a fölösleges finomkodást félre tesszük, akkor nettó hazugság.

Az ellenzék bűne: nem – minden esetben – szavazta meg a Fidesz jelöltjeit az EP szakbizottsági posztjaira. (Tegyük hozzá, nem a magyar állampárt az egyetlen, amellyel ez a csúfság megtörtént, ám az érthető, hogy nekik ez fáj.) A Fidesz felháborodásában – szándékosan – csúsztat egy hatalmasat, amikor arról kezd beszélni: a korábbi konszenzus felrúgása, hogy az ellenzéki képviselők a pártcsaládokra adott szavazatok arányában elosztott bizottsági helyekről tartott szavazások egy részét elszabotálják. Azt próbálják ezzel mondani, hogy bár az adott bizottsági alelnökség a választási győzelem okán jár a Fidesznek, azt az ellenzékiek nem egyszerűen nem akarják megadni, de magunknak vindikálják.

A sugallmazás lényegében csak hazugságokból áll:

– a választási eredmény alapján elosztott bizottsági helyek nem a Fidesznek járnak, hanem az Európai Néppárt parlamenti frakciójának,

– hogy az EPP kit jelöl oda, az a saját, belső döntésének eredménye,

– az ellenzéki képviselők szavazatukkal azt jelezték: nem támogatnak Unió-ellenes fideszeseket bizottsági alelnöki posztra,

– senki, soha, sehol nem mondta azt, hogy az adott pozíciók betöltésének joga ne a néppárti frakcióé lenne,

– senki, soha, sehol nem akart egyetlen pozíciót sem elvenni a Néppárttól.

Ehhez képest saját hazugságát a Fidesz idehaza már azzal igyekszik megtoldani: semmi nem indokolja, hogy a magyar törvényhozásban a szavazatok aránya alapján történt bizottsági tisztságek elosztását fenntartsák. Vagyis:

a Fidesz az ellenzéknek a választáson szerzett állampolgári felhatalmazás alapján járó bizottságai posztjait akarja magának megszerezni.

Épp Orbán Viktortól tudjuk: ellenzék nélkül is működik a parlament. Most éppen arra készül az állampárt, hogy a meglévő, durván leszűkített ellenzéki jogköröket tovább csorbítsa. Ez természetesen nem idegen a magyar közjogi hagyományoktól. Volt idő, amikor az ellenzéket is a hatalom jelölte ki. Épp abban az időszakban, amikor a tudományt a politika szolgálólányává tették, az oktatást is annak rendelték alá és a csapdból is a Nyugat hanyatlásáról szóló szónoklatok folytak.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5114969480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.18. 17:11:43

Ebbe a narratívába csúnyán bele fognak bukni a ballibek.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.18. 17:17:46

"a választási eredmény alapján elosztott bizottsági helyek nem a Fidesznek járnak, hanem az Európai Néppárt parlamenti frakciójának"

A Néppárton belül pedig a 13 mandátumával tekintélyes arányt képviselő Fidesznek, a D'Hont módszer alapján számítva.

Persze lehet, hogy a libbantkák a matematikát és a méltányos elosztási elveke önkényesen felülírva erőből torpedózzák meg a fideszes jelöléseket, de akkor ne lepődjenek meg, ha itthon az Országgyűlésben ezt visszakapják.

Amilyen az adjonisten...

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.18. 17:21:11

"a Fidesz az ellenzéknek a választáson szerzett állampolgári felhatalmazás alapján járó bizottságai posztjait akarja magának megszerezni."

Ahogy az "ellenzék" a (Néppárton belül kifejezetten a) Fidesznek a "választáson szerzett állampolgári felhatalmazás alapján járó bizottságai posztjait" szabotálja el az EP-ben.

Aztán csodálkoznak, ha visszanyal a fagyi...

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.07.18. 17:27:56

"legrittkább"

ez lyó

maszopita hányta ide ezt a baromságot?

2019.07.18. 17:38:54

nem kéne már ebben a parlamenti cirkuszban részt venni fideszes biodíszletként

GNDL 2019.07.18. 17:55:43

@Szergej Szergejevics Szergejev: „amilyen az adjonisten”

Igen, a fideszes EP képviselők leszavazása/blokkolása a „fogadjisten” ebben az esetben. :) És ez a legkevesebb, miután Orbánék az elmúlt kilenc év „adjonisteneivel” leépítették a jogállamiságot, folyamatosan fosztogatják az adófizetők pénzét, és egy folyamatosan leszaakdó balkáni fasiszta koszfészket csináltak Magyarországból.

Elég világosan fogalmaztak például a liberálisok: nem támogatnak olyan jelölteket, akik olyan ország kormánypártjának a tagjai, amelyek ellen hetes cikkes eljárás van folyamatban. Két ilyen párt van az EP-ben, a lengyel PiS és a magyar Fidesz. Azok akik szembe mennek az EU-s szerződésekkel és semmibe veszik az EU értékeit, alkalmatlanok nem hogy bizottsági elnököknek/alelnököknek, de EP képviselőnek is egyébként.

És lásd hogy mennyire nem „pártcsaládokról” vagy választási eredmények semmibevételéről van szó: a fideszes elvtársakhoz hasonlóan blokkolták Beata Szydlot is, az ECR jelöltjét a foglalkoztatási/szociális bizottság elnöki posztjára, azért mert Szydlo a lengyel kormánypárt PiS tagja... ezzel szemben ma megválasztották az ECR jelöltjét ugyan erre a posztra, de egy szlovák képviselőt.

Tehát csak a Néppárton múlik, az alelnöki posztokra jelöljenek másokat a fideszes elvtársak helyett, és megkapja a bizottsági elnöki posztokat a Néppárt... persze ha Weber úgy dönt, hogy pofozóbábként továbbra is a fideszes elvtársakat jelölik, akkor sem az ellenzékkel vagytok vitában, elvtársak. :)

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.18. 17:58:40

@Szergej Szergejevics Szergejev:
"a D'Hont módszer alapján számítva."

Ezzel szemben a hazai ellenzék a Hont A. módszert használja, miszerint minél kevesebb a magyar hang az EUs törvényhozásban annál jobb.

A Néppárt mely -minden hátránya ellenére- a progresszió szekerét tolja, jobban örül ha a fidesz nem bürokratikus pozíciókból destruálja a párt politikai vonalát!!
Ezzel valószínüleg kevesebb fejfájást okoznak majd Von Der Leyen asszonynak is. Mert hát hogy nézne már ki, hogy 7 gyerekes anyaként ő is isiászos lesz a fidesz miatt, mint az elődje.

alöksz róz 2019.07.18. 18:21:05

@közíró MAXVAL bircaman: azért valahol van annak is némi kis bája, hogy pont az mszp blogja írja, hogy a hazugsággal szerzett hatalom illegitim :-)

alöksz róz 2019.07.18. 18:23:35

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "maszopita hányta ide ezt a baromságot?" - nagy felfedezés...

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.18. 18:26:00

@R.V.J.: Elnézést, D'Hondt-módszer, csak elírtam, persze erre nem jön ki a poén.

@GNDL: "Tehát csak a Néppárton múlik, az alelnöki posztokra jelöljenek másokat a fideszes elvtársak helyett, és megkapja a bizottsági elnöki posztokat a Néppárt"

Ja, hogyne.

És azt elmagyaráznád, hogy mindez hogyan segíti majd elő a MAGYAR választópolgárok által adott "állampolgári felhatalmazás" [a poszt terminológiája] érvényesülését, amelyet ezen polgárok TÖBBSÉGE a Néppárton belül kifejezetten a Fidesznek adott?

És az ellenzékiek hogyan indokolják meg, hogy lépéseik által a bizottságokban kifejezetten a MAGYAR képviselet gyengül, tekintve, hogy a nekünk az EP-ben biztosított mandátumarányhoz képest kevesebb magyar tisztviselő lesz a bizottságokban? (Lásd még: "magyar hang", amire a kollegina is utal fentebb.)

...

De igazából tudod mit, inkább mégse magyarázzatok meg semmit. A magyarázkodásra, mentegetőzésre semmi szükség.

Viseljétek inkább szépen a következményeit, hogy a Fidesz-KDNP is pont ennyire lesz majd méltányos az ellenzéki pártokkal az Országgyűlésben és a helyi közgyűlésekben.

Lehet itten keménykedni meg erőt fitogtatni, de rá fogtok majd jönni, hogy ez kisebbségben azért nem akkora buli.

És nem mondhatjátok, hogy nem jött időben a figyelmeztetés...

GNDL 2019.07.18. 18:41:50

@Szergej Szergejevics Szergejev: „a MAGYAR választópolgárok által adott "állampolgári felhatalmazás"”

Miért, a DK/MSZP/Momentum és Jobbik képviselőire szerinted ki szavazott? Nem a MAGYAR polgárok? :)

A fasiszta állampárttól azt várják el a degenerált híveik, hogy lopjanak, csaljanak és hazudjanak... gondolom én, mert mint említettem, elég nehéz józanul fideszes fejjel gondolkozni... ahhoz egy marék antidepresszánst kéne egy fél üveg kék Smirnoffal leöblíteni, hogy a Zember olyan szellemi állapotba kerüljön mint ami egy Fidesz-tudatú hívőnél alapértelmezett. :) A Zellenzéki szavazók meg azt várják el a Zellenzéki képviselőktől, hogy ebben a lopásban, csalásban és hazudozásban meggátolják a fideszes elvtársakat.

Mit nem értesz, töki? :)

„ellenzékiek hogyan indokolják meg, hogy lépéseik által a bizottságokban kifejezetten a MAGYAR képviselet gyengül”

Attól függetlenül, hogy a fideszes elvtársakat nem szeretnék alelnöki poszton látni az EP bizottságaiban, még egy rakás magyar képviselő van jelen a bizottságokban... ahol ugye a bizottság munkáját kell segíteniük, a számtalan más nemzet képviselőivel együtt, és ott azon a ponton kibaszott lényegtelen hogy ki a MAGYAR... sőt, a bizottságokban az EU-t képviselik, nem a saját országukat. Ezek nem a Nacionalista Kardcsörtetők Debil Társasága, hanem az EP munkáját segítő, a döntéseiket megalapozó bizottságok. Szigorúan szakmai munkára van szükség, nem pedig nacionalista faszpörgettyűre... :D

„a Fidesz-KDNP is pont ennyire lesz majd méltányos az ellenzéki pártokkal az Országgyűlésben és a helyi közgyűlésekben”

Mert eddig kibaszott méltányosak voltak a fideszes elvtársak... :D Az ellenzéki vezetésű bizottságok munkáját évek óta szabotálják a fideszes elvtársak, eddig sem igazán értettem, hogy minek vesznek részt ebben az ostoba színjátékban az ellenzékiek...

Tudod az van, töki, hogy az EP-ben kibaszottul nincs többségetek, és most elkezdtétek kapni a pofonokat, és ez elképesztő módon frusztrál titeket... szóval... nem akarlak még jobban elkeseríteni, de ehhez szép lassan hozzá kéne szoknotok. :) Ha már a bizottsági alelnöki posztoknál így kikészültük, mi lesz amikor indulnak a hetes cikkes meghallgatások, mi lesz amikor beindítják a jogállamiságot ellenőrző intézményeket?!

Figyu, töki, meg fogtok őrülni a frusztrációtól... ne legyen az, hogy nem szólt senki. :D

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.07.18. 19:02:03

@taga_20: talán olvasd is el
az utolsó 2 bekezdésben van a szakértői vélemény
mekkorát koppant megint a zsindex
ROTMAFLO

taga_20 2019.07.18. 19:33:25

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: én hol dobtam be az indexet te anyaszomorító?

egyébként, ott pont az index rakta be bédi zsolt véleményét.
akkor miért koppant az index? anyádnak hazudozzál fityeszturha!

a 444-en meg ez van, amire én hivatkoztam.

"Egy értelmezés szerint az ügyvédek már régóta lobbiztak a definíció módosításáért, mert bizonyos gazdasági bűnügyekben, például költségvetési csalásoknál szinte automatikus megállt a bűnszervezet a cselekmény természete miatt, miközben ezt kifejezetten csak klasszikus maffiaügyekre kellene alkalmazni. Ebben az olvasatban helyesen tette az országgyűlés, hogy szűkítette a bűnszervezet fogalmát.

Egy másik büntetőügyekben jártas jogász arról beszélt, hogy a környezetében mindenkit meglepett a módosítás, amire ő nem nagyon talált logikus magyarázatot, mert szerinte a bírói gyakorlat helyesen és kiszámíthatóan alkalmazta az eddig érvényben lévő definíciót, nincs szó arról, hogy olyan embereket ítéltek volna el bűnszervezet miatt, akik valójában nem is vettek részt ilyenben. Ugyanő azt találgatta, hogy vajon a módosítás egyáltalán az Igazságügyi Minisztérium felől érkezett-e a rendszerbe.

Harmadik forrásunk arról beszélt, hogy szerinte Simonka ügyében például bizonyítható a hierarchikus és a konspiratív működés is, így ezzel a módosítással aligha biztosítható számára enyhébb büntetés, ha elítélik. Arról ő sem tudott, hogy problémák merültek volna fel a bűnszervezet korábbi, közel két évtizede használatos fogalmának a gyakorlati alkalmazásával, miközben arra is rámutatott, hogy ez a módosítás, ahelyett hogy szigorúbb büntetéssel fenyegetné a bűnszervezeteket, a maffiaszerű elkövetés enyhébb megítélését eredményezheti. Sokkal inkább helye lett volna a bűnszervezeten belüli egyes magatartások elkülönítésének és a szervező, vezető, kezdeményező szerepek súlyosabb fenyegetésének."

a szarházi fityeszork haverjaidat nézd hülyének retek!

Vitéz Nagyuram 2019.07.18. 19:44:39

@GNDL: " kibaszott lényegtelen hogy ki a MAGYAR... "

a rosenfeldek, singerek, eisenbergerek és lőwyk idegen szívű ivadékainak persze hogy lényegtelen hogy ki a magyar

a magyaroknak viszont nagyon is számít

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.18. 19:44:42

@taga_20: "a 444-en meg ez van"

Igen, ez van:
"helyesen tette az országgyűlés, hogy szűkítette a bűnszervezet fogalmát."

Azaz eredetileg a törvényhozói szándéknál, a szakmailag indokoltnál tágabb volt a "bűnszervezet" értelmezése, a módosító ezt a szakma által kifogásolt hibát korrigálta.

Akkor mi is a probléma?

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.18. 19:46:35

@GNDL: "mi lesz amikor indulnak a hetes cikkes meghallgatások"

Mi lenne?

Amikor komolyra fordulna az ügy (még a szankciók előtt), akkor az egyhangúságot követelő szavazáson a lengyelek vétóznak.

Amikor őket vennék elő, akkor meg mi vétózunk.

Ti meg tépitek a szátokat.

GNDL 2019.07.18. 19:55:31

@Magyarország a Magyarok Országa: Köszönjük, már hiányzott egy kis nyilas propaganda is... gondolom pusztán körösztyényi alapon, igaz, tökös?! :D

taga_20 2019.07.18. 19:56:01

@Magyarország a Magyarok Országa:

te kibaszott nácigeci, szargerincű nyilasházmester, mondanak neked ezek a nevek valamit?

rejtőjenő, radnótimiklós, guttmannarnold, richtergedeon, weissmanfréd, usw.

takarodj vissza a takarómisi picsájába te hulladék!

alöksz róz 2019.07.18. 19:56:07

@taga_20: nem kell mindent szó szerint elhinni a propagandalapoknak, ennyit tudok hozzászólni...

magát a törvénymódosítást nem olvastam, csak az indexes cikket róla, ez alapján nem tűnik olyan gáznak.
majd esetleg megnézem jobban - bár valószínűleg nem lesz számomra annyira érdekes :D
lehet jogos a módosítás, ha a bűnszövetséget és a bűnszervezetet akarja így megkülönböztetni. amúgy passz :-)

taga_20 2019.07.18. 19:59:59

@Szergej Szergejevics Szergejev:

ha minden tiszta és rendbe lenne táváris, akkor miért fű alatt csinálja ezt is a te bátor gazdád és rohadék bandája? miért?

"A Népszava számolt be csütörtökön reggel a Btk költségvetési törvénybe rejtett módosításáról, ami megváltoztatja a bűnszervezet jogi definícióját, és így megnehezíti az ügyészek dolgát."

a hulladék csúti féreg és bandája, egy csomó ügyet így intéz el!

a kurvaanyátokat!

taga_20 2019.07.18. 20:03:08

@alöksz róz:
"nem kell mindent szó szerint elhinni a propagandalapoknak, ennyit tudok hozzászólni..."

akkor te miért hiszel az origonak, a pestikurváknak, a lokálnak, a borsnak, az m1-m5-nek, és sorolhatnám reggelig a sok hulladék propaganda fityeszes szemetet?

GNDL 2019.07.18. 20:05:00

@Szergej Szergejevics Szergejev: „Mi lenne?”

