B1 blogcsalád



Siker az, amit Orbán annak hazudik

2019. július 04. - ashwood

merkeljo.jpgA V4-ek sikere, Orbán sikere, a demokrácia sikere - zengi a propaganda napok óta. A siker pedig az, hogy nem olyan politikus kerül az Európai Bizottság élére, akire az Unió polgárai szavaztak.

“2019-ben a V4 tanítja demokráciára a nyugati elitet” – harsogja a Pravda. Ugyanis: “ez a négy ország képes volt a nyugat-európai elit játékszerét, a csúcsjelölti rendszert kikezdeni és bedönteni.” Hagyjuk is, hogy ez tételesen nem igaz, hiszen a liberálisokkal összebútorzó Macron picit jelentősebb léket ütött a rendszen, mint Orbán.

De ha már a hazugságok: “német védelmi miniszter ugyanis alternatív jelölt, nem kanonizált, nem a mesterterv része. Nem európai érdek a megválasztása a merkeli logika szerint.” A valóság szerencsére megint nem jött szembe a propagandistákkal. Hiszen Merkel ellenkezése, majd tartózkodása a végső szavazáskor kizárólag belpolitikai célzatú volt, semmi köze sem a jelölt személyéhez – aki amúgy minden kormányában kapott tárcát, vagyis nem valószínű, hogy bármilyen kifogása lenne ellene. Sőt, akik most (is) teli szájjal ekézik Merkelt, röhögnek rajta, gúnyolják, levitézlett, bukott politikusnak tartják, azoknak érdemes felidézni: csak azért nem Ursula von der Leyen lett az utódja a pártja élén, mert jelentősebb pozíciókat szántak neki - és lám.

De vissza a demokrácia-oktatáshoz. A propaganda szerint a csúcsjelölti rendszer megbukásával “a súlyos demokráciadeficittel küzdő Európai Unió is csak nyer”. Sajnos azt nem fejtik ki, mégis, miként. Miként a demokrácia győzelme az, hogy a szavazók akaratát semmibe véve, zárt ajtók mögött, kizárólag hatalmi alkuk nyomán kiizzadt személyi döntések születnek?

Persze Orbánéknak csak addig tetszik a mutyi, amíg az általuk gyűlölt személyek lekerültek a terítékről. Az már annyira nincs ínyükre, hogy az Európai Tanácsot a belga ügyvezető miniszterelnök, Charles Michel vezeti majd. Ez már nem a demokrácia ünnepe.

De a bizottsági elnök megmutyizása az - és innentől kezdve jön a nemzetállamok Európája, amely szögesdróttal és aknazárral védi minden négyzetcentiméterét. Mármint a propagandisták és Orbán szerint.

Nagyon kíváncsiak vagyunk arra: mikor kell a Leyen vezette Brüsszelt megállítani. Ugyanis a politikus - aki most bizonyára nagyon imponál Orbánnak, elvégre 7 gyermeke van, ezért talán még azt az apróságot is hajlandó neki megbocsátani, hogy nő –, az Európai Egyesült Államok ideájának lelkes híve. Ellentétben nem rajong a szögesdrótért, a gyerekek és szüleik fogságban tartásáért, éheztetéséért. El lehet játszani, hogy Soros emberei helyett valaki más, tiszta hangú, már-már igaz magyar került az Európai Bizottság élére - csakhogy ez hazugság. Ha tetszik, Merkel legjobb tanítványát, politikai örökösét tisztelhetjük a valóban tiszteletre méltó Ursula von der Leyenben.

Ha Orbánnak ez a győzelem, akkor még sok ilyet kívánunk neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://b1.blog.hu/api/trackback/id/tr5514925930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.04. 15:28:31

Mi nem, ha siker az, hogy megakadályoztuk két fő nyugati liberális vezérpolitikus elnöki pozícióját az EB-ben?

rallus 2019.07.04. 16:00:15

Szegény Orbán... Amihez csak nyúl, minden tönkre megy... És ez már ősidők óta így van....
Mennyivel jobb az ellenfeleinek! Csak ülnek a lecsóban, néha-néha minden felelősség nélkül beleordítanak valamit az éterbe és csendesen rohadnak tovább...

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.04. 16:12:33

"A siker pedig az, hogy nem olyan politikus kerül az Európai Bizottság élére, akire az Unió polgárai szavaztak."

Az unió polgárai...

Röhej!

Tessék mondani, a magyar polgárok vajon hol szavaztak, szavazhattak Weréb Frédire?

Merthogy a helyi néppárti listán (ti. a Fidesz-KDNP-én) nem láthatták a nevét, az biztos.

Akkor miről is pofáztok?

2019.07.04. 16:14:26

Nem kevés erőfeszítésbe és időbe kerülhet ennyi agyament baromságot összegereblyézni. Főleg annyi ésszel mint a b1 poszt-tolóinak van.

De mi lenne, ha egyszer megpróbálnátok egy értelmes, tartalmas, objektivitásra törekvő, tényeken nyugvó posztot összehozni.

Vagy lehetetlent kérek?

DR. Smit Pal 2019.07.04. 17:00:10

Oke ertjuk, a libbantak nem irhatnak le olyat, hogy Orban nem bukott meg. De azt muszaj elismerniuk, hogy ez akkor is mas, mintha mindket liberalis jeloltet megvalasztjak, hogy most Orban nem bukott akkorat, mint szokott minden heten.
Legyen ez most egy kis bukas, a unios valasztason, mar igy is nagyott bukott az Orban a szanalmas 53 %-val.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.04. 18:35:59

@közíró MAXVAL bircaman:
Van der Leyen asszony mellettem vonult a 18-as berlini pride-on és nekem nagyon liberálisnak tűnt. Nem értem minek örül a Zorbán!!

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.04. 18:39:44

@R.V.J.:

S mondta bárki is, hogy nem lberális?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.04. 18:43:45

@közíró MAXVAL bircaman:
"Mi nem, ha siker az, hogy megakadályoztuk két fő nyugati liberális vezérpolitikus elnöki pozícióját az EB-ben?"

Azt nem értem, hogy minek örül a Zorbán, amikor a két megakadályozott liberális után egy harmadik liberális nyert?? Az elemi kíváncsiság dolgozik bennem!!

nincs1itt 2019.07.04. 18:45:26

von der Leyen, khm. azon politikus mintaképe, aki bármiben "jó". a szociális és családügy, egészség és kórház, munkaügy, hadsereg vezetés... a legtöbb német, már csak a fejét csóválja a legfrissebb (lehetséges) posztjának hírére... Weber is hasonlóan multitalent... valószínűleg von der Leyen azért kaphatott jelölést erre a posztra, mert remek kesztyű-báb... és nem csu-s

közíró MAXVAL bircaman · bircahang.org 2019.07.04. 18:47:07

@R.V.J.:

Két elsőosztályú elbukott, s nyert a harmadosztályú. Szerinted ez kinek jó?

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.04. 18:48:19

@rallus:
"Mennyivel jobb az ellenfeleinek! Csak ülnek a lecsóban, "

A róka és a holló esete. Előbb utóbb úgy is történik valami katasztrófa az országgal és akkor jövünk!!!
Az lesz ám a szezonvégi vásár a nyugati tőkének!!!
Családipótlékba meg 14. havi nyugdíjba fürösztünk mindenkit egy évig!!!

Aztán jöhet az IMF.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.04. 18:51:21

@közíró MAXVAL bircaman:
"Két elsőosztályú elbukott, s nyert a harmadosztályú. Szerinted ez kinek jó?"

Értem én kedves Birca, dróton lehet rángatni. Azt gondolja a Zorbán, hogy majd a V4-ek báboznak és nem a Macron vonal???

Én csak kérek egy kávét!! Haha!!

rallus 2019.07.04. 19:04:30

@R.V.J.: Ügyesen tartjátok szárazon a puskaport! Ferenc itthon paskolja a popsija alá az ellenzéket, miközben élete aktuális párja a Juncker által csúcsra futtatott EU-ban ugrott egy nagyot a szamárlétrán. Így lesz esélyünk az IMF bejövetelére, de ne engedjétek, hogy Irina Ivaschenkó megint helytartónak jöhessen! Veszélyes nőszemély, még Bajnai ügyes kezeit is távol tudta tartani a pénzektől.