Ezt kérdeztem én is... :D Tajtékzani fogtok, töki, ha már most megőrültök a frusztrációtól. Ráadásul tekintve hogy a „fiatal demokraták” ma már erősen 60+ csóringer exmunkásőr, remélhetőleg a sztrók fog tizedelni titeket. :)

„Amikor komolyra fordulna az ügy (még a szankciók előtt), akkor az egyhangúságot követelő szavazáson a lengyelek vétóznak.”

Ahahaha... amikor komolyra fordul az ügy az már idén szeptemberben lesz, és kibaszottul nem kell majd eljutni a „végső szavazásig” (az egyébként is még kb. másfél év lenne), már az első meghallgatások után kínos magyarázkodásba és bizonyításba kell majd kezdenie a magyar államnak, hogy mégis mi a faszért nem tudnak beilleszkedni a civilizált európai kultúrkörbe, és miért nem képesek betartani az EU-s alapszerződéseket, a Lisszaboni-szerződést, és miért szarnak magasról az előbbiben foglalt EU-s alapértékekre, amely 2009 óta gyakorlatilag az EU alkotmánya. :)

Nem kell eljutni Magyarország szavazati jogának felfüggesztéséig, már az első meghallgatások agyonbasszák majd Orbán fasiszta propagandáját... :)

Amúgy meg ősszel lengyel választások lesznek, egyelőre nagyon kapálóznak Orbán fasiszta cimborái, de ha Tusk a hivatali ideje után vissza akar térni majd a lengyel közéletben a polgári jobboldal egyik vezetőjeként, Kaczynski kérheti a barna gatyát... :)

GNDL 2019.07.18. 20:07:48

@alöksz róz: Arról lenne szó, hogy mi indokolta a törvénymódosítást, milyen társadalmi/igazságügyi problémák, és pontosan kik voltak azok, akikkel a kormányzat együttműködött a törvénymódosítás kidolgozásában.

Mert ugye egy demokráciában még a törvényhozói döntést megalapozó tanulmányok is közérdekből nyilvános adatok. :)

Szóval?! Mi volt az a kurva nagy társadalmi igény ami miatt bele kellett mászni a törvénybe?

Vitéz Nagyuram 2019.07.18. 20:11:19

@taga_20: Nem véletlen, hogy azokat említettem, akiket, és nem az általad felsoroltakat.

Mellesleg Weiss Manfréd gyárát is Rosenstein úr és bűntársai vették el először...

Vitéz Nagyuram 2019.07.18. 20:13:19

@GNDL: " Köszönjük, már hiányzott "

nekünk viszont ti sose hiányoztatok . . .

de valahogy mindig itt esz benneteket a fene

ebben a náci országban

pedig merkel anyus titeket is tárt karokkal várna

bizonyára

morpho 2019.07.18. 20:14:16

@Magyarország a Magyarok Országa: Neked papírod van róla, hogy magyar vagy? DNS vizsgálat, meg minden?

Vitéz Nagyuram 2019.07.18. 20:19:17

@morpho: magyarnak lenni nem (csak) DNS kérdése

bár van akiben szinte genetikailag kódolva van a magyargyűlölet

de a magyar attól lesz magyar hogy a szíve magyar

költőnket idézve

"Mi a magyar most? - Rút sybaríta váz.

Letépte fényes nemzeti bélyegét,

S hazája feldúlt védfalából

Rak palotát heverőhelyének;

Eldődeinknek bajnoki köntösét

S nyelvét megúnván, rút idegent cserélt,

A nemzet őrlelkét tapodja,

Gyermeki báb puha szíve tárgya. -

Oh! más magyar kar mennyköve villogott

Atilla véres harcai közt, midőn

A fél világgal szembeszállott

Nemzeteket tapodó haragja."

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.18. 20:22:00

@morpho:
" DNS vizsgálat, meg minden?"

Olyat nem merne, mert akkor kiderülne, hogy szlovák és/vagy román mint az összes többi!!

alöksz róz 2019.07.18. 20:25:58

@taga_20: oktalan vagy.
szívószálon keresztül nézed a világot.

taga_20 2019.07.18. 20:27:21

@Magyarország a Magyarok Országa:

költőnket idézve:

"Magyar vagyok. Mi mostan a magyar?
Holt dicsőség halvány kisértete;
Föl-föltünik s lebúvik nagy hamar
– Ha vert az óra – odva mélyibe.
Hogy hallgatunk! a második szomszédig
Alig hogy küldjük életünk neszét.
S saját testvérink, kik reánk készítik
A gyász s gyalázat fekete mezét.

Magyar vagyok. S arcom szégyenben ég,
Szégyenlenem kell, hogy magyar vagyok!
Itt minálunk nem is hajnallik még,
Holott máshol már a nap úgy ragyog.
De semmi kincsért s hírért a világon
El nem hagynám én szűlőföldemet,
Mert szeretem, hőn szeretem, imádom
Gyalázatában is nemzetemet!"

gondolom petőfisándor szerinted se zsidó!

taga_20 2019.07.18. 20:29:26

@alöksz róz: te mondod ezt a szívószál másik végéről?

nevetséges faszkalapok vagytok, ti fityeszjobbágyok!

alöksz róz 2019.07.18. 20:30:12

@GNDL: és ha má önmagában indokolt egy ilyen módosítás, akkor mi van?

alöksz róz 2019.07.18. 20:31:44

@taga_20: én takarom el előled a kilátást, úgy véled? :D

GNDL 2019.07.18. 20:39:20

@alöksz róz: Bennem aztán nem, de tegezz nyugodtan, ez a baszott Zinternet. :)

De "önmagában" valami döntés előkészítő irománynak csak kéne lennie... valamiféle hatástanulmánynak, hogyan érint ez folyamatban lévő ügyeket... gondolom volt róla vita is szakmai fórumokon... szóval, valami tájékoztatás ennek kapcsán jó lenne... csak hogy ne tűnjön önkényuralminak ez az egész, vágod ugyi... :)

taga_20 2019.07.18. 20:41:38

@alöksz róz: te, a csútigeci, takarómisi, kövérlaca, bájerzyoca és a többi hulladék.

:)

Vitéz Nagyuram 2019.07.18. 21:00:28

@taga_20: petőfi nem volt zsidó

de nem ez a legsikerültebb verse

mind1

nem ez volt a lényeg

hanem hogy aki a magyarok érdeke ellen dolgozik

aki a magyaroknak árt

az a szívében biztos nem lehet magyar

és ha nem magyar akkor nem ajánlom neki hogy beleártsa magát a magyarok ügyeibe

rossz vége lehet . . .

morpho 2019.07.18. 21:04:28

@Magyarország a Magyarok Országa: Hogy kinek magyar a szíve, azt meg természetesen te döntöd el. A magyarméter nálad van.

morpho 2019.07.18. 21:06:47

@Magyarország a Magyarok Országa: Radnóti viszont zsidó volt.

"Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülõhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belõle nõttem én, mint fatörzsbõl gyönge ága
s remélem, testem is majd e földbe süpped el.
Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel
egy-egy bokor, nevét is, virágát is tudom,
tudom, hogy merre mennek, kik mennek az uton,
s tudom, hogy mit jelenthet egy nyári alkonyon
a házfalakról csorgó, vöröslõ fájdalom."

taga_20 2019.07.18. 21:09:47

@Magyarország a Magyarok Országa:

"és ha nem magyar akkor nem ajánlom neki hogy beleártsa magát a magyarok ügyeibe"

miért mi lesz, csattogtatni fogod a műfogsorod?

érdekes, amikor a csútigeci gazdád beleavatkozik a szomszédos országok belügyeibe, az nem zavar.

egyébként döbbenet, hogy mekkora fasz vagy fityeszjobbágy, csak pislogok, mint ponty a szatyorban.

alöksz róz 2019.07.18. 21:28:43

@taga_20: bégetsz itt a kolomp után mind valami öreg birka
baaaaa

morpho 2019.07.18. 21:40:46

@alöksz róz: Az öreg birka a kommentsáv legelején kolompolt.

HabonyArpi 2019.07.18. 22:16:15

@morpho: Azt hogy ki a magyar, azt mi mondjuk meg, lipsi !

azigaziraptor 2019.07.18. 22:20:21

@HabonyArpi:
Ha anyád is és apád is cigány, te hogyan lehetsz magyar?
Szarházi!

2019.07.18. 22:21:18

@taga_20: "rejtőjenő, radnótimiklós, guttmannarnold, richtergedeon, weissmanfréd, usw."
Ezek elég középszerű nevek abból a csoportból, inkább Kun Béla, Szamuely Tibor , Rákosi Mátyás, Péter Gábor, Gerő Ernő, .... az újabbak közül Apró Antal, Dobrev Klára
Na ezek olyan maradandót alkottak a magyar nemzet számára, amit soha nem fogunk tudni kiheverni, ... bár igyekszünk elfelejteni.

2019.07.18. 22:27:00

A cikkhez;
Alakul az egypártrendszer Magyarországon, mert az ellenzék akkora hülyeségeket csinál, amivel teljesen kiírja magát a politikából.
Ha a helyükben lennék és valaki azt terjesztené a pártomról, hogy folyamatosan a magyar érdekek ellen politizálok Brüsszelben, akkor beperelném őket, mert ezzel le tudnának nullázni egy pártot itthon, .. Erre fel idiótájék meg megcsinálják és büszkén vállalják!
Ehhez akkora baromnak kell lenni, hogy az ember már csak azon akad el, hogy miként maradtak biológiai szempontból életben eddig.
A patkányozásnak is volt negatív hatása, de ez ahhoz képest atombomba rájuk nézve.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.18. 22:42:08

@Tényelek:
"Erre fel idiótájék meg megcsinálják és büszkén vállalják!"

Naná, miazhogy!!! A legfontosabb, hogy a fideszt ki kell golyózni!!
Azt a választók többsége is tudja, hogy a magyar érdekek képviseletéhez az a 8 képviselő is elegendő!!! A 21 hely amúgy is túl sok volt!!
A pénz nyugatról jöl, ezért a legjobb ha ők döntik el, hogy mi történjen velünk.

Másodszor meg azért is kellett kigolyózni a fideszt, hogy helyettük Dobrjeva asszony pánszláv cseh és szlovák szövettségesei futhassanak be!!!

alöksz róz 2019.07.18. 23:16:14

@morpho: a kos grabowszki
amire te célzol, az a farkasfalka :-)

alöksz róz 2019.07.18. 23:18:10

@Tényelek: hány százalékot érdekel szerinted, hogy szavaztak a pártok brüsszelben?

rasztaszív 2019.07.18. 23:30:09

most kell tovább ütni a vasat.el kell érni,hogy a fasiszták tényleg ráraboljanak az ellenzéki bizottsági posztokra,mert úgy egy hatalomváltás után sokkal könnyebb lesz mindenhonnan kiszorítani őket.

alöksz róz 2019.07.18. 23:31:31

@alöksz róz: vagy inkább vezérürü?

hogy van ez a birkáknál

alöksz róz 2019.07.18. 23:36:31

@rasztaszív: most akkor fasiszták vagy jezsuiták? el kéne má dönteni

rasztaszív 2019.07.18. 23:43:13

@alöksz róz: ezt miért nekem címezted?a lila ködök kavargása a fejedben nem rám tartozik.

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 00:01:11

@rasztaszív: " egy hatalomváltás után "

aha, a mai trendeket figyelembe véve kb. 2060-ban

hehe

persze én azon se lepődnék meg nagyon ha még 1000 év múlva is a miniszterelnök úr késői utódai törvénykeznének a budai várban

szerencsédre te már azt nem fogod megérni

ti csak álmodozzatok nyugodtan a hatalomváltásról

ennél közelebb úgy sem kerültök hozzá . . .

2019.07.19. 00:02:24

@alöksz róz: A választók zöme önmagától biztosan nem nagyon figyel ilyenekre, ..
Ha kiemelten rámutatnak, akkor a brüsszeli hazaárulás teljesen lenullázza a szellemi fogyatékosokból álló ellenzéket.
Ez olyan magas labda, amit a Fidesz le fog csapni, .. és le is kell neki, mert a hazaárulást nem szabad tűrni, .. ráadásul ezt már régebben is eljátszotta a /liberál/bolsevik csürhe pl. Dobrev Klára nagyapja csak akkor nem az Európai hanem a Szovjet Unióval.

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 00:05:05

@alöksz róz: " hány százalékot érdekel szerinted, hogy szavaztak a pártok brüsszelben "

légy nyugodt

az emberek meg fogják tudni, hogy kik szavaznak brüsszelben a magyar érdekek ellen

e felől szemernyi kétséged se legyen

és legkésőbb a lipsik is értesülni fognak róla a nyugati száműzetésben

amikor a házuk mellett épül majd egy mecset

és a lányuk iskolája " kötelezően ajánlja " majd a szülőknek a burka beszerzését

csak hogy ne legyen baj az osztálytársakkal, és azok szüleivel, tudod . . .

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 06:54:03

@rasztaszív: fenyegetőzünk? fenyegetőzünk?!

és mit kéne megúsznom (megúsznunk) szerinted?

hogy mi a magyarok érdekét nézzük és nem a schwartzokét?

hogy magyar a szív ami a mellkasunkban dobog?

hogy magyar a szó ami az ajkunkat hagyja el?

hogy a saját hazánkban büszkén vállaljuk hogy keresztény magyarok vagyunk?

mert aligha hiszem hogy ezek közül bármi miatt szégyenkeznünk kéne

persze nálatok a túloldalon biztos rossz pont járna értük . . .

rasztaszív 2019.07.19. 07:19:02

@Magyarország a Magyarok Országa: vedd észre magad,csak te éled meg fenyegetésként...:)

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 07:33:34

@rasztaszív: hát ha nekem mondod hogy nem úszom meg

ezt vajh minek kéne megélnem

jókívánságnak?

vagy csak rögtön inadba szállt a bátorságod

mert rájöttél hogy magyar földön azért mégse célszerű a magyarokat fenyegetned?

megannyi kérdés . . .

rasztaszív 2019.07.19. 07:41:43

@Magyarország a Magyarok Országa: a te dolgod,hogy hogy éled majd meg.de aki tisztességesen gyakorolja a hatalmát,annak nincs oka félni egy hatalomváltástól.

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 07:50:57

@rasztaszív: hát a 2002 - 2010 közötti rezsim országlására visszatekintve

nekünk magyaroknak azért van okunk " félni egy hatalomváltástól "

tartok tőle hogy az a fajta " szakértelem " ami a balliberális oldal sajátja

ismét segítene csődközelbe kormányozni az országot

lerombolni a 2010 óta elért eredményeket

aki azt az időszakot magyarként megélte tudja miről beszélek

rasztaszív 2019.07.19. 07:53:47

@Magyarország a Magyarok Országa: nekünk,magyaroknak meg nincs.féljenek a tisztességtelenek.

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 08:01:38

@rasztaszív: félreértés ne essék

nem a rossz lelkiismeret miatt van okunk félni

hanem a " jó képességű " ellenzék várható lépései miatt

ismét elkótyavetyélnék a nemzeti vagyont

lenulláznák a rezsicsökkentés eredményeit

megint óriásira duzzadna az állam adóssaga

és a többi . . .

meg persze azt is tudni kell hogy kinek a zsebében vannak:

mindenszo.hu/beinditotta-soros-a-riadolancot-200-alcivil-szervezet-tamadja-a-fidesz-jeloltjet/

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 08:05:32

arról már nem is szólva amit a kultúrával és a tudományos szférával művelnének megint

háttérbe tolva a magyar kultúrát és a hasznos, kézzel fogható kutatásokat

előtérbe tolva a nemzetpusztító, keresztény ellenes, erőszakos gender ideológiát

libsifigyelo.hu/gender-kutato-mindenki-gendernek-szuletik-jogodban-all-hogy-asztal-legyel/

( vigyázat, hosszú ! ! ! )

rasztaszív 2019.07.19. 08:34:01

@Magyarország a Magyarok Országa: de,pontosan a rossz lelkiismeret miatt,mert tudod magad is,hogy nem képviseltek minden magyart.a mutogatással meg már nem sokra mentek,hiába a hatalmas rutin.

Minden ballib bérretteg 2019.07.19. 08:42:21

A ballibek hazaáruló mentalitása RÁkosi és Kádár óta gyökerezik a lényükbe.

Lassan már csak köpni kell, ha egy Gyurcsnyista patkányt lát az ember, vitának ezeknél a hazaáruló tetvekkel egyre kevesebb értelme van.

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 08:45:58

@rasztaszív: ja, nem képviseljük a deviánsokat ( pl. gender ideológia hívők )

nem képviseljük a nemzetárulókat, idegen hatalmak szekértolóit, ügynökeit

nem képviseljük a liberalizmus, kozmpolitizmus, kommunizmus, ateizmus, a gender- és más nemzet pusztító ideológiák híveit

de ez talán baj lenne?

nem hiszem . . .

ettől én még nyugodtan alszom

egy újabb gyurcsányi országlást viszont rémálomként élnénk meg

rasztaszív 2019.07.19. 08:53:18

@Magyarország a Magyarok Országa: "csak" a hatalomváltástól rettegsz...:)és a más magyarokhoz való viszonyod miatt okkal.

alöksz róz 2019.07.19. 09:08:52

@Tényelek: szerintem kb azokat érdekli, akik elmentek szavazni az ep-választáson.
azok meggyőződését meg nem fogja befolyásolni, azok eddig is tudták, hogy mire szavaznak: az ellenzék hazaáruló v bármi áron orbán ellen

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 09:09:46

@rasztaszív: " hatalomváltástól rettegsz "

hát szó mi szó, tőletek azért féltem a hazát

de nem személyesen magamat

egyébként mi ez a fenyegetőzés nálatok újabban?

arra készültök, hogy visszahozzátok a lenin-fiúkat vagy az ávh-ban tépkedtek le körmöket?

egyébként mind1 is szerencsére . . .

mert választásokon a következő 40 évben aligha kerültök hatalomra

a puccshoz meg szintén kevesen vagytok, és néhány kígyó vállú, horpadt mellű lipsitől

azért nem fogunk beszarni ha nem gond

( persze ha gond akkor se . . . )

alöksz róz 2019.07.19. 09:11:30

@rasztaszív: hát azért kérdezem tőled, mert nem tudom, fasiszták vagy jezsuiták
te meg láthatóan nagyon vágod ezt a témát a lopakodó inkvizícióval meg minden

Minden ballib bérretteg 2019.07.19. 09:12:36

@Magyarország a Magyarok Országa:

Ezt én is bírom.. MIkor a papíron legdremokratább, és liberálisabb Gyurcsnyista csürhe börtönnel, és bosszúval fenyegeti azokat, akik mást gondolnak a világról..
Agyatlan barmok.. :DDD

rasztaszív 2019.07.19. 09:32:53

@Magyarország a Magyarok Országa: mondtam már,a hatalomváltás csak a tisztességteleneknek fenyegetés.
beszarni nem fogsz,ha bukik a fideszed, hirtelen te leszel a legnagyobb ellenálló.nincs új a nap alatt.

rasztaszív 2019.07.19. 09:35:07

@alöksz róz: a klerikális nyomulás az országban egy másik téma,csak a te lila ködödben keveredik valahogy.

alöksz róz 2019.07.19. 09:51:59

@rasztaszív: jaja, pont azért kérdem, h ne legyen köd, az már messziről látszik h te tisztán látsz

rasztaszív 2019.07.19. 10:11:30

@alöksz róz: legyen.a jezsuiták a vatikánon belül per pillanat a liberális szárny,bármilyen furának is tűnik.a kelet-európai klerikális nyomulás inkább az ultrareakciós szárny ügye.

Minden ballib bérretteg 2019.07.19. 10:57:35

@rasztaszív:
Ha véletlenül Soros féle álcivielk, és külföldi lejáratókampány eredményeképpen nyernének a ballib elkúrók, rövid úton megmutatjuk nektek milyen az igazi tüntetés, és ellenállás, elzavarjuk végérvényesen az elkúró hazaáruló Gyurcsnyista csürhét.

Szóval nincs ok aggodalomra valóban. Itt a hazaáruló ballibek már nem rugnak labdába, mert a magyarok elsöprő többbsége okád tőlük.

alöksz róz 2019.07.19. 11:09:32

@rasztaszív: aha, vágom, opus dei, mint a da vinci kódban
szeretik elrejteni magukat, de közbe az egész világot irányítani akarják titokban a háttérből a sok pénzükkel meg a kapcsolataikkal

de még mindig nem tudom eldönteni, fasiszta a fidesz vagy vallási funfamentalista

rasztaszív 2019.07.19. 11:36:05

@Minden ballib bérretteg: már ismerjük,nem kell bemutatkozni.

rasztaszív 2019.07.19. 11:39:27

@alöksz róz: valóban,bátorkodom feltételezni,hogy a klerikális nyomuláshoz lehet némi köze a klerikálisoknak.fura egy gondolat,mi...?:)

harakiri 2019.07.19. 11:46:37

@Szergej Szergejevics Szergejev:

Az adjon isten úgy kezdődött, hogy a már akkor is hazaáruló fideszes patkányok, több baloldali jelöltet próbáltak ellehetetleníteni, lejáratni az eu választás előtt (2008 kb...). Pl. Kovács László...
Fura, hogy a sok agymosott álljobboldali fideszesnek milyen szelektív a memóriája.
Visszakapni? :D ..idióta

2019.07.19. 11:52:20

@Minden ballib bérretteg: "A ballibek hazaáruló mentalitása RÁkosi és Kádár óta gyökerezik a lényükbe."
Ez az állítás nem igaz, mert a hazaárulást nem Rákosiék kezdték, hanem Kun Béláék, akik rászorították az Erdélyt megtartani akaró Székely Hadosztály a román hadseregre, harapófogóba fogva azt, .. olyan fegyverletételi előírásokat adtak nekik, hogy azok inkább a román hadsereg előtt tették le a fegyvert.
De az sem volt semmi, amikor a Magyar Szocialista Párt néven összeállt tömörülés könyörgött a jugoszláv királynak, hogy legalább a Pécs-Baja vonaltól délre eső területeket had csatolhassák el Magyarországtól, ... ha sikerült volna akkor a bajai halászlé és a Zsolnay kerámia most ősi szerb találmány lenne.
hu.wikipedia.org/wiki/Baranya%E2%80%93bajai_Szerb%E2%80%93Magyar_K%C3%B6zt%C3%A1rsas%C3%A1g
A liberálbolsevik csürhe létezése óta árt a magyar közösségnek, de ezen nem lehet csodálkozni, mert az Internacionáléban olyan, hogy nemzet, meg múlt nem is létezik csak megsemmisíteni való elemként, .. a libsik meg kozmopoliták, a globalizmus hívei és minden közösséget el akarnak törölni, a családot is beleértve /Még szép, hogy a nemzet fogalma szitokszó náluk!/, mert az egyén "szabadsága" mindenek fölött áll.

eszti..... 2019.07.19. 11:53:41

@Minden ballib bérretteg:

A helyedben nem firtatnám, mitől okád a magyarok elsöprő többsége. Még a végén meglepődnél.
Különben miért minősül hazaárulásnak, ha egy EP képviselő nem a kormánykoalíció elvárásai szerint szavaz?

ZX 2019.07.19. 11:54:51

@Tényelek: Már a múltkor is ezzel a faszsággal jöttél. Nem unod még?

harakiri 2019.07.19. 11:56:19

@Magyarország a Magyarok Országa:

nem képviseljük a nemzetárulókat, idegen hatalmak szekértolóit, ügynökeit

ORBÁN A KIBASZOTT PUTYINT TOLJA! :D ...vagy a putyin őt! :D

nem képviseljük a liberalizmus, kozmpolitizmus, kommunizmus, ateizmus, a gender- és más nemzet pusztító ideológiák híveit

NEEEEM? Orbánnál nagyobb kommunista nincs jelenleg. Aki meg őt segíti, az kommunista! :D....ja...lehet, hogy fasiszta, mert ő most épp hivő keresztény.

Menj már ki és mosd már meg az arcod! :D

rasztaszív 2019.07.19. 11:58:31

@Tényelek: a székely hadosztály a royalista-klerikális férgek szavára hallgatva nem volt hajlandó védeni a köztársaságot.nekik volt fontosabb a föld,meg a vagyon,mint az ország.

alöksz róz 2019.07.19. 11:59:20

@rasztaszív: vagy az illuminátusoknak
nem lehet tudni, nagyon ravaszak

2019.07.19. 12:00:14

@alöksz róz: "szerintem kb azokat érdekli, akik elmentek szavazni az ep-választáson."
Szerintem ebben bíznak a Dobrevtől Gyöngyösiig tartó ellenzéki, szivárvány koalíció tagjai is, azonban az olyan témákban, ami közvetlenül a biztonságát érinti egy közösségnek, arra mindenki odafigyel, ezért fogott össze a népesség a kerítésugró migrik betelepítése ellen is, .. szóval ezt az ellenzéki pártok nagyon megszívják, .. mi meg azt, hogy a patkány csürhébe már csak a Mi Hazánk nem fog beletartozni, ezért annyira leszűkül a választék, hogy a legközelebbi választáson alig lesz kikre szavazni, . nemhogy választani!

2019.07.19. 12:02:34

@ZX: "Már a múltkor is ezzel a faszsággal jöttél. Nem unod még? "
Dehogynem, főleg azt, hogy a liberálbolsevik banda nem hagy fel a haza és nemzetáruló politikájával, .. sőt, mi az hogy, nagyon is büszkék rá!

rasztaszív 2019.07.19. 12:04:53

@alöksz róz: félrebeszélsz.de hát ez maradt...:)

ZX 2019.07.19. 12:07:51

@Tényelek: Nem tudom kik azok a liberálbolsevikok akikről beszélsz. Ellenben az ország élén egy geci áll, aki még mindig nem tudja eldönteni, hogy akkor ő most szocialista vagy a nemzetszocialista -e? Mondjuk bármelyiket választja is, szívlapáttal kellene agyoncsapni.

2019.07.19. 12:13:54

@rasztaszív: "a székely hadosztály a royalista-klerikális férgek szavára hallgatva nem volt hajlandó védeni a köztársaságot.nekik volt fontosabb a föld,meg a vagyon,mint az ország. "
Ezt a laposföldi megközelítést már többször írta, azonban , ha venné a fáradtságot és körbejárná az erdélyi levéltárakat /Ebből a szempontból legérdekesebb a marosvásárhelyi/, akkor tudná, hogy hülyeségeket ír.
Valóban voltak royalisták az erdélyi magyarok között, az egyházhoz is erősebben kötődtek, mint a centrum magyar területein, de Székely Hadosztály célja Erdély elszakításnak megakadályozása volt.
Akik szegények voltak és részesülni akartak a földosztásban, azok a román hadsereggel vonultak szekéren, mert földeket ígértek azoknak, akik nem fogtak fegyvert ellenük, .. meg is kapták, bár a szocializmusban be kellett adni a "közösbe".

alöksz róz 2019.07.19. 12:14:25

@rasztaszív: hát ez van, könnyű eltévedni a titkos társaságok és titkos műveletek tengerében annak, aki nem látja át egyből tisztán az olyan dolgokat, mint mondjuk a lopakodó inkvizíció

alöksz róz 2019.07.19. 12:16:22

@rasztaszív: miért ne lehetne amúgy, hogy az illuminátusok irányítják így az opus deit is, csak hogy zavart keltsenek, nem tudhatod mire képesek, nagyon titkos társaság

N. Barbie 2019.07.19. 12:16:24

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Persze lehet, hogy a libbantkák a matematikát és a méltányos elosztási elveke önkényesen felülírva erőből torpedózzák meg a fideszes jelöléseket, de akkor ne lepődjenek meg, ha itthon az Országgyűlésben ezt visszakapják.

Amilyen az adjonisten... "

Tipikus atlaghulyefidesznyik "logika". A dolog ott kezdodik am, amirol mind a fidesz, mind a birkai szemermesen hallgatnak, hogy az ellenzek lepten nyomon gancsolasat, ellehetleniteset, szetbirsagolasat stb stb estig lehetne sorolni, bizony am a fidesz kezdte.
Tehat a dolog ugy nez ki fideszes szemszogbol, hogy hat igaz, hogy az ellenzeket evek ota eltiporjuk, felrugjuk az irott es iratlan politikai szabalyokat, a fele torvenyeket atirtuk erobol, csak hogy az ellenzeknek minel nehezebb legyen, de azert ti ellenzek tartsatok magatokat az EU iratlan szabalyaihoz amikor a mi embereink megvalasztasarol van szo, ti ellenzek ne csinaljatok ugyanazt az Eu-ban amit mi fedeszesek evek ota veletek csinalunk a magyar parlamentben.
Nonszensz.

2019.07.19. 12:18:57

@ZX: A liberálbolsevikot nem lehet viszonyítani a szocialistához vagy a nemzeti szocialistához, mert ez utóbbi kettő az első fogalomkörbe tartozik, ugyanis mindkettő baloldali ideológia, nem véletlen, hogy Hitler és Sztálin olyan jól együtt tudtak működni, .. csak a végén a két dudásból egy maradhat miatt ugrottak össze, de egyébként ugyanaz az ideológiai alap mindkét irányzatnál.

rasztaszív 2019.07.19. 12:24:20

@Tényelek: a székely hadosztály vezetése tisztán ideológiai alapon nem volt hajlandó védeni a köztársaságot.egyértelműen egyházi hatásra,csak az ő érdekük volt a köztársaság megbuktatása.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.19. 12:25:07

A Zorbán rezsim a tudomány fideszesítése után, most a hazai világszínvonalú színházi kultúra teljes lerombolását tűzte ki célul!!!

Mindent ami progresszív vagy modern a kultúrában, azt el akarja törölni!!!
Nem véletlenül vették meg a Haladás foci klubot is!!!
Meg lesz változtatva a neve Lemaradás FCre!!!!
Micsoda infanteris viselkedés!!!

Most mindenki tegye a szívére a kezét és mondja meg. Nem volt érdekesebb a János Vitéz amikor egy nyugati téri stricikét volt megjelenítve, mint avitt huszárként???? De!!!

index.hu/kultur/2019/07/19/szinhazak_tao-tamogatasa_lex_alfoldi_atrium_central_szinhaz_rozsavolgyi_szalon_veres_1_szinhaz_alfoldi_robert/

ZX 2019.07.19. 12:25:10

@Tényelek: Tudom, nem véletlenül írtam.

N. Barbie 2019.07.19. 12:25:43

@Tényelek: "Dehogynem, főleg azt, hogy a liberálbolsevik banda nem hagy fel a haza és nemzetáruló politikájával"

Aha, ahogy az atlaghulyefidesznyik sem hagy fel azzal, hogy hazaarulozzon meg antimagyarozzon mindenkit, aki nem tamogat egy mocskos hazug tolvaj bandat.
Meg ahogy a hos, bator fidesz sem hagy fel azzal a propagandadumaval, hogy a fideszt/a kormanyt ert jogos kritikak kapcsan hos batrak modjara maguk ele toljak amblokk a Magyar nepet es ugy probaljak beallitani, hogy az adott, kizarolag rajuk mondott (es nekik nagyon fajo) igazsagok azok tulajdonkeppen a magyarok sertegetese meg nem tisztelese. Ami alavalo mocskos gyava fereg hazudozas.
Mas szoval, hogy meg egy fidesznyik is megertse: ha lopni meg feldiktaturat kiepiteni eleg batrak fideszek, akkor az erre kapott hazai es nemzetkozi kritikakat/vizsgalati eredmenyeket is viseljek batran, es ne tereljenek mindefele magyarok sertegetesevel meg hasonlo szanalmas hazudozasokkal.

rasztaszív 2019.07.19. 12:26:33

@alöksz róz: pedig itt nincs szó titkokról,csak a szemellenződtől kellene megszabadulnod...:)

alöksz róz 2019.07.19. 12:41:58

@rasztaszív: hát majd elolvasom a da vinci kódot meg az angyalok és démonokat megint, biztos segít megszabadulni tőle

rasztaszív 2019.07.19. 13:00:17

@alöksz róz: te eleve ezekből tájékozódsz...:)

2019.07.19. 13:07:21

@N. Barbie: "a fideszt/a kormanyt ert jogos kritikak kapcsan hos batrak modjara maguk ele toljak amblokk a Magyar nepet es ugy probaljak beallitani, hogy az adott, kizarolag rajuk mondott (es nekik nagyon fajo) igazsagok azok tulajdonkeppen a magyarok sertegetese meg nem tisztelese."
Ön és az ellenzéki pártok is abban tévednek, hogy itt nem az a probléma, hogy a kormány és ellenzéki pártok kölcsönösen egymás felmenőit emlegetik, mert az természetes, azért fizetjük őket.
Az a gond, hogy összekeverik a pártpolitikát a nemzetpolitikával. Az EP-ben ami most történik az a nemzetpolitikai területet érinti, mert nagyon nehezen magyarázható az, hogy miért jó az nekünk magyaroknak a képviseletünk szempontjából, ha egy magyar alelnök helyett egy szlovák kerül egy parlamenti bizottságba, .. de, ha majd egy román kerül be a magyar helyett az is legalább annyira fogja szűkíteni a magyarok érdekérvényesítő képességét.
Ha ezt valaki nem érti az alapból hülye nem csak a magyar nép szempontjából, hanem a saját pártja jövője szempontjából is, ..
A pártpolitikára visszatérve, ha a pozíciókat szétosztották, utána megint lehet anyázni, .. úgy a természetes.
A poén az, hogy ezt a helyzetet a Fidesz túl fogja élni, mert erős lábakon áll, azonban a kint éppen most hazát áruló csürhe el fog tűnni, .. ez a másik ok, ami miatt sokan még pluszban haragszanak rájuk a hazaáruláson kívűl, .. de persze lehet, hogy ez a politikai paletta evolúciójának része, hogy ilyen ellenzék inkább ne is legyen és majd jön helyette egy másik, akiknek legalább annyi eszük van, hogy nem fordulnak szembe a magyar választókkal. A magyar választók akarata az, attól függetlenül, hogy melyik pártra szavaztak, hogy a lehető legerősebb képviseletet hozzák létre Brüsszelben is, .. na ezt gátolja most az ellenzék.
Komolyan nem értem, hogy a fenében nincs az összes ellenzéki pártban legalább egy szakember, aki ezt elmagyarázná nekik?!

alöksz róz 2019.07.19. 13:10:50

@rasztaszív: azt hittem, te is. nem ezekből kéne?
próbáltam a mércét meg a 444-et is a b1 mellett, de ezek feszt csak a fasisztákról írnak, sose írnak a szemünk előtt zajló erőszakos keresztelésekről meg a lopakodó inkvizícióról

rasztaszív 2019.07.19. 13:14:30

@alöksz róz: azért írnak,de abban igazad van,hogy eléggé szőrmentén.de fog ez még változni,figyeld csak meg...:)

2019.07.19. 13:15:05

@rasztaszív: "a székely hadosztály vezetése tisztán ideológiai alapon nem volt hajlandó védeni a köztársaságot.egyértelműen egyházi hatásra,csak az ő érdekük volt a köztársaság megbuktatása. "
A köztársaság használhatatlan fegyverek, besült lőszert küldött neki, hogy tartsák Erdélyt.
Ennek ellenére, ha a Vörös Hadsereg nem támadja őket hátba, akkor ma Erdély bő kétharmada Magyarország része lenne.
A levéltári anyagokban szó sincs olyasmiről, amiket ön írogat rendszerese a Székely Hadosztály hős katonáit pocskondiázva.
Szálljon le a földre és járja végig a levéltárakat és akkor majd nem gyalázza több azt a sok ezer hősihalottat, amit a Székely Hadosztály adott a hazának!

alöksz róz 2019.07.19. 13:18:18

@rasztaszív: gondolom az még véletlenül se lehet, hogy te túlzod el kissé a dolgot?

rasztaszív 2019.07.19. 13:28:17

@alöksz róz: mit?most is te hoztad fel.és ugyan miért?birizgálja az agymosásodat?:)

rasztaszív 2019.07.19. 13:31:54

@Tényelek: te beszélsz hülyeségeket.ha a vörös hadseregnek lett volna ereje támadni őket,nem maradt volna védtelenül a határ,amikor félreálltak.nem volt ott semmi komoly haderő,ezért gyalogolhattak végig a románok az országon.