R.V.J. · https://migrationaid.org/ 2019.07.04. 19:10:55

@rallus:
"miközben élete aktuális párja a Juncker által csúcsra futtatott EU-ban ugrott egy nagyot a szamárlétrán."

Dobrjeva asszony kinevezése engem is meglepett egy kicsit, de aztán ezt a finnek hatalomátvétele előtti pánszláv önvédelmi reakciónak tudtam be!
Ezzel szemben Katka majd az igazi progressziót fogja képviselni az EU-ban!!!

Gábris szomszéd 2019.07.04. 19:20:01

@nincs1itt: Lassan kezdem érteni mirét lett szimpatikus Ondó elvtásnak. Ja és remélem ennek is örülsz. :)

alfahir.hu/2019/07/04/bmw_debrecen_koltsegvetes

Európai téridő 2019.07.04. 19:43:36

Béegyesek, kötözni való bolondok vagytok!

taga.20 2019.07.04. 19:47:20

@nincs1itt: stráhét kellett volna eu elnöknek, csak lebukott:)))

szerinted a csutigeci vagy kohl, mi a kurvaanyjához ért/értett?

nincs1itt 2019.07.04. 20:05:14

@taga.20: őrizzük meg a pánikot! nyugalomra semmi ok! mondtam olyat, hogy o.v. jobb? csak meg mertem említeni, hogy egy tájcs+cdu éppen olyan multitalent, mint mo.-i gázszerelő... de említhetném a dk, monumentum stb prominenseit is... sötét züldek,

taga.20 2019.07.04. 20:10:06

@nincs1itt: haver, te ezt állítottad, és szerintem hibásan.

"valószínűleg von der Leyen azért kaphatott jelölést erre a posztra, mert remek kesztyű-báb... és nem csu-s"

sok kérdésem lenne, de egyre válaszolj!

ki a kéz szerinted?

csüngőhasú norvégbáró 2019.07.04. 20:23:15

@rallus:

"Így lesz esélyünk az IMF bejövetelére, de ne engedjétek, hogy Irina Ivaschenkó megint helytartónak jöhessen! Veszélyes nőszemély, még Bajnai ügyes kezeit is távol tudta tartani a pénzektől. "

mivel a cziggányod éjjel nappal lop, lesz még itt IMF. de sebaj, staddionbáró haverja lölő és elios pityu szépen hízik rajtunk. te kis fasz,.

rallus 2019.07.04. 20:30:27

@csüngőhasú norvégbáró: Nem tudom, hogy az ordenáré stílus mennyivel löki meg a GDP-t, de az a gyanúm, hogy te inkább az "Eltartott" kategóriába tartozol, ezért rajtad legfeljebb a Pthirus pubis hízik! Az nem válogat...

taga.20 2019.07.04. 20:39:45

@rallus: te szerencsétlen barom! ha valaki megjeleníti a parazitát, akkor az te vagy.

szerintem, te életedben nem csináltál semmit, ahogy a csuti geci és bandája!

csüngőhasú norvégbáró 2019.07.04. 20:43:55

@rallus:

"Nem tudom, hogy az ordenáré stílus "

kérem szépen a csutti cziggányt, ne lopasson már el annyi közpénzt lölővel és ELIOS pityukával, léccives.

nincs1itt 2019.07.04. 20:46:54

@taga.20: nem bonyolult, von der leyen eddig minden volt, ami csak lehetséges a német pártok világában. ahol "rés" támadt a rendszerben, azonnal a megbízható, megkérdőjelezhetetlen hűségű ursula volt a tapasz. örökös cdu tagság, merkel is cdu-s, a csu ugyan koala partner, de "csak" bajor párt. az spd azonnal hisztizni kezdett, az összes baloldali, liberálissal karöltve... mert ezzel is csökken a béka segge alatt elterülő elismertségük. a kéz merkel.

taga.20 2019.07.04. 20:53:59

@nincs1itt:

"örökös cdu tagság, merkel is cdu-s, a csu ugyan koala partner, de "csak" bajor párt. az spd azonnal hisztizni kezdett, az összes baloldali, liberálissal karöltve... mert ezzel is csökken a béka segge alatt elterülő elismertségük. a kéz merkel."

haver, legalább te ne told a normális országotokból a full faszságot!

lécci!

csüngőhasú norvégbáró 2019.07.04. 20:58:31

hallgassátok, rájöttök miről is szól a nemzeti staddion_cziggányság, csutti módra.

www.youtube.com/watch?v=LAlYlqedW18

fidess-padkányok

nincs1itt 2019.07.04. 21:00:57

@taga.20: talán tudod ezt cáfolni? esetleg konkrétan rábökni, hol is a faxság?! az spd 10% körül billeg, harmlos, a fdp, grüne, linke még kevesebb. talán, ha elhinnéd, hogy esetleg több a rálátásom innen, elfogadható német nyelvtudással, első kézből származó információk birtokában, mint a mo.-i "ellenzéki" sajtónak...

taga.20 2019.07.04. 21:15:02

@nincs1itt:

"talán tudod ezt cáfolni?"

haver, sokszor ez jut eszembe, mikor olvasgatlak:)))

www.youtube.com/watch?v=qEWpCxYQGYs

nincs1itt 2019.07.04. 21:44:26

@taga.20: értem én, hogy a tanú az mindenre válasz... de azért tehetnél kísérletet, hogy felnyisd a szemem. kérlek olvass utána, ursula(nem bubó doki asszisztense) milyen pályát futott be 1990-es évektől kezdődően. majd keress párhuzamot a mo.-i politikusok között, hasonlót. itt sincs egy darab kolbász sem a kerítésben

taga.20 2019.07.04. 21:57:00

@nincs1itt: a tanú a mai világunk görbetükre.

ursula, egy cdu-s politikus, aki nem a szívem csücske, de ezerszer ő, mint a geci és bandája. lásd a rohadék szálvinit, vagy a putyin ribanc löpenkurvát!

na mi a kolbász haver?

Gábris szomszéd 2019.07.04. 21:57:10

@nincs1itt: Mondjuk az ő véleményét is érdemes lehet elolvasni, hiszen ő is überálleszben él. :)

www.facebook.com/nataliabalint.operasinger/photos/a.270914086346213/2009733035797634/

miért 2019.07.04. 22:05:22

@Quercus Maximus: a majmoknak értelmes: Kedves Vezető, tartalmas: a Baltásvezér, és objektív: a csúti Cézár

miért 2019.07.04. 22:06:50

@DR. Smit Pal: sehol nincs a vezére, kádárjankó 95%-t kapott!

Ego55 2019.07.04. 22:08:02

"a szavazók akaratát semmibe véve, zárt ajtók mögött, kizárólag hatalmi alkuk nyomán kiizzadt személyi döntések születnek?"

Mert a csúcsjelölti megbeszélések eredménye nem így születik? Ráadásul sokkal jobban kedvez a nagy országoknak, hiszen több képviselőjük van. Az ET éppen olyan áttételesen demokratikus választás, mint a EP frakcióvezetőinek suskusának eredménye. Nincs mit szemre hányni!

FCUK5 2019.07.04. 23:23:56

ash, gratulálok, ez az írás már majdnem alulmúlja nick szösszeneteit. azért csak majdnem, mert ez ráadásul kínos is, nem csak vicces.

2019.07.05. 02:52:13

@taga.20: Az biztos egy tagához képest mág szopni sem tudnak, vagy fikát messzire pöccinteni.
be Tagas Pride!

2019.07.05. 06:33:23

@taga vagyok| 20 dioptriás| buzi vagyok| és orbán f:

Ne dicsérd a genetikai hulladékot, mert elbízza magát.

taga.20 2019.07.05. 08:16:47

@Quercus Maximus:

neked is szép nyári reggelt kívánok kukkolós vénember!:)))

ZX 2019.07.05. 09:32:43

Ahhhahahaha. Hatalmas siker.

"Ursula von der Leyen az Európai Egyesült Államok híve befogadott egy szíriai menekültet és kritizálta Orbánt a menekültek elleni brutalitás miatt.