ZX 2019.07.19. 13:36:26

@Tényelek: Vicces, hogy hazaárulózol itt, miközben a kis lieblinged épphogy még nem hívta be az orosz hadsereget.

alöksz róz 2019.07.19. 13:44:32

@rasztaszív: talán igazad van
tényleg lehet h mindenki agymosott és csak te látod át rendesen

rasztaszív 2019.07.19. 13:51:04

@alöksz róz: gondolod egyedül az én agymenésem,hogy a klerikális nyomuláshoz esetleg köze lehet a klérusnak...?:)

alöksz róz 2019.07.19. 14:02:19

@rasztaszív: hát nem tudom, abban biztos vagyok hogy nem egyedül a tied
de csak téged tudlak kérdezni, más nem jár ide aki behaluzna egy ekkora keresztény ármányt

Ego55 2019.07.19. 14:02:54

Tudomásom szerin Magyarországon is a pártok kapják a bizottsági helyeket és a frakciók döntik el, hogy kit tartanak érdemesnek annak betöltésére.
Ui.: Milyen visítás lenne ha a Fidesz is szemelgetne a magyar Parlamentben az ellenzék jelöltjei között! Kinyitották a Pandóra szelencéjét.

N. Barbie 2019.07.19. 14:15:16

@Ego55: Azt a szelencet a fideszed nyitotta ki mar regen, amikor levegonek nezi es uton utfelen keresztbe tesz a szavazok felet kepviselo ellenzeki partokat, de visitanak fideszek, ha az EU-ban az ellenzektol azt kapjak (illetve annak valojaban a toredeket), amit ok csinalnak az ellenzekkel evek ota.
Lasd 12.16-os hozzaszolasom. Nyogodtan cafold meg, ha tudod.

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 14:22:58

@Tényelek: " hogy a fenében nincs az összes ellenzéki pártban legalább egy szakember "

hát amíg az ellenzéki pártok ( konkrétan pl. az MSZP, de az LMP is ) " ron werbereket " alkalmaznak szaktanácsadóként

akik itt az erdélyi magyarok lerománozására építik a kampányukat

kint romániában iliescuék zsoldjában pedig a magyar irredentizmust tették a kampányuk központi elemévé ( fun fact : évekkel az itteni szerepvállalása előtt , tehát mszp-s munkaadói előtt ez már ismert " referencia volt , ennek tudatában alkalmazták )

lásd www.vasarhely24.com/politika/ron-werber-romaniaban-erdely-elcsatolasaval-riogatta-valasztokat

addig sok jót ezen a téren nem várok tőlük

de ha őszinte leszek utána sem . . .

N. Barbie 2019.07.19. 14:30:17

@Tényelek: "Az a gond, hogy összekeverik a pártpolitikát a nemzetpolitikával. Az EP-ben ami most történik az a nemzetpolitikai területet érinti, mert nagyon nehezen magyarázható az, hogy miért jó az nekünk magyaroknak a képviseletünk szempontjából, ha egy magyar alelnök helyett egy szlovák kerül egy parlamenti bizottságba, .. de, ha majd egy román kerül be a magyar helyett az is legalább annyira fogja szűkíteni a magyarok érdekérvényesítő képességét. "

A magyarok erdekervenyesito kepesseget viktorod mar eleg szepen lenullazta. Persze, tudom, a propaganda szerint eddig is es ezutan is kvazi viktor egy szemelyben dont az EU minden kerdeseben, mint megkerulhetetlen legfontosabb politikus a vilagon, a valosag azonban nagyon mas.
Hogy miert jo a magyaroknak, ha mondjuk nem egy dajcstompika ul egy fontos Eu pozicioban? Mondjuk talan, hogy nem nevettetjuk ki magunkat azzal, hogy nezd mar, ezek uton utfelen az EU-t pocskondiazzak de a pozicio az persze kell nekik.
Vagy megforditva, meseld mar el mi hasznunk is volt abbol, hogy peldaul az elmult 5 evben x magyar kepvislo ult ott? Mivel lenne konkretan tobbunk vagy kevesebbunk, ha helyettuk x izlandi ult volna ott? Tartok tole, hogy az eg vilagon semmi.
Ja de, estleg egy parral kevesebb felszopo vedelmi beszed miatt szegyenkezhettunk volna, amit eloadtak a fideszes kepviselok, mikor a gazdajuk ment raportra az EU-ba.

Szerintem meg inkabb az a nagyobb hulye, aki nem erti mi a problema azzal, hogy egy feldiktatura feltetlen kiszolgalo csicskaja jelentkezik poziciora mondjuk egy LIBE-be.
Szoval csak attol, hogy valaki magyar meg nem lesz jobb az orszagnak, ha az EU-ban ul.
Ha hiteles szemely, akkor igen, de mikor ilyen hiteltelen diktaturakiszolgalok jelentkezneik be, az jobban art az orszagnak, mintha nem is magyar szarmazasu ulne helyette ott.

N. Barbie 2019.07.19. 14:34:34

@Magyarország a Magyarok Országa: Hja, mennyivel jobb, mennyivel szakmaibb is A. J. Finkelsteineket alkalmazni, aki kitalalja, hogy tegyek meg minden rossz okozojanak es az orszag minden bajanak forrasanak egy aggastyan ven oregembert es arra epitik a kampanyukat, hogy minden kinos kerdesre eleg egy kiados korosmigransozas.
Mert ez aztan annyira szakmai, hogy szavak sincsenek ra. Ja, nem.

ZX 2019.07.19. 14:36:58

@Magyarország a Magyarok Országa: Akkor ezt most vesd össze George Birnbaum és Arthur Finkelstein munkásságával. Nevetséges vagy.

rasztaszív 2019.07.19. 14:38:02

@alöksz róz: a keresztény magyarország szlogent is csak hallucinálom...?:)vagy csak viccből mondják néha...?:)

alöksz róz 2019.07.19. 14:45:06

@rasztaszív: ez a szlogen tényleg komoly bizonyíték.
szerintem írjál a brendel matyi blogjára, tutira örülni fog neked

alöksz róz 2019.07.19. 14:47:34

legyen az a címe, h "a keresztény háttérhatalom titokban már át is vette az ország irányítását"

2019.07.19. 14:53:49

@rasztaszív: Hogy miként nem voltak ott a Vörös Hadsereg katonái, ... ismeri a találós kérdést, hogy egy egyenes kályhacső mindkét végén benéz egy macska, mégsem látják meg egymást. Miért?
Mert az egyik délelőtt, a másik délután nézett bele.
Némi történelem ismeret nem ártana ahhoz hogy érdemben vitatkozni tudjon!

2019.07.19. 14:55:22

@N. Barbie: Semmi probléma, hülyének lenni alapvető emberi jog, .. sőt mást hülyének nézni is, .. de attól még a végeredmény az lesz, amit fentebb írtam.

alöksz róz 2019.07.19. 14:55:28

@Tényelek: történelem és néplélek ismeret

rasztaszív 2019.07.19. 14:55:39

@alöksz róz: szerinted nem is gondolják komolyan...?:)

2019.07.19. 14:56:51

@ZX: "Vicces, hogy hazaárulózol itt, miközben a kis lieblinged épphogy még nem hívta be az orosz hadsereget. "
Az kizárt, kint játszik a homokozóban, ráadásul utálja az oroszokat!

antiinternáci 2019.07.19. 14:57:54

Alapvető internacionalista hazugság szajkózása, mert az EU ellenségei az internácik, nem a Fidesz.
Tehát Európa sírásói sápitoznak, jajbékolnak, áskálódnak, hogy akadályozzák a -hibái ellenére- mégis csak a normalitás és tisztesség Európája mellett álló Fideszt.

alöksz róz 2019.07.19. 14:58:13

@rasztaszív: én nem tudom, beszélj a matyival, az is vágja ezt a lopakodó inkvizíciót

rasztaszív 2019.07.19. 14:59:08

@Tényelek: nem volt komoly vörös haderő,ami támadta volna a székely hadosztályt.nem jött be a hazudozásod,viseld el.

rasztaszív 2019.07.19. 15:02:03

@alöksz róz: de akkor miért mondhatják...?mit gondolsz...?nem is kell komolyan venni...?
vagy mindenki csináljon úgy mint te,mintha nem lenne ilyen...?:)

2019.07.19. 15:03:16

@N. Barbie: "kitalalja, hogy tegyek meg minden rossz okozojanak es az orszag minden bajanak forrasanak egy aggastyan ven oregembert"
Ezt a szegény hatalomért reszkető mániákus patkányt Magyarországon csak kiplakátolták, de több mint harminc országba még a lábát sem teheti be az aljas konspirációi miatt, többek között Izraelbe sem, .. pedig liberálbolsevikék azzal kampányoltak, hogy azért plakátolták ki otthon, mert antiszemiták :-) .

alöksz róz 2019.07.19. 15:05:34

@rasztaszív: a keresztény háttérhatalom nem olyan hülye, hogy nyílt szlogenekkel leleplezze magát... ez csak valami megtévesztés lehet, a háttérben biztos valami egészen mást terveznek titokban

antiinternáci 2019.07.19. 15:09:23

@N. Barbie:

Nincs semmiféle sorosmigránsozás minden kérdésre. Csak az van, hogy aki ezeket az alávaló dolgokat erőlteti, az me akarjon már belebeszélni más dolgokba se.
Akinek könyékig szaros a keze, az ne akarja megmondani, hogyan kell csinálni a limonádét, vagy milyen virág legyen ültetve az óvoda kerítése mellé. Mert ő szaros, tehát senkit sem érdekel az egyéb mondandója.
Ezért nem kérünk TASZ,meg Helsinki eeftásakból, meg a hasonlókból. Hanem amikor elkezdenek vartyogni, akkor arra az a válasz, hogy "Előbb mosakodjatok ki a szarból!".
Na, ezt hívod te sorosmigránsozásnak.

N. Barbie 2019.07.19. 15:09:29

@Tényelek: Es gondolom termeszetesen te lennel a nem hulye, aki megint csak az ellenzeket pocskondiazza ebben az ugyben (is), a fidesz szereperol a tortenesekben meg hallgatsz.

rasztaszív 2019.07.19. 15:10:02

@alöksz róz: ne erőlködj.már csak hiszed,hogy játszod a hülyét...

ZX 2019.07.19. 15:10:14

@antiinternáci: Ezt le bírtad írni úgy, hogy nem röhögtél közben?

2019.07.19. 15:11:00

@alöksz róz: Ne szívassa már szegény rasztaszivet, mindenki tudja, hogy a lapos Föld alsó feléből fognak támadást indítani csak egy öt kilométeres alagút kell hozzá, ráadásul már több szakmai portálon leleplezték, hogy legalább 75 ilyen alagút el is készült csak álcázzák a kijáratokat Valószínűleg a kijáratok a katolikus templomokban vagy mellettük vannak.

rasztaszív 2019.07.19. 15:14:44

@Tényelek: neked mi a véleményed a keresztény magyarországról?komolyan kell ezt venni?

2019.07.19. 15:16:27

@N. Barbie: Ebben a helyzetben semmi jelentősége a Fidesznek, csak és kizárólag az ellenzék viselkedéséről, viszonyulásáról beszélünk, illetve annak következményeiről.
Keresse vissza mit írtam a patkányozós MSZP kampányról, amikor már Újhülye is beszállt a patkánykormánnyal! Az ön mostani véleményénél sokkal keményebb jelzőket kaptam, de attól még bejött a következmény "jóslat" .
A szociálpszichológiának elég kötött működési mechanizmusa van, ... és nem nagyon érdekli a párthívők véleménye.

2019.07.19. 15:21:28

@rasztaszív: Magyarország keresztény és az is marad még legalább pár száz évig /Kivéve, ha sikerül a tömeges muszlim betelepítési terv!/, független attól, hogy hányan vallásosak, ugyanúgy, mint Kínában is megtartották a vallás által berögzült vonásokat, kommunista diktatúra ide-vagy oda, már 70 éve. Erre lehet építeni mindenféle egyházat vagy újjászervezni a régit, .. az alap nagyon sokáig megmarad.
Addig, amíg a negyedik generációs ateista haverom is azt mondja, ha elképed, hogy Jézusom, ..

antiinternáci 2019.07.19. 15:27:37

@ZX:

De, én mindig röhögök az internácikon, csak elfelejtettem, hogy ezt külön le kell írni

rasztaszív 2019.07.19. 15:31:28

@Tényelek: ilyen értelemben európa szinte egésze keresztény - nagy része mégis szekuláris.a keresztény ország koncepció viszont kifejezetten szekularizáció-ellenes.tehát nagyon is lényegi kérdés,hogy komolyan vegyük-e.

ZX 2019.07.19. 15:33:21

@Tényelek: "Kivéve, ha sikerül a tömeges muszlim betelepítési terv!" Ilyen terv egyedül a te fejedben létezik.

alöksz róz 2019.07.19. 15:33:44

@rasztaszív: na jól van, lehet igazad van, tényekkel, szlogenekkel nem lehet vitába szállni.
de kik lehetnek ennek a szervezői?
szerintem a sekrestyések

ZX 2019.07.19. 15:38:40

@antiinternáci: Én meg azokon akik képesek a tisztesség szót leírni együtt a fidesszel.

N. Barbie 2019.07.19. 15:49:00

@antiinternáci: "Na, ezt hívod te sorosmigránsozásnak. "

Johogy nem mar jobban tudod en mit ertek minek, mint en magam.

En azt hivom sorosmigrizesnak, ami az.
Miniszterelnok ur, hogyan lett a haverja par ev alatt nincstelenbol az orszag leggazdagabbja? Valasz, sorosberenc
Vagy hogyan lett a vejebol multimilliardos szinten par ev alatt? valasz: migransveszely.

Na ezekre gondolok.

N. Barbie 2019.07.19. 15:53:20

@Tényelek: " Ebben a helyzetben semmi jelentősége a Fidesznek"

Jaaaa, hogy semmi jelentosege annak, hogy a fidesz 10. eve tapossa mindenfele modszerrel az ellenzeket, betart nekik ahol es amikor csak lehet, de azert most elvarja, hogy vagjanak jo pofat, es mintha misem tortent volna, egy rossz szo nelkul szavazzak meg a kepviseloiket, kulonben kikialtja oket antimagyarnak meg hazaarulonak.
Amugy te mormalis vagy?

Majd hulye leszek toltani az idom visszakeresgelessel.