Charles Michel az Európai Tanács elnöke ki akarta dobni Orbánt és haverjait Schengenből."

Tudtam én, hogy ezek a gerinctelenek leszopnák az első arabot aki szembejön, ha a geci azt mondja nekik.

Nagykörúton túli magyar 2019.07.05. 12:29:36

Siker az, amit a ballib média annak mond!

Én is nekik köszönhetem, hogy lecseréltem a lakáshitelemet devizahitelre, mert azt írták, cseréljem le!
index.hu/gazdasag/magyar/lahit070220/

Hát nem bejött!

Oxica 2019.07.05. 13:09:04

Jaja elvtársak.

Hét gyermekes konzervatív családanya, most még. Egészen addig amíg meg nem fingatja a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigányt. Akkor meg lesz belőle migránssimogató, sorosbérenc, liberálfasiszta.
Amúgy meg elvtársak, ez a nő, Macron konszenzusos jelöltje, hogy mindenkinek jó legyen, mert Európa egysége a cél.
Fogadni mernék viszont, hogy a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány lesz az első, aki kifarol mögüle, mikor az uniós pénzek kifizetése az európai ügyészséghez való csatlakozáshoz lesz kötve.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

Oxica 2019.07.05. 13:09:04

Jaja elvtársak.

Hét gyermekes konzervatív családanya, most még. Egészen addig amíg meg nem fingatja a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigányt. Akkor meg lesz belőle migránssimogató, sorosbérenc, liberálfasiszta.
Amúgy meg elvtársak, ez a nő, Macron konszenzusos jelöltje, hogy mindenkinek jó legyen, mert Európa egysége a cél.
Fogadni mernék viszont, hogy a tolvajpárti felcsúti lótolvaj cigány lesz az első, aki kifarol mögüle, mikor az uniós pénzek kifizetése az európai ügyészséghez való csatlakozáshoz lesz kötve.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok. O1G.

taga.20 2019.07.05. 13:10:47

@Nagykörúton túli magyar:

ha te akkora barom voltál, hogy olvastál egy cikket és az otépés ügyintéző ezt mondta neked, és te lecserélted, akkor te egy fasz voltál.

én 2006-ban forint hitelt vettem fel, és semmi bajom nem lett. már ki is fizettem.

ja és nem csak voltál fasz, hanem vagy is, te szerencsétlen agyhalott fityesztalpas!

GyMasa 2019.07.05. 13:20:37

@Quercus Maximus:
Nincs ezzel semmi baj!
Engem kifejezetten szórakoztatnak az ilyen alternatív valóság alapú cikkek.
Egy szinten irígylem is, azt ahogy ezek az emberek meg tudják védeni magukat a rideg valóságtól ezekkel a kivetítésekkel.
Ezen felül kifejezetten hasznos, ha ez a véleménybuborék szépen ki is nyírja végre az ellenzék töketlen/opportunista részét, mert az biztosítja majd a lehetöségt, hogy utána a hamvakból felemelkedjen egy új, életképes, és a fideszt leváltani képes ellenzék, akinek a segítségével majd el is lehet takarítani az útból a frideszt is.
mondjuk jobb lenne, ha ez az eltakarítás gyorsabban menne, de ahhoz tehetséges és gerinces emberekre lenne szükség.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.07.05. 13:31:49

@GyMasa: ott van pl. gyurcsótányné
alig maradt le az utolsó előtti helyről

2019.07.05. 13:39:58

Számomra az /sem :-) !/ világos, hogy a liberálbolsevikok zokon veszik azt, ha ezt a jelzőt használják rájuk, miközben a "csúcsjelölti rendszert" védik, kérik számon minden utcasarkon a demokráciára hivatkozva, miközben ha a csúcsjelölteket tennék vezetői pozícióba az totális diktatúra lenne, ugyanis az érvényben lévő jogszabályok erre semmilyen lehetőséget nem adnak, SŐT.
Azért áll a liberálbolsevik jelző rájuk, mert alapból kötelezőnek követelik az agymenésük által "jogosnak" vélt hatalmi pozíciók megszerzését.
Kun Béla és Rákosi örömujjongásban tör ki ilyenkor a pokolban, ahol az üstben ücsöröghetnek még pár tízezer évig, ... de azért a szellemük örök, ahogy a versekben, dalokban ezt meg is örökítették, hasonlóan demokratikus körülmények között, mint amit most követelnek az utódaik Európai szinten.

GyMasa 2019.07.05. 13:47:39

@Tényelek:
Azért azt is vegyük már észre, hogy erröl a csúcsjelölti rendszerröl pont úgy beszélnek, mintha ez valami a kezdetektöl kjelenlevö, mélyen beágyazódott dolog lenne, holott csak 2014-ben választottak az alapján jelölteket...
Tehát senki, semmiféle hagyományt nem rúgott fel, vagy pusztított el.
Egyszerüen egy kezdeményezés bukott meg, a lehetö leghamarabb.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.05. 14:13:15

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
@Tényelek:
@GyMasa:
Gazdikátok kezet csókolhat Merkelnek,aki azt mondta:Hozhatnánk döntést a v4-ek nélkül is,de nem akarunk.
És nem azért mert viki ilyen határozott karakán faszagyerek,hanem mert Merkel az ilyen tetvekkel szemben is demokratikus.
Na ezt kellene megtanulnia a gazdátoknak.

GyMasa 2019.07.05. 14:14:53

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ja, "itthon" vagyok.
És, mielött megint megkérdezed: Nem költözök haza.

GyMasa 2019.07.05. 14:16:38

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ja, és nem osztok semmilyen észt.
Nekem csak a tiedétöl eltérö véleményem van, amit te semennyire nem tudsz tolerálni.
Ez, sajnos egyedül a te problémád.

GyMasa 2019.07.05. 14:23:20

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
"Hozhatnánk döntést a v4-ek nélkül is,de nem akarunk."
Igen, ez ám a valódi, toleráns, demokrata viselkedés!
Csak gratulálni tudok.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.05. 14:26:13

@GyMasa: Már meg se kérdezem.:))
Szóval akkor neked már kint van az otthon.Irigyellek.
Asszem legutóbb már csak egy mosolyt küldtem mikor láttalak.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.05. 14:29:02

@GyMasa: Egyébként ez a véleményed meglepően jónak tűnt.
Csodálkoztam is rajta.Néztem is rendesen csak nem akartam akkora litániát.
De ez jobb írás volt,mint amiket szoktál írni.

Nagykörúton túli magyar 2019.07.05. 15:17:45

@taga.20:
Ha tehát valaki egy ballibes cikknek igazat ad, hisz neki, akkor az a te szavaid szerint egy "fasz".

Nem mi mondtuk.
Szép beismerés, köszönjük!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2019.07.05. 15:24:28

@Nagykörúton túli magyar: Ez az a devizahitel,ami vikiék alatt jött be?
Deagyúúrcsáány!

taga.20 2019.07.05. 15:55:39

@Nagykörúton túli magyar: szép védésnek tűnik, de te tényleg egy fasz vagy:)

te bazdmeg, ha azt olvasod egy cikkben, hogy meg kell minden fityeszes jobbágynak hágni egy kecskét, akkor te megteszed.

gratulálok fityeszjobbágy, nem csalódtam benned!

Szergej Szergejevics Szergejev 2019.07.05. 15:56:10

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "Vikiék alatt" a forinthitel volt támogatva. Amely támogatást a bölcs előrelátó lippsike haverjaid vezettek ki, adósságbilincsbe vervén a magyar családokat...

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.05. 16:15:56

@Nagykörúton túli magyar: "Ha tehát valaki egy ballibes cikknek igazat ad, hisz neki, akkor az a te szavaid szerint egy "fasz"."

Ha valaki egy akármilyen papírfecnin leírt akármit egy-az-egyben beszopik, és attól teszi függővé az életét, az egy kurva nagy fasz. Legyen az független újságcikk, vagy fideszes propaganda.

Magyarország államformája ... Válsághelyzet 2019.07.05. 16:16:52

@taga.20: "meg kell minden fityeszes jobbágynak hágni egy kecskét, akkor te megteszed."