N. Barbie 2019.07.19. 15:58:23

@Tényelek: "Magyarország keresztény és az is marad még legalább pár száz évig "

Hogyne, pont nemreg irtam valamelyik eszmehaverod ugyanilyen monologjara:

"Ja, legalabbis a fideszpropaganda szerint. Ahol a keresztenyseg csak a felvett alca, a propaganda resze.
Menj mar be vasarnap egy templomba, barhol. Kong az uressegtol mindegyik. A kis falvakban esetleg vannak a misen, de ott is csak a meg elo oregek.
Vagy nezd meg a nagy kereszteny orszagban mennyien fizetik mondjuk az egyhazi adot vagy mennyien ajanljak fel az ado 1%-at valamelyik kereszteny egyhaznak.
Segitek, 4,5 millio foglalkoztatottbol kevesebb, mint 1 ajanlotta fel barmelyik egyhaznak az 1%-at. Az olyan 20%.
Tehat akkor 20%-os tamogatottsag alapjan lenne kijelentheto, hogy MO egesze kereszteny orszag? Ketlem. "

Persze, nyilvan ha egy orszagot kinevezek valamilyennek, az fuggetlen attol, hogy egyebkent a lakossag mekkora resze is az valojaban? Most komolyan, te szedsz valamit?
Ennyi erovel nevezhetjuk csillamponik orszaganak is.

antiinternáci 2019.07.19. 16:29:22

@N. Barbie:

Tudom én, hogy mire gondolsz: az "ezek is lopnak..." kampányra. Amivel az irigységre hajlamos, saját érdekeivel tisztában nem lévő, politikailag tájékozatlan tömeget rá lehetne venni szerintetek, hogy saját ellenségeit, az ÁVÓ Pártot, meg az Uj Szadeszt önként ültess a saját nyakára.
Talán át kellene gondolni, hogy az aberrációk erőltetéses (kb.=sorosozás) meg az erőltetett, szervezett betelpítés (=sorosozás, migránsozás) annyira a választók akarata elken van, hogy még az "ezek is lopnak" sem jön be, ami Magyarországon tényleg nagy szó...

Szóval, abba kellene hagyni az emberek terrorizálását. Mert a magyar ember alapjában véve a kommunistákra szavazna. Hiszen az irigység és/vagy butaság töménytelen mennyiségben áll rendelkezésre, ami szükséges ahhoz, hogy megkapják az emberek szavazatait.

antiinternáci 2019.07.19. 16:29:22

@N. Barbie:

Tudom én, hogy mire gondolsz: az "ezek is lopnak..." kampányra. Amivel az irigységre hajlamos, saját érdekeivel tisztában nem lévő, politikailag tájékozatlan tömeget rá lehetne venni szerintetek, hogy saját ellenségeit, az ÁVÓ Pártot, meg az Uj Szadeszt önként ültess a saját nyakára.
Talán át kellene gondolni, hogy az aberrációk erőltetéses (kb.=sorosozás) meg az erőltetett, szervezett betelpítés (=sorosozás, migránsozás) annyira a választók akarata elken van, hogy még az "ezek is lopnak" sem jön be, ami Magyarországon tényleg nagy szó...

Szóval, abba kellene hagyni az emberek terrorizálását. Mert a magyar ember alapjában véve a kommunistákra szavazna. Hiszen az irigység és/vagy butaság töménytelen mennyiségben áll rendelkezésre, ami szükséges ahhoz, hogy megkapják az emberek szavazatait.

antiinternáci 2019.07.19. 16:36:46

@N. Barbie:

Magyarország keresztény= keresztény kultúrat tekinti magáénak a túlymyomó többség.
Ez nem függ össze a konkrét vallásossággal.

Persze ezt te is tudod, csak feleslegesen erősködsz.

N. Barbie 2019.07.19. 16:47:47

@antiinternáci: Nem, nem arrol beszelek, mar megint szandekosan terelsz.
A propaganda pusztito erejet ne becsuld le, ez tartja meg a 2,5 millio idiota agyhalottat a fidesznek.
Igy mukodott minden diktatura, ez is.
A politikailag tajekozatlan tomeget. Hogyne. Mert a politikai tajekozott az meg gondolom akkor az atlaghulyefidesznyik lenne, aki eletebe nem latott peldaul migrit de ugy beszaratja a propagandahirado, hogy szalad szavazni a fideszre. Vagy aki beveszi az alaptalan sikerpropagandat a szarnyalo gazdasagrol, hogy minket irigyel a vilag, mert annyira nem hajlando hogy megnezze, hogy a kornyezo orszagok mind hozzak az allitolag zseni fidesz szamait, sot gyakran meg jobbakat is, diktaturaepites nelkul is.
Na ok lennenek az okosok?
A szarkenegetesedre meg nem vagyok vevo, ismerem a propaganda ide vago reszet, hagyj minket fideszeseket lopni kulonben visszajon gyurcsany.
Aha, azt a nagy kereszteny erkolcsotokkel esetleg olyan opcio nem vetodott fel, hogy mondjuk a jelenlegi tolvajbanda is takarodjon meg az elozo se jojjon vissza? Ja ismerem a kifogast, megsporolhatod, jajugyislopnamindegyik, ismerem ezt az onfelmentest is.

"irigységre hajlamos" Hoooogyne, nalad az irigykedes, ha a politikai vezetok haverjai meg csaladtagjai sorra gazdagodnak meg valos tudas es teljesitmeny nelkul, mikor a piaci vesenyben a fidesz elott meg vegetaltak? nem oreg, ne hazudozzal es ne probald ezt irigysegnek beallitani, ez szimplan az igazsagerzet felhaborodasa.

"Szóval, abba kellene hagyni az emberek terrorizálását. Mert a magyar ember alapjában véve a kommunistákra szavazna. Hiszen az irigység és/vagy butaság töménytelen mennyiségben áll rendelkezésre, ami szükséges ahhoz, hogy megkapják az emberek szavazatait. "

Na ez pontosan igy van, es a fideszed is erre az ostoba retegre huzta fel a diktarurajat, akiknek mindig kell valakitol rettegni, akiknek mindig kell egy magat erosnek mutato wannabe zsenidiktator anuszrozsajat szopogatni. Szoval igen, abbahagyhatna mar a fideszed az emberek terrorizalasat, valoban.

N. Barbie 2019.07.19. 17:20:38

@antiinternáci: "Magyarország keresztény= keresztény kultúrat tekinti magáénak a túlymyomó többség.
Ez nem függ össze a konkrét vallásossággal."

Mar hogy a tokombe ne fuggne ossze az, hogy valassos kulturat tekintek e altalanosnak egy orszagban azzal, hogy valojaban mennyi vallasos is van???
En ertem, hogy miert erolteted a fideszeddel egyutt, csak attol meg konkretan nem igaz.

Tehat atalakitva a valosagos viszonyokra:
Magyarországon az ateista kultúrat tekinti magáénak a túlnyomo többség, kb 80 %.
A vallasos 20 % kisebbseg kozott valoban, a kereszteny kulturat magaenak vallok a legnagyobb reszuk.

Szoval egy maximum 20%-os kisebbseg tulajdonsagat altalanositani az egesz orszagra nem mas mint politikai celu onamitas.

atomic power 1986DucaDuca 2019.07.19. 17:21:36

@N. Barbie:

"Aha, azt a nagy kereszteny erkolcsotokkel esetleg olyan opcio nem vetodott fel, hogy mondjuk a jelenlegi tolvajbanda is takarodjon meg az elozo se jojjon vissza?"

Jelenleg nincs harmadik erő! Vagy O.V vagy GY.F. Ez a választás.

N. Barbie 2019.07.19. 17:25:46

@antiinternáci: Mondok meg jobbat. Ha 20%-os kisebbseg ellenere lehet altalonositani az egesz orszagra, akkor lehet peldaul 10%-kal is?
Lehet akkor azt mondani, hogy Magyarorszag ciganyorszag peldaul? Csak mert egyes velemenyek szerint a ciganyok szama mar regen elerte az 1 milliot, ami ugye kb 10%.
Na, ez is tetszene?

ZX 2019.07.19. 17:27:22

@atomic power 1986DucaDuca:
"Jelenleg nincs harmadik erő! Vagy O.V vagy GY.F. Ez a választás."

Na igen, az egybitesnek valóban csak ez a kettő.

atomic power 1986DucaDuca 2019.07.19. 17:30:18

@ZX:

"Na igen, az egybitesnek valóban csak ez a kettő."

Melyik pártra gondolsz?

N. Barbie 2019.07.19. 17:59:23

@atomic power 1986DucaDuca: Annak aki beveszi a fideszpropagandat, miszerint vagy ok vagy ugy amblokk a ballib ellenzek (ertheto a kinkeserves osszemosas, csak hazugsag) annak valoban nincs, kell nemi szurkeallomany atlatni ezen az ostoba propaganda, valoban.

Meg mielott kerdezned, arra gondolok, amelyik nem bukott le kismillioszor korrupcioval lopassal stb. Mert ha mar akkora keresztenyek vagytok, akkor az lenne a kereszteny erkolcsi minimum, hogy tolvajokra nem szavazunk, nem?
Tehat fidesz mszp/dk kilove. Tenyleg nem maradt mas? Tenyleg?
Na ugye.

2019.07.19. 18:04:33

@N. Barbie: "Tehat atalakitva a valosagos viszonyokra:
Magyarországon az ateista kultúrat tekinti magáénak a túlnyomo többség, kb 80 %.
A vallasos 20 % kisebbseg kozott valoban, a kereszteny kulturat magaenak vallok a legnagyobb reszuk."
Szerintem nem a legpontosabb adatok jönnek ki, ha kisujjából szopja ki :-) !
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_n%C3%A9pess%C3%A9g%C3%A9nek_vall%C3%A1si_megoszl%C3%A1sa

atomic power 1986DucaDuca 2019.07.19. 18:07:48

@N. Barbie:

"Tehat fidesz mszp/dk kilove."

Akkor mégis ki a megmaradtak közül?

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.07.19. 18:18:52

@Tényelek:
érdekes a bevalláson alapuló statisztika
én róm.katolikus vagyok hivatalosan, a népszámlálásnál nem árultam el,
a valóságban a katolikus mellett nagy számban buddhista tanokat is elfogadok

2019.07.19. 18:21:11

@atomic power 1986DucaDuca: Szerintem most nem nagyon kell piszkálni Barbikát, mert meg kell emésztenie, azt a 20%-os hazugságos lebukást, amit ide büfizett :-) !

atomic power 1986DucaDuca 2019.07.19. 18:24:19

@Tényelek:

Én csak egy egyszerű kérdést tettem fel, mert kíváncsi vagyok a harmadik alternatívára.

2019.07.19. 18:27:02

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: A kulturális alap nem azt jelenti, hogy mindenki hétvégenként térdelve imádkozik.
A muszlim társadalmak kultúrája a más vallásúak lenézése, a nők megcsonkítása, a nők elnyomása és a családokon belöli férfi hierarchia megléte, .. ezt viszik mindenhová.
Pl. keresztény kultúrkör ezeket mind alapból elutasítja, ..
Nekem is valláson kívülit írtak be a népszámlálásnál, de ha kultúrkört is lehetett volna választani, akkor keresztényt íratok be, nem ateistát vagy valami mást.

2019.07.19. 18:30:09

@atomic power 1986DucaDuca: Persze értem, de ha valaki több beírásában is hazudozik, és erre felhívják a figyelmét /Lehet, hogy eddig csillám pónik oldalán kommentelt, ahol mindent elhittek neki :-) ./, annak idő kell, hogy mivel jön vissza, ..
Szerintem a komcsi gyilkosok unokáira gondolt, a Momentummal ... , .. meee azok most az ügyeletes új arcok a Nagykörúton belülről.

taga_20 2019.07.19. 18:33:16

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

te és a buddhista tanok? szakadok rajtad fityeszjobbágy:)))

te neked bazdmeg egy istened van! a csúti geci!

ne majomkodj má itt nekünk, me még meksajnállak droid:)))

atomic power 1986DucaDuca 2019.07.19. 18:39:35

@Tényelek:

Annyira határozottan mondta, hogy van harmadik választás. de akkor miért titkolja előlünk?!

nincs1itt 2019.07.19. 19:06:35

@Tényelek: bocs, nem akarlak összezavarni, de hitler és sztálin ügyében, okosabb lenne ha tájékozódnál. ugyanis hitler a terjedő és agresszívan hódító kommunizmus ellen is hadjáratot hirdetett, persze némi fajelmélettel "fűszerezve"...

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.19. 19:08:39

@rasztaszív: Keresztény kultúrájú,ami a legfontosabb ünnepeken túl-amelyeket a vallást nem gyakorlók is ünnepelnek-azt is jelenti,hogy mint a legtöbb keresztény kultúrájú ország,egyben szekularizált is,hisz ezekben az országokban teret nyert a felvilágosodás,ellenben azokkal a muzulmán országokkal,ahonnan európai szélsőbal milliókat akar behurcolni,amely államokban nemhogy nem zajlott le a felvilágosodá folyamata,hanem egyre nagyobbb teret nyer az iszlám fanatizmus..

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.19. 19:12:03

@nincs1itt: Sztálin épphogy szemben állt a permanens forradalom elméletével,amelyet Trockij képviselt.

2019.07.19. 19:36:44

@nincs1itt: Mindkettő szocialista politikai irányzat, a nevükben is benne van.
Mindkét irányzat arra épült, hogy az összes ellenfelet ki kell irtani, központilag kell még a szakszervezeteket is irányítani.
Abban van különbség a két irányzat között, hogy a kiirtásra szántak közül Sztálin közvetlenül a saját népét tizedelte, míg Hitler más népeket, még akkor is ha az a saját polgárai voltak.
Szóval a lényeget tekintve ugyanaz a kettő, imádnak gyilkolászni és nem tűrik az ellenfeleket. Nem véletlen, hogy Sztálin nagyon sok államgépezetet működtető elemet átvett Hitlertől, tízezer számra voltak a Szovjetunióban ilyen irányú német tanácsadók, a KGB-t pl. a Gestapo mintájára tökéletesítették.

antiinternáci 2019.07.19. 19:36:56

@ZX:

"@atomic power 1986DucaDuca:
"Jelenleg nincs harmadik erő! Vagy O.V vagy GY.F. Ez a választás."

Na igen, az egybitesnek valóban csak ez a kettő."

Esetleg akkor tudnál tájékoztatni, hogy ha valaki nem akarja a bolsevistákat hatalomra juttatni, akkor a Fideszen kívül kire szavazzon?
Olyat, ami létező, ismert szervezet.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.19. 20:14:24

@morpho: Bocsánat de Radnóti egy HAZÁJÁT SZERETŐ MAGYAR volt!

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 20:18:27

@harakiri: " Orbánnál nagyobb kommunista nincs jelenleg. "

mondd, te miről beszélsz ? ? ?

látom , szeretsz projektálni , de megsúgom azért , mit kéne nézni

orbán minősítette ellenforradalomnak , nyugati titkosszolgálatok művének '56-ot?

nem, ezt a ballibuskák egyik politikusa tette: 24.hu/kulfold/2016/10/24/az-orosz-allami-teve-szerint-a-nyugati-titkosszolgalatok-miatt-tort-ki-az-1956-os-forradalom/

orbán akar " feltétel nélküli alapjövedelmet " ? orbán akar teljesítménytől független egyenszegénységet hiperprogresszív jövedelemadózással ?

nem ! a kedvenc ballibuskáitok akartak

parbeszedmagyarorszagert.hu/hu/hirek/alapjovedelem

és miért utópista, kommunista hülyeség ez ?

www.mnb.hu/kiadvanyok/szakmai-cikkek/tovabbi-szakmai-cikkek/baksay-gergely-bokay-marton-palotai-daniel-szalai-akos-a-feltetel-nelkuli-alapjovedelem-arnyoldalai

orbán akarja feladni a nemzeti szuverenitásunkat , identitásunkat , hogy egy nemzetek feletti ( vö. internacionalista ) entitásban ( vö. európai egyesült államok ) oldódjunk fel, annak identitását tegyük magunkévá ( vö. világ proletárjai egyesüljetek ) ?

nem ! a kedvenc ballibuskáitok ( gyurcsányék ) akartak

orbán irányítja az MKP , az MDP , az MSZMP (stb.) utódpártját , ami a mai napig élvezheti a szovjet megszállás alatt görbe úton összeharácsolt vagyona ( l. ingatlanvagyon ) előnyeit?

nem ! az egypártból a kedvenc ballibuskáitok egyik zászlóshajó-pártja lett

szóval nektek aztán sem erkölcsi , sem más alapotok nincs arra , hogy pont orbánt kommunistázzátok . . .

taga_20 2019.07.19. 20:19:45

@antiinternáci:

te ostoba állat! a fityeszmaffiád a legnagyobb bolsevista rohadékok pöcegödre!

és te minden nap lecumizod őket! gratulálok te szerencsétlen élősködő!

2019.07.19. 20:20:26

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ez most is úgy van, hogy a magyarországi zsidók 95%-a magyar nemzetiségűnek vallja magát és szégyenkeznek a Kun Bélák, Rákosik, Aprók, Dobrev Klárák miatt.
Aki nem válogat az a maradék öt százalék miatt utálja a 100%-ot.