:))

Toller Béla 2019.07.05. 16:47:42

Nagy siker a Járóka is. Hol szerezte egy-egy évenként a rengeteg plecsnijét ? A CEU-n, tévedésből, nyilvánvalóan. Meg a patinás Angliában. MInd bedőltek a cigányszármazású, ám törekvő alkatának. Bátran kimondta, doktorit akar. Kapott. Még bátorították is. Oszt most hazudik, hamisít, másokatg becstelenít - ő maga az égvilágosn semmit sem csinál. A vizeket sem zavarja. Flóriról egy szava sincs. Ám a baloldal, a szocialisták, a liberálisok - azok miatt olyan genya a fidesz ! Nem szakad le a pofija ?

Toller Béla 2019.07.05. 16:48:18

Nagy siker a Járóka is. Hol szerezte egy-egy évenként a rengeteg plecsnijét ? A CEU-n, tévedésből, nyilvánvalóan. Meg a patinás Angliában. Mind bedőltek a cigányszármazású, ám törekvő alkatának. Bátran kimondta, doktorit akar. Kapott. Még bátorították is. Oszt most hazudik, hamisít, másokat becstelenít - ő maga az égvilágon semmit sem csinál. A vizeket sem zavarja. Flóriról egy szava sincs. Ám a baloldal, a szocialisták, a liberálisok - azok miatt olyan genya a fidesz ! Nem szakad le a pofija ?

rallus 2019.07.05. 17:42:20

@Toller Béla: Gyurcsányné melyik minőségében érezte úgy, hogy ne szavazza meg Járóka Lívia megválasztását?
Járóka pedig példát mutatott korrekt viselkedésből a pökhendi milliárdosnénak, aki a hazaáruló nagypapa nélkül most feltehetően használt ruhával kereskedne Szegeden...és nem tellene neki ilyen daliás újrahasznosított férjre...

taga.20 2019.07.05. 17:48:14

@rallus: járóka meg a csútigecivel traktorozna a felcsúti határban, utána meg kiganéznák a disznókat. pihenés képen a csúti mangalica meghághatná liviát.

szerintem te erre gondoltál szarházi fityesztetű!

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.07.05. 18:31:20

@taga.20: szerintem arra gondolt, örül hogy lejárt a mai műszakod is a tranzitban, így röhöghetünk rajtad itt is

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.07.05. 18:35:53

@rallus:
"Járóka Lívia egyébként a választást követően gratulált Dobrev Klárának, amit a "DK legeurópaibb párt" képviselője nem tett meg.”

nc

taga.20 2019.07.05. 18:39:06

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: neked nem járt le a műszakod, te 0-24-ben 0-365-ban szopod a geci faszát.

én nem röhögök rajtad, mert sajnállak.

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.07.05. 18:44:49

taga20: 53264 hozzászólása van, váltott műszakban szopja a szarab faszt/bérkommentel

taga.20 2019.07.05. 19:00:47

@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:

én nem röhögök rajtad, mert sajnállak.

ezen bazdmeg mit nem értesz, te szargerincű fityeszjobbágy?

Veszéjben a lyogállamiság ! 2019.07.05. 22:42:40

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Schulz meg azon őrjöngött,hogy Orbán terve valósult meg..Weber szerint pedig Macron és Orbán fúrták meg a csúcsjelölti rendszert.Télleg el van szigetelődve ez a zorbány..Tán mindjárt megbukik....:))

csókolom a Miniszterelnök Úr kezit 2019.07.06. 08:15:10

@Veszéjben a lyogállamiság !: mi az hogy
nagyon is
kurva ország
bassza meg
na táncoljunk

látjátok feleim szümtükkel 2019.07.06. 08:54:15

"“2019-ben a V4 tanítja demokráciára a nyugati elitet” – harsogja a Pravda. Ugyanis: “ez a négy ország képes volt a nyugat-európai elit játékszerét, a csúcsjelölti rendszert kikezdeni és bedönteni.”"

B+ a Pravda, azt is harsoghatná, hogy a v4-nek sikerült a Varsói szerződést is szétverni. Képzeljük csak el, mi lett volna, ha nem sikerül, meg azt is, ha sikerülne az EU-t szétverniük.
süti beállítások módosítása