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 20:24:25

@N. Barbie: @ZX:

finkelstein mikor is uszított akár magyarországon, akár romániában en bloc a _magyarok_ ( v. erdélyi nemzettestvéreink ) ellen ?

ugye soha ?!

akkor meg miről is beszélünk ?

taga_20 2019.07.19. 20:28:38

@Tényelek:

mi a kurvaanyádat dobrevklárázol te szargerincű fityeszdroid napok óta?

szálasi, takaró, nyirő, és a csútigeci miatt mikor szégyenkezel, te, aki állítólag magyar vagy?!

mikor te kibaszott, nyilasházmester???

2019.07.19. 20:34:09

@taga_20: Nyírő miatt soha!
Dobrev Klára a magyarok hentese és mészárosa /Dögeivel együtt./ Apró Antal unokája, maga döntött úgy, hogy ő is megpróbálkozik a magyarok megnyomorításával, .. ezért foglalkozom vele - Tehát ő tart rá igényt, hogy foglalkozzunk vele ! -, egyébként a fenének sem hiányzik a patkány komcsi ivadék.

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 20:35:37

@rasztaszív: " a hatalomváltás csak a tisztességteleneknek fenyegetés "

hát sajnos nem

a rendelkezésre álló alternatívát figyelmbe véve

( vö. az egyetlen 10 % feletti ellenzéki pártot [ mindenszo.hu/elkepeszto-modon-vezet-a-fidesz-itt-vannak-a-friss-szamok-a-momentum-visszaesett/ ] ki vezeti ? csak nem az , aki 2006-ban maga vallotta be , hogy hazudtak reggel , éjjel meg este , amikor ő volt a kormányfő ? aki csaknem csődbe vitte az országot ? )

a magyarok, az ország jövőjének fenyegetés

vagy helyi szinten a városaink , kerületeink jövőjének

mindenszo.hu/ez-csodalatos-hajlektalanokkal-arasztana-el-jozsefvarost-az-ellenzek/

mindenszo.hu/bizonyitek-a-nyilt-tarsadalom-alapitvany-az-onkormanyzati-valasztasba-is-beavatkozik/

2019.07.19. 20:36:33

@taga_20: Ha Szállasi unokája verné a rezet Dobrevhez hasonlóan, akkor őt sem látnám szívesen! Az ilyen genetikai hulladékoknak a pöcegödörben a helye, de minimum a háttérben!

taga_20 2019.07.19. 20:37:20

@Tényelek: "egyébként a fenének sem hiányzik a patkány komcsi ivadék."

akkor miért imádod a legnagyobb komcsi ivadékot, a csútigeci gazdádat?

Vitéz Nagyuram 2019.07.19. 20:47:57

@taga_20: " legnagyobb komcsi ivadékot "

tudod ki a legnagyobb komcsi ivadék ?

hát ő az , a te imádottad :

pestisracok.hu/a-dobrev-aki-ott-se-volt-egy-holgy-az-allambiztonsagi-posztkommunista-rokonsag-fogsagaban/

taga_20 2019.07.19. 21:00:16

@Magyarország a Magyarok Országa:

a geci gazdád, a csúti geci és klánja a legnagyobb komcsi szar szemét hiéna banda!

a pestikurvákat meg dugd fel, te hulladék, aki segít szétbaszni ezt a szerencsétlen kis országunkat!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.19. 21:07:58

@Tényelek:
@alöksz róz:
És hálistennek Radnóti a megnyilatkozásában megnyilvánulásában is magyar volt.

2019.07.19. 21:21:59

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Engem nem kell meggyőzni, fentebb írtam az arányokat köztük, ...

2019.07.19. 21:23:35

@taga_20: A családomat imádom a politikusok közül csak választok, ... nem úgy gondolkodom, mint ön a témában!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.19. 21:24:25

@Tényelek: Mondjuk pl. kertész ákosra haragszom még ha sok igazság is van abban amit mondott.
Viszont Radnóti meg egy félisten,mert teljesen máshogy beszélt.

2019.07.19. 21:32:07

@Magyarország a Magyarok Országa: "orbán akar " feltétel nélküli alapjövedelmet " ? orbán akar teljesítménytől független egyenszegénységet hiperprogresszív jövedelemadózással ?"
nem ! a kedvenc ballibuskáitok akartak"
Nem, nem akartak, egy normálisan működő liberális demokráciában minden nem európai állampolgár, ha beszédül a kerítésen vagy a tengeren keresztül, annak jár a feltétel nélküli alapjövedelem.
Több ezer ISIS katonának küldték a jövedelmet, miközben ők embereket öltek, nőket erőszakoltak. A liberalizmusba az is belefér, ha valakinek nyakazáshoz van kedve, akkor megteheti és még fizet is neki az állam, ahol meg nem így gondolkodnak, azzal szemben meg belengetik a 7-es cikkelyt.
Több millió migri kap így pénzt az itteni állampolgárok adójából, .... ha ennyire jól megy a költségvetéseknek, akkor ki lehetne terjeszteni a fizetéseket a saját állampolgáraikra is, .. egyszer, de az nem kellően liberális megoldás lenne!

2019.07.19. 21:37:46

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Mondjuk pl. kertész ákosra haragszom .."
Őt a környezetemben lévő zsidók is szégyellik ...
Egyébként meg sokszor együtt szurkolunk velük a magyarok győzelméért, mikor milyen sportágban ...
A teljes zsidóság 5%-a patkány, de olyan média nyilvánosságot kapnak, hogy a maradék 95%-nak szinte esélye sem marad a becsületük megtartására.

taga_20 2019.07.19. 22:05:38

@Tényelek: "A családomat imádom"

ki a faszt érdekel, hogy a debil családod szeret téged, te fogyatékos? ki beszélt erről?

alöksz róz 2019.07.19. 22:14:39

@Tényelek: "Ez most is úgy van, hogy a magyarországi zsidók 95%-a magyar nemzetiségűnek vallja magát" - mivel zsidónak nem tudja

Blogolo Blogi 2019.07.19. 23:28:11

@Magyarország a Magyarok Országa: "szóval nektek aztán sem erkölcsi , sem más alapotok nincs arra , hogy pont orbánt kommunistázzátok . . ."
Azt lehet ra mondani, hogy O1G?

Blogolo Blogi 2019.07.19. 23:40:26

@Tényelek: "Ez most is úgy van, hogy a magyarországi zsidók 95%-a magyar nemzetiségűnek vallja magát"
Ez olyasmi lehet, hogy a magyarorszagi keresztenyek donto tobbsege is magyar nemzetisegunek vallja magat? Mi a fasznak vallana magat? Ezek nem Viktor altal idehozott olcso migransok balfaszkam, hanem zsido vallasu magyarok. Gyanitom egyedul az anyakocaval vagy kibekulve ezen a vilagon, mert az szo nelkul megenged neked mindent.
Igazi balfasz vagy.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.19. 23:53:24

@Blogolo Blogi: "Mi a fasznak vallana magat?"

Lehet, hogy ez neked ennyire egyszerű, de maguk az érintettek (ti. a zsidó szervezetek), elég sokat vitatkoztak rajta, sőt, volt olyan is, hogy az egyik zsidó szervezet egyszer még azt szerette volna, hogy a zsidóság a vallásitól különálló nemzetiségi identitásként ne jelenjen meg, máskor viszont már épp az ellenkezőjét.

"»Én is magyar zsidó vagyok!« szlogennel indít kampányt a Mazsihisz, hogy a népszámláláskor az érintettek nemzetiségiként is vállalják zsidó identitásukat.

A Mazsihisz eredetileg jobbnak látta volna, ha a vallásra vonatkozó kérdés még önkéntes alapon sem szerepel a népszámlálási kérdőíven, most [2011-ben] azonban Feldmájer Péter elnök arra bátorítja az érintetteket, hogy ha úgy szeretnék, a népszámláláskor nemzetiségiként is vállalják zsidó identitásukat"
www.origo.hu/itthon/20110919-a-mazsihisz-is-valaszadasra-buzdit-a-nepszamlalasnal.html

Persze ezt senki nem döntheti el helyettük, de ezzel szerintem nem könnyítik meg a magyar zsidóság dolgát sem, ennyi pálfordulást már nehéz követni.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.19. 23:54:56

@Blogolo Blogi: "Azt lehet ra mondani, hogy O1G"

Hogyne, ez egy szabad ország, szólásszabadság van, meg minden.

Csak légy azzal is tisztában, hogy ezzel a normális emberek előtt magadról állíthatsz ki bizonyítványt.

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.19. 23:59:48

@alöksz róz: Hát azért a népszámlálási íveken a nemzetiségnél volt egyéb kategória is, abba elvileg belefért ez is, meg a maori nemzetiség is.
(l. www.origo.hu/itthon/20110919-a-mazsihisz-is-valaszadasra-buzdit-a-nepszamlalasnal.html )

Csak ha a zsidóság az egyik oldalról azt hallja, hogy vállalja bátran a nemzetiségi identitását, a másik oldalon meg azt, hogy a Holokauszt is a listázással kezdődött, akkor érthető módon inkább nem akartak kockáztatni...

Blogolo Blogi 2019.07.20. 00:15:55

@Tényelek: "A muszlim társadalmak kultúrája a más vallásúak lenézése, a nők megcsonkítása, a nők elnyomása és a családokon belöli férfi hierarchia megléte, .. ezt viszik mindenhová.
Pl. keresztény kultúrkör ezeket mind alapból elutasítja"
A fideszgyokereknek eme definicio szerint sincs semmi kozuk a keresztenydemokraciahoz.
Emlekezteto (jo az illusztracio a verkeresztenyekrol, puspok ur es tompika, akinek nyilvan szent a csalad, volt is vagy 4-5 felesege)
m.magyarnarancs.hu/belpol/a-fidesz-europai-parlamenti-kepviseloi-egyszeruen-nem-voltak-hajlandoak-szavazni-a-nok-jogairol-111583

Blogolo Blogi 2019.07.20. 00:17:22

@Szergej Szergejevics Szergejev: "Csak légy azzal is tisztában, hogy ezzel a normális emberek előtt magadról állíthatsz ki bizonyítványt."
En csak megkerdeztem, te mondtad, hogy szabad ilyet mondani ra. Hat milyen ember vagy te?

rasztaszív 2019.07.20. 03:18:50

@Veszéjben a lyogállamiság !: ha a keresztény kultúrájú azt jelenti,hogy egyben szekularizáció-párti,és felvilágosult,akkor a fideszed nem keresztény kultúrájú.

rasztaszív 2019.07.20. 03:21:16

@Magyarország a Magyarok Országa: de bizony igen.ha tisztességesek lennétek,nem lenne mitől tartanotok.

ja,és nem mutogatnátok mindig...:)

alöksz róz 2019.07.20. 08:18:47

@Blogolo Blogi: "zsido vallasu magyarok" - muhaha.
pont nem.
magyar állampolgárságú zsidó vallású zsidók.

alöksz róz 2019.07.20. 08:23:52

@Blogolo Blogi: vagy magyar állampolgárságú vallástalan zsidók

alöksz róz 2019.07.20. 08:31:59

@Szergej Szergejevics Szergejev: régi ügy ez a nem nemzetiségi dolog, de a blogi félék még ma is megeszik mind a tyúk a turhát

Blogolo Blogi 2019.07.20. 11:09:43

@alöksz róz: "vallástalan zsidók"
Egyre jobban belekavarodsz kiscsillag. Ne eroltesd, mondjad szepen soroslipsimigrans. Az meg talan neked is megy.

alöksz róz 2019.07.20. 11:40:21

@Blogolo Blogi: keménykedsz, mr busta? :D
nem kavarodtam bele semmibe, te vagy kissé fogalmatlan. a "zsidó" nem egy vallás, a "magyar" nem egy állampolgárság

Blogolo Blogi 2019.07.20. 12:44:55

@alöksz róz: "a "zsidó" nem egy vallás, a "magyar" nem egy állampolgárság"
A zsido vallasi kozosseg tagjai alkotjak a zsidosagot, magyar allampolgarsagu zsidosag tagjai pedig tagjai egyben a magyar nemzetnek.
Ilyenek magyarok volt tobbek kozott Teller Ede, akit csak eluldoztek, vagy Radnóti Miklós, akit meg is oltek naci elvbarataid.

alöksz róz 2019.07.20. 13:18:43

@Blogolo Blogi: "A zsido vallasi kozosseg tagjai alkotjak a zsidosagot" - ez szép szlogen, csak nem igaz

alöksz róz 2019.07.20. 13:21:21

@Blogolo Blogi: a magyarországi zsidók kb ua mint a romániai magyarok :-)

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.20. 13:21:48

@Blogolo Blogi: "A zsido vallasi kozosseg tagjai alkotjak a zsidosagot"

Milyen egyszerű lenne, ha így lenne...

De a valóság az, hogy az érintettek egy része szerint nagyon nem így van:
"a zsidóság nemcsak vallást, hanem annál jóval többet jelent: a kisebbségi törvényből is idézett nyelvet, kultúrát és összetartozás-tudatot"
www.es.hu/cikk/2006-07-09/szego-peter/a-zsidosag-kisebbseg-is.html

"Bár a fiatalabbaknál látszik némi vallási megújhodás, a magyar zsidók fele ateista/nem vallásos, és alig tizedük tartja rendszeresen a vallás előírásait elmondása szerint."
index.hu/tudomany/2018/06/30/ilyenek_a_zsidok/

Kívülállók nem dönthetik el, hogy a magyarországi zsidók zsidóságukat vallásként, nemzetiségi vagy kulturális identitásként, vagy ezek valamilyen sajátos elegyeként akarják-e megélni. Ez az ő legszentebb magánügyük.

Blogolo Blogi 2019.07.20. 13:46:36

@Szergej Szergejevics Szergejev: "" A zsido vallasi kozosseg tagjai alkotjak a zsidosagot"
Milyen egyszerű lenne, ha így lenne"

Igaz. Zsido vallashoz kotodo ertekeket vallo emberek kozossege.

alöksz róz 2019.07.20. 14:55:08

@Blogolo Blogi: mr busta, az ostobaság akkor is ostobaság ha háromszor egymás után leírod. attól még nyugodtan lehet valaki zsidó, h leszarja a valláshoz kötődő értékeket

Blogolo Blogi 2019.07.20. 15:44:22

@alöksz róz: "attól még nyugodtan lehet valaki zsidó, h leszarja a valláshoz kötődő értékeket"
Megleptel kicsicsicska, ekkora baromsagot meg sosem olvastam!

Vitéz Nagyuram 2019.07.20. 16:14:43

@Blogolo Blogi: sok mindenről nem olvastál még . . .

" Lapid azonban ennél sokkal durvábban üzent hadat a vallási tabuknak. “- Ha nem hiszel Istenben – kiáltotta felém valamelyik Popolitika televíziós vitaműsor alatt egy ultravallásos fontoskodó -, akkor ki által vagy te zsidó? – Hitler által – kiáltottam vissza. Hirtelen szokatlan csend támadt a stúdióban.” (23.o.) Valóban, a legtöbb, ősei hitét nem gyakorló asszimiláns zsidóból csupán az antiszemitizmus tudta kicsiholni eredeti identitását. Lapid könyvétől függetlenül is létező probléma, hogy Izrael és a zsidó diaszpóra főáramának azonosságpolitikája rendszerint vallási alapú, mely szükségképpen kirekesztő, ugyanis az ateisták és agnosztikusok nem férnek bele.

Találóan mutat rá erre a Mazsihisz esetén a Beszélőben Révész Sándor, kifogásolva azt, hogy “…a magyarországi zsidóság, mi több, a zsidóként üldözött magyarországiak általános képviselőjeként kívánják megjeleníteni és működtetni a Mazsihiszt. Egy egyházat! (Ha már zsidó létükre elfogadják és magukra alkalmazzák ezt a keresztény fogalmat.) A zsidó felekezeti szerveződések egyikét. A legnagyobbikát persze, de hát a római katolikus egyház is a legnagyobb a keresztény felekezetek közül, többször akkora, mint a többi együttvéve. De mégis, minő gyalázata lenne az a magyarországi demokráciának, ha a római katolikus egyház úgy viselkedne, mint a Mazsihisz, igényt tartana nem csupán valamennyi keresztény képviseletére, de még azokéra is, akik csupán keresztény felmenőktől származnak?! Hogy fel lenne ettől velem együtt háborodva, és milyen jogosan azok jelentős része, akik most izgatottan nyüzsögnek a Mazsihisz körül!” "
szakirodalom.atlatszo.hu/2016/04/30/ateista-uzenet-a-siron-tulrol-odaat-nincsen-semmi-tomi-lapid-elete/

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.20. 17:46:30

@rasztaszív: Keresztényellenes agitációt fejthetsz ki mindenféle következmény nélkül..Próbálkozz meg muzulmánellenes nézetek propagálásával Afganisztánban,vagy Irakban.Talán megúszod élve..

rasztaszív 2019.07.20. 22:05:45

@Veszéjben a lyogállamiság !: a "keresztény ország" koncepció szekuláris jellegét sosem fogod tudni megmagyarázni.ezért beszélsz félre...:)

ÜSD A LIPSIT NE SIRÁNKOZZ !!! 2019.07.21. 01:59:39

"Hazugságra épített hatalom soha nem lesz legitim"

Aztan ki nem szarja le. A ketharmad nalunk van, es a fidesz mar 10 eve 50 szazalek folott van. Mienk az orszag, es meg nagyon sokig ez igy marad, szoval lopikulat sem szamit hogy mit gondoltok.

nincs1itt 2019.07.21. 09:31:27

@rasztaszív: te figyelj haver, értem, hogy nem szereted a vallásokat. de azért a szekuláris szót használd helyesen. mert így vicces amit írsz...

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.21. 09:59:27

@rasztaszív: Néhány száz éve ,hogyha keresztényellenes propagandát fejtettél volna ki,hamar komoly bajba kerültél volna.Azóta azonban olyan társadalmi folyamatok zajlottak le Európában,hogy ma ezt komolyabb következmények nélkül megteheted.
A muzulmán orszáhok többségében viszont nem zajlottak le ezek a szekularizációs folyamatok,ott ma is csúnyán orrbavernének ilyesmiért..

rasztaszív 2019.07.21. 11:11:18

@nincs1itt: az a vicces,ha úgy akarnál kijavítani,hogy nem javítasz ki...:)

rasztaszív 2019.07.21. 11:14:34

@Veszéjben a lyogállamiság !: attól,hogy mély sajnálatodra már nem vethetsz senkit máglyára,még nem lesz összeegyeztethető a keresztény ország koncepció a szekularizációval.fogd fel végre,hogy a mutogatás ezen nem segít.

nincs1itt 2019.07.21. 11:47:08

@rasztaszív: reméltem, hogy érteni fogod. de akkor segítek: szekularizmus vagy a szekuláris állam, amit meghatározni próbálsz?
saeculum, aeternum... Hippoi Szent Ágoston

rasztaszív 2019.07.21. 12:16:12

@nincs1itt: inkább értsd meg előbb te,hogy miről van szó.senki nem meghatározni akarja a szekularizációt,hanem az a kérdés,hogy a keresztény ország koncepció ennek az elvnek megfelelő-e?

nincs1itt 2019.07.21. 12:36:33

@rasztaszív: miért ne felelhetne meg, amennyiben a demokrácia egyik alapelvét vesszük figyelembe, miszerint a többségi akarat érvényesül. logikailag nem mond ellent a demokráciának és az állam és vallás szétválasztásának sem, ha azt mondjuk ki, ami ténylegesen igaz: a lakosság többsége a keresztény vallás valamely ágához tartozónak vallja magát, akkor kijelenthetjük, hogy az egy keresztény ország. akik olyan elvek mentén gyakorolják a demokráciát, amely megfelel a vallásuknak is. leginkább indiát tudom ajánlani számodra, ha ez kérdés még benned.

alöksz róz 2019.07.21. 12:51:26

@rasztaszív: "senki nem meghatározni akarja a szekularizációt" - de azt azért egyeztethetnétek, ki mit ért szekularizáció alatt :-)

rasztaszív 2019.07.21. 12:54:32

@nincs1itt: kevered a bolsevizmussal.nem véletlen,hisz ugyanazt teszitek.de hiába akarod megerőszakolni a logikát,a fideszes keresztény ország koncepció oly módon valósul meg,hogy az alkotmányban,és törvényekben nevesítik a vallásukat,ami tételesen szembemegy a szekularizáció elvével.tehát elvileg megfelelhetne,de gyakorlatilag nem felel meg.

rasztaszív 2019.07.21. 12:55:22

@alöksz róz: aki nem tudja,ne beszéljen bele.

Vitéz Nagyuram 2019.07.21. 13:01:08

@rasztaszív: "a fideszes keresztény ország koncepció oly módon valósul meg,hogy az alkotmányban,és törvényekben nevesítik a vallásukat "

és?

dániában is az alkotmányban van rögzítve, hogy a lutherános egyház a hivatalos állami egyház, amit az állam támogat:

www.parliament.am/library/sahmanadrutyunner/dania.pdf

( 4. szakasz )

és ebből mi következik?

rasztaszív 2019.07.21. 13:03:42

@Magyarország a Magyarok Országa: ebből az következik,hogy dániában is problémás a dolog.

és?!

nincs1itt 2019.07.21. 13:13:04

@rasztaszív: látom sok-sok tévedésedet kell még tisztáznod. de kezdjük az elején, bolsevikozol(pedig tisztában lehetnél vele, hogy azok uralkodása idején üldöztek mindenféle vallást is), továbbá engem próbálsz bolseviknak és/vagy fideszesnek beállítani. súlyos tévedés.
ha az alkotmányban nevesítenek egy vallást, de annak a vallásnak a vezetői nem gyakorolhatnak tényleges hatalmat és ez is rögzítve van, akkor nincs ellentmondás. mivel azt a tényt rögzítik, hogy egy adott valláshoz tartozik a lakosság többsége. ha a többi ott előforduló vallást, illetve ateistákat nem éri semmiféle megkülönböztetés, akkor szerintem minden a legnagyobb rendben.

Vitéz Nagyuram 2019.07.21. 13:16:26

@rasztaszív: miért lenne problémás ?

nekem nem lenne azzal se problémám , ha a magyar katolikus egyház ismét államegyház lenne

a dánok is jól megvannak ezzel a rendszerrel

még az is bele van írva az alkotmányukba , hogy a dán uralkodó csak lutheránus lehet , és ő az egyház feje

ahogy az angol király(nő) is csak anglikán , és ő az anglikán egyház feje

ettől neked még nem kötelességed megkeresztelkedni , ahogy angliában vagy dániában sem kötelező . . .

rasztaszív 2019.07.21. 13:23:37

@nincs1itt: komoly befolyással bírnak a választók jelentős körére.ez tényleges politikai hatalom,amit áruba is bocsátanak.a szekularizáció lényege az lenne,hogy ezt ne tehessék.a fideszes koncepció lényege pedig az,hogy ennek ők legyenek a haszonélvezői.

rasztaszív 2019.07.21. 13:28:00

@Magyarország a Magyarok Országa: azt tudom,hogy neked jó lenne...:)de ezt előbb még a fideszesek egy részének is el kéne adni valahogy.

nincs1itt 2019.07.21. 14:17:55

@rasztaszív: komolyan azt szeretnéd, ha egy szabad országban, egy vallás papja/képviselője ne mondhasson azt amit csak akar? akkor se, ha éppen a fidesz ellen agitálna?

alöksz róz 2019.07.21. 14:26:30

@rasztaszív: hát azért nem tök egyértelmű h te mit értesz alatta...
emlékezz csak a fasizmusra :-)

Vitéz Nagyuram 2019.07.21. 15:14:22

@rasztaszív: " a fideszesek egy részének is el kéne adni "

te fideszes vagy ?

ha nem , akkor emiatt ne te aggódj . . .

amúgy fideszeseket viszonylag ritkán hallok a kereszténység és a túlzott egyházi befolyás miatt ajvékolni

és a fidesz-kdnp se csinált belőle különösebb titkot, hogy az eszmei-politikai irányzatok közül a keresztény demokráciával azonosulnak

azt érzik magukhoz legközelebbinek . . .

rasztaszív 2019.07.21. 15:39:21

@nincs1itt: te tévedésben élsz.tőlem mondhatnak amit akarnak,de ne közpénzből legyen kifizetve a politikai propagandájuk.

rasztaszív 2019.07.21. 15:40:41

@alöksz róz: arra emlékszem,hogy ami kényelmetlen lenne,azt te nem látod.ha kiveri a szemed,akkor sem...:)

rasztaszív 2019.07.21. 15:45:23

@Magyarország a Magyarok Országa: akkor te meg itt küzdj csak közben,hogy államegyház legyen a katolicizmus.a többi fideszes meg körömszakadtáig tagad,hogy lenne ilyen...:)

Vitéz Nagyuram 2019.07.21. 15:57:31

@rasztaszív: államegyházról nálunk nincs szó se az alkotmányban se másutt

csak említettem hogy máshol a " fejlett nyugaton " még ilyen is van

nálunk az alaptörvényben a " kereszténységre " való hivatkozás ( v. zsidó-keresztény kultúrkör ; a hymnus első sora stb. ) alapvetően kulturális-szimbolikus v orientációs szerepű

az alaptörvényünk deklarálja a szabad vallásgyakorlást is , hivatalos államegyház pedig nálunk már nincs

én nem is azért küzdök hogy legyen , de mint említettem , nekem az se fájna , ha lenne

a hagyományaink , kultúránk megőrzése szerintem nem ördögtől való dolog

rasztaszív 2019.07.21. 16:12:01

@Magyarország a Magyarok Országa: a politikai propagandájuk nem szimbolikus,az érte felmarkolt közpénz sem.

Vitéz Nagyuram 2019.07.21. 18:04:02

@rasztaszív: nem teljesen érthető , hogy ezzel mi is a probléma

a politikai pártok tevékenységüket közpénzekből finanszírozzák nálunk , és sok nyugati országban is

és a politikai propagandatevékenység működésük fontos eleme itt is, máshol is

ti. ezáltal tudnak választókat megnyerni, akik majdan rájuk szavazhatnak

de nem értem azt hogy ezzel mégis mi a bajod ?

kétségelen , hogy létezik más demokráciamodell is

amerikában a kampányokat gazdag magánszemélyek adományaiból finanszírozzák

pl. soros úr is sokat adakozott a demokrata párt javára is

ez ugyan látszólag közpénzkímélőbb de árnyoldala is van

pl. a nagylelkűséget nagyköveti posztokkal kell meghálálni

ahelyett , hogy szakemberek , képzett diplomaták kerülnének e posztokra

és arra is számíthatsz , hogy az adott pártot támogató üzleti köröknek

igyekeznek majd kedvező döntéseket hozni

szóval vagy közpénzekből fizeted a pártokat , vagy kivédhetetlen az intézményesített korrupció , a szívességekért viszontszövetségek rendszere

nekem az előbbi még mindig rokonszenvesebb

rasztaszív 2019.07.21. 18:22:52

@Magyarország a Magyarok Országa: az egyházak nem politikai pártok.ha pedig közpénzért cserébe prédikálnak egy párt mellett,az maga az intézményesített korrupció.

6.Lenin 2019.07.21. 18:38:00

@rasztaszív:

Ilyen nehéz feldolgozni egy félresikerült furulya leckét?
Vagy ez már nálad beégett?

Az embereknek van vallási, politikai, családi , nemi kötődésük. Ha a politikai kötődést kielégítő pártok állami támogatása megengedett, akkor a vallási miért nem lehetne az?
És miért csak akkor kell elítélni, ha a politikai kötődés nincs összhangban a vallásival?

Hülye vagy rasztaszív. Vagy csak simán orvosért kiállt az állapotod. Igaz nem tudom, hogy érdemes lenne-é még téged kezelni ezzel kapcsolatban. Közpénzből tuti, hogy nem.
Szerintem.

rasztaszív 2019.07.21. 18:55:02

@6.Lenin: lehet vallási alapon pártot szervezni.de nem ezt teszik egyes egyházak,hanem kiválasztott pártoknak árulják közpénzért a befolyásukat.
persze,tisztességet hírből sem ismerve,neked ez teljesen rendben van...:)

6.Lenin 2019.07.21. 19:16:16

@rasztaszív:

Kiknek árulják a befolyásukat? Üresek a templomok.
Te mindig a tisztességre hivatkozol, aztán csöpög a gyűlölet az írásaidból azok iránt, akik másként látják a világot, mint te.

Van néhány dolog amivel nem értek 1et. Pl egyház által működtetett oktatás CSAK ott lehetne, ahol van állami. Közéleti befolyása szerintem az egyházaknak -kivéve 1et- mára már nem sok maradt. az az 1 viszont szeretne mindenbe belepofázni-főleg politikailag (hatalmi kérdésekbe), ez viszont sokakat nem zavar annyira.

Én mellesleg nem vallási alapon szervezett pártra gondoltam, hanem a vallás és a politikai nézet azonos alapjára (mindkettő hit kérdése), szerintem.

Ahogy valaki a HITE alapján elkötelezett valamelyik oldal mellett, ugyan úgy a HITE (genetikailag rögzült) elkötelezett egy politikai oldal mellett, durván értelmezve.

Túlértékeled az általad kártékonynak tartott egyház (nyilván nem mindegyikre gondolsz ilyenkor) befolyását.
Mellesleg az egyházak mindig is a hivatalban lévőket (is ) szolgálták, de ma már ez sem mérvadó, csak próbálkozás, hiszen vannak kritizálók is köztük.

Persze neked jogodban áll gyűlölni is bármelyiket, ahogy a politikusokat is, akiket te nem kedvelsz. Ha sokan vannak hozzád hasonlók, ti fogjátok az irányt mutatni, ha kevesen, akkor erről nyugodt szívvel lemondhatsz.
Ennyi. Ha csak görcsölsz ezek után is, akkor ne csodálkozz, ha hülyének tartanak.

rasztaszív 2019.07.21. 19:31:17

@6.Lenin: gondolom,te sem jársz templomba,mégis a befolyásuk alatt állsz,hisz látványosan nem bírtál csöndbe maradni...:)van mit eladniuk,és el is adják,lelkiismeretfurdalás nélkül,közpénzért.ez egy sunyi csiki-csuki,ahol az egyházi státus előnyeit is élvezik,és a politikai befolyásukat is külön pénzre váltják.

6.Lenin 2019.07.21. 20:00:25

@rasztaszív:

Valóban nem vagyok templomba járó, de ez nekem is új, hogy tudat alatt az egyház befolyása alatt szenvedek.
Rasztaszív, se az egyház, se a Fidesz nem telepedig megfáradt vállaimra hatalmas súllyal.
Az egyház (1ik se) nem található a gondolataim tengerében, a Fideszre is azért szavaztam eddig is, mert nincs jobb, és mert néhány dologban valóban 1etértek velük.
Különösebben egyiknek sincs döntő befolyása a megélhetésemre.

Azért érdekes számomra a te egyházellenességed, mert nem értem, hogy mi történhetett, hogy ennyire befolyásolja a te gondolatvilágodat.
Tisztességről meg a gazemberek szoktak többet foglalkozni, a rossz lelkiismeretük miatt. Hátha 1x kikotyogod a valódi okokat. Bár .......na, mind1.

rasztaszív 2019.07.21. 20:11:16

@6.Lenin: az itt az igazán érdekes,ahogy bármilyen eszközt megengedhetőnek tartasz a védelmükben...mi lenne,ha még befolyásuk is lenne rád...?:)

alöksz róz 2019.07.21. 20:19:35

@rasztaszív: jogos, a lopakodó inkvizícióról is totál lemaradtam

6.Lenin 2019.07.21. 20:24:39

@rasztaszív:

Mi a faszért védeném bármelyiket is?

Hatalomra szükség van, hogy az embereket bizonyos korlátok közé kényszerítse, nehogy elpusztítsák egymás a tisztességes emberek.

Tudod, hogy miként is működnek a hatalmak? Miként lehet korlátok közt tartani hatalmas, sokszínű tömegeket?

Kik irányítanak, kik a levezénylők, kik a támogatók? Mi a közös, ami az egészet mozgatja? Szerintem neked fingod sincs az egészről, valamilyen gyermek szinten megmaradt álomvilágban élsz. Vagy tényleg valamilyen nagy trauma ért ministráns korodban, és beléd égett. Minde1, ma már lelohadt a kíváncsiságom iránta.
A továbbiakban birkózz meg egyedül ezzel a sokkal.

Angyalok vigyázzanak álmaidra, és kergessék el a gonoszt az ágyikód mellől. Készíts zsepit, ha nyálaznál közben.

alöksz róz 2019.07.21. 20:24:47

@rasztaszív: mert egy keresztény papnak nem lehet politikai véleménye, úgy gondolod?

alöksz róz 2019.07.21. 20:28:16

@6.Lenin: nem arról szól amúgy h korlátok közé szorítsák az embereket vmiféle 'közjó' érdekében

6.Lenin 2019.07.21. 20:37:55

@alöksz róz:

A törvények nem korlátok? A megélhetésért való küzdelem, nem korlát?
Nem sokkal 1xűbb lenne a szomszédot fejbe baszni az autójáért, mint évekig melózni egy szarért?
Néhány agyalágyult miként érezhetné magát istennek, ha nem baszhatna ki sokakkal?
Minden faszkalap azt csinálhatná, amit ő magának elképzel, már régen valamilyen dinó múzeumban mutogatnák az embert, hogy jé, valamikor ilyen faszok is szaladgáltak a Földön.

csüngőhasú norvégbáró 2019.07.21. 20:57:08

@6.Lenin:

nem sikerült felfordulnod, orbánc kutyája? franc enne már meg.

okáádék, ahogy a főstaddioncziggányt éltetitek mindennap. ..i.. a tolvaj gecit

6.Lenin 2019.07.21. 21:05:39

@csüngőhasú norvégbáró:

B+, próbáltam már, hogy téged dicsérlek, de a szomszéd kutyája olyan vonyításba kezdett, hogy ki kellett hívni a tűzoltókat. Azóta nem merek vele kísérletezni.
Biztos fideszes a nyavalyás, mert, ha Orbánt dícsérem, orosz népdalokat kezd énekelni igen kellemes hangon, az pedig annyira nem idegesít.

6.Lenin 2019.07.21. 21:14:20

Angyalok vigyázzanak rátok e zord diktatúra ege alatt.
Álmodjatok amit akartok, vagy ami megadatik.

Rasztaszív, bocsásd már meg a sekrestyésnek, hogy valamikor a gatyádban turkált. Valld be, hogy neked is jólesett, csak kicsit megijedtél, mert még új volt az érzés.
Mindenki megkönnyebbülhetne, hogy végre túlléptél ezen a picsa ügyön.

rasztaszív 2019.07.21. 22:30:27

@6.Lenin: miért teszed?csak te tudhatod.de ahhoz képest,hogy nincsenek rád befolyással,elég feltűnő a lendületed,és gátlástalanságod...:)

rasztaszív 2019.07.21. 22:33:27

@alöksz róz: úgy gondolom,ahogy leírtam.a lila ködeiddel fárassz mást.

alöksz róz 2019.07.21. 22:50:57

@rasztaszív: jaja, jól beszélsz, köd lepi mindenkinek az agyát, aki nem lát át a gonosz keresztény ármányon

alöksz róz 2019.07.21. 22:52:06

@6.Lenin: papám, miért csak az egyik felét olvadtad el? :-)

csüngőhasú norvégbáró 2019.07.21. 22:56:11

@6.Lenin:

orbánodat nyald csontig, kapsz érte napi 1000 huffot mint a többi fidesspatkánytroll.

sajnos annyit nem, mint lölő szerelme. :D balfasz.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.21. 23:40:28

@6.Lenin:
"bocsásd már meg a sekrestyésnek, hogy valamikor a gatyádban turkált"
Tetszik ez az új toleráns és megengedő hangnem!
Remélem számíthatunk az aláírásodra, amikor a beleegyezési korhatár csökkentésért fogunk gyűjteni!!
Ahogy azt a pártelnökúr szokta volt mondani: "A szerelem nem trafikos, hogy elkérje a személyidet"

rasztaszív 2019.07.22. 06:26:01

@alöksz róz: lenne egy javaslatom : csak akkor válaszolj,ha felfogtad,mit írtam...:)

6.Lenin 2019.07.22. 09:13:31

@rasztaszív:

Szerinted a klérus sötét ármányainak vagyok az elszenvedője? Titokban ők irányítanának?
Te meg ki a faszoktól vagy ennyire hülye?
Miért nem azt vizsgálod?
Azért kösz, hogy aggódsz értem.

rasztaszív 2019.07.22. 10:07:20

@6.Lenin: magadnak bármilyen gusztustalanságot megengedve szálltál be mellettük a vitába.hogy pontosan miért teszed,a te dolgod.de ne csodálkozz,ha feltűnik...:)

alöksz róz 2019.07.22. 10:21:54

@rasztaszív: felfogtam, hogy van ez a keresztényes üldözési mániád..vagy mi a fasz :-)

rasztaszív 2019.07.22. 10:27:22

@alöksz róz: te akaszkodsz a témára...:)miért nem bírod megállni...?:)))

6.Lenin 2019.07.22. 10:34:05

@rasztaszív:

Én már nagyon régóta nem csodálkozom semmin sem. Faszságokon pláne nem.
Egy közepes kisvárosnyi köcsöggel összehozott a sors már. Megnyugodhatsz, te még a középmezőnybe se férnél be.
Bár néha valóban csodálkozom, hogy olyanok próbálnak másokat okítani, akik képtelenek a saját balfaszságait lerendezni, de ez a csodálkozás eddig nem hiszem, hogy meghaladná összességében az 5 percet, mozgalmas életemben.

rasztaszív 2019.07.22. 10:36:43

@6.Lenin: pedig fordíthatnál rá többet is,egy tükör előtt állva...:)

6.Lenin 2019.07.22. 10:48:10

@rasztaszív:

A saját faszságaimmal minden nap, minden mp-ben szembesülök, mi a faszért csodálkoznék rajta? Már rég megszoktam, túlléptem rajtuk. Neked is inkább ezt ajánlanám. Próbáld rendezni a saját életedet, a lehetőség szerint kizárni belőle a téged zavaró részeket, hiszen úgysem tudsz rajta változtatni, csak kizárni, elkerülni.
Hasznosabb , mint rágni egy sekrestyés farkát, bár ezt nem tudom, mert még nem próbáltam, lehet, hogy közelebb kerülnék az élet értelmének a megértésében, ha van ilyesmin.
Mellesleg kurva unalmas néha ez a klérus rettegésed, pláne, hogy az istennek se akarod kezelni, pedig rengeteg kenőcs, gyógytea van a piacon. Lehet, hogy egyik sem segítene, de legalább elvonná a figyelmedet a deviáns papokról, vagy nem.

rasztaszív 2019.07.22. 10:50:42

@6.Lenin: vedd észre : a gusztustalanságod nem téged hitelesít...:)

alöksz róz 2019.07.22. 10:56:45

@rasztaszív: szórakoztat mások mániáinak piszkálgatása

6.Lenin 2019.07.22. 10:57:44

@rasztaszív:

Töki, amiről én regélek itt neked-és amin valszeg zsenge korodban átestél-gusztustalan lenne, ki a fasz csinálná?
B1, én próbállak megérteni, eddig nem sok sikerrel, mert valszeg nem bontottad ki MÉG az egész-neked gusztustalan- történetet.1x csak eljutunk odáig, vagy kénytelen leszek a megismerés nélkül elhagyni ezt a dimenziót. Nem az egyetlen lesz, de legalább lesz ok a visszajövetelt igényelni, ha van ilyen lehetőség. Állítólag van, ha nincs akkor így jártam.

rasztaszív 2019.07.22. 11:02:47

@alöksz róz: mániákus jegyeket itt eddig csak te mutattál...:)

rasztaszív 2019.07.22. 11:04:08

@6.Lenin: a gusztustalanság a te részed a történetben.ennyit tudsz,így jártál:)

6.Lenin 2019.07.22. 11:09:56

@rasztaszív:

Akkor örülök, hogy legalább te nem vetted annyira tragikusra a figurát, és a történteket.
akkor már csak annyi lehet a problémád, hogy kevesellted valamelyik részét-hosszát, gyakoriságát, stb.
Csak tisztázódni látszanak az okok.
Izé...meguntam mára.
PÁ!

rasztaszív 2019.07.22. 11:14:04

@6.Lenin: ez most nem jött be.de majd találsz valaki mást,akire kivetítheted az ifjúkori traumáidat...:)

6.Lenin 2019.07.22. 11:22:13

@rasztaszív:

Most speciel 1etértónk, van itt több hasonló köcsög, mint te is, és van kin szórakozni.
Jobbulást neked.
Én zsenge koromban se jártam templomba, ez a része örökre kimaradt, mivel ha most érne hasonló inzultus, inkább vicces lenne, mint traumás.
Neked legalább van mivel dicsekedned.

alöksz róz 2019.07.22. 13:41:05

@rasztaszív: én? keresztény összeesküvésről fantáziálsz, de a valódi problémáról, a nyíltan, a szemed előtt történő tömeges erőszakos keresztelésekről meg nem akarsz tudomást venni..hogy van ez?

rasztaszív 2019.07.22. 14:48:07

@alöksz róz: kínodban már mindent összezagyválsz...:)és rossz hírem van : hiába toporzékolsz,amíg a fideszed agresszívan kereszténykedik,addig téma lesz a politikában a kereszténység.ha megpukkadsz,akkor is:)

alöksz róz 2019.07.22. 14:57:27

@rasztaszív: talán tagadod? akkor a keresztény egyházak szekértolója vagy te is...
évente több tízezer embert keresztelnek meg erőszakkal magyarországon.

alöksz róz 2019.07.22. 14:58:55

engem is így kereszteltek meg.

rasztaszív 2019.07.22. 15:10:33

@alöksz róz: hát mi legyen?a fidesz hozza a törvényeket,beszéljétek meg egymás közt.

alöksz róz 2019.07.22. 15:14:09

@rasztaszív: inkább szervezzünk ellene tüntikét, az hatásosabb.
meg a helsinki b felhívhatná rá a figyelmet egy kampánnyal

alöksz róz 2019.07.22. 15:15:31

@rasztaszív: amúgy tényleg ez a valóság, remélem nem akarod elbagatellizálni a dolgot...

rasztaszív 2019.07.22. 15:18:52

@alöksz róz: még véletlen sem.ez egy valódi probléma.

alöksz róz 2019.07.22. 15:21:04

@rasztaszív: és ez a fidesztől teljesen független, tegyük hozzá...
az mszp-szdsz kormányok idején még több embert kereszteltek meg erőszakkal, mint most.

rasztaszív 2019.07.22. 15:31:54

@alöksz róz: tehát erről is a ballibek tehetnek...?:)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.22. 15:34:23

@rasztaszív: Az,hogy az amerikai elnök a bibliára esküszik fel mennyire egyeztethető össze a te szekularizált államfelfogásoddal?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.22. 15:44:56

@rasztaszív: Hát egyelőre nem afelé haladnak a dolgok..De, hogy tovább borzoljam a kedélyeket,idézném a jelenleg hatályos német alkotmány kezdő mondatát:„Isten és ember előtti felelősségünk tudatában..”

alöksz róz 2019.07.22. 15:44:57

@rasztaszív: ők is.
az orbán-kormány idején pedig ebben is javult valamennyit a helyzet, ez tény.

rasztaszív 2019.07.22. 15:51:22

@Veszéjben a lyogállamiság !: hát egyelőre afelé haladnak a dolgok,hogy az eu-s alkotmányban nem lesz ilyesmi.

rasztaszív 2019.07.22. 15:52:16

@alöksz róz: bizonyára mert orbán fellépett ellene...:)

alöksz róz 2019.07.22. 15:59:21

ne azt figyeld, amit mond, hanem amit tesz

rasztaszív 2019.07.22. 16:03:39

@alöksz róz: gondolom,azóta minden csecsemő írásos nyilatkozatot tesz az önkéntességről...

alöksz róz 2019.07.22. 16:05:32

@rasztaszív: papám, a csecsemők nem tudnak írni...

rasztaszív 2019.07.22. 16:19:40

@alöksz róz: akkor sírásos nyilatkozatot tesznek róla...:)

alöksz róz 2019.07.22. 16:33:58

@rasztaszív: hát jó, legyen, kimaxoltnak nyilvánítom a témát :-)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.22. 17:31:05

@rasztaszív: Véletlenül nem az Egyesült Államokról volt szó?
Az EU-s alkotmányban,meg nem hogy nem lesz Istenre való hivatkozás,hanem jelenleg nincs.De ez nem jelenti azt,hogy a jövőben sem lesz..Elég sok váratlan koppanásban volt részetek az utóbbi években: Brexit,Trump,Thimmermans buktája..Szóval politikában soha ne mondd,hogy soha..:)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.22. 17:47:21

@rasztaszív: A balliberált politikai oldalról meg egy sírásós nyilatkozatot..:)))

rasztaszív 2019.07.22. 23:21:28

@Veszéjben a lyogállamiság !: még véletlenül sem.a szekularizációról volt szó.

Vitéz Nagyuram 2019.07.23. 00:24:34

@rasztaszív: hogy haladtok vele ?

sikerült már szekularizálni a dán királyságot ?

hát erzsike lemondott már az anglikán egyház vezetéséről ?

csupa kínzó kérdés

rasztaszív 2019.07.23. 06:59:57

@Magyarország a Magyarok Országa: elhoztátok a szezonját,úgyhogy valószínűleg lesz előrelépés.

6.Lenin 2019.07.23. 08:47:20

@rasztaszív:

És mi lesz az előrelépés? Egy másfajta diktatúra? Azok lesznek hatalmon, akik kipusztítják a keresztényeket? Betiltják a vallásokat? Mindenkinek buzulnia kell majd?

Milyen előrelépésre vársz? Írd már le egyszer végre, hogy te miként képzeled a világot.
Valamilyen erőszakra vársz, ami megoldaná (?) a problémáidat?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.23. 09:34:13

@rasztaszív: Arról beszéltem,hogy az amerikai elnök a bibliára esküszik fel.Erre te bedobtad,hogy az EU alkotmányban nincs istenre való hivatkozás.
„God save the Queen\King !” Ez is meg lesz változtatva?

rasztaszív 2019.07.23. 10:25:30

@6.Lenin: a szekularizációban lesz előrelépés,nem kis rész éppen az orbánotok tevékenysége következtében.

rasztaszív 2019.07.23. 10:27:37

@Veszéjben a lyogállamiság !: amit itt,és lengyelországban műveltetek,azután nektek európában reszeltek.készülj fel rá lélekben.

6.Lenin 2019.07.23. 10:57:13

@rasztaszív:

Szerintem neked beégett valamilyen hülyeség, és nem vagy képes túllépni rajta.
Még mindig nem írtad le, hogy te milyen világot képzelsz el a jövőben. Mi lenne benne sok millió embernek a szerepe, joga, helye.
Szerintem te nem érted a körülötted zajlót.

Ha ennyire magányos vagy, miért nem keresel valamilyen értelmesebb témát, amit meg lehetne beszélni, ha már kikívánkozik belőled a belédszorúlt valami.

Ha szerinted az egyháznak van abban döntő szerepe, hogy ez a balfasz ellenzék nem tud kitörni, akkor te tényleg hülye vagy. Miért nem jössz már ki a fényre? Miért nem vagy képes elrendezni a saját életed?

Egy magad által kreált mókuskerékben kergetsz valamit, amiről szerintem te se tudod, hogy mi is valójában. Mi is lenne neked jó, ha egyszer sikerülne utolérned. Másoknak is jó lenne? Szerintem ezt nem érted.

rasztaszív 2019.07.23. 11:13:06

@6.Lenin: szerintem van miről beszélni,szerinted nincs.csak tudnám,hogy akkor miért akaszkodsz a témára?:)nem gondolod,hogy te viselkedsz mániákusként,amikor azon küzdesz,hogy más se beszéljen arról,amiről te nem akarsz tudni...?:)

6.Lenin 2019.07.23. 11:22:13

@rasztaszív:

Akkor lehetne a témáról valóban beszélni, ha leírnád végre a vízióidat, de nem vagy hajlandó. Én ezt szeretném már olvasni tőled.

B+, az kurvára kevés, hogy leírod, szerinted úgy szar az egész, ahogy te elképzeled.
Rendben . Ez a te véleményed, de mi a faszt kínálsz helyette?

Hátha el tudnám fogadni, de így, csak annyit tehetnék, igazat adok neked. De mire?

Töki, ez az ellenzék problémája is, kritizálnak mindent, de a jövőképük ködös, semmi. Nem véletlenül szeretnék a múltjukat mindig elfelejeteni, mert az is üres nagy semmi.

Jövőkép, meg nuku. Miről nem akarok én tudni? A jövőképedről, de hát már könyörgök, hogy írd le végre. Utána lenne miről beszélni. Így üres, süketelés amit írsz.

rasztaszív 2019.07.23. 11:26:19

@6.Lenin: hát mire kezdtél válaszolgatni?olvasd már vissza.az a téma,nem az,amit majd te kijelölsz...:)

6.Lenin 2019.07.23. 11:36:53

@rasztaszív:

Az üres, semmitmondó kritikáidra válaszolgatok már mióta, mert szeretném végre megtudni, mi a jobb választél a mostani helyett.

Az kurva kevés, hogy most minden szar, neked. Mi lenne azokkal, akiknek ez nem így van?
Biztos, hogy ők tévednek? Miért is, ha igen? Mit nyújtaná nekik helyette?

Szerintem fingod sincs róla, ezért kerülgeted a kérdéseimet.

rasztaszív 2019.07.23. 11:40:34

@6.Lenin: te még tudod,hogy mit akarsz?:)))

rasztaszív 2019.07.23. 11:53:54

@6.Lenin: kicsit szedd össze a gondolataidat...:)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.23. 19:25:47

@rasztaszív: A költő szavaival élve: "Álmodik a nyomor.." :)

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.25. 12:21:48

@rasztaszív: Száz éve se jött össze, hogy szellemi elődeid mozikat csináljanak a templomokból, most se fog..:)

rasztaszív 2019.07.25. 13:55:47

@Veszéjben a lyogállamiság !: száz éve még sikerülhetett időlegesen visszahozni a papi világot,most nem fog.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.25. 18:25:09

@6.Lenin: Azok a tények.Mármint az igaziak.
De egyik füleden be,a másikon ki.
Mert nincs köztük semmi amiben megakadjon.

@Veszéjben a lyogállamiság !: Azok inkább a te szellemi elődeid.
süti beállítások módosítása